Inhoud blog
  • Waardeert de mens de natuur nog wel?
  • De hemel en de eindtijd - Mary K. Baxter
  • De hel - Mary K. Baxter (5)
  • De hel - Mary K. Baxter (4)
  • De hel - Mary K. Baxter (3)
  • De hel - Mary K. Baxter (2)
  • De hel - Mary K. Baxter
  • Facebook blunder
  • Is uw huis beschermd?
  • Een mirakel of gewoon een straffe toer?
  • Mijmeringen
    Zoeken in blog

    Godzoeker

    12-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hel - Mary K. Baxter (5)

    17. Oorlog in de hemelen

    De geest van de Heer rustte op mij en weer gingen wij de hel in.

    Jezus : Ik zeg je de waarheid. Vele zielen zijn hier wegens hekserij, occultisme, het aanbidden van andere goden, ongehoorzaamheid, ongeloof, dronkenschap en vuilheid van vlees en geest. Kom, Ik zal je een geheim tonen en je vertellen over verborgen dingen. Ik zal je openbaren hoe te bidden tegen de machten van het kwaad.

    Wij kwamen in een deel van de hel dat naast het boze hart was.

    Jezus : Wij gaan spoedig de kaken van de hel binnen, maar het is Mijn verlangen aan allen te openbaren dat de hel zich heeft uitgebreid.

    Wij stopten. Jezus : Aanschouw en geloof.

    Ik keek en toen zag ik een visioen. In dit visioen waren Jezus en ik hoog boven de aarde en keken het luchtruim in. Ik zag een geestelijke cirkel hoog boven de aarde. De cirkel was onzichtbaar voor het natuurlijke oog, maar in de geest kon ik het goed zien. Ik wist dat het visioen verband hield met onze strijd tegen de prinsen en machten van de lucht. Terwijl ik bleef kijken, ontdekte ik dat er in feite verscheidene cirkels waren. In de eerste cirkel waren vuile, boze geesten. Ik zag hoe de vuile geesten de vorm van heksen aannamen; zij begonnen door de lucht te vliegen en richtten veel geestelijke schade aan.

    Stem van Jezus : In Mijn naam geef Ik Mijn kinderen macht over deze kwade geesten. Luister en leer hoe te bidden.

    Ik zag een vreemdgevormde gedaante uit een andere cirkel tevoorschijn komen, die in het rond begon te draaien en mensen begon te betoveren. Daarna zag ik dat een demon verrees die boze daden op aarde deed. De demon had de geest van een tovenaar. Hij draaide zich al lachend om en om en met een stok die hij in zijn hand had betoverde hij verscheidene mensen. Ik zag dat meer boze geesten zich bij de tovenaar voegden, en $atan gaf hem meer macht.

    Jezus : Voorwaar, wat gij bindt op aarde, zal Ik binden in de hemel. $atan moet gebonden worden willen de gebeden van de heiligen effectief zijn in deze laatste dagen.

    Uit een andere cirkel zag ik weer een tovenaar oprijzen die bevelen begon uit te geven. Regen en vuur viel op de aarde terwijl hij sprak. Hij sprak vele goddeloze dingen en hij misleidde de mensen op de aarde. Terwijl ik toekeek zag ik nog twee boze geesten zich voegen bij de tovenaar, hoog boven de aarde. Dit waren allen prinsen en machten van de lucht. Zij gaven hun macht aan heksen die in een zekere plaats waren samengekomen om kwaad te doen. Werkers van de duisternis vergaderden zich rond hen. De geesten kwamen en gingen net zoals zij wilden.

    Jezus : Let goed op, want de Heilige Geest gaat je een grote waarheid openbaren.

    In het visioen zag ik vreselijke dingen gebeuren op aarde. Het kwaad werd verheerlijkt en de zonde nam toe in overvloed. De machten van het kwaad waren er de oorzaak van dat de mensen stalen, logen, bedrogen, elkaar pijn deden, kwaad spraken van elkander en zwichtten voor de lusten van het vlees. Allerlei soort van kwaad werd op de aarde losgelaten.

    Mary K. : Jezus, dit is verschrikkelijk om te zien.

    Jezus : Mijn kind, in Mijn naam moet het kwaad wijken. Doe de gehele wapenrusting van God aan, om weerstand te kunnen bieden aan de bozen, en om stand te houden. Vooral als de dag van hun heerschappij aanbreekt.

    Terwijl de boze geesten hun smerigheid en laster op de aarde uitbraakten, zag ik dat de mensen van God begonnen te bidden. Zij baden in de naam van Jezus en in geloof. Als zij baden kantte het Woord van God zich tegen de boze geesten, die grond begonnen te verliezen. Terwijl de heiligen baden, verloren de machten van het kwaad hun greep. Betoveringen werden verbroken. Degenen die verzwakt waren door de krachten van de hel, werden versterkt. Wanneer zij baden als met één stem, mengden de engelen zich in het gevecht. Ik zag hoe de heilige engelen van God met de boze prinsen en machten van de lucht vochten, en de machten van het kwaad aan het vernietigen waren. Er waren rijen en rijen van engelenmachten. Er waren ongeveer 600 engelen in iedere rij. Wanneer de mensen God geloofden, gingen de strijdmachten der engelen voorwaarts. God gaf de bevelen, en machtig was Zijn kracht. Hij gaf geweldige sterkte aan Zijn volk en aan het engelenleger om de werken van $atan te vernietigen. God was aan het strijden tegen het kwaad in de lucht. Wanneer de mensen baden en God geloofden, werden de boze machten vernietigd. Maar wanneer er ongeloof was, begonnen de boze geesten te overwinnen.

    Jezus : Mijn volk moet geloven en zij moeten met elkaar overeenstemmen en met Mij, want dan zullen alle dingen onder de voeten van de Vader onderworpen worden. Hemel en aarde moeten overeenstemmen, als wij onze vijanden willen uitroeien.

    Wanneer de lofprijzing van Gods mensen van de aarde omhoog begon te rijzen, trokken de kwade machten zich terug. Ik zag heiligen van God bidden met hun hele hart tegen de listen van de duivel. Terwijl zij dat deden werden beheksingen en vloeken verbroken, en hadden de heiligen de overwinning. Op deze wijze gebeurde het. Als de engelen van de Heer met de demonen en machten van de hel vochten, werden heiligen bevrijd door gebed. Wanneer de mensen werden bevrijd, stegen lofprijzingen op naar God, en het prijzen bracht meer overwinningen. Alleen wanneer de resultaten van het gebed niet onmiddellijk gezien werden, hield het prijzen op en begon het kwade de strijd te winnen.

    Engel (met luide stem ) : O Heer, het geloof van Uw volk is zwak. Zij moeten geloof hebben als zij door U verlost willen worden van de horden van $atan. Heer, wees de erfgenamen van de zaligheid genadig.

    Stem van de Almachtige God : Zonder geloof is het onmogelijk God te behagen. Maar de Heer is getrouw en Hij zal u bevestigen.

    Toen zag ik in het visioen dat God Zijn Geest op alle vlees uitstortte, en de mensen geloofden dat God alles zou doen wat zij Hem vroegen omdat zij van Hem waren en Hem oprecht liefhadden. Zij hadden geloof in God en geloofden Zijn Woord, en God verloste hen. En het Woord van God vermeerderde in het land.

    Heer Jezus : Alle dingen zijn mogelijk voor hen die geloven. Ik waak over Mijn Woord om dat te doen. U doet uw deel, en dan kunt u weten dat Ik Mijn deel zal doen. Als Mijn volk zal staan voor de waarheid en de goede strijd zal strijden, dan zullen wonderbare dingen gebeuren zoals op Pinksterdag. Roep Mij aan en Ik zal horen. Ik zal uw God zijn en u zult Mijn volk zijn. Ik zal u bevestigen in gerechtigheid, waarheid en oprechtheid.

    In het visioen zag ik hoe christenen werden geboren als kleine baby‘s. Ik zag hoe de engelen beschermend over hen heen stonden om hen voor kwaad te vrijwaren. Ik zag hoe de HEER der heerscharen hun strijd streed en de overwinning voor hen behaalde. Toen zag ik dat de baby‘s opgroeiden en de velden van de Heer der heerlijkheid begonnen te oogsten. Zij deden het werk van de Heer met een blij hart - zij beminden God, vertrouwden God en dienden God. Ik zag hoe de engelen en Gods Woord zich verenigden om het kwade van de oppervlakte van de aarde te verdelgen. Ik zag vrede op aarde toen tenslotte alle dingen werden onderworpen onder de voeten van God.

    18. Visioenen van de hel

    Jezus : Dit visioen is voor de toekomst en het zal gebeuren. Maar Ik zal terugkomen om Mijn bruid, Mijn gemeente te verlossen en zij zullen deze dingen niet zien. Ontwaak, o Mijn volk! Blaas het alarm tot aan de einden van de aarde, want Ik zal wederkomen zoals Mijn Woord heeft gesproken.

    Ik aanschouwde het vurige serpent dat in de rechterarm van de hel was.

    Jezus : Kom, zie wat de Geest tot de wereld zegt.
    Ik zag hoe de horens van het vurige serpent de lichamen van de mensen op de aarde binnendrongen. Velen werden geheel bezeten door het serpent. Ik zag een enorm beest in een grote ruimte oprijzen en in een man veranderen. De bewoners van de aarde renden van hem weg, sommigen naar de wildernis, sommigen naar grotten, en sommigen in de metro’s en bomvrije schuilplaatsen of atoomschuilkelders. Zij zochten overal een schuilplaats om zich te verbergen voor de ogen van het beest. Niemand prees God of sprak over Jezus.

    Stem : Waar is Mijn volk ?

    Ik keek nauwkeuriger toe en zag mensen zich voortbewegen als doden. Er was een hopeloze droefheid in de lucht, en niemand keerde zich naar links of naar rechts. Ik zag dat de mensen geleid werden door een onzichtbare macht. Nu en dan sprak een stem vanuit de lucht tegen hen en zij gehoorzaamden de stem. Zij spraken niet met elkaar. Ik zag ook dat het nummer "666" op ieders voorhoofd en handen was geschreven. Ik zag soldaten en paarden de mensen bij elkaar jagen alsof zij vee waren. De Amerikaanse vlag lag als een vod in vlarden op de grond. Er was geen blijdschap, geen gelach, geen geluk. Overal zag ik het kwaad en de dood. De mensen liepen achter elkaar een grote supermarkt binnen. Zij bleven in de pas als ontmoedigde soldaten en waren identiek gekleed in een soort gevangeniskleding. Een hoge schutting omringde de winkel, en bewakers stonden hier en daar op post. Waar ik ook keek zag ik soldaten in oorlogsuniform. Ik zag hoe deze zombie-achtige mensen, in een groep bijeengehouden, door de winkel geleid werden. Daar werd hun toegestaan alleen het allernoodzakelijkste te kopen. Als iemand zijn inkopen had gedaan, werd hij geplaatst in een grote groene legertruck. De truck, die goed werd bewaakt, werd daarna naar een ander terrein gereden. Op dat terrein werden deze mensen onderzocht, in een soort kliniek, op besmettelijke ziekten of belemmerende handicaps.

    Een klein aantal van hen werd opzij geschoven als wegwerp materiaal. Spoedig werden zij, die bij het onderzoek afgekeurd waren, naar een andere kamer gebracht. In die kamer was een indrukwekkende reeks van schakelaars, knoppen en maatstokken die een gehele muur bedekten. Er ging een deur open en verscheidene technici kwamen binnen. Een van hen begon de namen af te roepen van de mensen in de kamer. Zonder tegenspartelen stonden zij op wanneer hun naam afgeroepen werd en marcheerden een grote container binnen. Toen zij binnen waren sloot een andere technicus de deur en haalde een schakelaar over in een paneel aan de muur. Een paar minuten later opende hij de deur, nam veger en blik en wat er nog van de mensen over was veegde hij op van de vloer. Niets dan een beetje stof was overgebleven van wat een kamer vol mensen was ! Ik zag dat de mensen die bij het medisch onderzoek goedgekeurd waren in dezelfde truck werden gebracht en naar een trein werden gereden. Niemand sprak of keek zelfs naar een ander. Bij een ander gebouw gekomen kreeg iedere persoon een job toegewezen. Zij gingen allen zonder enige tegenspraak aan het werk. Zij werkten erg hard aan de hun toegewezen taak, en aan het eind van de dag werden zij naar een flatgebouw gebracht, waaromheen een hoge schutting stond. Elk van hen ontkleedde zich en ging naar bed. Morgen zouden zij weer hard werken.

    Ik hoorde een luide stem de nachtlucht vullen. Ik zag een enorm beest dat op een grote troon zat. Alle mensen gehoorzaamden het beest. Ik zag geestelijke horens uit zijn hoofd groeien. Deze reikten tot in iedere plaats op de aarde en kwamen daar dan weer uit. Het beest gaf zichzelf vele gezaghebbende posities en vele functies, en hij kreeg grote macht. Het beest drong zichzelf binnen op vele plaatsen en misleidde vele mensen. Zowel de rijken en de beroemden werden bedrogen, als de armen en degenen aan wie alle voorrechten ontnomen waren. Klein en groot bewezen hem hulde. Een grote machine werd in een kantoor gebracht. Het beest zette zijn merk erop en toen kwam zijn stem eruit. Er was ook een "big brother" machine die in ieders huis en zaak kon zien. Er bestond slechts één machine van dit type en die was het bezit van het beest. Het deel van de machine dat in de huizen was geplaatst was onzichtbaar voor het blote oog, maar het kon iedere beweging volgen die de mensen maakten, en het liet het beest alles zien. Ik bleef kijken toen het beest zijn troon omdraaide en in mijn richting keek. Op zijn voorhoofd was het nummer 666. Terwijl ik toekeek zag ik een man in een ander kantoor erg boos worden op het beest. Hij eiste een gesprek met hem. Hij schreeuwde zo hard als hij kon. Het beest kwam tevoorschijn en leek erg beleefd toen hij zei: "Kom, ik kan u helpen om van al uw problemen af te komen". Het beest nam de boze man met zich mee naar een grote kamer en wees hem een grote tafel aan waarop hij moest gaan liggen. De kamer en de tafel deden mij denken aan een "eerste hulp bij ongelukken" kliniek.

    De man werd onder narcose gebracht en onder een grote machine gereden. Het beest hechtte staaldraden aan het hoofd van de man en zette de machine aan. Bovenop de machine stonden de woorden: "Deze gedachtenuitwisser en wilbewerker is het eigendom van het beest 666". Toen de man van de tafel werd gehaald hadden zijn ogen een afwezige blik, en zijn bewegingen deden mij denken aan een zombie in een film. Ik zag een grote witte plek bovenop zijn hoofd en ik wist dat zijn denkvermogen chirurgisch was veranderd, zodat hij door het beest beheerst kon worden. Het beest zei: "Nu mijnheer, voelt u zich nu niet beter? Heb ik niet gezegd dat ik al uw problemen op kon lossen? Ik heb u een nieuw verstand gegeven. Nu zult u geen zorgen of moeilijkheden meer hebben".
    De man zei geen woord. "U zult al mijn bevelen gehoorzamen", zei het beest terwijl hij een klein voorwerp oppakte en het aan de man zijn hemd hechtte. Hij sprak weer tegen de man en deze antwoordde zonder zijn lippen te bewegen. Hij bewoog als een levende dode. "U zult werken en niet kwaad of gefrustreerd worden, noch zult u huilen of bedroefd zijn. U zult voor mij werken totdat ik sterf. Ik heb er velen zoals u die ik beheers. Sommigen liegen, sommigen doden, sommigen stelen, sommigen voeren oorlog, sommigen hebben kinderen, sommigen werken aan machines, en er zijn er die andere dingen doen. Ja, ik heb alles onder controle". Hij lachte boosaardig.

    De man kreeg papieren om te tekenen. Graag gaf hij al zijn bezittingen aan het beest. In mijn visioen zag ik dat de man het kantoor van het beest verliet, in zijn auto stapte en naar huis reed. Toen hij bij zijn vrouw kwam probeerde zij hem te kussen, maar hij deed geen poging om te reageren. Hij had geen gevoelens voor zijn vrouw of voor iemand anders. Hij was niet meer in staat om enige emotie te voelen. De vrouw werd erg boos en ging te keer tegen haar man, maar er was geen reactie. Tenslotte zei ze: "O.K., ik zal het beest bellen. Hij zal weten wat te doen". Na een vlug telefoontje verliet zij het huis en reed naar hetzelfde gebouw dat haar man zojuist had verlaten. 
    Het beest verwelkomde haar en zei: "Vertel mij al uw moeilijkheden. Ik weet zeker dat ik u kan helpen".

    Een heel knappe man nam haar bij de arm en leidde haar naar dezelfde tafel waarop haar echtgenoot eerder gelegen had. Na dezelfde operatie werd ook zij een automatische, willoze slaaf van het beest. Ik hoorde dat het beest haar vroeg: "Hoe voelt u zich?" Zij antwoordde hem niet voordat hij een klein voorwerp aan haar bloes had gehecht. Toen erkende zij dat hij haar meester en heer was en begon hem te aanbidden. Hij zei: "U zult een fokker zijn. U zult volmaakte baby’s hebben en zij zullen mij aanbidden en dienen. De vrouw antwoordde in een stem als van een robot: "Ja meester, ik zal gehoorzamen". Ik zag de vrouw weer. Deze keer was zij in een ander gebouw. Er waren daar vele zwangere vrouwen. De vrouwen lagen levensloos op hun bed en prezen het beest in eentonige gezangen. Allen hadden 666 op hun voorhoofd. Het beest vermeerderde zijn macht totdat zijn gebied zich uitstrekte over de hele aarde. De baby‘s groeiden ook op en er kwam een tijd dat ook zij onder de verstand-vernietigende machine gingen. Zij aanbaden het beest en zijn beeld. Maar de machine had geen macht over de kinderen van God.

    Stem van de Heer Jezus : Zij, die het beest en zijn beeld aanbidden zullen vergaan. Velen zullen verleid worden en vallen, maar Ik zal Mijn kinderen tegen het beest beschermen. Deze dingen zullen plaatsvinden aan het einde der tijden. Neem het merk van het beest niet aan. Bekeer u nu, voordat het te laat is. Het beest zal zich een man van vrede noemen. En hij zal in een zeer chaotische tijd vrede aan vele naties brengen. Hij zal in staat zijn om de wereld te voorzien van vele goedkope goederen, en hij zal ervoor zorgen dat het salaris van iedereen voldoende is. Hij zal een overeenkomst afsluiten met vele naties en de grote mannen van de wereld zullen hem volgen en een vals gevoel van veiligheid hebben. Vóór deze tijden komen, zal Ik een leger van gelovigen verwekken die voor waarheid en gerechtigheid staan. Het machtige leger waarover Joël sprak, zal Mijn stem horen vanaf de opgang tot aan de ondergang van de zon. Ook in de nachtelijke uren zullen zij Mijn stem horen, en zij zullen Mij antwoorden. Zij zullen voor Mij werken, en zij zullen rennen als machtige oorlogshelden. Zij zullen grote werken voor Mij doen, want Ik zal met hen zijn.

    Al deze dingen werden mij geopenbaard door de Heer Jezus Christus in een visioen. Het zijn de woorden van Zijn mond, en zij gaan over de eindtijd. Jezus en ik gingen terug naar huis, en ik verbaasde mij over al de dingen die Hij mij had laten zien en had verteld. Al biddend voor de hele mensheid viel ik in slaap.

    19a. De kaken van de hel

    De volgende nacht gingen Jezus en ik de kaken van de hel binnen.

    Jezus : Wij zijn nu bijna de hel doorgegaan, mijn kind. Ik zal je niet heel de hel laten zien. Maar Ik wil dat je aan de wereld zal vertellen, wat Ik je heb getoond. Zeg hun dat de hel werkelijk bestaat. Zeg hun dat dit verslag de waarheid is.

    Tijdens onze wandeling stonden we stil op een heuvel vanwaar men een kleine vallei kon zien. Zo ver als ik kon kijken bedekten hopen mensenzielen de zijden van de heuvel. Ik kon hun geweeklaag horen. De plaats was vol van hels lawaai.

    Jezus : Mijn kind, dit zijn de kaken van de hel. Elke keer dat de mond van de hel zich opent, zul je dat harde geluid horen.

    De zielen probeerden eruit te komen, maar zij konden niet want zij waren ingesloten in de zijden van de hel.
    Terwijl Jezus sprak, zag ik vele donkere vormen langs ons naar beneden vallen en met een bons onderaan de heuvel neerploffen. Demonen met grote ketenen sleepten de zielen weg.

    Jezus : Dit zijn de zielen die zojuist op aarde zijn gestorven en in de hel aankomen. Deze activiteit gaat dag en nacht door.

    Plotseling vulde een grote stilte de plaats.

    Jezus : Ik heb je lief Mijn kind, en Ik wil dat je de mensen op aarde over de hel vertelt.

    Ik keek ver naar beneden in de kaken van de hel door een soort van patrijspoort in de zijkanten van de kaken. Kreten van pijn door de folteringen stegen vandaar omhoog. Wanneer zal dit allemaal een einde nemen? vroeg ik me af. Ik zou zo blij zijn als ik weg van dit alles was en rust kon nemen. Toen, opeens, voelde ik me erg verloren. Ik kan niet zeggen hoe, maar ik wist met mijn hele hart dat Jezus weg was. Ik voelde me erg bedroefd. Ik keek naar de plek waar Hij was geweest. Ik had gelijk, er was geen Jezus !

    Mary K. (roepend) : O nee! Niet nog eens! O Jezus, waar bent U ?

    Wat u nu zult lezen zal u schrik aanjagen. Ik bid dat het u genoeg zal doen schrikken, om u tot een gelovige te maken. Ik bid dat u zich zult bekeren van uw zonden, zodat u niet naar die vreselijke plaats hoeft te gaan. Ook bid ik dat u me zult geloven, want ik wil niet dat dit iemand anders overkomt. Ik heb u lief en ik hoop dat u ontwaakt voor het te laat is. Als u die dit leest een christen bent, verzeker u van uw redding. Wees ten allen tijde gereed om de Heer te ontmoeten, want het gebeurt soms dat er geen tijd meer is om u te bekeren. Hou uw lamp brandend en vol van olie. Wees gereed, want u weet niet wanneer Hij terug zal komen. Als u niet wedergeboren bent, lees dan Johannes 3:16-19 en roep de naam van de Heer aan. Hij zal u redden van deze plaats vol martelingen. Toen ik om Jezus riep, begon ik de heuvel af te rennen om Hem te zoeken. Ik werd tegengehouden door een grote demon met een keten.

    Demon (lachend) : Er is geen plaats waar je naartoe kan rennen, vrouw. Jezus is niet hier om je te redden. Je bent voor altijd in de hel.

    Mary K. (schreeuwend) : O nee, laat me gaan!

    Ik vocht tegen hem met al mij kracht, maar ik was spoedig gebonden met een keten en werd op de grond geworpen. Terwijl ik daar lag begon een vreemde, kleffe massa mijn lichaam te bedekken. Het had zo‘n verschrikkelijke stank dat ik misselijk werd. Ik wist niet wat er ging gebeuren. En toen voelde ik dat mijn vlees en huid van mijn botten begon te vallen! Vol afgrijzen gilde en gilde ik.

    Mary K. (schreeuwend) : O Jezus, waar bent U ?

    Ik keek naar mezelf en zag dat er gaten begonnen te verschijnen over al het vlees dat ik nog had. Ik begon een vuilgrijze kleur te krijgen en grijs vlees viel van mij af. Er waren gaten in mijn zijden, mijn benen, mijn handen en mijn armen.

    Mary K. (schreeuwend) : O nee ! Ik ben voor eeuwig in de hel ! O nee !

    Ik begon de wormen binnenin mij te voelen en toen ik keek zag ik dat mijn beenderen wemelden van de wormen. Zelfs wanneer ik ze niet kon zien, wist ik dat ze er waren. Ik probeerde ze van mij af te trekken, maar als me dat lukte, kwamen er meer om hun plaats in te nemen. Ik kon het verderf in mij lichaam voelen. Ja, ik wist alles en kon me precies herinneren wat er op aarde gebeurd was. Ik kon de martelingen van de hel voelen, zien, ruiken, horen en proeven. Ik kon binnenin mijzelf zien. Ik was niets dan een vuile skeletachtige vorm, en toch kon ik alles voelen wat er met mij gebeurde. Ik zag anderen zoals ikzelf was. Zo ver als ik kon zien waren er zielen. Ik riep uit in grote pijn:

    Mary K. : O Jezus ! Help mij alstublieft Jezus.

    Ik wilde sterven, maar kon niet. Ik voelde het vuur weer tegen mijn benen opvlammen.

    Mary K. (gillend) : Waar bent u Jezus ?

    Ik rolde om en om op de grond en huilde en kermde met al die anderen mee. Wij lagen in de kaken van de hel in kleine hoopjes, als weggegooid afval. Onze ziel leed ondraaglijke pijnen.

    Mary K. (telkens weer gillend) : Waar bent U Jezus ? Waar bent U Jezus ?

    Ik vroeg mij af of dit alleen maar een droom was. Zou ik wakker worden? Was ik werkelijk in de hel? Had ik de één of andere grote zonde tegen God bedreven, en mijn behoudenis verloren? Wat was er gebeurd? Had ik gezondigd tegen de Heilige Geest? Ik herinnerde mij al het bijbelonderwijs dat ik ooit had gehoord. Ik wist dat mijn gezin ergens boven mij was. Met ontzetting realiseerde ik mij dat ik in de hel was net als al die andere zielen die ik gezien had en met wie ik had gesproken. Het voelde zo vreemd aan, dat ik in staat was om volkomen door mijn lichaam heen te zien. De wormen begonnen weer door mij heen te kruipen. Ik voelde ze kruipen. Ik schreeuwde van angst en pijn.

    Een demon : Jouw Jezus heeft je mooi in de steek gelaten, hé ? Wel, je bent nu $atans bezit !

    Uit hem kwam een boosaardig lachen toen hij mijn vorm opraapte en mij bovenop "ïets" plaatste. Ik ontdekte al gauw dat ik op de rug van de levend-dode vorm van een soort beest zat. Het was, net als ik, vuilgrijs, vol van smerigheid en rottend dood vlees. Een afschuwelijke geur vulde de vuile lucht. Het beest nam mij mee omhoog naar een brede strook grond. Ik dacht: O Heer, waar bent U? Wij gingen voorbij vele zielen die weenden om verlossing. Ik hoorde het harde geluid van het openen van de kaken van de hel en meer zielen vielen langs mij naar beneden. Mijn handen waren op mijn rug samengebonden. De pijn was niet aanhoudend - zij kwam plotseling en ging opeens weer weg. Ik gilde iedere keer dat de pijnen kwamen en wachtte vol angst wanneer ze verminderden.
    Ik dacht : Hoe zal ik hier ooit uitkomen? Wat ligt we vóór mij? Is dit het einde? Wat heb ik gedaan dat ik de hel verdiend heb?

    Mary K. (wenend en vol pijn) : O Heer, waar bent U ?

    Ik weende, maar er kwamen geen tranen - alleen droge snikken schudden mijn lichaam. Het dier stopte voor iets. Ik keek op en zag een prachtige kamer vol overdadige rijkdom en glanzende juwelen. In het midden van deze kamer was een mooie vrouw, gekleed in de dracht van een koningin. Ik vroeg mij in mijn staat van wanhoop af, wat dit te betekenen had.

    Mary K. : Vrouw, alstublieft, help mij.

    Zij kwam dichtbij en spuwde in mijn vorm van een gezicht. Zij vervloekte mij en zei gemene dingen tegen mij.

    Mary K. : O Heer, wat gaat er nu gebeuren !

    Een boze lach kwam uit haar.

    19b. De kaken van de hel

    Vlak voor mijn ogen begon de vrouw te veranderen in een man, een kat, een paard, een slang, een rat en een jonge man. Wat ze ook verkoos te zijn, dat was zij. Zij bezat geweldige boze kracht. Boven haar kamer stond geschreven: "Koningin van $atan". Het beest liep door en het leek wel uren voordat het stopte. Met een stoot werd ik van het beest op de grond geworpen. Ik keek op en zag een leger van mannen te paard naar mij toe komen rijden. Ik werd gedwongen opzij te gaan toen zij langs gingen. Zij waren ook geraamten met de vuilgrijze kleur van de dood. Nadat zij gepasseerd waren werd ik van de grond opgepikt en in een cel gegooid. Toen iemand de deur op slot deed keek ik vol afschuw de cel rond en huilde. Ik bad, maar zonder hoop. Ik weende en bekeerde mij wel duizend keer van mijn zonden. Ja, ik dacht aan de vele dingen die ik had kunnen doen om anderen tot Christus te leiden en om mensen te helpen wanneer ze mij nodig hadden. Ik had berouw van de dingen die ik had gedaan en van de dingen die ik ongedaan had gelaten.

    Mary K. (roepend) : O Heer, red mij.

    Telkens en telkens weer riep ik tot God om mij te helpen. Ik kon Hem niet zien of voelen. Ik was in de hel precies als al diegenen die ik had gezien. Ik viel op de grond van de pijn en weende. Ik voelde dat ik voor altijd verloren was. Uren gingen voorbij, en telkens weer kwam dit harde geluid en dan vielen er weer andere zielen in de hel. Ik bleef roepen: "Jezus, waar bent U?" Er kwam geen antwoord. De wormen begonnen weer binnenin mijn geestesvorm te kruipen. Ik kon ze vanbinnen overal voelen. De dood was overal. Ik had geen vlees, geen organen, geen bloed, geen lichaam en geen hoop. Ik bleef de wormen uit mijn skeletvorm plukken. Ik wist alles wat er gebeurde en ik wilde doodgaan, maar ik kon niet. Mijn ziel zou voor eeuwig leven. Ik begon te zingen over het leven en de kracht die in het bloed van Jezus zijn, het bloed dat in staat is om van zonden te redden. Toen ik dit deed kwamen er grote demonen op mij af met speren.

    Demonen (luid schreeuwend) : Stop dat !

    Zij doorstaken mij met de speren en ik voelde hete vuurstralen, als de punten door mijn vorm gingen. Zij staken mij aanhoudend. Op een zangerige toon dreunden ze gedurig:

    Demonen : Hier is $atan God. Wij haten Jezus en alles waarvoor Hij staat !

    Toen ik niet wilde stoppen met zingen haalden ze mij uit de cel en sleepten mij naar een grote opening.

    Demonen : Als je niet stil bent zul je zwaardere folteringen krijgen.

    Ik stopte met zingen en eindelijk brachten ze mij terug in de cel. Ik herinnerde mij een bijbelvers over gevallen engelen die in ketenen bewaard worden tot het laatste oordeel. Ik vroeg mij af of dit mijn oordeel was.

    Mary K. : Heer, red de mensen op aarde. Schud ze wakker voor het te laat is.

    Vele bijbelverzen kwamen bij mij op, maar ik was bang voor de demonen en zei ze niet hardop. Gekerm en gegil vulden de vuile lucht. Een rat kroop naar me toe. Ik schopte het beest weg. Ik dacht aan mijn man en kinderen.

    Mary K. (smekend)  : O God, laat ze niet hier komen !

    Ik wist zeker dat ik in de hel was. God kan mij niet horen. De oren van de Almachtige zijn gesloten voor het gekerm in de hel, dacht ik. Als er maar iemand wilde luisteren. Een grote rat rende mijn been op en beet me. Ik gilde en trok de rat van mij af. Er was een ontzettende, snijdende pijn. Een vuur dat nergens vandaan kwam, begon langzaam naar mij toe te branden. Seconden, minuten, uren gingen voorbij. Ik was een zondaar die naar de hel was gegaan.

    Mary K. (huilend) : O dood, kom alsjeblieft !

    Mijn kermend geroep scheen de kaken van de hel geheel te vullen. Anderen deden mee met mijn geweeklaag : voor eeuwig verloren, geen uitkomst! Ik wilde dood maar kon niet. Ik viel in een hoopje op de grond, en voelde al de martelingen. Ik hoorde de kaken weer opengaan, en er kwamen meer zielen binnen. De vuren waren me nu aan het verbranden en ik voelde een nieuwe pijn. Ik was bewust van alles wat er gebeurde. Ik had een scherp, helder verstand. Ik wist al deze dingen en ik wist dat wanneer zielen die niet gered zijn van hun zonden op aarde sterven, hier in de hel komen.

    Mary K. (huilend) : O mijn God, red mij. Alstublieft, red ons allen.

    Ik herinnerde mijn hele leven en al de mensen die mij over Jezus hadden verteld. Ik herinnerde mij dat ik voor de zieken had gebeden en hoe Jezus hen had genezen. Ik herinnerde mij Zijn woorden van liefde en troost en Zijn getrouwheid. Als ik maar meer als Jezus was geweest, dan zou ik hier niet zijn, dacht ik. Ik dacht aan al de goede dingen die God mij had gegeven - dat Hij mij zelfs de lucht die ik inademde had gegeven, voedsel, kinderen, een huis, en goede dingen om van te genieten. Maar, als Hij een goede God is, waarom ben ik dan hier? Ik had geen kracht om op te staan, maar mijn ziel bleef aanhoudend roepen : Laat mij eruit. Ik wist dat boven mij het leven doorging en dat mijn vrienden en familie hun normale leven leefden. Ik wist dat er gelach, liefde en vriendelijkheid was ergens daarboven. Maar zelfs dat begon te vervagen in de ontzettende pijn. Schemerduister en een vuile dikke mist vulde dit deel van de hel.

    Overal was een dofgeel licht en de geur van rottend vlees en verderf was zo sterk dat het bijna ondraaglijk was. Minuten schenen uren en uren reikten tot in een eeuwigheid. Wanneer zou dit een einde nemen? Ik had geen slaap, geen rust, geen voedsel en geen water, ik had grote honger en was dorstiger dan ik ooit in mijn leven was geweest. Ik was zo moe en zo slaperig - maar de pijn verminderde geen moment. Iedere keer dat de kaken zich openden stortte men weer een lading verloren mensheid in de hel. Ik vroeg me af of er iemand bij was die ik kende. Zouden ze mijn man hier brengen? Uren waren voorbij gegaan sinds ik in de kaken van de hel was aangekomen. Maar toen merkte ik dat een licht de ruimte begon te vullen. Plotseling stopte het vuur, de rat rende weg, en de pijn verliet mijn lichaam. Ik keek rond of er enige mogelijkheid tot ontsnapping was, maar die was er niet. Ik vroeg mij af wat er aan de hand was, ik wist dat dit iets vreselijks was. En toen begon de hel te schudden, en het vlammende vuur kwam er weer aan. Daar kwamen weer de slangen en de ratten en de wormen ! Ondraaglijke pijn vulde mijn ziel toen de folteringen weer begonnen.

    Mary K. (gillend) : O God, laat mij sterven.

    Ik sloeg met mijn knokige handen op de aarden vloer van de cel. Ik gilde en riep, maar niemand wist het of gaf er enige aandacht aan. Opeens werd ik uit de cel getild door een onzichtbare kracht. Toen ik weer tot bewustzijn kwam stond ik samen met de Heer naast mijn huis.

    Mary K. (huilend) : Waarom Heer, waarom ? 

    Ik viel in wanhoop aan Zijn voeten.

    Jezus : Vrede, wees stil.

    Onmiddellijk had ik vrede. Hij tilde mij liefdevol op en ik viel in slaap in Zijn armen. Toen ik de volgende dag wakker werd was ik erg ziek. Dagenlang doorleefde ik de verschrikkingen van de hel en de martelingen. ‘s Nachts werd ik gillend wakker en riep dat er wormen in mij kropen. Ik was erg bang voor de hel.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 09/04-15/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Godzoeker, God laat Zich vinden !
    Mijn favorieten
  • levend geloof 9
  • levend geloof 8
  • legioen


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!