NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Dat migratie de vergrijzing gaat oplossen is een mythe
 • Tieners persen op grote schaal af in Zuidoost
 • Hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” beklaagt “genocidale waanzin”: onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden
 • Geen Zwitserse nationaliteit voor moslimkoppel dat hand weigert te schudden
 • Kinderen en ouders bang voor jeugdbende op Haags schoolplein
 • Dag van Uitdrijving uit Gaza: Wat voorspelden Israėlische leiders 13 jaar geleden?
 • MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040
 • Nedermarokkaanse schrijver: “Waarom leren islamitische kindertjes in Nederland dat Joden de vijand zijn?”
 • Salafistische burgemeester Aboutaleb dolblij. "Salafisten infiltreren Rotterdamse politiek"
 • "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  plaatjes
  blog.seniorennet.be/plaatje
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoļstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En įls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  19-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat migratie de vergrijzing gaat oplossen is een mythe

  Dat migratie de vergrijzing gaat oplossen is een mythe

  Column Martin Sommer

  Elk jaar is er wel iemand die zegt dat migratie de vergrijzing gaat oplossen.  Mythen laten zich niet weerleggen.

  Een van de mythen van het kosmopolitisme is dat migratie ons kan helpen het pensioenprobleem op te lossen. Steeds minder werkenden moeten betalen voor steeds meer bejaarden. Migranten zouden bijdragen om het gapende premiegat te vullen. Elk jaar komt dat verhaal voorbij, elk jaar wordt het weer ontkracht. De laatste keer legde Paul Scheffer in zijn boekje De vrijheid van de grens (2016) uit dat Nederland in 2050 39 miljoen inwoners zou moeten tellen, om de verhouding tussen actieven en bejaarden op peil te houden. Dat is uitgesloten. Maar mythen laten zich niet van de wijs brengen door feiten, en dus zal zo’n weerlegging niet helpen.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tieners persen op grote schaal af in Zuidoost

  Tieners persen op grote schaal af in Zuidoost

  Door:  

   Tieners persen op grote schaal af in Zuidoost
  © Sjoukje Bierma

  Tieners in Zuidoost persen op grote schaal leeftijdgenoten af van geld, telefoons en kleding. Lang zag de overheid niets: wie aangifte doet, wordt ernstig bedreigd. Een speciale aanpak, samen met moeders uit de buurt, moet verlichting brengen.

  Vermoedelijk vele tientallen kinderen die in Amsterdam-Zuidoost wonen of naar school gaan, zijn de afgelopen jaren slachtoffer geworden van afpersingen door leeftijdsgenoten.
  Meer lezen op:
  parool.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” beklaagt “genocidale waanzin”: onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden

  Hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung” beklaagt “genocidale waanzin”: onze staat beschermt diegenen, die ons de keel willen doorsnijden

  Geplaatst op door

  In ongebruikelijk scherpe bewoordingen heeft de hoofdredacteur van de “Bild-Zeitung”, Julian Reichelt (foto), de regering van bondskanselier Merkel bekritiseert. “De 767 radicaalislamitische bedreigers die in Duitsland leven, zien maar drie mogelijkheden hoe zij met ons ´ongelovigen´ zouden moeten omgaan: tot slaaf maken, gedwongen bekering tot de islam of vermoorden”, begint Julian Reichelt zijn commentaar.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  18-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Zwitserse nationaliteit voor moslimkoppel dat hand weigert te schudden

  Geen Zwitserse nationaliteit voor moslimkoppel dat hand weigert te schudden

   

  Illustratiefoto. 
  iStock Illustratiefoto.

  Een comité in Lausanne verwerpt een aanvraag van een islamitisch echtpaar dat de Zwitserse nationaliteit wil aannemen. Het paar weigerde de hand te schudden en te antwoorden op vragen van personen van de andere sekse.

  “Wanneer men de nationaliteit van een land wil, moet men zich toch inschrijven in de naleving van de juridische orde ervan en in de gelijkheid tussen man en vrouw”, zei Grégoire Junod, de burgemeester van deze stad aan de oever van het meer van Genève.

  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen en ouders bang voor jeugdbende op Haags schoolplein

  Kinderen en ouders bang voor jeugdbende op Haags schoolplein


  De Fabritiusstraat in Den Haag. © Google Streetview

  Ouders en kinderen uit de Schilderswijk zijn doodsbang voor jongeren die geregeld rondhangen op het schoolplein aan de Fabritiusstraat. Kinderen uit de buurt durven er niet meer te spelen en sommige ouders geven aan het aangrenzende kinderdagverblijf niet meer veilig te vinden voor hun kroost.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  17-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag van Uitdrijving uit Gaza: Wat voorspelden Israėlische leiders 13 jaar geleden?
  Dag van Uitdrijving uit Gaza: Wat voorspelden Israëlische leiders 13 jaar geleden?

  Gisteren, werd de 13de verjaardag herdacht van de Israëlische terugtrekking uit Gaza, ook wel de Verdrijving uit Gaza genoemd. Op 15 augustus 2005 begon de terugtrekking van het Israëlische leger vanuit de Gazastrook en de ontmanteling van alle Israëlische nederzettingen.

  In totaal werden bijna 9.000 Joodse kolonisten uit 17 nederzettingen in de Gazastrook manu militari verdreven. De uitzetting van alle bewoners, de sloop van de woongebouwen en de evacuatie van het bijbehorende beveiligingspersoneel uit de Gazastrook werd afgerond op 12 september 2005.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040

  MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040

  ‘The Fourth Turning’ en ‘Deagel’: Westen in uiterlijk 2025 totaal ingestort

   
  Staan we echt op de drempel van het einde van alles, of zal het allemaal wel meevallen? Afbeelding: Getty Images (2).

  Een oorspronkelijk in 1973 ontwikkeld computermodel van wetenschappers aan het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology(MIT) voorspelt op zeer korte termijn dramatische veranderingen op de wereld. Rond het jaar 2020 komt er een einde aan de huidige welvaart, en in de 20 jaar daarna wordt het zo’n grote chaos, dat in 2040 van ‘het einde van de beschaving’ kan worden gesproken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  16-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nedermarokkaanse schrijver: “Waarom leren islamitische kindertjes in Nederland dat Joden de vijand zijn?”

  Nedermarokkaanse schrijver: “Waarom leren islamitische kindertjes in Nederland dat Joden de vijand zijn?”

   

  Jamal-Ouariachi-vpro-boeken

  Foto: Jamal Ouariachi. Bron: Screenshot VPRO.

  Een Nederlands-Marokkaanse schrijver heeft het helemaal gehad met de demonisering van Israël als de ergste staat op aarde. Zeker als dat wordt gedaan door mensen die stelselmatig de misdaden van Palestijnen en andere islamitische landen negeren.

  Bij links is het al jaren ‘feest’ omtrent Israël. Wat er ook gebeurt, de kleine Joodse natiestaat aan de Middellandse Zee krijgt er de schuld van. Genocide, racisme, apartheid, Nazi-praktijken en propaganda: geen beschuldiging is te ver gezocht, en geen aantijging te verschrikkelijk. Israël heeft overal schuld aan! In Nederland is dat inmiddels een waarheid die als niet meer te ontkennen valt bij grote delen van links en islamitisch Nederland. 
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salafistische burgemeester Aboutaleb dolblij. "Salafisten infiltreren Rotterdamse politiek"

  Salafistische burgemeester Aboutaleb dolblij. "Salafisten infiltreren Rotterdamse politiek"

  abou el taleb

  En wij maar denken dat Amsterdam de enige stad is die pardoes vergeten is de rotte salafistenappels uit de gemeenteboom te plukken.

  Nou nee, want in de nieuwe aflevering van Duktales gaat het over Rotterdam: "Een medewerker van het programmateam radicalisering, Ahmed Harika, adviseerde de omstreden Stichting Waqf, die haatpredikers naar Nederland probeerde te halen en in Rotterdam een salafisten-instituut wilde oprichten. De aankoop van het gebouw werd gefinancierd door een Qatarees hulpfonds waarvan de oprichter miljoenen dollars doorsluisde naar islamistische terreurorganisaties." Die Ahmed Harika is een GroenLinkser die zijn hoogste hit scoort met een bonnetjesaffaire en dat van die haathut Waqf las u al op de GeenStijl. Waqf is zo'n gezellig clubje jihadgoedpraters dat van die keeldoornsnijdiërs en homo-van-gebouw-gooiiërs naar Nederland lokt.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Vrij Links” wil dialoog, maar zet fundamentele islam-critici buiten de discussie

  *********************************************************
  Even inleiden. Ik stuurde op 12 augustus een stukkie naar de redactie van de website “Vrij Links”. Mijn stukkie was bedoeld om door de Vrij Linksers geheel afgebrand te worden. Ik vind dat namelijk fijn: om zó totaal onderuit geschoffeld te worden dat ik mijn bek de eerstvolgende paar jaar niet meer durf open te trekken. Maar ik had al zo’n vermoeden dat mijn uitnodiging tot verdiepende dialoog niet gewaardeerd zou worden en dus meldde ik al op voorhand aan de hoofdredacteur mijn verwachting dat mijn stuk geweigerd zou gaan worden, maar vroeg tevens of ik dan een motivatie van die weigering mocht ontvangen. Nou, die kreeg ik inderdaad: het blijkt tegen de kernwaarden van Vrij Links om stukken te plaatsen waarvan de auteur op voorhand vermoedt dat ze niet geplaatst gaan worden. Kijk: dát zijn ethische beginselen waarvoor ik respect kan hebben!

  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Respect voor racisme-gegil?

  Respect voor racisme-gegil?

  racisme-gegil
  Eigenlijk kun je over het racisme-gegil van extreem-links heel kort zijn. MOET je er heel kort over zijn. Want de overmatige respectvolheid begint schizofrene vormen aan te nemen. Een voorbeeld.

  Dat je er kort over moet zijn komt me vandaag goed uit, want veel tijd om te schrijven heb ik niet. Bekijkt u dus eens het voorbeeld dat ik vandaag uit mijn mail viste. De Britse MP Sarah Champion (Labour) heeft politiebescherming nodig vanwege de uitspraak:

  “Britain has a problem with British Pakistani men raping and exploiting white girls”

  Is dat waar? Nou en of!! Sarah Champion is een van de mensen die er in ieder geval hun mond nog over openden. Behalve Tommy Robinson (U weet wat hem recent overkwam?) moet je naar zulke mensen in het UK uitermate goed zoeken.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  15-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salvini wil moskeeėn strenger controleren: “Anders geen moskee”

  Salvini wil moskeeën strenger controleren: “Anders geen moskee”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beladen brievenbus van Boris

  De beladen brievenbus van Boris

  De overmatig zere tenen van gelovigen

  Titelfoto: Boris Johnson biedt verontwaardigde journalisten een kop thee aan. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal The Telegraph

  Recent besloot Denemarken om, net als eerder andere Europese landen, zowel de boerka als de nikab in de ban te doen. Hierop klom Boris Johnson, de Britse oud-staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken onder Theresa May, in de pen voor zijn column in The Telegraph. Hij hield een vurig pleidooi tegenhet boerkaverbod.

  In dat pleidooi stelde hij dat hij het belachelijk vindt dat mensen er vrijwillig voor kiezen om er als brievenbussen bij te lopen. Ook zou hij een vrouwelijke student, indien zij gekleed zou zijn als bankovervaller, vriendelijk vragen haar gezicht te tonen, zodat hij met haar in gesprek kon gaan.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100.000 Turken lopen kans om hun Oostenrijkse staatsburgerschap te verliezen
  100.000 Turken lopen kans om hun Oostenrijkse staatsburgerschap te verliezen

  Foto: Oostenrijk's parlement in Wenen. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Peter Wuttke

  Veel Turken hebben, na genaturaliseerd te zijn tot Oostenrijkse staatsburgers, hun Turkse staatsburgerschap weer opgeëist – wat in Oostenrijk zonder toestemming verboden is.

  Het is de regeringspartij Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ, die beweert dat tot 100.000 Turken de nationaliteitswet van het land met betrekking tot dubbele staatsburgerschap schenden om te mogen stemmen bij Turkse verkiezingen. Als men zonder toestemming een tweede staatsburgerschap verkrijgt – wat alleen in uitzonderlijke gevallen wordt gegeven – verliest men automatisch de Oostenrijkse.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben

  Met een griezel als Jeremy Corbyn moet je niks te maken willen hebben


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tunesische president: "Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant"

  Tunesische president: "Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant"

  Cover image

  © EPA

  Tunesische president: "Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant" EPA
  “Godsdienst, de Koran en zijn verzen zijn voor ons niet relevant. Wij gaan uit van de Grondwet en haar regels zijn bindend. We zijn een burgerlijke staat. Wie zegt dat de Tunesische staat een religieus uitgangspunt heeft, dwaalt.”

  Dat heeft de Tunesische president Béji Caïd Essebsi maandag gezegd ter gelegenheid van een toespraak waarin hij een wetsvoorstel steunde om mannen en vrouwen gelijke rechten te geven inzake het erfrecht.
  Meer lezen op:
  express.live


  » Reageer (0)
  14-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven van linkse politica werd ‘een nachtmerrie’ nadat zij de waarheid had verteld over de islamitische verkrachtingsbendes in het VK
  Leven van linkse politica werd ‘een nachtmerrie’ nadat zij de waarheid had verteld over de islamitische verkrachtingsbendes in het VK
  Het was een van de grootste schandalen die het Verenigd Koninkrijk ooit op zijn grondvesten heeft doen laten schudden. De islamitische kindermisbruikers-bendes van Rotherham. Kwetsbare tienermeisjes werden gelokt, verhandeld en verkracht door bendes van islamitische mannen. De mishandelingen die zich direct onder onze neus afspeelden, waren bekend bij de autoriteiten die ervoor kozen een oogje dicht te knijpen en geen actie ondernamen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa snakt naar post-Merkel leiderschap

  Europa snakt naar post-Merkel leiderschap

  Angela gedraagt zich als de Keizerin van Europa
  De Duitse Bundeskanzlerin Angela Merkel en de Spaanse premier Pedro Sanchez op hun gezamenlijke persoconferentie (11 augustus 2018).

  Titelfoto: De Duitse Bondskanselier Angela Merkel en de Spaanse premier Pedro Sánchez op hun gezamenlijke persoconferentie (11 augustus 2018). Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Phoenix

  Wie de afgelopen dagen de berichtgeving volgde over Angela Merkel’s bezoek aan de Spaanse premier Pedro Sánchez, zal ongetwijfeld een déjà vu gevoel hebben gekregen. Ik had dat in ieder geval wel. Het lijkt erop dat Merkel een kompaan heeft gevonden in de Spaanse socialist Sánchez. Daarbij treedt Merkel, net als in 2015 toen zij met haar Wir schaffen das eigenhandig een migratiestorm veroorzaakte, weer buiten alle afgesproken Europese oevers.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Zweden lijkt daadwerkelijk een burgeroorlog uitgebroken

  In Zweden lijkt daadwerkelijk een burgeroorlog uitgebroken

  Zweden
  Het is al een paar dagen aan de gang, maar wat opvalt is dat het niet meer stopt. In Zweden branden elke nacht tientallen auto’s uit. En dat met verkiezingen op komst.

  De politie krijgt er geen greep op en naar verluidt gebeurt het vooral in wijken waar zelfs Antifa’s zich niet langer wagen. Het lijkt georganiseerd, maar wie precies die organisatie zijn, daarop heeft Zeden geen antwoord. Wèl beelden. En de openlijkheid waarmee de daders hun werk doen voorspelt weinig goeds voor de toekomst van Zweden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Arnoud van Doorn Wat bent u: een invloedrijke moslim of een treurig kneusje?

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Arnoud van Doorn Wat bent u: een invloedrijke moslim of een treurig kneusje?

  Door: Jan Dijkgraaf, 7:01, 14 augustus 2018  Meneer Van Doorn,

  Het Haagse CDA-raadslid Daniëlle Koster zei vorige week dat jullie dode ex-collega Willie Dille het verhaal over een groepsverkrachting door moslims niet kan hebben verzonnen, omdat je zo’n verhaal niet verzint. Zij wilde dan ook dat er een onderzoek komt.

  U, raadslid voor de islamitische Partij van de Eenheid (LOL), reageerde op die onderzoekswens met de volgende tekst: “Daniëlle Koster is een vijand van de islam en een gevaar voor de samenleving.” 
  Meer lezen op:
  tpo.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneu hoor! Nederlandse ISIS-knuffelbeer Yilmaz is nu zelf door z’n geliefde ISIS geėxecuteerd

  Sneu hoor! Nederlandse ISIS-knuffelbeer Yilmaz is nu zelf door z’n geliefde ISIS geëxecuteerd

   

  yilmaz
  Foto: Yilmaz poseert met een kromzwaard. Bron: Yilmaz Israfil.

  Wat zielig: Nederland is weer een geëmigreerde landgenoot armer. Ditmaal gaat het om Israfil Yilmaz, een mediagenieke voormalige soldaat die zich aansloot bij ISIS en daar een beetje de knuffeljihadi ging uithangen. Maar dat leverde hem geen lang en gelukkig leven op, zo leren we vandaag: hij is door z’n geliefde werkgever ISIS doodgeschoten.

  Eén van de meest beruchte Nederlandse ISIS-gangers, Israfil Yilmaz, zal niet meer terugkeren naar ons land om daar vervolgens in een rechtbank vrijgesproken te worden of een taakstrafje te krijgen. Nee, Yilmaz – die regelmatig interviews gaf aan de NOS en Nieuwsuur – is dood. Vermoord door z’n eigen kalifaatstaat waar hij zo heilig in geloofde, omdat hij een verrader zou zijn. Zeg dus maar dag tegen die gestylde krullenbaard:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krikke adviseert aangifte tegen Van Doorn na ‘bedreiging’

  Krikke adviseert aangifte tegen Van Doorn na ‘bedreiging’

  Matthijs van Schie 14-8-2018


  e dood van Willie Dille en de reacties daarop blijven de gemoederen bezighouden in de Haagse gemeentepolitiek. Het PVV-raadslid meende in haar afscheidsvideo te zijn verkracht door een groep moslims, in opdracht van de fractievoorzitter van de Partij van de Eenheid, Arnoud van Doorn. CDA-raadslid Daniëlle Koster zei niet te geloven dat Dille dat verhaal heeft verzonnen, waarna Van Doorn furieus reageerde. Burgemeester Pauline Krikke (VVD) adviseert Koster aangifte tegen hem te doen.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  13-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk verminderde steun voor “diversiteit” onder Zweedse vrouwen
  Sterk verminderde steun voor “diversiteit” onder Zweedse vrouwen

  Pixabay

  De houding van Zweden ten opzichte van etnische zogeheten diversiteit vertoont de laagste cijfers ooit in de diversiteitsbarometer (PDF!) van de Universiteit van Gävle. Het is vooral onder vrouwen van wie de houding sterk is verslechterd.

  De overduidelijke negatievere houding is zowel bij laag- als hoogopgeleiden te zien. Ook de 50-plussers onderscheiden zich door een verhoogde negatieve kijk op diversiteit.

  Bijna de helft gelooft dat mannen uit het Midden-Oosten een bedreiging vormen voor de Zweedse cultuur. Vrouwen uit het Midden-Oosten worden ook beschouwd als een groter gevaar.
  Meer lezen op:
  fenixx.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse scholen in Nederland & het gelijk van Geert Wilders

  Turkse scholen in Nederland & het gelijk van Geert Wilders

   
  PVV
  SAMSUNG DIGITAL CAMERA

  De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan stelde vorige week dat hij Turkse weekendscholen in Nederland wil. Een omstreden plan en pure indoctrinatie, menen critici, ook omdat Nederland volgens D66-minister Wouter Koolmees van Integratie niet bijster veel kan doen om het plan tegen te houden. Een dilemma staat voor de deur, stelt Ton F. van Dijk. Want Geert Wilders lijkt gelijk te hebben gekregen op het Turkse onderwerp, schrijft het hpdetijd.nl.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer de islam vrijheid krijgt, verdwijnt de vrijheid

  Wanneer de islam vrijheid krijgt, verdwijnt de vrijheid

   
  islam
  Foto: Dit lijkt toch best wel op de stichter van de islam, toch? Maar zelfs eenvoudige satire als dit durfde de angstige NPO niet aan.

  Volgens Eddy Daniels ben ik een onheilsprofeet en heb ik ‘geen oplossingen’. Alleen toont hij dat niet aan, integendeel schrijft Sam van Rooy.

  Reacties

  Ik citeer de eerste twee reacties onder Daniels’ artikel:

  ‘Goed tien jaar geleden al schreef de erudiete en zowel door links als door rechts gerespecteerde Frits Bolkestein over dit onderwerp: “Ik zie geen oplossing.” Waarom moet Sam van Rooy dan per se een oplossing aanreiken? Maakt het gebrek aan “een oplossing” zijn analyse minder correct? Toon dat dan aan. Anders is de ondertitel slechts een vrijblijvende, loze beschuldiging, steunend op, zoals Oscar al schrijft, een preoccupatie met de van Rooy’s. Intellectuele hoogvliegerij kan je zo’n verdoken ad hominem bezwaarlijk noemen.’
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  12-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamasregime staat op instorten; schade in Gaza immens (in beeld)

  Hamasregime staat op instorten; schade in Gaza immens (in beeld)

  Plaatje hierboven: De ‘dumb and dumber’ van de Al Qassam Brigades van Hamas op weg naar het veiligheidshekken met Israël om ‘vreedzaam’ te betogen tegen de bezetting en een vuurpijltje (Qassam M75) af te schieten, nog steeds met ‘vreedzame’ bedoelingen [beeldbron: AP/Hatem Moussa]
  Israël’s minister voor Energie en lid van het veiligheidskabinet van de premier, Yuval Steinitz (Likoed) zei op zondag dat de Israëlische regering overweegt om Hamas omver te werpen. De terreurgroep functioneert ook als de regering van Gaza.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie bekogeld met eieren tijdens controle op Topaasplantsoen

  Politie bekogeld met eieren tijdens controle op Topaasplantsoen

  UpdateAgenten zijn vanavond tijdens een controle aan het Topaasplantsoen in Alphen bekogeld met eieren en shampoo. Meerdere personen wilden geen medewerking verlenen aan een controle. Een persoon is aangehouden.


  » Reageer (0)
  11-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

  Westerse internet censuur wordt actief: Eerst grote onafhankelijke media in VS geblokkeerd

  Xander
     07-08-2018 

  Vrijheid van meningsuiting definitief verdwenen in Amerika, EU zal volgen

   
  (Afbeelding: Infowars kopman Alex Jones).

  Het zat er al lang aan te komen, en nu is het zover. In de Verenigde Staten is het door progressief en links beheerste massamedia complex begonnen met het blokkeren van onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia. De grootste Amerikaanse site op dit gebied, Infowars, dat van meet af aan op de hand van president Trump was, wordt inmiddels compleet geblokkeerd door YouTube en Facebook, iets waar vooral CNN, de officiële nepnieuws- en propaganda zender van de Democraten en globalisten, al lang op aandrong (2). Het is wachten op het moment totdat ook in de EU wordt begonnen met het blokkeren van sites en blogs zoals deze, omdat die niet de juiste politiek correcte mening en visie verspreiden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutte, stuur Mogherini de laan uit!
  Rutte, stuur Mogherini de laan uit!

  Radicaal-linkse EU-commissaris steunt dictators en islamisme

  Titelfoto: Federica Mogherini op bezoek in Iran (augustus 2017). 
  Foto: European External Action Service is licensed under CC BY-NC 2.0

  Het buitenlands beleid dat namens de EU vorm wordt gegeven door de ongekozen EU-commissaris Federica Mogherini, drijft steeds meer een wig tussen de EU en de Verenigde Staten. Dit nadat het doldrieste migratiebeleid van Merkel – gesteund door Mogherini – het Verenigd Koninkrijk al tot de Brexit dreef. Dit alles is beslist niet in het belang van Nederland, dat haar welvaart en vrijheid aan de Atlantische alliantie heeft te danken. Mark Rutte, grijp in voor het te laat is!
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  10-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fake news van hater Abou Jahjah: zogenaamd door Israėl gedood Palestijns meisje is springlevende Amerikaanse

  Fake news van hater Abou Jahjah: zogenaamd door Israël gedood Palestijns meisje is springlevende Amerikaanse

   

  snapshot

  Foto: Abou Jahjah op tv. Bron: Screenshot Kanaal Z.

  Hoax-alert bij professionele Israëlhater Abou Jahjah! De Libanees-Belgische ex-Hezbollah-strijder rouwt om de dood van een Palestijns meisje dat door een Israëlisch bombardement om het leven zou zijn gekomen. De pech voor hem is: het meisje leeft gewoon nog. En is niet eens een Palestijnse, en woont niet eens in het Midden-Oosten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

  Migrantengeweld in Cottbus – AfD-politica: “Eruit gooien, en wel onmiddellijk!”

  Screenshot_331

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Cottbus – Het migrantengeweld neemt steeds ernstiger vormen aan. Zelfs de mainstream komt er niet omheen om over de massale aanvallen van immigranten op Duitsers te berichten. Cottbus reageerde hulpeloos met meer politie-presentie en een opnamestop voor “asielzoekers”. Vergeefs. De AfD laat een effectieve handelwijze zien.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen

  Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen


  Het Duitse blad Bild maakt melding van verschillende gevallen van “islamistisch pestgedrag” in Duitse basisscholen. De schooldirecteur zei gewoon: ‘Je dochter hoeft niet te zeggen dat ze Duits is. Bovendien kun je haar een hoofddoek geven'”, getuigt een moeder. Andere kinderen worden bedreigd met onthoofding.

  Ouders uit heel Duitsland namen contact op met Bild om hun ervaringen te delen. “Mijn dochter werd op haar nieuwe school […] zo massaal gepest door moslimmeisjes dat we haar van school moesten halen om haar te beschermen”, zegt een moeder. “De reden? Ze heeft blond haar, droeg geen hoofddoek, heeft een Duits-Hebreeuwse naam en wij zijn christenen! […] Ze had huilbuien en een enorme angst om naar school te gaan.”
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM eist weer zes maanden cel tegen Arnoud van Doorn Ex-PVV'er leende toegangspas stadhuis aan journalist

  OM eist weer zes maanden cel tegen Arnoud van Doorn Ex-PVV'er leende toegangspas stadhuis aan journalist

  Door: Marieke van de Zilver, 17:25, 12 mei 2015             

               

  Tegen het Haagse raadslid Arnoud van Doorn is in hoger beroep zes maanden cel geëist waarvan twee maanden voorwaardelijk, voor onder meer het lekken van geheime stukken aan een journalist. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag laten weten. Tegen de journalist heeft het OM 1000 euro boete geëist.

  De rechtbank in Den Haag gaf Van Doorn vorig jaar een geldboete van 1000 euro en een voorwaardelijke werkstraf van 40 uur. Het OM had toen ook al zes maanden celstraf geëist, waarvan twee voorwaardelijk. De journalist is toen vrijgesproken.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen

  Marokko zet de grenzen open om Europa af te persen


  The expulsion of the Moors (1894), by Gabriel Puig Roda. Museum of Fine Arts in Castellón. ( Wikimedia Commons )

  Marokko heeft de stroom migranten die naar Spanje vertrok bewust vergroot om de Europese Unie (EU) onder druk te zetten om in de komende besprekingen genereuzere concessies te verkrijgen.

  Het is in de beste Barbarijse tradities eerst nog even de jihad op te voeren voor de afpersingsonderhandelingen beginnen.

  Er is maar één methode om de jihad vanuit Noord-Afrika te stoppen, en dat weten we al eeuwen:
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  08-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ergst denkbare vijanden en haters van de Joodse staat bevinden zich vandaag onder de Joden

  Ergst denkbare vijanden en haters van de Joodse staat bevinden zich vandaag onder de Joden

  We leven echt in een wereld van uiterste verwarring, tenminste toch wat het Joodse gedeelte betreft. Zonder het feit dat zoveel waanzin uit Joden voortkomt, zou het onmogelijk zijn om elke nieuwe gekte te interpreteren. Maar we zijn op een of andere manier gewend geraakt aan de Joodse gekte die van links komt.

  Dus we vinden de ergst denkbare antisemieten van de dag temidden de Joden. Op de universitaire campussen in Amerika zijn het Joden uit niet-orthodoxe huizen die de inspanningen op campussen hebben geleid om Israël te boycotten. J Street, gefinancierd door de Joodse George Soros, bestaat uit veel van dergelijke Joden en andere Israëlhaters zoals Joodse Stem voor Palestina, Teruah en Bend the Arc.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkelisten zijn aan het eind van hun Latijn

  Screenshot_277.png

  (Door: Jörg Meuthen)

  Hebt u die beelden nog voor ogen hoe onlangs honderden Afrikanen de Spaanse exclave Ceuta bestormden, gewapend met vlammenwerpers en gebluste kalk? Hebt u die beelden nog voor ogen hoe illegale immigranten uit Afrika op een Spaans vakantiestrand aan land stormden onder de ongelovige blikken van de toeristen? Herinnert u zich nog de zogenaamd edelmoedige geste van de linkse Spaanse regering tegenover de 630 illegale immigranten die zich met de “Aquarius” toegang verschaften tot Europees grondgebied?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  07-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet-Rutte volgt EU in kansloze poging Iran-deal te redden

  Kabinet-Rutte volgt EU in kansloze poging Iran-deal te redden

  President Donald Trump

  Titelfoto: President Donald Trump. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaalDAHBOO77

  Vandaag, dinsdag 7 augustus 2018 om 12.01 Standard Eastern Time, start Amerika met een stevige serie Iran-sancties gericht op zaken als de autoindustrie, handel in geld, edelmetalen, aluminium, staal, kolen, tapijten, vliegtuigonderdelen en industriële software. Op 4 november dit jaar volgt een zwaardere reeks die vooral het financiële systeem, banken, de scheepssector en olie industrie hard zal treffen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwendagen in zwembad verpest door overlastgevende moslima’s: zwemmen in spijkerbroek, haren verven in het water

  Vrouwendagen in zwembad verpest door overlastgevende moslima’s: zwemmen in spijkerbroek, haren verven in het water

   

  snapshot

  Foto: Vrouwendag in een zwembad? Niet alleen in Hannover, maar ook hier in San Diego, met enkele islamitische zwemsters. Bron: KPBS News / YouTube.

  De zwembad van de gemeente Hannover in Duitsland zit met de handen in het haar: de vrouwendagen worden massaal bezocht door moslima’s die er alle fatsoens-, hygiëne- en huisregels aan hun laars lappen.

  In de Duitse stad Hannover is een rel uitgebroken aangaande het wekelijkse vrouwenzwemmen dat daar wordt georganiseerd in het Vahrenwalder Bades-zwembad. Dat gaat niet zonder problemen, want het blijkt dat het terugkerende evenement populair is bij moslima’s.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op
  Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Door Carel Brendel, 3 augustus 2018 

  Door De Telegraaf gepubliceerde foto van extremisten in de El Tawheed Moskee.

  Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

  U zond in – Open brief aan Paul de Leeuw: ‘U bent een hele grote lafaard’

  Jan Ottens uit Zwitserland.

  Afbeeldingsresultaat voor paul de leeuw
  Geachte heer De Leeuw,

  Beste Paul,

  Jarenlang ben ik groot fan van u geweest. De Schreeuw in allerlei verschillende vormen was genieten en taboe doorbrekend. Handen in de lucht, applaus etc. Dat soort zaken. Verfrissend, nieuw.

  Het format veranderde, ook niets mis mee. En toen liep u het ‘podium’ op zingend: ‘Ik ben vandaag zo vrolijk (naar het lied van Herman van Veen) want Geert Wilders (GW) die is dood’. Het knapte direct in me. Ik heb daarna nooit meer naar iets van u gekeken en vermijd categorisch waar u op televisie te zien bent.
  Meer lezen op:
  tpook.nl


  » Reageer (0)
  06-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering betaalt gelukszoekers 3 weken betaalde vakantie naar land van herkomst.
  Regering betaalt gelukszoekers 3 weken betaalde vakantie naar land van herkomst.

  Dit verhaal is niet verzonnen, ofschoon je het als buitenstaander niet zou geloven, als je er niet zelf getuige van was geweest. Een van uw redacteuren is  momenteel in Duitsland voor zaken en zag het land in tegenstelling tot zijn laatste reis 2 jaar geleden overspoeld met vluchtelingen .

  De nieuwsgierigheid gebood mij her en der wat vragen te stellen , wat te lezen en hier het resultaat .Tot mijn stomme verbazing geeft de Duitse regering vluchtelingen zelfs drie weken betaalde vakanties  inclusief een retour  vliegticket naar de landen  waarvan zij beweren  die te  hebben moeten ontvluchten omdat zij onveilig zijn.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  05-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een realistisch wereldbeeld!

  Een realistisch wereldbeeld!

  Ingaan tegen de toenemende islamisering is een universele plicht


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

  Antifa roept op tot “levensgevaarlijke” terreur tegen AfD-politici en publiceert privéadressen

  Screenshot_200
  Antifascisten en de doelwitten voor aanslagen Jörg Meuthen en Alexander Gauland.

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Waarschijnlijk werd er nog nooit zo onverholen en brutaal tot geweld tegen de AfD opgeroepen als op een site van de “Antifascistische Actie”. In verband met een “Oproep tot rellen” publiceerden activisten talrijke privéadressen van AfD-politici – waaronder ook die van de voorzitters Jörg Meuthen en Alexander Gauland, evenals dat van sterspreker Gottfried Curio. De links-extremen bieden diverse, ook nadrukkelijk “levensgevaarlijke”, aanslagmethodes aan. Schreeuw van verontwaardiging in de pers: nul.
  Meer lezen op:
  ejbron.con


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We bevinden ons midden in de derde en verreweg meest succesvolle golf van islamitische aanvallen op Europa

  We bevinden ons midden in de derde en verreweg meest succesvolle golf van islamitische aanvallen op Europa

  Met de hulp van machtige Europese en mondiale krachten is het de islam gelukt een tot dusverre in zijn geschiedenis ongeëvenaarde invasie van een heel continent te bewerkstelligen.

  Door: Michael Mannheimer – Vertaling: ‘Rommel’

  Minstens vijftien organisaties in de wereld, met tot hun beschikking fondsen die machtiger zijn dan dat de meeste landen in de wereld tot hun beschikking hebben, zijn begonnen met de vernietiging van Europa.

  Hun voornaamste instrument is het migratiewapen, hun moreel-hypocriete drijfveer is de vermeende plicht om mensen op te nemen die door oorlogen en ellende worden geteisterd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  04-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat
  Tommy Robinson werd mishandeld en gemarteld met de medeplichtigheid van de Britse staat

  Screenshot YT.
  Tenzij Robinson liegt – wat ik betwijfel – is dit de enige logische conclusie die kan worden getrokken uit de verslagen die hij heeft gegeven aan Ezra Levant van Rebel Media en Tucker Carlson van Fox News.

  Hoe verklaart men anders de perverse beslissing om deze uitgesproken criticus van de islam onder te brengen in de categorie C-gevangenis met het hoogste aantal moslimgevangenen in Groot-Brittannië?
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader

  Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader

  Afshin Ellian 

  Het woord ‘slachtoffer’ dreigt een betekenisloos begrip te worden. Het kan natuurlijk meer betekenissen hebben. Maar slachtoffer als tegengesteld aan dader heeft in de regel een eenduidige betekenis: iemand wie onrecht is aangedaan.

  Het onrecht is niet een metaforisch begrip. Onrecht impliceert handelen in strijd met het recht of zonder toestemming van rechthebbende. Juristen noemen dat wederrechtelijkheid. Een slachtoffer is iemand die onderhevig is geweest aan een wederrechtelijke handeling. Te weinig eten, te veel controle of te weinig liefde zijn geen tekenen van slachtofferschap. Wellicht is er sprake van onrechtvaardigheid.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl

  » Reageer (0)
  03-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: Het is verraad van het landsbestuur dat haathut El Tawheed na 20 jaar nog steeds open is

  Column Jan Roos: Het is verraad van het landsbestuur dat haathut El Tawheed na 20 jaar nog steeds open is

   

  Jan Roos.
  Foto: Jan Roos.

  Jan Roos windt zich in zijn column deze week op over het feit dat de haatmoskee El Tawheed na twee decennia vol jihadisme en extremisme nog altijd open mag blijven. “Een elite die heult met de vijand,” zo stelt Roos: “maar zijn eigen volk vijandig benadert, is gevaarlijker dan eenieder die ons wil bestrijden.
  Ik ga niet weer beginnen over dat de islam niet bij de Westerse waarden past en ooit zal passen, dat weten we nu allemaal wel. En degenen die het nog niet weten zullen het zelfs ontkennen op het moment dat hun kinderen in de metro zijn opgeblazen door een verwarde lone wolf of als ze zelf tegen de voorbumper van een busje geplakt zitten met een ‘Allahu Akbar’ gillende haatbaard achter het stuur.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran brandt: tienduizenden demonstranten schreeuwen ‘Dood aan dictator Ali Khamenei’

  Iran brandt: tienduizenden demonstranten schreeuwen ‘Dood aan dictator Ali Khamenei’

  Iran lijkt momenteel op een implosie af te stevenen en daar zou ook Israël voordeel bij kunnen hebben. Hoewel. Terwijl de eerste Amerikaanse sancties die president Donald Trump aan Iran heeft opgelegd, volgende maandag van kracht worden, hebben demonstranten op donderdag de straten in het centrum van Iran ingenomen, zingend over “dood aan de dictator” en ‘Khamenei, schaam u! Verlaat het land!”

  Een van de populaire gezangen is: “Ze liegen dat het aan de VS ligt”, verwijzend naar de mediapropaganda van het regime die de schuld voor de economische problemen van het land bij buitenlandse machten legt. De demonstranten van Isfahan roepen ook op tot solidariteit en verzet tegen het regime, zingend: “Wees niet bang. We zijn allemaal samen” En dit lijkt duidelijk het geval zoals het aantal demonstranten dagelijks blijft toenemen.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Door Carel Brendel, 3 augustus 2018


  Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
  De totale naïviteit van de VVD-regent werd deze week weer eens onderstreept door het nieuws over twee hoofdstedelijke moskeeën, de salafistische El-Tawheed in Amsterdam-West en de Arrayan in Noord.Meer klezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  02-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden
  Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

  Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

  Deugcultuur onder bestuurders verhindert effectieve aanpak

  Het is de afgelopen weken weer ontzettend veel gegaan over ‘deugen’ in de media. Meer specifiek over ’niet deugen’ als je, als in het geval van Stef Blok, buiten de moreel verheven paden baant en een kritisch geluid laat horen over de multiculturele droom.

  Rauwe realiteit

  We moeten immers en masse trots zijn op die ene succesvolle slager in de Schilderswijk of die ene leuke allochtone mevrouw op tv. We zijn toch gezegend met döner en couscous? Al die iftars zijn toch hartstikke gezellig en verbindend? De Turkse bakker staat symbool voor de vrolijke smeltkroes die de Nederlandse multiculturele samenleving is. Althans, als je leeft in de Amsterdamse grachtengordel en in het weekend met de ramen dicht en deuren gesloten hoopt dat de rauwe realiteit nog even weerstand kan worden geboden.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”
  Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”

  Seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen en kinderen door internationale hulpmedewerkers is diepgeworteld in die sector en gebeurt al jaren, waarbij de daders vaak ongemerkt makkelijk hun gang kunnen blijven gaan . Dat blijkt uit een vernietigend rapport van de Britse overheid.


  » Reageer (0)
  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

  Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

   

  snapshot
  Foto: Sunny Bergman bij M. Bron: Screenshot KRO-NCRV.

  Topless zonnen moet kunnen, vindt Sunny Bergman. Maar wat óók moet kunnen is dat scooterjeugd vervolgens topless zonnende vrouwen met stenen bekogeld. Wie van dat laatste iets wil zeggen, is een keiharde racist. Je bek valt er van open.

  Catherine Keyl is een heldin. Nee, niet vanwege de programma’s die ze presenteert. Maar wel vanwege een column die ze vandaag liet afdrukken in De Telegraaf. La Keyl vertelt namelijk over de uitzending van DWDD-vervanger M afgelopen donderdag. Keyl was één van de gasten, maar ook Sunny Bergman was te gast.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOEREN . . .

  HOEREN . . .

  Screenshot_101

  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Ik schreef er twee jaar geleden al eens over en het gebeurt al jarenlang. Ook hier in Amsterdam. Sowieso in de grotere steden, omdat daar de moslimpopulatie veel groter is. Intimidatie door moslims t.a.v. onze vrije westerse vrouwen d.m.v. obscene gebaren, slangen-gesis, betasten alsof het markt-vee is, en nu zelfs openlijk geweld… Eindelijk (!) gaat er vanuit Frankrijk nu een filmpje rond (dit was klaarblijkelijk niet langer meer tegen te houden en heeft hier zelfs het journaal gehaald) van dit hier binnengehaalde, 1411 jaar achtergebleven moslimtuig en zijn ronduit achterlijke normen en waarden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Amsterdam 'wetteloze jungle' - Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft - Delen van Parijs onbegaanbaar geworden

   
  In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images(5)).

  Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  31-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou het helpen als Nederland de gruwelijkheden van IS officieel als 'genocide' betitelde?

  Zou het helpen als Nederland de gruwelijkheden van IS officieel als 'genocide' betitelde?


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters

  ‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters  Welkom welkom welkom bleren de idioten in hun ‘marhaban’ shirtjes en op Twitter zoals ‘kunstenaar’ Ben van der Wel (een PUBLIEK ACCOUNT waar hij zijn EIGEN naam met ‘trots’ publiceert) elke keer maar weer, maar ARABISCH sprekende VLUCHTELING (20) verkracht (en ontmaagd) een VIJFTIENJARIG meisje in Nijmegen! Hij krijgt hiervoor maar 30 maanden cel, en wordt uiteraard NIET uitgezet…… Hij moet een schadevergoeding van 4000 euro betalen. Bedankt D666-rechters mr. J.M.C. Schuurman-Kleijberg (voorzitter), mr. P.C. Quak en mr. J.B.J. DriessenMeer lezen op:
  lievdevoorhollandblog.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’
  Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’

   door  | Bron: BRUZZ, BELGA

  Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’

  Foto: BELGA

  Het opvangcentrum in Haren is in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk gesloten omdat de sfeer er ‘explosief’ was, meldt Bruzz. De hittegolf zorgt ervoor dat niet enkel de migranten, maar ook de daklozen bij het platform komen aankloppen voor opvang, en dat zorgt voor heel wat overlast.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geweldloze burgeroorlog tegen de EU is mogelijk, en noodzakelijk 'We kunnen de machtigen raken in hun achilleshiel: het geld'
  Een geweldloze burgeroorlog tegen de EU is mogelijk, en noodzakelijk 'We kunnen de machtigen raken in hun achilleshiel: het geld'

  Door:  , 22:28 PM, 30 juli 2018

  De Europese beschaving loopt groot gevaar. Miljoenen illegale immigranten, meestal met geen of een gebrekkige opleiding, overspoelen het continent. Tientallen miljoenen immigranten of hun nakomelingen hebben een dubbele nationaliteit en kunnen of willen zich niet integreren. Integendeel, zij dringen hun normen en waarden aan ons op. Een kleine minderheid van hen is fanatiek en schuwt geen terroristische aanslagen, waardoor Europa het nieuwe Midden-Oosten aan het worden is.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische statushouders richten weekendscholen op
  Syrische statushouders richten weekendscholen op

  Syrische statushouders richten door het hele land informele weekendscholen op waar hun kinderen Arabisch leren en soms ook koranles volgen. Het gaat om tientallen locaties, meestal gerund door vrijwilligers, meldt de Volkskrant.


  » Reageer (0)
  30-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje stuurt Afrikanen met een boterham, een fles water en een buskaartje door – richting Frankrijk/Duitsland

  Spanje stuurt Afrikanen met een boterham, een fles water en een buskaartje door – richting Frankrijk/Duitsland

  Screenshot_51

  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  Men vermoedde/wist het dat de meeste via de Middellandse Zee aangekomen “vluchtelingen” voor Spanje geen noemenswaardig probleem vormen, want de doorreis van de nieuwkomers is bijna zeker, hun droomdoelen zijn Franse en vooral Duitse grote steden. Vandaag in Spanje aangeland en overmorgen al in Frankrijk of Duitsland, niet als toerist, maar om asiel aan te vragen. En iedereen die dat gelukt is, belt naar huis.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Amsterdam 'wetteloze jungle' - Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft - Delen van Parijs onbegaanbaar geworden

   
  In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images(5)).

  Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  29-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonenprobleem van Stef Blokkiaanse proporties teistert recreatiegebied Galderse Meren

  Allochtonenprobleem van Stef Blokkiaanse proporties teistert recreatiegebied Galderse Meren

  'Bekeuren doen de boa's amper: 'Als je dat wel doet, staan ze zo met vijftien man om je heen'

  De Galderse Meren, een waterrecreatiegebiedje in de buurt van Breda, heeft enorm veel last van ‘agressie’ en ‘overlast’. Zo erg dat de situatie al meerdere malen uit de hand dreigde te lopen en de loco-burgemeester nu bluft de ordeverstoorders keihard aan te pakken: door gebiedsverboden uit te delen (lol).

  Inmiddels is de sfeer zo dreigend dat bezoekers en omwonenden zich niet meer veilig voelen en ook de handhavers (boa’s) hun werk niet meer kunnen of durven doen. Ze worden bedreigd, bijna aangereden en uitgescholden. 
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realist zijn is niet voor iedereen weggelegd

  Realist zijn is niet voor iedereen weggelegd

  Bedrieglijke reacties en geschiedvervalsing na uitspraken minister Blok

  Titelfoto: minister Stef Blok. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal HLN Nu

  Een minister die de harde realiteit benoemt zou nooit excuses moeten maken. Laat staan aftreden in een tijd dat velen uitkijken naar het moment dat de leugen NIET meer regeert. Maar helaas, de realiteit is voor de linksige, idealistische elite “immoreel” en “heel racistisch”. Sterker; wie de waarheid spreekt wordt op hoge poten de les gelezen
  De afgelopen dagen werd duidelijk dat realisme niet voor iedereen is weggelegd. Idealisten schuwen de realiteit en volharden in hun naïviteit. Zitten ze op een andere golflengte of liegen ze doelbewust? Want kennelijk zijn ze niet te naïef om te begrijpen dat hun populariteit afneemt.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al meer dan 1.200 migranten en vluchtelingen aangekomen aan Spaanse kust in twee dagen tijd

  Al meer dan 1.200 migranten en vluchtelingen aangekomen aan Spaanse kust in twee dagen tijd

  Vandaag en gisteren zijn er in totaal meer dan 1.200 migranten en vluchtelingen over zee aangekomen in het zuiden van Spanje. Dat meldt de kustwacht. 


  AFP or licensors za 28 jul

  Gisteren redde de Spaanse kustwacht 888 mensen. Vandaag hebben ze nog eens 334 opvarenden van 17 bootjes opgevangen. Dit jaar zijn er al 21.000 mensen via Spanje naar Europa gekomen. Spanje steekt daarmee Italië voorbij als meest gebruikte toegang tot Europa voor mensen die vanuit Afrika oversteken.
  Meer lezen op:
  vrt.be


  » Reageer (0)
  28-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Bloks ministerie zit propvol naļeve linkse dagdromers: ‘Er werd gezucht dat Nederland geen IS’ers terughaalt’

  Stef Bloks ministerie zit propvol naïeve linkse dagdromers: ‘Er werd gezucht dat Nederland geen IS’ers terughaalt’

   

  Ddz0_SIU0AAe2kV
  Foto: Stef Blok in vergadering op zijn Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bron: Blok / Twitter.

  Minister Stef Blok mag dan wel leiding geven aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken en zelf van de mild-rechtse VVD zijn, praktisch zijn hele ambtenarencorps bestaat uit gefrustreerde D66’ers en GroenLinksers. Dat blijkt uit een analyse die het NRC vandaag publiceerde.

  Ze noemen het de vierde macht: ambtenaren. Want terwijl ministers iedere paar jaar komen en gaan, zitten zij er vaak tientallen jaren achtereen. Zeker in het begin van de regeerperiode hebben zij veel meer kennis en kunde in huis dan een kersvers bewindspersoon. Dat is natuurlijk de grote kracht van ambtenaren: als een minister onverhoopt moet opstappen omdat hij – ik noem maar iets – heeft gejokt over het buitenhuis van Poetin, dan kan een nieuwe zonder veel problemen aantreden: de ambtenaren blijven zitten en zorgen voor de continuïteit.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee
  Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee

  Een Pakistaanse migrant werd gearresteerd omdat hij woensdag brand probeerde te stichten in de buurt van het militaire kamp Perama. De arrestatie is bevestigd door de plaatselijke politie.

  Perama is een gebied met een hoge concentratie vluchtelingen. De migrant werd gearresteerd en ondervraagd nadat hij was aangeklaagd en vervolgd voor brandstichting. Lokale politie bevestigde aan onze verslaggever dat een Pakistaanse migrant is gearresteerd in het gebied.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  27-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdamse GroenLinks-leider Groot Wassink ontmaskerd: steunde extremistenclub die gewelddadige revolutie wilde

  Amsterdamse GroenLinks-leider Groot Wassink ontmaskerd: steunde extremistenclub die gewelddadige revolutie wilde

   

  snapshot
  Foto: Ruter Groot Wassink (GroenLinks). Bron: Screenshot AT5.

  Rutger Groot Wassink was voordat hij de roerganger van GroenLinks Amsterdam werd fan van een extremistische beweging die droomde over het afkondigen van een gewelddadige revolutie in Nederland. Dat geeft hij toe in een interview met het NRC; Groot Wassink was fan van de SAP. Een club die door de veiligheidsdiensten in de gaten werd gehouden vanwege hun voornemen de boel in ons land kort en klein te slaan.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anja krijgt het benauwd

  Anja krijgt het benauwd

  (Kifaia penningmeester Brechtje van Bergen ,vooraan, boycot  Ahava)

  "Stichting Kifaia noch haar bestuursleden zijn actief in de BDS-campagne. Wel onderschrijven wij nadrukkelijk het recht om te kiezen voor deze vreedzame vorm van verzet tegen schending van internationaal recht en mensenrechtenverdragen."


  Jarenlang mag senator Anja Meulenbelt ongehinderd, voor haar werk met gehandicapten, Gaza betreden. Ze mag zelfs trouwen met de directeur van de gehandicaptenorganisatie. Ahmed Marcouch trouwt haar zelfs in Amsterdam. Mag allemaal, kan allemaal. Nu dreigt er een kink in de kabel te komen. Israël wil BDS-activisten de toegang tot het land weigeren. Lydia de Leeuw, bestuurslid van Kifaia mocht Israël al niet meer in. Anja noemt dat pathetisch: 'deportatie'.
  Meer lezen op:
  keessjemaduraatje.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dubbele oplawaai: vrouwelijke commandant haalde Syrische jet én drone neer boven Israėl
  Dubbele oplawaai: vrouwelijke commandant haalde Syrische jet én drone neer boven Israël

  De Syrische jet werd niet enkel op dinsdag boven de noordelijke Golanhoogvlakte van Israël neergehaald, maar de commandant die het luchtafweergeschut bediende, was bovendien een vrouw, bevestigde de IDF tegenover The Jerusalem Post.
  Als commandant van de 138ste Patriot-batterij van de luchtmacht (IAF) haalde kapitein Or Na’aman niet enkel de Syrische jet neer, maar zij had ook de leiding over de onderschepping van een Syrische drone die ten zuiden van Lake Kinneret (Zee van Galilea) werd neergehaald, twee weken eerder.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachting – de normalisatie van een afgrijselijke daad

  Verkrachting – de normalisatie van een afgrijselijke daad

  verkrachting
  DOOR  · 27 JULI 2018

  Kun je zeggen dat de manier waarop Afrikanen de EU-landen binnendringen sterke overeenkomsten vertoont met verkrachting? Het klinkt nogal pathetisch en hysterisch. Tot je de mechanismen er achter gaat bekijken.

  Verkrachting – zijn wij als beschaafde mensen vergeten – is de ultieme bevestiging van verovering. Het bezegelt met een daad de volkomen dominantie van de veroveraar over de veroverde. Historisch gezien konden vrouwen in kastelen of steden die gewapenderhand onder de voet werden gelopen kiezen tussen zelfmoord of verkracht worden. Pas de discipline binnen de West-Europese legers vanaf circa 1600 kreeg hier greep op, waarna het ‘verschijnsel’ in de westerse maatschappij begon te verdwijnen. 
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse regering wijst de beschermingsstatus voor blanke minderheden in Zuid-Afrika af: omdat het geen moslims zijn?
  Duitse regering wijst de beschermingsstatus voor blanke minderheden in Zuid-Afrika af: omdat het geen moslims zijn?

  Foto: Zuid-Afrika landbouw. Pixabay.

  In Zuid-Afrika gaat de genocide op blanke boeren onverminderd door. Nauwelijks een dag zonder één van de brute #FarmAttacks, wat meestal alleen vermeldt wordt in de sociale netwerken.

  President Cyril Ramaphosa heeft ook de onteigening van blanke boeren aangekondigd om het land te verdelen onder zwarte Zuid-Afrikanen. Sommige Boer-families hebben asiel aangevraagd in Rusland, bericht RT. De eerste 50 bevinden zich in het zuidwesten van Rusland. Ongeveer 15.000 andere Boers zouden ook bereid zijn om te emigreren vanuit Zuid-Afrika.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie Israėlische mannen neergestoken in Samaria door Palestijnse terrorist; één slachtoffer overleden

  Drie Israëlische mannen neergestoken in Samaria door Palestijnse terrorist; één slachtoffer overleden

  Plaatje hierboven: Israël heeft het dezer dagen niet onder de markt. Terwijl haar burgers in eigen land haast dagelijks worden aangevallen met keuken- knip- en hakmessen,  dolken en bijlen, wordt het tegelijk in de rug aangevallen door de internationale gemeenschap en voortdurend bestookt met allerlei verordeningen, resoluties en oproepen tot boycot  [beeldbron: cartoon van Dean Gah voor Ynet News]

  Een Palestijnse terrorist heeft drie Israëlische mannen neergestoken nadat hij op donderdagavond over de omheining van de Israëlische gemeente Geva Binyamin (ook gekend als Adam), ten noordoosten van Jeruzalem in Samaria, was geklommen,” zei het leger.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  26-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeebrugge overspoeld door criminele migranten, burgers willen recht in eigen hand nemen

  Zeebrugge overspoeld door criminele migranten, burgers willen recht in eigen hand nemen

  ‘Smerige stink Belg!’ in Antwerpen: Groep migranten bekogelt gehandicapte bejaarde vrouw met stenen – Na verkrachting 13 jarig meisje door Syrische migrant: Linkse regering Zweden deelt cartoons uit aan migranten hoe ze blonde vrouwen moeten benaderen voor seks

   
  De vele illegale migranten in Zeebrugge veroorzaken enorme overlast. (Afbeelding: Getty Images (4).

  De Belgische havenstad Zeebrugge wordt overspoeld door criminele migranten. De overlast is dermate uit de hand gelopen –onlangs arresteerde de politie 63 migranten in slechts 2 dagen tijd- dat de burgers op het punt staan burgerwachten te vormen, en het recht in eigen hand te nemen. ‘Gevaarlijk, niet doen,’ is natuurlijk de reactie van de politiek en politie. Maar de Belgen lijken in sommige steden de grens te hebben bereikt dat het gevaarlijker is geworden om niets te doen, en toe te zien hoe hun straten worden veroverd en onveilig gemaakt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandvliegers en terreurballonnen uit Gaza, brandbrief uit Israel

  Brandvliegers en terreurballonnen uit Gaza, brandbrief uit Israel


  » Reageer (0)
  25-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal Salafisten in Duitsland stijgt naar 10.800

  Aantal Salafisten in Duitsland stijgt naar 10.800

  Screenshot_47

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Welkom in het land van de “islamisten”: het aantal Salafisten in Duitsland heeft voor het eerst de grens van 10.000 overschreden. Verleden jaar waren het volgens het jaarrapport 2017 van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst exact 10.800. Dat bericht de “Welt” onder verwijzing naar het document dat minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) en de president van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Hans-Georg Maaßen vandaag in Berlijn presenteren. In het jaar 2016 bedroeg het aantal Salafisten 9.700.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse regering onder vuur door oppositie om kindhuwelijken onder immigranten

  Zweedse regering onder vuur door oppositie om kindhuwelijken onder immigranten

   

  maxresdefault

  Foto: Screenshot Mariama, bruidje van 13 via https://www.youtube.com/watch?v=-ALmOe5yNt4

  Zweden is natuurlijk het toonbeeld van falend links immigratiebeleid. Telkens wanneer je denkt dat het niet erger kan komt er weer zo’n nieuwsbericht die je alle hoop doet verliezen. Dit keer dus kindhuwelijken onder migranten! Via Elsevier Weekblad.

  9 September zijn de Zweedse verkiezingen dus iedere steen wordt ondersteboven gekeerd opzoek naar munitie voor de oppositie om op de Zweedse regering te schieten. Ze hoefde niet heel hard te zoeken want hét heikel punt van heel Zweden is natuurlijk de multiculturele samenleving en de immigratie.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  24-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigranten in Duitsland sturen 18 miljard naar hun thuisland – jaarlijks

  Immigranten in Duitsland sturen 18 miljard naar hun thuisland – jaarlijks

  Pixabay.
  In 2016 stuurden immigranten in Duitsland 17,7 miljard euro naar hun families in de thuislanden. De regering ziet de transfers als een soort ontwikkelingshulp, maar Alternatief voor Duitsland wil een einde maken aan de enorme bedragen die de laatste jaren sterk zijn gestegen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISLAM OVERHEERST IN NEDERLAND!

  ISLAM OVERHEERST IN NEDERLAND!

  Wat is normaal in Nederland? Of liever gezegd; wat was normaal in Nederland? Wat hoort eigenlijk bij Nederland en wat niet? Een multiculturele samenleving kan alleen werken als er niemand wil domineren en de basisregels, cultuur en wetten van het land gevolgd en gehandhaafd worden.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stelende criminelen van We Are Here kosten woningcorporatie Ymere klauwen met geld

  Stelende criminelen van We Are Here kosten woningcorporatie Ymere klauwen met geld

  tot nooit!

  385.000 euro. Dat zijn de kosten die woningcorporatie Ymere vooralsnog heeft gemaakt dankzij de stelende crimineel Khalid Jone en zijn veertig rovers.

  Omdat die lui van We Are Here niet alleen dieven zijn, maar ook vieze varkens die er een ongelooflijke bende van hebben gemaakt. Omdat er beveiliging moest komen en omdat Jozias van Aartsen een ongelooflijk slappe paling is die zijn macht niet durfde te gebruiken. Omdat er juridische kosten gemaakt werden. Omdat er energie verbruikt werd. Omdat iedereen het liet gebeuren. Die 385k kon je ook aan een kinderziekenhuis schenken. Daar had je een paard van kunnen kopen. Je had er een zonneauto mee kunnen aanschaffen. Een opnamestudio van laten bouwen, had ook gekund.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: De hypocrisie in het verzet tegen Israėls Nationaliteitswet

  Giulio Meotti: De hypocrisie in het verzet tegen Israëls Nationaliteitswet

  In mei 2004 werd Salim Joubran, een Arabische Israëliër, benoemd tot vaste rechter van het Hooggerechtshof. De onafhankelijkheid waarvan Joubran geniet in Israël als een Arabische rechter, werd in maart 2012 gedemonstreerd tijdens de ceremonie van de inauguratie van de president van het Hooggerechtshof, toen Joubran ervoor koos om het Israëlische volkslied, de Hatikvah, niet te zingen.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel in beeld: illegalen, uitwerpselen, urine en berg afval

  Brussel in beeld: illegalen, uitwerpselen, urine en berg afval

   

  Brussel
  De illegalen die in Brussel verblijven zorgen niet alleen voor criminaliteit, ze laten er ook een berg van uitwerpselen, urine, afval en rottend voedsel achter. Filip Dewinter (Vlaams Belang) filmde de puinhoop in en rond het Brusselse Maximiliaanpark, waar honderden (of duizenden) illegalen verblijven. “Brussel lijkt wel een derde-wereld-stad.”
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oneindige aanwezigheid van Hezbollah in Syriė

  De oneindige aanwezigheid van Hezbollah in Syrië

  Hezbollah soldaten op parade. (Beeldbron: VOA-videoscreenshot/Wikimedia Commons)
  -Na meer dan zeven jaar samen te hebben gevochten met het Assad-regime in Syrië is het hoogst onwaarschijnlijk dat de door Iran gesteunde terroristische groepering Hezbollah gemakkelijk uit het door oorlog verscheurde gebied zal vertrekken, ongeacht gemaakte afspraken en beloftes.
  -Hezbollahstrijders controleren nu een groot deel langs de Syrische grens met Libanon. Deze sjiitische terroristische groepering is belast met de controle aan de Libanese kant van de grens, ondanks de (zwakke) aanwezigheid van het Libanese leger.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  23-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Trump tegen Iran: “Nooit meer de V.S. bedreigen, anders zult u gevolgen ondervinden waar weinigen in de geschiedenis ooit onder hebben geleden”

  Donald Trump tegen Iran: “Nooit meer de V.S. bedreigen, anders zult u gevolgen ondervinden waar weinigen in de geschiedenis ooit onder hebben geleden”

  De Amerikaanse president Donald Trump gaat nu hard in de tegenaanval op Iran: Bedreig ons nooit meer!, schrijft hij furieus op Twitter.

  Het conflict tussen Iran en de Verenigde Staten neemt nu toe.

  Zondag hield de Iraanse president Hassan Rohani een toespraak waarin hij de Verenigde Staten en Donald Trump aanviel. Deels omdat Trump het nucleair vredesakkoord met Iran heeft verlaten, maar ook voor de nieuwe en harde sancties die aan het land zijn opgelegd. De Verenigde Staten hebben onlangs ook een propagandacampagne tegen Iran gelanceerd, waarbij ze de steun voor de regering van het land hebben uitgeroeid en “angst hebben gezaaid”, zoals Reuters het uitdrukt.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Frankrijk een boevenstaat?

  Wordt Frankrijk een boevenstaat?

  Frankrijk
  Als je iemand kunt beoordelen aan de hand van zijn vrienden en vertrouwelingen, dan staat Frankrijk met president Macron een transformatie naar een boevenstaat te wachten.

  Een aardig nieuw woord in de Franse taal is ‘voyoucratie’. Voor wie onder u het woord voyoukent, moet de betekenis duidelijk zijn: een boevenstaat, waar niet het volk maar de schurken het voor het zeggen hebben. Over de buitenwijken van Parijs is ooit de film Voyoucratie’ (2015) gemaakt , maar dit gaat over de Franse republiek onder Macron.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvana Simons, Claudia de Breij, Sunny Bergman en Joshua Livestro janken over Stef Blok in open brief

  Sylvana Simons, Claudia de Breij, Sunny Bergman en Joshua Livestro janken over Stef Blok in open brief

   

  bergman-simons-livestro-debreij

  Foto: Sunny Bergman, Sylvana Simons, Joshua Livestro en Claudia de Breij (bron: screenshots 2DOC, VARA, RTL en VARA).

  Onder leiding van het bovengenoemde kwartet heeft links Nederland in een open brief huiliehuilie gedaan over Stef Blok en zijn opmerkingen over de multiculturele samenleving. Het kreeg natuurlijk de lekker felle linkse titel “Politici, stop met het inspelen op xenofobie en racisme” mee.

  Wat hebben Sylvana Simons, Claudia de Brije, Sunny Bergman, Joshua Livestro, Geert Mak, Eric Corton, Tinkebell, Anja Meulenbelt, Glenn Helberg, Bénédicte Ficq, Hans Laroes, Elsbeth Etty, Janneke Stegeman en nog een hele zooi linkse oproerkraaiers met elkaar gemeen? Ja, dat het allemaal fans van Jesse Klaver en Lodewijk Asscher zijn: goed gezien. Maar verder?
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėl-hater en islam-liefhebber Jan Eikelboom had gisteren zijn eigen Trump-bash-item in het 8-uur-journaal

  Israël-hater en islam-liefhebber Jan Eikelboom had gisteren zijn eigen Trump-bash-item in het 8-uur-journaal

  Jan Eikelboom, NOS-journalist, naar de geest gefoto-shopt

  We hebben het over het 8-uur-journaal van vrijdag 20 juli 2018, waarin de verkiezings-flink-doenerij van Rutte tegen de islamofascistische dictator Erdogan een “ruzie” wordt genoemd. In datzelfde journaal hoorden we voor het eerst over opstandige ambtenaren op Buitenlandse Zaken. Die hadden eindelijk iets écht ergs in de wereld ontdekt, namelijk dat hun minister “rechtse” dingen had gezegd. Uri van As heeft alleraardigst over dat BuZa geschreven:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

  Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump

  Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’

   
  Afbeelding: Getty Images (6).

  James Clapper, voormalig Directeur van de Nationale Inlichtingendienst (DNI), heeft in een interview met CNN gezegd dat oud president Obama achter alle acties tegen Trump zit. Het was Obama die volgens hem opdracht gaf om Trump en iedereen in zijn omgeving te ‘onderzoeken’ (en illegaal af te laten luisteren). Hillary Clinton, die Trump vorige week verketterde voor zijn topontmoeting met Vladimir Putin, had als minister van Buitenlandse Zaken zelf meerdere geheime ontmoetingen met de Russische president.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muiterij op het ministerie van Buitenlandse Zaken

  Muiterij op het ministerie van Buitenlandse Zaken

  Linkse ambtenaren willen Kaag in plaats van Blok

  Titelfoto: Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken (VVD) en minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking (D66) – fotocollage door Redactie OpinieZ. Bron: ministerie van Buitenlandse Zaken

  In alle commotie rond de ‘affaire Stef Blok’ – de verse VVD-minister van Buitenlandse Zaken (BuZa) die op een besloten bijeenkomst zijn idealistische publiek prikkelde met een portie rauw realisme – lijkt op een enkeling na niemand zich af te vragen hoe dit reces-relletje in slechts anderhalve dag zo intens aan het rollen kon worden gebracht. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal. Reconstructie van een ambtelijke muiterij.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  22-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse regering wist in 2002 al over de grootschaligheid van islamitische grooming-bendes
  Britse regering wist in 2002 al over de grootschaligheid van islamitische grooming-bendes

  Foto: De personen die schuldig werden bevonden na de operatie Shelter van Northumbria Police voor seksuele uitbuiting van kinderen in Newcastle. Bron: Northumbia Police/PA Wire

  Politieke correctheid stelde moslims-bendes in staat om honderden blanke meisjes voor meer dan een decennium te verkrachten.

  Een verslaggeving van Alexis Jay onthult een niet-gepubliceerd rapport van het Britse Ministerie van Binnenlandse Zaken uit 2002, waarin gedetailleerd wordt beschreven hoe de omvang van seksuele uitbuiting van kinderen en grooming activiteiten van een islamistische bende in Rotherham grotendeels werden genegeerd, rapporteert de The Independent.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Nederland dat er zou moeten komen

  Het Nederland dat er zou moeten komen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De internationale gemeenschap negeert de genocide op de christenen in Nigeria

  De internationale gemeenschap negeert de genocide op de christenen in Nigeria

  Screenshot_96
  (Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: E.J. Bron)

  In hetgeen de christenvereniging van Nigeria een “pure volkerenmoord” noemt, werden enkele weken geleden in het West-Afrikaanse land nog eens 238 christenen vermoord en kerken geschonden. Zodoende bedraagt het aantal doden sinds begin 2018 meer dan 6000. 
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aalberts op Zondag – De VVD probeert gematigde kiezers weg te jagen

  Aalberts op Zondag – De VVD probeert gematigde kiezers weg te jagen

  De angst voor Forum voor Democratie zit er diep in bij de liberalen


  De Amsterdamse gemeenteraad wil dat het kabinet stopt met het uitzetten van Afghaanse asielzoekers. Het land zou te onveilig zijn. Forum voor Democratie-fractievoorzitter Annabel Nanninga is er boos over: ‘symboolpolitiek’, oordeelt ze. Het is ‘deugdram’, want de gemeenteraad gaat hier niet over. Goed gezien, Annabel: laat de Tweede Kamer er gewoon over oordelen.

  Twee dagen later. Hét gezicht van de groep krakende illegalen We Are Here krijgt na zestien jaar een verblijfsvergunning. Annabel Nanninga gaat los in de Telegraaf dat dit niet uit te leggen is. Even vergeten dat ze er niet over gaat. Het illustreert hoe het politieke debat over alles rond immigratie, integratie en islam tegenwoordig gaat. Veel stemverheffing, veel loze woorden, weinig consistentie.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassiehof – Stef Blok heeft een veel groter probleem: de steun aan groepen in Syri

  Bassiehof – Stef Blok heeft een veel groter probleem: de steun aan groepen in Syri

  De vvd financierde jihadisten. Met uw geld.                    

  De slechte dagen die minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD) nu doormaakt vallen in het niet bij de zwellende puist in zijn nek inzake de steun aan gewapende oppositiegroepen in Syrië. Geenstijl heeft er al eerder over bericht

  Martijn van Helvert en Pieter Omtzigt (beiden CDA) laten het er niet bij zitten, afgelopen week beantwoordde Blok nieuwe Kamervragen van het christen-democratisch duo. Wat blijkt: het kabinet heeft inmiddels een DERDE onderzoek gelast naar de Non Lethal Assistance (NLA) ter waarde van ruim 25 miljoen euro van Nederland aan ‘bepaalde groepen’ in Syrië. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italianen eerst! Italiė zal de financiėle middelen voor migranten verminderen en die middelen voor Italianen gebruiken

  Italianen eerst! Italië zal de financiële middelen voor migranten verminderen en die middelen voor Italianen gebruiken

  Aangezien 5 miljoen Italianen in armoede leven, heeft de Italiaanse vice-premier, Matteo Salvini, verklaard dat zij zullen bezuinigen op de migrantenfondsen en dat geld voor Italianen zullen gebruiken.

  “Ik vind het niet prettig dat we met 5 miljoen Italianen die in armoede leven 5 miljard euro per jaar voor deze migranten moeten uitgeven,” zei hij een paar dagen geleden tijdens een bijeenkomst. “We zullen deze fondsen inkrimpen en gebruiken voor Italianen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  21-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Blok-criticus Nynke de Jong is een onnozel wicht met onderontwikkeld denkvermogen

  Stef Blok-criticus Nynke de Jong is een onnozel wicht met onderontwikkeld denkvermogen

  Screenshot_65

  (Door: Jan Roos)

  Jan Roos pakt in zijn column van deze week zijn Algemeen Dagblad-collega Nynke de Jong aan. De Jong suggereerde namelijk dat Stef Blok moest emigreren naar de Noordpool vanwege zijn afkeer van de multiculturele samenleving. Dat is onnozel én hypocriet, zo betoogt Jan.

  Ik ga iets doen wat ik eigenlijk helemaal niet moet doen. Ik ga een zwakkere in de samenleving aanvallen. Op de man spelen, of in dit geval de vrouw. Dus precies wat mijn lieve moeder mij heeft geleerd om niet te doen. Pak iemand van je eigen kracht, zegt ze altijd. Niet naar beneden schoppen. En toch ga ik het doen. Omdat dit zwakkere type een column heeft in het AD. Dan mag je iemand tot de enkels afzagen, ook al is het denkvermogen van diegene nou niet – uh hoe zeg je dat netjes – erg ontwikkeld.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits-Amerikaans overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie

  Duits-Amerikaans overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie

  Top historicus: Toekomstige historici zullen migratiekwestie zien als fataal voor de EU – Etnische zuiveringen teruggekeerd in Europa: Al 10% Joden in regio Parijs verdreven door moslimmigranten

   
  Dat moet volgens de gevestigde orde ook gaan gelden voor de 150 tot 200 miljoen Afrikanen die er de komende 30 jaar naar Europa proberen te komen, waardoor ons werelddeel feitelijk verdwijnt en ‘Eurafrika’ zal worden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het George C. Marshall European Center for Security Studies, een in 1993 opgericht instituut dat onderdeel vormt van zowel het Duitse als Amerikaanse ministerie van Defensie, waarschuwt dat de massa immigratie, door Brussel bedoeld om de volken en lidstaten met elkaar te doen versmelten, het tegendeel bewerkt, en de EU juist aan het splijten is. Erger nog: de immigratie uit Afrika en het Midden Oosten vormt volgens de veiligheids- en defensie experts zelfs een grote bedreiging voor de complete Europese beschaving.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Eva Jinek

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Eva Jinek

  Je schrok je de kolere hè, om de reactie op je dagelijkse rondje Trump-bashing?  Beste Eva,

  Moest je heel erg getroost worden na je uitzending van gisteravond?

  Vraag je aan 50PLUS-voorzitter en oud-VVD-wethouder Geert Dales om ook even een voorzet voor open doel over de Amerikaanse president Donald Trump in te koppen, zegt ie: “Het rondje Trump-bashing wat zich elke avond rond deze tafel afspeelt, daar heb ik niet zo veel mee.”

  Oeps!

  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  20-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pro-Israėl, zonder excuses
  Pro-Israël, zonder excuses


  Door Esther Voet en Bart Schut

  Met het oog op de steeds eenzijdiger wordende belichting van het Palestijns-Israëlische conflict in de Nederlandse pers, kiest NIW onomwonden de zijde van de Joodse staat. Uiteraard met ruimte voor kritiek, maar absoluut zonder schaamte.

  Wie slechts de reguliere Nederlandse dagbladen leest of journaals kijkt, zou kunnen denken dat het Israëlische leger dit weekeinde zonder duidelijke oorzaak of aanleiding de Gazastrook onder vuur heeft genomen. Of dat de IDF dit deed omdat het de ‘vreedzame’ demonstraties over ‘de bezetting van Palestina’ beu is. Of gewoon omdat het kan. Context en chronologie schitteren steeds vaker door afwezigheid wanneer de Nederjournalistiek zich in de strijd tussen Israël en Hamas mengt. Of eigenlijk moet je zeggen: in de strijd tussen Israël en ‘het Palestijnse volk’, want dat de terreurbeweging ieder aspect van ‘het verzet’ vanuit de Strook tegen de Joodse staat strak in handen houdt, is iets dat u steeds minder vaak terugvindt in onze kranten en nieuwsbulletins.
  Meer lezen op:
  niw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dolia Zorg investeerde zorggeld in onroerend goed in Turkije'

  UTRECHT - De drie verdachten in de Dolia-zaak hebben grote sommen geld overgemaakt naar Turkije en het daar belegd in onroerend goed. Dat zegt het Openbaar Ministerie tijdens de eerste pro-formazitting in een omvangrijke fraudezaak. 

  De zaak draait om de Utrechtse zorginstelling Dolia Zorg. Het bedrijf had tweehonderd cliënten en bood hen zorg op basis van persoonsgebonden budgetten, zogenoemde pgb's. Dolia had een kantoor op de Amsterdamsestraatweg en een lunchroom bij de Vleutenseweg. Het bedrijf werd geleid door drie broers met een Turkse achtergrond.
  Meer lezen op:
  rtvutrecht.nl


  » Reageer (0)
  19-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imams en de vijfde colonne

  Imams en de vijfde colonne

  Screenshot_41

  (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

  De daders van ISIS, die in Barcelona voor de dood van 16 mensen en honderden gewonden verantwoordelijk zijn, planden volgens informatie van Franse rechercheurs nog een aanslag. Het doelwit zou de Eiffeltoren moeten zijn, het herkenningsteken van Parijs en het symbool van het moderne Frankrijk, van de republiek. Overeenkomstig de oorlogstactieken in Afghanistan, Irak en Syrië moest een met 200 kilogram beladen vrachtwagen met springstof tegen de Eiffeltoren rijden en ontploffen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  18-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland

  Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland

   

  vlcsnap-2018-02-11-12h45m13s885
  Foto: Afshin Ellian neemt bij Buitenhof de critici van Thierry Baudet onder vuur. Bron: VPRO / NPO.

  In dit prachtige interview, dat ik u zeer aanraad om te lezen, laat de van oorsprong Iraanse man het achterste van zijn tong zien over tal van belangrijke onderwerpen.

  Zelf heeft hij moeten vluchten en maakte hij een verschrikkelijke reis mee die hij maar net wist te overleven. Men drukte hem toen al op het hart om te gaan studeren. Dat zou het meeste effect hebben tegen de onderdrukkende krachten in Iran en omstreken. Eenmaal aangekomen in Nederland als politiek vluchteling dook hij de boeken in.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'

  'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'


  Wijngaarden in Stellenbosch. © REUTERS

  Alarmerende berichten uit Zuid-Afrika. 'Shoot the Boer; kill the farmer' is een imperatief dat al in de jaren 90 te horen viel. Hij wordt de voorbije jaren tragisch-letterlijk genomen. 
  Ernst Roets, Deputy CEO van AfriForum en gesteund door de vakbond Solidariteit voor Afrikaanssprekende Zuid-Afrikanen (méér bruin en swart mense dan wit mense), is auteur van het dezer dagen in Zuid-Afrika veelbesproken boek Kill the Boer.
  Eind juni trok Roets aan de alarmbel. Hij spreekt over niets minder dan 'ethnic cleansing'. De publicatie zorgt voor een schokeffect onder wit mense in Zuid-Afrika. Boeren en hun gezinnen zijn zoals bekend al langer en steeds vaker het slachtoffer van brutale overvallen en moordpartijen.
  Meer lezen op:
  m.knack.be


  » Reageer (0)
  17-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen

  Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen

  Van de 650 parlementsleden van het Britse parlement waren er slechts twintig bereid om een open brief te ondertekenen ter ondersteuning van de bescherming van kinderen die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting, mensenhandel, marteling en soms moord. Afbeelding: Het paleis van Westminster in Londen, ontmoetingsplaats van de Houses of Parliament. (Arpingstone/Wikimedia Commons)

  Als reactie op het aanhoudende schandaal rond het seksuele misbruik in Groot-Brittannië heeft een groep van twintig parlementsleden een open briefondertekend voor de onlangs benoemde minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, waarin zij aandringen op gecoördineerde actie.

  Aangezien het parlement van het Verenigd Koninkrijk 650 parlementsleden telt, vormen deze 20 ondertekenaars slechts 3 procent hiervan die steun verlenen aan de bescherming van kinderen die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting, mensenhandel, marteling en soms moord.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’

  Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’

   

  snapshot
  Foto: PVV-Kamerlid Gidi Markuszower. Born: Screenshot Tweede Kamer.

  PVV-Kamerlid Gidi Markuszower is niet te spreken over de lakse straffen die worden opgelegd uit naam van VVD-minister Sander Dekker (rechtsbescherming). Enkelbandknippers krijgen gewoon opnieuw enkelbanden, in plaats van dat ze direct de cel in verdwijnen. Zelfs als het gaat om meedogenloze moordenaars. “Hoe is dit mogelijk?”, aldus Markuszower in verbeten Kamervragen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  16-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

  Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

  Waarom werd Hillary Clinton niet bestraft voor het gebruiken van een onveilige privéserver en de schimmige Uranium One-deal?

  Het meest bizarre is dat hooggeplaatste figuren haar beschermden, zegt CIA-veteraan en klokkenluider Kevin Shipp.

  Nationale inlichtingenchef James Clapper beschermde haar, lekte dingen naar de media en loog, aldus de voormalige CIA-agent.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
  Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

  De grootste Duitse krant, Bild, bericht over de dood van de moeder van vier kinderen, zonder melding te maken van de details van de barbaarse moord op haar kind.
  De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om de schoolstrijd definitief te beėindigen

  Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen

  schoolstrijd
  Zo’n 100 jaar geleden werd de schoolstrijd beëindigd met een compromis. Men sprak af dat iedereen stemrecht kreeg (wilden de liberalen), en dat alle scholen gelijkelijk door de overheid zouden worden gefinancierd (wilden de christenen). Het gevolg was de eeuw van de sociaaldemocratie. En dat die eeuw voorbij is weten we.

  Waar we nu minder dan ooit behoefte aan hebben is die hele exercitie opnieuw te gaan doen. Waar als gevolg van de schoolstrijd drie herkenbare zuilen verrezen (plus wat vage contouren van liberale snit), zou een nieuw zuilensysteem weinig anders betekenen dan een tweedeling van de maatschappij (u ziet: ook zonder de islam te nemen kun je duidelijk zijn!). 
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
  Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
  Grotendeels onopgemerkt door het publiek werd een recent rapport van het Federale bureau voor strafpraktijken gepubliceerd waarin werd bevestigd wat velen tot nu toe als “rechtse propaganda” hebben verworpen. Steeds meer Duitsers zijn het doelwit van buitenlandse geweldplegers. Elk jaar zijn dagelijks, gemiddeld genomen, 106 Duitsers slachtoffer van criminele migranten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  15-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia in Indonesiė: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

  Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

  Screenshot_142
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zelfbenoemde vooraanstaande media verkopen Indonesië graag als liberale islamitische staat. Maar nu komen er beelden van geselingen naar buiten. Het vergrijp van de slachtoffers: christelijk geloof, homoseksualiteit. Tijdens de middeleeuwse straffen van de geldende sharia joelde een mensenmenigte: “Sla ze harder!”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan

  RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan

  'Ronduit genant waren toespraken van EU-voorzitter Tusk en Guy Verhofstadt'


  De Europese NAVO-landen wisten dat er een reprimande boven hun hoofd hing, maar toch viel die zwaar. Zo op een nuchtere maag tijdens het ontbijt in Brussel.

  In aanwezigheid van NAVO-chef Stoltenberg en de pers schetste de Amerikaanse president Trump een Europa dat Amerikaanse belastingbetalers laat opdraaien voor z’n veiligheid. Een verzameling wanbetalers die zich heeft uitgeleverd aan vijand Rusland middels een grote gasdeal.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'

  Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'

  NIJMEGEN - Zeker acht middelbare scholieren zouden vorige week op het Waalstrand aan de Lentse zijde zijn beroofd van hun mobiele telefoons. De overvallen vonden plaats op klaarlichte dag.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur

  De Wever vindt ‘imago’ en ‘economie’ belangrijker dan onze cultuur

  Migratiebarometer Antwerpen staat op rood

  migratie
  foto: ©Doorbraak / An Clapdorp

  Yves Liégeois

  Op 23 juli 2012 hield de N-VA bij monde van Bart De Wever, Theo Francken en Liesbeth Homans een persconferentie waarop ze een Migratiebarometer voorstelde. De aanleiding hiervoor was onder meer de Antwerpse procureur-generaal Yves Liégeois, die op 1 september 2011 naar aanleiding van de opening van het gerechtelijke jaar had gezegd: ‘Het einde van de democratie is misschien wel nabij. De problemen worden onbeheersbaar. Het totaal falende migratiebeleid is maar één uiting daarvan’. Liégeois waarschuwde zelfs voor een burgeroorlog als het geld op is om iedereen uit te betalen.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat de Indonesische democratie onder druk?
  Staat de Indonesische democratie onder druk?

  TIM LINDSEY . 13 JULI 2018

  Indonesië wordt al bijna twintig jaar gezien als een voorbeeld voor de democratische transitie voor andere landen, met name als die een aanzienlijke moslimbevolking tellen. Maar die democratie staat steeds meer onder druk, schrijft Tim Lindsey, politicoloog aan de University of Melbourne.

  De Indonesische leiders benadrukken graag hoe hun land zich afkeert van autoritarisme via een tolerante regeringsvorm die toch een belangrijke religieuze component bevat. Daardoor vormen ze een politiek alternatief dat het Westen beter ligt dan de mislukte Arabische Lente en de extremistische catastrofes die het Midden-Oosten hebben overspoeld sinds de Amerikaanse inmenging in Afghanistan en Irak.
  Meer lezen op:
  mo.be


  » Reageer (0)
  13-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale Turkse fascistische herdenking in cultureel centrum de Lindenberg in Nijmegen

  Massale Turkse fascistische herdenking in cultureel centrum de Lindenberg in Nijmegen

  Spandoek met de Grote Leider

  Op zondag 8 april organiseerde de extreem-rechtse Turkse Federatie Nederland (TFN) weer de jaarlijkse herdenkingsdag van hun “Başbuğ” (“Grote Leider”) Alparslan Türkeş. Die wordt ook wel de führer van het Turkse fascisme genoemd. De TFN (HTF in het Turks) is de Nederlandse tak van de Turkse Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), beter bekend onder de naam Grijze Wolven. Opmerkelijk was dat de federatie voor de herdenking probleemloos ruimte kon huren bij het Nijmeegse kunst- en cultuurcentrum de Lindenberg. De Grijze Wolven doen de laatste tijd verwoede pogingen om salonfähig te worden.

  Op de website van het progressieve centrum staat nota bene: “De Lindenberg is het Nijmeegse huis voor de kunsten waar alles kan. Kunst en cultuur kennen geen grenzen. De Lindenberg komt, waar mogelijk, aan deze onbegrensde wereld tegemoet door ruimte te bieden aan nieuwe initiatieven en open te staan voor creatieve ideeën. We willen midden in de samenleving staan en iedereen in aanraking brengen met kunst en cultuur, ook zij die daarmee niet zijn opgegroeid.” Met het verwelkomen van deze fascistische gasten heeft het centrum inderdaad alle grenzen overschreden. Noch voor “creatieve ideeën” noch voor enige “kunst en cultuur” moeten we zijn bij deze extreem gewelddadige groepering, die ook zich niet vies toont van antisemitisme.
  Meer lezen op:
  doorbraak.eu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens #FreeTommy demo komende zaterdag

  Het Verenigd Koninkrijk maakt het Geert Wilders onmogelijk te spreken tijdens  #FreeTommy demo komende zaterdag

  Vrijheid van meningsuiting is er al lang niet meer in de Sharia enclave aan de andere kant van het grote zwembad en gewoon voor je mening uitkomen in dit op de koran regels wandelende eiland is al helemaal ‘not done. Dus helemaal vreemd is het ook niet dat de Britse regering er alles voor wil doen om een toespraak van Geert Wilders te blokkeren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

  Franse politie staat op instorten wegens straatoorlog

  Screenshot_100
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Een bericht, dat vorige week door de Franse Senaat werd gepubliceerd, waarschuwt ervoor dat de politie in het land op het randje van instorten staat. Het bericht beoordeelde Frankrijk´s veiligheidsdiensten als staande op het punt van instorten en riep de president ertoe op snel te handelen. “We staan vlak voor een implosie”, waarschuwt een van de schrijvers.
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  12-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Undercover journalist: ‘Moslim Broederschap zit bij ieder overleg met Angela Merkel’

  Islamisering met steun van Europese regeringen geen complot, maar hard feit: ‘Islam heeft rotsvaste grond gekregen in Duitsland’ – ‘Samenwerking Turkije en Moslim Broederschap grootste bedreiging voor Europa’

   
  Straatbeeld in het Berlijnse migrantenstadsdeel Neukölln. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Undercover journalist Zvi Yehezkeli heeft vooral in Israël naam gemaakt met het onder andere identiteiten maken van undercover reportages. Omdat hij perfect Arabisch spreekt wist hij al vaak diep door te dringen in de moslimwereld. Voor zijn vijfdelige serie ‘Valse Identiteiten’ was hij ook in Duitsland. In het deel ‘De Moslimbroederschap in Duitsland en Turkije’ sprak hij met overheidsofficials, Duitse extremisme experts, en moslims. Zij bevestigen allemaal dat de islam inmiddels rotsvaste grond in Duitsland heeft gekregen. Het is zelfs al zo erg dat de (door Turkije gesteunde) Moslim Broederschap, in o.a. Egypte officieel een terreurorganisatie, letterlijk aan één tafel zit met bondskanselier Angela Merkel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is
  NOT GUILTY’ waren de woorden van rechter Joyce Lester waarna de familieleden van de jonge kinderen vol schoten met tranen en ze vol ongeloof en onbegrip de uitspraak en verklaring van het Canadese gerechtshof aanhoorde. De reden is zo mogelijk nog maffer en liet velen mensen en aanwezige kinderrechten organisaties met ongeloof achter.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://verenoflood.nu/frankrijk-gaat-op-weg-naar-soumission-blijft-ontkennen/

  http://verenoflood.nu/frankrijk-gaat-op-weg-naar-soumission-blijft-ontkennen/

  Frankrijk
  In Frankrijk staan alle politieke signalen op rood. Het land is verdeelder dan ooit, maar heeft geen coherente politiek beweging die die naam waardig is en een oplossing meent te hebben voor haar problemen.. Maar Marine Le Pen moet eerst kapot.

  President Macron is internationaal heel actief, en lijkt binnen de EU voor de argeloze toeschouwer veel te bereiken. Alleen voor de argeloze toeschouwers echter, want zijn eisen zijn in het rijkere noorden der EU onverkoopbaar. En aangezien hij voor een zeer belangrijk deel afhankelijk blijft van de steun van Angela Merkel, die zelf niet al te vast meer in het zadel zit, is de relevantie van die EU/politiek voorlopig beperkt. De populariteit van de president schommelt tussen de 25 en 30%. Wat inhoudt dat hij bijna de cijfers van voorganger François Hollande bereikt – tijdens diens laatste maanden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bootmigranten dreigden bemanning reddingsschip te vermoorden als ze zouden worden teruggebracht naar Libiė

  Bootmigranten dreigden bemanning reddingsschip te vermoorden als ze zouden worden teruggebracht naar Libië

   

  Distressed persons wave after being transferred to a Maltese patrol vessel.
  Foto: Vluchtelingen op de Middellandse Zee worden overgeheveld van een gammel smokkelbootje naar een schip van de Maltese marine. Bron: Amerikaanse overheid, publiek domein.

  Zijn dit vluchtelingen of gewoon ordinaire zware misdadigers?

  Het wordt steeds “leuker” met de bootmigranten die vanuit Libië op zee-onwaardige vlotjes het Europese vasteland proberen te bereiken. Niet alleen weten ze dat ze in Europa doorgaans niet in aanmerking zullen komen voor een verblijfsvergunning, ook zijn enkelen van hen alvast op de reddingsschepen begonnen met gewapenderhand hun eisen ingewilligd te krijgen. De nieuwe Italiaanse regerings is namelijk bezig met een push om zoveel mogelijk migranten te laten terugsturen naar Libië.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZO VEEL VERDIENT VERHOFSTADT AAN "EXTRA'S"

  ZO VEEL VERDIENT VERHOFSTADT AAN "EXTRA'S"

  10-7-2018 Belga  Guy Verhofstadt, de liberale fractieleider in het Europese parlement, is een van de drie Europarlementsleden die de meeste nevenactiviteiten aangeven, schrijft Le Soir, op basis van een studie van Transparency International EU. Verhofstadt ontving in de voorbije legislatuur tussen 920.000 en 1,42 miljoen euro bovenop zijn bruto-inkomen van 13.000 euro per maand in het Europees parlement.
  Meer lezen op:
  nieuws.vtm.be

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjesbesnijdenis – wegkijken is troef

  Meisjesbesnijdenis – wegkijken is troef

  Meisjesbesnijdenis0
  Vorige week is een PVV-motie van Fleur Agema om meisjesbesnijdenis te bestrijden door de Tweede Kamer weggestemd. 119 van de 150 Kamerleden stemden tegen. Is hier sprake van onwil of onbenul? Mij lijken beiden om voorrang te strijden. Alleen daarom al een onvoorwaardelijke pluim voor de PvdA, die samen met PVV en FvD als enige deze motie steunde.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terugkijken. VVD Warmtepompmaffia bij Jinek

  Terugkijken. VVD Warmtepompmaffia bij Jinek

  Edje Nijpels, met z'n 6-pits Boretti, verwarmd zwembad en 3 CV-KETELS, vindt dat u van het gas af moet


  Het klimaatakkoord brengt ook financiële maatregelen met zich mee. Maar wie gaat dat betalen? Voorzitter van het Klimaatberaad @EdNijpels vertelt erover bij .

  Als ze in de media's de vraag stellen WIE GAAT DAT BETALEN? dan is het antwoord eigenlijk al zeker: U. Gisteravond bij klimaatqueen Eva op de klimaatzender NPO mocht klimaatpaus Edje Nijpels - met z'n DRIE CV-KETELS verantwoordelijk voor minstens 40% van de Groningse aardbevings - aan de Nederlandse nukubu uitleggen waarom de vervuiler moet betalen en dat er misschien wel een """belasting""" voor bedrijven komt. Hahaha.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl
  » Reageer (0)
  10-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijstje – Agnes Jongerius (PvdA) klust het meest bij als Nederlandse EP’er: 90.000 euro

  Lijstje – Agnes Jongerius (PvdA) klust het meest bij als Nederlandse EP’er: 90.000 euro

  Corruptiewaakhond heeft kritiek op haar commissariaat bij PostNL  Drie van de 751 Europarlementariërs, onder wie Agnes Jongerius (PvdA), hebben een betaalde bijbaan bij een organisatie die in het EU-lobbyregister staat. Dit blijkt uit een rapport van Corruptiewaakhond Transparency International over neveninkomsten van leden van het EU-parlement. De organisatie pleit voor een verbod voor Europarlementariërs op een betaalde bijbaan bij zo’n organisatie tijdens hun zittingsperiode. Jongerius is sinds april 2013 lid van de raad van commissarissen van het bedrijf PostNL, dat als lobbyist bij het parlement is geregistreerd. Europarlementariërs moeten contacten met geregistreerde lobbyisten melden als ze aan wetgeving werken, om belangenverstrengeling te voorkomen.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Femke Halsema krijgt Amsterdam ‘n burgemeester met ‘n gebrekkige moraal en ‘n beperkt intellect

  Met Femke Halsema krijgt Amsterdam ‘n burgemeester met ‘n gebrekkige moraal en ‘n beperkt intellect


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking Amsterdam bijna voltooid

  Omvolking Amsterdam bijna voltooid

  Oerhollandsche Vlaamse vetklep op Plein 40-45 (!) weggetreiterd door halal-terreur


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na ngo-schepen wil Italiė ook reddingsschepen van EU met migranten weren

  Na ngo-schepen wil Italië ook reddingsschepen van EU met migranten weren

   Bron BELGA

  Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini 
  AFP Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini

  Ook buitenlandse schepen van “internationale missies” op de Middellandse Zee zouden geen migranten naar Italië mogen brengen, zo heeft de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, vandaag gezegd. 

  Salvini, die de extreemrechtse partij Lega leidt, geeft schepen van ngo’s al geen toegang meer tot Italië, zeggend dat ze onder één hoedje spelen met mensensmokkelaars uit Libië.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’

  Grofgebekte Kuzu: ‘Nederlanders die veranderende maatschappij niet accepteren, moeten zelf maar oprotten!’

   

  vlcsnap-2018-07-09-17h24m45s763
  Foto: Tunahan Kuzu legt uit dat Nederlanders die verandering niet accepteren moeten 'oprotten'. Bron: Ismail Ilgun / YouTube.

  DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu heeft zich weer eens als een regelrechte hork gedragen: tijdens een vlog van mede DENK’er Ismail Ilgun merkt hij op dat Nederlanders die niet willen accepteren dat Nederland verandert, gewoon moeten “oprotten”. Zo dan.
  We kennen Ismail Ilgun als Neerlands onvervalste tuigvlogger, maar voor een vlogger maakt hij verdomd weinig filmpjes. Maar voila: gisteren werd er weer eens een teerling geworpen. Alhoewel de Ramadan allang voorbij is, werd hier DENK-leider Tunahan Kuzu gevolgd tijdens een dagje vasten.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  09-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  'Allochtone agent veel vaker corrupt dan autochtone agent, want dubbele loyaliteit'  De Nationale politie is een grote puinhoop. Dat is inmiddels bekend. Graaiende bazen, belastinggeld dat wordt verspild aan feestjes en vip-kaarten, personeel dat de ziektewet in wordt getreiterd, duizenden juridische procedures die zijn aangespannen tegen het eigen personeel en een beleid dat vooral lijkt te draaien om het in stand houden van een beeld naar de buitenwereld waarin ‘diversiteit’ en het bezoeken van iftars belangrijker is dan het opsporen van criminelen of het opnemen van aangiftes (tenzij aangiftes tegen Geert Wilders of tegen ‘online discriminatie’).
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimaatwet: Waarom je een gasketel niet zomaar kunt vervangen door een warmtepomp. Sorry kabinet.

  Klimaatwet: Waarom je een gasketel niet zomaar kunt vervangen door een warmtepomp. Sorry kabinet.

  Gepubliceerd op 

  Misverstand 1 : Overstappen van gasketel naar warmtepomp is een kwestie van een nieuw apparaat kopen. 

  Dit is misschien wel het grootste misverstand. Warmteopwekking met een warmtepomp is geen apparaat, het is een heel systeem waarvan de feitelijke pomp slechts een onderdeel is. Dat komt door de geringe warmtecapaciteit van de warmtepomp. Hij werkt namelijk niet met een hittebron, maar roomt steeds een klein beetje warmte af van de lucht. Een prachtige techniek, maar de temperatuur van het verwarmingssysteem komt er niet mee boven de 55 graden. 
  Meer lezen op:
  linkedin.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP HEEFT GELIJK: DE ISLAM IS NU EENMAAL EEN VEROVERENDE MOORDIDEOLOGIE

  TRUMP HEEFT GELIJK: DE ISLAM IS NU EENMAAL EEN VEROVERENDE MOORDIDEOLOGIE

   
  islam

  Terwijl ik dit schrijf wordt in Nederland een rapport gepresenteerd waarin vastgesteld wordt dat duizenden scholen een moskeebezoek verplicht(t)en of aanraden. Daar wordt door de kinderen, vaak van de basisschool, de shahada opgezegd, het opmaatje tot de bekering. Geen politieke hond die er wakker van ligt.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  08-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heibel in Hillywood – De doodsstrijd van de NPO

  Heibel in Hillywood – De doodsstrijd van de NPO    

  Mοraliserende publieke omroep zet linkse koers voort

  Titelfoto: Nieuwsuur-journalist Eelco Bosch van Rosenthal in interview met Steve Bannon (6 juli 2018). Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Nieuwsuur

  Er moet worden bezuinigd, gonst het door het Gooi. De nieuwe begroting van de Nederlandse publieke omroep (NPO) voor 2019 is vastgesteld op 740 miljoen euro. Dat betekent één infuus minder – zo’n 60 miljoen euro aan gemeenschapsgeld – aan het door infuuspalen omringde sterfbed van de NPO. Een kleine ingreep die zorgt voor grote heibel in Hillywood
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjesbesnijdenis in Nederland geen probleem voor ruime Kamermeerderheid

  Meisjesbesnijdenis in Nederland geen probleem voor ruime Kamermeerderheid


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ruim vijftig Amsterdammers potentieel gevaarlijk'

  'Ruim vijftig Amsterdammers potentieel gevaarlijk'


  Amsterdam telt ruim vijftig verwarde mensen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn. Risicovolle personen zouden niet altijd de juiste behandeling krijgen wat kan leiden tot geweld. Dat schrijft het Parool.   

  De groep patiënten met een acuut psychiatrisch probleem wordt steeds groter en gewelddadiger. 'We hebben twee extra medewerkers aangesteld die op de veiligheid letten', zegt Jessica Wesselius tegen de krant. Wesselius is psychiater en directeur van de Amsterdamse crisisdienst op de Eerste Constantijn Huygensstraat.
  Meer lezen op:
  at5.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro en open grenzen zijn niet meer houdbaar

  Euro en open grenzen zijn niet meer houdbaar

  Kroonjuwelen EU dienen geforceerde integratiestrategie

  Titelfoto: Tegenpolen Sebastian Kurz (premier Oostenrijk) en Emmanuel Macron (president Frankrijk) begroeten elkaar op de Europese Raad van 28 juni 2018. Bron: EU Council.

  Twee kroonjuwelen van de Europese samenwerking zijn de euro en de Schengenruimte. Ze staan voor een gemeenschappelijke munt en open grenzen. Wie veel door Europa reist zal de grote voordelen van beide beamen. We hebben geen last meer van paspoortcontroles en wisselkoersen.

  Maar het zijn nu juist deze beide Europese verworvenheden die het voortbestaan van de Europese samenwerking ernstig bedreigen. Zowel de gemeenschappelijke munt als de open grenzen vereisen een omslag van 180 graden. Maar Europese mastodonten als Juncker en Timmermans zullen daartoe niet in staat zijn.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  07-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ongelijk van de fascismeschreeuwers

  Het ongelijk van de fascismeschreeuwers

  Blindheid voor problemen massa-immigratie en islamisering

  Titelfoto: Erik van Muiswinkel tijdens Oudejaarsconferentie 2018. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Balboa Baggins

  De meeste van ze heb ik inmiddels geblockt, of ze hebben mij geblockt: de fascismeschreeuwers van het politiek-correcte front. Dat is lekker rustig. Een vreemde verzamelplaats, die policor gemeenschap. Neocons als Joshua Livestro en gristelijke linksradicalen die zich vermommen als liberalen zoals Ewout Klei.

  Manipulatieve jaren-zeventig-idealisten zoals “wetenschapper” Leo Lucassen, voormalig opper-Zwarte Piet Erik van Muiswinkel of de zanger van het “De EU is eeuwige Vrede”-lied Dirk Jan van Baar. Ze hebben het maar goed samen!
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes

  Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes

     6-7-2018    door    | Bron: BELGA

  Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes
  Foto: REUTERS

  In de nacht van donderdag op vrijdag is het in de Franse stad Nantes voor de derde nacht op rij tot rellen gekomen. Er werden onder meer een vijftigtal auto’s in brand gestoken.

  Bij de rellen van donderdagnacht werden drie mensen aangehouden, onder wie een 14-jarige die een fles benzine en een stuk lont bij zich had. Er vielen geen gewonden, maar er werden wel ‘een vijftigtal auto’s in brand gestoken’ in verschillende wijken van de stad, aldus de brandweer.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  06-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nantes staat voor de derde nacht op rij in brand

  Nantes staat voor de derde nacht op rij in brand


  AFP or licensors

  De voorbije nacht is het opnieuw onrustig geweest in de Franse stad Nantes. Bij de rellen zijn een vijftigtal auto's in brand gestoken en zijn drie mensen aangehouden. 

  De dood van een 22-jarige jongeman door politiekogels heeft voor de derde nacht op rij geleid tot rellen in Nantes. Het geweld breidde zich uit naar wijken die de twee voorbije nachten niet waren getroffen. Er vielen geen gewonden bij het protest, maar in verschillende wijken van de stad zijn volgens de brandweer samen meer dan 50 auto's in brand gestoken. 
  Meer lezen op:
  vrt.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet schrikt van toename aantal eerwraakdoden

  Kabinet schrikt van toename aantal eerwraakdoden


  Een demonstratie in Zaandam tegen eerwraak, 2004. © anp

  UPDATEHet afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het gaat daarbij om allerlei vormen van geweld, zoals mishandeling, verkrachting, ontvoering en moord. Dat is iets meer dan de jaren ervoor, blijkt uit een rapport van het Landelijk Expertise Centrum Eer Gerelateerd Geweld.

  Het centrum krijgt verzoeken om hulp van regionale politie-eenheden, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en van instellingen waar vrouwelijke slachtoffers worden opgevangen.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  05-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ad Melkert geeft speech bij Iraanse terreurgroep MEK

  Ad Melkert geeft speech bij Iraanse terreurgroep MEK


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

  Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

  'Voorwaardelijke straf en proeftijd van vijf jaar moeten er voor zorgen dat hij niet opnieuw in de fout gaat'  Halil A. uit Hilversum is een grote sterke volwassen kerel. Dus dacht hij op een dag: ‘Kom, ik ga eens via Instagram op zoek naar een 12-jarig meisje om te manipuleren zodat ik haar kan dwingen om me seksueel te bevredigen‘, want dat is wat sterke volwassen kerels in Hilversum kennelijk weleens doen.

  Zo gezegd zo gedaan, maar het 12-jarige meisje in kwestie bleek dan weer niet zo groot, sterk en volwassen en was, gek genoeg, er nog niet helemaal aan toe om Halil A. seksueel te bevredigen.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl
  » Reageer (0)
  04-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse rechters schrappen hoger beroep Tommy Robinson uit de agenda: “We zijn er nog niet klaar voor!”

  Engelse rechters schrappen hoger beroep Tommy Robinson uit de agenda: “We zijn er nog niet klaar voor!”

   

  tommyrobinson
  Foto: Tommy Robinson op straat in debat met een islamist. Bron: Screenshot Ali Dawah / YouTube.

  Teleurgesteld nieuws voor de in het Verenigd Koninkrijk vastgezette rechtse activist Tommy Robinson. Volgende week zou zijn hoger beroep dienen tegen de gevangenisstraf die hij onlangs opgelegd kreeg. Maar het gaat niet door: het openbaar ministerie meent meer tijd nodig te hebben, en dus blijft Robinson langer zitten in z’n isolatiecel.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister geschokt: 83% verkrachtingen in Denemarken gepleegd door migranten

  Minister geschokt: 83% verkrachtingen in Denemarken gepleegd door migranten

  Zweedse statistiek: moslims verantwoordelijk voor 84% ‘zeer gewelddadige’ verkrachtingen – Deense leider sociaaldemocraten wil het migranten onmogelijk maken om asiel aan te vragen op Deens grondgebied

   
  (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Uit een recent onderzoek naar de daders van verkrachtingen in Denemarken is gebleken dat 83% van hen migrant is, of afstammeling van migranten. ‘Dit is echt afschuwelijk,’ reageerde de minister van Integratie en Immigratie, Inger Støjberg, tegenover de krant B.T.. ‘Het toont aan dat er iets verkeerd zit met sommige immigrantengemeenschappen in Denemarken.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken: vier jaar gevangenisstraf voor degenen die kinderen op de koranschool zetten
  Denemarken: vier jaar gevangenisstraf voor degenen die kinderen op de koranschool zetten

  Foto: De Deense immigratie- integratie en volkshuisvestingsminister, Inger Støjberg. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Arno Mikkor, Aron Urb.
  De Deense regering straft ouders met vier jaar gevangenisstraf als zij hun kinderen naar Koranscholen in het buitenland sturen. Kinderen naar dergelijke verblijven sturen, geeft aan dat ouders de Deense waarden niet respecteren, zegt Inger Støjberg, minister voor immigratie en integratie in Denemarken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de Klimaatwet ontbreekt iedere vorm van elementaire logica

  In de Klimaatwet ontbreekt iedere vorm van elementaire logica

  Politici hebben geen flauw idee welk klimaat wenselijk is

  Zeven partijen in het Nederlandse parlement confronteren de niets vermoedende burger met een klimaatwet. In geen enkel verkiezingsprogramma kwam een dergelijke bedenksel voor, maar de burger draait wel voor de gigantische kosten op. Maar wat krijgt hij er voor terug? De vraag is dus gerechtvaardigd wat de rationale achter dergelijke vergaande wetgeving is. Als die er is….

  Over de klimaatwet valt veel te zeggen, en dat moet ook gebeuren. In deze korte bijdrage zal ik me echter beperken tot de elementaire logica die bij deze klimaatwet opvallend ontbreekt. Kennelijke moet het allemaal anders met het klimaat, maar hoe dan? Wat is het gewenste klimaat en hoe gaan we dat tot stand brengen? Helaas hebben de wetgevers de natuurkunde op dit punt niet aan hun zijde.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  03-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse jihadisten komen vandaag 'thuis'

  Nederlandse jihadisten komen vandaag 'thuis'


  Reda N., hier in een documentaire, is op weg naar ons land © BBC

  Jihadisten Reda N. uit Leiden en Oussama A. uit Utrecht worden teruggebracht naar ons land. Vandaag zetten de twee 23-jarige Syriëgangers vanuit het vliegtuig voet aan Nederlandse bodem, waar de politie ze zal verhoren.
  In Turkije zijn de twee veroordeeld tot zes jaar cel wegens lidmaatschap van een terreurorganisatie. In Nederland loopt nog een strafrechtelijk onderzoek naar het duo. 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema wordt burgemeester van Amsterdam

  Femke Halsema wordt burgemeester van Amsterdam

  Door martienpennings


  Femke Halsema wordt burgemeester van Amsterdam. Sinds dat ik dat nieuws hoorde, broed ik op een stuk met de werktitel

  “Amsterdam krijgt ‘n burgemeesteresse met ‘n gebrekkige moraal en ‘n gebrekkig intellect”

  Maar ik kom er voorlopig niet uit, al is de kern wel duidelijk: Halsema denkt dat de islam in West-Europa integreerbaar is. Dat is niet zo. Dat bewijst deze oudste en onhervormbare manifestatie van een nazi-mentaliteit al 1400 jaar over de hele wereld.

  Het moeilijke punt is dat Halsema zogenaamd genuanceerd is. Daartoe heeft ze een bekende onstsnappingsroute gekozen, namelijk net doen of er een apart geloof bestaat, los van de “echte” islam. “Olie-islam uit Saoedi-Arabië” noemt ze dat. Ze spreekt van jihadisme” en zelfs van ”gewelddadig jihadisme” of ook wel van “IS”. Ze heeft het over “extremisme” en “islamisme”. Ze heeft zelfs een “extremistisch islamisme” uitgevonden. 
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERRORIST VAN HET VRIJE WOORD

  TERRORIST VAN HET VRIJE WOORD

  door EBRU UMAR 3-7-2018


  Na één boek van Tommy Wieringa wist ik: nooit meer. De traagheid, de saaiheid, de enorme nietsigheid van Joe Speedboot was een kwelling die niet voor herhaling vatbaar is. Het succes verbaasde me, dat het niet langer op zich liet wachten, óók. Wie heeft in godsnaam tijd voor een boek waarin niets gebeurt?

  De gulheid van Tommy’s lach, het timbre van zijn stem, zijn rijzige voorkomen maakten iets goed maar niet genoeg om zijn succes te verklaren. Eerlijk: ik gun mensen die ervoor moeten ploeteren hun succes. Hun vastberadenheid die gepaard gaat met keuzes waar ik niet voor zou kiezen (armoe en wonen in de periferie), bewonder ik.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  02-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ahmed Aboutaleb en de botsing tussen geloof en staat

  Ahmed Aboutaleb en de botsing tussen geloof en staat

  Afshin Ellian 2-Juli-2018


  ederland is seculier. Maar het wordt niet alleen bestuurd door seculiere politici. Er zijn ook gelovige christenen die hun geloof betrekken bij hun politiek. En er zijn gelovige moslims die aan het ’s landsbestuur deelnemen. De bekendste islamitische bestuurders van Nederland zijn Ahmed Aboutaleb en Ahmed Marcouch.
  Natuurlijk rijst de vraag welke rol het geloof kan spelen bij bestuurlijke vraagstukken. Op zich is deze vraag niet altijd relevant. De strijd tegen gewone vormen van criminaliteit kent geen geloof. Deze vraag wordt wel relevant wanneer een religieus vraagstuk een nauwe samenhang toont met een bestuurlijke kwestie.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Tweede Kamerlid trekt fel van leer

  We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Tweede Kamerlid trekt fel van leer

  We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Tweede Kamerlid trekt fel van leer

  “Dat werd tijd!” grapte schrijver Tommy Wieringa tijdens het jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) toen de aanslag op De Telegraaf ter sprake kwam.

  Na de grap begonnen burgemeesters te lachen en te applaudisseren.

  Dit was volgens Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) een gebeurtenis van historisch belang, een inkijkje in de normen en waarden van bestuurlijk Nederland.

  Valt het masker

  De mensen die op het congres aanwezig waren waaien als makke schapen mee met elke wind om hun carrière te bespoedigen, aldus Bosma.

  “Noem de naam Trump en ze vallen schuimbekkend op de grond, roep Telegraaf en ze beginnen te gillen,” vervolgde hij.

  De grap van Wieringa was volgens hem geen grap, maar een mening. Een mening die breed wordt gedragen door 3000 burgemeesters en wethouders.

  “Voor de camera’s zijn ze bereid geschokt te zijn, maar als ze onder elkaar zijn valt het masker,” zei Bosma
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culturele samenhang is de dragende voorwaarde voor een immigratiestaat

  Culturele samenhang is de dragende voorwaarde voor een immigratiestaat

  Screenshot_292

  (Door: Sid Lukkassen)

  Daar is nu al 14 jaar debat over, maar er wordt nauwelijks vooruitgang geboekt

  Europa is in de greep van het migratiedebat. Dit speelt in Italië maar ook in Duitsland. Merkel zal het moeilijk hebben om met gezellige beelden van nationale verbroedering de aandacht af te leiden van haar politieke falen, nu Duitsland in het voetbal is vernederd door Korea. In Nederland en Vlaanderen houden DENK en de Islampartij de gemoederen bezig. Gestaag verschijnen er nieuwe boeken over dit thema, zoals onlangs een boek door Sam van Rooy.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  'Euro was een enorme fout’
  Uitgebreide versie van interview met eurocriticaster

  De euro was een enorme fout. En dat was geen ongeluk, de politieke leiders wisten van meet af aan wat de risico’s waren, stelt oud-IMF-econoom Ashoka Mody. Dit is een uitgebreide versie van zijn interview met De Telegraaf.

  In het hol van de leeuw deelde Ashoka Mody deze week zijn kijk op de euro. De Amerikaanse professor Economie van Indiase afkomst is klein, vriendelijk en welbespraakt. Hij werkte jarenlang bij het IMF en was vanuit die functie betrokken bij Europese hulpprogramma’s. Zijn spijkerharde conclusies zorgden in Brussel voor verbijsterde reacties.Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  01-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: NOS schrijft een positief stuk over Rusland en Poetin

  Schokkend: NOS schrijft een positief stuk over Rusland en Poetin

   

  poetin
  Foto: Vladimir Poetin, president van Rusland. Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.

  Dat ik dit nog zo vroeg in mijn leven mag meemaken: de NOS die een positief stukje schrijft over Rusland en Poetin. In het land is er nu natuurlijk een WK bezig en op sportief gebied en maatschappelijk gebied staat het land positief op de kaart. Vooral aan Poetin wordt veel positiviteit toegeschreven en eindelijk is er journalistiek gezien wat meer balans rondom dit onderwerp. Je hoeft niet alleen positief te zijn, maar een realistischer beeld is wel nodig.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telegraaf breekt politie-doofpot open: asielcriminaliteit loopt spuigaten uit

  Telegraaf breekt politie-doofpot open: asielcriminaliteit loopt spuigaten uit

  Asielzoekers uit veilige landen gebruiken proceduretijd om vanuit AZC op rooftocht te gaan  Criminaliteit door asielzoekers komt steeds vaker voor rekening van mensen uit veilige landen, die in Nederland weinig kans op een verblijfsvergunning hebben. Dat blijkt volgens De Telegraaf uit gegevens die de politie openbaar heeft gemaakt nadat de krant een beroep had gedaan op de Wet openbaarheid van bestuur.

  De meeste verdachte asielzoekers komen uit Albanië, Georgië, Marokko, Algerije en Libië, waarbij alleen Libië als onveilig geldt. Ze worden vooral verdacht van diefstallen, misdrijven tegen de persoonlijke integriteit (zoals bedreiging of aanranding), overtredingen, verstoring van de openbare orde of verzet bij aanhouding en vernielingen. Het lijkt erop dat de bij voorbaat kansloze asielzoekers de maanden die de IND nodig heeft voor de asielprocedure, gebruiken om vanuit het azc op strooptocht te gaan, luidde vorig jaar een waarschuwing van de politie en een aantal burgemeesters.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  30-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’

  Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’

  Voormalig krantenmagnaat en lid sturende comité Bilderberg Groep: Trump voert oorlog tegen verrotte establishment om Washington op te schonen – ‘Democraten activeren extreemlinkse (Antifa) groepen om geweld en burgeroorlog te ontketenen’

   
  Ook in Nederland actief (foto van protest vorig jaar in Amsterdam): de extreemlinkse anarchistische, pro-islamitische terreurgroep Antifa, die in de VS door de Democraten zou worden geactiveerd om een nieuwe burgeroorlog te beginnen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

  Volgens de rechtsgeleerde professor Glenn Harlan Reynolds is de lang voorspelde en gevreesde nieuwe Amerikaanse burgeroorlog ‘reeds begonnen’. In zijn ogen hebben de vele oproepen van het linkse establishment, inclusief Hollywood, tot fysiek geweld tegen Trump en zijn aanhang een kritieke grens overschreden, en dreigt het vanaf nu alleen maar erger te worden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  29-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschoten islamitische slagerij dicht in Amsterdam

  Beschoten islamitische slagerij dicht in Amsterdam

  Robby Hiel


  AMSTERDAM - Een islamitische slagerij in de Amsterdamse Van Woustraat moet de deuren sluiten omdat in de nacht van dinsdag op woensdag op het pand is geschoten. Dat heeft waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen besloten. De sluiting geldt voor onbepaalde tijd.
  De beschieting van het pand, gelegen in een woonwijk, brengt de veiligheid van omwonenden en voorbijgangers ernstig in gevaar en tast de openbare orde aan, meent de burgemeester.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestel nu het rapport over verplichte schoolexcursies naar moskeeėn

  Bestel nu het rapport over verplichte schoolexcursies naar moskeeën

  Screenshot_231

  Elke dag gaan hele basisschoolklassen op verplichte excursie naar islamitische moskeeën. Moskeeën die onder directe controle staan van de Turkse overheidsorganisatie Diyanet, en door Erdoğan “onze barakken” genoemd worden. Moskeeën die geregeld predikers uitnodigen van salafistische snit, die ongelovigen honden noemen en oproepen tot jihad.

  De Nederlandse schoolkinderen worden door de imam geïnstrueerd te knielen en de islamitische geloofsbelijdenis te bidden. De eerste stap naar bekering tot de islam is gezet. Beelden vlogen in 2017 de wereld over. Reden genoeg voor Cultuur onder Vuur om een meldpunt te openen. Daar konden bezorgde ouders melding maken van moskee-excursies.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irak gaat executeren: ruim 300 terroristen

  Irak gaat executeren: ruim 300 terroristen

  Inclusief buitenlanders en vrouwen


  De Iraakse premier Haider al-Abadi heeft donderdag volgens de media de onmiddellijke executie gelast van alle ter dood veroordeelde terroristen, onder wie buitenlanders en vrouwen. Het gaat om ruim 300 personen.

  Al-Abadi nam dat besluit ter vergelding voor de moord op acht overheidsdienaren, die waren gekidnapt door strijders van Islamitische Staat. Veiligheidsfunctionarissen vonden de ernstig verminkte lijken van hun collega’s woensdag, 48 uur na het verstrijken van de gestelde deadline voor de vrijlating van vrouwelijke soennitische gevangenen.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  28-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootschalige criminaliteit teistert Londen

  Grootschalige criminaliteit teistert Londen

  Theresa May (1956 -), de conservatieve premier van het Verenigd Koninkrijk, lijkt op het eerste zicht een harde tante, haar beleid is dat alles behalve.  In de verste verte kan ze niet tippen aan haar illustere voorgangster Margaret Thatcher (1925 – 2013), aan wie ze zich zo graag spiegelt. Onder Theresa May steeg de criminaliteit in Londen tot een ongekende hoogte.  Natuurlijk gaat de moslimburgemeester Sadiq Aman Khan (1970 – ) daarin ook niet vrijuit.  De man werd tot burgemeester verkozen in een stad waarvan de bevolking uit 55% niet-blanken bestaat.
  Meer lezen op:
  re-act.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom nemen migrantenouders zulke enorme risico’s met hun eigen kinderen?’

  Waarom nemen migrantenouders zulke enorme risico’s met hun eigen kinderen?’

  Europese ouders die spelen met het leven van hun kinderen krijgen te maken met de kinderbescherming, maar migrantenouders worden er juist voor beloond

   
  Red mij! Ik ging zelf op een gammel bootje de volle zee op, maar als ik verdrink is het jullie schuld! (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Het ‘Open Grenzen’ establishment in West Europa, nog steeds onverminderd bezig met het uitwissen van onze grenzen en het islamiseren van onze culturen en democratieën, stuit op steeds meer politiek verzet uit Oost Europa, en sinds kort ook Italië. De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken zei in een interview met de BBC dat Hongarije niet ‘multiculti’ wil worden, en graag Hongaars wil blijven. Een journalist van Channel4 vroeg aan een Poolse parlementariër of Europese politici niet de ‘morele, humanitaire’ plicht hebben om alle asielzoekers te helpen. Zijn antwoord schokte haar: ‘Nee. Waarom nemen deze ouders zulke risico’s met hun eigen kinderen? Waarom brengen ze hen in zo’n situatie?’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslag: Goed dat Twan Huys journalistiek verlaat

  Aanslag: Goed dat Twan Huys journalistiek verlaat                  

  Aanslag: Goed dat Twan Huys journalistiek verlaat                                 
   Ton F. van Dijk On 27 juni 2018
  We leven in een tijd, waarin alles gezegd mag worden. En dus niets meer betekenis heeft. Dat bleek ook gisteren weer tijdens een VNG congres van lokale bestuurders.
  Het was journalist Twan Huys zelf, die was ingehuurd om een gesprekje met schrijver Tommy Wieringa in goede banen te leiden. Maar voor Twan was het kennelijk een vrije dag, die vooral in het teken stond van de duizenden euro’s, die hij voor zo’n gesprekje ongetwijfeld krijgt.
  Meer lezen op:
  f-site.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland Nitwittenland

  Nederland Nitwittenland

  D66 staat iedere democratische vooruitgang in de weg

  » Reageer (0)
  27-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam gaat boerkaverbod niet handhaven

  Amsterdam gaat boerkaverbod niet handhaven


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beperkt burqaverbod is een feit

  Beperkt burqaverbod is een feit

  Elif Isitman en Fleur Verbeek            


  e Eerste Kamer heeft dinsdag eindelijk ingestemd met een beperkt verbod op gezichtsbedekkende kleding. De Tweede Kamer ging al in 2016 akkoord met het beperkte burqa-verbod, dat onder het vorige kabinet van VVD en PvdA werd voorgesteld.

  Met het voorstel wordt het verboden om gezichtsbedekkende kleding – zoals bivakmutsen, niqabs of integraalhelmen – te dragen in het onderwijs, het openbaar vervoer, ziekenhuizen en overheidsgebouwen.
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Twilight zone van Johan Derksen

  De Twilight zone van Johan Derksen

  Screenshot_205
  (Door: Theresa Geissler)

  Ik ben over het algemeen allergisch voor BN’ers, dat heb ik op deze site intussen al meermalen te kennen gegeven. De paar gunstige uitzonderingen (veel zijn dat er niet) daargelaten, vind ik ze zwaar overschat qua hen toegedichte talenten, lichtgewicht qua levensopinies en, daaruit voortvloeiend, van het type Links 2.0, dat ‘Weethetwel’ eerder zo treffend in zijn prijzenswaardige artikel wist te beschrijven.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  26-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Algerije stuurt uitgewezen migranten te voet terug door de woestijn: “Er lagen overal dode lichamen”

  Algerije stuurt uitgewezen migranten te voet terug door de woestijn: “Er lagen overal dode lichamen”

  Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) heeft Algerije het voorbije jaar ongeveer 13.000 Afrikanen het land uitgewezen. De migranten, waaronder verschillende zwangere vrouwen en kinderen, werden afgezet aan de grens met Niger en Mali. Vanaf dat punt moesten ze alleen verder door de woestijn.
  Meer lezen op:
  fenixx.org.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fel verzet binnen Amsterdamse gemeenteraad tegen Femke Halsema

  Fel verzet binnen Amsterdamse gemeenteraad tegen Femke Halsema

  'Gebrek aan bestuurlijk ervaring' - Meer steun voor Carolien Gehrels (PvdA)


  Er is binnen de Amsterdamse gemeenteraad fel verzet tegen GroenLinks-boegbeeld Femke Halsema. Dat melden bronnen aan De Telegraaf. Halsema zou een van de laatste kanshebbers op het burgemeesterschap van de hoofdstad zijn.

  Een andere kanshebber, zo melden bronnen, zou oud-PvdA-wethouder Carolien Gehrels zijn. Zij zou op bredere steun van de vertrouwenscommissie kunnen rekenen. De vertrouwenscommissie zou hevig verdeeld zijn over Halsema’s kandidatuur. Dit met name vanwege haar gebrek aan bestuurlijke ervaring, sinds zij in 2011 de Tweede Kamer verliet.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertwijfelde Duitse moeder schrijft brief aan Trump: Help ons immigratie te stoppen!

  Vertwijfelde Duitse moeder schrijft brief aan Trump: Help ons immigratie te stoppen!

  Wederom nepnieuws door massamedia: Huilend klein meisje werd volgens vader nooit gescheiden van haar moeder – Illegale migrant in 2014, onder Obama, vastgezet in VS: Toen zag ik opgesloten kinderen, toen was dat oké, nu ineens niet meer – Ook Nederlandse media maken zich massaal schuldig aan pedofraseologie

   
  ... maar toen Obama dit jarenlang massaal liet doen, gaf niemand van de Westerse media en politiek ook maar ene moer om jouw lot. (Afbeelding: Getty Images (5)).

  Een brief van een alleenstaande Duitse moeder aan Donald Trump gaat als een lopend vuurtje over het Duitstalige internet. De vrouw smeekt de Amerikaanse president om hulp om het open-grenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel te stoppen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  25-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurt boos om feestende Turken: ’Donder even snel op’

   Buurt boos om feestende Turken: ’Donder even snel op’

  Door Jannes van Roermund

  Turkse Nederlanders op het Mercatorplein in Amsterdam.

  AMSTERDAM - Tot grote woede van omwonenden zijn zondagavond in verschillende steden Turkse aanhangers van president Erdogan de straat opgegaan om de verkiezingsuitslag te vieren. „Donder even gauw op, het is 12 uur en het gaat nog steeds door”, was een van de reacties op sociale media.
  De Nederlands-Turkse publiciste Yesim Candan verbaasde zich te midden van een feestende meute. „Ik dacht: wow, we wonen hier, en het gaat los over een ander land.” De feestende groep kwam samen op het Mercatorplein in Amsterdam. „Eén groot toeterfestijn. Ik dacht: wat gebeurt hier? Er waren motors, mannen in T-shirts van Erdogan...”, aldus Candan. „Een totale invasie, totale overname.”
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londense Hamas-activist Zaher Birawi duikt op in alle havens van de Gazavloot

  Londense Hamas-activist Zaher Birawi duikt op in alle havens van de Gazavloot

  Door Carel Brendel, 7 juni 2018


  Weerzien op de kade in Rotterdam met (van links naar rechts) Mohammed Akkari, onbekende journalist, Zaher Birawi en Ibrahim Akkari.

  De doortocht van de vier schepen van het Scandinavische Gaza Flotilla heeft in Nederland weinig opzien gebaard. Een geïmproviseerde ontmoeting met sympathisanten in Groningen, een kleinschalige botenparade door de hoofdstedelijke grachten, een “publieksdebat” in een achteraf buurthuis in Amsterdam, een uitzwaaimiddag in de Rotterdamse haven, en vertrokken waren de scheepjes, op weg via andere Europese havens naar een vrijwel zekere onderschepping door de Israëlische marine.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėl presenteert Sky-Spotter om vliegerbrandbommen van Hamas neer te halen

  Israël presenteert Sky-Spotter om vliegerbrandbommen van Hamas neer te halen


  Het Israëlische veiligheidsapparaat werkt al enkele weken aan het ontwikkelen van effectieve oplossingen voor de vliegers en ballonnen terreur van de Gazastrook, meldde Channel 2 News vrijdag. In de afgelopen dagen heeft het IDF een nieuw systeem gebruikt dat is ontwikkeld door Rafael. Bekijk hier een video van het nieuwe systeem.
  Meer lezen op:
  brabosch.com


  » Reageer (0)
  23-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corruptie: ex-agent geheime dienst klaagt Clinton´s, Soros, Podesta & Co aan

  Corruptie: ex-agent geheime dienst klaagt Clinton´s, Soros, Podesta & Co aan

  Screenshot_127

  Hillary Clinton en George Soros.

  (Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

  Wordt de Deep State in Amerika nu echt het vuur na aan de schenen gelegd? Een ex-agent van de geheime dienst klaagt de Clinton´s, Soros, Podesta & Co. aan volgens de RICO-wet.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel criminelen onder asielzoekers in Duitsland

  Veel criminelen onder asielzoekers in Duitsland

   Merkel en Altmaier

    Duitsland, 22 juni 2018                                         

  Merkel en Altmaier
  Onder de anderhalf miljoen vluchtelingen in Duitsland bevinden zich heel wat criminelen, die oorlogsmisdaden pleegden. Het gaat om IS-jihadisten en om Taliban-soldaten. Ook andere misdadigers melden zich bij het federale instituut voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF). 

  Moordenaar mag blijven wegens vervolging in eigen land 
  De Duitse media publiceerden over een Eritreeër die vertelde dat hij ’gedwongen werd om mensen te martelen’. Uit Bangladesh verscheen een man die in zijn thuisland tot 85 jaar cel vanwege moord is veroordeeld.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media liegen opnieuw: Scheiden migrantenkinderen gebeurde juist onder Obama

  Media liegen opnieuw: Scheiden migrantenkinderen gebeurde juist onder Obama

  Foto van jongetje in kooitje als gevolg van Trumps beleid blijkt nepnieuws

   
  Probleempje: dit gebeurde juist onder Obama. Waarom protesteerden jullie toen niet? (Afbeelding: Getty Images (7)).

  De Westerse massamedia hebben de afgelopen week weer een nieuw stokpaardje vastgegrepen om de Amerikaanse president Donald Trump te ‘bashen’, deze keer met de inmiddels bewezen leugen dat Trump de opdracht zou gegeven om migrantenkinderen van hun ouders te scheiden. De waarheid: het was de regering Obama die dit al deed met het Alien Transfer Exit Program. Het enige wat de regering Trump deed was het bestaande programma handhaven, behalve het van elkaar scheiden van gezinsleden over vele duizenden kilometers, wat juist minder vaak werd gedaan.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  22-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overbevolking, dat is het echte probleem

  De overbevolking, dat is het echte probleem

  Overbevolking
  Dat de klimaatcrisis en de kredietcrisis het ongelijk van rechts hebben aangetoond, zoals je in linkse kringen wel hoort, is een uit de lucht gegrepen stelling. Het is een smoes om het niet over overbevolking te hoeven hebben.

  De twee problemen hebben weinig met elkaar van doen. De kredietcrisis is een gevolg van een gebrek aan orde in het geldverkeer en de klimaatcrisis is een gevolg van de wereldoverbevolking. Wie de economie serieus kent, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de wereldproductie in hoofdzaak dient om de wereldbevolking in leven te houden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-terreurbaas belde media om niet over onthoofding door Nederlander te berichten
  Anti-terreurbaas belde media om niet over onthoofding door Nederlander te berichten

  22-06-2018 Harald Doornbos


  Gerenommeerd journalist Harald Doornbos heeft gisteren via Twitter laten weten dat hij via een bron van informatie is voorzien die NCTV-baas Dick Schoof ernstig in verlegenheid moet brengen. Schoof zou als reactie op een tweet, over Khalid K. die een afgesneden hoofd omhoog houdt, actief de 'grotere media' hebben benaderd met het verzoek "om dit niet te groot te maken."
  Meer lezen op:
  terreurnieuws.com  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

  Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

   

  asscherpvda-15maart

  Foto: Lodewijk Asscher spreekt een teleurgestelde meute PvdA'ers toe na de desastreuze verkiezingsuitslag in 2017. Bron: Screenshot RTL Nieuws.

  De PvdA doet wederom een gooi naar politieke relevantie en, omdat ze totaal geen introspectie vertonen, gaat het natuurlijk weer faliekant mis! Ze komen op de proppen met een 10-punten migratieaanpak. Let’s see:

  Asscher stelt dat er zo’n 60 miljoen vluchtelingen zijn die binnen de kortste keren richting Europa willen reizen. Zij vluchten voor oorlog, klimaatverandering of armoede. In plaats van ze de toegang te weigeren wil de PvdA ‘de achterliggende oorzaken’ aanpakken. Meneer stelt dan ook in punt 1 een ‘Marshallplan voor Afrika’ voor. Zeg maar ontwikkelingshulp op steroïden maar nu écht. We tellen verder:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld voor valse verklaring over doodsoorzaak van baby

  Geld voor valse verklaring over doodsoorzaak van baby

  donderdag 21 juni 2018 |  Ryan Jones  Herinnert u zich nog die negen maanden oude baby, Layla Ghandour, die vorige maand in Gaza is omgekomen, naar verluidt na het inademen van traangas dat door Israëlische soldaten was afgevuurd op Palestijnse demonstranten?

  De neef van het meisje zorgde eind vorige maand voor een verrassing: ze was toch niet het slachtoffer van het harteloze Israëlische geweld, en haar ouders hadden geld ontvangen om rond te bazuinen dat traangas de doodsoorzaak was.
  Meer lezen op:
  israeltoday.nl


  » Reageer (0)
  21-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oil for Immigration

  Oil for Immigration

  Door Pamela Hemelrijk 18 december 2005

  Afbeeldingsresultaat voor pamela hemelrijk

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

  Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.
  Meer lezen op:
  meervrijheid.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

  Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

  Regering Obama vervolgde tussen 2010 en 2016 bijna 500.000 illegalen, waarbij families werden gescheiden


  Update: lees dit verslag uit 2014, van het betrouwbare VOX.com, waaruit duidelijk wordt hoe harteloos Obama met Mexicaanse kinderen omging.

  Hartverscheurende beelden van kinderen die van hun ouders worden gescheiden. Kinderen in kooien, hun ouders opgesloten als beesten. Huilende BN’ers die boos Twitteren en oproepen kaartjes te sturen naar Mark Rutte. Gruwelijke taferelen kortom. En dat is allemaal de schuld van die gemene Satan POTUS Trump!
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  20-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiė: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert

  Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

  Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

  Screenshot_74

  (Door: Tommy Robinson – Vertaling: Collin McMahon)

  Tommy Robinson heeft een brief geschreven aan Raheem Kassam, de redacteur van “Breitbart London” en bedankt daarin o.a. Geert Wilders van de PVV en Petr Bystron van de AfD, die hem asiel in Duitsland had aangeboden:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt

  BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt


  Lieve Georgina,

  Wat ontzettend fijn dat jij het opneemt voor de zielige kindertjes en wanhopige Mexicaanse moeders die die vreselijke proleet van een Donald Trump aan de Amerikaanse grens hoogstpersoonlijk uit elkaar staat te trekken.

  Íemand moet deze misstand aan de kaak stellen en het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt.

  Ik ga straks koffie drinken bij mijn broer Jan, die advies nodig heeft over de vijverplanten, en dan weet ik het alweer.

  “Waarom horen we Georgina Verbaan nooit over die duizenden kinderen die in Engelse plaatsen jarenlang gruwelijk zijn misbruikt door moslimsbendes? Is haar Engels zo beroerd dat ze ‘grooming gangs’ niet kan uitspreken ofzo?”
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

  Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

  Door Max Joling  18-6-2018

  Klik om te vergroten

  De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

  Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.
  Meer lezen op:
  almere-nieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israėl dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

  Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

   

  Schermafbeelding-2016-06-03-om-07.54.04
  Foto: NOS-presentatrice Dionne Stax met een Palestijnse blouse aan. Bron: Screenshot NOS

  De Staatsomroep kan het weer niet laten om onwaarheden te spreken over onze enige werkelijke bondgenoot in het Midden-Oosten. De Joodse staat wordt verweten te pleiten voor de vernietiging van aartsvijand Iran. Hetgeen nooit gebeurd is.

  Bravo, NOS. Jullie hebben Israël weer eens weggezet als een moordlustig tuigland dat de hele wereld komt intimideren met macht, geld en wapens. In een artikel over een knotsgekke oud-minister die voor Iran bespioneerde, meldde de Staatsomroep vandaag namelijk ook even een leugentje over Israël – het land zou geregeld dreigen met de vernietiging van Iran, zo schrijft een journalist op kosten van de belastingbetaler doodleuk op:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villabezitters – met behoud van bijstand

  Villabezitters – met behoud van bijstand

  Linda Otter 18-6-2018

  Turkse Nederlanders pronken in Turkije met mooie huizen en auto’s, ook als ze een uitkering hebben. Dat ze deze zondag, 24 juni, ook nog op Erdogan stemmen, stoort veel autochtonen. ‘Wij zouden graag met ze ruilen.’

  Bij het plaatselijke café in Adayazi sopt de uitbater de tafeltjes. Aan weerszijden van de ongeplaveide straat zitten een stuk of vijftien mannen aan tafeltjes te kaarten, terwijl ze argwanende blikken werpen op de buitenlandse bezoeker. ‘Ze zijn bang dat je een spion bent,’ zegt Ahmet Ozçelik (54), een Turk die jarenlang in Duitsland heeft gewerkt. ‘Ik weet zeker dat ze straks bij mij verhaal komen halen. Ze zijn bang dat ik vertel wie fraude pleegt en dat ze dan alles moeten terugbetalen met een boete.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  18-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets
  Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets

  Ruim 3000 migranten zijn zo vaak voor hun inburgeringsexamen gezakt, dat ze ontheffing ervan hebben gekregen. Dat zakken heeft geen gevolgen voor hun verblijfsvergunning, ze kunnen in Nederland blijven.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen

  Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen


  » Reageer (0)
  17-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

  Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

  Screenshot_21
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Wie of wat zijn de AfD-aanhangers? En waarom is hun partij zo succesvol? Voor links-liberale journalisten en politici schijnt dit een raadsel te zijn. Dat toont aan hoe wereldvreemd ze zijn geworden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump’s daverende succes in Singapore

  Trump’s daverende succes in Singapore

  Noord-Korea kan geen kant meer op, behalve de goede

  Titelfoto: Ondertekening van de Declaration of Friendship door Donald Trump en Kim Jong-un. Screenshot door redactie OpinieZ van beeldmateriaal Whitehouse.gov (CC0)


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

  Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

  Marokkaan moet minstens 12 jaar in de gevangenis doorbrengen


  De Marokkaanse asielzoeker die in Finland twee mensen doodstak en er acht verwondde, is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De destijds 22-jarige Abderrahman Bouanane stak  om zich heen op een plein in de stad Turku. Hij had vorig jaar al een bekentenis afgelegd.

  Eerste terreuraanslag in Finland

  De steekpartij wordt gezien als de eerste terreuraanslag in de Finse geschiedenis. Agenten schoten de afgewezen asielzoeker uiteindelijk in zijn been. Hij zei later zichzelf te zien als een strijder voor terreurgroep ISIS, hoewel die organisatie de aanslag nooit heeft opgeëist. Uit onderzoek bleek dat Bouanane ook ouder was dan hij zichzelf had voorgedaan. Hij was ten tijde van de aanslag geen 18, maar zou eigenlijk al 22 jaar oud zijn geweest.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie'

  'De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie'    


  Afrikaanse bootvluchtelingen in Libië © Reuters

  'Onze EU-politici dwepen met mensenrechten, maar sponsoren dictaturen van Turkije tot in Afrika om hun eigen onmacht over het migratieprobleem te verdoezelen', vindt Jean-Marie Dedecker.

  'Als men hosanna begint te roepen en met palmtakken begint te zwaaien is het tijd dat je de stad verlaat, want ergens in zijn achtertuin is er iemand voor jou een kruis aan het timmeren.' Het zou een wijze raad zijn voor onze staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken kunnen zijn. Aan de top van de politieke pop poll is het eenzaam en bedreigend toeven. Icon toppling, een sociologisch fenomeen waarbij alle krachten zich op onverklaarbare wijze verzamelen om je van je troon te stoten, is dan je lot. Na de politieke knokpartijen in het parlement onder leiding van roeptoeter Patrick Dewael, die als minister van Binnenlandse zaken en asielbeleid zelf mislukte en compleet de mist inging, en na de oekaze van een klein dozijn universiteitsrectoren, was het de beurt aan 1042 op hun tenen getrapte academici om in een open brief Theo Francken de postmoderne levieten te lezen.
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Nee ga weg. Met je Tweede Kans

  Ebru Umar - Nee ga weg. Met je Tweede Kans     

  Ons Oebroe over Volkert, Akyol, Rob, Onno en hoe al die oplichters ook maar heten

          

  In een land waar Volkert vrij rondloopt, de treitervlogger carrière maakt als knuffeloplichter, Akyol serieus wordt genomen, Holleeder ooit op het schild werd gehesen, Halbe weer in het zadel wordt geholpen, wordt Rob Oudkerk weggehoond omdat hij burgemeester wil worden. What happened met tweede kansen? 

  Gelden ze alleen voor mensen met een dubbele nationaliteit? Voor criminelen en VVD'ers?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je Ivanka Trump een zakkenvuller noemt, wat is Mabel van Oranje dan?
  Als je Ivanka Trump een zakkenvuller noemt, wat is Mabel van Oranje dan?
  Columnist Sylvain Ephimenco. © Trouw 16 Juni 2018

  Het is voor een gewone werknemer moeilijk te bevatten, maar je kunt binnen enkele uren evenveel verdienen als in meer dan honderd modale werklevens. 

  Natuurlijk zullen de afgunstigen onder ons tegenwerpen dat het immoreel is om met de armen over elkaar zoveel geld op je bankrekening te zien belanden. Dit terwijl je in bepaalde delen van de wereld een paar euro per dag verdient met de meest afzichtelijke arbeid die bestaat: zie die prachtige en verontrustende serie gisteren in de Verdieping over die bevuilde schimmen die overal op aarde (giftig) afval behandelen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam van Rooy: Vrijheid versus Islamisering

  Sam van Rooy: Vrijheid versus Islamisering

  Islamisering toont noodzaak van een Nieuwe Zuil


  » Reageer (0)
  15-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taakstraffen voor rellen bij Turks consulaat

  Taakstraffen voor rellen bij Turks consulaat


  De mobiele eenheid moesten ingrijpen bij de rellen bij het Turks consulaat in Rotterdam. © Joris van Gennip

  UPDATEVijf mannen zijn veroordeeld tot taakstraffen voor de rellen bij het Turkse consulaat in Rotterdam. De hoogste straf is voor de 36-jarige Schiedammer Gokhan C. die tegen het hoofd van een ME'er schopte. Hij hoorde twee weken geleden een celstraf tegen zich eisen.

  De Schiedammer heeft van de rechtbank een taakstraf van 180 uur opgelegd gekregen. Hij schopte een gestruikelde ME'er tegen zijn hoofd, waardoor diens helm afvloog. Het slachtoffer liep een lichte hersenschudding op. ,,Maar het is een wonder dat hij er niet meer letsel aan over heeft gehouden", zei de rechter vanmiddag.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur van Amerongen: ‘Je suis Maroc’

  Arthur van Amerongen: ‘Je suis Maroc’

  15 juni 2018

  Marokko
  Beeld: Arthur van Amerongen

  Ik ken maar één Marokkaan in de Algarve en die is elke dag dronken en verkoopt hasjiesj op straat. Mo (ik verzin het niet) zal vandaag voor weinig overlast zorgen, want hij doet niet aan Suikerfeest en hij haat voetbal. Het zal hem ook merguez zijn dat mijn Portugal woensdag tegen Marokko speelt.

  Uit diverse onafhankelijke Nederlandse media heb ik begrepen dat steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, Groningen, Leeuwarden, Maastricht en een heleboel kleintjes waar ik nog nooit van gehoord had, tijdens de wedstrijden van ‘onze jongens in het groen’ zullen veranderen in no-go-area’s met barricades, tanks, loopgraven, wachttorens en die ene F-16 die het Nederlandse leger nog heeft.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Palestijn uit ‘Oost’-Jeruzalem: ‘Israėl is een zegen voor de hele wereld!’

  Een Palestijn uit ‘Oost’-Jeruzalem: ‘Israël is een zegen voor de hele wereld!’


  Plaatje hierboven: Jeruzalem, 11 juni 1967. De Zesdaagse Oorlog is voorbij. Israëlische soldaten hebben de Tempelberg op de Arabieren heroverd. Op de achtergrond de islamitische Rotskoepel

  Ik herinner me de bijeenkomst van de Arabische Liga van 1 september 1967 in Soedan, toen de Arabische leiders hun drie grote ‘nee’s’ aankondigden: geen erkenning, geen vrede en geen normalisering. Deze slogan is tegenwoordig bijna verdwenen. De relatie die Israël nu met een aantal Arabische landen onderhoudt, is niet langer geheim. Onlangs hebben piloten van de Israëlische luchtmacht en de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten in Griekenland oefeningen gehouden, hoewel er geen officiële diplomatieke betrekkingen zijn.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag begint het linkse showproces tegen Jenny Douwes en de Friese kanjers.

  Vandaag begint het linkse showproces tegen Jenny Douwes en de Friese kanjers.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fouten, omissies en leugens

  Fouten, omissies en leugens


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet gaat vol in aanval na eurofiele liefdestoespraak van Rutte bij de EU: ‘Een rituele paringsdans!’

  Baudet gaat vol in aanval na eurofiele liefdestoespraak van Rutte bij de EU: ‘Een rituele paringsdans!’

   

  snapshot

  Foto: Thierry Baudet voor de camera van Ernst Lissauer. Bron: Lissauer / YouTube.

  Thierry Baudet, maar ook oppositieleiders Geert Wilders, Marianne Thieme en Henk Krol zijn niet te spreken over de liefdesverklaring van de EU die premier Rutte gisteren uitsprak in Brussel. Het viertal was zeer sceptisch en schoof dat ook niet onder stoelen of banken.

  De oppositieleiders in de Tweede Kamer zijn niet erg onder de indruk van de toespraak van Mark Rutte gisteren in het Europese Parlement in Brussel. Op Lodewijk Asscher van de PvdA na (hij zei “blij” te zijn) vielen er eigenlijk alleen honende geluiden te beluisteren. Parlementair verslaggever Ernst Lissauer kwam de stemming meten in de Tweede Kamer, en die was – wat de toespraak betreft – ver onder het vriespunt.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vluchteling” op vakantie naar thuisland

  "Vluchteling” op vakantie naar thuisland

  Screenshot_25

  (Door: Alexander Bakker)

  Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leger des Heils slaat alarm over overvolle daklozenopvang
  Leger des Heils slaat alarm over overvolle daklozenopvang 


  » Reageer (0)
  14-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feitelijke doodstraf: Britse conservatieve activist Tommy Robinson overgebracht naar moslim gevangenis

  Feitelijke doodstraf: Britse conservatieve activist Tommy Robinson overgebracht naar moslim gevangenis

  Xander
   14-06-2018 

  Imam van haatreligie vaardigt fatwa uit tegen Robinson, politiek doet niets – Minister van Binnenlandse Zaken, eerste met moslimachtergrond op deze post, gaf bevel tot overplaatsing

   
  Supporters van Tommy Robinson demonstreren voor zijn vrijlating (Afbeelding: Getty Images (5)).

  De bekende Britse conservatieve activist-journalist Tommy Robinson, onlangs gearresteerd en binnen een paar uur veroordeeld omdat hij live verslag deed van het proces tegen een van de vele islamitische pedo-verkrachtingsbendes in het land, is zonder waarschuwing overgebracht naar een gevangenis waar bijna uitsluitend moslim criminelen zijn opgesloten. Volgens zijn manager Caolan Robertson komt deze overplaatsing feitelijk neer op de doodstraf. Al eerder werd een anti-islam activist dood in een gevangenis met veel moslims aangetroffen.

  Sinds zijn aankomst slaan moslimgevallen hard op de muren en dreigen dat ze Robinson gaan vermoorden. Toch werd hij midden tussen deze gevangenen geplaatst. De activist drong er daarom op aan om deze informatie naar buiten te brengen, omdat hij vreest voor zijn leven, zeker omdat een imam binnen een etmaal na zijn aankomst een fatwa (moordbevel aan alle moslims) tegen hem uitsprak. De Britse politiek doet hier tot nu toe niets mee.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grote complot van de onzichtbare elite. Zoveel macht heeft de diepe staat, ook in Nederland

  Het grote complot van de onzichtbare elite. Zoveel macht heeft de diepe staat, ook in Nederland

  De oorsprong van deze diepe staat ligt volgens hem bij de Britse aristocratie en imperialist Cecil Rhodes.

  Onlangs werd in Nederland duidelijk hoeveel macht de diepe staat heeft. In geen enkel partijprogramma werd gesproken over de afschaffing van de dividendbelasting.

  Rare dingen

  Toch werd het één van de belangrijkste maatregelen van het nieuwe kabinet. Grote multinationals als Shell en Unilever krijgen op deze manier een cadeautje van 1,4 miljard euro per jaar.

  “Dat toont de macht van grote bedrijven op de achtergrond,” aldus Middelkoop.

  Ook in de wereld van olie gebeuren rare dingen, klinkt het. In Nederland stappen we van het gas af omdat de diepe staat niet wil dat we Poetin geld sturen.
  Mer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman De Croo: ‘Binnen twee generaties is de Antwerpse burgemeester Turks, Marokkaans of zwart. Bye bye, De Wever’

  Herman De Croo: ‘Binnen twee generaties is de Antwerpse burgemeester Turks, Marokkaans of zwart. Bye bye, De Wever’

  Herman De Croo: ‘Binnen twee generaties is de Antwerpse burgemeester Turks, Marokkaans of zwart. Bye bye, De Wever’
  Foto: Geert Van de Velde

  Zal de N-VA de grootste partij in Vlaanderen blijven? Volgens Open VLD-politicus Herman De Croo blijft het succes van de partij van Bart De Wever niet duren. Dat zegt De Croo in het magazine 'Wilfried', dat 'La Libre Belgique' kon inkijken.

  De Croo is in het interview bijzonder scherp voor de N-VA. Zo zegt hij dat het terukeerbeleid van N-VA-staatssecretaris Theo Francken ‘nutteloos’ is. ‘Prikkeldraad rond de toegangspoorten van Europa installeren? Je stopt misschien de eerste 100.000 vluchtelingen. Maar wat zullen we dan doen als het er nog drie miljoen zijn? Als we deze bevolkingsgroepen niet helpen om zich te stabiliseren door hen een minimum aan welvaart, gezondheid en toekomst te geven, rennen we allemaal naar onze ondergang.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stockholm censureert vrijheid van expressie: ‘seksistische’ reclameposters verboden in centrum

  Stockholm censureert vrijheid van expressie: ‘seksistische’ reclameposters verboden in centrum

  Linksfeministische dystopie Zweden maakt haast met in praktijk brengen Orwelliaanse nachtmerrie


  Ach, Zweden. Daar hebben ze niet zo heel lang geleden zo zoetjes aan de rechtstaat al afgeschaft, want alle mannen zijn uiteraard per definitie verkrachters, dus heel gek is het nou ook weer niet dat ze in Stockholm inmiddels zijn begonnen met het slopen van de vrijheid van expressie. Het is heden VERBOTEN om in het centrum van Stockholm nog langer gebruik te maken van reclame-uitingen die als ‘seksitisch’ kunnen worden ervaren, waarin ‘vrouwen of mannen als lustobject worden neergezet’ en die ‘beledigend zijn voor vrouwen’.

  Lees: vrijwel élke reclame waarin een man en vooral vrouw op welke wijze dan ook wordt afgebeeld, want de enige reden om überhaupt modellen in een reclamecampagne te gebruiken is dat sex nou eenmaal sells wegens het keiharde bewezen (in de wetenschap biologie doen ze wel gewoon aan bewijzen, in die wetenschap wél) biologische feit dat knappe mannen maar vooral knappe vrouwen als vanzelf fungeren als lustobject.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU zit vast in zelfgeschapen migratiemoeras

  EU zit vast in zelfgeschapen migratiemoeras

  Een continent dat wordt overlopen, heeft uiteindelijk niets meer te bieden

  Brussel roert weer eens de trom over migratie. Antonio Tajani, voorzitter van het Europees Parlement maande de Europese regeringsleiders om eind deze maand eens knopen door te hakken over migratie. Hij voorzag een volksopstand door de al jaren durende besluiteloosheid. “Het egoïsme van de lidstaten moet stoppen, het migratieprobleem is de moeder van alle problemen. We willen geen nieuwe praattop, een half miljard Europeanen eist antwoorden”.

  Timmermans

  Uiteraard deed Frans Timmermans ook zijn obligate duit in het zakje. “Europa loopt het risico zijn waarden te verspelen als het ophoudt migranten in nood te beschouwen als menselijke wezens die onze hulp nodig hebben. Het is de hoogste tijd dat we dit oplossen”.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  13-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk bestookt de islam en versterkt zijn betrekkingen met Israėl – moslims zijn razend

  Oostenrijk bestookt de islam en versterkt zijn betrekkingen met Israël – moslims zijn razend


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbazingwekkend dat kabinet oorlog heeft verklaard aan gas in huizen

  Verbazingwekkend dat kabinet oorlog heeft verklaard aan gas in huizen

  Door SYP WYNIA  13-6-2018


  Kort voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017 publiceerde het Sociaal en Cultureel Planbureau een rapport over de stemming onder de Nederlanders. Opvallend was de geringe prioriteit die de burgers gaven aan zaken als klimaat, milieu en duurzaamheid. Nog niet 1 procent noemde natuur of milieu spontaan als grootste probleem. Minder dan de helft was overtuigd van een grote invloed van het gebruik van fossiele brandstoffen op het klimaat. Slechts 15 procent wilde dat de overheid vormen van energiegebruik zou verbieden of onmogelijk maken.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bevlogen missie van Sam van Rooy tegen de oprukkende islam

  De bevlogen missie van Sam van Rooy tegen de oprukkende islam

  Boekbespreking “Voor vrijheid dus tegen islamisering”

  Floris Pijnenburg vroeg zich af wat islamisering nou eigenlijk is. Die vraag kun je heel precies beantwoorden. Zoiets als ‘islamisering is het proces waarbij een gastland en haar bevolking zich stukje bij beetje aanpassen aan de islam’. Of dit antwoord Floris heel veel verder gaat helpen waag ik te betwijfelen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

  Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

  Duitsland: Moslim vermoordt vader van gezin, krijgt slechts 2 jaar voorwaardelijk omdat rechter zijn leven niet wil verpesten

   
  Archiefbeeld van de grootste gevangenis van Europa bij Parijs, waar enkele van de moorddadigste moslimterroristen gevangen hebben gezeten. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  De islamisering van je land een ´invasie´ noemen komt je in Frankrijk inmiddels op een boete van duizenden euro´s of zelfs een arrestatie te staan. Volgelingen van de religieuze ideologie die echter geloven dat het Westen met dodelijke terreur en geweld moet worden onderworpen aan de islam, krijgen doorgaans lage straffen, en worden volgend jaar voor een deel gewoon vrijgelaten. Reden: de gevangenissen zitten overvol, en daarom laten de Franse autoriteiten de meest gewelddadige en gevaarlijke misdadigers maar op de bevolking los. Die verzet zich immers toch niet tegen de geplande ondergang van hun land.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROF. PAUL CLITEUR – Recensie: Sam van Rooy, ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’

  PROF. PAUL CLITEUR – Recensie: Sam van Rooy, ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’

  'Toegeven aan onredelijke eisen radicalen brengt niet alleen België maar ook Europa naar afgrond'


  Er zijn in België drie auteurs die met een zekere kritische afstand over de islam schrijven. De eerste is Koenraad Elst met De islam voor ongelovigen: het korangeloof in de praktijk (2016), de titel spreekt voor zich, en Moordwapens en dooddoeners: een handleiding voor het islamdebat (2016), een meer polemisch essay; de tweede is Wim van Rooy met Waarover men niet spreekt: bezonken gedachten over postmodernisme, Europa, islam (2015); de derde is Sam van Rooy, zoon van Wim, die nu uitkomt met Voor vrijheid dus tegen islamisering (2018). Vader en zoon Van Rooy hebben eerder een monumentale bundel uitgebracht onder de titel De islam: kritische essays over een politieke religie (2010).
  Meer lezen op:
  media.tpo.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen nieuws in het Westen: Israėl investeert half miljard euro in Arabische wijken van Jeruzalem

  Geen nieuws in het Westen: Israël investeert half miljard euro in Arabische wijken van Jeruzalem

  Plaatje hierboven: De Arabische wijk Ras Al-Amud gelegen in het oostelijk deel van Israël’s hoofdstad Jeruzalem op 13 maart 2017 [beeldbron: Wikimedia]

  De Israëlische regering heeft donderdag onthuld wat het heeft aangekondigd als een baanbrekend programma om honderden miljoenen dollars te investeren in lang verwaarloosde Palestijnse wijken in Oost-Jeruzalem.

  Leading Change
  Het programma “Leading Change” is gericht op het verminderen van de enorme sociale verschillen tussen de Arabische en Joodse bevolking in de hoofdstad. Palestijnse buurten hebben te kampen met povere infrastructuur, verwaarlozing en slechte openbare diensten, en bijna 80% van de Palestijnse families in de stad leven in armoede.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

  Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

   

  verhofstadt-aboujahjah

  Foto: Guy Verhofstadt (bron: Europese Parlement) en Abou Jahaj (bron: Jahjah / Instagram)

  Toen Guy Verhofstadt nog premier van België was, waren hij en Abou Jahjah gezworen vijanden. Maar nu ze een gezamenlijke tegenstander hebben gevonden zijn ze ineens de beste vrienden. Abou Jahjah is bereid om Verhofstadt al zijn ‘zondes’ te vergeven, als ze maar samen ten strijde kunnen trekken tegen de ‘kwaadaardige’ president Donald Trump!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het gevaarlijk als moslims religieuzer worden?

  Is het gevaarlijk als moslims religieuzer worden?

  AFSHIN ELLIAN  11-6-2018  Illusionair beleid is een vorm van politiek die is gebaseerd op een geloof. Het geloof in het multiculturalisme is de basis van het tegenwoordige illusionaire beleid. Woorden als inclusiviteit en diversiteit verwijzen uiteindelijk naar een gemeenschappelijk geloof: het multiculturalisme.

  In het eerste decennium van deze eeuw werden heftige discussies gevoerd over moslims en de islam in Nederland. Intellectuelen zoals Ayaan Hirsi Ali en ondergetekende werd van alles en nog wat verweten.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realo-rechtse optie ontbreekt in Nederland

  Realo-rechtse optie ontbreekt in Nederland

  We polderen gewoon door en doen wat Merkel wil

  Voor de realo-rechtse kiezer in Nederland wordt het steeds lastiger een keuze te maken. Met realo-rechts bedoel ik de kiezer die eurosceptisch is, maar geen Nexit wil, die islamkritisch is, maar niet uit is op sluiten van alle moskeeën en die de immigratie sterk wil beperken, maar niet onmogelijk maken.

  Lijn Kurz

  Zeg maar de lijn van Sebastian Kurz in Oostenrijk; de lijn ook die nu in Denemarken wordt gevolgd waar zelfs de sociaal-democraten zich, blijkens een reportage van Nieuwsuur, bekeerd hebben tot het nieuwe realisme. Waarom lukt dat in Nederland niet en zien we hier dat Alexander Pechtold – of all people – de wippositie van CDA en VVD heeft overgenomen en zowel landelijk als gemeentelijk zorgt dat iedereen die een beetje rechts van het midden staat, wordt uitgesloten? 
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

  Ik vraag me dan af hoe je vrouw reageert als je thuis komt na zo'n uitzending  Beste Paul,

  Zullen we samen even terugkijken naar een fragmentje uit het gesprek dat je gisteren in Buitenhof met Leefbaar-voorman Joost Eerdmans had?

  Komt ie:

  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moord op een 14-jarig meisje rakelt in Duitsland de discussie over het asielbeleid op. Politici van de CDU uiten kritiek op hun eigen regering.

  De moord op een 14-jarig meisje rakelt in Duitsland de discussie over het asielbeleid op. Politici van de CDU uiten kritiek op hun eigen regering.


  De Iraakse asielzoeker Ali B. wordt afgevoerd in Wiesbaden. © REUTERS

  Een afgewezen asielzoeker die een 14-jarig meisje vermoordt: het gruwelijke lot van Susanna uit Mainz gooit in Duitsland olie op het vuur van het toch al verhitte asieldebat. Twee weken lang gold Susanna als vermist, tot vorige week naar buiten kwam dat een 20-jarige Iraakse asielzoeker haar zou hebben vermoord. Hij vluchtte halsoverkop naar Irak, werd opgepakt en dit weekend alweer aan Duitsland uitgeleverd. Hij heeft de moord bekend maar ontkent dat hij het meisje heeft verkracht, zei de Duitse hoofdofficier van justitie Oliver Kuhn gisteravond.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

  Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

  Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

  Raadslid Benvenido van Schaik wil van het stadsbestuur weten waarom er nog steeds geen passende maatregelen zijn genomen tegen burenterreur in Ommoord en wie nu eigenlijk definitieve stappen moet ondernemen: de gemeente of Havensteder?

  ‘’De ellende is begonnen toen in 2010 een groot Somalisch gezin met vijf kinderen in de flat aan de Einsteinplaats trok. De overlast loopt uiteen van lawaai diep in de nacht tot het gooien van vuil op de balkons. Bovendien is er sprake van vernieling en intimidatie’’, schrijft Van Schaik.Meer lezen op:
  dagblad010.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia sluipt langzaam onze grenzen binnen

  De sharia sluipt langzaam onze grenzen binnen

                                 

  sharia
  De Islam is geen vredelievende religie, maar meer een totalitaire ideologie, die erop gericht is iedereen aan de Sharia te onderwerpen(’De heerschappij is alleen voor Allah.’/Koran:12:40…’Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.’/Koran-2:98…’Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen.’/Koran- 60.4)….En ongelooflijk dat in Nederland zo veel passie bestaat voor de Sharia(die BOVEN álle andere wetten staat!)…“Als tweederde van alle Nederlanders morgen de Sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan,” zei Piet Hein Donner (CDA).En hij is helaas niet alleen…Volgens nuttige idioot Maurits Berger, het geen slecht idee om de Sharia in Nederland in te voeren…“De Sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn.Knettergek!Dit soort mensen horen in een psychiatrische inrichting en niet in een collegezaal om studenten te vergiftigen met een verderfelijk gedachtengoed…
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Öztürk (DENK) lanceert zijn plan voor een xenofobeneiland voor PVV’er’s

  Öztürk (DENK) lanceert zijn plan voor een xenofobeneiland voor PVV’er’s

  'Er waait daar een gure wind, het is grijs en regenachtig'


  De Tweede Kamer debatteerde donderdag over het initiatiefwetsvoorstel van de PVV om criminele Antillianen terug te sturen. Allereerst: dat voorstel gaat het niet halen. ‘Onuitvoerbaar’, vatte Madeleine van Toorenburg (CDA) de zaak samen. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk – nooit vies van een robbertje verbaal vechten – nam de kans te baat te pleiten voor de aanleg van een ‘xenofobeneiland’ voor de Nederlandse kust.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassiehof – Pathetisch Pegida heeft wel een punt

  Bassiehof – Pathetisch Pegida heeft wel een punt

  noemt bassie aboutaleb nou een hoerenjong?                    

  De Nederlandse afdeling van het Duitse Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes – Pegida – probeert al enkele weken demonstraties af te dwingen.

  Voorman en wapenhandelaar Edwin Wagensveld, die onlangs in Duitsland werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens belastingfraude, denkt de oprukkende islam een halt te kunnen toeroepen door het organiseren van barbecues voor moskeeën in de grote steden. Die grote steden voelen echter niets voor het grillen van een speenvarken voor hun gebedshuizen en vaardigen een verbod uit. Daar valt over te twisten al blijft het een kleinburgerlijke poepdemonstratie. Er gaat geen maand voorbij of er wordt een aanslag gepleegd in Europa.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  09-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

  Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

  Screenshot_139
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het stadsdeel Rinkeby in Stockholm staat bekend als No-Go-Area. Het wordt overwegend bewoond door migranten. De aanvallen door bewoners op personeel van hulpdiensten zorgen steeds opnieuw voor krantenkoppen. Ambulancepersoneel vertelt van aanvallen met straatstenen, in brand gestoken voertuigen en woedende mensenmenigtes die hun werk zouden hinderen. In enkele straten, zo staat het in meerdere artikelen, zou alleen onder bescherming van de politie hulp geboden kunnen worden. Ook worden bewoners er in noodgevallen toe opgeroepen zelf naar het ziekenhuis te komen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM eist geen gevangenisstraf voor getraumatiseerde vluchteling uit Iran die in Utrecht op terras inreed

  OM eist geen gevangenisstraf voor getraumatiseerde vluchteling uit Iran die in Utrecht op terras inreed

  'Kan daardoor zijn behandeling voortzetten'  Een 27-jarige man die in oktober in Utrecht inreed op een terras hoeft van het Openbaar Ministerie (OM) niet meer de cel in. De aanklaagster eiste voor de rechtbank in Utrecht een lange voorwaardelijke straf met een groot aantal voorwaarden dat moet voorkomen dat de verdachte in herhaling valt. De man, een getraumatiseerde vluchteling uit Iran, kan daardoor zijn behandeling voortzetten. Bij het incident vielen geen gewonden, omdat iedereen op de stoep tijdig kon wegspringen.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Nederland steeds religieuzer

  Moslims in Nederland steeds religieuzer

  Door Fleur Verbeek  9-6-2018  e religiositeit onder Nederlanders van Turkse en Marokkaanse afkomst is de afgelopen jaren toegenomen. Ze bidden vaker, de vrouwen dragen vaker een hoofddoek en de moskee wordt vaker bezocht.

  Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  08-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse asielbureau ‘s falen en frauderen: grote veiligheidsrisico’s!

  Duitse asielbureau ‘s falen en frauderen: grote veiligheidsrisico’s!

  Duitsland, mei 2018

  Asieltoestroom Duitsland

   Uit een corruptieonderzoek bij het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF), blijkt dat al jarenlang ernstige fouten worden gemaakt. Het OM vond bij een onderzoek bij BAMF Bremen dat ambtenaren, advocaten en tolken verdacht worden van fraude waarbij tenminste 1000 asielzoekers ten onrechte een verblijfsstatus kregen. Onder hen zijn waarschijnlijk criminelen en terreurverdachten. Het overheidsonderzoek wordt nu uitgebreid naar 10 andere BAMF kantoren die een bovengemiddeld aantal asielzoekers een verblijfsstatus hebben toegekend. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering

  Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering


  Afbeelding: PI-News (1).

  Op 17 juni organiseren Duitse vrijheidspartijen en –groepen de eerste ‘Dag der Patriotten’. Bedoeling is dat zoveel mogelijk Duitsers de staat opgaan om te protesteren tegen de voortgaande massa immigratie en islamisering van hun land, en de daardoor veroorzaakte (grotendeels genegeerde) criminaliteitsexplosie. Analisten waarschuwen dat hoeveel mensen er ook gehoor aan zullen geven, de Europese massamedia hen zullen bagatelliseren of doodzwijgen, en het regime van Angela Merkel zich er zoals altijd niets van zal aantrekken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  07-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leefbaar is, om het op zijn Rotterdams te zeggen, genaaid

  Leefbaar is, om het op zijn Rotterdams te zeggen, genaaid

   

  Fidan Ekiz.
  COLUMNStemmen heeft geen zin. Zo moeten de kiezers van Leefbaar denken sinds hun partij - met elf zetels de grootste in de Rotterdamse raad - politiek buitenspel is gezet. Fractievoorzitter Joost Eerdmans spreekt van een cordon sanitaire. In sommige reacties lees en hoor ik dat hiervan geen sprake is, omdat Leefbaar heeft deelgenomen aan het huidige college. De partijen zouden nu slechts de voorkeur geven aan een andere coalitie. Niks mis mee toch? Wellicht.
  Meer lezen op:
  ad.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister stuurt levensgevaarlijke, gestoorde moordenaar op onschuldige burgers af, tegen alle adviezen in

  Minister stuurt levensgevaarlijke, gestoorde moordenaar op onschuldige burgers af, tegen alle adviezen in

  Eén Anne Faber was duidelijk nog niet voldoende, sociaal experiment moet en zal doorgaan


  De gestoorde en zeer gevaarlijke Pascal F, die in 2002 de studente Nadia van de Ven afslachtte door haar met een Uzi dood te schieten, mag binnenkort zonder begeleiding ‘resocialiseren’ buiten de tbs-kliniek. Zowel de rechter als het gerechtshof als psychiaters en deskundigen vinden dat het recidivegevaar veel te hoog is, maar minister Dekker van Rechtsbescherming stuurt dit gevaarlijke monster toch gewoon af op onschuldige en vogelvrije burgers, zo meldt de Telegraaf.

  Het is nog volstrekt onduidelijk waarom de minister deze bizarre beslissing heeft genomen maar de nabestaanden van Nadia van de Ven, die wél allemaal levenslang hebben zonder kans op verlof of gratie, zijn totaal verbijsterd.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl
  » Reageer (0)
  06-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriėrs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .

  VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriërs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safaa (18) wilde bloedbad aanrichten in Londen met volledig vrouwelijke IS-cel Karen Van Eyken 05 juni 2018

  Safaa (18) wilde bloedbad aanrichten in Londen met volledig vrouwelijke IS-cel Karen Van Eyken  

  Safaa Boular
  AP Safaa Boular

  Een Britse tiener is schuldig bevonden aan het beramen van een aanslag in Londen. Samen met haar moeder en zus vormde Safaa Boular een vrouwelijke terroristische cel die dood en vernieling wilde zaaien onder de ‘ongelovigen’.

  Safaa kwam online in contact met IS-rekruteerder Naweed Hussain (30) toen ze zestien jaar oud was. Na drie maanden chatten verklaarden ze elkaar de liefde.

  Safaa wilde oorspronkelijk naar Syrië gaan om daar met Hussain te trouwen en vervolgens een zelfmoordaanslag uit te voeren. Maar die plannen gingen niet door omdat het meisje door de grenspolitie werd tegengehouden.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  05-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspirerend. Moslimsgemeenschap haalt in paar uur 100K+ op voor haatimam Tarik Ibn Ali

  Inspirerend. Moslimsgemeenschap haalt in paar uur 100K+ op voor haatimam Tarik Ibn Ali


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische historici erkennen het feit: Een Palestijns volk bestaat niet, het werd uitgevonden

  Arabische historici erkennen het feit: Een Palestijns volk bestaat niet, het werd uitgevonden


  Op 9 december 1917, verslagen door het Britse leger, trok het Ottomaanse leger zich terug uit Jeruzalem na ruim 400 jaar Turkse bezetting van het Heilig Land. Hierboven een laatste appèl voor de Rotskoepel op de Tempelberg [beeldbron: Indahnya]

  Toen de Ottomaanse heerschappij eindigde, was er geen Palestijnse nationale identiteit of politieke grenzen. Dat werd later allemaal verzonnen. Arabieren zeggen het zelf, maar het Westen luistert niet.

  Een van de grootste, meest koppige en kostelijkste onwaarheden van onze tijd is het idee dat de jihad die door Arabieren wordt gevoerd in de Palestijnse Autoriteit (PA) en Gaza tegen Joden in Israël, een nationale strijd is van inheemse volkeren voor onafhankelijkheid.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse leiders in oorlog met de Westerse beschaving

  Iraanse leiders in oorlog met de Westerse beschaving


  » Reageer (0)
  04-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden
  Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden

  Door JAN-WILLEM NAVIS
  AMSTERDAM - De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf.

  Een asielzoeker gaat de poort van het azc in Weert binnen. In deze plaats zorgden Noord-Afrikaanse asielzoekers zorgden de afgelopen weken voor overlast.

  Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vroeg deze krant documenten op bij de politie, die betrekking hebben op misdrijven die zijn gepleegd door nieuwkomers. Aanleiding vormde de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen vorig najaar, en het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de jaarwisseling.

  Taboe

  Aanvankelijk had de politie tegenover deze krant ontkend dat er überhaupt gegevens worden verzameld over misdrijven onder vreemdelingen die asiel aanvragen. Later kwam de politie hierop terug. Niettemin blijft inzage in de informatie taboe. Het argument dat nu wordt gebruikt om de cijfers onder de pet te houden is ’opsporingsbelang’.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Achter islamisering zit een plan'

  'Achter islamisering zit een plan'

  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland.
  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland. © Wouter van Vaerenbergh/Lumen

  SHARIA-ONDERZOEKDe islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is."

  ,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu", zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld." 

  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de Hamas-propagandaoorlog, Gaza-clickbaits en feitenvrije politici

  Over de Hamas-propagandaoorlog, Gaza-clickbaits en feitenvrije politici

  Titelfoto: Satellietfoto Gaza met locatie terreurtunnels. Screenshot CNN

  Op de kamer van destijds CDA-Kamerlid Raimond Knops is zes weken onderhandeld over het MO-beleid ten aanzien van Israël. De VVD bemiddelde tussen de ChristenUnie en D66. Het regeerakkoord bevat nu een summier tekstje over het Israëlisch-Palestijns probleem.

  “Gewenste oplossing”

  Dat tekstje wordt steevast herhaald door de ministers van Buitenlandse Zaken, want we zijn aan de tweede minister toe. Vandaar dat minister Stef Blok afgelopen week nog als een onverstoorbare robot de ‘gewenste tweestatenoplossing’ in het hoenderhok gooide, waar een de haren uit haar hoofd trekkende, Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusie DENK en Nida kan tweede partij Rotterdam opleveren

  Fusie DENK en Nida kan tweede partij Rotterdam opleveren

  Berend Sommer  


  ENK wil een fusie afdwingen met de Rotterdamse partij NIDA. In een open brief aan de sympathisanten van Nida, een partij die in Rotterdam twee zetels haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen, wordt de druk opgevoerd voor een fusie. Dat kan grote gevolgen hebben voor de Rotterdamse gemeenteraad.
  ‘Wij willen de leden van Nida en de sympathisanten van Nida dan ook vragen om aan hun bestuur en hun top van de partij duidelijk te maken dat een fusie met DENK ervoor zal zorgen dat we de krachten kunnen bundelen om een vuist te maken tegen onrecht waar geen enkele politieke partij in Rotterdam meer omheen kan,’ dat schrijven Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu, Selçuk Özturk en Farid Azarkan in de open brief, die vrijdagavond werd gepubliceerd op de site van de partij.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

  ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

  Geplaatst op door

  Het is aller treurigst gesteld in ons schone Vaderland. Het Spaanse Griep virus, dat tussen 1918 en 1919 miljoenen dodelijke slachtoffers eiste, was minder besmettelijk en minder gevaarlijk dan het dodelijk virus dat islam heet. Dit verschrikkelijke doodsvirus dat rondwaart door Europa, heeft in zijn veertienhonderd jarige bestaan ruim tweehonderd en zeventig miljoen dodelijke slachtoffers geëist. De opdracht van bendeleider Mohammed luidde dan ook: Als de gelegenheid zich aandient, vermoord de ongelovigen waar je ze maar te pakken kunt krijgen (Koran, soera 9:5).
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg

  Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg


  » Reageer (0)
  02-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doortocht van Hamasvloot trekt oude en nieuwe fellow travellers

  Doortocht van Hamasvloot trekt oude en nieuwe fellow travellers

  Door Carel Brendel, 31 mei 2018

  De Nederlandse pro-Hamas-activist Amin Abou Rashed (tweede van rechts), oprichter van de European Campaign to End the Siege of Gaza, verwelkomt de Gazavloot in Amsterdam.

  Een quizvraag. Wanneer tekenden de oud-ministers Laurens-Jan Brinkhorst en Jan Pronk en de priester Antoine Bodar als Bekende Nederlanders een steunverklaring voor de Gazavloot? Was dat in 2011 of 2018? Het antwoord luidt: in beide jaren. Het drietal was er in 2011 bij om zijn steun te verklaren aan de opvarenden van de (uiteindelijk niet uitgevaren) Nederlandse boot richting Gaza, en is dit jaar opnieuw van de partij nu een Scandinavische vloot via onze wateren opstoomt naar de Israëlisch-Palestijnse kust.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielfraude Berlijn: honderden illegale Nigerianen in Berlijn

  Asielfraude Berlijn: honderden illegale Nigerianen in Berlijn

  Duitsland, mei 2018

   Asiel fraude Berlijn
  Het Berlijnse immigratiebureau heeft jarenlang fraude met vervalste EU-verblijfsvergunningen voor Nigerianen mogelijk gemaakt, hoewel medewerkers van het bureau meermaals bij de overheid aan de bel trokken. Er werd echter niets met hun meldingen gedaan.
  Een aanzienlijk deel van de Nigerianen in Berlijn heeft dan ook een illegale verblijfsstatus.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk twijfel aan geloofwaardigheid Oekraļne na hoax vermoorde journalist

  Eindelijk twijfel aan geloofwaardigheid Oekraïne na hoax vermoorde journalist

  JIT zou zich achter de oren moeten krabben of Oekraïense informatie over MH17 wel klopt

   
  Het portret van de vermoorde anti-Putin journalist Arkady Babchenko op het hek van de Russische ambassade in Kiev – totdat hij een dag later ‘doodleuk’ een persconferentie gaf. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Het heeft lang geduurd, er is een ongelooflijke stroom nepnieuws en leugens voor nodig geweest, maar de hoax rond de ‘door Rusland’ vermoorde journalist Arkady Babchenko, die plotseling toch in leven bleek te zijn, lijkt bij gevestigde journalisten wereldwijd, die het verzinsel zoals we gewend zijn zonder één vraag of woord van kritiek klakkeloos hadden overgenomen omdat het nu eenmaal anti-Rusland was, eindelijk even de ogen te openen. Op Nieuwsuur mocht een correspondent gisteren zowaar openlijk impliciet twijfels stellen bij het officiële MH-17 verhaal, dat grotendeels gebaseerd is op niet of nauwelijks geverifieerde informatie van de Oekraïense inlichtingendienst.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links Utrecht teleurgesteld: iftar geannuleerd omdat moslims weigeren om paar euro entree te betalen

  Links Utrecht teleurgesteld: iftar geannuleerd omdat moslims weigeren om paar euro entree te betalen

   

  snapshot

  Foto: Biddende moslims. Bron: Screenshot CityNews Toronto / YouTube

  Een bij de islamitische Ramadan behorende iftarmaaltijd in Utrecht – bedoeld om “dialoog” te promoten en “verschillende zienswijzen” met elkaar in gesprek laten komen – is geannuleerd. Reden? Er konden geen moslims worden gevonden die wilden deelnemen aan de maaltijd, want een paar euro toegang betalen bleek verschrikkelijk veel gevraagd. Alleen progressieve linkskipjes wilden komen opdagen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.78 procent Syriėrs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10 procent voldaan aan inburgerplicht

  78 procent Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10 procent voldaan aan inburgerplicht

  'Acceptatie van homoseksualiteit lijkt een gevoelig punt te zijn onder Syrische statushouders'


  De meeste Syrische vluchtelingen met een verblijfsstatus in ons land (78 procent) hebben geen betaald werk. Dat blijkt uit een studie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar Syrische statushouders in Nederland.

  Meer dan driekwart zegt zich thuis te voelen in ons land en geeft gemiddeld een 8,5 voor hun leven in Nederland. De overgrote meerderheid van de Syriërs (93 procent) verwacht over vijf jaar nog in Nederland te wonen als zij nog niet terug kunnen naar hun eigen land. Mocht terugkeer naar Syrië wel mogelijk zijn, dan zou een vijfde van de Syriërs willen terugkeren. Meer dan de helft van de Syriërs wil niet terug, en een kwart weet het nog niet.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  31-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

  Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

   

  vlcsnap-2017-09-13-15h59m29s47

  Foto: Theo Hiddema legt de VVD-lieden Blok en Dijkhoff uit hoe je criminele asielzoekers via het strafrecht aanpakt. Bron: Tweede Kamer.

  Het gaat weer eens los in de Tweede Kamer! Volstrekte onwil, gemekker en gejammer aan de ene kant en concrete oplossingen en maatregelen aan andere zijde. Kijkt en leest u mee hoe het moskeedebat zich voltrok:

  Zoals te zien en te lezen valt stelt Hiddema voor om artikel 140 van het strafrecht in werking te stellen. Eenieder die zich schuldig maakt aan discriminatie en haat zaaien binnen de context van (in dit geval) de islam, dus imams, moskeebestuur, Schriftgeleerden en andere predikers, kunnen worden vervolgd als zijnde een onderdeel van een criminele organisatie. Zij maken zich namelijk schuldig aan overtredingen op basis van artikel 137 c en d, de zogenaamde antidiscriminatie artikelen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga je twee vragen stellen”: poetsvrouw stond in school plots oog in oog met schutter Benjamin Herman

  Ik ga je twee vragen stellen”: poetsvrouw stond in school plots oog in oog met schutter Benjamin Herman

  Screenshot_189

  (Door: Karen Van Eyken)

  Darifa stond gisteren plots neus aan neus met de schutter van Luik. Ze werd gegijzeld door Benjamin Herman in het lyceum nadat hij al drie mensen in koelen bloede had omgebracht. Ze doet voor het eerst haar verhaal.

  Nog steeds in shock heeft de poetsvrouw tegenover de RTBF haar licht laten schijnen over de gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in Luik en het lyceum Waha in het bijzonder.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benjamin Herman was vrienden met IS-ronselaar in gevangenis

  Benjamin Herman was vrienden met IS-ronselaar in gevangenis


  » Reageer (0)
  30-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de afgelopen 48 uur is de Italiaanse democratie verkwanseld. Farage haalt uit naar intimiderende EU

  In de afgelopen 48 uur is de Italiaanse democratie verkwanseld. Farage haalt uit naar intimiderende EU

  Europarlementslid Nigel Farage heeft tijdens een debat in het Europees Parlement fel uitgehaald naar de EU. Hij beschuldigt het blok ervan Italië te intimideren.

  De intimidatie zorgde ervoor dat de Italiaanse president de wens van het volk naast zich neerlegde, aldus Farage.

  “Brexit is niet het grootste probleem waar de EU mee wordt geconfronteerd,” zei hij.

  Intimideren

  “De Italianen betalen ieder jaar zo’n vier miljard euro aan de EU en er zijn aanwijzingen dat de kiezers daar genoeg van hebben,” ging hij verder.

  “Ze zien wat de euro met hun economie heeft gedaan. Ze voelen zich het slachtoffer van het immigratiebeleid van de EU,” klonk het.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slappe paling van een basisschooldirecteur schrapt homorollen uit musical vanwege geloof

  Slappe paling van een basisschooldirecteur schrapt homorollen uit musical vanwege geloof

  de meest recente foto van musical-Jezus, die vorig jaar nog in de Bijlmer was. Geen idee of-ie homo is

  Mensen die aan religie doen. De één ploegt in zijn vrachtwagen een kerstmarkt om, de ander zet zijn vrouw in lange zwarte rok achter het aanrecht en weer een ander zou z'n kind uit een musical halen omdat er een homostelletje in zit.

  Zo blijkt in de praktijk maar weer eens hoe tolerant religie is en hoe makkelijk we allemaal over ons heen laten schijten, door die boeken met verhaaltjes over gasten die zeeën splitsen en andere gasten die op een of ander mythisch ezelpaard naar de hemel vliegen. In casu gaat het over een schoolmusical van groep 8 van de Anninksschool in Hengelo, alwaar het de kinderen zelf wel leuk leek van een stelletje een homostelletje te maken. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam
  Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam

  door Fubar29-5-2018

  Sofyan Mbarki (33) is de beoogd nieuwe fractievoorzitter voor de PvdA in Amsterdam. De Amsterdamse fractie heeft Mbarki unaniem gekozen. Hij neemt naar alle waarschijnlijkheid woensdag het stokje over van Marjolein Moorman, die kandidaat-wethouder is voor de partij.

  Mbarki stond de afgelopen verkiezingen als nummer 2 op de kieslijst achter lijsttrekker Moorman. Hij zegt zijn nieuwe rol als een mooie uitdaging te zien.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  29-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeksjournalist onthult: Duitsland heeft honderdduizenden Syriėrs ongecontroleerd verblijfsvergunning gegeven

  Onderzoeksjournalist onthult: Duitsland heeft honderdduizenden Syriërs ongecontroleerd verblijfsvergunning gegeven

   

  snapshot
  Foto: Syrische vluchtelingen komen de grens over. Bron: OtagoDailyTimes / YouTube.
  Het is één grote puinhoop op het Duitse ministerie van migratie. Dat is de ontluisterende conclusie van vier maanden undercover onderzoek doen bij het Duitse ministerie van migratie. Asielaanvragne worden massaal goedgekeurd zonder er naar gekeken te hebben. Asielzoekers kunnen zich meer dan één keer registreren en radicale islamisten worden er niet tussen uitgepikt. Aldus journalist Abdullah Khan.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snel-onrecht: De zaak van Tommy Robinson

  Snel-onrecht: De zaak van Tommy Robinson


  » Reageer (0)
  28-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLANDERS, WORD TOCH EENS WAKKER…

  NEDERLANDERS, WORD TOCH EENS WAKKER…

  Screenshot_155

  Nederland – 1944

  (Door: “Driek”)

  Lijdzaam zien wij toe hoe ons schoon vaderland  ten grave wordt gedragen. De toestand wordt met den dag dreigender. Onder onze ogen voltrekt zich een verschrikkelijke ramp. Geen enkele weerstand wordt geboden tegen dezen gewelddadige krachten die ons polderland langzaamaan verandert in een hels kalifaat. Het volk zwijmelt in dronken gejubel voor nietszeggende popmuzikanten die blijkbaar van ontzaglijke betekenis zijn. Muziekfestivals, schreeuwende menigte. Ik heb mijn buik vol van dit land. Helemaal van onze vileine regeringslieden die met hun onverkwikkelijke woordenbrij het volk monddood trachten te maken. Praatjesmakers, misleiders en leugenaars zijn het. Wat moet er in hemelsnaam gebeuren eer dien Nederlander eens een keer wakker wordt?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Iedereen was bang om als racist gebrandmerkt te worden"

  "Iedereen was bang om als racist gebrandmerkt te worden"

  interview met Mona Walter


  » Reageer (0)
  27-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lot van Tommy Robinson laat zien hoe snel islamkritiek zwijgen kan worden opgelegd door staat

  Lot van Tommy Robinson laat zien hoe snel islamkritiek zwijgen kan worden opgelegd door staat

  'Het is al te gemakkelijk om je te distantiëren van iemand die veel ongemakkelijks heeft te zeggen'


   

  In Londen gaan zondag duizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de arrestatie van Tommy Robinson.

  Door een vorm van snelrecht werd Robinson gisteren op dezelfde dag opgepakt en tot 13 maanden cel veroordeeld.

  Robinson werd bekend als voorman van de in 2008 opgerichte English Defence League. De EDL kwam op in de Engelse volkswijken en de aanhang kwam veelal uit de arbeidersklasse, het milieu van voetbalhooligans en extreem-rechtse activisten. Nadat Robinson zich distantieerde van neo-nazi-retoriek rond bijeenkomsten en de EDL verliet, is hij als burgerjournalist actief gebleven om de misstanden in de ‘multiculturele’ wijken van de Engelse steden aan de kaak te stellen. In een lezing voor Oxford Union gaf Robinson onlangs een indrukwekkend verslag van de weg die hij sindsdien gegaan is.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het JIT rommelt met bewijsmateriaal bij presentatie van ‘raket’ MH17

  Het JIT rommelt met bewijsmateriaal bij presentatie van ‘raket’ MH17        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse organisatie in Oekraļne: Conclusies JIT over MH-17 bevooroordeeld en onbetrouwbaar

  Franse organisatie in Oekraïne: Conclusies JIT over MH-17 bevooroordeeld en onbetrouwbaar

  JIT toont motor van Buk-raket, maar zwijgt over waar en wanneer deze gevonden werd – Buk raketten zijn nog steeds in gebruik in veel voormalige Sovjet staten zoals Oekraïne, behalve in Rusland zelf

   
  Al in 2016 had het JIT besloten dat Rusland schuldig is aan de MH-17 ramp (afbeelding: Getty Images (4)).

  Terwijl de Russofobische waanzin in Den Haag om zich heen grijpt, en de Nederlandse regering zonder oog voor de feiten en de mogelijk zeer ernstige gevolgen Rusland aansprakelijk stelt voor het neerhalen van vlucht MH17 in 2014, vindt het hoofd van de Franse humanitaire organisatie Ouest-Est, die actief is in het oorlogsgebied in Oekraïne, het onbegrijpelijk dat Oekraïne überhaupt mocht deelnemen aan het onderzoek naar de ramp, en Rusland er wel van uitgesloten werd (2). ‘Onze’ media en politici verspreiden echter het nepnieuws dat Rusland weigerde mee te werken, een glasharde leugen. Rusland was niet welkom bij het onderzoek, wat wederom onderstreept dat de nu getrokken conclusie van het JIT al op voorhand werd vastgesteld.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbos: Moslims slaan met ijzeren stangen Koerden en christenen in elkaar – omdat ze niet wilden vasten. Koerden melden 4 doden

  Lesbos: Moslims slaan met ijzeren stangen Koerden en christenen in elkaar – omdat ze niet wilden vasten. Koerden melden 4 doden

  Geplaatst op door

  Screenshot_130
  (Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

  Vreselijke en ongelooflijke beelden uit Griekenland: Moslims slaan mensen in elkaar, omdat zij niet vasten! Een meute van ongeveer 100 fundamentalistische Arabieren, overwegend uit Deir ez-Zor in Syrië, heeft gistermiddag met messen en ijzeren stangen jacht gemaakt op Koerden, Jezidi en christenen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misbruikverdachte Tariq Ramadan is een overschat moslimboegbeeld

  Misbruikverdachte Tariq Ramadan is een overschat moslimboegbeeld

  Annemarie van Sandwijk & Petra Sijpesteijn


  Tariq Ramadan © AFP

  Essay Islamexpert Tariq Ramadan zit vast voor misbruik. Zijn aanhang blijft hem trouw. Wie is dit icoon van de moslimintegratie?

  Een aardbeving in de westerse islamitische wereld. Zo kenschetste de progressieve krant Libération de gevolgen van de val van Tariq Ramadan. De gevierde Zwitserse islamexpert zit al sinds begin februari in Parijs vast op verdenking van misbruik en verkrachting van meer dan een dozijn vrouwen.

  Tariq Ramadan (1962) stond vaker in Foreign Policy’s Top-100 van invloedrijke denkers dan de paus. De rechtszaak tegen hem markeert het schokkende einde van een indrukwekkende carrière. Hij is charmant en welbespraakt, vervult een internationale reeks aan wetenschappelijke posities van Japan tot aan Qatar en gaf Tony Blair advies hoe moslimradicalisering tegen te gaan.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  26-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zieke EU verliest liever haar op één na grootste sponsor dan dat ze hervormt

  De zieke EU verliest liever haar op één na grootste sponsor dan dat ze hervormt

   

  Daniel Hannan en Thierry Baudet varen door de Amsterdamse kanalen. Bron: FVD op Twitter.

  Foto: Daniel Hannan en Thierry Baudet varen door de Amsterdamse kanalen. Bron: FVD op Twitter.

  Want de EU kán niet hervormen.

  Gisteren was een grote dag voor Forum voor Democratie en haar sympathisanten. Thierry Baudet had de Britse Tory-Europarlementariër Daniel Hannan namelijk uitgenodigd om de eerste Renaissance lezing ooit te geven. De euroscepticus had daar wel oren naar.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MH17 – het verhaal wordt steeds curieuzer, waarom die haast ineens?

  MH17 – het verhaal wordt steeds curieuzer, waarom die haast ineens?

  MH17
  Het onderzoek naar MH17 kwam gisteren ineens in een stroomversnelling. de oorzaak? Zeker weten doe je het niet, maar er zijn aanwijzingen.
  De persconferentie gisteren over het onderzoek naar MH17 was aangekondigd als een update, maar de dynamiek van de publiciteit heeft een aantal directe gevolgen gekregen die niet direct voorspelbaar waren. Althans, als je kijkt naar de aankondiging van het JIT-team. De directe terugkeer van premier Rutte uit India suggereert echter iets anders: een geënsceneerde zaak die het kabinet weer het initiatief geeft. 
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

  » Reageer (0)
  25-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordwijkers mishandeld en beroofd: 'Ongekend dat dit kan gebeuren'
  Noordwijkers mishandeld en beroofd: 'Ongekend dat dit kan gebeuren'


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: extreemlinks Amsterdam wordt Oostvaardersplassen 020, gooi geen voedselpakketten over het hek!

  Column Jan Roos: extreemlinks Amsterdam wordt Oostvaardersplassen 020, gooi geen voedselpakketten over het hek!

  Jan Roos.

  Foto: Jan Roos.

   

  Jan Roos zit het somber in voor onze hoofdstad. Nu een extreemlinks bewind aan de macht is gekomen, zal de stad te kampen krijgen met “zwarte gaten”. De stad zelf zal uithongeren, en geen “geen jager zal er zijn” om Amsterdammers uit hun lijden te verlossen.

  Amsterdam heeft extreem-links beleid gekregen. Niet zo heel vreemd aangezien de stad een coalitie heeft van GroenLinks, SP, PvdA en D66. Anarchistisch links, Socialistisch links, pragmatisch links en links in schaapskleding vormen samen het bestuur van de hoofdstad.
  Meer lezen op:


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  PAUL CLITEUR – De Rode Hoed en het fascisme van de antifa’s

  Wat gaat de Staat nu doen?


  De bekladding van de deur van debatcentrum De Rode Hoed met de leuze “Geen fascisme”, het ingooien van de ramen van dat centrum, het dichtlijmen van de sloten – het zijn droevige manifestaties van een verschijnsel dat de actievoerders voorgeven te willen bestrijden. Want dat is precies wat het is, deze acties: fascisme.

  Saalschlacht

  De Nazi’s hadden daar een woord voor: Saalschlacht. Je moet niet met de communisten en andere vijanden van het Nazisme in gesprek gaan, met hen discussiëren, maar bijeenkomsten verstoren, bezoekers intimideren, de verhuurders van zalen intimideren en met andere gewelddadige acties proberen een discussie te winnen wanneer argumenten en woorden kennelijk te kort schieten.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog om het Verenigd Koninkrijk is begonnen.

  De oorlog om het Verenigd Koninkrijk is begonnen.

  Het is een ontnuchterende gedachte die moeilijk toe te geven is, maar toch is het waar. We zijn in oorlog.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

  Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

  Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland

   
  Het JIT krijgt zware kritiek uit Rusland vanwege het negeren van getuigenverklaringen en radarbeelden, en het niet onderzoeken van grote aantallen wrakstukjes en lichaamsdelen. (Afbeelding (1)).

  Zoals we van meet af aan hebben voorspeld heeft Rusland ook van het JIT (Joint Investigation Team) de schuld gekregen van het neerschieten van vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië. Deze ‘conclusie’ was overigens al bij voorbaat ingeprogrammeerd, zeker als bedacht wordt dat de nu gepresenteerde ‘bewijzen’ vooral afkomstig zijn van het extreem anti-Russische, na een illegale staatsgreep door de VS en de EU geïnstalleerde fascistische marionettenregime, dat al jaren probeert een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen. Daarom is het nu gepresenteerde JIT rapport niet alleen absurd, maar ook gevaarlijk. Bovendien is het intriest dat de vele nabestaanden opzettelijk worden voorgelogen, en ze zonder het te beseffen als pionnen worden gebruikt in een doortrapte nepnieuws campagne, waar ook de zogenaamde vergiftiging van de voormalige spion Skripal van deel uitmaakt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramen ingegooid bij Amsterdams debatcentrum vanwege bijeenkomst Forum voor Democratie

  Ramen ingegooid bij Amsterdams debatcentrum vanwege bijeenkomst Forum voor Democratie

  Extreemlinkse activisten riepen eerder al op lezing te verstoren

          De ramen van debatcentrum De Rode Hoed aan de Keizersgracht zijn afgelopen nacht ingegooid. Vanavond is er een lezing van de politieke partij Forum voor Democratie. Ook zijn de deuren beklad met de teksten ‘Fuck FVD’ en ‘Geen fascisme’. Forum voor Democratie organiseert vanavond een lezing in De Rode Hoed. Deze eerste ‘Renaissancelezing’ gaat over de brexit. Dat meldt AT5.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  24-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

  2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

  Welkomm

  Links zegt ‘welkom welkom welkom‘, maar op 23 september 2017 werd een Nederlandse vrouw verkracht door twee 16-jarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’op het station van het altijd gezellige Eindhoven. Door middel van onder andere camerabeelden konden de SYRIËRS worden opgespoord. Een agent herkende een van de SYRIËRS. Al een teken aan de wand wanneer een agent je herkent, dan is dat niet omdat je je verder zo goed gedraagt.
  Meer lezen op:
  liefdevoorhollandblog.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rohingya-strijdgroep pleegde massamoorden’

  Rohingya-strijdgroep pleegde massamoorden’

  Rohingya-mannen tijdens het gebed.

  Rohingya-mannen tijdens het gebed.   AFP

  DHAKA - Een rebellenbeweging van de belaagde moslimbevolking in het westen van Myanmar, de ARSA (Arakan Rohingya Salvation Army), heeft zich schuldig gemaakt aan massamoorden. De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft gemeld dat nieuw bewijs duidelijk maakt dat Rohingya-strijders vorig jaar zeker één slachting hebben aangericht onder mannen, vrouwen en kinderen die hindoe waren.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  23-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruiten tijdens ramadan ingegooid bij Hindoetempel in Schilderswijk: 'Gebedsruimte bewust doelwit'

  Ruiten tijdens ramadan ingegooid bij Hindoetempel in Schilderswijk: 'Gebedsruimte bewust doelwit'

  Bij de Haagse Hindoetempel in de Mijtensstraat zijn de ruiten ingegooid (Foto: via Siddharth Ramdhani)
  Bij de Haagse Hindoetempel in de Mijtensstraat zijn de ruiten ingegooid.  (Foto: via Siddharth)

  DEN HAAG - Van een Hindoetempel in de Haagse Mijtensstraat zijn in de nacht van dinsdag op woensdag de ruiten ingegooid. Volgens de Hindoeïstische stichting uit de Schilderswijk is de ravage in het gebouw groot. De gebedsruimte zou volgens de voorzitter van het Hindoeïstisch gebedshuis bewust het doelwit zijn geweest.
  Meer lezen op:
  omroepwest.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70% volgt islamitische godsdienstles in gemeenteonderwijs Brussel

  70% volgt islamitische godsdienstles in gemeenteonderwijs Brussel

  Het aantal leerlingen dat islamitische godsdienstlessen volgt in ons land stijgt fors. Ook in onze hoofdstad Brussel is de toename spectaculair. Zo volgt er in Brussel maar liefst 70% van de scholieren in het gemeentelijk onderwijs islamitische godsdienstlessen. Het aantal leerlingen dat katholiek onderwijs volgt daarentegen neemt stelselmatig af.

  Door het lage geboortecijfer van autochtone vrouwen in Vlaanderen enerzijds, en het hoge geboortecijfer van islamitische allochtonen anderzijds, is in ons land een duidelijke demografische verschuiving aan de gang. In Antwerpen bijvoorbeeld is die verschuiving al duidelijk merkbaar. Bij de leeftijdscategorie 0 tot en met 9 jaar is nu maar liefst 74,10% van de Antwerpse bevolking van vreemde origine. Tussen de 10 en 19 jaar gaat het om bijna 70%.
  Meer lezen op:
  screptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

  Palestijnen zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

  De zogenaamde Palestijnse kwestie, het langst slepende conflict in de moderne geschiedenis, zou eigenlijk beter de Palestijnse leugen kunnen heten, want daarop is de ‘kwestie’ gebaseerd.

  De Palestijnse zaak is een leugen, gefabriceerd om useful idiots als Harry van Bommel en andere Westerse naïevelingen zand in de ogen te strooien, net zoals de leugen over de mythische ‘religie van de vrede’ die niemand ooit in actie heeft gezien. Elke concessie die Israël doet, wordt door de Palestijnse organisaties steevast beantwoord met nog meer eisen
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

  De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

  Screenshot_34
  De nieuwe kolonisten van Europa.

  (Door: Klaus Peter Krause – Vertaling: E.J. Bron)

  De islamisering maakt vorderingen – in Oostenrijk en Duitsland verdubbelt iedere tien jaar het aantal moslims. Al over twintig jaar zullen ze daar 40% van de bevolking uitmaken. Op weg naar de zelfverminking van onze beschaving. De oude partijen verraden hun volk, extremistischer gaat het niet meer.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  22-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om Erdogan-aanhangers in politiek: ‘Zeker als ze Turkse belangen behartigen’

  Zorgen om Erdogan-aanhangers in politiek: ‘Zeker als ze Turkse belangen behartigen’

  VVD’er Bente Becker maakt zich zorgen over de oproep die president Erdogan vandaag deed. De Turkse leider roept Turken door heel Europa op om lid te worden van de politieke partijen in hun land. “Politieke participatie is prima, maar niet als ze de Turkse belangen behartigen en niet de vrije Nederlandse belangen”, aldus Becker in WNL’s Haagse Lobby op NPO Radio 1.
  Meer lezen op:
  jdreport.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilte rond het akkoord van Marrakesh

  Stilte rond het akkoord van Marrakesh

  22-5-2018  Tom Van Grieken

  akkoord van Marrakesh
  Jan Jambon en Theo Francken, houden zij de lippen stijf op elkaar over het akkoord van Marrakesh? 
  foto: ©Reporters

  Theo Francken, Jan Jambon en Didier Reynders waren op 2 mei in Marrakesh. Ze vertegenwoordigden daar de Belgische regering op een top over immigratie waaraan een zestigtal Europese en Afrikaanse landen deelnamen. Als conclusie van de top werd een Politieke Verklaring van Marrakesh goedgekeurd, als onderdeel van het ‘Rabat-proces’, de zogenaamde dialoog over migratie en ontwikkeling.

  Niemand in Vlaanderen heeft daar iets over gelezen in de krant, gezien op televisie of gehoord op de radio. Theo Francken, die normaal sneller tweet dan zijn schaduw, zweeg deze keer in alle talen. In die Verklaring van Marrakesh staan nochtans een aantal zeer interessante zaken.
  Nederland heeft het akkoord van Marrakesh ook getekend.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

  Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

  Door Carel Brendel, 18 mei 2018

  Vertrek van Gazaschip Al-Awda (voorheen de vissersboot Kaarstein) uit de Noorse havenstad Bergen.

  De eerste opvarende met een Nederlands tintje heeft zich gemeld voor de nieuwe Gazavloot, die vanuit Zweden en Noorwegen opstoomt naar de Palestijnse kust en deels een route door de Nederlandse binnenwateren zal kiezen. De Nederlandse Gaza Vloot Coalitie, een “coalitie van organisaties voor de ontvangst van de Gaza Flotilla van 27 mei tot en met 3 juni in verschillende steden in Nederland”, maakte gisteren bekend dat Awni Farhat zal meevaren op een van de schepen.
  Meer lezen op:
  carelbrendel


  » Reageer (0)
  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

  Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

  deventer-synagoge

  Foto: Een dienst in de synagoge in Deventer. Bron: Tfursten / Wikimedia Commons.

   
  Terwijl het restant van de Joodse gemeenschap met een botte trap onder de kont uit hun eigen synagoge in Deventer wordt gezet, kijkt de politiek in de Overijsselse stad gewoon de andere kant uit. De enige partij die er iets aan wil doen blijkt de PVV te zijn. Zij doen een noodoproep aan het adres van Commisaris van de Koning Boele Staal om iets te betekenen voor het volk van het boek.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

  Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

  Screenshot_26
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Een duidelijk geval van vriendelijkheid voor autochtonen: de Oostenrijkse vicekanselier H.C. Strache (FPÖ, foto) heeft nu geklaagd over de gewelddadigheid van veel kinderen van buitenlanders op Oostenrijkse scholen en wil een “vroegtijdig waarschuwingssysteem” invoeren. “Vaak zijn onze kinderen hulpeloos uitgeleverd aan de bereidwilligheid van veel immigrantenkinderen om geweld te gebruiken”, zei Strache. Gewelddadigheid, dreigingen met een mes en verbale bedreigingen in en rondom de scholen zouden al langer treurige realiteit zijn, maar niemand zou durven reageren, aldus de FPÖ-chef.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien

  Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien


  Lang interview in het AD met Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Wat overigens niet al te soepel loopt (Blendlelink). Ook zegt Baudet wat over zijn collega Jesse Klaver van GroenLinks.
  “Moet het allemaal zo duidelijk zijn in het leven? Zo ‘platgeslagen’? Steeds weer die opgewarmde prak van quotes, terwijl ik zo’n positief verhaal heb. Waarom vraag je Jesse Klaver niet naar de moeders die hun kinderen geen ham meer naar school durven te geven? Naar de homo’s die in elkaar worden geslagen? Naar de meisjes die lijden onder sissende Marokkaanse jeugdbendes, stiletto’s in hun zak? Klaver, die heeft bloed aan zijn handen.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland beleeft de ramadan !

  Nederland beleeft de ramadan !

  Landgenoten, nu de religieuze feestmaand weer is aangebroken, moet ik natuurlijk weer even aan de oppervlakte verschijnen. De ramadan is namelijk weer begonnen en heeft inmiddels een nationaal karakter gekregen. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) vond het zelfs nodig om te komen speechen bij de nationale iftar in Den Haag… Logisch ook, want maar liefst 6 procent van de bevolking verplaatst jaarlijks een maand lang de maaltijd naar een later tijdstip.
  Meer lezen op:
  boilingpoints.com


  » Reageer (0)
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

  Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

  Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.
  Foto: Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.

   

  Zo, hij gaat er met gestrekt been in. En terecht.

  Hij is weliswaar jong voor een politicus, maar Thierry Baudet heeft al lang door hoe het spel gespeeld wordt, zowel in de politiek als in de media. En dus veegde hij op heerlijke wijze de vloer aan met een AD-journalist die hem hoegenaamd zou interviewen, maar die het gesprek eerst en vooral op een ondervraging (van een verdachte) deed lijken.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

  Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

  Anne Grietje Franssen 


  Een agent voor het politiebureau in Rosengård, na de explosie afgelopen winter © AFP

  REPORTAGE

  Dodelijk bendegeweld neemt in Zweden al een aantal jaren gestaag toe. Uit recent onderzoek blijkt dat schietincidenten hier twee keer zo gangbaar zijn als in vergelijkbare Europese landen. Hoe heeft de situatie zo uit de hand kunnen lopen?
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  19-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: hoe gewelddadige minderjarige Marokkaanse ‘asielzoekers’ Parijs terroriseren

  Bonusquote: hoe gewelddadige minderjarige Marokkaanse ‘asielzoekers’ Parijs terroriseren

  En hoe niemand daar wat tegen lijkt te kunnen doen


  “‘Het zijn nog maar kinderen, maar ik ben erg bang voor ze. Ze zijn onvoorspelbaar een erg gewelddadig.’

  De eerste alleenstaande minderjarige Marokkaanse asielzoekers verschenen anderhalf jaar geleden in de straten van Barbés. De meesten zijn tussen de 10 en 13 jaar oud. In een jaar tijd zijn er 300 naar Parijs gekomen en weer vertrokken. Ze verblijven er soms tot drie maanden en weigeren elke vorm van hulp, desnoods met geweld.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - MINDER MINDER MINDER!

  Ebru Umar - MINDER MINDER MINDER!

  Even in de herhaling: ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ‘ie meer meer meer Marokkanen wil in Nederland. Of meer meer meer Polen. Laat staan meer meer meer Afrikanen. Meer meer meer Syriërs? Meer meer meer Russen? Meer meer meer Nederturken? Meer meer meer Duitsers dan?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meerderheid van de Europese politici zijn verraders, zegt inlichtingenanalist

  De meerderheid van de Europese politici zijn verraders, zegt inlichtingenanalist

  Fubar


  In een discussie op de Hongaarse televisie noemde László Földi de meerderheid van de Europese politici verraders. De Hongaarse inlichtingenanalist besprak de Europese migrantencrisis en de oorzaken daarvan met grondwettelijk jurist Zoltán Lomnici.

  Földi zegt na 7:20 minuten:

  “Ze verloren hun identiteit. Als iemand zich in West-Europa tot christen uitroept, doet hij dat met schaamte of is hij zelfs bang om het toe te geven. Dus het begon met een aantal zeer ernstige hersenspoeling; meerdere generaties zijn opgevoed door een dergelijke logica.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland tekende plan om immigratie uit Afrika te bevorderen

  Nederland tekende plan om immigratie uit Afrika te bevorderen

  Syp Wynia 15-Mei-2018

  uropese en Afrikaanse landen tekenden verklaring over­ samenwerking bij emigratie naar Europa. Waarom deed Nederland mee?

  Als de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken niet had dwarsgelegen, had waarschijnlijk niemand gemerkt dat in de Marokkaanse stad Marrakesh de Europese Unie in het geniep bezweek voor een groep Afrikaanse landen.

  Afrikanen kunnen eisen stellen

  In Marrakesh kwamen op 2 mei ministers van 31 Europese en 27 Afrikaanse landen bijeen om over ‘migratie’ te spreken. Het onderwerp bezorgt Europa vooral hoofdbrekens, terwijl Afrikaanse regeringen er vaak nauw bij betrokken zijn. Die rolverdeling maakt dat de Afrikanen eisen kunnen stellen.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  18-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėl zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

  Israël zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

  Hamas zette vrouwen vooraan, en betaalde $ 100 aan elk gezin dat meedeed aan rellen bij grens – Israëlische minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met de Nazi’s – Iraanse organisatie looft $ 100.000,- beloning uit voor opblazen VS-ambassade Jeruzalem

   
  Afbeelding: (2)).

  De Palestijnse terreurorganisatie Hamas wist gisteren maar 40.000 van de beoogde 100.000 mensen richting de grens tussen Gaza en Israël te dirigeren, om ze daar onder aanvoering van terroristen te dwingen tot een gewelddadige bestorming met onder andere molotov cocktails. Desondanks is Hamas tevreden dat er zo’n 59 doden en vele honderden gewonden zijn gevallen, wetende dat de halve wereld, en zeker de Westerse media, de schuld vrijwel altijd automatisch aan Israël zouden geven (6). Ondertussen verkettert de hele islamitische wereld de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem, en zet de Joodse staat zich schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, en een eventuele nieuwe bestorming in het kader van ‘Naqba’ dag.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezen tussen twee kwaden

  Kiezen tussen twee kwaden

  tussen twee kwaden0
  Soms moet je kiezen tussen tussen twee kwaden. Het leidt weinig twijfel dat de meerderheid van de Joodse inwoners van het gebied dat sinds 1948 Israël heet aan een vreedzame oplossing de voorkeur zouden hebben gegeven. Maar die is niet mogelijk gebleken.

  De seculiere joden vormen in Israël een meerderheid en ze zijn westers, net als wij. Maar de rest van het Midden Oosten is niet democratisch, toen niet en nu niet. In het hele gebied van de Levant is buiten Israël nog steeds geen rechtsstaat te vinden. Dus die vreedzame oplossing is er nog steeds niet, zoals de Arabische Lente weer eens heeft aangetoond. In 1948 leefden we nog in de slagschaduw van de Holocaust. Het dringende probleem van dat moment was dat er een land kwam waar Joden zich veilig konden voelen, beschermd door een overheid waar voor honderd procent op viel te rekenen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur van Amerongen: ‘Waarom ik van Israėl hou’

  Arthur van Amerongen: ‘Waarom ik van Israël hou’

  18 mei 2018 12:08

  Israël

  Het is met Israël net als met het Nederlands elftal, het Songfestival en het weer: iedereen heeft er een mening over. Precies wat Dirty Harry Callahan (gespeeld door Clint Eastwood) zegt in The Dead Pool: “Opinions are like assholes, everybody’s got one.”

  Het is toch van de gekke dat zelfs mijn ouwe kapster Ans in de Amsterdamse Jordaan als een Duracell-konijn op crystal meth doorratelt over een lastig onderwerp als Gaza? “Nou, Tuurtje, dat jodenvolk heb kennelijk ook niks geleerd van de oorlog. Zo gaan we toch niet met elkaar om? Ik vind het zo zielig voor die dooie baby, waar hep dat nou voor nodig.”
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: ‘Israėlische veiligheidsofficier vertelde me de waarheid over Gaza’

  Giulio Meotti: ‘Israëlische veiligheidsofficier vertelde me de waarheid over Gaza’

  “Terwijl het nieuws uit Gaza kwam, ben ik maandag van de ene kibboets naar de andere gesneld om de bevolking gerust te stellen en vervolgens de branden te doven”.

  Plaatje hierboven: Leven in ons “Huis in Sderot”, Israël, 2012, gebaseerd op een kindertekening [beeldbron: Pinterest]

  Dit is hoe Ilan Isaacson me de waarheid vertelde over wat er in Gaza is gebeurd. Hij is hoofd van de veiligheid van de Regionale Raad van Eshkol en beheert de Israëlische gemeenschappen in de buurt van de Gazastrook, ook wel de ‘Gaza-envelop’ genoemd.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angst voor islamterreur: Polen verlaten Groot-Brittanniė

  Angst voor islamterreur: Polen verlaten Groot-Brittannië

  Screenshot_262
  Geen angst voor islamitische terreur – nachtelijk straattafereel in Warschau.

  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Steeds meer Polen verlaten Groot-Brittannië richting thuisland. Het koninkrijk is hen te onveilig geworden. Terreuraanvallen, antiblank racisme en de nieuwe ijking van de economie maken de beslissing voor hen gemakkelijk.

  journalistenwatch

  Behalve de Poolse economische groei en de komende Brexit geven enkele terugkeerders in het Poolse magazine “SIECI” ook de bedreiging door islamitische terreuraanslagen als reden aan om weer naar hun vaderland terug te keren. Verleden jaar bevond zich onder de acht doden van de aanslag op de London Bridge ook een Pool, bij de aanslag in Manchester hadden van de 22 dodelijke slachtoffers twee de Poolse nationaliteit.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Overtveldt laat kostprijs migratie berekenen
  Van Overtveldt laat kostprijs migratie berekenen

  18 mei 2018


  Federaal minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) wil een onderzoek naar hoeveel migranten van buiten de EU de staat kosten of opbrengen. ©BELGA

  Om het politieke debat over migratie te objectiveren, vraagt minister van Financiën Johan Van Overtveldt aan de Nationale Bank het economische effect van migratie te berekenen.

  Migranten gaan de vergrijzing helpen betalen, zeggen sommigen. Ze zijn vooral een kostenpost, zeggen anderen. Volgens het Vlaams Belang kost migratie ons zelfs meer dan 7 miljard euro per jaar. De waarheid is dat niemand een goed zicht heeft op de impact ervan in ons land. Daar wil minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) verandering in brengen. Hij heeft de Nationale Bank gevraagd om het economische effect van immigratie te berekenen.
  Mer lezen op:
  tijd.be


  » Reageer (0)
  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

  Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

  Ook in Finland: 93% zedenmisdrijven migranten gepleegd door moslims, helft slachtoffers zijn minderjarige autochtone meisjes – Nederlandse korpschef erkent dat politie 25% vaker moet uitrukken voor ‘verwarde mannen’, de afgelopen 5 jaar in totaal 83.501 keer

   

  Voor het eerst in jaren mochten de Zweedse massa media de linkse staatscensuur negeren door iets negatiefs over moslimmigranten te schrijven, vermoedelijk omdat de feiten te hard zijn om nog langer te blijven negeren. Zo’n 90% van de groepsverkrachtingen in het land worden gepleegd door migranten. Desondanks wagen Zweedse ‘experts’ nog steeds te stellen dat er geen enkel verband bestaat met het niet meer te ontkennen feit dat bijna alle daders migranten zijn.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soros-fan Judith Sargentini wil Hongarije in de ban doen

  Soros-fan Judith Sargentini wil Hongarije in de ban doen

  Selectieve verontwaardiging en hypocrisie

  Judith,

  Het ei is gelegd en omvat 26 pagina’s. Je rapport over Hongarije ligt nu bij het Europese Parlement, dat er tot 15 mei amendementen in kon aanbrengen. En in september wordt dan gestemd over het eventuele opstarten van een artikel 7 procedure tegen Hongarije. Daarmee kan een land dat bepaalde principes over democratie en rechtsstaat schendt tijdelijk worden geschorst als EU-lid.

  In feite wordt de geloofwaardigheid van die hele procedure op voorhand al onderuit gehaald door het feit dat juist jij dat rapport mocht opstellen. Van een rapporteur mogen we namelijk veronderstellen dat hij/zij in enige mate objectief is.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  14-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Afbeeldingsresultaten voor zoutelande

  Beste mensen

  Ik ga een paar dagen naar Zeeland, probeer even mijn hoofd Islamvrij te maken.

  Groeten Harrie


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermis Soest vanavond eerder dicht vanwege geweldsincidenten

  Kermis Soest vanavond eerder dicht vanwege geweldsincidenten  © Huurdeman Caspar

  De kermis in Soest gaat vanavond een aantal uur eerder dicht. Dat heeft de gemeente besloten op advies van de politie. De afgelopen avonden waren er op de kermis meerdere geweldsincidenten.

  Volgens een woordvoerder van de politie waren er aanwijzingen dat mensen vanavond opnieuw met elkaar op de vuist wilden gaan. De politie heeft daarom de gemeente geadviseerd de kermis eerder te laten sluiten.
  Meer lezen op:
  ad.nk


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanslag in Indonesiė, daders vormden gezin met kind

  Nieuwe aanslag in Indonesië, daders vormden gezin met kind


  » Reageer (0)
  13-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE FEITEN over de Islam en de islamisering van Europa!

  DE FEITEN over de Islam en de islamisering van Europa!

  kicer-1132x670
  FEIT:Volgens de Islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims(„De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).In de wereldbeschouwing van de Islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wer