Wout Bru is een bekende TV persoonlijkheid, maar in eerste instantie vooral een chef-kok die zijn hart verpand heeft aan Durbuy en er verschillende restaurants onder zijn hoede heeft: de Sanglier, La Bru’sserie, Le Grand Verre, Limoni E Tartufi en Wagyu.
Deze liggen allemaal op een steenworp van elkaar.
Foto van Wout op TripAdvisor
De Sanglier is er eentje van. Wie kent niet het gerenomeerde hotel-restaurant “Le Sanglier des Ardennes”.
Als je voor dit restaurant kiest, kies je voor de klassieke keuken met nog een echte maître en sommelier.
Sanglier en Wagyu samen op één foto
La Bru’sserie is een modern restaurant waar je o.a. moet langs gaan om tapas te proeven.
La Bru'sserie
Le Grand Verre is een klasse restaurant waar je gastronomisch kunt tafelen.
Le Grand Verre
Limoni E Tartufi is een Italiaans restaurant. Dus hier moet je langs voor heerlijke Italiaanse gerechten zoals o.a. pizza's, pasta's, Osso Bucco, enz.
Limoni E Tartufi
En dan heb je nog het grillrestaurant Wagyu, waar je mooi gegrild vlees kunt bestellen.
Voor elk wat wils dus.
Website van de Sanglier: klik hier
Website La Bru'sserie: klik hier
Website van Wagyu, klik hier
Website van Le Grand Verre: klik hier
Website van Limoni E Tartufi: klik hier
|