NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Angstaanjagend: Wat honderden miljoenen moslims denken
 • Column Jan Roos: ‘Mannelijkheid? Tegenwoordig heb je knullen met een knotje op hun kop… slappe happen!’
 • Ministerie ‘verdoezelt’ zware misdrijven door asielzoekers
 • Het is ze gelukt: het thema Klimaat verdringt Omvolking
 • Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers
 • Blauwe Moskee biedt podium aan radicale prediker
 • Blauwe Moskee biedt podium aan radicale prediker
 • Meer hernieuwbare energie zal armoede doen toenemen
 • Tientallen terroristen bestormen kerk in Burkina Faso; zes doden
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  toni
  blog.seniorennet.be/toni
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  08-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vrije internet is dood door linkse EU-parlement

  Het vrije internet is dood door linkse EU-parlement


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als wij diegenen zouden zijn voor wie zij ons houden. . .

  Als wij diegenen zouden zijn voor wie zij ons houden. . .

  Screenshot_138

  (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

  Aanslagen op verkiezingsbureaus, bommen, brandbommen en nachtelijke hinderlagen – AfD-politici en –sympathisanten worden, net zoals hun plaatsen van samenkomst en hun eigendom, steeds opnieuw slachtoffer van geweld door vermeende antifascisten. Onlangs nog was een 28-jarige uit Bremen de dupe. Natascha Runde wilde juist verkiezingsaffiches opplakken, toen twee mannen haar begonnen uit te schelden en een van de mannen de jonge vrouw in de buik trapte. Zo´n trap kan ook snel tot zware interne verwondingen leiden en dodelijk aflopen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering in Nederland, vanaf 1951

  Islamisering in Nederland, vanaf 1951

  SYP WYNIA 8-5-2019

  Autoriteiten zijn de islam, die via immigratie naar Nederland is gekomen, over het algemeen toegenegen. Het is ook niet ongebruikelijk dat overheden en instanties al inspelen op veronderstelde gevoeligheden onder moslims als die nog niet eens zijn geuit.

  Elsevier-columnist Pim Fortuyn introduceerde halverwege jaren negentig het begrip ‘islamisering’ voor deze ontwikkeling. De arabist Hans Jansen voegde daar in 2006 het begrip ‘zelfislamisering’ aan toe: ongevraagde gestes van overheden, scholen en andere instellingen jegens moslims.
  Meer lezen op:
  elzevierweekblad.nl


  07-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een boycot van het Songfestival mislukte, toen volgden raketten

  Een boycot van het Songfestival mislukte, toen volgden raketten

  Sylvain Ephimenco 


  © Trouw

  COLUMN

  Maandag stemde ik mijn tv af op de Israëlische zender i24news. Die kun je via de satelliet in het Engels, Frans of Arabisch volgen. Bij de zender waren ze bezig de internationale pers door te lichten op berichten over de rakettenregen die dit weekeinde op het zuiden van Israël viel. 
  De teleurstelling was voelbaar in de tv-studio: in Europese kranten las de presentatrice weinig tot niets over de raketaanval van Hamas vanuit Gaza. Klaarblijkelijk kunnen ze bij de zender uit Tel Aviv niet helemaal begrijpen waarom de buitenlandse pers haar verontwaardiging niet uitsprak over het geweld van Palestijnse zijde. Wat ze meestal doet als het andersom is.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Deense partij wordt in parlement verwacht – wil alle moslims naar huis te sturen: “Ze hebben 51 landen, Denen hebben er één”
  Nieuwe Deense partij wordt in parlement verwacht – wil alle moslims naar huis te sturen: “Ze hebben 51 landen, Denen hebben er één”

  De islam-kritische partij Stram Kurs maakt een goede kans om bij de parlementsverkiezingen in Denemarken het Deense parlement te bereiken, dit blijkt uit verschillende peilingen. “Geen gekletst meer, tijd om te handelen”, verduidelijkt de partij.

  Binnenkort zijn er verkiezingen in Denemarken en de islam-kritische partij Stram Kurs heeft goede mogelijkheden om het Folketing (Deens parlement) te bereiken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Sophie in ‘t Veld

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Sophie in ‘t Veld

  Hopelijk gaat Rob Jetten ook nog iets vinden van deze zoveelste postume dolk in de rug van D66-oprichter Hans van Mierlo

  Door:  , 9:01, 07 mei 2019

  Mevrouw In ’t Veld,

  U bent natuurlijk geen dief.

  U heeft gewoon handig gebruik gemaakt van de mogelijkheden die werden geboden.

  De afgelopen vijftien jaar kreeg u als europarlementariër namens D66 grofweg zo’n 1.500.000 euro aan ‘salaris’, zo’n 750.000 euro aan vaste onkostenvergoedingen en zo’n 400.000 euro aan presentiegeld om uw extra verblijfkosten in Brussel (en Straatsburg) te dekken.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryem nam met een bonkend hart afstand van de islam

  Meryem nam met een bonkend hart afstand van de islam

  Geerten Waling 5-2019

  oe vertel ik het mijn ouders? Dat ik anders ben. Mijn eigen weg wil gaan. Mijn vader kijkt me nooit meer aan, mijn moeder maakt me af. En de rest van mijn familie? Studiegenoten? Een knoop in mijn maag, doorzetten nu. Lang genoeg heb ik in een leugen geleefd. Het is lente en ik wil vrij zijn. Mijn naam is Meryem*) en ik kan dit.
  Een donderdagochtend in april, het wordt een warme dag. Ik vertel mijn vader dat ik mijn hoofddoek af doe. Mijn hart bonkt, maar… Hij keurt het goed! Dat had ik niet verwacht. Toch is mijn moeder verdrietig, ze praat niet tegen me. Ik voel me egoïstisch. Moet ik het wel doen?
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IK MIS MIJN NEDERLAND

  IK MIS MIJN NEDERLAND

  EBRU UMAR  7-5-2019

  In het Nederland waarin ik opgroeide, was het totaal niet interessant hoe ‘de moslim’ het vasten verbrak. Of dat de moslim überhaupt aan de Ramadan deed. In het Nederland waarin ik opgroeide, vond iedereen het wel prima, dat geramadan. Elk huis zijn kruis, elke gek z’n gebrek en verder gewoon normaal doen. Wil jij vasten, ga jij lekker vasten. Moet jij weten, val me er niet mee lastig. In het Nederland waarin ik opgroeide, stond de krant niet vol van wat moslims deden tijdens de Ramadan en in het Nederland waarin ik opgroeide, werd de Ramadan niemand door de keel geduwd. Noch door een islamitische, noch door een goddeloze keel.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  06-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een smerig spel werd er toch gespeeld met Pim Fortuyn

  Wat een smerig spel werd er toch gespeeld met Pim Fortuyn

  Afbeeldingsresultaat voor rob oudkerk

  hier klikken voor de video

  wat een huigelaars


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Auke Zijlstra – Herinneringen aan mijn leraar en vriend Hans Jansen die vandaag 4 jaar geleden overleed

  Auke Zijlstra – Herinneringen aan mijn leraar en vriend Hans Jansen die vandaag 4 jaar geleden overleed

  Na twee keer had hij de commissie Ontwikkelingswerk wel gezien want daar liepen ze in hun denken decennia achter

  Door:  , 14:38, 05 mei 2019


  Hans Jansen in 2014 als Europarlementariër in de plenaire zaal van het Europees Parlement op de eerste dag van zijn nieuwe baan. ANP SANDER KONING

  Er zijn mensen die een invloed op je hebben, iets waardoor je denken verandert voor de rest van je leven. Je ouders natuurlijk, je kinderen, oude liefdes, nieuwe liefdes, die ene leraar, een goede vriend. Hans was die laatste twee. Ik heb het over Hans Jansen. Arabist, hoogleraar, en erudiet. En PVV-er. Toen ik hem voor het eerst ontmoette, kende ik zijn werk natuurlijk, wie niet? Zijn stukjes op Hoeiboei, maar ook zijn boeken, ik had al van alles van hem gelezen. In de periode voor de verkiezingen van 2014 voor het Europees Parlement zat ik vaak met mijn collega Lucas Hartong te praten over wie wij op de lijst verwachtten. Daar zat Hans ook bij.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophie in ’t Veld (D66) kreeg vergoeding voor niet gemaakte hotelkosten

  Sophie in ’t Veld (D66) kreeg vergoeding voor niet gemaakte hotelkosten

   GESCHREVEN DOOR:TON F. VAN DIJK  Onlangs raakten politici Dion Graus (PVV) en Theo Hiddema (FVD) in opspraak over hun omgang met parlementaire onkostenvergoedingen. Met de Europese verkiezingen op komst zijn er nu ook vragen over de ‘dagvergoedingen’ die D66-lijsttrekker Sophie in ’t Veld kreeg. In dit geval voor niet gemaakte hotelovernachtingen in haar woonplaats Brussel. Het gaat mogelijk om vele honderdduizenden euro’s. Ton F. van Dijk deed onderzoek en ontdekte óók dat de politica van D66 als enige in haar fractie geen inkomstenbelasting betaalt in Nederland.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  05-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We importen antisemitisme uit het Midden-Oosten, dat wil de politiek niet benoemen’

  We importen antisemitisme uit het Midden-Oosten, dat wil de politiek niet benoemen’

  Screenshot_91
  (Door: Tom Janssen)

  Een petitie zal niet helpen tegen antisemitisme als de oorzaak daarvan niet eerlijk wordt benoemt. Dat zeg opiniemaker Wierd Duk (foto) in WNL Opiniemakers op NPO Radio 1. “Het probleem is dat het antisemitisme toeneemt in de afgelopen jaren,” zegt Duk. “De vraag is of een petitie daartegen helpt. Ik vrees van niet.”

  De politiek is huiverig om de oorzaak van antisemitisme te benoemen, zo ziet Duk. “Wat niet aangestipt wordt in die petitie, is dat wij heel veel antisemitisme importeren. Omdat wij de afgelopen jaren honderdduizenden mensen uit het Midden-Oosten en Afrika naar Europa hebben gehaald.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheid niet in staat jihadi’s te deradicaliseren

  Overheid niet in staat jihadi’s te deradicaliseren

  Geval Samir A. schrijnend voorbeeld

  Samir A. – zo ongeveer staatsvijand nummer 1 – wil maar niet deradicaliseren. Aldus het NRC een aantal weken geleden. Het beeld dat daaruit naar voren kwam – en ook uit een Telegraaf-artikel – is er niet één om vrolijk van te worden en bevestigt signalen die al eerder zijn afgegeven. De overheid blijkt stelselmatig niet in staat te zijn om wie dan ook succesvol te deradicaliseren.

  Dat bleek onder andere in september vorig jaar bij de aanhouding van terreurverdachten uit Arnhem die al eerder bij de veiligheidsdiensten in beeld zijn geweest en gevangen hebben gezeten. Nu is het dus ook weer pijnlijk duidelijk geworden in het geval van Samir A. na het uitzitten van zijn gevangenisstraf. De overheid is er de afgelopen jaren niet in geslaagd om de voormalig leider van de terroristische Hofstadgroep te deradicaliseren. Omdat de autoriteiten geen idee hebben hoe ze dat aan moeten pakken.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  03-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ook mijn broer verdiende de doodstraf'

  'Ook mijn broer verdiende de doodstraf'

  Jason Walters wil om veiligheidsredenen alleen onherkenbaar op de foto.

  Jason Walters wil om veiligheidsredenen alleen onherkenbaar op de foto.Foto: Peter Strelitski voor het FD.

  Negen jaar zat Jason Walters (33) in de cel als lid van de Hofstadgroep. Nu is hij moslim-af, academicus en analist. Hij vindt Nederland naïef. Wees streng voor de terugkeerders uit Syrië, zegt hij. Oók voor de vrouwen. 'Stop met die christelijke reflex van barmhartigheid.'

  Van granaatgooier in naam van Allah tot 'vriend van extreemrechts': ziehier de opmerkelijke bijstelling van het imago van Jason Walters.

  Op 13 februari memoreerde hij op Twitter met instemming dat in Duitsland het salafisme onverenigbaar met de Duitse grondwet is genoemd. Ene Anton vd V reageerde fel. ‘Ik verwacht dat wij veel meer problemen krijgen van jouw haat zaaiende rechts-extreme vrienden.’

  ‘Ik heb geen extreemrechtse vrienden', twitterde Walters terug. 'En ik ageer tegen religieuze stromingen die zonder meer voldoen aan het predicaat “fascistisch”.’
  Meer lezen op:
  fd.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: ‘BIJ1’ers gillen hier om diversiteit, maar in Afrika dat blanken daar weg moeten. Wat een gesticht!’

  Column Jan Roos: ‘BIJ1’ers gillen hier om diversiteit, maar in Afrika dat blanken daar weg moeten. Wat een gesticht!’

   

  Jan Roos.
  Foto: Jan Roos.

  Vandaag neemt Jan Roos in zijn column het BIJ1-bestuurslid Lynn Fokkens onder vuur. De politieke bondgenote van Sylvana Simons roept namelijk in Nederland op tot diversiteit, maar marcheert in Zuid-Afrika mee met virulente zwarte racisten die geweld tegen blanke Zuid-Afrikanen verheerlijken. “Dus voor de paar mensen die BIJ1 nog serieus namen lijkt het me nu toch wel tijd dit gesticht te verlaten,” concludeert Jan.
  Geen zinnig mens heeft ooit Sylvana Simons’ partij BIJ1 serieus genomen. Het is een open inrichting voor lieden van verschillende pluimage. Maar ook dat soort types mogen zich natuurlijk verenigen en met allerlei onzin politiek bedrijven. Het is een beetje als die dronken vrijgezelle tante op een familiediner die zich misdraagt. Ze is volkomen bezopen, maar maakt de avond wel een beetje spannend.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa-immigratie betekent ‘unsustainable’ bevolkingsgroei en een ENORME waslijst aan problemen, politiek ZWIJGT

  Massa-immigratie betekent ‘unsustainable’ bevolkingsgroei en een ENORME waslijst aan problemen, politiek ZWIJGT

   

  Rotterdam. Bron: Flickr / Rick Ligthelm
  Foto: Rotterdam. Bron: Flickr / Rick Ligthelm

  De titel is een mond vol, maar alles hangt met elkaar samen. Zo ook de massa-immigratie, de bevolkingsexplosie en haar uitwassen. En dat is eigenlijk een vreemde zaak. Zeker als we ‘klimaat en milieu’ meenemen in het plaatje.
  In 2016 groeide de bevolking met 230.000 personen, met name door migratie. Dat betekent concreet dat een stad zo groot als Groningen ieder jaar erbij wordt gebouwd. Dat het milieu, de huisvesting en de infrastructuur hierdoor onder druk staat is logisch. Toch durft bijna niemand in de Tweede Kamer dit te zeggen. Het is eigenlijk onhoudbaar. Niet duurzaam en dat terwijl de politiek voortdurend spreekt over ‘duurzaamheid’.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pipi Groenkous
  Pipi Groenkous

  (Reporters)

  De massapsychose rond het Zweedse klimaat-icoon Greta Thunberg zal ooit kasten vol interessante proefschriften opleveren in psychologische faculteiten. De belangrijkste bron van inspiratie zal ongetwijfeld Verhalen uit het Hart zijn, de door haar moeder geschreven gezinsbiografie. Dat boek verscheen vorig jaar; een maand na Greta’s eerste schoolstaking.

  Theatrale stoornis met snuifje narcisme

  Moeder Malena Ernman vertegenwoordigde ooit Zweden op het Eurovisie Songfestival en is een vrij bekende opera-zangeres. Haar boek beschrijft een reeks psychische stoornissen, die Ernmans twee dochters zouden hebben. Zelf lijkt ze me niet immuun voor de theatrale persoonlijkheidsstoornis, met een snuifje narcisme. Laat ik niet lichtvaardig doen, het boek is tragisch en bij vlagen ontroerend. Al kan men vraagtekens zetten bij het op deze manier in de openbaarheid te brengen van het psychiatrische dossier van twee minderjarige dochters.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  01-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uni-docent Utrecht geeft Thierry Baudet gelijk: ‘Kritiek op linkse hegemonie in scholen en cultuur zeker terecht!’

  Uni-docent Utrecht geeft Thierry Baudet gelijk: ‘Kritiek op linkse hegemonie in scholen en cultuur zeker terecht!’

   
  fragment
  Foto: Arthur Weststeijn bij Radio 1. Bron: Screenshot NPO.

  In een ingezonden stuk in de Parool neemt een universitair docent van de Universiteit Utrecht het schoorvoetend op voor Thierry Baudet en zijn aangekondigde ‘lange mars door de instituties’. “In die zin is de rechtse kritiek op de linkse ‘hegemonie’ zeker gerechtvaardigd,” aldus 

  Of het helemaal zijn bedoeling was, weet ik niet. Maar voor FVD-aanhangers is het in ieder geval fijn om te horen. Factcheckers nemen nu eenmaal graag Thierry Baudet de maat, omdat de man niet politiek-correct en links is. Zo nu en dan komt die boemerang dan weer eens keihard terug, maar het weerhoudt velen er niet van om Baudets uitspraken veel strenger te controleren dan die van zijn politieke opponenten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleuterjuf Blokkendoos maakte zelf al mee wat in Schaarbeek gebeurde: “Ik vrees dat het elke keer erger wordt”
  Kleuterjuf Blokkendoos maakte zelf al mee wat in Schaarbeek gebeurde: “Ik vrees dat het elke keer erger wordt”
  Kleuterjuf Blokkendoos maakte zelf al mee wat in Schaarbeek gebeurde: “Ik vrees dat het elke keer erger wordt”
  Magalie Alpaerts in De Afspraak. FOTO: VRT

  De rellen aan de school in Schaarbeek doen denken aan wat kleuterjuf Magalie Alpaerts in 2013 meemaakte in kleuterschool de Blokkendoos in Antwerpen. Ook toen waren er de beschuldigingen van verkrachting. De juf moest toen onder politiebegeleiding weggebracht worden, kreeg zelfs doodsbedreigingen en verloor uiteindelijk haar job. Na een lange juridische weg werd ze vrijgepleit.

  “Toen ik het voor het eerst hoorde wat er in Schaarbeek gebeurde, wou ik het niet weten”, vertelt ze in De Afspraak op VRT. “Het brengt alles opnieuw naar boven. Maar goed, zo’n nieuws kun je niet mijden. Het is echt héél erg nu. Bij mij is het niet zo uit de hand gelopen. Er was wel politiebegeleiding, maar er zijn geen flessen gegooid. Ik vrees wel dat het alleen maar erger wordt.
  Meer lezen op:
  nieuwsblad.be


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvolledige Duitse berichtgeving na aanval op synagoge . . .

  Onvolledige Duitse berichtgeving na aanval op synagoge . . .

  Screenshot_293

  (Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

  De aanval op een synagoge in Californië wordt door de gebruikelijke verdachten uiteraard voor hun politieke agenda geïnstrumentaliseerd. Dit zijn:

  Wapentegenstanders: nog een zogenaamd argument voor de voorstanders van strengere wapenwetten, dat zich echter bij nadere beschouwing in het niets oplost. Volgens de lezing van onze media blokkeerde het AR-snelvuurgeweer van de dader, John T. Earnest, waarmee hij de synagoge bestormde. Dit wordt bevestigd door Amerikaanse media, maar die noemen bovendien dat een lid van de joodse gemeenschap bewapend was, zodat de aanvaller moest vluchten en uiteindelijk gearresteerd kon worden. In de Duitse media werd niet genoemd dat een agent van de Border Patrol, die geen dienst had tijdens de joodse godsdienst, bewapend was geweest en het vuur op de aanval had geopend.
  Meer lezen op:
  ejbron.com
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Best THC online store (jesse james)
      op
 • dewaasia (aphrodite)
      op
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!