Buitentemperatuur om ?
.




















Inhoud blog
  • Sergio opent zijn café in Lommel
  • Zijn we zoektocht naar Rechtvaardige Rechters beu?
  • Nog wekelijks tips over verdwenen paneel Rechtvaardige Rechters
  • Koppel in paashaaskostuum versiert huis met 2.222 eieren
  • Big heeft drie ogen en twee muilen
  • Vrouw lijmt oog dicht met nagellak
  • We vliegen straks op huttentutten en schijtnoten
  • "Zomeruur schendt mensenrechten"
  • 'Neuzen' zijn streekproduct
  • Draag je litteken als een juweel
  • Eikenprocessierups rukt weer op in Nederland
  • Goedkope make-up is nieuwste partydrug
  • Boterham met spek is beste middel tegen kater
  • Bouwfirma zet ook huisjes voor honden
  • Eerste robot-model trippelt op de catwalk
  • 'Sojascheten en een kilo gekakt, alsjeblieft'
  • Bejaarde loopt dertig jaar lang met spijker in neus rond
  • Middelvinger eraf voor slecht bereid broodje
  • Duurste fles champagne verkocht voor 16.000 euro
  • Boer slacht kip en sterft door steekvlam
























     







































    Oeps je bent bij El Diablo - Welkom



    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londense chef-kok maakt heetste curry ter wereld

    Londense chef-kok maakt heetste curry ter wereld

                                 

    Een chef-kok uit Londen wil in het Guinness World Records Book raken met de heeftste curry ter wereld. Zijn gerecht kreeg al de naam Bollywood Burner mee.

    Inspiratie in India
    Voor zijn gerecht maakt chef-kok Vivek Singh gebruik van de Nagapeper en zijn zaden, een van de heetste pepers ter wereld. De peper heeft een waarde van 885.000 op de Scovilleschaal. Deze schaal duidt aan hoe heet een peper is. Een gerecht met de waarde van 500 tot 1.000 wordt al als pittig beschouwd.

    Vivek Singh haalde zijn inspiratie voor het gerecht uit de keuken van Haiderabad, een metropool in het zuiden van India. Daar vond hij een lijst met de tien heetste chillies en besloot om met een paar van deze chillies een gerecht mee te maken.

    Waarschuwing
    De chef-kok waarschuwt wel dat zijn gerecht niet geschikt is voor elke menu. Bovendien zijn restaurants die het serveren, aan hun klanten verplicht om een waarschuwing te geven. Zodat zij zich bewust zijn van de risico's als ze de curry proeven.

    Een 19-jarige student uit Brighton mocht het gerecht als eerste proberen in een restaurant in Westminster. "Ik moet zeggen dat ik het erger had verwacht", aldus Toby Steele, "Op het eerste moment voelde ik niks, maar na een paar minuten werd ik toch wat lichter in mijn hoofd. Het was wel lekker want je kon alle kruiden goed smaken."

    Binnen twee of drie weken zal duidelijk worden of de Bollywood Burner het Guinness World Records Book zal halen als heetste curry ter wereld. (ka)


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)







    Gastenboek
  • smakelijk
  • Prettig weekend
  • Lieve groetjes van Erwin
  • Vriendelijke groetjes
  • Groetjes

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


























    Welkom op mijn blog!
    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Archief per maand
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008




     



























































































    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!