Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/
  • https://herbapproach.org/product/trainwreck/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/
  • https://herbapproach.com/product/rainbow-kush-mints/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    19-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten zelf niet vies van dronken rijden

    Agenten zelf niet vies van dronken rijden

    Ben zeker niet pro-politie, veel van deze mannen doen aan machtsmisbruik! . Ik zeg niet allemaal, maar de meeste toch, ik vind mensen in zulke positie moeten een voorbeeld geven aan de maatschappij!

    Zo een ondankbaar werk ik zou ook beginnen drinken.



    Alcohol en een gebrek aan opleiding liggen aan de basis van het hoge aantal ongevallen met politiewagens. Dat blijkt uit een rapport van het Comité P waarover Gazet van Antwerpen vandaag bericht.

    Bijna een vierde (145) van alle opgelegde tuchtstraffen in 2009 had te maken met alcohol. In 79 van de gevallen zaten agenten dronken achter het stuur van hun eigen wagen of die van hun werk. Het hoge aantal ongevallen met dienstwagens is daarnaast ook te wijten aan een gebrek aan opleiding. Vooral jonge inspecteurs missen de vereiste geoefendheid om op een veilige manier rond te rijden met sirene, besluit het Comité P.

    De voorzitter van de politievakbond VSOA, Vincent Gilles, pleit voor een betere opleiding. Ook opleidingsdirecteur Marc Dillen steunt dat voorstel. Joëlle Milquet, minister van Binnenlandse Zaken, heeft alvast extra rijopleidingen beloofd.

    19-07-2013 om 22:29 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Di Rupo biedt maandag pro forma ontslag regering aan

    Di Rupo biedt maandag pro forma ontslag regering aan

    Di Rupo
    Ik hoop dat ik je dwaze kop
    nooit meer zie

    Eerste minister Elio Di Rupo en (nu nog) kroonprins Filip.

    Eerste minister Elio Di Rupo zal koning Filip maandag het ontslag van zijn regering aanbieden, zoals de traditie dat wil bij een troonswisseling. Dat werd vernomen uit regeringsbron. De nieuwe koning zal het ontslag even traditiegetrouw weigeren.

    Di Rupo gaat maandag voor de eerste keer op audiëntie bij de nieuwe koning. Daarbij zal hij pro forma het ontslag van zijn regeringsploeg aanbieden. Het gaat om een symbolische daad, uit eerbied voor de monarchie. Ook in 1993, bij het aantreden van koning Albert, werd het ontslag van de regering aangeboden en geweigerd.

    ‘We respecteren zeer nauwgezet de traditie, trachten hetzelfde te handelen als bij de vorige troonswissels’, legde vicepremier Didier Reynders uit.

    19-07-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (13)
    18-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstel-De Padt over slimme camera's goedgekeurd

    Voorstel-De Padt over slimme camera's goedgekeurd

    Veel mensen slaan alles dooreen als ze de privacy inroepen. Wie niets verkeerd doet, moet niet bang zijn van camera's.

    Voorstel-De Padt over slimme camera's goedgekeurd

    De Senaatscommissie Binnenlandse Zaken keurde zopas een wetsvoorstel van Guido De Padt (Open Vld) goed, waardoor de politie slimme ANPR-camera's mag gebruiken op haar combi's. Iedereen was voor. De plenaire Senaat stemt dit voorstel vandaag nog.

    'Slimme' ANPR-camera's kunnen nummerplaten lezen en ze worden gekoppeld aan allerlei databanken (gestolen auto's, onverzekerde voertuigen….). Ze worden gebruikt om snelheidsduivels, mensen die onverzekerd rijden en gestolen wagens op te sporen en die techniek kent grote successen. Zo wordt het aantal ongevallen tot een derde herleid. Zo'n kwart van de Vlaamse gemeenten gebruikt ze momenteel. De federale politie gebruikt ze niet, maar de douane over het hele grondgebied.

    Vast of mobiel

    ANPR-camera's kunnen als vaste camera's worden opgesteld, maar ook als mobiele op combi's om snelheidsduivels te vatten. Dit laatste was wettelijk gezien problematisch.

    Het voorstel van Guido De Padt maakt dit nu wettelijk mogelijk. Normaal gezien mogen mobiele camera's (vanuit helikopters of op combi's) alleen maar ingezet worden bij "grote volkstoelopen" zoals betogingen. Door het voorstel-De Padt zal dit nu ook voor ANPR-camera's mogelijk zijn buiten die grote volkstoelopen.

    De politie zal maar één keer aan de privacycommissie moeten melden dat ze ANPR-camera's gebruikt, maar ze zal wel om de drie maanden verslag moeten uitbrengen aan die privacycommissie. Om de camera's te koppelen aan allerlei databanken moeten nog aanpassingen gebeuren, maar minister van Binnenlandse Zaken Joëlle Milquet (cdH) heeft hiervoor een ontwerp aangekondigd.

    De ANPR-camera's kregen nog maar pas de Big Brother-award van de Liga voor Mensenrechten omdat ze "het recht op privacy flagrant schenden".

    18-07-2013 om 22:23 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Belgisch koningshuis mist professionaliteit"

    Weet Filip zelf al dat hij koning wordt,en weet hij wat het woord koning betekend?Het beste voor België is als niemand weet dat er een troonswisseling aanstaande is,zijn leeftijd is hoger dan zijn IQ

    Belgisch koningshuis mist professionaliteit, maar ze krijgen wel onze centen ook al spreken ze onze taal niet eens .



    In schril contrast met de Nederlandse troonswisseling zal België zondag afscheid nemen van een oude koning en een nieuwe vorst begroeten. "Ach, wij hebben ook geen hermelijnen mantel of een troon... en Filip zal gewoon zijn legeruniform aantrekken. Wat dat betreft lijkt het bijna het tegenovergestelde", verzucht de Belgische royaltykenner Kathy Pauwels.



    Zij keek met verbazing en verwondering naar de feestelijkheden rond de Nederlandse troonswisseling. De plaatjes van Willem-Alexander met zijn lange robe en de in stralend blauw geklede Máxima staan ook veel Belgen op het netvlies. "Daar is zo professioneel aan gewerkt. Hier zijn er alleen maar diplomaten aan het hof", vervolgt Pauwels. Al heeft de Rijksvoorlichtingsdienst in Nederland soms wel alles "heel erg georkestreerd", in België zou het wel iets professioneler mogen, meent Pauwels. Dat zou wonderen kunnen doen voor het imago van de Belgische royals. "Jullie Willem-Alexander is ook niet altijd de populairste geweest en kijk nu eens."



    Verkiezingen
    Dat de Belgen niet in groten getale naar Brussel trekken om de nieuwe koning toe te juichen, lijkt eerder feit dan verwachting. Natuurlijk is de zomervakantie daarbij een spelbreker en is de economische crisis een reden om vooral een sober feestje te houden. Maar het koningshuis leeft ook niet echt in België, stelt Pauwels. De politieke situatie in België is hier schuldig aan. In 2014 staat de moeder der verkiezingen te wachten, waarbij alle ogen gericht zijn op het resultaat van de N-VA. Niet bepaald de meest koningsgezinde partij.



    EQ
    Veel Vlamingen vinden sowieso dat het koningshuis eigenlijk meer een Franstalige instelling is door onder meer het gebrekkige Nederlands van veel royals. Eigenlijk is koning Albert de enige Belg. Wangedrag en onhandig handelen van de royals hebben de populariteit ook geen goed gedaan. Er zijn ook te veel vraagtekens over de leden van de koninklijke familie. "Naar de mensen toe gaan, durven ze bijna niet", aldus Pauwels. "De Nederlandse gezelligheid staat tegenover de Belgische gereserveerdheid." Volgens Pauwels laten de Belgische royals te veel hun intellect zien en niet hun emotionele kant. "Dat EQ missen we een beetje bij Filip."

    18-07-2013 om 16:15 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryanair wil capaciteit afbouwen indien Waalse regering vliegtuigtaks invoert

    Ryanair wil capaciteit afbouwen indien Waalse regering vliegtuigtaks invoert

    En als we nu eens het onderontwikkelde West Vlaanderen helpen door de luchthaven van Wevelgem uit te bouwen en Ryanair aan te trekken. Maar onze Vlaamse politiekers gaan de Waalse geen stokken in de wielen willen steken. Allen dus naar Eindhoven en Maastricht !

    Dat ze maar oppassen in charleroi, maarja de luchthavengebouwen zijn toch betaald met centen van de vlaamse werkers. Als charleroi ryanair zou kwijtzijn zalt meer dan een groot gat in de begroting zijn van de walen



    Vanaf volgend jaar wordt vliegen vanaf Waalse luchthavens duurder. De Waalse regering is immers van plan om een belasting te heffen op vliegtuigtickets om de begroting op orde te krijgen. Ryanair heeft er alvast mee gedreigd zijn capaciteit met 17 procent af te bouwen op de luchthaven van Charleroi indien de vliegtuigtaks er komt.

    Passagiers die bijvoorbeeld via Charleroi of Luik vliegen, zullen een extra belasting betalen. Op elk ticket wordt een taks van 3 euro geheven.

    Afgelopen nacht hebben de Waalse regering en de Franse Gemeenschap een aantal maatregelen naar voor geschoven die 300 miljoen euro zouden moeten opleveren. Naast de taks op vliegtuigtickets, zal de belasting op nieuwe gsm-masten en windmolens vervroegd in werking treden. Ook fraude bij registratierechten wordt strenger aangepakt.

    "Zwaar ontgoocheld"
    Jean-Jacques Cloquet, topman van de luchthaven van Charleroi (BSCA), betreurt de invoering van de taks. "Ik ben zwaar ontgoocheld", zei hij . "In tijden van crisis is deze beslissing in de eerste plaats slecht nieuws voor de de consument: de taks wordt rechtstreeks door hem betaald", aldus de topman. Maar hij vreest ook economische gevolgen. "Deze maatregel riskeert sommige luchtvaartmaatschappijen te doen verhuizen naar andere luchthavens in de buurt. Dat zou onze ontwikkeling in gevaar brengen". Ook dreigen er jobs te verdwijnen, waarschuwde hij.

    Cloquet verwijst ook naar een studie die in 2011 door het Nederlandse ministerie van Transport werd besteld. Uit die studie blijkt het negatief effect van een taks op vliegtickets. "Verschillende landen, zoals Denemarken en Nederland, hebben de taks intussen teruggeschroefd. Ierland heeft deze taks recent nog verminderd".

    Ryanair
    Ryanair zou gedwongen zijn het verkeer op de luchthaven van Brussels South Charleroi met 17 procent te verminderen, wat zou resulteren in een miljoen minder passagiers en duizend banen die verloren gaan, zo laat de Ierse lagekostenmaatschappij weten in een mededeling. Ryanair heeft de Waalse regering om een dringend onderhoud gevraagd.

    18-07-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    17-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom laat pensioen goed voor je is

    Waarom laat pensioen goed voor je is

    Het beste bewijs van geestelijke gezondheid is om zo vlug mogelijk met vervroegd pensioen te gaan. Dit bewijst dat je inziet dat de regering dit in de nabije toekomst onmogelijk zal maken,dus grijp snel je kans nu het nog kan!

    "onderzoek" en door wie is het gesponsord? ik kan al raden wie, gewoon domme rooie propaganda om u langer te laten uitmelken door de corrupte regering



    Door je pensioen uit te stellen loop je minder kans op dementie, dat heeft een recente Franse studie aangetoond.

    Het grootste onderzoek ooit naar de invloed van een lange carrière op je hersenfuncties toonde aan dat wie op zijn 65ste op pensioen gaat 15 procent minder kans loopt dan wie op zijn 60ste stopt met werken. De resultaten ondersteunen voorgaande onderzoeken die suggereerden dat constante intellectuele stimulatie en mentale inspanningen de cognitieve achteruitgang door Alzheimer en gelijkaardige ziekten kan voorkomen. Professionele activiteit is dus erg belangrijk wat intellectuele stimulatie en mentaal engagement betreft.

    Auteur Carole Dufoil en haar team aan het 'Institut National de la Santé et de la Recherché Médicale' (INSERM) bestudeerden de gezondheid en verzekeringsgegevens van meer dan 429.000 zelfstandigen. Analyse toonde aan dat het risico op de diagnose van dementie afneemt met elk jaar dat je langer werkt. "Onze data leveren sterk bewijs dat de kans op dementie sterk afneemt als je later op pensioen gaat."

    Stijgende problematiek
    Ongeveer 35 miljoen mensen kampen wereldwijd met dementie, Alzheimer is het meest voorkomende type. Zeker in het Westen wordt dit probleem steeds acuter aangezien de babyboomgeneratie bijna de pensioengerechtigde leeftijd nadert. Nu heel wat landen deze minimum leeftijdsgrens van het pensioen optrekken, stijgt de bezorgdheid over de invloed hiervan op de gezondheidszorg van ouderen. Het is dus erg positief nieuws nu blijkt dat deze voornamelijk economische beslissing ook voordelig zou zijn voor de gezondheid van senioren. Professor Dufouil: "Deze resultaten benadrukken de nood dat de overheid stappen onderneemt om senioren te helpen zich nog steeds sociaal en cognitief te engageren."

    17-07-2013 om 22:11 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V wil niet ‘betalen’ voor kabinetschef van Filip

    CD&V wil niet ‘betalen’ voor kabinetschef van Filip
     
    Ik heb een vermoeden dat een klein parteitje waar coruptie hoog in het vaandel staat(vld) hiervan wil profiteren

    Postjes en macht ... daar klampt de CD&v zich aan vast. En daarvoor nemen ze gezwind een 180° bocht, verraden ze hun kiezers, vrijen ze zich de Franstaligen op. Hoe lang gaan sommige Vlamingen dat nog slikken. 
     

    Frans Van Daele, die bekendstaat als CD&V’er, zou de nieuwe kabinetschef van Filip worden. En daarom zouden de christendemocraten minder andere topbenoemingen mogen binnenrijven.

    In het pokerspel van de politieke benoemingen, die Di Rupo nog deze week zou willen afronden, wordt nu ook de benoeming van de kabinetschef van de nieuwe koning betrokken. Als het Frans Van Daele wordt, die een CD&V-stempel heeft, hebben de christendemocraten volgens de andere partijen meteen recht op een benoeming minder.

    Leterme en van Rompuy

    Als kabinetschef van koning Philippe wordt baron Frans Van Daele (65) genoemd. Toen er nog geen sprake was van een troonsafstand, zou het hof hem gevraagd hebben ‘of hij dit zou willen doen als hem dit ooit gevraagd zou worden’. Daarop zou voormalig topdiplomaat Van Daele ‘ja’ geantwoord hebben, en vanuit de politieke wereld kwam er toen geen verzet.

    Van Daele staat bekend als CD&V’er. Hij was onder meer kabinetschef bij Yves Leterme toen die minister van Buitenlandse Zaken was, en bij Herman Van Rompuy. En dus willen de PS en andere partijen Van Daele ‘op de rekening van CD&V zetten’, zodat die partij minder en zij meer van de andere benoemingen kunnen opeisen. CD&V is echter niet geneigd ‘te betalen’ voor die functie, temeer omdat er geen tegenkandidaat blijkt te zijn voor de functie van kabinetschef van Filip.

    17-07-2013 om 18:19 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits parlement onderzoekt belastingaangifte prins Charles

    Brits parlement onderzoekt belastingaangifte prins Charles

    De Britse kroonprins Charles.

    In Groot-Brittannië buigt een parlementscommissie zich over de belastingen die kroonprins Charles betaalt op zijn bezittingen. Of liever, niet betaalt. Charles kan namelijk beroep doen op een -omstreden- uitzonderingsregel die hem vrijstelt van het betalen van belastingen op eigendommen. De prins kiest vrijwillig of hij al dan niet belastingen betaalt.

    De commissie gaat meer bepaald de boekhouding van het hertogdom Cornwall van dichterbij bekijken, een gebied van 532 vierkante kilometer, hoofdzakelijk in het zuidwesten van Engeland, dat privébezit is van de kroonprins en dat hem het grootste deel van zijn inkomen oplevert. Het bestaat onder meer uit landerijen, residentiële en commerciële gebouwen. De bekende Oval cricket ground in Londen maakt er ook deel van uit.

    De prins, ook wel de hertog van Cornwall genoemd, en zijn vrouw Camilla hadden vorig jaar een inkomen van 20,2 miljoen Britse pond (23,35 miljoen euro). Daarvan is 19 miljoen pond afkomstig van het hertogdom.

    Volgens het hertogdom betaalde de prins in 2012 de hoogst mogelijke belasting, namelijk 4,4 miljoen pond (5,1 miljoen euro).

    De parlementscommissie moet nu onderzoeken of de uitzonderingsregel voor de prins nog overeenstemt met de realiteit.

    17-07-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    16-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse transportsector hekelt Belgische kilometerheffing

    Nederlandse transportsector hekelt Belgische kilometerheffing

    Nederlandse transportsector hekelt Belgische kilometerheffing

    België gebruikt de vrachtwagen als melkkoe door de kilometerheffing in te voeren, vindt de Nederlandse transportsector. Ondernemersorganisatie Transport en Logistiek Nederland (TLN) en verladersorganisatie EVO zeggen dat dinsdag in een reactie op het bericht dat België vanaf 1 januari 2016 de maatregel invoert voor vrachtwagens.

    De maatregel moet de Belgische schatkist 1 miljard euro per jaar opbrengen, meldde De Morgen op basis van regeringsbronnen. TLN en EVO berekenden eerder dat de kilometerheffing de Nederlandse vervoerders jaarlijks 36 miljoen euro extra zou kosten. België is voor de Nederlandse transportsector een belangrijk afzetland en doorvoerland.

    "Voor alle weggebruikers"

    TLN-woordvoerder Wijnand van Zanten zegt dat de sector in principe voorstander is van een kilometerheffing. "Maar dan op voorwaarde dat alle weggebruikers betalen, want dan werkt zo'n maatregel mobiliteitbevorderend. Als enkel vrachtwagens moeten betalen, zien wij er geen doel meer in behalve dan geld ophalen." Volgens hem is in Nederland om die reden uiteindelijk geen zo'n heffing ingevoerd.

    Gevraagd of de Nederlandse transporteurs België zullen mijden door de heffing, zegt Van Zanten dat België voor de Nederlanders erg belangrijk is en dus "heel moeilijk te mijden". "We zijn tot elkaar veroordeeld, en dat bedoel ik positief. We doen zaken met elkaar en de havens zijn met elkaar verbonden." De sector vraagt zich wel af in hoeverre de extra kosten doorgerekend zullen kunnen worden in de hele keten.

    16-07-2013 om 22:18 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen woest om nieuwe postzegel

    Fransen woest om nieuwe postzegel

    President François Hollande en de bewuste afbeelding van Marianne

    Frankrijk krijgt een nieuwe postzegel van het type ‘Marianne’. Nadat één van de twee ontwerpers had gezegd dat de Oekraïense oprichtster van de feministische protestbeweging Femen mee model had gestaan, barstte - in het bijzonder op Twitter - een storm van protest los.

    ‘Marianne’ heeft reeds meerdere gedaantewisselingen ondergaan op postzegels, als een symbool van de waarden die de Franse Revolutie uitdroeg. Ze draagt daarom ook telkens een Frygische muts.

    Zondagavond stelde president François Hollande op het Elysée een nieuwe Marianne-postzegel voor, die hij een ‘illustratie’ van de jeugd noemde en die is voor hem een ‘prioriteit’ van zijn mandaat. Marianne is nu een figuur tussen een stripheld en manga in, met allesbehalve de traditionele Frygische muts.

    Eveneens zondag twitterde één van de twee ontwerpers, Olivier Ciappa, dat de Oekraïense Inna Sjevtsjenko hem, naast anderen, had geïnspireerd. Sjevtsjenko stond mee aan de wieg van de Femen die furore maakten door halfbloot op straat te gaan protesteren. Voor Ciappa zou Marianne in 1789 stellig een Femen zijn geweest. In juni is twee keer een fototentoonstelling van Ciappa over het homohuwelijk kort en klein geslagen.

    Prompt leidde de nieuwe postzegel tot kritiek vanuit conservatieve kringen. De christendemocratiche partij riep op de nieuwe postzegel te boycotten. De schemerige organisatie Printemps français, gekant tegen het homohuwelijk, gewaagde van een ‘regerings-Marianne’.

    Tegenover het Franse persbureau AFP reageerde Sjevtsjenko ‘verrast’ want met Marianne ‘heeft Frankrijk altijd de rol van vrouwen als (voor)vechters erkend, het is een symbool voor de hele wereld’. Op het beroemde schilderij van Eugène Delacroix staat Marianne overigens ook met blote borsten onder de Frygische muts op de barricade.

    16-07-2013 om 16:26 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Ontvoerde VRT-journaliste: "Doe iets, anders worden we doodgeschoten"

    Blijf daar dan ook weg,je wist het hoe gevaarlijk het is.Maar het salaris zal te aantrekkelijk geweest zijn.

     

    Zowel op YouTube als op Facebook is een filmpje verschenen waarop de Nederlandse journaliste Judith Spiegel te zien is met haar man Boudewijn Berendsen. Het stel werd begin juli ontvoerd door een groep gewapende mannen uit hun huis in Jemen.

    "Wij zijn ontvoerd in Jemen en we hebben een groot probleem", begint de VRT-correspondente. "Sinds het begin hebben we de ambassadeur gesproken. We hebben hem uitgelegd wat de voorwaarden zijn om hier uit te komen, maar tot nu toe is er niets gebeurd. Er is geen beweging geweest. We hebben tien dagen gekregen om dit op te lossen, maar er kwam geen resultaat. Nu zijn er opnieuw tien dagen om iets te gaan doen. Deze mensen zijn gewapend. Als er tegen dan geen oplossing gevonden is, zullen ze ons doodschieten."

    "Ik ben heel erg bang, er moet echt een oplossing komen", gaat Berendsen verder. "We roepen iedereen in Nederland op om regering en ambassade in beweging te krijgen om akkoord te gaan met de gestelde voorwaarden."

    "Familie, media, Nederlanders, doe iets. Anders komen we hier niet uit en zitten we hier 'for ever'", snikt Spiegel tot slot. "Als we niet binnen tien dagen al dood zijn tenminste. Doe iets met z'n allen." De video werd zaterdag al op YouTube geplaatst, maar verscheen gisteren pas op Facebook. Wanneer de beelden gemaakt werden, is niet bekend. Naast de VRT werkte Spiegel vanuit Sanaa ook voor onder meer NRC Handelsblad, de NOS en Elsevier.

    De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken liet intussen al op Facebook weten dat de ontvoeringen "onze volledige aandacht hebben". "Hierover in de openbaarheid spreken helpt zelden tot nooit om de zaak tot een goede oplossing te brengen", aldus Frans Timmermans.

    Een woordvoerder van Buitenlandse Zaken zegt de beelden te kennen, maar wil geen verdere mededelingen doen, ook niet of onderhandelingen met de ontvoerders zijn gestart.

    De video zou zaterdag al op YouTube zijn geplaatst en enige tijd daarna op Facebook. Spiegel werkt vanuit de hoofdstad Sanaa voor diverse media.

    16-07-2013 om 12:27 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoedprocedure reispaspoort levert fortuin op

    Spoedprocedure reispaspoort levert fortuin op

    Spoedprocedure reispaspoort levert fortuin op

    In stad- en gemeentehuizen in ons land werden vorig jaar 472.076 reispaspoorten (het bordeauxkleurige boekje) aangevraagd, waarvan 16.634 via de dringende procedure.

    "Belgen in het buitenland hebben in 2012 45.148 reispaspoorten aangevraagd bij de Belgische ambassades en consulaten. In het buitenland bestaat er maar één procedure, de gewone. Een dringende procedure bestaat niet bij ambassades en consulaten", zegt Jos Hendrikx van de dienst reis- en identiteitsdocumenten bij de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken.

    Het afleveren van reispaspoorten via dringende procedure leverde de schatkist vorig jaar een kleine vijf miljoen euro op. Via de gewone procedure kost een paspoort in Antwerpen 88,50 euro. Via een spoedprocedure 257,50 euro (mits bewijs van aangifte van diefstal of verlies) of 277,50 euro voor een nieuw paspoort. Minderjarigen betalen 41 euro via de gewone procedure en 210 via de spoedprocedure.

    Aangeraden wordt om, zeker in drukke periodes, minstens een drietal weken voor vertrek het paspoort aan te vragen.

    16-07-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    15-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.78 pups opeengeperst in autokoffer

    78 pups opeengeperst in autokoffer

    78 pups opeengeperst in autokoffer

    De Duitse politie heeft zaterdag tijdens een routinecontrole in Beieren 78 hondenpups op elkaar geperst aangetroffen in de kofferbak van een auto. De Tsjechische chauffeur verklaarde dat hij de hondjes naar België moest brengen. De 55-jarige bestuurder had geen vergunning voor het vervoer van de hondjes, die in leeftijd variëren van vier tot acht weken. De man werd aangehouden maar kwam op borgtocht van 5.000 euro vrij. De beestjes herstellen in het asiel van hun helletocht.

    Volgens Michael Zimmer van de politie Würzburg ging het duidelijk om illegale smokkel van rashonden, georganiseerd door de hondenmaffia. De situatie in de kofferbak was "een catastrofale hygiënische toestand." De pups zaten zonder drinkwater helemaal opeengeperst verspreid over zeven boxen, die marktkramers normaal gebruiken voor het vervoer van pluimvee. Het ging onder meer om chihuahua's, mopshonden, Amerikaanse spaniëls, berner sennenhonden en bassets. Door de hitte, liep de temperatuur flink op de in kofferbak van de stationwagen.

    Volgens Eric Van Tilburgh (Dierenarts en celhoofd Dierenwelzijn van de FOD Volksgezondheid) werden van de 155.000 honden die in 2011 (meest recente cijfers) in België verhandeld werden, zo'n 30.000 ingevoerd uit Nederland, Frankrijk en het voormalig Oostblok. "Niet alle hondentransporten uit Tsjechië en Slovakije zijn illegaal. Er zijn ook erkende invoerders", klinkt het. "Wie een pup in een dierenwinkel koopt met Tsjechisch of Slovaaks paspoort, moet dus niet meteen schrik hebben dat die op illegale wijze ons land werd binnengesmokkeld

    15-07-2013 om 23:11 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "De Wever wil ophitsende ouders De Blokkendoos laten vervolgen"

    Dank U Bart voor het sterke signaal dat u geeft! Eindelijk krijgt de autochtone bevolking (zonder dit racistisch te bedoelen) eens het gevoel dat de allochtone bevolking zich toch niet alles kan permitteren. Verder heel veel sterkte voor de juf!

    Wens de kleuterjuf en het schoolpersoneel veel sterkte in deze zaak!



    Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen, raadt alle slachtoffers van de misbruikrel in schooltje 'De Blokkendoos' aan om klacht in te dienen tegen de aanstokers van de massahysterie. Dat schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.

    Ouders van kinderen die school liepen in 'De Blokkendoos' protesteerden eind juni dagenlang, nadat een moeder beweerde dat haar kind seksueel misbruikt was door een 23-jarige kleuterjuf. Door de commotie moest de school zelfs een week voor de zomervakantie al de deuren sluiten.

    Bedreigd en beschimpt
    Het parket startte een onderzoek, en nu blijkt er geen enkele aanwijzing van misbruik te zijn. Desondanks moesten de juf en de directie onderduiken omdat ze bedreigd werden. Ook nu nog worden ze op bepaalde websites beschimpt.

    "Dit moet echt stoppen", zegt De Wever. "De verantwoordelijken kunnen wat mij betreft niet streng genoeg worden bestraft. Alle betrokkenen kunnen een pv laten opstellen, zodat er een gepast gevolg kan worden gegeven."

    15-07-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (13)
    14-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    "Franstaligen hebben grote fout gemaakt"

    Als de Franstaligen een fout hebben begaan om in 2009 niet over een staatshervorming te willen praten, dan heeft Dehaene zijn partij in 2011 de Franstaligen toch goed geholpen, samen met sp.a en Open VLD. Nu, als voorbereiding naar de verkiezingen van 2014, doen zij er alles aan om NVA te isoleren en in een cordon te zetten. Vlamingen die dat niet door hebben zijn goedgelovig, naïf, slecht ingelicht of zijn nauw betrokken met die partijen. Verder zijn de Fr meesters in verdelen en heersen.

    Dus hij geeft toe dat de koning zich in de politiek mengde..

    View image on Twitter

    Voormalig premier Jean-Luc Dehaene was vandaag te gast in Het Nieuws bij vtm. In short en sandalen mocht hij er zijn licht laten schijnen over de huidige politieke toestand van ons land, en de nakende troonswissel.

    "Tussen 2007 en 2009 hebben de Franstaligen een grote politieke fout gemaakt door te weigeren om te discussiëren over een staatshervorming," zegt Dehaene. "Achteraf hebben ze dat ingezien en nu is er die grote zesde staatshervorming. Nu is het belangrijk om deze hervorming vorm te geven en operationeel te maken."

    Over de komende verkiezingen wilde Dehaene nog niet al te veel kwijt. "In tegenstelling tot alle journalisten ken ik de uitslag van de verkiezingen nog niet", zegt Jean-Luc Dehaene. "Van al die peilingen geloof ik niets. De enige peiling zijn de verkiezingen. Laat de regering nu maar haar werk doen en dan zullen we wel zien. Het is een slecht idee om er nu al van uit te gaan dat er al een overwinnaar is."

    Tot slot had Dehaene het ook nog even over onze huidige koning Albert, en de rol van de toekomstige Koning Filip. "Het nieuws over het aftreden van koning Albert was ook voor mij een verrassing", aldus Dehaene. "Albert heeft altijd een minder politieke rol gespeeld dan zijn broer en voorganger Boudewijn. Voor Filip zal er mogelijk nog minder inmenging zijn. Maar dat is normaal. Overal in Europa wordt de rol van koningen ingeperkt. Ook in ons land mogen daar vragen over gesteld worden."

    14-07-2013 om 22:18 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop om zwart geld aan te geven

    Stormloop om zwart geld aan te geven

    Alles kaat koed,de zo veelste stunt om aan de kleine man zijn centen te geraken. De grote komt niet terug met zijn deviezen naar apen land misschien heeft hij er wel een of ander Italiaans kasteel mee gekocht en ge moogt van die sukkelaars toch niet verwachten dat ze dat terug brengen

    Na alle tijd en kansen die ze gekregen hebben die dikke fraudeurs zouden ze veel meer van hun zwart geld moeten verliezen,dat zou pas eerlijk zijn tegenover de gewone belastingbetaler.



    Er is de jongste dagen een ware stormloop voor de fiscale regularisatie van zwart geld in ruil voor een boete. Tot en met 25 juni hadden al 5.852 Belgen maar liefst 883 miljoen euro zwart geld aangegeven bij Financiën. De voorbije twee weken zijn daar nog maar eens 10.862 aangiften bij gekomen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vandaag.

    De ongeziene stormloop heeft alles te maken met de deadline voor de fiscale amnestie onder de huidige voorwaarden. Die verstrijkt morgen om middernacht. Maandagochtend, klokslag 6 uur wordt de brievenbus van het Contactpunt Regularisatie voor de allerlaatste keer geleegd. Wie zijn zwart geld nadien aangeeft, wachten veel hogere boetes. En dat mist zijn effect niet. Tot en met gisterenavond waren in totaal al 16.678 aangiften binnengekomen, zo blijkt uit cijfers van financiënminister Geens.

    Ter vergelijking: 2010 was tot nog toe het recordjaar met 2.419 aangiftes voor net geen 700 miljoen euro. Die cijfers zijn nu al ruimschoots overtroffen

    14-07-2013 om 15:42 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering keurt diepgaande hervorming ambtenarij goed

    Regering keurt diepgaande hervorming ambtenarij goed

    Dus alle ambtenaren zullen een geweldige beoordeling krijgen, want wat houdt ze tegen? In de prive wordt je loon bepaalt door je prestaties EN de inkomsten v/d werkgever. Dat 2de is voor de staat geen issue dus volgens mij gaan we hiermee nog iets zien!

    Men zou beter alle overbodige postjes hervormen en wegsnijden



    De ministerraad heeft vandaag een grondige hervorming van de loopbaan van de federale ambtenaren goedgekeurd. Voortaan zal de overgang naar een hogere weddeschaal worden gekoppeld aan de evaluatie, terwijl een promotie ook sneller zal kunnen. Ook contractuelen zullen via evaluaties een hogere wedde kunnen krijgen. Volgens staatssecretaris voor Ambtenarenzaken Hendrik Bogaert (CD&V) zal geen enkel bestuursniveau in ons land, mogelijk zelfs in Europa, een moderner carrièrebeleid hebben.

    De hervorming van de loopbaan bij de federale overheid is "het koninginnenstuk" van de modernisering van het openbaar ambt, stak Bogaert van wal na afloop van de ministerraad. Ze wijzigt fundamenteel de basisprincipes van het loopbaanbeleid. Federale overheidsmedewerkers maakten tot nu toe vooruitgang op basis van hun anciënniteit en het slagen in testen die verbonden waren aan de gecertificeerde opleidingen. Vanaf 1 januari 2014 worden ze beloond op basis van hun inzet en het behalen van vooropgestelde doelstellingen.

    "Revolutionair"
    Een opeenvolging van positieve evaluaties zal tot een overgang naar een hogere weddeschaal binnen de eigen graad of klasse leiden. Sinds juli vorig jaar geldt al een jaarlijkse evaluatie. Nieuw is dat de hiërarchische meerdere meetekent bij een 'afwijkende' evaluatie door de functionele chef. Volgens Bogaert is het ook al "vrij revolutionair" dat een contractuele medewerker de evaluatie voor een statutaire ambtenaar zou kunnen schrijven.

    Momenteel kunnen 'sprongen' pas na zes jaar voor ambtenaren van niveau A (universitairen) en na acht jaar voor de anderen. Wie een uitzonderlijke score krijgt bij de evaluatie, zal voortaan na twee jaar een eerste sprong kunnen maken en na vier jaar voor verdere sprongen. Wie "voldoet aan de verwachtingen" is een eerste sprong mogelijk na drie jaar voor alle niveaus. Latere vooruitgang kan na vijf jaar voor niveau A en na zes jaar voor de andere niveaus. Voor wie het oordeel "te verbeteren" of "onvoldoende" luidt, blijft in dezelfde weddeschaal.

    Weddesprongen
    Gevolg: het aantal gewerkte jaren zal nog slechts voor een vijfde tellen bij de weddesprongen en bovendien kan iemand die consequent een excellente score haalt, al na zestien jaar de top van zijn of haar weddeniveau bereiken. Volgens de huidige principes is dat nog 29 jaar. De staatssecretaris maakt ook een einde aan een discriminatie tussen statutairen en contractuelen. Die laatste groep kon er enkel door anciënniteit wat op vooruit gaan. Voortaan zullen ze ook promotie kunnen maken tot de derde weddeschaal.

    Volgens Bogaert is de hele hervorming budgetneutraal. Hij benadrukt ook dat de premie voor competentieontwikkeling verder wordt uitbetaald tot de geldigheid is verstreken. Het gaat daarbij om zes of acht jaar

    14-07-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    13-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen misbruik door juf in Antwerpse kleuterschool

    Geen misbruik door juf in Antwerpse kleuterschool
     


    Er zijn geen feiten van kindermisbruik gebeurd in de kleuter- en basisschool De Blokkendoos op het Antwerpse Kiel. Dat bevestigen ‘verschillende zeer betrouwbare bronnen’ aan Gazet van Antwerpen.

    ‘Niets wijst erop dat er in De Blokkendoos strafbare feiten zijn gepleegd’, zegt ook de Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA). 'Het zou hier gaan om een klassiek geval van massahysterie, nog verergerd door ophitsing binnen één etnische groep door elementen die labiel zijn en door extremistische moslims die het niet goed voor hebben met de samenleving,' vervolgt de burgemeester.

    Het parket wil het nieuws niet formeel bevestigen omdat het dossier nog niet helemaal is afgerond. Als blijkt dat geruchten over seksueel misbruik o.a. via internet opzettelijk zijn verspreid, zal het parket gepaste maatregelen nemen.

    Commotie

    De Blokkendoos op het Antwerpse Kiel was enkele weken geleden het decor van een ongeziene commotie. Half juni was bij de politie een drietal klachten over vermeend kindermisbruik door een juf ingediend. Woedende ouders betoogden voor de school en het Antwerpse stadsbestuur zag zich genoodzaakt om de school een week voor de zomervakantie al te sluiten.

    Voor de betrokken juf en de schooldirectie waren de gevolgen dramatisch. Ze ontvingen doodsbedreigingen en moesten politiebescherming krijgen. Nu blijkt na een grondig onderzoek dat hen helemaal niets ten laste kan worden gelegd en er geen enkel kindermisbruik heeft plaatsgevonden.

    13-07-2013 om 22:16 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbrand barbecuevlees kan echt kanker veroorzaken

    Verbrand barbecuevlees kan echt kanker veroorzaken


    Een verbrande hamburger op de barbecue kan mogelijk kankerverwerkende chemische stoffen bevatten. Aangezien mooi weer op komst is, geven we je tips om veilig te barbecuen, zonder dat je je gezondheid op spel zet.

    Wanneer je vlees, of het nu runds-, varkensvlees of gevogelte is, grilt worden er heterocyclic amines (HCA's) en polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH's) gevormd. Volgens het Amerikaanse nationale kankerinstituut hebben tests op dieren aangetoond dat deze stoffen kanker kunnen veroorzaken. Het is dus niet duidelijk of dit ook zo bij mensen is, maar het is wel aannemelijk. Daarom raden experts aan geen verbrand vlees te eten, door het verhoogde risico op prostaat-, pancreas- en darmkanker. Dankzij onderstaande tips kun je echter makkelijk je zomerse barbecue gezond houden.

    Marineer je vlees

    Dit geeft niet alleen meer smaak aan je bereiding, het zorgt ook voor meer vitamines. Door look, rozemarijn, fruitpulp en kruiden rijk aan vitamine E als paprika en chili te gebruiken kun je de productie van HCA met 70 procent verlagen.

    Niet te warm en niet te lang
    Een kortere tijd op de gril hoeft niet te betekenen dat je rauw gevogelte moet eten. Zet je vlees in de microgolfoven gedurende 60 tot 90 seconden om de tijd op de barbecue in te korten. Directe blootstelling aan hoge temperaturen, zeker boven 300 graden, zijn een belangrijke factor bij de vorming van HCA en PAH in vlees.

    Zwarte stukken
    Verkoolde stukken zijn plaatsen waar de kankerverwekkende stoffen in schuilen. Probeer daarom voortdurend je vlees te draaien. Als je toch zwarte stukken hebt, verwijder dan deze voor het serveren of eten.

    Juiste olie
    Veel oliën zijn niet geschikt om mee te koken onder hoge temperaturen. Druivenpit- en sojaboonolie kunnen dan bijvoorbeeld muteren. Zo kunnen ze bijdragen tot processen die leiden tot kankerverwekkende stoffen in het vlees. Pindaolie is bijvoorbeeld veilig bij elke temperatuur.


    13-07-2013 om 12:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homeopathie enkel nog door artsen met erkend diploma

    Homeopathie enkel nog door artsen met erkend diploma

    De vorige eeuw werd geregeerd door de oliebusiness, deze eeuw door de pharmabusiness. Door ook homeopathie verplicht langs artsen te laten gaan, heeft de pharmabusiness nu ook die markt in haar greep. De échte reden is gewoon dat steeds meer mensen hun heil zochten in alternatieve geneeskunde (als zij de indruk hebben dat het helpt, wie zijn wij dan om dat als quatsch af te doen?) en dat was een streep door hun rekening.

     Die oplichterij zou gewoon verboden moeten worden. Geldklopperij bij kwetsbare mensen, meer is het niet. Schandalig dat er hiervoor terugbetalingen worden gegeven.



    Homeopathie beoefenen zal in de toekomst enkel kunnen door artsen, tandartsen en vroedvrouwen, en dat enkel als aanvulling op hun zorgberoep. Een diploma homeopathie van universitair of hoger onderwijs kunnen voorleggen, is eveneens een vereiste, wat neerkomt op minstens 600 uur theorie en 200 uur stage. Dat staat in een koninklijk besluit dat de ministerraad vandaag heeft goedgekeurd.

    De tekst voorziet ook in overgangsmaatregelen voor wie de praktijk nu uitoefent, maar geen arts, tandarts of vroedvrouw is.

    Ons land telt 340 homeopaten die bij een beroepsvereniging aangesloten zijn. Daarvan heeft meer dan 20 procent geen enkele medische of paramedische opleiding genoten. De cijfers over hoeveel Belgen een beroep doen op een homeopaat lopen nogal uiteen. Een studie van het Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg uit 2009 had het over 4 procent van de bevolking dat het voorbije jaar een homeopaat had bezocht, terwijl opiniepeilingsinstituut IPSOS in mei 2011 schatte dat 40 procent van de gezinnen er een beroep op deed, legde minister van Volksgezondheid Laurette Onkelinx na afloop van de ministerraad uit.

    Ze benadrukt het belang van een regeling voor de erkenningsvoorwaarden. Een aantal beroepsuitoefenaars is ernstig en heeft het welzijn van de patiënt voor ogen. Maar in sommige gevallen worden volgens haar uitwassen vastgesteld, die zelfs de sektarische toer opgaan en het leven van patiënten in gevaar brengen. Daarom legt ze criteria vast waaraan homeopaten voortaan moeten beantwoorden. Voor alle duidelijkheid: de ziekteverzekering betaalt homeopathische geneesmiddelen niet terug, omdat er geen 'evidence based medicine' over bestaat, aldus Onkelinx. Wel is een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk via een aanvullende ziekteverzekering.

    13-07-2013 om 01:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (8)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!