NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • 020 schorst hoge ambtenaar 'radicalisering en polarisatie' wegens radicalisering en polarisatie
 • Ook op andere manieren
 • Houd u vast! Overheid gaat recht demonstreren onderzoeken
 • Lommel: 9 besmet met tuberculose
 • Geflipte NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer blijft doordraaien: ‘Stalin en Wierd Duk zijn pro-dictatuur en rechts!’
 • Nareizigers uit Eritrea massaal naar Nederland Aantal nareizigers Eritrea nu groter dan aantal asielzoekers Eritrea
 • Stichting Democratie en Media tipte ook Dyab Abou Jahjah over nieuwe subsidies
 • Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival
 • Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei
 • Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  ernatje
  blog.seniorennet.be/ernatje
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  20-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.020 schorst hoge ambtenaar 'radicalisering en polarisatie' wegens radicalisering en polarisatie

  020 schorst hoge ambtenaar 'radicalisering en polarisatie' wegens radicalisering en polarisatie

  AAEAAQAAAAAAAAtPAAAAJDZlYjZmOTc5LWNkNDktNGY3My1hYWUzLTg5YzNkNjkwZmI4OA.jpg
  Nou moe. Wedatzeidenwetochen onszelf moeiteloos de zomer door. De gemeente Amsterdam heeft PvdA-ambtenaar Saadia Ait-Taleb buiten gepleurd op verdenking van vriendjespolitiek en fraude met declaraties. Dat schrijft de Telebelg hedenmorgen. In de krant wordt ze Saadia a. T. genoemd, maar de gehele naam Ait-Taleb visten wij moeiteloos uit een topic van A. Nanninga uit 2013 ('Moslimbroederschap infiltreert in Amsterdam'), waarin mevrouw op basis van bronnen & documenten genoemd wordt in relatie tot Yassin Elforkani, de Blauwe Moskee in Nieuw-West en de diepgaande extremistische invloed van Koeweitse Moslimbroeders in dat dubieuze haatpaleis.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook op andere manieren

  Ook op andere manieren

  Dat drong vanavond weer eens tot me door, gisteren had Fubar een uitstekend artikel over fake-news. (nog niet gelezen ? snel doen dan, echt een aanrader). Het kan ook anders. Hoe kwam ik tot dit verhelderende inzicht?

  Ik keek op Canvas naar een documentaire over de atoombom op Hiroshima. U raad het waarschijnlijk al; de meest afgrijselijke beelden van slachtoffers en overlevenden. Verhalen ook van die overlevenden, een man die als klein jochie met zijn moeder was gaan winkelen en de verschrikkelijke dingen die hij had meegemaakt, verhalen over hoe de Japanse maffia de Yakuza  na afloop aan het lijkenpikken en plunderen was geslagen. Verhalen over schreeuwende kinderen waarvan de volledige huid was weg geschroeid, door merg en been ging het.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  19-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houd u vast! Overheid gaat recht demonstreren onderzoeken

  Houd u vast! Overheid gaat recht demonstreren onderzoeken

  recht op demonstreren 

  Als de overheid het recht op demonstreren gaat onderzoeken dan word ik wakker en houd het uit mijn ooghoeken in de gaten. Want ook al is het de Ombudsman, goed nieuws is een dergelijk onderzoek nooit.

  De Nationale Ombudsman gaat het recht op demonstreren onderzoeken. Hij gaat vooral kijken naar de spanning tussen openbare orde en veiligheid en het recht op demonstratie, dat in de grondwet is vastgelegd. De uitkomsten van het onderzoek worden begin 2018 verwacht, laat de ombudsman maandag weten.
  Meer lezen op:
  verenonoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lommel: 9 besmet met tuberculose

  Lommel: 9 besmet met tuberculose

     | Bron: BELGA             -

  In Lommel zijn negen mensen besmet met tuberculose. Dat meldt het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. Bij twee klanten van twee cafés in Lommel, werd de bacterie twee weken geleden al vastgesteld.
  Meer lezen op:
  nieuwsblad.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geflipte NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer blijft doordraaien: ‘Stalin en Wierd Duk zijn pro-dictatuur en rechts!’

  Geflipte NRC-columnist Jan Kuitenbrouwer blijft doordraaien: ‘Stalin en Wierd Duk zijn pro-dictatuur en rechts!’

  kuitenbrouwer

  Foto: Jan Kuitenbrouwer leest uit een boek. Bron: Dedalus / Wikimedia Commons.

  De karaktermoord op Wierd Duk, Thierry Baudet en Jan Roos zoals gisteren gepubliceerd in de NRC door Jan Kuitenbrouwer blijft dooretteren. Vooral jegens de schrijver van dit ‘pareltje’, die nu in een complete meltdown lijkt te zitten.

  De demonisering van rechtse opiniemakers door Jan Kuitenbrouwer gaat maar verder. Gisteren dus met een verbijsterend stuk in de NRC, en vandaag gewoon verder op social media. Kuitenbrouwer is nogal verantwoordelijk voor menig boze NRC-lezer die al die derrie niet in hun krant hoeft, dus hij heeft het er maar druk mee op Twitter.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  18-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nareizigers uit Eritrea massaal naar Nederland Aantal nareizigers Eritrea nu groter dan aantal asielzoekers Eritrea

  Nareizigers uit Eritrea massaal naar Nederland Aantal nareizigers Eritrea nu groter dan aantal asielzoekers Eritrea


  Het aantal nareizigers uit Eritrea is de afgelopen vijftien maanden gegroeid en is dit jaar groter dan het aantal asielzoekers uit dat land. In het tweede kwartaal van dit jaar arriveerden 685 gezinsleden, tegen 365 nieuwe asielzoekers.

  Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag op basis van nieuwe cijfers van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

  In totaal bereikten in het tweede kwartaal van 2017 bijna 8000 asielzoekers en nakomende familie Nederland. De grootste groep was afkomstig uit Syrië, gevolgd door Eritrea. Meer dan de helft van de Eritrese asielzoekers en nareizigers is minderjarig.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stichting Democratie en Media tipte ook Dyab Abou Jahjah over nieuwe subsidies

  Stichting Democratie en Media tipte ook Dyab Abou Jahjah over nieuwe subsidies

  Door Carel Brendel, 18 juli 2017

  Maartje Eigeman, programmamanager bij de Stichting Democratie en Media (SDM) voor ‘de prioriteit moslimdiscriminatie”, krijgt voor een half jaar versterking. SDM, dat zichzelf beschouwt als de geestelijke erfgenaam van verzetskrant Het Parool, opende onlangs een vacature voor een “projectassistent”, die twee van de drie werkdagen in de weer is met “moslimdiscriminatie”. SDM heeft namelijk besloten om dat laatste fenomeen tot een van haar prioriteiten te maken “vanwege verschillende zorgwekkende ontwikkelingen in de Nederlandse samenleving met betrekking tot de positie van moslims”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival

  Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival

   Bron: BELGA

  Politie onderzoekt rellen en seksueel misbruik tijdens straatfestival    
  Burgemeester van Schorndorf Matthias Klopfer en hoofd van de politie Roland Eisele tijdens een persconferentie. Foto:AFP

  De Duitse politie heeft een onderzoek gestart naar hevige rellen en minstens vier gevallen van seksueel misbruik tijdens een straatfestival van afgelopen weekend in Schorndorf, in de zuidelijke provincie Baden-Württemberg. Dat meldt de politie in een persbericht.


  » Reageer (0)
  17-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

  Volksfeest Duits plaatsje: vrouwen aangerand door asielzoekers, rellen, massale inzet polizei

  Polizei moest versterking uit andere gemeenten aanvragen


  In het Duitse Schorndorf is een gezellig volksfeest het afgelopen weekend uitgelopen op rellen en chaos. Zeker vier vrouwen maakten melding van aanrandingen. Een 17-jarig meisje werd door drie ‘asielzoekers’ vastgehouden en betast, later maakte een vrouw melding van aanranding door een Irakees. Dit melden onder anderen Tag24 en SWR.

  Maarliefst 1000 ‘jongeren’ hadden zich verzameld in het park bij een kasteel. Volgens een woordvoerder van de polizei bestond een groot deel daarvan uit “mensen met een immigratieachtergrond”.

  Toen de polizei de ‘jongeren’ vroeg weg te gaan werd de polizei bekogeld met onder andere flessen. Er moest ondersteuning uit andere gemeentes worden aangevraagd om de meute ‘jongeren’ te kunnen verspreiden.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’

  Terugkerende jihadisten zijn geen ‘verloren zonen’


  Afshin Ellian 17 Juli 2017

  De rapper wil terug. Hij mist het land van melk en honing. De rapper zong in den vreemde het lied van de jihad. Nu mist hij zijn moeder, uitkering, gezondheidszorg en een schoon bed. De rapper heet Marouane B. Hij vraagt aan zijn moeder om vergeving. Noch de rapper, noch een van zijn broeders heeft de moeder van de rapper ooit onrecht aangedaan. Waarom vraagt de rapper dan vergeving aan zijn moeder? De moeder leefde en leeft in het goed verzorgde land, in het land van melk en honing.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GANGSTERS STEKEN AUTO IN BRAND EN VUREN OP OMWONENDE

  GANGSTERS STEKEN AUTO IN BRAND EN VUREN OP OMWONENDE

  Wéér schietpartij in woonwijk

  De auto stond binnen de kortste keren in lichterlaaie. - Nina Bernaerts
  De auto stond binnen de kortste keren in lichterlaaie. - Nina Bernaerts

  Opnieuw is een Antwerpse woonbuurt afgelopen weekend het decor geweest voor een schietpartij. Nadat de daders een auto in brand hadden gestoken, vuurden ze vier keer naar een vader van 2 kindjes toen die hen wou wegjagen. Het is het achtste schietincident in korte tijd. Of er een link is met de oplaaiende drugsoorlog, wordt onderzocht.


  » Reageer (0)
  16-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spiegelland

  Spiegelland

  Screenshot_10
  (Door: Petra de Geus)

  De integratie van moslims is volkomen mislukt. In Nederland, in de andere West- Europese landen en overal ter wereld. Wat we zien is onaangepast gedrag, variërend van parallelle samenlevingen en beledigende opmerkingen tot criminaliteit en aanslagen. En hoewel ze ons dagelijks beledigen, gedragen ze zich zelf als de beledigde. Zelfs als er aanslagen gepleegd worden en onschuldige Europeanen worden gedood, roepen ze nog om het hardst dat zij de ware slachtoffers zijn, terwijl ze ondertussen smileys op de foto’s van de slachtoffers plaatsen. Er is veel haatspeech bij moslims en zelfs reguliere preken bevatten gewelddadige passages. Helaas wordt dit door de overheid nauwelijks aangepakt. In dit artikel wil ik laten zien hoe het klinkt als in de teksten de slachtoffers van de islam: de Joden, christenen, afgodendienaren (Hindoes), hypocrieten en afvalligen, worden vervangen door moslims.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

  Schokkend nieuws uit Duitsland: massa-immigratie betekende ook massale import van besmettelijke ziektes

  African_refugees_in_Israel_3
  Foto: Asielzoekers uit Eritrea. Niet de mensen uit het verhaal. Bron: Rudychaimg / Wikimedia Commons

  De afgelopen jaren heeft Duitsland meer dan een miljoen asielzoekers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika toegelaten. Dat is in de Duitse maatschappij op verschillende manieren zichtbaar, maar zeker ook in het ziektebeeld van het land.

  Een verontrustend bericht van onze oosterburen. Het land heeft sinds de vluchtelingencrisis uitbrak zo’n twee jaar geleden inmiddels meer dan een miljoen asielzoekers opgevangen. Die hebben niet alleen oorlogstrauma’s of dromen over rijkdom meegenomen, maar in sommige gevallen ook zeer agressieve en besmettelijke ziektes. Vooral tuberculosis-infecties zijn de afgelopen jaren veel vaker voorgekomen, zoals met deze man uit Yemen:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  15-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah viert terreuraanslag in Jeruzalem: “twee bezetters doodgeschot

  Abou Jahjah viert terreuraanslag in Jeruzalem: “twee bezetters doodgeschoten

  aboujahjahmetsylvana
  Foto: Abou Jahjah met bondgenote Sylvana Simons. Bron: Twitter / @Aboujahjah


  Door   

  Triester dan terreurverheerlijker Abou Jahjah wordt het niet. 

  Er lijkt bijna geen dag voorbij te gaan zonder dat er ergens ter wereld een terroristische aanslag wordt gepleegd in naam van de islam. Vanochtend was Jeruzalem aan de beurt. Drie islamitische terroristen openden het vuur op Israëli’s bij de Tempelberg. Twee van hen namen even daarvoor een ‘leuke’ selfie bij de Rotskoepel, een islamitisch heiligdom.
  Meer lezen op:
  dageklijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

  De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

  Fräulein Merkel drukte heel Duitsland en de rest van Europa op het hart dat een situatie zoals tijdens de zomer van 2015 nooit meer kan en mag voorkomen. U weet wel de gutmensch druk in de weer met het terugduwen van bootjes vol arme minderjarige vluchtelingen van 30 jaar oud of het steeds maar weer verplaatsen van het eerst vakkundig in elkaar getrapte kindje voor de ene fotoreportage na de andere aan de Europese kust om maar even duidelijk te stellen wat Angela Merkel exact bedoelt wanneer ze zegt dat dit nooit meer mag gebeuren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  14-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoofddoek, nikab en boerka: een teken van voortschrijdende islamisering!

  De hoofddoek, nikab en boerka: een teken van voortschrijdende islamisering!

  UTRECHT-GEZICHTSSLUIER-GELIJKE BEHANDELING
  Islam is geen religie, maar een ideologie, waarvan het systeem ontworpen is om te onderwerpen en te onderdrukken. De religieuze aanspraak van de islam is slechts een vermomming die de politieke waarheid moet verbergen. Wereldwijd lijden zowel moslims als niet-moslims onder de islam, en telkens zijn vrouwen de grootste slachtoffers: kindhuwelijken, gedwongen huwelijken, opsluiting en afscherming van de buitenwereld, eer gerelateerd geweld, polygamie, gedwongen seks en genitale verminking, enz, enz… Miljoenen moslimvrouwen moeten geïsoleerd leven in angst voor lijfstraffen en ze hebben geen rechten. Binnen het islamitische wereldbeeld worden vrouwen gezien als minderwaardige wezens, die op allerlei terreinen worden achtergesteld op de man (Koran- 4, 176). Vrouwen die verkracht worden, moeten daarvoor vier getuigen kunnen leveren; zo niet, dan dreigen zij vervolgd te worden voor overspel… De man heeft het recht zijn vrouw te slaan bij ongehoorzaamheid (Koran- 4, 34)…
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie en bijverschijnselen

  Migratie en bijverschijnselen

  migratie 

  Een van de meest curieuze bijverschijnselen van de migratie is dat juist de ‘hogere’ klassen de grootste aanpassingsproblemen hebben hun steentje bij te dragen. Dat het invullen van een genereuze cheque ten behoeve van giro 666 niet langer meetelt als aflaat is in die kringen nog niet doorgedrongen.

  In Den Helder hebben de bewoners van een luxe villawijkje snel gehandeld toen hen gewaar werd dat de gemeente zinnens was hun buurtje op te schepen met 16 alleenstaande jonge asielmigranten die een leegstaande villa zouden betrekken. De gemeente was voornemens het pand voor dat doel aan te schaffen.
  Meeer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  13-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

  Wat de Sharia voorschrijft, is dat hetzelfde als de tien geboden?

  (Door Nonie Darwish)

  Het Amerikaanse volk is niet helemaal dom door zich te verzetten tegen de sharia. Zelfs de zogenaamd goedaardige wetten in de Sharia over huwelijk en echtscheiding, die zoals Imam Rauf beweert een religieus recht zijn, is het volledig vernietigen van het recht van een vrouw op een echtscheiding en dan het gezag over haar kinderen te behouden.

  Aanvaarding van de sharia in de VS zou het westelijke concept over huwelijk door polygamie, vrouwen-slaan, vrouwelijke genitale verminking, verkrachting en het huwen van kinderen totaal veranderen.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

  Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

  Vlaamse overheid paait moslims met extra miljoenen

  » Reageer (0)
  12-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

  Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

  Goed nieuws voor moslims! Vanaf volgend jaar zal de islamitische besnijdenis volledig vergoed worden door het ziekenfonds. Zo staat in een nieuw financieel rapport voor volgend jaar.

  Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

  In een financieel rapport voor volgend jaar was te lezen dat de besnijdenis voor moslims volledig vergoed zal worden. Nu moeten moslimgelovigen een deel van een besnijdenis nog terug betalen.

  “We moeten meer rekening houden met het islamitische cultuur, ook in de zorg. Om een besnijdenis zo goed mogelijk te laten verlopen is hygiëne één van de belangrijkste factoren waar moslimgelovigen vaak niet bij stil staan. Daarom werd er in 2013 een wet ingediend waarbij moslimgelovigen hun kinderen konden laten besnijden in het ziekenhuis.”, aldus Edith Schippers van Volksgezondheid.
  Meer lezen op:
  nieuwsplaats.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Januskop voor de stad Arnhem

  Een Januskop voor de stad Arnhem

  Screenshot_59
  (Door: Theresa Geissler)

  Heeft U ooit gehoord van Janus? Even afgezien van de associatie die de naam kan oproepen met een vroege jaren-60 hit, destijds vertolkt door zowel Ria Valk als door de in december 2016 overleden Paula Dennis: Janus is oorspronkelijk een god uit de Romeinse mythologie. Met de nadruk op “Romeinse”, omdat hij, anders dan de meeste Romeinse goden en godinnen, geen duidelijke Griekse tegenhanger heeft. Hij stond bekend als de “God van het einde èn tegelijkertijd van het begin”, aangezien beide, althans volgens de cirkelredenering, vlakbij elkaar liggen. Niet voor niets is de maand januari het begín, dat onmiddellijk volgt op het einde, december, naar hem genoemd. Een bijzonder kenmerk van deze god is evenwel dat hij beschikt over twéé gezichten. Daarentegen heeft hij géén achterhoofd: op de plaats waar dat normaal zou moeten zitten, zit zijn tweede gezicht. Ik geloof zelfs dat het niet ver genoeg gaat om te stellen dat elk gezicht één kant van zijn persoonlijkheid uitbeeldt, maar dat er eerder van moet worden uitgegaan, dat elk gezicht een geheel zelfstándige persoonlijkheid vertegenwoordigt, die door de bijbehorende gelaatsuitdrukking weerspiegeld wordt. Hoe dan ook zijn beide gelaatsuitdrukkingen, en daarmee beide persoonlijkheden, elkaars absoute tegenpool.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.

  De mediastrategie tegen het ongenoegen in Nederland. Interview.        


  Door Joost Niemöller

  Sinds de overwinning van Trump is er een zielig stukje paniek in de gevestigde media gekomen. In de VS zijn zieltogende ‘nieuws’ zenders als CNN in continue campagmemood tegen Trump geraakt, wellustig op zoek naar fake schandaaltjes op basis van vage ‘bronnen’ uit de geheime diensten. Geholpen door ‘kwaliteitskranten’ als The Washington Post en The New York Times, de klassieke schildwachten van The Deep State. In Nederland is er een niet aflatende agressie ontstaan tegen wat gezien wordt als de woordvoerders van een groeiend ongenoegen ten aanzien van de multiculturele samenleving en de massamigratie.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

  Het is moeilijk om je een ander toekomstscenario voor te stellen voor Europa dan dat van een burgeroorlog of islamisering!

  jihad_europa.jpg--

  De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Het is de hoogste tijd dat er gezond verstand komt en dat er regeringsleiders opstaan tegen wat de moslimleiders noemen ‘DE VREDIGE INVASIE/VEROVERING’ van Europa. De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Wat ze in het verleden met de wapens niet konden, doen ze vandaag met het geboortecijfer en immigratie. Wie de geschiedenis van de expansie van de islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. De Jihad (strijd op Allah´s weg) wordt niet alleen op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar ook sluimerend op cultureel gebied. Daarin staat in detail uitgelegd hoe radicale islamieten niet-moslimlanden (Dar al-Harb) op de knieën wil dwingen.
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  10-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Marcouch al jaren actief voor islamisering van Nederland

  Nederland, juli 2017

   Ahmed Marcouch
  In 2005 deed Marcouch als voorman van de federatie van Marokkaanse moskeeën UMMAO  een oproep voor ruimte voor de islam in Amsterdam. Als PvdA-voorzitter van Slotervaart bevorderde hij de bouw van twee moskeeën.

  Koranonderwijs op openbare scholen
  In 2008 pleitte Marcouch voor een ‘superstadsdeel’ Nieuw-West waar een bloeiende moslimgemeenschap zou moeten ontstaan: ‘De moslimminderheid wordt dan een pluspunt.’ 
  Later pleitte hij voor het opheffen van het hoofddoekenverbod bij de politie, hij probeerde koranonderwijs op openbare scholen in Slotervaart door te drukken en wou dat het in het openbaar onderwijs niet alleen gaat over de evolutietheorie maar ook over het scheppingsverhaal.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse overheid neemt ruim 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt

  Turkse overheid neemt ruim 50 christelijke kerken in beslag, Westen zwijgt

  Duizend jaar oude kerken worden in moskeeën veranderd – Ook christelijk-orthodoxe kathedraal Hagia Sophia op nominatie om moskee te worden

   
  In de afgelopen weken heeft de Turkse overheid meer dan 50 christelijke kerken en kloosters in beslag genomen. Was er een overwegend christelijk land geweest waar het omgekeerde was gebeurd, en er ook één moskee zou zijn geconfisqueerd, dan hadden ‘onze’ media er vol van gestaan en hadden ‘onze’ politici luid protest aangetekend. De ijzige stilte die heerst nu de slachtoffers wederom ‘maar’ christenen zijn, onderstreept nogmaals dat de islam stap voor stap de officieuze staatsreligie in Europa en ook Nederland aan het worden is.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inzet Berlijnse politie in Hamburg eist zijn tol: ‘We zijn helemaal opgebrand’

  Inzet Berlijnse politie in Hamburg eist zijn tol: ‘We zijn helemaal opgebrand’

  Agenten en politievakbond beschrijven 'chaotische toestanden' en 'buitensporige opofferingsbereidheid'

  Er is veel kritiek gekomen op de werkomstandigheden waaronder Berlijnse politiemensen afgelopen weekeind bij de G20-top in Hamburg hun taak moesten uitvoeren, meldt Berliner Morgenpost zondagavond. “We zijn helemaal opgebrand”, zeggen de agenten en speciale eenheden. Vakbondsleden spreken over werk onder ‘buitensporige voorwaarden’.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

  Ingezonden: Open soldatenbrief aan Links Nederland

  soldatenbrief

  Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben dan is het vaak niet positief.

  Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging  omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor zorgt dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  05-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

  Afghaanse asielzoeker randt persoonlijke buddy aan

  België, juli 2017

   Asielzoeker randt persoonlijke buddy aan
  Een 18-jarige Afghaanse asielzoeker probeerde afgelopen week midden in de nacht zijn persoonlijke buddy aan te randen. De vrouw kon vluchten en de asielzoeker werd gearresteerd.
  De man was een van de 13 asielzoekers die in Antwerpen deelnam aan het ‘Curant-project’, dat wordt gefinancierd met Europese fondsen. Via dat project wil het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) jonge asielzoekers helpen met een toekomst in Vlaanderen.
  meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  01-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten

  Parijs krijgt ‘no-go zone’ app; Tsjechen mogen zelf terroristen neerschieten


  Welkom in cultureel verrijkt geïslamiseerd Parijs.

  Islamisering Europa, situatie eind juni 2017. Inwoners en bezoekers in Parijs kunnen vanaf nu een app downloaden die waarschuwt voor islamitische no-go zones, aanrandingen en berovingen. In Tsjechië heeft het parlement met overweldigende meerderheid ingestemd met het wetsvoorstel om burgers het recht te geven zelf met vuurwapens terroristen uit te schakelen. Het parlement wijst specifiek op de situatie in West Europa, waar al honderden slachtoffers zijn gevallen omdat de weerloos gemaakte burgers daar niet het recht hebben zichzelf met wapens te verdedigen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  30-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden heeft geen geld meer – 70 politiebureaus gedwongen te sluiten deze zomer

  Zweden heeft geen geld meer – 70 politiebureaus gedwongen te sluiten deze zomer

  Posted on juni 29, 2017  by rommel

  Het nieuwe spannende Zweden – Een totaal van 70 Zweedse politiebureaus gaan deze zomer dicht als gevolg van gebrek aan financiën. Ondanks record hoge belastingen is men niet in staat deze politiebureaus open te houden.

  De zwaarst getroffen regio is Bergslagen, waar de meeste van de stations, 27 van de in totaal 40, worden gedwongen te sluiten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Aboutaleb moet de cel in

  Zus van Aboutaleb moet de cel in


  Latifa Aboutaleb. © AD/Sanne Donders

  Latifa Aboutaleb is door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden en drie maanden voorwaardelijk. Daarnaast moet ze ruim 60.000 euro terugbetalen aan de Stichting Noord Bruist. Bovendien mag ze drie jaar geen bestuursfuncties meer vervullen.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamkritiek is zinloos geweld

  Islamkritiek is zinloos geweld

  Proportioneel geweld 

  Zinloos verbaal geweld wel te verstaan.

  Omdat de heersende macht overal in het Westen nog steeds probeert onder het mom van “islamofobie” negatieve berichtgeving over de Islam te verbieden klimmen de strijders voor het vrije woord weer in de pen om hun recht op islamkritiek te claimen. En uit te leggen dat islamkritiek niets te maken heeft met vrees voor de islam. Terzijde: vrees is een betere uitdrukking dan angst. Angst maakt machteloos, vrees bewapent.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

  Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

  Door   

  snapshot
  Foto: Geert Wilders in de Tweede Kamer. Bron:Screenshot ZoominTV.

  PVV-voorman Geert Wilders is – meer dan terecht – woedend dat Nederland al jaren cijfers over criminele asielzoekers verdoezelt en de ware omvang van criminaliteit van asielzoekers niet wil toegeven.

  Eerder deze vrijdagochtend schreef De Dagelijkse Standaard al over één van de grootste schandalen in de recente geschiedenis van ons land: criminele asielzoekers uit zogenaamde ‘veilige landen’ – Marokko, Algerije en dergelijke plekken – maken Europa en ook Nederland massaal onveilig. Ze stropen er massaal op los en trekken van asielzoekerscentrum naar asielzoekerscentrum om die als uitvalsbases voor hun rooftochten te gebruiken, om vervolgens weer spoorloos te verdwijnen en ergens anders weer als ‘arme asielzoeker’ aan te kloppen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  29-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asieltuigjager Heijmans (D66) klaagt OM aan

  Asieltuigjager Heijmans (D66) klaagt OM aan

  jheijmans.png
  Een D66'er met een ruggengraat, ook voor ons is het even wennen, maar nondeju wat is het lekker verfrissend. Jos Heijmans staat als burgemeester van Weert voor zijn mensen: hij heeft schoon genoeg van rovende en vrouwenvernederende asieltuigiërs uit Marokko en Algerije. De complete middenstand had last van het gejat en vrouwen hadden last van spuug in hun gezicht, tot Heijmans iets deed wat in D666-kringen wordt omschreven als extraordinair, opmerkelijk en volkomen onbekend: optreden.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CNN, koning van het nepnieuws

  CNN, koning van het nepnieuws

  CNN 2

  CNN vraagt er eenvoudig om eens goed tegen het licht te worden gehouden.

  Ik ben er niet vies van ben om de bevooroordeelde mainstream media op de korrel te nemen. Dat is mij een groot genoegen, maar ze hebben het nu eenmaal over zichzelf afgeroepen. En dan heb ik het niet over kleine vergissingen, maar heuse heksenjachten, grootschalige misleiding en manipulatie, en het dirigeren van fake news. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de machinaties van onder andere CNN hun reputatie steeds verder aantasten. Ditmaal werd CNN voor de zoveelste keer op het fabriceren van fake news betrapt. En als klap op de vuurpijl gaf een heimelijk gefilmde producer toe dat zij Donald Trump omwille van de ratings bestoken met een ongefundeerde heksenjacht.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  28-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry Baudet: ‘Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp’

  Thierry Baudet: ‘Deze debatten zijn toneelstukken. Het is één grote poppenkast. Dit systeem is óp’

  Screenshot Twitter-video
  Door   

  “Nederland is hier zo klaar mee.”

  Met die woorden begon Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FVD) vandaag aan zijn inbreng in het debat over het formatieverslag van informateur Herman Tjeenk Willink. Het land kijkt nu al 100 dagen met afgrijzen naar de Haagse kaasstolp en diens volstrekt belachelijke formatie.

  Volgens Baudet zijn wij gewone burgers niet de enigen die het er wel mee gehad hebben: datzelfde zou gelden voor heel veel Tweede Kamerleden. “Buiten deze zaal,” legde Baudet uit, “zegt men het ook gewoon tegen mij. Vele Kamerleden zeggen tegen mij dat ze er al lang niet meer in geloven, in het ‘debat’ hier in de Kamer.”
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandbrief bewoners Bos en Lommer: ‘kinderen barricaderen straat, kwellen kinderboerderijdieren’

  Brandbrief bewoners Bos en Lommer: ‘kinderen barricaderen straat, kwellen kinderboerderijdieren’

  PvdA-raadslid Mbarki gaat raadsvragen stellen over toenemende onrust in de wijk

  In de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West is het de afgelopen weken onrustig. Er is zware criminaliteit, onder meer van een groep Top600 (Amsterdamse lijst van veelplegers – red.)-criminelen die zich concentreren rond de Bestevaerstraat. Hier danken zij de naam Bestevaergroep aan, een van de leden is veroordeeld voor de roofmoord op juwelier Hund.

  Daarnaast is er overlast vanuit en rond het eetcafé Oujda, meldde het Parool. Jongeren met capuchons en petjes gedragen zich intimiderend. Er werd tweemaal brand gesticht in een politiewagen toen de politie op een melding af kwam, en ook in de kinderboerderij werd brand gesticht.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het doorlopende drama van de Palestijnse leugens

  Het doorlopende drama van de Palestijnse leugens


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

  Driekwart mensen in bijstand heeft migrantenachtergrond

  Driekwart van de ruim 13.000 bijstandsgerechtigden in Utrecht heeft een migrantenachtergrond. Dat blijkt uit cijfers van het CBS, die de fractie van Stadsbelang Utrecht (SBU) recentelijk heeft opgevraagd.


  » Reageer (0)
  27-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geestelijk achtergebleven overheersing

  De geestelijk achtergebleven overheersing

  Screenshot_82
  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Dat de manier waarop migranten hier ‘moeten kunnen leven’ (lees; hier kunnen leven zoals dat in hun thuisland honderd jaar geleden gebruikelijk was en zich hier totaal niet hoeven/wensen aan te passen), ronduit belachelijk is, behoeft geen verdere uiteenzetting. Zelfs in de landen waar zij zèlf vandaan komen, denken ze daar precies zó over, maar ú wordt door Rutte, Klaver en Van Nieuwkerk steevast als racistisch of extreemrechts weggezet als u dat hier durft te uiten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks overvallen tijdens ramadan

  Dagelijks overvallen tijdens ramadan

  Belgie, juni 2017

   Allochtoonse jongens Molenbeek
  Uit cijfers blijkt dat in de afgelopen ramadan maand in twee weken 40 halskettingdiefstallen plaatsvonden in Brussel.

  Allochtone daders zeer gewelddadig
  Een politieagent uit Brussel-West - waar ook de berichte wijk Molenbeek onder valt –die om veiligheidsredenen anoniem wil blijven, zegt: ‘ Tijdens ramadan vinden elke dag overvallen op straat plaats. Elke agent is er langzamerhand moedeloos van. De overvallen gaan vaak met veel geweld gepaard. De daders zijn vaak minderjarige allochtonen die erg agressief te werk gaan. De slachtoffers zijn doorgaans oudere dames, die vaak ten val komen’. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  26-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De selectieve verontwaardiging tegen het inreisverbod van Trump

  De selectieve verontwaardiging tegen het inreisverbod van Trump                           

  reisverbod Israël
  Landen met een inreisverbod tegen Israël.*

  De Nederlandse verkiezingen en Trump

  Het is 16 maart 2017, een dag na de verkiezingen. Amerika schudt op zijn grondvesten. Zelfs Trump is niet nieuwswaardig meer na de uitslag. Het gaat alleen maar over Geert Wilders en de PVV die de verkiezingen hebben weten te winnen. Het zag er lang niet naar uit, maar zelfs het grote aantal lafbekken  strategische stemmers konden dit niet voorkomen. Miljoenen Amerikanen gaan de straat op, ze scanderen luidkeels: ‘Not my minister-president!’ Het is chaos. Trump probeert mee te liften op het succes door een tweet de wereld in te sturen: ‘HUGE landslide in the 2ND GREATEST COUNTRY in the WORLD. We made The Netherlands GREAT again! It’s true.’ Zoals altijd weet Trump zijn 140 tekens goed te benutten.
  Meer lezen op:
  somerandomfuck.nl


  » Reageer (0)
  25-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interview – Edwin Wagensveld, voorman van Pegida

  Interview – Edwin Wagensveld, voorman van Pegida

  Pegida, Wanordelijkheden 

  Bryon Adams interviewde Pegida-voorman Edwin Wagensveld. Een rustig en openhartig interview met een man die zich ook door regentesk gedrag van burgemeesters de mond niet snoeren laat. Ook al gaat dat in tegen de heersende politiek-correcte overtuigingen.

  Edwin Wagensveld werd afgelopen zondag gearresteerd. Niet voor het eerst; de voorman van Pegida Nederland begint er aan gewend te raken, al is het natuurlijk nooit leuk. Maar wat Pegida is, wil en doet is niet eenvoudig terug te vinden. Want Wagensveld wordt wel geïnterviewd, maar een rustig en overzichtelijk vraag & antwoord interview vonden we zo één twee drie niet terug. Bryon Adams nam daarom de honneurs waar die de MSM lieten liggen, en nam afgelopen week het navolgende interview af.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

  Hoofd Zweedse rijkspolitie over chaos en geweld door migranten: ‘Help ons, help ons!’

  Scandinavische land telt al 61 islamitische no-go zones –met eigen wetten, banken en rechters- waar de staat de controle over heeft verloren – Politie behandelt slechts 8 van de 100 verkrachtingen, 13 Zweedse vrouwen worden iedere dag ongestraft verkracht zonder dat er onderzoek naar wordt gedaan

   
  Dan Eliasson luidt de noodklok over het feit dat zijn land dankzij massa immigratie in de afgrond wordt gestort.

  Zweden zinkt door het binnenlaten van enorme aantallen migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika weg in een poel van chaos, criminaliteit en geweld. Daar hebben we al enkele jaren lang regelmatig voorbeelden van gegeven, en nu erkent ook de Zweedse politie dat de situatie compleet uit de hand is gelopen. ‘Help ons, help ons!’ is de noodkreet van Dan Eliasson, het hoofd van de Zweedse rijkspolitie. Het ooit zo rustige land telt inmiddels 61 islamitische no-go zones waar de staat de controle over heeft verloren. De soepele en zelfs aanmoedigende standpunten ten aanzien van immigratie en islamisering van bijna alle politieke partijen in Den Haag garanderen dat ook ons land zo’n duistere toekomst staat te wachten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” ¤ 30 miljard uit

  Duitsland geeft in het jaar 2017 voor 1 miljoen “vluchtelingen” € 30 miljard uit

  Screenshot_42
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Tot nu toe probeerden Merkel & Co de uitgaven voor de vluchtelingenpolitiek zo onnauwkeurig mogelijk te definiëren of beter nog helemaal te versluieren. In een talkshow bij de publiekrechtelijke omroep versprak de Duitse minister van Ontwikkelingssamenwerking, Gerd Müller (CSU), zich en noemde in de talkshow een bedrag van € 30 miljard – alleen in dit jaar.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  24-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Moslimfundamentalisten demonstreren voor Tweede Kamer: Allah zegt dat Palestina zal worden bevrijd!

  alqudsdag2
  Foto: "Ayatollah Khamenei, opperste leider van de Islamitische Republiek Iran: Allah heeft verordend dat Palestina zal worden bevrijd" (Poster Al Quds-dag)

  Terreursympathisanten die voor de Tweede Kamer demonstreren met antisemitische en terroristische slogans: in Nederland mag het allemaal. 

  Compleet bizar: vrijdagmiddag demonstreren aanhangers van het extremistische regime van Iran op het Plein in Den Haag, recht voor de Tweede Kamer. Hun boodschap: Palestina zal worden bevrijd door de moslims. Met andere woorden, Israël moet van de kaart worden geveegd. Dat is al decennia het officiële standpunt van de radicaal-islamitische regering van Iran, maar nu wordt die haatdragende boodschap dus in het politieke centrum van Nederland verkondigd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee sprookjes en echte verhaal over oorlog in Syrië

  Twee sprookjes en echte verhaal over oorlog in Syrië

  Er zijn twee sprookjes van de oorlog in Syrië en het echte verhaal. De sprookjes heten de Disney versie die erg populair is bij veel Amerikanen en Europeanen, en de Middelbare schoolversie, die gebruikt wordt door de massa media (MSM) en tot slot is er de academische versie, dat is het echte verhaal.

  Disney versie
  Er was eens een land dat Syrië heette en geregeerd werd door een wrede dictator genaamd Bashar Al-Assad. Hij was een wrede man die zijn eigen volk vergaste. Zijn acties veroorzaakten een burgeroorlog in Syrië. Amerika en Europa deden hun best om deze vernietigende burgeroorlog te stoppen en namen genereus veel Syrische vluchtelingen op. Amerika moet nu Syrië binnenvallen om het Syrische volk te beschermen.
  Meer lezen op:
  delangemars.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaardig land

  Eigenaardig land

  Dat dacht ik vandaag niet voor het eerst bij het lezen van het Nieuws.

  Ik leg het uit;

  Normaal gesproken is het in een democratie zo geregeld dat het parlement en het kabinet regels en wetten opstellen die uitgevoerd moeten worden door lagere overheden, althans dat is wat ik van democratie altijd dacht. Kennelijk zit ik er echter naast. Wat blijkt?

  “Afgewezen asielzoekers blijken vooral kosten te maken bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen en ABWZ-instellingen. Wanneer een rekening niet wordt betaald, kan een zorgverlener die indienen bij de overheid.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martin Bosma in de Kamer: ‘Oorspronkelijke Nederlanders zijn tweederangs burgers.’ Dom gegniffel.

  Martin Bosma in de Kamer: ‘Oorspronkelijke Nederlanders zijn tweederangs burgers.’ Dom gegniffel.


  Door Joost Niemöller

  Wie wordt er nu eindelijk gediscrimineerd in dit land? De Kamer sprak eergisteren over discriminatie en alle stokpaardjes kwamen weer langs.

  Maar Kamerlid Martin Bosma (PVV) zei hoe het werkelijk zat: De oorspronkelijke Nederlanders worden gediscrimineerd. Hij komt met het ene na het andere concrete voorbeeld. Het OM bijvoorbeeld dat ‘gekleurde aanklagers’ zoekt. Volgens Herman Bolhaar, hoogste baas van het OM, kunnen zwarten vanwege hun huidskleur iets wat blanken niet kunnen. Maar vervolgd wordt hij niet om dit soort racistische uitspraken. Erik Akerboom, eerste commissaris  van de politie, noemt discriminatie ‘positief’ als het gaat om het aantrekken van ‘diverse collega’s.’ Wat kunnen deze allochtonen, vraagt Bosma de minister, wat Nederlanders niet kunnen?
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hevel migratiebeleid over van EU naar nationale zuil

  Hevel migratiebeleid over van EU naar nationale zuil

  Migratie- en vluchtelingenbeleid is onontwarbare kluwen van verdragen en EU-recht

  Afgelopen maandag betoogde ik op OpinieZ dat een hervormde, meer decentrale EU alleen mogelijk is in combinatie met enige vorm van monetaire flexibiliteit, vooral waar het wisselkoersen en rentebeleid betreft. Maar er is nog een ander, zo mogelijk nog belangrijker dossier: migratie.

  Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube video, kanaal Goveto

  Een dossier dat niet alleen een cruciale rol speelt bij de huidige formatieperikelen in Nederland maar dat ook dreigt de EU te splitsen in West en Oost, terwijl er al een Noord – Zuid breukvlak is ontstaan door toedoen van de euro.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  23-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen

  Zo ‘succesvol’ zijn de Syriërs die naar Nederland kwamen


  Syp Wynia            

  Het aantal Syrische asielzoekers is verdubbeld, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag. Vooralsnog zorgen de Syriërs dus allerminst voor de trendbreuk die al die BN’ers Nederland twee jaar geleden voorspiegelden. Is dat een verrassing? Nee, schrijft Syp Wynia. 

  Weet u nog? Syrische en andere asielzoekers die een kleine twee jaar geleden massaler dan ooit tevoren naar Nederland kwamen zouden een verrijking van Nederland zijn, ook in economisch opzicht.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij zijn een bedreiging voor de islam

  Wij zijn een bedreiging voor de islam

  Waarom moslims niet kunnen en niet mogen integreren


  r zijn drie monotheïsmen: het judaïsme, het christendom en de islam. Monotheïsme wil zeggen dat er één God is, de Absoluut Ene waaruit alles is voortgekomen. God is altijd geweest. Hij heeft geen begin en geen einde. Hij staat boven alles wat is en staat buiten de tijd: dit heet transcendentie. Dit heeft tot gevolg dat de logica van wat is (het bestaande, de ‘zijnden’) op Hem niet van toepassing is. Bijvoorbeeld: Hij is tegelijkertijd aanwezig en afwezig, Hij is licht en duisternis, Hij leeft en is dood. Om dit laatste enigszins te kunnen begrijpen: voor wie niet in Hem gelooft, is Hij dood.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  22-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islam is zeer intolerant'

  'Islam is zeer intolerant'


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eacute;én enkele strakke ideologische lijn: Hitler, de Moefti, Arafat, Abbas en Hamas

  Eacute;én enkele strakke ideologische lijn: Hitler, de Moefti, Arafat, Abbas en Hamas


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERGOEDEN KOSTEN KORANLESSEN DOOR GEMEENTE AMSTERDAM UIT ARMOEDEPOT IS EEN SCHANDE

  VERGOEDEN KOSTEN KORANLESSEN DOOR GEMEENTE AMSTERDAM UIT ARMOEDEPOT IS EEN SCHANDE


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskee Zoetermeer geeft grote overlast

  Moskee Zoetermeer geeft grote overlast

  Nederland, juni 2017

   Diyanet moskee Zoetermeer
  Inwoners van het oude deel van Zoetermeer hebben veel overlast van de moskee van de Islamitische Stichting Nederland Oranje Culturele Centrum. Honderden moskeebezoekers bidden met de ramen open, maken tot ’s avonds laat herrie en bezetten parkeerplekken. Het gaat om een Diyanet moskee, die rechtstreeks onder de Turkse overheid valt. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  21-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelopen zondag, op “Al-Quds dag”, werden de islamitische terreurvlaggen openlijk ontvouwd in Londen

  Afgelopen zondag, op “Al-Quds dag”, werden de islamitische terreurvlaggen openlijk ontvouwd in Londen

   “Al-Quds dag”, is de dag van extra-plus Jodenhaat in de moslimwereld. Er is een video van gruwelijk slechte kwaliteit uit de tijd toen Morsi nog aan de macht was in Egypte. Maar de hysterische haat jegens Amerika en vooral jegens Israël en de Joden bij sprekers —onder anderen Morsi — en toehoorders is toch goed te ontwaren. Op 1:40 gaat het even over Al-Quds, Jeruzalem dus, waar miljoenen martelaren naar zullen opmarcheren. U moet misschien toch even gaan kijkluisteren om een indruk te krijgen van wat de jaarlijkse terugkerende Al-Quds-dag in de Arabische wereld betekent: schuimbekkende Jodenhaat.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man probeert in te rijden op groep schoolkinderen, leerkrachten en militairen voorkomen drama

  Man probeert in te rijden op groep schoolkinderen, leerkrachten en militairen voorkomen drama

  20/06/17 - 19u12  Bron: La Meuse; Sudpresse


  © Twitter/LaMeuseVerviers.

  Een groep schoolkinderen tussen 10 en 12 jaar oud is maandag ontsnapt aan een drama in het militaire kamp Elsenborn in de Oostkantons. De leerlingen waren op schooluitstap toen een man rond 13.00u op hen probeerde in te rijden. Militairen konden de dader snel inrekenen.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  20-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zachte heelmeesters . . .

  Zachte heelmeesters . . .

  Een aanslag op een moskee in Engeland… U kon er al een tijdje op wachten. Als een volk dagelijks bedreigd wordt en zich ook steeds meer bedreigd voelt door een ander volk (dat zonder restricties is binnengelaten) en dat met geweld en criminaliteit wijken en gebieden claimt, maar waar de overheid niets doet, dan grijpt de bevolking uiteindelijk zelf in. Het wordt uiteraard wederom afgedaan als pure haat van een kleine groep, maar de werkelijke aanleiding zijn de stekeblinde en laffe struisvogels die de hedendaagse, zogenaamd humane politiek en overheden vormen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we ophouden met de lafheid, en de waarheid spreken over de islam

  Laten we ophouden met de lafheid, en de waarheid spreken over de islam

  'Ik zal mijn plicht blijven doen, waarschijnlijk weer als leider van de oppositie'


  Deze week ging de documentaire Wilders in première, op DocFest, een jaarlijks filmfestival in de Britse stad Sheffield. Deze documentaire is gemaakt door de Amerikaanse regisseur Stephen Robert Morse. Hoewel hij het niet met al mijn standpunten eens is, heeft hij geprobeerd een eerlijk beeld te schetsen van wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is bij de meeste Nederlandse journalisten wel anders.

  We staan stuk voor stuk op de dodenlijst van de islam

  Ik stond Morse en zijn team toe om mij een aantal maanden te volgen. De documentaire laat zien hoe ik, vanwege islamitische doodsbedreigingen, moet leven onder continue politiebeveiliging. Je ziet hoe ik word rondgereden in gepantserde auto’s, en dat ik verplicht ben om een kogelvrij vest te dragen wanneer ik in het openbaar ga spreken.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  19-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

  'We sluiten de ogen voor moslimgeweld'

  Wierd Duk

  Tania Kambouri © Koen Verheijden
  Halverwege het gesprek zegt Tania Kambouri (32): ,,Weet je dat sommige Duitse rechters milde vonnissen uitspreken omdat ze bang zijn? Ze worden bedreigd door etnische clans, Libanezen vaak, waarvan de leden zelfs in de rechtszaal agressief zijn en intimideren. En niemand grijpt in. Uit angst.''

  Het is om moedeloos van te worden, bekent de politieagente uit Bochum. ,,De burgers beseffen dat de staat het geweldsmonopolie dreigt te verliezen. Duitsers schaffen steeds vaker wapens aan, pepperspray of een handwapen, omdat ze denken dat wij hen niet meer kunnen beschermen.''
  Meer lezen op:
  ad.nl

  » Reageer (0)
  18-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam-moe

  Islam-moe

  De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet. Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.
  Meer lezen op
  gazetgezondverstand.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking. Een verboden woord?

  Omvolking. Een verboden woord?        


  Door Joost Niemöller

  De term ‘omvolking’ is in oorsprong Duits en was in zwang bij de nazi’s. Er werd gedoeld op het grootschalige raszuiveringprogramma’s die de nazi’s ondernamen. Als gevolg daarvan werden volkeren verplaatst. Dat was in die periode overigens niet uniek voor Hitler. Ook Stalin deed aan grootschalige omvolkingprogramma’s. Dat is goed gedocumenteerd.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irakees steekt medepassagier op trein bijna dood omdat moslima treinkaartje moest tonen

  Irakees steekt medepassagier op trein bijna dood omdat moslima treinkaartje moest tonen

  Zweden, juni 2017

   Irakees steekt op treinpassagiers in
  Toen een conductrice in april dit jaar op een trein naar Stockholm het plaatsbewijs van een gesluierde moslima wilde controleren en de vrouw zei dat ze al was gecontroleerd, was de 25-jarige Iraakse medepassagier Karim Hussain ernstig beledigd. De conductrice zei dat ze gewoon haar werk deed. De andere passagiers vonden haar beleefd en correct. Daarop probeerde Hussain om een medepassagier met meerdere steekwonden te vermoorden. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  17-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressief Antifa roept op tot keihard geweld tegen Pegida betogers in Enschede op 18 juni

  Agressief Antifa roept op tot keihard geweld tegen Pegida betogers in Enschede op 18 juni

  ANTIFA-tuig bij één van hun vele demonstraties. Darij & Ana (bron: Flickr)

  Foto: ANTIFA-tuig bij één van hun vele demonstraties. Darij & Ana (bron: Flickr)

  Verbeter de wereld, begin vooral niet bij Antifa. Op sociale media duiken overal foto’s op van de nieuwste actie van Antifa in Enschede om van de wereld een mooiere plek te maken. Dat het daarbij nodig is om ruw geweld te gebruiken tegen demonstranten van Pegida, dat zij dan maar zo.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten belaagd tijdens onderzoek aanrijding met politiebus

  Agenten belaagd tijdens onderzoek aanrijding met politiebus


  een ongeval op de Vaillantlaan met de kruising Hobbemastraat is vanavond een politiebus op de zijkant terecht gekomen. Tijdens het onderzoek kwamen er groepen jongeren naar de ongevalslocatie. Jongeren begonnen met het uitschelden van agenten en het kapot maken van afzetlint. De politie riep daarop assistentie in van collega’s en hebben vervolgens het afzetgebied vergroot. Er werden enkele stenen naar de agenten gegooid. Er werd onder andere ‘Allah Akbar’ geschreeuwd en er werd midden op straat een WC-pot kapot gegooid. De politie heeft vervolgens op linie, en met behulp van honden en de ‘lange lat’, de groepen uit elkaar gedreven. Voor zover bekend zijn er geen agenten gewond geraakt en zijn er geen aanhoudingen verricht.
  Meer lezen op:
  nieuwsspot.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IS claimt aanslag op politie in Jeruzalem, maar Hamas ook

  IS claimt aanslag op politie in Jeruzalem, maar Hamas ook  In Jeruzalem is vrijdag bij een dubbele aanslag een Israëlische politieagent om het leven gekomen. Op twee plekken in de buurt van de Damascuspoort aan het rand van de oude binnenstad, waren steek- en schietpartijen.

  Politieagenten

  Twee Palestijnen openden het vuur op een groep politieagenten en trokken vervolgens messen. Beide mannen werden doodgeschoten. Een derde Palestijn vond op een andere de dood, nadat hij een politieagente had neergestoken. Zij overleed en een andere agent raakte gewond bij de steekpartij.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  16-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse agentes zijn ten einde raad: durven ‘diverse’ wijken niet in, worden steevast “politiehoer” genoemd

  Duitse agentes zijn ten einde raad: durven ‘diverse’ wijken niet in, worden steevast “politiehoer” genoemd

  Soest_1

  Foto: Marokkaanse jongeren trappen een conducteur in elkaar in Duitsland. Bron foto: screenshot video Westfälische Anzeiger


  Hele wijken in Duitsland zijn no-go areas geworden voor de politie, en wat voor wijken dat zijn laat men daar geen onduidelijkheid over bestaan.

  Het gaat steeds slechter met de behandeling van onze ordebewakers: waar agent vroeger een baan was waarbij je misschien niet altijd even vriendelijk, maar in ieder geval met respect werd behandeld, is het nu een regelrechte hondenbaan geworden. En dat is nog lichtjes uitgedrukt: het is geen geheim dat in alle takken van hulpverlening – brandweer, ambulancepersoneel en dus ook politie – geweld tegen hen steeds vaker voorkomt.
  Meer lezen op:
  daghelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump had gewoon gelijk over ‘nepnieuws’:

  Trump had gewoon gelijk over ‘nepnieuws’:

  ‘kwaliteitspers’ fabriceerde anti-Trump nepnieuws 'Het inleveren van hun geloofwaardigheid doen journalisten zelf'


  De speurtocht naar de waarheid over de Russische bemoeienis met de Amerikaanse presidentsverkiezingen is in volle gang. Vorige week verscheen de ontslagen FBI-baas James Comey voor de Senaatscommissie; deze week was het de beurt aan minister Jeff Sessions van Justitie. 

  Sessions zei niet veel, maar Comey des te meer. Journalisten concludeerden dat Comey’s getuigenis pijnlijk en gevaarlijk voor de president is. Dat het verhoor ook vernietigend was voor de reputatie van de journalisten zelf kreeg minder aandacht. Die wil ik u niet onthouden.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken: Extreme dierenmishandeling door kleine kinderen in het moslim-getto van Odense

  Denemarken: Extreme dierenmishandeling door kleine kinderen in het moslim-getto van Odense

  Screenshot_85
  (Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

  Van katten wordt de kop afgerukt en van kittens de buik opengesneden en de ingewanden eruit getrokken. De halal slachting is een gruwelijk voorbeeld van de zienswijze van de islamitische cultuur op dierenrechten. De behandeling van dieren in islamitische wijken is een verhaal op zich.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking Europa komt op stoom: Immigratie in jaar tijd met 48% gestegen

  Omvolking Europa komt op stoom: Immigratie in jaar tijd met 48% gestegen

  Even krankzinnige als schandelijke vergelijking paus Franciscus tussen migranten in AZC’s en Joden in concentratiekampen WO-2 – VN erkent dat slechts 2,65% echte vluchtelingen zijn – Iedere migrant kost Italiaanse belastingbetaler € 2400,- per maand, 2x zoveel als het salaris van een politieagent

   
  Ook volgens de VN is ruim 97% van hen economische migrant, maar desondanks hebben de meeste media en politici het nog steeds over ‘vluchtelingen’.

  Met bijna 10.000 ‘reddingen’ in slechts drie dagen is het aantal nieuwe migranten dat in Italië is aangekomen dit jaar gestegen naar meer dan 60.000, 48% meer dan in dezelfde periode vorig jaar, toen het er zo’n 40.000 waren. In heel 2013 kwam er nog ‘slechts’ 22.118 migranten binnen, wat in de afgelopen jaren razendsnel opliep naar een totaal van 427.000. Volgens een VN rapport zal in 2050 één derde van de Italiaanse bevolking uit (moslim)migranten bestaan. De omvolking van Italië en Europa komt dus op stoom, maar de mainstream media en gevestigde politici doen nog steeds alsof het stapsgewijs vervangen van de oorspronkelijke Europeanen met honderdduizenden migranten per jaar een ‘extreemrechtse complottheorie’ is.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  15-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewone islam-terreur, hooguit bloedsuiker-versterkt

  Gewone islam-terreur, hooguit bloedsuiker-versterkt

  Maandagmorgen 12 juni zat ik op het Waddeneiland voor de deur van een supermarktje te wachten op de Texel-hopper, want ons weekje zat erop en we moesten dus naar de boot richting Den Helder. Om het wachten te bekorten een Telegraaf gekocht. Column van Annemarie van Gaal met als kop:

  Ook Telegraafcolumniste aangereden door onwel geworden diabeet. Onderzoek effecten ramadan op gedrag.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks standpunt over immigratie leidt tot 22 - 30 miljoen inwoners in 2060

  GroenLinks standpunt over immigratie leidt tot 22 - 30 miljoen inwoners in 2060

  Nederland, 2017

   Jan van de Beek
  Dr. Jan van de Beek, wiskundige en cultureel antropoloog ontwikkelde een computermodel dat de toekomstige effecten van immigratiebeleid laat zien. Van de Beek baseerde zich op cijfers van het Centraal Planbureau (CPB) en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
  Van de Beek ging uit van vier scenario’s: van een beleid met immigratiebeperking (‘begrensd’), voortzetting van het huidige beleid ‘onveranderd’, ‘ruimhartig’ en ‘onbegrensd’. Bij het ‘onbegrensde’ beleid zoals Groen Links wil, zullen er in 2016 22 tot 30 miljoen inwoners zijn. Het aantal autochtonen - waaronder geassimileerde allochtonen - zal dan een minderheid vormen van 43% van de bevolking. In dit scenario zullen de jaarlijkse kosten voor migratie stijgen tot 180 miljard in 2060. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  14-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadan, slaapdeprivatie en ongelukken

  Ramadan, slaapdeprivatie en ongelukken

  ramadan

  Slaapdeprivatie is in dictaturen een methode om gevangenen te martelen en mitsdien verboden in allerlei mensenrechtenverdragen. En toch zijn er in ons land ieder jaar politici, vakbonden, kerken en sociaal werkers die zichzelf een hoog moreel gehalte toedichten en de ramadan willen faciliteren.

  Terwijl dat soort organisaties zich juist sterk zou moeten uitspreken tégen de ramadan vanwege de nefaste gevolgen voor de persoon zelf, de medemens, de werkgever en onze samenleving.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische haatkomiek Anuar: ‘Doe aangifte tegen ‘kwellende’ Nederlanders die vragen hebben over de Ramadan!’

  Islamitische haatkomiek Anuar: ‘Doe aangifte tegen ‘kwellende’ Nederlanders die vragen hebben over de Ramadan!’

  vlcsnap-2017-05-29-16h41m04s161
  Foto: Anuar Aoulad Abdelkrim geeft aan geen geduld te hebben met Nederlanders die niet op detailniveau op de hoogte te zijn van islamitische gebruiken: 'Doe aangifte vanwege mentale kwelling!'. Bron: Screenshot Anuar / Facebook.

  Naar eigen zeggen krijgt Anuar “kortsluiting” als Nederlanders vragen aan moslims of ze ook water mogen drinken tijdens de Ramadan. Dan wil hij ze meteen meeslepen naar het politiebureau, en hij raadt al z’n geloofsgenoten aan om hetzelfde te gaan doen.
  Zoals je ongetwijfeld heb meegekregen van de mainstream Ramadan media, is de Ramadan dus weer begonnen. Voor de meeste Nederlanders is dat uiteraard een compleet non-event, maar voor de mohammedanen die ook in ons land wonen schijnt het een ‘heilige maand’ te zijn. En als iets ‘heilig’ is, dan is het boven alle kritiek en vragen verheven, nietwaar?
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  13-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie 020: '15 camera's rond aanrijding, maar geen beelden'

  Politie 020: '15 camera's rond aanrijding, maar geen beelden'

  Hoi

  Zeg, @Politie Amsterdam, hoe vind je zelf dat het gaat? Eerst een sloot getuigen die de politielezing weerspreekt, de verdachte die 'niet meer weet' hoe hij in het centrum van Amsterdam terecht is gekomen, en nu weer de politieclaim dat er geen camerabeelden zijn omdat de aanrijdingen allemaal buiten het zicht van de camera's gebeurden. Politiewoordvoerder Rob van der Veen: "'Je kan niet iedere vierkante meter in beeld brengen. En dit stukje , waar de aanrijding heeft plaats gevonden, heeft buiten de camera's gezeten.'"
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen we ophouden met 'Don’t look back in anger?!

  Kunnen we ophouden met 'Don’t look back in anger?!

  6 juni 2017 om 08:00 door Ebru Umar
  Kunnen we ophouden met 'Don’t look back in anger?!'                 

  Steunbetuigingen door lichtprojecties op gebouwen, BN’ers die hun momentjes pakken, het NOS-journaal dat het voor elkaar krijgt verslag van aanslagen te doen zonder het woord ‘islam’ te noemen, het ge-jesuiswhatever, steunbetuiging op Twitter van onze politici, Jesse Klaver die niet eens meer de moeite neemt om de woordjes in een andere volgorde te zetten maar hey, uiteraard: dit nooit weer.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In moslimwijk: extreme wreedheid tegen dieren

  In moslimwijk: extreme wreedheid tegen dieren

  Denemarken, juni 2017

   Poes
  Directeur van de Deense poezenbescherming Therese. S. Wilbert zegt dat in de wijk Vollsmose in Odense waar overwegend moslims wonen, extreme wreedheid tegen dieren voorkomt: ’ik zag daar eens een stel jonge poesjes met opengesneden buiken waard de ingewanden uithingen. In Vollsmose vindt het ergste kattenmisbruik plaats van heel Denemarken. Het zijn vaak kinderen onder de tien die dat doen. In 2016 kregen we ruim 20 meldingen van poezenmisbruik in de wijk, maar veel gevallen worden niet gerapporteerd’.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  12-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afghaanse asielgezin weigert woning – het is te ver lopen van de woonkamer naar de keuken

  Afghaanse asielgezin weigert woning – het is te ver lopen van de woonkamer naar de keuken

  Idioot Zweden – Unitmanager Carl Hedberg van de immigratiedienst betreurt het dat de verhuizing voor de Afghaanse familie op een teleurstelling is afgelopen, maar wijst erop dat zijzelf de woning in Spenshult hebben afgewezen.
  – Hadden ze de woning geaccepteerd waren er altijd nog mogelijkheden geweest om ze te helpen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarenlang vluchtelingen als bovenburen. Logboek van woedende huurder.

  Jarenlang vluchtelingen als bovenburen.  Logboek van woedende huurder.        


  Door Joost Niemöller

  Na de klachten van een inwoner uit W. door extreme overlast vanwege vluchtelingen in de straat, kreeg ik veel reacties binnen via de sociale media met vergelijkbare verhalen. Vluchtelingen worden geplaatst in woonwijken met veel huurwoningen en de leefomgeving wordt onleefbaar. Iets waar de bestuurselite geen rekening mee hoeft te houden aangezien die in dure wijken met koopwoningen leven.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  11-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?

  Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?

  Ik geloof dat ik er nooit aan zal wennen

  Waarom islamofobie serieuzer nemen dan vrouwenrechtenschending?
  Iedereen die zich weleens druk maakt om de vrouwenzaak kent Shirin Musa. En ik had haar al hoog zitten, maar de afgelopen tijd is mijn achting nog meer gestegen.

  Sinds 2012 strijdt deze Nederlandse van Pakistaanse komaf met haar stichting Femmes for Freedom voor de rechten van vrouwen met een migrantenachtergrond. (Ook mijn gewaardeerde medecolumnisten Erdal Balci (+) en Harriet Duurvoort (+) wijdden deze week al warme woorden aan haar.)
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ware reden voor islamitisch terrorisme

  De ware reden voor islamitisch terrorisme

  Screenshot_56
  (Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

  Slechts heel weinig media en politici durven de ware reden voor het islamitisch terrorisme te noemen. Iedere keer wanneer onschuldigen in het Westen getroffen worden door een nieuwe Jihad-aanslag haasten media en politici zich om daarvan de schuld te geven aan “slechte integratie”, “armoede”, “buitensluiting” en “racisme”. Om de een of andere reden komen ze nooit op het idee om te vragen of het islamitisch terrorisme en het toenemend aantal van zijn aanhangers in het onze landen wellicht iets met de islam heeft te maken. Zien ze iets over het hoofd? Zou er sprake kunnen zijn van een verband?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse omroepen weigeren documentaire over antisemitisme uit te zenden

  Duitse omroepen weigeren documentaire over antisemitisme uit te zenden

  Duitsland, juni 2017

   Antisemitisme
  De Duitse publieke omroepen WDR, ZDF en Arte willen de documentaire ‘Auserwählt und ausgegrenzt - Der Hass auf Juden in Europa’ over haat tegen Joden niet uitzenden, wegens ‘vormfouten’. De documentaire gaat over antisemitisme in Duitsland, Frankrijk, de Gazastrook en op de westelijke Jordaanoever. Het antisemitisme komt overwegend uit islamitische bron voort.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

  Europa krijgt rekening van $ 2,5 biljoen om klimaatbeleid India te betalen

  Al 58 wetenschappelijke onderzoeken in 2017 stellen dat ‘global warming’ een mythe is

   
  De bekende onbenullige linkse ‘usefull idiots’ die worden ingezet om de rest van het volk zover te krijgen om het ‘klimaatbeleid’, dat onze welvaart en toekomst zal verwoesten, te slikken.

  Ook in ons eigen landje beweren media en politiek dat er in 2015 in Parijs wereldwijde ‘consensus’ was om ‘klimaatverandering’ aan te pakken. De echte ‘consensus’ bestond echter uit de belofte van het Westen om dit vrijwel overal ter wereld te gaan financieren. Dr. Ottmar Endenhofer, vicevoorzitter van Werkgroep 3 van het IPCC klimaatpanel van de VN, gaf tijdens een interview in 2010 al toe dat ‘wij door klimaatbeleid feitelijk de welvaart op de wereld herverdelen... Men moet zich bevrijden van de illusie dat het internationale klimaatbeleid om het klimaat gaat. Daar heeft het vrijwel niets meer mee te maken.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  10-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse vrouw waarschuwt het Westen: ‘Jullie zouden ook banger mogen zijn voor het oprukkende islamisme!’

  Iraanse vrouw waarschuwt het Westen: ‘Jullie zouden ook banger mogen zijn voor het oprukkende islamisme!’

  daryasafai

  Foto: De Iraans-Belgische Darya Safai houdt een toespraak. Bron: Darya Safai / Facebook.

  Hier in het vrije Westen zijn we het gewend dat hier voldoende stemmen rondlopen die de oprukkende islamisering wel een beetje sussen. Het valt mee, hoofddoekjes zijn stiekem best hip en het is normaal dat meningsverschillen worden beantwoord met een gevangenisstraf. Maar vergis je niet: het islamisme is niet grappig, en we mogen er best meer stelling tegen nemen. Aldus niet Geert Wilders, maar een vrouw uit Iran zelf: Darya Safai.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Nederland ten onder aan eigen tolerantie en wetten

  Screenshot_20
  (Door: “BeWiseman”)

  Westerse landen zijn ontwikkelde landen, landen waar zaken goed geregeld zijn, maar dat is schijnbaar niet zo met alles. Veel van de wetten die wij hier hebben, zijn gebaseerd op oude achterhaalde wetten. (Het vluchtelingenverdrag stamt uit 1951!!) Onze wetgeving is gebaseerd op een open westerse samenleving, met mensen die opgegroeid zijn in diezelfde open westerse samenleving en dus ook voor mensen die kunnen omgaan met een open westerse samenleving. Maar er komen steeds meer mensen die samenleving binnen die daar niet mee kunnen omgaan, niet mee willen omgaan of zelfs niet mee mogen omgaan. Vaak zijn het dan ook mensen die religieuze wetten meer respecteren dan onze wetten. En omdat onze wetgeving hier niet voor gemaakt is, wordt die wetgeving dan ook van binnenuit uitgehold.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  09-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getintiërs zijn racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.

  Getintiërs zijn racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.

  racisme 

  Racisme is in de 21e eeuw een verdienmodel. Anna Steijn zou geen cent meer verdienen als racisme werkelijk de wereld uit is. Daarom probeert ze het met alle mogelijke middelen in stand te houden.

  ‘Anna Steijn’ klinkt natuurlijk veel te Nederlands en levert geen privileges op. Daar moest ze iets aan doen. Ze nam de achternaam van haar Kameroense vader ‘Nzume’ aan om dat lichte mokkakleurtje kracht bij te zetten. Zoals de meeste Afrikaanse vaders doen, had hij haar op jonge leeftijd in de steek gelaten, maar op deze manier kon ze toch nog van haar vader profiteren.
  meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse schijnvaders erkennen voor geld kinderen van asielzoeksters; kind krijgt Duits paspoort

  Duitse schijnvaders erkennen voor geld kinderen van asielzoeksters; kind krijgt Duits paspoort

  Duitsland, juni 2017

   Nepvaders erkennen kinderen van asielzoeksters
  Duizenden zwangere vrouwen vluchten naar Duitsland. Ze vinden vervolgens tegen betaling Duitse mannen bereid om hun kind te erkennen. Het kind krijgt zo automatisch een Duits paspoort en de moeder maakt aanspraak op een permanente verblijfsvergunning. 

  Sommige mannen erkennen wel meer dan tien kinderen
  Volgens staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Ole Schröder (CDU)zou het zeker om 5000gevallen gaan. Hij benadrukte dat het werkelijke aantal waarschijnlijk een stuk hoger ligt.
  meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse kliniek mag slachtoffers verkrachting niet meer behandelen, enkel nog migranten

  Zweedse kliniek mag slachtoffers verkrachting niet meer behandelen, enkel nog migranten

  Talloze linkse Zweedse vrijwilligers hebben seks met ‘minderjarige’ migranten ‘om ze gerust te stellen’ – Duitsland: asielzoekers maken zich 42,6 x vaker schuldig aan groepsverkrachting dan autochtonen - Nederland: asielzoeker die vrouw uit Hoorn verkrachtte mag gewoon blijven

   
  In Zweden nemen linkse gutfrauen dit wel héél letterlijk.

  De linkse gemeenteraad van Stockholm heeft aangekondigd dat een medische kliniek in de Zweedse hoofdstad niet langer vrouwen mag behandelen die het slachtoffer zijn geworden van verkrachting, maar enkel nog ‘getraumatiseerde’ (moslim) migranten. Het Stockholm Crisis & Trauma Centrum bestaat al 10 jaar en helpt jaarlijks zo’n 200 verkrachte mensen, waarvan 140 vrouwen. De kliniek stelt zeer onaangenaam verrast te zijn door het besluit van de regering. Zweden is dankzij massa immigratie het land met het op één na hoogste verkrachtingspercentage ter wereld geworden.
  meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: Kantelmoment

  Column Jan Roos: Kantelmoment

  Jan Roos.

  Alle ogen zijn gericht op de radicale islam en de gevolgen ervan voor Europa. Aanslagen zijn in korte tijd onderdeel van ons bestaan geworden. Als er een man in Parijs met een hamer uit naam van Allah een politieman aanvalt, is dat eigenlijk al geen nieuws meer. Het begint, heel cynisch, bij meer dan vijf doden eigenlijk pas iets te worden. Op elk moment kan er weer ergens op straat Westers bloed vloeien omdat wij gehaat worden. Omdat wij dood moeten. Omdat wij vreselijk haram zijn. Ons is de oorlog verklaard.
  Mer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  08-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad
  Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad

  Sam van Rooy heeft er genoeg van ...

  Ik heb het gehad met de islamitische leer die ons als minderwaardig bestempelt en moslims opdraagt en aanspoort om niet-moslims te bestrijden, te onderwerpen, te doden.

  Ik heb het gehad met de moslims en niet-moslims die de vrouwenonderdrukkende, discriminerende, intolerante, inhumane, hatelijke, gewelddadige, oorlogszuchtig-jihadistische en totalitaire fundamenten van de islam - die gewoon kunnen worden gevonden in de Koran, ahadith en sharia - blijven ontkennen of relativeren.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  07-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vluchtelingen’ in je straat. De hel breekt los. Brief van wanhopige bewoner.

  Vluchtelingen’ in je straat. De hel breekt los. Brief van wanhopige bewoner.


  Door Joost Niemöller

  Het zal je maar gebeuren. Er komt een Somalisch gezin bij je in de straat wonen. ‘Vluchtelingen.’ Er ontstaat niet te harden overlast. Huiselijk geweld. Gegil. Bedreigingen. Dag en nacht. En wat doet de gemeente? Ze plaatsen er een tweede overlast gevende immigrantengemeenschap boven. Statushouders. Op brieven naar de gemeente komen er alleen maar standaardantwoorden. Een ouder echtpaar ernaast verdwijnt en de gemeente laat de woning maar leegstaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  06-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MiddagHumeur: Kindbruiden? Gewoon doorlopen, mensen!

  MiddagHumeur: Kindbruiden? Gewoon doorlopen, mensen!

  We weten het nu zeker. Er zijn tientallen Syrische kindbruiden ondergebracht in of op weg naar Nederlandse AZC’s. En dat mag allemaal van de Nederlandse wet. Onze wetgeving vindt een in het buitenland gesloten huwelijk met een meisje van 12 of minder geen probleem, als de wet in het land van herkomst zo’n huwelijk maar toestaat. In bepaalde islamitische landen is zelfs een huwelijk met een 8-jarig meisje volledig legaal.
  Meer lezen op:
  opniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

  Ramadanmoslims stenigen politie – media verzwijgen daders

  Agenten bekogeld met stenen en glas

  Op de Willem Prinzenstraat in Helmond heeft de politie zondagavond de handen vol gehad aan een grote groep jongeren. Aanleiding was een melding van scooteroverlast, die rond 18.30 uur bij de politie binnenkwam.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  NAZI-Merkel

  Iemand moet het formuleren.

  • Angela Merkel heeft geen enkel kind en kan dus onmogelijk ‘Mütti’ (moeder) zijn. Dat spreekt voor zich!
  • Angela Merkel was een informante van de moordzuchtige Stasi onder de DDR, en dus meer dan vermoedelijk rechtstreeks verantwoordelijk voor meerdere ‘dood’ geschoten oostduitsers die naar West-Berlijn wilden vluchten, maar door dat kreng in extremis ‘verraden’ werden. 

   Angela Merkel is vandaag best te omschrijven als ‘NAZI Merkel’. Nationalistisch duidelijk Duits dus NA van nationaal. Ze was niet eens socialistisch maar werkelijk communistisch. Derhalve ZI. (Zocial Istisch) Haar bewuste ingreep om massaal mohammedanen te importeren met haar verraderlijk maar veelbetelekenend zinnetje “Wir schaffen dass” tekent haar mentaliteit helemaal. Ze denkt de leidster te zijn van een superieur herrenvolk dat alles mag en kan. Heinrich Himmler, maar dan met een islamofiel rokje aan. Zoals:
   Meer lezen op:
   nageltjes.be


  » Reageer (0)
  05-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam is in oorlog met Europa

  De islam is in oorlog met Europa


  5-5-2017 door Afshin Ellian

  anneer wordt Europa toch eens wakker, vraagt Afshin Ellian zich af. Het valt na de nieuwste aanslag in Londen niet meer te relativeren: de islam is verwikkeld in een oorlog met Europa.

  In drie maanden tijd pleegden jihadisten drie aanslagen in het Verenigd Koninkrijk. De Volkskrant meldt op basis van – voorzichtige – Britse schattingen dat in Groot-Brittannië drieduizend jihadisten rondlopen. Drieduizend radicale moslims die in acht minuten, met eenvoudige middelen, zeven onschuldige mensen kunnen doden. Daarnaast meldt de krant dat de inlichtingendiensten in totaal 23.000 van dit soort mensen op het oog heeft.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  04-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewijs: Volkskrant vroeg aan ex-bajesklant of Thierry Baudet deugt

  Bewijs: Volkskrant vroeg aan ex-bajesklant of Thierry Baudet deugt

  Veroordeeld voor terreur, geen enkel probleem voor de ethisch zo hoogstaande kwaliteitscourant Volkskrant


  Rectificatie: eerder schreef ik dat de Volkskrant-ombudsvrouw ook het Volkskrant-Geenstijl-adverteerdersbelmanifest mede ondertekende. Dit blijkt onjuist te zijn. Waarvoor sorry. BB.

  Kijkt u eens: de veroordeling van ‘extreem-rechts onderzoeker’ Willem Wagenaar, zwart op wit. Destijds werd Wagenaar veroordeeld tot zes maanden cel waarvan drie voorwaardelijk, onder anderen voor openlijke geweldpleging tegen politieagenten, tegen Centrum Democraten en meer van dat soort fraais maar zeer fatsoenlijks en sociaals in Kedichem (1986), waarbij een hotel in de fik vloog en waardoor mevrouw Janmaat haar been verloor.

  Maar volgens de Ombudsvrouw van de Volkskrant is deze Wagenaar een door en door betrouwbare expert, aan wiens woord je niet hoeft te twijfelen, bovendien deugt hij enorm. ‘De Anne Frank-stichting staat immers vierkant achter zijn expertise’ (dan hoef je als fatsoenlijk journalist niet langer door te vragen nee…) en hij ‘is al jaren betrokken bij de monitor naar racisme en extremisme en voert onderzoeken uit voor de overheid’ (maar hij is dus ook veroordeeld voor serieus geweld tegen een democratisch verkozen politicus).
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo wereld, goeiemorgen!

  Hallo wereld, goeiemorgen!

  Wakker worden uit een multiculturele droom en je linksliberale denken afleren is geen sine cure. Je bent voor de gek gehouden. Erger, je hebt je zelf voor de gek gehouden. Je hebt vertrouwen gehad in wat men in kranten schreef en op televisie werd verteld. Want zij, de journalisten, de intellectuelen en de politici, zij waren toch de experts? Zij vertelden ons toch de waarheid en niets dan de waarheid?
  Meer lezen op:
  opwegnaarmorgen.nl


  » Reageer (0)
  03-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ik durf niet alleen de straat op'

  'Ik durf niet alleen de straat op'


  Niels Dekker

  De impact op straatroven is groot, zo blijkt uit verhalen van slachtoffers. De vrouw op deze foto is niet de Michelle uit dit artikel. © Shutterstock
  Na een avondje stappen met vriendinnen in het centrum van Dordrecht wandelt Michelle (25) in haar eentje naar de bushalte aan de Spuiboulevard. Het is net na middernacht en ze loopt van het Statenplein naar de Kolfstraat als ze plots van achteren wordt aangevallen door een man op een fiets.
  Meer lezen op:
  ad.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke defenestratie van Sarah (66) schokt Frankrijk. Nu eisen 17 Franse intellectuelen dat waarheid aan het licht komt

  Gruwelijke defenestratie van Sarah (66) schokt Frankrijk. Nu eisen 17 Franse intellectuelen dat waarheid aan het licht komt
  © afp.

  Frankrijk Het gebeurde in volle verkiezingsstrijd en daardoor kreeg de moord amper media-aandacht bij onze zuiderburen. Op 4 april werd Sarah Halimi, een Française van joodse afkomst, meedogenloos gefolterd en uit het raam geworpen door een buurman terwijl hij "Allah akbar" riep. 17 bekende Franse intellectuelen eisen in een open brief gepubliceerd in de gerespecteerde krant 'Le Figaro' dat de volledige waarheid over de moord wordt bovengespit.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatdebat verlamt journalistiek en democratie
  Klimaatdebat verlamt journalistiek en democratie

  Marijn Poels maakte een documentaire en verloor vele vrienden. Over klimaat, onafhankelijke journalistiek en onze democratie. 

  Meer dan een jaar geleden besloot ik om mijn spaargeld te investeren in een volledig onafhankelijke documentaire. Een ‘once in a lifetime experience’. De negen jaar daarvoor werkte ik non-stop als documentairemaker voor verschillende tv-zenders en instellingen. Mijn focus lag daarbij vooral op mensenrechten, milieu en ontwikkelingssamenwerking. Als documentairemaker wil ik onafhankelijke films maken over belangrijke onderwerpen. Films die een aanleiding zijn tot debat en zo het bewustzijn vergroten en oplossingen dichterbij brengen. Ik maakte in negen jaar vijftig documentaires.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen islamisering? Berlijnse kinderdagverblijven verbannen varkensvlees met leugenachtige uitleg

  Geen islamisering? Berlijnse kinderdagverblijven verbannen varkensvlees met leugenachtige uitleg

  Screenshot_99

  DE TOTALE ISLAMISERING VAN DUITSLAND. Steeds meer crèches verbannen varkensvlees. MAAR ÉÉN DUITS KIND OP DE FOTO VAN DEZE CRÈCHE.(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Berlijnse kinderdagverblijven: Te laf om de ware reden voor de verbanning van varkensvlees van de het menu te benoemen

  De officiële uitleg van het “Kinderdagverblijf Berlijn Zuidwest”voor de verbanning van varkensvlees uit de peuterspeelzaal is evenwel medisch. Het afzien van varkensvlees zou zijn gebaseerd “op een advies” van de Duitse Maatschappij voor Voedselvoorziening (DGE). Je reinste leugen. Want de DGE heeft nergens zo’n advies gegeven. Integendeel: op bladzijde 47 van de DGE- kwaliteitsgids val te lezen “dat juist varkensvlees aan te bevelen is voor de verzorging in kinderdagverblijf-instellingen!”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zien het lelijke gezicht van islam open en bloot, maar bouwen doodleuk bruggen

  We zien het lelijke gezicht van islam open en bloot, maar bouwen doodleuk bruggen

  Naïeve bruggenbouwers offeren christelijke feestdag op voor suikerfeest

  Een vriendelijke redacteur van een vriendelijke publieke omroep vroeg mij of ik voor één hunner televisieprogramma’s een dagje wilde meedoen aan de ramadan en dan des avonds bij een islamitisch gezin te gast wilde zijn aan de iftar, de maaltijd waarmee de vasten wordt doorbroken. De vriendelijke redacteur had zich hoorbaar schrap gezet, hij kondigde omstandig alvast aan dat hij me iets moest vragen, dat ik het vast een hele rare vraag zou vinden, en dat het sowieso maar een ideetje was maar natuurlijk bedoelde hij er verder niks mee, enfin, na de inleiding van zijn verzoek vermoedde ik dat hij me ging vragen of ik live onder aanmoediging van Patty Brard een uitstrijkje wilde laten maken inclusief inwendige camera, of iets dergelijks.
  Meer lezen op:
  tpo.nl

  » Reageer (0)
  02-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse kinderen leren om ‘moordenaars’ te respecteren: schrijf een brief aan een terrorist!

  Britse kinderen leren om ‘moordenaars’ te respecteren: schrijf een brief aan een terrorist!

  Engeland, mei 2017

    Talking about Terrorism
  De Britse onderwijsinspectie Ofsted adviseert het boek 'Talking About Terrorism’ voor basisscholen. Het boek maakt deel uit van de agenda voor ‘Britse Waarden’, die Ofsted en het onderwijs establishment op scholen invoeren. In het boek staat dat terroristen moorden, omdat ze denken dat ze ‘oneerlijk en niet met respect’ worden behandeld.
  Ook wordt kinderen aangeraden om een brief aan een terrorist te schrijven: ‘Als je een terrorist zes vragen zou mogen stellen, wat zou je dan vragen?’  
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt

  Trump uit Klimaatakkoord Parijs: Dit is waar de VS nee en de EU ja tegen zegt

  Wall Street Journal: Zogenaamde economische groei door omschakeling op duurzame energie is ‘bizarre stelling’, en zorgt ervoor dat elektriciteit een luxegoed wordt

   
  De enige écht verstandige keus.

  Zoals eerder aangekondigd wil president Donald Trump zich inderdaad uit het Klimaatakkoord van Parijs terugtrekken. De EU en China willen nu een ‘versterkte’ inzet om de gestelde doelen van dit politiek-ideologische akkoord, dat op doelbewust vervalste wetenschappelijke data is gebaseerd, alsnog te halen. Hier een kort overzicht van waar Trump ‘nee’ tegen zegt, maar Europa nog steeds volmondig ‘ja’. In het kort komt ‘Parijs’ neer op de ontmanteling van onze vrije welvaartsstaat in ruil voor een ecofascistische dictatuur waarin iedereen –met uitzondering van de elite aan de top- even arm is gemaakt. En dat voor vrijwel NUL effect op het klimaat.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankbaarheid, ramadan, islam

  Dankbaarheid, ramadan, islam

  failed state 

  Er zijn in Nederland veel mensen die vinden dat moslims ons wel dankbaar zouden mogen zijn voor onze meelevendheid tijdens de ramadanmaand. Hier zit opnieuw een enorme lacune in onze kennis van de islam.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

                            


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam

  Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam

  Maar niets doen is geen optie meer


  Hooggeachte heer Rutte,

  Negen maanden geleden heb ik u een brief gestuurd waarin ik mijn zorgen uitte over de toekomst voor mijn (klein)kinderen. Zorgen die te maken hebben met de opkomst van de radicale islam en het bijbehorende terrorisme waar de politiek geen antwoord op lijkt te (willen) hebben. Na de verschrikkelijke aanslag in Manchester voel ik de behoefte mij weer tot u te richten. Mensen die u zegt te vertegenwoordigen maar laat ik voor mezelf spreken, hebben behoefte aan een andere reactie op de moord op onschuldige kinderen dan de platgetreden paden van uw Twitterberichtjes. Vanzelfsprekend leeft u mee met de slachtoffers en nabestaanden en zorgt u ervoor dat de boodschap dat ‘het niet aan de islam ligt’ luidt doorklinkt. Dat is wel het minste dat u kunt doen. Maar wat gaat u nu dóen om de veiligheid van de bevolking te bewaken? Daar zie ik geen enkel antwoord van u op. Keihard hopen dat Syriëgangers sneuvelen, helpt niemand en zal geen terrorist tegenhouden.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  31-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Screenshot_17
  (Door: Theresa Geissler)

  Mijn achterneef André is een goeie vent. We hebben elkaar altijd al onuitgesproken gemógen, kan ik wel zeggen. Niet dat de banden nou ooit echt close zijn geweest: daar is weinig aanleiding toe met een leeftijdsverschil van 24 jaar, een generatieverschil van één, een verwantschap in de vijfde graad en een afstand tussen onze woonlocaties van om en nabij de 150 kilometer, maar tóch heeft het tussen ons op een bepaalde manier altijd ‘geklikt,’ ook al spraken – en spreken – we elkaar niet dagelijks. Zeker toen het eens zo aandoenlijke ventje, zowel naar jaren als naar géést, eenmaal was uitgegroeid tot een volwassen mán en we qua levensopinies aardig wat gemeen bleken te hebben, groeide er hernieuwd een zekere verstandhouding tussen ons, die sindsdien altijd is blijven bestaan.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  30-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Vernauw diversiteit overheid niet tot hoofddoekjes’

  'Waar blijven de andere minderheden, álle andere minderheden?'


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manchester jihadist financierde aanslag met studiebeurs

  Manchester jihadist financierde aanslag met studiebeurs

  Engeland, mei 2017

  Salman Abedi
  Manchester jihadist Salman Abedi ontving duizenden ponden studiefinanciering in de aanloop naar de aanslag. Hij betaalde voor frequente uitstapjes naar Libië, waar hij vermoedelijk leerde om bommen te maken in een jihadistische trainingskamp.
  In Engeland bestaat groeiend onrust over het gemak waarmee jihadisten het Engelse welzijns- en studentenleningstelsel kunnen manipuleren om geld los te krijgen.
  meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsuur collaboreert doorrrr!!! Of is het toch gewoon incompetentie?

  Nieuwsuur collaboreert doorrrr!!! Of is het toch gewoon incompetentie?

  Mariëlle Tweebeeke leeft zich in in de islamitische medehumanist Halil Karaaslan

  Na mijn laatste diatribe tegen Nieuwsuur had ik deze zondagavond een keertje overgeslagen, maar GeenStijl wijst me erop dat je echt geen aflevering kunt missen van dit collaboratie-programma. En ik ging dus kijken en ik wist niet waar ik naar zat te kijken toen ik keek: bewust landverraad, lafheid, incompetentie of een mengeling van dat alles. Geen spoor van échte kritische vragerij van Mariëlle Tweebeeke en dat zal toch de enige manier zijn om moslims aan de zelfreflectie te krijgen.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  29-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop islamisering van Europa!

  Stop islamisering van Europa!

  pegida3-2048x1365
  De Islam doet zich voor als een religie, maar ondertussen heeft het een ander doel; overheersing van de wereld en het opzetten van een staat, op basis van haar eigen ideologie en programma(„De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40).Dus,alle niet-islamitische staten en regeringen van deze aarde moeten vernietigd worden!…Wij in West-Europa zitten weer in een totale wurggreep van de Islam.Als je een beetje om je heen kijkt in West-Europa, dan zie je dat in het achttiende arrondisement in Parijs op vrijdag de straten worden afgesloten. Dat er in Frankrijk 718 zones zijn waar de politie niet of nauwelijks meer komt.Dat Londen en andere steden in England hangen vol met stickers met de waarschuwing: “u betreedt een sharia-gecontroleerde zone“.Dat overal schieten de moskeeen als paddestoelen uit de grond.Dat in bijna alle Europese landen is inmiddels toegegeven dat de multiculturele politiek, zeg maar de integratiepolitiek, heeft gefaald, die de staatskas miljarden heeft gekost en wat totaal niets heeft opgeleverd…
  Meer lezen op:
  zij13051967


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europese DNA heet ‘overgave.’

  Het Europese DNA heet ‘overgave.’        


  Door Joost Niemöller

  Vandaag vroeg een vriend van me zich af wanneer de Europese volkeren nu eindelijk eens wakker zullen worden over de islam, nu weer na Manchester. Wat was er na al die aanslagen nog meer voor nodig? Het antwoord is dat het inderdaad verbijsterend is. De massale woede blijft uit. Er zijn geen wraakgevoelens. Na iedere aanslag gaat Europa massaal in de rouw, en blijft de woede uit.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  28-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dringende berichten aan de islamitische wereld

  Dringende berichten aan de islamitische wereld

  door Nonie Darwish  •  24 Mei 2017

  • Er wordt een gevaarlijke boodschap verzonden naar de islamitische wereld door het westen: Er is niets wat de gematigde moslims of anderen hoeven te vrezen van het radicale islamitische terrorisme! Kijk naar onze westerse regeringen! We brengen vluchtelingen binnen die niet kunnen worden gescreend, zelfs niet als ze ISIS infiltranten zijn. In feite zijn wij in het westen zo goedaardig dat wij zelfs veel organisaties aanmoedigen om legaal in het westen te werken onder de banier van de Moslimbroederschap - -zelfs organisaties die sympathiseren met de terroristische groepering Hamas, en die zich hebben verbonden om ons omver te werpen!

  De voormalige Amerikaanse President Barack Obama die zijn eerste belangrijke presidentiële toespraak gaf in Caïro, in 2009, en zijn eregasten op de eerste rijen waren de leiders van de Moslimbroederschap. De minder-radicale islamitische militaire vorm van regeringen in het Midden-Oosten waren er buiten gelaten en dus verzwakt. (Afbeeldingsbron: Witte Huis)

  De eerste reactie van de VS na 9/11 had moeten zijn de visa te stoppen voor mensen uit alle landen met een islamitische meerderheid, met uitzondering van hen die van het allergrootste belang zijn. Maar de handen van onze politici waren gebonden - niet door angst voor een terugslag vanuit de islamitische landen, die waarschijnlijk wel een VS-boycot verwachtten, maar door de angst voor een terugslag vanuit de westelijke media en de westerse progressieven.

  Het besluit om moslims, vluchtelingen en anderen na 9/11 in de VS toe te laten was verkeerd, en dit heeft de islam en de islamitische hervormers geen plezier gedaan. Hier het waarom:
  Verder lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse premier over moslimterreur: Europa, sta op, of jullie kinderen zullen dagelijks worden vermoord

  Poolse premier over moslimterreur: Europa, sta op, of jullie kinderen zullen dagelijks worden vermoord

  ‘Wij doen niet mee met de krankzinnigheid van de Brusselse elite’ – Huidige Europese politici, die niets doen om hun volken te beschermen, ‘staan hand in hand met degenen die nu hun wapens op ons allemaal richten’ – Duitse minister Financiën: ‘Islam is onderdeel van Europa, iedereen die dit ontkent zou geen politicus moeten zijn’

   
  In Polen en Hongarije weet men na tientallen jaren door de Sovjets te zijn overheerst nog heel goed wat onderdrukking en armoede is. Daarom zijn ze mordicus tegen het door de EU verplichte binnenhalen van grote aantallen moslimmigranten.

  De premier van Polen, Beata Szydlo (foto), is keihard uitgevallen tegen haar collega politieke leiders van de Europese Unie. Als die niet snel van hun gebogen knieën opstaan en de dreiging van het islamitische terrorisme écht aanpakken, zullen wij ‘iedere dag over onze (dode) kinderen moeten huilen.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  27-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eeuwige keukentrapje na een aanslag

  Het eeuwige keukentrapje na een aanslag

  Na elke aanslag kun je er op wachten dat ergens iemand in een talkshow op gezaghebbende toon stelt dat de kans dat je slachtoffer wordt van een aanslag niet moet worden overdreven. Ja, natuurlijk is de kans op een val van een keukentrapje véél groter. Als deze standaard rituele bezwering eenmaal is uitgesproken, valt er een stilte in de studio, instemmend geknik.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit moet je echt lezen: keiharde waarheden over de islam (in België) door een expert: Montasser AlDe’emeh

  Dit moet je echt lezen: keiharde waarheden over de islam (in België) door een expert: Montasser AlDe’emeh

  Ik heb vroeger zéér kritisch over Montasser AlDe’emeh geschreven en ik heb ‘m vervolgens ook eerherstel gegeven. Nu heeft hij een interview in de Vlaamse krant “De Morgen” dat . . . . . eh . . . . . nou, ik had het zelf nauwelijks beter kunnen doen. Is er ultiemere lof mogelijk? Als deze man niet zwaar bewaakt wordt, zo’n beetje als Geert Wilders, kunnen ze hem binnenkort van de straat rapen.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  25-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten

  In sommige wijken Parijs is 100% jonge vrouwen aangerand door migranten

  Media berichten niet eens meer over de vele dagelijkse aanrandingen in de Parijse metro – Nu al kleedt de helft van alle Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk, net als in Stockholm, Malmö, Oslo, Wenen en tal van andere Europese steden

   
  Mannelijke volgingen van de islam dwingen middels massale aanrandingen feitelijk de handhaving van de Sharia af. Ze worden daarbij geholpen door de politiek, die de islamisering van ons werelddeel actief stimuleert met massa immigratie.

  Uit een grootschalig onderzoek onder duizenden jonge vrouwen in Parijs is gebleken dat in de wijken Seine-Saint Denis en Essonne maar liefst 100% (!) van alle jonge vrouwen op straat of in de metro is aangerand door migranten. Omdat de schokkende uitkomst van het onderzoek aanvankelijk niet werd geloofd, werd het nog eens overgedaan bij duizenden andere vrouwen, met exact dezelfde resultaten. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer Parijse vrouwen zich zo onaantrekkelijk mogelijk kleden, net als al jaren het geval is in sterk geïslamiseerde steden zoals Stockholm, Malmö, Oslo en Wenen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam Noord vol straatterreur en autobranden: gemeente geeft cursus straattaal

  Amsterdam Noord vol straatterreur en autobranden: gemeente geeft cursus straattaal

  Wijk al jaren wetteloos hell hole, voor respectvolle dialoog moet de burger straattaal leren.

  (Door Annabel Nanninga)

  Als wij een hele naargeestige dystopische roman zouden schrijven over een ooit bloeiende stad, centrum van handel, kennis, kunst en vrijheid, die nu in diep moreel verval is door toedoen van kruiperige, laffe autoriteiten, dan nog kregen wij dit niet verzonnen.

  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  18-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Macron en de Amsterdamse politie willen de hoofddoek

  President Macron en de Amsterdamse politie willen de hoofddoek

  De Amsterdamse politieleiding overweegt om de hoofddoek toe te staan voor politie-agentes. Op die manier hoopt de leiding meer allochtone agenten in het korps te krijgen. Hé, lijkt wel een Europawijd dingetje! In Scotland en Engeland is het allang praktijk. En de hysterische president van Frankrijk, Macron, die Maxima parallelliserend beweerd heeft dat de cultuur van Frankrijk niet bestaat — leg ‘m eens naast die van Afghanistan of Saoedi-Arabië, kutlul !!! — heeft nu aangekondigd dat moslima’s in Frankrijk ook tijdens hun werk de hoofddoek moeten kunnen dragen.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform

  Amsterdamse politie wil hoofddoekje toestaan bij uniform


  » Reageer (0)
  17-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een heetgebakerd agressief kutvolk is het toch

  Wat een heetgebakerd agressief kutvolk is het toch


  Zeepertje

  Ja, het is weer eens raak met het leger van Erdogan, en wederom in negatieve zin.

  Het maakt helemaal niet uit waar die Erdohond naar toe gaat, overal zorgt dat voor spanning. En de aanhangers laten geen kans voorbijgaan om er op los te timmeren, of dat nu in dat woestijnland van ze is of terwijl ze op bezoek zijn bij president Trump in de Verenigde Staten.

  In het eerste filmpje is de man met het gele shirt degene die er met gestrekt been ingaat waarna de politie de gemoederen weet te bedaren door de aanvallende Erdogan soldaten terug te drijven op de stoep. Dan komt dat geelhemd verhaal halen door samen met anderen heel zielugh zich voor die politie te posteren met open armen; “Kijk eens wat zij gedaan hebben“. En ja, de koran leert dat gelijke vergelding immer is toegestaan dus dat dient dan effe vereffend te worden.
  Meer lezen op:
  zeepertje.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburg onteigent huizen voor huisvesting asielzoekers

  Hamburg onteigent huizen voor huisvesting asielzoekers

  Duitsland, mei 2017

   Appartementen onteigend voor huisvesting asielzoekers
  Hamburg heeft zes leegstaande woon-appartementen van de eigenaars in beslag genomen. De Hamburg Housing Protection Act uit 2013 maakt het mogelijk dat ongebruikte appartementen worden gerenoveerd en gedwongen gehuurd door een curator in opdracht van het District Office. De appartementen worden dan gebruikt voor de huisvesting van asielzoekers. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narcistische Haagse moslima wil ¤10.000 schadevergoeding, omdat schoolfotograaf langskwam tijdens het offerfeest

  Narcistische Haagse moslima wil €10.000 schadevergoeding, omdat schoolfotograaf langskwam tijdens het offerfeest

  abdulrasheed-480909_960_720

  Foto: Een moslima met een iPhone. Niet de vrouw uit het artikel. Bron: Dielmann / Pixabay.


  Zeg wie dient zich eigenlijk aan wie aan te passen in dit land?

  Misschien heel naïef van me, maar ik dacht altijd dat integratie inhield dat de persoon die hier te gast is zichzelf aanpast aan de regels van de gastheer. Lijkt me volkomen normaal, toch? Als ik naar Denemarken emigreer ga ik ook niet lopen huilen als ik geen vrij krijg met Koningsdag.

  Een moslima in Den Haag dacht daar kennelijk anders over en eist dat zij zich niet aan de wereld, maar de wereld zich aan háár aanpast. De schoolfotograaf kwam namelijk langs tijdens het islamitische Offerfeest. Een dag zonder bijzonder lading voor Nederland, dus de man kan prima z’n foto’s komen schieten op die dag. Maar niet volgens deze vrouw, die nu een absurd bedrag aan schadevergoeding eist:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  16-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VARA fabriceert wereldwijd Joods Complot

  VARA fabriceert wereldwijd Joods Complot

  Collaborateurs in de oorlog, verzetshelden in vredestijd en links tot in de tenen, weten de dames en heren van de socialistische arbeidersomroep VARA zich in ieder tijdsgewricht moeiteloos aan te passen aan de politiek-correcte mores van het moment. De vereniging is na tweeënnegentig jaar rood ‘vermaak’, ’verheffen’ en ‘veroordelen’, zo gepokt en gemazeld dat ze in omroepland een sturende rol heeft gekregen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen: Abbas' "cultuur van vrede"

  Palestijnen: Abbas' "cultuur van vrede"

  door Bassam Tawil  •  16 Mei 2017

  Dankzij de leugens van Abbas blijven zijn media tot aan deze dag onwaarheden verspreiden over de "Joodse indringers en de bestorming door kolonisten" van de islamitische en christelijke heilige plaatsen in Jeruzalem. Dit, en dit alleen, is de de bron van aanslagen met messen en auto's op Israëliërs.

  Amerikaanse President Donald Trump ontmoet de President van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas in het Witte Huis, op 3 mei 2017. (Afbeeldingsbron: video screenshot)

  Palestijnse Autoriteit (PA) President Mahmoud Abbas mag binnenkort bekend worden om zijn gevoel voor humor. Zoals veel Palestijnen is Abbas van mening dat westerlingen zijn groothandel in leugens wel zullen slikken. Abbas eindigde bijvoorbeeld zijn 3 mei-ontmoeting met de Amerikaanse President Donald Trump met de volgende kanjer: "We voeden onze jeugd op, onze kinderen, onze kleinkinderen, in een cultuur van vrede."
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  13-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medewerkers Rode Kruis klappen uit de school over verkrachtingen door migranten

  Medewerkers Rode Kruis klappen uit de school over verkrachtingen door migranten

  pixabay

  ‘Er mocht absoluut niets van naar buiten worden gebracht, noch door de politie, noch door het Rode Kruis. Het slachtoffer kreeg enkel psychiatrische hulp,’ aldus Erika F. (pseudoniem vanwege angst voor represailles), vrijwilliger in een AZC bij Wenen, over de verkrachting van een hulpverlener door een asielzoeker. En wat deed de politie? Niets. De man mocht gewoon verder reizen naar zijn eindbestemming Duitsland. Dit schandalige voorval blijkt beslist geen incident, maar symptomatisch voor de dagelijkse gruwelijke misstanden die door moslimmigranten worden veroorzaakt, en waar de autoriteiten vrijwel nooit tegen optreden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  07-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schele hoofdpijn van Buitenhof

  Schele hoofdpijn van Buitenhof


  Door Joost Niemöller

  Bij Buitenhof ging het over de ‘verkrachtingscultuur’ in Nederland. En daarmee werd gedoeld op Nederlandse studenten die flauwe grappen maken. Er zaten drie zeer bekakt sprekende dames aan tafel, plus de zeer bekakt sprekende presentatrice, die het allemaal met elkaar eens waren: De verkrachtingscultuur onder Nederlandse studenten is een enorm probleem, dat aangepakt moet worden, bijvoorbeeld door een advertentieboycot van de site Geenstijl.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De totalitaire verleiding: toenemende criminalisering van vrijheid van meningsuiting

  De totalitaire verleiding: toenemende criminalisering van vrijheid van meningsuiting

  VvMU: Das war einmal

  De vrijheid van meningsuiting is de afgelopen vijftien jaar structureel verdacht gemaakt door machthebbers en hun gewillige helpers. Uitgesproken verdedigers van de vrijheid van meningsuiting – bijvoorbeeld Theo van Gogh, Hans Teeuwen en Ebru Umar – kregen labels opgeplakt als gevaarlijk, extreemrechts of racist. Gaat het met de vrijheid van meningsuiting net zo aflopen als met de Atheense democratie in de oudheid, een vlam die even helder brandde maar door tirannie is gedoofd? Want overheden, religieuze drammers en social justice warriors omcirkelen hun prooi.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  06-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misselijke DENK-fans weigeren Bevrijdingsdag te vieren, want Israël ‘onderdrukt en mishandelt’

  Misselijke DENK-fans weigeren Bevrijdingsdag te vieren, want Israël ‘onderdrukt en mishandelt’

  Door   

  denk-bevrijdingsdag

  Soms lijken er weinig mensen walgelijkere politieke opvattingen te hebben dan de Kamerleden van DENK. Maar dat is niet waar, want het kan altijd erger: de DENK-achterban is nóg een slagje verschrikkelijker.

  Het zijn twee plechtige dagen op de jaarlijkse Nederlandse kalender. Op 4 mei herdenken we de doden van de Tweede Wereldoorlog (en tegenwoordig kennelijk ook vluchtelingen), en op 5 mei vieren we onze vrijheid. Het hoort erbij in Nederland: we houden graag de nagedachtenis aan dit stukje recente geschiedenis levend.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkransen op de Dam alweer verwijderd

  Bloemkransen op de Dam alweer verwijderd

  Screenshot_165
  (Door: Mike Muller)

  AMSTERDAM – De bloemkransen die op de Dam geplaatst zijn, zijn drie uur na de Nationale Dodenherdenking al weer verwijderd uit angst voor vandalisme.

  „We moeten ze wel weghalen, want in het verleden is er met de kransen gevoetbald”, verzucht de man die de kransen weghaalt en in gehuurde busjes laadt. „Heiligschennis”, noemt een omstander het weghalen van de kransen het tafereel. „Waarom zetten ze hier geen bewakers neer?”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  05-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Amsterdam stopt – met tegenzin! – vergoedingen voor salafistische islamlessen
  Eindelijk: Amsterdam stopt – met tegenzin! – vergoedingen voor salafistische islamlessen

   

  Een moskee in Pakistan. Foto ter illustratie. Guilhem Vellut (bron: Flickr)
  Foto: Een moskee in Pakistan. Foto ter illustratie. Guilhem Vellut (bron: Flickr)

  De gemeente Amsterdam ziet eindelijk in dat het misschien toch niet zo’n goed idee is om salafistische lessen te vergoeden en stopt daarmee, al gaat dat met de nodige tegenzin.

  Amsterdam is het Nederlandse linkse bolwerk bij uitstek, en dat betekent dat daar aardig wat linkse experimentjes lopen. Eén van die dubieuze probeelsels is om alle Amsterdamse ouders een zogenaamde ‘scholierenvergoeding’ te geven, die ze aan vrijwel alles kunnen besteden dat de ontwikkeling van hun kroost zou moeten bevorderen. Nouja, alle Amsterdammers? Nee, alleen de arme: ouders die wel gewoon voor hun geld werken moeten zelf maar betalen voor hun kinderen
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien

  Zwarte leiders Zuid Afrika willen blanke bevolking binnen 5 jaar uitroeien

  Zuid Afrika stevent af op massale etnische zuiveringen en burgeroorlog - Westerse linkse media blijven muisstil nu blanke christenen het doelwit zijn

   
  Al talloze blanke gezinnen zijn op de meest gruwelijke manieren afgeslacht door zwarten.

  Mensenrechtenexperts waarschuwen dat de politieke, raciale en maatschappelijke spanningen in het door criminaliteit verscheurde Zuid Afrika zo hoog zijn opgelopen, dat de blanke bevolking op het punt staat massaal te worden afgeslacht. Zwarte leiders hebben al oproepen om de blanken binnen 5 jaar te laten verdwijnen of zelfs compleet uit te roeien. De ultralinkse racistische president Zuma suggereerde in maart dat hij al het bezit van de blanken in beslag wil laten nemen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  04-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 en 5 mei 2017: de islam, de Jodenhaat en mijn moordneigingen

  4 en 5 mei 2017: de islam, de Jodenhaat en mijn moordneigingen


  » Reageer (0)
  03-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw handvest Hamas streeft exact hetzelfde doel na: de vernietiging van Israël

  Nieuw handvest Hamas streeft exact hetzelfde doel na: de vernietiging van Israël

  Document van groep rechters en juristen uit 1947 concludeerde dat Jeruzalem, Judea en Samaria wettelijk bij Israël horen – Arabieren kregen 99% en Joden 1%, en toch werd piepkleine Joodse staat de oorlog verklaard

   
  Palestijnse jongeren worden nog steeds in zomerkampen van Hamas opgeleid tot terroristen, en getraind om Joden en Israëliërs te vermoorden. ‘Zolang dat niet verandert, is er geen echte verandering,’ reageerde de Israëlische premier Netanyahu.

  De linkse reguliere media in Nederland berichtten gisteren dat de Palestijnse terreurgroep Hamas zijn houding naar Israël zou hebben ‘versoepeld’, en niet langer zou streven naar de vernietiging van de Joodse staat. Na een korte blik op het nieuwe handvest blijkt dat we opnieuw zijn voorgelogen, want Hamas blijkt nog steeds exact dezelfde doelstellingen na te streven, inclusief de totale verdwijning van Israël. Het staat er op een enkel punt slechts anders omschreven, waardoor het toch al steeds Israëlvijandiger wordende Europa een excuus heeft om de terroristen als een geloofwaardige gesprekspartner te behandelen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  02-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs, 1 mei 2017 – De frontsoldaten van Groen Links cremeren een nog levende agent

  Parijs, 1 mei 2017 – De frontsoldaten van Groen Links cremeren een nog levende agent

  1 Mei is de dag waarop niet-werkend-links niet werkt en het toch de ‘dag van de arbeid’ noemt en dat viert met rellen. Traditioneel vieren de autonomen, krakers en anarchisten, de frontsoldaten van GroenLinks, dat hier binnenkort in het landsbestuur zit, deze dag met aanvallen in Berlijn en tegenwoordig is het in Parijs ook steeds vaker raak en ontkomen ook Italië en de Verenigde Staten niet aan de linkse agressie.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wierd Duk peilt de stemming: 'Geef niet toe aan de islamisering'

  Wierd Duk peilt de stemming: 'Geef niet toe aan de islamisering'

  Een afvallige stemEen hartenkreet van een voormalige moslima. 'Het Westen moet zich veel bewuster zijn van de gevaren van de islam.

  Zara is een afvallige moslima en wil onherkenbaar haar verhaal doen omdat ze bedreigd wordt.
  Kort voor de Nederlandse parlementsverkiezingen dook op YouTube een video op. Een anonieme, volledig gesluierde vrouw waarschuwt Nederland voor de islam. Ze praat niet, maar houdt geprinte teksten voor de camera.

  De vrouw beschrijft hoe zij door haar mannelijke familieleden – vader, echtgenoot, broers, ooms - jarenlang fysiek en geestelijk is mishandeld. ,,Volgens de islam en de Koran bepalen zij – nooit ikzelf - hoe ik me kleed, praat, eet, denk, met wie ik spreek en wanneer ik ergens heen mag.'' 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  01-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijzonder hoogleraar universiteit Maastricht: ‘PVV moet geboycot worden in gemeenteraden’

  Bijzonder hoogleraar universiteit Maastricht: ‘PVV moet geboycot worden in gemeenteraden’

  Want: 'Antidemocratische en racistische standpunten'

  Historicus Ad Knotter, bijzonder hoogleraar aan de universiteit Maastricht en directeur van het Sociaal Historisch Centrum voor Limburg, roept politieke partijen in Limburg op om in de toekomst niet samen te werken met een eventuele gemeenteraadsfractie van de PVV en vast te houden aan een cordon Sanitaire. Deze oproep deed Knotter zondagmiddag in Maastricht tijdens een debat over populisme, meldt De Limburger.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  30-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chef van de FPÖ Heinz-Christian Strache: Vlammende en felle open brief aan de moslims in Europa

  Chef van de FPÖ Heinz-Christian Strache: Vlammende en felle open brief aan de moslims in Europa

  De ware verdedigers van de Europese Verlichting en mensenrechten zijn “rechts”

  De chef van de Oostenrijkse FPÖ schreef een vlammende open brief aan de moslims in Oostenrijk en Duitsland. Daarin komt de volledige absurditeit van het voortdurende islamitische geklaag tegen hun zogenaamde buitensluiting in de landen van het Westen tot uitdrukking. De waarheid is: wat moslims niet kunnen uitstaan, is dat ze in een niet-islamitisch continent leven. Alleen al de aanwezigheid van “ongelovigen” voelen velen, wellicht zelfs de meerderheid, als provocatie en belediging.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  29-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal

  WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal

  Screenshot_49

  De redactie van de Telegraaf kreeg een ’exclusief interview’ met korpschef Erik Akerboom aangeboden als ze niet zou publiceren over het achterhouden van cijfers over asielcriminaliteit.
  (Door: Jan-Willem Navis en Lise Witteman)

  Geblunder rond asielcriminaliteit mocht niet naar buiten

  AMSTERDAM – De Nationale Politie heeft geprobeerd te voorkomen dat De Telegraaf zou schrijven over het achterhouden van cijfers over asielcriminaliteit. Wanneer deze krant hierover niet zou publiceren, zou de redactie in ruil daarvoor ander nieuws krijgen over de aanpak van bijvoorbeeld zakkenrollers uit veilige landen en uitgeprocedeerde asielzoekers die het land weigeren te verlaten en onderduiken in de illegaliteit.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

  Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

  Screenshot_40
  (Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

  Je zou “vluchtelingen” zo snel mogelijk aan een baan moeten helpen, verkondigen politici steeds maar weer. Dat zou de beste integratie zijn. Dat is echter niet zo eenvoudig. In plaats van de aangekondigde hooggekwalificeerde en net zo gemotiveerde “geschoolde krachten”, die voor een gouden toekomst van de Duitse economie zouden zorgen, kwamen er analfabeten, onopgeleide en ongemotiveerde mensen naar Duitsland en Europa. Integratie door werk – deze domme naïeve these werd nu door een onderzoek uit Noorwegen weerlegd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  28-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman
  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

  InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’
  Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar."
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij

  Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij

  Zeepertje

  Arnold Karskens doet aangifte tegen de EU aangaande mensensmokkel. Hij legt uit waarom in dit interview met Erik de Vlieger.
  We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten; de Vlieger en Karskens
  Video bekijken op:
  zeepertje.com


  » Reageer (0)
  27-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie


  Saudi Arabië gaat mede dankzij EU-landen in de VN het ‘recht’ van vrouwen om straffeloos te worden gediscrimineerd, onderdrukt en misbruikt verdedigen (voor de duidelijkheid: daar ergens onder die grote zwarte bol rechts in beeld moet zich een vrouw bevinden, al durven wij dat niet met ook maar enige mate van zekerheid te zeggen).

  Leden van de Economische en Sociale Raad van de VN hebben afgelopen week Saudi Arabië gekozen als vierjarig lid van de VN Vrouwenrechtencommissie. ‘Dit komt neer op het aanstellen van een brandstichter als brandweercommandant,’ gaf Hillel Neuer, uitvoerend directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, als commentaar. ‘Het is absurd.’ Uit de stemming bleek bovendien dat minimaal 5 EU-landen vóór moeten hebben gestemd, wat een aardig idee geeft over waar de Europese Unie met de ‘rechten’ van vrouwen in Europa naartoe wil, namelijk deze ondergeschikt maken aan de islam.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers

  Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers

  'De enige Duitsers die een moslimman respecteert, zijn neonazi's'


  De Duits-Macedonische juriste, schrijfster en activiste Zana Ramadani (33) schreef het boek ‘Die verschleierte Gefahr – Die Macht der muslimischen Mütter und der Toleranzwahn der Deutschen‘ (De gesluierde dreiging – de macht van moslimmoeders en de tolerantiewaanzin van de Duitsers). Het prijkt nu op de bestsellerlijst van weekblad Der Spiegel. Ze keert zich in haar boek tegen alles en iedereen: feministen (‘het is om te huilen’), links, de conservatieve islam, ‘moslimmacho’s’ en hun moeders dus, die als slachtoffers vaak ook daders zijn van onderdrukking, zegt ze. Dientengevolge heeft ze last van bedreigingen, vooral anoniem via social media. ‘De politie kan weinig doen, dus heb ik een wapenvergunning aangevraagd’, zegt ze in een interview met de Suddeutsche Zeitung. ‘De gender-feministen vallen me het meest lastig met hun eeuwige gerelativeer. Van conservatieve moslims krijg ik geen kritiek, die dreigen alleen maar.’ Op een Facebookfoto van vorige maand zit ze zichtbaar hoogzwanger voor een koffietentje aan de Berlijnse Rosenthalerplatz.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  26-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie

  Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie

  Door Carel Brendel, 25 april 2017

  Tunahun Kuzu op de eerste rij van de Hamas-conferentie, naast Amin Abou Rashed (rechts). Links Al Jazeera-presentator Jamal Rayyan.

  In juli 2016, in mijn eerste blog over de Hamas-conferentie in Rotterdam, schreef ik: “De veertien vorige conferenties van Palestijnen in Europa zijn overal in goede orde verlopen. Ik denk daarom dat eventuele pogingen om het Palestijnse samenzijn in Rotterdam te verbieden bij voorbaat tot mislukking zijn gedoemd.”
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl
   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"

  Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"

  Screenshot WNL Opiniemakers/NPOFoto: Screenshot WNL Opiniemakers/NPO

  Hans Teeuwen neemt normaal geen blad voor de mond. Nu geeft hij toe dat hij dat tóch doet met betrekking tot grappen over “de drie i’s”: immigratie, integratie en islam.

  Tijdens de uitzending van WNL Opiniemakers van gisteravond kwam cabaretier Hans Teeuwen ook even langs. Deze ‘clown van de samenleving’ (en in mijn optiek de beste cabaretier van ons land) wilde best met Wierd Duk praten over de rol van de politieke correctheid in zijn metier… en ook over de vraag of angst een rol speelt in de wijze waarop hij zijn shows in elkaar zet.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.March for Science ging niet over wetenschap

  March for Science ging niet over wetenschap

  Afgelopen week demonstreerden wetenschappers op honderden plaatsen in de wereld om “hun passie voor wetenschap te vieren”, zoals ze dat zonder zweem van bescheidenheid noemden. Een actie ‘tegen populistische politici die maling hebben aan feiten en hun eigen waarheid presenteren als alternative facts ‘(NRC 22 april).
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”

  Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”


  Twee "reddingsboten" behorende MOAS (Migrant Offshore Aid Station), één van de vele goede doel NGO's die Europa overspoelen met "vluchtelingen".

  Liefdadigheidsinstellingen en goededoelenorganisaties die zich bezighouden met “reddingacties” op de Middellandse Zee collaboreren met mensensmokkelaars om zoveel mogelijk migranten naar Europa over te brengen.

  Is de bevestiging van de Italiaanse Officier van Justitie Carmelo Zuccaro, die in het bezit is van geregisterde telefoongesprekken tussen Libië en de reddingsschepen die voor de kust wachten:
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de vrije islamkritiek! Steun Raffie!

  Steun de vrije islamkritiek! Steun Raffie!        


  » Reageer (0)
  25-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  GeertWildersPVV/Twitter

  De PVV-leider vindt het belachelijk dat Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad.

  Geert Wilders en zijn partijgenoten vinden het volstrekt onbegrijpelijk dat het vrouwen onderdrukkende Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad. Daarom hebben ze een stel Kamervragen ingediend bij de minister. Zoals we gewend zijn van de PVV zijn die vragen nogal… direct. En eigenlijk ook best grappig:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  ‘Hulp’schepen haalden in paasweekend 8000 Afrikaanse migranten naar Europa – Syrische ‘vluchteling’ gaat op kosten Europese belastingbetaler 3 weken op vakantie naar... Aleppo – Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’

   
  Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

  Op 4 december 2016 schreven en plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  24-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  salafisme 4

  Zaterdag was er ineens lawijt rondom een artikel in het NRC, over het oprukkende salafisme. Heel bizar. Want uit alles blijkt dat men geen benul heeft wat dat salafisme nu eigenlijk is.

  Ook de AIVD kan er kennelijk weinig mee. Men spreekt over ‘toenemende salafisten die gematigde moskeeën proberen over te nemen, soms met geweld‘.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Screenshot_14
  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  De schrikbarende cijfers van het rapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA): morgen zal de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de nieuwste criminaliteitsstatistiek presenteren, waarbij we er van uit mogen gaan dat het rapport van tevoren werd gezuiverd en dat de verfraaide versie wordt voorgesteld aan het publiek. De reële dimensie zou wel eens onvoorstelbaar kunnen zijn. Wie de werkloosheidsstatistiek of het armoederapport kent, die weet hoe creatief men aan de jubelcijfers sleutelt totdat deze gepast lijken en de burgers niet onzeker maken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Italië, april 2017

   Noord-Afrikanen bedreigen treinpassagiers
  Een groep van zo’n 50 – 60 Noord-Afrikanen drong met Pasen de trein van Ventimiglia naar Turijn binnen en viel de 300 passagiers lastig. Volgens meerdere ooggetuigen werden twee meisjes ernstig geïntimideerd. Er werd ook geschreeuwd naar passagiers. De binnendringers renden tussen de compartimenten heen en weer en sloten zich in WC’s op om niet betrapt te worden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

   

  Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde- bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten (afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

  De meeste mensen begrijpen wel dat niet iedere krant of TV-zender overal ter wereld verslaggevers in dienst kan hebben. Wat de meesten echter niet beseffen is dat ‘het nieuws’ zoals u dat op het NOS- of RTL journaal hoort, of op NU.nl leest, voor het overgrote deel afkomstig is van slechts drie internationale persbureaus, te weten Associated Press (AP), Reuters, en Agence France Press (AFP). En laten deze persbureaus nu net gecontroleerd en aangestuurd worden door de CIA. Dacht u werkelijk dat u van de NOS of RTL ‘objectief’ nieuws te horen krijgt over Rusland, Syrië en de massa immigratie? Vrijwel het enige dat ze doen is het napraten en verspreiden van propaganda zoals die door de Amerikanen wordt opgesteld.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Het zal iedereen weleens overkomen; niet alles in je leventje loopt zoals je het graag zou zien en gelijktijdig lijkt het wel alsof je overspoeld wordt door islamitische terreur en de uitwassen van de multiculturele waanzin waarin we terecht gekomen zijn.

  Mij overkomt dat de laatste dagen/weken. Je zou denken dat alles went maar kennelijk is dat bij mij momenteel niet het geval. Heeft het te maken met de minder grote overwinning van de PVV, of met het feit dat het verlies van de VVD gevierd wordt als een overwinning? Het antwoord is; ook.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom dé islam niet deugt
  Waarom dé islam niet deugt

  Niet alle vergelijkingen zijn nog toegestaan.

  Onderstaand opiniestuk werd geweigerd door Knack.be-hoofdredacteur Jago Kosolosky. Helaas voor hem is er dan Doorbraak.

  Jago Kosolosky: ‘Nationaalsocialisme vergelijken met een religie publiceer ik niet.’ Ja, dat was nu net mijn stelling... dat de islam een politieke ideologie is, eerder dan een religie. En een jaar geleden publiceerde Knack.be wel een opiniestuk waarin de Iraanse activiste Darya Safai ‘extreem islamisme’ vergelijkt met het nationaalsocialisme (in een opiniestuk op deredactie.be liet Safai de term ‘extreem’ weg en vergeleek ze ‘het islamisme’ met het nazisme). Toen het stuk van Safai verscheen, was Kosolosky nog geen hoofdredacteur van Knack.be, maar opvallend is het in elk geval: kennelijk is het voortaan taboe om te wijzen op fundamentele overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  21-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Door Joost Niemöller

  Als je het water langzaam verwarmt, verdrinkt de kikker. Hij merkt niet dat het kookpunt bereikt wordt. Het voorbeeld blijkt in de praktijk niet waar te zijn, maar de metafoor is voor iedereen duidelijk.

  Hier bij ons zijn er steeds ‘incidentjes’ met de islam. Een moslim met een mes roept Allu Akkbar in Den Haag en wordt neergeschoten door de politie. Ach, een incidentje, een klein berichtje. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Screenshot_72
  (Door: Dan Lyman – Vertaling: E.J. Bron)

  Poolse regering beschuldigt globalisten ervan de migrantencrisis aan te wakkeren

  De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, heeft verklaard dat zijn land niet het slachtoffer zal worden van hetzelfde geweld en rechteloosheid waardoor op dit moment een groot deel van Europa op grond van de open grenzen en de genocidale politiek voor “vluchtelingen” van de kant van de buurlanden wordt geteisterd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  Schutter gedood - Klopjacht op tweede verdachte


  » Reageer (0)
  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Geheel in lijn met de GroenLinks-doctrine dat anti-blank racisme niet bestaat

   
  Wij weten ook niet hoe het mogelijk is dat niemand bij de Nederlandse Vereniging van Gemeenten, al was het maar de koffiejuffrouw, heeft geopperd dat een cursus ‘Ontmoet de boze witte man‘ misschien totaal van de ratten besnuffeld is. Maar kennelijk leek het iedereen een goed idee: een lesje omgaan met kudtburgers, oftewel:”inwoners die iets anders willen dan u van plan bent” (letterlijk citaat) (echt waar), onder die naam presenteren.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Het kabinet is niet van plan om de financiering van Nederlandse moskeeën vanuit de Turkse overheid te stoppen. Een Kamermeerderheid had daar wel om gevraagd.


  Deborah Jongejan
  In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet vanmiddag dat het volledig verbieden van buitenlandse financiering de grondwettelijke vrijheden aantast. Op dit moment betaalt de Turkse staat via moskeeorganisatie Diyanet de imams die in zo’n 145 Nederlands-Turkse gebedshuizen preken. Een meerderheid van de Kamer, op initiatief van CDA, ChristenUnie en SGP, noemt dat in strijd met de scheiding tussen kerk en staat.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Libië, april 2017

   Slavenmarkten Libië
  Volgens het VN-agentschap voor migratie IOM worden West-Afrikanen openlijk verhandeld op slavenmarkten in Libië. Verhandelde mensen spreken van geweld, afpersing en slavenarbeid. Libië is een belangrijk vertrekpunt van Afrikanen naar Europa. In het land is heerst een gewelddadig chaos en Afrikanen met weinig geld en vaak geen papieren zijn uiterst kwetsbaar. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  ‘Het is wachten totdat de eerste moslim een kerk in Amerika of Europa binnenstormt en wild om zich heen begint te schieten’

   

  Gisteren begon in het Californische Fresno de moslim Kori Ali Muhammad lukraak allerlei voorbijgangers en autobestuurders onder vuur te nemen. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Op 6 april blijkt een andere moslim maar net afgehouden te zijn van het plegen van een aanslag met vuurwapens op een conferentie in South Dakota, waar 500 christenen bij elkaar waren gekomen. Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Rechtlijnige islam wint 'test voor Indonesië'

  Een stembus in Jakarta
  Door:

  Zelfs de meest optimistische exit poll laat woensdagmiddag geen twijfel meer over: de zittende gouverneur van Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama ('Ahok' in de volksmond), heeft de gouverneursverkiezingen in Jakarta verloren.

  Na een lange, harde, intimiderende campagne die werd aangevoerd door radicale moslims heeft de orthodoxe moslim Anies Baswedan de christen Purnama verslagen. Officiële cijfers zullen nog een tijd op zich laten wachten, maar volgens de peilingen haalt 'Ahok' pakweg 43 procent van de stemmen, tegen 57 voor Baswedan.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  19-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Afshin Ellian


  Lagendijk Foto: ANP           

  De groei van de Turkse regeringspartij AKP hebben we onder andere te danken aan Europese politici als Joost Lagendijk, schrijft Afshin Ellian. De prijs voor de ontwikkelingen in Turkije wordt niet betaald door Lagendijk en de zijnen, maar door tienduizenden politieke gevangenen in Turkije.
  De Turkse tragedie zal niet zonder gevolgen blijven voor de Europese Unie.  De Europese leiders hebben president Recep Tayyip Erdogan terecht niet gefeliciteerd met zijn overwinning bij de verkiezingen. Dat kunnen ze ook niet. De waarnemersmissie van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) constateert dat het referendum niet eerlijk is verlopen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  Foto: DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  25% van de meisjes tussen 15 en 17 jaar oud, die onlangs uit Syrië zijn gevlucht, is getrouwd.

  Uit onderzoek van UNFPA, de American University van Beirut en Sawa for Development and Aid blijkt dat er een alarmerende toename is van het aantal kindbruidjes onder Syrische vluchtelingen in Libanon. Uit het onderzoek, dat gehouden werd in westelijk Bekaa, blijkt dat maar liefst eenderde van de ‘vrouwen’ die nu tussen de 20 en 24 jaar oud zijn al voor hun 18e uitgehuwelijkt waren aan hun echtgenoot.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op

  Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op        


  Door Joost Niemöller

  De PVV kondigde vandaag aan te werken aan een voorstel om de dubbele nationaliteit af te schaffen.  Een goed plan. En een belangrijk plan. Mensen die in Nederland wonen dienen Nederlands te zijn. Die moeten niet formeel verbonden blijven aan hun landen van herkomst. Migranten moeten kiezen: Hier blijven en Nederlands worden, of terug gaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op:  meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen – Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘de valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed

   
  Volgens het Italiaanse Center for Studies on New Religions (CESNUR) zijn het afgelopen jaar wereldwijd zo’n 90.000 christenen vermoord vanwege hun geloof, waardoor christenen opnieuw met afstand de ergst vervolgde gelovigen ter wereld zijn. De daders zijn in overgrote meerderheid volgelingen van de ‘antichrist’ en de ‘valse profeet’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

  Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

  'VARA-leden moeten zich realiseren dat zij met hun centjes een haatsite in leven houden'

  Het is voor iedereen al jaren duidelijk, maar toch fijn dat de vijf bibberbejaarden die nog den papieren courant Trouw lezen het nu eens van een ander horen: Joop.nl is een haatdragend rancunevehikel van Francisco van Jole, de man die op borrels en partijen rond andersdenkenden schichtig dicht langs muren schuift en alleen als het écht niet anders kan een klam handje geeft en je niet recht in de ogen aankijkt, maar online een ware subsidie-He-Man is.

  Sylvain Ephimenco dus, in Trouw:

  Als je verder graaft, blijkt deze site van de publieke omroep een ware haatcampagne tegen de leider van ­Forum voor Democratie te voeren met stukken die titels dragen als: ‘Thierry Baudet is Wilders in schaapskleren’, ‘Dit is het slecht verhulde nazi-gedachtengoed van Thierry Baudet’ of ‘Hoe gevaarlijk is Thierry Baudet?’. Kennelijk heeft men bij de geradicaliseerde Vara-site niets van het Fortuyn-drama geleerd.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan onze minister-president

  Aan onze minister-president

  18 april 2017 om 07:04 door Ebru Umar
  Aan onze minister-president  

  Hey Mark,

  Ik ga je een oneerbaar voorstel doen.

  Ik weet dat het niet kan, niet in onze samenleving.

  Niet met onze definitie van gelijkheid.

  Niet met onze definitie van recht.

  Niet met onze waarde van vrijheid.

  En zeker niet met onze waarde als democratie. 

  Verder lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

  De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

  Anders kan zo’n column er niet door komen. Of ze moeten hem verkeerd geplaatst hebben en dat die bedoeld was voor de rubriek satire en dat die per ongeluk bij opinie terechtgekomen is, dat zou ook nog kunnen.

  Het is zo’n overtreffende trap van absurdisme dat je je afvraagt wat de bedoeling er van is om deze lariekoek te plaatsen.

  We kennen de ‘auteur’ nog van een uitzending van Pauw, waar hij met Hafid Bouazza in discussie ging over steniging.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  16-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

  MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

  Screenshot_120

  De Israëlische historicus Efraim Karsh (foto) is een van de meest geprofileerde kenners van het Midden-Oosten. Hij staat zeer kritisch tegenover de massa-immigratie naar Europa. De immigranten zouden geen integratie nastreven.

  Veel analytici zeggen dat het Westen schuldig zou zijn aan de conflicten in het Midden-Oosten – het kolonialisme en militaire interventies zouden de oorzaak voor de onlusten in de Oriënt zijn. Dat zou een foutieve inschatting zijn, zegt de Israëlische politicoloog Efraim Karsh en baseert zich daarbij op langjarige studies. De oorsprong van de tragedie in het Midden-Oosten zou niet gezocht moeten worden in de westelijke hoofdsteden, maar in een historische fout van het ten onder gegane Ottomaanse Rijk. Niet het Westen zou imperialistisch zijn, maar de islam. Karsh waarschuwt voor de gevaren van een islamisering van Europa.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

  Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

  Spanje, april 2017

   Goede Vrijdag Sevilla
  Een groep mensen stormden los op processie-gangers op Goede Vrijdag in Sevilla, waarbij sommige van hen ‘Allah Akbar’ uitriepen. Daarbij raakten 17 mensen gewond. Er werden acht arrestaties verricht: zeven mensen die worden omschreven als ‘lokale inwoners’ en een Senegalees. Drie verdachten waren in het bezit van ijzeren staven.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

  Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

   

  Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

  Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is islam?

  Wat is islam?

  RECENSIE - De laatste maanden hield ik me onledig met het boek What is Islam? The Importance of Being Islamic van Shahab Ahmed (1966-2015). Dat boek heb ik inmiddels uit en het is het recenseren waard. Ahmed houdt zich in dit meer dan 600 pagina’s dikke boek bezig met een vraag die helaas in het maatschappelijke debat te weinig gesteld wordt: wat is islam?
  Meer lezen op:
  sargasso.nl


  » Reageer (0)
  15-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  snapshot

  Foto: De gevel van de As-Siddieq school in Amsterdam. Bron Screenshot AT%/YouTube.

  Door   

  Welkom in Nederland integratieland, waar alles op rolletjes loopt! Ahem.

  Dossier ‘nee linkse mensen, het valt helemaal niet mee met die islamisering’, deel 43829. Ik neem u even mee naar onze hoofdstad, Amsterdam, waar verschillende basisscholen gevestigd zijn. Afgelopen week kwamen die samen in debatcentrum De Balie, om in gesprek te raken met elkaar. Alle scholen deden enthousiast mee aan het programma, behalve de As-Siddieq school. Die liet diens leerlingen de zaal uitstormen toen er gezongen en gedanst wordt. Want je moet namelijk niet hebben dat kinderen het naar hun zin hebben! Plezier is maar haram!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

  Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

  Indien de Maleisische voorvechter van de rechten voor de islamitische pedofielen, Shabudin Yahaya, ooit zijn land wordt uitgedonderd en ergens asiel moet aanvragen dan kan hij vast en zeker rekenen op steun van de Nederlandse verdedigers van het pedofiele gedachtegoed VVD, PvdA, Groen Links en Denk. Waren deze partijen zeer zeker niet tegen het kindhuwelijk in Nederland (zie deze afgekeurde motie)  en wilde ze deze ook zeer zeker niet ontbinden gaat hun Maleisische voorbeeld nog een stapje verder door te verklaren dat het geen enkel probleem is voor meisje van negen om te trouwen. Ook is het alleen maar positief wanneer vrouwen of jonge meisjes, oké kinderen trouwen met hun verkrachter. Daar worden ze alleen maar beter van, volgens Shabudin Yahaya.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  14-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

  Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

  herbekijk hier
  Dinsdag 10 Januari 2017

  De Libanese Belg, Dyab Abou Jahjah, roept in Arabische teksten al langer op tot gewapend geweld tegen Israël. Zo ook in een artikel op zijn website Arab Nationalist waarvan wij verschillende stukken hebben vertaald.

  Op maandagavond kon onze hoofdredacteur, Michael Freilich, een live interventie doen in het duidingsprogramma Terzake. Freilich zei dat de Joodse gemeenschap met walging de verontrustende uitspraken heeft aanhoord.
  Meer lezen op:
  joodsactueel.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke rol van de overheid

  De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke  rol van de overheid

          

  Als regelmatige bezoekers van het internet stuiten wij telkens weer op twee uit frustratie en boosheid zeer terechte opmerkingen : sluit de grenzen en zet illegalen en  uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit . Daarna sluiten de schrijvers van dit soort kreten of tweets en zelfs tot in de Tweede Kamer tevreden hun computers of andere apparatuur, want dat hebben ze toch maar mooi even gezegd.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  13-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!

  Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!
  Door   

  aboujahjah-palestinaconferentie

  Foto: De poster van de 'Palestijnse Europese Conferentie' met daarnaast Abou Jahjah (Bron: Screenshot Al Jazeera)

  Alle jodenhaters verzamelen! Abou Jahjah komt aanstaand weekend de Palestijnse terroristische organisatie Hamas versterken op een zogenaamde “conferentie” (lees: antisemieten die elkaar schouderklopjes komen geven). Ik zeg: Allah Akbar!

  Ondanks verwoede pogingen van Leefbaar Rotterdam en VoorNederland (RIP) om dit te verhinderen gaat het aankomend weekend dan toch gebeuren: de Palestijnse terroristische organisatie Hamas mag een congres in Rotterdam organiseren. Lekker feiten verdraaien, het bestaansrecht van Israël ontkennen en aanzetten tot jodenhaat. Heerlijk!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

  Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

  Maarten Zeegers

  Afshin Ellian 13-4-2017

  fshin Ellian vindt dat iedereen Maarten Zeegers’ Ik was een van hen. Drie jaar undercover onder moslims moet lezen. Een uitstekende observatie over een stukje nieuw Nederland, want Zeegers’ onderzoek geeft meer inzicht dan alle overheidsrapporten bij elkaar.

  Hij studeerde tweeënhalf jaar islamitisch recht aan de universiteit van Damascus. Plotseling brak ook daar, in 2011, de Arabische storm uit. Het begon met vreedzame demonstraties, maar mondde uit in een ware revolutie die, ook in veel andere Arabische landen, door de islamisten werd overgenomen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  12-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Geen postbezorging meer in Zweedse immigrantenwijk: te gevaarlijk!

  Zweden, april 2017

   Rinkeby
  Het postbedrijf PostNord stopt de bezorging in migrantenwijk Rinkeby in Stockholm. Zo’n 120 huishoudens moeten hun post nu zelf ophalen. Maria Ibsen van PostNord: ‘het is steeds heel onrustig in de wijk, we voeren een tijdelijke stop in om de veiligheid van onze postbezorgers te waarborgen’. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Screenshot_17
  (Door: Theresa Geissler)

  Mijn achterneef André is een goeie vent. We hebben elkaar altijd al onuitgesproken gemógen, kan ik wel zeggen. Niet dat de banden nou ooit echt close zijn geweest: daar is weinig aanleiding toe met een leeftijdsverschil van 24 jaar, een generatieverschil van één, een verwantschap in de vijfde graad en een afstand tussen onze woonlocaties van om en nabij de 150 kilometer, maar tóch heeft het tussen ons op een bepaalde manier altijd ‘geklikt,’ ook al spraken – en spreken – we elkaar niet dagelijks. Zeker toen het eens zo aandoenlijke ventje, zowel naar jaren als naar géést, eenmaal was uitgegroeid tot een volwassen mán en we qua levensopinies aardig wat gemeen bleken te hebben, groeide er hernieuwd een zekere verstandhouding tussen ons, die sindsdien altijd is blijven bestaan.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

  IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

  Foto: EPA           

  In 2016 zijn minder asielaanvragen ingediend, maar het aantal nareisverzoeken is flink gestegen. In 2015 waren er nog minder dan 28.000 aanvragen, in 2016 waren het er bijna 37.000.

  De komende jaren worden tienduizenden nareizigers verwacht, meldt de Immigratie- en Naturalisatiedienst maandag. Rob van Lint, directeur van de IND, zegt tegen de Volkskrant dat hij zelfs rekent op drie nareizigers per asielzoeker.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Moslimterreur als weersverschijnsel

  Het regent, of het regent niet

  10 april 2017,
  Het weer kan Doorbraak niet voorspellen, wel de perscommentaren erbij

  Met de aanslag in Stockholm erbij gerekend, heb ik de indruk dat we in het Westen, sedert de aanval op het Joods Museum in Brussel in mei 2014 aan onze twintigste moslimaanslag toe zijn. Twintig aanslagen in het hele Westen op drie jaar tijd, dat is niet zoveel. Toch niet in vergelijking met wat moslims elkaar aandoen in het Midden-Oosten. Dus niet getreurd, leg u erbij neer, zo niet letterlijk en dood dan toch figuurlijk en levend, dat is de boodschap die we na elk apart aanslagje luider en luider horen weerklinken.

  Dus laten we raden. Wat verwacht een lezer na deze twintigste aanslag, afgaande op de wijze lessen die hij nu drie jaar lang heeft mogen ontvangen van het allesduidende en eensluidende krantencommentariaat? Wat zal er voorspelbaar aan- en afgeraden worden? Welk patroon van gedachtenbevoogding kan hij na Stockholm verwachten, rekening houdend met een zekere evolutie in de gazettengeesten?
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  10-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

  NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

  Harde klap voor NRC Handelsblad: weer een wegkijkmedestander afgehaakt  Door de aanslag laait de discussie over het ruimhartige Zweedse immigratiebeleid weer op. Zweden ontving in 2015 alleen al 163.000 asielzoekers. Maar de integratie daarvan verloopt verre van vlekkeloos. Critici noemen Zweden een mislukte multiculturele samenleving.

  Migranten komen vaak terecht in de voorsteden van Stockholm en Malmö, waar de situatie uitzichtloos is.

  in de voorsteden veroorzaken drugsbendes met tweede generatie migranten voor veel geweld en overlast.

  Veertig jaar geleden verruilde hij [Salam Kurda] Iraaks Koerdistan voor het veilige Zweden. Nu vlucht hij opnieuw. ‘Ik ben hier al 31 jaar ondernemer, maar heb besloten om in juni mijn winkel te sluiten en het gebied te verlaten vanwege de criminaliteit.’
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  09-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Demonstrante bij de Brandenburger Tor in Berlijn toont zich solidair met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo, 11 januari 2015.

  In Nederland hoorden we er niets over, maar twee weken geleden werd Stéphane Charbonnier, ooit hoofdredacteur van Charlie Hebdo, voor de tweede keer vermoord. Na de rituele slacht van 'Charb' in 2015 door een moslimterrorist, viel ditmaal diens nagedachtenis ten prooi aan de 'censure sécuritaire'. De rector magnificus van een universiteit in Lille besloot om een theatrale opvoering van het postuum verschenen boek van Charbonnier, 'Brief aan de huichelaars die het racisme voeden', op 21 maart te annuleren. Hij vreesde ongeregeldheden, vanwege het 'drukkende opinieklimaat' in Frankrijk.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte: "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte:  "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Bewerkt door: ADN 9/04/17 - 10u53  Bron: Belga

   
  © Twitter.

  UPDATE In de stad Tanta in het noorden van Egypte heeft zich omstreeks 10.00 uur een ontploffing voorgedaan tijdens een viering in de kerk Mar Girgis in Tanta, een stad aan de Nijldelta. Het aantal doden steeg tot 25 volgens de staatstelevisie. 59 mensen raakten gewond, vernam de tv-zender van het ministerie van Gezondheid. De aanslag is opgeëist door Islamitische Staat, zo meldt het agentschap Amaq, dat banden heeft met de terreurorganisatie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)

  Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)


  Door Joost Niemöller

  Update: Om te zien hoe totaal over de top de diversiteitswaanzin in Zweden is geraakt als heersende ideologie, kijk ook naar dit spotje dat op de Zweedse tv wordt uitgezonden.
  De Oezbeek die verdacht is van de aanslag in Stockholm met de truck (waarbij gezien de berichten dat er explosieven in de truck waren en de truck in brand vloog godzijdank maar relatief weinig mensen om het leven kwamen) stond, zo lezen we, op een lijst om uitgezet te worden. Hij was uitgeprocedeerd. Het was ook bekend dat hij radicale sympathieën had. Toch kon hij zich vrij door Zweden bewegen. Er werd geen klopjacht naar hem georganiseerd. Wellicht werd dat ‘discriminerend’ bevonden.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  08-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.

  Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media

  Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media   

  vrijdag 7 april 2017
                                                   
  In de Israëlische ziekenhuizen worden Arabische patiënten uit het gehele Midden-Oosten routinematig behandeld. Hebt u er ooit iets over gelezen of gehoord bij de grote media? Natuurlijk niet, het bevestigt hun vooroordeel tegen Israël niet. In plaats daarvan schilderen de media Israël af als een harteloze en onverdraagzame samenleving, die zijn Arabische vijanden alleen het slechtste toewenst.

  i24NEWS vertelde in een recente rapportage wat er gaande is in slechts één Israëlisch ziekenhuis, en dat is een totaal ander verhaal dan je bij CNN of de BBC zou verwachten.
  Meer lezen op:
  israeltoday.nl


  » Reageer (0)
  07-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims 

  Toon Kasdorp over verschillen met moslims.

  In een televisie interview zei een Britse moslim dat hij aanslagen op burgers noodzakelijk bleef vinden, zolang Engeland haar internationale politiek niet aanpaste. De man leek te menen wat hij zei en hij zag er niet uit of hij dom was of geestelijk niet helemaal in orde.

  Aanslagen op onschuldige burgers zijn wat ons betreft een ongeoorloofd strijdmiddel, ongeacht de internationale politiek van het land waar we te gast zijn. Maar in het land waar deze moslim vandaan komt ligt dat kennelijk anders. Zijn mening wordt niet door alle moslims gedeeld, maar mensen als hij worden wel door een meerderheid van andere moslims geduld. Ze gaan er niet de straat voor op, zoals ze dat wel deden voor een stel onschuldige plaatjes in een Deense krant.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Foto: Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Het nieuwe Kamerlid is helemaal klaar met professionele racismeroepers die telkens in de slachtofferrol kruipen in plaats van wat van hun leven te maken.

  Het afgelopen jaar kregen we er meermaals mee te maken: professionele racismeroepers. Beroepsslachtoffers als Sylvana Simons, Quinsy Gario of de heren van DENK kruipen continu in de rol van het zielige slachtoffers. “Iedereen discrimineert ons!” roepen deze figuren, terwijl ze steen en been klagen over de Nederlandse samenleving. Het Sinterklaasfeest moet verdwijnen, de Coentunnel moet een andere naam krijgen, en ondertussen weigeren deze beroepsslachtoffers om zelf een bijdrage te leveren. Het nieuwe VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz heeft het helemaal gehad met zulke types:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Blok verpakt leugens over Hamas-conferentie in halve waarheden

  Stef Blok verpakt leugens over Hamas-conferentie in halve waarheden

  Door Carel Brendel, 5 april 2017

  Vanaf het allereerste begin heb ik voorspeld dat de 15de Palestinians in Europe Conferentie, op 15 april in Rotterdam, niet kan worden verboden. Het organiserende Palestinian Return Centre (PRC) in Londen heeft weliswaar nauwe banden met Hamas (zie deze factcheck met 13 bronnen), en fungeert als een politieke lobby voor de antisemitische terreurbeweging, maar het is geen verboden organisatie. Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft daarom gelijk dat hij de bijeenkomst niet bij voorbaat kan censureren.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

  Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

  'We blijven proberen om ze mee te krijgen'


  “Want de reis gaat nadrukkelijk niet alleen over de geschiedenis, maar ook over de toekomst van Nederland, waar Joden bang zijn met een keppeltje te lopen en homostellen niet meer hand in hand over straat durven. Engelander: “Wij zijn kinderen van ouders die de Holocaust overleefd hebben. Wij weten wat de gevaren zijn.”

  Annemieke Brons werkte zestien jaar in de Haagse Schilderswijk ‘in alle functies die je maar kunt bedenken’. “Daar heb ik heel veel te maken gehad met uitsluiting en polarisatie”, vertelt ze. “Processen die vroeger gebeurd zijn, gebeuren nu ook. Dat vind ik eng.” Uitsluiting, polarisatie en verharding, zijn de woorden die steeds terugkomen in de gesprekken.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  06-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

  250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

  Screenshot_110
  (Door: Rob Savelberg)

  BERLIJN – Ruim 250.000 “vluchtelingen” in Duitsland mogen volgens Angela Merkel´s Bondskanselarij hun gezinnen laten overkomen. Dat betekent dat deze mensen, die overwegend uit Syrië komen en wier familie in de buurlanden bivakkeert, met circa een miljoen migranten naar de Bondsrepubliek kunnen komen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend! Minstens 80 zwaar geïndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

  Schokkend! Minstens 80 zwaar geïndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

  Door   

  ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

  Foto: ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

   
  “Bij terugkeer zijn er mogelijk risico’s voor de Nederlandse samenleving.”

  In een nieuw rapport stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat Nederlandse ISIS-kinderen in potentie een groot gevaar vormen voor de Nederlandse samenleving. In het rapport wordt duidelijk gemaakt dat er nogal wat ISIS-kinderen zijn, en dat die jeugd nu al jaren geïndoctrineerd wordt met het radicaal-islamitische gedachtegoed van die terreurorganisatie. Deze indoctrinatie heeft, hoe kan het ook anders, grote invloed op de kinderen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  05-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

  Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

  Door Blondemevrouw

  Het jongetje op de fiets naast haar is een jaar of tien oud. Het zou haar zoon kunnen zijn, maar haar postuur doet eerder denken aan dat van een meisje van ongeveer dertien jaar oud. Het feit dat ze zojuist slechts een zak naturel chips heeft gekocht en niets anders, geeft me tevens het idee dat het hier om een kind gaat, niet om een volwassen vrouw.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  'Moslims verplichten zich via dawa tot bewuste misleiding van het westen'


  Ayaan Hirsi Ali’s nieuwste publicatie, De uitdaging van Dawa (The challenge of Dawa), verscheen de dag voor de aanslag in Londen bij het parlementsgebouw – islamkritische werken hebben daar een handje van, lijkt het. Ik dacht aan Michel Houellebecq’s Soumission en Platform, die respectievelijk op de dag van de moord op de redactie van Charlie Hebdo en rond 9/11 verschenen. Deze (weliswaar non-literaire) analyse van Hirsi Ali over oprukkend islamisme is dan ook – met de gruwelijke beelden van aangereden voetgangers nog vers in het achterhoofd – opnieuw verbijsterend van begin tot eind, juist omdat het van dat soort beelden afstand houdt, niets vanuit een emotie of ideologie interpreteert (behalve misschien het ideaal van de vrijheid) en -vooral- hamert op een oplossing voor de mislukte Amerikaanse en Europese strategie na 9/11, die de ideologie achter islam (bewust) compleet genegeerd heeft. Die tijd van negeren is nu echt voorbij, blijkt uit dit rapport.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl


  » Reageer (0)
  04-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

  13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

  Syp Wynia 4-4-2017


  Asielzoekers in Heumensoord, terugkerend van het boodschappen doen in Nijmegen

  Het debat over immigratie staat bol van feitenvrije redeneringen die kritiekloos worden gereproduceerd. Hebben we migranten nodig voor onze oude dag? Echt niet. En zo is er zeker nog een dozijn hardnekkige mythes.

  1 Migratie komt door onze CO2

  Sinds enkele jaren worden klimaat, klimaatverandering en broeikasgassen voorgesteld als de aanjager van emigratie uit Afrika en het Midden-Oosten. ‘Klimaat’ past goed in het klassieke frame van de afgelopen halve eeuw, waarin problemen in andere continenten steevast worden gerelateerd aan de welvaart in Europa en Noord-Amerika. Het klimaat speelt in het discours zo de rol die kolonialisme en imperialisme eerder speelden. Een benadering die het zowel goed doet in schuldgevoelige westerse landen als in slachtoffergevoelige landen in Afrika en Azië.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

         
   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

  Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

  Antje Krog (1952) uit Zuid-Afrika is een dichteres, dus een zelfingenomen sentimentaliste, terwijl u, als wijs mens, wéét dat sentimentele mensen ook altijd extra wreed zijn. Ze personifieert de morele perversie van regressief links. Paul Witteman introduceerde haar in Buitenhof zonder enige ironie als het Geweten van Zuid-Afrika. Ze is een aanhangster van het ANC, een partij die via de guwelijkste moordpartijen tenslotte het machtsmonopolie heeft verworven in Zuid-Afrika, daarbij grootscheeps geholpen door regressief-links Nederland. Martin Bosma, van de pro-genocide-partij PVV, heeft daar grondig over geschreven.***
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

  Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

  14967466048_0966c297d2_b

  Foto: Een demonstratie van moslims die de sharia willen invoeren. Bron: Dying Regime / Flickr.

  De sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn. Uh, pardon?!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  03-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

  Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

  Links NPO-propagandakanaal Radio 1 Mediaforum gaat volledig los op VVD-politica met kritische vragen

  “Streven naar positieve beeldvorming past het gemeentekrantje”, schreef Elma Drayer een paar dagen geleden in haar column in de Volkskrant. Drayer was op het Concept Jaarplan TV 2018 gestuit, waarin zonder al teveel omhaal wordt gesteld dat de NPO ‘over de hele linie erop toe wil zien dat Nederlanders en Europeanen met een niet-westerse achtergrond in onze programmering niet vooral problematiserend benaderd worden.’ Oftewel niet zoveel negatieve berichtgeving over allochtonen jongens en meisjes programmamakers!
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  02-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

  Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

   

  Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

  Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (1)
  01-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

  Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

  Screenshot_181
  (Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

  “Feministes” in Stockholm verlaten gebieden zoals de notoir bekende en door migranten beheerste No-Go-Areas Husby en Tensta, omdat volgens hen religieuze fundamentalisten de heerschappij in de voorsteden overgenomen hebben.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

  Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

  Net als de door de islam veroorzaakte hongersnood in de Hoorn van Afrika, is ook het jihadisme deel van het dagelijkse nieuws en dus van het verdien-en-zelfmanifesterings-model van de Bekende Nederlander en natuurlijk ook van Jeroen Pauw. Je moet ‘m op 29:30 eens lekker losjes en vrolijk casual horen aankondigen:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  31-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

  Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

  Aspirant-immigranten uit Afrika zien een vissersboot aan voor een schip van de Kustwacht en brengen zichzelf daardoor in levensgevaar. Screenshot YouTube.

  Foto: Aspirant-immigranten uit Afrika zien een vissersboot aan voor een schip van de Kustwacht en brengen zichzelf daardoor in levensgevaar. Screenshot YouTube.

  Immigratie is een groot goed. Tenminste, als de nieuwkomers iets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, goed willen integreren, de Westerse manier van leven omarmen, modern en verlicht zijn, en een band met ons land hebben (via hun partner of anderszins). Dat soort mensen moeten altijd welkom zijn. Zo ken ik persoonlijk (nee, ik heb het niet over mezelf) een Nederlandse jongen die getrouwd is met een Turkse. Ze hebben een kind van drie jaar oud, zijn al jaren getrouwd, en houden zielsveel van elkaar. Daar komt bij dat de Turkse dame in kwestie modern is en van onze cultuur houdt. Ik zou zeggen: wees welkom!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  30-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staan de Arabische landen dicht bij een historische vrede met Israël?

  Staan de Arabische landen dicht bij een historische vrede met Israël?

   
  Hoofdkwartier van de Arabische Liga in Cairo, Egypte, waar haar 22 lidstaten samenkomen
  (inclusief ‘Palestina’)

  Na bijna vijf maanden voornamelijk geheime diplomatie, gestart door de Amerikaanse president Donald Trump, lijken de Arabische landen klaar te zijn om een historisch vredesakkoord met Israël te sluiten. Vanaf morgen komt de Arabische wereld in de Jordaanse hoofdstad Amman bij elkaar, en als alles goed gaat wordt dan het groene licht gegeven om vrede met de Joodse staat, inclusief een oplossing voor het conflict met de Palestijnen, mogelijk te maken.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

  De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

  Screenshot_149
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  De nieuwe bewerking van richtlijn 12.1 van de Raad van de Journalistiek betreffende berichtgeving over strafbare feiten luidt:

  “In de berichtgeving over strafbare feiten dient er op te worden gelet dat het benoemen van het behoren van de verdachte of dader tot etnische, religieuze of andere minderheden niet leidt tot een discriminerende vereenzelviging met het individuele foute gedrag. Het verband dient in de regel niet te worden gelegd, tenzij er sprake is van een gegrond, openbaar belang. In het bijzonder dient er rekening mee te worden gehouden dat benoeming vooroordelen tegenover minderheden zou kunnen aanscherpen.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  29-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse journalist: Moskeeën beletten integratie moslims

  Duitse journalist: Moskeeën beletten integratie moslims

   

  Schreiber is in Duitsland bekend door een tv-programma waarin hij Arabische vluchtelingen liet kennismaken met de Duitse cultuur. Als vervolg daarop bezocht de journalist acht maanden lang de vrijdagse prediking in bijna twintig Duitse moskeeën. Zijn bevindingen legde hij vast in het boek ”Inside Islam. Was in deutschen Moscheen gepredigt wird”. Gisteren werd het eerste deel van de bijbehorende tv-documentaire ”Der Moscheereport” uitgezonden.
  Meer lezen op:
  rd.nl


  » Reageer (0)
  28-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

  Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

  Antifa_!!

  Foto: De anti-fascistische vriendjes van Erik van Muiswinkel demonstreren in Zwitserland. Bron: Jcarax68 / Wikimedia Commons.

  Het blijft altijd feest met de werknemers van de VARA, die daar kennelijk ooit zijn ingehuurd om ons aan het lachen te maken. Tegenwoordig zijn ze vooral druk en verbeten in de weer om zo verbitterd mogelijk over te komen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

  Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

  Frankrijk, maart 2017

  Charlie Hebdo hoofdredacteur Charb
  De Universiteit van Lille 2 heeft de opvoering van een stuk van de vermoordde hoofdredacteur van Charlie Hebdo, Charb, afgelast. Volgens directeur Vandendriessche van Lille 2 uit angst voor excessen in een ‘klimaat van spanning’. De opvoering van de toneelbewerking van ‘Lettre aux escrocs de l'islamophobie’ of: 'Brief aan de oplichters van de islamofobie’ zou worden gevolgd door een discussie met Marina Bret van Charlie Hebdo. Vandendriessche vindt wel dat hij zich in zekere mate schuldig maakt aan medeplichtigheid, maar hoopt dat het stuk eventueel later kan worden opgevoerd. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Irakese ex-moslim jonge dwarsligger

  Sam van Rooy 26 maart 2017,
  Wat De Morgen niet wil of durft publiceren, leest u hier.

  Na een oproep van Maarten Boudry verscheen in De Morgen een zeer lezenswaardige brief van ‘een jonge dwarsligger’, een ex-moslim uit Irak, getiteld: ‘De angst voor de islam is een van de meest rationele angsten die iemand kan hebben’. Ik schreef een reactie, die De Morgen niet wilde publiceren (zonder opgaaf van reden). Ik kan wel raden waarom: dat zogenaamd ‘extreemrechts’ de hand reikt naar vrijdenkers binnen de moslimgemeenschap en ex-moslims, past niet in het politiek correcte frame.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  27-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

  Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

  Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

  Foto: Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

  Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.

  Net als je dacht dat het niet erger kon worden — met een nepfeministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien — doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze ‘verlichte’ boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  26-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken schopt luie islamitische hoofddeksels aan het werk

  Denemarken schopt luie islamitische hoofddeksels aan het werk

  Islamitisch spook.

  Denemarken ontneemt sociale bijdragen van moslimvrouwen die liever met een hoofddeksel rondlopen dan aan het werk gaan. Mag het dragen van een hoofddoek een manier zijn voor islamitische vrouwen om zich aan werk te onttrekken, en daarom moeten worden verzorgd met sociale voorzieningen? Nee, zegt de regering van Denemarken, en heeft nieuwe instructies aangekondigd voor de gemeentes in het land, schrijft Den korte avis.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Is dat rechtvaardigheid?" Minderjarige doet mee aan groepsverkrachting in Oostende, zijn vader vindt de straf te streng

  "Is dat rechtvaardigheid?" Minderjarige doet mee aan groepsverkrachting in Oostende, zijn vader vindt de straf te streng

  © thinkstock.
  24/03/17 - 15u40  Bron: Belga

  De Brugse correctionele rechtbank heeft een 18-jarige van Iraakse origine tot 7 jaar effectieve celstraf veroordeeld voor zijn rol in een groepsverkrachting in Oostende. De beklaagde was nog minderjarig op het moment van de feiten, maar werd uit handen gegeven door de jeugdrechter. Na de uitspraak trok zijn vader nog stevig van leer tegen de rechter. "Is dat rechtvaardigheid, zeven jaar cel om twee keer met dat meisje te vrijen? "
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medina – een oorspronkelijk Joodse Stad

  Medina – een oorspronkelijk Joodse Stad

  Donderdag, Maart 23, 2017

  Door Joseph E. Katz. Vertaling: Likoed Nederland, 23 maart 2017.

  Al-Masjid_al-Nabawi
  Medina heeft tegenwoordig niets Joods meer

  Hoewel dit feit weinig bekend is, was de op één na heiligste stad van de Arabische wereld – Medina – eerst bewoond door Joodse stammen.

  Dit hoewel geclaimd wordt dat het zogenaamd één van de “zuiver Arabische” steden zou zijn. De geschiedenis laat zien dat het Jodendom zich stevig had gevestigd in Medina – al twee eeuwen voor de geboorte van Mohammed.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  25-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant-columniste doet huiliehuilie want kwetsende tweets

  Volkskrant-columniste doet huiliehuilie want kwetsende tweets

  Maar Thierry Baudet mag je grenzeloos demoniseren, want die heeft geen gevoel


  “Sinds ik op twitter en in de Volkskrant kritiek uitte op Thierry Baudet is het bal. Nou had ik Baudet ook wel een verkrachtingsverheerlijkende fascist genoemd. Potige woorden, en ja, wie uitdeelt moet ook bereid zijn om te ontvangen. Maar de niet-aflatende stroom woordenpoep die me ten deel viel was zelfs voor mij als drekveteraan bijna te veel.

  Het is verbijsterend hoe sterk je moet zijn om als vrouw je mening te uiten. Ik ben niet altijd sterk. Soms kan ik niet tegen haat. Misschien is dat ook wel goed, bedacht ik me, terwijl ik dinsdag Twitter uitzette. Ik kan nog geraakt worden.”

  Ach kijk nu toch eens! Volkskrant-columniste Asha ten Broeke, die per strekkende column vrijwel niets anders kan dan haten, haten, haten, haten, haten, haten, haten en natuurlijk karaktermoorden, met name op alles wat te man, te blank, te rechts, te succesvol, te hetero, te aantrekkelijk en te realistisch is (zo is Geenstijl een ‘extreemrechtse haatwebsite’ en de democratisch verkozen volksvertegenwoordiger Thierry Baudet een ‘verkrachtingsverheerlijkende fascist’) gebruikt haar GoedVolk-kwaliteitscourantpodium om eens uitgebreid huiliehuilie te doen over al die gemene mensen die ook wel eens op haar haten.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.

  Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.

  Screenshot_43

  Isik Abla: “De islam is geen religie van vrede. Het is krankzinnig dat het Westen dat niet wil inzien.”
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Isik Abla kent de islam. Maar het Westen kent ze niet.

  Isik Abla, een voormalige jihadiste, kent de islam. Maar ze kent het Westen niet. Op geen enkele manier. Het Westen is een voor een moslim onverklaarbaar verschijnsel. Daar bestaat vrijheid van religie in een vorm zoals ze binnen de islam eenvoudigweg ondenkbaar is. Iedereen in het Westen mag zo vaak van religie wisselen als hij wil. Of zelfs géén religie hebben. Binnen de islam staat op dat alles de dood. In het Westen mag alles in twijfel worden getrokken. Zelfs de eigen religie. Binnen de islam staat daarop de dood. Vandaar dat ze niet kan begrijpen dat het Westen het ware gezicht van de islam: zijn moorddadige, gewelddadige, uiterst racistische, intolerante, op wereldheerschappij gerichte karakter niet wil inzien.
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  24-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam

  Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam


  Afshin Ellian 

  Het symbool van de democratie in Europa werd aangevallen. Weer diende een auto als effectief moordwapen. Daarnaast gebruikte de jihadist zijn slagersmes. Wie en wat het volgende doelwit is, houdt de gemoederen bezig. De Londense dader is in Groot-Brittannië geboren. Hij was eerder al door de Britse veiligheidsdienst MI5 onderzocht om zijn extremistische ideeën. Toch werd hij gezien als een randfiguur.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neurochirurg schrijft valse medische attesten uit: "Minimaal duizend fraudeurs kregen onterecht uitkering"

  Neurochirurg schrijft valse medische attesten uit: "Minimaal duizend fraudeurs kregen onterecht uitkering"
  Vier aanhoudingen in Limburgs onderzoek naar uitkeringsfraude

  Bewerkt door: ADN
  24/03/17 - 16u06  Bron: Belga


  Illustratiebeeld. © thinkstock.

  uitkeringsfraude Het gerecht in Limburg heeft onder impuls van het arbeidsauditoraat een grootschalige uitkeringsfraude blootgelegd, waarbij een neurochirurg uit Hasselt met adres in Knokke betrokken is. Hij schreef valse medische attesten uit, zodat mensen onterecht een ziekte- of invaliditeitsuitkering toegewezen kregen. De fraude was al jaren bezig en honderden personen zouden van het systeem gebruik hebben gemaakt. Twee spilfiguren, B.B. uit Heusden-Zolder en I.A. uit Genk en een helper zorgden dat de mensen, die een uitkering wensten, bij de arts terechtkonden. Vier aangehouden verdachten zijn deze voormiddag voor de raadkamer in Hasselt verschenen.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

  Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

  'Alleen al afgelopen jaar meer dan dozijn terreuraanslagen verijdeld'

  De aanslag woensdag in Londen houdt verband met ,,islamitisch terrorisme”. Dat heeft de Britse minster van Defensie Michael Fallon donderdag verklaard.

  Hij zei tegen de BBC dat de politie alleen al over het afgelopen jaar meer dan een dozijn terreuraanslagen heeft verijdeld. De aanslag in Londen, die gedaan is met ,,spullen uit het dagelijks leven”, is volgens hem moeilijker tegen te gaan. Fallon liet weten dat de beveiliging van het parlementsgebouw tegen het licht wordt gehouden.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  23-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

  Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

  Onderzoekers: Niet sociale of economische achterstelling, maar islamitische religie is belangrijkste reden - Frankrijk op tweesprong: kiest het soevereiniteit en vrijheid onder nationalist Le Pen, of een Europese Superstaat en islamisering onder globalist Macron? Peilingen wijzen het laatste uit

   
  Inmiddels vinden er wekelijks wel ergens in Parijs massale gewelddadige migrantenrellen plaats, waar de media uit politiek-correcte overwegingen amper over bericht.

  Uit een Frans overheidsonderzoek blijkt dat critici van de massa immigratie altijd gelijk hebben gehad: minstens een derde van alle jonge moslims staat achter geweld en terreur om de islam te verspreiden, en is bereid om daar ook zelf aan deel te nemen. Het volledige onderzoek wordt pas na de presidentsverkiezingen gepubliceerd, omdat de uitkomsten ervan bepaald niet politiek-correct zijn, en men bang is dat het Front Nationaal kandidaat Marine Le Pen nog meer stemmen zal opleveren.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan: "Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen"

  Erdogan: "Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen"

    
  22/03/17 - 12u08  Bron: Reuters, The Independent© afp.

  Europeanen zullen nergens ter wereld meer veilig over straat kunnen lopen. Dat zegt Turks president Recep Tayyip Erdogan. Hij vindt dat de Europese attitude moet veranderen.

  "Als Europa zijn houding tegenover Turkije niet wijzigt, dan zal geen enkele Europeaan veilig over straat kunnen lopen", zegt Erdogan op een evenement voor plaatselijke journalisten in Ankara.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Het onzinnige pleidooi van Jeroen Smit voor immigratie als oplossing voor vergrijzing

  'De Nederlandse bevolking is in 2060 verdriedubbeld tot ruim 52 miljoen personen'


  Jeroen Smit hield onlangs in de Buitenhof-rubriek Schuim en As een pleidooi voor immigratie. Inspiratiebron vormde een artikel in The Economist. Immigratie, zo betoogde Jeroen Smit, is onder andere nodig als oplossing voor de vergrijzing. “Het is ook in belang van de rijke landen om veel meer migranten toe te laten, vooral omdat in veel van die landen de bevolking vergrijst” parafraseert Smit het Economist-artikel, “Wie gaat de toekomstige pensioenen betalen? Hardwerkende migranten zijn nodig … om daarin te voorzien”.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  21-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog tegen alle mensen van de wereld: “Word wakker en zorg dat iedereen om je heen wakker wordt”

  De oorlog tegen alle mensen van de wereld: “Word wakker en zorg dat iedereen om je heen wakker wordt”

  Door Pieter Stuurman: Dit wordt geen leuk stukje. En dat is ook niet de bedoeling. Ik bedoel: ik schrijf dit niet voor mijn eigen lol, noch voor de lol van de lezer. Ik schrijf het omdat het moet.

  Zoals de meeste lezers wel zullen weten, maak ik me al een tijd bezorgd over de crisis. Om die reden heb ik me er steeds meer in verdiept. En naarmate ik me er meer in verdiep, groeien mijn zorgen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot mijn beslissing om tot een oproep te komen.
  Meer lezen op:
  jdreport.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met beroepsprocedures frustreren kansloze asielzoekers massaal uitzetting

  Met beroepsprocedures frustreren kansloze asielzoekers massaal uitzetting

  Kansloze asielzoekers blijven het Nederlandse asielsysteem frustreren. Hoewel zij geen uitzicht hebben op een verblijfsvergunning, traineren ze het proces op grote schaal door protest te blijven aantekenen.

  Tegen de trends van de laatste jaren in, is het aantal mensen gestegen dat in vreemdelingendetentie zit, schrijft De Telegraaf op basis van de jaarlijkse Rapportage Vreemdelingenketen van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  20-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims: Waarom naar Europa?

  Moslims: Waarom naar Europa?

  Screenshot_132
  (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

  Waarom zoeken moslims landen uit om naar te emigreren, waarin een volledig ander waardesysteem geldt? En waarom proberen ze deze landen daarna hun waarden op te leggen?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratieminister liegt over extreem hoog aantal verkrachtingen in Zweden

  Migratieminister liegt over extreem hoog aantal verkrachtingen in Zweden

  Zweden, maart 2017

  Ylva Johansson
  De Zweedse minister van integratie Ylva Johansson zei bij een BBC interview dat het aantal verkrachtingen in Zweden is gedaald. Echter: ze moet nu toegeven dat haar uitspraak onjuist was. In 2016 nam het aantal verkrachtingen en aanrandingen toe met 13%.
  Mer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe multiculturalisme de Nederlandse samenleving bedreigt

  Hoe multiculturalisme de Nederlandse samenleving bedreigt

  multiculturalisme 4

  Een multiculturele samenleving is de utopie van menig links-liberale Nederlander. De media, politici, de ambtelijke toplagen, allen staan maar wat graag vooraan om het multiculturalisme te promoten.

  Maar wellicht beseffen links-liberale Nederlanders niet dat een multi-etnische samenleving een gevaar vormt voor de staat, omdat het in feite niks anders is dan een kweekvijver vol met potentiële rekruten voor een proxy-force, ingezet door een (groot)macht die als achterman optreedt
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zucht: Pechtold sloot 1,7 miljoen PVV-‘racisten’ al meteen uit, maar wil best praten met Nederland-hatend DENK

  Zucht: Pechtold sloot 1,7 miljoen PVV-‘racisten’ al meteen uit, maar wil best praten met Nederland-hatend DENK

  Screenshot_76
  (Door:  Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie hanteert ook alweer de meeste standaarden van dit land?

  “Alexander Pechtold!”, zou de spiegel terug schreeuwen, alvorens in duizenden stukjes uiteen te vallen van woede. Het is hierbij namelijk officieel: deze man neemt definitief “zonder aanziens des persoons” niet al te letterlijk.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nos en de Turkenrellen

  De Nos en de Turken rellen
  Bart Schut en Hans Mol


  » Reageer (0)
  17-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de PVV op 15 maart 2017 nog niet de grootste werd

  Waarom de PVV op 15 maart 2017 nog niet de grootste werd


  Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

  De PVV van Geert Wilders won 5 zetels in de peilingen, maar voldeed met 20 zetels niet aan de verwachtingen van zowel PVV fans – zoals ik – als ook de grote anti PVV lobby. Vooral niet als je bedenkt dat de PVV twee jaar lang op de eerste plaats stond in de peilingen, en zelfs op 42 virtuele zetels heeft gestaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl;


  » Reageer (0)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misdaadgolf door migranten in Duitsland

  Misdaadgolf door migranten in Duitsland

  Duitsland, maart 2017

  Criminele asielzoeker
  De laatste Duitse misdaadcijfers laten een stijging van 95% zien van geweld door asielzoekers en migranten. Bij ongeveer 60% gaat het om geweld in AZC’s en de andere 40% vond plaats in de publieke ruimte. Dezelfde migranten worden vaak aangehouden voor diefstal en drugscriminaliteit. , maar het gaat ook vaak om andere vormen van criminaliteit.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  14-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feiten over immigratie zijn taboe
  Feiten over immigratie zijn taboe
  Rob Pietersen


  Afrikaanse migranten op Lampedusa, een van de poorten tot Europa. © AFP

  Tien wetenschappers deden opzienbarend onderzoek, maar het was 'niet politiek correct' en het verdween in een bureaula. In 'Het immigratietaboe' schrijft Joost Niemöller over die wetenschappers, hun onderzoek, hun waarheid die niet gehoord mocht worden, de angst voor feiten én over cijfers die je de kiezers niet kunt uitleggen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  13-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthulling: Rutte en Merkel sloten geheim akkoord met Turkije om jaarlijks 250.000 nepvluchtelingen op te nemen

  Onthulling: Rutte en Merkel sloten geheim akkoord met Turkije om jaarlijks 250.000 nepvluchtelingen op te nemen

  Merkel en Rutte bedonderen de boel samen. Minister-president Rutte (bron: Wikimedia Commons)

  Foto: Merkel en Rutte bedonderen de boel samen. Minister-president Rutte (bron: Wikimedia Commons)

  De hypocriete aap komt uit de mouw: Mark Rutte en Angela Merkel sloten in het geheim een akkoord met Turkije om Europa jaarlijks 150.000 tot 250.000 nepvluchtelingen te laten opnemen. Die informatie deelden ze niet mee aan andere Europese leiders. 

  Mark Rutte, een grotere hypocriet en opportunist is er niet. De man hangt werkelijk van leugens aan elkaar. En maar grijnzen en mensen de les lezen als ze hem bekritiseren.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Bestrijd degenen die niet in Allah geloven” (Koran 9:29)

  Screenshot_105
  (Door: “Balkanske priče”)

  De islam is permanent in oorlog met de niet-islamitische wereld, al 1400 jaar! Volgens de islam is de wereld verdeeld in dar al-Islam (‘Huis van de Islam’) en dar al-Harb (‘Huis van de Oorlog’). Het eerste is het gebied waar de islam regeert, het tweede heet ook wel dal al-Koefr (‘huis van de ongelovigen/niet-moslims’), dat is het gebied dat nog niet aan de islam onderworpen is. Het kan voor moslims in Nederland pas ‘vrede’ zijn als heel Nederland aan de Sharia onderworpen is. Het woord ‘islam’ betekent niet ‘vrede’, zoals vaak beweerd wordt, maar ‘onderwerping’….Geloven in de islam is het geloof te hebben dat de hele wereld veroverd en onderworpen moet worden.
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  12-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte gaf Erdogan macht hier door dubbele nationaliteit te bevorderen

  Rutte gaf Erdogan macht hier door dubbele nationaliteit te bevorderen        

                                             

  after the Vergilius Vaticanus

  Door Joost Niemöller

  Erdogan is een dictator in nood en een dictator in nood maakt rare sprongen. Eerst steunde hij ISIS. Toen de Russen de Turkse bevoorradingsvrachtwagens naar Raqqa bombardeerden, koos Erdogan ervoor te draaien en sloot hij een geheime vriendschapsdeal met Poetin. Daarmee creëerde hij een nieuw intern probleem, want ISIS is populair onder de Turkse bevolking. Turken die moslimbroeders vermoorden, dat oogt niet goed in de krant. En dan is er het Koerdenprobleem. Met hulp van een fakecoup wist hij zijn potentiële tegenstanders uit te schakelen. Nu wil hij middels een referendum nog meer macht naar zich toetrekken. Waarna hij de islamisering verder kan uitvoeren.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielbestorming 2016: “Vluchtelingen” kostten de Duitse belastingbetaler minstens ¤ 23 miljard

  Asielbestorming 2016: “Vluchtelingen” kostten de Duitse belastingbetaler minstens € 23 miljard

  Screenshot_74
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De kosten voor de opname, de onderbrenging en de verzorging van “asielzoekers” in Duitsland zijn voor het jaar 2016 vermoedelijk hoger dan verwacht. Dat blijkt in ieder geval uit cijfers van de Wetenschappelijke Dienst van de Duitse Bondsdag. Tot nu toe zijn alleen nog maar de data van de deelstaten Beieren, Schleswig-Holstein, Hessen en Berlijn beschikbaar. “De cijfers van de Wetenschappelijke Dienst uit vier verschillende Duitse deelstaten tonen aan: wanneer men de kosten berekent over alle deelstaten, dan zullen er voor 2016 vermoedelijk ongeveer € 23 miljard voor migranten en vluchtelingen uitgegeven zijn”,
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve Nederturken veranderden vannacht Rotterdam in een slagveld

  Agressieve Nederturken veranderden vannacht Rotterdam in een slagveld

  C6rjausWwAEufVg.jpg large

  Foto: Politiepaarden sjokken langs de ravage in Rotterdam. Bron: @VSchildkamp / Twitter.

  Zoals inmiddels wel bekend is, heeft Nederland afgelopen nacht de Turkse minister Kaya geweigerd om een toespraak te houden in Rotterdam, en haar daarna richting Duitsland begeleid. Veel Nederturken waren het niet eens met die zet, en hebben in ruil daarvoor het centrum van Rotterdam in één grote puinhoop veranderd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  11-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malmö gevaarlijkste stad West-Europa; bijna alle arrestanten zijn buitenlanders

  Malmö gevaarlijkste stad West-Europa; bijna alle arrestanten zijn buitenlanders

  Malmö
  Volgens cijfers van de kranten HD en Sydsvenskan is Malmö de gevaarlijkste stad van West-Europa. Op de ‘moord-index’ heeft de stad het cijfer 3.4, d.w.z. 3.4 moorden per 100.000 inwoners. Parijs scoort 1.8, Londen 1.3, Kopenhagen 1.1 en Berlijn 1. 

  Aanrandingen zijn routine
  In 2016 vonden 11 moorden plaats in Malmö. Er is sprake van grootschalige rellen, er worden vaak auto’s in brand gestoken, en aanrandingen zijn vrijwel routine.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

  Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

  Het lijkt er meer en meer op dat Mark Rutte (VVD) helemaal klaar is met de Nederlandse bevolking en er nu definitief van af wil. Hij laat ze met opzet over oorlogsgebieden vliegen en weigert dan stenen te zoeken als ze uit de lucht geschoten worden. Hij importeert meer mohammedanen, waarvan iedereen die geschiedenis gestudeerd heeft weet dat ze komen om ons te onderwerpen en in slavernij te voeren, dan enige minister-president voor hem. Geen premier in het verleden heeft zoveel macht overgedragen aan de ongekozen dictatuur waar we door bezet zijn.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

  Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

  Oostenrijkers: Politie liet getuigen van aanslag gewoon weggaan, waarna de media met valse informatie kwam – Moeder van zwaar gewonde zoon: De media bagatelliseren alles, wat slecht en onbegrijpelijk is

   
  De zoveelste ‘amoklauf’ van een ‘psychisch verwarde einzeltäter’. Met massa immigratie en islam heeft het allemaal niets te maken, zo blijft de overheid de bevolking wijsmaken.

  En wéér lijkt de Duitse politie en overheid te liegen dat het gedrukt staat over de aanval met een bijl op het centraal station in Düsseldorf gisteren. In de media wordt beweerd dat het ‘niet om een terreuraanslag’ ging, en de enige dader ene Fakir H, een Duitser met Joegoslavische wortels en –hoe kan het ook anders- ‘psychische problemen’ zou zijn. Getuigen op het station hebben echter iets heel anders gezien, namelijk drie Afrikaanse migranten die met bijlen en machetes op jongeren inhakten. Maar moslimmigranten kunnen, mogen en moeten van de elite nooit de daders zijn, want er komen verkiezingen aan – volgende week in Nederland, daarna in Frankrijk en Duitsland. En ‘ze’ kunnen niet hebben dat de burgers wakker worden en dit zelfvernietiging-door-massa-immigratie-en-islamisering beleid wegstemmen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedenis van het islamitisch radicalisme

  Geschiedenis van het islamitisch radicalisme

  Screenshot_27
  (Door: Petra de Geus)

  Inleiding: Dit artikel is een samenvatting van de oratie van de islamoloog Hans Jansen “De radicaal-islamitische ideologie: van Ibn Taymiyya tot Osama ben Laden“. Zij werd uitgesproken op dinsdag 3 februari 2004 bij de aanvaarding van zijn bijzonder hoogleraarschap op het vakgebied van het hedendaags islamitisch denken. Aangezien 2004 al weer ver achter ons ligt, heb ik geprobeerd de denktrant verder door te trekken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  10-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Nederland. Het is aan u.

  De toekomst van Nederland. Het is aan u.


  Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier. Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden. Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet wil geen Turkse toespraken omdat dat ‘Wilders in de kaart speelt’

  Kabinet wil geen Turkse toespraken omdat dat ‘Wilders in de kaart speelt’

  NOS:
  De Turkse minister van buitenlandse zaken zegt dat Nederland hem vroeg hier geen campagne te komen voeren omdat dat Geert Wilders in de kaart zou spelen.

  Turkse minister: Wij doen wat we willen in Nederland

  Asscher en Rutte doen alsof ze die Turk hier niet over de vloer willen, maar de onderdanige dhimmies hebben dus dat verzoek gericht aan de Turken, omdat ze bang zijn dat Geert Wilders er garen bij spint. Niet omdat ze zelf iets tegen Turkije hebben. Dat laatste is ook moeilijk voorstelbaar. Mark Rutte heeft geheel vrijwillig 6 miljard naar Erdogan overgemaakt om de genocide op de Koerden te financieren, en dat alleen maar omdat de Armeniërs al een tijdje op zijn.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Meer dan 14.000 nieuwe immigranten per maand

  Duitsland: Meer dan 14.000 nieuwe immigranten per maand

  Screenshot_20
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De illegale immigratie uit de Derde Wereld naar Duitsland blijft constant hoog: in februari kwamen er 14.289 nieuwe “asielzoekers” Duitsland binnen. In januari 2017 bedroeg het aantal binnengekomen “asielzoekers” 14.467.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  09-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijks fatale aantrekking tot de islam

  Frankrijks fatale aantrekking tot de islam

  door Giulio Meotti  •  7 Maart 2017


  In zijn recente boek Zal de kerkklok morgen nog luiden? neemt Philippe de Villiers nota van de verdwijning van kerken in Frankrijk en de vervanging ervan door moskeeën. Hierboven afgebeeld: op 3 augustus 2016, als Franse oproerpolitie een priester en zijn congregatie uit de kerk van St Rita in Parijs sleepte, voorafgaand aan de geplande sloop. Front Nationale leider Marine Le Pen zei woedend: "En wat als ze parkeerplaatsen maken op de plaats van salafistische moskeeën, en niet van onze RT video
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

  EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

  Screenshot_202
  (Door: “Driek”)

  Soms overvalt mij plotsklaps een vreemde vermoeidheid die mij ineen doet zinken. De oorzaak daarvan is toe te schrijven aan den dagelijkse berichten over de volgelingen van dien quatsch-profeet Mohammed. Hoge bloeddruk, hartkloppingen en moedeloosheid teisteren dan mijn gestel. Doch ik ontkom er niet aan. Want zojuist lees ik op de site van Geen Stijl dat de angst van den burger voor dien moorddadige islam volkomen ongegrond is. Welnu, spitsvondig lezer van E.J. Bron, wat blijkt? Emile Gerardus Maria Roemer (1962), heeft zich op den studie der koran geworpen en vindt dat er geen enkele reden is de islam te wantrouwen. De angst voor de islam wordt ons aangepraat, zegt den carnavalskoning uit Brabant. Het is gewoon een fijne religie.
  Meer lezen op
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  08-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou ik de harten van Pechtold en Roemer uit hun borst willen snijden en rauw opeten?

  Zou ik de harten van Pechtold en Roemer uit hun borst willen snijden en rauw opeten?

  Nou nee. Maar ja, anderzijds kent een mens zichzelf misschien niet qua bloeddorst en de haat die ik gisteren voelde toen ik las dat Roemer en Pechtold uitgebreid hadden zitten betogen dat de islam prachtig is en de angst voor de islam geheel ongegrond . . . . .  ja, hoe was die haat eigenlijk? Ik moet even goed nadenken want ik heb gisteren bijna drie liter wijn nodig gehad om mezelf bewusteloos te krijgen.
  Meer lezen op:
  martienpennings..com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judea & Samaria: Verscheidene Palestijnse terroristen opgepakt en één gedood tijdens vuurgevecht

  Judea & Samaria: Verscheidene Palestijnse terroristen opgepakt en één gedood tijdens vuurgevecht

  terror10
  Een Palestijnse terrorist van de Al Quds Brigades (moordbrigade van de Palestijnse Islamitische Jihad aka PIJ) in de Gazastrook toont trots zijn wapens: links de Koran en rechts een Kalashnikov automatisch geweer. Op de achtergrond een minnaret van een moskee.

  In de eeuwigdurende strijd tegen de Arabische en islamistische terreur jegens Joden en Israël, werd deze maandagochtend, 6 maart 2017, een Palestijns-Arabische terrorist geëlimineerd tijdens een vuurgevecht met soldaten van het Israëlische leger. Dat vuurgecht vond plaats in de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde stad Ramallah, Judea.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gewapende tak van onze linkse partijen

  De gewapende tak van onze linkse partijen

   

  Ik geloof dat die gedenkwaardige benaming van ons aller Fubar afkomstig is, en hoe terecht die constatering is mag blijken bij de actie van deze moderne SA troepen van vandaag.

  Wat wilde het geval? Dion Graus wilde samen met Geert Wilders een bezoek brengen aan de Stichting Dierenzorg in Zaandam. Prompt kwam “het Zaanse antifascitische actiefront in het geweer, ja u leest het goed, dat is dus een onderafdeling van de Amsterdamse hoofdmacht. Hier staat het artikel daarover;
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  07-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prominente leden Democratic Party hebben nauwe banden met Moslim Broederschap-organisatie ISNA

  Prominente leden Democratic Party hebben nauwe banden met  Moslim Broederschap-organisatie ISNA

  VS, maart 2017

  Hillary Clinton
  Diverse prominente leden van de Democratische Partij onderhouden nauwe banden met de door de Moslim Broederschap opgerichte Islamic Society of North America (ISNA).
  Zoals congreslid Keith Ellison uit Minnesota, die diverse keren sprak op ISNA-congressen. Congreslid Andre Carson uit Indiana kreeg duizenden dollars voor zijn campagne van organisaties die nauwe banden hebben met ISNA. Ook Keith Ellison uit Minnesota, Hillary Clinton, Bernie Sanders, Barack Obama ontvingen dergelijke donaties
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ‘foute’ burgemeester?

  Een ‘foute’ burgemeester?

  Prof. dr. David Pinto.

  Volgens prof. dr. David Pinto deugt er iets niet aan de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. In zijn stad Rotterdam wordt een conferentie georganiseerd waar een sterke geur van islamitische terreur omheen hangt, namelijk die van Hamas. Dat de burgemeester weinig initiatief toont om conferenties van dat soort gajes te voorkomen, stoort de eminente professor in hoge mate…

  Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam ziet de komende conferentie van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas in zijn stad niet als een bedreiging voor de openbare orde. Als belangrijk argument geeft de burgemeester daarbij op dat de politie en de Nationaal Coördinator Terrorisme & Veiligheid hebben laten weten dat ‘uit geen enkele bron blijkt dat de conferentie door Hamas wordt georganiseerd’.

  De journalist Carel Brendel heeft uitgezocht wie deze conferentie precies organiseren. Op zijn website schrijft hij:
  Meer lezen op:
  sta-pal.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?
  Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?

  Enkele prangende vragen voor Jesse Klaver, Mark Rutte, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Sybrand Buma, Emile Roemer en (de gisteren afwezige) Geert Wilders

   

  ‘De kijkers’ zouden na het debat in Carré gisteren GroenLinks lijsttrekker Jesse Klaver tot winnaar hebben uitgeroepen. Een vorige keer was dat D66 leider Alexander Pechtold. Wij hebben het gevoel dat zowel de publieke als commerciële omroepen in beide gevallen ‘een CNN’tje’ hebben gedaan, want wij kennen helemaal niemand die ook maar iemand in zijn omgeving heeft die dezelfde mening is toegedaan (maar misschien bent u wel de spreekwoordelijke uitzondering?). Wij hebben hoe dan ook nog wel wat vragen voor de politieke leiders, waarbij we voor de volledigheid ook de grote afwezige, PVV leider Geert Wilders, meenemen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan wordt legitieme dictator van Turkije na referendum over grondwet

  Erdogan wordt legitieme dictator van Turkije na referendum over grondwet

  Niets houdt hem dan tegen om Turkije te islamiseren

  Hoe meer macht Erdogan kreeg, hoe harder Turkije achteruitging: politiek, economisch en qua veiligheid.


  » Reageer (0)
  06-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Marokkaanse asielzoekers liegen over leeftijd en maken Uppsala onveilig

  Zweden, maart 2017

   Asielzoekers Zweden
  Afgelopen week zei parlementslid Marta Obminska dat niet-begeleide Marokkaanse jongeren voor grote problemen in Uppsala zorgen. Politie-inspecteur Daniel Larsson in Uppsala bevestigt haar uitspraken. Jonge Afghaanse niet–begeleide asielzoekers plegen misdaden om hun heroïnegebruik te betalen.
  Maar het gaat vooral om Marokkanen die geen vluchtelingenstatus hebben. Ze zeggen tussen de 16 en 20 te zijn, maar meestal zijn ze ouder.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Nederland. Het is aan u.

  De toekomst van Nederland. Het is aan u.        

  Door Joost Niemöller

  Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier.  Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden.  Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  05-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belachelijk! Nederlandse rechters tekenen petitie tegen Trump

  Belachelijk! Nederlandse rechters tekenen petitie tegen Trump

  Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op 1 maart 2016. Het ontwerp is door Kaan Architecten. Bas Kijzers / Rijksvastgoedbedrijf (bron: Wikimedia Commons)

  Foto: Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op 1 maart 2016. Het ontwerp is door Kaan Architecten. Bas Kijzers / Rijksvastgoedbedrijf (bron: Wikimedia Commons)

  Afshin Ellian, Derk Jan Eppink en Kees de Lange zijn terecht woedend.

  Gekker dan dit wordt het niet:

  1086 Nederlandse rechters hebben een petitie getekend waarin staat dat uitspraken van de Amerikaanse president Trump de rechtstaat ondermijnen. Dat is bijna de helft van het totale aantal rechters in Nederland, 2400.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

  Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

  screenshot_111
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De “integratie-tsarina” waarschuwt dat overal in Groot-Brittannië islamitische extremisten proberen de scholen te ondermijnen. Terwijl zij de bewijzen voorlegde aan de parlementariërs, zei Dame Louise Casey, die het onderzoek naar de problemen met de ongecontroleerde immigratie leidde, dat het “Trojaanse Paard” schandaal, waarbij islamitische extremisten in Birmingham scholen overnamen, wat in 2014 bekend werd, zich overal in het land herhaalt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

  De 31 jarige Juan Thompson (foto) die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  04-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Bussemaker en de gematigde islam in Marokko

  Minister Bussemaker en de gematigde islam in Marokko

  24265440544_a628aa19c9_b

  Minister Jet Bussemaker van Onderwijs vindt het (samen met haar collega Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking) 2,5 miljoen euro waard dat Nederlandse studenten kennis maken met Marokko, omdat daar de gematigde islam de norm is. Hoe in godesnaam krijgt ze die flauwekul uit haar zogenaamd feministische mond?

  Hoezo is het gematigd als je wordt gearresteerd en bestraft met tot zes maanden cel, omdat je je niet aan de ramadan houdt en openlijk eet en drinkt? Hoezo is het gematigd als je bij je geboorte al tot moslim wordt verklaard? En als in de grondwet staat dat het strafbaar is om de islam te verlaten? In Marokko kun je tot vijf jaar de gevangenis in gaan en een beroepsverbod opgelegd krijgen als je God en/of zijn profeten beledigt of belastert. Wat is daar gematigd aan?
  Meer lezen op
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

  Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

          

  Nadat afgelopen dinsdag de juridische commissie van het EU parlement met meerderheid gestemd had voor het opheffen van de immuniteit van Marine Le Pen, lijstaanvoerder namens het Front National  voor de komende Franse presidentiële verkiezingen, heeft het EU parlement deze beslissing nu middels een stemming bekrachtigd.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  03-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

  Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

  Nederland, februari 2017

   Salman Ezzammoury
  De uit Marokko afkomstige fotograaf en beeldend kunstenaar Salman Ezzammoury (57) woont al jaren in Nederland. Hij waarschuwt voor de intolerantie van de islam.
  In een interview zegt hij: ‘Ik was heel verbaasd dat Nederlanders de islam zoveel ruimte geven. Want deze religie is zelf zeer intolerant. De moslims krijgen hier alle kans om deze kwade ideologie te verspreiden. Ik werd actief in Ede en voor de Marokkaanse gemeenschap, maar toen ze merkten dat ik een ongelovige was, werd ik lastig gevallen. Nu word ik nog in de gaten gehouden. De moslims doen niet mee aan de samenleving en zonderen zich af. Ze isoleren zichzelf, waardoor ze eenvoudig onder controle te houden zijn vanuit de Marokkaanse ambassade'.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

  “Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

  wilders
  PVV leider Geert Wilders na de EenVandaag Politicus van het Jaar-verkiezing 2016.

  Ik ben bedroefd en in opperste staat van verbazing. Ik zeg het u eerlijk: Ik ben intens diep bedroefd. Ik schaam me voor het leeuwendeel van mijn landgenoten, ik schaam me voor de leefsituatie in het leeuwendeel van de Europese lidstaten, en ik schaam me voor het leeuwendeel van de Europese politieke vertegenwoordiging.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

  Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

  screenshot_55
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De rechtscommissie van het Europees Parlement heeft zich er voor uitgesproken de onschendbaarheid van de Franse presidentskandidate Marine Le Pen op te heffen – op basis van in 2015 geplaatste beelden en onderzoek met betrekking tot “verbreiding van gewelddadige beelden” op internet.
  Meer lezen op:
  elbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

  Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

  Overheid wilde 3600 islamisten behandelen, kreeg slechts 9 deelnemers, waarvan er 0 het programma voltooiden - Frans-Iraanse radicalisering expert: Het enige wat helpt is islamisten opsluiten – Europese politiek weigert nog altijd de kern van het probleem, de islam zélf, te erkennen

   
  Dat de overgrote meerderheid van de moslims geen jihadstrijder wil worden, zegt helemaal niets. De Nazi’s kwamen ook met slechts 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht. En bijna overal waar moslims in de meerderheid komen en (nog) mogen stemmen, kiezen ze voor radicale islamisten (Hamas op de Gazastrook, Hezbollah in Libanon, Erdogan in Turkije, de Moslim Broederschap in Egypte, later afgezet door het leger).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


   


  » Reageer (0)
  02-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie

  Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie        

  Vandaag verschenen er publicaties waarin staat dat door de komst van (kansloze) immigranten het aantal mensen in de bijstand sinds 2012 met 60.000 was gestegen.

  Het is voor iedereen duidelijk dat de opvang van kansloze immigranten veel geld kost. De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islam is zeer intolerant'

  'Islam is zeer intolerant'

   
  Ted Walker 25-02-2017

  EDE Hij noemt zichzelf vrijdenker, humanist en atheïst. Maar Salman Ezzammoury (57) groeide in Marokko op in een islamitische omgeving. In Nederland nam hij later het christelijk geloof onder de loep. De fotograaf en beeldend kunstenaar uit Ede neemt ferme standpunten in, zeker als het gaat om de Islam.

  Door Freek Wolff

  U bent geboren in de Marokkaanse stad Tetouan en groeide op met vijf zusters, terwijl uw vader overleed toen u twaalf was. Hij wilde graag dat u imam zou worden.

  ,,Iedere geboren Marokkaan wordt geregistreerd als moslim. Je hebt geen keuze, dat blijf je tot aan je dood. Als je dit niet meer wilt zijn, is dat strafbaar. Dat staat in de grondwet. Je mag niet overstappen op een andere religie. Daar kun je een gevangenisstraf van drie jaar voor krijgen. En mensen controleren elkaar, waardoor je problemen krijgt. Op de koranschool moest ik elke dag een pagina tekst uit mijn hoofd leren. Als je dat niet deed, werd je hard gestraft met een stok. Dat was gewoon mishandeling."
  Meer lezen op:
  barneveldsekrant.nl


  » Reageer (0)
  24-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeruzalem

  Beste mensen

  Ik ga een weekje naar , mijn zinnen verzetten en weer positieve energie opdoen.

  Groeten

  Harrie


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisten proberen openbare school over te nemen; plan om auto directrice op te blazen

  Islamisten proberen openbare school over te nemen; plan om auto directrice op te blazen

  Engeland, februari 2017

   Moslim machtsgreep op school
  Op de Clarksfield Basisschool in Oldham bij Manchester, hebben ouders en lokale politici gepoogd om de school islamitisch onderwijs op te dringen.
  Uit een gelekt overheidsrapport blijkt dat een jarenlange campagne van intimidatie tegen directrice Trish O’Donnell heeft plaatsgevonden. Op het hoogtepunt daarvan werden doodsbedreigingen gericht tegen O’Donnell en waren er plannen om haar auto op te blazen. Ook is ze aangevallen door een van de ouders. Er waren petities tegen O’Donnell en beschuldigingen dat ze niet gepast gekleed zou zijn.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale dreiging moskeeën’ in Nederland blijkt… fakenews. Reconstructie.

  Massale dreiging moskeeën’ in Nederland blijkt… fakenews. Reconstructie.         

  Door gastauteur Peter 

  Op 3 februari 2017 verscheen er een bericht van Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat er in 2016 een toename was van incidenten bij islamitische gebedshuizen.

  Wat waren dat voor incidenten?
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  23-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

  Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

  Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie

   
  Typerend voorbeeld van het anti-Europese linksgroene cultuurnihilisme, de Zweedse premier Stefan Löfven.

  Professor (em.) Bassam Tibi, ooit migrant uit Damascus en voormalig volgeling van de beruchte linkse ’68’er’ beweging in Europa, waarschuwt -mede als liberale moslim- dat het stilzwijgende verbond tussen linksgroen en islam de grootste vijand van Europa is, omdat beide ideologieën volgens hem samenwerken aan de islamisering en daaraan verbonden vernietiging van onze open en vrije samenleving. De ondergang van ons continent komt heel dichtbij nu de sociaaldemocraten en linksgroenen in Duitsland alle (moslim)migranten stemrecht willen geven, ook als ze nog maar net zijn gearriveerd (2).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moet niet gaan om Wilders, maar om de problemen die hij aan de orde stelt

  Het moet niet gaan om Wilders, maar om de problemen die hij aan de orde stelt


  Afshin Ellian   

  Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR, schreef een open brief aan PVV-aanvoerder Geert Wilders, nadat die bekend had gemaakt het Carré-debat te mijden dat wordt georganiseerd door BNR (en RTL en Elsevier). Deze brief maakt een aantal zaken bespreekbaar.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  22-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300 mensen met Vlaams Belang op straat tegen nieuwe extremistische moskee van 850.000 euro in Antwerpse wijk ‘Luchtbal’

  300 mensen met Vlaams Belang op straat tegen nieuwe extremistische moskee van 850.000 euro in Antwerpse wijk ‘Luchtbal’

  16797505_1421556391202633_21602184606235410_o
  Gisterenavond trokken 300 mensen met fakkels door de straten van de Antwerpse wijk Luchtbal om op initiatief van het Vlaams Belang te protesteren tegen de geplande komst van een nieuwe megamoskee.  De Marokkaanse moslimtempel zou moeten komen in het voormalige postgebouw aan de Noorderlaan, en moslims zijn momenteel druk bezig om 850.000 euro bij elkaar te krijgen – uiteraard ook met duistere financiering vanuit het buitenland. 
  Meer lezen op:
  re-act.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Slaats krijgt antwoord van Sam van Rooy: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”

  Jonas Slaats krijgt antwoord van Sam van Rooy: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”

  Na de steniging

  Ik ga nu best wel een kwetsbaar stukje innerlijke beroering van mezelf laten zien. Naar aanleiding van het miljoenste hartverscheurend stupide stuk in de systeem-media over de islam dat mij dit keer werd toegezonden door Vlaamse vrienden, mailde ik het volgend terug aan die vrienden:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  21-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open Society Foundations bestrijden “islamofobie” via steun aan politieke islam

  Open Society Foundations bestrijden “islamofobie” via steun aan politieke islam

  Door Carel Brendel, 20 februari 2017

  Moslimbroeders bijeen met dank aan Open Society Foundations. Links Linda Sarsour, rechts Julie Pascoët.

  “Kom in actie tegen moslimdiscriminatie,” stond er in december boven een oproep van de Stichting Democratie en Media (SDM), de geestelijke erfgenamen van Het Parool, om subsidieaanvragen in te dienen. In een blog zette ik   de nodige kanttekeningen bij dit initiatief. In een achterliggend document (pdf) stond namelijk dat aanvragen in verband met de Tweede-Kamerverkiezingen met voorrang zouden worden behandeld. De subsidies hadden dus een politiek doel.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

  Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

  © Facebook 

  Zweden – Op dit moment is het zeer onrustig in de allochtone wijk Rinkeby in Stockholm. De politie werd met stenen bekogeld en er werden waarschuwingsschoten afgevuurd, veel auto’s staan in brand.

  De onrust begon ongeveer kwart over negen in de avond toen een politiepatrouille een gezocht persoon wilde arresteren op het metrostation in Rinkeby.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielaanvraag vervolgde christenen afgewezen door ambtenaar met hoofddoek

  Asielaanvraag vervolgde christenen afgewezen door ambtenaar met hoofddoek

  Duitsland, februari 2017

   Ambtenaar met hoofddoek
  CDU politicus Wolfgang Bosbach ontmoette onlangs een christelijke Irakese familie in Noord Rijnland-Westfalen die voor gewelddadige moslims waren gevlucht. Hun asielaanvraag werd bij immigratiedienst Bundesamtes für Migration und Flüchtlinge (BAMF) behandeld door een ambtenaar met een hoofddoek. Deze vrouw wees de asielaanvraag af. 
  Afgelopen jaar dienden 97.000 Irakezen in Duitsland een asielaanvraag in. In januari werd 64.4% van de Irakese asielaanvragen goedgekeurd.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net

   


  » Reageer (0)
  20-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Feministische Volksrepubliek Zweden: met hoofddoeken op naar Iran

  De Feministische Volksrepubliek Zweden: met hoofddoeken op naar Iran

  De Zweedse man wordt mentaal ontmand


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

  Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

    

  Jos van Zetten (bron: Flickr)

  Foto: Jos van Zetten (bron: Flickr)

  Waarin verschilt RTL Nieuws eigenlijk nog van de NPO? Ze zijn allebei knetterlinks en anti-PVV. 

  Geert Wilders legt vandaag de vinger op de zere plek wat RTL betreft.
  Nou zullen de meeste mensen wellicht niet weten wie die “RTL-baas Galjaard” is. Nou, twee jaar geleden legde de Media Courant al uit wie die man precies is en waar hij voor staat. Niet schrikken, maar hij blijkt een enorme Wilders-hater te zijn. Oh, en hij was een groot fan van… Diederik Samsom. Met andere woorden, meneer is een PvdA’er.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  19-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

  Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

  Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht

   
  Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo’n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale uitkeringsfraude ontdekt: Asielzoekers halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

  Massale uitkeringsfraude ontdekt: Asielzoekers halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

  Massale uitkeringsfraude tot vele duizenden euro’s per migrant per maand – 2700 minderjarige criminele asielzoekers kosten stad Berlijn jaarlijks € 200 miljoen.

  Migranten blijken op eenvoudige wijze misbruik te kunnen maken van de sociale zekerheid in Europa, door zich in twee (of meer) verschillende landen als ‘vluchteling’ te laten registreren en uitkeringen aan te vragen. Vervolgens reizen ze dan gewoon met de bus heen en weer. In de Zuid Duitse plaats Lindau, vlakbij de grens met Oostenrijk, zijn al zo’n 80 fraudeurs gepakt. Volgens de autoriteiten zijn het er vermoedelijk nog veel meer die op deze wijze maandelijks vele duizenden euro’s ophalen. De politiek zwijgt tot nu toe over het even kostbare als schaamteloze misbruik.
  Meer lezen op:
  jdreport.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als moslim steun ik Trump

  Als moslim steun ik Trump

  Qanta Ahmed


  Qanta A. Ahmed © rv

  Essay Qanta Ahmed, immigrant en Amerikaans staatsburger, arts en moslima, staat achter Trumps inreisverbod, en achter de president die de bange Amerikaan begrijpt.

  De roltrappresident. Sinds ik hem de trappen van de Trump Tower af zag rollen om zijn kandidatuur bekend te maken - een surrealistische botsing tussen reality tv en de realiteit - noem ik hem zo. Zijn eigen partij steigerde, commentatoren en opiniepeilers verzekerden de wereld dat Hillary Clinton Obama zou opvolgen.

  Maar het moest Donald J. Trump worden. Dat had ik al gemerkt bij mijn hoogopgeleide patiënten, gewone New Yorkers bij wie Obama’s change was uitgewerkt. Goedgekleed zaten ze in mijn wachtkamer, maar de nacht brachten ze door in hun auto op een verlaten parkeerplaats. Na acht jaar hope waren zij verarmd.
  Meer lezen op:
  trouw.nl

  » Reageer (0)
  18-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandbrief Turkse winkeliers aan Berlijnse overheid: Verlos ons van geweld en verkrachtingen door asielzoekers

  Brandbrief Turkse winkeliers aan Berlijnse overheid: Verlos ons van geweld en verkrachtingen door asielzoekers

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel. Foto: FNDE (bron: Wikimedia Commons)Door   

  Foto: Criminele asielzoekers in Kreuzberg worden niet uitgezet door Angela Merkel. Ze geeft Berlijnse hulpverleners gewoon meer geld om langer met deze zielige mannen te praten. Foto: FNDE (bron: Wikimedia Commons)

  In Berlijn vergaderen bewoners vandaag met overheden omdat de criminele activiteiten van Noord-Afrikaanse vluchtelingen niet te stoppen zijn en ze de keel uithangt. Het gaat om jonge mannen uit Egypte, Marokko, Libië en Tunesië die hun stad en buurten terroriseren met straatroven, aanrandingen, verkrachtingen en (homo)geweld. Rond Kreuzberg zijn de leefomstandigheden niet meer te harden. Turkse winkeliers klaagden per open brief bij de gemeente.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.

  Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.        

  Toren van Babel. Pieter Breugel.

  Door Joost Niemöller

  En opeens hadden de Nederlanders de hakken in het zand gezet over een punt dat al opgegeven leek: Zwarte Piet. Dat zag niemand aankomen. Dat wil zeggen: Niemand in de media en in de politiek, waar men allang geen flauw benul meer heeft wat er leeft onder de mensen. Maand na maand zagen deze mensen hoe ze op de tv werden uitgescholden voor racisten omdat ze aan een kinderfeestje deden, wat een onschuldig rollenspel was, maar vooral: De manier zoals wij dat doen hier.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (1)
  17-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs al week lang toneel van hevig geweld door migrantenjongeren

  Parijs al week lang toneel van hevig geweld door migrantenjongeren

  Frankrijk, februari 2017

  Banlieus branden door moslimrellen
  Al meer dan een week worden diverse Franse buitenwijken geteisterd door enorme rellen. De demonstranten, vooral jonge migranten, gooien overal ramen in. Op video’s is te zien dat gemaskerde mannen auto’s en in een geval zelfs een invalidenwagen in brand steken. De politie wordt belaagd met molotovcocktails en jeu-de-boule ballen. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangbare beeld kiezer populistische partij klopt niet

  Gangbare beeld kiezer populistische partij klopt niet


  Syp Wynia 

  Het gangbare beeld van de kiezer van populistische partijen klopt niet.

  De Nederlandse kiezer heet al sinds 1994 op drift te zijn. In dat jaar leden de regeringspartijen CDA en PvdA een voor die tijd ongekend verlies en staken voor het eerst ‘ouderenpartijen’ de kop op. Sinds die dagen hebben de traditionele regeringspartijen CDA, PvdA en VVD het van tijd tot tijd zwaar. Nieuwe partijen (zoals SP en PVV) zijn juist een vaste waarde gebleken.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  16-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op weg naar één staat voor Israël

  Op weg naar één staat voor Israël

  img_1960

  Aan het tijdperk van de ‘Tweestatenoplossing’ is 15 februari 2017 een einde gekomen. Het was achter de schermen in Parijs, precies één maand eerder, al duidelijk: het Israëlisch-Palestijnse conflict wordt niet opgelost door Judea Arabisch te maken. Precies 100 jaar na de Balfour-verklaring krijgt Israël de erkende grenzen die het is beloofd.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sietske Bergsma interviewt Ruud Koopmans: ‘Tolerantie voor islam is verdomd goedkope houding’

  Sietske Bergsma interviewt Ruud Koopmans: ‘Tolerantie voor islam is verdomd goedkope houding’

  'Sociale wetenschappen: deel van docenten en studenten beschouwt wetenschap als politiek met andere middelen'

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa's medelevende haat tegen Israël

  Europa's medelevende haat tegen Israël

  door Bat Ye'or  •  14 Februari 2017

  Tijdens WO-II trachtte het Bondgenootschap van Pétain en Hitler met de moefti van Jeruzalem te komen tot een uitroeiing van het Joodse volk, dat ze ervan beschuldigden de oorzaak te zijn van het kwaad. Vandaag de dag heeft dezelfde Alliantie met hetzelfde beleid dezelfde doelstelling geformuleerd met dezelfde motivatie: Israël moet worden uitgeroeid.

  Vandaag zijn we getuige van de opkomst van het wereldwijde kalifaat. Deze uitdrukking betekent dat de islamitische kijk op de geschiedenis op dit moment algemeen geldend is bij internationale instellingen. We zien het met de Jeruzalem-verklaring van de UNESCO, dit paleis van revisionisme. De Jeruzalem-verklaring probeert de oude geschiedenis van het volk van Israël te islamiseren, met behulp van de vele regeringen in Europa en andere christelijke landen.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  15-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

  Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

  Schermafbeelding 2017-02-15 om 09.07.51
  Door   

  De Marokkaanse pizzabakker maakt zich in het NOS Journaal zorgen over discriminatie, maar blijkt zelf de grofste dingen over Joden te tweeten. 

  Wie dinsdag naar het NOS Journaal keek, was getuige van een flink staaltje zieligdoenerij. Maar liefst veertig procent van de Turken en Marokkanen in ons land zou zich hier minder goed thuisvoelen, vertelde een meneer van het Sociaal Cultureel Planbureau. Naar aanleiding van dat bericht werd de Marokkaanse pizzabakker Rachid el Hajoui geïnterviewd, die zijn zorgen uitsprak over de “verharding” van de Nederlandse samenleving.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische premier van Ontario gedwongen in hoekje van de moskee te wachten

  Lesbische premier van Ontario gedwongen in hoekje van de moskee te wachten

  Netjes wachten tot de mannen klaar zijn met bidden voor je mag komen vertellen dat “we allemaal gelijk zijn”.

  Voordat ze haar boodschap mocht verkondigen dat alle mensen echt heus waar helemaal gelijk zijn, werd de premier van Ontario Kathleen Wynne gedwongen om in haar eentje in de hoek van de moskee te wachten tot de mannen klaar waren met bidden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse leraar spreekt zich uit: ‘op scholen kunnen we de burgeroorlog al zien aankomen’

  Zweedse leraar spreekt zich uit: ‘op scholen kunnen we de burgeroorlog al zien aankomen’

  Zweden, februari 2017

   Burgeroorlog al op Zweedse scholen te zien
  Leraar geschiedenis en Engels John Dübeck op een Zweedse middelbare school, deelt zijn ervaringen op news site Avpixlat. Dübeck werkt sinds 2005 in het onderwijs en heeft een van oorsprong linkse achtergrond. Hij hekelt de politieke indoctrinatie die op scholen plaatsvindt: ‘Ook ikzelf heb meegedaan aan inquisitie-achtige pogroms tegen kritisch denkende scholieren, toen ik de media en de politiek nog geloofde. Ik heb daar nu diepe spijt van’.
  ‘Diverse scholieren willen zich graag tot Zweed laten naturaliseren, maar zijn bang om in hun gemeenschap voor racist te worden uitgemaakt, voor verbroken familierelaties, bang voor doodsbedreigingen, en soms zelfs marteling of moord'
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  14-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds rellen in Parijse banlieues Diverse no-go area's

  Nog steeds rellen in Parijse banlieues Diverse no-go area's


   

  De mini-burgeroorlog in Parijse banlieues gaat door. In de nacht van maandag op dinsdag werden tenminste 25 ‘jongeren’ opgepakt voor het in brand steken van auto’s, het gooien van stenen naar de politie, het plunderen van winkels of openbare geweldpleging. Er zijn inmiddels meerdere no-go area’s in de Franse voorsteden ontstaan.

  In Bondy, Épinay-sur-Seine, Deuil-la-Barre, Élancourt, Chanteloup-les-Vignes, Nanterre, Clichy-sous-Bois en Asnières was de afgelopen dagen sprake van hevig geweld. Een pui van een politiebureau werd geramd, voertuigen werden in brand gestoken, ME’ers werden bekogeld met molotovcocktails en agenten die op brandende auto’s afkwamen werden aangevallen door ‘een groep van zo’n 30 jongeren met capuchons’. Ook zou een journalist zijn aangevallen.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

                                    

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer ‘arbeidsongeval’ in Gaza: Hamasterrorist bedolven onder het zand tijdens werken in aanvalstunnel

  Alweer ‘arbeidsongeval’ in Gaza: Hamasterrorist bedolven onder het zand tijdens werken in aanvalstunnel

  hamas-kill

  Andermaal een ‘arbeidsongeval’ in de Gazastrook. Maandagnamiddag kwam een lid van Hamas om het leven toen de aanvalstunnel die hij aan het graven was boven zijn hoofd in elkaar stortte.

  Ahmed Boraim kwam om tijdens de “instorting van een tunnel van het verzet“, volgens de website van de Qassam Brigades (het doodseskader van Hamas). “Tijdens zijn begrafenis werd hij omringd door zijn zeventig maagden,” berichtte de website van EoZ. Eind goed al goed, dus. Van vervloekt aards hard labeur recht naar de hemel naar een eeuwig leven gebaadt in erotiek, sex en lust, wie zou dat niet wensen?
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloof uw correspondenten in het MO niet

  Geloof uw correspondenten in het MO niet

  Syrië 

  Carolien Roelants legde van de week uit waarom Bashar Al Assad nog steeds aan de macht is in Syrië.

  Dat komt, zei ze, ondermeer doordat de aanhang van de president niet verdeeld is en de opstandelingen wel. Die bestrijden elkaar onderling ook als het zo uitkomt. En verder doordat hij steun krijgt van Iran en andere sjiieten en natuurlijk ook van Rusland. Assad heeft er voor gezorgd dat zijn tegenstanders geïdentificeerd worden met IS. En het westen doet te weinig om de opstand te steunen. Aldus Roelants.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  13-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De PvdA wilde ook een muur bouwen.

  De PvdA wilde ook een muur bouwen.

  screenshot_99
  Ja, ho, wacht even, landgenoten. Ik moet nog even bijkomen. Ik zag namelijk nog even dat beeld voor me van die extreem linkse Trump-haters op het Malieveld. Happy vluchtelingenwelkomklappers, jute jurkjes (bio) en natuurlijk de onvermijdelijke PvdA’ers en ander geboefte. Het was een grote schande dat The Donald zomaar een muur gaat bouwen en dat Mexico daar nog voor moet betalen ook. Zo krijgt het woord ‘paywall’ weer een geheel andere betekenis, haha, maar dit terzijde. ‘Make love, not walls’, blaatten de onwetenden op het Haagse gras. Onthoudt u dit even, want ik neem u even mee naar Gouda, februari 2015. In deze stad die bekend staat om haar stroopwafels en kaas, moest een mega-haatreactor verschijnen. Maar er was wel een eis; de aanhangers van het Bloedsprookje wilden niet geconfronteerd worden met het aangrenzende kinderdagverblijf.
  Meer lezen op:
  boilingpoints


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam in Moskee: “Stenig vrouwen tot de dood”.

  Imam in Moskee: “Stenig vrouwen tot de dood”.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar na boek Filip Dewinter: politiek ‘ontdekt’ gevaar Saoudi-Arabië

  30 jaar na boek Filip Dewinter: politiek ‘ontdekt’ gevaar Saoudi-Arabië

  filipdewinterboekeigenvolkeerst
  Deze week werd Filip Dewinter door tal van ‘Vlaams Belang-watchers’ weer eens voor de 44e keer in zijn politieke loopbaan als ‘irrelevant’ bestempeld.  De aanleiding was zijn opgemerkte bezoek aan de Syrische President Assad, dat dagenlang de nieuwsberichten beheerste en zelfs een cameraploeg van de staatszender VRT tot bij Assad bracht voor een fel opgemerkt en becommentarieerd interview.  Journalisten en andere medewerkers van de leugenpers hebben wellicht een andere definitie van ‘irrelevant’ dan gewone stervelingen.
  Meer lezen op:
  rechtactueel.com


  » Reageer (0)
  12-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders wil weer politiek met inhoud

  Geert Wilders wil weer politiek met inhoud


  Door Joost Niemöller

  Als iets mij opviel aan het tv interview aan dat Geert Wilders gaf aan Rick Nieman, was het wel dat Wilders door de clichévragen van Nieman heen wist te breken om een verhaal met inhoud over het voetlicht te brengen.

  Nederlandse verkiezingen gaan nooit over inhoud. Het is geleuter over miljarden zus en miljarden zo en wie met wie wel of niet wil regeren, over imago, over al die dingen waar het de Nederlandse kiezers helemaal niet om gaat.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam versterkt zich in Europa met de zegen van de kerk"

  Islam versterkt zich in Europa met de zegen van de kerk"


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn in oorlog, de regering ontkent uit gemakzucht’

  We zijn in oorlog, de regering ontkent uit gemakzucht’

  'Zwak Europa tegenover sterke islam'


    11-02-2017
  Naar aanleiding van zijn recent verschenen boek Une guerre sans fin maakte Pierre Lellouche een analyse van de Franse immigratiepolitiek. Zijn visie kan probleemloos toegepast worden op de situatie in andere Europese landen. Lellouche is een Frans politicus, afgestudeerd in Harvard, die twee keer staatsecretaris was en een van de oprichters is van het Institut Français des Relations Internationales. Nu is hij lijsttrekker van Les Républicains in Parijs.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  11-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom staan de gevangenissen leeg?

  Waarom staan de gevangenissen leeg?

  Ja wederom begin ik met een vraag en ik zal het maar eerlijk zeggen, tot voor kort zou ik waarschijnlijk net als u gezegd hebben omdat er veel te lage straffen gegeven worden……. FOUT !

  Nou niet helemaal natuurlijk, dat heeft er ook mee te maken maar toch ligt de werkelijkheid iets anders. Nou ‘iets’, behoorlijk anders eigenlijk.

  Zal ik het maar verklappen? 12.000 Veroordeelde misdadigers lopen gewoon vrij rond en slechts naar 3000 wordt actief gezocht door een speciaal team. Dit team bestaat uit 45 mensen dus u kunt wel raden dat dit niet opschiet. Nee dat verwijt ik die mensen natuurlijk niet, als je een weg van 10 kilometer wilt laten bestraten en je zet 2 straatmakers aan het werk dan moet je niet gek opkijken als dat nogal lang duurt.
  meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia in Atjeh: vrouw krijgt stokslagen, publiek juicht

  Sharia in Atjeh: vrouw krijgt stokslagen, publiek juicht

  Indonesië, februari 2017

  Atjeh sharia
  Op een video van december 2015 uit Atjeh is te zien hoe een vrouw in hoofddoek stokslagen krijgt, terwijl een menigte toekijkt. Het is niet bekend voor welke ’misdaad’ de vrouw werd gestraft.
  Een gemaskerde man, van wie de identiteit onbekend is, speelt in op de menigte door provocerend met de stok te spelen bij de schouder van de vrouw. Ze krijgt dan stokslagen, na de vijfde slag stort ze in elkaar en wordt onder gejuich weggedragen. De menigte maakt talloze opnames met mobieltjes.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media: Dood Trump!

  Media: Dood Trump!

  screenshot_42
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  De oproep om Trump te vermoorden toont aan: Linksen zijn net zo intolerant en dodelijk als de islam.

  Dit is het ware gezicht van de internationale linksen. De openlijke oproep tot moord in een links Iers blad tegen de zittende president van de VS. Het zal ons benieuwen of de makers van dit blad er voor in de gevangenis belanden. De wetten van de VS èn van Ierland hebben er bij een oproep tot moord in elk geval in voorzien.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de elite de islam importeert

  Waarom de elite de islam importeert

  islam 

  Niet zelden vragen mensen zich af waarom de elite een moordzuchtige veroveringsideologie importeert in onze westerse samenleving.

  Een samenleving die zich onder andere kenmerkt door keuzevrijheid, persoonlijke ontwikkeling, de rede als basis, een hoog niveau van beschaving, wetenschap en een relatief grote mate van veiligheid. Islam staat haaks op deze zaken. Heeft de elite de islam onderschat? Is men naïef? Of zit er een bewust idee achter?
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Moslimbroeders op terreurlijst dienen te staan

  Waarom Moslimbroeders op terreurlijst dienen te staan


  Afshin Ellian  

  In Amerika is een discussie gaande over de vraag of de Moslimbroederschap en de Revolutionaire Garde van Iran als terroristische organisaties mogen worden beschouwd. Je