NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal
 • Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt
 • 'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'
 • Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij
 • Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers
 • Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie
 • Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"
 • March for Science ging niet over wetenschap
 • Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fiepshersenspinsels
  blog.seniorennet.be/fiepshe
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  29-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal

  WTF!?: Politie bood journalisten zwijgdeal

  Screenshot_49

  De redactie van de Telegraaf kreeg een ’exclusief interview’ met korpschef Erik Akerboom aangeboden als ze niet zou publiceren over het achterhouden van cijfers over asielcriminaliteit.
  (Door: Jan-Willem Navis en Lise Witteman)

  Geblunder rond asielcriminaliteit mocht niet naar buiten

  AMSTERDAM – De Nationale Politie heeft geprobeerd te voorkomen dat De Telegraaf zou schrijven over het achterhouden van cijfers over asielcriminaliteit. Wanneer deze krant hierover niet zou publiceren, zou de redactie in ruil daarvoor ander nieuws krijgen over de aanpak van bijvoorbeeld zakkenrollers uit veilige landen en uitgeprocedeerde asielzoekers die het land weigeren te verlaten en onderduiken in de illegaliteit.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

  Noorwegen: “Vluchtelingen”integratie mislukt

  Screenshot_40
  (Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

  Je zou “vluchtelingen” zo snel mogelijk aan een baan moeten helpen, verkondigen politici steeds maar weer. Dat zou de beste integratie zijn. Dat is echter niet zo eenvoudig. In plaats van de aangekondigde hooggekwalificeerde en net zo gemotiveerde “geschoolde krachten”, die voor een gouden toekomst van de Duitse economie zouden zorgen, kwamen er analfabeten, onopgeleide en ongemotiveerde mensen naar Duitsland en Europa. Integratie door werk – deze domme naïeve these werd nu door een onderzoek uit Noorwegen weerlegd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  28-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman
  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

  InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’
  Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar."
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij

  Als vrouw ben je knettergek wanneer je GL stemt, het is een pure moslimpartij

  Zeepertje

  Arnold Karskens doet aangifte tegen de EU aangaande mensensmokkel. Hij legt uit waarom in dit interview met Erik de Vlieger.
  We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten; de Vlieger en Karskens
  Video bekijken op:
  zeepertje.com


  » Reageer (0)
  27-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Minstens 5 EU-landen kiezen Saudi Arabië in VN Vrouwenrechten Commissie


  Saudi Arabië gaat mede dankzij EU-landen in de VN het ‘recht’ van vrouwen om straffeloos te worden gediscrimineerd, onderdrukt en misbruikt verdedigen (voor de duidelijkheid: daar ergens onder die grote zwarte bol rechts in beeld moet zich een vrouw bevinden, al durven wij dat niet met ook maar enige mate van zekerheid te zeggen).

  Leden van de Economische en Sociale Raad van de VN hebben afgelopen week Saudi Arabië gekozen als vierjarig lid van de VN Vrouwenrechtencommissie. ‘Dit komt neer op het aanstellen van een brandstichter als brandweercommandant,’ gaf Hillel Neuer, uitvoerend directeur van de mensenrechtenorganisatie UN Watch, als commentaar. ‘Het is absurd.’ Uit de stemming bleek bovendien dat minimaal 5 EU-landen vóór moeten hebben gestemd, wat een aardig idee geeft over waar de Europese Unie met de ‘rechten’ van vrouwen in Europa naartoe wil, namelijk deze ondergeschikt maken aan de islam.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers

  Zana Ramadani – Over de macht van moslimmoeders en de tolerantie-waanzin van Duitsers

  'De enige Duitsers die een moslimman respecteert, zijn neonazi's'


  De Duits-Macedonische juriste, schrijfster en activiste Zana Ramadani (33) schreef het boek ‘Die verschleierte Gefahr – Die Macht der muslimischen Mütter und der Toleranzwahn der Deutschen‘ (De gesluierde dreiging – de macht van moslimmoeders en de tolerantiewaanzin van de Duitsers). Het prijkt nu op de bestsellerlijst van weekblad Der Spiegel. Ze keert zich in haar boek tegen alles en iedereen: feministen (‘het is om te huilen’), links, de conservatieve islam, ‘moslimmacho’s’ en hun moeders dus, die als slachtoffers vaak ook daders zijn van onderdrukking, zegt ze. Dientengevolge heeft ze last van bedreigingen, vooral anoniem via social media. ‘De politie kan weinig doen, dus heb ik een wapenvergunning aangevraagd’, zegt ze in een interview met de Suddeutsche Zeitung. ‘De gender-feministen vallen me het meest lastig met hun eeuwige gerelativeer. Van conservatieve moslims krijg ik geen kritiek, die dreigen alleen maar.’ Op een Facebookfoto van vorige maand zit ze zichtbaar hoogzwanger voor een koffietentje aan de Berlijnse Rosenthalerplatz.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  26-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie

  Europese Hamas leiding in eerste gelid tijdens Rotterdamse conferentie

  Door Carel Brendel, 25 april 2017

  Tunahun Kuzu op de eerste rij van de Hamas-conferentie, naast Amin Abou Rashed (rechts). Links Al Jazeera-presentator Jamal Rayyan.

  In juli 2016, in mijn eerste blog over de Hamas-conferentie in Rotterdam, schreef ik: “De veertien vorige conferenties van Palestijnen in Europa zijn overal in goede orde verlopen. Ik denk daarom dat eventuele pogingen om het Palestijnse samenzijn in Rotterdam te verbieden bij voorbaat tot mislukking zijn gedoemd.”
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl
   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"

  Hans Teeuwen geeft toe dat hij geen grappen maakt over de islam: “Je kunt er voor doodgeschoten worden"

  Screenshot WNL Opiniemakers/NPOFoto: Screenshot WNL Opiniemakers/NPO

  Hans Teeuwen neemt normaal geen blad voor de mond. Nu geeft hij toe dat hij dat tóch doet met betrekking tot grappen over “de drie i’s”: immigratie, integratie en islam.

  Tijdens de uitzending van WNL Opiniemakers van gisteravond kwam cabaretier Hans Teeuwen ook even langs. Deze ‘clown van de samenleving’ (en in mijn optiek de beste cabaretier van ons land) wilde best met Wierd Duk praten over de rol van de politieke correctheid in zijn metier… en ook over de vraag of angst een rol speelt in de wijze waarop hij zijn shows in elkaar zet.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.March for Science ging niet over wetenschap

  March for Science ging niet over wetenschap

  Afgelopen week demonstreerden wetenschappers op honderden plaatsen in de wereld om “hun passie voor wetenschap te vieren”, zoals ze dat zonder zweem van bescheidenheid noemden. Een actie ‘tegen populistische politici die maling hebben aan feiten en hun eigen waarheid presenteren als alternative facts ‘(NRC 22 april).
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”

  Mensensmokkelaars in Noord-Afrika werken samen met Europese “goededoelenorganisaties”


  Twee "reddingsboten" behorende MOAS (Migrant Offshore Aid Station), één van de vele goede doel NGO's die Europa overspoelen met "vluchtelingen".

  Liefdadigheidsinstellingen en goededoelenorganisaties die zich bezighouden met “reddingacties” op de Middellandse Zee collaboreren met mensensmokkelaars om zoveel mogelijk migranten naar Europa over te brengen.

  Is de bevestiging van de Italiaanse Officier van Justitie Carmelo Zuccaro, die in het bezit is van geregisterde telefoongesprekken tussen Libië en de reddingsschepen die voor de kust wachten:
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steun de vrije islamkritiek! Steun Raffie!

  Steun de vrije islamkritiek! Steun Raffie!        


  » Reageer (0)
  25-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  Woedende Geert Wilders gaat los op Saoedi-Arabië: “Kamelen worden er beter behandeld dan vrouwen!”

  GeertWildersPVV/Twitter

  De PVV-leider vindt het belachelijk dat Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad.

  Geert Wilders en zijn partijgenoten vinden het volstrekt onbegrijpelijk dat het vrouwen onderdrukkende Saoedi-Arabië verkozen is tot lid van de VN-vrouwenraad. Daarom hebben ze een stel Kamervragen ingediend bij de minister. Zoals we gewend zijn van de PVV zijn die vragen nogal… direct. En eigenlijk ook best grappig:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  Italië slaat alarm: Hulporganisaties werken samen met mensensmokkelaars

  ‘Hulp’schepen haalden in paasweekend 8000 Afrikaanse migranten naar Europa – Syrische ‘vluchteling’ gaat op kosten Europese belastingbetaler 3 weken op vakantie naar... Aleppo – Migrant vrijgesproken van urenlange verkrachting Duitse vrouw ‘vanwege zijn culturele achtergrond’

   
  Vlak voor de Afrikaanse kust worden ze met duizenden per week opgehaald, en er is geen enkele regering in Europa die er ook maar iets tegen onderneemt.

  Op 4 december 2016 schreven en plaatsten we het artikel: ‘Stichting Bootvluchteling helpt tienduizenden illegalen uit Afrika naar Europa te smokkelen’. Het blijkt zelfs nog erger te zijn, want een Italiaanse officier van justitie beschuldigt een groot aantal ‘hulp’organisaties die actief zijn op de Middellandse Zee ervan zelfs samen te werken met de Afrikaanse mensensmokkelaars. De smokkelaars leiden met lichtseinen de reddingsschepen veerboten naar de migrantenvaartuigjes toe.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  24-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  Salafisme en de verwarring van de wegkijkers

  salafisme 4

  Zaterdag was er ineens lawijt rondom een artikel in het NRC, over het oprukkende salafisme. Heel bizar. Want uit alles blijkt dat men geen benul heeft wat dat salafisme nu eigenlijk is.

  Ook de AIVD kan er kennelijk weinig mee. Men spreekt over ‘toenemende salafisten die gematigde moskeeën proberen over te nemen, soms met geweld‘.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Rapport Duitse binnenlandse veiligheidsdienst: Het aantal verdachte “immigranten” stijgt met meer dan 50%

  Screenshot_14
  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  De schrikbarende cijfers van het rapport van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA): morgen zal de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), de nieuwste criminaliteitsstatistiek presenteren, waarbij we er van uit mogen gaan dat het rapport van tevoren werd gezuiverd en dat de verfraaide versie wordt voorgesteld aan het publiek. De reële dimensie zou wel eens onvoorstelbaar kunnen zijn. Wie de werkloosheidsstatistiek of het armoederapport kent, die weet hoe creatief men aan de jubelcijfers sleutelt totdat deze gepast lijken en de burgers niet onzeker maken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  23-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Noord-Afrikaanse bendes terroriseerden treinpassagiers in Italië

  Italië, april 2017

   Noord-Afrikanen bedreigen treinpassagiers
  Een groep van zo’n 50 – 60 Noord-Afrikanen drong met Pasen de trein van Ventimiglia naar Turijn binnen en viel de 300 passagiers lastig. Volgens meerdere ooggetuigen werden twee meisjes ernstig geïntimideerd. Er werd ook geschreeuwd naar passagiers. De binnendringers renden tussen de compartimenten heen en weer en sloten zich in WC’s op om niet betrapt te worden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Media als propaganda vermenigvuldigers: Drie door CIA aangestuurde persbureaus bepalen het nieuws

  Vrije nieuwsgaring en onafhankelijke verslaggeving in het Westen vrijwel geheel verdwenen

   

  Het maakt nauwelijks meer iets uit welke media u leest, want ze putten allemaal uit dezelfde –gemanipuleerde- bronnen, en hebben ook nog eens instructies hoe ze over welke onderwerpen moeten berichten (afgebeelde logo’s Nederlandse media dienen enkel als voorbeeld en zijn zeker niet volledig).

  De meeste mensen begrijpen wel dat niet iedere krant of TV-zender overal ter wereld verslaggevers in dienst kan hebben. Wat de meesten echter niet beseffen is dat ‘het nieuws’ zoals u dat op het NOS- of RTL journaal hoort, of op NU.nl leest, voor het overgrote deel afkomstig is van slechts drie internationale persbureaus, te weten Associated Press (AP), Reuters, en Agence France Press (AFP). En laten deze persbureaus nu net gecontroleerd en aangestuurd worden door de CIA. Dacht u werkelijk dat u van de NOS of RTL ‘objectief’ nieuws te horen krijgt over Rusland, Syrië en de massa immigratie? Vrijwel het enige dat ze doen is het napraten en verspreiden van propaganda zoals die door de Amerikanen wordt opgesteld.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Steeds moeilijker optimistisch te blijven

  Het zal iedereen weleens overkomen; niet alles in je leventje loopt zoals je het graag zou zien en gelijktijdig lijkt het wel alsof je overspoeld wordt door islamitische terreur en de uitwassen van de multiculturele waanzin waarin we terecht gekomen zijn.

  Mij overkomt dat de laatste dagen/weken. Je zou denken dat alles went maar kennelijk is dat bij mij momenteel niet het geval. Heeft het te maken met de minder grote overwinning van de PVV, of met het feit dat het verlies van de VVD gevierd wordt als een overwinning? Het antwoord is; ook.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom dé islam niet deugt
  Waarom dé islam niet deugt

  Niet alle vergelijkingen zijn nog toegestaan.

  Onderstaand opiniestuk werd geweigerd door Knack.be-hoofdredacteur Jago Kosolosky. Helaas voor hem is er dan Doorbraak.

  Jago Kosolosky: ‘Nationaalsocialisme vergelijken met een religie publiceer ik niet.’ Ja, dat was nu net mijn stelling... dat de islam een politieke ideologie is, eerder dan een religie. En een jaar geleden publiceerde Knack.be wel een opiniestuk waarin de Iraanse activiste Darya Safai ‘extreem islamisme’ vergelijkt met het nationaalsocialisme (in een opiniestuk op deredactie.be liet Safai de term ‘extreem’ weg en vergeleek ze ‘het islamisme’ met het nazisme). Toen het stuk van Safai verscheen, was Kosolosky nog geen hoofdredacteur van Knack.be, maar opvallend is het in elk geval: kennelijk is het voortaan taboe om te wijzen op fundamentele overeenkomsten tussen de islam en het nationaalsocialisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  21-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Nu weer Parijs. Wanneer worden de mensen eindelijk wakker?

  Door Joost Niemöller

  Als je het water langzaam verwarmt, verdrinkt de kikker. Hij merkt niet dat het kookpunt bereikt wordt. Het voorbeeld blijkt in de praktijk niet waar te zijn, maar de metafoor is voor iedereen duidelijk.

  Hier bij ons zijn er steeds ‘incidentjes’ met de islam. Een moslim met een mes roept Allu Akkbar in Den Haag en wordt neergeschoten door de politie. Ach, een incidentje, een klein berichtje. Dat de man Allu Akbar riep wordt niet eens vermeld.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Poolse minister van Binnenlandse Zaken: “De bloedige oogst van het multiculturalisme zal niet naar Polen komen.”

  Screenshot_72
  (Door: Dan Lyman – Vertaling: E.J. Bron)

  Poolse regering beschuldigt globalisten ervan de migrantencrisis aan te wakkeren

  De Poolse minister van Binnenlandse Zaken, Mariusz Błaszczak, heeft verklaard dat zijn land niet het slachtoffer zal worden van hetzelfde geweld en rechteloosheid waardoor op dit moment een groot deel van Europa op grond van de open grenzen en de genocidale politiek voor “vluchtelingen” van de kant van de buurlanden wordt geteisterd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  ISIS pleegt aanslag in Parijs: Agenten neergeschoten op Champs-Elysées

  Schutter gedood - Klopjacht op tweede verdachte


  » Reageer (0)
  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Nederlandse Vereniging van Gemeenten trapt blanke mannen met een mening in een hoek

  Geheel in lijn met de GroenLinks-doctrine dat anti-blank racisme niet bestaat

   
  Wij weten ook niet hoe het mogelijk is dat niemand bij de Nederlandse Vereniging van Gemeenten, al was het maar de koffiejuffrouw, heeft geopperd dat een cursus ‘Ontmoet de boze witte man‘ misschien totaal van de ratten besnuffeld is. Maar kennelijk leek het iedereen een goed idee: een lesje omgaan met kudtburgers, oftewel:”inwoners die iets anders willen dan u van plan bent” (letterlijk citaat) (echt waar), onder die naam presenteren.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Kabinet: Turkije mag moskeeën blijven betalen

  Het kabinet is niet van plan om de financiering van Nederlandse moskeeën vanuit de Turkse overheid te stoppen. Een Kamermeerderheid had daar wel om gevraagd.


  Deborah Jongejan
  In een brief aan de Tweede Kamer schrijft het kabinet vanmiddag dat het volledig verbieden van buitenlandse financiering de grondwettelijke vrijheden aantast. Op dit moment betaalt de Turkse staat via moskeeorganisatie Diyanet de imams die in zo’n 145 Nederlands-Turkse gebedshuizen preken. Een meerderheid van de Kamer, op initiatief van CDA, ChristenUnie en SGP, noemt dat in strijd met de scheiding tussen kerk en staat.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Slavenmarkten in Libië; mensenhandel in West-Afrikanen die naar Europa willen

  Libië, april 2017

   Slavenmarkten Libië
  Volgens het VN-agentschap voor migratie IOM worden West-Afrikanen openlijk verhandeld op slavenmarkten in Libië. Verhandelde mensen spreken van geweld, afpersing en slavenarbeid. Libië is een belangrijk vertrekpunt van Afrikanen naar Europa. In het land is heerst een gewelddadig chaos en Afrikanen met weinig geld en vaak geen papieren zijn uiterst kwetsbaar. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  Moslim aanslag op christelijke conferentie met 500 deelnemers net voorkomen

  ‘Het is wachten totdat de eerste moslim een kerk in Amerika of Europa binnenstormt en wild om zich heen begint te schieten’

   

  Gisteren begon in het Californische Fresno de moslim Kori Ali Muhammad lukraak allerlei voorbijgangers en autobestuurders onder vuur te nemen. Daarbij kwamen drie mensen om het leven. Op 6 april blijkt een andere moslim maar net afgehouden te zijn van het plegen van een aanslag met vuurwapens op een conferentie in South Dakota, waar 500 christenen bij elkaar waren gekomen. Volgens Michael Snyder van de bekende ‘End of American Dream’ blog is het dan ook een kwestie van tijd voordat een moslim een volle kerk binnenstormt en daar een slachtpartij aanricht.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Religieus fanatisme wint verkiezingen Jakarta; orthodoxe moslim verslaat zittend gouverneur

  Rechtlijnige islam wint 'test voor Indonesië'

  Een stembus in Jakarta
  Door:

  Zelfs de meest optimistische exit poll laat woensdagmiddag geen twijfel meer over: de zittende gouverneur van Jakarta, Basuki Tjahaja Purnama ('Ahok' in de volksmond), heeft de gouverneursverkiezingen in Jakarta verloren.

  Na een lange, harde, intimiderende campagne die werd aangevoerd door radicale moslims heeft de orthodoxe moslim Anies Baswedan de christen Purnama verslagen. Officiële cijfers zullen nog een tijd op zich laten wachten, maar volgens de peilingen haalt 'Ahok' pakweg 43 procent van de stemmen, tegen 57 voor Baswedan.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  19-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Turkijekenner Joost Lagendijk heeft bijgedragen aan de Turkse tragedie

  Afshin Ellian


  Lagendijk Foto: ANP           

  De groei van de Turkse regeringspartij AKP hebben we onder andere te danken aan Europese politici als Joost Lagendijk, schrijft Afshin Ellian. De prijs voor de ontwikkelingen in Turkije wordt niet betaald door Lagendijk en de zijnen, maar door tienduizenden politieke gevangenen in Turkije.
  De Turkse tragedie zal niet zonder gevolgen blijven voor de Europese Unie.  De Europese leiders hebben president Recep Tayyip Erdogan terecht niet gefeliciteerd met zijn overwinning bij de verkiezingen. Dat kunnen ze ook niet. De waarnemersmissie van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) constateert dat het referendum niet eerlijk is verlopen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  Het waren toch allemaal kernfysici? ‘Massaal kindhuwelijken onder Syrische vluchtelingen’

  DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  Foto: DFID - UK Department for International Development (bron: Flickr)

  25% van de meisjes tussen 15 en 17 jaar oud, die onlangs uit Syrië zijn gevlucht, is getrouwd.

  Uit onderzoek van UNFPA, de American University van Beirut en Sawa for Development and Aid blijkt dat er een alarmerende toename is van het aantal kindbruidjes onder Syrische vluchtelingen in Libanon. Uit het onderzoek, dat gehouden werd in westelijk Bekaa, blijkt dat maar liefst eenderde van de ‘vrouwen’ die nu tussen de 20 en 24 jaar oud zijn al voor hun 18e uitgehuwelijkt waren aan hun echtgenoot.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op

  Goed plan van de PVV: Hef dubbele nationaliteit op        


  Door Joost Niemöller

  De PVV kondigde vandaag aan te werken aan een voorstel om de dubbele nationaliteit af te schaffen.  Een goed plan. En een belangrijk plan. Mensen die in Nederland wonen dienen Nederlands te zijn. Die moeten niet formeel verbonden blijven aan hun landen van herkomst. Migranten moeten kiezen: Hier blijven en Nederlands worden, of terug gaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Pasen 2017: Afgelopen jaar 90.000 christenen vermoord om hun geloof

  Paaszondag in Pakistan: Moslim blaast zichzelf te midden van christelijke gezinnen op:  meer dan 70 doden, waaronder ruim 30 kleine kinderen – Al 600 miljoen christenen in meer of mindere mate vervolgd - ‘De antichrist’ en ‘de valse profeet’ zijn al lang aanwezig en actief: de islam en Mohammed

   
  Volgens het Italiaanse Center for Studies on New Religions (CESNUR) zijn het afgelopen jaar wereldwijd zo’n 90.000 christenen vermoord vanwege hun geloof, waardoor christenen opnieuw met afstand de ergst vervolgde gelovigen ter wereld zijn. De daders zijn in overgrote meerderheid volgelingen van de ‘antichrist’ en de ‘valse profeet’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

  Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’

  'VARA-leden moeten zich realiseren dat zij met hun centjes een haatsite in leven houden'

  Het is voor iedereen al jaren duidelijk, maar toch fijn dat de vijf bibberbejaarden die nog den papieren courant Trouw lezen het nu eens van een ander horen: Joop.nl is een haatdragend rancunevehikel van Francisco van Jole, de man die op borrels en partijen rond andersdenkenden schichtig dicht langs muren schuift en alleen als het écht niet anders kan een klam handje geeft en je niet recht in de ogen aankijkt, maar online een ware subsidie-He-Man is.

  Sylvain Ephimenco dus, in Trouw:

  Als je verder graaft, blijkt deze site van de publieke omroep een ware haatcampagne tegen de leider van ­Forum voor Democratie te voeren met stukken die titels dragen als: ‘Thierry Baudet is Wilders in schaapskleren’, ‘Dit is het slecht verhulde nazi-gedachtengoed van Thierry Baudet’ of ‘Hoe gevaarlijk is Thierry Baudet?’. Kennelijk heeft men bij de geradicaliseerde Vara-site niets van het Fortuyn-drama geleerd.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan onze minister-president

  Aan onze minister-president

  18 april 2017 om 07:04 door Ebru Umar
  Aan onze minister-president  

  Hey Mark,

  Ik ga je een oneerbaar voorstel doen.

  Ik weet dat het niet kan, niet in onze samenleving.

  Niet met onze definitie van gelijkheid.

  Niet met onze definitie van recht.

  Niet met onze waarde van vrijheid.

  En zeker niet met onze waarde als democratie. 

  Verder lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

  De Volkskrantredactie had minimaal vijf XTC pillen op toen het deze gastcolumn plaatste

  Anders kan zo’n column er niet door komen. Of ze moeten hem verkeerd geplaatst hebben en dat die bedoeld was voor de rubriek satire en dat die per ongeluk bij opinie terechtgekomen is, dat zou ook nog kunnen.

  Het is zo’n overtreffende trap van absurdisme dat je je afvraagt wat de bedoeling er van is om deze lariekoek te plaatsen.

  We kennen de ‘auteur’ nog van een uitzending van Pauw, waar hij met Hafid Bouazza in discussie ging over steniging.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  16-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

  MUST READ!: “Een islamitisch Europa is het doel”

  Screenshot_120

  De Israëlische historicus Efraim Karsh (foto) is een van de meest geprofileerde kenners van het Midden-Oosten. Hij staat zeer kritisch tegenover de massa-immigratie naar Europa. De immigranten zouden geen integratie nastreven.

  Veel analytici zeggen dat het Westen schuldig zou zijn aan de conflicten in het Midden-Oosten – het kolonialisme en militaire interventies zouden de oorzaak voor de onlusten in de Oriënt zijn. Dat zou een foutieve inschatting zijn, zegt de Israëlische politicoloog Efraim Karsh en baseert zich daarbij op langjarige studies. De oorsprong van de tragedie in het Midden-Oosten zou niet gezocht moeten worden in de westelijke hoofdsteden, maar in een historische fout van het ten onder gegane Ottomaanse Rijk. Niet het Westen zou imperialistisch zijn, maar de islam. Karsh waarschuwt voor de gevaren van een islamisering van Europa.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

  Moslims stormen in op Goede Vrijdag-processie in Sevilla

  Spanje, april 2017

   Goede Vrijdag Sevilla
  Een groep mensen stormden los op processie-gangers op Goede Vrijdag in Sevilla, waarbij sommige van hen ‘Allah Akbar’ uitriepen. Daarbij raakten 17 mensen gewond. Er werden acht arrestaties verricht: zeven mensen die worden omschreven als ‘lokale inwoners’ en een Senegalees. Drie verdachten waren in het bezit van ijzeren staven.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

  Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend permanent hersenletsel bezorgen

   

  Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

  Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd, en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht, en haar vriendje permanent hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is islam?

  Wat is islam?

  RECENSIE - De laatste maanden hield ik me onledig met het boek What is Islam? The Importance of Being Islamic van Shahab Ahmed (1966-2015). Dat boek heb ik inmiddels uit en het is het recenseren waard. Ahmed houdt zich in dit meer dan 600 pagina’s dikke boek bezig met een vraag die helaas in het maatschappelijke debat te weinig gesteld wordt: wat is islam?
  Meer lezen op:
  sargasso.nl


  » Reageer (0)
  15-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  Nederland anno 2017. Als een dansoptreden begint vertrekken leerlingen moslimschool, want: mag niet van de islam

  snapshot

  Foto: De gevel van de As-Siddieq school in Amsterdam. Bron Screenshot AT%/YouTube.

  Door   

  Welkom in Nederland integratieland, waar alles op rolletjes loopt! Ahem.

  Dossier ‘nee linkse mensen, het valt helemaal niet mee met die islamisering’, deel 43829. Ik neem u even mee naar onze hoofdstad, Amsterdam, waar verschillende basisscholen gevestigd zijn. Afgelopen week kwamen die samen in debatcentrum De Balie, om in gesprek te raken met elkaar. Alle scholen deden enthousiast mee aan het programma, behalve de As-Siddieq school. Die liet diens leerlingen de zaal uitstormen toen er gezongen en gedanst wordt. Want je moet namelijk niet hebben dat kinderen het naar hun zin hebben! Plezier is maar haram!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

  Voor meisjes van negen is het geen enkel probleem om te trouwen, zelfs niet met hun verkrachter”

  Indien de Maleisische voorvechter van de rechten voor de islamitische pedofielen, Shabudin Yahaya, ooit zijn land wordt uitgedonderd en ergens asiel moet aanvragen dan kan hij vast en zeker rekenen op steun van de Nederlandse verdedigers van het pedofiele gedachtegoed VVD, PvdA, Groen Links en Denk. Waren deze partijen zeer zeker niet tegen het kindhuwelijk in Nederland (zie deze afgekeurde motie)  en wilde ze deze ook zeer zeker niet ontbinden gaat hun Maleisische voorbeeld nog een stapje verder door te verklaren dat het geen enkel probleem is voor meisje van negen om te trouwen. Ook is het alleen maar positief wanneer vrouwen of jonge meisjes, oké kinderen trouwen met hun verkrachter. Daar worden ze alleen maar beter van, volgens Shabudin Yahaya.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  14-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

  Abou Jahjah roept in het Arabisch al langer op tot gewapend geweld

  herbekijk hier
  Dinsdag 10 Januari 2017

  De Libanese Belg, Dyab Abou Jahjah, roept in Arabische teksten al langer op tot gewapend geweld tegen Israël. Zo ook in een artikel op zijn website Arab Nationalist waarvan wij verschillende stukken hebben vertaald.

  Op maandagavond kon onze hoofdredacteur, Michael Freilich, een live interventie doen in het duidingsprogramma Terzake. Freilich zei dat de Joodse gemeenschap met walging de verontrustende uitspraken heeft aanhoord.
  Meer lezen op:
  joodsactueel.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke rol van de overheid

  De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verradelijke  rol van de overheid

          

  Als regelmatige bezoekers van het internet stuiten wij telkens weer op twee uit frustratie en boosheid zeer terechte opmerkingen : sluit de grenzen en zet illegalen en  uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit . Daarna sluiten de schrijvers van dit soort kreten of tweets en zelfs tot in de Tweede Kamer tevreden hun computers of andere apparatuur, want dat hebben ze toch maar mooi even gezegd.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  13-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!

  Abou Jahjah komt zaterdag gezellig langs bij Hamas-conferentie in 010. Belooft leuk antisemitisch feestje te worden!
  Door   

  aboujahjah-palestinaconferentie

  Foto: De poster van de 'Palestijnse Europese Conferentie' met daarnaast Abou Jahjah (Bron: Screenshot Al Jazeera)

  Alle jodenhaters verzamelen! Abou Jahjah komt aanstaand weekend de Palestijnse terroristische organisatie Hamas versterken op een zogenaamde “conferentie” (lees: antisemieten die elkaar schouderklopjes komen geven). Ik zeg: Allah Akbar!

  Ondanks verwoede pogingen van Leefbaar Rotterdam en VoorNederland (RIP) om dit te verhinderen gaat het aankomend weekend dan toch gebeuren: de Palestijnse terroristische organisatie Hamas mag een congres in Rotterdam organiseren. Lekker feiten verdraaien, het bestaansrecht van Israël ontkennen en aanzetten tot jodenhaat. Heerlijk!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

  Waarom iedereen boek undercover-moslim Zeegers moet lezen

  Maarten Zeegers

  Afshin Ellian 13-4-2017

  fshin Ellian vindt dat iedereen Maarten Zeegers’ Ik was een van hen. Drie jaar undercover onder moslims moet lezen. Een uitstekende observatie over een stukje nieuw Nederland, want Zeegers’ onderzoek geeft meer inzicht dan alle overheidsrapporten bij elkaar.

  Hij studeerde tweeënhalf jaar islamitisch recht aan de universiteit van Damascus. Plotseling brak ook daar, in 2011, de Arabische storm uit. Het begon met vreedzame demonstraties, maar mondde uit in een ware revolutie die, ook in veel andere Arabische landen, door de islamisten werd overgenomen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  12-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Geen postbezorging meer in Zweedse immigrantenwijk: te gevaarlijk!

  Zweden, april 2017

   Rinkeby
  Het postbedrijf PostNord stopt de bezorging in migrantenwijk Rinkeby in Stockholm. Zo’n 120 huishoudens moeten hun post nu zelf ophalen. Maria Ibsen van PostNord: ‘het is steeds heel onrustig in de wijk, we voeren een tijdelijke stop in om de veiligheid van onze postbezorgers te waarborgen’. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Politiek-correct Nederland op z’n ergst – en een familielid in de houdgreep!

  Screenshot_17
  (Door: Theresa Geissler)

  Mijn achterneef André is een goeie vent. We hebben elkaar altijd al onuitgesproken gemógen, kan ik wel zeggen. Niet dat de banden nou ooit echt close zijn geweest: daar is weinig aanleiding toe met een leeftijdsverschil van 24 jaar, een generatieverschil van één, een verwantschap in de vijfde graad en een afstand tussen onze woonlocaties van om en nabij de 150 kilometer, maar tóch heeft het tussen ons op een bepaalde manier altijd ‘geklikt,’ ook al spraken – en spreken – we elkaar niet dagelijks. Zeker toen het eens zo aandoenlijke ventje, zowel naar jaren als naar géést, eenmaal was uitgegroeid tot een volwassen mán en we qua levensopinies aardig wat gemeen bleken te hebben, groeide er hernieuwd een zekere verstandhouding tussen ons, die sindsdien altijd is blijven bestaan.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

  IND: ‘Voor iedere asielzoeker drie nareizigers naar Nederland’

  Foto: EPA           

  In 2016 zijn minder asielaanvragen ingediend, maar het aantal nareisverzoeken is flink gestegen. In 2015 waren er nog minder dan 28.000 aanvragen, in 2016 waren het er bijna 37.000.

  De komende jaren worden tienduizenden nareizigers verwacht, meldt de Immigratie- en Naturalisatiedienst maandag. Rob van Lint, directeur van de IND, zegt tegen de Volkskrant dat hij zelfs rekent op drie nareizigers per asielzoeker.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Moslimterreur als weersverschijnsel

  Het regent, of het regent niet

  10 april 2017,
  Het weer kan Doorbraak niet voorspellen, wel de perscommentaren erbij

  Met de aanslag in Stockholm erbij gerekend, heb ik de indruk dat we in het Westen, sedert de aanval op het Joods Museum in Brussel in mei 2014 aan onze twintigste moslimaanslag toe zijn. Twintig aanslagen in het hele Westen op drie jaar tijd, dat is niet zoveel. Toch niet in vergelijking met wat moslims elkaar aandoen in het Midden-Oosten. Dus niet getreurd, leg u erbij neer, zo niet letterlijk en dood dan toch figuurlijk en levend, dat is de boodschap die we na elk apart aanslagje luider en luider horen weerklinken.

  Dus laten we raden. Wat verwacht een lezer na deze twintigste aanslag, afgaande op de wijze lessen die hij nu drie jaar lang heeft mogen ontvangen van het allesduidende en eensluidende krantencommentariaat? Wat zal er voorspelbaar aan- en afgeraden worden? Welk patroon van gedachtenbevoogding kan hij na Stockholm verwachten, rekening houdend met een zekere evolutie in de gazettengeesten?
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  10-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

  NOS geeft toe: multiculturele Zweedse buitenwijken uitzichtloze puinhoop

  Harde klap voor NRC Handelsblad: weer een wegkijkmedestander afgehaakt  Door de aanslag laait de discussie over het ruimhartige Zweedse immigratiebeleid weer op. Zweden ontving in 2015 alleen al 163.000 asielzoekers. Maar de integratie daarvan verloopt verre van vlekkeloos. Critici noemen Zweden een mislukte multiculturele samenleving.

  Migranten komen vaak terecht in de voorsteden van Stockholm en Malmö, waar de situatie uitzichtloos is.

  in de voorsteden veroorzaken drugsbendes met tweede generatie migranten voor veel geweld en overlast.

  Veertig jaar geleden verruilde hij [Salam Kurda] Iraaks Koerdistan voor het veilige Zweden. Nu vlucht hij opnieuw. ‘Ik ben hier al 31 jaar ondernemer, maar heb besloten om in juni mijn winkel te sluiten en het gebied te verlaten vanwege de criminaliteit.’
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  09-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Opinie op Zondag: 'De monddood is terug van nooit weggeweest'

  Demonstrante bij de Brandenburger Tor in Berlijn toont zich solidair met de slachtoffers van de aanslag op Charlie Hebdo, 11 januari 2015.

  In Nederland hoorden we er niets over, maar twee weken geleden werd Stéphane Charbonnier, ooit hoofdredacteur van Charlie Hebdo, voor de tweede keer vermoord. Na de rituele slacht van 'Charb' in 2015 door een moslimterrorist, viel ditmaal diens nagedachtenis ten prooi aan de 'censure sécuritaire'. De rector magnificus van een universiteit in Lille besloot om een theatrale opvoering van het postuum verschenen boek van Charbonnier, 'Brief aan de huichelaars die het racisme voeden', op 21 maart te annuleren. Hij vreesde ongeregeldheden, vanwege het 'drukkende opinieklimaat' in Frankrijk.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte: "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Zeker 25 doden bij explosie in kerk in Egypte:  "Terrorisme treft Egypte opnieuw, nu op Palmzondag"

  Bewerkt door: ADN 9/04/17 - 10u53  Bron: Belga

   
  © Twitter.

  UPDATE In de stad Tanta in het noorden van Egypte heeft zich omstreeks 10.00 uur een ontploffing voorgedaan tijdens een viering in de kerk Mar Girgis in Tanta, een stad aan de Nijldelta. Het aantal doden steeg tot 25 volgens de staatstelevisie. 59 mensen raakten gewond, vernam de tv-zender van het ministerie van Gezondheid. De aanslag is opgeëist door Islamitische Staat, zo meldt het agentschap Amaq, dat banden heeft met de terreurorganisatie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)

  Na Stockholm: Diversiteit, de Europese ziekte. (Update)


  Door Joost Niemöller

  Update: Om te zien hoe totaal over de top de diversiteitswaanzin in Zweden is geraakt als heersende ideologie, kijk ook naar dit spotje dat op de Zweedse tv wordt uitgezonden.
  De Oezbeek die verdacht is van de aanslag in Stockholm met de truck (waarbij gezien de berichten dat er explosieven in de truck waren en de truck in brand vloog godzijdank maar relatief weinig mensen om het leven kwamen) stond, zo lezen we, op een lijst om uitgezet te worden. Hij was uitgeprocedeerd. Het was ook bekend dat hij radicale sympathieën had. Toch kon hij zich vrij door Zweden bewegen. Er werd geen klopjacht naar hem georganiseerd. Wellicht werd dat ‘discriminerend’ bevonden.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  08-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.

  Aanslag Stockholm. De media relativeren het meteen weg.        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media

  Arabische patiënten in Israël? Daarover zwijgen de media   

  vrijdag 7 april 2017
                                                   
  In de Israëlische ziekenhuizen worden Arabische patiënten uit het gehele Midden-Oosten routinematig behandeld. Hebt u er ooit iets over gelezen of gehoord bij de grote media? Natuurlijk niet, het bevestigt hun vooroordeel tegen Israël niet. In plaats daarvan schilderen de media Israël af als een harteloze en onverdraagzame samenleving, die zijn Arabische vijanden alleen het slechtste toewenst.

  i24NEWS vertelde in een recente rapportage wat er gaande is in slechts één Israëlisch ziekenhuis, en dat is een totaal ander verhaal dan je bij CNN of de BBC zou verwachten.
  Meer lezen op:
  israeltoday.nl


  » Reageer (0)
  07-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims

  Verschillen met moslims 

  Toon Kasdorp over verschillen met moslims.

  In een televisie interview zei een Britse moslim dat hij aanslagen op burgers noodzakelijk bleef vinden, zolang Engeland haar internationale politiek niet aanpaste. De man leek te menen wat hij zei en hij zag er niet uit of hij dom was of geestelijk niet helemaal in orde.

  Aanslagen op onschuldige burgers zijn wat ons betreft een ongeoorloofd strijdmiddel, ongeacht de internationale politiek van het land waar we te gast zijn. Maar in het land waar deze moslim vandaan komt ligt dat kennelijk anders. Zijn mening wordt niet door alle moslims gedeeld, maar mensen als hij worden wel door een meerderheid van andere moslims geduld. Ze gaan er niet de straat voor op, zoals ze dat wel deden voor een stel onschuldige plaatjes in een Deense krant.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Kijken: VVD’er Dilan Yesilgöz rekent af met “beroepsslachtoffers die steeds de racismekaart trekken”

  Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Foto: Dilan Yesilgöz (VVD) op de voorgrond. Op de achtergrond Farid Azarkan (DENK). Maurits Oussoren / De Dagelijkse Standaard

  Het nieuwe Kamerlid is helemaal klaar met professionele racismeroepers die telkens in de slachtofferrol kruipen in plaats van wat van hun leven te maken.

  Het afgelopen jaar kregen we er meermaals mee te maken: professionele racismeroepers. Beroepsslachtoffers als Sylvana Simons, Quinsy Gario of de heren van DENK kruipen continu in de rol van het zielige slachtoffers. “Iedereen discrimineert ons!” roepen deze figuren, terwijl ze steen en been klagen over de Nederlandse samenleving. Het Sinterklaasfeest moet verdwijnen, de Coentunnel moet een andere naam krijgen, en ondertussen weigeren deze beroepsslachtoffers om zelf een bijdrage te leveren. Het nieuwe VVD-Kamerlid Dilan Yesilgöz heeft het helemaal gehad met zulke types:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Blok verpakt leugens over Hamas-conferentie in halve waarheden

  Stef Blok verpakt leugens over Hamas-conferentie in halve waarheden

  Door Carel Brendel, 5 april 2017

  Vanaf het allereerste begin heb ik voorspeld dat de 15de Palestinians in Europe Conferentie, op 15 april in Rotterdam, niet kan worden verboden. Het organiserende Palestinian Return Centre (PRC) in Londen heeft weliswaar nauwe banden met Hamas (zie deze factcheck met 13 bronnen), en fungeert als een politieke lobby voor de antisemitische terreurbeweging, maar het is geen verboden organisatie. Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft daarom gelijk dat hij de bijeenkomst niet bij voorbaat kan censureren.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

  Bonusquote: Joodse agenten bezoeken Auschwitz, Turkse/Marokkaanse agenten wilden niet mee

  'We blijven proberen om ze mee te krijgen'


  “Want de reis gaat nadrukkelijk niet alleen over de geschiedenis, maar ook over de toekomst van Nederland, waar Joden bang zijn met een keppeltje te lopen en homostellen niet meer hand in hand over straat durven. Engelander: “Wij zijn kinderen van ouders die de Holocaust overleefd hebben. Wij weten wat de gevaren zijn.”

  Annemieke Brons werkte zestien jaar in de Haagse Schilderswijk ‘in alle functies die je maar kunt bedenken’. “Daar heb ik heel veel te maken gehad met uitsluiting en polarisatie”, vertelt ze. “Processen die vroeger gebeurd zijn, gebeuren nu ook. Dat vind ik eng.” Uitsluiting, polarisatie en verharding, zijn de woorden die steeds terugkomen in de gesprekken.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  06-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

  250.000 “vluchtelingen” mogen gezin naar Duitsland halen

  Screenshot_110
  (Door: Rob Savelberg)

  BERLIJN – Ruim 250.000 “vluchtelingen” in Duitsland mogen volgens Angela Merkel´s Bondskanselarij hun gezinnen laten overkomen. Dat betekent dat deze mensen, die overwegend uit Syrië komen en wier familie in de buurlanden bivakkeert, met circa een miljoen migranten naar de Bondsrepubliek kunnen komen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend! Minstens 80 zwaar geďndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

  Schokkend! Minstens 80 zwaar geïndoctrineerde Nederlandse ISIS-kinderen kunnen ingezet worden bij aanslagen

  Door   

  ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

  Foto: ISIS kinderen. Bron: NCTV rapport "Minderjarigen bij ISIS."

   
  “Bij terugkeer zijn er mogelijk risico’s voor de Nederlandse samenleving.”

  In een nieuw rapport stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat Nederlandse ISIS-kinderen in potentie een groot gevaar vormen voor de Nederlandse samenleving. In het rapport wordt duidelijk gemaakt dat er nogal wat ISIS-kinderen zijn, en dat die jeugd nu al jaren geïndoctrineerd wordt met het radicaal-islamitische gedachtegoed van die terreurorganisatie. Deze indoctrinatie heeft, hoe kan het ook anders, grote invloed op de kinderen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  05-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

  Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

  Door Blondemevrouw

  Het jongetje op de fiets naast haar is een jaar of tien oud. Het zou haar zoon kunnen zijn, maar haar postuur doet eerder denken aan dat van een meisje van ongeveer dertien jaar oud. Het feit dat ze zojuist slechts een zak naturel chips heeft gekocht en niets anders, geeft me tevens het idee dat het hier om een kind gaat, niet om een volwassen vrouw.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  Ayaan Hirsi Ali’s ‘De uitdaging van dawa’ is een wake-up call voor het westen

  'Moslims verplichten zich via dawa tot bewuste misleiding van het westen'


  Ayaan Hirsi Ali’s nieuwste publicatie, De uitdaging van Dawa (The challenge of Dawa), verscheen de dag voor de aanslag in Londen bij het parlementsgebouw – islamkritische werken hebben daar een handje van, lijkt het. Ik dacht aan Michel Houellebecq’s Soumission en Platform, die respectievelijk op de dag van de moord op de redactie van Charlie Hebdo en rond 9/11 verschenen. Deze (weliswaar non-literaire) analyse van Hirsi Ali over oprukkend islamisme is dan ook – met de gruwelijke beelden van aangereden voetgangers nog vers in het achterhoofd – opnieuw verbijsterend van begin tot eind, juist omdat het van dat soort beelden afstand houdt, niets vanuit een emotie of ideologie interpreteert (behalve misschien het ideaal van de vrijheid) en -vooral- hamert op een oplossing voor de mislukte Amerikaanse en Europese strategie na 9/11, die de ideologie achter islam (bewust) compleet genegeerd heeft. Die tijd van negeren is nu echt voorbij, blijkt uit dit rapport.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl


  » Reageer (0)
  04-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

  13 mythes over migratie: je houdt het toch niet tegen

  Syp Wynia 4-4-2017


  Asielzoekers in Heumensoord, terugkerend van het boodschappen doen in Nijmegen

  Het debat over immigratie staat bol van feitenvrije redeneringen die kritiekloos worden gereproduceerd. Hebben we migranten nodig voor onze oude dag? Echt niet. En zo is er zeker nog een dozijn hardnekkige mythes.

  1 Migratie komt door onze CO2

  Sinds enkele jaren worden klimaat, klimaatverandering en broeikasgassen voorgesteld als de aanjager van emigratie uit Afrika en het Midden-Oosten. ‘Klimaat’ past goed in het klassieke frame van de afgelopen halve eeuw, waarin problemen in andere continenten steevast worden gerelateerd aan de welvaart in Europa en Noord-Amerika. Het klimaat speelt in het discours zo de rol die kolonialisme en imperialisme eerder speelden. Een benadering die het zowel goed doet in schuldgevoelige westerse landen als in slachtoffergevoelige landen in Afrika en Azië.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl

         
   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

  Via debiel heksje Antje Krog geeft Paul Witteman een inkijkje in zijn eigen zieke geest

  Antje Krog (1952) uit Zuid-Afrika is een dichteres, dus een zelfingenomen sentimentaliste, terwijl u, als wijs mens, wéét dat sentimentele mensen ook altijd extra wreed zijn. Ze personifieert de morele perversie van regressief links. Paul Witteman introduceerde haar in Buitenhof zonder enige ironie als het Geweten van Zuid-Afrika. Ze is een aanhangster van het ANC, een partij die via de guwelijkste moordpartijen tenslotte het machtsmonopolie heeft verworven in Zuid-Afrika, daarbij grootscheeps geholpen door regressief-links Nederland. Martin Bosma, van de pro-genocide-partij PVV, heeft daar grondig over geschreven.***
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

  Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

  14967466048_0966c297d2_b

  Foto: Een demonstratie van moslims die de sharia willen invoeren. Bron: Dying Regime / Flickr.

  De sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn. Uh, pardon?!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  03-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

  Kom niet aan politiek correct NPO Hilversum, schuimbekkende woede zal uw deel zijn

  Links NPO-propagandakanaal Radio 1 Mediaforum gaat volledig los op VVD-politica met kritische vragen

  “Streven naar positieve beeldvorming past het gemeentekrantje”, schreef Elma Drayer een paar dagen geleden in haar column in de Volkskrant. Drayer was op het Concept Jaarplan TV 2018 gestuit, waarin zonder al teveel omhaal wordt gesteld dat de NPO ‘over de hele linie erop toe wil zien dat Nederlanders en Europeanen met een niet-westerse achtergrond in onze programmering niet vooral problematiserend benaderd worden.’ Oftewel niet zoveel negatieve berichtgeving over allochtonen jongens en meisjes programmamakers!
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  02-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Tienduizenden miljonairs ontvluchten EU vanwege massa immigratie

  Manager Magazin: Massaal vertrek van rijken vanwege immigratie alarmerend signaal en zal tot massaal banenverlies leiden – Populairste bestemmingen zijn landen met de strengste immigratie eisen

   

  Rijken wegjagen en onbeperkte aantallen arme moslims binnenhalen – dat is de ‘oplossing’ van de groenlinksen waar de VVD van Mark Rutte nu mee in zee wil gaan, en die van ons land een sterk verarmde Derde Wereld natie zal maken.

  Mensen met een vermogen van $ 1 miljoen of meer ontvluchten in steeds grotere getalen de Europese Unie. Eén van de belangrijkste redenen: de massale immigratie van miljoenen moslims, en de almaar groter wordende maatschappelijke en religieuze spanningen die hierdoor ontstaan, inclusief het toenemende aantal islamitische terreuraanslagen. In 2016 verlieten 4000 miljonairs Duitsland, vier keer zoveel als een jaar eerder. Uit het percentueel meest geïslamiseerde land van Europa, Frankrijk, vertrokken in 2016 maar liefst 12.000 miljonairs, en dit jaar al 10.000.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (1)
  01-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

  Zweedse “feministes” vluchten uit voorsteden voor islamitische fundamentalisten

  Screenshot_181
  (Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

  “Feministes” in Stockholm verlaten gebieden zoals de notoir bekende en door migranten beheerste No-Go-Areas Husby en Tensta, omdat volgens hen religieuze fundamentalisten de heerschappij in de voorsteden overgenomen hebben.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

  Jihadisme is gewoon een onderdeel van het verdienmodel van Jeroen Pauw en met de islam is niks bijzonders aan de hand

  Net als de door de islam veroorzaakte hongersnood in de Hoorn van Afrika, is ook het jihadisme deel van het dagelijkse nieuws en dus van het verdien-en-zelfmanifesterings-model van de Bekende Nederlander en natuurlijk ook van Jeroen Pauw. Je moet ‘m op 29:30 eens lekker losjes en vrolijk casual horen aankondigen:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  31-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

  Wat de… Duitse minister: “Aantal Afrikaanse vluchtelingen is verdubbeld, in 2017 komen er 400.000 naar Europa”

  Aspirant-immigranten uit Afrika zien een vissersboot aan voor een schip van de Kustwacht en brengen zichzelf daardoor in levensgevaar. Screenshot YouTube.

  Foto: Aspirant-immigranten uit Afrika zien een vissersboot aan voor een schip van de Kustwacht en brengen zichzelf daardoor in levensgevaar. Screenshot YouTube.

  Immigratie is een groot goed. Tenminste, als de nieuwkomers iets toevoegen aan de Nederlandse maatschappij, goed willen integreren, de Westerse manier van leven omarmen, modern en verlicht zijn, en een band met ons land hebben (via hun partner of anderszins). Dat soort mensen moeten altijd welkom zijn. Zo ken ik persoonlijk (nee, ik heb het niet over mezelf) een Nederlandse jongen die getrouwd is met een Turkse. Ze hebben een kind van drie jaar oud, zijn al jaren getrouwd, en houden zielsveel van elkaar. Daar komt bij dat de Turkse dame in kwestie modern is en van onze cultuur houdt. Ik zou zeggen: wees welkom!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  30-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staan de Arabische landen dicht bij een historische vrede met Israël?

  Staan de Arabische landen dicht bij een historische vrede met Israël?

   
  Hoofdkwartier van de Arabische Liga in Cairo, Egypte, waar haar 22 lidstaten samenkomen
  (inclusief ‘Palestina’)

  Na bijna vijf maanden voornamelijk geheime diplomatie, gestart door de Amerikaanse president Donald Trump, lijken de Arabische landen klaar te zijn om een historisch vredesakkoord met Israël te sluiten. Vanaf morgen komt de Arabische wereld in de Jordaanse hoofdstad Amman bij elkaar, en als alles goed gaat wordt dan het groene licht gegeven om vrede met de Joodse staat, inclusief een oplossing voor het conflict met de Palestijnen, mogelijk te maken.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

  De Duitse Raad van de Journalistiek beschermt islamitische criminelen en terroristen

  Screenshot_149
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  De nieuwe bewerking van richtlijn 12.1 van de Raad van de Journalistiek betreffende berichtgeving over strafbare feiten luidt:

  “In de berichtgeving over strafbare feiten dient er op te worden gelet dat het benoemen van het behoren van de verdachte of dader tot etnische, religieuze of andere minderheden niet leidt tot een discriminerende vereenzelviging met het individuele foute gedrag. Het verband dient in de regel niet te worden gelegd, tenzij er sprake is van een gegrond, openbaar belang. In het bijzonder dient er rekening mee te worden gehouden dat benoeming vooroordelen tegenover minderheden zou kunnen aanscherpen.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  29-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse journalist: Moskeeën beletten integratie moslims

  Duitse journalist: Moskeeën beletten integratie moslims

   

  Schreiber is in Duitsland bekend door een tv-programma waarin hij Arabische vluchtelingen liet kennismaken met de Duitse cultuur. Als vervolg daarop bezocht de journalist acht maanden lang de vrijdagse prediking in bijna twintig Duitse moskeeën. Zijn bevindingen legde hij vast in het boek ”Inside Islam. Was in deutschen Moscheen gepredigt wird”. Gisteren werd het eerste deel van de bijbehorende tv-documentaire ”Der Moscheereport” uitgezonden.
  Meer lezen op:
  rd.nl


  » Reageer (0)
  28-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

  Agressieve VARA-komiek Erik van Muiswinkel pleit voor links fascisme: ‘Antifa mag van mij weer wat groeien!’

  Antifa_!!

  Foto: De anti-fascistische vriendjes van Erik van Muiswinkel demonstreren in Zwitserland. Bron: Jcarax68 / Wikimedia Commons.

  Het blijft altijd feest met de werknemers van de VARA, die daar kennelijk ooit zijn ingehuurd om ons aan het lachen te maken. Tegenwoordig zijn ze vooral druk en verbeten in de weer om zo verbitterd mogelijk over te komen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

  Toneelstuk op basis nagelaten werk Charb van Charlie Hebdo gecancelled uit angst

  Frankrijk, maart 2017

  Charlie Hebdo hoofdredacteur Charb
  De Universiteit van Lille 2 heeft de opvoering van een stuk van de vermoordde hoofdredacteur van Charlie Hebdo, Charb, afgelast. Volgens directeur Vandendriessche van Lille 2 uit angst voor excessen in een ‘klimaat van spanning’. De opvoering van de toneelbewerking van ‘Lettre aux escrocs de l'islamophobie’ of: 'Brief aan de oplichters van de islamofobie’ zou worden gevolgd door een discussie met Marina Bret van Charlie Hebdo. Vandendriessche vindt wel dat hij zich in zekere mate schuldig maakt aan medeplichtigheid, maar hoopt dat het stuk eventueel later kan worden opgevoerd. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open brief aan Irakese ex-moslim jonge dwarsligger

  Sam van Rooy 26 maart 2017,
  Wat De Morgen niet wil of durft publiceren, leest u hier.

  Na een oproep van Maarten Boudry verscheen in De Morgen een zeer lezenswaardige brief van ‘een jonge dwarsligger’, een ex-moslim uit Irak, getiteld: ‘De angst voor de islam is een van de meest rationele angsten die iemand kan hebben’. Ik schreef een reactie, die De Morgen niet wilde publiceren (zonder opgaaf van reden). Ik kan wel raden waarom: dat zogenaamd ‘extreemrechts’ de hand reikt naar vrijdenkers binnen de moslimgemeenschap en ex-moslims, past niet in het politiek correcte frame.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  27-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

  Linkse trol Erik van Muiswinkel roept op tot aanvallen van Thierry Baudet

  Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

  Foto: Kennisland (bron: Wikimedia Commons). Erik van Muiswinkel roept mensen op om Thierry Baudet overal aan te vallen.

  Hij zit nog maar net in de Tweede Kamer, maar de demonisering van Thierry Baudet is al begonnen.

  Net als je dacht dat het niet erger kon worden — met een nepfeministe die vrouwen oproept om een taart te bakken van hun menstruatiebloed en die vervolgens in het gezicht van Thierry Baudet te gooien — doet Erik van Muiswinkel er een schepje bovenop. Deze ‘verlichte’ boven-ons-gestelde roept iedereen namelijk op om massaal geweld te gebruiken tegen de lijsttrekker van Forum voor Democratie:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  26-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken schopt luie islamitische hoofddeksels aan het werk

  Denemarken schopt luie islamitische hoofddeksels aan het werk

  Islamitisch spook.

  Denemarken ontneemt sociale bijdragen van moslimvrouwen die liever met een hoofddeksel rondlopen dan aan het werk gaan. Mag het dragen van een hoofddoek een manier zijn voor islamitische vrouwen om zich aan werk te onttrekken, en daarom moeten worden verzorgd met sociale voorzieningen? Nee, zegt de regering van Denemarken, en heeft nieuwe instructies aangekondigd voor de gemeentes in het land, schrijft Den korte avis.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Is dat rechtvaardigheid?" Minderjarige doet mee aan groepsverkrachting in Oostende, zijn vader vindt de straf te streng

  "Is dat rechtvaardigheid?" Minderjarige doet mee aan groepsverkrachting in Oostende, zijn vader vindt de straf te streng

  © thinkstock.
  24/03/17 - 15u40  Bron: Belga

  De Brugse correctionele rechtbank heeft een 18-jarige van Iraakse origine tot 7 jaar effectieve celstraf veroordeeld voor zijn rol in een groepsverkrachting in Oostende. De beklaagde was nog minderjarig op het moment van de feiten, maar werd uit handen gegeven door de jeugdrechter. Na de uitspraak trok zijn vader nog stevig van leer tegen de rechter. "Is dat rechtvaardigheid, zeven jaar cel om twee keer met dat meisje te vrijen? "
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medina – een oorspronkelijk Joodse Stad

  Medina – een oorspronkelijk Joodse Stad

  Donderdag, Maart 23, 2017

  Door Joseph E. Katz. Vertaling: Likoed Nederland, 23 maart 2017.

  Al-Masjid_al-Nabawi
  Medina heeft tegenwoordig niets Joods meer

  Hoewel dit feit weinig bekend is, was de op één na heiligste stad van de Arabische wereld – Medina – eerst bewoond door Joodse stammen.

  Dit hoewel geclaimd wordt dat het zogenaamd één van de “zuiver Arabische” steden zou zijn. De geschiedenis laat zien dat het Jodendom zich stevig had gevestigd in Medina – al twee eeuwen voor de geboorte van Mohammed.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  25-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkskrant-columniste doet huiliehuilie want kwetsende tweets

  Volkskrant-columniste doet huiliehuilie want kwetsende tweets

  Maar Thierry Baudet mag je grenzeloos demoniseren, want die heeft geen gevoel


  “Sinds ik op twitter en in de Volkskrant kritiek uitte op Thierry Baudet is het bal. Nou had ik Baudet ook wel een verkrachtingsverheerlijkende fascist genoemd. Potige woorden, en ja, wie uitdeelt moet ook bereid zijn om te ontvangen. Maar de niet-aflatende stroom woordenpoep die me ten deel viel was zelfs voor mij als drekveteraan bijna te veel.

  Het is verbijsterend hoe sterk je moet zijn om als vrouw je mening te uiten. Ik ben niet altijd sterk. Soms kan ik niet tegen haat. Misschien is dat ook wel goed, bedacht ik me, terwijl ik dinsdag Twitter uitzette. Ik kan nog geraakt worden.”

  Ach kijk nu toch eens! Volkskrant-columniste Asha ten Broeke, die per strekkende column vrijwel niets anders kan dan haten, haten, haten, haten, haten, haten, haten en natuurlijk karaktermoorden, met name op alles wat te man, te blank, te rechts, te succesvol, te hetero, te aantrekkelijk en te realistisch is (zo is Geenstijl een ‘extreemrechtse haatwebsite’ en de democratisch verkozen volksvertegenwoordiger Thierry Baudet een ‘verkrachtingsverheerlijkende fascist’) gebruikt haar GoedVolk-kwaliteitscourantpodium om eens uitgebreid huiliehuilie te doen over al die gemene mensen die ook wel eens op haar haten.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.

  Ex-jihadiste: “Hoezo terrorisme. Dit is een invasie met een duidelijk veroveringsplan.

  Screenshot_43

  Isik Abla: “De islam is geen religie van vrede. Het is krankzinnig dat het Westen dat niet wil inzien.”
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Isik Abla kent de islam. Maar het Westen kent ze niet.

  Isik Abla, een voormalige jihadiste, kent de islam. Maar ze kent het Westen niet. Op geen enkele manier. Het Westen is een voor een moslim onverklaarbaar verschijnsel. Daar bestaat vrijheid van religie in een vorm zoals ze binnen de islam eenvoudigweg ondenkbaar is. Iedereen in het Westen mag zo vaak van religie wisselen als hij wil. Of zelfs géén religie hebben. Binnen de islam staat op dat alles de dood. In het Westen mag alles in twijfel worden getrokken. Zelfs de eigen religie. Binnen de islam staat daarop de dood. Vandaar dat ze niet kan begrijpen dat het Westen het ware gezicht van de islam: zijn moorddadige, gewelddadige, uiterst racistische, intolerante, op wereldheerschappij gerichte karakter niet wil inzien.
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  24-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam

  Het Westen onderschat de totalitaire verleiding van de islam


  Afshin Ellian 

  Het symbool van de democratie in Europa werd aangevallen. Weer diende een auto als effectief moordwapen. Daarnaast gebruikte de jihadist zijn slagersmes. Wie en wat het volgende doelwit is, houdt de gemoederen bezig. De Londense dader is in Groot-Brittannië geboren. Hij was eerder al door de Britse veiligheidsdienst MI5 onderzocht om zijn extremistische ideeën. Toch werd hij gezien als een randfiguur.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neurochirurg schrijft valse medische attesten uit: "Minimaal duizend fraudeurs kregen onterecht uitkering"

  Neurochirurg schrijft valse medische attesten uit: "Minimaal duizend fraudeurs kregen onterecht uitkering"
  Vier aanhoudingen in Limburgs onderzoek naar uitkeringsfraude

  Bewerkt door: ADN
  24/03/17 - 16u06  Bron: Belga


  Illustratiebeeld. © thinkstock.

  uitkeringsfraude Het gerecht in Limburg heeft onder impuls van het arbeidsauditoraat een grootschalige uitkeringsfraude blootgelegd, waarbij een neurochirurg uit Hasselt met adres in Knokke betrokken is. Hij schreef valse medische attesten uit, zodat mensen onterecht een ziekte- of invaliditeitsuitkering toegewezen kregen. De fraude was al jaren bezig en honderden personen zouden van het systeem gebruik hebben gemaakt. Twee spilfiguren, B.B. uit Heusden-Zolder en I.A. uit Genk en een helper zorgden dat de mensen, die een uitkering wensten, bij de arts terechtkonden. Vier aangehouden verdachten zijn deze voormiddag voor de raadkamer in Hasselt verschenen.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

  Britse minister van Defensie bevestigt ‘islamitisch terrorisme’ Londen en tsunami van islamitische terreur

  'Alleen al afgelopen jaar meer dan dozijn terreuraanslagen verijdeld'

  De aanslag woensdag in Londen houdt verband met ,,islamitisch terrorisme”. Dat heeft de Britse minster van Defensie Michael Fallon donderdag verklaard.

  Hij zei tegen de BBC dat de politie alleen al over het afgelopen jaar meer dan een dozijn terreuraanslagen heeft verijdeld. De aanslag in Londen, die gedaan is met ,,spullen uit het dagelijks leven”, is volgens hem moeilijker tegen te gaan. Fallon liet weten dat de beveiliging van het parlementsgebouw tegen het licht wordt gehouden.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  23-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

  Overheidsonderzoek: 1/3 jonge moslims in Europa achter geweld en terreur voor islam

  Onderzoekers: Niet sociale of economische achterstelling, maar islamitische religie is belangrijkste reden - Frankrijk op tweesprong: kiest het soevereiniteit en vrijheid onder nationalist Le Pen, of een Europese Superstaat en islamisering onder globalist Macron? Peilingen wijzen het laatste uit

   
  Inmiddels vinden er wekelijks wel ergens in Parijs massale gewelddadige migrantenrellen plaats, waar de media uit politiek-correcte overwegingen amper over bericht.

  Uit een Frans overheidsonderzoek blijkt dat critici van de massa immigratie altijd gelijk hebben gehad: minstens een derde van alle jonge moslims staat achter geweld en terreur om de islam te verspreiden, en is bereid om daar ook zelf aan deel te nemen. Het volledige onderzoek wordt pas na de presidentsverkiezingen gepubliceerd, omdat de uitkomsten ervan bepaald niet politiek-correct zijn, en men bang is dat het Front Nationaal kandidaat Marine Le Pen nog meer stemmen zal opleveren.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan: "Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen"

  Erdogan: "Geen enkele Europeaan zal nog veilig over straat kunnen lopen"

    
  22/03/17 - 12u08  Bron: Reuters, The Independent© afp.

  Europeanen zullen nergens ter wereld meer veilig over straat kunnen lopen. Dat zegt Turks president Recep Tayyip Erdogan. Hij vindt dat de Europese attitude moet veranderen.

  "Als Europa zijn houding tegenover Turkije niet wijzigt, dan zal geen enkele Europeaan veilig over straat kunnen lopen", zegt Erdogan op een evenement voor plaatselijke journalisten in Ankara.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Het onzinnige pleidooi van Jeroen Smit voor immigratie als oplossing voor vergrijzing

  'De Nederlandse bevolking is in 2060 verdriedubbeld tot ruim 52 miljoen personen'


  Jeroen Smit hield onlangs in de Buitenhof-rubriek Schuim en As een pleidooi voor immigratie. Inspiratiebron vormde een artikel in The Economist. Immigratie, zo betoogde Jeroen Smit, is onder andere nodig als oplossing voor de vergrijzing. “Het is ook in belang van de rijke landen om veel meer migranten toe te laten, vooral omdat in veel van die landen de bevolking vergrijst” parafraseert Smit het Economist-artikel, “Wie gaat de toekomstige pensioenen betalen? Hardwerkende migranten zijn nodig … om daarin te voorzien”.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  21-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog tegen alle mensen van de wereld: “Word wakker en zorg dat iedereen om je heen wakker wordt”

  De oorlog tegen alle mensen van de wereld: “Word wakker en zorg dat iedereen om je heen wakker wordt”

  Door Pieter Stuurman: Dit wordt geen leuk stukje. En dat is ook niet de bedoeling. Ik bedoel: ik schrijf dit niet voor mijn eigen lol, noch voor de lol van de lezer. Ik schrijf het omdat het moet.

  Zoals de meeste lezers wel zullen weten, maak ik me al een tijd bezorgd over de crisis. Om die reden heb ik me er steeds meer in verdiept. En naarmate ik me er meer in verdiep, groeien mijn zorgen. Uiteindelijk heeft dat geleid tot mijn beslissing om tot een oproep te komen.
  Meer lezen op:
  jdreport.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met beroepsprocedures frustreren kansloze asielzoekers massaal uitzetting

  Met beroepsprocedures frustreren kansloze asielzoekers massaal uitzetting

  Kansloze asielzoekers blijven het Nederlandse asielsysteem frustreren. Hoewel zij geen uitzicht hebben op een verblijfsvergunning, traineren ze het proces op grote schaal door protest te blijven aantekenen.

  Tegen de trends van de laatste jaren in, is het aantal mensen gestegen dat in vreemdelingendetentie zit, schrijft De Telegraaf op basis van de jaarlijkse Rapportage Vreemdelingenketen van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  20-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims: Waarom naar Europa?

  Moslims: Waarom naar Europa?

  Screenshot_132
  (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

  Waarom zoeken moslims landen uit om naar te emigreren, waarin een volledig ander waardesysteem geldt? En waarom proberen ze deze landen daarna hun waarden op te leggen?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratieminister liegt over extreem hoog aantal verkrachtingen in Zweden

  Migratieminister liegt over extreem hoog aantal verkrachtingen in Zweden

  Zweden, maart 2017

  Ylva Johansson
  De Zweedse minister van integratie Ylva Johansson zei bij een BBC interview dat het aantal verkrachtingen in Zweden is gedaald. Echter: ze moet nu toegeven dat haar uitspraak onjuist was. In 2016 nam het aantal verkrachtingen en aanrandingen toe met 13%.
  Mer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe multiculturalisme de Nederlandse samenleving bedreigt

  Hoe multiculturalisme de Nederlandse samenleving bedreigt

  multiculturalisme 4

  Een multiculturele samenleving is de utopie van menig links-liberale Nederlander. De media, politici, de ambtelijke toplagen, allen staan maar wat graag vooraan om het multiculturalisme te promoten.

  Maar wellicht beseffen links-liberale Nederlanders niet dat een multi-etnische samenleving een gevaar vormt voor de staat, omdat het in feite niks anders is dan een kweekvijver vol met potentiële rekruten voor een proxy-force, ingezet door een (groot)macht die als achterman optreedt
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  18-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zucht: Pechtold sloot 1,7 miljoen PVV-‘racisten’ al meteen uit, maar wil best praten met Nederland-hatend DENK

  Zucht: Pechtold sloot 1,7 miljoen PVV-‘racisten’ al meteen uit, maar wil best praten met Nederland-hatend DENK

  Screenshot_76
  (Door:  Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie hanteert ook alweer de meeste standaarden van dit land?

  “Alexander Pechtold!”, zou de spiegel terug schreeuwen, alvorens in duizenden stukjes uiteen te vallen van woede. Het is hierbij namelijk officieel: deze man neemt definitief “zonder aanziens des persoons” niet al te letterlijk.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nos en de Turkenrellen

  De Nos en de Turken rellen
  Bart Schut en Hans Mol


  » Reageer (0)
  17-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de PVV op 15 maart 2017 nog niet de grootste werd

  Waarom de PVV op 15 maart 2017 nog niet de grootste werd


  Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

  De PVV van Geert Wilders won 5 zetels in de peilingen, maar voldeed met 20 zetels niet aan de verwachtingen van zowel PVV fans – zoals ik – als ook de grote anti PVV lobby. Vooral niet als je bedenkt dat de PVV twee jaar lang op de eerste plaats stond in de peilingen, en zelfs op 42 virtuele zetels heeft gestaan.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl;


  » Reageer (0)
  15-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misdaadgolf door migranten in Duitsland

  Misdaadgolf door migranten in Duitsland

  Duitsland, maart 2017

  Criminele asielzoeker
  De laatste Duitse misdaadcijfers laten een stijging van 95% zien van geweld door asielzoekers en migranten. Bij ongeveer 60% gaat het om geweld in AZC’s en de andere 40% vond plaats in de publieke ruimte. Dezelfde migranten worden vaak aangehouden voor diefstal en drugscriminaliteit. , maar het gaat ook vaak om andere vormen van criminaliteit.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  14-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feiten over immigratie zijn taboe
  Feiten over immigratie zijn taboe
  Rob Pietersen


  Afrikaanse migranten op Lampedusa, een van de poorten tot Europa. © AFP

  Tien wetenschappers deden opzienbarend onderzoek, maar het was 'niet politiek correct' en het verdween in een bureaula. In 'Het immigratietaboe' schrijft Joost Niemöller over die wetenschappers, hun onderzoek, hun waarheid die niet gehoord mocht worden, de angst voor feiten én over cijfers die je de kiezers niet kunt uitleggen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  13-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthulling: Rutte en Merkel sloten geheim akkoord met Turkije om jaarlijks 250.000 nepvluchtelingen op te nemen

  Onthulling: Rutte en Merkel sloten geheim akkoord met Turkije om jaarlijks 250.000 nepvluchtelingen op te nemen

  Merkel en Rutte bedonderen de boel samen. Minister-president Rutte (bron: Wikimedia Commons)

  Foto: Merkel en Rutte bedonderen de boel samen. Minister-president Rutte (bron: Wikimedia Commons)

  De hypocriete aap komt uit de mouw: Mark Rutte en Angela Merkel sloten in het geheim een akkoord met Turkije om Europa jaarlijks 150.000 tot 250.000 nepvluchtelingen te laten opnemen. Die informatie deelden ze niet mee aan andere Europese leiders. 

  Mark Rutte, een grotere hypocriet en opportunist is er niet. De man hangt werkelijk van leugens aan elkaar. En maar grijnzen en mensen de les lezen als ze hem bekritiseren.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Bestrijd degenen die niet in Allah geloven” (Koran 9:29)

  Screenshot_105
  (Door: “Balkanske priče”)

  De islam is permanent in oorlog met de niet-islamitische wereld, al 1400 jaar! Volgens de islam is de wereld verdeeld in dar al-Islam (‘Huis van de Islam’) en dar al-Harb (‘Huis van de Oorlog’). Het eerste is het gebied waar de islam regeert, het tweede heet ook wel dal al-Koefr (‘huis van de ongelovigen/niet-moslims’), dat is het gebied dat nog niet aan de islam onderworpen is. Het kan voor moslims in Nederland pas ‘vrede’ zijn als heel Nederland aan de Sharia onderworpen is. Het woord ‘islam’ betekent niet ‘vrede’, zoals vaak beweerd wordt, maar ‘onderwerping’….Geloven in de islam is het geloof te hebben dat de hele wereld veroverd en onderworpen moet worden.
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  12-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte gaf Erdogan macht hier door dubbele nationaliteit te bevorderen

  Rutte gaf Erdogan macht hier door dubbele nationaliteit te bevorderen        

                                             

  after the Vergilius Vaticanus

  Door Joost Niemöller

  Erdogan is een dictator in nood en een dictator in nood maakt rare sprongen. Eerst steunde hij ISIS. Toen de Russen de Turkse bevoorradingsvrachtwagens naar Raqqa bombardeerden, koos Erdogan ervoor te draaien en sloot hij een geheime vriendschapsdeal met Poetin. Daarmee creëerde hij een nieuw intern probleem, want ISIS is populair onder de Turkse bevolking. Turken die moslimbroeders vermoorden, dat oogt niet goed in de krant. En dan is er het Koerdenprobleem. Met hulp van een fakecoup wist hij zijn potentiële tegenstanders uit te schakelen. Nu wil hij middels een referendum nog meer macht naar zich toetrekken. Waarna hij de islamisering verder kan uitvoeren.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielbestorming 2016: “Vluchtelingen” kostten de Duitse belastingbetaler minstens ¤ 23 miljard

  Asielbestorming 2016: “Vluchtelingen” kostten de Duitse belastingbetaler minstens € 23 miljard

  Screenshot_74
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De kosten voor de opname, de onderbrenging en de verzorging van “asielzoekers” in Duitsland zijn voor het jaar 2016 vermoedelijk hoger dan verwacht. Dat blijkt in ieder geval uit cijfers van de Wetenschappelijke Dienst van de Duitse Bondsdag. Tot nu toe zijn alleen nog maar de data van de deelstaten Beieren, Schleswig-Holstein, Hessen en Berlijn beschikbaar. “De cijfers van de Wetenschappelijke Dienst uit vier verschillende Duitse deelstaten tonen aan: wanneer men de kosten berekent over alle deelstaten, dan zullen er voor 2016 vermoedelijk ongeveer € 23 miljard voor migranten en vluchtelingen uitgegeven zijn”,
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressieve Nederturken veranderden vannacht Rotterdam in een slagveld

  Agressieve Nederturken veranderden vannacht Rotterdam in een slagveld

  C6rjausWwAEufVg.jpg large

  Foto: Politiepaarden sjokken langs de ravage in Rotterdam. Bron: @VSchildkamp / Twitter.

  Zoals inmiddels wel bekend is, heeft Nederland afgelopen nacht de Turkse minister Kaya geweigerd om een toespraak te houden in Rotterdam, en haar daarna richting Duitsland begeleid. Veel Nederturken waren het niet eens met die zet, en hebben in ruil daarvoor het centrum van Rotterdam in één grote puinhoop veranderd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  11-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malmö gevaarlijkste stad West-Europa; bijna alle arrestanten zijn buitenlanders

  Malmö gevaarlijkste stad West-Europa; bijna alle arrestanten zijn buitenlanders

  Malmö
  Volgens cijfers van de kranten HD en Sydsvenskan is Malmö de gevaarlijkste stad van West-Europa. Op de ‘moord-index’ heeft de stad het cijfer 3.4, d.w.z. 3.4 moorden per 100.000 inwoners. Parijs scoort 1.8, Londen 1.3, Kopenhagen 1.1 en Berlijn 1. 

  Aanrandingen zijn routine
  In 2016 vonden 11 moorden plaats in Malmö. Er is sprake van grootschalige rellen, er worden vaak auto’s in brand gestoken, en aanrandingen zijn vrijwel routine.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

  Mark Rutte zet geharde oorlogsmisdadigers en ervaren koppensnellers in om van de Nederlandse bevolking af te komen

  Het lijkt er meer en meer op dat Mark Rutte (VVD) helemaal klaar is met de Nederlandse bevolking en er nu definitief van af wil. Hij laat ze met opzet over oorlogsgebieden vliegen en weigert dan stenen te zoeken als ze uit de lucht geschoten worden. Hij importeert meer mohammedanen, waarvan iedereen die geschiedenis gestudeerd heeft weet dat ze komen om ons te onderwerpen en in slavernij te voeren, dan enige minister-president voor hem. Geen premier in het verleden heeft zoveel macht overgedragen aan de ongekozen dictatuur waar we door bezet zijn.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

  Getuigen: Daders aanslag Düsseldorf waren 3 Afrikaanse migranten die met bijlen op jongeren inhakten

  Oostenrijkers: Politie liet getuigen van aanslag gewoon weggaan, waarna de media met valse informatie kwam – Moeder van zwaar gewonde zoon: De media bagatelliseren alles, wat slecht en onbegrijpelijk is

   
  De zoveelste ‘amoklauf’ van een ‘psychisch verwarde einzeltäter’. Met massa immigratie en islam heeft het allemaal niets te maken, zo blijft de overheid de bevolking wijsmaken.

  En wéér lijkt de Duitse politie en overheid te liegen dat het gedrukt staat over de aanval met een bijl op het centraal station in Düsseldorf gisteren. In de media wordt beweerd dat het ‘niet om een terreuraanslag’ ging, en de enige dader ene Fakir H, een Duitser met Joegoslavische wortels en –hoe kan het ook anders- ‘psychische problemen’ zou zijn. Getuigen op het station hebben echter iets heel anders gezien, namelijk drie Afrikaanse migranten die met bijlen en machetes op jongeren inhakten. Maar moslimmigranten kunnen, mogen en moeten van de elite nooit de daders zijn, want er komen verkiezingen aan – volgende week in Nederland, daarna in Frankrijk en Duitsland. En ‘ze’ kunnen niet hebben dat de burgers wakker worden en dit zelfvernietiging-door-massa-immigratie-en-islamisering beleid wegstemmen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedenis van het islamitisch radicalisme

  Geschiedenis van het islamitisch radicalisme

  Screenshot_27
  (Door: Petra de Geus)

  Inleiding: Dit artikel is een samenvatting van de oratie van de islamoloog Hans Jansen “De radicaal-islamitische ideologie: van Ibn Taymiyya tot Osama ben Laden“. Zij werd uitgesproken op dinsdag 3 februari 2004 bij de aanvaarding van zijn bijzonder hoogleraarschap op het vakgebied van het hedendaags islamitisch denken. Aangezien 2004 al weer ver achter ons ligt, heb ik geprobeerd de denktrant verder door te trekken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  10-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Nederland. Het is aan u.

  De toekomst van Nederland. Het is aan u.


  Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier. Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden. Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet wil geen Turkse toespraken omdat dat ‘Wilders in de kaart speelt’

  Kabinet wil geen Turkse toespraken omdat dat ‘Wilders in de kaart speelt’

  NOS:
  De Turkse minister van buitenlandse zaken zegt dat Nederland hem vroeg hier geen campagne te komen voeren omdat dat Geert Wilders in de kaart zou spelen.

  Turkse minister: Wij doen wat we willen in Nederland

  Asscher en Rutte doen alsof ze die Turk hier niet over de vloer willen, maar de onderdanige dhimmies hebben dus dat verzoek gericht aan de Turken, omdat ze bang zijn dat Geert Wilders er garen bij spint. Niet omdat ze zelf iets tegen Turkije hebben. Dat laatste is ook moeilijk voorstelbaar. Mark Rutte heeft geheel vrijwillig 6 miljard naar Erdogan overgemaakt om de genocide op de Koerden te financieren, en dat alleen maar omdat de Armeniërs al een tijdje op zijn.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland: Meer dan 14.000 nieuwe immigranten per maand

  Duitsland: Meer dan 14.000 nieuwe immigranten per maand

  Screenshot_20
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De illegale immigratie uit de Derde Wereld naar Duitsland blijft constant hoog: in februari kwamen er 14.289 nieuwe “asielzoekers” Duitsland binnen. In januari 2017 bedroeg het aantal binnengekomen “asielzoekers” 14.467.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  09-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijks fatale aantrekking tot de islam

  Frankrijks fatale aantrekking tot de islam

  door Giulio Meotti  •  7 Maart 2017


  In zijn recente boek Zal de kerkklok morgen nog luiden? neemt Philippe de Villiers nota van de verdwijning van kerken in Frankrijk en de vervanging ervan door moskeeën. Hierboven afgebeeld: op 3 augustus 2016, als Franse oproerpolitie een priester en zijn congregatie uit de kerk van St Rita in Parijs sleepte, voorafgaand aan de geplande sloop. Front Nationale leider Marine Le Pen zei woedend: "En wat als ze parkeerplaatsen maken op de plaats van salafistische moskeeën, en niet van onze RT video
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

  EEN BRABANTSE ZOTSKAP…

  Screenshot_202
  (Door: “Driek”)

  Soms overvalt mij plotsklaps een vreemde vermoeidheid die mij ineen doet zinken. De oorzaak daarvan is toe te schrijven aan den dagelijkse berichten over de volgelingen van dien quatsch-profeet Mohammed. Hoge bloeddruk, hartkloppingen en moedeloosheid teisteren dan mijn gestel. Doch ik ontkom er niet aan. Want zojuist lees ik op de site van Geen Stijl dat de angst van den burger voor dien moorddadige islam volkomen ongegrond is. Welnu, spitsvondig lezer van E.J. Bron, wat blijkt? Emile Gerardus Maria Roemer (1962), heeft zich op den studie der koran geworpen en vindt dat er geen enkele reden is de islam te wantrouwen. De angst voor de islam wordt ons aangepraat, zegt den carnavalskoning uit Brabant. Het is gewoon een fijne religie.
  Meer lezen op
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  08-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou ik de harten van Pechtold en Roemer uit hun borst willen snijden en rauw opeten?

  Zou ik de harten van Pechtold en Roemer uit hun borst willen snijden en rauw opeten?

  Nou nee. Maar ja, anderzijds kent een mens zichzelf misschien niet qua bloeddorst en de haat die ik gisteren voelde toen ik las dat Roemer en Pechtold uitgebreid hadden zitten betogen dat de islam prachtig is en de angst voor de islam geheel ongegrond . . . . .  ja, hoe was die haat eigenlijk? Ik moet even goed nadenken want ik heb gisteren bijna drie liter wijn nodig gehad om mezelf bewusteloos te krijgen.
  Meer lezen op:
  martienpennings..com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Judea & Samaria: Verscheidene Palestijnse terroristen opgepakt en één gedood tijdens vuurgevecht

  Judea & Samaria: Verscheidene Palestijnse terroristen opgepakt en één gedood tijdens vuurgevecht

  terror10
  Een Palestijnse terrorist van de Al Quds Brigades (moordbrigade van de Palestijnse Islamitische Jihad aka PIJ) in de Gazastrook toont trots zijn wapens: links de Koran en rechts een Kalashnikov automatisch geweer. Op de achtergrond een minnaret van een moskee.

  In de eeuwigdurende strijd tegen de Arabische en islamistische terreur jegens Joden en Israël, werd deze maandagochtend, 6 maart 2017, een Palestijns-Arabische terrorist geëlimineerd tijdens een vuurgevecht met soldaten van het Israëlische leger. Dat vuurgecht vond plaats in de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde stad Ramallah, Judea.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gewapende tak van onze linkse partijen

  De gewapende tak van onze linkse partijen

   

  Ik geloof dat die gedenkwaardige benaming van ons aller Fubar afkomstig is, en hoe terecht die constatering is mag blijken bij de actie van deze moderne SA troepen van vandaag.

  Wat wilde het geval? Dion Graus wilde samen met Geert Wilders een bezoek brengen aan de Stichting Dierenzorg in Zaandam. Prompt kwam “het Zaanse antifascitische actiefront in het geweer, ja u leest het goed, dat is dus een onderafdeling van de Amsterdamse hoofdmacht. Hier staat het artikel daarover;
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  07-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prominente leden Democratic Party hebben nauwe banden met Moslim Broederschap-organisatie ISNA

  Prominente leden Democratic Party hebben nauwe banden met  Moslim Broederschap-organisatie ISNA

  VS, maart 2017

  Hillary Clinton
  Diverse prominente leden van de Democratische Partij onderhouden nauwe banden met de door de Moslim Broederschap opgerichte Islamic Society of North America (ISNA).
  Zoals congreslid Keith Ellison uit Minnesota, die diverse keren sprak op ISNA-congressen. Congreslid Andre Carson uit Indiana kreeg duizenden dollars voor zijn campagne van organisaties die nauwe banden hebben met ISNA. Ook Keith Ellison uit Minnesota, Hillary Clinton, Bernie Sanders, Barack Obama ontvingen dergelijke donaties
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ‘foute’ burgemeester?

  Een ‘foute’ burgemeester?

  Prof. dr. David Pinto.

  Volgens prof. dr. David Pinto deugt er iets niet aan de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb. In zijn stad Rotterdam wordt een conferentie georganiseerd waar een sterke geur van islamitische terreur omheen hangt, namelijk die van Hamas. Dat de burgemeester weinig initiatief toont om conferenties van dat soort gajes te voorkomen, stoort de eminente professor in hoge mate…

  Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam ziet de komende conferentie van de Palestijnse terreurorganisatie Hamas in zijn stad niet als een bedreiging voor de openbare orde. Als belangrijk argument geeft de burgemeester daarbij op dat de politie en de Nationaal Coördinator Terrorisme & Veiligheid hebben laten weten dat ‘uit geen enkele bron blijkt dat de conferentie door Hamas wordt georganiseerd’.

  De journalist Carel Brendel heeft uitgezocht wie deze conferentie precies organiseren. Op zijn website schrijft hij:
  Meer lezen op:
  sta-pal.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?
  Na debat gisteren: Lijsttrekkers, mogen wij u nog wat vragen?

  Enkele prangende vragen voor Jesse Klaver, Mark Rutte, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Sybrand Buma, Emile Roemer en (de gisteren afwezige) Geert Wilders

   

  ‘De kijkers’ zouden na het debat in Carré gisteren GroenLinks lijsttrekker Jesse Klaver tot winnaar hebben uitgeroepen. Een vorige keer was dat D66 leider Alexander Pechtold. Wij hebben het gevoel dat zowel de publieke als commerciële omroepen in beide gevallen ‘een CNN’tje’ hebben gedaan, want wij kennen helemaal niemand die ook maar iemand in zijn omgeving heeft die dezelfde mening is toegedaan (maar misschien bent u wel de spreekwoordelijke uitzondering?). Wij hebben hoe dan ook nog wel wat vragen voor de politieke leiders, waarbij we voor de volledigheid ook de grote afwezige, PVV leider Geert Wilders, meenemen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan wordt legitieme dictator van Turkije na referendum over grondwet

  Erdogan wordt legitieme dictator van Turkije na referendum over grondwet

  Niets houdt hem dan tegen om Turkije te islamiseren

  Hoe meer macht Erdogan kreeg, hoe harder Turkije achteruitging: politiek, economisch en qua veiligheid.


  » Reageer (0)
  06-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Marokkaanse asielzoekers liegen over leeftijd en maken Uppsala onveilig

  Zweden, maart 2017

   Asielzoekers Zweden
  Afgelopen week zei parlementslid Marta Obminska dat niet-begeleide Marokkaanse jongeren voor grote problemen in Uppsala zorgen. Politie-inspecteur Daniel Larsson in Uppsala bevestigt haar uitspraken. Jonge Afghaanse niet–begeleide asielzoekers plegen misdaden om hun heroïnegebruik te betalen.
  Maar het gaat vooral om Marokkanen die geen vluchtelingenstatus hebben. Ze zeggen tussen de 16 en 20 te zijn, maar meestal zijn ze ouder.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van Nederland. Het is aan u.

  De toekomst van Nederland. Het is aan u.        

  Door Joost Niemöller

  Sinds de verkiezing van Trump, heb ik besloten peilingen niet meer serieus te nemen. Uit de peilingen zou nu al een week blijken dat Wilders wegzakt, dat Rutte stijgt en dat er een sterk groeiende populariteit zou zijn voor Pechtold dan wel Buma als premier.  Afgaande op De Hond is een vier of vijf partijenkabinet zonder Wilders mogelijk, al wordt dit lastig in de Eerste Kamer. Lastig, maar niet onmogelijk omdat andere partijen een dergelijk kabinet zouden steunen om Wilders buiten de regering te houden.  Gezien vanuit diezelfde redenatie zou ook een minderheidskabinet mogelijk zijn.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  05-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belachelijk! Nederlandse rechters tekenen petitie tegen Trump

  Belachelijk! Nederlandse rechters tekenen petitie tegen Trump

  Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op 1 maart 2016. Het ontwerp is door Kaan Architecten. Bas Kijzers / Rijksvastgoedbedrijf (bron: Wikimedia Commons)

  Foto: Hoge Raad der Nederlanden in Den Haag. De officiële opening van het nieuwe gebouw is op 1 maart 2016. Het ontwerp is door Kaan Architecten. Bas Kijzers / Rijksvastgoedbedrijf (bron: Wikimedia Commons)

  Afshin Ellian, Derk Jan Eppink en Kees de Lange zijn terecht woedend.

  Gekker dan dit wordt het niet:

  1086 Nederlandse rechters hebben een petitie getekend waarin staat dat uitspraken van de Amerikaanse president Trump de rechtstaat ondermijnen. Dat is bijna de helft van het totale aantal rechters in Nederland, 2400.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

  Overal in Groot-Brittannië infiltreren islamitische extremisten de scholen

  screenshot_111
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De “integratie-tsarina” waarschuwt dat overal in Groot-Brittannië islamitische extremisten proberen de scholen te ondermijnen. Terwijl zij de bewijzen voorlegde aan de parlementariërs, zei Dame Louise Casey, die het onderzoek naar de problemen met de ongecontroleerde immigratie leidde, dat het “Trojaanse Paard” schandaal, waarbij islamitische extremisten in Birmingham scholen overnamen, wat in 2014 bekend werd, zich overal in het land herhaalt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Democraten weigeren moslim die Joodse scholen met bomaanslagen bedreigde te veroordelen

  Bernie Sanders eiste van Trump een ‘luide en krachtige’ reactie tegen antisemitisme, totdat bleek dat de dader een bepaalde huidskleur en religie had, en ook nog een van zijn supporters was. Nu hullen Sanders en alle andere topdemocraten zich in hypocriet stilzwijgen.

  De 31 jarige Juan Thompson (foto) die in St.Louis door de FBI werd gearresteerd nadat hij minimaal acht, maar vermoedelijk ongeveer honderd Joodse instellingen -waaronder scholen- had bedreigd met bomaanslagen, blijkt een moslim te zijn die supporter is van Bernie Sanders en de gewelddadige racistische haatgroep ‘Black Lives Matter’. Thompson was verslaggever bij The Intercept, maar werd enige tijd geleden ontslagen omdat hij nepnieuws berichten had geplaatst en zijn bronnen had verzonnen. Desondanks weigeren top Democraten nog steeds hem te veroordelen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  04-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Bussemaker en de gematigde islam in Marokko

  Minister Bussemaker en de gematigde islam in Marokko

  24265440544_a628aa19c9_b

  Minister Jet Bussemaker van Onderwijs vindt het (samen met haar collega Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking) 2,5 miljoen euro waard dat Nederlandse studenten kennis maken met Marokko, omdat daar de gematigde islam de norm is. Hoe in godesnaam krijgt ze die flauwekul uit haar zogenaamd feministische mond?

  Hoezo is het gematigd als je wordt gearresteerd en bestraft met tot zes maanden cel, omdat je je niet aan de ramadan houdt en openlijk eet en drinkt? Hoezo is het gematigd als je bij je geboorte al tot moslim wordt verklaard? En als in de grondwet staat dat het strafbaar is om de islam te verlaten? In Marokko kun je tot vijf jaar de gevangenis in gaan en een beroepsverbod opgelegd krijgen als je God en/of zijn profeten beledigt of belastert. Wat is daar gematigd aan?
  Meer lezen op
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

  Immuniteit van Marine Le Pen vandaag opgeheven en mag zij door Franse justitie vervolgd worden

          

  Nadat afgelopen dinsdag de juridische commissie van het EU parlement met meerderheid gestemd had voor het opheffen van de immuniteit van Marine Le Pen, lijstaanvoerder namens het Front National  voor de komende Franse presidentiële verkiezingen, heeft het EU parlement deze beslissing nu middels een stemming bekrachtigd.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  03-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

  Nederlandse Marokkaan: ‘Islam is zeer intolerant. Marokkaanse imams zijn gevaarlijk’

  Nederland, februari 2017

   Salman Ezzammoury
  De uit Marokko afkomstige fotograaf en beeldend kunstenaar Salman Ezzammoury (57) woont al jaren in Nederland. Hij waarschuwt voor de intolerantie van de islam.
  In een interview zegt hij: ‘Ik was heel verbaasd dat Nederlanders de islam zoveel ruimte geven. Want deze religie is zelf zeer intolerant. De moslims krijgen hier alle kans om deze kwade ideologie te verspreiden. Ik werd actief in Ede en voor de Marokkaanse gemeenschap, maar toen ze merkten dat ik een ongelovige was, werd ik lastig gevallen. Nu word ik nog in de gaten gehouden. De moslims doen niet mee aan de samenleving en zonderen zich af. Ze isoleren zichzelf, waardoor ze eenvoudig onder controle te houden zijn vanuit de Marokkaanse ambassade'.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

  “Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

  wilders
  PVV leider Geert Wilders na de EenVandaag Politicus van het Jaar-verkiezing 2016.

  Ik ben bedroefd en in opperste staat van verbazing. Ik zeg het u eerlijk: Ik ben intens diep bedroefd. Ik schaam me voor het leeuwendeel van mijn landgenoten, ik schaam me voor de leefsituatie in het leeuwendeel van de Europese lidstaten, en ik schaam me voor het leeuwendeel van de Europese politieke vertegenwoordiging.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

  Marine Le Pen publiceerde beelden van gruweldaden van ISIS – nu dreigt ze haar onschendbaarheid kwijt te raken

  screenshot_55
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De rechtscommissie van het Europees Parlement heeft zich er voor uitgesproken de onschendbaarheid van de Franse presidentskandidate Marine Le Pen op te heffen – op basis van in 2015 geplaatste beelden en onderzoek met betrekking tot “verbreiding van gewelddadige beelden” op internet.
  Meer lezen op:
  elbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

  Franse regering erkent dat deradicalisering moslims ‘totaal fiasco’ is

  Overheid wilde 3600 islamisten behandelen, kreeg slechts 9 deelnemers, waarvan er 0 het programma voltooiden - Frans-Iraanse radicalisering expert: Het enige wat helpt is islamisten opsluiten – Europese politiek weigert nog altijd de kern van het probleem, de islam zélf, te erkennen

   
  Dat de overgrote meerderheid van de moslims geen jihadstrijder wil worden, zegt helemaal niets. De Nazi’s kwamen ook met slechts 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht. En bijna overal waar moslims in de meerderheid komen en (nog) mogen stemmen, kiezen ze voor radicale islamisten (Hamas op de Gazastrook, Hezbollah in Libanon, Erdogan in Turkije, de Moslim Broederschap in Egypte, later afgezet door het leger).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


   


  » Reageer (0)
  02-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie

  Zo verdoezelt de Nederlandse staat de kosten van de immigratie        

  Vandaag verschenen er publicaties waarin staat dat door de komst van (kansloze) immigranten het aantal mensen in de bijstand sinds 2012 met 60.000 was gestegen.

  Het is voor iedereen duidelijk dat de opvang van kansloze immigranten veel geld kost. De capaciteit van de Immigratie en Naturalisatie Dienst moest worden uitgebreid, honderden opvanglocaties moesten worden gevonden, gehuurd in orde gebracht, het COA kreeg aanzienlijke budgetten en beslissingsbevoegdheid, personeel voor de opvang moest worden aangetrokken, een heel leger beveiligers, mensen moesten van kleding en eten worden voorzien (ze kwamen met niets, behalve kindbruiden), kregen gratis medische hulp, vergoedingen werden verstrekt om persoonlijke uitgaven te kunnen doen, mobiele telefoons werden aangeschaft.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Islam is zeer intolerant'

  'Islam is zeer intolerant'

   
  Ted Walker 25-02-2017

  EDE Hij noemt zichzelf vrijdenker, humanist en atheïst. Maar Salman Ezzammoury (57) groeide in Marokko op in een islamitische omgeving. In Nederland nam hij later het christelijk geloof onder de loep. De fotograaf en beeldend kunstenaar uit Ede neemt ferme standpunten in, zeker als het gaat om de Islam.

  Door Freek Wolff

  U bent geboren in de Marokkaanse stad Tetouan en groeide op met vijf zusters, terwijl uw vader overleed toen u twaalf was. Hij wilde graag dat u imam zou worden.

  ,,Iedere geboren Marokkaan wordt geregistreerd als moslim. Je hebt geen keuze, dat blijf je tot aan je dood. Als je dit niet meer wilt zijn, is dat strafbaar. Dat staat in de grondwet. Je mag niet overstappen op een andere religie. Daar kun je een gevangenisstraf van drie jaar voor krijgen. En mensen controleren elkaar, waardoor je problemen krijgt. Op de koranschool moest ik elke dag een pagina tekst uit mijn hoofd leren. Als je dat niet deed, werd je hard gestraft met een stok. Dat was gewoon mishandeling."
  Meer lezen op:
  barneveldsekrant.nl


  » Reageer (0)
  24-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeruzalem

  Beste mensen

  Ik ga een weekje naar , mijn zinnen verzetten en weer positieve energie opdoen.

  Groeten

  Harrie


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisten proberen openbare school over te nemen; plan om auto directrice op te blazen

  Islamisten proberen openbare school over te nemen; plan om auto directrice op te blazen

  Engeland, februari 2017

   Moslim machtsgreep op school
  Op de Clarksfield Basisschool in Oldham bij Manchester, hebben ouders en lokale politici gepoogd om de school islamitisch onderwijs op te dringen.
  Uit een gelekt overheidsrapport blijkt dat een jarenlange campagne van intimidatie tegen directrice Trish O’Donnell heeft plaatsgevonden. Op het hoogtepunt daarvan werden doodsbedreigingen gericht tegen O’Donnell en waren er plannen om haar auto op te blazen. Ook is ze aangevallen door een van de ouders. Er waren petities tegen O’Donnell en beschuldigingen dat ze niet gepast gekleed zou zijn.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale dreiging moskeeën’ in Nederland blijkt… fakenews. Reconstructie.

  Massale dreiging moskeeën’ in Nederland blijkt… fakenews. Reconstructie.         

  Door gastauteur Peter 

  Op 3 februari 2017 verscheen er een bericht van Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) dat er in 2016 een toename was van incidenten bij islamitische gebedshuizen.

  Wat waren dat voor incidenten?
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  23-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

  Migrantenprofessor: Verbond linksgroen met islam is grootste vijand van Europa

  Europa heeft objectiviteit en vrijheid van meningsuiting vervangen door politiek correcte, anti-Westerse en anti-democratische linksgroene ideologie

   
  Typerend voorbeeld van het anti-Europese linksgroene cultuurnihilisme, de Zweedse premier Stefan Löfven.

  Professor (em.) Bassam Tibi, ooit migrant uit Damascus en voormalig volgeling van de beruchte linkse ’68’er’ beweging in Europa, waarschuwt -mede als liberale moslim- dat het stilzwijgende verbond tussen linksgroen en islam de grootste vijand van Europa is, omdat beide ideologieën volgens hem samenwerken aan de islamisering en daaraan verbonden vernietiging van onze open en vrije samenleving. De ondergang van ons continent komt heel dichtbij nu de sociaaldemocraten en linksgroenen in Duitsland alle (moslim)migranten stemrecht willen geven, ook als ze nog maar net zijn gearriveerd (2).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het moet niet gaan om Wilders, maar om de problemen die hij aan de orde stelt

  Het moet niet gaan om Wilders, maar om de problemen die hij aan de orde stelt


  Afshin Ellian   

  Sjors Fröhlich, hoofdredacteur van BNR, schreef een open brief aan PVV-aanvoerder Geert Wilders, nadat die bekend had gemaakt het Carré-debat te mijden dat wordt georganiseerd door BNR (en RTL en Elsevier). Deze brief maakt een aantal zaken bespreekbaar.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  22-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.300 mensen met Vlaams Belang op straat tegen nieuwe extremistische moskee van 850.000 euro in Antwerpse wijk ‘Luchtbal’

  300 mensen met Vlaams Belang op straat tegen nieuwe extremistische moskee van 850.000 euro in Antwerpse wijk ‘Luchtbal’

  16797505_1421556391202633_21602184606235410_o
  Gisterenavond trokken 300 mensen met fakkels door de straten van de Antwerpse wijk Luchtbal om op initiatief van het Vlaams Belang te protesteren tegen de geplande komst van een nieuwe megamoskee.  De Marokkaanse moslimtempel zou moeten komen in het voormalige postgebouw aan de Noorderlaan, en moslims zijn momenteel druk bezig om 850.000 euro bij elkaar te krijgen – uiteraard ook met duistere financiering vanuit het buitenland. 
  Meer lezen op:
  re-act.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Slaats krijgt antwoord van Sam van Rooy: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”

  Jonas Slaats krijgt antwoord van Sam van Rooy: “Wie islam zaait zal sharia oogsten”

  Na de steniging

  Ik ga nu best wel een kwetsbaar stukje innerlijke beroering van mezelf laten zien. Naar aanleiding van het miljoenste hartverscheurend stupide stuk in de systeem-media over de islam dat mij dit keer werd toegezonden door Vlaamse vrienden, mailde ik het volgend terug aan die vrienden:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  21-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open Society Foundations bestrijden “islamofobie” via steun aan politieke islam

  Open Society Foundations bestrijden “islamofobie” via steun aan politieke islam

  Door Carel Brendel, 20 februari 2017

  Moslimbroeders bijeen met dank aan Open Society Foundations. Links Linda Sarsour, rechts Julie Pascoët.

  “Kom in actie tegen moslimdiscriminatie,” stond er in december boven een oproep van de Stichting Democratie en Media (SDM), de geestelijke erfgenamen van Het Parool, om subsidieaanvragen in te dienen. In een blog zette ik   de nodige kanttekeningen bij dit initiatief. In een achterliggend document (pdf) stond namelijk dat aanvragen in verband met de Tweede-Kamerverkiezingen met voorrang zouden worden behandeld. De subsidies hadden dus een politiek doel.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

  Gewelddadige rellen in Rinkeby – De politie heeft waarschuwingsschoten afgevuurd

  © Facebook 

  Zweden – Op dit moment is het zeer onrustig in de allochtone wijk Rinkeby in Stockholm. De politie werd met stenen bekogeld en er werden waarschuwingsschoten afgevuurd, veel auto’s staan in brand.

  De onrust begon ongeveer kwart over negen in de avond toen een politiepatrouille een gezocht persoon wilde arresteren op het metrostation in Rinkeby.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielaanvraag vervolgde christenen afgewezen door ambtenaar met hoofddoek

  Asielaanvraag vervolgde christenen afgewezen door ambtenaar met hoofddoek

  Duitsland, februari 2017

   Ambtenaar met hoofddoek
  CDU politicus Wolfgang Bosbach ontmoette onlangs een christelijke Irakese familie in Noord Rijnland-Westfalen die voor gewelddadige moslims waren gevlucht. Hun asielaanvraag werd bij immigratiedienst Bundesamtes für Migration und Flüchtlinge (BAMF) behandeld door een ambtenaar met een hoofddoek. Deze vrouw wees de asielaanvraag af. 
  Afgelopen jaar dienden 97.000 Irakezen in Duitsland een asielaanvraag in. In januari werd 64.4% van de Irakese asielaanvragen goedgekeurd.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net

   


  » Reageer (0)
  20-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Feministische Volksrepubliek Zweden: met hoofddoeken op naar Iran

  De Feministische Volksrepubliek Zweden: met hoofddoeken op naar Iran

  De Zweedse man wordt mentaal ontmand


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

  Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

    

  Jos van Zetten (bron: Flickr)

  Foto: Jos van Zetten (bron: Flickr)

  Waarin verschilt RTL Nieuws eigenlijk nog van de NPO? Ze zijn allebei knetterlinks en anti-PVV. 

  Geert Wilders legt vandaag de vinger op de zere plek wat RTL betreft.
  Nou zullen de meeste mensen wellicht niet weten wie die “RTL-baas Galjaard” is. Nou, twee jaar geleden legde de Media Courant al uit wie die man precies is en waar hij voor staat. Niet schrikken, maar hij blijkt een enorme Wilders-hater te zijn. Oh, en hij was een groot fan van… Diederik Samsom. Met andere woorden, meneer is een PvdA’er.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  19-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

  Frankrijk zet helft van leger in tegen dreigende burgeroorlog in 20 steden’

  Operatie Sentinelle: Franse leger probeert controle over land weer terug te krijgen – Le Figaro: Miljardensubsidies voor migrantenwijken hebben 40 jaar lang niets geholpen, maar enkel de sociale vrede gekocht

   
  Om de aanhoudende gewelddadige migrantenrellen in Parijs en zo’n 20 andere steden –waaronder Lille, Nantes en Rouen- te stoppen, zou de Franse overheid volgens bloggers en Twitter gebruikers al de helft van het leger hebben ingezet. De regels voor het gebruik van vuurwapens door agenten, gendarmes, soldaten en anti-terreureenheden zijn versoepeld, omdat steeds meer van hen met grof geweld te maken krijgen, en daarmee in een feitelijke burgeroorlog terecht zijn gekomen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale uitkeringsfraude ontdekt: Asielzoekers halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

  Massale uitkeringsfraude ontdekt: Asielzoekers halen in meerdere EU-landen uitkeringen op

  Massale uitkeringsfraude tot vele duizenden euro’s per migrant per maand – 2700 minderjarige criminele asielzoekers kosten stad Berlijn jaarlijks € 200 miljoen.

  Migranten blijken op eenvoudige wijze misbruik te kunnen maken van de sociale zekerheid in Europa, door zich in twee (of meer) verschillende landen als ‘vluchteling’ te laten registreren en uitkeringen aan te vragen. Vervolgens reizen ze dan gewoon met de bus heen en weer. In de Zuid Duitse plaats Lindau, vlakbij de grens met Oostenrijk, zijn al zo’n 80 fraudeurs gepakt. Volgens de autoriteiten zijn het er vermoedelijk nog veel meer die op deze wijze maandelijks vele duizenden euro’s ophalen. De politiek zwijgt tot nu toe over het even kostbare als schaamteloze misbruik.
  Meer lezen op:
  jdreport.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als moslim steun ik Trump

  Als moslim steun ik Trump

  Qanta Ahmed


  Qanta A. Ahmed © rv

  Essay Qanta Ahmed, immigrant en Amerikaans staatsburger, arts en moslima, staat achter Trumps inreisverbod, en achter de president die de bange Amerikaan begrijpt.

  De roltrappresident. Sinds ik hem de trappen van de Trump Tower af zag rollen om zijn kandidatuur bekend te maken - een surrealistische botsing tussen reality tv en de realiteit - noem ik hem zo. Zijn eigen partij steigerde, commentatoren en opiniepeilers verzekerden de wereld dat Hillary Clinton Obama zou opvolgen.

  Maar het moest Donald J. Trump worden. Dat had ik al gemerkt bij mijn hoogopgeleide patiënten, gewone New Yorkers bij wie Obama’s change was uitgewerkt. Goedgekleed zaten ze in mijn wachtkamer, maar de nacht brachten ze door in hun auto op een verlaten parkeerplaats. Na acht jaar hope waren zij verarmd.
  Meer lezen op:
  trouw.nl

  » Reageer (0)
  18-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandbrief Turkse winkeliers aan Berlijnse overheid: Verlos ons van geweld en verkrachtingen door asielzoekers

  Brandbrief Turkse winkeliers aan Berlijnse overheid: Verlos ons van geweld en verkrachtingen door asielzoekers

  De Duitse bondskanselier Angela Merkel. Foto: FNDE (bron: Wikimedia Commons)Door   

  Foto: Criminele asielzoekers in Kreuzberg worden niet uitgezet door Angela Merkel. Ze geeft Berlijnse hulpverleners gewoon meer geld om langer met deze zielige mannen te praten. Foto: FNDE (bron: Wikimedia Commons)

  In Berlijn vergaderen bewoners vandaag met overheden omdat de criminele activiteiten van Noord-Afrikaanse vluchtelingen niet te stoppen zijn en ze de keel uithangt. Het gaat om jonge mannen uit Egypte, Marokko, Libië en Tunesië die hun stad en buurten terroriseren met straatroven, aanrandingen, verkrachtingen en (homo)geweld. Rond Kreuzberg zijn de leefomstandigheden niet meer te harden. Turkse winkeliers klaagden per open brief bij de gemeente.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.

  Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.        

  Toren van Babel. Pieter Breugel.

  Door Joost Niemöller

  En opeens hadden de Nederlanders de hakken in het zand gezet over een punt dat al opgegeven leek: Zwarte Piet. Dat zag niemand aankomen. Dat wil zeggen: Niemand in de media en in de politiek, waar men allang geen flauw benul meer heeft wat er leeft onder de mensen. Maand na maand zagen deze mensen hoe ze op de tv werden uitgescholden voor racisten omdat ze aan een kinderfeestje deden, wat een onschuldig rollenspel was, maar vooral: De manier zoals wij dat doen hier.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (1)
  17-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs al week lang toneel van hevig geweld door migrantenjongeren

  Parijs al week lang toneel van hevig geweld door migrantenjongeren

  Frankrijk, februari 2017

  Banlieus branden door moslimrellen
  Al meer dan een week worden diverse Franse buitenwijken geteisterd door enorme rellen. De demonstranten, vooral jonge migranten, gooien overal ramen in. Op video’s is te zien dat gemaskerde mannen auto’s en in een geval zelfs een invalidenwagen in brand steken. De politie wordt belaagd met molotovcocktails en jeu-de-boule ballen. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangbare beeld kiezer populistische partij klopt niet

  Gangbare beeld kiezer populistische partij klopt niet


  Syp Wynia 

  Het gangbare beeld van de kiezer van populistische partijen klopt niet.

  De Nederlandse kiezer heet al sinds 1994 op drift te zijn. In dat jaar leden de regeringspartijen CDA en PvdA een voor die tijd ongekend verlies en staken voor het eerst ‘ouderenpartijen’ de kop op. Sinds die dagen hebben de traditionele regeringspartijen CDA, PvdA en VVD het van tijd tot tijd zwaar. Nieuwe partijen (zoals SP en PVV) zijn juist een vaste waarde gebleken.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  16-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op weg naar één staat voor Israël

  Op weg naar één staat voor Israël

  img_1960

  Aan het tijdperk van de ‘Tweestatenoplossing’ is 15 februari 2017 een einde gekomen. Het was achter de schermen in Parijs, precies één maand eerder, al duidelijk: het Israëlisch-Palestijnse conflict wordt niet opgelost door Judea Arabisch te maken. Precies 100 jaar na de Balfour-verklaring krijgt Israël de erkende grenzen die het is beloofd.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sietske Bergsma interviewt Ruud Koopmans: ‘Tolerantie voor islam is verdomd goedkope houding’

  Sietske Bergsma interviewt Ruud Koopmans: ‘Tolerantie voor islam is verdomd goedkope houding’

  'Sociale wetenschappen: deel van docenten en studenten beschouwt wetenschap als politiek met andere middelen'

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa's medelevende haat tegen Israël

  Europa's medelevende haat tegen Israël

  door Bat Ye'or  •  14 Februari 2017

  Tijdens WO-II trachtte het Bondgenootschap van Pétain en Hitler met de moefti van Jeruzalem te komen tot een uitroeiing van het Joodse volk, dat ze ervan beschuldigden de oorzaak te zijn van het kwaad. Vandaag de dag heeft dezelfde Alliantie met hetzelfde beleid dezelfde doelstelling geformuleerd met dezelfde motivatie: Israël moet worden uitgeroeid.

  Vandaag zijn we getuige van de opkomst van het wereldwijde kalifaat. Deze uitdrukking betekent dat de islamitische kijk op de geschiedenis op dit moment algemeen geldend is bij internationale instellingen. We zien het met de Jeruzalem-verklaring van de UNESCO, dit paleis van revisionisme. De Jeruzalem-verklaring probeert de oude geschiedenis van het volk van Israël te islamiseren, met behulp van de vele regeringen in Europa en andere christelijke landen.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  15-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

  Marokkaan die bij NOS zorgen uitspreekt over “verharding” blijkt zelf extremistische Jodenhater

  Schermafbeelding 2017-02-15 om 09.07.51
  Door   

  De Marokkaanse pizzabakker maakt zich in het NOS Journaal zorgen over discriminatie, maar blijkt zelf de grofste dingen over Joden te tweeten. 

  Wie dinsdag naar het NOS Journaal keek, was getuige van een flink staaltje zieligdoenerij. Maar liefst veertig procent van de Turken en Marokkanen in ons land zou zich hier minder goed thuisvoelen, vertelde een meneer van het Sociaal Cultureel Planbureau. Naar aanleiding van dat bericht werd de Marokkaanse pizzabakker Rachid el Hajoui geïnterviewd, die zijn zorgen uitsprak over de “verharding” van de Nederlandse samenleving.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische premier van Ontario gedwongen in hoekje van de moskee te wachten

  Lesbische premier van Ontario gedwongen in hoekje van de moskee te wachten

  Netjes wachten tot de mannen klaar zijn met bidden voor je mag komen vertellen dat “we allemaal gelijk zijn”.

  Voordat ze haar boodschap mocht verkondigen dat alle mensen echt heus waar helemaal gelijk zijn, werd de premier van Ontario Kathleen Wynne gedwongen om in haar eentje in de hoek van de moskee te wachten tot de mannen klaar waren met bidden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse leraar spreekt zich uit: ‘op scholen kunnen we de burgeroorlog al zien aankomen’

  Zweedse leraar spreekt zich uit: ‘op scholen kunnen we de burgeroorlog al zien aankomen’

  Zweden, februari 2017

   Burgeroorlog al op Zweedse scholen te zien
  Leraar geschiedenis en Engels John Dübeck op een Zweedse middelbare school, deelt zijn ervaringen op news site Avpixlat. Dübeck werkt sinds 2005 in het onderwijs en heeft een van oorsprong linkse achtergrond. Hij hekelt de politieke indoctrinatie die op scholen plaatsvindt: ‘Ook ikzelf heb meegedaan aan inquisitie-achtige pogroms tegen kritisch denkende scholieren, toen ik de media en de politiek nog geloofde. Ik heb daar nu diepe spijt van’.
  ‘Diverse scholieren willen zich graag tot Zweed laten naturaliseren, maar zijn bang om in hun gemeenschap voor racist te worden uitgemaakt, voor verbroken familierelaties, bang voor doodsbedreigingen, en soms zelfs marteling of moord'
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  14-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog steeds rellen in Parijse banlieues Diverse no-go area's

  Nog steeds rellen in Parijse banlieues Diverse no-go area's


   

  De mini-burgeroorlog in Parijse banlieues gaat door. In de nacht van maandag op dinsdag werden tenminste 25 ‘jongeren’ opgepakt voor het in brand steken van auto’s, het gooien van stenen naar de politie, het plunderen van winkels of openbare geweldpleging. Er zijn inmiddels meerdere no-go area’s in de Franse voorsteden ontstaan.

  In Bondy, Épinay-sur-Seine, Deuil-la-Barre, Élancourt, Chanteloup-les-Vignes, Nanterre, Clichy-sous-Bois en Asnières was de afgelopen dagen sprake van hevig geweld. Een pui van een politiebureau werd geramd, voertuigen werden in brand gestoken, ME’ers werden bekogeld met molotovcocktails en agenten die op brandende auto’s afkwamen werden aangevallen door ‘een groep van zo’n 30 jongeren met capuchons’. Ook zou een journalist zijn aangevallen.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

                                    

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer ‘arbeidsongeval’ in Gaza: Hamasterrorist bedolven onder het zand tijdens werken in aanvalstunnel

  Alweer ‘arbeidsongeval’ in Gaza: Hamasterrorist bedolven onder het zand tijdens werken in aanvalstunnel

  hamas-kill

  Andermaal een ‘arbeidsongeval’ in de Gazastrook. Maandagnamiddag kwam een lid van Hamas om het leven toen de aanvalstunnel die hij aan het graven was boven zijn hoofd in elkaar stortte.

  Ahmed Boraim kwam om tijdens de “instorting van een tunnel van het verzet“, volgens de website van de Qassam Brigades (het doodseskader van Hamas). “Tijdens zijn begrafenis werd hij omringd door zijn zeventig maagden,” berichtte de website van EoZ. Eind goed al goed, dus. Van vervloekt aards hard labeur recht naar de hemel naar een eeuwig leven gebaadt in erotiek, sex en lust, wie zou dat niet wensen?
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geloof uw correspondenten in het MO niet

  Geloof uw correspondenten in het MO niet

  Syrië 

  Carolien Roelants legde van de week uit waarom Bashar Al Assad nog steeds aan de macht is in Syrië.

  Dat komt, zei ze, ondermeer doordat de aanhang van de president niet verdeeld is en de opstandelingen wel. Die bestrijden elkaar onderling ook als het zo uitkomt. En verder doordat hij steun krijgt van Iran en andere sjiieten en natuurlijk ook van Rusland. Assad heeft er voor gezorgd dat zijn tegenstanders geïdentificeerd worden met IS. En het westen doet te weinig om de opstand te steunen. Aldus Roelants.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  13-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De PvdA wilde ook een muur bouwen.

  De PvdA wilde ook een muur bouwen.

  screenshot_99
  Ja, ho, wacht even, landgenoten. Ik moet nog even bijkomen. Ik zag namelijk nog even dat beeld voor me van die extreem linkse Trump-haters op het Malieveld. Happy vluchtelingenwelkomklappers, jute jurkjes (bio) en natuurlijk de onvermijdelijke PvdA’ers en ander geboefte. Het was een grote schande dat The Donald zomaar een muur gaat bouwen en dat Mexico daar nog voor moet betalen ook. Zo krijgt het woord ‘paywall’ weer een geheel andere betekenis, haha, maar dit terzijde. ‘Make love, not walls’, blaatten de onwetenden op het Haagse gras. Onthoudt u dit even, want ik neem u even mee naar Gouda, februari 2015. In deze stad die bekend staat om haar stroopwafels en kaas, moest een mega-haatreactor verschijnen. Maar er was wel een eis; de aanhangers van het Bloedsprookje wilden niet geconfronteerd worden met het aangrenzende kinderdagverblijf.
  Meer lezen op:
  boilingpoints


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imam in Moskee: “Stenig vrouwen tot de dood”.

  Imam in Moskee: “Stenig vrouwen tot de dood”.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 jaar na boek Filip Dewinter: politiek ‘ontdekt’ gevaar Saoudi-Arabië

  30 jaar na boek Filip Dewinter: politiek ‘ontdekt’ gevaar Saoudi-Arabië

  filipdewinterboekeigenvolkeerst
  Deze week werd Filip Dewinter door tal van ‘Vlaams Belang-watchers’ weer eens voor de 44e keer in zijn politieke loopbaan als ‘irrelevant’ bestempeld.  De aanleiding was zijn opgemerkte bezoek aan de Syrische President Assad, dat dagenlang de nieuwsberichten beheerste en zelfs een cameraploeg van de staatszender VRT tot bij Assad bracht voor een fel opgemerkt en becommentarieerd interview.  Journalisten en andere medewerkers van de leugenpers hebben wellicht een andere definitie van ‘irrelevant’ dan gewone stervelingen.
  Meer lezen op:
  rechtactueel.com


  » Reageer (0)
  12-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders wil weer politiek met inhoud

  Geert Wilders wil weer politiek met inhoud


  Door Joost Niemöller

  Als iets mij opviel aan het tv interview aan dat Geert Wilders gaf aan Rick Nieman, was het wel dat Wilders door de clichévragen van Nieman heen wist te breken om een verhaal met inhoud over het voetlicht te brengen.

  Nederlandse verkiezingen gaan nooit over inhoud. Het is geleuter over miljarden zus en miljarden zo en wie met wie wel of niet wil regeren, over imago, over al die dingen waar het de Nederlandse kiezers helemaal niet om gaat.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam versterkt zich in Europa met de zegen van de kerk"

  Islam versterkt zich in Europa met de zegen van de kerk"


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn in oorlog, de regering ontkent uit gemakzucht’

  We zijn in oorlog, de regering ontkent uit gemakzucht’

  'Zwak Europa tegenover sterke islam'


    11-02-2017
  Naar aanleiding van zijn recent verschenen boek Une guerre sans fin maakte Pierre Lellouche een analyse van de Franse immigratiepolitiek. Zijn visie kan probleemloos toegepast worden op de situatie in andere Europese landen. Lellouche is een Frans politicus, afgestudeerd in Harvard, die twee keer staatsecretaris was en een van de oprichters is van het Institut Français des Relations Internationales. Nu is hij lijsttrekker van Les Républicains in Parijs.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl

  » Reageer (0)
  11-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom staan de gevangenissen leeg?

  Waarom staan de gevangenissen leeg?

  Ja wederom begin ik met een vraag en ik zal het maar eerlijk zeggen, tot voor kort zou ik waarschijnlijk net als u gezegd hebben omdat er veel te lage straffen gegeven worden……. FOUT !

  Nou niet helemaal natuurlijk, dat heeft er ook mee te maken maar toch ligt de werkelijkheid iets anders. Nou ‘iets’, behoorlijk anders eigenlijk.

  Zal ik het maar verklappen? 12.000 Veroordeelde misdadigers lopen gewoon vrij rond en slechts naar 3000 wordt actief gezocht door een speciaal team. Dit team bestaat uit 45 mensen dus u kunt wel raden dat dit niet opschiet. Nee dat verwijt ik die mensen natuurlijk niet, als je een weg van 10 kilometer wilt laten bestraten en je zet 2 straatmakers aan het werk dan moet je niet gek opkijken als dat nogal lang duurt.
  meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia in Atjeh: vrouw krijgt stokslagen, publiek juicht

  Sharia in Atjeh: vrouw krijgt stokslagen, publiek juicht

  Indonesië, februari 2017

  Atjeh sharia
  Op een video van december 2015 uit Atjeh is te zien hoe een vrouw in hoofddoek stokslagen krijgt, terwijl een menigte toekijkt. Het is niet bekend voor welke ’misdaad’ de vrouw werd gestraft.
  Een gemaskerde man, van wie de identiteit onbekend is, speelt in op de menigte door provocerend met de stok te spelen bij de schouder van de vrouw. Ze krijgt dan stokslagen, na de vijfde slag stort ze in elkaar en wordt onder gejuich weggedragen. De menigte maakt talloze opnames met mobieltjes.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media: Dood Trump!

  Media: Dood Trump!

  screenshot_42
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  De oproep om Trump te vermoorden toont aan: Linksen zijn net zo intolerant en dodelijk als de islam.

  Dit is het ware gezicht van de internationale linksen. De openlijke oproep tot moord in een links Iers blad tegen de zittende president van de VS. Het zal ons benieuwen of de makers van dit blad er voor in de gevangenis belanden. De wetten van de VS èn van Ierland hebben er bij een oproep tot moord in elk geval in voorzien.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de elite de islam importeert

  Waarom de elite de islam importeert

  islam 

  Niet zelden vragen mensen zich af waarom de elite een moordzuchtige veroveringsideologie importeert in onze westerse samenleving.

  Een samenleving die zich onder andere kenmerkt door keuzevrijheid, persoonlijke ontwikkeling, de rede als basis, een hoog niveau van beschaving, wetenschap en een relatief grote mate van veiligheid. Islam staat haaks op deze zaken. Heeft de elite de islam onderschat? Is men naïef? Of zit er een bewust idee achter?
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Moslimbroeders op terreurlijst dienen te staan

  Waarom Moslimbroeders op terreurlijst dienen te staan


  Afshin Ellian  

  In Amerika is een discussie gaande over de vraag of de Moslimbroederschap en de Revolutionaire Garde van Iran als terroristische organisaties mogen worden beschouwd. Je moet echt aan amnesie lijden om deze vraag te stellen. In Teheran wordt vandaag de overwinning van de islamitische revolutie herdacht.

  In 1962 kondigde de sjah van Perzië een aantal cruciale hervormingen aan: de herverdeling van grond (einde van het feodalisme), meer rechten voor arbeiders en hervorming van het familierecht (meer rechten voor vrouwen), en de toelating van vrouwen in de politiek, rechterlijke organisatie en andere instanties.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  10-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.No-Go-Zones: Politie geeft delen van Malmö op

  No-Go-Zones: Politie geeft delen van Malmö op

  screenshot_16
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De afgelopen twee jaar zijn er ruim 200.000 immigranten naar Zweden gekomen. Gemeten naar het inwoneraantal zoveel al in geen enkel ander EU-land. Malmö is de stad met het grootste aantal immigranten. 32% van de inwoners werd in het buitenland geboren, in het stadsdeel Rosengård is dit zelfs ongeveer 60%. Negen op de tien hebben een migratieachtergrond. Nu is de politie de controle over de stad verloren – men roept op om het leger in te zetten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op onze kosten: notoire jodenhater Abou Jahjah pleit in Haagse Schilderswijk voor meer radicalisering

  Op onze kosten: notoire jodenhater Abou Jahjah pleit in Haagse Schilderswijk voor meer radicalisering

  snapshot

  Foto: Abou Jahjah te gast bij Al Jazeera, om daar zijn haat voor joden te verspreiden. Bron: Screenshot Al Jazeera.

  In een tijd waarin de gevaren van moslimextremisme en radicalisering in het algemeen voor onze samenleving meer dan bewezen zijn haalt Den Haag het in haar hoofd om misschien wel België’s grootste anti-semiet in huis te halen.

  Hij is een uitgesproken anti-semiet, deed een vreugdedansje toen in januari in Jeruzalem vier mensen – lees: Israëlische, joodse soldaten – omkwamen bij een aanslag en werd als zo radicaal beschouwd dat zelfs de Belgische krant De Standaard het helemaal gehad had met zijn column die hij al jaren voor dat medium schreef: hij mocht na zijn uitspraken over die walgelijke aanslag meteen zijn biezen pakken, en terecht ook.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NRC column pleit voor oorlogsmisdaden

  NRC column pleit voor oorlogsmisdaden

  Donderdag, Februari 9, 2017 / Last Modified: Vrijdag, Februari 10, 2017

  Jeruzalem vrachtauto aanslag
  Deze jongeren werden gedood bij de aanslag in Jeruzalem die Abu Jahjah en de NRC toejuichen.

  Ingezonden brief van Likoed Nederland in de NRC (niet geplaatst), 9 februari 2017.

  In de NRC van 30 januari neemt columnist Jan Kuitenbrouwer het op voor de Belgische pro-Palestijnse beroepsactivist Dyab Abu Jahjah, die onlangs een terreuraanslag in Jeruzalem had toegejuicht.

  Daarbij werden in onbetwist, laat staan bezet, gebied Israëlische dienstplichtige soldaten overreden door een vrachtauto die door een Palestijnse terrorist bestuurd werd. Deze soldaten waren niet op missie, maar namen deel aan een cultureel uitje.
  Meer lezen op:
  likud.nl

   


  » Reageer (0)
  09-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang roept op de 'Moslimbeurs' te Brussel te verbieden

  Vlaams Belang roept op de 'Moslimbeurs' te Brussel te verbieden
  Moslimbeurs wel degelijk extremistisch

  Vlaams Belang roept op de 'Moslimbeurs' te Brussel te verbieden

  Uit een recent rapport van het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse (Ocad) blijkt dat de zogenaamde 'Moslimbeurs' in Brussel wel degelijk een fundamentalistisch evenement is. Vlaams Belang roept de stad Brussel, de Brusselse regering én minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon dan ook op om het evenement voortaan niet meer te laten plaatsvinden.
  Meer lezen op:
  vlaamsbelang.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse agenten woedend: Migrant verkracht 13 jarig meisje en krijgt 2 maanden cel

  Zweedse agenten woedend: Migrant verkracht 13 jarig meisje en krijgt 2 maanden cel

  Zweedse hoofdrechercheur, al 47 jaar in dienst: ‘Ik ben zo verrekte moe van dit alles – ‘We moeten liegen over de afkomst van de daders’

   
  De vraag rijst of Zweden nog wel een veilig land is om op vakantie te gaan, of überhaupt een bezoek aan te brengen.

  Een Facebook-tirade van een Zweedse agent over de enorme misdaad- en verkrachtingsexplosie die zijn land teistert als direct gevolg van het toelaten van grote aantallen moslimmigranten door de linkse regering, gaat de halve wereld over. De woede van steeds meer Zweedse burgers is te begrijpen, aangezien de gerechtelijke macht net als de overheid het autochtone volk op schaamteloze wijze verraadt met schokkende uitspraken, zoals een Syrische migrant die slechts 2 maanden cel krijgt nadat hij een 13 jarig Zweeds meisje anaal had verkracht. En dat was niet eens zijn eerste slachtoffer.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  08-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder bestrijding salafisme zijn terreurmaatregelen zinloos

  Zonder bestrijding salafisme zijn terreurmaatregelen zinloos


  Afshin Ellian 8 feb 2017

  Deze verkiezingen moeten ook om het islamisme gaan, schrijft Afshin Ellian. Antiterreurbeleid kan alleen succesvol zijn als ook maatregelen worden getroffen om het salafisme te bestrijden.

  Het wetgevende orgaan van de staat is traag. Pas deze week stemde de Eerste Kamer in met wetgeving omtrent het afpakken van de nationaliteit van personen die in het buitenland meevechten met terroristische organisaties. Ook is het voortaan mogelijk om het paspoort van iemand in te trekken, die vanwege het terrorisme niet mag reizen.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafisme is nu integratie

  Salafisme is nu integratie

   

  Bij het lezen van dit bericht met video (van Omroep West) had Ilse van Zeeland voor de zoveelste keer weer dat gevoel: het wordt steeds absurder.

  Kinderen radicaliseren steeds jonger, op zichzelf natuurlijk al een zeer verontrustend bericht. Op hun negende of tiende houden ze er al radicale gedachten op na, zoals het goedkeuren van aanslagen tegen ongelovigen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tweede Zweedse politieagent klaagt openlijk over het in de doofpot stoppen van migrantenmisdaden

  De tweede Zweedse politieagent klaagt openlijk over het in de doofpot stoppen van migrantenmisdaden

  screenshot_215
  (Vertaling: E.J. Bron)

  “Men moet de feiten voor het Zweedse publiek op tafel leggen.”

  Een tweede Zweedse politieagent trad naar buiten met de bewering dat  de autoriteiten een golf van misdaden door migranten in de doofpot stoppen. En dat slechts enkele dagen nadat een andere, hoge politieman met zeer identieke uitspraken naar buiten kwam en daarvoor als “racist” werd gebrandmerkt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PvdA, GroenLinks, SP en D66 tegen het afnemen van paspoorten van terroristen

  PvdA, GroenLinks, SP en D66 tegen het afnemen van paspoorten van terroristen

  Nederland kan terugkerende jihadist bij de grens weren na akkoord Eerste Kamer

  Nederlanders die in het buitenland meevechten met een terroristische organisatie kunnen hun paspoort zonder veroordeling van de rechter verliezen. Daar heeft de Eerste Kamer dinsdag mee ingestemd. Het wetsvoorstel is bedoeld om jihadisten te weren die bij terugkeer in Nederland een gevaar kunnen vormen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  07-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische luchtmacht bestookt terreurnesten van Hamas na nieuwe raketaanval vanuit Gaza

  Israëlische luchtmacht bestookt terreurnesten van Hamas na nieuwe raketaanval vanuit Gaza

   qassam10
  Gazaanse terroristen vuren raket af naar een willekeurig burgerdoelwit in Israël

  Een Israëlisch gevechtsvliegtuig heeft op maandagnamiddag drie terreurnesten van Hamas in het noorden van de Gazastrook onder vuur genomen, enkele uren nadat Israëlische tanks enkele posities van de terroristen  hadden beschoten in antwoord op een raketaanval eerder op de ochtend van die dag.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs

  Wetenschapper: Wij hebben global warming data vervalst voor klimaatconferentie Parijs

  Voorzitter VN-klimaatconventie: Global Warming agenda vooral bedoeld om kapitalisme (en daarmee het Westen) te vernietigen

   

  De inmiddels beruchte linkse ‘useful idiots’, die door milieuorganisaties en overheden worden ingezet om de Westerse bevolking de leugen te laten accepteren dat ze hun welvaart moeten opgeven om het klimaat te ‘redden’.

  Dr. John Bates, een hooggeplaatste wetenschapper van de gezaghebbende Amerikaanse National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA), heeft onthuld dat de organisatie een belangrijk rapport over de temperatuursontwikkeling heeft vervalst, om een zo groot mogelijke impact te maken op de wereldleiders op de klimaatconferentie in Parijs in 2015. De erkenning van de klokkenluider volgt kort op de uitspraak van de hoogste VN official voor Klimaatverandering, die aangaf dat de ‘global warming’ agenda vooral werd bedacht om het kapitalisme –en daarmee het Westen- te vernietigen, en niet om het klimaat te redden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  06-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.

  Er hangt geweld in de lucht. Links geweld.

  img_1918

  Er hangt geweld in de lucht. Hysterisch geweld. Een dreiging die niet te stoppen lijkt. Een irrationele haat die onvermijdelijk ontaardt in moord en doodslag. Gewelddadige emoties. In allerlei gradaties gevoed en gelegitimeerd door de media, politiek en intelligentsia.

  Iedereen wordt gemobiliseerd in de strijd tegen een democratisch gekozen president. Een foute man omdat hij niet beschikt over de juiste politieke kleur en nestgeur.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkert van der Graaf hoeft niet terug naar de cel

  Volkert van der Graaf hoeft niet terug naar de cel
  Aldus rechtbank Amsterdam

  Volkert van der Graaf, de moordenaar van politicus Pim Fortuyn, hoeft niet terug de cel in. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam maandag bepaald. Zowel Van der Graaf als zijn advocaat Willem Jebbink was maandag niet aanwezig bij de uitspraak.

  Het Openbaar Ministerie had verzocht hem weer voor een jaar vast te zetten omdat hij de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating zou hebben geschonden, door niet goed mee te werken aan gesprekken met de reclassering. De rechter was het daar echter niet mee eens. “Van der Graaf heeft antwoord gegeven op vragen van de reclassering. Dat het om basale antwoorden gaat en dat het contact moeizaam verloopt, is geen reden om hem weer vast te zetten.” Tegen deze uitspraak van de rechter is geen beroep mogelijk.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  05-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na schoten in Wenen: Nu spreekt Martin Sellner

  Na schoten in Wenen: Nu spreekt Martin Sellner

  screenshot_123
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Gisteren werd Martin Sellner (foto), de woordvoerder van de Identitaire Beweging in Oostenrijk, door vermomde Antifa-extremisten aangevallen en moest hij zich verdedigen met een pepperspray-pistool. Vandaag domineert hij de krantenkoppen, omdat de gevestigde media hem de schuld geven. Wij hadden een exclusief gesprek met hem:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avaaz tegen Trump; schimmige NGO jaagt anti-Trump acties aan

  Avaaz tegen Trump; schimmige NGO jaagt anti-Trump acties aan

  Internationaal, 2016 / 2017

   Avaaz activisten
  De internationale NGO Avaaz voert continue en krachtig actie tegen president(skandidaat) Trump. De afgelopen maanden gingen diverse mail-oproepen om zich tegen Trump te verzetten, naar miljoenen Avaaz-volgers: 

  31 januari, mail met subject 'Dear Donald Trump... 5 million!’ een oproep 5 miljoen handtekeningen te verzamelen tegen de z.g. Moslimban door ‘rejecting Trump's hateful politics’
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiekcorrecte Fransen huilen op Twitter: ‘Politie gebruikte boerka als undercovermiddel! Hoe ongevoelig!’

  Politiekcorrecte Fransen huilen op Twitter: ‘Politie gebruikte boerka als undercovermiddel! Hoe ongevoelig!’

  Screenshot video

  Foto: Screenshot video


  Gaat er iemand in boerka over straat is het weer niet goed.

  De Franse politie is er onlangs in geslaagd om een prominente drugshandelaar op te pakken. De man werd gearresteerd door twee undercoveragenten die zich verkleed hadden als streng-gelovige moslims. De ene droeg een boerka, de andere een lang islamitisch gewaad voor mannen (zeg maar: een jurk).
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  04-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balkanroute” is niet gesloten – per maand komen er ongeveer 17.000 nieuwe “migranten” naar Duitsland

  Balkanroute” is niet gesloten – per maand komen er ongeveer 17.000 nieuwe “migranten” naar Duitsland

  screenshot_101
  (Vertaling: E.J. Bron)

  “De westelijke Balkanroute is niet gesloten – ook al worden de grenzen veel beter bewaakt dan vorig jaar”, zegt de leider van het anti smokkelcentrum van Europol. In Duitsland kwamen in de afgelopen maanden iedere maand tussen de 16.000 tot 18.000 “asielzoekers” aan, de meesten van hen Syriërs Afghanen en Irakezen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro wankelt: Rente staatsschulden bankroet Frankrijk en Italië stijgt weer

  Euro wankelt: Rente staatsschulden bankroet Frankrijk en Italië stijgt weer

  Ook Griekse crisis is weer terug van (nooit) weggeweest: Schuldenlast gestegen naar 180% BNP, van beloofde hervormingen is vrijwel niets terecht gekomen

   

  Zonder het massale geld bijdrukken door de ECB -€ 90 miljard per maand- zouden Frankrijk, Italië en Spanje onmiddellijk bankroet zijn, zo legde financieel analist Egmond Haidt onlangs uit. Daarnaast is de enige reden waarom de eurozone nog bestaat de extreem lage rente. Echter, de rente die de failliete staten Frankrijk en Italië over hun staatsschulden moeten betalen, is ondanks de digitale geldpers van de ECB in korte tijd fors gestegen. Met de verkiezingen in Frankrijk en mogelijk ook weer Italië in aantocht, is er nog maar een klein zetje nodig om (een van) beide landen uit de euro en wellicht ook de EU te doen treden. Dat zal het einde van de faliekant mislukte unie betekenen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  03-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ik waarschuw niet voor niets'

  'Ik waarschuw niet voor niets'

  Ruud Koopmans

  Ruud Koopmans © Hollandse Hoogte 
  In een gesprek met Wierd Duk beweer ik dat minstens 50 miljoen moslims wereldwijd geweld in de naam van de islam goedkeuren. Dat heeft veel stof doen opwaaien. NRC Handelsblad concludeer­de dat de bewering waar was. Vervolgens werd die factcheck in de sociale media in het verdachtenbankje geplaatst.
  Meer lezen op:
  ad.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse VUB-prof ter dood veroordeeld

  Iraanse VUB-prof ter dood veroordeeld

  vr 03/02/2017 - 09:22 Denny Baert

  Een Iraanse professor Geneeskunde die ook voor de Vrije Universiteit Brussel (VUB) werkt, is in zijn thuisland opgepakt en ter dood veroordeeld. Professor Ahmadreza Djalali wordt ervan beschuldigd dat hij heeft "samengewerkt met vijandelijke staten als de VS en Israël”, heet het officieel. "We moeten ons scherp verzetten", zegt VUB-rector Caroline Pauwels.
  Meer lezen op:
  deredactie.be


  » Reageer (0)
  02-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-Trump gekte grenst aan psychose

  Anti-Trump gekte grenst aan psychose
  Roderick presenteert op RTL Z en verbaast zich over wat er zich in het nieuws afspeelt.

  De haat stroomt door de straten en de (sociale) media. Maar het is de goede haat, het is de haat tegen Donald Trump. De man is slecht en zal niets goed doen. Hij dient bestreden te worden altijd en overal en alles is geoorloofd. Alles. Madonna is niet de enige die droomt van een bom op het Witte Huis. "Waarom is hij nog niet dood?", las ik op een facebookpagina. Ook dat is Holland Against Hate.

  Protestmarsen, politici in verkiezingstijd, journalisten, twitteraars en facebookvrienden, iedereen draagt zijn steentje bij aan de internationale strijd tegen het monster in het Witte Huis. Voor vragen is geen reden, twijfel is verdacht. Marianne Zwagerman deed bij RTL Late Night een dappere poging zich een moment aan de feiten te wijden, maar haar tafelgenoten hadden daar geen zin in en speculeerden liever in het luchtledige over wat Trump eígenlijk van plan is. 
  Meer lezen op:
  rtlz.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse vrouwen aangerand door buitenlanders 'Vrouwen kunnen bepaalde plaatsen beter vermijden'

  Zweedse vrouwen aangerand door buitenlanders 'Vrouwen kunnen bepaalde plaatsen beter vermijden'

  Zweden, 2016 / 2017

   Buitenlanders verkrachten Zweedse vrouwen
  Recent werden in Östersund in midden-Zweden diverse vrouwen lastiggevallen door groepjes jongeren van buitenlandse komaf.  Afgelopen zondag werd een vrouw door drie jongeren aangevallen en op de grond gegooid in het centrum van Östersund. Toen ze probeerden haar broek naar beneden te trekken, wist de vrouw te ontsnappen. De daders worden omschreven als ‘jongeren die Zweeds spreken met een buitenlands accent’.
  De afgelopen twee weken vonden vijf andere gevallen van aanranding plaats in Östersund.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make Het Malieveld Great Again !

  Make Het Malieveld Great Again !

   Nationalisten,

  De wereld staat in brand, want The Donald staat aan het roer. Wereldwijde protesten. Vrouwen marcheren door de Amerikaanse straten, want hallo, ik heb een vagina dus ik besta en ben belangrijk. Zoiets. Ook in Nederland was er een haatbijeenkomst tegen Trump. Op het Malieveld demonstreerden extreemlinxen onder toeziend oog van Pechtold, Klaver en de grootste huichelaar van deze tijd; Asscher. Zo’n 2000 mensen hadden kennelijk allemaal een snippermiddag genomen om af te geven op het beleid van de democratisch gekozen President Trump. Dat mag, maar waar ik wel moeite mee heb, is het arme ventje op de foto: “Trump is een sukkel”, valt er te lezen op het bord.
  Meer lezen op:
  boilingpoints.com


  » Reageer (0)
  01-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims zijn niet de zondebok, ze profiteren alleen van de zondebok-status

  Moslims zijn niet de zondebok, ze profiteren alleen van de zondebok-status
  We pikken de signalen van fascisme verkeerd op

  Maar moslims zíjn toch de zondebokken van deze tijd? Deze vraag kreeg ik onlangs van iemand. Nee, zei ik, dat zijn ze niet. Dat ‘de volgende massavervolging en uitroeiing, van moslims, niet meer ver weg kan zijn als we niets doen’, lijkt iedereen te geloven en als moreel anker uit te gooien als het gaat over fascisme, rechts-populisme of simpelweg ‘het gevaar van rechts’, zelfs als dat rechts zich democratischer en liberaler gedraagt dan links. Arabist Jan Jaap de Ruiter, die mede voor de idiote ophef over het Baliedebat vorige week zorgde, aarzelde niet om de term ‘Endlösung’ van stal te halen en ook Asscher waarschuwde op Facebook voor Wilders – ‘gezien Trump’. Fascisme noemen is daarbij niet eens meer nodig, de retoriek van de waarschuwers is niet te missen: het fascisme staat voor de deur, want ‘de haat’  tegen moslims toont ons nu de ware vijand: rechtspopulisten en iedereen die ze (mogelijk) steunt. ‘Wees geen fascist!’
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!

  Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!        

  Afbeeldingsresultaat voor Intern document: EU gaat 60 miljoen immigranten hierheen verschepen!

  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting
  60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om
  migratie langs legale weg mogelijk te maken;

  Journalisten in de media nemen zelden of nooit  de moeite om de interne documenten van de EU te bestuderen. Ik kreeg vandaag dit EU document uit 2009 van onderzoeker Peter Siebelt. Daarin staat open en bloot hoe de EU de migratiestroom op gang heeft gebracht om daarmee de oorspronkelijke bevolking te vervangen door een nieuwe bevolking, die afkomstig zal zijn uit Afrika en het Midden Oosten.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piepklein aanslagje in Canada en iedereen jankt – duizenden kerken vernietigd en nobody gives a fuck

  Piepklein aanslagje in Canada en iedereen jankt – duizenden kerken vernietigd en nobody gives a fuck

  RTL zet in de kop dat het een waar ‘bloedbad‘ was, maar kan het aantal doden nog niet eens melden. De NOS weet inmiddels te melden dat er 6 doden zijn en dat de dader politieke wetenschappen studeerde. Volgens het stigmatiserende roze MSM-blogje was de dader een blanke engnek.

  Nederlandse mosketen jammeren onmiddellijk als speenvarkens en sluiten voortaan de deuren. Hoera. O nee, alleen tijdens de militaire drills die ze gebed noemen. En hangen camera’s op omdat er tienduizend kilometer verderop een aanslag was.
  Meer lezen op:
  fenixx.org
  en
  rd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zestien moslimlanden handhaven ban op burgers afkomstig uit Israël; de wereld zwijgt

  Zestien moslimlanden handhaven ban op burgers afkomstig uit Israël; de wereld zwijgt

  israelipaspoort

  De ban van de regering van Donald Trump die werd opgelegd aan een aantal moslimlanden blijft voor beroering zorgen. De landen die door de ban worden getroffen zijn Iran, Irak, Syrië, Libië, Jemen, Soedan en Somalië. Behalve Somalië behoren de andere zes door Trump geviseerde landen niet toevallig tot de lijst van zestien landen die de toegang tot hun land verbieden aan personen met een Israëlisch paspoort.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  31-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’

  Minimaal 100.000 moslims in Nederland bereid tot geweld om islam te verspreiden’

  Migratie expert: Nul tolerantie nodig voor moslims die niet willen integreren en die vasthouden aan hun middeleeuwse geloofsopvatting

   

  Het motief van twee inmiddels gearresteerde daders voor hun aanslag op een moskee in Quebec City is nog onbekend. De Canadese premier Trudeau greep de terreurdaad echter onmiddellijk aan om ‘alle vluchtelingen welkom te heten, ongeacht hun geloof’.

  Volgens migratie expert Ruud Koopmans blijkt uit onderzoeken dat 11% van de in Nederland woonachtige moslims bereid is om geweld te gebruiken om de islam te verspreiden. Dan praten we over zeker 100.000 man, bijna 2 x zoveel als het aantal soldaten dat ons leger telt. Ondertussen lijken moslims hun eeuwenlange interne strijd mee te hebben genomen naar Canada, waar twee of drie mannen –waarvan één van vermoedelijk Marokkaanse komaf- al ‘Allahu Akbar!’ schreeuwend het vuur openden in een moskee in Quebec City. Daarbij kwamen 6 mensen om het leven en raakten er 8 ernstig gewond (2).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar! Rechter VERBIEDT het de gemeente Eindhoven om haatimams te weigeren

  Bizar! Rechter VERBIEDT het de gemeente Eindhoven om haatimams te weigeren

  640x392_16523_266154

  Foto: Screenshot Al Arabiya. Afgebeeld: Aaidh al-Qarni

  Gemeentes zúllen en móéten haatimams toestaan te komen spreken op hun grondgebied, want anders krijgen ze te maken met… de rechter die kennelijk de kant kiest van de shariapredikers.

  Is dit het Nederlandse recht, of de sharia? Soms weet je het even niet meer als je ziet wat voor vonnissen en worden gewezen in rechtszalen in ons land. Neem bijvoorbeeld de rechtbank Den Bosch, die de gemeente Eindhoven op hun vingers tikt omdat zij een jaar geleden een conferentie tegenhielden die de islamitische Waqf-stichting wilde organiseren. Aan die conferentie zouden verschillende haatimams deelnemen die er een sport van maakten wie het meest homofoob, antisemitisch en vrouw-onvriendelijk uit de hoek konden komen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over afscheiding: hysterisch gejank, want Trump’s muur…

  Over afscheiding: hysterisch gejank, want Trump’s muur…

  Muur 

  De muur die Trump bouwt is niet zomaar een muur. Het is de steen des aanstoots die wellicht niet eens de onderste steen blijken zal.

  Twee dagen nadat Donald Trump aankondigde dat de inwoners uit zeven islamitische landen niet langer zonder meer de USA binnengelaten zouden worden, begint het stof neer te dalen en wordt het tijd de stand van zaken eens op te nemen. Dat valt in het geheel niet mee.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  30-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse deskundige: Immigratie volledig fout ingeschat – “Moslims zullen zich niet aanpassen”

  Britse deskundige: Immigratie volledig fout ingeschat – “Moslims zullen zich niet aanpassen”

  screenshot_128
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De problemen met de immigratie worden volledig fout ingeschat: “Moslims zullen zich niet aanpassen!” Dit antwoord gaf de Britse deskundige voor mensenrechten en gelijkberechtiging, Trevor Phillips (kleine foto): “Delen van de islam vormen in het Westen nu naties onder naties.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Trumpiaanse schoonmaakbeurt

  Een Trumpiaanse schoonmaakbeurt

  img_1889

  Een van de meest effectieve middelen die een aantredende Amerikaanse regering kan inzetten is het vervangen van ambtenaren, diplomaten en andere regeringsfunctionarissen. Het voorkomt verkokering, interne politieke sabotage en stroomlijnt de uitvoering van nieuw regeringsbeleid.

  Het is een ingreep die in Nederland node wordt gemist. Ambtenaren binnen ministeries zoals dat van Buitenlandse zaken zijn links tot op het bot. Een minister uit een ander politiek nest wacht op zulke departementen een bijkans onmogelijke bestuurstaak.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  29-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders. (update: motie aangenomen!)

  Beklemmend! PvdA en D66 willen islam wettelijk beschermen tegen Nederlanders. (update: motie aangenomen!)

  P1020466
  Door Joost Niemöller

  Update: Deze krankzinnige motie werd met een massale meerderheid aangenomen!

  Marcouch, Kamerlid van de PvdA heeft samen met Sjoerdsma (D66) een motie ingediend waarin gevraagd wordt voor een speciale wettelijke bescherming van de islam. Althans, van ‘godsdienst’, en dit omdat er sprake zou zijn van ‘moslimdiscriminatie.’ Het woord ‘godsdienst’ valt dus, maar er hoeven geen zielige Jehovah getuigen of zielige gereformeerden beschermd te worden, want dat is niet de achtergrond van de motie.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.40 jaar multiculti in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen

  40 jaar multiculti in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen!

  screenshot_117
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zweden is sinds 40 jaar een multiculti-land. Sindsdien is het aantal misdaden exorbitant toegenomen. Het Gatestone Institute geeft aan: “40 jaar nadat het Zweedse parlement unaniem besloot om het voormalige Zweden te veranderen in een multicultureel land, zijn de geweldsmisdrijven met 300% en de verkrachtingen met 1472% toegenomen”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interview Dick Schoof: Nederland is uitvalsbasis islamterreur

  Interview Dick Schoof: Nederland is uitvalsbasis islamterreur

  screenshot_118

  “Zo’n bericht over een IS-sympathisant met een doorgeladen wapen in Rotterdam: dat zou vijf jaar geleden voor veel meer onrust hebben gezorgd. Nu is het na een dag uit het nieuws, en dat is goed. Er ontstaat een soort normaliteit”. Dick Schoof, nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid.

  Als Syriëslachters terugkomen, weten ze waar ze aan spullen en diensten moeten komen. Wapens, explosieven, maar ook voor onderdak en ongezien het land uitkomen, hebben zij de contacten. Zelfs Syriëslachters uit andere landen verschuilen zich in Nederland en worden door de ummah (de moslimgemeenschap) beschermd.
  Meer lezen op:
  dutchfreepress.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Percentage moslims en mate van islamisering

  Percentage moslims en mate van islamisering

  Internationaal, 2015/2016                               

   Peter Hammond
  Missionaris dr. Peter Hammond, oprichter van Frontline Fellowship, Africa Christian Action en een aantal andere organisaties, beschrijft in zijn boek Slavery, Terrorism and Islam de wijze waarop moslims zich in diverse samenlevingen gedragen. Zijn centrale thesis: naarmate er meer moslims in een land wonen, zal de islamgemeenschap zich assertiever en agressiever inzetten voor de invoering van sharia-wetgeving. Hammond: ‘De islam heeft religieuze, juridische, politieke, economische, sociale en militaire componenten. De religieuze component is de vorm waarachter alle andere componenten schuilgaan’.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitische AD-columniste Hanina Ajarai ‘verzint’ racistische aanval van Nederlanders

  Islamitische AD-columniste Hanina Ajarai ‘verzint’ racistische aanval van Nederlanders

  snapshot

  Foto: Hanina Ajarai. Bron: Screenshot De slimste mens / KRO-NCRV.

  Er gewoon lukraak op los fantaseren over hoe zogenaamd hordes Nederlanders iemand racistisch bejegenen: het kan gewoon, in het Algemeen Dagblad. Columnist Hanina Ajarai flikt het gewoon. Én lijkt ermee weg te komen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vechten tegen de bierkaai

  Vechten tegen de bierkaai

  West-Europa wordt met migranten overspoeld

  Ik heb het al verschillende keren gezegd: ‘West-Europa wordt met migranten overspoeld’. In dit verhaal wat getallen. De komende 20 jaar komen er naar verwachting in de Sahara, Sahel en Sub Sahara 900 miljoen inwoners bij. De Verenigde Naties voorspelt in het jaar 2050 een verdubbeling van het  aantal inwoners in Afrika.

  De bevolking aldaar groeit van 1,2 miljard naar 2,4 miljard mensen. Hiervan komen 400 miljoen voor rekening van Nigeria. In het jaar 2100 moet rekening worden gehouden met  4,4 miljard mensen. De meesten hebben geen werk en leven onder armoedige omstandigheden.
  Meer lezen op:
  peterstuivenberg.nl


  » Reageer (0)
  27-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatsburg ontploft: Pieter Omtzigt eist direct onderzoek naar ‘erger dan FIFA’ corruptie Raad van Europa

  Straatsburg ontploft: Pieter Omtzigt eist direct onderzoek naar ‘erger dan FIFA’ corruptie Raad van Europa

  Screen Shot 2017-01-24 at 21.07.26

  Foto: Pieter Omtzigt en zijn Duitse collega Schwabe hebben in de Raad van Europa een onmiddellijk onderzoek geëist naar de ernstige beschuldigingen van een corruptienetwerk binnen de Raad van Europa.

  In Straatsburg is totale paniek en chaos ontstaan na aanwijzingen voor grootschalige corruptie binnen de Raad van Europa. Ex-voorzitter van de grootste partij, de EVP, Luca Volonte, gaf in december op de Italiaanse tv toe dat hij miljoenen had ontvangen van Azerbeidzjan in ruil voor zijn stem. Het schandaal zou al jaren aan de gang zijn en ‘nog erger zijn’ dan bij de FIFA. CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt van de Europese Volkspartij en zijn Duitse collega Frank Schwabe (SPD) eisen onmiddellijk een onafhankelijk onderzoek naar de beschuldigingen. Voormalig RvE-voorzitters Jean Claude Mignon (Frankrijk) en Anne Brasseur (Luxemburg) steunden het klemmende verzoek van Omtzigt en Schwabe.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mijn moeder gebeurde, gebeurt nu hier

  Wat mijn moeder gebeurde, gebeurt nu hier

  (Door: Zulmai Afzali – Vertaling: rommel)

  Pakistan. De stad Quetta in 1998. Ik was samen met mijn moeder in de overvolle Liaqat Bazaar boodschappen doen. Ze droeg een gewone hijab, die alleen de haren bedekt. Een van de handelaren met een witte hoofdtooi en lange baard keek haar boos aan en siste:

  – Vrouwen zoals jij vernietigen onze religie. Ik weet niet waar je man zich mee bezighoudt, maar ik hoop dat hij je zo zwaar mishandeld dat je bijna dood gaat, zodat je begrijpt dat je de hijab niet op die manier kan dragen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het economische gelijk van Trump

  Het economische gelijk van Trump        

       

  Door gastauteur Dr. Gert Jan Mulder

  Veel mensen zijn ernstig bezorgd over het economische en geopolitieke beleid onder President Trump. De tegenstellingen zijn enorm tussen voor en tegenstanders van Trump en zijn beleid.

  Nu 6 dagen na aantreden van Trump als president van nog altijd het machtigste land ter wereld, laat hij velen versteld staan vanwege het feit dat hij in korte tijd alle voornemens tijdens de campagne lijkt te gaan omzetten in beleid.  Het is ongekend om een politicus, ook nadat hij is gekozen, precies te zien doen wat hij tijdens de verkiezingen beloofde.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekker doofpotten met terror-azc

  Lekker doofpotten met terror-azc

  sneken.png

  Kent u Schalkhaar? Een soort Amstelveen van Amsterdam of Schiedam van Rotterdam, maar dan van Deventer. Nu is Schalkhaar een dorp waar niet heel veel te beleven is, maar het plaatsje heeft mooi wel een toeristische trekpleister van heb ik u daar: een azc. En niet zomaar een azc; een van de rotste vergaarbakken van Nederland. Incident na incident stapelt zich op en dorpeling en middenstand is he-le-maal klaar met het Noord-Afrikaanse en Oost-Europese gepeupel.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende emigranten

  Zwitserland baalt van duizenden vakantievierende emigranten


  Emile Kossen

  Zwitserland kampt met duizenden Eritrese asielzoekers die op vakantie gaan in het land dat ze zijn ontvlucht. De autoriteiten zien de problemen, maar hebben moeite om de migranten op heterdaad te betrappen.

  Zo’n 20.000 mensen uit Eritrea wonen in Zwitserland, waarmee het de grootste Eritrese gemeenschap in Europa is. Bovendien: door de inperking van de mensenrechten nam het aantal Eritrese migranten dat naar Zwitserland kwam, de afgelopen jaren weer sterk toe.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  26-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten misbruiken massaal uitkeringen voor vieren vakantie in thuisland
  Migranten misbruiken massaal uitkeringen voor vieren vakantie in thuisland

  Ontnuchterend: Bouwbedrijf biedt 100 asielzoekers opleiding en baan aan, slechts één wil werken

   

  Waarom leren en werken als je zo’n hoge uitkering krijgt, dat je daarmee op vakantie kunt naar je zogenaamd ‘door oorlog verscheurde’ thuisland?

  Afrikaanse migranten uit onder andere Eritrea, die in Europa asiel krijgen omdat hun leven zogenaamd gevaar loopt als ze worden teruggestuurd, blijken massaal hun uitkeringen te misbruiken om vakantie te vieren - in hun eigen thuisland.

  Dat gebeurt niet alleen in de EU (zoals uit eerdere berichten vorig jaar bleek), maar ook in Zwitserland, dat er veel strengere immigratieregels op nahoudt. De Basler Zeitung schrijft dat jaarlijks duizenden Eritreeërs hun uitkering gebruiken om een ticket van ongeveer € 600,- te kopen, waarmee ze via Istanbul naar Khartoum (Soedan) of Addis Abeba (Ethiopië) vliegen. Vanaf daar reizen ze verder met de bus.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Grote Moskee in Brussel spendeerde 1,2 miljoen aan verspreiding doctrine"

  "Grote Moskee in Brussel spendeerde 1,2 miljoen aan verspreiding doctrine"

  Door: redactie
  25/01/17 - 15u50  Bron: Belga

  © photo news.

  Brussel Het Islamitisch Cultureel Centrum (ICC), met zijn zetel in de Grote Moskee van Brussel, heeft tussen 2012 en 2014 1,2 miljoen euro uitgegeven aan personeel voor "het uitdragen van zijn ideologie". Dat heeft administrateur-generaal Jaak Raes van de Staatsveiligheid gezegd in de onderzoekscommissie naar de aanslagen van 22 maart.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  25-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergedoken na PVV-liedje: Annemiek uit Breda doet aangifte van bedreiging: ‘De hel is losgebroken’

  Ondergedoken na PVV-liedje: Annemiek uit Breda doet aangifte van bedreiging: ‘De hel is losgebroken’

  geplaatst25-01-2017

  BREDA - Annemiek Ottenhoff (52) uit Breda is uit angst voor 'boze tegenstanders' van Geert Wilders op een geheime plek ondergedoken. Zij en haar kinderen krijgen naar eigen zeggen ernstige bedreigingen binnen als reactie op haar zelfgeschreven PVV-liedjes, die in rap tempo het internet overgingen. “Ik vind het echt heel erg wat er nu gebeurt. Vanmiddag ga ik naar de politie om aangifte te doen”, zegt ze in gesprek met deze krant.
  Meer lezen op:
  bndestem.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers op Brusselse stations: ‘’s nachts durven de mensen hier niet meer te komen’

  Asielzoekers op Brusselse stations: ‘’s nachts durven de mensen hier niet meer te komen’

  België, januari 2017

   Asielzoekers op station Brussel
  Op het Brusselse Noordstation bivakkeren zo’n 170 asielzoekers die van daaruit hopen naar Engeland te kunnen reizen. Het gaat vooral om Soedanezen en Eritreeërs die rechtstreeks vanuit de ‘jungle’ van Calais zijn gekomen.
  Hoewel de autoriteiten hen ’s nachts proberen naar een daklozenopvang te krijgen, willen de meesten van hen juist dán blijven, omdat er s nachts mensensmokkelaars actief zijn.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  24-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Women’s Marches”: Toonbeeld van massale verdwazing

  Women’s Marches”: Toonbeeld van massale verdwazing

  screenshot_95
  (Door: Theresa Geissler)

  Het ongelofelijke is gebeurd. Wat al enige jaren zeker in Nederland geen haalbare kaart meer leek: een grote massa op de been krijgen voor welke manifestatie van welke aard dan ook, werd nu opeens gerealiseerd in verband met de installatie van Donald Trump als 45ste president van de VS: “The Women’s Marches” in Washington, in verschillende Europese steden en zèlfs in Amsterdam en Den Haag! Dat is belachelijk, bizar en volslagen krankzinnig, en dat om meer dan één reden:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  23-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De inauguratie van Trump werd juist geweldig bezocht

  De inauguratie van Trump werd juist geweldig bezocht

  En dat is best wel een klein wondertje. Nou hebben Amerikanen een andere perceptie als het om afstand -in kilometers-  gaat dan Europeanen. Van New York naar LA is een paar duizend kilometer. En Nederland rij je al uit als je gas geeft bij wijze van spreken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Women’s March krijgt steun van miljardair Soros

  Women’s March krijgt steun van miljardair Soros

  VS, januari 2017

   George Soros
  Womens March wordt omschreven als een grassroot beweging van ‘onafhankelijke’ partners. Echter: van de 403 organisaties die zijn betrokken bij Women’s March, zijn er tenminste 56 die worden betaald door de miljardair George Soros of die nauwe banden met hem hebben. Een aantal daarvan behoort tot de belangrijkste organisatoren.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  22-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hysterische Women’s Marches tegen Trump

  Hysterische Women’s Marches tegen Trump

  img_1866

  Op 20 januari werd Donald Trump beëdigd als de 45ste president van de Verenigde Staten. De dag erna zijn vrouwen over de hele wereld de straat opgegaan om daartegen te protesteren. Wat is er met die vrouwen aan de hand? Zijn ze collectief pre-menstrueel?

  In nota bene bijna zeshonderd verschillende steden, waaronder Sydney, Parijs, Londen, Washington en New York werd een #WomensMarch gehouden om te demonstreren tegen Trumps uitspraken over (seksuele) minderheden en vrouwen. Ook in Amsterdam werd een Women’s March gehouden: er kwamen drieduizend mensen bijeen. Gelukkig niet zo heel erg veel. Een schrale troost.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De leugens die Amerikaanse steun voor anti-Israël VN-resolutie 2334 verdedigen

  De leugens die Amerikaanse steun voor anti-Israël VN-resolutie 2334 verdedigen

  maale-adumim
  Ma’aleh Adumim, centraal Israël. Zo ziet een Israëlische ‘nederzetting’ in de woestijn er dus uit… Je zal maar zin hebben om in dat onherbergzame gebied te gaan wonen [beeldbron: TB]

  Volgens de regering van de Amerikaanse president Barack Obama, Israël bouwt Joodse ‘nederzettingen’ (dat wil zeggen, echte gemeenschappen, geen buitenposten) in heel Judea-Samaria, Oost-Jeruzalem en de Golanhoogte. De regering-Obama is van mening dat deze ‘nederzettingen’ hin hoge mate het belangrijkste obstakel zijn voor vrede tussen Jood en Arabier in het Midden-Oosten. Het probleem dat de VS hebben met Israël zijn niet enkel Joodse ‘nederzettingen’. Het is Israël’s beleid van nederzettingen uitbreiding waarover de VS zich zorgen maken.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet het Rusland van Poetin,maar ‘Nieuwe Wereld Orde’ en de ISLAM zijn het grootste gevaar voor de mensheid!

  Niet het Rusland van Poetin,maar ‘Nieuwe Wereld Orde’ en de ISLAM zijn het grootste gevaar voor de mensheid!

  https://i0.wp.com/media.vanityfair.com/photos/553e4307db753b82389c725f/master/pass/vladimir-putin-dog-george-w-bush.jpg

  James Paul Warburg (1896-1969, topbankier en lid van de CFR in een toespraak voor de Senaat van de VS, 7 februari 1950:‘We zullen een wereldregering krijgen, of we het willen of niet.De enige kwestie is om te weten of de wereldregering met toestemming of door strijd geïnstalleerd zal worden.’…Wij worden opgevoed om onze regeringen te vertrouwen en geloven dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onze politieke leiders zijn niet meer dan marionetten gedirigeerd door een geopolitieke supranationale kracht. Deze bestaat uit de rijkste families op onze planeet en de machtigste multinationals. Zij worden door niemand gecontroleerd of ter verantwoording geroepen. Het doel van deze elitaire heersende klasse is de oprichting van een technocratische werelddictatuur. Het zal een dictatuur zijn die erger is dan alle voorgaande dictaturen…
  Meer lezen op:
  zi13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nepfeministen van ‘Women’s Marches’ hebben het lef niet om de radicale islam aan te pakken

  Nepfeministen van ‘Women’s Marches’ hebben het lef niet om de radicale islam aan te pakken

  Screen Shot 2017-01-22 at 10.58.27
  Door   

  Overal ter wereld gingen ze de straat op: boze ‘feministen’ die het onacceptabel vinden dat Donald Trump president is.

  Nou waren die ‘Women’s Marches’ eigenlijk gewoon bedoeld om vrouwenrechten te promoten, maar helaas zijn ze weer eens overgenomen door linkse activisten en hun vrienden in de media (maar ik herhaal mezelf). Daardoor blijft er weinig meer over van de roep om ‘vrouwenrechten’ en zijn de demonstraties verworden tot anti-Trump bijeenkomsten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  21-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bij de politie bekende verkrachter kan niet uitgezet worden

  Bij de politie bekende verkrachter kan niet uitgezet worden

  screenshot_39
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zwickau. Ondanks meerdere delicten kan een 38-jarige man uit Pakistan niet uitgezet worden, omdat Pakistan weigert hem terug te nemen. De man werd donderdag door het kantongerecht Zwickau wegens verkrachting tot een gevangenisstraf van drie jaar en tien maanden veroordeeld.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwsuur: Dit was een gitzwarte nationalistische dag

  Nieuwsuur: Dit was een gitzwarte nationalistische dag

  De door ons allen betaalde NPO is goed ziek van de uitverkiezing van Trump. En ze laten geen dag voorbij gaan om dat uit te venten.

  Dat een door alle burgers betaald nieuwsorgaan neutraal zou moeten zijn en geen propagandamachine hoort te zijn, dat hebben ze bij de StaatsTV samen met hun journalistieke integriteit bij het oud vuil gezet.
  Arjen van der Horst noemt Trump’s toespraak gitzwart en nationalistisch. De verwijzing naar nazisme kán er niet dikker op liggen. Het is niet bruin, niet donkerbruin, zelfs niet zwart, maar gitzwart. En nationalistisch, dat is ook heel fout. Trump moet niet voor Amerika zorgen maar voor andere landen volgens de NOS.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Zineb El Rhazoui legt islamisme uit als één van de ergste vormen van fascisme

  Bonusquote: Zineb El Rhazoui legt islamisme uit als één van de ergste vormen van fascisme

  'We moeten ophouden met zeggen dat islam een religie van vrede en liefde is'

  “Ik heb geen wet overtreden en heb niks te verbergen, maar ik moet nu wel beveiligd door het leven gaan terwijl degenen die ons bedreigen vrij rondlopen.

  Maar als je zegt waar het op staat ben je ineens een islamofoob en een racist.

  Zij die denken dat slechts een handjevol gekken in staat waren om te moorden voor een cartoon van Mohammed zijn vergeten dat overal waar de islam regeert als staatsreligie de cartoons en karikaturen worden gecensureerd.

  We moeten erkennen dat het hedendaags islamisme gewoon toegepaste islam is. Wanneer we islam letterlijk nemen krijgen we islamisme en wanneer we islamisme letterlijk nemen krijgen we terrorisme. We moeten dus ophouden met zeggen dat islam een religie van vrede en liefde is. Wat is een gematigde islamist? Een islamist die geen moorden pleegt?
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  20-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Glick: Obama zei wat hij dacht en hij deed wat hij zei

  Caroline Glick: Obama zei wat hij dacht en hij deed wat hij zei

  obama-en-netanyahu-op-jeugdiger-leeftijd

  Netanyahu en Obama zijn ongeveer van dezelfde leeftijd

  In het stuk waarin Caroline Glick vorige week afscheid nam van Obama, stelt zij dat Obama een zeer “transparant” presidentschap achter de rug heeft en dat hij in de speech die hij in juni 2009 in Cairo hield de plannen uiteen heeft gezet die hij met de wereld had en . . . . . . . dat hij woord gehouden heeft.

  Het onderstaande is een vertaling-bewerking van dat stuk van Glick.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilletjes en stiekem wordt Duitsland met gezinshereniging overstroomd

  Stilletjes en stiekem wordt Duitsland met gezinshereniging overstroomd

  screenshot_12
  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  Het nakomen van huwelijkspartners en andere familieleden naar Duitsland is het afgelopen jaar volgens informatie van de “Welt” uit het ministerie van Buitenlandse Zaken met ongeveer 50% procent gestegen. “In 2016 zijn er wereldwijd naar schatting 105.000 visa voor gezinshereniging verstrekt, waaronder een groot deel voor de gezinshereniging van mensen die recht hebben op bescherming”, deelde het ministerie van Buitenlandse Zaken mee. In het jaar 2015 waren dit nog ongeveer 70.000 visa, in 2014 ongeveer 50.000.
  Meer lezen op: ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers controleren wel: 80% migranten zonder paspoort

  Zwitsers controleren wel: 80% migranten zonder paspoort

  Veel 'vluchtelingen' registreren zich onder meerdere namen, zodat ze meerdere uitkeringen kunnen opstrijken – OECD/UNHCR asielexpert: ‘Migratie lost crises en problemen niet op, maar verergert ze juist – Op zeker moment stort ieder opvangsysteem in elkaar’

   

  Het huidige, vrijwel onbeperkte asielbeleid van de EU zal fatale gevolgen hebben, en onze landen uiteindelijk financieel, economisch en maatschappelijk doen instorten.

  Landen zoals Duitsland weigeren nog altijd te controleren of de moslimmigranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika geldige paspoorten bij zich hebben. De Zwitsers controleren wèl, en hebben geconstateerd dat maar liefst 80% geen paspoort bij zich heeft of wil tonen. Duizenden van hen –waaronder tal van criminelen die al de nodige misdaden en ook aanslagen hebben gepleegd- reizen vervolgens door naar Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Groot Brittannië en Scandinavië.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’

  De wetenschappelijke waarde van een ‘toegewijde moslima’


  Afshin Ellian 18-1-2017

  Weer dreigen de sociale wetenschappen de empirische wetenschap in verlegenheid te brengen. NRC Handelsblad publiceerde een onderzoek naar een studie van de Universiteit van Amsterdam (UvA) over vrouwen die zich hebben aangesloten bij de Islamitische Staat (IS). Daaruit blijkt dat de onderzoeker zelf op internet de gewelddadige jihad prijst.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte: ‘Weg met Nederland.'

  Rutte: ‘Weg met Nederland.'  

     

  Door Joost Niemöller

  Door met wisselend succes, maar met steeds meer volharding, iets te verklaren in de sfeer van ‘met mij krijg je geen Wilders’ heeft Rutte zich definitief in het anti-Wilders kamp geschaard en is daarmee onzichtbaar geworden tussen de andere gevestigde partijen. Weinigen lijken overigens te geloven wat hij zegt, domweg omdat zeer weinigen nog welke verkiezingsbelofte van Rutte dan ook nog zullen geloven. Maar hoe dan ook: zo wil Rutte dus de verkiezingen in. Als de grote antidemocraat die de Nederlandse kiezers hun stem wil ontnemen.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”

  Markwort: “Verlies van geloofwaardigheid media gerechtvaardigd.”

  screenshot_70
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Helmut Markwort (foto) is één van de weinige overgebleven oprechte journalisten van Duitsland. Hij kan niet zo ver zijn nek uitsteken als wij, islamcritici. Want voor Markwort, oprichter van het Duitse weekblad FOCUS en één van de machtigste journalisten van Duitsland, staat er veel meer op het spel dan bijvoorbeeld voor mij. Hij zou, als hij de media even scherp onder vuur nam als ik het doe, heel snel zijn beroepsmatige- en waarschijnlijk ook zijn meeste privécontacten verliezen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’

  Voormalige baas ZDF: ‘Duitse regering bepaalt het nieuws’

  Volgens Herles krijgen journalisten de opdracht over bepaalde dingen niet te schrijven en over andere dingen juist uit te wijden. Tijdens de paneldiscussie over media en persvrijheid zei hij dat de regering de nieuwsagenda bepaalt en dat burgers de media daardoor niet meer vertrouwen. De invloed van de regering noemde hij ‘een schandaal’.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  17-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal
  Hof van Beroep in Parijs: Aanwezigheid Israël op Westbank is legaal

  Palestijnen hebben volgens internationale wetten en verdragen geen recht op het gebied

   

  De Franse president Francois Hollande is één van de politieke gezichten van de Euro-Arabische Alliantie die streeft naar de uiteindelijke uitwissing van Israël en totale islamisering van Europa.

  Volledig voorbij gegaan aan zowel steunbetuigers als haters van de kleine Joodse staat is een uitspraak van het Hof van Beroep in Versailles (Parijs) dat de Israëlische aanwezigheid op de omstreden Westbank, dat bestaat uit Judea en Samaria, volgens het internationale recht ondubbelzinnig legaal is. Gisteren organiseerde de Israël-vijandige regering van de Franse socialistische president Hollande nog een nep ‘vredes’conferentie, waarin 72 landen nog maar eens bevestigden dat er in dat hart van Israël een Judenreine Palestijnse moslimstaat moet worden opgericht, en Israël zich achter onverdedigbare ‘grenzen’ moet terugtrekken (3).
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit

  Nederlandse ambassadeur in Denemarken blijkt PVV-hater: viert feest dat VVD de PVV uitsluit

  Screen Shot 2017-01-17 at 13.21.38

  Foto:

  Dit is volkomen onacceptabel gedrag van een man die ons land dient te vertegenwoordigen in Denemarken.

  Henk Swarttouw is erg blij met zichzelf. Op zich is dat niet eens zo gek. Hij heeft namelijk een geweldig leuke baan waarbij hij 24 uur per dag met alle égards behandeld wordt. Meneer is immers onze ambassadeur in Denemarken.

  Zo’n baantje zouden veel meer mensen willen hebben. Nou, goed nieuws: met een beetje mazzel kan Swarttouw heel binnenkort op zoek naar een nieuwe baan. Gisteren zette hij namelijk deze tweet op Twitter:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het multiculturele ideaal bestaat toch!

  Het multiculturele ideaal bestaat toch!

  img_1850

  De laatste jaren bezoek ik regelmatig Israël. Het valt me dan steeds op hoezeer het dagelijks leven daar afwijkt van het beeld dat gewoonlijk in onze media wordt geschetst. Israël is voor mij vooral een plezierige mengelmoes van uiteenlopende culturen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader

  Oeps. UvA-onderzoeker blijkt online IS-cheerleader

  uvallah100.png

  In nu al veruit de spectaculairste meubelfolder headline van vandaag brengt de NRC een UvA-faal van Diederik Stapeliaanse proporties aan het licht. De NRC heeft namelijk eens wat reaguursels van een anonieme IS-cheerleader op Marokko.nl naast de persoonlijke info (geboortedatum, woonplaats, namen kinderen) van UvA-onderzoekster Aysha Navest gelegd, en wat blijkt? Is gewoon dezelfde persoon! Dat konden haar collega's na subtiele navraag bij Navest zelf - wel vragen naar het account op Marokko.nl, zonder de specifieke jihad-juichcomments te noemen - aan de NRC bevestigen, dus het is waar.
  Meer lezen op:
  geenstrijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af

  Duitse vader te Kleve slaat dronken Syrische verkrachter van zijn bijna bewusteloos geslagen dochter af

  Kleve,  Noordrijn-Westfalen juist over de grens bij Nijmegen en een stad alwaar ik tijdens mijn jeugd menig biertje naar binnen heb gegooid en meer heb gedaan wat God in zijn almachtige goedheid verboden heeft. Kleve alwaar wij nog steeds regelmatig gaan shoppen. Kleve een stad die evenals vele andere mooie Duitse stadjes naar de kloten geholpen wordt door Merkel haar asielparasieten. Kleve alwaar een Duitse vader een Syrische asielparasiet helaas niet dood heeft geslagen.. Knap, heel knap dat hij dit niet deed aangezien ik niet zou weten wat ik zou doen op het moment dat ik iemand met het bijna bewusteloos lichaam van mijn dochter zag slepen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De internetpolitie. Bel %%?

  De internetpolitie. Bel %%?

  internetpolitie 

  De Nederlandse politie gaat beginnen met een landelijke eenheid die de IS-propaganda op internet te lijf gaat. De tranen springen werkelijk uit je gulp om zoveel naïviteit.

  Eerste puntje: men werft maar vijf (5!) mensen. Het huidige urental van de Nederlandse ambtenaar in aanmerking genomen, houdt dat in dat er altijd één persoon aanwezig is. Buiten de vakantieperiodes in ieder geval:
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  16-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over populisme: denk eens na!

  Over populisme: denk eens na!

  populisme 4

  Veel mensen begrijpen de opkomst niet van mensen als Fortuijn, Wilders en van soortgelijke politici in het buitenland, zoals Trump in Amerika en Le Pen in Frankrijk.

  Deze mensen noemen die nieuwe soort politici populisten en achten ze een gevaar voor de samenleving. Maar dat zijn ze niet. De mensen stemmen in Nederland op Wilders omdat ze last hebben van de nieuwe volksplantingen van buitenlanders en de overheid hun probleem niet onderkent. Ook in andere landen stemmen de mensen op populisten omdat de overheid weigert een probleem te onderkennen of omdat die het aan de orde stellen van dat probleem als onethisch beschouwt. De mensen die er hier in Nederland anti Wilders zijn, hebben als regel zelf geen negatieve ervaringen met buitenlanders. Ze wonen in wijken waar ze geen last hebben van allochtonen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaan we weer: blanke UvA-millennial-antropologen (v) op de bres voor de boerka

  Gaan we weer: blanke UvA-millennial-antropologen (v) op de bres voor de boerka

  Een verbod is per definitie nooit een bevrijding


  Het is, net als menstruatie, een periodiek ongemak: blanke UvA-elitairvrouwtjes die het denken op te nemen voor hun islamitische zusters, en daarbij ondertussen niet alleen islamitische vrouwen terug hun reli-hel in schoppen, maar ook de Westerse cultuur ondermijnen. Dit alles lekt cyclisch door in de landelijke kwaliteitsmedia, vandaag is de Volkskrant de extra absorberende Deugtampon.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!

  VN roept nu: apocalyptische omvolking Europa moet versnellen!        

    

  Viktor Vasnetsov, de vier ruiters van de Apocalyps

  Door Joost Niemöller

  De directeur generaal van de VN organisatie voor migratie stelt dat de migratie vanuit Afrika naar Europa opgevoerd moet worden. Hij richt zich met deze boodschap tot het World Economic Forum in Davos. Een in het geheim opererende eliteclub waar ook de voltallige top van het Nederlandse kabinet aanwezig is (plus Rutte) en ook Maxima.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  15-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

  Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

  screenshot_65
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zweedse autoriteiten delen mee dat buitenlandse jeugdbendes Zweden´s grootse winkelcentrum in een “No-Go-Area” veranderd hebben door de politie te intimideren, meisjes lastig te vallen en openlijk in drugs te handelen. De politie van Göteborg werd tot buitengewone maatregelen gedwongen om de steeds vaker voorkomende incidenten de baas te worden, waarvan klanten en winkeliers op hun werkplek de dupe werden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden

  Pal na oproep Merkel aan te klagen: Vrijheids auteur-journalist Ulfkotte overleden


  De Duitse auteur-journalist Udo Ulfkotte (foto), voormalig redacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, is gisteren plotseling overleden na een harstilstand. De net geen 57 jaar oud geworden Ulfkotte schreef diverse bestsellers waarin hij met tal van harde feiten en bewijzen de plannen van de Europese elite om ons continent met miljoenen moslimmigranten te islamiseren en te verarmen, onthulde. Ulfkottes dood wordt op sommige forums verdacht gevonden, omdat hij nog maar vier dagen geleden een openlijke oproep deed voor het opstellen van een gezamenlijke aanklacht tegen bondskanselier Angela Merkel. Zijn Amerikaanse evenbeeld Andrew Breitbart stierf enkele jaren geleden eenzelfde verdachte dood.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  14-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgewezen asielzoekers kidnappen, mishandelen en verkrachten Zweedse vrouw

  Uitgewezen asielzoekers kidnappen, mishandelen en verkrachten Zweedse vrouw

  Zweden, januari 2017

  Zweedse vrouw verkracht door asielzoekers
  Zeven Arabische mannen verkrachtten een Zweedse vrouw die ze vasthielden in de kelder onder een waterpijp-café in Helsingborg. Een van hen kwam in 2010 vanuit Koeweit naar Zweden, werd uitgewezen maar kreeg toestemming om als ‘vluchteling zonder papieren’ te blijven en ontving elke maand 7000 kronen van het Arbeidsbureau voor een studie.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koeweitse sjeik sprak in Eindhoven, dag na plaatsing op Amerikaanse terreurlijst

  Koeweitse sjeik sprak in Eindhoven, dag na plaatsing op Amerikaanse terreurlijst

  Door Carel Brendel, 13 januari 2017

  Abdul Mohsin al-Mutairi (rechts) met Imad Eldin Bakri Ismail. Een dag voor zijn komst naar Eindhoven zetten de Amerikanen hem op een terreurlijst.

  Abdul Mohsin al-Mutairi (rechts) met Imad Eldin Bakri Ismail. Een dag voor zijn komst naar Eindhoven zetten de Amerikanen hem op een terreurlijst.

  Een van de opvallendste geestelijken in het internationale netwerk van Imad Eldin Bakri Ismail, al 38 jaar imam en penningmeester van de Al-Fourkaan Moskee in Eindhoven, is Abdul Mohsin al-Mutairi uit Koeweit.

  Zoals ik in mijn blog van 11 januari schreef is Al-Mutairi voorzitter van de in Bern gevestigde Association des Savants Musulmans (ASM), een club met een opmerkelijk hoog gehalte aan door terreurfinanciering en jihadpropaganda in opspraak geraakte salafistische geleerden. De in Soedan geboren Ismail fungeert als   penningmeester van deze organisatie.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  13-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

  Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding

  crimineel 

  De regering heeft een rapport op laten stellen over de criminaliteitscijfers dat ontluisterend is. De werkelijkheid lijkt de officiële cijfers met een factor vijf te overstijgen.

  Dat het nieuwe rapport is gebaseerd op een onderzoek onder burgers is kenmerkend. Ook een vernietigend element uit het rapport is de hoeveelheid zaken waarmee niets wordt gedaan: 57% van de aangiftes en 70 van de internetaangiftes wordt verder genegeerd omdat er te weinig aanknopingspunten zijn.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarmerend VN rapport: Tientallen miljoenen Afrikanen komen naar EU!

  Alarmerend VN rapport: Tientallen miljoenen Afrikanen komen naar EU!

  Door Joost Niemöller

  Zojuist publiceerde de aan de VN gerelateerde International Labour Organisation (ILO) in Genève een ijzingwekkend jaarrapport over de werkloosheid in de wereld en de te verwachten migratiestromen.

  De economische groei in 2016  stond op het laagste punt in zes jaar. Verwacht wordt dat die groei in 2017 een klein beetje zal toenemen. Maar daaraan verbindt de ILO de terechte kanttekening dat de te verwachten groei de afgelopen tijd steeds naar beneden toe moest worden bijgesteld:
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat was ook weer het verschil tussen terroristen van Al-Fatah en die van Hamas? + 2 videos

  Wat was ook weer het verschil tussen terroristen van Al-Fatah en die van Hamas? + 2 videos

  al-aqsa-brigades

  In 2007, heeft de ‘gematigde’ president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas officieel aangekondigd dat alle gewapende groepen, behoudens de officiële PA veiligheidstroepen,  illegaal waren en dat de gewapende factie van Al-Fatah, met name de Al Aqsa Martelaren Brigades, de facto werd ontmanteld. “Deze Brigades bestaan niet meer,” aldus Abbas.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamburg: Buitenlanders in Hamburg buitenproportioneel crimineel

  Hamburg: Buitenlanders in Hamburg buitenproportioneel crimineel

  screenshot_21
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Volgens de woordvoerder binnenlandse zaken van de CDU-fractie in de deelstaat Hamburg, Dennis Gladiator, zijn buitenlanders in Hamburg bovengemiddeld vaak crimineel. Dat is in ieder geval het resultaat van in totaal twaalf kleine interpellaties die hij aan het bestuur binnenlandse zaken van Hamburg heeft voorgelegd. In 2016 werden van januari tot december 71.271 verdachten opgespoord, waarvan 30.741 buitenlanders. Dit komt overeen met een percentage van 43%, terwijl het aantal buitenlanders op de totale bevolking slechts 14,3% bedraagt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: Groene Amsterdammer checkt – Zijn eurocraten Brussel echt zo ver van realiteit verwijderd?

  Bonusquote: Groene Amsterdammer checkt – Zijn eurocraten Brussel echt zo ver van realiteit verwijderd?

  Het antwoord raadt u nooit

                                         

  “Het is niet het enige evenement deze avond: in alle zalen in dezelfde vleugel zijn etentjes en recepties. ‘Dat is bijna elke avond zo. We proberen ’s avonds borrels en recepties af te struinen in het EP, dan hoeven we zelf geen eten te kopen!’ zegt een Italiaanse stagiaire.

  ‘De zuigkracht van de bubbel in Brussel is enorm. Ik hoef er helemaal niet uit, want we hebben hier alles. Het is een microwereld. We hebben een stomerij, een kapper en een sportschool in het parlement, helaas zonder zwembad. Een flinke supermarkt in de parkeergarage en een bank om geld te pinnen.’
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  12-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeën staan te springen om ‘meesterfondsenwerver’ Ibn Ali

  Moskeeën staan te springen om ‘meesterfondsenwerver’ Ibn Ali

  Van álle mogelijke predikers kiest de Goudse moskee uitgerekend de omstreden Tarik Ibn Ali  uit als fondsenwerver. Waarom? „Hij is de beste.’’

  Tarik Ibn Ali (links). Youtube still
  Tarik Ibn Ali (links). Youtube still © RV

  Een jongetje loopt schuchter naar voren in de sportzaal, tot de nok toe gevuld met mannen in uitgelaten stemming. In zijn hand een tieneurobiljet, dat hij overhandigt aan de prediker van dienst, Tarik Chadlioui, beter bekend onder de naam Tarik Ibn Ali.

  Schenken
  „Mashalla’’, prijst Ibn Ali, „dank God voor jouw gift, zoon. Maar 10 euro, is dat alles dat je vader kwijt kan? Wie van jullie in de zaal denkt dat hij nog wel meer kan schenken?’’
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Zweedse jihad kookt over: Agenten aangevallen te midden van een vuurzee

  De Zweedse jihad kookt over: Agenten aangevallen te midden van een vuurzee

  Speciale eenheden moesten uitrukken om de politie van Gothenburg te ontzetten nadat die aangevallen werd door moslimitische bendes.

  De gewelddadige aanval op de politie kwam nadat ze geprobeerd hadden een huis te doorzoeken in het Noordoosten van de stad.

  Het is niet bekend hoeveel agenten waren ingezet voor de huiszoeking, het waren er in ieder geval niet genoeg want ze konden hun werk niet doen doordat ze teruggeslagen werden door het islamitische gajes.
  Meer lezen op:
  fubar.mobi


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwakke rechter geeft Marokkaanse tuigrapper ‘Boef’ werkstrafje voor ‘ik zal je dochter neuken’ tegen rechercheur

  Zwakke rechter geeft Marokkaanse tuigrapper ‘Boef’ werkstrafje voor ‘ik zal je dochter neuken’ tegen rechercheur

  Screenshot De Telegraaf video. Rapper Boef komt aan bij de rechtbank. Met capuchon op, natuurlijk.

  En dan vragen ze zich af hoe het toch komt dat dit soort kansenparels zich blijven misbruiken. Tja, misschien dat belachelijk lage straffen er iets mee te maken hebben?

  Zoals we tegenwoordig volkomen normaal vinden blijven politiekcorrecte en ultrazwakke D66-rechters ons land kapotmaken door criminelen en andersoortig tuig veel te lage straffen op te leggen. Zie dit nu weer:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu is het genoeg! Alle seksdaders in Innsbruck vrijgelaten

  Nu is het genoeg! Alle seksdaders in Innsbruck vrijgelaten

  screenshot_9
  (Door: Nicole Di Bernardo – Vertaling: E.J. Bron)

  De zes Afghanen, die in Innsbruck wegens hun seksaanvallen tijdens Oud & Nieuw werden gearresteerd, werden nu weer vrijgelaten (uiteraard weer op grond van het vermoeden van onschuld). Als vrouw choqueert het me iedere keer weer opnieuw hoe wij in dit land door Justitie in de steek gelaten worden – hoe onze “liberale wetten” blijkbaar geen effect hebben tegen deze soort criminaliteit.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: "Ik verstop mijn blonde haren"

  Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: "Ik verstop mijn blonde haren"

  © getty.
  Door:
  10/01/17

  De cijfers liegen er niet om. Uit een enquête van de Duitse krant Bild blijkt dat vrouwen zich in Duitsland minder veilig voelen dan vroeger. Hebben de gebeurtenissen van de afgelopen maanden het leven van vrouwen veranderd en hun vrijheid ingeperkt? Enkele Duitse vrouwen getuigen.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Totalitaire Shariarechtbanken in steden ‘achterlijker dan in Pakistan’

  Islamisering: Totalitaire Shariarechtbanken in steden ‘achterlijker dan in Pakistan’

  Meer dan 100.000 Britse moslims staan achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ – Sharia in opmars: Moslimgroepen eisen verbod op honden – Britse sociale zekerheid instanties staan moslims polygamie toe en uitkeringen voor meerdere vrouwen

   

  Een unicum: de doorgaans extreem politiek-correcte BBC nam in het programma ‘The Real Housewives of ISIS’ moslims zowaar een keer op de hak.

  3,5 miljoen moslims wonen er inmiddels in Groot Brittannië, zo’n 5,5% van de bevolking. Alleen in Frankrijk en Duitsland leven percentueel meer volgelingen van Allah en Mohammed. De gevolgen van de islamisering van de Britse samenleving worden almaar opzichtiger en ernstiger, en zijn een voorbode van wat er ook in Nederland staat te gebeuren. De autoriteiten staan al honderden Shariarechtbanken toe, die volgens moslimwetenschapper Elham Manea een ‘totalitaire’ houding hebben, en ‘achterlijker zijn dan sommige delen van Pakistan’. Enkele moslimrechters zijn zelfs voorstanders van het afhakken van handen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  10-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes jaar na de Motie Halsema : weerstand bieden aan islam blijft politiek taboe

  Zes jaar na de Motie Halsema : weerstand bieden aan islam blijft politiek taboe

  Motie Halsema 

  Tegengas geven aan de toenemende invloed van de islam in Nederland is anno 2016 nog steeds geen doelstelling van beleid.

  Veren of Lood was benieuwd waarom dat zo is, zes jaar nadat een Kamermeerderheid zo groot als die waarmee je een grondwetsartikel kunt afschaffen, zich uitsprak via de Motie Halsema c.s. Er is sindsdien nogal wat gebeurd in de wereld: in Syrië, Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en Zweden. In de Verenigde Staten. En niet in de laatste plaats toch ook in het relatief rustige Nederland. Frank en vrij met IS- en pro-Erdoganvlaggen wapperen, daarbij oproepend tot geweld — het moet kunnen, Pegida-demonstraties worden verboden, verbannen naar een tochtig haventerrein of zwaar en bemoeilijkt door het toestaan van tegendemonstraties. En dat is slechts één setje voorbeelden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  09-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaankanter van het jaar

  Zaankanter van het jaar

  Zaankanter van het jaar
   Ebru Umar 9-1-2017

  Officieel is het pas volgende week Blue Monday, de derde maandag van het nieuwe jaar, de maandag waarop alle goede voornemens sneuvelen. Er is echter een voornemen dat niet snel genoeg kan sneuvelen: het op het podium hijsen van tuigvloggers. En laten we dit beest gewoon bij de naam noemen: het op het podium hijsen van Ismail Ilgün. Aanvoerder van het tuig uit Zaandam, om precies te zijn Poelenburg.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse politie slaat alarm: ‘Rechtsstaat staat op instorten’

  Zweedse politie slaat alarm: ‘Rechtsstaat staat op instorten’

   Elif Isitman

  Door de grote toestroom van migranten, de aanwezigheid van criminele bendes en het religieus extremisme staat de rechtsstaat in Zweden ‘op instorten’. De Zweedse politie luidt daarom de noodklok.

  Hoofdinspecteur Lars Alvarsjö in Stockholm waarschuwt dat zijn land met 20.000 politieagenten tot de Europese landen met de minste agenten per hoofd van de bevolking behoort, schrijft de krant Svenska Dagbladet. Daar moeten minstens 10.000 extra agenten bij, vindt de politiechef.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheidsmanipulatie – Pleur op!

  Overheidsmanipulatie – Pleur op!

  overheidsmanipulatie 0

  Op het internet kunt U het volgende verhaal over Duitse overheidsmanipulatie aantreffen.

  ‘64 dagen heeft een document van de Duitse overheid op het internet gestaan. In het bericht ‘alleen voor dienstgebruik’ stond dat de Duitse politie opdracht had om de criminaliteit van Arabische en andere moslim immigranten te verdonkeremanen en meer aandacht te besteden aan rechtse extremisten zoals de Hells Angels. Het vermoeden dat de politiek de bevolking voor de gek houdt om de multiculturele samenleving overeind te houden werd hierdoor bevestigd.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse christin: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren!”

  Iraanse christin: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren!”

  screenshot_5
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

  Een Iraanse christin bevestigt al onze theses over de islam: “De islam komt niet naar Europa om ons te verrijken, maar om te veroveren! Dat is een van de redenen waarom er overwegend jonge mannen in de strijdbare leeftijd komen. De moslim denkt dat de hele wereld van hem zou zijn. Dat heeft Mohammed hem zo beloofd. Daarbij is het de moslims toegestaan om alle andersdenkenden te vermoorden. Dat is de legitieme kennis en praktijk van de islam.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wen er maar aan: de politieke islam blijft

  Wen er maar aan: de politieke islam blijft

  Melvyn Ingleby − 08/01/17, 10:40
  © Trouw. Shadi Hamid: "Vergeet de scheiding van kerk en staat: de islam is nu eenmaal politieker."

  Interview Het Westen is sterk geseculariseerd, in moslimlanden gaat dat niet gebeuren, meent politicoloog en islamexpert Shadi Hamid. Want de islam zit heel anders in elkaar. Dat vormt wel een bedreiging voor de westerse liberale democratie, maar Hamid vindt dat niet zo erg.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  08-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AH neemt liever Jamaicaanse ‘vluchteling’ in dienst dan Nederlander. Een moeder reageert.

  AH neemt liever Jamaicaanse ‘vluchteling’ in dienst dan Nederlander. Een moeder reageert.

   
  Hoofdkantoor AH in Zaandam. Foto: Niels Kim. Bron: Wikipedia.

  Door Joost Niemöller

  Een paar dagen geleden bracht RTL Nieuws een politiek correct heldenverhaal.

  Een manager van de Albert Heijn deed er alles aan om zogenaamde ‘vluchtelingen’ in dienst te nemen. Eerst ging dat niet goed. Maar kosten nog moeite werden gespaard. Ook bij de gemeente. Alles werd op alles gezet, want bepaald gemakkelijk ging het niet, zo lezen we:
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machteloos tegen misbruik asielrecht

  Machteloos tegen misbruik asielrecht

  screenshot_58
  (Door: Jan-Willem Navis)

  Economische migranten uit veilige landen die achter elkaar kansloze asielaanvragen doen in meerdere EU-lidstaten, kunnen dit voorlopig ongestraft blijven doen. België en Duitsland lukt het namelijk net zo min als Nederland om ze voortvarend uit te zetten naar hun geboorteland. Ondanks het feit dat onze buurlanden wel overeenkomsten hebben met landen als Marokko.
  meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  07-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open je ogen, voor de islam ze sluit!

  Open je ogen, voor de islam ze sluit!

  screenshot_28
  (Door: “Balkanske priče”)

  Na het nazisme en communisme is de ISLAM de derde totalitaire ideologie die ons bedreigt. Voor de islam (de meest intolerante cultuur op aarde) is de hele wereld wakf, gebied van Allah (’De heerschappij is alleen voor Allah’, Koran 12:40). En alle landen en gebieden die nog niet uitsluitend door de islam worden overheerst (Dar al-Islam), worden automatisch als oorlogsgebied beschouwd (Dar al-Harb) dat moet worden veroverd/onderworpen (’Allah duldt niemand in het delen van zijn heerschappij’, Koran 18:26).
  Eerste 500 jaar, na het ontstaan van de Islam, een constante dreiging uitgegaan van deze nieuwe politieke religie/ideologie en gaandeweg alle christelijke, joodse en traditionele gemeenschappen van het Midden Oosten, Arabië en Noord Afrika(een belangrijk bolwerk van de Christenheid), door middel van islamitische Jihad veroverd is!…
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander wonend in Donbass: "NOS één en al leugens"

  Nederlander wonend in Donbass: "NOS één en al leugens"

  Graham Phillips doet het weer. Hij maakt een uitgebreid document over Ronald van Amerongen, de Nederlander die in Perevalsk woont sinds 2010. Perevalsk ligt bij Lugansk in
  de Volksrepubliek Lugansk (vroeger Oost Oekraine).

   vrijdag 6 januari 2017

  "Kijk wat meer rond op het internet. Informeer jezelf. En je zult compleet andere informatie vinden die dichter bij de waarheid zit dan staatsmedia als de NOS die geheel gekleurd zijn. Wat die zeggen kun je als het tegendeel van de waarheid beschouwen. Zo simpel is het. En dat hebben ze bewezen met de tijd." - Ronald van Amerongen
  Meer lezen op:
  blikopnosjournaal.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ’Jungles’ in Noord-Frankrijk na ontruiming Calais

  Nieuwe ’Jungles’ in Noord-Frankrijk na ontruiming Calais

  Frankrijk, december 2016

  Jungle bewoners verbergen zich in Noord-Frankrijk
  Na de ontruiming van de ‘Jungle’ van Calais in november, zijn in de regio rond Calais zes ’mini-Jungles’ ontstaan. Deze kampen trekken wekelijks tientallen nieuwkomers. Deze mannen blijven proberen Engeland te bereiken.
  Er zijn ook veel ‘minderjarigen’ bij, aan wie de toegang door het Engelse ministerie van Binnenlandse zaken werd geweigerd. Ze werden naar andere delen van Frankrijk gebracht, maar keerden terug naar Noord-Frankrijk.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  06-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Brussel massaal 'ziek' vooraf aan patrouille in Molenbeek

  Politie Brussel massaal 'ziek' vooraf aan patrouille in Molenbeek
  Redactie

  Politieagenten beveiligen de Brusselse wijk Molenbeek na het arrest van aanslagpleger Salah Abdeslam.

  Politieagenten beveiligen de Brusselse wijk Molenbeek na het arrest van aanslagpleger Salah Abdeslam. © EPA
  UpdateAgenten die gisteren voor hun werk in de Brusselse wijk Molenbeek werden verwacht, hebben zich plotseling ziek gemeld. De korpsleiding kreeg aan het begin van de nachtdienst ziekmeldingen via Whatsapp van alle 25 agenten van het interventieteam. Ook de ochtendploeg zou zich vandaag hebben ziek gemeld.
  Het district Sint-Jans-Molenbeek werd geplaagd door de terroristen die aanslagen in Parijs pleegden. Volgens korpschef Johan De Becker staat de politie in zijn zone 'onder enorme druk door de strijd tegen radicalisme'. Een interventieteam komt elke nacht tientallen malen in actie in de vijf deelgemeenten die de politiezone bestrijkt, meldde de krant De Standaard. 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeveel Moslims Identificeren zich met Extremisme?

  Hoeveel Moslims Identificeren zich met Extremisme? 

  screenshot_9

  Na de meest recente aanslag van IS op een Turkse discotheek blijft één vraag cruciaal: hoeveel moslims zijn nu echt tegen alles wat de Islamitische Staat doet?

  Islamapologeten beweren regelmatig dat de absolute meerderheid van alle moslims extremisme verwerpt. Op het eerste oog klopt hun claim. Maar daarbij moet het begrip ‘minderheid’ niet worden begrepen als eenzame enkelingen zonder stootkracht. Onderzoek door het Pew Research Center laat een minderheidssteun voor IS zien in vier moslimlanden die neerkomt op tientallen miljoenen mensen. Men lijkt te denken dat de stille meerderheid in staat is om de kwaadaardige minderheid lam te leggen. Het stijgende aantal aanslagen in landen als Nigeria en Turkije getuigen hier tegen.
  Meer lezen op:
  deovolentenl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop de ‘antifascistische’ intolerantie op de universiteit

  Stop de ‘antifascistische’ intolerantie op de universiteit

  Afshin Ellian  

  Begrippen als racisme en tolerantie dreigen volledig uitgehold te worden door hooligans binnen en buiten de academische wereld. Afshin Ellian verbaast zich over de reactie van ‘antifascisten’ op de uitlatingen van socioloog Ruud Koopmans.

  Wetenschappelijk onderzoek in dienst van de humaniteit is niet altijd mogelijk. Vooral wanneer het gedrag, het geloof van de mens en de politieke orde als geheel op het spel staan. Ook wetenschappers die zich aan de idealen van humaniteit dienstbaar maken, komen weleens in conflict met het basisbeginsel van de wetenschap: het academische vermogen om kritisch onderzoek te doen. Bij religieuze of maatschappelijke vraagstukken roept dat weerstand op.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  05-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarenlange extreme terreur door ‘jongeren’ in Hilversum, politie en gemeente doen niets Ghetto

  Jarenlange extreme terreur door ‘jongeren’ in Hilversum, politie en gemeente doen niets Ghetto

  Hilversum-Oost, waar tralies voor de ramen een noodzaak is

      
     5-1-2017                                     

  Al jaren(!) wordt Hilversum-Oost geteisterd door groepen terroristische jongeren. De terreur in Hilversum-Oost is zo erg dat sommige panden uit noodzaak tralies voor hun raam hebben moeten laten plaatsen, iets wat je normaal vooral ziet in de slechtere wijken van Los Angeles of Rio de Janeiro.

  Maar gemeente (burgemeester: Pieter Broertjes, PvdA) en politie doe al jaren helemaal niets, hoe hard de bewoners ook smeken en laten weten dat de leefbaarheid en veiligheid in hun buurt hard achteruit holt.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl

          


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland. Overzicht van dit jaar.

  De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland. Overzicht van dit jaar.

  oud-en-nieuw
  Door Joost Niemöller

  In Keulen duurde het vorig jaar meer dan een week voor duidelijk werd wat de omvang was van het aanrandingschandaal. Politie en pers probeerden het weg te houden bij de Duitse bevolking. Het kwam alsnog druppelsgewijs binnen. Dan is het niet zo’n schok ineens, en wordt de woede gedempt.

  Dit keer is het met Oud en Nieuw niet veel anders. Ook nu weer hebben jonge moslimmigranten in Europa de viering aangegrepen om hun oorlog te voeren.

  Laten we eens alleen kijken naar Nederland. Een bij elkaar gesprokkeld overzicht.
  Meer lezen op:
  joostniemoller


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oplossing heet repatriëring

  De oplossing heet repatriëring

  screenshot_46

  Alleen door de massale aanwezigheid van de politie in toom te houden: Noord-Afrikanen met Oud & Nieuw voor het hoofdstation van Keulen.
  (Door: Hans Heckel – Vertaling: E.J. Bron)

  Deze Oud & Nieuw zou definitief moeten hebben aangetoond wie hier niet thuishoren. Ondanks minder incidenten is het dramatische mislukken van de huidige asielpolitiek opnieuw onmiskenbaar duidelijk geworden met Oud & Nieuw.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  04-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opzegbrief PKN-kerk van ds. Cornelis H.W. van den Berg, oud-dominee te Amsterdam

  Opzegbrief PKN-kerk van ds. Cornelis H.W. van den Berg, oud-dominee te Amsterdam

  'In mijn ogen is islam achterlijke gewelddadige religie gericht op dominantie door mannen over vrouwen'  Lang heb ik de kerk hier in Amsterdam gediend als predikant. Vandaag heb ik besloten het lidmaatschap van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) op te zeggen. Ik was het al langer en in toenemende mate oneens met door de PKN ingenomen standpunten en nam daar vaak met schrik kennis van. De druppel die de emmer deed overlopen kwam door de kerkelijke leider scriba De Reuver, die kort geleden in Trouw stelde dat ‘de islam een godsdienst van vrede is’. Hij staat daarin niet alleen. Dit standpunt wordt al vele jaren ingenomen in de kring van de Raad van Kerken. Nu is blijkbaar de PKN ook om.
  Meer lezen op:
  cult.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen'

  'Het Westen moet zich veel weerbaarder opstellen'


  © David Aussenhofer

  Ruud KoopmansVolgens de Nederlandse socioloog Ruud Koopmans (55) wordt het gevaar van de radicale islam in het Westen nog altijd onderschat. ,,Wereldwijd zijn 50 miljoen moslims bereid geweld te gebruiken."


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustig oudjaar? Franse minister ‘verzweeg’ duizend autobranden

  Rustig oudjaar? Franse minister ‘verzweeg’ duizend autobranden

  Emile Kossen

  De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bruno Le Roux, die beweerde dat de jaarwisseling in het land ‘zonder grote incidenten’ was verlopen, is onder vuur komen te liggen. Het blijkt dat er rond de 1.000 auto’s in brand zijn gezet.

  In een verklaring van minister Bruno Le Roux die zondag naar buiten werd gebracht, klinkt tevredenheid door. ‘Het aantal in brand gezette auto’s is vijf jaar lang afgenomen,’ schrijft Le Roux. ‘En hoe onverdraaglijk het fenomeen ook is, het aantal autobranden is ook dit jaar gedaald.’ Le Roux meldt dat 650 auto’s tijdens de jaarwisseling in brand zijn gezet en dat 454 mensen werden gearresteerd.
  Meer lezen op:
  elsevier.nl


  » Reageer (0)
  03-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland geplet maar Keulen gered

  Duitsland geplet maar Keulen gered

  Keulen 

  Zoals te doen gebruikelijk met de Duitse media komen de ware gebeurtenissen in de Nieuwjaarsnacht van 2016-2017 nu langzaam naar buiten. En opnieuw zijn die resultaten zowel angstwekkend als bedroevend.

  Donderdag schreef ik al dat het in Keulen niet donderen mocht. Van het Duitse gezag, dat iets had goed te maken na 1 januari 2016.  1500 man politie moesten voorkomen dat het opnieuw mis ging. En het heeft maar weinig gescheeld inderdaad. De gehele WestEuropese gutmenschpers schreeuwt nu al een paar dagen moord en brand vanwege de ethnic profiling die de Duitse politie heeft toegepast op het plein voor het Keulse Hauptbahnhof, maar weigert dieper te kijken.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALARM! 020 heeft het, 010 nu ook

  ALARM! 020 heeft het, 010 nu ook

  “douwe.jpg"

  ‘Amsterdam heeft het, Rotterdam heeft het niet nodig’. Nou, mooi wel dus. Nederland slibt dicht en dat is vooral in de grote steden te merken, zo blijkt uit de meest recente publicatie van het CBS. 'De bevolkingsgroei komt vooral door geboortes en immigratie'. NO. SHIT. Tachtig procent van de bevolkingsgroei komt voort uit migratie (Syriërs en Eritreeërs, Geert Wilders eat your heart out) en met 99.000 immigranten in een halfjaar is dat het hoogste cijfer OOIT.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensenrechtenorganisatie Amnesty voert wederom persoonlijke aanval uit op Ebru Umar

  Mensenrechtenorganisatie Amnesty voert wederom persoonlijke aanval uit op Ebru Umar

  Haatpropaganda van Linda Polman smaakte blijkbaar naar meer

  Update: oei. Hoi Amnesty, jullie advertentie backfires…

  Mensenrechtenorganisatie Amnesty International (Balkenende-salaris, want ze doen het allemaal niet voor niets die goedmensen) heeft opnieuw een laffe en persoonlijke aanval uitgevoerd op Metro-columniste Ebru Umar. In een paginagrote hypermoralistische courantenadvertentie waarin Amnesty probeert (en faalt) op ‘ludieke’ wijze vooroordelen op te sommen, staat ook een expliciete verwijzing naar ‘Metro-columnisten’. Uiteraard slaat dit op Metro-columnist Ebru Umar die, volgens het ledenblad van Amnesty, door Libelle (een opdrachtgever van Umar) moet ‘worden ontslagen’ vanwege het uiten van haar mening op twitter. Pikant detail is dat in de advertentie Amnesty zichzelf notabene omschrijft als ‘organisatie die opkomt voor mensenrechten van iedereen ongeacht politieke voorkeur’. 
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal inwoners Nederland vorig jaar fors gestegen

  Aantal inwoners Nederland vorig jaar fors gestegen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksuele intimidatie door Marokkanen groot probleem: nemen cultuur mee naar Europa

  Seksuele intimidatie door Marokkanen groot probleem: nemen cultuur mee naar Europa

  Marokko / Europa, december 2016

   Seksuele intimidatie door Marokkaanse mannen
  In de UNDP-gelijkheidsindex tussen mannen en vrouwen staat Marokko op de 126e plaats. Nederland staat op nummer 5 en Noorwegen staat bovenaan.
  Seksuele intimidatie van vrouwen is een groot probleem in Marokko. Vooral in de steden, waar minder sociale controle is dan op het platteland, zijn veel excessen. Vrouwen die in donker de straat opgaan, worden door voorbijgangers betast. Vrouwen kunnen niet alleen gaan zwemmen. Ze worden direct omringd door agressieve jongens die de zwemsters onder water beetgrijpen en betasten.
  Van vrouwen wordt gedacht dat zij zich buitenshuis al snel misdragen. Veel Marokkaanse mannen zien vrouwen niet als mensen. Marokkaanse migranten naar Europa, brengen deze denkwijze met zich mee.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het Turkije van sultan Erdogan regeert de chaos

  In het Turkije van sultan Erdogan regeert de chaos


  Afshin Ellian 


  » Reageer (0)
  02-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forum voor Democratie lijkt het wetenschappelijk instituut van de PVV

  Forum voor Democratie lijkt het wetenschappelijk instituut van de PVV

  img_1743

  Op de laatste dag van het jaar was het dan eindelijk zo ver. Forum voor Democratie (FvD) bracht als laatste serieuze partij haar concept verkiezingsprogramma uit. Gisteren kwam de kandidatenlijst uit en in januari volgt een congres. De vijf kernstandpunten (bindende referenda, bijvoorbeeld over TTIP, macht terug van Brussel naar Den Haag, restrictief immigratiebeleid, aanpakken van de zorgverzekeraars en het saneren van de publieke omroep) waren al wat langer bekend, maar er was nog geen boekje. Nu dus wel.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom 2017 het jaar wordt van premier Wilders

  Waarom 2017 het jaar wordt van premier Wilders

  scp Door Joost Niemöller

  In politiek den Haag zit iedereen te rekenen. En zo berekent men de ‘natuurlijke omvang’ van de PVV stemmers, en men berekent op die manier het ‘natuurlijke plafond’ van de zetels voor de PVV.

  Het soort onderzoek waarop deze conclusies zijn gebaseerd, voldoet niet aan wetenschappelijke eisen. De politicologen en sociologen doen dit onderzoek steeds op dezelfde wijze: Ze selecteren PVV stemmers en leggen die een aantal standaardvragen voor. Uit de antwoorden destilleren ze een ‘profiel’, en voila, daar is uw beperkte ‘PVV-groep.’ Ook wel de Boze Blanke Man genoemd.

  In echte wetenschap gaat men nooit zo te werk, want iedereen die een beetje doordenkt weet dat op deze manier slechts vooroordelen worden bevestigd.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Keulen: ‘Groepen Noord-Afrikanen waren net zo agressief als in 2015’

  Politie Keulen: ‘Groepen Noord-Afrikanen waren net zo agressief als in 2015’

  Etnisch profileren op Noord-Afrikaanse jongeren 'heeft nieuwe problemen voorkomen'  Dat de afgelopen jaarwisseling in Keulen vrijwel zonder problemen is verlopen komt volgens de polizei in Keulen door de harde maatregelen die dit jaar zijn genomen. “Dat de nacht zonder dramatische voorvallen is verlopen komt ook doordat de polizei in de avond al een paar honderd jonge mannen in het oog hield die via het station onderweg waren naar het stadscentrum”, zo liet de Keulse polizei-commissaris Jürgen Mathies tijdens een persconferentie weten. Vrijwel alle van deze ‘paar honderd jonge mannen’,  in totaal zeker 650 man, waren van Noord-Afrikaanse afkomst.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Omtzigt: we moeten een benefiettoernooi organiseren voor familie Nieuwenhuizen!

  Pieter Omtzigt: we moeten een benefiettoernooi organiseren voor familie Nieuwenhuizen!

  screen-shot-2017-01-02-at-10-51-31

  Een fantastisch idee: Pieter Omtzigt van het CDA wil dat er een benefiettoernooi georganiseerd wordt voor de familie van Richard  Nieuwenhuizen, de voetbalscheidsrechter die in 2012 doodgeschopt werd door een stel kansenparels.

  Gisteren berichtten wij al dat de volidioten van voetbalclub Nieuw-West United in Amsterdam een benefietwedstrijd organiseren. Let wel, ze doen dat niet voor de familie van Richard Nieuwenhuizen, maar voor voetbalvader El-Hassan. Deze gek is veroordeeld voor het doden van Nieuwenhuizen, maar een stel andere kansenparels vindt dat onterecht.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  01-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

  De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

  december 31, 2016

  Vertaling: Voor Zweeds-vijandigheid
  Door: Magnus Söderman – Vertaling: rommel)
  Keer op keer verschijnen er uitspraken die een diepe haat voor blanken (witten) uitdrukken. Deze haat en aanmoedigingen tot geweld kunnen we beter serieus nemen omdat ze in de werkelijke wereld vaak een gevolg krijgen. Een links-extremistische academicus in de Verenigde Staten wenste als kerstcadeau een “genocide op witten”, en bejubelde daarna in duidelijke bewoordingen de massamoord op blanken in Haïti in 1804: “Dat de [...]
  Meer  lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Wens u nog een fijn weekend (Dirk)
      op
 • Wens (Jan Stas)
      op Jeruzalem
 • Wens u nog een fijn weekend (Dirk)
      op Het utopische verlangen naar onze vernietiging. Onverbeterlijk.
 • Bedank voor u bezoekje (Dirk)
      op Crimineel gewoon, een maatschappij in ontbinding
 • Een aangename zaterdag middag (Informatietips)
      op Duitse deelstaat Sachsen bevestigt: Bijna de helft van alle Afrikaanse migranten is crimineel

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!