NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Misdaad en boze bewoners bezorgen Halsema hoofdbrekens
 • Premier Maleisië hard over MH17-bewijs: ‘Alleen van horen zeggen’
 • Kuzu eist opheldering over Joden op Tempelberg
 • Politiek reageert geschrokken op leegloop bij Haagse politie
 • Macron aangeklaagd voor het Internationaal Strafhof
 • Gestalkt, vernederd en vermoord: Hümeyra deed vier keer aangifte, maar ex ging door
 • 'Onder de grens van het redelijke'
 • EU laat in eerste 5 maanden bijna kwart miljoen asielzoekers toe, 15% stijging
 • Pegida is de kanarie in de islamitische kolenmijn
 • Aan burgemeester Jorritsma
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lisettejsr
  blog.seniorennet.be/lisette
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • Cimategate
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  Blog als favoriet !
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  08-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILLEN JULLIE MEER OF MINDER CANADEZEN?

  WILLEN JULLIE MEER OF MINDER CANADEZEN?

  "Ik neem geen woord terug van wat ik gezegd heb. Ik heb namelijk niets verkeerd gezegd,” Aldus Geert Wilders tegen het ANP vandaag. Om vervolgens een skitterende ietwat politieke verklaring te publiceren op de PVV-oewebsite met het bunkerharde argument Als we hier een Canadezenprobleem hadden gehad, had ik er ook wat van gezegd. Zoiet als WILLEN JULLIE MEER OF MINDER CANADEZEN? dus. Zendtijd Politieke Partijen + speech PVV-senator Martin Luther King jr. na de breek.

  VERKLARING GEERT WILDERS BIJ VERHOOR RIJKSRECHERCHE TEN BEHOEVE VAN DE VERVOLGINGSBESLISSING VAN HET OPENBAAR MINISTERIE
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerderheid Århus tegen mega-moskee,

  Meerderheid Århus tegen mega-moskee,
  maar burgemeester besluit voor ‘waardige’ moslim-gebedsplaats

  Citizens in Denmark’s 2nd biggest city vote no to mega-mosque. Socialist mayer do not care: wants a “dignified” place for Islam

  Denemarken, december 2014

  Hoewel volgens een poll 50,5% van de inwoners van Århus – de op een na grootste stad van het land -   tegen de bouw van een grote moskee is, vindt de socialistische burgemeester Jacob Bundsgaard  de rechten van moslims belangrijker.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil


  07-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds 202.351 doden in Syrië, maar de wereld heeft te druk met Israël te bashen

  Reeds 202.351 doden in Syrië, maar de wereld heeft te druk met Israël te bashen

  syria19a

  Terwijl de halve wereldbol zich tot in den treure toe compleet blindstaart op het miniscule conflict tussen Palestijnen en Israëliërs, sterven alle dagen net over de Israëlische grens in buurland Syrië mensen als vliegen. Hoewel in Syrië tot nog toe ruim honderd keer meer slachtoffers zijn gevallen dan tijdens het recente conflict in Gaza, krijgt de burgeroorlog in Syrië 1000 keer minder aandacht dan het Israëlisch-Palestijns conflict.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam “heeft monopolie op terreur”

  Islam “heeft monopolie op terreur”

  Aldus Bart Schut.

  Bart Schut, die tot zijn overstap naar Jalta columnist was voor DDS, heeft een bijzonder interessant en confronterend stuk geschreven voor zijn nieuwe werkgever over het monopolie dat de islam tegenwoordig lijkt te hebben op terreur. In linkse kringen mogen dit soort gedachten niet worden geuit – dat zou ‘racistisch’ dan wel ‘islamofoob’ zijn – maar zoals Bart uitlegt berust een dergelijke uitspraak helaas gewoon op de feiten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  06-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtspraak…

  Rechtspraak…

  ie denkt alles gezien en gehoord te hebben in het land b – procedurefouten, u weet wel – kan hieraan nog een puntje zuigen:

  U herinnert zich de piraterij voor de Somalische kust en in internationale wateren?   Kapiteins van tankers en andere vrachtschepen die wapens eisten om hun schip en bemanning te kunnen verdedigen tegen piraten met snelle bootjes en moderne wapens.  Rederijen die gechanteerd werden, die miljoenen losgeld dienden te betalen.  Reislustige gezinnen op een jacht, die een kopje kleiner gemaakt werden.  Tot er ingegrepen werd door de EU
  Meer lezen op:
  golfbrekers.be


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedreven door doffe haat

  Gedreven door doffe haat

  Screenshot_5

  In Créteil, een voorstad van Parijs, werd een joods stel overvallen

  (Door: Michaela Wiegel – Vertaling: E.J. Bron)

  De gewelddadige overval op een joods stel schokt Frankrijk. Vooroordelen tegen Joden en antisemitisme zijn diep verankerd in enkele lagen van de bevolking.

  De voorzitter van de Raad van Joodse Instellingen in Frankrijk (Crif), Roger Cukierman, heeft het antisemitisme in Frankrijk een “kankergezwel” genoemd. Het zou de taak van iedereen zijn om ervoor te zorgen dat deze ziekte zich niet steeds verder uitbreidt. Cukierman duidde slechts aan wat hij mist: een reactie van de burgerlijke samenleving, die zich verzet tegen de toenemende overvallen op burgers van het joodse geloof.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tweede Shoah

  Een tweede Shoah

  Screenshot_34

  (Door: Stefan Frank – Vertaling: E.J. Bron)

  Toen twee Palestijnse mannen onlangs vier Joden in een synagoge in Jeruzalem regelrecht afslachtten, voerde de Israël-correspondente van een Duits dagblad deze barbaarse moord heel serieus op “wanhoop” van de daders terug, die vooral zou voortkomen uit “mislukte vredesonderhandelingen”, “de door Israël voortgezette bouw van ´nederzettingen´”en een “sociale constructie in de stad”. Dat betekent dat ze de moordenaars rationele motieven toedichtte, die ze in de verste verte niet hadden. En dat was geen incident: hoewel radicaalislamitische terroristen, die Joden vermoorden, dit altijd al principieel op bijzonder brute wijze doen, zouden hun daden op zich niets met antisemitisme te maken hebben. Terwijl het nauwelijks duidelijker kan zijn dat Jodenvernietiging het doel is.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Lahrouchi: Waarom de moslims in Nederland niet te vertrouwen zijn.

  Ali Lahrouchi: Waarom de moslims in Nederland niet te vertrouwen zijn.

  van gogh 019Door Ali Lahrouchi

  Je hoort de laatste tijd veel over ‘radicaliseren en ‘de-radicaliseren’. Maar wat is de werkelijkheid. Alle moslims zijn slaaf van Allah; Abdou Allah. En iedere niet-moslim wordt door de moslims ‘Al Koufar’ genoemd, wat betekent ‘bedekken’, ‘verbergen,’ ‘ongelovig zijn.’  ‘Alkoufr’ betekent ‘ongeloof,’ ‘ontrouw.’ In de koran wordt het woord  Al kouffar gebruikt om te refereren aan mensen die de realiteit van Allah’s heerschappij en autoriteit ontkennen of verbergen. Een ongelovige wordt in de Koran een  Al kafir genoemd. Al kāfir verwijst naar iemand die ondankbaar is jegens Allah. Ook de duivel wordt in de Koran Al kafir genoemd, terwijl hij volgens de islam  wel met Allah  gesproken had.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  05-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken: Imam over Jihad vanuit moskeeën

  Denemarken: Imam over Jihad vanuit moskeeën

  Screenshot_12

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Als we het over de “Mohammed-crisis” hebben, dan denken we aan de cartoon van de Deense karikaturist Kurt Westergaard van Mohammed met een bom in zijn tulband en aan de Deense krant “Jyllands-Posten”. Heel bekend is ook de reis van de “Deense” imams naar islamitisch gedomineerde landen, die met zelfgemaakte Mohammed-karikaturen de moslims daar na het vrijdagsgebed opriepen tot vlagverbrandingen, bestorming van ambassades, moord en doodslag. Daarbij werd eveneens opgeroepen tot de boycot van Deense producten. De gevolgen, inclusief de beperking van de vrijheid van meningsuiting in het Westen, kennen we maar al te goed.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS onthoofdt christelijke kindjes
  ISIS onthoofdt christelijke kindjes

  Bekeer je tot de islam, of anders…

  De barbaarsheid van de moslimterroristen van ISIS kent geen grenzen. Volgens Canon Andrew White, een predikant uit Baghdad, heeft ISIS van christelijke kinderen die nog geen vijftien zijn geëist dat ze zich bekeren tot de islam:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  04-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bemoeizucht van Turkije!

  Bemoeizucht van Turkije!

  Door Victor Leman

  B2brgzACcAA6lxt
  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en Turkije wilt de islamistische groepen onder leiding van Turkije, voor een post modern ottomaans rijk verenigen! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, Erdogan en zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra.

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij het islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houdt nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland.
  Meer lezen op:
  vrijechroniqueurs.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS-sympathisanten verdienen enkeltje Irak

  IS-sympathisanten verdienen enkeltje Irak                 

  In het noorden van Irak zijn inmiddels tienduizenden ontheemden
  In het noorden van Irak zijn inmiddels tienduizenden ontheemden - Foto: EPA
              
  door  Afshin Ellian                                     

  Het is genoeg geweest. Het Westen moet onmiddellijk in actie komen om de minderheden in door ISIS beheerst gebied te beschermen. Met voedsel en water, maar ook met bombardementen op de losgeslagen ISIS-horde.

  De moordmachine ISIS gaat onverbiddelijk door. Een agressieve plaag raast over de wereld. De wereld, want ook in Europa hebben we last van ISIS en haar salafistische aanhangers - inclusief de gekke Europese bekeerlingen die de ware religie hebben ontdekt.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

  03-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN: geen voedsel meer voor Syrische vluchtelingen maar wel 1,6 miljard $ voor ‘Palestina’

  VN: geen voedsel meer voor Syrische vluchtelingen maar wel 1,6 miljard $ voor ‘Palestina’

  syrian

  Waar de nood het hoogst is, drogen alle internationale hulpbronnen snel op. Damascus, 21 januari 2014. Syrische vluchtelingen staan aan te schuiven bij een VN-post voor voedsel, water en medicijnen.

  Echter, de centen zijn op. Hulp naar de èchte vluchtelingen in Syrië wordt door de Verenigde Naties half december 2014 opgeschort, maar de nep-vluchtelingen van de Palestijnse ‘staat’ krijgen maandelijks honderden miljoenen dollars en euros [aan politiek gemotiveerde] steun toegeschoven. Begrijpe wie begrijpe kan.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raar: Nieuwsuur-zoektocht naar gewone moslims eindigt bij Moslimbroeders

  Raar: Nieuwsuur-zoektocht naar gewone moslims eindigt bij Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 3 december 2014

  Aankondiging van Nieuwsuur-documentaire.

  Aankondiging van Nieuwsuur-documentaire.

  “Vanavond doen we iets HEEL RAARS in @Nieuwsuur,” kondigde NOS-journalist Jan Eikelboom gisteren aan op Twitter. “We laten gewone moslims aan het woord. #integratiedebat.”

  Inderdaad. Nieuwsuur deed gisteravond HEEL RAAR. De maandenlange zoektocht van Nieuwsuur naar het geluid van ‘gewone moslims’ eindigde namelijk in een van de centra van de Moslimbroederschap in Nederland, en werd voor een belangrijk deel gevuld door moslims die aan deze stroming zijn gelieerd.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse feministe: “Krijg je slaag? Pas je aan en draag een burka!”

  Noorse feministe: “Krijg je slaag? Pas je aan en draag een burka!”

  vrgew

  Enkele dagen terug was het de ‘Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen.’ De Raad van Europa schenkt dan aandacht aan de duizenden vrouwen die daaronder gebukt gaan. De omvang van dat probleem wordt waarschijnlijk zwaar onderschat, omdat veel vrouwen daarmee niet te koop lopen, niet iedereen doet aangifte.
  Meer lezen op:
  bloggen.be


  02-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwijgen is halal

  Zwijgen is halal     
  door  Raymond Meijer                 

  De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken?
  De wreedheden van Islamitische Staat. Waarom verzetten moslims zich tegen het idee dat ze moreel verplicht zijn zich hierover uit te spreken?    Foto: AP

  Een schokgolf is door de wereld gegaan door de gewelddadigheden van ISIS.  

  Deze organisatie wil een islamitische staat vestigen en een kalifaat stichten waar Koran en sharia leidend zijn. ISIS volgt daarbij de opdracht van Allah en zijn profeet om de mensheid te bestrijden tot iedereen zich tot de islam heeft bekeerd en de wereld is gezuiverd van ongeloof. Deze 'strijd op de weg van Allah', deze jihad, is een plicht voor elke moslim (cf. Koran, soera 2, vers 216). Er is geen sprake van eigen keuze. De islam is de grondslag voor alle activiteiten van ISIS, zoals is beargumenteerd in KN 36.
  Meer lezen op:
  katholieknieuwsblad.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun groeit voor rechten van Joden die repressie in Arabische landen ontvluchtten

  Steun groeit voor rechten van Joden die repressie in Arabische landen ontvluchtten

  operation-ali-baba-iraqi-airlift2
  Operatie Ali Baba (ook gekend als Operatie Ezra & Nehemia) was een luchtbrug voor meer dan 120.000 Joden van Irak naar Israël (1951 tot 1952). Hier komt een vlucht van El Al met een groep Iraakse Joden toe op de luchthaven van Lod nabij Tel Aviv, luchthaven die in 1973 hernoemd werd naar [David] Ben-Goerion, Israël’s allereerste premier.

  “Joden afkomstig uit Arabische landen lijden – hun verhaal zou moeten verteld worden. Zij werden niet enkel weggerukt uit hun leefomgeving, hun hele geschiedenis werd hen afgenomen.” Dat zegt Florette Hyman, die als Florette Menir geboren werd in Caïro en die in 1957 naar het Verenigd Koninkrijk emigreerde nadat ze gedwongen werd om uit Egypte weg te vluchten.
  meer lezen op:
  brabosh.com


  01-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom veel moskeeën in Nederland gesloten moeten worden.

  Waarom veel moskeeën in Nederland gesloten moeten worden.

  amsterdam2 065Door Dr. Gert Jan Mulder

   De bijna 500 moskeeën in Nederland hebben wij te danken aan de massa-immigratie, gezinshereniging en de gekkigheid van het massaal huwen van meisjes (veelal nichtjes en neven) uit “islamitische thuislanden”, dikwijls onbewust en onbedoeld regeringsbeleid, de van oorsprong tolerante totaal naïeve Nederlandse instelling en mentaliteit en zeer effectieve bevolkingsgroeicijfers van moslims.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Nederland in veertig jaar een immigratieland werd

  Hoe Nederland in veertig jaar een immigratieland werd                 

  Immigratieland Nederland is een feit en here to stay
  Immigratieland Nederland is een feit en here to stay - Foto: ANP

  door  Gertjan van Schoonhoven                                        

  In het najaar van 2014 telt Nederland 3,5 miljoen inwoners van buitenlandse komaf: 2 miljoen van niet-westerse herkomst, de rest uit westerse landen. Hoe werd Nederland immigratieland? 
  Het is najaar 2014 en immigratieland Nederland staat op z'n kop. Niet voor het eerst en vast ook niet voor het laatst. De oogst van een nazomer.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  30-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse joden willen massaal emigreren
  Nederlandse joden willen massaal emigreren

  Ze voelen zich niet meer veilig in ons land.

  Deze week bezocht een Britse delegatie Nederland om kennis op te doen over de verspreiding van antisemitisme in onze samenleving. Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben we daar decennialang geen last van gehad, maar helaas is alles tegenwoordig anders. Of: oud. Joden worden op het internet én op straat uitgescholden en bedreigd; ze voelen zich nergens veilig en gaan bijna undercover over straat.

  De delegatie, geleid door het Labour-parlementslid John Mann, sprak tijdens haar bezoek onder andere met jonge joden op een joodse school. Zij vertelden Mann en co. dat ze niet alleen bang zijn, maar dat ze zelfs serieus overwegen om (later) te emigreren.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • dispensary (dispensary)
      op
 • buy edibles online (buy edibles online)
      op
 • shatter (shatter)
      op
 • Indeedseo (seo company in india)
      op
 • buy vape carts online (Carlton)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!