NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
 • Overheid is grootste producent nepnieuws”
 • Massa-immigratie – doe het goed of doe het niet
 • Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”
 • Man (22) opgepakt in België: ‘plan om dit weekend aanslag te plegen
 • Video – Geert Wilders woedend op Ferd Grapperhaus over laten liggen aangiftes van bedreigingen
 • GEARRESTEERD IN TURKIJE
 • 10.000 euro loonsverhoging voor mislukkeling Juncker
 • Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten
 • De oorlog tegen blanken in de reclame
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  pokemonmax
  blog.seniorennet.be/pokemon
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  31-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMMENTAAR: 2014, deel 5 (De media, de Gaza-oorlog en raketten)

  COMMENTAAR: 2014, deel 5 (De media, de Gaza-oorlog en raketten)

  Screenshot_1

  (Door: Martin van Vliet)

  Een onderbelicht aspect

  Het meest onderbelichte aspect van de recente Gaza-oorlog in de media, niet alleen in Nederland maar ook in de gehele wereld, is dat Hamas op Israël onophoudelijk dodelijke rakettenaanvallen heeft uitgevoerd. Er zijn meer dan 3300 projectielen door Hamas op Israël afgevuurd en deze waanzinnige oorlogsdaad wordt door de wereldpers en politici  volstrekt gebagatelliseerd. Om maar te zwijgen van demonstrerende Gaza-sympathisanten die Israël beschuldigen van genocide.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NPO: “Pim Fortuyn vermoordde Turkse kindertjes”

  NPO: “Pim Fortuyn vermoordde Turkse kindertjes”

  Screenshot_68

  (Door: Pritt Stift)

  Andere Tijden (NPO) gisteravond, gepresenteerd door “historicus” Hans Goedkoop. Aflevering over de Jaren 90. Kijk het fragment en kots. Dit is de meest smerige extreemlinkse agitprop dit jaar op De Publieke Omroep ooit. Van een item (juni 1997) over een tragische brandaanslag op de Turks-Koerdische familie Kösedag in de Haagse Schilderswijk (waarbij 5 kinderen + moeder omkwamen) wordt zonder een greintje nuance en duiding overgeschakeld naar een fragment Pim Fortuyn, die zich zorgen maakt over de Immigratie van Achterlijke Cultuur uit Islamitische Landen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Malmö 36 bom-aanslagen in 2014

  In Malmö 36 bom-aanslagen in 2014

  Zweden, december 2014

  In 2014 Malmö zijn 36 bommen ontploft. Eind december werd in een wijk waar overwegend moslims wonen politieauto’s bij het politiebureau in brand gestoken door een bende van ongeveer tien mannen. Ze versperden de uitgangen zodat agenten niet konden ontsnappen. Ook een ander politiebureau werd beschadigd door een aanslag. Eerder werd een molotovcocktails naar surveillerende agenten gegooid.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  30-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ifo-Instituut: Immigranten kosten veel meer dan ze opleveren

  Ifo-Instituut: Immigranten kosten veel meer dan ze opleveren

  Uitkeringen belangrijkste reden voor emigratie naar Europa - Iedere immigrant vergroot financieringstekort met ruim € 79.000,-


  Protest van asielzoekers die vrije toegang tot Europa eisen.

  Hans-Werner Sinn, president van het gerenommeerde onafhankelijke Duitse Ifo-Instituut, schrijft in een artikel in de Frankfurter Allgemeine dat immigranten veel meer kosten dan door de overheden wordt toegegeven. Uit nieuwe berekeningen blijkt dat iedere immigrant de belastingbetaler jaarlijks een verlies van € 1800,- oplevert. De sociale zekerheid in Europa zal door aanhoudende immigratie op termijn dan ook onhoudbaar zijn
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (2)
  28-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO: Mr. Theo Hiddema bij “Business Class”

  VIDEO: Mr. Theo Hiddema bij “Business Class”

  Geplaatst op door

  Screenshot_3

  Bekijk en beluister hier de video: www.businessclass.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berichten Trouw waren nep, maar shariawijk niet

  Berichten Trouw waren nep, maar shariawijk niet


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juncker moet niet mekkeren over Nederland

  Juncker moet niet mekkeren over Nederland

  Grootste partij eet uit zijn hand

  Europese Commissie-voorzitter Juncker krijgt vandaag ruim baan in De Volkskrant (inlog). In een soort van schoolkrantinterview afgenomen door embedded correspondent Marc Peeperkorn mag Juncker zijn gal spuwen over het egoïstische Nederland in de EU, zo'n beetje de rode draad van de Brusselse verslaggeving van die krant. Verder krijgen de 'traditionele' partijen in ons land CDA, PvdA en VVD ervan langs omdat die, om in de kiezersgunst te komen, de 'populisten' (niet genoemd, maar: SPVV) imiteren.
  Meer lezen op:
  daskapital.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijktip. Tommy Robinson houdt bevochten mega speech in oude kerk over de islam.

  Kijktip. Tommy Robinson houdt bevochten mega speech in oude kerk over de islam.

  tommy robinson
  Door Joost Niemöller

  De vroegere leider van de EDL, nu sprekend voor zichzelf, Tommy Robinson, hield een indrukwekkende speech over de stand van de islam in Engeland. Hij deed dit in het debatcentrum The Oxford Union, onderdeel van de zeer politiek correcte Oxford University. Dat ging dan ook gepaard met veel protesten. Van velen mocht Robinson niet spreken over zijn ervaringen met moslims in met name Luton. Er stonden schreeuwende demonstranten buiten, er waren petities.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  27-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant hoaxt erop los om Wilders te beschadigen

  Volkskrant hoaxt erop los om Wilders te beschadigen

  Herinnert u zich de martelhoax nog?

  Bij de Volkskrant heeft men zich de wijn met kerst goed laten smaken, zo blijkt vandaag bij het openslaan ervan. De krant gaat terug naar de vorige rechtszaak die tegen het Vrije Woord Geert Wilders werd aangespannen en de proceskosten die de blonde PVV-leider daarin maakte. Hoewel die zaak al in 2011 werd afgerond in het voordeel van Wilders, zou hij vorig jaar nog gemaakte kosten hebben gedeclareerd bij het presidium. Dat kwam op een totaal 'van tussen 500- en 600 duizend euro', aldus de Volkskrant, die beweert dit bevestigd te hebben gekregen bij het presidium van de Tweede Kamer. Nu zou dat inderdaad kwalijk zijn als het waar is. Tonnen voor een belachelijk rechtszaakje betalen is een volstrekte verkwisting van publieke middelen. Jammer genoeg voor de Volkskrant liggen de meeste details rondom de financiering van het Wilders-proces allang op tafel, en die wijzen helemaal niet in de richting van een constructie waarbij de Tweede Kamer een groot deel van de kosten voor zijn rekening neemt.
  Meer lezen op:
  daskapital.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multi culti in de polder

  Multi culti in de polder

  ned

  “Hallo “, zei het niet helemaal meer ovenverse meisje in een blauw pakje met 4 zilveren strepen op de mouw,  dat in de deur van de B747 van de KLM AirFrance stond en de instappende passagiers waaronder ikzelf, verwelkomde. Verbaasd keek ik achter mij, had blauwtje een vriendje ontdekt ? Nee, het ging echt om mij en ofschoon ik koortsachtig nadacht inmiddels in de knieholte geduwd door een Samsonite van een volgende passagier, hetgeen betekent;” El u El” doorlopen”, kon ik mij niet herinneren ooit  met blauwtje te hebben kennis gemaakt.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgers slechts een noodzakelijk kwaad

  Burgers slechts een noodzakelijk kwaad


  » Reageer (0)
  26-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De walgelijkheid voorbij
  De walgelijkheid voorbij

  De kleuterschool van Mo

  Kijk en huiver, binnenkort ook bij U in de buurt wanneer wij blijven doorgaan met de islamisering van Nederland en de rest van Europa.

  De islam staat voor vrede, zeggen ze, dus islamitisch onderwijs en zeer zeker dat wat ze kleuters leren is wel zo gigantisch vredelievend dat bij onze goed gelovige politieker de tranen naar alle waarschijnlijk wel uit de broek zullen knallen wanneer ze het onderstaande vredelievende opvoedkundig uitermate correcte tafereeltje mogen aanschouwen.
  Meer lezen op:
  bolo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vragen zonder antwoorden in deze periode van bezinning

  Vragen zonder antwoorden in deze periode van bezinning

  dis

  Vragen in deze periode van bezinning en  het maagzuur wegwerkend  nadat  Willemsen gisteren zijn geleuter  over ons uit had gestort.
  eet men wat discriminatie is en wat het precies inhoudt?

  Discriminatie is b.v. het achterstellen van de oorspronkelijke bevolking van Nederland, ook uw vaderland! Dat is zichtbaar bij b.v. het aantal paspoorten waarover de nieuwe medelanders beschikken en waarvan zij dankbaar ge- of misbruik van kunnen maken naar gelang van de omstandigheden.

  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken

  Ik zou de antisemitische ratten Michiel Servaes (PvdA) en Kati Piri (PvdA) graag Breivikken

  PALESTIJNSE LIEVERD KOMT BINNEN

  New Kid on the block! En wat een alleráárdigst jongetje is het. Het grootogige ventje heet “Palestijnse Staat”. Let op het lieve blonde meisje rechts onderin de hoek dat nú al weet dat ze vriendjes gaat worden met “Palestijnse Staat”! De ouwe reactionairen Netanyahu en Uncle Sam krijgen bij de enthousiaste binnenkomst lelijk de deur tegen hun haakneuzen. Deze prent lijkt mij zonder ironie getekend en begeleidt dan ook een volstrekt idioot stuk in de NRC van twee volleipenisten die de “Palestijnse Staat” inderdaad zo voorstellen. Ik heb geen idee of de tekenaar beter weet – kunstenaar tenslotte – maar de twee schrijvers van het stuk móéten beter weten en dan is er nog maar één verklaring: Jodenhaat.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  25-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanningen aan Gazaanse grens met Israël nemen toe; IDF soldaat zwaar gewond

  Spanningen aan Gazaanse grens met Israël nemen toe; IDF soldaat zwaar gewond

  gewonde-soldaat
  Israël, 24 december 2014. Een Israëlische soldaat die – ter hoogte van de Joodse Kissufim kibboets in Zuid-Israël – zwaar gewond raakte tijdens een vuurgevecht met Palestijnen aan de grens met Gaza, wordt hier overgebracht naar het Soroka hospitaal van Beersjeba (fotobron: Reuters)

  Ondanks de vele aanwijzingen dat Hamas en Co een nieuw offensief voorbereiden tegen Israël, zoals blijkt uit diverse oorlogsverklaringen en waargenomen graafwerken aan de noordelijke grens van Gaza met Israël, komt een en ander duidelijk nog te vroeg voor Hamas.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese intifada reeds begonnen, media kijken weg

  Europese intifada reeds begonnen, media kijken weg

  Screenshot_39

  (Door: Frank Berkemeier)

  Met de zogenaamde “Allahu Akhbar”-aanslagen in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, België en Nederland kan je rustig stellen dat de Europese intifada in volle omvang woedt. Verbazingwekkend is dan ook het wegkijken van de media, die stug volhouden dat het hier gaat om gestoorde individuen die deze aanslagen plegen. De media willen niet begrijpen dat deze aanslagen bewust worden gepleegd in de naam van Allah en zijn profeet en dat de daders wel degelijk weten waarom zij het doen: Het zaaien van angst en terreur in Europese steden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  24-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitisme in Frankrijk: steeds meer Joden vertrekken

  Antisemitisme in Frankrijk: steeds meer Joden vertrekken                 

  Het aantal antisemitische acties verdubbelde in Frankrijk, het land met de grootste Joodse gemeenschap in Europa. Dus vertrekken steeds meer Joden.                                       Het jaar begon in Frankrijk met de ophef  rond de quenelle, de onderhandse nazigroet van cabaretier Dieudonné, die  zelf sprak van een 'geste tegen het systeem'. De islamitische  grappenmaker kreeg een optreedverbod opgelegd door de Franse Raad van  State en veranderde in de ogen van zijn aanhang, die sindsdien alleen  maar groeide, in een martelaar.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  23-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We kunnen – spijtig – niet verhinderen dat mensen kerstliedjes zingen”

  We kunnen – spijtig – niet verhinderen dat mensen kerstliedjes zingen”


  Ze hebben alles geprobeerd.  Ze hebben gelogen, beschuldigd, beledigd, belasterd en aangevallen.  Ze hebben alle truken van de foor boven gehaald, zichzelf om advies gevraagd, politieke mollen en journalisten tussen de Pegida-wandelaars laten infiltreren, tegenbetogers opgetrommeld tegen betaling, de culturele sector ingezet, de Kerken in de boot getrokken.   En toch… En toch waren de Pegida-wandelaars gisteren weer op pad.  Op de barricaden voor het behoud van het avondland. Mét kerstliedjes.
  Meer lezen op:
  golfbrekers.be


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS en de gruwel op TV – De machinaties

  ISIS en de gruwel op TV – De machinaties


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse journalist was in ISIS-gebied, en waarschuwt het Westen

  Duitse journalist was in ISIS-gebied, en waarschuwt het Westen


  » Reageer (0)
  22-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb er schoon genoeg van” – interview met Udo Ulfkotte

  Ik heb er schoon genoeg van” – interview met Udo Ulfkotte

  Screenshot_41

  Dr. Udo Ulfkotte

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Morgen zal de islamcriticus Udo Ulfkotte aan de “Bogida”-demonstratie op het Raadhuisplein in Bonn deelnemen. We hebben hem geïnterviewd:

  Onze politici en journalisten begrijpen het volk niet meer. Niet alleen president Gauck beschimpt het nu, omdat het massaal tegen zichzelf verheffende politici de straat opgaat. En journalisten zijn massaal in paniek, omdat de massa´s ook hen weigeren te volgen en hun leugenachtige verhalen gewoon laten liggen en niet meer lezen. Morgen wordt er in het hele land weer gedemonstreerd. Bestsellerschrijver Udo Ulfkotte zal dan deelnemen aan de “Bogida”-demonstratie in Bonn.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  21-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi: Israël vuurt raketten af op Gaza

  Mooi: Israël vuurt raketten af op Gaza


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische landen hebben nog geen rooie duit afgedragen voor wederopbouw Gaza

  Arabische landen hebben nog geen rooie duit afgedragen voor wederopbouw Gaza

  moskee-platst

  Gaza augustus 2014: Bidden en Israël vervloeken in de schaduw van de moskee

  Minder dan twee procent van de beloofde 5,4 miljard dollar werd momenteel overgedragen aan de Palestijnse Autoriteit aan steun die twee maanden geleden werd toegezegd door internationale donoren om te helpen bij de wederopbouw van Gaza volgend op Operation Protective Edge, en geen enkel land van de Arabische Staten is het door hen beloofde aandeel nagekomen, volgens de Palestijnse ambtenaren.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep van Udo Ulfkotte: We zien elkaar maandagavond in Bonn bij “Bogida”

  Oproep van Udo Ulfkotte: We zien elkaar maandagavond in Bonn bij “Bogida”

  Screenshot_14

  (Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

  Als er nog een bewijs nodig zou zijn geweest hoezeer de media en de politiek zich inmiddels van de mensen daarbuiten verwijderd hebben, dan krijg je deze nu dagelijks gepresenteerd. Journalisten en politici noemen gewone burgers “ratten” en “ongedierte”, alleen omdat zij gebruikmaken van hun fundamentele rechten en er trots op zijn dat hun bedoelingen impact hebben. Daartegen demonstreer ik maandagavond aanstaande vanaf 18.30 uur in Bonn samen met “Bogida”.   
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen Europa: Stemmen uit de Israëlische pers

  Tegen Europa: Stemmen uit de Israëlische pers

  Screenshot_3

  (Door: Aviel Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

  In Israël is men verontwaardigd over het anti-Israëlische gedrag van de Europeanen. Europa heeft theoretisch een Palestijnse staat erkend en tegelijkertijd Hamas van de terreurlijst afgehaald. In lokale kranten wordt Europa´s gedrag tegenover Israël heftig bekritiseerd. Hieronder een bloemlezing van stemmen uit de Israëlische pers:

  “Woensdag heeft in Europa de tweede ´Kristallnacht´ plaatsgevonden, echter deze keer niet ´s nachts, maar overdag”, schreef de bekende Israëlische publicist en journalist Dan Margalit. “Niet met geweld, maar met woorden. De Europese parlementen zijn daarmee aan de kant van de Palestijnen gaan staan. De Europeanen hebben de grenzen en een datum voor Palestina vastgelegd. Bovendien hebben ze een streep gehaald door de terreursmet Hamas. Godzijdank dat ze niet met de woorden ´Allahu Akbar´ ondertekend hebben.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kuzu en Öztürk eisen gratis geld voor Marokkanen

  Kuzu en Öztürk eisen gratis geld voor Marokkanen


  » Reageer (0)
  19-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zak geld voor gevaarlijke moordenaar

  Zak geld voor gevaarlijke moordenaar
  vr 19 dec 2014
  Mehmet Y. met zijn voormalige echtgenote Meral Caliskan.                                 
  Mehmet Y. met zijn voormalige echtgenote Meral Caliskan

  door Jolande van der Graaf 
             

  Amsterdam - De levensgevaarlijke moordenaar Mehmet Y. – een Turkse illegaal die eerder werd veroordeeld in de gruwelijke en geruchtmakende ’snelkookpanmoord’ – blijkt onlangs niet alleen vervroegd uit de gevangenis te zijn vrijgelaten, maar bij uitzetting naar zijn vaderland ook een zak overheidsgeld en een identiteitskaart te hebben meegekregen.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

   


  » Reageer (0)
  18-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers hebben meer rechten in Nederland dan Nederlanders

  Asielzoekers hebben meer rechten in Nederland dan Nederlanders

  Screenshot_11

  (Door: Erik60)

  De geschiedenis zal uitwijzen met welke naam dit tijdperk de geschiedenis boeken zal ingaan. Maar één ding is zo goed als zeker: het einde van een vreedzaam tijdperk is ingezet. De onbeperkte intocht van ongeletterde woestijnbewoners uit het Midden-Oosten en Afrika zal de val van het moderne Westen inluiden. Onze politiekcorrecte politici dromen van een wereld die niet bestaat en ook nooit zal kunnen bestaan. Hun domme opvatting van politieke correctheid is hen ingegeven door geld, minachting voor de oude christelijke waarden van het land en een waaier van lafheid en angst voor de duizenden koppensnellers die ze in al hun politieke correctheid hebben binnengehaald.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (1)
  17-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan slappe maatregelen hebben we niets bij strijd tegen jihadisten

  Aan slappe maatregelen hebben we niets bij strijd tegen jihadisten                 

  Bij een aanval op een school in Pakistan kwamen zeker honderddertig kinderen om
  Bij een aanval op een school in Pakistan kwamen zeker honderddertig kinderen om - Foto: AFP

  door Afshin Ellian                                      

  Het is tijd om alle toegestane middelen in te zetten tegen de gewetenloze lafaards van Taliban en Hamas. Ze moeten voelen dat zij de vijand van de mensheid zijn.
  De afgelopen dagen kwamen wereldwijd tientallen burgers om het leven door terreuraanslagen. Volgens een onderzoek van de BBC zijn alleen al in de maand november wereldwijd ruim vijfduizend burgers vermoord bij jihadistische terreuraanslagen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parallelle samenlevingen: Omstreden Arnhemse moskeebaas maakt promotie

  Parallelle samenlevingen: Omstreden Arnhemse moskeebaas maakt promotie

    

  Bericht uit de Parallelle Samenleving. Nu het stof rond het vertrek uit de PvdA van de kamerleden Kuzu en Ozturk is neergedwarreld, is er een interessant transfernieuwtje te melden binnen Diyanet, afdeling Arnhem.
  Diyanet is het Turkse presidium voor Geloofszaken, een overheidsdienst die is opgericht in 1924 teneinde het (Soennitisch-) islamitische geloof te promoten en te beschermen, alsmede gebedshuizen te bouwen en onderhouden en de islamitische ethiek en moraal in ere te houden. In Turkije, ja, maar ook voor Turkse onderdanen in den vreemde. In Nederland heten zij Islamitische Stichting Nederland en beheren zij circa 150 moskeeën alwaar door Diyanet opgeleide en betaalde imams prediken.
  Meer lezen op:
  jalta.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Duitsland staat een nieuwe media heldin op tegen de moslimgolven

  In Duitsland staat een nieuwe media heldin op tegen de moslimgolven

  zdf2Door Joost Niemöller

   

  Kent u Frauke Petry? Eerlijk gezegd, ik kende haar niet. Maar het zou best wel eens kunnen dat over enige tijd velen haar zullen kennen.

  Frauke Petry is het verlossende politieke geluid dat Duitsland nodig heeft. Een welbespraakte –en mooie- jonge vrouw die, voor de nieuwe anti euro partij AfD optredend, met een ontwapenend ironisch lachje en met bloedzuivere argumenten door de retoriek van links prikt.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  16-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas wil Judea en Samaria “bevrijden”

  Hamas wil Judea en Samaria “bevrijden”

  Screenshot_16

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Hamas-functionaris Mahmud al-Zahar heeft afgelopen weekend de ware bedoelingen van de Palestijnse terreurbeweging Hamas met Judea en Samaria bekendgemaakt. In een toespraak ter gelegenheid van de 27e verjaardag van de oprichting van Hamas zei al-Zahar: “Net zoals wij Gaza bevrijd hebben, daar een juiste regering hebben geïnstalleerd, een zegevierend leger hebben opgebouwd en een veiligheidsapparaat hebben gecreëerd om de vijand te bestrijden, zo zullen we ook optreden op de hele ´Westelijke Jordaanoever´/´West Bank´. Dit dient allemaal ter voorbereiding op onze verschijning in heel Palestina.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA blijft sultan Erdogan steunen

  PvdA blijft sultan Erdogan steunen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom moslim-richkids Australië terroriseren (7 horror-feiten over haatbaarden uit Sydney)

  Waarom moslim-richkids Australië terroriseren (7 horror-feiten over haatbaarden uit Sydney)
  QUOTE 17:09 15-12-2014

   

  Een gestoorde nep-sjeik gijzelde vandaag in Australië een groep mensen die in het Lindt Chocolat Café in Sydney zaten te ontbijten. Australië is een broeinest van islam-brutaaltjes met een geldboom in de tuin. Dat er banden zijn tussen gefortuneerde Libanese families en Australische moslim-terroristen staat ondertussen wèl vast. Zeven horrorfeiten vanuit Down Under.
  Meer lezen op:
  quotenet.nl


  » Reageer (0)
  15-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mohammed, randt binnen een maand 21 vrouwen en kinderen aan, eist nu asiel en bijstand in Zweden

  Mohammed, randt binnen een maand 21 vrouwen en kinderen aan, eist nu asiel en bijstand in Zweden

  27-arig-flykting-syrien_0

  Deze 17-jarige pedofiel wil asiel in Zweden

  Mohammed kwam afgelopen september illegaal in Zweden en begon meteen met het plegen van seksuele misdrijven. Heeft 21 meisjes en vrouwen tussen de vier en 69 jaar gemolesteerd.

  De 27-jarige asielzoeker Mohammed uit Syrië wordt door het gerechtshof in Mora aangeklaagd voor niet minder dan 21 aanrandingen van meisjes en vrouwen sinds hij in september in Zweden aankwam. Zijn jongste slachtoffer was een vierjarig meisje in de buurt van het zwembad in Rättvik. Nu vraagt Mohammed asiel aan in Zweden – wat hem waarschijnlijk verleend wordt, omdat aan alle Syriërs volgens een overeenkomst van de vorige regering, op initiatief van de Miljöpartiet (De Milieu Partij), automatisch een permanente verblijfsvergunning wordt verleend.
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  » Reageer (0)
  14-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig hebben ze wel goed onderwijs

  Gelukkig hebben ze wel goed onderwijs
  Isis en de Kalifaat Welpen


  Schokkende beelden, althans voor een normaal denkend mens, tonen een nieuwe isis terroristische school in Syrië alwaar kindsoldaten bekend als 'Kalifaat Welpen worden opgeleid om te doden Kinderen slechts een beetje ouder dan tien zijn afgebeeld op promotie foto's voor deze terreurschool, want ja ze zijn er nog trots op ook die achterlijke islamitische lafbekken dat ze zo iets mooi hebben opgezet als een kamp om kinderen te hersenspoelen en klaar te stomen voor een leven vol geweld als wapen voor de islamitische moordenaars en verkrachters eenheden. De kinderen zijn gekleed in volledige gevechtsuitrusting klaar voor de strijd de wapens vast gehouden in de hand terwijl ze staan voor het smerige zwarte stuk doek dat de terreurorganisatie hun vlag noemt
  Meer lezen op:
  bolo.nl
  » Reageer (0)
  13-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Nieuwe “islamitische pop” in GB heeft geen gelaatstrekken

  Screenshot_35

  (Vertaling: E.J. Bron)

  In Groot-Brittannië werd een nieuwe “islamitische pop” op de markt gebracht. De “Deeni Doll” heeft geen ogen, mond of neus om te voldoen aan de islamitische regels met betrekking tot het verbod op de uitbeelding van gezichten. De pop werd in China geproduceerd en in Groot-Brittannië ontworpen door Ridhwana B. Ze zei tegen ons: “Ik kwam op het idee, nadat ik enkele ouders had gesproken die zich zorgen maakten over poppen met gelaatstrekken. Veel ouders willen ´s nachts geen pop bij hun kinderen laten, omdat ze geen ogen in de kamer mogen hebben.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In november ruim 5000 slachtoffers door jihadistisch geweld

  In november ruim 5000 slachtoffers door jihadistisch geweld


  Aftermath of Kano mosque bombing

  Internationaal, december 2014

  Uit een studie van de BBC in samenwerking met het International Centre for the Study of Radicalisation (ICSR), blijkt dat in de maand november ruim 5042 mensen omkwamen door jihadistisch geweld: elk uur stierven zeven mensen. In Irak, Nigeria, Afghanistan en Syrië vielen de meeste doden: 80% van het totaal aantal slachtoffers. In Irak vielen de meeste doden, gevolgd door Nigeria, Afghanistan en Syrië
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een voorstel van Ahmed Marcouch (PvdA) voor meer Marokkaanse en Turkse politieagenten

  Een voorstel van Ahmed Marcouch (PvdA) voor meer Marokkaanse en Turkse politieagenten
  0112pintomarcouch.jpg
  Gisteren heb ik meegewerkt voor een (pilot) item van het nieuwe PowNews, dat eind januari van start gaat. Nee, niet met verborgen camera en het ging ook niet over Onno Hoes, met het merkwaardige standpunt dat met het stempel privé alles toelaatbaar is. (Onbeperkt, hoe fout ook. Los even van de vraag wat PowNews wel of niet mag uitzenden.) Nee, het ging over een voorstel van Ahmed Marcouch (PvdA) voor meer Marokkaanse en Turkse politieagenten. Wat ik daarvan vind, wilde het nieuwe PowNews weten. Om te beginnen is dit geen nieuw voorstel.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproer tegen de elite smeult in Zweden

  Oproer tegen de elite smeult in Zweden

  Screenshot_13

  (Door: Karen Jespersen – Vertaling: Vederso)

  Zweden beleeft momenteel een toename van massa-immigratie die de Zweedse welvaartsstaat ondermijnt. Tot dusver is de elite erin geslaagd de bevolking in een ijzeren greep van politieke correctheid te houden. Maar nu zien we het begin van wat er gaat gebeuren na de verkiezingen, na twee maanden met een rode regering. Zweden beleeft een politieke crisis. De reden is dat een minderheidscoalitie met de sociaaldemocratische partij en minister-president Stefan Löfven na slechts 62 dagen aan de macht nieuwe verkiezingen moest uitschrijven. Maar deze crisis gaat veel dieper. Die weerspiegelt de ernstige problemen van de Zweedse welvaartsstaat vanwege een ongekend grote massa-immigratie. Maar de crisis toont ook een beginnende opstand tegen de politiek-correcte elite en de toenemende instroom uit niet-westerse landen, waar de elite gericht aan heeft gewerkt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  12-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peiling: Meerderheid van de “Palestijnen” is voorstander van terreur tegen Joden

  Peiling: Meerderheid van de “Palestijnen” is voorstander van terreur tegen Joden

  Screenshot_28

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Uit een peiling van het Palestijnse Centrum voor politiek en Opinieonderzoek deze week blijkt dat een grote meerderheid van de Arabieren terreurdaden tegen Joden steunt om de islamitisch gedomineerde Tempelberg tegen joodse invloeden te beschermen.
  Meer lezen op:
   ejbron.com


  » Reageer (1)
  11-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Aboutaleb, wolf in schaapskleren

  Aboutaleb_Dutch_politician_kabinet_Balkenende_IV
  Aboutaleb. Bron: Rijksvoorlichtigsdienst/Wikipedia.

  Door Dr. Gert Jan Mulder

  Achmed Aboutaled, hartelijk gefeliciteerd dat u benoemd bent als de 11e Nederlander van het jaar[1] door het weekblad Elsevier . Een zeer opvallende en verdienstelijke prijs van de redactie van dit gerenommeerde weekblad. Zijn vader was imam in een klein dorpje in het Rifgebergte in Marokko en hij kwam pas met 15 jaar met zijn moeder en zijn broers naar Nederland, leerde snel de Nederlandse taal en heeft zich opgewerkt via de LTS, MTS tot en met de HTS, waardoor hij zich ing. mag noemen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polygamie wijdverbreid in Engelse moslimgemeenschap ‘onze suffragettes zouden zich in hun graf omdraaien’

  Polygamie wijdverbreid in Engelse moslimgemeenschap ‘onze suffragettes zouden zich in hun graf omdraaien’

  Engeland, december 2014

  Volgens een studie die door barones Cox is voorgelegd aan de House of Lords en die is uitgevoerd door moslimvrouwenrechten-organisatie Aurat, komt polygamie in de moslimgemeenschap op grote schaal voor.
  Van de 50 vrouwen die Aurat interviewde, beschreef 90% zichzelf als getrouwd. Maar slechts in 10% van de gevallen ging het om een legaal Engels huwelijk. Veel anderen waren getrouwd met een ‘Nikah’ ceremonie: een huwelijk thuis. Soms ging het om vrouwen van overzee die een gearrangeerd huwelijk sloten. Veel van deze vrouwen zijn zich niet bewust van hun onwettige huwelijkse status.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PA terrorist minister Abu Ein sterft aan hartaanval tijdens anti-Israël rellen

  PA terrorist minister Abu Ein sterft aan hartaanval tijdens anti-Israël rellen

  ziad04

  Gisterennamiddag, woensdag 10 december 2014, wilde de 55-jarige PA-minister zonder portefeuille en beruchte volksmenner Ziad Abu Ein (plaatje hierboven) deelnemen aan een manifestatie in een vluchtelingenkamp nabij Ramallah. Op weg naar de manifestatie kwam het tussen schreeuwlelijk Abu Ein, vergezeld van een bonte verzameling van zo’n 200-tal Palestijnse en buitenlandse ‘vredesactivisten’, aan een controlepost tot een confrontatie met het IDF.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  10-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mocro-maffia niet te stuiten

  Mocro-maffia niet te stuiten

         
  Foto: MARCEL ANTONISSE  

  wo 10 dec 2014,
  Vijftien doden in de afgelopen twee jaar, een vrouw die eergisteren in Amstelveen voor de ogen van haar kinderen werd doorzeefd, maar volgens de Amsterdamse politie is de liquidatiereeks in de hoofdstad nog lang niet voorbij.
  meer lezen op:
  telegraaf.nl

       


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie Palestina nu erkent, erkent ook de perverse Hamas-logica

  Wie Palestina nu erkent, erkent ook de perverse Hamas-logica

  Voormalig PLO-leider Arafat weigerde het bestaan van Israël te aanvaarden
  Voormalig PLO-leider Arafat weigerde het bestaan van Israël te aanvaarden - Foto: AFP
  door afshin Ellian                                         

  De erkenning van Palestina brengt de vrede niet dichterbij. In elk geval niet zolang Hamas zijn perverse logica in de praktijk blijft brengen: laat voor de ogen van de wereld kinderen sterven, en vraag diezelfde wereld vervolgens om geld.
  De Joodse staat dreigt de grootste obsessie van Europa te worden. Het Israëlisch-Palestijnse conflict is niet het grootste of ernstigste conflict in de wereld. Evenmin is dit het meest inhumane mondiale conflict.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  09-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote islamitische 'dooddoeners’

  De grote islamitische 'dooddoeners’

  BARBARISM

  Waarom worden er steeds 2 dooddoeners gebruikt bij de islamieten:
  1. ISIS heeft niets met de islam te maken.
  2. Niet elke moslim is een barbaar

  Beide stellingen zijn de grootste nonsens!
  1.
  De IS-terroristen doen ALLES in de naam van Allah en alles wordt gebaseerd op de door de islamitische gelovigen zelf geïnterpreteerde verzen van de Koran. Dus al hun barbaarse handelingen worden wel degelijk in de naam van hun islamitische religie gepleegd.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotterdam machteloos tegen moskee-internaten

  Rotterdam machteloos tegen moskee-internaten 
  di 09 dec 2014 
         

  ROTTERDAM -De drie Turkse moskee-internaten in Rotterdam voldoen nog steeds niet aan de landelijke kwaliteitseisen. Inspecties die afgelopen jaar zijn uitgevoerd bij de drie internaten hebben dit uitgewezen. Rotterdam kan nog geen stappen ondernemen tegen de internaten omdat een wettelijke basis daarvoor ontbreekt.
  Meer lezen op:
  telrgraaf.nl

  » Reageer (0)
  08-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILLEN JULLIE MEER OF MINDER CANADEZEN?

  WILLEN JULLIE MEER OF MINDER CANADEZEN?

  "Ik neem geen woord terug van wat ik gezegd heb. Ik heb namelijk niets verkeerd gezegd,” Aldus Geert Wilders tegen het ANP vandaag. Om vervolgens een skitterende ietwat politieke verklaring te publiceren op de PVV-oewebsite met het bunkerharde argument Als we hier een Canadezenprobleem hadden gehad, had ik er ook wat van gezegd. Zoiet als WILLEN JULLIE MEER OF MINDER CANADEZEN? dus. Zendtijd Politieke Partijen + speech PVV-senator Martin Luther King jr. na de breek.

  VERKLARING GEERT WILDERS BIJ VERHOOR RIJKSRECHERCHE TEN BEHOEVE VAN DE VERVOLGINGSBESLISSING VAN HET OPENBAAR MINISTERIE
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Århus tegen mega-moskee,

  Meerderheid Århus tegen mega-moskee,
  maar burgemeester besluit voor ‘waardige’ moslim-gebedsplaats

  Citizens in Denmark’s 2nd biggest city vote no to mega-mosque. Socialist mayer do not care: wants a “dignified” place for Islam

  Denemarken, december 2014

  Hoewel volgens een poll 50,5% van de inwoners van Århus – de op een na grootste stad van het land -   tegen de bouw van een grote moskee is, vindt de socialistische burgemeester Jacob Bundsgaard  de rechten van moslims belangrijker.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil


  » Reageer (0)
  07-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds 202.351 doden in Syrië, maar de wereld heeft te druk met Israël te bashen

  Reeds 202.351 doden in Syrië, maar de wereld heeft te druk met Israël te bashen

  syria19a

  Terwijl de halve wereldbol zich tot in den treure toe compleet blindstaart op het miniscule conflict tussen Palestijnen en Israëliërs, sterven alle dagen net over de Israëlische grens in buurland Syrië mensen als vliegen. Hoewel in Syrië tot nog toe ruim honderd keer meer slachtoffers zijn gevallen dan tijdens het recente conflict in Gaza, krijgt de burgeroorlog in Syrië 1000 keer minder aandacht dan het Israëlisch-Palestijns conflict.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam “heeft monopolie op terreur”

  Islam “heeft monopolie op terreur”

  Aldus Bart Schut.

  Bart Schut, die tot zijn overstap naar Jalta columnist was voor DDS, heeft een bijzonder interessant en confronterend stuk geschreven voor zijn nieuwe werkgever over het monopolie dat de islam tegenwoordig lijkt te hebben op terreur. In linkse kringen mogen dit soort gedachten niet worden geuit – dat zou ‘racistisch’ dan wel ‘islamofoob’ zijn – maar zoals Bart uitlegt berust een dergelijke uitspraak helaas gewoon op de feiten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  06-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtspraak…

  Rechtspraak…

  ie denkt alles gezien en gehoord te hebben in het land b – procedurefouten, u weet wel – kan hieraan nog een puntje zuigen:

  U herinnert zich de piraterij voor de Somalische kust en in internationale wateren?   Kapiteins van tankers en andere vrachtschepen die wapens eisten om hun schip en bemanning te kunnen verdedigen tegen piraten met snelle bootjes en moderne wapens.  Rederijen die gechanteerd werden, die miljoenen losgeld dienden te betalen.  Reislustige gezinnen op een jacht, die een kopje kleiner gemaakt werden.  Tot er ingegrepen werd door de EU
  Meer lezen op:
  golfbrekers.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedreven door doffe haat

  Gedreven door doffe haat

  Screenshot_5

  In Créteil, een voorstad van Parijs, werd een joods stel overvallen

  (Door: Michaela Wiegel – Vertaling: E.J. Bron)

  De gewelddadige overval op een joods stel schokt Frankrijk. Vooroordelen tegen Joden en antisemitisme zijn diep verankerd in enkele lagen van de bevolking.

  De voorzitter van de Raad van Joodse Instellingen in Frankrijk (Crif), Roger Cukierman, heeft het antisemitisme in Frankrijk een “kankergezwel” genoemd. Het zou de taak van iedereen zijn om ervoor te zorgen dat deze ziekte zich niet steeds verder uitbreidt. Cukierman duidde slechts aan wat hij mist: een reactie van de burgerlijke samenleving, die zich verzet tegen de toenemende overvallen op burgers van het joodse geloof.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tweede Shoah

  Een tweede Shoah

  Screenshot_34

  (Door: Stefan Frank – Vertaling: E.J. Bron)

  Toen twee Palestijnse mannen onlangs vier Joden in een synagoge in Jeruzalem regelrecht afslachtten, voerde de Israël-correspondente van een Duits dagblad deze barbaarse moord heel serieus op “wanhoop” van de daders terug, die vooral zou voortkomen uit “mislukte vredesonderhandelingen”, “de door Israël voortgezette bouw van ´nederzettingen´”en een “sociale constructie in de stad”. Dat betekent dat ze de moordenaars rationele motieven toedichtte, die ze in de verste verte niet hadden. En dat was geen incident: hoewel radicaalislamitische terroristen, die Joden vermoorden, dit altijd al principieel op bijzonder brute wijze doen, zouden hun daden op zich niets met antisemitisme te maken hebben. Terwijl het nauwelijks duidelijker kan zijn dat Jodenvernietiging het doel is.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: Waarom de moslims in Nederland niet te vertrouwen zijn.

  Ali Lahrouchi: Waarom de moslims in Nederland niet te vertrouwen zijn.

  van gogh 019Door Ali Lahrouchi

  Je hoort de laatste tijd veel over ‘radicaliseren en ‘de-radicaliseren’. Maar wat is de werkelijkheid. Alle moslims zijn slaaf van Allah; Abdou Allah. En iedere niet-moslim wordt door de moslims ‘Al Koufar’ genoemd, wat betekent ‘bedekken’, ‘verbergen,’ ‘ongelovig zijn.’  ‘Alkoufr’ betekent ‘ongeloof,’ ‘ontrouw.’ In de koran wordt het woord  Al kouffar gebruikt om te refereren aan mensen die de realiteit van Allah’s heerschappij en autoriteit ontkennen of verbergen. Een ongelovige wordt in de Koran een  Al kafir genoemd. Al kāfir verwijst naar iemand die ondankbaar is jegens Allah. Ook de duivel wordt in de Koran Al kafir genoemd, terwijl hij volgens de islam  wel met Allah  gesproken had.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  05-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken: Imam over Jihad vanuit moskeeën

  Denemarken: Imam over Jihad vanuit moskeeën

  Screenshot_12

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Als we het over de “Mohammed-crisis” hebben, dan denken we aan de cartoon van de Deense karikaturist Kurt Westergaard van Mohammed met een bom in zijn tulband en aan de Deense krant “Jyllands-Posten”. Heel bekend is ook de reis van de “Deense” imams naar islamitisch gedomineerde landen, die met zelfgemaakte Mohammed-karikaturen de moslims daar na het vrijdagsgebed opriepen tot vlagverbrandingen, bestorming van ambassades, moord en doodslag. Daarbij werd eveneens opgeroepen tot de boycot van Deense producten. De gevolgen, inclusief de beperking van de vrijheid van meningsuiting in het Westen, kennen we maar al te goed.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS onthoofdt christelijke kindjes
  ISIS onthoofdt christelijke kindjes

  Bekeer je tot de islam, of anders…

  De barbaarsheid van de moslimterroristen van ISIS kent geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, heeft ISIS van christelijke kinderen die nog geen vijftien zijn geëist dat ze zich bekeren tot de islam:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  04-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bemoeizucht van Turkije!

  Bemoeizucht van Turkije!

  Door Victor Leman

  B2brgzACcAA6lxt
  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en Turkije wilt de islamistische groepen onder leiding van Turkije, voor een post modern ottomaans rijk verenigen! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, Erdogan en zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra.

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij het islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houdt nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland.
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS-sympathisanten verdienen enkeltje Irak

  IS-sympathisanten verdienen enkeltje Irak                 

  In het noorden van Irak zijn inmiddels tienduizenden ontheemden
  In het noorden van Irak zijn inmiddels tienduizenden ontheemden - Foto: EPA
              
  door  Afshin Ellian                                     

  Het is genoeg geweest. Het Westen moet onmiddellijk in actie komen om de minderheden in door ISIS beheerst gebied te beschermen. Met voedsel en water, maar ook met bombardementen op de losgeslagen ISIS-horde.

  De moordmachine ISIS gaat onverbiddelijk door. Een agressieve plaag raast over de wereld. De wereld, want ook in Europa hebben we last van ISIS en haar salafistische aanhangers - inclusief de gekke Europese bekeerlingen die de ware religie hebben ontdekt.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  03-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN: geen voedsel meer voor Syrische vluchtelingen maar wel 1,6 miljard $ voor ‘Palestina’

  VN: geen voedsel meer voor Syrische vluchtelingen maar wel 1,6 miljard $ voor ‘Palestina’

  syrian

  Waar de nood het hoogst is, drogen alle internationale hulpbronnen snel op. Damascus, 21 januari 2014. Syrische vluchtelingen staan aan te schuiven bij een VN-post voor voedsel, water en medicijnen.

  Echter, de centen zijn op. Hulp naar de èchte vluchtelingen in Syrië wordt door de Verenigde Naties half december 2014 opgeschort, maar de nep-vluchtelingen van de Palestijnse ‘staat’ krijgen maandelijks honderden miljoenen dollars en euros [aan politiek gemotiveerde] steun toegeschoven. Begrijpe wie begrijpe kan.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raar: Nieuwsuur-zoektocht naar gewone moslims eindigt bij Moslimbroeders

  Raar: Nieuwsuur-zoektocht naar gewone moslims eindigt bij Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 3 december 2014

  Aankondiging van Nieuwsuur-documentaire.

  Aankondiging van Nieuwsuur-documentaire.

  “Vanavond doen we iets HEEL RAARS in @Nieuwsuur,” kondigde NOS-journalist Jan Eikelboom gisteren aan op Twitter. “We laten gewone moslims aan het woord. #integratiedebat.”

  Inderdaad. Nieuwsuur deed gisteravond HEEL RAAR. De maandenlange zoektocht van Nieuwsuur naar het geluid van ‘gewone moslims’ eindigde namelijk in een van de centra van de Moslimbroederschap in Nederland, en werd voor een belangrijk deel gevuld door moslims die aan deze stroming zijn gelieerd.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse feministe: “Krijg je slaag? Pas je aan en draag een burka!”

  Noorse feministe: “Krijg je slaag? Pas je aan en draag een burka!”

  vrgew

  Enkele dagen terug was het de ‘Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen.’ De Raad van Europa schenkt dan aandacht aan de duizenden vrouwen die daaronder gebukt gaan. De omvang van dat probleem wordt waarschijnlijk zwaar onderschat, omdat veel vrouwen daarmee niet te koop lopen, niet iedereen doet aangifte.
  Meer lezen op:
  bloggen.be


  » Reageer (0)
  02-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgen is halal

  Zwijgen is halal     
  door  Raymond Meijer                 

  De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken?
  De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken?    Foto: AP

  Een schokgolf is door de wereld gegaan door de gewelddadigheden van ISIS.  

  Deze organisatie wil een islamitische staat vestigen en een kalifaat stichten waar Koran en sharia leidend zijn. ISIS volgt daarbij de opdracht van Allah en zijn profeet om de mensheid te bestrijden tot iedereen zich tot de islam heeft bekeerd en de wereld is gezuiverd van ongeloof. Deze 'strijd op de weg van Allah', deze jihad, is een plicht voor elke moslim (cf. Koran, soera 2, vers 216). Er is geen sprake van eigen keuze. De islam is de grondslag voor alle activiteiten van ISIS, zoals is beargumenteerd in KN 36.
  Meer lezen op:
  katholieknieuwsblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun groeit voor rechten van Joden die repressie in Arabische landen ontvluchtten

  Steun groeit voor rechten van Joden die repressie in Arabische landen ontvluchtten

  operation-ali-baba-iraqi-airlift2
  Operatie Ali Baba (ook gekend als Operatie Ezra & Nehemia) was een luchtbrug voor meer dan 120.000 Joden van Irak naar Israël (1951 tot 1952). Hier komt een vlucht van El Al met een groep Iraakse Joden toe op de luchthaven van Lod nabij Tel Aviv, luchthaven die in 1973 hernoemd werd naar [David] Ben-Goerion, Israël’s allereerste premier.

  “Joden afkomstig uit Arabische landen lijden – hun verhaal zou moeten verteld worden. Zij werden niet enkel weggerukt uit hun leefomgeving, hun hele geschiedenis werd hen afgenomen.” Dat zegt Florette Hyman, die als Florette Menir geboren werd in Caïro en die in 1957 naar het Verenigd Koninkrijk emigreerde nadat ze gedwongen werd om uit Egypte weg te vluchten.
  meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  01-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veel moskeeën in Nederland gesloten moeten worden.

  Waarom veel moskeeën in Nederland gesloten moeten worden.

  amsterdam2 065Door Dr. Gert Jan Mulder

   De bijna 500 moskeeën in Nederland hebben wij te danken aan de massa-immigratie, gezinshereniging en de gekkigheid van het massaal huwen van meisjes (veelal nichtjes en neven) uit “islamitische thuislanden”, dikwijls onbewust en onbedoeld regeringsbeleid, de van oorsprong tolerante totaal naïeve Nederlandse instelling en mentaliteit en zeer effectieve bevolkingsgroeicijfers van moslims.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Nederland in veertig jaar een immigratieland werd

  Hoe Nederland in veertig jaar een immigratieland werd                 

  Immigratieland Nederland is een feit en here to stay
  Immigratieland Nederland is een feit en here to stay - Foto: ANP

  door  Gertjan van Schoonhoven                                        

  In het najaar van 2014 telt Nederland 3,5 miljoen inwoners van buitenlandse komaf: 2 miljoen van niet-westerse herkomst, de rest uit westerse landen. Hoe werd Nederland immigratieland? 
  Het is najaar 2014 en immigratieland Nederland staat op z'n kop. Niet voor het eerst en vast ook niet voor het laatst. De oogst van een nazomer.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  30-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse joden willen massaal emigreren
  Nederlandse joden willen massaal emigreren

  Ze voelen zich niet meer veilig in ons land.

  Deze week bezocht een Britse delegatie Nederland om kennis op te doen over de verspreiding van antisemitisme in onze samenleving. Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben we daar decennialang geen last van gehad, maar helaas is alles tegenwoordig anders. Of: oud. Joden worden op het internet én op straat uitgescholden en bedreigd; ze voelen zich nergens veilig en gaan bijna undercover over straat.

  De delegatie, geleid door het Labour-parlementslid John Mann, sprak tijdens haar bezoek onder andere met jonge joden op een joodse school. Zij vertelden Mann en co. dat ze niet alleen bang zijn, maar dat ze zelfs serieus overwegen om (later) te emigreren.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geesten van etnische zuivering achtervolgen ons nog steeds [Lyn Julius]

  De geesten van etnische zuivering achtervolgen ons nog steeds [Lyn Julius]

  ethnisch-zuiveren
  In Israël is ’30 November’ de nationale herdenkingsdag van de ca. 750.000 Joden die werden verdreven uit de Arabische wereld. Een etnische zuivering die tot op heden wordt ontkend in de Arabische landen en doodgezwegen in het Westen.

  Amper drie jaar nadat de [omvang van] de Holocaust door de Nazi’s aan het licht kwam, werden de Joden etnisch gezuiverd uit de Arabische wereld. En de geesten van het nazisme achtervolgen ons nog steeds, stelt Lyn Julius in de ‘Times of Israel’:
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  29-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://www.dutchfreepress.nl/het-debat-inzake-gematigde-moslims-ten-einde/

  http://www.dutchfreepress.nl/het-debat-inzake-gematigde-moslims-ten-einde/

  De ‘gematigde islam’ bestaat niet en ‘gematigde moslims’ zijn irrelevant (zie video hieronder). Hiermee is het debat met betrekking tot ‘gematigde’ islam en moslims ten einde. Mooi. Kunnen we nu dan eindelijk zuiver debatteren over islam?

  De ‘gematigde’ moslim is irrelevant.

  • Meeste Duitsers waren ‘gematigd’, toch hebben de nazi’s 60 miljoen mensen vermoord.
   De ‘gematigde’ meerderheid is irrelevant.
  • Meeste Russen waren ‘gematigd’, toch hebben de Russen 20 miljoen mensen vermoord.
   De ‘gematigde’ meerderheid is irrelevant.

  Meer lezen op:
  dutchfreepress.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beste” in het Midden-Oosten!

  Het beste” in het Midden-Oosten!

  Screenshot_2

  (Vertaling: E.J. Bron)

  1. Het beste land om in het Midden-Oosten een vrouw te zijn = Israël
  2. Het enige democratische land in het Midden-Oosten = Israël
  3. Het enige land in het Midden-Oosten waar religieuze minderheden kunnen leven zonder religieuze vervolging = Israël
  4. Het enige land in het Midden-Oosten dat islamitische, christelijke en joodse parlementsleden in de regering heeft = Israël
  5. Het enige land in het Midden-Oosten dat gelijke rechten voor al zijn burgers erkent zonder rekening te houden met ras of religie = Israël
   Meer lezen op:
   ejbron.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse politici, kijk eens realistisch naar het Midden-Oosten

  Linkse politici, kijk eens realistisch naar het Midden-Oosten                

  Het wordt tijd dat de Palestijnse leiders met een constructief en reëel vredesvoorstel komen
  Het wordt tijd dat de Palestijnse leiders met een constructief en reëel vredesvoorstel komen - Foto: AF

  door  Benjamin Smalhout
                                       

  De Israëlische premier Benjamin Netanyahu waarschuwde direct na de 'Arabische Lente' dat deze niet zou zorgen voor vooruitgang, maar voor chaos. Hij werd weggehoond door tal van linkse politici in Europa en door de Amerikaanse president Barack Obama.

  De relatie tussen de Amerikaanse president Barack Obama en de Israëlische premier Benyamin Netanyahu is op dit moment behoorlijk bekoeld.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  28-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Real Madrid het christelijke kruis uit logo verwijderde

  Waarom Real Madrid het christelijke kruis uit logo verwijderde
  In Europa kunnen fans de roemruchte club gewoon zien voetballen met het oude logo, mét kruis dus

  In Europa kunnen fans de roemruchte club gewoon zien voetballen met het oude logo, mét kruis dus - Foto: Twitter
  door  Tom Reijner              

  Het was er al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw: het christelijke kruis in het clublogo van de Spaanse voetbalclub. Maar het symbool is plotseling verdwenen, in de Arabische wereld althans.
  Dat melden verschillende media, waaronder de Britse krant The Guardian.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (1)
  27-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël: Hamas-netwerk opgerold, plande aanslag op voetbalstadion

  Israël: Hamas-netwerk opgerold, plande aanslag op voetbalstadion                 

  De door Hamas getrainde verdachten wilden onder meer bommen laten afgaan bij het tramstelsel in Jeruzalem
  De door Hamas getrainde verdachten wilden onder meer bommen laten afgaan bij het tramstelsel in Jeruzalem  - Foto: EPK     

  door Tom Reijner 

  De Israëlische veiligheidsdiensten hebben naar eigen zeggen meer dan dertig Palestijnen opgepakt, die van plan waren om een grootschalige aanval op Israëlische doelen uit te voeren.
  De door Hamas getrainde verdachten wilden onder meer bommen laten afgaan bij militaire objecten en soldaten, in het Teddy-voetbalstadion in Jeruzalem – het grootste stadion in de stad - en het tramstelsel.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleuterminister Asscher noemt integratie mislukt en zwijgt over oorzaak

  Kleuterminister Asscher noemt integratie mislukt en zwijgt over oorzaak

  P1040775Door Joost Niemöller

  De Tweede Kamer zit al sinds jaar en dag in een afzichtelijke kramp over het benoemen van de werkelijke problemen achter het mislukken van de integratie. Het is het peilloze, en onbespreekbare, geloof in de maakbaarheid van de samenleving. Het is idee is dat Nederland een soort wasmachine is: Immigranten gaan er met hun achtergrond in, en ze komen er vanzelf als een soort Nederlander uit. Zo is het natuurlijk niet. Marokkanen blijven Marokkanen, of liever gezegd, ze blijven Berbers en Arabieren. Turken blijven Turken en Koerden.
  Meerm lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV: geen islam in Nederland

  PVV: geen islam in Nederland
  Geplaatst op 27 november 2014, door Fubar.

  1i

  De video van de toespraak van Machiel de Graaf, die vandaag tot zoveel ophef leidde, staat bij de NOS. Ik mis de technische gaven dat hier te embedden, maar hier heeft u de link:

  http://nos.nl/video/2005846-pvv-geen-islam-in-nederland.html

  En hij blijft volslagen onbewogen onder de aanvallen die die ondergaat. Ik ben onder de indruk. Meer tekst komt zometeen nog wel, maar dan staat (de link naar) het filmpje er vast en kunt u er ook van genieten als u het nog niet gezien had. Hij quote ook gewoon Winston Churchill en veegt kalmpjes de vloer aan met zijn opponenten. Genieten.
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder schiet 25 terroristen dood uit wraak voor dode zoon

  Moeder schiet 25 terroristen dood uit wraak voor dode zoon

  Bewerkt door: redactie 27-11-14
   
    © YouTube.

  Een Afghaanse moeder claimt dat zij wraak heeft genomen op de taliban nadat ze met haar eigen ogen had gezien hoe haar zoon werd vermoord in een onstuimige schietpartij. Met een klein familieleger dat bestond uit haar dochter, schoondochter en man doodde Reza Gul binnen 7 uur 25 rebellen van de terroristische organisatie.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: politiek-correcte horror op Britse universiteiten

  Schokkend: politiek-correcte horror op Britse universiteiten

  Screen Shot 2014-11-26 at 22.22.38         
  'You don’t get education, you get re-education, Soviet style'

  : 26-11-2014 

  Bindende leestip voor iedereen die zich (terecht) zorgen maakt om voortsluipende politieke-correctheid. Tevens leestip voor iedereen die halstarrig blijft volhouden dat de politieke-correctheid ‘echt niet weer in opkomst is’, zoals sommige Volkskrant-medewerksters zichzelf en hun publiek wijsmaken.
  Meer lezen op:
  thepostonline.nl


  » Reageer (0)
  26-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV: geen islam in Nederland

  PVV: geen islam in Nederland


  “PvdA komt tegemoet aan antisemitische opvattingen van moslimkiezers” ANP

  In de Tweede Kamer is het tot een harde aanvaring gekomen tussen de PVV en andere fracties. PVV-Kamerlid De Graaf gebruikte zijn spreektijd in een debat over integratie voor het opsommen van redenen waarom Nederland beter af zou zijn zonder islam en zonder moslims. Andere fracties vonden hem regelmatig te ver gaan.
  Meer lezen op:
  fubarbaar.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paniek binnen de PA: Mahmoud Abbas verwerpt ‘Joodse Natie’ wetsontwerp als racistisch

  Paniek binnen de PA: Mahmoud Abbas verwerpt ‘Joodse Natie’ wetsontwerp als racistisch

  apartheid08a

  Jeruzalem, 13 maart 2013. Israëlische moslim Arabieren en Joden studeren zij aan zij aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Apartheid? Niet echt… Echter, Apartheid bestaat wèl degelijk maar dan wel in de Palestijnse gebieden. Joden en Arabieren die samen in vrede leven binnen de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde gebieden (Gaza en Westbank) is totaal verboden en wordt door de PA de facto beschouwd als verraad aan de Palestijnse Zaak en als heulen en collaboratie met de Zionistische vijand. Wie dat toch waagt riskeert de doodstraf.
  Meer lezen op:
  brabosh.com

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopenhaagse wijk is islamitische criminele enclave

  Kopenhaagse wijk is islamitische criminele enclave

  Denemarken, november 2014

  De Kopenhaagse wijk sociale woningbouw wijk Tingjberg is veranderd in een islamitische criminele enclave. Dat zegt priester Ulrich Vogel die in 2009 uit de wijk vertrok nadat hij langdurig werd geïntimideerd door herhaalde inbraken en vandalistische uitingen op zijn huis. Na 4 maanden kwam hij terug.
  Nu zegt hij: ‘er is hier veel te weinig politie en de misdaad tiert hier welig’. En:  als je hoort van de maffia op Sicilië, denk ik altijd: je hoeft niet zo ver te reizen. Deze vormen van criminaliteit doen het hier in de wijk heel goed. Criminaliteit is nu volledig in de wijk ingebakken’.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  25-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve linksfascisten bedreigen IND-ambtenaren

  Agressieve linksfascisten bedreigen IND-ambtenaren

  incidentopincidentopincident.jpg

  Geweldsincidenten aan het adres van medewerkers van de vreemdelingendienst krijgen een nogal structureel karakter. Het punt is bereikt dat zelfs politiek-Den Haag de incidenten niet langer betitelt als incidenten. Ambtenaren worden bedreigd en geïntimideerd door anonieme lafbekjes die niet eens zijn met het asiel- en uitzetbeleid. Huizen van leidinggevenden worden beklad (1 - 2 - 3), auto's van medewerkers bekrast en personeel bedreigd en lastiggevallen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl|


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratiecrisis begonnen, maar paus eist dat EU grenzen nog verder openzet
  Immigratiecrisis begonnen, maar paus eist dat EU grenzen nog verder openzet

  Duitsland en Oostenrijk overspoeld met vluchtelingen - Linkse activisten vallen burgerprotest Berlijn dat zich verzet tegen nog meer asielzoekers aan – Nederland: 1000 asielzoekers in een dorpje met 140 inwoners

   

  Gisteren werd er een massaal protest in Dresden gehouden van de pas opgerichte PEGIDA beweging, die zich verzet tegen de door de Europese en nationale politiek bevorderde islamisering van Duitsland. (5)

  Duitsland en Oostenrijk worden de afgelopen tijd overspoeld met vluchtelingen, zozeer dat er sprake is van een beginnende immigratiecrisis. Kastelen, hotels en pensions worden gevorderd om plaats te bieden aan tienduizenden, voornamelijk kansarme islamitische asielzoekers. In Berlijn hebben burgers een beweging opgericht tegen nieuwe opvangcentra, die bij het eerste de beste protest werd aangevallen door linkse activisten. Tegelijkertijd vindt paus Franciscus dat de EU nog niet gastvrij genoeg is. Hij wil dan ook dat Europa de grenzen nog verder openzet.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan: vrouwen zijn alleen waardevol als moeder
  Erdogan: vrouwen zijn alleen waardevol als moeder
  Geplaatst door Michael van der Galien op 24 november, 2014
         

  Islam verheft vrouwen als "moeders."

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft er helemaal genoeg van dat er zowaar mensen zijn die denken dat vrouwen en mannen dezelfde rechten hebben. Volgens de islamistische politicus is dat onzin: mannen en vrouwen zijn niet gelijk omdat ze "verschillende naturen en lichamen hebben," en dus moeten ze ook niet zo behandeld worden.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  24-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland wil 50.000 Syrische christenen permanent opnemen

  Rusland wil 50.000 Syrische christenen permanent opnemen     

  door  KN/CC          

                
  Vladimir Poetin 
  Vladimir Poetin    Foto: AP

  Rusland is van plan om vijftigduizend Syrische christenen het Russische staatsburgerschap te verlenen. 

  De christenen uit de regio Qualamun, in het westen van Syrië, hebben in een brief aan het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken hierom gevraagd. Dat zegt de woordvoerder van president Vladimir Poetin.
  Meer lezen op:
  katholieknieuwsblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer grote vechtpartij azc

  Weer grote vechtpartij azc          

     ma 24 nov 2014       
                  

  Budel - Niet alleen het asielzoekerscentrum (azc) in het Brabantse Overloon is onlangs het toneel geweest van een vechtpartij tussen bewoners, ook in het azc in Budel blijken asielzoekers massaal met elkaar op de vuist te zijn gegaan. De leiding probeerde het incident onder de pet te houden.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politieke islam gaat niet over religie

  politieke islam gaat niet over religie                 

  In het noorden van Kenia werden 28 buspassagiers gedood
  In het noorden van Kenia werden 28 buspassagiers gedood - Foto: AFP       

  door  Afshin Ellian             

  Laat de jihadisten stikken in hun religieuze retoriek. Zij zijn uit op een godsdienstoorlog met het Westen, maar wij willen slechts een vrije samenleving.                                      In Afrika is de jihad een bloeiende bazaar waar mensenlevens worden verhandeld. Alleen op de Noordpool maakt niemand zich zorgen over jihadisten, want daar willen ze niet zijn. Waar de zon zelden schijnt, weet je niet wanneer je de salat, het gebed moet verrichten.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boko Haram vermoordt 45 vishandelaren
  Boko Haram vermoordt 45 vishandelaren
  Geplaatst door Michael van der Galien op 23 november, 2014
         

  Het ISIS van Nigeria blijft er op los moorden.

  Enkele dagen geleden kwam de Nigeriaanse terroristische organisatie Boko Haram in het nieuws omdat zij tientallen onschuldige burgers hadden vermoord in een dorpje. De slachtpartij was 'wraak' omdat er eerder vier jihadisten om het leven waren gekomen. 

  Afgelopen donderdag voegden de terroristen daar nog een massamoord aan toe. 
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  23-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De radicalisering van een blanke

  De radicalisering van een blanke

  Screenshot_23

  (Door: eg regs)

  Onze autoriteiten zijn schijnbaar als de dood voor ‘islamitische radicalisering’. Alle spoortjes van ‘blank racisme’ en ‘anti-islam sentiment’ -de oorzaken immers van ‘oneerlijke achterstanden’- moeten ijverig opgespoord en minutieus weggewerkt worden om maar aan deze ultieme calamiteit iedere voedingsbodem te ontnemen. Maar wat zou men zeggen als de blánken eens gingen ‘radicaliseren’?Zou dit immers niet nog onnoemelijk méér in de rede liggen?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Bekeerlingen bewijzen zich

  Hans Jansen - Bekeerlingen bewijzen zich

  hj.png

  Mensen die zich pas tot de islam hebben bekeerd, plegen relatief vaak daden van terreur. De volkswijsheid luidt hier dat bekeerlingen nu eenmaal Roomser zijn dan de Paus. De Amerikaanse jihad-watcher Robert Spencer rapporteert regelmatig over de gewelddaden van zulke verse mohammedanen, en schrijft dan snaaks dat ‘er al weer iemand de islam verkeerd begrepen heeft’, another misunderstander of Islam. Dat bekeerlingen vaak kiezen voor terreur en jihadisme, heeft een goede reden die samenhangt met de aard van bekeringsprocessen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  22-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik-had-ook-die-stoel-naar-de-rechter-gegooid

  ik-had-ook-die-stoel-naar-de-rechter-gegooid

  22novem

  P1020277

  Een Pool reed te hard over een te smalle weg. Hij schepte twee oudere mensen met hun kleinkind van twee. Dood. De vrouwelijke rechter gaf de Pool een taakstraf. De vader in de rechtszaal gooide een stoel naar de rechter. Op het filmpje hoorden we ook het door merg en been gaande woedende gehuil van de moeder. Zoveel onrechtvaardigheid, dat is onverdraaglijk.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Waarom is blankenhaat geen racisme?

  Screenshot_16

  (Door: Erik60)

  What the fuck is hier nou toch aan de hand in Nederland? Die onnozele Zwarte Piet-discussie heeft bij de mensen wat losgeweekt. Quinsy Gario mag trots zijn. Hij heeft deze golf van haat, die trouwens al veel langer sluimerde onder zwarten en moslims, aangewakkerd. De laatste weken is er een enorme waaier van blankenhaat op het internet gepost. Daar hoor je niemand van onze linkse goedmenschen over. En ook het Openbaar Ministerie laat zich niet horen. Ook in de allochtone gemeenschap hoor je niemand deze praktijken veroordelen. Racisme tegen blanken is de normaalste zaak van de wereld geworden. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims zijn te dom voor een debat

  Moslims zijn te dom voor een debat

  dommeteringtokkies.jpg Keer op keer bewijzen allochtonen van de islamitische persusasie 1 ding: ze zijn te dom om te debatteren. Gooi een argument hun kant op en ze koppen 'm terug met een jij-bak. Stel een kritische vraag over ongelijkheid tussen man en vrouw en ze verstoppen zich achter een even arrogant als volkomen nietszeggend "Dit is te laag voor mij, hier ga ik niet op reageren", zoals domme Turk Mustafa Emili deze week in EO Arena deed.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische tradities fatale rem op groei

  Islamitische tradities fatale rem op groei

  Geplaatst door Leon de Winter op 21 november, 2014 - 15:00
         

  Waarom bestaat er geen Arabische democratie? Het valt moeilijk vol te houden dat dat komt door kolonialisme en imperialisme. De Britten hebben in India de grootste democratie van de wereld achtergelaten en in veel landen de geest van de vrijheid opgewekt. Maar waar de bevolking grotendeels islamitisch was, is die geest vervlogen. Is er dan misschien een verband tussen het ontbreken van democratie in de landen van de Arabieren en hun hardnekkige culturele tradities?
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  21-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op dag dat Joden worden vermoord wil PvdA 'Palestina' erkennen

  Op dag dat Joden worden vermoord wil PvdA 'Palestina' erkennen                 

  Waar is Michiel Servaes' historisch besef?
  Waar is Michiel Servaes' historisch besef? - Foto: ANP

  door  Afshin Ellian                                      

  Op 18 november worden vier weerloze Joden tijdens het ochtendgebed gedood. Diezelfde dag vraagt de PvdA een debat aan over de erkenning van de Palestijnse staat. De schaamteloosheid is nauwelijks te bevatten.
  Islamitische Staat voorziet jihadisten van een moorddadig elan. Gedisciplineerd pakken de IS-leden hun messen en lopen naar de veertien krijgsgevangen Syriërs en één gegijzelde Amerikaan. Ze stralen kalmte uit.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het positieve effect van Quinsy Gario en de barbaren

  Het positieve effect van Quinsy Gario en de barbaren 

  Poep op de stoep, het vrouwenstandpunt van de SGP, vanaf pakweg half oktober ongecontroleerd en ongestraft knalvuurwerk afsteken… Er valt genoeg op Nederland aan te merken.

  Als het Nederlandse voetbalelftal speelt, schaam ik me voor de supporters en de megalomane media die nog voor er een wedstrijd is gespeeld honderd procent zeker weten dat Nederland, hun oranje, Wereldkampioen wordt. Olé, olé, olé, olé!
  Meer lezen op:
  hoeiboei.nl

  » Reageer (0)
  20-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreur neemt toe en is overwegend religieus

  Terreur neemt toe en is overwegend religieus

  Robin de Wever − 19/11/14.
  © epa. Een gevluchte christen in Erbil, Irak, afgelopen zomer.

  Terreur eiste vorig jaar mondiaal 60 procent meer slachtoffers dan in 2012. Aanslagen komen nu overwegend van groepen met islamitisch karakter. Twee op de drie aanslagen wordt gepleegd door de Islamitische Staat, Boko Haram, Al-Kaida en de Taliban.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U bent een domme lul. Beledigd? Doe aangifte!

  U bent een domme lul. Beledigd? Doe aangifte!

  Screenshot_76

  “Beledigen, kent u die uitdrukking dames en heren?” lispelt Dominee Gremdaat in één van mijn favoriete stichtelijke TV-praatjes. De dominee fulmineert tegen het huichelachtige ‘gekwetst zijn’ en vraagt zich af: “zijn al die mensen, die zo gauw beledigd zijn, wel zo zuiver op de graat?” Neen, concludeert hij, het zijn klootzakken. En tot besluit roept hij zijn toehoorders op: “beledig, waar je maar beledigen kunt!”
  Meer lezen op:
  jalta.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet-westerse allochtonen integreren niet

  Niet-westerse allochtonen integreren niet

  Geplaatst door Frank Verhoef op 19 november

         

  Is dit nieuws?

  Ik heb een verrassing voor u: het gaat helemaal niet goed met de integratie van niet-westerse allochtonen in de Nederlandse samenleving. Ja, ik hoor u van de stoel vallen van verbazing, net als met het bericht dat meer moslims in Nederland fundamentalistischer zijn dan de politiek wil toegeven.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie niet doodgeschoten wil worden, moet ook geen trein kapen

  Wie niet doodgeschoten wil worden, moet ook geen trein kapen                 

  Deze trein werd in het grensgebied tussen Drenthe en Groningen drie weken lang door Zuid-Molukse terroristen bezet
  Deze trein werd in het grensgebied tussen Drenthe en Groningen drie weken lang door Zuid-Molukse terroristen bezet - Foto: ANP

  door Servaas van der Laan                                      

  Het feit dat er doden zijn gevallen bij de bevrijding van de gegijzelde treinreizigers door Zuid-Molukse terroristen in 1977, viel de toenmalige regering lastig te verwijten. Wie niet doodgeschoten wil worden, moet ook geen trein kapen.
  Meer lezen op:
  elsevier


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander heeft geen contact met moslims’

  Nederlander heeft geen contact met moslims’

  Image ANP191114234-1         
  60 procent Nederlanders voelt zich bedreigd door islam
  : 19-11-2014 16:14 uur       

  HILVERSUM (ANP) – De meeste Nederlanders hebben geen contact met moslims en staan er ook niet voor open. Dat valt op te maken uit onderzoek in opdracht van de Evangelisch Omroep (EO). Volgens het onderzoek heeft 80 procent van de Nederlanders niet of nauwelijks contact met moslims. Daarvan zegt maar 5 procent open te staan voor een ontmoeting.
  Meer lezen op:
  thepostonline.nl


  » Reageer (2)
  19-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al-Qaida’s zeven stappen plan om de wereld te veroveren

  Al-Qaida’s zeven stappen plan om de wereld te veroveren

  Abu Musab al-Zarqawi is blamed for some of the worst terrorist attacks and hostage killings in Iraq.

  Abu Musab al-Zarqawi is blamed for some of the worst terrorist attacks and hostage killings in Iraq.

  Let op: dit is een ouder bericht. Augustus 2005

  Volgens de Jordaanse journalist Fouad Hussein hebben radicale islamisten een 7 stappen plan om een wereldwijd een moslimdictatuur te stichten. Hussein zat samen met Al-Qaida leider Al-Zarqawi in de gevangenis en heeft goede contacten met vooraanstaande Al-Qaidaleiders. Het 7 stappen plan zou uit de negentiger jaren stammen en Hussein schreef er een artikel over in 2005.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden staat op instorten

  Zweden staat op instorten


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto’s: Palestijnen vieren feest na terreuraanslag op synagoge Jeruzalem
  Foto’s: Palestijnen vieren feest na terreuraanslag op synagoge Jeruzalem


  In Gaza wordt de terreuraanslag gevierd met onder andere het uitdelen van snoepjes. Inzet: De Palestijnse ‘helden’ die door Hamas werden geprezen voor hun gruwelijke moord op vier Joden.

  Palestijnen op de Gazastrook hebben op de voor hun gebruikelijke manier gereageerd op de schokkende terreuraanslag op een synagoge in Jeruzalem, waar vier biddende Joden door twee Palestijnse terroristen werden afgeslacht en minstens zes anderen werden verwond: ze deelden snoepjes uit, zwaaiden met bijlen –een verwijzing naar een van de gebruikte moordwapens- en droegen posters waarop de terroristen werden vereerd. Op de Palestijnse radio werden de daders, die door de politie werden doodgeschoten, ‘martelaren’ genoemd, en ook Hamas prijsde hun gruwelijke daad.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  17-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Commentaar: 90% van de Turkse jongeren in Nederland is voor IS

  Commentaar: 90% van de Turkse jongeren in Nederland is voor IS

  Screenshot_18

  (Door: Martin van Vliet)

  Ocen

  Op een zonnige namiddag in november zat ik bij City Hall in Leiden en dronk een kopje koffie toen ik hem zag aan komen lopen. Ocen is een wat klein gebouwde jongen van 23 jaar van Turkse afkomst. Hij is in Nederland geboren, maar voelt zich meer een Turk. Hij is de voorzitter van een Turks studentenclub. Hij vroeg of hij mocht aanschuiven en ik zag dat hij erg blij en trots was. Zonder te vragen hoe het met mij ging, stak hij van wal. Hij is naar de Turkse ambassade geweest. Hij was uitgenodigd en zag de Turkse ambassadeur en vele hooggeplaatste Turken, ook militairen. Cool man. Direct daarna meldde hij trots dat hij werd gebeld door radio Rijnmond en dat hij commentaar mocht geven op het rapport van Forum.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulde aan PvdA-top voor optreden tegen Turkse bemoeizucht

  Hulde aan PvdA-top voor optreden tegen Turkse bemoeizucht                 

  Waar lag de politieke loyaliteit van Öztürk en Kuzu?
  Waar lag de politieke loyaliteit van Öztürk en Kuzu? - Foto: ANP

  door Afshin Ellian              

  Met het verwijderen van twee Turks-Nederlandse Kamerleden durft de PvdA eindelijk stelling te nemen in het integratiedebat. Nederland heeft geen behoefte aan een vijfde colonne die door Erdogan wordt georkestreerd.
  Tweede Kamerlid Selcuk Öztürk verliet de PvdA met een Allah-verwensing: moge Allah je straffen. Die arme Ahmed Marcouch!
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmerkelijk: Vlag van ‘Palestina’ uit het jaar 1939 – Big Surprise!

  Opmerkelijk: Vlag van ‘Palestina’ uit het jaar 1939 – Big Surprise!

  Larousse-1939

  Wie wil weten hoe de vlag van [het Britse Mandaat voor] ‘Palestina’ oogde, lang vooraleer op 14 mei 1948 Israël de onafhankelijke staat werd van het Joodse Volk moet het beslist eens opzoeken. In deze Franse Larousse Encyclopedie uit 1939 werd achteraan een appendix gevoegd waar alle vlaggen van landen van voor de Tweede Wereldoorlog alfabetisch werden afgebeeld. Ten bewijze staat bovenaan op de linkerpagina de vlag van Duitsland afgebeeld: een zwarte swastika op een rode achtergrond. Geen twijfel mogelijk dus: pre-1945.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  PvdA Limburg: Öztürk dient Turkije, niet Nederland

  Geplaatst door Michael van der Galien op 17 november, 2014
         

  "Duidelijke vriend van zijn thuisland."

  De Telegraaf heeft een buitengewoon interessant achtergrondartikel online gezet over Selçuk Öztürk, de PvdA-Turk die onlangs samen met Tunahan Kuzu uit de fractie stapte omdat die Turken onheus zou bejegenen. 

  Öztürk komt uit Limburg, uit Roermond om precies te zijn. Eerder was hij daar actief voor zijn partij. De voorzitter van de provinciale PvdA nam contact op met de landelijke partijtop toen die hem naar Den Haag wilde halen. Voorzitter Marcel Kleinen was er namelijk van overtuigd dat Öztürk de partij op termijn alleen maar in de problemen zou brengen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat
  Britse regering: Uit de EU als Brussel geen beperking immigratie toestaat

  Zweedse Democraten noemen massale immigratie van moslims een ‘islamitische invasie’ en ‘vernietiging van onze eigen cultuur’ – VN: Zweden rond 2030 derdewereldland

   

  Moslims verbranden de Zweedse vlag, een voorbode van het compleet verdwijnen van de Zweedse cultuur en welvaart rond 2030.

  De Britse regering heeft opnieuw gedreigd uit het EU te stappen als het land geen toestemming van Brussel krijgt om de immigratie uit kansarme regio’s aan banden te leggen. De zittende premier David Cameron staat enorm onder druk omdat de Onafhankelijkheidspartij (UKIP) van EU-criticus Nigel Farage bij de afgelopen Europese verkiezingen de grootste Britse partij werd. De kans dat Groot Brittannië de EU gaat verlaten wordt dan ook steeds groter.
  Meee lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  16-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannover: Iemand praatte met de politie

  Hannover: Iemand praatte met de politie

  Screenshot_22

  (Door: Juvenalis – Vertaling: E.J. Bron)

  Iemand praatte met de politie. Na Hannover. Na de vreedzame demonstratie van “HoGeSa”, terwijl de SAntifa de oorlog de straten indroeg. Nadat de media alles mooi gepraat hadden. In elkaar geslagen burgers bagatelliseerden tot kleine vechtpartijtjes van de Antifa. Een vernield politievoertuig verzwegen en de ontelbare ingegooide ruiten ook vergaten te noemen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forbes: Hamas 2de rijkste terreurgroep v/d wereld dankzij buitenlandse hulp en ngo’s

  Forbes: Hamas 2de rijkste terreurgroep v/d wereld dankzij buitenlandse hulp en ngo’s

  corrupt

  Terreur jegens de Joden bedrijven is big business in Gaza. Echter de gewone Palestijn in de straat in de door oorlog en terreur geteisterde Strook, krijgt slechts een aalmoes van wat Hamas binnenrijft en dat is niet de schuld van Israël…
  Meer lezen op:
  filantropius.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof Pinto - Falend leiderschap Diederik Samsom

  Prof Pinto - Falend leiderschap Diederik Samsom

  pintozondag16.jpg

  Hoe fout Kuzu & Öztürk hebben gehandeld en waarom zij uit de PvdA fractie zijn uitgezet is breed uitgemeten in de media. Er is een andere kant aan dit drama: het leiderschap van Diederik Samsom. Diederik heeft zelf het duo op de lijst gezet. Had hij kunnen weten wie hij twee jaar geleden binnenhaalde? Zeker wel. In 2010 werd Öztürk Statenlid in Limburg namens de PvdA. Marcel Kleinen, voorzitter van de PvdA Limburg over Öztürk: "Aan de sociaaldemocratie had hij amper een boodschap. Hij maakte zich drukker om ritueel slachten dan om de werkgelegenheid in Limburg".
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  15-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimterroristen Boko Haram worden machtiger

  Moslimterroristen Boko Haram worden machtiger

  Geplaatst door Frank Verhoef op 14 november, 2014
         

  Het ISIS van Nigeria grijpt de macht over twee nieuwe steden in het Afrikaanse land. 

  Het islamitisch kalifaat in Nigeria, opgericht door Boko Haram en geïnspireerd door ISIS in Syrië en Irak, wordt groter en groter. De moslimterroristen hebben nog eens twee steden in het noordoosten van Nigeria veroverd die ze nu kunnen toevoegen aan het kalifaat:

  Honderden strijders van de terreurbeweging Boko Haram hebben twee steden in de deelstaat Adamawa, in het noordoosten van Nigeria, veroverd. In een van de grotere steden in het gebied waren zij eerder door de plaatselijke bevolking verjaagd.

  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  14-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ‘Palestijnen’ willen Jeruzalem niet, dat is een mythe; het echte doel is Israël veroveren

  De ‘Palestijnen’ willen Jeruzalem niet, dat is een mythe; het echte doel is Israël veroveren

  rotskoepel2

  Plaatje uit 1932 van de Rotskoepel (geen moskee) gezien vanuit de inkompoort van de Al Aqsa Moskee op de Tempelberg in Jeruzalem. De Koran vertelt aan moslims dat de profeet Mohammed een reis ondernam naar de “verst gelegen moskee” (op de Tempelberg) en van daaruit naar de hemel ging. Er zou zelfs een voetafdruk van Mohammed zijn te zien op de rots onder de Rotskoepel. Nogal onwaarschijnlijk verhaaltje vermits de eerste moskee in Jeruzalem pas lang na zijn dood (in 632 na C.)  werd opgetrokken, met name tussen 685 en 691 na Chr. Bovendien bestaat er geen enkel historisch bewijs dat Mohammed ooit in Jeruzalem is geweest. In religieuze kwesties moeten feiten en wetenschap wel vaker het onderspit delven als een en ander niet perfect kadert in een bepaalde politieke agenda wat men wil dat het gepeupel “gelooft”.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachen: jihadverdachten klagen over inhumaniteit
  Lachen: jihadverdachten klagen over inhumaniteit
  Geplaatst door Tim Engelbart op 13 november, 2014
         

  Een stelletje (potentiële) koppensnellers wil dat Nederlandse gevangenissen meer 'respect' tonen voor jihadverdachten. Wat dacht je zelf, vriend?

  Altijd lachen. In Nederland is het meevechten in de gewapende jihad strafbaar. Da's ook niet zo gek, want het standrechtelijk executeren van andersdenkenden, het afhakken van hoofden, verkrachten en het verhandelen van seksslaven is allemaal niet écht in overeenstemming met de mores en wetten van de Nederlandse samenleving. Mensen die zich schuldig maken aan deze barbaarse praktijken draaien dan ook geheel terecht de gevagenis in.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  13-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hein Westerouen van Meeteren, Caroline Rieffe en Antoine Bodar krijgen van mij de Zwarte Piet!

  Hein Westerouen van Meeteren, Caroline Rieffe en Antoine Bodar krijgen van mij de Zwarte Piet!

  “Waarom moet ik – alles in naam van de multikul! – dagelijks honderden nazi-symbolen in mijn leefomgeving tolereren en moet ik een onschuldig symbool van een kinderfeest aan aanstellerige intolerantie opofferen?”
  Meer lezen op:
  martienpennings


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: zo belazeren Marokkanen de Nederlandse staat!

  Ali Lahrouchi: zo belazeren Marokkanen de Nederlandse staat!

  dubbelpaspoort

  Geschreven door een (Nederlandse) Marokkaan

  Veel mensen maken ook misbruik van hun cultuur, geloof en de wet van hun herkomstland. Ze zijn bijvoorbeeld getrouwd in hun herkomstland, maar verzwijgen dat in Nederland. Volgens de Nederlandse wet zijn ze dan ongehuwd, ook al hebben ze kinderen. Zij misbruiken de mazen van de Nederlandse wet om hier meer voordelen uit te slaan zoals twee uitkeringen of twee woningen. Dit is precies het doel dat ze willen bereiken. Beide echtparen staan op aparte woningen ingeschreven, maar dit is dan alleen op papier.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje.

  Ali Lahrouchi: Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje.

   BntaMUwIIAA7s-vDoor Ali Lahrouchi

   Noord-Afrika wordt bewoond door Berbers. De invloed van buiten op de Amazigh-berberse maatschappij kwam van de Arabische islamisten. Zij hebben van het grondgebied van de berbers Arabisch islamitische landen gemaakt. Marokko is een van die landen. Het roofdier Mohamed 6 en zijn koningshuis stamt rechtstreeks af van de familie van de zogeheten  profeet Mohammed. Althans volgens allerlei vieze politieke spelletjes.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joodse lifter op brute wijze vermoord door 'gewone' Palestijn

  Joodse lifter op brute wijze vermoord door 'gewone' Palestijn

  Geplaatst door Michael van der Galien op 12 november, 2014
         

  Hoe kan je je als Israël zijnde hier in godsnaam tegen verweren?

  Dalia Lemkus (26) stond in 2006 kalm met wat andere lifters te wachten op automobilisten die ze mee wilden nemen waar ze maar naartoe wilden. Ze stonden gezellig wat te keuvelen en plannen te maken voor de rest van de dag. Opeens kwam er een extremistische Palestijn langs die bedacht dat alle joden dood moesten en dat hij zelf maar zou beginnen met de lifters. Hij viel ze aan probeerde ze allemaal dood te steken. Godzijdank overleefde Dalia de aanslag.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvrede in PvdA over Turkse fractieleden

  Onvrede in PvdA over Turkse fractieleden

  Screenshot_12

  De PvdA-Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk (foto hieronder) hebben zich het ongenoegen van hun fractie op de hals gehaald door af te geven op het integratiebeleid van minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken). De twee, beiden met een Turkse achtergrond, vinden dat de PvdA-vicepremier zich te kritisch opstelt tegenover Turkse organisaties als Milli Görüs.
  meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  12-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse jongeren: gewelddadige jihad is oké!
  Turkse jongeren: gewelddadige jihad is oké!
  Geplaatst door Frank Verhoef op 11 november, 2014

         

  Turkse jongeren in Nederland zijn in hun nopjes met de Islamitische Staat.

  Tijd voor een rijtje schokkende cijfers, die vandaag zijn gepubliceerd door Motivaction. Het onderzoeksbureau heeft Turkse jongeren gevraagd wat zij vinden van 1. de gewelddadige jihad, 2. de moslims die naar Syrië afreizen om daar te vechten tegen de Syrische president Assad, en 3. het islamitische kalifaat dat is uitgeroepen in delen van Syrië en Irak.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacobs aangevallen per auto

  Jacobs aangevallen per auto

  Door Redactie

  604880147

  Opperrabbijn Binyomin Jacobs van het Ipor is vorige week donderdag bij een tankstation in zijn woonplaats per auto aangevallen. „Ik had getankt en wilde betalen, toen ik twee jongens van Arabische afkomst in een auto naar mij zag kijken. Ik wachtte maar even met oversteken tot ze weg waren, maar ze bleven wachten, dus stak ik toch over. Toen gaven ze opeens gas en stopten daarna om mij uit te schelden. Ik kon net op tijd wegspringen.”
  Meer lezen op:
  niw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse terreur escaleert: IDF soldaat en jonge Israëlische vrouw vermoord

  Palestijnse terreur escaleert: IDF soldaat en jonge Israëlische vrouw vermoord

  steengooier

  Het Palestijnse geweld jegens Israëlische Joden is de voorbije dagen nog toegenomen en dat niet enkel op de Westelijke Jordaanoever maar ook in Israël zelf. In de Westerse pers met inbegrip van de Belgische, worden de Palestijnse terreuraanslagen zoals steeds compleet doodgezwegen en zoals Israël’s afgevaardigde Ron Prosor gisteren in de Veiligheidsraad verklaarde: “Het terrorisme negeren is hetzelfde als het ondersteunen”, een variant op “Wie zwijgt stemt toe.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  10-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieve Kristallnachtherdenking bol van jodenhaat

  Alternatieve Kristallnachtherdenking bol van jodenhaat

  Geplaatst door Michael van der Galien op 10 november, 2014
         

  De alternatieve Kristallnachtherdenking ging vooral over de arme moslims die 'gediscrimineerd' zouden worden.

  Eerder berichtten wij van De Dagelijkse Standaard dat de zogenaamde alternatieve Kristallnachtherdenking niets meer of minder zou worden dan een orgie van jodenhaters en andersoortig tuig. Arjen Plaisier, de scriba van de Protestante Kerken Nederland (PKN), besloot daarop zijn aanwezigheid af te zeggen. Hij ging liever naar de gewone herdenking waar de slachtoffers van het nazisme de vele onschuldige doden zowaar op een respectvolle manier wilden herdenken en wilden waarschuwen voor de herintrede van mainstream jodenhaat (onder met name moslims en radicaal-links).
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  09-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenlandchef: de hele EU vindt dat 'Palestina' er moet komen

  Buitenlandchef: de hele EU vindt dat 'Palestina' er moet komen                 

  Mogherini tijdens een tour langs de puinhopen van Gaza
  Mogherini tijdens een tour langs de puinhopen van Gaza - Foto: AFP
              

  door Tom Reijner                 

  Federica Mogherini is, te midden van alle spanningen, op bezoek in het Midden-Oosten. Vrijdag was de nieuwe EU-buitenlandchef nog in Israël, zaterdag is zij aangekomen in de Gazastrook.
  In dat kleine strookje land, dat onder controle staat van de anti-Israëlische terreurbeweging Hamas, riep zij op tot de oprichting van de Palestijnse staat, meldt persbureau AFP.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (1)
  08-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

  Val toch lekker dood met je hypocriete anti-wit-racisme

  Hate-White-People(Auteur: Nima Gholam Ali Pour)

  Antiracisme in Zweden bevindt zich op een theoretisch niveau, ver weg van de werkelijkheid verwijderd. Racisme van autochtone blanken tegen mensen met een andere kleur krijgt de volle aandacht van de anti-racisten, terwijl het racistisch is om openlijk te praten over racisme van niet-blanken.

  In Zweden moet de racist de juiste kleur en etnische afkomst bezitten voordat het als een potentiële hate crime wordt geëtiketteerd. Deze uitspraak deed ik een tijdje geleden tegen een Deense journalist die me daarop nogal enigszins geschokt aankeek. In gedachte had ik de zwarte man die voor de ogen van zijn 1,5 jaar oude zoontje in Malmö op september 2013 zwaar mishandeld werd.
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Keuze

  Hans Jansen - Keuze

  hj.png

  Beroepsvoetballer is een zwaar beroep, maar Nederlandse beroepspolitici hebben het zwaarder. Beiden moeten goed aan hun eigen belang denken, zo van ‘waar wil ik over vijf jaar zijn’, maar daar zit de zwaarte niet, dat moet iedereen die op een carrière uit is. Het probleem is dat politici, anders dan voetballers, niet meer weten wat de regels van het spel zijn, of zelfs voor welk team ze spelen. Spelen ze voor Nederland, voor hun kiesvereniging, ook wel ‘politieke partij’ genoemd, voor de Europese Unie, meestal ‘Europa’ genoemd, of toch alleen maar voor zichzelf? Traditioneel werd dat probleem opgelost doordat er binnen een maatschappij algemeen overeengekomen gedragsregels golden: we gaan niet liegen, we steken onze vingers niet in de kas, en we dienen het algemene belang.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  07-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil de echte Obama opstaan?

  Wil de echte Obama opstaan?

  Geplaatst door Leon de Winter op 6 november, 2014
         

  Wie is Barack Obama nou eigenlijk? Ik zal een verontrustend voorbeeld geven. In de laatste week van juli van het jaar 2008 was Barack Obama op campagne in Florida en bezocht daar onder meer een bijeenkomst van Amerikaanse Joden, want hij wilde de Joodse stem.

  Op die bijeenkomst werd door een aanwezige een vraag gesteld over de relatie tussen Obama en Rashid Khalidi – daarover waren berichten in de media verschenen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GB: Niet-Europese immigratie kostte 120 miljard Britse Pond

  GB: Niet-Europese immigratie kostte 120 miljard Britse Pond

  Screenshot_20

  Immigranten in Groot-Brittannië: Een enorme kostenpost voor de autochtonen.

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Immigranten van buiten Europa hebben de Britse belastingbetalers  sinds 1995 minstens 120 miljard Britse Pond gekost. Tot deze conclusie komt een studie van het University College London, dat gepubliceerd werd in de “The Economic Journal”. Volgens het onderzoek zouden in de jaren 1995 tot 2011 immigranten uit niet-Europese landen de staatskas 120 miljard Britse Pond gekost hebben.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo, Jeroen Overbeek van het NOS-journaal!

  Hallo, Jeroen Overbeek van het NOS-journaal!
  Ik hoop dat je de grafkanker krijgt rechtstreeks achter je antisemitische teringhart!

  “Kan iemand mij dus uitleggen wat er “rechts” is aan Yehuda Glick en Geert Wilders? Nee, Jeroen, je hoeft niet te vertellen wat er “extréém rechts” aan die twee is, alleen maar wat er aan die twee mensen “rechts” is. Zou dat kunnen, met je vette linkse door alle belastingbetalers opgehoeste publieke salaris?”
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  06-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in GB lukt het niet islamitische seksgangsters te arresteren

  Politie in GB lukt het niet islamitische seksgangsters te arresteren

  Screenshot_12

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Deprimerend nieuws uit Groot-Brittannië: De islamitische bendes, die jonge meisjes in Rochdale in de buurt van Manchester misbruikt hebben, zijn slechts het topje van de ijsberg. Volgens een bericht in de “Daily Mail” zouden tientallen daders nog op vrije voeten zijn, omdat de politie hen gewoon niet arresteert…
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  03-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lachwekkend: OM eist werkstraf tegen Syrië-ronselaar

  Lachwekkend: OM eist werkstraf tegen Syrië-ronselaar

  Geplaatst door Michael van der Galien op 3 november, 2014
         

  Op deze manier zullen we de strijd tegen de Radicale Islam kansloos verliezen.

  Vandaag moet ene Imad el O. zich verantwoorden voor een Nederlandse rechter omdat hij geprobeerd heeft mensen te ronselen voor de ISIS-strijd in Syrië. Volgens het OM nam hij vorig jaar een 16-jarig meisje met zich mee naar vliegveld Zaventem bij Brussel en wilde hij haar via Egypte naar Syrië laten reizen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Pauw & Marieke: tien jaar huichelen na de moord op Theo van Gogh

  Jeroen Pauw & Marieke: tien jaar huichelen na de moord op Theo van Gogh

  “Zijn vinger wees naar boven en ik begreep dat daar Allah en een eis tot respect zweefde.”

  “De vraag luidt dus: als Marieke géén ‘enge moslim’ heeft gezien, hoe groot is dan de kans dat tijdens de uitzending van Pauw van 28 oktober de kijkers er wél een gezien hebben? Ik weet teveel van de sfeer tijdens de Weimar-republiek, anders zou ik oproepen tot een Instinkt-Revolution.”
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  02-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londense Hindoe organisatie schrapt panelgesprek wegens bedreigingen

  Londense Hindoe organisatie schrapt panelgesprek wegens bedreigingen

  gandi elst

  De national council of hindu temples uk had een debat georganiseerd op 1 november 2014 in Londen, tussen BJP volksvertegenwoordiger en oud-minister dr. Subramaniam Swamy,  prof. em. Gautam Sen, prof. Balagangadhara Rao en de Vlaamse indoloog Dr. Koenraad Elst. Echter onder druk van herhaalde bedreigingen is het evenement geschrapt. Vanwege de aanslag in Canada en ander aan de islam gerelateerd geweld elders, staan ook dergelijke academische uitwisselingen inmiddels onder zware druk.
  Meer lezen op:
  rechtsactueel.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsuur: Syriëgangers zijn helden die geholpen moeten worden

  Nieuwsuur: Syriëgangers zijn helden die geholpen moeten worden

  ji

  Het was weer genieten twee dagen geleden bij Nieuwsuur. Wanneer u op maandag 27 oktober jl op Nieuwsuur had afgestemd om uw dagelijkse portie informatie, hersenspoeling, indoctrinatie te ontvangen over hoe de wereld volgens de linkse GUTMENSCHEN in elkaar steekt en gerund dient te worden, kon u vernemen dat Denemarken, haar teruggekeerde Syriëgangers op de juiste, zachte en links correcte manier opvangt.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas vuurt vanuit Gaza opnieuw qassamraket naar Israël; grensposten gesloten

  Hamas vuurt vanuit Gaza opnieuw qassamraket naar Israël; grensposten gesloten

  raket-gaza

  Na drie oorlogen tegen Hamas lijkt de vierde reeds in de steigers te zitten. Terroristen hebben vrijdagnacht vanuit Gaza een raket afgevuurd naar het gebied van Eshkol in zuid-Israël. De raket explodeerde in open gebied en veroorzaakte geen menselijk leed noch materiële schade. Dit was reeds de twee raketaanval sinds het einde van Israël’s contra-terreuroperatie Operation Protective Edge. Vorige maand vuurde Hamas en Co een mortiergranaat af naar Israël.
  Meer lezen op:
  brabosch.com


  » Reageer (0)
  01-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstel voor een nieuwe wet in Groot-Brittannië die kritiek op de sharia verbiedt

  Voorstel voor een nieuwe wet in Groot-Brittannië die kritiek op de sharia verbiedt

  Screenshot_24

  (Door: Robert Spencer)

  Spencer: De laatste vrije persoon in Groot-Brittannië, als die er is, kan net zo goed het licht uitdraaien. Als dit wet wordt, is dat het einde van Groot-Brittannië als een vrije samenleving. Zoals de wet ook verzet tegen het homohuwelijk zou verbieden, zou het interessant zijn om te zien wat er zou gebeuren als een voorstander van de sharia protesteerde tegen het homohuwelijk – maar islamitische groepen zijn er grotendeels voor, want hij opent de deur naar de legalisering van polygamie.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeker Turkse organisaties houdt Baklava-feestje

  Onderzoeker Turkse organisaties houdt Baklava-feestje

  Afbeelding weergeven op Twitter

  De Turkse gemeenschap in Nederland telt naar schatting een half miljoen zielen. Hoewel Turken tegelijk met de Marokkanen naar Nederland kwamen in de jaren van de gastarbeider-influx en de gezinshereniging, en net als de Marokkanen overwegend moslim zijn, hebben zij toch een gunstiger reputatie dan Marokkanen. De Turkse gemeenschap staat niet bekend om hinderlijke straatoverlast. Turken worden zelden geassocieerd met radicale islam, terrorisme en jihad. Turken hebben winkels en restaurants, bemoeien zich redelijk met hun eigen zaken en als er al iets negatiefs over ze te melden valt, dan is het vaak drugscriminaliteit of eerwraak, is grosso modo het beeld dat veel autochtone Nederlanders van Turken hebben.
  Meer lezen op:
  jalta.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten

  Bij de Volkskrant werken geen journalisten maar jihadisten

  2

  Duitsland vreest een pact van hooligans en neonazi’s

  Dat hakt er lekker in nietwaar. Is de Volkskrant nu ook al ongefundeerd, tendentieus en…

  En heel erg populistisch.

  De Duitse autoriteiten maken zich grote zorgen over groeperingen van agressieve voetbalhooligans en neonazi’s die gezamenlijk tegen salafisten willen optreden.
  Ja, dat kan je niet hebben dat iemand de islamisering eindelijk eens zat begint te worden. Ik had van de week een kort twittergesprekje met wat “intellectuelen”, en mijn stelling was dat intellectuelen ons niet gaan redden. Niet uit de klauwen van de EU en ook niet uit de moordmachine die de islam is.
  Meer lezen op:
  fubarbaar.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat duizend - De Gezonde Rokers - bloeien"

  Laat duizend - De Gezonde Rokers - bloeien"

  Het mailtje is bewaard maar toch verloren gegaan want op 'n losse harde schijf vereeuwigd die ik niet eenvoudig kan raadplegen. De vooruitgang natuurlijk. Gelukkig heeft mijn eigen harde schijf de inhoud scherp onthouden.

  Het is oktober 2004, als altijd de mooiste maand van het jaar, de herfstvakantie nadert en ik heb zojuist mijn eerste persoonlijke stukje over een bezoek aan de gynaecoloog met de choquerende doch realistische titel 'Een klein sneetje, alstublieft!'
  Meer lezen op:
  hoeiboei.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo diep zit de ontkenning

  Zo diep zit de ontkenning

  DSC03818Door Hans Moll

  Ahmed Aboutaleb toenmalig wethouder onderwijs, jeugd en inkomen, hield in een Amsterdamse moskee een preek na de moord op Theo van Gogh, nu tien jaar geleden. De strekking was: wie zich keert tegen de Nederlandse normen en waarden, moet zijn koffers pakken.

  In Het Parool heeft toenmalig burgemeester Job Cohen daarover onlangs gezegd dat hij die woorden van zijn wethouder prachtig vond. Zelf kon hij ‘als witte burgemeester’ dat natuurlijk niet zeggen. Met ‘wit’ bedoelt Cohen ‘autochtoon’, want ‘zwart’ kan je Aboutaleb onmogelijk noemen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egypte blaast 800 huizen in Gaza op en de Westerse media geven geen kik

  Egypte blaast 800 huizen in Gaza op en de Westerse media geven geen kik

  Net als Israël grenst Egypte óók aan Gaza. In dat grensgebied, in de Sinaï, zijn laatst 31 Egyptische soldaten vermoord door Hamas-IS-Nusra-whatever-terroristen. Al Jazeera, die humanistische omroep die zetelt in het liefdadigheids-centrum Qatar, heeft een aantal dagen geleden al bericht dat Egypte nu een bufferzone van 10 kilometer lang en 500 meter breed bulldozert tussen Gaza en Egypte. 10.000 bewoners van die strook kregen 48 uur de tijd om op te sodemieteren voordat de Egyptenaren 800 huizen gingen opblazen. Er komen in de buffer met water gevulde kanalen om terreurtunnelgravers tegen te houden.Meer lezen op:
  martien pennings.com


  » Reageer (0)
  29-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schooltv verbiedt Zwarte Pietenschmink op 5 december

  Schooltv verbiedt Zwarte Pietenschmink op 5 december

  Geplaatst door Tim Engelbart op 29 oktober, 2014

         

  Het gaat van kwaad tot erger met de ellende rondom de anti-zwarte pietlobby.

  Daags nadat een boze Surinaamse politicus van GroenLinks wegliep bij een in een Zuid-Afrikaanse vlag gehulde Nelson Mandela (want leek kennelijk op Zwarte Piet) heeft misschien het idee postgevat dat we het absolute dieptepunt hebben gehad van de gecoördineerde aanval op een prachtige traditie van Nederlandse origine. Maar dat is dan fout gedacht. Nadat allerlei actie-Surinamers en 'bekende' Nederlanders zich al aan de kant van de zelfbenoemde 'slachtoffers van zwarte piet' hebben geplaatst, zag ook de staatsomroep kans zich in de discussie te mengen.

  En op een zeer discutabele manier, want een aanbieder van televisieprogramma's komt nu met allerlei verboden opzetten voor onderwijzers:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof Pinto - Leiderschap met durf in Israël

  Prof Pinto - Leiderschap met durf in Israël

  pintotrots.jpg

  Israëlisch minister van defensie Moshe Yaalon heeft besloten om Palestijnse arbeiders die op de Westoever werken niet langer samen met Israëlische kolonisten in bussen te laten reizen. Ook mogen de Palestijnen alleen via bepaalde militaire controleposten naar de Westbank. Deze orders zijn erop gericht aanslagen van militanten te voorkomen en beter toezicht te kunnen houden op de arbeiders.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foute Syriërs onder asielzoekers

  Foute Syriërs onder asielzoekers

  Nicole Besselink − 29/10/14
  © epa. Syrische vluchtelingen in een opvangkamp in Turkije. Syriërs die in Nederland asiel aanvragen en hier verdacht worden van oorlogsmisdaden krijgen geen verblijfsvergunning, maar kunnen door de oorlog ook niet terug naar hun land.

  Onder de grote groep Syriërs die in Nederland aanklopt voor asiel, zitten verdachten van oorlogsmisdaden. Dat blijkt uit opgevraagde cijfers van het ministerie van veiligheid en justitie.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  28-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland zet met benoeming Bert Koenders anti-Israël beleid voort

  Nederland zet met benoeming Bert Koenders anti-Israël beleid voort

  Screenshot_15

  Dit is niet wat bezoekers als Koenders te zien krijgen

  (Door: Franklin ter Horst)

  De geruchten gingen al weken dat de PvdA’er Bert Koenders de opvolger van Frans Timmermans zou worden als minister van Buitenlandse Zaken. Inmiddels is het zover, en dat belooft op voorhand weinig goeds voor Israël. Nederland voert al jaren een anti-Israël beleid en dat zal met de aanstelling van Koenders alleen maar verder worden doorgevoerd. Bovendien is hij net als meerdere van zijn voorgangers een pro-PLO-activist die eveneens niet schroomt de terreurbeweging Hamas te behagen. Dries van AgtGretta Duisenberg, Hans van de Broek, Harry (Intifada-Intifada) van Bommel, Laurens Jan Brinkhorst, Anja Meulenbelt en de rest van de anti-Israël meute hopen natuurlijk op flink wat anti-Israëlisch vuurwerk van zijn kant.
  Meer lezen op:
  ejbrom.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zeggenschap van Marokko over Nederlandse uitkeringen

  De zeggenschap van Marokko over Nederlandse uitkeringen                 

  Het kabinet wil Nederlandse uitkeringen in Marokko op Marokkaanse niveau brengen
  Het kabinet wil Nederlandse uitkeringen in Marokko op Marokkaanse niveau brengen - Foto: AFP
              

  door Syp Wynia  2            

  Het uitkeringsverdrag met Marokko dat kabinet na veertig jaar wil opzeggen, geeft Rabat verbijsterend veel zeggenschap over Nederlandse uitkeringen.                     

  Het kabinet-Rutte II wil een  uitkeringsverdrag met Marokko uit 1972 opzeggen, omdat Marokko weigert  mee te werken aan het verlagen van Nederlandse uitkeringen in dat land.  Marokko noemt het opzeggen van het verdrag een 'onvriendelijke daad'.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  27-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logisch dat ook de Koerdische helden soms genadeloos zijn

  Logisch dat ook de Koerdische helden soms genadeloos zijn                 

  Moeten de Koerden een eigen Guantánomo Bay openen?
  Moeten de Koerden een eigen Guantánomo Bay openen? - Foto: AFP

  door  Afshin Ellian                                       

  De Koerdische Peshmerga-strijders weten één ding zeker: als ze niets doen, worden hun vrouwen en kinderen verkracht en vermoord. Maar wat moeten de Koerden straks met krijgsgevangen IS-leden?
  Het Midden-Oosten is gewend aan oorlogsmisdaden. Dat klinkt raar, maar niemand verbaast zich meer over misdadige regeringen en bendes die de grove mensenrechtenschendingen als hun professie beschouwen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar blijft de kreet van verontwaardiging? Over de Apocalyps van het Irakese christendom

  Waar blijft de kreet van verontwaardiging? Over de Apocalyps van het Irakese christendom

  Screenshot_10

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

  Foto boven: Het gezicht van het meisje op de voorgrond toont pure doodsangst. Christenen weten dat de IS-barbaren ook kinderen niet sparen – en hen voor de ogen van andere kinderen (die daarna aan de beurt zijn) op islamitische wijze onthoofden: met een mes van de keel tot het ruggenmerg. De politiek, de media en zelfs de kerken laten de door IS-moordenaars vervolgde christenen in Irak schandelijk in de steek. Voor onze ogen herhaalt zich een christengenocide zoals in 1915/1916 in Turkije. Het lijkt erop dat de beroemde gedragsonderzoeker Konrad Lorenz gelijk had, toen hij formuleerde: “De mens is de grootste foutieve constructie van de natuur!”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  26-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: ‘Wilders wordt vervolgd omdat hij de waarheid spreekt.’

  Ali Lahrouchi: ‘Wilders wordt vervolgd omdat hij de waarheid spreekt.’ 

  IMG_6865Door Ali Lahrouchi

  Geert Wilders heeft duidelijke standpunten tegen de islamitische religie, dubbele nationaliteit en criminaliteit. Die maken mij duidelijk dat hij geen racist en geen hater is. Hij discrimineert niemand. Hij weet Marokkanen die in een achterlijke islamitische ideologie geloven vaak betrokken zijn bij criminaliteit. Hij weet ook dat ze vaak de Marokkaanse nationaliteit hebben en daarnaast de Nederlands nationaliteit. Als alle Marokkanen/Nederlanders alleen een NL nationaliteit hadden, zouden voor hen dezelfde regels gelden. Maar ze blijven verbonden aan hun Marokkaanse nationaliteit, onder het dictatoriale regime van het roofdier Mohamed 6. Dan gelden voor hen ook niet dezelfde regels. Marokkanen beslissen tenslotte zelf of zij gelijk willen zijn aan de Nederlanders of niet.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oktober 2014: 3e Nationale Collaboratiedag

   oktober 2014: 3e Nationale Collaboratiedag

  In 2012 heb ik 27 oktober uitgeroepen tot Nationale Collaboratiedag. Ook in 2013 heb ik aan de 27e oktober aandacht besteed. Want op die dag in 2010, toen het kabinet Rutte met gedoogsteun van Wilders koud was aangetreden, werd een motie ondertekend door initiatiefneemster (!) Femke Halsema (Groen Links), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) waarin de regering werd verzocht

  “IN WOORD EN DAAD UIT TE DRAGEN DAT HET TEGENGAAN VAN ISLAMISERING GEEN DOELSTELLING VAN BELEID IS”.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  25-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAMOFIELE UWV MEET MET 2 MATEN!

  ISLAMOFIELE UWV MEET MET 2 MATEN!

  UWV

  UWV uitkering
  - Als u een uitkering krijgt, moet u solliciteren en beschikbaar zijn voor de arbeidsmarkt
  - U moet dus solliciteren, werk aanvaarden als het u wordt aangeboden en u moet ook beschikbaar zijn voor werk. De sollicitatieplicht ontstaat zodra u weet dat u ontslagen gaat worden.
  - U moet meewerken aan een opleiding, (om)scholingen, aan het opstellen van een re-integratievisie of re-integratieplan
  meer lezen op:
  eumask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgwekkende groei van salafisme in Duitsland

  Zorgwekkende groei van salafisme in Duitsland
  za 25 okt 2014
    Foto: AFP                             

  BERLIJN - Het aantal salafisten in Duitsland neemt razendsnel toe. Er behoren al veel meer dan 6300 mensen tot de fundamentalistische stroming binnen de islam. Luttele jaren geleden werden nog 2800 salafisten geteld. Dit heeft de baas van de binnenlandse veiligheidsdient BfV, Hans-Georg Maassen, zaterdag gezegd tegen de publieke omroep RBB. Hij vindt de „zeer snelle groei zorgwekkend”.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allemaal Amsterdammers

  Allemaal Amsterdammers

  De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan schreef een column in De Nieuwe Metro (hogere oplage, dikkere krant, meer vulsel, lees (lezers)columnisten, dagelijks - 't kon slechter - Jan Dijkgraaf met z'n 99 woordenrubriek, én een mooiere site) met de onvermijdelijke kop 10 jaar na moord op Theo van Gogh. Wat jammer nou dat ik zelf niet meer voor Metro schrijf want ik had m'n eigen burgemeester graag in z'n eigen krant van repliek gediend.
  Meer lezen op:
  hoeiboei.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof Pinto - "Dood aan de Islam"

  Prof Pinto  - "Dood aan de Islam"

  pintodoodaandeislam.jpg

  Politieagent Nico G., docent bij regio Rotterdam-Rijnmond, schreef op Facebook: “Ik ben helemaal klaar met die k islamieten. Ik hoop dat ze zeer snel een langzame pijnlijke dood sterven. Oftewel dood aan de islam!” De politie beraadt zich op disciplinaire en strafrechtelijke maatregelen tegen de goede man ‘die zich laatdunkend over de Islam en moslims heeft uitgelaten’, las ik als reactie. Lees ik de reactie van de politie wel goed?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  24-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia-rechtspraak in jihadcity Den Haag

  Sharia-rechtspraak in jihadcity Den Haag

  Geplaatst door Frank Verhoef op 24 oktober, 2014
         

  Het wordt steeds gekker in de stad van Jozias van Aartsen.

  In mijn stad wonen niet alleen ISIS-aanhangers en politici als burgemeester Jozias van Aartsen die daar geen problemen mee hebben, maar er worden ook volgens de sharia schikkingen bereikt. De rechtbank in Den Haag heeft vorige week, samen met twee strijdende partijen, zo'n 'sharia-schikking' bereikt. Ik citeer Advocatenblad:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Paspoort afpakken? 'Laat jihadisten naar Syrië gaan'                 

  De schutter in de Canadese hoofdstad Ottawa was gefrustreerd omdat hij niet naar Syrië kon gaan
  De schutter in de Canadese hoofdstad Ottawa was gefrustreerd omdat hij niet naar Syrië kon gaan - Foto: AFP          

  door Shari Deira            

   Van vijftig potentiële Syriëgangers in Nederland is het paspoort ingenomen, zodat ze het land niet kunnen verlaten. Maar is dat wel zo verstandig? Nederlandse jihadisten in Syrië waarschuwen dat de kans op een aanslag daardoor toeneemt.
  'Ik denk niet dat je honderden pislinke potentiële jihadgangers in je achtertuin wilt hebben,' zegt een Syriëganger tegen het AD.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  23-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arhus: De stad waar Jihad-strijders welkom zijn

  Arhus: De stad waar Jihad-strijders welkom zijn

  Screenshot_21

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Talha is 21 jaar oud, draagt militaire camouflagekleding en een lange religieuze baard. Hij wordt in een winkelcentrum door jonge moslims begroet als een koning die naar huis is teruggekeerd. Talha is een van de honderden jonge Jihadisten die in Syrië en Irak gevochten hebben en nu zijn teruggekeerd. In andere landen komen ze in de gevangenis – niet echter in Århus.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwereld buigt voor radicalen

  Kunstwereld buigt voor radicalen

  Theourgos wil niet herkenbaar in beeld.                                  
  Theourgos wil niet herkenbaar in beeld.
  "Dan heb ik niets meer te zoeken in mijn Amsterdam"
  Foto: Telegraaf
  Kunstwereld buigt voor radicalen          

  Bart Olmer
     

   AMSTERDAM - Geen enkele benaderde kunstinstelling of galeriehouder durft de kunstcollectie over de moord op Theo van Gogh en Pim Fortuyn te tonen.
  De Amsterdamse beeldend kunstenaar Theourgos zeult al maanden met zijn collectie ’Angst & Vrees, het ergste moet nog komen’, maar niemand heeft het lef de collectie gewaagde beelden en doeken over de moord op Van Gogh en Fortuyn te exposeren.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

   


  » Reageer (0)
  22-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse wet stelt kritiek op immigratie strafbaar

  Zweedse wet stelt kritiek op immigratie strafbaar

  Vanaf januari 2015 treedt in Zweden een nieuwe wet in werking die mensen strafbaar stelt die kritiek hebben op het immigratiebeleid of politieke onwil om wat aan de problemen te doen.
  Kamerlid Andrew Norlén, lid van de constitutionele commissie en initiatiefnemer van de wet, denkt dat de wet een goed afschrikmiddel zal zijn:
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Multicultureel Amsterdam wordt helemaal gek

  Geplaatst door Michael van der Galien op 22 oktober, 2014
         

  De verschillende bevolkingsgroepen vliegen elkaar in de haren in het multiculturele paradijs van Nederland.

  Het is nauwelijks te bevatten, maar uit onderzoek van onderzoeksbureau O+S blijkt dat de multiculturele samenleving toch niet zo'n heel groot succes is. In plaats van meer begrip en tolerantie voor elkaar te krijgen, zijn de verschillende bevolkingsgroepen nu in staat om elkaar in de haren te vliegen. De reden? Pure frustratie.

  Bewoners ergeren zich vooral aan het gedrag van anderen met een andere cultuur, zoals overlast van jongeren en 'verschillende meningen over het schoonhouden van de buurt'. 

  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  21-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten en asielzoekers, hoe u al 50 jaar bedrogen wordt
  Migranten en asielzoekers, hoe u al 50 jaar bedrogen wordt
  migranten

  Migranten en asielzoekers, een problematiek die al zo oud is als de bekende weg naar Rome of zelfs nog ouder. Om met migranten te beginnen,   in de meest gevallen ging en gaat het om mensen die om wat voor redenen een economisch betere toekomst in een ander land zoeken. Laten wij overigens  niet vergeten , dat niet zo lang naar de 2e wereld oorlog de regering Drees  jonge Nederlanders opriep om te emigreren. Er zouden betere kansen voor hun toekomst liggen in andere landen  en meer dan een half miljoen landgenoten gaven gevolg aan deze oproep en emigreerden. Hadden zij een vooruitziende blik ?
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  20-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
  BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17


  De Westerse media heeft het weer geflikt. Met schreeuwerige koppen werd ons wijsgemaakt dat de Duitse geheime dienst (BND) ‘overvloedig bewijs’ zou hebben dat vlucht MH-17 door de pro-Russische separatisten werd neergehaald. Een vluchtige blik op de feiten leert dat dit complete onzin is, en die bewijzen er helemaal niet zijn. Wellicht is dat wel de ware reden waarom de Nederlandse regering weigert een hoorzitting over dit ‘bewijs’, dat onder andere zou bestaan uit satellietbeelden, te houden (2
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis in de vastgoedsector? Niet voor de mocro’s !

  Crisis in de vastgoedsector? Niet voor de mocro’s !

  De Marokkaan en de Belgische huizen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe ik niet mag zeggen wat ik vind. Een lezing.

  Hoe ik niet mag zeggen wat ik vind. Een lezing.

  20141018_colloquium_JN-9

  Op 18 oktober was ik op uitnodiging van de Delta Stichting in de Universiteit Gent om een lezing te geven over de vrijheid van meningsuiting. Hieronder de tekst van de lezing.

   Wat rest er van de ‘vrijheid van meningsuiting’, is het thema van deze bijeenkomst.

  Ik vraag me af wat er gebeurt wanneer je deze vraag zou voorleggen aan de gemiddelde Vlaming of Nederlander. Ik denk dat ze snel aan zouden komen met landen waar het heel veel erger gesteld is met de vrijheid van meningsuiting. China. Rusland. Saoedi-Arabië. Dat soort landen. En dan zouden ze zeggen dat je bij ‘ons’, dat is het Westen toch eigenlijk alles wel kunt zeggen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze straten, hun strijd

  Onze straten, hun strijd

  Screenshot_1

  (Door: Thorsten Hinz – Vertaling: E.J. Bron)

  In Celle zijn moslims en Jezidi´s met knuppels, stenen en flessen op elkaar losgegaan. In Hamburg dreigden Koerden en salafisten elkaar de koppen in en af te slaan met ijzeren staven en machetes. De vicevoorzitter van de Duitse politievakbond, Joachim Lenders uit Hamburg, sprak zichtbaar geschokt van op burgeroorlog gelijkende toestanden en verwachtte dat dit pad het begin zou zijn.
  Meer lezen op:
  elbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Jan Hagens presenteert een BIJZONDER portret van een gewoon gezinnetje met gloednieuwe rugzakken

  Pieter Jan Hagens presenteert een BIJZONDER portret van een gewoon gezinnetje met gloednieuwe rugzakken

  Pieter Jan Hagens is zeer bekwáááám

  Diepte-inzicht gevende reportage van EenVandaag op zaterdag 18 oktober. De zeer bekwáááme journalist Pieter Jan Hagens spreekt de volgende tekst uit:

  “Dan nu het verhaal van Sabrina en Antonie, een Frans jonge stel dat besluit met hun zoontje van drie op jihad te gaan in Syrië. Ze geven alles op: huis, baan en familie. En ze vertrekken op de bonnefooi naar d Turkse grens om daar de oversteek te maken naar Syrië. Twee Franse journalisten maakten dit BIJZONDERE portret.“
  Meer lezen op:
  martiempennings.com


  » Reageer (0)
  19-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Marokkanenprobleem: waarom deugen Marokkanen niet?

  Het Marokkanenprobleem: waarom deugen Marokkanen niet?

  Screenshot 15

  (Door: Hafid Baouzza)

  Waarom deugen Marokkanen niet? Anders gezegd: waarom willen Marokkanen in Nederland niet deugen? Marokkaanse volkswijsheid wijt dit aan de aard van de Marokkanen zelf. ‘El-marokkaan fimmaa kaan’, hetgeen zoveel wil zeggen als: ‘Waar de Marokkaan maar is (hij blijft hetzelfde.)’
  Meer lezen op:
  thepostonline.nl


  » Reageer (0)
  18-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rescue Christians opent Europese vestiging voor gevluchte christenen uit Irak en Syrië
  Rescue Christians opent Europese vestiging voor gevluchte christenen uit Irak en Syrië

  Aan de grens tussen Irak en Syrië wachten honderden christelijke weeskinderen op hulp en redding. Hoe reageert de diep gevallen materialistische Westerse Kerk, die het doorgaans zo goed met zichzelf heeft getroffen?

  De christelijke hulporganisatie Rescue Christians, onderdeel van het Forum for Middle East Understanding, heeft in Madrid zijn eerste Europese vestiging geopend. Het doel is om vele honderden christenen uit Syrië en Irak, die massaal worden verdreven, vervolgd, mishandeld en verkracht door IS en andere islamitische terreurgroepen, een tijdelijke en veilige schuilplaats te bieden
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van hetzelfde water drinken als niet-moslim is nu al genoeg om ter dood veroordeeld te worden

  Van hetzelfde water drinken als niet-moslim is nu al genoeg om ter dood veroordeeld te worden

  Asia Bibi, de 46-jarige vrouw die in Pakistan ter dood veroordeeld is wegens godslastering, heeft haar zaak in hoger beroep verloren. Ze zal dus opgehangen worden. De reden? Op een snikhete dag in het veld dronk ze als christen van hetzelfde water als moslimvrouwen. In Pakistan, een land dat België als zesde belangrijkste handelspartner heeft, wordt het erger en erger op dat vlak. Islamisten ontzien zelfs gehandicapte christenen en kinderen niet, en luizen hen erin om ze te kunnen veroordelen wegens blasfemie.
  Meer lezen op:
  newsmonkey.be


  » Reageer (0)
  17-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slag tussen het westen en de islam is vooral een slag om de vrouw.

  De slag tussen het westen en de islam is vooral een slag om de vrouw.

  Door Hafid Bouazza

  Iran

  Om een bekende uitspraak te parafraseren: het eerste slachtoffer van een islamitische opstand is de vrouw. Van het Wahhabisme, via de FIS, de Moslimbroederschap, tot de Taliban en de ‘Arabische lente’ bleek onzichtbaarheidstelling in het sociale en politieke even de sine qua non voor een prille islamitische staat. Nu zou men denken dat wanneer een gebied een economisch braakliggend terrein is, men dan alle armen en geesten, alle breinen en inzichten nodig heeft, ongeacht het geslacht, om zo’n dor land weer bloeiend te maken. Het lijkt geen vergezochte methode. En al zet men vrouwen enkel in voor voedende, verzorgende en medische taken, dan kan niemand ontkennen dat deze zaken op zijn minst even belangrijk zijn als militair geratel en landjepik.
  Meer lezen op:
  jalta.nl


  » Reageer (0)
  16-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op vakantie van zorggeld

  Op vakantie van zorggeld

   Door Claudia Bolster   

      Orhan Kaya                                 
      Rotterdam -  Orhan Kaya        

  De Rotterdamse oud-wethouder Orhan Kaya heeft volgens ingewijden Turkse Nederlanders met geld van zorgverzekeraars op vakantie gestuurd. De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld. In de praktijk gingen de ’patiënten’ gewoon op reis.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim mag met leugen Islam dienen’

  Moslim mag met leugen Islam dienen’

  Henk Schouten

  Een vriendelijke euromoslim kan wel zeggen dat de Islam een godsdienst van vrede is, maar daaronder verstaat de Koran blijkbaar iets anders dan anderen. Het huis van vrede, een vrederijk, wordt volgens die religie pas realiteit als de sharia is ingevoerd. Daarop wijst ds. Henk Schouten in Het Zoeklicht.
  Meer lezen op:
  uitdagingonline.nl


  » Reageer (0)
  15-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨

  het gruwelijke verhaal achter ISIS (IS) ¨Een atoombom op Rome en alle Joden uitroeien¨


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nanninga fileert onzinnige term 'islamofobie'

  Nanninga fileert onzinnige term 'islamofobie'

  Geplaatst door Frank Verhoef op 14 oktober, 2014
         

  "De afkeer van de islam is zeer goed te rechtvaardigen."

  Kijk, dit is dus waarom ik sinds kort abonnee ben van Jalta, de nieuwe rechtse publicatie die hopelijk op 1 november van start gaat (er zijn nog 1750 abonnees nodig om te kunnen beginnen). Adjunct-hoofdredacteur Annabel Nanninga (voorheen GeenStijl) schrijft vandaag over antisemitisme en 'islamofobie'. Die laatste term krijgen islamcritici keer op keer opgeplakt door islamapologeten. Het is een walgelijke term, slechts bedoeld om de ander monddood te maken. Ik citeer Nanninga:

  Moslims in Nederland hebben weinig te duchten van hun niet-islamitische  medemens. Ondanks het feit dat veel niet-islamitische Nederlanders geen  al te rooskleurig beeld hebben van de islam, na de nodige aanslagen,  dreigementen, antisemitische uitingen, radicalisering, anti-westerse  sentimenten, religieus geïnspireerde homo- en vrouwenhaat en openlijke  steun aan terroristische organisaties door sommige moslims.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  14-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Mail van een Duitser aan islamitische buitenlanders

  Screenshot 1

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Beste islamitische buitenlanders,

  Jullie wonen hier in een land dat Duitsland heet, geweest is en weer al zijn. De vreemdeling was en is hier altijd welkom, als gast op doorreis of om hier te blijven en zij aan zij met ons Duitsland op te bouwen. Alleen rovers, plunderaars en veroveraars hebben we ons land weer uitgegooid, en dat zullen we in de toekomst ook doen. Zoek je rol uit, jullie hebben de keuze. Maar kies verstandig, denk aan de toekomst, niet aan hetgeen jullie op dit moment schijnbaar voordelen biedt. De stammen van ons volk woonden hier al nog voordat de islam überhaupt bestond. Verblijd ons dus alsjeblieft niet met een religie die bedoeld is voor de uitgestrektheid van het woestijnzand en niet voor onze bloeiende velden en ruisende bossen. Wij hebben hier onze steden en kathedralen gebouwd, lang voordat de eerste Turk de Griekse steden van het huidige Turkije heeft betreden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Denemarken beginnen christenen aan te vallen
  Moslims in Denemarken beginnen christenen aan te vallen

  Deense politici maken zelfde fout als Nederlandse collega’s: Bagatelliseren, ontkennen en doodzwijgen verergert de problemen alleen maar


  De krankzinnige razernij van de Islamitische Staat begint steeds vaker op moslims in Europa over te slaan. Experts in Denemarken vrezen dat het aantal aanvallen van moslims op christenen in hun land verder zal toenemen, nadat een uit Libanon afkomstig christelijk meisje met een kruisje om haar hals door 7 moslims werd aangevallen. ‘Jij draagt een kruisje!’, schreeuwden ze. ‘Daarom ben jij een christelijke kl#tehoer. Weet jij wat wij met mensen zoals jij doen? We stenigen jullie!’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  13-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Jalta?

  Waarom Jalta?

  Het einde van de geschiedenis is voorbij. Hope & change maakt plaats voor crisis en onzekerheid. Religieuze fanatici en autocratische regimes verwerpen openlijk onze verworvenheden. Een nieuwe werkelijkheid vraagt om een nieuwe stellingname. Via een nieuw platform. Een site met scherpe commentaren. En originele verslaggeving. Confronterend maar optimistisch. Jalta, the right story.
  Meer lezen op:
  jalta.nl


  » Reageer (0)
  12-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Nederlandse volk geofferd aan allah als een schaap op dierendag

  Het Nederlandse volk geofferd aan allah als een schaap op dierendag

  En hoe een door Koeweit betaalde islamiet Rutte en Asscher bijpraat over islamofobie

  forkani

  Dat hadden we vijftig jaar geleden niet gedacht hè? In het jaar 2014 is de grootste religie in zowel Amsterdam als Utrecht de islam. 2014. Dat is nu, dat u niet denkt dat dat morgen is of na uw dood of nadat uw kinderen een veilig heenkomen gezocht hebben. NEE. NU. Rotterdam en Den Haag zijn binnenkort aan de beurt. Dat zijn dan de vier grootste Nederlandse steden. Soon to be de hele randstad. En het is nog veel erger dan de cijfers aangeven, want sinds 2004 houdt het CBS geen cijfers meer bij.
  Meer lezen op:
  fubarbaar.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ansar Jeruzalemleiders, die aanslagen pleegden tegen Israël, uitgeschakeld door Egypte

  Ansar Jeruzalemleiders, die aanslagen pleegden tegen Israël, uitgeschakeld door Egypte

  ansar-jeruzalem

  Sinaïgebied in Egypte, augustus/september 2014. De gelijkenissen en praktijken tussen de Egyptische terreurgroep Ansar Jeruzalem (Ansar Bayt al-Maqdis) en Islamitische Staat (IS/ISIS) zijn opvallend. Zij voeren dezelfde gekende zwarte vlaggen van Al Qaeda met zich mee. Op het plaatje leest een locale commandant van Ansar Jeruzalem een verklaring voor waarna vier geknielde Egyptenaren brutaal worden onthoofd.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  11-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  J’ ACCUSE (Open brief van een verontruste Realist aan het hele Nederlandse Goedmenschendom)

  Screenshot 25

  (Door: Theresa Geissler)

  Op 13 januari 1898 publiceerde de Franse schrijver Emile Zola zijn beroemd geworden pamflet naar aanleiding van de onterechte veroordeling van de Joodse officier Dreyfus op de eerste twee pagina’s van l’Aurore, de krant van Georges Clemenceau. Hij gaf het de titel: “J’ accuse.” (“Ik klaag aan.”)
  In navolging van hem doe ik thans hetzelfde: Ik klaag U allen aan.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is iets mis met globalisering

  Er is iets mis met globalisering

  Hoe komt het dat er geen westerlingen migreren naar de islamitische wereld – waarom is het altijd andersom? Dat vragen velen onder ons zich af!

  Ons wordt voortdurend verteld dat we leven in het tijdperk van globalisering en multiculturalisme. En inderdaad, als we goed kijken in onze westerse steden, merken we dat die onherkenbaar veranderd zijn in de afgelopen decennia. We kunnen nu acht mensen uit alle hoeken van de wereld zien lopen in onze straten, bezig met het openen van hun winkels, het bouwen van hun tempels en hun rechten als onze gelijken opeisend – soms zelfs als onze meesters.

  Meer lezen op:
  nageltjes.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Ebola en Jihad

  Hans Jansen - Ebola en Jihad

  hj.png
  Wat hebben Ebola en Jihad gemeen? Wie er aan lijdt, besmet zijn omgeving en richt rampen aan. Onder normale omstandigheden, in een op redelijkheid gegrondveste democratie, zou de overheid de maatschappij tegen dit olijke duo beschermen. Maar de ijdele aandachtshongerige Obama en de anonieme boosaardige eurotirannocraten hebben hoofd en hart zo vol van ideologie en politieke correctheid dat ze er niet toe komen dat te doen. Het is immers niet humaan de grenzen te sluiten en mensen de toegang te weigeren, menen deze wereldleiders.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

  Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

  Screenshot 5

  (Door: Martha N.)

  De overheid en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zouden politiemensen, die meewerken aan het Avro/Tros-programma Opsporing Verzocht, onder druk zetten om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien. De politiemedewerkers klappen anoniem tegenover weekblad Nieuwe Revu uit de school. De NPO verklaart tegenover het AD echter dat het verhaal totale nonsens is. ‘Hier is absoluut gaan sprake van’.

  Nee, nee, uiteraard geloven we dit bericht niet. Wij geloven niet alles wat ons voorgeschoteld wordt. Toch? Zoiets is totale nonsens. Maar er zijn nog steeds mensen die een eigen mening hebben helaas.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop met hetze tegen politie in Schilderswijk'
  'Stop met hetze tegen politie in Schilderswijk'
  Geplaatst door Frank Verhoef op 10 oktober, 2014
         

  Kwaadwillenden proberen in de Schilderswijk het volk op te zetten tegen de politie. "Het is de hoogste tijd dat iedereen openlijk afstand neemt van deze malafide figuren."

  Ik ben het niet altijd eens met CDA'er Ibrahim Wijbenga, maar hij heeft toch maar mooi een goed stuk geschreven voor Zaman Vandaag over etnische profilering door de politie en de hetze die al maanden in Den Haag en dan met name in de Schilderswijk tegen de politie wordt gevoerd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaatd.nl


  » Reageer (0)
  10-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders, vreemdelingen in eigen land
  Nederlanders, vreemdelingen in eigen land
  blaaaaaaaa

  Op 3 juli 2014 oordeelde de kamer van de bestuursrechtspraak van de Rechtbank in Amsterdam  ( ECLI:NL:RBAMS : 2014:3888) en sprak het navolgende vonnis uit :  Zwarte Piet is een fenomeen dat een racistisch onderdeel is van de Sinterklaas traditie. Ook al is het niet racistisch bedoeld, het wordt wel als kwetsend ervaren. Het bevestigen van stereotype beelden (dom, knecht, en donker) werkt door en mensen hebben er last van. En hiermee werd een volgende stap gezet waarmee DE NEDERLANDER inmiddels verworden is tot een vreemdeling in eigen land.!!
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  09-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Belgische premier Charles Michel is geen vriend van Israël, integendeel

  Nieuwe Belgische premier Charles Michel is geen vriend van Israël, integendeel

  belgium
  Arabische relschoppers betoogden te Brussel in januari 2009 tegen de Joodse staat

  De nieuwe premier van België, de 38-jarige Franstalige liberaal (MR) Charles Michel is allesbehalve een vriend van Israël. Op dat punt kan hij zich zeker meten met zijn voorganger de socialist Elio Di Rupo. In 2007 trad C. Michel toe tot de Federale Regering van Guy Verhofstadt III en hij was vanaf december 2007 tot februari 2011 federaal minister voor Ontwikkelingssamenwerking. Een sleutelpositie als het om Palestina gaat, dat prompt zijn troetelkind werd en hij in één adem Israël verdoemde tot de onbarmhartige geweldenaar.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

  OM keert terug naar Janmaat tijden: politieke rechtspraak.

  IMG_6865

  In de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw voerde het OM een activistisch beleid ten aanzien van het Kamerlid Hans Janmaat. Iedere keer als Janmaat iets zei over ‘minderheden’ (een term die je zelden meer hoort, maar ja, er is ook niet echt sprake meer van minderheden) maakte het OM een aantekening en als er genoeg aantekeningen waren verzameld werd gepoogd om een mega-strafzaak tegen Janmaat te beginnen. Liefst voor de verkiezingen, zoals ze zelf later ronduit toegaven. Janmaat en de Centrumbeweging raakten in zo’n driehonderd zaken verzeild. In bijna alle gevallen kwam het tenslotte niet tot een veroordeling.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lsquo;Islam is vrede’ kan geen absolute waarheid zijn

  lsquo;Islam is vrede’ kan geen absolute waarheid zijn
  : 07-10-2014
  arabisch font-64802_1280         

  'Je móet kiezen'
                    

  Je móet kiezen, lijkt het wel. Is het nou goed of fout, die islam? Wie geen stelling neemt, draagt bij aan het wegkijken, wie zich uitspreekt is een onverbeterlijke racist. Maar de islam is geen eenduidig ‘ding’ dat je kunt wegzetten als ‘liefde en vrede’. Dat wil ook niet zeggen dat het dus enkel haat is. Om uiteen te zetten wat het dan wel is, moet een aantal punten langsgelopen worden, te beginnen bij onze politici die islam zien als een religie van vrede.
  Meer lezen op:
  thepostonline.nl


  » Reageer (0)
  08-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse coalitie Zweden heeft knotsgekke minister
  Linkse coalitie Zweden heeft knotsgekke minister
  Geplaatst door Frank Verhoef op 7 oktober, 2014
         

  Waarom Zweden zo graag Palestina wil erkennen, wordt in één klap duidelijk.

  Op de eerste dag van zijn nieuwe kabinet stelde de centrum-linkse premier Stefan Löfven meteen een daad. Nou ja, een daad. Hij maakte een belofte. Zijn kabinet van sociaal-democraten en groenen zou vooral één ding heel erg graag willen doen: Palestina erkennen. Hier in Nederland wilden D66 en PvdA dat ook wel, maar Israël reageerde - terecht - boos op de plannen van Zweden.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zijn de vechtende vrouwen van IS en wat drijft hen?

  Wie zijn de vechtende vrouwen van IS en wat drijft hen?                 

  Wie zijn de vechtende vrouwen van IS en wat drijft hen?
              

  door   Eliff Isitman            

  Er gaan steeds meer vrouwen naar Syrië om zich in te zetten voor de Islamitische Staat (IS). De terreurbeweging trekt vooral islamitische vrouwen uit West-Europese landen aan. Wat drijft deze vrouwen?
  IS heeft speciale vrouwelijke brigades waar via sociale media volop voor wordt gerekruteerd. Een van die brigades is Al-Khansaa, een korps bestaande uit vijfentwintig tot dertig vrouwen. Khadija (schuilnaam) was getuige van vele gruwelijkheden binnen Al-Khansaa en besloot toen de groep te verlaten.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  07-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid start onderzoek naar bouw concentratiekampen voor Joden
  Turkse overheid start onderzoek naar bouw concentratiekampen voor Joden

  Opinie onderzoek: 69% Turken antisemitisch

   

  ‘Never again’, staat op deze gedenksteen bij het voormalige concentratiekamp Treblinka. De meeste Turken denken daar inmiddels heel anders over. (inzet: Professor Göker en zijn schokkende tweet).

  De Turkse professor Ali Ihsan Göker, voorzitter van de afdeling natuurkunde van de Bilecik Seyh Edibali Universiteit, krijgt subsidie van de overheid in Ankara voor een onderzoek naar de bouw van concentratiekampen voor Joden. ‘Treblinka zal spoedig worden gebouwd. Op dit moment wordt gewerkt aan de spoorlijn om de Joden te transporteren,’ twitterde hij trots.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  06-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'IS wil terroristen als vluchtelingen sturen'

  'IS wil terroristen als vluchtelingen sturen'

  Door: redactie 5-10-14 -  18:08  bron: ANP
    
  Koerdische vluchtelingen uit Syrië bij de grens met Turkije. © reuters.

  De extremisten van Islamitische Staat (IS) smeden in hun bolwerken in het noorden van Syrië en Irak plannen om groepjes terroristen als vluchtelingen naar West-Europa te loodsen. Dit meldt de Duitse krant Bild am Sonntag die zich op kringen in de veiligheidsdiensten beroept.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloofsgekte tekenend voor islamitische wereld
  Geloofsgekte tekenend voor islamitische wereld
  Geplaatst door Leon de Winter op 6 oktober, 2014
         

  Op 17 februari van het jaar 1600 werd op het Campo dei Fiori in Rome de dominicaanse priester Giordano Bruno levend verbrand. Hij was ook wiskundige, sterrenkundige en dichter. Een briljante geest, trots en lastig. Hij was net als Copernicus van mening dat de aarde om de zon draait, en niet andersom, en dat de sterren die we zien verre zonnen zijn waar omheen planeten zoals de onze draaien. Ook meende hij dat het universum grenzeloos is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Wie in Iran de islam wil vernieuwen, wacht een vreselijk lot                 

  Militaire parade in Teheran
  Militaire parade in Teheran - Foto: EPA
            
  door Afshin Ellian                                      

  Moslims hebben een keuze tussen twee vertegenwoordigers van de zuivere islam: IS en het islamitische regime van Iran. De ene onthoofdt onschuldige mensen, de andere hangt onschuldige burgers op.

  Ketterij is een gevaarlijke beschuldiging. Niet hier in het Westen, elders wel. Ketterij, een afgeleide van het Griekse woord hairesis, betekent keuze. Het Westen heeft geleerd dat ketterij in een vrije samenleving niet strafbaar is.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  05-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch terrorisme: Verdringen helpt niets

  Islamitisch terrorisme: Verdringen helpt niets

  Screenshot 14

  Strijders van de “Islamitische Staat”: allemaal geen moslims?

  (Door: Fabian Schmidt-Ahmad – Vertaling: E.J. Bron)

  Nee, aan een ontbrekend zelfbewustzijn lijden de hier wonende moslims niet als ze uitgerekend op de Duitse nationale feestdag uitnodigen voor de “Dag van de Open Moskee”. Het initiatief hiertoe ging in 1997 uit van de Centrale Raad van de moslims in Duitsland (ZMD). Mochten Duitse politici niet weten hoe ze de dag moeten doorbrengen – sinds die tijd hebben ze de mogelijkheid om in een of andere nabijgelegen moskee mooie praatjes te verkopen.
  Meer lezen op:
  elbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenhandelaar Saban B. leeft als een sultan in Turkije

  Mensenhandelaar Saban B. leeft als een sultan in Turkije

  Geplaatst door Michael van der Galien op 4 oktober, 2014
         

  De beroepscrimineel heeft het prima naar zijn zin in zijn land van afkomst.

  Er gebeuren veel gekke dingen in Nederland, zeker wat de rechtspraak betreft. Pedofielen die tientallen kinderen misbruiken worden slechts veroordeeld tot een jaar cel (of minder) per geval, en juweliersvrouwen die hun man en bezittingen beschermen door een overval neer te schieten worden vervolgd omdat ze het recht niet hebben om zich te bwapenen. Dat zij en haar man mogelijk dood zouden zijn als ze dat niet had gedaan maakt volgens de letter van de wet niets uit.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan de Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden

  Open brief aan de Staten-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden

  Door Blondemevrouw

  Geachte leden van de Staten-Generaal,

  U draagt een uiterst grote verantwoordelijkheid voor het Koninkrijk en met name voor haar inwoners. De Staten-Generaal zijn sinds 1814 de volksvertegenwoordiging van Nederland, maar het vertegenwoordigen van (de belangen van) het volk lijkt geenszins uw meest belangrijke prioriteit. Dat is uiteraard niet heel verrassend, aangezien het eigenlijk nooit anders is geweest. Het is een systeem waarbij de inwoners het gevoel moeten hebben, dat zij enige invloed hebben op besluiten, maar van invloed is nog nooit werkelijk sprake geweest. U zult nu derhalve belangrijke en pijnlijke besluiten moeten nemen. Neem uw verantwoordelijkheid.
  Meer lezen op:
  dutchfreepress.nl


  » Reageer (0)
  04-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël: de enige plek in het Midden-Oosten waar christenen veilig zijn

  Israël: de enige plek in het Midden-Oosten waar christenen veilig zijn

  Donderdag, Oktober 2, 2014

  Door Ari Yashar. Vertaling: E.J. Bron, 2 oktober 2014.

  De Grieks-orthodoxe priester Gabriel Nadaf verdedigt Israël voor de VN-mensenrechtenraad (UNHRC) en roept ertoe op om een einde te maken aan de anti-Israëlische “heksenjacht”.
  Nadaf, de leider van de Aramese christelijke minderheid in Israël, sprak dinsdag voor de VN-mensenrechtenraad in een krachtige demonstratie van ondersteuning aan de joodse staat.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Slachtfeest

  Hans Jansen - Slachtfeest

  hj.png
  Het islamitische slachtfeest dat vandaag gevierd wordt, gaat terug op het gruwelverhaal over Abraham die zijn zoon gaat offeren. Het zal allemaal wel echt gebeurd zijn, of misschien ook wel niet, maar in de vorm waarin het verhaal in de bijbel staat, is het een preek-in-verhaalvorm. Die preek gaat over loyaliteit. Abraham is zo loyaal aan zijn Heer, dat hij – huiver huiver – zelfs zijn zoon in Diens opdracht wel wil offeren. De opzet van de verteller is dat de toehoorder denkt: ‘Wel allemachtig. Hoe loyaal ben ik vergeleken bij die Abraham?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  03-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Europa steeds meer soort Israel zal worden

  Waarom Europa steeds meer soort Israel zal worden

  P1040523

  Door Boy van Meetelen

   In heel Europa is de dreiging voor een terroristische aanslag vergroot door het offensief tegen de Islamitische staat.

  Veel burgers zijn bang geworden en vele vragen zich af of het Westen er goed aan doet om op te treden tegen ISIS. Want lokken wij zo geen geweld tegen Nederland/het Westen uit? Maar het is ook een eerlijke vraag om te stellen wat er hoogstwaarschijnlijk staat te gebeuren bij niets doen en maar hopen dat het probleem zichzelf wel oplost. Want dat doet het namelijk niet! Als we iets hebben gezien de laatste maanden maar eigenlijk al jaren met islamitische terreurorganisaties, is het wel dat ze alleen maar groter, sterker en gevaarlijker worden bij niets doen. Dit geldt zeker voor zo’n succesvolle organisatie als ISIS die nu zelfs een eigen staat heeft gecreëerd.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische leiders: ‘Wij blijven voor iedereen huizen bouwen in onze hoofdstad’

  Israëlische leiders: ‘Wij blijven voor iedereen huizen bouwen in onze hoofdstad’

  jeruzalem-kids2

  Nadat eerder premier Benjamin Netanjahoe reageerde op de Amerikaanse kritiek op Israël’s bouwplannen in Oost-Jeruzalem, sloten andere Israëlische leiders zich volmondig bij deze kritiek aan.

  Israël’s minister van Defensie, Moshe Ya’alon, verduidelijkte dat Israël zal doorgaan met bouwen in Jeruzalem, ondanks de internationale
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar dat 'deskundigen' twijfelen aan gevaar van jihadgangers

  Bizar dat 'deskundigen' twijfelen aan gevaar van jihadgangers                 

  AIVD erkent: teruggekeerde jihadgangers kunnen de nationale veiligheid bedreigen
  AIVD erkent: teruggekeerde jihadgangers kunnen de nationale veiligheid bedreigen
  - Foto: EPA
           

  door Afshin Ellian             

  Hoeveel bewijs hebben deskundigen nodig om te geloven dat jihadreizigers na terugkomst een gevaar vormen voor westerse samenlevingen? Ook in Nederland mag vrijelijk worden geworven voor de radicale islam.
  Verschillende ministeries hebben alarmerende rapporten uitgebracht over jihadisme in Nederland en de rest van Europa. Op dit moment vechten ruim honderd Nederlandse jihadisten in Syrië aan de zijde van Al-Qa'ida tegen het regime van president Bashar al-Assad en tegen Syrische burgers
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijdrage Geert Wilders bij debat over ISIS-missie in Irak

  Bijdrage Geert Wilders bij debat over ISIS-missie in Irak


  » Reageer (0)
  02-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ervaring van een 16 jarige jongen

  Ervaring van een 16 jarige jongen

  Ik ben zelf een 16 jarige jongen, en ik (hier en daar zitten dingen in wat mijn vrienden dus ook precies meemaken) deel hier graag de dingen die er veranderd zijn sinds de bezuinigen of toen we de ''Euro'' ingingen.

  Ik vind het niet meer normaal, dat ik moet werken om voor mijn eigen etente zorgen. Te horen krijgen na mijn examens dat mijn ouders mijn school niet hebben betaald. Het gevoel wat je krijgt als mensen een Iphone krijgen en helemaal blij zijn (Vooral de jeugd), terwijl ik blij ben als mijn ouders nog eten voor ons kunnen halen. Ook vind ik dat de zorg belachelijk duur is, vooral medicatie. Dit kost mijn ouders echt een vermogen en dat heeft vooral gevolgen voor ons gezin. De lonen van mijn ouders zijn de laatste tijden bevroren en alles werd vervolgens achterlijk duur.

  Meer lezen op:
  landelijkedemonstratie2013.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olie voor moslim-immigratie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Olie voor moslim-immigratie

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de  multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet  weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet  zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van  een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.
  Meer lezen op:
  uitkijk.net


  » Reageer (0)
  01-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort in Amsterdam: Apartheid in uw zwembad
  Binnenkort in Amsterdam: Apartheid in uw zwembad
  Geplaatst door Michael van der Galien op 1 oktober, 2014
         

  De politiek staat op zijn kop: SportPlaza Mercator gaat mannen en vrouwen van elkaar scheiden.

  Fundamentalistische Marokkanen en Turken krijgen volgende week hun zin. Vanaf dan wordt een deel van het zwembad SportPlaza Mercator in Amsterdam West namelijk vrijgemaakt voor Turkse en Marokkaanse mannen. Zij kunnen dan in een apart bad zwemmen.

  De reden? Ze vinden dat mannen en vrouwen niet gemengd moeten zwemmen. Dat zou tegen de regels van de islam zijn (want mannen zijn door testosteron gedreven beesten die zichzelf niet kunnen beheersen, terwijl vrouwen hoeren zijn die voor alles en iedereen op hun rug gaan liggen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge Marokkaanse criminelen 'schieten om te overleven'

  Jonge Marokkaanse criminelen 'schieten om te overleven'                 

  De jonge Marokkanen – twintigers en dertigers - spelen inmiddels een belangrijke rol in de cokehandel
  De jonge Marokkanen – twintigers en dertigers - spelen inmiddels een belangrijke rol in de cokehandel
  In de schaduw van de klompenmaffia van Hollandse criminelen heeft zich de afgelopen jaren een keiharde 'mocro maffia' ontwikkeld. Daarover schrijven misdaadverslaggevers Wouter Laumans en Marijn Schrijver in hun dinsdag verschenen boek.

  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het principe van de islam als terreurorganisatie

  Het principe van de islam als terreurorganisatie  

  P1460136

  Door Ali Lahrouchi

  Aljihad is een van de belangrijkste islamitische pilaren. Het gaat over de strijd tegen de ongelovigen, de alkouffar. Alle niet-moslims zijn alkouffar. Volgens de koran zijn ze minder dan dieren. Daarom is het een plicht voor moslims om ongelovigen uit te sluiten of te vermoorden.

  De gedachte achter Aljihad is dat alle mensen die niet in de islam willen geloven door de Almoujahiding vermoord zullen worden. Aljihad is de islamitische verplichting voor de moslims om in het paradijs te komen. Zonder een bloedbad onder ongelovigen kan hij er niet komen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  30-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran : Executie Reyhaneh Jabbari

  Iran : Executie Reyhaneh Jabbari

  Iraanse "Opknoop Machine" wordt weer in stelling gebracht

  Reyhaneh Jabbari is overgebracht naar de Rajai-Shahr gevangenis om aldaar opgehangen te worden, dit terwijl de wereld toe kijkt en de tegenwoordig Iran zeer vriendelijk toetredende Europese gemeenschap als mede de Verenigde Staten er in toestemt om Iran haar nucleaire capaciteit mogelijk te laten maken.

  Terwijl het Westen is gericht op een Iraanse nucleaire deal en het verslaan van de ISIS terroristen, blijft het beul-regime van de islamitische Republiek Iran het schenden van de mensenrechten op grote schaal uitvoeren..
  Meer lezen op:
  bolo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOERA! Maroc criminaliteit ONZE SCHULD!

  HOERA! Maroc criminaliteit ONZE SCHULD!

  tothelefttotheleft.jpg
  Ah. Linkse Leugens-feestje bij subsidieblog Sargasso, muntthee en veganistiese glutenvrije speltkoekjes voor iedereen! Gelukkig is er nu eindelijk baanbrekend onderzoek dat zich netjes houdt aan de fatsoenlijk linkse tunnelvisie, in plaats van aan de realiteit. Na een hoop vorsen en wroeten, het maximaal corrigeren van ruwe data met de Wegmetons-coëfficiënt en extra weging van de slachtoffer/respect-curve is er een onderzoek om die ongemakkelijke feiten omtrent criminaliteitscijfers mee weg te poetsen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Netanjahoe in de VN: Hamas is ISIS en ISIS is Hamas – Onze strijd is jullie strijd

  Premier Netanjahoe in de VN: Hamas is ISIS en ISIS is Hamas – Onze strijd is jullie strijd

  Benjamin-UNGA

  Gisterenmaandag 29 september heeft premier Benjamin Netanjahoe in een toespraak in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (UNGA) scherp uitgehaald naar de leugenachtige speech van Mahmoud Abbas eerder op vrijdag in diezelfde vergadering van de VN in New York. Lees hier de integrale toespraak van de premier in de VN en bekijk hier het beeldverslag.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  29-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onwetendheid van Nederlandse 'terreurexperts' is lachwekkend

  Onwetendheid van Nederlandse 'terreurexperts' is lachwekkend                 

  Vicepremier Asscher: deskundiger dan de meeste experts
  Vicepremier Asscher: deskundiger dan de meeste experts - Foto: ANP

  door  Afshin Ellian     
           
  Nederland kent maar weinig terreurexperts die weten waar ze het over hebben. Het is veelal gebabbel door onkundige journalisten.                                     

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met ontkennen van wat voor de hand ligt: De islam is een probleem

  Stop met ontkennen van wat voor de hand ligt: De islam is een probleem

  Screenshot 23

  (Door: Geert Wilders)

  Om IS te verslaan zouden we meer moeten doen dan alleen maar zijn bolwerken in het Midden-Oosten bombarderen; we moeten niet langer onze ogen sluiten voor het gewelddadige karakter van de islam. We moeten eisen dat degenen die zich in onze landen vestigen waarden die onverenigbaar zijn met de onze aan de kant schuiven. Er is een groot probleem –  ook in onze landen – dat veroorzaakt wordt door de hevige geweldsuitbarstingen van de islam. Pas als we deze waarheid onder ogen zien, zullen we in staat zijn om deze oorlog waarin we ons bevinden, te winnen.
  Meer lezen op:
  ejboron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamexpositie zit tjokvol leugens

  Islamexpositie zit tjokvol leugens

  Geplaatst door Frank Verhoef op 29 september, 2014
         

  Geschiedvervalsing is de kern van een islamexpositie over de 'gouden eeuw' van de moslimbeschaving.

  Met geld kun je blijkbaar alles kopen: de islamexpositie 1001 Inventions (tot en met januari volgend jaar te zien in Rotterdam) blijkt vol leugens te zitten. De door een Saoedische sponsor gefinancierde islamexpositie doet volgens experts in notabene dagblad Trouw aan geschiedvervalsing, en wel op zoveel niveaus dat ik me afvraag: waarom staat die expositie er nog?
  Meer lezen op:
  daghelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Topambtenaar: IS is niet islamitisch

  Door: redactie 29-9-14 -  09:51  bron:ANP
   
  Volgens topambtenaar Wim Geerts (rechts) is IS geen islamitische organisatie, maar een terroristische organisatie © anp.

  Islamitische Staat (IS) is niet islamitisch en ook geen staat, hoewel de letters dat wel zouden veronderstellen. Dat stelde Wim Geerts, directeur-generaal politieke zaken op het ministerie van Buitenlandse Zaken, maandag tegen Tweede Kamerleden tijdens een briefing over de komende Nederlandse militaire missie in Irak.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  28-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewapende ISIS-scholier geschorst door school
  Gewapende ISIS-scholier geschorst door school
  Geplaatst door Michael van der Galien op 27 september, 2014
         

  Oh geweldig, ISIS-sympathisanten lopen nu al gewapend rond op middelbare scholen in Nederland.

  Kan iemand de AIVD even op deze jongen zetten? 

  Politie en schoolleiding doen het af als een ‘misplaatste actie’, maar de leerlingen van vmbo-school De Spindel in Hengelo (Overijssel) zijn momenteel in de ban van een vermeend ISIS-filmpje. Daarin dreigt de 14-jarige scholier Ilhan M. met onthoofdingen van Joden en schoffeert op uiterst grove wijze Joodse vrouwen. ,,De grote vraag is nu: hoe serieus moeten we hem nemen?”, zegt een doodsbange leerling. Ilhan is intussen geschorst.

  Meer lezen op:
   dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Sybrand van Haersma Buma

  Open brief aan Sybrand van Haersma Buma

  bfm3bk

  Door Ronald Kaatee

  Geachte heer Buma,

  Laat ik gelijk met de deur in huis vallen: het CDA is niet mijn partij, maar ik vind dat u het goed doet. Zowel in de Tweede Kamer als in de media weet u uw punten te scoren, of het nu gaat om een nieuw belastingstelsel, het openbreken van de discussie over kernenergie of het tegengaan van de islamitische terreurdreiging. Het is over dit laatste onderwerp dat ik u middels deze open brief een paar vragen wil voorleggen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatstekort in Zweden zesmaal hoger vanwege islamitische immigranten

  Staatstekort in Zweden zesmaal hoger vanwege islamitische immigranten

  Screenshot 14

  (Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

  Zweden was ooit een van de rijkste en veiligste landen ter wereld. Toen besloten de Zweedse kiezers zelfmoord te plegen en voor immigratie te stemmen door de multiculturele politiek van de socialistische minister-president Olaf Palme te ondersteunen. De uitgaven voor niet-westerse immigranten steeg met 2 miljard Zweedse Kronen. In Denemarken ziet het er niet veel beter uit.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  27-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide
  Blanken uit Zuid Afrika krijgen asiel in Canada vanwege risico op genocide


  Volgens de BBC verandert het ANC van wijlen Mandela Zuid Afrika in een ‘communistische tirannie’.
  Genocide Watch waarschuwde vorig jaar zelfs dat de blanken in het land op het punt staan te worden uitgeroeid door de zwarten.

  In de jaren ’80 stonden de Westerse media bol van de berichten over de Apartheid in Zuid Afrika, en werden er tal van acties georganiseerd om het racistische blanke regime in Johannesburg ten val te brengen. Nu de laatste jaren in Zuid Afrika precies het omgekeerde het geval is, namelijk dat blanken worden gediscrimineerd en zelfs letterlijk met uitroeiing door de zwarten worden bedreigd, blijft de ‘politiek correcte’ gevestigde orde in Europa muisstil.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwing mij niet om afstand te nemen van de Islamitische Staat

  Dwing mij niet om afstand te nemen van de Islamitische Staat

  ruben_l_oppenheimer

  Illustratie Ruben L. Oppenheimer

  “Ik heb niets met hen gemeen, hoogstens de kleur van mijn haar”, aldus schrijver Özcan Akyol over de “barbaarse baardmannen” van IS in onderstaand opiniestuk. Hij laat zich daarom niet dwingen afstand te nemen van de terreurorganisatie. Gemiste kans, meent ex-gijzelaar Arjan Erkel in een reactie. “Juist afstand nemen van IS helpt bij het bijschaven van de karikatuur.” Bijval krijgt Akyol van Merit Cerit, hoofdredacteur van Zaman. Die is er moe van dat moslims “keer op keer uit moeten leggen dat een moslim geen terrorist kan zijn en een terrorist geen moslim”.
  Meer lezen op:
  nrc.nl


  » Reageer (0)
  26-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama prijst in VN toespraak Moslim Broederschap supporter van Hamas
  Obama prijst in VN toespraak Moslim Broederschap supporter van Hamas

  Moslim Broederschap tegen militaire actie tegen ISIS


  ‘Islam leert vrede’, zei Obama tijdens zijn VN-toespraak. Tegelijkertijd prees hij een sjeik die het islamitische terrorisme steunt en streeft naar de vernietiging van Israël en de oprichting van het Islamitische Kalifaat.

  Terwijl Amerikaanse gevechtsvliegtuigen doelen van de islamitische terreurorganisatie IS bombardeerden, prees de Amerikaanse president Barack Hussein Obama in zijn VN toespraak sjeik Abdullah Bin Bayyah, afgevaardigde van de virulent antisemitische Moslim Broederschap leider Yusuf al-Qaradawi en tevens een openlijke supporter van Hamas. Desondanks durfde Obama te beweren dat ‘islam vrede leert’, en verklaarde hij dat Amerika ‘nooit in oorlog zal zijn met de islam’. Andersom is echter per definitie altijd wel het geval.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de geest van de moslim, de islamitische trots verklaard

  In de geest van de moslim, de islamitische trots verklaard                 

  Moslims demonstreren op het Plein in Den Haag tegen IS
  Moslims demonstreren op het Plein in Den Haag tegen IS - Foto: ANP           

  door Afshin Ellian      

  Islamliefhebbers blijven volhouden dat terreurbeweging IS niets met de islam heeft te maken. Net zoals Al-Qa'ida niets met de islam heeft te maken. Zelden is het woord gematigd zo inhoudsloos geworden als nu in het geval van het islamitische geweld.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel woede onder moslims in Haagse Schilderswijk over Nederlandse deelname aan strijd tegen IS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Veel woede onder moslims in Haagse Schilderswijk over Nederlandse deelname aan strijd tegen IS

  ISISvlag         
  'Er hoeft maar iets te gebeuren en de vlam slaat hier in de pan'

  Veel islamitische bewoners van de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaalkwartier zijn woest over de Nederlandse deelname aan de strijd tegen IS. De haat tegen Amerikanen met Nederland als slaafse volger en angst voor aanslagen voert de boventoon in deze Haagse wijken. Dit blijkt uit een publicatie in ochtendcourant Trouw.
  Meer lezen op:
  thepostonline.nl

  » Reageer (0)
  25-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS executeert in het openbaar 'afvallige' Iraakse activiste

  IS executeert in het openbaar 'afvallige' Iraakse activiste
  Door: Redactie 25/09/14 -  14u04  Bron: AP 

    
  Samira Salih al- Nuaimi. © Gulf Center for Human

  UPDATE De Iraakse advocate en mensenrechtenactiviste Samira Saleh Al-Naimi is door Islamitische Staat in het openbaar ter dood gebracht na door een zogenaamde 'shariarechtbank' schuldig te zijn bevonden aan afvalligheid. Dat hebben de Verenigde Naties vandaag gemeld
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  24-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Waarom we moslims wel aan moeten spreken over ISIS

  3wkwnqDoor Hans Moll

  Twee min of meer bekende Nederlanders hebben een interessante fatwa uitgesproken. Eberhard van der Laan vindt dat Nederlandse moslims niet gevraagd mag worden om publiekelijk afstand te nemen van islamitische barbaarsheden. “Niemand wil over één kam geschoren worden met extreme anderen’, aldus de burgemeester van Amsterdam tijdens de 25ste Abel Herzberglezing.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Not In My Name: waarom Islamitische Staat moet worden losgekoppeld van islam

  Not In My Name: waarom Islamitische Staat moet worden losgekoppeld van islam

  Blondemevrouw

  Screenshot 10

  Wereldleiders zoals Obama en Cameron willen u doen geloven dat islam een religie van vrede en tolerantie is. Ook dichter bij huis zien we premier Rutte krampachtig verklaren dat hij oneindig veel respect heeft voor de moslim in Nederland die zich via de moskee of als buurtvader inzet voor de Ummah. Niets dan goeds over islam. Islamitische Staat draagt negatief bij aan de beeldvorming inzake islam. Een onrealistische beeldvorming die zo zorgvuldig is gecreëerd door wereldleiders, politici, mainstream media en moslimorganisaties in het westen. Door Islamitische Staat geheel teniet gedaan, het ware gezicht van islam tonend. En nu zien we dat ook ‘gewone’ moslims zich uitspreken tegen Islamitische Staat door de actie Not In My Name. De islam zou gekaapt zijn door koppensnellers. Echter, niets is minder waar.
  Meer lezen op:
  dutchfreepress.nl


  » Reageer (0)
  23-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1.800 illegalen wachten in de haven van Calais……

  1.800 illegalen wachten in de haven van Calais……

  Calais

  …. en de Fransen doen waar zijn al tientallen jaren goed is zijn, afwachtend kijken naar de hulp van een ander. Misschien dat dit gedrag ook een beetje verklaart waarom zo veel Nederlanders graag een huis kopen of “iets” beginnen in Frankrijk, want de mentaliteit komt aardig overeen. De Franse Minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve is net terug uit Londen en kreeg de toezegging dat er vanuit Grot Brittannië een bedrag van 15 miljoen euro wordt overgemaakt aan de gemeente Calais, zodat die in staat gesteld wordt de haven waar momenteel een 1.800 illegalen voornamelijk uit Soedan en Eritrea wachten  op een mogelijkheid het kanaal over te steken.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer moslims fundamentalistisch dan politiek wil toegeven
  Meer moslims fundamentalistisch dan politiek wil toegeven
  Geplaatst door Frank Verhoef op 23 september, 2014
         

  Nee, het klopt niet dat driekwart van de moslims de sharia wil. Maar dat betekent niet dat de wegkijkers automatisch gelijk hebben.

  Willen we een liberaal-democratische en vrije samenleving blijven, dan moeten we kritisch kijken naar de islam en de aanhangers ervan. Hoe meer (gefundeerde) islamkritiek, hoe beter. Wie weet maakt de islam ook ooit een tijd van Verlichting door, al lijkt het daar op z'n minst nog wel een paar honderd jaar te vroeg voor.

  meer lezen op:
  dagelijksstandaard.nl


  » Reageer (0)
  22-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media 22 september: 'Moslim hóeft IS niet af te wijzen'

  Media 22 september: 'Moslim hóeft IS niet af te wijzen'                 

  Van der Laan wil dat we meer begrip tonen voor moslims die IS steunen
  Van der Laan wil dat we meer begrip tonen voor moslims die IS steunen - Foto: ANP

  door Servaas van der Laan                               

   Je kunt niet van moslims in Nederland eisen dat ze afstand nemen van de terroristische organisatie Islamitische Staat (IS), dat vindt althans de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA). Het Haagse jihad-koppel dat een aanslag wilde plegen in het gebouw van de Europese Commissie had de explosieven daarvoor al in huis.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  21-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkanenknuffelaar van de week, Hans Kelderman

  Marokkanenknuffelaar van de week, Hans Kelderman

  Kelderman

  Mocht u toevallig een wat moeilijk met zijn puberteit omgaande zoon hebben, zeg maar in de leeftijdsgroep tusen de 12 en 18 jaar, zo’n jongen die zijn hormonale drift af en toe niet de baas kan en dan gewoon een meisje het ziekenhuis in trapt uiteraard samen met een vriendje, dan is er hulp. Wendt u tot de heer Hans Kelderman, de wat zoals op de foto kunt zien ,  gewoonlijk bij dit soort deskundigen met een softe blijk de wereld in kijkende bestuursvoorzitter van de Aloysius Stichting,
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telegraaf negeert inhoudelijk antwoord op islamleugens

  Telegraaf negeert inhoudelijk antwoord op islamleugens

  Geplaatst door Chris Develing op 20 september, 2014

         

  In haar rubriek ‘Wat u zegt’ staat De Telegraaf normaliter slechts een minuscuul stukje tekst van haar lezers toe. Op 12 september jongstleden stond daar echter een twee kolommen tellend relaas van zomaar een moslim die de Islam/IS vergelijking zat is. De beste man schreef hierin, waarschijnlijk vanuit oprechte onwetendheid, een feitelijke onwaarheid over de Koran om de vredelievendheid van de Islam te benadrukken. 
  Meer lezen op:
  dadelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje (13) op fiets in gezicht gestompt in Didam

  Meisje (13) op fiets in gezicht gestompt in Didam  Nee, Nee

  Zomaar twee berichten en nee ik ga hier niets zeggen over afkomst of geloofsbetuiging van de lafbekken die zelfs meisjes van 13/15 nog in groepsverband moeten mishandelen terwijl omstanders er bij staan en niet ingrijpen maar naar de camera grijpen, ziek dom volk.
  Meer lezen op:
  bolo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irak: IS-terreurmilitie richt eigen politie-eenheid op

  Irak: IS-terreurmilitie richt eigen politie-eenheid op

  Screenshot 13

  (Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

  Terwijl westerse politici maar langzaam uit hun shocktoestand over het vastberaden brute optreden van IS ontwaken, versterkt de moordenaarsbende in alle kalmte zijn bestaan. Nu richtte de islamitische terreurmilitie in Irak een eigen politie-eenheid op, met alles wat daarbij hoort: politiebureaus, mooie politieauto´s met een embleem en het opschrift “Islamitische politie Ninive Staat”, een gevangeniseenheid en uiteraard met  gewetenloze politieagenten, die zich conform de islamideologie gedragen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Ibn Khaldoen

  Hans Jansen - Ibn Khaldoen

  hj.png
  Wat is de meest nobele manier om iets in handen te krijgen en er de eigenaar van worden? Het ligt voor de hand om ‘gewoon maar even kopen’ als een goede optie te zien, maar kopen is niet nobel, want dan maak je gebruik van de zwakte van de verkoper. Die heeft geld nodig en verkoopt daarom spullen. Dat is zwakte. Van zwakte gebruik maken is nooit nobel. Soms ligt het andersom en is het de koper die zwak staat, en zijn geld vrijwillig afgeeft om iets in handen te krijgen dat in de ogen van een ander zo overbodig is dat hij wel kwijt wil.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'IS-aanslagen in België verijdeld'
  'IS-aanslagen in België verijdeld'

  - Bijgewerkt

  Het federaal parket heeft de voorbije maanden verschillende aanslagen in België verijdeld. Die werden beraamd door ex-Syriëstrijders of sympathisanten van de terreurorganisatie IS.

  • 'IS-aanslagen in België verijdeld'
   Verhoogde beveiliging tijdens de heropening van het Joods Museum © Belga

  Het federaal parket heeft de voorbije maanden verschillende aanslagen  in België verijdeld. Die werden beraamd door ex-Syriëstrijders of  sympathisanten van de terreurorganisatie IS. Dat meldt de krant De Tijd  die verwijst naar gerechtelijke kringen. 1 op 9 teruggekeerden heeft  volgens die bronnen de bedoeling om een aanslag te plegen.
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgangspunten voor een ander immigratiebeleid
  Uitgangspunten voor een ander immigratiebeleid
  Geplaatst door Jan Gajentaan op 20 september, 2014
         

  Eerder deze week heb ik op DDS mijn ergernis laten blijken over het zo langzamerhand vaste ritueel in onze politieke arena, zodra het immigratie- of integratiebeleid ter sprake komt.  

  Wilders roept iets dat kennelijk schokkend is en de rest buitelt over Wilders heen (Pechtold voorop natuurlijk). Het resultaat is steevast een mediahype die drie dagen duurt, waarna iedereen weer overgaat tot de orde van de dag en er dus niets veranderd of opgelost is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogelijke fraude bij zeker vijf anti-jihadprojecten onderzocht

  Mogelijke fraude bij zeker vijf anti-jihadprojecten onderzocht

  Door: Merijn Rengers, John Schoorl − 20/09/14
  © anp. Boven en onder: deelnemers aan een anti-IS-demonstratie op het Plein in Den Haag, eind juni van dit jaar.

  Het Openbaar Ministerie onderzoekt fraude en corruptie bij tenminste vijf grote anti-radicaliseringsprojecten. Dat blijkt uit onderzoek van de Volkskrant naar misbruik van subsidies voor het bestrijden van jihadisme in Nederland.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  19-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australië rolt in eigen land IS-netwerk op; België bezorgd om terugkerende Syriëstrijders

  Australië rolt in eigen land IS-netwerk op; België bezorgd om terugkerende Syriëstrijders

  is-recruit2

  Recruteringskantoren van de terreurgroep Islamitische Staat (IS/ISIS) om nieuwe strijders te werven schieten overal als paddestoelen uit de grond. En voor wie de reis te ver is, mag het voor IS altijd in eigen land proberen. Oefening baart kunst, niewaar?
  Gisteren nam de wereldopinie verbaasd kennis van een anti-terreuroperatie die werd uitgevoerd in Australië tegen locale aanhangers van Islamitische Staat (IS/ISIS).
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen slachtoffer. Strenge agent MAGNIET

  Iedereen slachtoffer. Strenge agent MAGNIET

  pomopo.jpg

  Een enorme soap in Politieland en omstreken. De (waarnemend) Nationale Ombudsman meent dat de 'politieleiding te snel opkomt voor haar eigen mensen.' Voorts stelt hij vast dat agenten te weinig zelfvertrouwen hebben. Tamelijk gratuit, zo'n pennenlikker die als grootste trauma 't overlijden van z'n cavia heeft die de politie af gaat zitten vallen terwijl die juist de laatste tijd stevig in aanraking komen met de onderkant van de samenleving.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jammer, Femke, dat je minstens zo lui en voorspelbaar bent

  Jammer, Femke, dat je minstens zo lui en voorspelbaar bent

  Elma Drayer − 18/09/14,
  © anp. Demonstranten tijdens de 'Mars van de vrijheid' tegen moslimradicalen en anti-semitisme.

  column Vorige week boog ik me over de djihadgangerduiders. In het bijzonder reageerde ik op een stukje van Femke Halsema. De ex-politica wil doorgronden waarom jongelieden het Westen zo haten. Pas als we dat snappen, wijsneusde ze op De Correspondent, zullen we in staat zijn hun 'de wapens uit handen te slaan'.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  18-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duizenden jihadisten in Nederland dankzij laks optreden tegen Islamo-Nazisme’

  Duizenden jihadisten in Nederland dankzij laks optreden tegen Islamo-Nazisme’

  Samson noemt Wilders haatzaaier: PvdA heeft nog altijd ogen dicht voor gevaar islam

   

  Er zijn -zoals de politiek jaren heeft beweerd- niet slechts enkele tientallen, hooguit een paar honderd jihadisten in Nederland, maar vele duizenden. Dat is geen loos gerucht maar een feit dat onlangs werd toegegeven door het hoofd van de AIVD, Rob Bertholee. Dr. Manfred Gerstenfeld, bestuurlijk adviseur van enkele Europese en Amerikaanse multinationals en erkend internationaal antisemitisme expert, schrijft vandaag onder de kop ‘Het Nederlandse Islamo-Nazisme, Waar kwam het vandaan?’ dat de oorzaak de lakse, soms zelfs bizarre houding van de Nederlandse overheid is, dat jarenlang het venijnige anti-Joodse sentiment onder moslims zo goed als heeft genegeerd.
  Mer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  17-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeveer 40 procent van de Europese Joden verbergt zijn/haar Joodse identiteit

  Ongeveer 40 procent van de Europese Joden verbergt zijn/haar Joodse identiteit

  europa-joden

  Ongeveer veertig procent van de Europese Joden verbergen hun identiteit, beweert het Rabbinaal Centrum van Europa (RCE) en de Europese Joodse Associatie (EJA) op maandag 15 september ’14. De organisaties, die beide worden geleid door Menachem Margolin, een Chabad rabbijn uit Brussel, verklaarde dat zij hun gegevens wonnen uit meer dan 800 rabbijnen en RCE leden over het hele continent hadden verzameld maar zorgden niet voor een gedetailleerde uitleg hoe ze aan het percentage kwamen van 40 % noch van de gebruikte methodologie van de studie.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelovigen onthoofden: Hoe Allah “de harten van de gelovigen geneest”

  Ongelovigen onthoofden: Hoe Allah “de harten van de gelovigen geneest”

  Screenshot 33

  (Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: Wachteres & Henk V.)

  Om te begrijpen waarom de Islamitische Staat  zijn ‘ongelovige’ gevangenen niet alleen onthoofdt, maar hun lijken ook verminkt en er de spot mee drijft – en dit alles onder sadistisch gelach – hoeft men alleen maar de koran te raadplegen en zich richten op de daden van de islamitische profeet Mohammed. De Koran spoort de gelovigen aan om “Hen te bestrijden [degenen die zich verzetten tegen de islam], Allah zal hen door uw handen straffen, hen vernederen, u tot een overwinning over hen stellen, en de harten van de gelovigen genezen, de woede uit hun hart wegnemen” (koran, soera 9, vers 14-15).
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  16-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar wat losse gedachten . . .

  Zomaar wat losse gedachten . . .

  Screenshot 16

  (Door: Martha N.)

  “ISIS-mensen zijn geen moslims, maar monsters; de islam is een geloof van vrede”, aldus sprak de wijsgeer Cameron. In Zweden komen de socialisten weer aan de macht… die staan achter de moslims. Als dit zo doorgaat, is Zweden de eerste moslimstaat binnen Europa. Hoe verdoold, hoe gedachteloos en gehersenspoeld is de westerse bevolking. ISIS doet niets anders dan de koran naar de letter toepassen! Fundamentalistischer gaat het niet! IS = de koran! IS – IS-LAM ziet zichzelf als de helpende hand van Allah!
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Topadviseur Obama heult met Moslim Broederschap

  VS, september 2014

  Topadviseur van het veiligheidsdepartement van Obama, Mohamed Elibiary is deze week teruggetreden na controversiële tweets over de ‘onvermijdelijke terugkeer van het kalifaat’ en ‘het verkeerd begrijpen van 9/11’. Als reactie op zijn kalifaat-tweet werd Elibiary gevraagd of hij dit kalifaat steunde en hij antwoordde dat de VS zich steeds meer zou verbinden aan radicale groepen, zoals de Moslim Broederschap.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen

  Je hebt vluchtelingen en vluchtelingen

  afbeelding middels Unicef


  Sommige zijn welkom, andere moeten wegblijven aangezien ze ons land naar de kloten wensen te helpen met hun achterlijke islamitische gedachtegoed dat bol staat van geweld en haat tegen de niet moslims, tegen de Nederlanders en tegen de vrijheid waarin wij hier in Nederland hopen te kunnen blijven leven.
  Mensen die op de vlucht zijn voor het islamitische moordenaars en verkrachters gilde, dat zich zelf al enkele weken islamitische staat noemt, moeten altijd welkom zijn in ons Nederland en tja voor deze mensen holt onze regering niet zo vlug, zo halen liever vliegladingen (toekomstige) jihad strijders binnen om ons land van binnenuit kapot te maken in plaats van dat ze die mensen helpen die echt in ons land willen komen schuilen juist voor dit islamitisch geweld

  Meer lezen op:
  bolo.nl


  » Reageer (0)
  15-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad

   Ongelooflijk, de publieke omroep maakt reclame voor de jihad 

   door  fshin Ellian                 

  Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt
  Van der Meulen sprak in Syrië met de Nederlander die zichzelf Abu Gharib noemt - Foto: Screenshot BNN
  Met de documentaire Paradijsbestormers heeft de overheid per ongeluk een effectief romantische rekruteringsfilm laten maken. Wat een achterlijk gedoe.   
                                    

  » Reageer (0)
  14-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'

  'Het gaat niet om de vrijheid een hoofddoek te dragen, maar om de vrijheid van anderen'

  Wie het recht opeist om in een Westerse stad een symbolisch beladen accessoire als de hoofddoek te allen tijde en in alle omstandigheden te dragen, mag niet verwonderd zijn dat niet iedereen dat even leuk vindt, schrijft Philipp Bekaert van Liberales. 'Het gaat niet om uw vrijheid en integriteit, maar om die van anderen.'
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Krijgt Samsom de zwartepiet?

  13 september 2014
  Gepubliceerd door Joost Niemöller

  samsombreed
  Het was in politiek opzicht een hete zomer. Diederik Samsom, leider van de PvdA was vrijwel afwezig. Eigenlijk doet hij niet mee aan het debat. Hij hief zijn Twitter account op. Het zijn vooral enkele PvdA ministers die zich momenteel laten gelden. Nu, dat is ook de klassieke rol van de fractieleider van een coalitiepartij. Noodzakelijk in de luwte.

  Maar Samsom heeft toch de partijkar getrokken en niet die PvdA ministers. Zonder Samsom was er nooit die wonderbaarlijke deal met de VVD. Zonder hem niet dat best wel redelijke verkiezingsresultaat in de laatste Tweede Kamer verkiezingen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

  Obama: “De ´Islamitische Staat´ (IS) is niet islamitisch”

  Screenshot 22

  (Vertaling: E.J. Bron)

  “Geen religie staat het doden van onschuldigen toe en de grote meerderheid van de slachtoffers van ISIS waren moslims.” Het is goed dat Obama probeert ons precies uit te leggen waarom de “Islamitische Staat” niet islamitisch is, speciaal met het oog op de moslims die vanuit de VS naar Irak en Syrië vertrekken om zich bij haar aan te sluiten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks
  IS verkoopt op slavenmarkten meisjes vanaf 3 jaar oud voor seks


  Alleen al in Pakistan houden moslims 2,2 miljoen slaven, waarvan velen nog maar kinderen zijn. Complete christelijke families worden -soms al tientallen jaren lang- tot dwangarbeid en ook seks gedwongen. (3)

  De Islamitische Staat, waar onder andere Duitsland, Groot Brittannië en Nederland het niet nodig vinden om krachtig militair tegen op te treden –mede omdat NAVO ‘bondgenoot’ Turkije dit vanaf zijn grondgebied blokkeert- neemt massaal vrouwen en zeer jonge meisjes gevangen om hen op ouderwetse slavenmarkten te verkopen om te worden verkracht. Dit is in overeenstemming met de Koran, aangezien de profeet Mohammed zelf trouwde met een meisje van 6
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  13-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - OH

  Hans Jansen - OH

  hj.png

  De ‘Europese Unie’ verstrekt ontwikkelingshulp, ‘OH’. Dat doet de EU op eigen sap en verantwoordelijkheid. In 2014 besteedt de EU een bedrag van 2716 miljoen euro aan OH. De EU heeft een OH-zevenjarenplan dat doorloopt tot en met het jaar 2020. Dan moet het OH-jaarbedrag tot 3989 miljoen zijn opgelopen. Het is vreemd dat het EU-bedrag stijgt, van bijna 3000 miljoen naar bijna 4000 miljoen jaarlijks, want je zou toch verwachten dat, als de hulp effectief was, het bedrag juist zou moeten dalen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

  Veel Nederlanders haten de westerse cultuur

  Geplaatst door Herman Meijer op 12 september, 2014

         

  Er gaan veel meer jihadisten naar Syrië dan wij weten/denken. Joden worden bespuugd in de tram. Veel Nederlanders haten de westerse cultuur. En dat is een groot probleem.

  Er gaat iets goed fout vrienden. We hebben hier in Nederland een fantastische samenleving gebouwd. Kijk maar naar andere landen op de wereld. In theorie is iedereen vrij en blij. Ik schreef gisteren al een artikel op deze site over joden. Voor hen gaat dit helaas niet helemaal op. Langzaam worden zij met de rug tegen de muur gedreven. Door een bevolkingsgroep die in Nederland nog niet zo lang aanwezig is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi'

  'Jermaine W. betrokken bij Koranles kinderen Het Gooi'
  Bewerkt: Door Redactie 13-9-14 -  08:31  bron: ANP/NRC
    

  Jihadistennetwerk al vijf jaar actief met lessen voor jeugd

  Rechtbanktekening van vier verdachten in de Hofstadgroep-zaak, waaronder Jermaine W. © ANP.

  Een jihadistennetwerk in het Gooi verzorgt al vijf jaar Koranlessen aan kinderen en jongeren. Voorzitter van de stichting Educatief Instituut Arabische Taal en Cultuur is de voormalige Hofstad-verdachte Jermaine W., meldt NRC Next.
  Veiligheidsdiensten hebben W. al sinds 2004 in het vizier vanwege radicale ideeën. Hij is nooit veroordeeld. , Vorige week vertrok W. met zijn gezin naar Syrië.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije weigert mee te werken aan Westerse militaire actie tegen IS
  Turkije weigert mee te werken aan Westerse militaire actie tegen IS


  Obama tijdens zijn IS-toespraak. Sommigen zagen in de toevallige ‘twee horens’ boven zijn hoofd een treffend symbool van de ook gisteren weer met gespleten tong sprekende Amerikaanse president.

  Wat we gisteren al kort aanstipten is nu bevestigd: Turkije weigert mee te werken aan de door president Obama aangekondigde militaire coalitie tegen IS, en heeft het gebruik van zijn luchtmachtbases verboden. De Turkse regering heeft het Witte Huis laten weten dat het geen deel wenst uit te maken van de Amerikaanse strategie om IS te vernietigen. Vanwege het belang van Turkije, dat grenst aan zowel Syrië als Irak, lijkt Obama’s aangekondigde ‘vernietiging’ van IS bij voorbaat te mislukken, mede omdat ook Duitsland en Groot Brittannië niet van plan zijn om mee te doen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsmonopolie (Het mag één keer, dus wat let je?)

  Overheidsmonopolie  (Het mag één keer, dus wat let je?)

  Oké, je wist het al maar nu heb je het zwart op wit: de islam met alles d'r op en d'r aan wordt Nederland door de strot geduwd. De overheid neemt daarbij het voortouw en schuwt intimidatie niet. Lees je mee? 
  Ingezonden brief:

  Wat is er gebeurd? 
  Op vrijdagochtend ga ik, man van middelbare leeftijd, naar het gemeentehuis om m'n rijbewijs te verlengen. Vroeger kon je daar op wachten, nu duurt zoiets een week. Achter het loket waar ik me dien te vervoegen, zit, totaal onverwacht, een vrouw met een islamitische hoofddoek op haar hoofd.
  Meer lezen op:
  hoeiboei.nl

  » Reageer (0)
  10-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

  Raadslid dat Isis bejubelde biedt excuses aan

  Robin de Wever − 09/09/14, 13:08
  © YouTube. Abdoe Khoulani

  UPDATE Abdoe Khoulani heeft spijt. Het Haagse raadslid gaat zijn excuses aanbieden voor het bejubelen van terreurgroep Isis. Ook stapt hij uit het bestuur van de islamitische school die hij in Amsterdam wil oprichten.
  Dat meldt hij aan Trouw. Khoulani, die de enige Haagse raadszetel van de Partij van de Eenheid bekleedt, zorgde in juni voor een landelijke controverse. "Leve Isis!", schreef hij toen op zijn Facebookpagina. "En op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken."
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  08-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar anti-Joodse scheldpartij in Schilderswijk

  Onderzoek naar anti-Joodse scheldpartij in Schilderswijk

  © Twitter/Fabrice Schomberg .
  Ik voel me in de wijk echt onveilig sinds wijkgenoten op demonstraties 'Dood aan de Joden' riepen
  Fabrice Schomberg

  Het Openbaar Ministerie gaat 'grondig' onderzoek doen naar een incident rond de Joodse Schilderswijker Fabrice Schomberg. Vrijdagavond werd hij uitgescholden en bedreigd, toen hij met een keppeltje op door de wijk liep.

  Meer lezen op:
  ad.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergronds Gaza: een kijkje in de tunnels van Hamas betaald met westerse hulp

  Ondergronds Gaza: een kijkje in de tunnels van Hamas betaald met westerse hulp


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu dagelijks islam-gerelateerd geweld in Schilderswijk
  Nu dagelijks islam-gerelateerd geweld in Schilderswijk
  Geplaatst door Tim Engelbart op 7 september, 2014
         

  Vrijdag werd een Joodse man aangevallen, en zaterdag de politie. Langzaam bij beetje wordt duidelijk dat de Schilderswijk eigenlijk geen onderdeel van Nederland meer uitmaakt, maar een ISIS-enclave in den vreemde is.

  De Haagse Schilderswijk heeft - ondanks verschillende pogingen de buurt van nieuwe allure te voorzien - nooit echt gedeugd. Midden negentiende eeuw begon de wijk onder de naam 'het Rode Dorp' als pre-modern 'tuigdorp' waar de regio Den Haag allerlei asocialen kon huisvesten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  07-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund
  De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund

  Radicalisme en Sharia-voorstanders geen splintergroep, maar mainstream – Tijdbom: Alleen al in Frankrijk 4,64 miljoen moslims die achter IS staan


  Net als destijds de Nazi’s: een klein groepje ‘geüniformeerden’, maar een zeer grote achterban. Zelfs de ideologieën vertonen grote overeenkomsten.

  Tijdens een debat over het jihadisme bleek gisteren weer eens dat de traditionele linkse politieke bondgenoten van de islam –met D66 en GroenLinks voorop- nog altijd vasthouden aan de mythe dat het extremisme door slechts een klein groepje moslims wordt gesteund. Bij de PvdA en vooral het CDA (3) lijken zowaar de ogen langzaam enigszins open te gaan. PVV leider Geert Wilders wees er op dat hij al 10 jaar waarschuwt voor de islam, en dat uit onderzoek blijkt dat 73% van de moslims in Nederland vindt dat Syriëgangers helden zijn (2). De cijfers uit veel andere landen geven hem gelijk, en tonen onverbiddelijk aan dat ‘links’ nog steeds een politiek-correct sprookje verkondigt dat van iedere realiteitszin is gespeend.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  06-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Gelijkhandigheid

  Hans Jansen - Gelijkhandigheid

  hj.png

  In de politieke cultuur van een moderne tirannie is evenhandedness een belangrijk begrip. ‘Gelijkhandigheid’ betekent dat als Justitie tien aanhangers van de ene oppositie- of verzetsbeweging opsluit, er van elke andere oppositiebeweging ook tien aanhangers moeten worden opgepakt, anders krijg je scheve ogen. Ik ken het begrip uit het Egypte van Nasser en Moebarak. Drs. Bertus Hendriks, activist en Midden-Oosten deskundige, heeft het me toen en daar uitgelegd. Ik was destijds nog een leergierig kereltje, en zat graag aan de voeten van deze Marxmeester.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform

  De schaamteloze arrogantie van moslims in islamuniform
  Zaterdag, September 6, 2014


  “Mag ik jullie iets vragen?”
  Ik was tegen sluitingstijd in een winkel, waar 2  stevig gehoofddoekte moslima’s bezig waren met afsluiten, had mijn aankoop gedaan en vroeg me af, hoe je als moslim nog kunt verantwoorden om de islam aan te hangen, gezien de dagelijkse voorbeelden van het ware koranleven in de media.
  Met dank aan IS, die ons nog beter dan Al Qaeda laat zien hoe je de islambronnen (koran, ahadith, voorbeeldleven van Mohammed) in praktijk brengt.
  En zo nog een paar, Boko Haram doet het ook goed, Hamas, Al Nusra, Hezbollah, you name it.
  Als “gematigde, aardige” moslim moet je je toch dood schamen, dat je nog niet al lang ex-moslim bent geworden !
  Meer lezen op:
  tora-yeshua.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadgezin vertrokken naar Syrië

  Jihadgezin vertrokken naar Syrië

  Geplaatst door Michael van der Galien op 6 september, 2014
         

  Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren? De vader is een bekende van de inlichtingendiensten... of zou dat moeten zijn.

  Het is werkelijk niet. te. geloven. Afgelopen zondag vertrok een radicaal-islamitisch gezin - of beter: een gezin waarvan de ouders geradicaliseerd zijn - plotseling naar Syrië. Enige tijd was er onduidelijkheid over de identiteit van de betrokken personen, maar nu niet meer. Het blijkt namelijk dat papalief ... de in Amersfoort woonachtige Jermaine W. is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  05-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland 2014: In Wuppertal patrouilleert de “shariapolitie

  Duitsland 2014: In Wuppertal patrouilleert de “shariapolitie"

  Screenshot 30

  (Vertaling: E.J. Bron)

  In Wuppertal gaat sinds kort de “shariapolitie” op patrouille, die controleert of het gedrag van voorbijgangers overeenkomt met de wetten van de islam. In een op internet gepubliceerde video is te zien hoe een groep rondom de Salafist Sven Lau alias Abu adam personen aanspreekt en hen informeert over hun zogenaamd onislamitisch gedrag. In beeld komt een poster met de aanwijzing “You are entering a Shariah controlled zone. Islamic rules enforced.” (U betreedt een door de sharia gecontroleerde zone. Hier worden de islamitische wetten gehandhaafd).
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farage: ‘Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa’
  Farage: ‘Multiculturalisme oorzaak populariteit IS onder moslims Europa’

  ‘Grootste fout politiek was ruimte geven aan de islam - Wij zijn zwak geweest en hebben veel aan onszelf te danken’ – Times journalist: Pakistaanse verkrachtingsbende Rotherham maakte opvattingen van ‘rechts’ realiteit


  Overal in Europa rijzen nieuwe bolwerken van een religie op die in landen waar ze de baas wordt openlijk intolerant, racistisch, militant, gewelddadig en antisemitisch is.

  Nigel Farage, de leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij UKIP die in diverse peilingen al de grootste van het land is, heeft op TV opnieuw hard uitgehaald naar de gevestigde politieke orde. Volgens hem heeft de populariteit van IS onder moslimjongeren die in Groot Brittannië zijn opgegroeid alles te maken met het door de staat gewilde en bevorderde multiculturalisme, dat juist een verdeelde samenleving heeft veroorzaakt. En wat voor de Engelsen geldt, geldt ook voor de rest van Europa.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische momenten in de aanloop naar de apokalyptische burgeroorlog:

  Iconische momenten in de aanloop naar de apokalyptische burgeroorlog:
  Khadija Arib (smerige grafteef), een raadsvergadering in Huizen (met islamitisch geboefte), de familie Sotloff (Lof der Zotheid)

  Khadija Arib (smerige grafteef)

  We beginnen met de speech van Geert Wilders, ander anderen gepubliceerd bij E. J. Bron. Ik zette er een comment onder:

  “4 september 2014 om 16:48
  Voortreffelijke speech!
  Niks op aan te merken.
  Kijk eens op 5:53 als Wilders erop wijst dat het haat-en-destructie-boek geheten “koran” voor de rechterhand van de Marokkaanse kamervoorzitster, Khadija Arib, ligt.
  Dan doet ze net of ze ‘m niet kan vinden en gaat een beetje half onder haar bureaublad zitten gluren.
  Let op dat smoel dat ze erbij trekt.
  Dat smoel betekent: “Nou ik weet niet waarover u het heeft en waarover u zich zich druk maakt.”
  Smerige grafteef.”

  Meer lezen op:
  martienpennings


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Vluchtelingenorganisaties:"Islam is het probleem"

  Het huidige kabinetsbeleid tegen het jihadisme in ons land faalt. Ook de nieuwe maatregelen die ministers Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) en Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) hebben opgesteld zijn verre van krachtig genoeg. Er moet alles aan gedaan worden om de verspreiding van de onderliggende extremistische ideologie te stoppen.
  Meer lezen op:
  powned.nl


  » Reageer (0)
  03-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Verslag van een leerzame schermutseling met de oemma

  Gisteren, 26 juli 2014, reisde ik met het openbaar vervoer naar Den Haag om mijn atheïstische *) solidariteit te betuigen met de assyrische christenen in Irak. In en rond Mosul.
  Ze worden door ISIS in het gunstigste geval, in lijn met het maffia-vers uit de Koran, gedwongen om onderdanig boete te betalen voor het niet-mohammedaan zijn. Vaak is de keuze gewoon: wordt volgeling (ahum) van Mohammed of sterf.
  Bij het vredespaleis klonk het krachtigste, expliciete anti-ISIS geluid dat tot nu in de straten van Nederland te horen is geweest. Met enkele honderden allochtonen -waaronder vier jonge meiden met islamitische hoofddoeken, sjiietisch blijkbaar- en enkele tientallen autochtonen scandeerden we "Nee tegen ISIS" en "We zijn niet bang".
  Onderweg erheen had ik in de trein een aanvaring met de oemma, de stam der Mohammed-volgelingen dus, waarbij mijn onbevreesdheid werd getest. Eerst verbaal, toen fysiek.
  Meer lezen op:
  keizers&kleren

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel Israël gered door een Godswonder van een verschrikkelijk bloedbad
  „Ik en mijn vrienden hebben een aantal terroristen van Hamas gevangen. Toen we ze ondervroegen, vroegen we hen, als je zo veel tunnels die in Israël uitkomen hebben gegraven, en die 25 meter onder de grond zijn gebouwd en een bereik hebben tot Beer Sheva, waarom hebben jullie er tot nog toe nooit éen gebruikt voor terreur aanslagen of om Israëliërs te ontvoeren of te doden?
  Meer lezen op:
  middenoostenandersbekeken.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeschikt voor publicatie: de hilarische domheid van de SP

  Ongeschikt voor publicatie: de hilarische domheid van de SP

  Er is eigenlijk geen mooi opstelletje van te maken en grafisch gaat het er niet uitzien met al die blote links, maar omdat het zo tekenend is voor de domheid van “links” en gedurende de laatste 40 jaar voor nagenoeg de gehele Westerse quasi-elite in het algemeen, publiceer ik het toch.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  02-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syriëganger opgepakt in Den Haag

  Syriëganger opgepakt in Den Haag
  Door: redactie Bron ANP
   
  Een rebel in de Syrische stad Aleppo. © afp.

  Een 29-jarige man uit Den Haag is vandaag opgepakt in zijn woonplaats, omdat hij als jihadist in Syrië zou hebben gevochten. Hij wordt ook verdacht van het bezit van opruiende teksten. De man zit vast in beperkingen, wat betekent dat hij alleen contact met zijn advocaat mag hebben. Dat meldde de politie.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  'Gruwelijke bewijzen van etnische zuivering door IS’

  ‘Gruwelijke bewijzen van etnische zuivering door IS’  
  Foto  AFP             
  De terreurbeweging Islamitische Staat (IS) voert in het noorden van Irak op grote schaal etnische zuiveringen uit. Dat zegt Amnesty International op basis van nieuwe bewijzen die door een onderzoekscommissie werden verzameld.
  IS viseert vooral de etnische en religieuze minderheden, maar ook soennieten die met de Iraakse en Amerikaanse autoriteiten ‘collaboreerden’ ontsnappen niet aan de gewelddaden.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  01-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Wie won de Derde Gaza Oorlog?
  Gepubliseerd: Zondag, 31 Augustus, 2014
  Door Missing Peace

  verwoeste appartementen in Gazaverwoeste appartementen in Gaza

  Na vijftig dagen van gevechten lijkt de Derde Gaza Oorlog nu definitief voorbij. Dat wil zeggen er is sprake van een staakt het vuren dat nu wel door Hamas wordt gerespecteerd. In feite was Hamas de partij die dit staakt het vuren hard nodig had. Dat verklaart dat men nu wel akkoord ging met het zelfde Egyptische voorstel dat men een maand geleden nog hooghartig afwees.
  Meer lezen op:
  missingpeace.eu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het “islamisme”-sprookje rondom ISIS, Hamas, Boko Haram & Co:

  Het “islamisme”-sprookje rondom ISIS, Hamas, Boko Haram & Co:
  het is de hoogste tijd om datgene te doen dat tot nu toe als ondenkbaar werd beschouwd

  Screenshot 30

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

  “Islam verhoudt zich tot islamisme als alcohol tot alcoholisme” (Henryk M. Broder).

  De barbaarse onthoofding van de Amerikaanse journalist schrikt het Westen op.

  Nu is het geblèr opeens weer reusachtig groot. Pure ontsteltenis in de VS en vooral in Groot-Brittannië over de onthoofdingvideo van IS, die aan iedereen laat zien wat er op hem of haar afkomt als men de islam niet duurzaam bestrijdt. Door IS zou 100 miljoen dollar geëist zijn voor de vrijlating van de Amerikaanse journalist James Foley. Het zou waanzin zijn geweest als de VS dit losgeld betaald zouden hebben. Er bevinden zich nog tientallen andere westerse gijzelaars in de klauwen van de IS-duivel, die daarna met gelijksoortige absurd hoge losgelden vrijgekocht hadden moeten worden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bussemaker wil onderwijs tegen Wilders

  Bussemaker wil onderwijs tegen Wilders

  31 augustus 2014
  Gepubliceerd door Joost Niemöller

  Buitenhof gezien? Daarin was de minister van onderwijs te gast. PvdA. Uiteraard. Ministers van onderwijs zijn in dit land per definitie PvdA. Dat heeft de PvdA altijd goed bekeken Onderwijs is indoctrinatie. Onderwijs is ideologie. Althans, dat zou het natuurlijk niet moeten zijn, maar waar kansen liggen moet je die grijpen, denken ze bij de PvdA.
  Meer lezen op:
  joostniemoller


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het idee dat de hele wereld hunkert naar onze liberale democratie blijkt een illusie'

  'Het idee dat de hele wereld hunkert naar onze liberale democratie blijkt een illusie'

  OPINIE - Martin Sommer − 31/08/14
  © anp. November 2004: in het Laakkwartier in Den Haag zijn speciale eenheden van de politie ingezet bij de arrestatie van terreurverdachten. 

  column Nederland lijkt de naïviteit over de radicalisering eindelijk voorbij, schrijft politiek commentator Martin Sommer.

  De omslag is misschien nog het best aan de SP af te zien. De socialisten waren altijd pro-Palestijns zonder omwegen. Zo stelde de SP-raadsfractie in Rotterdam onlangs nog samen met de moslimpartij Nida vragen aan het college. Als er strafmaatregelen komen tegen jihadreizigers, hoe zit het dan met die andere jihadisten, die naar Israël reizen om dienst te nemen in het leger? Want, aldus de vragenstellers, 'deze (teruggekeerde) mensen vormen potentieel een bedreiging voor de Nederlandse samenleving'.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  31-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas weigert wapens in te leveren en eist dat Israël eerst zelf ontwapent

  Hamas weigert wapens in te leveren en eist dat Israël eerst zelf ontwapent


  Nodig eens een eenzame terrorist uit bij u thuis…

  Het wordt met Hamas en Co alle dagen wat gekker in de Gazastrook. De wildste verklaringen van Hamaswoorvoerders allerhande worden in de media verspreid. Onbegrijpelijk dat de media zoveel aandacht besteedt aan terroristen en guerilleros zoals Hamas die in een normale rechtsstaat levenslang achter de tralies zitten.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven in de islamitische heilstaat van IS: 'Er zijn ook Nederlandse vrouwen hier'

  Leven in de islamitische heilstaat van IS: 'Er zijn ook Nederlandse vrouwen hier'

  Door: Sacha Kester − 30/08/14
  © ap. Een parade van IS in de straten van Raqqa, de hoofdstad van het kalifaat.

  Interview Hij maakt stiekem foto's en filmpjes van het dagelijkse leven in het kalifaat van IS. Niet alleen van de executies en de kruisigingen, maar ook van verkeersborden waarop staat dat vrouwen zich volledig moeten sluieren. Levensgevaarlijk werk, weet Abu Mohammed. 'Maar ik wil laten zien hoe IS ons kapot maakt.'
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  30-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de VN verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden?

  Zijn de VN verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden?

   Welkom bij de UNRWA, de hulporganisatie voor Palestijnse vluchtelingen: Raketten werden afgevuurd vanuit hun faciliteiten, er worden raketten opgeslagen in hun scholen, en een tunnel is gegraven vanuit een van hun booby-traps klinieken. Amerikaanse senatoren eisen eindelijk een onderzoek naar de wandaden van deze vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, maar zijn de UNRWA dan wel VN nu niet verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden tegen Israël?
  Meer lezen op:
  bolo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - Atheïsme is bloeddorstiger

  Hans Jansen - Atheïsme is bloeddorstiger

  hj.png

  Atheïsme is bloeddorstiger en moordzuchtiger dan alle godsdiensten bij elkaar. U heeft het natuurlijk direct al begrepen: op veler verzoek zal het vandaag eens niet over de islam gaan. De Chinese leider Mao is opgevoed als Boeddhist, maar was als volwassene anti-religieus. Hij heeft ruim 70 miljoen mensen om het leven gebracht. De schattingen worden nog steeds naar boven bijgesteld. Stalin, kerkelijk opgevoed, voormalig priesterstudent, held van de Sovjet-Unie, weldoener van de arbeidersklasse, kan bogen op ongeveer 20 miljoen slachtoffers.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad
  Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad

  Autoriteiten straften niet de daders, maar de ouders van slachtoffers en een klokkenluider


  De vijf leiders van de moslimbende. Eén van hen geniet inmiddels in zijn thuisland Pakistan van het vele geld dat hij verdiende met het laten verkrachten van talloze jonge Britse meisjes, en pocht daar zelfs mee op Facebook.

  In de Engelse stad Rotherham (nabij Sheffield) kon een Pakistaans-islamitische misbruik- en verkrachtingsbende 16 jaar ongestoord zijn gang gaan, omdat de politiek en toezichthoudende instanties –waaronder jeugdzorg en de politie- weigerden het probleem te erkennen uit angst voor ‘racisme’. Dankzij deze linksgroene politieke correctheid werden er zo’n 1400 autochtone minderjarige kinderen, waarvan sommige niet ouder dan 11, misbruikt, verkracht en gedwongen zich te prostitueren.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  29-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat'

  'De overheid vertrouw ik niet meer in de strijd tegen Jodenhaat'

  OPINIE - David Serphos − 29/08/14,
  © anp. Een politiebusje bij de ingang van het Joods Historisch Museum. De politie in Amsterdam is nog waakzamer dan anders rond Joodse instellingen, een dag na de schietpartij in Brussel. 

  opinie Ook al kost het vrienden, we moeten ons strijdbaar opstellen tegen Jodenhaat en voor ons lijfsbehoud, schrijft David Serphos. 'Als Jood voel ik mij nog maar een klein stapje verwijderd van het gevoel hier niet thuis te zijn.'
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wenen is “anders”

  Wenen is “anders”

  Screenshot 8

  (Door: Andreas Unterberger – Vertaling: E.J. Bron)

  Niets toont het duidelijker aan dan de nuchtere cijfers van de demografie: Wenen is de afgelopen jaren een compleet andere stad geworden, in delen zelfs puur Turks van de Balkan. En dat wordt het de komende jaren nog veel meer. Is het raadhuis niet kortzichtig door deze ontwikkeling ook nog toe te juichen?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aanslag met builenpest'

  'IS-laptop onthult plan voor grote aanslag met builenpest'                

  Dit is de bewuste laptop met daarop een 'geheime folder' vol opzienbarende documenten
  Dit is de bewuste laptop met daarop een 'geheime folder' vol opzienbarende documenten - Foto: Screenshot Foreign Policy
  door Tom Reijner                                       

  Een onheilspellende vondst in Syrië. Een groep ‘gematigde’ rebellen ontdekte in het noorden van Syrië een zwarte, met stof bedekte laptop. Al snel bleek dat deze laptop van terreurbeweging IS was en dat er allerlei schokkende documenten op stonden.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  28-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jihadisten aanpakken is moslimpje pesten'
  'Jihadisten aanpakken is moslimpje pesten'
  Geplaatst door Frank Verhoef op 28 augustus, 2014
         

  Jihadistenadvocaat Michiel Pestman is knettergek.

  Michiel Pestman, waarschijnlijk kent u hem niet. Maar hij is de advocaat die talloze 'Syrië-gangers' (lees: Nederlandse moslimterroristen in Syrië en Irak die zich aansluiten bij ISIS) bijstaat. Die radicale moslims willen natuurlijk niet gestraft worden voor deelname aan een terroristische organisatie en medeplichtigheid aan genocide, want dan belanden ze in de cel. Pestman helpt ze daarbij.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gettoïsering van het Gazaconflict
  De gettoïsering van het Gazaconflict
  Geplaatst door Dirk-Jan van Baar op 26 augustus, 2014

         

  De Gaza-oorlog duurt nu al veel langer dan eerdere ronden in 2009 en 2012, met meer slachtoffers aan Israëlische en (vooral) Palestijnse kant. We weten allemaal hoe dat komt. Hamas blijft raketten afschieten en heeft al drie keer een bestand geschonden.

  Over de schuldvraag kan dus geen twijfel bestaan, niet in Israël, niet in Amerika, en eigenlijk ook niet in Europa, al blijft dat een veilige tussenpositie innemen. Dat Hamas er slecht voor staat, blijkt uit de openbare executies van 'collaborateurs', die een beeld van ISIS-achtige wreedheden oproepen. Je moet wel een zak over je kop hebben om nu nog te denken dat Hamas geen terreurorganisatie is en het beste voorheeft met de bevolking in Gaza.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotherham. Schandvlek van politieke correctheid.

  Rotherham. Schandvlek van politieke correctheid.

  Gepubliceerd door

  Door Hans Moll

  Een Somalische jongen van 12 jaar heeft in 2013 een tienjarig buurmeisje verkracht. Dit akelige bericht stond gisteren in De Telegraaf. De krant schrijft dat de jongen ten tijde van het incident net een jaar in Nederland was. De knaap verloor zijn moeder toen hij 2 jaar oud was. Vijf jaar later werd zijn vader ontvoerd en vermoord. Ook zijn grootouders raakte hij op jonge leeftijd kwijt, en in 2007 maakte hij mee dat het gezin van zijn tante, die naast hem woonde, werd uitgemoord. In 2012 ging hij naar familie in Nederland. Daar overleed zijn nichtje en moest zijn broer een hartoperatie ondergaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  27-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aziaten? Nee, Pakistaanse moslims

  Aziaten? Nee, Pakistaanse moslims

  flagBritainislam.jpg

  Realiteit bewijst: policor sloopt kinderen. Aanschouw de sociale automutilatie waar het Verenigd Koninkrijk nu de bittere vruchten van plukt. De policor-psychose maakt slachtoffers: minstens 1400 kinderen werden jarenlang stelselmatig verkracht, gemarteld, en geprostitueerd door moslimmannen, die tamelijk ongestoord hun gang konden gaan omdat de autoriteiten de horror onder het tapijt veegden. Doortastend onderzoek werd gefrustreerd omdat het omschrijven van de daders, Pakistaanse moslimmannen, racistisch zou zijn.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  26-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  NEDERLANDSE NAZATEN

  Schijnbaar kom je alleen voor ontwikkelingshulp in aanmerking als je geen Nederlandse roots hebt en bij voorkeur moslim bent…

  Indische Nederlanders

  Zwerven op je oude dag in Jakarta

  Lees deze hartverscheurende rapportage!

  Soms blijven onderwerpen net iets langer hangen en laten ze je als journalist, als mens, niet zo gemakkelijk los. Zoals het interview dat ik deze week had met Ferdinand Jenkins. Hij is 73 jaar, hoogbejaard. Ooit was hij een Nederlander. Nu is hij een stateloze burger zonder enige identiteitspapieren. Hij leeft van de veertig euro die hij iedere maand krijgt van Stichting Halin, Hulp aan Landgenoten in Indonesië. En van het beetje geld dat hij verdient door auto’s te wassen in de buurten waar hij ‘woont’. Maar door de intrede van de autowasserette droogt deze inkomstenbron op.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boycot de HEMA!

  Boycot de HEMA!

  Gepubliceerd door
  26 augustus, 2014

  P1040848

  Wat zijn Nederlanders toch een enorm schijtvolk. Een geflipte dichter roept op de tv dat zijn moeder voor Zwarte Piet werd uitgemaakt. Een halfzwarte mevrouw barst op diezelfde tv in janken uit omdat ze zich zo vernederd voelt. En vervolgens is er een rechter die gaat roepen dat ons kinderfeestje op 5 december een racistische inslag heeft.

  En nu zegt de HEMA dus dat de Zwarte Pieten verwijderd worden van de verpakkingen. 

  En ook de Bijenkorf komt met regenboogpieten. Want we willen niemand kwetsen hè.

  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat Terzake jihadist Anjem Choudary aan het woord laat, is onbegrijpelijk"

  Dat Terzake jihadist Anjem Choudary aan het woord laat, is onbegrijpelijk"

  26/08/14 -  10u48

   
  Anjem Choudary met het hart van de Britse democratie op de achtergrond.  © VRT.

  De keuze van het VRT-programma 'Terzake' om jihadist Anjem Choudary aan het woord te laten, gaat er bij N-VA'ers Matthias Diependaele en Wilfried Vandaele niet in. Zij noemen het interview met de voormalig woordvoerder van Sharia4UK een inschattingsfout.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETITIE: Stop de islamisering van Nederland

  PETITIE: Stop de islamisering van Nederland

  Screenshot 37

  Stop de islamisering in Nederland. Wij hebben er genoeg van. Islamisering of is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische religie”, cultuur en wetgeving. Bij demonstraties die eigenlijk bedoeld zijn voor de situatie in Gaza zijn bepaalde leuzen luidkeels geschreeuwd door de aanhangers van de islam, en als het aan de gelovigen van de koran ligt is dit de volgorde van mensen die dood moeten. Dood aan de Joden, dood aan de zionisten, dood aan de ongelovigen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com

  www.petities24.com/stop_de_islamisering_van_nederland


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe haatimams indirect door de overheid worden gesubsidieerd

   Hoe haatimams indirect door de overheid worden gesubsidieerd                

  Haatprediker Khalid Yasin spreekt tijdens een islamcongres in Amsterdam
  Haatprediker Khalid Yasin spreekt tijdens een islamcongres in Amsterdam - Foto: ANP
  door Nikki Sterkenburg                                       

  Overheid steekt miljoenen in preventieprojecten om radicalisering tegen te gaan. Zelden wordt het resultaat van die investering onder de loep gehouden.                     

  Michael Adebowale (22), een van de twee  Britse jihadisten die in mei 2013 soldaat Lee Rigby in de Londense wijk  Woolwich met een slagersmes vermoordden, hing tot vlak voor zijn daad  rond in islamitische instellingen die als 'gematigd' bekendstaan en die subsidies ontvingen om radicalisering tegen te gaan.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  25-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een half miljoen euro voor vier maanden werk.
  Een half miljoen euro voor vier maanden werk.

  U zal ongetwijfeld vragen: Waar kan dat? Welnu U zou beter bij de les gebleven zijn bij de Europese verkiezingen van mei jongstleden. De naam van deze zelfbedieningswinkel is de EU!
  Vier Brusselse eurocommissarissen, die tijdelijk inspringen op interim basis kunnen tot een half miljoen euro per kop incasseren voor iets minder dan vier maanden werk
  Meer lezen op:
  nageltjes.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met het beschuldigen van Israël en word wakker: De zwarte vlag van de Jihad is de ECHTE bedreiging voor de wereld

  Stop met het beschuldigen van Israël en word wakker: De zwarte vlag van de Jihad is de ECHTE bedreiging voor de wereld

  Screenshot 10

  Degenen die gemakshalve Israël de schuld geven van de problemen in het Midden-Oosten, worden misleid [REUTERS]

  (Door: Douglas Murray – Vertaling: Wachteres & Henk V.)

  De huidige gebeurtenissen in het Midden-Oosten hebben hun weerslag in de straten van Groot-Brittannië en Europa. Joden worden hier in Groot-Brittannië  aangevallen, zij worden tegengehouden als ze een synagoge in Parijs willen binnengaan en de kreet ‘Dood aan de Joden’ is in Duitsland voor het eerst in 70 jaar weer te horen. Maar te weinig mensen lijken dit te willen opmerken of de [echte] betekenis te willen toegeven. Ze denken dat dit alleen over Israël gaat, of alleen maar over het Joodse volk. Dat is niet zo. Het gaat over ons allemaal.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boris Johnson: "Moordenaar van James Foley moet gedood worden

  Boris Johnson: "Moordenaar van James Foley moet gedood worden
  Door: redactie 25/08/14 -  10u36  Bron: The Huffington Post

  © photo news.

  Boris Johnson wil het vel van de jihandist die James Foley op een gruwelijke wijze executeerde. De Amerikaanse journalist werd vermoedelijk de keel overgesneden door een Britse rapper die in Syrië aan de zijde van de Islamitische Staat strijdt. Johnson die vorige week zijn deelname aan de parlementsverkiezingen aankondigde, wil ook actie ondernemen tegen de extremisten. "Als we nu niks doen dan staat het gevaar straks voor onze deur", luidt het vastberaden.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS toont de harde, inhumane islam

  ISIS toont de harde, inhumane islam

  Geplaatst door Leon de Winter op 25 augustus, 2014
         

  Als we een beeld willen krijgen van de manier waarop de eerste jihadisten zich in de zevende eeuw meester maakten van het Arabische schiereiland, dan kunnen we leren van de opmars van ISIS.

  De islam verspreidde zich via het zwaard. Het verwijt van moslims dat zij zo geleden hebben onder westerse imperialistische mogendheden is hypocriet; met geweld heeft de islam zich uitgebreid.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  24-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël bereidt nieuw grondoffensief Gaza voor
  Israël bereidt nieuw grondoffensief Gaza voor

  PA-president Abbas: Hamas wil totale oorlog tegen Israël – Hamas topofficial geeft toe: Burgers geëxecuteerd ter afschrikking – Raketten vanuit Libanon en Syrië op Golan en Galilea

   

  Vandaag werd de 4 jarige Daniel Tregerman begraven. Hij was het eerste Israëlische kind dat slachtoffer werd van de Palestijnse raketbeschietingen.

  De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft de afgelopen 2 dagen het aantal mortier- en raketaanvallen op Israël fors opgevoerd. Bij zo’n aanval kwam afgelopen vrijdag het vier jarige jongetje Daniel Tregerman om het leven, het eerste Israëlische kind dat slachtoffer werd van de aanhoudende Palestijnse beschietingen (4). Het Israëlische leger bereidt inmiddels een nieuw grondoffensief op de Gazastrook voor.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulde voor Hamas op Gaziljoenste Gazademo

  Hulde voor Hamas op Gaziljoenste Gazademo

  haatgekkiesunite.jpg
  Er komt een zekere routine in de Gaza-demo's. Steeds dezelfde podiumsprekers, dezelfde beroeps-boeroepers, dezelfde journalisten en hetzelfde stramien van toespraken, gevolgd door een optocht begeleid met steeds dezelfde slogans. Het "Free free Palestine" komt uw verslaggever inmiddels de neus uit maar het klinkt er niet minder fel om. Ook bij deze demo in Amsterdam, die van de Dam vertrok voor een rondje door de stad via het Rembrandtplein om weer te eindigen op de Dam, was het allemaal business as usual.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse terrorist opgelijst als ’13-jarige burger’ door mensenrechtenorganisaties

  Palestijnse terrorist opgelijst als ’13-jarige burger’ door mensenrechtenorganisaties

  Geplaatst op door

  islamic-funeral
  Twee Palestijnse terroristen van de Al Quds Brigades (Islamitische Jihad) worden begraven in Gaza Stad. “Allemaal burgers, bejaarden, vrouwen en kinderen,” papegaaien luidkeels de talloze mensenrechtenorganisaties, NGO’s, de data na die verstrekt worden door de Hamasministeries. Tot in de Verenigde Naties klinkt hetzelfde geschreeuw: “Israël, kindermoordenaars!”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  23-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk heeft een enorm terrorismeprobleem
  Frankrijk heeft een enorm terrorismeprobleem
  Geplaatst door Michael van der Galien op 23 augustus, 2014

         

  15 procent van de Fransen steunt ISIS?

  Volgens Russia Today steunt 15 procent van de Fransen - let wel, niet van de moslims in Frankrijk, maar van alle Fransen, blijkbaar - ISIS. Onder 18 tot 24-jarigen is dat percentage zelfs nog hoger. Deze steun is niet alleen passief; er zijn minimaal 700 Fransen die meevechten met ISIS, en zich dus schuldig maken aan de vreselijkste misdaden tegen de menselijkheid, waaronder genocide.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netanyahu: Hamas is als de “Islamitische Staat”

  Netanyahu: Hamas is als de “Islamitische Staat”

  Screenshot 2

  Hamas-woordvoerder Sami Abu Zuhri (rechts)  tijdens een manifestatie voor aanhangers in de Gazastrook

  (Vertaling: E.J. Bron)

  “Hamas is als de ´Islamitische Staat´ en de ´Islamitische Staat´ is als Hamas”. Het zijn takken van dezelfde boom.” Dat heeft de Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu verklaard tegenover journalisten. Ook Hamas deinst er niet voor terug om duizenden mensen te doden, kinderen en jongeren met een kopschot te executeren en hun eigen mensen van de zesde verdieping naar beneden te gooien. De terreurorganisaties Hamas, Islamitische Staat, Hezbollah, Al Qaida en Islamitische Jihad zijn de vijanden van alle geciviliseerde naties, onderstreepte de minister-president.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  22-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arie Boomsma en Rena Netjes laten zich hun mooie gedachten over de islam niet door ISIS afnemen

  Arie Boomsma en Rena Netjes laten zich hun mooie gedachten over de islam niet door ISIS afnemen

  unnamedOp de still hierboven ziet u Arie Boomsma op het meest intense moment van de zin die hij daar uitspreekt: “( . . .) hoe belangrijk het is dat wij geïnformeerd blijven, bijvoorbeeld dat ISIS NIETS met de islam te maken heeft.”
  Arie Boomsma is een linkse zelfmanifestant en dus een hedonistische narcist voor wie het welbevinden van het eigen organisme op de eerste plaats staat. Knappe jongen, mooi salaris, lekker creatief bezig, veel op tv en prettige gedachten in het hoofd.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zeggen dat moslimterreur niets met islam te maken heeft, is niet voldoende'

  'Zeggen dat moslimterreur niets met islam te maken heeft, is niet voldoende'

  OPINIE - Sander van Walsum − 21/08/14
  © afp. Iraakse soldaat bij Tuz Khurmatu in het noorden van Irak, in de buurt waar IS zich zou ophouden.

  commentaar Moslims kunnen niet volstaan met de verzekering dat moslimterreur niets met de islam te maken heeft, schrijft Sander van Walsum in het commentaar van de Volkskrant. 'Islamitische terroristen kunnen alleen worden bestreden in eigen kring.'
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  21-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joden willen weg uit Schilderswijk

  Joden willen weg uit Schilderswijk          

   Demonstranten tijdens de `Mars van de vrijheid` tegen moslimradicalen en anti-semitisme in de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal.           
   Demonstranten tijdens de 'Mars van de vrijheid' tegen moslimradicalen en anti-semitisme in de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal                

   DEN HAAG -Sommige joden willen vertrekken uit de Schilderswijk in Den Haag. Midden in de probleemwijk is een 'joods hofje'. Veel bewoners voelen zich bedreigd door antisemitisme in de buurt en sommigen eisen dat de gemeente ze een nieuw onderkomen geeft.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

          
             » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa's met fitnesscentra: zo rijk zijn de Hamas-leiders

  Villa's met fitnesscentra: zo rijk zijn de Hamas-leiders                 

  Khaled Meshaal, de rijkste man van Hamas, zit in Qatar
  Khaled Meshaal, de rijkste man van Hamas, zit in Qatar - Foto: AF
  door Tom Reijner                                        

  De beelden uit Gaza: huizen in puin, verpauperde mensen. Intussen baadt de Hamas-top in weelde.                         

  De meest in het oog springende is Khaled Meshaal. De politieke leider van Hamas woont in Qatar en is werkelijk steenrijk. Tot twee jaar geleden had hij de beschikking over bijna 2 miljard euro, grotendeels Hamas-geld.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht aan de Rattenkoning.

  Bericht aan de Rattenkoning.

  Zeg, hoofdredacteur van het NOS-journaal: wanneer ontsla je die vette antisemitische rat Monique van Hoogstraten?

  Nee, met “rattenkoning” bedoel ik niet dat verschijnsel van die onlosmakelijk met de staarten verbonden ratten die geen kant op kunnen en dan verhongeren. Ik zou het dan eerder hebben over via riante salarissen met elkaar en met een linkse ideologie verknoopte ratten die gezamenlijk aan de rijk gevulde subsidietrog hangen. Met de Rattenkoning bedoel ik gewoon de hoofdredacteur van het NOS-journaal.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse hoogleraar: ‘ Massa-immigratie leidt tot grote druk op nutsvoorzieningen en tot overbevolkte steden’

  Linkse hoogleraar: ‘ Massa-immigratie leidt tot grote druk op nutsvoorzieningen en tot overbevolkte steden’

  New arrivals: Romanian migrants congregate near exclusive Park Lane in central London

  Engeland, augustus 2014

  De linkse en voormalige marxistische hoogleraar economie en Whitehall-adviseur Robert Rowthorn zegt in een Civitas-rapport dat de kleine economische voordelen van massa-immigratie niet opwegen tegen de nadelen van overbevolkte steden en bouwen in groene zones.
  De conclusie van het rapport staat haaks op onderzoeken waaruit zou blijken dat immigratie substantiële economische voordelen oplevert. Sinds de open-deur immigratie politiek van Blair is sprake van toenemende werkloosheid en loonsverlaging voor laaggeschoold werk. Ook is sprake van toenemende druk op huisvestingsgebied, scholing, ziekenhuizen, watervoorzieningen en transport.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  20-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische bevolking steeds bozer, wil dat leger einde maakt aan Hamas
  Israëlische bevolking steeds bozer, wil dat leger einde maakt aan Hamas

  Tienduizenden Israëliërs demonstreren tegen slap optreden Netanyahu

  Zaterdag demonstreerden zo’n 30.000 Israëliërs in Tel Aviv tegen het halfslachtige optreden van de regering, waardoor Hamas nog steeds raketten kan blijven afvuren.

  Nu de Palestijnse terreurbeweging Hamas gisteren het zoveelste bestand met Israël brak door weer raketten op de Joodse staat af te schieten –en dat terwijl de strijdende partijen in Caïro nog volop in onderhandeling waren- begint de Israëlische bevolking steeds bozer te worden op de regering Netanyahu, die wekenlang beloofde de militaire operatie door te zetten totdat Hamas machteloos zou zijn gemaakt, maar nu opnieuw enkel wat halfslachtige vergeldingsaanvallen op Gaza uitvoert. Hamas dreigt de Israëliërs inmiddels met een ongekend hevige en zware oorlog.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De EU geeft de Sacharov-prijs aan de islam

  De EU geeft de Sacharov-prijs aan de islam

  Bovenstaande foto werd door Roelf-Jan Wentholt gemaakt in het EU-parlementsgebouw te Brussel op woensdag  9 mei ter gelegenheid van de boekpresentatie van “Europa Wankelt”.

  Hij schreef me:

  “Woensdag was ik in het Paleis van de Gekte in Brussel: het Europarlementsgebouw. Ik zag daar in de gangen een poster hangen voor de “Sakharov Prize”. We zien het woord “Freedom” en in de afbeelding gemonteerd een foto van een gehoofddoekt meisje dat met gebalde vuist om haar vrijheid lijkt te schreeuwen.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Op. Protective Edge dag 44: Hamas vuurt 56 raketten af; Israël houdt grondtroepen klaar

  shot00

  Dinsdagavond 19 augustus 2014. Prachtige foto van Fox News getrokken omstreeks 23u00 locale tijd bij klaarheldere hemel van drie raketten die tegelijk werden afgevuurd vanuit Gaza naar Israël. Onderaan een gelijkaardige foto van een fotograaf van Haaretz.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooggetuige: GeenStijl bij opening gebedshok VU

  Ooggetuige: GeenStijl bij opening gebedshok VU

  VUgebedsruimte.jpg

  Gisterenmiddag was het dan zover, de heugelijke openingsfissa voor de gloednieuwe gebedsruimte aan de Vrije Universiteit was eindelijk daar. Het aanwezige publiek was een mengelmoesje van docenten in pak, VU-meisjes, hipstermocro’s en dames in fleurige jurkjes. Ook de vicerector van de VU gaf acte de présence. Het kon tijdens deze openingsbijeenkomst nauwelijks genoeg benadrukt worden dat diversiteit en aandacht voor levensbeschouwing wezenskenmerken van de VU zijn.

  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  19-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geesteszieken en rijkeluiskindjes: wie is de IS-extremist?

  Geesteszieken en rijkeluiskindjes: wie is de IS-extremist?                 

  Khaled Sharrouf groeide in korte tijd uit tot meest gezochte terrorist van Australië
  Khaled Sharrouf groeide in korte tijd uit tot meest gezochte terrorist van Australië
  door  Servaas van der Laan                

  Het terreurleger van de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS) bestaat uit een bont leger van grotendeels westerse moslims. Wie zijn deze personen een waarom hebben ze zich aangesloten bij deze moderne kruistocht in de voetsporen van Mohammed?
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe staat Japan tegenover Islam?

  Hoe staat Japan tegenover Islam?

  Heb je ooit gelezen in de krant dat een politieke leider of een premier van een islamitisch land Japan heeft bezocht?

  Heb je ooit tegenkomt nieuws dat de Koning van
  Iran of Saoedi-Arabië een prins heeft bezocht Japan?

  Japan, een land dat de Islam op afstand houdt..

  In Japan gelden strikte beperkingen voor de islam en alle moslims.

  De redenen hiervoor zijn:

  a) Japan is het enige land dat geen burgerschap afgeeft voor moslims.

  Meer lezen op
  middenoostenandersbekeken.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Secretaris islamitisch onderwijs blijkt ISIS-fan

  Secretaris islamitisch onderwijs blijkt ISIS-fan

  Nederland, augustus 2014

  De secretaris van de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) in Amsterdam, Abdoe Khoulani, plaatste eerder op zijn Facebookpagina een steunbetuiging voor ISIS: ‘Leve Isis en Inshaa Allah op naar Bagdad om dat schorem aldaar aan te pakken’. Ook schreef hij op Facebook dat hij hoopt dat de 'zionistische nederzetting' Israël 'liever vandaag dan morgen getroffen wordt door een tsunami van Allah'.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  18-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagse kneuzen
  Haagse kneuzen
  kneuzen

  U weet waarschijnlijk wel wie deze wekelijkse wedstrijd heeft gewonnen. Maar dan moeten wij u toch corrigeren. Want als u dacht dat het de gladste paling uit de ton, Jozias van Aartsen zou worden, dan bent u toch iemand vergeten die alleen al gelet haar postuur nauwelijks over het hoofd gezien kan worden, namelijk onze staatssecretaris van fruit en groente, zeg maar gerust ‘Sjaaarron Dijksma’.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse supermarktketen Sainsbury haalt koosjere producten uit de rekken

  Britse supermarktketen Sainsbury haalt koosjere producten uit de rekken

  sainsbury

  Britse supermarktketen Sainsbury haalt koosjere producten uit de rekken

  De Britse krant The Guardian berichtte op zondag dat de supermarkt Sainsbury’s op zaterdag 16 augustus in het centrum van Londen kosjere producten uit de rekken heeft gehaald toen buiten op de straat een groep demonstranten opriepen tot een ban op de verkoop van Israëlische producten.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  17-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BRUTAALSTE TRUT VAN NEDERLAND

  DE BRUTAALSTE TRUT VAN NEDERLAND

  Screenshot 19

  (Door: Driek)

  Terwijl het heldere klare licht der waarachtige kennis van Nederlandse wetenschappers ons heeft opgestuwd uit de duistere middeleeuwen die ons leidden naar ongekende hoogten, dreigt ons lieflijk landje opnieuw te verzinken in de stinkende zwavelpoelen der duistere middeleeuwen. Het klare licht dat ons voerde naar intellectuele hoogten dreigt nu voorgoed te verdwijnen. Wij leven in een tragische tijd. Zoals Geert Wilder het eens zo treffend zei: “Overal gaat het licht uit in Europa!” Want ons land verkeert in doodsnood. Onze steden veranderen in kalifaten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron: "Britse straten kunnen ten prooi vallen aan IS"

  Cameron: "Britse straten kunnen ten prooi vallen aan IS"
  Door: redactie. 17-08-2014 Bron: Belga
   

  De Britse premier David Cameron. © reuters.

  De jihadisten van de Islamitische Staat (IS) vormen een onmiddellijke bedreiging voor het Verenigd Koninkrijk. Het land moet dan ook zijn "militaire bekwaamheid" inzetten om de vooruitgang van de IS te stoppen, zo heeft de Britse premier David Cameron geschreven in een bijdrage voor de krant Sunday Telegraph.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef bezorgde burger een stem
  Geef bezorgde burger een stem
  Geplaatst door Jean Wanningen op 16 augustus, 2014

         

  Veel mensen, waaronder niet de minsten, vragen mij regelmatig waarom ik zo vasthoudend blijf in mijn eurokritiek en wat mijn intenties zijn. Dat zal ik uitleggen.

  De verreweg belangrijkste reden om eindeloos te blijven waarschuwen tegen het huidige beleid van de Europese politieke elite en -als verlengstuk daarvan- onze eigen regering, is oprechte compassie met het lot van Nederland, alsmede een groot gevoel van mededogen met de mensen uit landen die zwaar getroffen zijn door de afgedwongen bezuinigingen. Tegelijkertijd wilde ik het niet bij kritiek alléén laten en heb ik gezocht naar een werkbare monetaire oplossing, die ook binnen het Europese politieke kader te verdedigen valt (en waarvan je dus zou mogen verwachten dat die een grotere kans op aanvaarding heeft bij het establishment). En zo kwam ik uit bij The Matheo Solution (TMS) van de Nederlandse (!) euro-researcher André ten Dam, waarvan ik weet dat deze door dezelfde bezorgdheid als de mijne gemotiveerd wordt.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen - In de straten waar moslims wonen

  Hans Jansen - In de straten waar moslims wonen

  hj.pngNog nooit is de onrust in het Midden-Oosten, en onder moslims elders, zo groot en zo zichtbaar geweest. De islam beschikt over een theorie die deze onrust verklaart: het komt door de vijanden van de islam. Die besmeuren en bevuilen het mooiste wat mensen op aarde hebben: de islam. Daarom kan een ‘goed geïntegreerde moslima’, bekleedster van een vertrouwensfunctie bij het Nederlandse Ministerie van Justitie, in volle ernst geloven, en rondtwitteren, dat het de Joden zijn die de reputatie van de islam willen verwoesten door de ISIS op te richten.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpak Haarlemse Top-25 criminelen geen succes

  Aanpak Haarlemse Top-25 criminelen geen succes
  do 14 aug 2014, 09:11   


   Foto: Jos Schuurman

  HAARLEM - De aanpak van de 25 Marokkaanse criminelen die voor de meeste overlast zorgen in Haarlem, is vooralsnog geen succes. Dat komt met name doordat de ouders van de criminelen niet willen meewerken.
  Meer Lezen op:
  telegraaf.nl

                     


  » Reageer (0)
  16-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opmars Islamitische Staat is een bedreiging voor Israël en het Westen [Missing Peace]

  Opmars Islamitische Staat is een bedreiging voor Israël en het Westen [Missing Peace]

  anne-frankJIHAD

  Amsterdam, donderdag 14 augustus 2014. Islamistische flauwe grappenmakers poseren bij het standbeeld van Anne Frank en houden het in de concentratiekampen vermoordde Joodse meisje een zwarte Jihadvlag voor. Wat dit allemaal nog te maken heeft met het Israëlisch-Palestijnse conflict mag Joost weten. Of zijn het dan toch maar allemaal ordinaire Jodenhaters? Ja natuurlijk is dat zo. Wie daaraan nog twijfelt moet maar Arabisch leren. Dat helpt.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël is omringd door terroristen
  Israël is omringd door terroristen
  Geplaatst door Michael van der Galien op 15 augustus, 2014
         

  Het zouden je buren maar zijn.

  Eerder vandaag werd er een plaatje online gezet van het Midden-Oosten - en dan met name van Israëls buren. Dan bedoel ik niet alleen de officiële staten en regeringen, maar de terroristische organisaties die de joodse natiestaat stuk voor stuk willen vernietigen. 

  Ik zou zeggen: kijk er even rustig naar, denk erover na, en probeer de wereld vanuit Israëls perspectief te zien. Deze oefening moet met name even worden gedaan door linkse Gutmenschen die altijd het één en ander aan hebben te merken op het gedrag van Israël.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  15-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vasthouden aan het absurde onderscheid islam-islamisme zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden

  Het vasthouden aan het absurde onderscheid islam-islamisme zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden

  Screenshot 5

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

  Het vasthouden van de media aan het absurde en door niets bewijsbare onderscheid islam-islamisme (dit onderscheid maken alleen westerlingen, moslims wijzen zo´n onderscheid strikt van de hand) zal tot de vernietiging van Europa door de islam leiden. De als vreedzaam bestempelde, in de realiteit echter uiterst gewelddadige en op wereldheerschappij bedachte, islam heeft met dit noodlottige onderscheid daarmee – net zoals het door Odysseus verzonnen paard van Troje – de muren van onze westerse landen geslecht en staat als Trojaans paard midden in onze urbane centra in Duitsland en Europa.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isis is een Europees probleem

   Isis is een Europees probleem

  is geweld

  Toen mijn goede Koerdisch-Nederlandse vriendin Beri ruim twee weken geleden de deur van haar huis in een buitenwijk van Erbil (of Hâwlér zoals de Koerden hun hoofdstad noemen) dichttrok wist ze niet of en wanneer ze het ooit nog terug zou zien. “Ik wilde blijven, mijn volk steunen maar ik wist dat het beter was om te vertrekken, in ieder geval voor degene die mij liefhebben,” stuurt ze me in een Facebook-bericht. “Ik heb de angst in de ogen gekeken, vrachtwagens vol gezinnen de stad in zien trekken. Kinderen in de laadbak. Dit is een echte oorlog en ik heb geen idee of en wanneer er een einde aan komt.”
  Meer lezen op:
  moniquesamuel.nl


  » Reageer (0)
  14-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderswijk is nu officieel moslimbezit.

  Schilderswijk is nu officieel moslimbezit.

  Gepubliceerd door in Geen categorie
  13 augustus, 2014 om 12:38

  jihad_9

  De Schilderswijk in Den Haag wordt nu kennelijk officieel beschouwd als de Shariadriehoek. Het is toegestaan om er pro-ISIS demonstraties te houden. Een aantal politici en stukjesschrijvers vinden dat er geen anti-ISIS demonstraties mogen plaatsvinden. En de Haagse overheid lijkt ook die kant uit te neigen. Geen vrijheid van mening meer in de Schilderswijk. Hier geldt het recht van de sterkste, dat wil zeggen van de moslimmeerderheid, die de minderheid zijn wil op legt. Sharia dus.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pogingen om terreur te duiden hebben één ding gemeen: ze slaan nergens op

  Pogingen om terreur te duiden hebben één ding gemeen: ze slaan nergens op

  Elma Drayer − 14/08/14
  © afp. Irakese soldaten bewaken een weg in hun strijd tegen IS.

  column En wederom laat de curieuze wet zich in volle glorie aanschouwen. Die luidt, kort samengevat: hoe meedogenlozer terroristen tekeergaan, des te ijveriger menigeen op zoek gaat naar verklaringen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcomplot voor infiltratie openbare scholen in Birmingham

  Islamcomplot voor infiltratie openbare scholen in Birmingham

  Engeland, juli 2014

  Volgens een onderzoeksrapport van terreurspecialist Peter Clarke, was er sprake van een welbewuste en gecoördineerde poging van fundamentalistische Pakistanen om het management van tenminste 10 openbare scholen in Birmingham te infiltreren, en om te vormen tot scholen waar een harde en orthodoxe vorm van de soennitische islam zou heersen.
  Waarschijnlijk is het complot gebaseerd op een gedetailleerde blauwdruk voor de islamisering van openbare scholen uit 2007  door Tahir Alam  voor de Muslim Council of Britain (MCB). Alam was voorzitter van de Park View Educational Trust die 6 scholen in Birmingham beheert.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe reageert een Palestijnse moeder als het leven van haar zoon gered wordt?

  Hoe reageert een Palestijnse moeder als het leven van haar zoon gered wordt?

  Dinsdag, Augustus 12, 2014 / Last Modified: Woensdag, Augustus 13, 2014

  Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 12 augustus 2014.

  Een jongen uit Gaza werd voor zijn hartkwaal door Joodse dokters en verpleegsters in Israël. Israël opende haar deuren voor de moeder en zoon terwijl op het moment dat de terroristische Hamas oorlog voerde tegen Israël. In een interview met een Israëlische journalist op 23 juli 2014 hoopte zijn Palestijnse moeder dat hij zou opgroeien om te kunnen sterven in de strijd tegen de Joden: Interviewer
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS: Iedere moslim die een christen vermoordt gaat naar de hemel
  ISIS: Iedere moslim die een christen vermoordt gaat naar de hemel

  Hoofden van christelijk kinderen systematisch op stokken gespietst en in parken geplaatst, christelijke vrouwen gedwongen tot seksslavinnen – Genocide van christenen in volle gang


  Door IS(IS) in naam van Allah gekruisigde ‘ongelovigen’.

  Het vermoorden van christenen is voor moslims nu aantrekkelijker dan ooit, want volgens de islamitische terreurbeweging IS(IS) kom je daarmee rechtstreeks in de hemel terecht. ‘De ure komt, dat een ieder die u doodt, zal menen Gode een heilige dienst te bewijzen,’ voorzegde Jezus al.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  13-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS is plan zionisten om islam zwart te maken
  ISIS is plan zionisten om islam zwart te maken
  Geplaatst door Michael van der Galien op 13 augustus, 2014 - 10:14
         

  Die woorden werden gisteren getypt door een medewerkster van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

  Apologeten en antisemitische moslims hebben tegenwoordig blijkbaar macht en invloed in Nederland. Zie hier een recente tweet van Yasmina Haifi, projectleider bij het ministerie van Veiligheid en Justitie:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (2)
  12-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De palestijnse armoede is geen plaag of een aardbeving

  De palestijnse armoede is geen plaag of een aardbeving

   

  Israël verzorgt de financiën  voor de palestijnse sociale dienst een begroting die ze door hamas en fatah laten stelen om dit geld te gebruiken voor middelen voor persoonlijke of militaire doeleinden.
  Maar betekent het dat de palestijnse armoede Israël verplicht om steun te verlenen aan de hamas en fatah overheden? Oorlog tegen Israël is de grootste oorzaak van de palestijnse economische problemen. De beste hulp die men kan krijgen is een baan, juist werken in plaats van bommen gooien richting Israël
  Meer lezen op:
  bolo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse parlementariër wil Jodenvrije stad en eliminatie van Israël
  Britse parlementariër wil Jodenvrije stad en eliminatie van Israël


  De nieuwe Nazi’s van onze tijd: extreemlinkse politici, radicale moslims, en hun aanhangers. Inzet: Antisemiet George Galloway, lid van het Britse parlement.

  De extreemlinkse Britse parlementariër George Galloway, berucht vanwege zijn virulente antisemitisme, wil dat zijn thuisstad Bradford Joden gaat weren en een ‘Israël vrije zone’ wordt (2). Galloway, die in 2009 een moskee in Florida hielp geld in te zamelen voor de Palestijnse terreurbeweging Hamas (3), zei tijdens een publieke bijeenkomst met veel moslims –in de video zijn naast Palestijnse ook de gele vlaggen van Hezbollah te zien (zie foto)- dat ‘de complete staat Israël een onwettige onderneming is.’ Met andere woorden: de Joodse staat moet worden geëlimineerd, precies waar Hamas en Hezbollah openlijk naar streven.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  11-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilderswijk Den Haag voorgedragen voor Werelderfgoed

  Schilderswijk Den Haag voorgedragen voor Werelderfgoed

  Schilderswijk
  Het Werelderfgoedverdrag bestaat sinds 1972 en is bedoeld om cultureel en natuurlijk erfgoed dat van unieke en universele waarde is voor de mensheid, beter te kunnen bewaren voor toekomstige generaties. En dan rest het bestuur van deze zoveelste nutteloze UNESCO organisatie toch niet veel anders dat deze, inmiddels zelfs de voorpagina van de Telegraaf halende, wijk voor te dragen als werelderfgoed.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd

  Ze hebben een monster van dood en verwoesting opgebouwd

  Screenshot 35

  Dit is het beeld dat de “nieuwsbrengers” de argeloze kijker laten zien. Puinhopen in Gaza.

  (Door: Franklin ter Horst)

  Wanneer wij de internationale ‘nieuwsbrengers’ moeten geloven dan staat er geen huis meer overeind in Gaza. In werkelijkheid is er in het grootste deel van Gaza helemaal niets aan de hand. Deze verwoestingen, zo wordt ons voorgehouden, zijn allemaal veroorzaakt door Israël. Het is de bekende manier om Israël te demoniseren. ‘Heel Gaza ligt in puin’, schreef Ralph Dekkers op 6 augustus in de Telegraaf, Ruïnes is wat de NOS ons laat zien en daarbij het liefst zoveel mogelijk slachtoffers. Legitieme zelfverdedigingsacties van Israël worden gebracht als ‘agressie tegen onschuldige burgers’ in Gaza. Het gaat maar al te vaak om manipulatieve uitzendingen die de geest van de onwetende kijker beïnvloeden. Het is niets anders dan door de belastingbetaler gefinancierde propaganda voor Hamas. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Australische jihadist laat zoontje (7) in Syrië poseren met afgehakt hoofd

  Australische jihadist laat zoontje (7) in Syrië poseren met afgehakt hoofd

  Bewerkt door: redactie − 11/08/14
  © The Australian. Australische jongen van 7 jaar oud poseert in Syrië met het afgehakte hoofd van een Syrische soldaat.

  Een Australische jihadist heeft zijn 7-jarige zoon in Syrië laten poseren met het afgehakte hoofd van een Syrische soldaat. De Australiër, vermoedelijk Khaled Sharrouf, nam zijn zoon mee naar de Syrische stad Rakka, waar de jongen voor een hek met moeite het hoofd aan de haren van de soldaat omhoog houdt. The Australian drukte de foto af op de voorpagina.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodenhaat inherent aan de islam
  Jodenhaat inherent aan de islam
  Geplaatst door Leon de Winter op 11 augustus, 2014
         

  In het najaar van 2005 trok Israël zich volledig terug uit Gaza. De grenzen waren niet gesloten en de toekomst lag open. Er werden verkiezingen gehouden. Maar het volk van Gaza koos niet voor vrijheid en een betere economische en sociale toekomst, nee, het koos voor Hamas. Elke Gazaan weet wat Hamas is. Dat is een groep Jodenhatende, vrouwen- en homo’s onderdrukkende islamitische fascisten met één hoofddoel: na de uitroeiing van de Joden in Israël de stichting van een wereldwijde islamitische heilstaat. Lees hun Handvest met hun uitgangspunten erop na. Er staat een Engelse vertaling op het internet.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  10-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëli’s: Kidnap blijkt een verborgen zegen

  Israëli’s: Kidnap blijkt een verborgen zegen

  Vrijdag, Augustus 8, 2014

  Opinie artikel van Likoed Nederland op De Dagelijkse Standaard, 8 augustus 2014.

  In Israël is men tot de conclusie gekomen dat de kidnap en moord van drie tieners een verborgen zegen is geweest.

  Natuurlijk is men diepbedroefd over de dood van de drie jongens en de gevallen burgers en soldaten.

  Maar hun dood blijkt niet vergeefs te zijn geweest.
  Hun dood blijkt duizenden andere Israëli’s het leven gered te hebben.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesjoemel van Hamas met cijfers Palestijnse burgerdoden wordt ongeloofwaardig

  Gesjoemel van Hamas met cijfers Palestijnse burgerdoden wordt ongeloofwaardig

  Gaza-or-Syria-Cant-be-both-

  “Weer een door het IDF gedode Palestijnse baby ontdekt tussen de puinhopen in Gaza,” bericht de media. Shit! Klein foutje, dat was 2 jaar geleden in Syrië. So sooorry


  Het is een mysterie waarom zovelen in de media als een gospel de door Hamas geleverde cijfers accepteren omtrent het aantal burgerdoden in de recente oorlog. Hamas beweert dat van de meer dan 1.800 gedode Palestijnen ongeveer 90 procent burgers zijn. Israël van zijn kant zegt dat om en bij de helft van deze doden combattanten zijn. De objectieve feiten steunen een aantal dat dichter bij dat van Israël ligt dan wat Hamas suggereert,” aldus Alan M. Dershowitz in zijn artikel van gisteren.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  09-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagse Schilderswijk is een tikkende tijdbom
  Haagse Schilderswijk is een tikkende tijdbom
  Geplaatst door Michael van der Galien op 9 augustus, 2014
         

  Radicale islamieten hebben het er voor het zeggen.

  Hoewel we de laatste tijd veel aandacht besteden aan ISIS, en aan de massamoorden die deze groepering begaat in Irak en Syrië, moeten we niet vergeten dat er ook grote problemen zijn in Nederland. Vandaag heeft De Telegraaf een artikel gepubliceerd over de slechtste wijk van Nederland: de Schilderswijk in Den Haag.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen: Sharia-fundo's graven een kuil

  Hans Jansen: Sharia-fundo's graven een kuil

  hj.png

  In een maand tijd zijn er twee dingen veranderd. De positie van Israel is versterkt door de oorlogsmisdaden van Hamas.  Niemand kan nog verwachten dat er een redelijk compromis met Hamas mogelijk is. Ten tweede is de dreiging waaronder de Joden in Nederland moeten leven zo zichtbaar geworden dat een fatsoenlijk mens maar één conclusie kan trekken: zo moet het niet, zo kan het niet. De zwadderpraat van de regering-Rutte tegen de Nederlandse Joden, over ‘groepen’ die niet ‘gediscrimineerd’ mogen worden, roept ergernis op over de lafheid van onze regeerders, die de olifant in de kamer niet willen zien.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc van Ranst en zijn 150 ranzige collega’s

  Marc van Ranst en zijn 150 ranzige collega’s

  “Zou Von Ranzig het gek vinden dat ik, naar zijn tv-interview kijkend, een vreselijke zin kreeg om een bazooka recht in zijn hypokriete smoel leeg te blaffen? Als ik al moet vechten tegen zulke neigingen bij de aanblik op tv van een Hamas-collaborateur als Von Ranzig, wat voor bovenmenselijke zelfbeheersing moeten die Israëliërs wel niet hebben?”
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkwaardig: Erdogans feestje in Nederlandse sporthallen

  Merkwaardig: Erdogans feestje in Nederlandse sporthallen

  door Hala Naoum Néhmé 5 aug 2014

   
  Turkse Nederlanders konden onder meer terecht in Ahoy
  Turkse Nederlanders konden onder meer terecht in Ahoy - Foto: ANP

  De boodschap van Ankara aan Den Haag was glashelder: sorry onbenullige Hollanders, wij schenden graag jullie soevereiniteit en organiseren graag onze nationale verkiezingen op jullie grondgebied.
  Het is interessant om na te denken over mensen die in het licht kunnen leven, maar kiezen voor het donker. Die van vrijheid kunnen genieten maar gaan voor onvrijheid en om de moderniteit te omarmen maar het bed delen met de barbarij.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slachtoffers van Hamas - Michael Freilich Auteur: Michael Freilich

  De slachtoffers van Hamas - Michael Freilich Auteur: Michael Freilich

  vr 08/08/2014 - 14:37 Michael Freilich Nu dat de wapens in Gaza (hopelijk blijven) zwijgen heeft het Israëlische leger enkele cijfers vrijgegeven over het jongste conflict. Hamas heeft in totaal 3.356 raketten afgevuurd op Israël de voorbije maand. Het Israëlisch leger heeft 4.762 terreurdoelen in Gaza bestookt.

  Op louter militair vlak was de campagne alvast een succes voor Israël, vooral het feit dat zo’n 35 terreurtunnels (niet te verwarren met de smokkeltunnels richting Egypte) werden gevonden en vernield is een uiterst belangrijke verwezenlijking. Deze tunnels, soms tot 3 kilometer lang, werden gebouwd met slechts één doel voor ogen: terreur, dood en verderf zaaien in Israël. Opgepakte Hamasterroristen hebben tijdens hun ondervragingen het plan verraden om op 25 september, op de dag van het Joodse Nieuwjaar Rosj Hasjana, Israël aan te vallen.

  Meer lezen op:
  deredactie.be


  » Reageer (0)
  08-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Waarom komt de wereld niet voor ons op?’

  UPDATE – De internationale website van de orde publiceert met enige regelmaat brieven van zusters dominicanessen die in Mosul wonen, de door ISIS bezette stad in Noord-Irak. Een huiveringwekkend verhaal van onderdrukking, verwoesting van erfgoed en verdwijnende christenen.

  6 augustus 2014

  Dominicanessen in een verwoeste kerk. Precieze locatie onbekend. Bron: op.org

  Dominicanessen in een verwoeste kerk. Precieze locatie onbekend. Bron: op.org

  UPDATE: Op 7 augustus wordt gemeld dat de stad Karakosh, waar veel christenen wonen en verblijven, ingenomen is door ISIS.

  Lieve zusters, broeders en vrienden,

  Dank voor jullie betrokkenheid bij ons door gebed en steun in de afgelopen maanden. Het is een angstige tijd en we hopen op een wonder van God dat er een einde aan maakt. Tot dusverre hebben 510 families Mosul verlaten. Sommigen hadden het geluk te vertrekken voor de deadline van ISIS verstreek, zij konden bezittingen meenemen. 160 families hebben Mosul verlaten met alleen hun kleren aan. Al het andere zijn ze kwijt.
  Meer lezen op:
  dominicanen.nl


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zijn Palestijnse slachtoffers: burgers of terroristen?

  Wie zijn Palestijnse slachtoffers: burgers of terroristen?

  door Shari Deira 8 aug 2014

   
  Het zijn vooral mannen die om het leven komen in Gaza
  Het zijn vooral mannen die om het leven komen in Gaza - Foto: AFP

  Nu het geweld tussen Israël en Hamas opnieuw is opgelaaid na een 72 uur durend staakt-het-vuren vallen er opnieuw slachtoffers. Volgens Palestijnse autoriteiten zijn al ruim 1.800 Palestijnen om het leven gekomen.
  Het ministerie van Volksgezondheid in Gaza zegt dat de meeste van deze slachtoffers onschuldige burgers zijn. Maar klopt dit wel?
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  07-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks winst op het slagveld heeft Israël andermaal de mediaoorlog verloren van Hamas

  Ondanks winst op het slagveld heeft Israël andermaal de mediaoorlog verloren van Hamas

  doll

  Pallywood doet het weer. Journalisten en fotografen weten wel hoe een en ander in beeld te brengen in Gaza. Een foto van alleen maar een puinhoop verkoopt niet maar leg een nieuwe poppetje bovenop de berg rommel en het oogt opeens heel wat beter en spreekt tot eenieders verbeelding.

  Het ministerie voor de Media van Hamas heeft tijdelijk zijn kwartieren ondergebracht in dat hospitaal, wetende dat daar de westerse journalisten massaal naartoe trekken en het daar is dat de oorlog tegen Israël gewonnen of verloren wordt en niét op het slagveld.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.

  Nederland komt zeker aan de beurt. Alles is gepland.

  ISIS

  De 23-jarige Marouane Boulahyani uit Arnhem probeerde niet zo lang geleden nog beroemd te worden als rapper. Hij was zelfs een keertje te gast bij radiozender FunX. Nu handhaaft hij de sharia in door ISIS veroverde gebieden in Syrië en Irak. Onder de naam Maru-One deelt hij op Twitter zijn avonturen. Op YouTube zien we hoe stapels sigaretten in de fik worden gestoken en mensen vijf keer per dag naar de moskee worden gestuurd.
  Meer lezen op:
  revu.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom demonstreren moslims nooit als moslims elkaar vermoorden?

  Waarom demonstreren moslims nooit als moslims elkaar vermoorden?

  Screenshot 1

  (Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

  “Welt Online” publiceerde eergisteren het uitstekende commentaar “Zijn moslims werkelijk niet in staat tot zelfkritiek?”. De schrijver is Oliver Jeges, zoon van een Oostenrijkse moeder en een Egyptische vader. Hij benadrukt de absolute noodzakelijkheid van kritiek op de islam en bekritiseert dat het Westen deze “religie” van haar verantwoordelijkheid voor terreur ontslaat: “De gangbare mening in Europa is tegenwoordig dat terreur in naam van de islam geen verband houdt met de islam. Dat is net zo absurd als de bewering dat godsdienstoorlogen niets met godsdiensten te maken hebben.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  05-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obsessieve berichtgeving over Gaza is gevaarlijk zelfbedrog

  Obsessieve berichtgeving over Gaza is gevaarlijk zelfbedrog

  door Afshin Ellian 4 aug 2014

   
  De strijd in Libië laait weer op
  De strijd in Libië laait weer op - Foto: EPA

  Terwijl het Westen slaapt, verovert Al-Qa'ida nieuwe gebieden. Journalisten houden zich obsessief bezig met de berichtgeving vanuit Gaza, maar in Noord-Afrika zijn intussen verontrustende ontwikkelingen gaande.
  De westerse journalisten zijn in Gaza, waar voor hen het wereldnieuws zich afspeelt. Maar Nederland en de rest van de westerse wereld worden in Gaza niet in hun belangen geraakt. Momenteel zijn de politieke en militaire vijanden van het Westen de terroristische groepen gelieerd aan het islamisme. Dat bent u vergeten.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijzen van menselijke schilden in Gaza stapelen zich op

  Bewijzen van menselijke schilden in Gaza stapelen zich op

  Vrijdag, Augustus 1, 2014 / Last Modified: Zondag, Augustus 3, 2014

  Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 1 augustus 2014.

  Raketten gevonden in drie VN-scholenRaketten gevonden in drie VN-scholen

  Nieuwe bewijzen van de oorlogsmisdaad van het gebruik van Palestijnse burgers als menselijk schild stapelen zich verder op.
  Desondanks besteden de media er nog weinig aandacht aan en zijn er zelfs ‘pro-Palestijnen’ die dit nog glashard durven te ontkennen.

  Journalisten die inmiddels Gaza weer verlaten hebben, vertellen van bedreigingen door Hamas als zij hiervan opnamen zouden maken.

  Hieronder een greep uit de nieuwe bewijzen:

  Verder lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.117 blanke mannen en vrouwen vermoord in Zuid Afrika

  117 blanke mannen en vrouwen vermoord in Zuid Afrika

  KillBoer

  Blanken worden  vermoord in Zuid Afrika ?  Dat kan toch niet waar zijn, zal de reactie zijn van een groot deel van onze politiek correcte links georiënteerde landgenoten. Nee, na de vreselijke periode van de Apartheid kwam de verlossing door het vrijlaten van Nelson Mandela. Een groot deel van onze bevolking die uiteraard via de feilloze voorlichting van o.a. de NOS en andere MSM inmiddels deskundigen waren op het gebied van Apartheid stonden te juichen. Eindelijk gerechtigheid. Dat het merendeel van deze mensen nog nooit zelf een stap in Zuid Afrika had gezet, dat mocht de pret niet drukken, de TV en met haar het altijd gelijk aanwezige legertje experts , zeiden het immers, dus was het waar. Zelden hebben wij een dermate gemakkelijk beïnvloedbare bevolking meegemaakt als in ons land. Wij verwijzen ook naar een eerder geschreven arikel
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  04-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brief aan mijn mede Palestijnen: Dood aan Hamas, leve Israël
  Brief aan mijn mede Palestijnen: Dood aan Hamas, leve Israël

  Italiaanse journalist trotseert vergelding en getuigt dat explosies ziekenhuis en vluchtenlingen’kamp’ veroorzaakt werden door Hamas

  Het pure kwaad: Een terrorist van Hamas hangt twee jongetjes als levende schilden aan een hek op, zodat Israël het gebouw niet kan beschieten. (2)

  ‘Ik ken de Palestijnen al sinds ik een gehersenspoeld kind was. Ik weet hoe ons werd geleerd te misleiden en te liegen. Vandaag is er niets veranderd. Mijn broer, zus, ooms en neven maken nog steeds gebruik van dezelfde misleiding die sinds onheuglijke tijden wordt doorgegeven van vader aan zoon, van moeder aan dochter. Zo raakten recent, ver van het oog van de camera, kinderen gewond of stierven zelfs, iedere keer als een raketlancering van de terroristen van Hamas –bedoeld om andere kinderen in Israël te vermoorden- mislukte. Vervolgens werd de Joden de schuld gegeven van het bloedvergieten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onbegrensde antisemitisme van EenVandaag

  Het onbegrensde antisemitisme van EenVandaag

  Geplaatst door Rob Kern op 3 augustus, 2014
         

  Ondertussen verbaas ik mij niet meer over de openlijke afkeer van de gemiddelde Nederlander ten opzichte van Israël.

  Wie je ook spreekt heeft medelijden met de Palestijnen en sympathie voor Hamas. Dr. Manfred Gerstenfeld zegt het zo:

  ‘Minstens 5 miljoen Nederlanders hebben een duivelse visie op Israël. Dit valt te concluderen uit het in 2011 gepubliceerde rapport van de Universiteit van Bielefeld voor de Duitse sociaal-democratische Friedrich Ebert Stichting. Het heeft in Nederland nauwelijks aandacht gekregen. In hun opinieonderzoek vroegen de auteurs of men van mening was dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voerde.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  03-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedwongen kinderarbeid tijdens bouw terreur tunnels koste het leven aan honderden palestijnse kinderen

  Gedwongen kinderarbeid tijdens bouw terreur tunnels koste het leven aan honderden palestijnse kinderen 

   
  een Palestijnse jongen neemt deel aan militaire training
  georganiseerd door de Hamas-ministerie van Onderwijs in Gaza Stad
   Foto: AP Photo / Adel Hana  Bij de bouw van haar uitgebreide netwerk aan tunnels zijn er door hamas honderden palestijnse kinderen gedood of de dood in gejaagd, klein detail, gedeeltelijk werden deze tunnels gebouwd om aanvallen op kinderen over de grens met Gaza in Israël uit te kunnen voeren.
  Vandaar de door mij aangepaste, maar zeer wrange kop bij dit artikel, "kinderen voor kinderen".
  Meer lezen op:
  bolo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Jansen: Na zaterdag komt zondag

  Hans Jansen: Na zaterdag komt zondag

  ‘Dood aan de Joden’, el-mawta li-l-Yahoed. We hebben het lang niet in het echt gehoord, de meesten van ons zelfs helemaal nooit. Maar we zullen er aan moeten wennen, want de politie gedoogt dat demonstrerende moslims dat roepen. Van die gedoogzucht wordt nu alleen nog gebruik gemaakt door groepen van enkele honderden demonstranten (waarvan er twee in Den Haag achteraf enkele uren bij justitie op gesprek zijn geweest). Gezien het tempo waarin het aantal moslims in Nederland groeit, kon de tijd die u krijgt om aan antisemitische leuzen te wennen, wel eens niet zo lang zijn. Wat gebeurt er als niet honderden maar duizenden moslims ‘Dood aan de Joden’ roepen?

  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas is de baas van Monique van Hoogstraten cs.

  Hamas is de baas van Monique van Hoogstraten cs.

  Screenshot_4

  Monique van Hoogstraten

  (Door: Roelf-Jan Wentholt)

  Monique van Hoogstraten en al die andere journalisten in Gaza doen precies wat Hamas hen opdraagt. Omdat ze bang zijn voor Hamas, omdat ze bang zijn voor het geweld dat Hamas op hen los zal laten. Zij schaden de Israëlische belangen en brengen de Israëli´s in groot gevaar om hun eigen huid te redden.

  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grondoffensief dag17: Hamas vuurde sinds begin OPE reeds 3.127 raketten af naar Israël

  Grondoffensief dag17: Hamas vuurde sinds begin OPE reeds 3.127 raketten af naar Israël

  Interessante videobeelden. Gaza, 1 augustus 2014. Ontdekking van de ingang van een gebetonneerde terreurtunnel van Hamas in een woonhuis. Tijdens het verkennen van die tunnel ontdekken de soldaten er tevens een ondergrondse wapenopslagplaats.

  Vandaag, zondag 3 augustus, de 27ste dag van OPE (Operation Protective Edge) en de 17de dag van het grondoffensief, lijkt Israël stilaan het grondoffensief af te bouwen en worden er reeds IDF-eenheden teruggetrokken uit Gaza.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  02-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw islamitisch emiraat pal onder neus EU

  Nieuw islamitisch emiraat pal onder neus EU

  Gepubliceerd door in Geen categorie
  1 augustus, 2014 om 12:38
  Ansar_al-Sharia_Libya_Logo

  Logo Ansar al Sharia. Bron: Wikipedia.

  Met behulp van de NAVO werd Kadafhi gelyncht. Het gevolg daarvan is nu dat er pal onder de neus van Europa, aan de zuidflank van de, EU islamieten de macht hebben gegrepen.

  Op steeds meer fronten laat zich de intense woede in de moslimwereld gelden. Hamas. ISIS. En nu dit.

  In de tweede stad van Libië, Benghazi, heeft de islamitische groep Ansar al-Sharia namelijk een emiraat uitgeroepen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelvideo: IS(IS) creëert letterlijke rivier van bloed
  Gruwelvideo: IS(IS) creëert letterlijke rivier van bloed

  Syrië: Talloze mensen door moslimstrijders onthoofd – ‘Wij zullen het christendom vernietigen’


  In de naam van Allah en zijn profeet!

  Er lijkt geen einde te komen aan de enorme lijst gruweldaden die het Islamitische Kalifaat (voorheen ISIS) pleegt in naam van (de) Antichrist.  Afgelopen week brachten de islamitische terroristen een schokkende video naar buiten waarop is te zien hoe 1500 mannen, waaronder ook tieners (waarvan sommigen tevergeefs om hun leven smeken) ,van dichtbij worden geëxecuteerd en in een rivier worden gegooid, waarvan de kade rood kleurt van een enorme plas bloed.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe meer kinderen sterven, hoe blijer de Hamas-leiders

  Hoe meer kinderen sterven, hoe blijer de Hamas-leiders

  door Afshin Ellian 1 aug 2014

   
  Hamas en Israël kwamen vrijdagochtend een staakt-het-vuren overeen
  Hamas en Israël kwamen vrijdagochtend een staakt-het-vuren overeen - Foto: AFP

  Voor Hamas draait de oorlog om de media: hoe meer kindsoldaten om het leven komen, hoe blijer de leiders zijn. En dan te bedenken dat sommigen voorspelden dat Hamas zou veranderen in een vreedzame politiek organisatie.
  Wanneer alle oplossingen hebben gefaald, is er oorlog als laatste redmiddel. De beelden uit het Midden-Oosten zijn hartverscheurend.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  31-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Aartsen-gate blijft dooretteren