NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Het schitterende huwelijk tussen antifa, feministen en islamfascisten
 • Geen verschil tussen extreemlinkse en extreemrechtse straatterreur
 • Charlottesville door links misbruikt om vrije meningsuiting te manipuleren
 • Demoniseermachine draait op volle toeren
 • Poeh poeh. Gebiedsverbod haatsjeik Huppeldepup
 • Mijn ervaring met het wonen in een stad met een grote moslimgemeenschap
 • Politieagent: Wij hebben streng bevel criminaliteit migranten te negeren
 • Krikke krukkig in Den Haag
 • Zwakzinnig gedram wordt einde van ąlle asielwetgeving
 • Offerdier op de stoep in de aanbieding
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jos_hobbys_interesses
  blog.seniorennet.be/jos_hob
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoļstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En įls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  11-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet-moslims zijn onrein, leert het schoolboek

  Niet-moslims zijn onrein, leert het schoolboek

  Indonesië Op openbare scholen hoort de islam geen ‘voorrang’ te krijgen boven de vijf andere religies die Indonesië erkent. Toch gebeurt dat wel, vooral op Java. Het leidt tot groeiende intolerantie en radicalisering.


  » Reageer (0)
  10-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėlisch leger ontdekt meer tunnels in Gaza met ingangen in scholen en moskeeėn

  Israëlisch leger ontdekt meer tunnels in Gaza met ingangen in scholen en moskeeën

   
  Gaza: “Men at work” Militieleden en tunnelgravers van Hamas dulden geen pottekijkers. Het cement van de gebetonneerde tunnels werd betaald met westerse hulpgelden…

  Het Israëlische Leger (IDF) en het Israëlische Agentschap voor Veiligheid (ISA of Shin Bet) hebben vandaag 10 augustus 2017 belangrijke structuren onthuld van de terreurgroep Hamas in Gaza, met inbegrip van terreurtunnels die ondermeer bedoeld zijn als schuilplaatsen voor terroristen en voor de opslag van wapens en munitie.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  09-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syriėrs terroriseren park Eindhoven. Politie haalt schouders op. Video.

  Syriërs terroriseren park Eindhoven. Politie haalt schouders op. Video.


  Door Joost Niemöller

  Op 1 juni dit jaar werd in het Henri Dunant park in Eindhoven een Nederlandse jongen in elkaar geslagen door een groep Syriërs. Daarbij werd onder andere een fietspomp gebruikt. Ook werden er fietsen op hem gegooid. De jongen moest in het ziekenhuis worden behandeld. De ouders van de jongen deden aangifte. Dat wil zeggen: dit mochten ze pas na een week doen. Van de politie hoorden ze niets meer. Er is ook geen teken dat er op wijst dat de politie serieus onderzoek doet om de daders te vinden.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  08-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dubieuze migratiemiljarden van Frans Timmermans

  De dubieuze migratiemiljarden van Frans Timmermans


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prijsvraag: Hoeveel brandstof verbruikt een “vluchtelingen”boot?

  Prijsvraag: Hoeveel brandstof verbruikt een “vluchtelingen”boot?


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Bovenstaande foto heb ik op Facebook gevonden: een “vluchtelingen”boot vol mannen in zwemvesten. Daar kun je toch enkele vragen bij stellen. Als deze Yamaha buitenboordmotor met opzet aan de rubberworst werd geplakt om er 500 kilometer mee af te leggen naar de Siciliaanse kust, dan moet diegene die hem achter de rubberworst geplakt heeft een paar flinke tikken op zijn muil krijgen. Het ding heeft 40 PK. Dat is voldoende om de zware rubberworst met 7 km per uur over de Middellandse Zee te duwen. Reisduur 500 km: drie dagen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist’ KRO-NCRV: ‘Brussen en Nanninga zijn diep-racistische figuren’

  Journalist’ KRO-NCRV: ‘Brussen en Nanninga zijn diep-racistische figuren’

  NPO-fake news over een artikel dat dus niet door Nanninga of Brussen is geschreven


  Alstublieft: een NPO-journalist. Werkzaam bij de KRO-NCRV (keurige christelijke omroepen die ‘kwaliteitsjournalistiek’ hoog in het vaandel hebben, onder leiding van niemand minder dan Hans Laroes zelf.) Volgens deze Jerry Vermanen is dit artikel op Powned, kennelijk een artikel dat helemaal niet mág van de KRO-NCRV, geschreven door ondergetekende en/of Annabel Nanninga. Wat dus niet zo is.

  Geen idee ook hoe deze NPO-journalist, werkzaam voor onder andere De Monitor (‘hét onderzoeksjournalistieke programma’ LOL), daar bij komt. Want het is dus niet waar.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezopen: Nederland geeft terugkerende ISIS-onthoofders een huis, maar geterroriseerde yezidi’s kunnen de pot op

  Bezopen: Nederland geeft terugkerende ISIS-onthoofders een huis, maar geterroriseerde yezidi’s kunnen de pot op

  De prioriteiten van ons land: we moeten vooral alles op alles zetten om de moordende ISIS-strijders – onze “verloren zonen” – zich weer welkom te laten voelen in Nederland, maar hun slachtoffers? Meh, die mogen lekker barsten.

  Het morele kompas van veel Europese landen is volkomen ontregeld. Dat is geen nieuws, maar wel is het nieuws als een paar dappere journalisten die bij mainstream-bolwerken werken dat nog eens onomwonden kunnen aanstippen. Neem bijvoorbeeld de behandeling van de yezidi’s. Deze vreedzame en religieuze minderheid is door ISIS bijkans volledig uitgeroeid. Mannen moesten zich verplicht tot de islam bekeren of werden gewoon ter plekke afgemaakt. Vrouwen en kinderen werden de slavernij ingedwongen en daar zowel fysiek als mentaal totaal vernederd.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoeddebat Amsterdams antiradicaliseringsbeleid, belangrijke signalen zouden zijn gemist

  Spoeddebat Amsterdams antiradicaliseringsbeleid, belangrijke signalen zouden zijn gemist

  Dit krijg je als je de vos in het hoenderhok loslaat!
  ‘Islamitische radicalisering’ laten onderzoeken door een corrupte islamiet! Hoe dom kun je
  zijn

  fraude saida.

  De gemeenteraad van Amsterdam wil zo snel mogelijk opheldering van burgemeester Eberhard van der Laan over de aanpak en preventie van radicalisering. Het hoofdstedelijke antiradicaliseringsbeleid zou worden vormgegeven door een ‘vriendenclubje’ rondom Saadia a.-T., de Programmamanager Radicalisering die eind juli op verdenking van fraude is geschorst. Volgens recente berichten in met name de Telegraaf zou in A.-T.’s netwerk loyaliteit boven kwaliteit gaan. Daardoor zou de gemeente de afgelopen jaren belangrijke signalen van radicalisering hebben gemist.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de Nederlandse journalistiek zich alles kan permiteren

  Waarom de Nederlandse journalistiek zich alles kan permiteren

          

  “Ach was ik maar journalist of nieuwsprogramma presentator in Nederland ” , hoorden wij een bekende buitenlandse journalist die wel eens iets over ons land schrijft, laatst verzuchten. Nieuwsgierig geworden zochten wij contact en konden reeds na een kwartiertje praten hem volledig gelijk geven.

  ” Niets is gemakkelijk dan journalist of presentator te zijn in uw land. Het publiek eet uit je hand, er is praktisch niemand die een kritische vraag stelt, dus kijk je ’s morgens je chef redacteur aan, die je een willekeurige maar wel in de politiek correcte lijn van Den Haag gemaakte foto voorlegt en zegt “maak daar maar iets moois van !” De resultaten leest u dan in de MSM of ziet u terug in de “nieuwsvergaarputjes” zoals Nieuwsuur, Jinek, Pauw, DWDD en  wat zgn. onthullende programma’s van nog slechter kaliber.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  07-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse polizeivakbond en rechters luiden noodklok: Duitse rechtsstaat op instorten

  Duitse polizeivakbond en rechters luiden noodklok: Duitse rechtsstaat op instorten

  'In 2030 is 40 procent van de huidige rechters met pensioen'


  De Duitse rechtsstaat, die lijkt als twee druppels water op de Nederlandse rechtsstaat. Enorme personeelstekorten, te weinig capaciteit justitie, te lage straffen en grote of kleine boeven die gierend van de lach de politiecel weer uitlopen om gewoon weer verder te gaan met criminaliteit zonder dat ze een strobreed in de weg wordt gelegd.

  Dit wist u natuurlijk al lang, bovendien had u het ontluisterende Vrouw in het blauw van de Duitse agente Tania Kambouri reeds gelezen. Maar Duitsers weten dit iets minder want Duitse media, zoals onlangs nog werd bewezen, zijn bedoeld voor regeringsggezinde propaganda, niet voor regeringskritische feiten.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam moet hier weg

  De islam moet hier weg

  islam 

  Mensen uit een moslimsamenleving zijn niet gemakkelijk in een ander soort samenleving dan die van de islam in te passen.

  Die aanpassing gaat goed wanneer zij een kleine minderheid vormen, zoals dat bijvoorbeeld in Suriname het geval is. Het gaat ook wel goed als ze verspreid tussen autochtonen leven , zoal burgemeester Thomassen en zijn college in Rotterdam dat wilden. Maar in grote aantallen en bij elkaar wonend in moslimwijken geven ze problemen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leidt falende ambtenaar radicalisering tot bestuurscrisis?

  Leidt falende ambtenaar radicalisering tot bestuurscrisis?

  Berend Sommer 7 Aug 2017


  De hoogste ambtenaar radicalisering van de gemeente Amsterdam maakte er een puinhoop van. In juli werd bekend dat Saadia a.T. op non actief was gesteld door de gemeente, vanwege fraude en belangenverstrengeling. Nu blijkt ze mogelijk op meerdere dossiers nalatig geweest.
  In juli werd bekend dat Saadia  a.T. per direct op non actief was gesteld. De hoogste ambtenaar tegen radicalisering wordt verdacht van fraude. Ook zou ze vrienden van haar hebben bevoordeeld, en baantjes hebben toegeschoven. Het Openbaar Ministerie startte een onderzoek naar de zaak.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  06-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sputniknews: “Wij zijn thans getuigen van de biologische uitwissing van de Europeaan”

  Sputniknews: “Wij zijn thans getuigen van de biologische uitwissing van de Europeaan”

  Screenshot_173
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  DE STAATSMEDIA DOEN ER ALLES AAN OM DE OMVOLKING VAN DUITSLAND EN EUROPA AF TE DOEN ALS “RECHTSE SAMENZWERINGSTHEORIE”

  Onlangs hebben meerdere Duitse tv-zenders zichzelf de vraag gesteld of het klopt wat op internet duizendvoudig te lezen is: dat de politici van Duitsland en Europa een gigantische  bevolking-uitruil (“omvolking”) plannen – de vervanging van de Europese volkeren door Afrikaanse of uit het Nabije Oosten afkomstige volkeren. De teneur van alle uitzendingen: “Allemaal rechtse complottheorieën.” Niets van waar. Duitsland zou stabieler worden, Europa evenzeer, en er zou geen sprake kunnen zijn van islamisering.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts 3% asielzoekers in Duitsland volgt taalcursus

  Slechts 3% asielzoekers in Duitsland volgt taalcursus

  Duitsland, augustus 2017

   Asielzoekers Duitsland
  Sinds 1 juli 2016 zijn asielzoekers verplicht om Duits te leren. Van de ongeveer 1,2 miljoen asielzoekers die de laatste twee jaar naar Duitsland kwamen, hebben tot nog toe echter slechts 38.000 van hen een taalcursus gevolgd. Dat is ongeveer 3%. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  04-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

  Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump

  ‘Trump heeft gelijk als hij zegt dat het allemaal leugens over hem zijn’ – ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’ - ‘Amerikaanse elite is door-en-door corrupt’

   
  Obama’s CIA-directeur John Brennan, die onlangs op TV een feitelijke staatsgreep tegen Trump suggereerde, is de grote man achter de volledig uit de duim gezogen ‘Russische samenzwering’.

  ’s Werelds meest gelauwerde, nog nimmer ontkrachte onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die onder andere aan het licht bracht dat ISIS een creatie van de CIA, Turkije en Saudi Arabië is, en de dodelijke chemische aanval in Damascus in 2013 een ‘false flag’ operatie was die werd uitgevoerd door de door het Westen gesteunde rebellen, heeft in een interview met zijn al even vermaarde collega en onderzoekshistoricus en auteur Eric Zuesse bevestigd dat ‘RussiaGate’, de zogenaamde Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van vorig jaar, één grote CIA leugen is, als wraak van de gevestigde orde op de totaal onverwachte overwinning van Trump.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Carolina keurt anti-BDS wetgeving goed: Israėl boycotten wordt strafbaar

  Noord-Carolina keurt anti-BDS wetgeving goed: Israël boycotten wordt strafbaar

  Roy Cooper van de Democratische Partij en gouverneur van de Amerikaanse staat Noord-Carolina, ondertekende op donderdag 27 juli een wet die de staat verbiedt om handel te drijven met bedrijven die Israël boycotten, bericht Jewish Telegraphic Agency (JTA) op 30 juli. Agentschappen van de staat mogen voortaan geen contracten meer afsluiten met bedrijven die Israël boycotten.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam: dom, achterlijk en naļef

  Amsterdam: dom, achterlijk en naïef


  Door gastauteur Prof. dr. David Pinto

  Volgens D66 wethouder Kukenheim ‘past rebelsheid Amsterdam als een handschoen’. Kukenheim sprak in februari 2017 over zo’n staatsvorm toen ze spreker was op de nieuwjaarsreceptie van het slavernij-instituut Ninsee in Amsterdam. De wethouder hield toen een pleidooi voor een meer activistische opstelling van de stad tegen racisme en onverdraagzaamheid.
  Sinds enkele dagen weet heel Nederland hoe het Amsterdamse stadsbestuur daar invulling aan heeft gegeven en ook dat de aan ‘deradicalisering’ besteedde belastingcentjes keurig in verkeerde zakken terecht kwamen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  31-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het komt allemaal door Wilders

  Het komt allemaal door Wilders

  Screenshot_38
  (Door: “Weethetwel”)

  Mensen, Rob Hoogland (foto) kan vanaf dit weekend bijgezet worden in het rijtje van mensen dat het allerhoogste stadium van Verlichting heeft bereikt. Een plek naast Boeddha. Het zat er al lang aan te komen, maar nu is het zo ver. Hij had RTL Late gezien en daar zijn de schellen van zijn ogen gevallen. Er zijn verschrikkelijke wantoestanden in de wereld en ook in Nederland. Het land gaat ten onder en niemand van de politici die iets doet omdat…… ze niet op Wilders willen lijken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE!

  ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE!

  ZO VERDOEZELT DE NEDERLANDSE STAAT DE KOSTEN VAN DE IMMIGRATIE

  Het is iedereen met een normaal verstand wel duidelijk: De opvang van kansloze immigranten kost veel geld!

  De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft. Als ze dan vervolgens een status krijgen om in Nederland te mogen verblijven, volgen gezinsherenigingen, bijstandsuitkeringen en andere vergoedingen (soms wel 10.000 euro) voor de inrichting van hun woning.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  30-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien jaar Hamas in Gaza: dictatuur, terreur en antisemitisme

  Tien jaar Hamas in Gaza: dictatuur, terreur en antisemitisme

  Door Alex Feuerherdt. Vertaling: E.J. Bron, 30 juli 2017.

  Hamas verbrandt Jood
  Bij een demonstratie van Hamas wordt een pop die een Jood moet voorstellen verbrandt.

  Tien jaar geleden nam Hamas na gruwelijke gevechten met Fatah de macht in Gaza over.

  [Toevoeging Likoed Nederland: hier was geen aandacht voor in de Nederlandse media, wel heel veel voor het feit dat de Zesdaagse Oorlog 50 jaar geleden was.]

  Sindsdien heeft de terreurorganisatie haar heerschappij-gebied geruïneerd, meerdere oorlogen tegen Israël op touw gezet, een radicaalislamitische dictatuur opgericht en de bevolking beroofd van welk perspectief dan ook. Poging tot een balansopname naar aanleiding van een verschrikkelijk jubileum.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieėn en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Keukentrapje (lieve)
      op Het eeuwige keukentrapje na een aanslag
 • Wens u nog een fijn weekend (Dirk)
      op
 • Wens (Jan Stas)
      op Jeruzalem
 • Wens u nog een fijn weekend (Dirk)
      op Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.
 • Bedank voor u bezoekje (Dirk)
      op Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!