NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • De selectieve verontwaardiging tegen het inreisverbod van Trump
 • Interview – Edwin Wagensveld, voorman van Pegida
 • Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’
 • Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” ¤ 30 miljard uit
 • Twee sprookjes en echte verhaal over oorlog in Syrië
 • Eigenaardig land
 • Martin Bosma in de Kamer: ‘Oorspronkelijke Nederlanders zijn tweederangs burgers.’ Dom gegniffel.
 • Hevel migratiebeleid over van EU naar nationale zuil
 • Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  drea1944
  blog.seniorennet.be/drea194
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  18-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam-moe

  Islam-moe

  De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet. Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.
  Meer lezen op
  gazetgezondverstand.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking. Een verboden woord?

  Omvolking. Een verboden woord?        


  Door Joost Niemöller

  De term ‘omvolking’ is in oorsprong Duits en was in zwang bij de nazi’s. Er werd gedoeld op het grootschalige raszuiveringprogramma’s die de nazi’s ondernamen. Als gevolg daarvan werden volkeren verplaatst. Dat was in die periode overigens niet uniek voor Hitler. Ook Stalin deed aan grootschalige omvolkingprogramma’s. Dat is goed gedocumenteerd.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irakees steekt medepassagier op trein bijna dood omdat moslima treinkaartje moest tonen

  Irakees steekt medepassagier op trein bijna dood omdat moslima treinkaartje moest tonen

  Zweden, juni 2017

   Irakees steekt op treinpassagiers in
  Toen een conductrice in april dit jaar op een trein naar Stockholm het plaatsbewijs van een gesluierde moslima wilde controleren en de vrouw zei dat ze al was gecontroleerd, was de 25-jarige Iraakse medepassagier Karim Hussain ernstig beledigd. De conductrice zei dat ze gewoon haar werk deed. De andere passagiers vonden haar beleefd en correct. Daarop probeerde Hussain om een medepassagier met meerdere steekwonden te vermoorden. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  17-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressief Antifa roept op tot keihard geweld tegen Pegida betogers in Enschede op 18 juni

  Agressief Antifa roept op tot keihard geweld tegen Pegida betogers in Enschede op 18 juni

  ANTIFA-tuig bij één van hun vele demonstraties. Darij & Ana (bron: Flickr)

  Foto: ANTIFA-tuig bij één van hun vele demonstraties. Darij & Ana (bron: Flickr)

  Verbeter de wereld, begin vooral niet bij Antifa. Op sociale media duiken overal foto’s op van de nieuwste actie van Antifa in Enschede om van de wereld een mooiere plek te maken. Dat het daarbij nodig is om ruw geweld te gebruiken tegen demonstranten van Pegida, dat zij dan maar zo.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten belaagd tijdens onderzoek aanrijding met politiebus

  Agenten belaagd tijdens onderzoek aanrijding met politiebus


  een ongeval op de Vaillantlaan met de kruising Hobbemastraat is vanavond een politiebus op de zijkant terecht gekomen. Tijdens het onderzoek kwamen er groepen jongeren naar de ongevalslocatie. Jongeren begonnen met het uitschelden van agenten en het kapot maken van afzetlint. De politie riep daarop assistentie in van collega’s en hebben vervolgens het afzetgebied vergroot. Er werden enkele stenen naar de agenten gegooid. Er werd onder andere ‘Allah Akbar’ geschreeuwd en er werd midden op straat een WC-pot kapot gegooid. De politie heeft vervolgens op linie, en met behulp van honden en de ‘lange lat’, de groepen uit elkaar gedreven. Voor zover bekend zijn er geen agenten gewond geraakt en zijn er geen aanhoudingen verricht.
  Meer lezen op:
  nieuwsspot.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS claimt aanslag op politie in Jeruzalem, maar Hamas ook

  IS claimt aanslag op politie in Jeruzalem, maar Hamas ook  In Jeruzalem is vrijdag bij een dubbele aanslag een Israëlische politieagent om het leven gekomen. Op twee plekken in de buurt van de Damascuspoort aan het rand van de oude binnenstad, waren steek- en schietpartijen.

  Politieagenten

  Twee Palestijnen openden het vuur op een groep politieagenten en trokken vervolgens messen. Beide mannen werden doodgeschoten. Een derde Palestijn vond op een andere de dood, nadat hij een politieagente had neergestoken. Zij overleed en een andere agent raakte gewond bij de steekpartij.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  16-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse agentes zijn ten einde raad: durven ‘diverse’ wijken niet in, worden steevast “politiehoer” genoemd

  Duitse agentes zijn ten einde raad: durven ‘diverse’ wijken niet in, worden steevast “politiehoer” genoemd

  Soest_1

  Foto: Marokkaanse jongeren trappen een conducteur in elkaar in Duitsland. Bron foto: screenshot video Westfälische Anzeiger


  Hele wijken in Duitsland zijn no-go areas geworden voor de politie, en wat voor wijken dat zijn laat men daar geen onduidelijkheid over bestaan.

  Het gaat steeds slechter met de behandeling van onze ordebewakers: waar agent vroeger een baan was waarbij je misschien niet altijd even vriendelijk, maar in ieder geval met respect werd behandeld, is het nu een regelrechte hondenbaan geworden. En dat is nog lichtjes uitgedrukt: het is geen geheim dat in alle takken van hulpverlening – brandweer, ambulancepersoneel en dus ook politie – geweld tegen hen steeds vaker voorkomt.
  Meer lezen op:
  daghelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump had gewoon gelijk over ‘nepnieuws’:

  Trump had gewoon gelijk over ‘nepnieuws’:

  ‘kwaliteitspers’ fabriceerde anti-Trump nepnieuws 'Het inleveren van hun geloofwaardigheid doen journalisten zelf'


  De speurtocht naar de waarheid over de Russische bemoeienis met de Amerikaanse presidentsverkiezingen is in volle gang. Vorige week verscheen de ontslagen FBI-baas James Comey voor de Senaatscommissie; deze week was het de beurt aan minister Jeff Sessions van Justitie. 

  Sessions zei niet veel, maar Comey des te meer. Journalisten concludeerden dat Comey’s getuigenis pijnlijk en gevaarlijk voor de president is. Dat het verhoor ook vernietigend was voor de reputatie van de journalisten zelf kreeg minder aandacht. Die wil ik u niet onthouden.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken: Extreme dierenmishandeling door kleine kinderen in het moslim-getto van Odense

  Denemarken: Extreme dierenmishandeling door kleine kinderen in het moslim-getto van Odense

  Screenshot_85
  (Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

  Van katten wordt de kop afgerukt en van kittens de buik opengesneden en de ingewanden eruit getrokken. De halal slachting is een gruwelijk voorbeeld van de zienswijze van de islamitische cultuur op dierenrechten. De behandeling van dieren in islamitische wijken is een verhaal op zich.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking Europa komt op stoom: Immigratie in jaar tijd met 48% gestegen

  Omvolking Europa komt op stoom: Immigratie in jaar tijd met 48% gestegen

  Even krankzinnige als schandelijke vergelijking paus Franciscus tussen migranten in AZC’s en Joden in concentratiekampen WO-2 – VN erkent dat slechts 2,65% echte vluchtelingen zijn – Iedere migrant kost Italiaanse belastingbetaler € 2400,- per maand, 2x zoveel als het salaris van een politieagent

   
  Ook volgens de VN is ruim 97% van hen economische migrant, maar desondanks hebben de meeste media en politici het nog steeds over ‘vluchtelingen’.

  Met bijna 10.000 ‘reddingen’ in slechts drie dagen is het aantal nieuwe migranten dat in Italië is aangekomen dit jaar gestegen naar meer dan 60.000, 48% meer dan in dezelfde periode vorig jaar, toen het er zo’n 40.000 waren. In heel 2013 kwam er nog ‘slechts’ 22.118 migranten binnen, wat in de afgelopen jaren razendsnel opliep naar een totaal van 427.000. Volgens een VN rapport zal in 2050 één derde van de Italiaanse bevolking uit (moslim)migranten bestaan. De omvolking van Italië en Europa komt dus op stoom, maar de mainstream media en gevestigde politici doen nog steeds alsof het stapsgewijs vervangen van de oorspronkelijke Europeanen met honderdduizenden migranten per jaar een ‘extreemrechtse complottheorie’ is.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  15-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewone islam-terreur, hooguit bloedsuiker-versterkt

  Gewone islam-terreur, hooguit bloedsuiker-versterkt

  Maandagmorgen 12 juni zat ik op het Waddeneiland voor de deur van een supermarktje te wachten op de Texel-hopper, want ons weekje zat erop en we moesten dus naar de boot richting Den Helder. Om het wachten te bekorten een Telegraaf gekocht. Column van Annemarie van Gaal met als kop:

  Ook Telegraafcolumniste aangereden door onwel geworden diabeet. Onderzoek effecten ramadan op gedrag.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks standpunt over immigratie leidt tot 22 - 30 miljoen inwoners in 2060

  GroenLinks standpunt over immigratie leidt tot 22 - 30 miljoen inwoners in 2060

  Nederland, 2017

   Jan van de Beek
  Dr. Jan van de Beek, wiskundige en cultureel antropoloog ontwikkelde een computermodel dat de toekomstige effecten van immigratiebeleid laat zien. Van de Beek baseerde zich op cijfers van het Centraal Planbureau (CPB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
  Van de Beek ging uit van vier scenario’s: van een beleid met immigratiebeperking (‘begrensd’), voortzetting van het huidige beleid ‘onveranderd’, ‘ruimhartig’ en ‘onbegrensd’. Bij het ‘onbegrensde’ beleid zoals Groen Links wil, zullen er in 2016 22 tot 30 miljoen inwoners zijn. Het aantal autochtonen - waaronder geassimileerde allochtonen - zal dan een minderheid vormen van 43% van de bevolking. In dit scenario zullen de jaarlijkse kosten voor migratie stijgen tot 180 miljard in 2060. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  14-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadan, slaapdeprivatie en ongelukken

  Ramadan, slaapdeprivatie en ongelukken

  ramadan

  Slaapdeprivatie is in dictaturen een methode om gevangenen te martelen en mitsdien verboden in allerlei mensenrechtenverdragen. En toch zijn er in ons land ieder jaar politici, vakbonden, kerken en sociaal werkers die zichzelf een hoog moreel gehalte toedichten en de ramadan willen faciliteren.

  Terwijl dat soort organisaties zich juist sterk zou moeten uitspreken tégen de ramadan vanwege de nefaste gevolgen voor de persoon zelf, de medemens, de werkgever en onze samenleving.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische haatkomiek Anuar: ‘Doe aangifte tegen ‘kwellende’ Nederlanders die vragen hebben over de Ramadan!’

  Islamitische haatkomiek Anuar: ‘Doe aangifte tegen ‘kwellende’ Nederlanders die vragen hebben over de Ramadan!’

  vlcsnap-2017-05-29-16h41m04s161
  Foto: Anuar Aoulad Abdelkrim geeft aan geen geduld te hebben met Nederlanders die niet op detailniveau op de hoogte te zijn van islamitische gebruiken: 'Doe aangifte vanwege mentale kwelling!'. Bron: Screenshot Anuar / Facebook.

  Naar eigen zeggen krijgt Anuar “kortsluiting” als Nederlanders vragen aan moslims of ze ook water mogen drinken tijdens de Ramadan. Dan wil hij ze meteen meeslepen naar het politiebureau, en hij raadt al z’n geloofsgenoten aan om hetzelfde te gaan doen.
  Zoals je ongetwijfeld heb meegekregen van de mainstream Ramadan media, is de Ramadan dus weer begonnen. Voor de meeste Nederlanders is dat uiteraard een compleet non-event, maar voor de mohammedanen die ook in ons land wonen schijnt het een ‘heilige maand’ te zijn. En als iets ‘heilig’ is, dan is het boven alle kritiek en vragen verheven, nietwaar?
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  13-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie 020: '15 camera's rond aanrijding, maar geen beelden'

  Politie 020: '15 camera's rond aanrijding, maar geen beelden'

  Hoi

  Zeg, @Politie Amsterdam, hoe vind je zelf dat het gaat? Eerst een sloot getuigen die de politielezing weerspreekt, de verdachte die 'niet meer weet' hoe hij in het centrum van Amsterdam terecht is gekomen, en nu weer de politieclaim dat er geen camerabeelden zijn omdat de aanrijdingen allemaal buiten het zicht van de camera's gebeurden. Politiewoordvoerder Rob van der Veen: "'Je kan niet iedere vierkante meter in beeld brengen. En dit stukje , waar de aanrijding heeft plaats gevonden, heeft buiten de camera's gezeten.'"
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen we ophouden met 'Don’t look back in anger?!

  Kunnen we ophouden met 'Don’t look back in anger?!

  6 juni 2017 om 08:00 door Ebru Umar
  Kunnen we ophouden met 'Don’t look back in anger?!'                 

  Steunbetuigingen door lichtprojecties op gebouwen, BN’ers die hun momentjes pakken, het NOS-journaal dat het voor elkaar krijgt verslag van aanslagen te doen zonder het woord ‘islam’ te noemen, het ge-jesuiswhatever, steunbetuiging op Twitter van onze politici, Jesse Klaver die niet eens meer de moeite neemt om de woordjes in een andere volgorde te zetten maar hey, uiteraard: dit nooit weer.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In moslimwijk: extreme wreedheid tegen dieren

  In moslimwijk: extreme wreedheid tegen dieren

  Denemarken, juni 2017

   Poes
  Directeur van de Deense poezenbescherming Therese. S. Wilbert zegt dat in de wijk Vollsmose in Odense waar overwegend moslims wonen, extreme wreedheid tegen dieren voorkomt: ’ik zag daar eens een stel jonge poesjes met opengesneden buiken waard de ingewanden uithingen. In Vollsmose vindt het ergste kattenmisbruik plaats van heel Denemarken. Het zijn vaak kinderen onder de tien die dat doen. In 2016 kregen we ruim 20 meldingen van poezenmisbruik in de wijk, maar veel gevallen worden niet gerapporteerd’.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  12-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielgezin weigert woning – het is te ver lopen van de woonkamer naar de keuken

  Afghaanse asielgezin weigert woning – het is te ver lopen van de woonkamer naar de keuken

  Idioot Zweden – Unitmanager Carl Hedberg van de immigratiedienst betreurt het dat de verhuizing voor de Afghaanse familie op een teleurstelling is afgelopen, maar wijst erop dat zijzelf de woning in Spenshult hebben afgewezen.
  – Hadden ze de woning geaccepteerd waren er altijd nog mogelijkheden geweest om ze te helpen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarenlang vluchtelingen als bovenburen. Logboek van woedende huurder.

  Jarenlang vluchtelingen als bovenburen.  Logboek van woedende huurder.        


  Door Joost Niemöller

  Na de klachten van een inwoner uit W. door extreme overlast vanwege vluchtelingen in de straat, kreeg ik veel reacties binnen via de sociale media met vergelijkbare verhalen. Vluchtelingen worden geplaatst in woonwijken met veel huurwoningen en de leefomgeving wordt onleefbaar. Iets waar de bestuurselite geen rekening mee hoeft te houden aangezien die in dure wijken met koopwoningen leven.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  11-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?

  Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?

  Ik geloof dat ik er nooit aan zal wennen

  Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?
  Iedereen die zich weleens druk maakt om de vrouwenzaak kent Shirin Musa. En ik had haar al hoog zitten, maar de afgelopen tijd is mijn achting nog meer gestegen.

  Sinds 2012 strijdt deze Nederlandse van Pakistaanse komaf met haar stichting Femmes for Freedom voor de rechten van vrouwen met een migrantenachtergrond. (Ook mijn gewaardeerde medecolumnisten Erdal Balci (+) en Harriet Duurvoort (+) wijdden deze week al warme woorden aan haar.)
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Keukentrapje (lieve)
      op Het eeuwige keukentrapje na een aanslag
 • Wens u nog een fijn weekend (Dirk)
      op
 • Wens (Jan Stas)
      op Jeruzalem
 • Wens u nog een fijn weekend (Dirk)
      op Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.
 • Bedank voor u bezoekje (Dirk)
      op Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!