Inhoud blog
  • Waardeert de mens de natuur nog wel?
  • De hemel en de eindtijd - Mary K. Baxter
  • De hel - Mary K. Baxter (5)
  • De hel - Mary K. Baxter (4)
  • De hel - Mary K. Baxter (3)
  • De hel - Mary K. Baxter (2)
  • De hel - Mary K. Baxter
  • Facebook blunder
  • Is uw huis beschermd?
  • Een mirakel of gewoon een straffe toer?
  • Mijmeringen
    Zoeken in blog

    Godzoeker

    13-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hemel en de eindtijd - Mary K. Baxter

    20. De hemel

    Ik was vele dagen ziek nadat ik in de kaken van de hel was achtergelaten. Het licht moest aan blijven, wanneer ik sliep. Ik moest de bijbel altijd bij mij hebben en ik las er aanhoudend in. Mijn ziel was in ernstige shock. Ik wist nu wat de verlorenen doormaakten wanneer zij voorgoed naar de hel gingen. Jezus zei telkens: Vrede, wees stil, en dan stroomde de vrede mijn ziel binnen. Maar een paar minuten later werd ik weer gillend wakker, hysterisch van angst. Gedurende deze tijd wist ik dat ik nooit alleen was, Jezus was er altijd. Maar zelfs met die wetenschap kon ik soms Zijn tegenwoordigheid niet ervaren. En ik was zo bang dat ik weer naar de hel terug moest dat ik soms zelfs angstig was om Jezus bij me te hebben. Ik probeerde anderen te vertellen over mijn ervaringen in de hel. Zij wilden niet naar mij luisteren. Ik smeekte hen : Alstublieft, bekeert u van uw zonden, voordat het te laat is. Maar het was moeilijk voor de mensen om te geloven wat ik hun vertelde over de folteringen waar ik doorheen was gegaan en dat Jezus mij had gezegd dat ik over de hel moest schrijven. De Heer verzekerde mij dat Hij de Heer, mijn Heelmeester, was. En hoewel ik dacht dat ik nooit ten volle zou herstellen: de genezing kwam. En toen gebeurde het weer. Nogmaals was ik in de geest met de Heer Jezus, en wij stegen hoog de lucht in.

    Jezus : Ik wil je de liefde en goedheid van God laten zien en gedeelten van de hemel. Ik wil dat je de wonderlijke werken van de Heer ziet, die zo prachtig zijn om te aanschouwen.

    Voor ons zag ik twee reusachtige planeten, heerlijk mooi en glorieus in al hun luister. God Zelf was daar het licht.
    Een engel kwam ons tegemoet.

    Engel : Zie de goedheid en liefde van de Heer uw God. Zijn goedertierenheid is tot in eeuwigheid.

    Er ging zoveel liefde en tederheid van de engel uit, dat ik op het punt stond te wenen.

    Engel : Aanschouw de kracht en de macht en de majesteit van God. Laat mij u de plaats tonen die Hij voor de kinderen heeft geschapen.

    Opeens rees daar een grote planeet voor ons op, een planeet zo groot als de aarde. En toen hoorde ik de stem van de Vader zeggen :

    God de Vader : De Vader, de Zoon en de Heilige Geest zijn allen één. De Vader en de Zoon zijn één, en de Vader en de Heilige Geest zijn één. Ik zond Mijn Zoon om te sterven op een kruis, zodat niemand verloren hoefde te gaan.

    Maar, Ik zou je de plaats laten zien die Ik voor Mijn kinderen heb gemaakt. Ik heb alle kinderen zeer lief. Ik bekommer Mij erom wanneer een moeder een kind verliest, zoals de vrucht in jou schoot te vroeg werd geboren, Mijn kind. Je ziet, Ik weet alle dingen en Ik draag zorg voor Mijn kinderen. Vanaf de tijd dat er leven is in de moederschoot weet Ik ervan. Ik heb kennis van de baby’s die vermoord worden, terwijl zij nog in het lichaam van hun moeder zijn - de geaborteerde levens die verworpen zijn en ongewenst. Ik weet alles van de doodgeborenen en van die kinderen die worden geboren met gebreken waardoor ze kreupel of verlamd raken. Vanaf de tijd van de ontvangenis is het een ziel. Mijn engelen dalen naar beneden en brengen de kinderen naar Mij wanneer zij sterven. Ik heb een plaats waar zij kunnen groeien, leren en geliefd worden. Ik geef ze complete lichamen en herstel welke delen zij ook missen. Ik geef ze verheerlijkte lichamen.

    Over de hele planeet kon men voelen dat men geliefd was, er was een gevoel van volmaakt welzijn. Alles was volmaakt. Hier en daar tussen het weelderige gras en de poelen van kristalhelder water waren speelterreinen met marmeren zitplaatsen en glanzend gewreven houten banken om op te zitten. En er waren kinderen die zich met allerlei soorten activiteiten bezighielden. Elk kind droeg een smetteloos wit kleed en sandalen. De witte kleren waren zo helder dat ze glinsterden in het heerlijke licht op de planeet. Een overvloed van kleuren overal benadrukten de witheid van de kleren van de kinderen. Engelen waren de bewakers van de poorten en de namen van de kinderen werden alle in een boek geschreven. Ik zag kinderen het Woord van God leren en zag dat ze muziekles kregen uit een gouden boek. Ik was verbaasd toen ik allerlei soort dieren naar de kinderen toe zag komen of naast hen zag zitten, terwijl de kinderen in deze engelenschool waren. Er waren geen tranen en er was geen verdriet. Alles was uitermate mooi en overal was vreugde en geluk.

    Toen liet de engel mij een andere planeet zien die vóór mij scheen als een groot licht. Het licht scheen met een glans als van een miljoen sterren, en alles op de planeet was levend en vol van schoonheid. In de verte zag ik twee bergen die gemaakt waren van puur goud, en dichter bij mij stonden twee gouden poorten ingelegd met diamanten en andere kostbare gesteenten. Ik wist dat dit de nieuwe aarde was en dat de stad die in glorie voor mij lag het nieuwe Jeruzalem was: de stad van God neergedaald naar de aarde.
    En toen was ik terug op de oude aarde - de aarde zoals die was vóórdat de laatste vuren haar zouden zuiveren en reinigen voor Gods glorieuze doel. En hier was ook een nieuw Jeruzalem, de hoofdstad van het duizendjarig rijk. En ik zag mensen uit de rotsholen en uit de bergen komen en op weg gaan naar deze stad. Hier was Jezus Koning, en de naties van de hele aarde brachten Hem gaven en bewezen Hem hulde. Jezus gaf mij de vertolking van mijn visioen.

    Jezus : Spoedig zal Ik wederkomen en eerst met Mij mee naar de hemel nemen de rechtvaardige gestorvenen, dan zullen zij die levend achterbleven, opgenomen worden en Mij ontmoeten in de lucht. Hierop volgt de regering van de Antichrist, hij zal op aarde regeren voor een vastgestelde tijd, en er zullen verdrukkingen zijn zoals er nimmer op aarde zijn geweest, en ook nooit meer wezen zullen. En dan zal Ik terugkeren met Mijn heiligen, en $atan zal in de bodemloze put geworpen worden waar hij duizend jaren gebonden zal zijn. Gedurende die duizend jaar zal Ik vanuit Jeruzalem regeren over de hele aarde. Wanneer het duizendjarig rijk voorbij is zal $atan tijdelijk losgelaten worden en Ik zal hem verslaan door de schittering van Mijn komst. De oude aarde zal voorbijgaan. Zie er zal een nieuwe aarde komen en een nieuw Jeruzalem zal nederdalen op de aarde - en Ik zal regeren tot in alle eeuwigheden.

    21. Valse religie

    Jezus: Als de mensen op aarde naar Mij willen luisteren en zich bekeren van hun zonden, zal Ik de werkingen van de antichrist en het beest tegenhouden tot er een tijd van verfrissing komt. Bekeerden de inwoners van Ninevé zich niet op de prediking van Jona? Ik ben Dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid. Bekeer u, en Ik zal een tijd van zegen zenden. Mijn volgelingen zouden elkaar moeten liefhebben en elkaar moeten helpen. Zij moeten de zonde haten en de zondaar liefhebben. Door het zien van deze liefde zullen alle mensen weten dat u Mijn discipelen bent.

    De aarde opende zich en we waren terug in de hel. Ik zag een heuvelkant bezaaid met dode boomstammen en daar overal tussendoor was een grijsachtige grond. Ik zag ook kleine putten in de heuvelzijde, en de grijze vormen van mensen die liepen en praatten. Ik volgde Jezus op een zeer krom, slingerend en vuil spoor dat omhoog voerde de grijze heuvel op. Toen wij dichter kwamen zag ik dat de mensen volledig waren, maar wel dood. Zij waren samengesteld van grijs dood vlees, en zij waren verbonden met een touw van slavernij, een soort koord van grijs materiaal dat zich geheel rondom de mensen op de heuvel wond. Hoewel er geen vuur te zien was, wist ik dat dit een deel van de hel was, want dood vlees viel van de beenderen van de mensen en groeide dan weer vlug aan. De dood was overal, maar de mensen bleken er geen erg in te hebben - zij waren geheel verdiept in hun gesprekken.

    Jezus : Laten wij luisteren naar wat zij zeggen.

    Man (tegen een ander) : Heb je gehoord over deze man Jezus, die kwam om de zonde weg te nemen ?

    Ander : Ik ken Jezus. Hij heeft mijn zonden weggewassen. Eigenlijk weet ik niet wat ik hier doe.

    Man : Ik ook niet.

    Nog een ander : Ik probeerde tegen mijn buurman te getuigen over Jezus, maar hij wilde niet eens luisteren. Toen zijn vrouw stierf kwam hij naar me toe om geld te lenen voor de begrafenis, maar ik herinnerde me dat Jezus had gezegd dat wij voorzichtig moesten zijn als de slangen en argeloos als de duiven. Daarom wees ik hem af. Hoe dan ook, ik wist dat hij het geld aan iets anders zou besteden. Wij moeten goede rentmeesters van ons geld zijn, weet u.

    Man : Ja broeder, een jongen in onze kerk had kleren en schoenen nodig, maar zijn vader drinkt, daarom weigerde ik om iets voor zijn zoon te kopen - wij hebben die man werkelijk een les geleerd.

    Nog een ander : Wel, wij moeten anderen altijd leren hoe als Jezus te leven. Die man had niet het recht om te drinken. Laat hem maar lijden. (terwijl hij het touw van slavernij in zijn handen hield en het nerveus helemaal om zich heen wond)

    Jezus : O onverstandigen en tragen van hart, laat de waarheid tot u doordringen, en hebt elkander lief met een vurige liefde. Help de hulpelozen. Geef aan hen die in nood zijn, zonder iets terug te verwachten. Als u berouw toont, o aarde, dan zal Ik u zegenen en niet vervloeken. Ontwaak uit uw slaap en kom tot Mij. Verneder u en buig uw harten voor Mij en Ik zal tot u komen en bij u wonen. Gij zult Mijn volk zijn en Ik zal uw God zijn.

    22. Het merkteken van het beest

    Heer Jezus : Mijn Geest zal niet altijd strijden met de mens. Kom en zie het beest. Gedurende de laatste dagen zal een slecht beest opkomen uit de aarde en velen verleiden uit iedere natie op de aarde. Hij zal eisen dat iedereen zijn merkteken draagt, nummer 666, op hun hand of op hun voorhoofd. Iedereen die het merkteken ontvangt zal het beest toebehoren en zal met hem geworpen worden in de poel van vuur die brandt van vuur en zwavel. Het beest zal oprijzen onder de toejuichingen van de wereld, want hij zal zoveel vrede en voorspoed brengen dat niemand ooit iets dergelijks heeft meegemaakt. Wanneer hij de wereldheerschappij heeft verkregen, zullen diegenen die zijn merkteken niet op hun voorhoofd of op hun hand hebben, niet in staat zijn om voedsel, kleren, auto‘s, huizen of wat dan ook te kopen. Noch zullen zij in staat zijn om iets dat zij bezitten te verkopen aan iemand anders, tenzij zij het merkteken hebben. 

    De Heer God verklaart nadrukkelijk dat zij die het merkteken dragen, hun getrouwheid aan het beest hebben bevestigd en voor altijd van de Heer God afgesneden zullen worden. Zij zullen hun deel hebben met de ongelovigen en de werkers der ongerechtigheid. Het merkteken verklaart eenvoudig dat zij die het bezitten, God hebben verworpen en zich tot het beest hebben gekeerd voor hun levensonderhoud. Het beest en zijn volgelingen zullen hen die het merkteken weigeren, vervolgen en zij zullen velen van hen doden. Zij zullen grote druk uitoefenen op degenen die in de ware God geloven om hen te dwingen het merkteken aan te nemen. Kinderen en baby‘s zullen gedood worden voor de ogen van de ouders die weigeren het merkteken te dragen. Het zal een tijd van grote rouw zijn. Zij, die het merkteken bezitten, zullen gedwongen worden hun bezittingen aan het beest te geven, in ruil voor de belofte dat het beest zal voorzien in alle noden van zijn volgelingen.

    Sommigen van u zullen verzwakken en zich overgeven aan het beest en zijn merkteken op hun hand of voorhoofd ontvangen. U zult zeggen: God zal vergeven, God zal begrip hebben. Maar Ik zal niet op Mijn Woord terugkomen. Ik heb u herhaaldelijk gewaarschuwd door de mond van Mijn profeten en dienaars van het Evangelie. Bekeer u nu, terwijl het nog dag is, want de nacht komt waarin het oordeel voor altijd zal vastgesteld worden. Als u het beest niet gehoorzaamt en weigert zijn merkteken te dragen, zal Ik voor u zorgen. Ik zeg niet dat velen niet voor hun geloof zullen moeten sterven in die tijd, want velen zullen onthoofd worden omdat zij op de Heer God vertrouwden. Maar gezegend zijn zij die in de Heer sterven, want hun loon zal groot zijn. Het is waar dat er een tijd van vrede en voorspoed zal aanbreken en gedurende die tijd zal het beest aan populariteit en respect winnen. Hij zal de problemen van de wereld in het niets doen verdwijnen - maar de vrede zal eindigen in bloedvergieten en de voorspoed zal in het land veranderen in grote hongersnood.

    Vrees niet voor wat een mens u kan doen, maar vrees hem die uw ziel en lichaam in de hel kan werpen. Want al zal er grote vervolging zijn en zullen de verdrukkingen vermenigvuldigd worden, Ik zal u door alles heen bevrijden. Maar voordat die boze dag komt zal Ik een machtig leger verwekken dat Mij zal aanbidden in geest en in waarheid. Het leger van de Heer zal machtige heldenfeiten verrichten en wonderbare daden voor Mij doen. Daarom, kom tesamen en aanbidt Mij in geest en in waarheid. Breng de vruchten der gerechtigheid binnen en geef Mij wat Mij toekomt, en Ik zal u bewaren voor het boze uur. Bekeer u nu, en wordt behouden, dan zult u bespaard worden voor de vreselijke dingen die de onverstandigen en onbekeerden zullen overkomen. Het loon dat de zonde geeft is de dood, maar de genade die God schenkt, is het eeuwige leven. Roep Mij aan terwijl u nog kunt en Ik zal u aannemen en vergeven. Ik heb u lief en het is niet Mijn wil dat u verloren gaat. Geloof dit verslag en leef. Kiest nu wie u wilt dienen.


    23. De wederkomst van Christus

    Ik zag de komst van de Heer. Ik hoorde Zijn roepen als het klinken van een bazuin en de stem van een aartsengel. En de hele aarde schudde, en uit de graven kwamen de rechtvaardige doden om hun Heer in de lucht te ontmoeten. Het scheen mij toe dat de bazuinen urenlang klonken en de aarde en de zee gaven hun doden op. De Heer Jezus Christus stond bovenop de wolken in een gewaad van vuur en aanschouwde het glorieuze tafereel.

    Weer hoorde ik het geluid van de bazuinen. Terwijl ik toekeek begonnen de levenden die achterbleven op aarde op te stijgen om hen te ontmoeten. Ik zag de verlosten als miljoenen lichtpunten zich samenvoegen op een vergaderplaats in de lucht. Daar gaven de engelen hun gewaden van het puurste wit. Er was grote vreugde.

    Het werd de engelen gegeven om de orde te bewaren en zij schenen overal te zijn. Zij gaven speciale aandacht aan de verrezenen. De verlosten ontvingen een nieuw lichaam en zij werden veranderd terwijl zij door de lucht gingen. Grote vreugde en geluk vulden de hemelen en de engelen zongen: Glorie voor de Koning der koningen! Hoog in de hemelen aanschouwde ik een groot geestelijk lichaam - het was het lichaam van Christus. En het lichaam lag op zijn rug op een bed, en bloed druppelde op de aarde. Ik wist dat dit het geslagen lichaam van onze Heer was. En toen werd het lichaam groter en groter totdat het de hemelen vulde. En miljoenen vrijgekochten gingen in en uit. Ik zag met verbazing dat miljoenen mensen trappen naar het lichaam beklommen en het begonnen te vullen, te beginnen met de voeten en vervolgens de benen, dan de armen, de buik, het hart en het hoofd. En toen het lichaam vol was, zag ik dat het gevuld was met mannen en vrouwen van iedere natie, volk en taal van de aarde.

    En met een machtige stem prezen zij de HEER. Miljoenen waren gezeten voor een troon, en ik zag engelen terwijl zij de boeken brachten waaruit het oordeel werd voorgelezen. Daar was het verzoendeksel en aan velen werden beloningen gegeven. Toen, terwijl ik bleef kijken, bedekte duisternis het oppervlak van de aarde en overal waren demonische machten. Een ontelbaar aantal boze geesten waren uit hun gevangenis bevrijd en werden op de aarde geworpen. Ik hoorde de Heer zeggen: Wee de bewoners van de aarde, want $atan is gekomen om onder u te wonen. Ik zag een kwaad beest en hij stortte zijn venijn uit over de hele aarde. De hel schudde in haar furie en uit een bodemloze put kwamen horden van slechte creaturen die krioelden over heel de aarde. Ze maakten de aarde zwart met hun enorme aantallen. Mannen en vrouwen renden roepend om hulp naar de heuvels, de grotten en de bergen. En er waren oorlogen op de aarde en er was hongersnood en dood. Tenslotte zag ik vurige paarden en wagens in de hemelen. De aarde beefde en de zon werd rood als bloed. En een engel riep: Hoor, o aarde, de Koning komt !

    En daar verscheen in de lucht de Koning der koningen en de Heer der Heren, en met Hem waren de heiligen van alle eeuwen, gekleed in pure witte gewaden. En ik herinnerde mij dat de bijbel zegt dat elk oog Hem zal zien en elke knie zich voor Hem zal buigen. Toen begonnen de engelen met hun sikkel het gerijpte graan te oogsten - dit is het einde van de wereld.

    Jezus : Bekeer u en laat u verlossen, want het Koninkrijk van God is nabij. Mijn wil en Mijn Woord zullen volbracht worden. Bereidt de weg van de Heer.

    Wij moeten elkaar liefhebben. Wij moeten vaststaan in de waarheid en onze kinderen corrigeren in het licht van de spoedige komst van Christus. Want voorzeker, de Koning komt spoedig !

    24. Gods laatste pleidooi

    Jezus : Vermaan hen, die in de wereld zijn, niet hooghartig te zijn en niet te vertrouwen op onzekere rijkdom, maar op de levende God, die ons alles rijkelijk geeft om ervan te genieten. Wandel in de Geest, en u zult niet toegeven aan de begeerte van het vlees.

    Dwaal niet, God laat niet met zich spotten. Want wat een mens zaait, zal hij ook oogsten. Zaai op (de akker van) het vlees, en u zult verderf oogsten. Zaai op (de akker van) de Geest en u zult eeuwig leven oogsten. De werken van het vlees zijn : overspel, hoererij, onreinheid, afgoderij, tovenarij, twist, afgunst, dronkenschap, brasserijen, en dergelijke. Zij, die dergelijke dingen bedrijven, zullen het Koninkrijk van God niet beërven.

    De vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Want wie Christus toebehoren, hebben het vlees met zijn hartstochten en begeerten gekruisigd.

    Wanneer het Woord van God vervuld is geworden, zal het einde komen. Niemand weet de dag noch het uur dat de Zoon van God naar de aarde zal wederkeren. Ook de Zoon weet het niet, want het is alleen bekend bij de Vader. Het Woord wordt haastig vervuld. Kom als een kind, en laat Mij u reinigen van de werken van het vlees. Zeg tot Mij : "Heer Jezus, kom in mijn hart, en vergeef mij al mijn zonden. Ik weet dat ik een zondaar ben, en ik heb berouw van mijn zonden. Was mij in Uw bloed, en maak mij rein. Ik heb gezondigd tegen de hemel en tegen U en ik ben niet waardig Uw kind genoemd te worden. Door het geloof ontvang ik U nu als mijn Redder".

    Ik zal u voorgangers naar Mijn eigen hart geven, en Ik zal uw Herder zijn. Gij zult Mijn volk zijn, en Ik zal uw God zijn. Lees het Woord, en verzuim uw eigen bijeenkomsten niet. Geef uw gehele leven aan Mij en Ik zal u bewaren. Ik zal u nooit verlaten of laten begeven.

    Mensen, door die ene Geest hebben wij toegang tot de Vader. Ik bid dat u allen zult komen om uw hart aan de Heer te geven.

    25. Visioenen van de hemel

    Sommige van de volgende visioenen werden mij gegeven, voordat Jezus mij meenam naar de hel. Sommige hiervan kwamen tot mij, toen mijn reis door de hel bijna ten einde was.

    Gelijkenis aan God

    Ik ontving dit hemelse visioen terwijl ik diep in gebed, meditatie en aanbidding was. De heerlijkheid van de Heer daalde neer op de plaats waar ik in gebed was. Grote golven van vuur, schitterende lichten en majesteitelijke macht kwamen mij voor ogen. In het centrum van het vuur en de lichten was de troon van God. Op de troon was een gelijkenis van God. Vreugde, vrede en liefde vloeiden uit God de Almachtige. De ruimte rondom de troon was gevuld met baby cherubs, zingende en kussende de Heer op Zijn gezicht, Zijn handen en Zijn voeten. Het gezang dat zij zongen was: "Heilig, heilig, heilig is de Heer God Almachtig". De cherubs hadden tongen van vuur op hun hoofd en op elke kleine vleugelspits. Hun vleugels schenen zich gelijktijdig te bewegen met de beweging van de macht en de glorie van de HEER. Een cherub vloog naar mij toe en raakte mijn ogen aan.

    Gouden bergen

    In een visioen keek ik ver uit over de aarde. Ik kon zien dat het land voor vele mijlen dorstig was naar regen. De grond was opengebarsten, droog en kaal. Er waren geen bomen noch was er enig ander gewas te zien. Toen werd mij toegestaan verder te zien dan het droge land en ik keek langs heel de afstand naar de hemel. Daar, zij aan zij en elkaar aanrakend bij hun basis, waren twee reusachtige bergen. Ik weet niet hoe hoog zij waren, maar ze waren heel erg hoog. Ik kwam dichterbij en ontdekte toen dat zij van solide goud gemaakt waren - goud, zo puur, dat het transparant was. Door en voorbij de bergen zag ik een schitterend wit licht, en het licht nam toe totdat het heel het universum vulde. Ik voelde in mijn hart dat dit het fundament van de hemel was. Mensen vechten om een kleine gouden ring, maar God bezit al het goud.

    Het bouwen van een woning

    Terwijl ik aan het bidden was ontving ik dit visioen. Ik zag engelen alles lezen wat opgetekend staat over de werken die we hier op aarde doen. Sommigen van de engelen hadden vleugels en anderen niet. Sommigen waren groot en anderen waren klein, maar hun gezichten waren allen verschillend. Zoals de mensen hier op aarde, konden ook de engelen herkend worden aan hun gelaatstrekken. Ik zag dat de engelen druk bezig waren met het snijden van buitengewone diamanten die ze plaatsten in de fundering van prachtige grote huizen. De diamanten waren 30 cm dik en 60 cm lang en zeer mooi. Elke keer dat er een ziel voor God gewonnen is, wordt een diamant toegevoegd aan de woning van de zielenwinner. Geen arbeid die voor God gedaan is, is zonder beloning.

    De poorten van de Hemel

    Op een andere keer, toen ik in gebed was, zag ik het volgende hemelse visioen. Ik was in de geest en een engel kwam naar mij toe en nam mij mee naar de hemelen. Nogmaals waren daar de prachtige taferelen van golvend licht en verblindende glorie zoals ik gezien had achter de solide gouden bergen. Het was ontzagwekkend de glorie van God tentoongespreid te zien. Toen de engel en ik twee reusachtig grote poorten naderden, die gezet waren in een grote muur, zagen wij bijzonder grote engelen met zwaarden. Zij waren ongeveer 15 meter lang, en hun haar was gesponnen goud. De poorten waren zo hoog, dat ik de bovenkant ervan niet kon zien. Zij waren het prachtigste kunstwerk dat ik ooit gezien heb. Zij waren gebeeldhouwd met ingewikkelde vouwen, draperingen, lagen, beeldsnijkunst, saffieren en andere edelstenen. Alles aan de poorten was in volmaakt evenwicht en de poorten openden naar buiten. Een engel met een boek in zijn hand kwam tevoorschijn van achter de poorten. Na het boek gecontroleerd te hebben, knikte de engel, hiermee bevestigde hij dat ik kon binnenkomen.
    Lezer, u kunt de hemel niet binnengaan, als uw naam niet geschreven staat in het Boek des Levens van het Lam.

    Het Archief

    In een visioen nam een engel mij mee naar de hemel en liet mij een heel grote kamer zien met muren van solide goud. Alfabetische letters waren hier en daar in de muren gegrift. De scéne had veel weg van een enorm grote bibliotheek, maar de boeken waren in de muur ingesloten in plaats van op boekenplanken gezet. Engelen in lange klederen namen boeken uit de muren en bestudeerden ze nauwkeurig. Het scheen mij toe, dat bij hun werk de orde streng werd gehandhaafd. Ik merkte op dat de boeken dikke gouden kaften hadden en dat sommige van de pagina’s rood waren. De boeken waren erg mooi. De engel die bij mij was zei dat deze boeken een verslag bevatten van het leven van ieder mens die ooit op de aarde geboren was. Mij werd verteld dat er op een andere plaats meer kamers waren met nog meer verslagen. Van tijd tot tijd brachten de aartsengelen de verslagen voor God voor Zijn goedkeuring of afkeuring. De boeken bevatten gebedsverzoeken, profetieën, houdingen, groei in de Heer, zielen tot Christus geleid, de vrucht van de Geest en nog veel meer. Alles wat wij op aarde doen is door de engelen opgetekend in één van de boeken. Telkens nam een engel een boek uit de muur en waste dan de bladzijden met een zachte doek. De gewassen bladzijden werden rood.

    Een Hemelse Ladder

    De Geest van de Heer bracht mij het volgende visioen. Ik zag een grote geestelijke ladder die neerdaalde van de hemel naar de aarde. Aan een kant van de ladder daalden engelen naar de aarde, terwijl zij aan de andere kant omhoog klommen. De engelen op de ladder hadden geen vleugels, maar iedere engel had een boek met een naam op de voorkaft geschreven. Sommigen van de engelen schenen aanwijzingen te geven en vragen te beantwoorden die de andere engelen hen stelden. Als de aanwijzingen waren ontvangen en hun vragen beantwoord waren, verdwenen zij. Ik zag ook andere ladders in andere delen van de aarde. Engelen waren aanhoudend in beweging, klimmend en dalend. De engelen bewogen zich met vrijmoedigheid en autoriteit, aangezien zij boodschappers waren met opdrachten van God.

    26. Een profetie van Jezus

    Toen Jezus de eerste keer aan mij verscheen :

    Jezus : Kathryn, de Vader heeft je gekozen om Mij te vergezellen door de diepten van de hel. Ik zal je vele dingen laten zien over de hel en over de hemel, waarvan Ik wens dat de wereld ze zal weten. Ik zal je zeggen wat te schrijven zodat dit boek een waarachtig verslag is van wat deze onbekende plaatsen werkelijk zijn. Mijn Geest zal geheimen openbaren over de eeuwigheid, het oordeel, liefde, de dood en het leven hiernamaals.

    De boodschap van de Heer aan een verloren wereld is deze: "Het is niet Mijn verlangen dat u naar de hel gaat. Ik heb u gemaakt voor Mijn eigen welbehagen en voor eeuwigdurende vriendschap. U bent Mijn schepping, en Ik heb u lief. Roep Mij aan terwijl Ik nabij ben, en Ik zal u horen en u antwoorden. Ik wens u te vergeven en te zegenen". Aan hen die wedergeboren zijn zegt de Heer: "Vergeet niet uw samenkomsten. Kom tesamen en bidt en bestudeer Mijn Woord. Aanbidt Mij in de geest van heiligheid". De Heer zegt tot de kerken en de naties : "Mijn engelen strijden altijd voor de erfgenamen van de zaligheid, en voor hen die erfgenamen zullen worden. Ik verander niet. Ik ben Dezelfde gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid. Zoek Mij en Ik zal Mijn Geest over u uitstorten. Uw zonen en dochters zullen profeteren. Ik zal grote dingen onder u doen". Als u nog niet gered bent, neem alstublief op dit moment de tijd ervoor om te knielen voor de Heer en Hem te vragen of Hij uw zonden wil vergeven en u tot Zijn kind wil maken. Wat de kosten ook zijn, u zou nu de beslissing moeten nemen om de hemel tot uw eeuwig thuis te maken. De hel bestaat werkelijk en de hel is verschrikkelijk.

    27. Tot besluit

    Ik wil u nog eens verzekeren dat de dingen die u in dit boek gelezen heeft de waarheid zijn. De hel is een werkelijke brandende plaats vol folteringen. Maar ik wil u tegelijkertijd vertellen dat de hemel eveneens waarlijk bestaat en uw eeuwig tehuis kan zijn. Als Gods dienstmaagd heb ik mijzelf overgegeven aan de leiding van de Heer Jezus Christus en heb deze dingen die Hij mij heeft laten zien en verteld, getrouw opgetekend. Voor de beste resultaten zou u dit boek moeten lezen met uw Bijbel naast u en hetgeen hier geschreven is in evenwicht brengen met de Heilige Schrift. Moge God dit boek gebruiken tot Zijn glorie.       Mary Kathryn Baxter.

    Openbaring 20:13-15 - Mattheüs 10:28 - Mattheüs 23:33 - Jesaja 5:14 - Lucas 16:20-31 - Romeinen 10:9-10 - Mattheüs 5:22 - Spreuken 7:27 - Spreuken 9:18 - Lucas 12:5 - Marcus 9:43-48 - Jesaja 14:12-15 - Psalm 9:17 - 1 Johannes 1:9



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 09/04-15/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Godzoeker, God laat Zich vinden !
    Mijn favorieten
  • levend geloof 9
  • levend geloof 8
  • legioen


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!