Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    kebber_en_duivin
    blog.seniorennet.be/kebber_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    29-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijstand wordt steeds meer allochtonenuitkering

    Bijstand wordt steeds meer allochtonenuitkering

    Syp Wynia  

    De werkloosheid in Nederland neemt snel af. Op het eerste gezicht is het dan ook heel merkwaardig, dat het aantal bijstandsontvangers blijft stijgen. Die stijging is echter geheel te wijten aan de instroom van werkloze asielzoekers, vooral uit Syrië en Eritrea.

    Het aantal bijstandsontvangers nadert zodoende het recordaantal van een half miljoen. Vorig jaar steeg het aantal bijstandsontvangers al van 449.000 tot 467.000. Ook toen al was de stijging volledig te wijten aan de groei van het aantal niet-westerse allochtonen.
    Meer lezen op:
    elsevier.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEGA-FRAUDE IN MAROKKO MET NEDERLANDSE UITKERINGEN!

    MEGA-FRAUDE IN MAROKKO MET NEDERLANDSE UITKERINGEN!

    svb

    De Sociale Verzekeringsbank (SVB) stuurde afgelopen maanden brieven aan ongeveer 8000 Marokkaanse ouderen in Nederland. De verzekeringsbank vraagt om opgave van het Marokkaanse identiteitskaartnummer. Zo krijgt de SVB zicht op het eventuele bezit aan huizen, grond, bankgeld, projecten en eigen vermogen in Marokko. Op die manier wil de SVB uitkeringsfraude tegengaan. Daarop riep een Marokkaanse stichting in Amsterdam op tot een boycot van dit verzoek.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noorse minister over terreur: ‘Wij Europeanen snappen nu wat Israël moet doormaken’

    Noorse minister over terreur: ‘Wij Europeanen snappen nu wat Israël moet doormaken’

    ‘Wij ervaren nu de angst die jullie al decennia hebben’ - Streng beleid werkt: Illegale immigratie Noorwegen daalt in minder dan 2 jaar van 50.000 naar 1000

     
    De Deense minister plaatste als protest tegen verdwijnen van de vrijheid van meningsuiting in Europa dit screenshot van een gewraakte Mohammed cartoon, wat haar collega in Noorwegen ‘haar volste recht’ vindt.

    Sylvi Listhaug, de minister van Integratie van Noorwegen, heeft in een interview gezegd dat de Europeanen ‘nu snappen wat Israël al tientallen jaren moet doormaken’. Ze doelde op de wijd verspreide angst voor kleine en grote terreuraanslagen, zoals die in Engeland, Frankrijk, België, Duitsland, Spanje en Zweden. De Joodse staat wordt ieder jaar getroffen door vele tientallen islamitische terreuraanslagen, waar vaak onschuldige burgers en gezinnen bij omkomen. De minister heeft door een veel strenger beleid het aantal illegale immigranten in Noorwegen weten terug te dringen van 50.000 in 2015 naar slechts 1000 nu.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."We” halen de oorlog naar huis

    "We” halen de oorlog naar huis

    Screenshot_110
    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    65.300.000 vluchtelingen wereldwijd die door oorlog en geweld wederom in Europa moeten worden opgevangen, aldus de vluchtelingenorganisatie (UNHCR) van de Verenigde Naties. Het overgrote deel is moslim, op de vlucht voor… moslimgeweld!
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    28-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan

    The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan

    Analisten Gefira: ‘Sociale zekerheid in Europa onhoudbaar als huidige massa immigratie niet wordt gestopt’ – Voorbeeld uit eigen land: Nu al leven 3 x zoveel Marokkanen als Nederlanders van uitkering – ‘Stemmen op partijen die open-grenzen willen komt neer op zelfmoord’

     
    Als het aan de globalistische leiders in Europa ligt hebben we nog maar een fractie toegelaten van het werkelijke aantal immigranten waar ze onze landen mee willen overspoelen. (Afbeelding: Getty Images (2))

    Het internationale magazine The Economist, spreekbuis van de Westerse elite, heeft de afgelopen tijd diverse artikelen geplaatst waarin het globalisme en massa immigratie worden aangeprezen. Het blad laat professor Bryan Caplan aan het woord, die beweert dat het toelaten van 1,2 miljard Afrikanen tot Europa goed is voor het wereldwijde BNP, omdat al die onopgeleide immigranten in Europa 100 x meer kunnen verdienen. Caplans argumenten zijn niets minder dan krankzinnig, zo stelt het Gefira team, dat een betaald bulletin uitgeeft voor analisten en investeerders. Het enige wat de huidige massa immigratie zal bewerkstelligen is het totaal instorten van onze sociale zekerheid, waardoor de grote bedrijven de keus zullen hebben aan een stortvloed aan straatarme, dus spotgoedkope arbeiders.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO Martin Bosma in referendumdebat: “De elites van Nederland zijn zo politiek correct als de hel”

    VIDEO Martin Bosma in referendumdebat: “De elites van Nederland zijn zo politiek correct als de hel”

    Nederland het land van de Ja-knikkers!


    Het kabinet probeert de Referendumwet af te schaffen (verbieden dus!)
    Hun dictatoriaal beleid begint steeds verder te groeien! De burgers worden steeds meer onmondig gemaakt!
    Waarom laten wij deze regering, die de burgers moet vertegenwoordigen,  dit beleid potverdorie alweer door onze strot duwen?
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibliotheek krijgt beveiligers tegen 'reljeugd'. Aldaar ook wel bekend als 'allochtone jongeren'

    Bibliotheek krijgt beveiligers tegen 'reljeugd'. Aldaar ook wel bekend als 'allochtone jongeren'

    heel toevallig een wetboek                        

    Gaaf land Nederland anno 2017. Een groep kinderhoolies in fucking Oosterhout of all places heeft een entreeverbod gekregen voor de BIBLIOTHEEK. Tafels slopen, stoelen slopen, gordijnen slopen, ruzie maken en personeel uitschelden. Want we vinden het allemaal al normaal dat een politicus met 1,26 miljoen stemmen permanent pinguïns on steroids achter zich aan heeft waggelen en we vinden het normaal dat een "groep jongeren" een zwembad tot een levende hel maakt, dan kan een bibliotheek er ook nog wel bij.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    27-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLICHY: biddende moslims roepen op om de christenen te doden, de autoriteiten…. houden hun mond

    CLICHY: biddende moslims roepen op om de christenen te doden, de autoriteiten…. houden hun mond

    Screenshot_103
    (Door: Danielle Moulins – Vertaling: “delamontagne”)

    Het is schaamteloos, niet te verdragen! Hoelang gaan we nog door met het toestaan van deze zgn. straatgebeden van de moslims!? Het zijn niet anders dan politieke uitingen die onze democratie beledigen. Het is nog steeds bij wet verboden Deze obscene, achterlijke uitingen van ongehoorde dwaasheid aan de onderdrukking van hun idool Allah en diens profeet moordenaar, verkrachter, slavenhouder en pedofiel Mohammed. Deze demonstraties bederven al sinds maanden het leven in Clichy-la-Garenne, noordwest Parijs. Zij worden nota bene beschermd door een uitgebreide politiemacht en gedoogd door burgemeester Rémi Muzeau, die door eigen onwil  in deze situatie verzeild is geraakt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna helft misdaden Berlijn gepleegd door buitenlanders

    Bijna helft misdaden Berlijn gepleegd door buitenlanders

    Duitsland, september 2017

     asielzoekers Berlijn
    Bijna de helft van de geregistreerde misdaden in Berlijn is gepleegd door buitenlanders, zo blijkt uit de meest recente politiecijfers. In 2016 werd 45% van de misdrijven gepleegd door immigranten, in 2015 was dat percentage 40%. Het zou daarbij ook gaan om toeristen en reizende bendes.
    Buitenlanders zijn verantwoordelijk voor 91% van de gevallen van zakkenrollerij, 85% van de heroïnehandel en 80% van de autodiefstallen.  Ook wanneer het aantal gevallen van grensoverschrijdend gedrag niet wordt meegeteld, dragen buitenlanders voor 37% bij aan de misdaadstatistieken in Berlijn.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    26-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Wilders wil dat oud-VVD Kamerlid Joost Taverne getuigt in hoger beroep

    Geert Wilders wil dat oud-VVD Kamerlid Joost Taverne getuigt in hoger beroep

    Taverne was het oneens met uitspraak rechter in Wilders-proces


    PVV-leider Geert Wilders wil oud-Tweede Kamerlid Joost Taverne van de VVD laten horen tijdens het hoger beroep van de rechtszaak over Wilders’ ‘minder Marokkanen’- uitspraken. Aanleiding is het boek van oud-VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes-Duindam, waarin staat dat Taverne het oneens was met de veroordeling van de PVV-leider door de rechtbank Den Haag vorig jaar.

    Dat zou Taverne echter niet in een debat over de vrijheid van meningsuiting hebben mogen zeggen van de VVD-fractie, omdat dit Wilders voor de verkiezingen in de kaart zou kunnen spelen. Wilders noemt dit ‘schokkend’.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzekeraar is terreur ‘migranten’ tegen vrachtwagenchauffeurs bij Calais helemaal zat 'Tijd om het leger in te zetten'

    Verzekeraar is terreur ‘migranten’ tegen vrachtwagenchauffeurs bij Calais helemaal zat 'Tijd om het leger in te zetten'


    Verzekeraar TVM denkt dat ,,onorthodoxe maatregelen” nodig zijn om vervoerders te beschermen bij de overtocht naar Engeland vanaf Calais. Als voorbeeld noemt een woordvoerder de inzet van het leger om de veiligheid van chauffeurs te garanderen.

    Vrachtwagenchauffeurs worden bij de Franse havenstad al een tijdlang veelvuldig blootgesteld aan geweld omdat migranten koste wat kost de overtocht naar Engeland willen maken. Behalve dat de veiligheid in het geding is, levert dat ook een flinke kostenpost op voor bedrijven en verzekeraars door schade, vertragingen en extra maatregelen die moeten worden genomen.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maar Kamerlid’

    Maar Kamerlid’

    26 september 2017 om 05:30 door Metro

    ‘Maar Kamerlid’                 

    We doen lacherig over Sharon Gesthuizen en Ybeltje Berckmoes, oud-Kamerleden die een boekje opendoen over de kadarverdiscipline bij hun partijen. Over het getraineer en gekleineer van Kamerleden door fractievoorzitters. Over hoe beeldvorming en voorlichting belangrijker is dan de inhoud. Over de angstzaaierij, machtsverhoudingen en het ontbreken van respect voor ons, de kiezer.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    25-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD-Kamerlid waarschuwt tegen 'Eurabia': 'De grenzen moeten dicht

    VVD-Kamerlid waarschuwt tegen 'Eurabia': 'De grenzen moeten dicht
     
                           

                     'In een land als Saoedi-Arabië ben ik acuut depressief'                      

      Foto: ANP                             

    De grenzen moeten dicht voor jongemannen uit het Midden-Oosten. Dat zegt VVD Tweede-Kamerlid Ybeltje Berckmoes tegen BNR-verslaggever Jaap Jansen.                          

    ‘Het mengt voor geen meter. Ik zie daar een bedreiging. Dat door de enorme bevolkingsgroei daar de angry young men uit Afrika en het Midden-Oosten hiernaartoe komen, dat moet gewoon stoppen.’ Volgens Berckmoes komen die jongemannen gefrustreerd naar Europa en raken ze hier dubbel gefrustreerd. ‘Hier in West-Europa dreigt een soort Eurabia te ontstaan’, zegt ze
    Meer lezen op:
    brn.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek’: de Schilderswijkse politie belasteren met ongecheckte verhalen van 49 jongeren

    Onderzoek’: de Schilderswijkse politie belasteren met ongecheckte verhalen van 49 jongeren

    Mijn ervaring met de politie tijdens de ISIS-rellen is ook 'een waarheid op zichzelf'

    Als er paniek is, duren minuten lang. “Wat begrijpen jullie niet aan ‘spoed’?” schreeuwt de agent in zijn portofoon. Hij spiedt gejaagd om zich heen, ik sta naast hem en om ons heen woelt en joelt een menigte. “Ze gaan dingen gooien,” zegt hij zacht tegen mij.

    Ja vertel mij wat. Mijn haar druipt en plakt van de limonade, over mij uitgegoten door één van de Marokkaanse jongeren die om ons heen drommen, het blikje of flesje raakte me gelukkig niet hard nadat hij het op mijn hoofd mikte.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen plaats voor de islam

    Geen plaats voor de islam

    islam 

    Een van de belangrijkste problemen waar de beschaafde wereld mee zit is het moslim terrorisme. Terrorisme is geen exclusief islamitisch verschijnsel. Katholieken zoals Zuid Amerikanen, Basken en Ieren en Afrikanen als Hoetoe’s en de orthodoxe christenen, om maar een paar voorbeelden te noemen, kunnen er ook wat van. Toch springt overal in de wereld de islam er wel uit.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu

    24-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro’s – per maand

    Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro’s – per maand

    Europa maakt islamisering via gezinshereniging al over enkele jaren onomkeerbaar - Duitsland wacht in 2018 nieuwe golf van 4 miljoen ‘gezinshereniging’ moslims - Aantal verkrachtingen door asielzoekers in Bayern in één jaar tijd met 91% gestegen – Raad van Europa tegen leeftijdscontrole migranten

     
    (Getty Images (5)).

    In Europa is het goed toeven, althans, als je de juist afkomst en juiste religie hebt. Daar waar de buikriem voor de zwakkere autochtone Europeanen overal steeds strakker wordt aangetrokken, kan het voor migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika schijnbaar niet op. Zo krijgt een 49 jarige Syriër in de Duitse staat Rheinland-Pfalz maandelijks € 30.000,- aan uitkeringen en toeslagen. Dat is geen typefout of hoax, het staat letterlijk vermeld in diverse krantenartikelen. De Syriër krijgt het geld voor zijn 4 vrouwen en 23 kinderen. Dat polygamie in Duitsland en Europa is verboden, doet voor de autoriteiten niet ter zake; immers, hij is volgeling van de religieuze ideologie die door de EU-elite is aangewezen om in de toekomst onze wetten te vervangen en onze samenleving te overheersen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hafid Bouazza: ‘Vertrouw nooit op Allah maar bind je kameel wel vast’

    Hafid Bouazza: ‘Vertrouw nooit op Allah maar bind je kameel wel vast’

    Hafid Bouazza (Oujda, Marokko, 1970) is schrijver. Dit najaar verschijnt zijn nieuwe roman Abori en Ribius bij Hollands Diep.

    Hafid Bouazza
    Beeld: Julie Blik

    Wat is uw huidige gemoedstoestand?
    “Ik woon inmiddels negen maanden op een bungalowpark in Flevoland om te werken aan mijn nieuwe boek, en ik mis Amsterdam. Op het nieuws zag ik laatst een journalist op een brug over een van de grachten staan. De grachtenpanden waren in mist gehuld. Ik kon wel huilen van de heimwee.”
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    23-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wir schaffen das’ kost handenvol geld

    'Wir schaffen das’ kost handenvol geld

    Duitsland, september 2017

     Merkel met asielzoekers
    Sinds 2015 kwamen 1,5 miljoen asielzoekers Duitsland binnen. Daarvan heeft nog geen 15% werk.

    Asielzoekers hebben bijna nooit werk
    Volgens Aydan Özoğuz, de hoogste ambtenaar voor migratie, vluchtelingen en integratie, zal tweederde van de nieuwkomers over vijf jaar nog werkloos zijn. In 2016 waren er 750.000 asielaanvragen. Slechts drie van de tien asielzoekers heeft een beroepsopleiding voltooid en dat maakt ze slecht voorbereid voor de arbeidsmarkt.In de eerste golf uit Syrië zaten relatief nog wel artsen en ingenieurs maar de toestroom daarna bestond vooral uit ongeschoolde mannen.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het broeit in Borgerhout: "Zelfs hun eigen ouders zijn bang van die boelzoekers

    Het broeit in Borgerhout: "Zelfs hun eigen ouders zijn bang van die boelzoekers

    KURT WERTELAERS EN PATRICK LEFELON
    23/09/17

    © Photo News

    In Borgerhout is het een kwestie van tijd vooraleer de eieren die de politie naar het hoofd geslingerd krijgt, vervangen worden door stenen. Dat vrezen de oudere Marokkanen. Schoorvoetend geven ze toe dat ze een deel van de jeugd niet meer onder controle hebben. "De politie kan tegen hen niet hard genoeg optreden. Maar dat ze de rést van ons tenminste met respect behandelen!"
    Meer lezen op:
    hln.be


    22-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links geweld is terug van nooit weggeweest

    Links geweld is terug van nooit weggeweest




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!