Inhoud blog
  • HOGER LOON, DUURDERE BOETE: GOED IDEE?
  • Diesel tanken wordt woensdag goedkoper
  • Sp.a biedt CD&V wisselmeerderheid aan voor meerwaardebelasting
  • Jambon:
  • Gastenboek
  • https://herbapproach.com/product-category/cannabis-flower/online-dispensary-northwest-territories/
  • https://news.herbapproach.com/how-to-keep-weed-fresh/
  • hgfhgf
  • https://herbapproach.org/product-category/cannabis-flower/jelly-bombs/
  • https://herbapproach.com/product-category/concentrates-canada/vape-pen/product/purple-papaya-wax-island-extracts/product/mk-ultra/

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Geldwolven
    Ik hoop dat de NVA zo snel mogelijk verdwijnt in ons apenland


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic 


    Image and video hosting by TinyPic
    27-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's krijgen 500 euro voor 'De Slimste Mens', 5.000 euro voor 'De Grote Sprong'

    BV's krijgen 500 euro voor 'De Slimste Mens', 5.000 euro voor 'De Grote Sprong'

    In het verleden was er een partij met de slogan eigen volk eerst. Ik wil maar zeggen vroeger waren deze spelletjes voor de gewone mens welke zich kon inschrijven en deelnemen. Vraag mij dan ook af of die ook zoveel kregen. Op een paar quizen na misschien wel. En die zogenaamde bv's mogen eigenblijk blij zijn dat ze gevraagd worden,zo blijven ze in de spotlight,want zonder deze,zijn ze algauw vergeten. Maar de BV wereld lijkt dus nogal sterk op de politieke wereld hé. Elkaars zakken spijzen.

    Uiteindelijk is het de kijker die dit allemaal betaalt. De reclame die uitgezonden wordt en waarvoor dik betaald is wordt door de merken in hun prijzen ingecalculeerd. Hoe meer bagger ze over ons hoofd kappen , hoe meer we kunnen afdokken.



    Bekende Vlamingen kunnen een aardige duit verdienen door op te draven in tal van tv-quizzen en andere programma's, dat onthulde het magazine 'Dag Allemaal'. De grootste vetpot is 'Expeditie Robinson', 'De Slimste Mens' levert een pak minder op.



    Bekende Vlamingen krijgen aanzienlijke bedragen voor het risico een gek figuur te slaan in programma's als 'Sterren op de Dansvloer', zo krijgen Kevin Van der Perren, Eline De Munck, Sonja Kimpen en co een startbedrag van 6.000 euro voor hun deelname. Per aflevering die ze overleefden van de afvalrace, kregen ze nog eens 1.000 euro extra.

    Maar onze Vlaamse sterren zijn nog beter af met een deelname aan het survivalprogramma Expeditie Robinson, wat goed is voor tussen de 10.000 en 25.000 euro. Elke week dat deelnemers de eilandraad overleefden, kwam daar nog eens 2.000 euro bij. Andere leuke schnabbels zijn verschijningen in 'Masterchef': 400 euro, 250 euro voor 'De Klas van Frieda' en 500 euro voor 'De Slimste Mens'.

    27-09-2013 om 17:37 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Peeters pleit voor zevende staatshervorming

    Kris Peeters pleit voor zevende staatshervorming



    De zesde staatshervorming is niet perfect, zo zei Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) tijdens een gastcollege. Hij pleit daarom voor een zevende staatshervorming, die de nieuwe Senaat kan voorbereiden.

    Peeters ging tijdens zijn les dieper in op de uitdagingen voor Vlaanderen. Die liggen wat hem betreft onder meer op het institutionele vlak.

    Als de zesde staatshervorming eenmaal uitgevoerd zal zijn, zal volgens Peeters het institutionele zwaartepunt in België ontegensprekelijk bij de deelstaten komen te liggen. Maar: ‘De zesde staatshervorming is niet perfect. Zeker niet aan alle vragen die wij (de CD&V, red.) hadden, is tegemoet gekomen.’

    Hoe de zevende staatshervorming die hij wenst eruit moet zien, kan Peeters nog niet zeggen. Ook niet of er al tijdens de volgende legislatuur een akkoord over gevonden moet worden dat tegen de verkiezingen in 2019 uitgevoerd moet zijn. ‘Het antwoord daarop volgt in de komende campagne’, zei Peeters.

    Van de Senaat, die een ontmoetingsplaats van de deelstaten zal zijn, vindt Peeters alvast dat hij ‘nu is samengesteld zoals het hoort’. Volgens Peeters kan die Senaat onderzoeken of de volgende staatshervorming gebaseerd moet zijn op het fameuze artikel 35 van de Grondwet, dat stelt dat de federale overheid enkel nog bevoegd is voor die beleidsdomeinen die haar expliciet zijn toegewezen.

    Hoe dan ook is Peeters geen voorstander van een onafhankelijk Vlaanderen. ‘Het kader ‘België’ is nog altijd een voordeel.’

    27-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    26-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waalse regering bindt in voor Ryanair

    Waalse regering bindt in voor Ryanair



    Er komt dan toch geen taks van drie euro per vliegtuigticket in Wallonïë. Dat heeft de Waalse regering beslist tijdens haar begrotingsbesprekingen. De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair haalt daarmee haar slag thuis. Om het verlies aan geplande inkomsten in het budget van de Franse Gemeenschap deels te compenseren, willen de Waalse ministers het netwerk van glasvezelkabels verkopen.

    In juli lanceerde de Waalse regering het idee om passagiers op de regionale luchthavens van Charleroi of Luik een taks te laten betalen. Het zou gaan om een taks van 3 euro per ticket. Maar dat voorstel botste meteen op kritiek van Ryanair. De Ierse vliegtuigmaatschappij dreigde er meteen mee zijn capaciteiten op Charleroi af te bouwen als de taks er zou komen. Op die manier kreeg het Waalse voorstel meteen lood in de vleugels.

    De Waalse regering ging op zoek naar alternatieven. Volgens Waals minister van Economie Jean-Claude Marcourt (PS) komt er onder meer een verkoop van het netwerk aan glasvezelkabels. Dat netwerk zou een waarde hebben van zo'n 40 miljoen euro. De verkoop zou wel gekoppeld worden aan een gratis gebruiksrecht voor wie nu al kan genieten van het netwerk. Ook coalitiepartner Ecolo kan leven met die oplossing. "Het is alvast beter dan te raken aan onderwijs of kinderwelzijn", aldus Jean Marc Nollet, viceminister-president van Ecolo. "Als we het zonder die taks kunnen doen, zal ik blij zijn", aldus nog André Antoine, viceminister-president van cdH.

    26-09-2013 om 16:08 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    25-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CdH vraagt Di Rupo op te treden tegen stichting van Koningin Fabiola

    CdH vraagt Di Rupo op te treden tegen stichting van Koningin Fabiola

    Opdoeken die cirque royale! Het stoot de burgers tegen de borst. Breng dat die familie eens aan hun verstand daar in hun Brusselse paleizen en Waalse kastelen.

    Hahaha goooi de handdoek in ring deze ps regering werkt niet



    PS wil dat de statuten van het fonds Astrida worden aangepast zodat ze overeenstemmen met de principes van het algemeen belang. "Deze erfenissen uit het verleden moeten verdwijnen", verklaarde Kamerlid Christophe Lacroix maandag bij de bespreking van de wetsvoorstellen die de dotaties aan het koningshuis wijzigen. Het cdH riep premier Elio Di Rupo op zich ervan te vergewissen dat er geen overheidsgeld in het fonds zit - een vraag die niet op applaus bij de PS werd onthaald.

    Afgelopen weekend raakte bekend dat Fons Pereos, de omstreden stichting van koningin Fabiola, eindelijk is opgedoekt en dat de activa werden getransfereerd naar de stichting Astrida. Toen bekendraakte dat de weduwe van koning Boudewijn de stichting had opgericht, lokte dat hevige reacties uit.

    "Het is niet de bedoeling een polemiek te starten, maar een aanpassing aan de realiteit door te voeren. Er werd een aanzienlijke hervorming en modernisering van de monarchie doorgevoerd, maar er blijven sporen uit het verleden die moeten worden opgekuist. De bestuurders van Astrida moeten de statuten aanpassen", benadrukt Lacroix. Hij riep zijn collega's op een voorstel van enkele PS-senatoren te steunen dat moet voorkomen dat fondsen van openbaar nut dienen voor fiscale ontwijking.

    Belastingcontroleur
    "Overheidsgeld dat via dotaties is geschonken mag niet dienen om een fortuin op te bouwen en het fiscaal systeem, waaraan de burgers onderworpen zijn, te omzeilen", stelde cdH-fractieleidster Catherine Fonck. Zij vroeg premier Di Rupo op te treden en te verzekeren dat er geen publieke middelen in het fonds zitten. "Ik heb daar twijfels over." Bij de PS werd enigszins verveeld op die vraag gereageerd. "Het zou jammer zijn de premier te vragen belastingcontroleur te spelen en de koninklijke familie te vragen een fiscale striptease uit te voeren", stelde Lacroix.

    Op de agenda van de Kamercommissie Grondwet staan verschillende voorstellen en ontwerpen in het kader van de staatshervorming, waaronder de teksten die de dotaties aan de koninklijke familie hervormen, die de dotatie aan de onlangs afgetreden vorst Albert II vastleggen en die de civiele lijst voor de volledige duur van het koningschap van koning Filip bepalen.

    Dotaties
    Een groot deel van de argumenten die in de commissie naar voren werden geschoven, klonk bekend in de oren. N-VA en Vlaams Belang vragen zich af waarom prins Laurent en prinses Astrid nog de rest van hun leven een dotatie moeten krijgen. Ook vinden ze het niet kunnen dat de koning en koningin behalve 11,554 miljoen euro voor de uitvoering van hun functie ook nog kunnen rekenen op 35 personeelsleden en dat dit wordt gebetonneerd in het wetsontwerp dat de civiele lijst vastlegt. "Het is niet bepaald de fanfare van honger en dorst", drukte Barbara Pas (Vlaams Belang) het uit.

    Theo Francken (N-VA) herhaalde ook dat de nieuwe regeling, in tegenstelling tot wat de meerderheidspartijen beweren, geen echte transparantie brengt en dat het fiscaal regime waaraan de leden van de koninklijke familie voortaan onderworpen zijn, volgens hem niet correct is ten opzichte van de bevolking. Hij riep ook op vast te leggen dat de koningskinderen niet mogen participeren in een privébedrijf, naar analogie met de regels voor magistraten. "Er komen nog dikke vodden met de privé-investeringen van prins Laurent", waarschuwde Francken, die naar tal van details over de onkosten van de koninklijke familie polste.

    Uitgemolken
    "Dit is al uitgemolken tot op het bot, waarom moet er melk blijven uitkomen", reageerde een ietwat geïrriteerde minister van Financiën Koen Geens (CD&V). "Alles kan beter," stelde Caroline Gennez (sp.a) dan weer, "maar dit zijn stappen in de goede richting. U kan het licht van de zon toch niet blijven ontkennen. Als we stappen in de goede richting zetten, is het nooit genoeg. En als we niets doen, dan schreeuwt u moord en brand." Voor Stefaan Van Hecke (Groen) toont de discussie aan dat de meerderheid misschien wel "historische stappen" zet. "Misschien spreekt men later wel van de periode voor 2013 en die na 2013."

    De stemming over de teksten staat dinsdagnamiddag geprogrammeerd. Ecolo-Groen zal zich onthouden bij het wetsvoorstel over de dotatie voor onze vorige koning. "923.000 euro en tien personeelsleden is iets van het goede teveel", zei Van Hecke. In commissie hebben de groenen maar één stem. In de plenaire Kamer zal Groen zich onthouden, maar zal Ecolo voor stemmen.

    25-09-2013 om 12:56 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandstof wordt 10% goedkoper

    Brandstof wordt 10% goedkoper

    Zijt maar zeker dat diene met z'n strikske dan wel een nieuwe taks uitvindt om het verschil te kunnen inpikken...

    Brandstof wordt 10% goedkoper

    Tanken wordt de komende maanden tot 10 procent goedkoper. Dat komt door de fors dalende olieprijzen, die het gevolg zijn van méér olieproductie.Dat blijkt uit een onderzoek van KBC. "De olieprijs zal geleidelijk aan dalen tot uiteindelijk 20 procent tegen eind 2014", zegt Koen De Leus, senior econoom van KBC.

    "Dat komt vooral door het stijgende aanbod van olie. Irak heeft na de val van Saddam Hussein massaal vergunningen verleend aan maatschappijen die olie mogen ontginnen, en de Verenigde Staten, Canada en Brazilië hebben geïnvesteerd in alternatieve oliebronnen. Die investeringen beginnen nu hun vruchten af te werpen."

    Prijsdaling na taksen

    Automobilisten zullen die daling van 20 procent slechts gedeeltelijk voelen. Dat komt omdat iets meer dan de helft van de prijs van benzine en diesel uit allerlei taksen en toelagen bestaat. "Voor benzine en diesel zal de prijsdaling een kleine 10 procent zijn. De prijs van stookolie zal met 17 procent dalen, want daar worden niet veel taksen op geheven", zegt brandstofspecialist Omer Coeckaerts.

    Vroeger roomde de regering een prijsdaling aan de pomp af door extra belastingen op te leggen. Maar dat cliquetsysteem bestaat niet meer.

    25-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Block Geef daklozen woning voor ze werk hebben

    De Block: "Geef daklozen woning voor ze werk hebben"

    Ik zal heel binnenkort solliciteren voor een tweede en derde baan, ik zal dan 24 uur per dag werken ... er moet toch iemand al die luiaards, schijnzieken, immigranten, ... onderhouden !!!

    Hoe meer je een politieker bestoeft hoe meer onzin ze beginnen te verkopen!Een virus van de ovld!



    Staatssecretaris voor Armoedebestrijding Maggie De Block (Open Vld) wil daklozen een woning bieden als eerste stap in hun herintegratie in de maatschappij. Nu kan een huurcontract vaak pas worden afgesloten als de huurder werk heeft, maar dat zorgt voor vicieuze cirkels. De daklozen moeten wel zelf hun huur kunnen betalen, al zal dat in de praktijk meestal met een leefloon gebeuren.

    Het project 'Housing first' komt overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar men becijferde dat de kost van een overnachting in een eigen woning ver beneden die in een ziekenhuis of een gevangenis ligt. Bovendien maakt een eigen appartement de opstap naar de arbeidsmarkt en de wederopbouw van een sociaal netwerk een stuk eenvoudiger.

    "Een dak boven je hoofd is een basisrecht", maakt Maggie De Block duidelijk. "Zelfs als je alcohol- of drugsverslaafd bent. Dat betekent dat er geen voorwaarden worden verbonden aan de woning."

    Doelgroep
    De daklozen in het proefproject, in eerste instantie een klein honderdtal, worden dus niet verplicht om deze of gene therapie te gaan volgen. Wel worden ze uitgebreid bijgestaan door een woonbegeleidingsteam, waarvoor - alvast dit en het komende jaar - 860.000 euro van de Nationale Loterij wordt uitgetrokken. "Maar ik hoop dat het project ook daarna kan worden voortgezet", zegt Koen Geens, voogdijminister van de Loterij.

    Doelgroep van het initiatief zijn de daklozen die al lange tijd op straat leven en vaak door meerdere problematieken tegelijk worden geplaagd, zoals verslavingen en psychische problemen. Ze tekenen zelf een huurcontract en moeten ook zelf de huur betalen. In Gent en Antwerpen wordt gebruik gemaakt van sociale woningen. In Brussel, Charleroi en Luik worden ook private huurwoningen ingezet.

    25-09-2013 om 00:00 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (15)
    24-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten overweegt klacht tegen makers

    Wendy Van Wanten overweegt klacht tegen makers 'Albert II'

    Gewoon: hare Fransd!!! heeft geld nodig!

    Wendy Van Wanten overweegt klacht tegen makers 'Albert II'

    Wendy Van Wanten en haar partner Frans overwegen klacht in te dienen tegen de makers van de Eén-fictiereeks 'Albert II'. In die serie werd Van Wanten afgelopen zondag als 'hoer' bestempeld.

    Tijdens de derde aflevering van 'Albert II' deelde Van Wanten, gespeeld door Goele De Raedt, het bed met prins Laurent en gaf koningin Paola haar onverbloemde mening over de zangeres: "het is een hoer jongen. Laat ze gaan".

    Beschamend

    "Dit is beschamend", reageert Frans in Het Nieuwsblad. "Het getuigt van weinig fatsoen om een moeder van drie kinderen zo door het slijk te halen. We gaan kijken of een klacht wegens laster en eerroof mogelijk is."

    Bij productiehuis Skyline is men zich van geen kwaad bewust. "Wij hebben niets verkeerd gedaan. We zuigen niets uit onze duim en vertellen gewoon wat iedereen al lang weet", luidt

    24-09-2013 om 21:43 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering Kenia claimt controle over winkelcentrum

    Regering Kenia claimt controle over winkelcentrum

    ... Op zijn einde ? Ja, als iedereen is doodgeschoten is het gedaan zekers ? Het probleem lost zichzelf dan op.

    Hang ze allemaal op. Voeder hen aan de varkens. Dat zijn geen mensen maar afval. Vuiligheid.



    Keniaanse veiligheidsmedewerkers zijn het winkelcentrum in de hoofdstad Nairobi binnengevallen, waar terroristen zich in het weekeinde met een onbekend aantal gijzelaars hadden verschanst. Volgens de Keniaanse minister van Binnenlandse Zaken, Joseph Ole Lenku, zijn de meeste gijzelaars bevrijd en hebben de veiligheidsmedewerkers inmiddels de controle over alle verdiepingen van het winkelcentrum.


    "Het evacueren van de gijzelaars is tot dusver goed verlopen", zei Lenku. "We zijn er zeker van dat er nog maar heel weinig gijzelaars in het winkelcentrum Westgate zitten." Over het verloop van de actie tegen de terroristen en het aantal mensen dat nog in gijzeling wordt gehouden, is veel onduidelijkheid. Getuigen repten van helikopters die over het winkelcentrum cirkelden en over schotenwisselingen.

    Leden van de islamitische terreurgroep al-Shabaab bestormden zaterdag het winkelcentrum en schoten op het publiek. Het officiële dodental door de terreuractie staat nu op 62. Er zouden zeker 175 gewonden gevallen zijn.

    View image on Twitter

    Onder de slachtoffers zijn naast Kenianen ook een Canadese diplomate, een Ghanese dichter, twee Indiërs, een Peruaanse dokter, een Zuid-Koreaanse vrouw, een Nederlandse vrouw, een Chinese vrouw, een Franse vrouw en haar dochter, een Zuid-Afrikaan en vier Britten.



    De aanval zou een vergelding zijn voor 'misdaden' die het Keniaanse leger in Somalië heeft gepleegd. Het Somalische en Keniaanse leger werken sinds 2011 samen in een offensief tegen al-Shabaab.

    Drie gedode terroristen
    De Keniaanse strijdkrachten lieten vanmiddag weten dat bij de actie tegen de gijzelnemers drie terroristen zijn gedood. Ook zouden enkele anderen gewond zijn geraakt. Tevens zouden er ongeveer 10 terroristen zijn opgepakt. "Er zijn nog enkele terroristen op de vlucht, maar die hebben geen kans om te ontsnappen", zeggen Keniaanse functionarissen tegen de BBC. Volgens het Keniaanse leger zijn onder de eigen veiligheidsmedewerkers alleen gewonden gevallen.



    Amerikaanse media meldden dat onder de daders van de gijzeling Amerikanen, Somaliërs, een Canadees, een Fin, een Keniaan en een Brit zijn.



    Arrestaties
    De Keniaanse politie heeft op het vliegveld van Nairobi een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de gijzeling in winkelcentrum Westgate. Het zou gaan om een 33-jarige man die in het oosten van Kenia woont en zich onlangs tot de islam heeft bekeerd. Hij is aangehouden, toen hij op het punt stond aan boord te stappen van een vliegtuig naar Turkije.



    Het twitteraccount van terreurbeweging al-Shabaab meldde het bericht over de arrestatie op het vliegveld van een 38-jarige Nederlander die bij de gijzeling betrokken zou zijn. Mohamed Husseim Ahmed zou ook het vliegtuig naar Turkije hebben willen pakken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade in Nairobi zijn volgens woordvoerders niet op de hoogte van een eventuele arrestatie van een Nederlander.



    HLN.be-nieuws in je facebook nieuwsfeed?

    24-09-2013 om 01:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (13)
    23-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vande Lanotte keihard voor N-VA:Kiezer wordt bedrogen

    Vande Lanotte keihard voor N-VA:

    Elke dag zie ik mijn rechten ingeperkt worden, mijn loon volstaat nog amper, en mijn stem wordt niet gehoord. . In de straat loopt het vol vreemde vogels die een taal spreken die ik niet versta, geïmporteerde vogels met stemrecht. . Aan de afgrond, dat is waar de socialisten België hebben gebracht. . Daar wil ik wel eens verandering in zien, als de NVA het niet doet, wie dan wel ?

    En tegelijk kloppen ze zich op hun borst voor hun verwezenlijkingen. Hoofdzakelijk oppervlakkige verwezenlijkingen die er dan nog enkel zijn gekomen doordat men de hete adem van NVA in hun nek voelde. Wanneer gaat men eens de werkelijk problemen grondig aanpakken?



    Johan Vande Lanotte (sp.a) haalt vandaag in een interview met Het Nieuwsblad opvallend scherp uit naar Bart De Wever en diens N-VA. De vicepremier had nochtans beloofd tot aan de verkiezingen niets meer te zeggen over de Vlaams-nationalisten. "Maar ik spreek nu toch, omdat ik denk dat de N-VA de mensen iets wijsmaakt", zegt hij.

    Vande Lanotte wijst erop dat de partij enerzijds kiezers aantrekt die een verdere staatshervorming willen en anderzijds kiezers die tot een economische herstelregering willen toetreden. "Een van die twee groepen zal na de verkiezingen bedrogen worden", luidt zijn conclusie.

    Vande Lanotte noemt De Wever in het interview "een toogstrateeg". "Ik zie een soort van kiezersbedrog opdoemen - zoals in 2007 en 2010 - en dat heeft ons alleen miserie gebracht. Bovendien is het belangrijkste punt van de grootste partij van dit land om de socialisten buiten te werken. Wie zou ik zijn als ik daar niet op reageer? ".

    Over de peilingen, waarbij de Vlaamse socialisten slechts 15 procent van de stemmen zouden halen, geeft de vicepremier toe dat die niet rooskleurig zijn. "Och, misschien zijn slechte peilingen nog niet zo'n slechte zaak. Dat houdt iedereen in de partij scherp. Maar ik beken dat we nog een lange weg te gaan hebben. Het wordt zeker geen walk through the park."

    23-09-2013 om 22:37 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie reisde onder valse namen

    Koninklijke familie reisde onder valse namen

    Schande !!!! Belgische nationaliteit afnemen en naar de congo sturen daar zullen ze hun wel ontdoen van handjes en voetjes ...

    Als Albert naar Boël ging was dat onder de naam van "lange jojo"

     

    De leden van de koninklijke familie hebben valse paspoorten gebruikt uit veiligheidsoverweging, dat heeft minister van staat en ex-minister van buitenlandse zaken Mark Eyskens bevestigd in een reportage van het VTM-magazine Royalty. Er werden wel degelijk dubbele paspoorten en andere nepdocumenten gemaakt, aldus de redactie van Royalty.



    Mark Eyskens: "Meestal hield een intieme medewerker van de koning zich daar mee bezig. Of de kabinetschef of in de tijd was er ook een grootmaarschalk. Dat zijn uiteraard geen echte paspoorten, dat is een soort vervalsing maar het is natuurlijk ook een beetje infantiel."

    Nuancering
    Ex-premier Mark Eyskens nuanceerde de uitzending van Royaltie even later tegenover Het Laatste Nieuws. "Het ging niet over vervalsingen of nagemaakte documenten zoals Royalty heeft laten uitschijnen", aldus Eyskens. "Het was meer 'verborgen houden' van de identiteit. Ik herinner me dat we ooit een dochter van Leopold III hebben meegestuurd op een missie naar Vietnam. Op de deelnemerslijst stond ze onder een andere naam vermeld. Maar dat was veeleer uit praktische overwegingen: zo viel al het overbodige protocol weg."

    Volgens Eyskens krijgen onze royals helemaal geen paspoorten op bestelling, zoals Royalty beweerde. "Vandaag gebeurt het sowieso niet meer omdat de manieren van beveiliging zo geëvolueerd zijn dat het niet meer nodig is. Maar ook vroeger werd met dergelijke procedures karig omgesprongen. Een lid van het koningshuis kreeg geen andere naam als hij of zij er een weekendje incognito tussenuit wilde."

    Vakanties in het buitenland
    Een handig werkinstrument om in het buitenland incognito door het leven te gaan is een vals paspoort. De Belgische koningen passen de truc al lang toe. Royaltywatcher Thierry Debels: "De koninklijke familie gebruikt heel veel schuilnamen: we hebben Paelinck - de verwijzing is eenvoudig, Paelinck was de leraar Nederlands van de jonge Boudewijn. Le Grand verwijzend naar het feit dat Albert een grote jongen was, Lamiroy was de naam van Boudewijn, vriend van de koning misschien, vaak zit er knipogen in van de familie."
     
    De zogeheten valse paspoorten worden gemaakt door buitenlandse zaken al willen ze dat niet met zoveel woorden gezegd hebben. Woordvoerder Buitenlandse Zaken Joren Vandeweyer: "Op de paspoorten die wij uitreiken wordt de naam vermeld die ons door de officiële instanties wordt doorgegeven."
     
    Het paleis kon niet zeggen of er vandaag nog paspoorten met schuilnamen gemaakt worden. We weten wel dat Filip van België met de tweede naam Philippe Dermulle soms door het leven gaat, maar vooral uit veiligheidsoverweging en voor discretie.

    23-09-2013 om 11:54 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (15)
    22-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (11) overleden na zware brand in Stekene

    Jongen (11) overleden na zware brand in Stekene



    In Stekene heeft een zware brand gewoed in een huurhuis, waarin acht personen wonen. Zeven bewoners wisten te vluchten, maar een jongen van elf jaar is overleden.

    In het huis in de Nachtegalenstraat woont een nieuw samengesteld gezin. Een jongen van elf jaar werd een tijdje vermist, maar de brandweer vond het overleden kind op de zolder terug.

    Zes personen werden naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog niet duidelijk hoe de brand ontstaan is. De brandweer is nog ter plaatse. De woning is volledig vernield.


    View image on Twitter

    22-09-2013 om 22:49 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horeca woest op regering

    Horeca woest op regering

    Horeca woest op regering

    Horeca Vlaanderen is niet te spreken over de plannen van de regering om de horecasector expliciet uit te sluiten van een overgangsperiode voor de nieuwe opzegtermijnen van het eenheidsstatuut. De sector heeft het over "kwaad opzet" en waarschuwt voor een toevloed aan precaire contracten.

    Volgens Danny van Assche, afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen, staat in het wetsontwerp over het nieuwe eenheidsstatuut expliciet dat de horeca wordt uitgesloten van een overgangsperiode. Mobiele werven van de bouwsector zouden een uitzondering krijgen op de nieuwe opzegtermijnen. Een reeks andere sectoren, die in het vorige opzegsysteem voor arbeiders al een uitzondering kregen, zouden een overgangsperiode van vier jaar krijgen. "Wij zijn de enige sector die vroeger ook een uitzondering kreeg, die nu deze reddingsboei niet toegeworpen krijgt", aldus een boze Van Assche. "Dit is gewoon kwaad opzet".

    "Wij zijn misschien Ford Genk niet, of een van de grote bedrijven. Maar we vertegenwoordigen wel 125.000 werknemers, waarvan veel laaggeschoolden, allochtonen en jongeren. Blijkbaar is onze tewerkstelling niet belangrijk", argumenteert hij.

    Horeca Vlaanderen waarschuwt voor een zware rem op de aanwervingen. "Er zal een gedragsverandering optreden. In plaats van contracten van onbepaalde duur zal men overgaan tot contracten van bepaalde duur en interims".

    22-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    21-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenet rekent duizenden klanten tot helft te veel aan

    Telenet rekent duizenden klanten tot helft te veel aan

    Hohoho grote verontschuldigingen maar ondertussen staat dat geld wel op hun rekening en brengt hen veel op ,ze zouden klanten moeten vergoeden met 2 maand gratis tv en al wat erbij hoort,trouwens als je al 44.07euro betaald voor het basic programma ,vind ik dit enorm duur

    Ministers doen niets omdat Telenet mede gefinancierd werd door vogels met een blauwe achtergrond. Er zit er trouwens ene in het Euro parlement dikwijls van zijnen tak te maken met zijn vroegere "alles-gaat-goed show". Dan weet je het wel. Ik betaal maandelijks 280 euro dus wel goedkoper dan Belgacom voor lichtkabel internet, 15 domeinnamen, prime,tv, digitaal analoog, 2 gsm's abo + 2 smartphones, vaste telefoon enz... Hoe meer diensten je neemt, hoe goedkoper de globale factuur wordt ;-D



    Duizenden klanten van Telenet hebben deze maand een factuur gekregen die hoger is dan normaal. In sommige gevallen werd tot de helft meer aangerekend, meldt de VRT.

    De fout gebeurde bij klanten die een abonnement hebben via hun werkgever. "Er is een foutje geslopen in onze software", stelt Stefan Coenjaerts van Telenet tegenover de nieuwsredactie van de VRT. "Enkele klanten kregen daardoor een te hoge factuur. In de meest extreme gevallen gaat het over 50 procent meer."

    Telenet is van plan om de getroffen klanten een brief met meer uitleg te sturen. Het te hoge bedrag zal op de volgende factuur worden gecompenseerd.

    21-09-2013 om 21:35 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Smet daagt De Wever uit om onderwijsplannen te steunen

    Minister Smet daagt De Wever uit om onderwijsplannen te steunen

    Minister Smet daagt De Wever uit om onderwijsplannen te steunen

    Als Antwerpen geen geld wil vrijmaken voor extra capaciteit, dan moet de N-VA van Bart De Wever zijn financieringsplannen maar steunen. Daarmee reageert Onderwijsminister Pascal Smet (sp.a) op de harde houding van de stad Antwerpen.

    De strakke houding van de stad Antwerpen maakt de opmaak van de Vlaamse begroting er niet makkelijker op. Het stadsbestuur verdubbelt zijn investeringsbudget 2014-2019 naar 144 miljoen euro, maar wil verder geen extra cent meer uittrekken voor bijkomende capaciteit.

    Concreet betekent dat dat er de komende jaren 2.664 extra plaatsen kunnen worden gecreëerd, en niet de 4.110 die het stedelijk onderwijs volgens de huidige verdeelsleutel (45 procent) zou moeten creëren.

    Meerjarenplanning

    Het stadsbestuur legt de verantwoordelijkheid dus bij Vlaams minister van Onderwijs Pascal Smet (sp.a). “Als de Antwerpse schepen van Onderwijs echt bedoelt dat de stad Antwerpen de komende jaren niet meer wil investeren in extra capaciteit, dan hoop ik dat burgemeester Bart De Wever, in zijn hoedanigheid van N-VA-voorzitter, aan zijn partijgenoot minister van Begroting Philippe Muyters – ook uit Antwerpen, trouwens – de instructie heeft gegeven om mijn plannen goed te keuren. Die plannen liggen momenteel op tafel en voorzien in extra capaciteitsmiddelen voor onderwijs en vooral in een meerjarenplanning, want niet alle investeringen moeten het komende jaar worden uitgevoerd.”

    De Wever is zeker niet gekant tegen het opmaken van een meerjarenplanning binnen de huidige regering, maar kijkt toch vooral naar de volgende regering.

    Investeringen

    Volgens de bevolkingsprognoses groeit de groep schoolplichtige kleuters en lage schoolkinderen in de stad tussen nu en 2019 aan met 9560. Om tegemoet te komen aan die vergroening én om de bestaande schoolinfrastructuur te renoveren en brandveilig te maken, is alleen al in Antwerpen 1,5 miljard euro nodig.

    Zoveel geld heeft de overheid niet, en dus maken alternatieve financieringen zoals PPS-constructies, leningen en huursubsidies deel uit van de voorliggende plannen. Minister van Begroting, Philippe Muyters, wil niet reageren zolang de begrotingsbesprekingen lopen.

    21-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    20-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Consumentenvertrouwen in België op hoogste peil sinds eind 2011

    Consumentenvertrouwen in België op hoogste peil sinds eind 2011

    Tja, verkiezingen begin 2014... Goed nieuws circus is op gang getrokken...

    De enquete werd uitgevoerd onder leden van de regering,hun vertrouwelingen, pottenlikkers en aanverwanten. Dat ze verkeerd waren, en het totaal niet hebben kunnen zien aankomen dat horen we pas eind mei volgend jaar.



    Het Belgische consumentenvertrouwen is deze maand opnieuw sterk gestegen, zo blijkt uit statistieken van de Nationale Bank. De indicator staat nu op het hoogste peil in bijna twee jaar. De Belg is zowel positiever over de algemene economische situatie als over zijn persoonlijke financiële situatie.

    De opwaartse trend van het consumentenvertrouwen is al vijf maanden aan de gang, maar het herstel van de barometer was in september opvallend stevig. De index steeg van -12 punten naar -7 punten, hetzelfde niveau als in oktober 2011. De indicator staat nu ook weer op het niveau van het langetermijngemiddelde van de laatste twintig jaar, zo blijkt.

    De Belg is deze maand vooral positiever over de algemene economische vooruitzichten: daar is het hoogste peil in drie jaar bereikt. Ook over zijn eigen situatie - de persoonlijke financiën en het vermogen om te sparen - heerst er opvallend meer optimisme. Enkel de bezorgdheid voor een stijging van de werkloosheid neemt voor het eerst in een half jaar in beperkte mate toe.

    20-09-2013 om 21:55 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sp.a verdient zelf aan groepsaankoop stookolie

    Sp.a verdient zelf aan groepsaankoop stookolie



    De sp.a in Zwalm strijkt een commissie op voor een groepsaankoop van stookolie die ze zelf opstartte en waar 260 gezinnen voor intekenden. Per stookolietank van 2.000 liter verdient de lokale partijafdeling 6 euro. Volgens de federatie van brandstoffenhandelaars innen steeds meer organisatoren van samenaankopen zo'n commissie.

    Plaatselijk sp.a-kopstuk Bruno Tuybens ontkent in alle talen dat het de bedoeling zou zijn de partijkas te spekken door de organisatie van groepsaankopen. "Het is waar dat we dit jaar voor het eerst een commissie vragen, maar het drukwerk en de portkosten om alle 3.600 gezinnen in Zwalm aan te schrijven kost een aanzienlijke som geld. De commissie dient louter om die kosten te dekken."

    Volgens Johan Mattart van de federatie van brandstoffenleveranciers BRAFCO vragen meer en meer organisatoren van groepsaankopen - doorgaans sp.a-afdelingen - zo'n commissie. "Wij betreuren dat daar nooit over wordt gecommuniceerd aan de consument. Want hij draait op voor die commissie. De brandstofhandelaars houden er immers rekening mee in hun prijs. Dit ruikt naar consumentenbedrog."

    20-09-2013 om 07:53 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip ontvangt eerste ambassadeurs op het paleis

    Koning Filip ontvangt eerste ambassadeurs op het paleis

    Zou hij dat nu liever doen dan werken?



    Koning Filip heeft vandaag voor het eerst op het paleis in Brussel ambassadeurs ontmoet in een ceremonie waarbij de diplomaten hun geloofsbrieven kwamen overhandigen. Het was voor het eerst dat Filip als koning audiëntie hield voor diplomaten.



    De koning ontving achtereenvolgens Natalie Sabanadze van de Republiek Georgië, Mpeo Mahase-Moiloa van het Koninkrijk Lesotho, Constantin Chalastanis van Griekenland, Ibrahim Sorie van de Republiek Sierra Leone en Vladimir Norov van Oezbekistan.

    De geloofsbrieven zijn officiële documenten waarmee een staatshoofd een diplomaat benoemt tot zijn ambassadeur. Het overhandigen van de officiële documenten aan het staatshoofd van het gastland verloopt volgens een ceremonieel protocol. Pas na deze plechtigheid, en de kennisname van zijn papieren door de koning kan de ambassadeur aan de slag om zijn land te vertegenwoordigen in het gastland. Brussel wordt in diplomatenkringen als een belangrijke post gezien.

    Volgens de woordvoerder van het paleis zal de koning maandelijks vier tot vijf nieuwe ambassadeurs ontvangen. Hun auto wordt naar aloud gebruik door de Koninklijke Escorte te paard begeleid tot aan de inrijpoort van het koninklijk paleis.

    20-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (8)
    19-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50-plussers onderschatten risico op hartinfarct

    50-plussers onderschatten risico op hartinfarct

    Meer mensen worden ontslagen, en.we moeten harder werken. Voor geen van beiden is deze stress gezond voor het hart.

    Laat ze langer werken en ze sterven op hun werk, daar gaan we naartoe



    De Belg is vrij goed op de hoogte is van de risicoverhogende factoren voor een hartinfarct, maar hij ondschat dat risico bij zichzelf. Ter preventie van een hartinfarct zal de vijftigplusser eerder zijn voedingsgewoonten aanpassen dan meer te bewegen, dat heeft een rondvraag bij 500 Belgen. "Het is noodzakelijk dat je, eens boven de 50, regelmatig bloeddruk en cholesterol laat meten, zodat de arts indien nodig gepaste maatregelen kan nemen", zegt dr. Luc Missault van de Belgische Cardiologische Liga.

    Drie op de vier ondervraagden besteedt veel aandacht aan de gezondheid: uit angst voor levensbedreigende aandoeningen zoals kanker of een hartinfarct, om zich goed te voelen, of (voor 1 op de 3) om af te slanken. Maar amper de helft zegt dat ze 1 keer per jaar hun cholesterolgehalte laten bepalen. Een derde van de mannen (33 procent ) en een kwart van de vrouwen (25 procent ) laat de cholesterol meermaals per jaar meten. De bloeddruk wordt bij 43 procent van de respondenten meerdere keren per jaar gemeten, bij 14 procent zelfs wekelijks.

    Te weinig beweging
    Een onderzoek uit 2008 wees uit dat bijna 60 procent van de Belgische vijftigplussers een te hoge bloeddruk had en dat 62 procent een te hoge cholesterolwaarde had. Toch denkt volgens de nieuwe enquête bijna de helft van de Belgische vijftigplussers dat ze weinig risico lopen op een hartinfarct. Wie geconfronteerd wordt met een hoger risico op hartfalen is eerder geneigd zijn eetgewoonten aan te passen dan meer te bewegen, zo blijkt nog uit de enquête van iVox in opdracht van het communicatiebureau Porter Novelli.

    Om de Belg bewust te maken van de gezondheid van zijn hart is er nu de nationale informatiecampagne 'Meten is weten'. Op de website
    www.globaalcvrisico.be staat informatie over de gezondheid van het hart en de maatregelen die je kunt nemen om het hart in een zo optimaal mogelijke conditie te houden.

    19-09-2013 om 21:32 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Di Rupo persoonlijk voorstander van federale kieskring

    Di Rupo persoonlijk voorstander van federale kieskring

    En ik ben voorstander van het afschaffen van de stemplicht,dan zien ze mij niet meer in dit circus. . En geen stemmen = niet verkozen,niks van stemmen gaan naar de meerderheid

    Waar blijft hij het halen...nog een jaar en we zijn er vanaf..;eindelijk . . Mister Alles kaat koet voor de walen



    Premier Elio Di Rupo is persoonlijk voorstander van een federale kieskring. Dat zei Di Rupo in Louvain-la-Neuve, waar hij gastspreker was op het openingscollege politieke wetenschappen. De PS, de partij van Di Rupo, is daar verdeeld over. Verschillende Vlaamse partijen, zoals N-VA en CD&V, zien zo'n federale kieskring niet zitten.

    "Als het van mij alleen zou afhangen, zou ik een federale kieskring instellen", zei de premier. Zo'n kieskring, waarbij kandidaten zich aan alle Belgische kiezers zouden kunnen aandienen, zou "het federale model versterken".

    Bij de onderhandelingen over de staatshervorming is de discussie over de invoering van een federale kieskring doorverwezen naar een parlementcommissie. Die zou binnenkort moeten bijeenkomen.

    Voor hij partijvoorzitter werd toonde PS-voorzitter Paul Magnette zich voorstander van een federale kieskring. Maar binnen zijn partij zijn de regionalisten, met Waals minister Jean-Claude Marcourt op kop, fel tegen.

    Onlangs pleitten de jongerenvoorzitters van verschillende Vlaamse en Franstalige partijen voor zo'n kieskring. Ook JongCD&V stond achter dat pleidooi, ook al is moederpartij CD&V tegen. De jongerenpartij van de PS is dan weer tegen de federale kieskring gekant



    19-09-2013 om 18:34 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PS zegt ‘njet’ tegen F-35’s van De Crem

    PS zegt ‘njet’ tegen F-35’s van De Crem

    Pieter De Crem wil F-16’s vervangen.

    De PS is tegen de aankoop van F-35-jachtvliegtuigen als vervangers van de huidige F-16’s. Defensieminister Pieter De Crem (CD&V) overweegt die optie.

    PS-kamerlid Christophe Lacroix wijst die piste meteen af. ‘Het is duidelijk ‘njet’’, zegt hij.

    ‘Ik sta versteld. Op een moment dat onze burgers lijden onder de crisis en dat we over een relanceplan spreken kunnen we ons niet in een avontuur met zo’n gigantische kosten storten’, vindt Lacroix.

    Opvolger nodig

    De Nederlandse regering besliste deze week om 37 JSF’s aan te schaffen. De toestellen zullen vanaf 2019 geleidelijk de plaats innemen van de F-16’s. In 2023 moeten alle Nederlandse F-16’s zijn vervangen.

    Volgens minister van Defensie De Crem dringt een beslissing over nieuwe straaljagers zich ook in ons land op. ‘Een opvolger is hoe dan ook nodig: de F-16 wordt vijftig in 2025’, zegt De Crem in De Tijd. Hij denkt daarbij ook aan de JSF. ‘Ik denk niet dat de opvolger van de F-16 een Chinees of Russisch toestel zal zijn.’

    19-09-2013 om 00:01 geschreven door Geldwolven

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (13)


    T -->

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!