NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Italiė: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert
 • Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”
 • BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt
 • Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"
 • Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
 • Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israėl dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’
 • Villabezitters – met behoud van bijstand
 • Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets
 • Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen
 • Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  amaltheia
  blog.seniorennet.be/amalthe
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoļstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En įls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  20-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiė: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert

  Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

  Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

  Screenshot_74

  (Door: Tommy Robinson – Vertaling: Collin McMahon)

  Tommy Robinson heeft een brief geschreven aan Raheem Kassam, de redacteur van “Breitbart London” en bedankt daarin o.a. Geert Wilders van de PVV en Petr Bystron van de AfD, die hem asiel in Duitsland had aangeboden:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt

  BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt


  Lieve Georgina,

  Wat ontzettend fijn dat jij het opneemt voor de zielige kindertjes en wanhopige Mexicaanse moeders die die vreselijke proleet van een Donald Trump aan de Amerikaanse grens hoogstpersoonlijk uit elkaar staat te trekken.

  Íemand moet deze misstand aan de kaak stellen en het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt.

  Ik ga straks koffie drinken bij mijn broer Jan, die advies nodig heeft over de vijverplanten, en dan weet ik het alweer.

  “Waarom horen we Georgina Verbaan nooit over die duizenden kinderen die in Engelse plaatsen jarenlang gruwelijk zijn misbruikt door moslimsbendes? Is haar Engels zo beroerd dat ze ‘grooming gangs’ niet kan uitspreken ofzo?”
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

  Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

  Door Max Joling  18-6-2018

  Klik om te vergroten

  De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

  Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.
  Meer lezen op:
  almere-nieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israėl dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

  Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

   

  Schermafbeelding-2016-06-03-om-07.54.04
  Foto: NOS-presentatrice Dionne Stax met een Palestijnse blouse aan. Bron: Screenshot NOS

  De Staatsomroep kan het weer niet laten om onwaarheden te spreken over onze enige werkelijke bondgenoot in het Midden-Oosten. De Joodse staat wordt verweten te pleiten voor de vernietiging van aartsvijand Iran. Hetgeen nooit gebeurd is.

  Bravo, NOS. Jullie hebben Israël weer eens weggezet als een moordlustig tuigland dat de hele wereld komt intimideren met macht, geld en wapens. In een artikel over een knotsgekke oud-minister die voor Iran bespioneerde, meldde de Staatsomroep vandaag namelijk ook even een leugentje over Israël – het land zou geregeld dreigen met de vernietiging van Iran, zo schrijft een journalist op kosten van de belastingbetaler doodleuk op:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villabezitters – met behoud van bijstand

  Villabezitters – met behoud van bijstand

  Linda Otter 18-6-2018

  Turkse Nederlanders pronken in Turkije met mooie huizen en auto’s, ook als ze een uitkering hebben. Dat ze deze zondag, 24 juni, ook nog op Erdogan stemmen, stoort veel autochtonen. ‘Wij zouden graag met ze ruilen.’

  Bij het plaatselijke café in Adayazi sopt de uitbater de tafeltjes. Aan weerszijden van de ongeplaveide straat zitten een stuk of vijftien mannen aan tafeltjes te kaarten, terwijl ze argwanende blikken werpen op de buitenlandse bezoeker. ‘Ze zijn bang dat je een spion bent,’ zegt Ahmet Ozçelik (54), een Turk die jarenlang in Duitsland heeft gewerkt. ‘Ik weet zeker dat ze straks bij mij verhaal komen halen. Ze zijn bang dat ik vertel wie fraude pleegt en dat ze dan alles moeten terugbetalen met een boete.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  18-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets
  Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets

  Ruim 3000 migranten zijn zo vaak voor hun inburgeringsexamen gezakt, dat ze ontheffing ervan hebben gekregen. Dat zakken heeft geen gevolgen voor hun verblijfsvergunning, ze kunnen in Nederland blijven.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen

  Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen


  » Reageer (0)
  17-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

  Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

  Screenshot_21
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Wie of wat zijn de AfD-aanhangers? En waarom is hun partij zo succesvol? Voor links-liberale journalisten en politici schijnt dit een raadsel te zijn. Dat toont aan hoe wereldvreemd ze zijn geworden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump’s daverende succes in Singapore

  Trump’s daverende succes in Singapore

  Noord-Korea kan geen kant meer op, behalve de goede

  Titelfoto: Ondertekening van de Declaration of Friendship door Donald Trump en Kim Jong-un. Screenshot door redactie OpinieZ van beeldmateriaal Whitehouse.gov (CC0)


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

  Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

  Marokkaan moet minstens 12 jaar in de gevangenis doorbrengen


  De Marokkaanse asielzoeker die in Finland twee mensen doodstak en er acht verwondde, is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De destijds 22-jarige Abderrahman Bouanane stak  om zich heen op een plein in de stad Turku. Hij had vorig jaar al een bekentenis afgelegd.

  Eerste terreuraanslag in Finland

  De steekpartij wordt gezien als de eerste terreuraanslag in de Finse geschiedenis. Agenten schoten de afgewezen asielzoeker uiteindelijk in zijn been. Hij zei later zichzelf te zien als een strijder voor terreurgroep ISIS, hoewel die organisatie de aanslag nooit heeft opgeëist. Uit onderzoek bleek dat Bouanane ook ouder was dan hij zichzelf had voorgedaan. Hij was ten tijde van de aanslag geen 18, maar zou eigenlijk al 22 jaar oud zijn geweest.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie'

  'De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie'    


  Afrikaanse bootvluchtelingen in Libië © Reuters

  'Onze EU-politici dwepen met mensenrechten, maar sponsoren dictaturen van Turkije tot in Afrika om hun eigen onmacht over het migratieprobleem te verdoezelen', vindt Jean-Marie Dedecker.

  'Als men hosanna begint te roepen en met palmtakken begint te zwaaien is het tijd dat je de stad verlaat, want ergens in zijn achtertuin is er iemand voor jou een kruis aan het timmeren.' Het zou een wijze raad zijn voor onze staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken kunnen zijn. Aan de top van de politieke pop poll is het eenzaam en bedreigend toeven. Icon toppling, een sociologisch fenomeen waarbij alle krachten zich op onverklaarbare wijze verzamelen om je van je troon te stoten, is dan je lot. Na de politieke knokpartijen in het parlement onder leiding van roeptoeter Patrick Dewael, die als minister van Binnenlandse zaken en asielbeleid zelf mislukte en compleet de mist inging, en na de oekaze van een klein dozijn universiteitsrectoren, was het de beurt aan 1042 op hun tenen getrapte academici om in een open brief Theo Francken de postmoderne levieten te lezen.
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Nee ga weg. Met je Tweede Kans

  Ebru Umar - Nee ga weg. Met je Tweede Kans     

  Ons Oebroe over Volkert, Akyol, Rob, Onno en hoe al die oplichters ook maar heten

          

  In een land waar Volkert vrij rondloopt, de treitervlogger carrière maakt als knuffeloplichter, Akyol serieus wordt genomen, Holleeder ooit op het schild werd gehesen, Halbe weer in het zadel wordt geholpen, wordt Rob Oudkerk weggehoond omdat hij burgemeester wil worden. What happened met tweede kansen? 

  Gelden ze alleen voor mensen met een dubbele nationaliteit? Voor criminelen en VVD'ers?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je Ivanka Trump een zakkenvuller noemt, wat is Mabel van Oranje dan?
  Als je Ivanka Trump een zakkenvuller noemt, wat is Mabel van Oranje dan?
  Columnist Sylvain Ephimenco. © Trouw 16 Juni 2018

  Het is voor een gewone werknemer moeilijk te bevatten, maar je kunt binnen enkele uren evenveel verdienen als in meer dan honderd modale werklevens. 

  Natuurlijk zullen de afgunstigen onder ons tegenwerpen dat het immoreel is om met de armen over elkaar zoveel geld op je bankrekening te zien belanden. Dit terwijl je in bepaalde delen van de wereld een paar euro per dag verdient met de meest afzichtelijke arbeid die bestaat: zie die prachtige en verontrustende serie gisteren in de Verdieping over die bevuilde schimmen die overal op aarde (giftig) afval behandelen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam van Rooy: Vrijheid versus Islamisering

  Sam van Rooy: Vrijheid versus Islamisering

  Islamisering toont noodzaak van een Nieuwe Zuil


  » Reageer (0)
  15-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taakstraffen voor rellen bij Turks consulaat

  Taakstraffen voor rellen bij Turks consulaat


  De mobiele eenheid moesten ingrijpen bij de rellen bij het Turks consulaat in Rotterdam. © Joris van Gennip

  UPDATEVijf mannen zijn veroordeeld tot taakstraffen voor de rellen bij het Turkse consulaat in Rotterdam. De hoogste straf is voor de 36-jarige Schiedammer Gokhan C. die tegen het hoofd van een ME'er schopte. Hij hoorde twee weken geleden een celstraf tegen zich eisen.

  De Schiedammer heeft van de rechtbank een taakstraf van 180 uur opgelegd gekregen. Hij schopte een gestruikelde ME'er tegen zijn hoofd, waardoor diens helm afvloog. Het slachtoffer liep een lichte hersenschudding op. ,,Maar het is een wonder dat hij er niet meer letsel aan over heeft gehouden", zei de rechter vanmiddag.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur van Amerongen: ‘Je suis Maroc’

  Arthur van Amerongen: ‘Je suis Maroc’

  15 juni 2018

  Marokko
  Beeld: Arthur van Amerongen

  Ik ken maar één Marokkaan in de Algarve en die is elke dag dronken en verkoopt hasjiesj op straat. Mo (ik verzin het niet) zal vandaag voor weinig overlast zorgen, want hij doet niet aan Suikerfeest en hij haat voetbal. Het zal hem ook merguez zijn dat mijn Portugal woensdag tegen Marokko speelt.

  Uit diverse onafhankelijke Nederlandse media heb ik begrepen dat steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Tilburg, Groningen, Leeuwarden, Maastricht en een heleboel kleintjes waar ik nog nooit van gehoord had, tijdens de wedstrijden van ‘onze jongens in het groen’ zullen veranderen in no-go-area’s met barricades, tanks, loopgraven, wachttorens en die ene F-16 die het Nederlandse leger nog heeft.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Palestijn uit ‘Oost’-Jeruzalem: ‘Israėl is een zegen voor de hele wereld!’

  Een Palestijn uit ‘Oost’-Jeruzalem: ‘Israël is een zegen voor de hele wereld!’


  Plaatje hierboven: Jeruzalem, 11 juni 1967. De Zesdaagse Oorlog is voorbij. Israëlische soldaten hebben de Tempelberg op de Arabieren heroverd. Op de achtergrond de islamitische Rotskoepel

  Ik herinner me de bijeenkomst van de Arabische Liga van 1 september 1967 in Soedan, toen de Arabische leiders hun drie grote ‘nee’s’ aankondigden: geen erkenning, geen vrede en geen normalisering. Deze slogan is tegenwoordig bijna verdwenen. De relatie die Israël nu met een aantal Arabische landen onderhoudt, is niet langer geheim. Onlangs hebben piloten van de Israëlische luchtmacht en de luchtmacht van de Verenigde Arabische Emiraten in Griekenland oefeningen gehouden, hoewel er geen officiële diplomatieke betrekkingen zijn.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag begint het linkse showproces tegen Jenny Douwes en de Friese kanjers.

  Vandaag begint het linkse showproces tegen Jenny Douwes en de Friese kanjers.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fouten, omissies en leugens

  Fouten, omissies en leugens


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet gaat vol in aanval na eurofiele liefdestoespraak van Rutte bij de EU: ‘Een rituele paringsdans!’

  Baudet gaat vol in aanval na eurofiele liefdestoespraak van Rutte bij de EU: ‘Een rituele paringsdans!’

   

  snapshot

  Foto: Thierry Baudet voor de camera van Ernst Lissauer. Bron: Lissauer / YouTube.

  Thierry Baudet, maar ook oppositieleiders Geert Wilders, Marianne Thieme en Henk Krol zijn niet te spreken over de liefdesverklaring van de EU die premier Rutte gisteren uitsprak in Brussel. Het viertal was zeer sceptisch en schoof dat ook niet onder stoelen of banken.

  De oppositieleiders in de Tweede Kamer zijn niet erg onder de indruk van de toespraak van Mark Rutte gisteren in het Europese Parlement in Brussel. Op Lodewijk Asscher van de PvdA na (hij zei “blij” te zijn) vielen er eigenlijk alleen honende geluiden te beluisteren. Parlementair verslaggever Ernst Lissauer kwam de stemming meten in de Tweede Kamer, en die was – wat de toespraak betreft – ver onder het vriespunt.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vluchteling” op vakantie naar thuisland

  "Vluchteling” op vakantie naar thuisland

  Screenshot_25

  (Door: Alexander Bakker)

  Eritreeërs die in Nederland asiel aanvragen omdat ze zeggen te vluchten voor het regime in ’het Noord-Korea van Afrika’, gaan gewoon op vakantie in hun thuisland als ze hier eenmaal een vergunning hebben gekregen. Dat roept de vraag op waarom ze überhaupt moesten vluchten. Het ministerie van Veiligheid en Justitie gaat deze vakantievierders in de gaten houden en bekijkt of hun verblijfsvergunningen ingenomen kunnen worden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leger des Heils slaat alarm over overvolle daklozenopvang
  Leger des Heils slaat alarm over overvolle daklozenopvang 


  » Reageer (0)
  14-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feitelijke doodstraf: Britse conservatieve activist Tommy Robinson overgebracht naar moslim gevangenis

  Feitelijke doodstraf: Britse conservatieve activist Tommy Robinson overgebracht naar moslim gevangenis

  Xander
   14-06-2018 

  Imam van haatreligie vaardigt fatwa uit tegen Robinson, politiek doet niets – Minister van Binnenlandse Zaken, eerste met moslimachtergrond op deze post, gaf bevel tot overplaatsing

   
  Supporters van Tommy Robinson demonstreren voor zijn vrijlating (Afbeelding: Getty Images (5)).

  De bekende Britse conservatieve activist-journalist Tommy Robinson, onlangs gearresteerd en binnen een paar uur veroordeeld omdat hij live verslag deed van het proces tegen een van de vele islamitische pedo-verkrachtingsbendes in het land, is zonder waarschuwing overgebracht naar een gevangenis waar bijna uitsluitend moslim criminelen zijn opgesloten. Volgens zijn manager Caolan Robertson komt deze overplaatsing feitelijk neer op de doodstraf. Al eerder werd een anti-islam activist dood in een gevangenis met veel moslims aangetroffen.

  Sinds zijn aankomst slaan moslimgevallen hard op de muren en dreigen dat ze Robinson gaan vermoorden. Toch werd hij midden tussen deze gevangenen geplaatst. De activist drong er daarom op aan om deze informatie naar buiten te brengen, omdat hij vreest voor zijn leven, zeker omdat een imam binnen een etmaal na zijn aankomst een fatwa (moordbevel aan alle moslims) tegen hem uitsprak. De Britse politiek doet hier tot nu toe niets mee.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het grote complot van de onzichtbare elite. Zoveel macht heeft de diepe staat, ook in Nederland

  Het grote complot van de onzichtbare elite. Zoveel macht heeft de diepe staat, ook in Nederland

  De oorsprong van deze diepe staat ligt volgens hem bij de Britse aristocratie en imperialist Cecil Rhodes.

  Onlangs werd in Nederland duidelijk hoeveel macht de diepe staat heeft. In geen enkel partijprogramma werd gesproken over de afschaffing van de dividendbelasting.

  Rare dingen

  Toch werd het één van de belangrijkste maatregelen van het nieuwe kabinet. Grote multinationals als Shell en Unilever krijgen op deze manier een cadeautje van 1,4 miljard euro per jaar.

  “Dat toont de macht van grote bedrijven op de achtergrond,” aldus Middelkoop.

  Ook in de wereld van olie gebeuren rare dingen, klinkt het. In Nederland stappen we van het gas af omdat de diepe staat niet wil dat we Poetin geld sturen.
  Mer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman De Croo: ‘Binnen twee generaties is de Antwerpse burgemeester Turks, Marokkaans of zwart. Bye bye, De Wever’

  Herman De Croo: ‘Binnen twee generaties is de Antwerpse burgemeester Turks, Marokkaans of zwart. Bye bye, De Wever’

  Herman De Croo: ‘Binnen twee generaties is de Antwerpse burgemeester Turks, Marokkaans of zwart. Bye bye, De Wever’
  Foto: Geert Van de Velde

  Zal de N-VA de grootste partij in Vlaanderen blijven? Volgens Open VLD-politicus Herman De Croo blijft het succes van de partij van Bart De Wever niet duren. Dat zegt De Croo in het magazine 'Wilfried', dat 'La Libre Belgique' kon inkijken.

  De Croo is in het interview bijzonder scherp voor de N-VA. Zo zegt hij dat het terukeerbeleid van N-VA-staatssecretaris Theo Francken ‘nutteloos’ is. ‘Prikkeldraad rond de toegangspoorten van Europa installeren? Je stopt misschien de eerste 100.000 vluchtelingen. Maar wat zullen we dan doen als het er nog drie miljoen zijn? Als we deze bevolkingsgroepen niet helpen om zich te stabiliseren door hen een minimum aan welvaart, gezondheid en toekomst te geven, rennen we allemaal naar onze ondergang.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stockholm censureert vrijheid van expressie: ‘seksistische’ reclameposters verboden in centrum

  Stockholm censureert vrijheid van expressie: ‘seksistische’ reclameposters verboden in centrum

  Linksfeministische dystopie Zweden maakt haast met in praktijk brengen Orwelliaanse nachtmerrie


  Ach, Zweden. Daar hebben ze niet zo heel lang geleden zo zoetjes aan de rechtstaat al afgeschaft, want alle mannen zijn uiteraard per definitie verkrachters, dus heel gek is het nou ook weer niet dat ze in Stockholm inmiddels zijn begonnen met het slopen van de vrijheid van expressie. Het is heden VERBOTEN om in het centrum van Stockholm nog langer gebruik te maken van reclame-uitingen die als ‘seksitisch’ kunnen worden ervaren, waarin ‘vrouwen of mannen als lustobject worden neergezet’ en die ‘beledigend zijn voor vrouwen’.

  Lees: vrijwel élke reclame waarin een man en vooral vrouw op welke wijze dan ook wordt afgebeeld, want de enige reden om überhaupt modellen in een reclamecampagne te gebruiken is dat sex nou eenmaal sells wegens het keiharde bewezen (in de wetenschap biologie doen ze wel gewoon aan bewijzen, in die wetenschap wél) biologische feit dat knappe mannen maar vooral knappe vrouwen als vanzelf fungeren als lustobject.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU zit vast in zelfgeschapen migratiemoeras

  EU zit vast in zelfgeschapen migratiemoeras

  Een continent dat wordt overlopen, heeft uiteindelijk niets meer te bieden

  Brussel roert weer eens de trom over migratie. Antonio Tajani, voorzitter van het Europees Parlement maande de Europese regeringsleiders om eind deze maand eens knopen door te hakken over migratie. Hij voorzag een volksopstand door de al jaren durende besluiteloosheid. “Het egoïsme van de lidstaten moet stoppen, het migratieprobleem is de moeder van alle problemen. We willen geen nieuwe praattop, een half miljard Europeanen eist antwoorden”.

  Timmermans

  Uiteraard deed Frans Timmermans ook zijn obligate duit in het zakje. “Europa loopt het risico zijn waarden te verspelen als het ophoudt migranten in nood te beschouwen als menselijke wezens die onze hulp nodig hebben. Het is de hoogste tijd dat we dit oplossen”.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  13-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk bestookt de islam en versterkt zijn betrekkingen met Israėl – moslims zijn razend

  Oostenrijk bestookt de islam en versterkt zijn betrekkingen met Israël – moslims zijn razend


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbazingwekkend dat kabinet oorlog heeft verklaard aan gas in huizen

  Verbazingwekkend dat kabinet oorlog heeft verklaard aan gas in huizen

  Door SYP WYNIA  13-6-2018


  Kort voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017 publiceerde het Sociaal en Cultureel Planbureau een rapport over de stemming onder de Nederlanders. Opvallend was de geringe prioriteit die de burgers gaven aan zaken als klimaat, milieu en duurzaamheid. Nog niet 1 procent noemde natuur of milieu spontaan als grootste probleem. Minder dan de helft was overtuigd van een grote invloed van het gebruik van fossiele brandstoffen op het klimaat. Slechts 15 procent wilde dat de overheid vormen van energiegebruik zou verbieden of onmogelijk maken.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bevlogen missie van Sam van Rooy tegen de oprukkende islam

  De bevlogen missie van Sam van Rooy tegen de oprukkende islam

  Boekbespreking “Voor vrijheid dus tegen islamisering”

  Floris Pijnenburg vroeg zich af wat islamisering nou eigenlijk is. Die vraag kun je heel precies beantwoorden. Zoiets als ‘islamisering is het proces waarbij een gastland en haar bevolking zich stukje bij beetje aanpassen aan de islam’. Of dit antwoord Floris heel veel verder gaat helpen waag ik te betwijfelen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

  Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

  Duitsland: Moslim vermoordt vader van gezin, krijgt slechts 2 jaar voorwaardelijk omdat rechter zijn leven niet wil verpesten

   
  Archiefbeeld van de grootste gevangenis van Europa bij Parijs, waar enkele van de moorddadigste moslimterroristen gevangen hebben gezeten. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  De islamisering van je land een ´invasie´ noemen komt je in Frankrijk inmiddels op een boete van duizenden euro´s of zelfs een arrestatie te staan. Volgelingen van de religieuze ideologie die echter geloven dat het Westen met dodelijke terreur en geweld moet worden onderworpen aan de islam, krijgen doorgaans lage straffen, en worden volgend jaar voor een deel gewoon vrijgelaten. Reden: de gevangenissen zitten overvol, en daarom laten de Franse autoriteiten de meest gewelddadige en gevaarlijke misdadigers maar op de bevolking los. Die verzet zich immers toch niet tegen de geplande ondergang van hun land.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROF. PAUL CLITEUR – Recensie: Sam van Rooy, ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’

  PROF. PAUL CLITEUR – Recensie: Sam van Rooy, ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’

  'Toegeven aan onredelijke eisen radicalen brengt niet alleen België maar ook Europa naar afgrond'


  Er zijn in België drie auteurs die met een zekere kritische afstand over de islam schrijven. De eerste is Koenraad Elst met De islam voor ongelovigen: het korangeloof in de praktijk (2016), de titel spreekt voor zich, en Moordwapens en dooddoeners: een handleiding voor het islamdebat (2016), een meer polemisch essay; de tweede is Wim van Rooy met Waarover men niet spreekt: bezonken gedachten over postmodernisme, Europa, islam (2015); de derde is Sam van Rooy, zoon van Wim, die nu uitkomt met Voor vrijheid dus tegen islamisering (2018). Vader en zoon Van Rooy hebben eerder een monumentale bundel uitgebracht onder de titel De islam: kritische essays over een politieke religie (2010).
  Meer lezen op:
  media.tpo.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen nieuws in het Westen: Israėl investeert half miljard euro in Arabische wijken van Jeruzalem

  Geen nieuws in het Westen: Israël investeert half miljard euro in Arabische wijken van Jeruzalem

  Plaatje hierboven: De Arabische wijk Ras Al-Amud gelegen in het oostelijk deel van Israël’s hoofdstad Jeruzalem op 13 maart 2017 [beeldbron: Wikimedia]

  De Israëlische regering heeft donderdag onthuld wat het heeft aangekondigd als een baanbrekend programma om honderden miljoenen dollars te investeren in lang verwaarloosde Palestijnse wijken in Oost-Jeruzalem.

  Leading Change
  Het programma “Leading Change” is gericht op het verminderen van de enorme sociale verschillen tussen de Arabische en Joodse bevolking in de hoofdstad. Palestijnse buurten hebben te kampen met povere infrastructuur, verwaarlozing en slechte openbare diensten, en bijna 80% van de Palestijnse families in de stad leven in armoede.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

  Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

   

  verhofstadt-aboujahjah

  Foto: Guy Verhofstadt (bron: Europese Parlement) en Abou Jahaj (bron: Jahjah / Instagram)

  Toen Guy Verhofstadt nog premier van België was, waren hij en Abou Jahjah gezworen vijanden. Maar nu ze een gezamenlijke tegenstander hebben gevonden zijn ze ineens de beste vrienden. Abou Jahjah is bereid om Verhofstadt al zijn ‘zondes’ te vergeven, als ze maar samen ten strijde kunnen trekken tegen de ‘kwaadaardige’ president Donald Trump!
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  11-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het gevaarlijk als moslims religieuzer worden?

  Is het gevaarlijk als moslims religieuzer worden?

  AFSHIN ELLIAN  11-6-2018  Illusionair beleid is een vorm van politiek die is gebaseerd op een geloof. Het geloof in het multiculturalisme is de basis van het tegenwoordige illusionaire beleid. Woorden als inclusiviteit en diversiteit verwijzen uiteindelijk naar een gemeenschappelijk geloof: het multiculturalisme.

  In het eerste decennium van deze eeuw werden heftige discussies gevoerd over moslims en de islam in Nederland. Intellectuelen zoals Ayaan Hirsi Ali en ondergetekende werd van alles en nog wat verweten.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realo-rechtse optie ontbreekt in Nederland

  Realo-rechtse optie ontbreekt in Nederland

  We polderen gewoon door en doen wat Merkel wil

  Voor de realo-rechtse kiezer in Nederland wordt het steeds lastiger een keuze te maken. Met realo-rechts bedoel ik de kiezer die eurosceptisch is, maar geen Nexit wil, die islamkritisch is, maar niet uit is op sluiten van alle moskeeën en die de immigratie sterk wil beperken, maar niet onmogelijk maken.

  Lijn Kurz

  Zeg maar de lijn van Sebastian Kurz in Oostenrijk; de lijn ook die nu in Denemarken wordt gevolgd waar zelfs de sociaal-democraten zich, blijkens een reportage van Nieuwsuur, bekeerd hebben tot het nieuwe realisme. Waarom lukt dat in Nederland niet en zien we hier dat Alexander Pechtold – of all people – de wippositie van CDA en VVD heeft overgenomen en zowel landelijk als gemeentelijk zorgt dat iedereen die een beetje rechts van het midden staat, wordt uitgesloten? 
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

  Ik vraag me dan af hoe je vrouw reageert als je thuis komt na zo'n uitzending  Beste Paul,

  Zullen we samen even terugkijken naar een fragmentje uit het gesprek dat je gisteren in Buitenhof met Leefbaar-voorman Joost Eerdmans had?

  Komt ie:

  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moord op een 14-jarig meisje rakelt in Duitsland de discussie over het asielbeleid op. Politici van de CDU uiten kritiek op hun eigen regering.

  De moord op een 14-jarig meisje rakelt in Duitsland de discussie over het asielbeleid op. Politici van de CDU uiten kritiek op hun eigen regering.


  De Iraakse asielzoeker Ali B. wordt afgevoerd in Wiesbaden. © REUTERS

  Een afgewezen asielzoeker die een 14-jarig meisje vermoordt: het gruwelijke lot van Susanna uit Mainz gooit in Duitsland olie op het vuur van het toch al verhitte asieldebat. Twee weken lang gold Susanna als vermist, tot vorige week naar buiten kwam dat een 20-jarige Iraakse asielzoeker haar zou hebben vermoord. Hij vluchtte halsoverkop naar Irak, werd opgepakt en dit weekend alweer aan Duitsland uitgeleverd. Hij heeft de moord bekend maar ontkent dat hij het meisje heeft verkracht, zei de Duitse hoofdofficier van justitie Oliver Kuhn gisteravond.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  10-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

  Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

  Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

  Raadslid Benvenido van Schaik wil van het stadsbestuur weten waarom er nog steeds geen passende maatregelen zijn genomen tegen burenterreur in Ommoord en wie nu eigenlijk definitieve stappen moet ondernemen: de gemeente of Havensteder?

  ‘’De ellende is begonnen toen in 2010 een groot Somalisch gezin met vijf kinderen in de flat aan de Einsteinplaats trok. De overlast loopt uiteen van lawaai diep in de nacht tot het gooien van vuil op de balkons. Bovendien is er sprake van vernieling en intimidatie’’, schrijft Van Schaik.Meer lezen op:
  dagblad010.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia sluipt langzaam onze grenzen binnen

  De sharia sluipt langzaam onze grenzen binnen

                                 

  sharia
  De Islam is geen vredelievende religie, maar meer een totalitaire ideologie, die erop gericht is iedereen aan de Sharia te onderwerpen(’De heerschappij is alleen voor Allah.’/Koran:12:40…’Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.’/Koran-2:98…’Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen.’/Koran- 60.4)….En ongelooflijk dat in Nederland zo veel passie bestaat voor de Sharia(die BOVEN álle andere wetten staat!)…“Als tweederde van alle Nederlanders morgen de Sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan,” zei Piet Hein Donner (CDA).En hij is helaas niet alleen…Volgens nuttige idioot Maurits Berger, het geen slecht idee om de Sharia in Nederland in te voeren…“De Sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn.Knettergek!Dit soort mensen horen in een psychiatrische inrichting en niet in een collegezaal om studenten te vergiftigen met een verderfelijk gedachtengoed…
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Öztürk (DENK) lanceert zijn plan voor een xenofobeneiland voor PVV’er’s

  Öztürk (DENK) lanceert zijn plan voor een xenofobeneiland voor PVV’er’s

  'Er waait daar een gure wind, het is grijs en regenachtig'


  De Tweede Kamer debatteerde donderdag over het initiatiefwetsvoorstel van de PVV om criminele Antillianen terug te sturen. Allereerst: dat voorstel gaat het niet halen. ‘Onuitvoerbaar’, vatte Madeleine van Toorenburg (CDA) de zaak samen. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk – nooit vies van een robbertje verbaal vechten – nam de kans te baat te pleiten voor de aanleg van een ‘xenofobeneiland’ voor de Nederlandse kust.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassiehof – Pathetisch Pegida heeft wel een punt

  Bassiehof – Pathetisch Pegida heeft wel een punt

  noemt bassie aboutaleb nou een hoerenjong?                    

  De Nederlandse afdeling van het Duitse Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes – Pegida – probeert al enkele weken demonstraties af te dwingen.

  Voorman en wapenhandelaar Edwin Wagensveld, die onlangs in Duitsland werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens belastingfraude, denkt de oprukkende islam een halt te kunnen toeroepen door het organiseren van barbecues voor moskeeën in de grote steden. Die grote steden voelen echter niets voor het grillen van een speenvarken voor hun gebedshuizen en vaardigen een verbod uit. Daar valt over te twisten al blijft het een kleinburgerlijke poepdemonstratie. Er gaat geen maand voorbij of er wordt een aanslag gepleegd in Europa.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  09-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

  Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

  Screenshot_139
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het stadsdeel Rinkeby in Stockholm staat bekend als No-Go-Area. Het wordt overwegend bewoond door migranten. De aanvallen door bewoners op personeel van hulpdiensten zorgen steeds opnieuw voor krantenkoppen. Ambulancepersoneel vertelt van aanvallen met straatstenen, in brand gestoken voertuigen en woedende mensenmenigtes die hun werk zouden hinderen. In enkele straten, zo staat het in meerdere artikelen, zou alleen onder bescherming van de politie hulp geboden kunnen worden. Ook worden bewoners er in noodgevallen toe opgeroepen zelf naar het ziekenhuis te komen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM eist geen gevangenisstraf voor getraumatiseerde vluchteling uit Iran die in Utrecht op terras inreed

  OM eist geen gevangenisstraf voor getraumatiseerde vluchteling uit Iran die in Utrecht op terras inreed

  'Kan daardoor zijn behandeling voortzetten'  Een 27-jarige man die in oktober in Utrecht inreed op een terras hoeft van het Openbaar Ministerie (OM) niet meer de cel in. De aanklaagster eiste voor de rechtbank in Utrecht een lange voorwaardelijke straf met een groot aantal voorwaarden dat moet voorkomen dat de verdachte in herhaling valt. De man, een getraumatiseerde vluchteling uit Iran, kan daardoor zijn behandeling voortzetten. Bij het incident vielen geen gewonden, omdat iedereen op de stoep tijdig kon wegspringen.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Nederland steeds religieuzer

  Moslims in Nederland steeds religieuzer

  Door Fleur Verbeek  9-6-2018  e religiositeit onder Nederlanders van Turkse en Marokkaanse afkomst is de afgelopen jaren toegenomen. Ze bidden vaker, de vrouwen dragen vaker een hoofddoek en de moskee wordt vaker bezocht.

  Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  08-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse asielbureau ‘s falen en frauderen: grote veiligheidsrisico’s!

  Duitse asielbureau ‘s falen en frauderen: grote veiligheidsrisico’s!

  Duitsland, mei 2018

  Asieltoestroom Duitsland

   Uit een corruptieonderzoek bij het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF), blijkt dat al jarenlang ernstige fouten worden gemaakt. Het OM vond bij een onderzoek bij BAMF Bremen dat ambtenaren, advocaten en tolken verdacht worden van fraude waarbij tenminste 1000 asielzoekers ten onrechte een verblijfsstatus kregen. Onder hen zijn waarschijnlijk criminelen en terreurverdachten. Het overheidsonderzoek wordt nu uitgebreid naar 10 andere BAMF kantoren die een bovengemiddeld aantal asielzoekers een verblijfsstatus hebben toegekend. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering

  Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering


  Afbeelding: PI-News (1).

  Op 17 juni organiseren Duitse vrijheidspartijen en –groepen de eerste ‘Dag der Patriotten’. Bedoeling is dat zoveel mogelijk Duitsers de staat opgaan om te protesteren tegen de voortgaande massa immigratie en islamisering van hun land, en de daardoor veroorzaakte (grotendeels genegeerde) criminaliteitsexplosie. Analisten waarschuwen dat hoeveel mensen er ook gehoor aan zullen geven, de Europese massamedia hen zullen bagatelliseren of doodzwijgen, en het regime van Angela Merkel zich er zoals altijd niets van zal aantrekken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  07-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leefbaar is, om het op zijn Rotterdams te zeggen, genaaid

  Leefbaar is, om het op zijn Rotterdams te zeggen, genaaid

   

  Fidan Ekiz.
  COLUMNStemmen heeft geen zin. Zo moeten de kiezers van Leefbaar denken sinds hun partij - met elf zetels de grootste in de Rotterdamse raad - politiek buitenspel is gezet. Fractievoorzitter Joost Eerdmans spreekt van een cordon sanitaire. In sommige reacties lees en hoor ik dat hiervan geen sprake is, omdat Leefbaar heeft deelgenomen aan het huidige college. De partijen zouden nu slechts de voorkeur geven aan een andere coalitie. Niks mis mee toch? Wellicht.
  Meer lezen op:
  ad.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister stuurt levensgevaarlijke, gestoorde moordenaar op onschuldige burgers af, tegen alle adviezen in

  Minister stuurt levensgevaarlijke, gestoorde moordenaar op onschuldige burgers af, tegen alle adviezen in

  Eén Anne Faber was duidelijk nog niet voldoende, sociaal experiment moet en zal doorgaan


  De gestoorde en zeer gevaarlijke Pascal F, die in 2002 de studente Nadia van de Ven afslachtte door haar met een Uzi dood te schieten, mag binnenkort zonder begeleiding ‘resocialiseren’ buiten de tbs-kliniek. Zowel de rechter als het gerechtshof als psychiaters en deskundigen vinden dat het recidivegevaar veel te hoog is, maar minister Dekker van Rechtsbescherming stuurt dit gevaarlijke monster toch gewoon af op onschuldige en vogelvrije burgers, zo meldt de Telegraaf.

  Het is nog volstrekt onduidelijk waarom de minister deze bizarre beslissing heeft genomen maar de nabestaanden van Nadia van de Ven, die wél allemaal levenslang hebben zonder kans op verlof of gratie, zijn totaal verbijsterd.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl
  » Reageer (0)
  06-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriėrs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .

  VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriërs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Safaa (18) wilde bloedbad aanrichten in Londen met volledig vrouwelijke IS-cel Karen Van Eyken 05 juni 2018

  Safaa (18) wilde bloedbad aanrichten in Londen met volledig vrouwelijke IS-cel Karen Van Eyken  

  Safaa Boular
  AP Safaa Boular

  Een Britse tiener is schuldig bevonden aan het beramen van een aanslag in Londen. Samen met haar moeder en zus vormde Safaa Boular een vrouwelijke terroristische cel die dood en vernieling wilde zaaien onder de ‘ongelovigen’.

  Safaa kwam online in contact met IS-rekruteerder Naweed Hussain (30) toen ze zestien jaar oud was. Na drie maanden chatten verklaarden ze elkaar de liefde.

  Safaa wilde oorspronkelijk naar Syrië gaan om daar met Hussain te trouwen en vervolgens een zelfmoordaanslag uit te voeren. Maar die plannen gingen niet door omdat het meisje door de grenspolitie werd tegengehouden.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  05-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspirerend. Moslimsgemeenschap haalt in paar uur 100K+ op voor haatimam Tarik Ibn Ali

  Inspirerend. Moslimsgemeenschap haalt in paar uur 100K+ op voor haatimam Tarik Ibn Ali


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische historici erkennen het feit: Een Palestijns volk bestaat niet, het werd uitgevonden

  Arabische historici erkennen het feit: Een Palestijns volk bestaat niet, het werd uitgevonden


  Op 9 december 1917, verslagen door het Britse leger, trok het Ottomaanse leger zich terug uit Jeruzalem na ruim 400 jaar Turkse bezetting van het Heilig Land. Hierboven een laatste appèl voor de Rotskoepel op de Tempelberg [beeldbron: Indahnya]

  Toen de Ottomaanse heerschappij eindigde, was er geen Palestijnse nationale identiteit of politieke grenzen. Dat werd later allemaal verzonnen. Arabieren zeggen het zelf, maar het Westen luistert niet.

  Een van de grootste, meest koppige en kostelijkste onwaarheden van onze tijd is het idee dat de jihad die door Arabieren wordt gevoerd in de Palestijnse Autoriteit (PA) en Gaza tegen Joden in Israël, een nationale strijd is van inheemse volkeren voor onafhankelijkheid.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse leiders in oorlog met de Westerse beschaving

  Iraanse leiders in oorlog met de Westerse beschaving


  » Reageer (0)
  04-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden
  Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden

  Door JAN-WILLEM NAVIS
  AMSTERDAM - De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf.

  Een asielzoeker gaat de poort van het azc in Weert binnen. In deze plaats zorgden Noord-Afrikaanse asielzoekers zorgden de afgelopen weken voor overlast.

  Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vroeg deze krant documenten op bij de politie, die betrekking hebben op misdrijven die zijn gepleegd door nieuwkomers. Aanleiding vormde de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen vorig najaar, en het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de jaarwisseling.

  Taboe

  Aanvankelijk had de politie tegenover deze krant ontkend dat er überhaupt gegevens worden verzameld over misdrijven onder vreemdelingen die asiel aanvragen. Later kwam de politie hierop terug. Niettemin blijft inzage in de informatie taboe. Het argument dat nu wordt gebruikt om de cijfers onder de pet te houden is ’opsporingsbelang’.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Achter islamisering zit een plan'

  'Achter islamisering zit een plan'

  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland.
  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland. © Wouter van Vaerenbergh/Lumen

  SHARIA-ONDERZOEKDe islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is."

  ,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu", zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld." 

  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de Hamas-propagandaoorlog, Gaza-clickbaits en feitenvrije politici

  Over de Hamas-propagandaoorlog, Gaza-clickbaits en feitenvrije politici

  Titelfoto: Satellietfoto Gaza met locatie terreurtunnels. Screenshot CNN

  Op de kamer van destijds CDA-Kamerlid Raimond Knops is zes weken onderhandeld over het MO-beleid ten aanzien van Israël. De VVD bemiddelde tussen de ChristenUnie en D66. Het regeerakkoord bevat nu een summier tekstje over het Israëlisch-Palestijns probleem.

  “Gewenste oplossing”

  Dat tekstje wordt steevast herhaald door de ministers van Buitenlandse Zaken, want we zijn aan de tweede minister toe. Vandaar dat minister Stef Blok afgelopen week nog als een onverstoorbare robot de ‘gewenste tweestatenoplossing’ in het hoenderhok gooide, waar een de haren uit haar hoofd trekkende, Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusie DENK en Nida kan tweede partij Rotterdam opleveren

  Fusie DENK en Nida kan tweede partij Rotterdam opleveren

  Berend Sommer  


  ENK wil een fusie afdwingen met de Rotterdamse partij NIDA. In een open brief aan de sympathisanten van Nida, een partij die in Rotterdam twee zetels haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen, wordt de druk opgevoerd voor een fusie. Dat kan grote gevolgen hebben voor de Rotterdamse gemeenteraad.
  ‘Wij willen de leden van Nida en de sympathisanten van Nida dan ook vragen om aan hun bestuur en hun top van de partij duidelijk te maken dat een fusie met DENK ervoor zal zorgen dat we de krachten kunnen bundelen om een vuist te maken tegen onrecht waar geen enkele politieke partij in Rotterdam meer omheen kan,’ dat schrijven Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu, Selçuk Özturk en Farid Azarkan in de open brief, die vrijdagavond werd gepubliceerd op de site van de partij.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

  ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

  Geplaatst op door

  Het is aller treurigst gesteld in ons schone Vaderland. Het Spaanse Griep virus, dat tussen 1918 en 1919 miljoenen dodelijke slachtoffers eiste, was minder besmettelijk en minder gevaarlijk dan het dodelijk virus dat islam heet. Dit verschrikkelijke doodsvirus dat rondwaart door Europa, heeft in zijn veertienhonderd jarige bestaan ruim tweehonderd en zeventig miljoen dodelijke slachtoffers geëist. De opdracht van bendeleider Mohammed luidde dan ook: Als de gelegenheid zich aandient, vermoord de ongelovigen waar je ze maar te pakken kunt krijgen (Koran, soera 9:5).
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg

  Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg


  » Reageer (0)
  02-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doortocht van Hamasvloot trekt oude en nieuwe fellow travellers

  Doortocht van Hamasvloot trekt oude en nieuwe fellow travellers

  Door Carel Brendel, 31 mei 2018

  De Nederlandse pro-Hamas-activist Amin Abou Rashed (tweede van rechts), oprichter van de European Campaign to End the Siege of Gaza, verwelkomt de Gazavloot in Amsterdam.

  Een quizvraag. Wanneer tekenden de oud-ministers Laurens-Jan Brinkhorst en Jan Pronk en de priester Antoine Bodar als Bekende Nederlanders een steunverklaring voor de Gazavloot? Was dat in 2011 of 2018? Het antwoord luidt: in beide jaren. Het drietal was er in 2011 bij om zijn steun te verklaren aan de opvarenden van de (uiteindelijk niet uitgevaren) Nederlandse boot richting Gaza, en is dit jaar opnieuw van de partij nu een Scandinavische vloot via onze wateren opstoomt naar de Israëlisch-Palestijnse kust.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielfraude Berlijn: honderden illegale Nigerianen in Berlijn

  Asielfraude Berlijn: honderden illegale Nigerianen in Berlijn

  Duitsland, mei 2018

   Asiel fraude Berlijn
  Het Berlijnse immigratiebureau heeft jarenlang fraude met vervalste EU-verblijfsvergunningen voor Nigerianen mogelijk gemaakt, hoewel medewerkers van het bureau meermaals bij de overheid aan de bel trokken. Er werd echter niets met hun meldingen gedaan.
  Een aanzienlijk deel van de Nigerianen in Berlijn heeft dan ook een illegale verblijfsstatus.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk twijfel aan geloofwaardigheid Oekraļne na hoax vermoorde journalist

  Eindelijk twijfel aan geloofwaardigheid Oekraïne na hoax vermoorde journalist

  JIT zou zich achter de oren moeten krabben of Oekraïense informatie over MH17 wel klopt

   
  Het portret van de vermoorde anti-Putin journalist Arkady Babchenko op het hek van de Russische ambassade in Kiev – totdat hij een dag later ‘doodleuk’ een persconferentie gaf. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Het heeft lang geduurd, er is een ongelooflijke stroom nepnieuws en leugens voor nodig geweest, maar de hoax rond de ‘door Rusland’ vermoorde journalist Arkady Babchenko, die plotseling toch in leven bleek te zijn, lijkt bij gevestigde journalisten wereldwijd, die het verzinsel zoals we gewend zijn zonder één vraag of woord van kritiek klakkeloos hadden overgenomen omdat het nu eenmaal anti-Rusland was, eindelijk even de ogen te openen. Op Nieuwsuur mocht een correspondent gisteren zowaar openlijk impliciet twijfels stellen bij het officiële MH-17 verhaal, dat grotendeels gebaseerd is op niet of nauwelijks geverifieerde informatie van de Oekraïense inlichtingendienst.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links Utrecht teleurgesteld: iftar geannuleerd omdat moslims weigeren om paar euro entree te betalen

  Links Utrecht teleurgesteld: iftar geannuleerd omdat moslims weigeren om paar euro entree te betalen

   

  snapshot

  Foto: Biddende moslims. Bron: Screenshot CityNews Toronto / YouTube

  Een bij de islamitische Ramadan behorende iftarmaaltijd in Utrecht – bedoeld om “dialoog” te promoten en “verschillende zienswijzen” met elkaar in gesprek laten komen – is geannuleerd. Reden? Er konden geen moslims worden gevonden die wilden deelnemen aan de maaltijd, want een paar euro toegang betalen bleek verschrikkelijk veel gevraagd. Alleen progressieve linkskipjes wilden komen opdagen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.78 procent Syriėrs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10 procent voldaan aan inburgerplicht

  78 procent Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10 procent voldaan aan inburgerplicht

  'Acceptatie van homoseksualiteit lijkt een gevoelig punt te zijn onder Syrische statushouders'


  De meeste Syrische vluchtelingen met een verblijfsstatus in ons land (78 procent) hebben geen betaald werk. Dat blijkt uit een studie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar Syrische statushouders in Nederland.

  Meer dan driekwart zegt zich thuis te voelen in ons land en geeft gemiddeld een 8,5 voor hun leven in Nederland. De overgrote meerderheid van de Syriërs (93 procent) verwacht over vijf jaar nog in Nederland te wonen als zij nog niet terug kunnen naar hun eigen land. Mocht terugkeer naar Syrië wel mogelijk zijn, dan zou een vijfde van de Syriërs willen terugkeren. Meer dan de helft van de Syriërs wil niet terug, en een kwart weet het nog niet.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  31-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

  Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

   

  vlcsnap-2017-09-13-15h59m29s47

  Foto: Theo Hiddema legt de VVD-lieden Blok en Dijkhoff uit hoe je criminele asielzoekers via het strafrecht aanpakt. Bron: Tweede Kamer.

  Het gaat weer eens los in de Tweede Kamer! Volstrekte onwil, gemekker en gejammer aan de ene kant en concrete oplossingen en maatregelen aan andere zijde. Kijkt en leest u mee hoe het moskeedebat zich voltrok:

  Zoals te zien en te lezen valt stelt Hiddema voor om artikel 140 van het strafrecht in werking te stellen. Eenieder die zich schuldig maakt aan discriminatie en haat zaaien binnen de context van (in dit geval) de islam, dus imams, moskeebestuur, Schriftgeleerden en andere predikers, kunnen worden vervolgd als zijnde een onderdeel van een criminele organisatie. Zij maken zich namelijk schuldig aan overtredingen op basis van artikel 137 c en d, de zogenaamde antidiscriminatie artikelen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga je twee vragen stellen”: poetsvrouw stond in school plots oog in oog met schutter Benjamin Herman

  Ik ga je twee vragen stellen”: poetsvrouw stond in school plots oog in oog met schutter Benjamin Herman

  Screenshot_189

  (Door: Karen Van Eyken)

  Darifa stond gisteren plots neus aan neus met de schutter van Luik. Ze werd gegijzeld door Benjamin Herman in het lyceum nadat hij al drie mensen in koelen bloede had omgebracht. Ze doet voor het eerst haar verhaal.

  Nog steeds in shock heeft de poetsvrouw tegenover de RTBF haar licht laten schijnen over de gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in Luik en het lyceum Waha in het bijzonder.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benjamin Herman was vrienden met IS-ronselaar in gevangenis

  Benjamin Herman was vrienden met IS-ronselaar in gevangenis


  » Reageer (0)
  30-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de afgelopen 48 uur is de Italiaanse democratie verkwanseld. Farage haalt uit naar intimiderende EU

  In de afgelopen 48 uur is de Italiaanse democratie verkwanseld. Farage haalt uit naar intimiderende EU

  Europarlementslid Nigel Farage heeft tijdens een debat in het Europees Parlement fel uitgehaald naar de EU. Hij beschuldigt het blok ervan Italië te intimideren.

  De intimidatie zorgde ervoor dat de Italiaanse president de wens van het volk naast zich neerlegde, aldus Farage.

  “Brexit is niet het grootste probleem waar de EU mee wordt geconfronteerd,” zei hij.

  Intimideren

  “De Italianen betalen ieder jaar zo’n vier miljard euro aan de EU en er zijn aanwijzingen dat de kiezers daar genoeg van hebben,” ging hij verder.

  “Ze zien wat de euro met hun economie heeft gedaan. Ze voelen zich het slachtoffer van het immigratiebeleid van de EU,” klonk het.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slappe paling van een basisschooldirecteur schrapt homorollen uit musical vanwege geloof

  Slappe paling van een basisschooldirecteur schrapt homorollen uit musical vanwege geloof

  de meest recente foto van musical-Jezus, die vorig jaar nog in de Bijlmer was. Geen idee of-ie homo is

  Mensen die aan religie doen. De één ploegt in zijn vrachtwagen een kerstmarkt om, de ander zet zijn vrouw in lange zwarte rok achter het aanrecht en weer een ander zou z'n kind uit een musical halen omdat er een homostelletje in zit.

  Zo blijkt in de praktijk maar weer eens hoe tolerant religie is en hoe makkelijk we allemaal over ons heen laten schijten, door die boeken met verhaaltjes over gasten die zeeën splitsen en andere gasten die op een of ander mythisch ezelpaard naar de hemel vliegen. In casu gaat het over een schoolmusical van groep 8 van de Anninksschool in Hengelo, alwaar het de kinderen zelf wel leuk leek van een stelletje een homostelletje te maken. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam
  Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam

  door Fubar29-5-2018

  Sofyan Mbarki (33) is de beoogd nieuwe fractievoorzitter voor de PvdA in Amsterdam. De Amsterdamse fractie heeft Mbarki unaniem gekozen. Hij neemt naar alle waarschijnlijkheid woensdag het stokje over van Marjolein Moorman, die kandidaat-wethouder is voor de partij.

  Mbarki stond de afgelopen verkiezingen als nummer 2 op de kieslijst achter lijsttrekker Moorman. Hij zegt zijn nieuwe rol als een mooie uitdaging te zien.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  29-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeksjournalist onthult: Duitsland heeft honderdduizenden Syriėrs ongecontroleerd verblijfsvergunning gegeven

  Onderzoeksjournalist onthult: Duitsland heeft honderdduizenden Syriërs ongecontroleerd verblijfsvergunning gegeven

   

  snapshot
  Foto: Syrische vluchtelingen komen de grens over. Bron: OtagoDailyTimes / YouTube.
  Het is één grote puinhoop op het Duitse ministerie van migratie. Dat is de ontluisterende conclusie van vier maanden undercover onderzoek doen bij het Duitse ministerie van migratie. Asielaanvragne worden massaal goedgekeurd zonder er naar gekeken te hebben. Asielzoekers kunnen zich meer dan één keer registreren en radicale islamisten worden er niet tussen uitgepikt. Aldus journalist Abdullah Khan.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snel-onrecht: De zaak van Tommy Robinson

  Snel-onrecht: De zaak van Tommy Robinson


  » Reageer (0)
  28-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEDERLANDERS, WORD TOCH EENS WAKKER…

  NEDERLANDERS, WORD TOCH EENS WAKKER…

  Screenshot_155

  Nederland – 1944

  (Door: “Driek”)

  Lijdzaam zien wij toe hoe ons schoon vaderland  ten grave wordt gedragen. De toestand wordt met den dag dreigender. Onder onze ogen voltrekt zich een verschrikkelijke ramp. Geen enkele weerstand wordt geboden tegen dezen gewelddadige krachten die ons polderland langzaamaan verandert in een hels kalifaat. Het volk zwijmelt in dronken gejubel voor nietszeggende popmuzikanten die blijkbaar van ontzaglijke betekenis zijn. Muziekfestivals, schreeuwende menigte. Ik heb mijn buik vol van dit land. Helemaal van onze vileine regeringslieden die met hun onverkwikkelijke woordenbrij het volk monddood trachten te maken. Praatjesmakers, misleiders en leugenaars zijn het. Wat moet er in hemelsnaam gebeuren eer dien Nederlander eens een keer wakker wordt?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Iedereen was bang om als racist gebrandmerkt te worden"

  "Iedereen was bang om als racist gebrandmerkt te worden"

  interview met Mona Walter


  » Reageer (0)
  27-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lot van Tommy Robinson laat zien hoe snel islamkritiek zwijgen kan worden opgelegd door staat

  Lot van Tommy Robinson laat zien hoe snel islamkritiek zwijgen kan worden opgelegd door staat

  'Het is al te gemakkelijk om je te distantiëren van iemand die veel ongemakkelijks heeft te zeggen'


   

  In Londen gaan zondag duizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de arrestatie van Tommy Robinson.

  Door een vorm van snelrecht werd Robinson gisteren op dezelfde dag opgepakt en tot 13 maanden cel veroordeeld.

  Robinson werd bekend als voorman van de in 2008 opgerichte English Defence League. De EDL kwam op in de Engelse volkswijken en de aanhang kwam veelal uit de arbeidersklasse, het milieu van voetbalhooligans en extreem-rechtse activisten. Nadat Robinson zich distantieerde van neo-nazi-retoriek rond bijeenkomsten en de EDL verliet, is hij als burgerjournalist actief gebleven om de misstanden in de ‘multiculturele’ wijken van de Engelse steden aan de kaak te stellen. In een lezing voor Oxford Union gaf Robinson onlangs een indrukwekkend verslag van de weg die hij sindsdien gegaan is.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het JIT rommelt met bewijsmateriaal bij presentatie van ‘raket’ MH17

  Het JIT rommelt met bewijsmateriaal bij presentatie van ‘raket’ MH17        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse organisatie in Oekraļne: Conclusies JIT over MH-17 bevooroordeeld en onbetrouwbaar

  Franse organisatie in Oekraïne: Conclusies JIT over MH-17 bevooroordeeld en onbetrouwbaar

  JIT toont motor van Buk-raket, maar zwijgt over waar en wanneer deze gevonden werd – Buk raketten zijn nog steeds in gebruik in veel voormalige Sovjet staten zoals Oekraïne, behalve in Rusland zelf

   
  Al in 2016 had het JIT besloten dat Rusland schuldig is aan de MH-17 ramp (afbeelding: Getty Images (4)).

  Terwijl de Russofobische waanzin in Den Haag om zich heen grijpt, en de Nederlandse regering zonder oog voor de feiten en de mogelijk zeer ernstige gevolgen Rusland aansprakelijk stelt voor het neerhalen van vlucht MH17 in 2014, vindt het hoofd van de Franse humanitaire organisatie Ouest-Est, die actief is in het oorlogsgebied in Oekraïne, het onbegrijpelijk dat Oekraïne überhaupt mocht deelnemen aan het onderzoek naar de ramp, en Rusland er wel van uitgesloten werd (2). ‘Onze’ media en politici verspreiden echter het nepnieuws dat Rusland weigerde mee te werken, een glasharde leugen. Rusland was niet welkom bij het onderzoek, wat wederom onderstreept dat de nu getrokken conclusie van het JIT al op voorhand werd vastgesteld.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbos: Moslims slaan met ijzeren stangen Koerden en christenen in elkaar – omdat ze niet wilden vasten. Koerden melden 4 doden

  Lesbos: Moslims slaan met ijzeren stangen Koerden en christenen in elkaar – omdat ze niet wilden vasten. Koerden melden 4 doden

  Geplaatst op door

  Screenshot_130
  (Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

  Vreselijke en ongelooflijke beelden uit Griekenland: Moslims slaan mensen in elkaar, omdat zij niet vasten! Een meute van ongeveer 100 fundamentalistische Arabieren, overwegend uit Deir ez-Zor in Syrië, heeft gistermiddag met messen en ijzeren stangen jacht gemaakt op Koerden, Jezidi en christenen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misbruikverdachte Tariq Ramadan is een overschat moslimboegbeeld

  Misbruikverdachte Tariq Ramadan is een overschat moslimboegbeeld

  Annemarie van Sandwijk & Petra Sijpesteijn


  Tariq Ramadan © AFP

  Essay Islamexpert Tariq Ramadan zit vast voor misbruik. Zijn aanhang blijft hem trouw. Wie is dit icoon van de moslimintegratie?

  Een aardbeving in de westerse islamitische wereld. Zo kenschetste de progressieve krant Libération de gevolgen van de val van Tariq Ramadan. De gevierde Zwitserse islamexpert zit al sinds begin februari in Parijs vast op verdenking van misbruik en verkrachting van meer dan een dozijn vrouwen.

  Tariq Ramadan (1962) stond vaker in Foreign Policy’s Top-100 van invloedrijke denkers dan de paus. De rechtszaak tegen hem markeert het schokkende einde van een indrukwekkende carrière. Hij is charmant en welbespraakt, vervult een internationale reeks aan wetenschappelijke posities van Japan tot aan Qatar en gaf Tony Blair advies hoe moslimradicalisering tegen te gaan.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  26-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zieke EU verliest liever haar op één na grootste sponsor dan dat ze hervormt

  De zieke EU verliest liever haar op één na grootste sponsor dan dat ze hervormt

   

  Daniel Hannan en Thierry Baudet varen door de Amsterdamse kanalen. Bron: FVD op Twitter.

  Foto: Daniel Hannan en Thierry Baudet varen door de Amsterdamse kanalen. Bron: FVD op Twitter.

  Want de EU kán niet hervormen.

  Gisteren was een grote dag voor Forum voor Democratie en haar sympathisanten. Thierry Baudet had de Britse Tory-Europarlementariër Daniel Hannan namelijk uitgenodigd om de eerste Renaissance lezing ooit te geven. De euroscepticus had daar wel oren naar.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MH17 – het verhaal wordt steeds curieuzer, waarom die haast ineens?

  MH17 – het verhaal wordt steeds curieuzer, waarom die haast ineens?

  MH17
  Het onderzoek naar MH17 kwam gisteren ineens in een stroomversnelling. de oorzaak? Zeker weten doe je het niet, maar er zijn aanwijzingen.
  De persconferentie gisteren over het onderzoek naar MH17 was aangekondigd als een update, maar de dynamiek van de publiciteit heeft een aantal directe gevolgen gekregen die niet direct voorspelbaar waren. Althans, als je kijkt naar de aankondiging van het JIT-team. De directe terugkeer van premier Rutte uit India suggereert echter iets anders: een geënsceneerde zaak die het kabinet weer het initiatief geeft. 
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu

  » Reageer (0)
  25-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noordwijkers mishandeld en beroofd: 'Ongekend dat dit kan gebeuren'
  Noordwijkers mishandeld en beroofd: 'Ongekend dat dit kan gebeuren'


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: extreemlinks Amsterdam wordt Oostvaardersplassen 020, gooi geen voedselpakketten over het hek!

  Column Jan Roos: extreemlinks Amsterdam wordt Oostvaardersplassen 020, gooi geen voedselpakketten over het hek!

  Jan Roos.

  Foto: Jan Roos.

   

  Jan Roos zit het somber in voor onze hoofdstad. Nu een extreemlinks bewind aan de macht is gekomen, zal de stad te kampen krijgen met “zwarte gaten”. De stad zelf zal uithongeren, en geen “geen jager zal er zijn” om Amsterdammers uit hun lijden te verlossen.

  Amsterdam heeft extreem-links beleid gekregen. Niet zo heel vreemd aangezien de stad een coalitie heeft van GroenLinks, SP, PvdA en D66. Anarchistisch links, Socialistisch links, pragmatisch links en links in schaapskleding vormen samen het bestuur van de hoofdstad.
  Meer lezen op:


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  PAUL CLITEUR – De Rode Hoed en het fascisme van de antifa’s

  Wat gaat de Staat nu doen?


  De bekladding van de deur van debatcentrum De Rode Hoed met de leuze “Geen fascisme”, het ingooien van de ramen van dat centrum, het dichtlijmen van de sloten – het zijn droevige manifestaties van een verschijnsel dat de actievoerders voorgeven te willen bestrijden. Want dat is precies wat het is, deze acties: fascisme.

  Saalschlacht

  De Nazi’s hadden daar een woord voor: Saalschlacht. Je moet niet met de communisten en andere vijanden van het Nazisme in gesprek gaan, met hen discussiëren, maar bijeenkomsten verstoren, bezoekers intimideren, de verhuurders van zalen intimideren en met andere gewelddadige acties proberen een discussie te winnen wanneer argumenten en woorden kennelijk te kort schieten.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog om het Verenigd Koninkrijk is begonnen.

  De oorlog om het Verenigd Koninkrijk is begonnen.

  Het is een ontnuchterende gedachte die moeilijk toe te geven is, maar toch is het waar. We zijn in oorlog.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

  Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

  Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland

   
  Het JIT krijgt zware kritiek uit Rusland vanwege het negeren van getuigenverklaringen en radarbeelden, en het niet onderzoeken van grote aantallen wrakstukjes en lichaamsdelen. (Afbeelding (1)).

  Zoals we van meet af aan hebben voorspeld heeft Rusland ook van het JIT (Joint Investigation Team) de schuld gekregen van het neerschieten van vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië. Deze ‘conclusie’ was overigens al bij voorbaat ingeprogrammeerd, zeker als bedacht wordt dat de nu gepresenteerde ‘bewijzen’ vooral afkomstig zijn van het extreem anti-Russische, na een illegale staatsgreep door de VS en de EU geïnstalleerde fascistische marionettenregime, dat al jaren probeert een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen. Daarom is het nu gepresenteerde JIT rapport niet alleen absurd, maar ook gevaarlijk. Bovendien is het intriest dat de vele nabestaanden opzettelijk worden voorgelogen, en ze zonder het te beseffen als pionnen worden gebruikt in een doortrapte nepnieuws campagne, waar ook de zogenaamde vergiftiging van de voormalige spion Skripal van deel uitmaakt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramen ingegooid bij Amsterdams debatcentrum vanwege bijeenkomst Forum voor Democratie

  Ramen ingegooid bij Amsterdams debatcentrum vanwege bijeenkomst Forum voor Democratie

  Extreemlinkse activisten riepen eerder al op lezing te verstoren

          De ramen van debatcentrum De Rode Hoed aan de Keizersgracht zijn afgelopen nacht ingegooid. Vanavond is er een lezing van de politieke partij Forum voor Democratie. Ook zijn de deuren beklad met de teksten ‘Fuck FVD’ en ‘Geen fascisme’. Forum voor Democratie organiseert vanavond een lezing in De Rode Hoed. Deze eerste ‘Renaissancelezing’ gaat over de brexit. Dat meldt AT5.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  24-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

  2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

  Welkomm

  Links zegt ‘welkom welkom welkom‘, maar op 23 september 2017 werd een Nederlandse vrouw verkracht door twee 16-jarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’op het station van het altijd gezellige Eindhoven. Door middel van onder andere camerabeelden konden de SYRIËRS worden opgespoord. Een agent herkende een van de SYRIËRS. Al een teken aan de wand wanneer een agent je herkent, dan is dat niet omdat je je verder zo goed gedraagt.
  Meer lezen op:
  liefdevoorhollandblog.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rohingya-strijdgroep pleegde massamoorden’

  Rohingya-strijdgroep pleegde massamoorden’

  Rohingya-mannen tijdens het gebed.

  Rohingya-mannen tijdens het gebed.   AFP

  DHAKA - Een rebellenbeweging van de belaagde moslimbevolking in het westen van Myanmar, de ARSA (Arakan Rohingya Salvation Army), heeft zich schuldig gemaakt aan massamoorden. De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft gemeld dat nieuw bewijs duidelijk maakt dat Rohingya-strijders vorig jaar zeker één slachting hebben aangericht onder mannen, vrouwen en kinderen die hindoe waren.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  23-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruiten tijdens ramadan ingegooid bij Hindoetempel in Schilderswijk: 'Gebedsruimte bewust doelwit'

  Ruiten tijdens ramadan ingegooid bij Hindoetempel in Schilderswijk: 'Gebedsruimte bewust doelwit'

  Bij de Haagse Hindoetempel in de Mijtensstraat zijn de ruiten ingegooid (Foto: via Siddharth Ramdhani)
  Bij de Haagse Hindoetempel in de Mijtensstraat zijn de ruiten ingegooid.  (Foto: via Siddharth)

  DEN HAAG - Van een Hindoetempel in de Haagse Mijtensstraat zijn in de nacht van dinsdag op woensdag de ruiten ingegooid. Volgens de Hindoeïstische stichting uit de Schilderswijk is de ravage in het gebouw groot. De gebedsruimte zou volgens de voorzitter van het Hindoeïstisch gebedshuis bewust het doelwit zijn geweest.
  Meer lezen op:
  omroepwest.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70% volgt islamitische godsdienstles in gemeenteonderwijs Brussel

  70% volgt islamitische godsdienstles in gemeenteonderwijs Brussel

  Het aantal leerlingen dat islamitische godsdienstlessen volgt in ons land stijgt fors. Ook in onze hoofdstad Brussel is de toename spectaculair. Zo volgt er in Brussel maar liefst 70% van de scholieren in het gemeentelijk onderwijs islamitische godsdienstlessen. Het aantal leerlingen dat katholiek onderwijs volgt daarentegen neemt stelselmatig af.

  Door het lage geboortecijfer van autochtone vrouwen in Vlaanderen enerzijds, en het hoge geboortecijfer van islamitische allochtonen anderzijds, is in ons land een duidelijke demografische verschuiving aan de gang. In Antwerpen bijvoorbeeld is die verschuiving al duidelijk merkbaar. Bij de leeftijdscategorie 0 tot en met 9 jaar is nu maar liefst 74,10% van de Antwerpse bevolking van vreemde origine. Tussen de 10 en 19 jaar gaat het om bijna 70%.
  Meer lezen op:
  screptr.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

  Palestijnen zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

  De zogenaamde Palestijnse kwestie, het langst slepende conflict in de moderne geschiedenis, zou eigenlijk beter de Palestijnse leugen kunnen heten, want daarop is de ‘kwestie’ gebaseerd.

  De Palestijnse zaak is een leugen, gefabriceerd om useful idiots als Harry van Bommel en andere Westerse naïevelingen zand in de ogen te strooien, net zoals de leugen over de mythische ‘religie van de vrede’ die niemand ooit in actie heeft gezien. Elke concessie die Israël doet, wordt door de Palestijnse organisaties steevast beantwoord met nog meer eisen
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

  De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

  Screenshot_34
  De nieuwe kolonisten van Europa.

  (Door: Klaus Peter Krause – Vertaling: E.J. Bron)

  De islamisering maakt vorderingen – in Oostenrijk en Duitsland verdubbelt iedere tien jaar het aantal moslims. Al over twintig jaar zullen ze daar 40% van de bevolking uitmaken. Op weg naar de zelfverminking van onze beschaving. De oude partijen verraden hun volk, extremistischer gaat het niet meer.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  22-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om Erdogan-aanhangers in politiek: ‘Zeker als ze Turkse belangen behartigen’

  Zorgen om Erdogan-aanhangers in politiek: ‘Zeker als ze Turkse belangen behartigen’

  VVD’er Bente Becker maakt zich zorgen over de oproep die president Erdogan vandaag deed. De Turkse leider roept Turken door heel Europa op om lid te worden van de politieke partijen in hun land. “Politieke participatie is prima, maar niet als ze de Turkse belangen behartigen en niet de vrije Nederlandse belangen”, aldus Becker in WNL’s Haagse Lobby op NPO Radio 1.
  Meer lezen op:
  jdreport.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilte rond het akkoord van Marrakesh

  Stilte rond het akkoord van Marrakesh

  22-5-2018  Tom Van Grieken

  akkoord van Marrakesh
  Jan Jambon en Theo Francken, houden zij de lippen stijf op elkaar over het akkoord van Marrakesh? 
  foto: ©Reporters

  Theo Francken, Jan Jambon en Didier Reynders waren op 2 mei in Marrakesh. Ze vertegenwoordigden daar de Belgische regering op een top over immigratie waaraan een zestigtal Europese en Afrikaanse landen deelnamen. Als conclusie van de top werd een Politieke Verklaring van Marrakesh goedgekeurd, als onderdeel van het ‘Rabat-proces’, de zogenaamde dialoog over migratie en ontwikkeling.

  Niemand in Vlaanderen heeft daar iets over gelezen in de krant, gezien op televisie of gehoord op de radio. Theo Francken, die normaal sneller tweet dan zijn schaduw, zweeg deze keer in alle talen. In die Verklaring van Marrakesh staan nochtans een aantal zeer interessante zaken.
  Nederland heeft het akkoord van Marrakesh ook getekend.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

  Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

  Door Carel Brendel, 18 mei 2018

  Vertrek van Gazaschip Al-Awda (voorheen de vissersboot Kaarstein) uit de Noorse havenstad Bergen.

  De eerste opvarende met een Nederlands tintje heeft zich gemeld voor de nieuwe Gazavloot, die vanuit Zweden en Noorwegen opstoomt naar de Palestijnse kust en deels een route door de Nederlandse binnenwateren zal kiezen. De Nederlandse Gaza Vloot Coalitie, een “coalitie van organisaties voor de ontvangst van de Gaza Flotilla van 27 mei tot en met 3 juni in verschillende steden in Nederland”, maakte gisteren bekend dat Awni Farhat zal meevaren op een van de schepen.
  Meer lezen op:
  carelbrendel


  » Reageer (0)
  21-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

  Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

  deventer-synagoge

  Foto: Een dienst in de synagoge in Deventer. Bron: Tfursten / Wikimedia Commons.

   
  Terwijl het restant van de Joodse gemeenschap met een botte trap onder de kont uit hun eigen synagoge in Deventer wordt gezet, kijkt de politiek in de Overijsselse stad gewoon de andere kant uit. De enige partij die er iets aan wil doen blijkt de PVV te zijn. Zij doen een noodoproep aan het adres van Commisaris van de Koning Boele Staal om iets te betekenen voor het volk van het boek.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

  Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

  Screenshot_26
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Een duidelijk geval van vriendelijkheid voor autochtonen: de Oostenrijkse vicekanselier H.C. Strache (FPÖ, foto) heeft nu geklaagd over de gewelddadigheid van veel kinderen van buitenlanders op Oostenrijkse scholen en wil een “vroegtijdig waarschuwingssysteem” invoeren. “Vaak zijn onze kinderen hulpeloos uitgeleverd aan de bereidwilligheid van veel immigrantenkinderen om geweld te gebruiken”, zei Strache. Gewelddadigheid, dreigingen met een mes en verbale bedreigingen in en rondom de scholen zouden al langer treurige realiteit zijn, maar niemand zou durven reageren, aldus de FPÖ-chef.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien

  Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien


  Lang interview in het AD met Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Wat overigens niet al te soepel loopt (Blendlelink). Ook zegt Baudet wat over zijn collega Jesse Klaver van GroenLinks.
  “Moet het allemaal zo duidelijk zijn in het leven? Zo ‘platgeslagen’? Steeds weer die opgewarmde prak van quotes, terwijl ik zo’n positief verhaal heb. Waarom vraag je Jesse Klaver niet naar de moeders die hun kinderen geen ham meer naar school durven te geven? Naar de homo’s die in elkaar worden geslagen? Naar de meisjes die lijden onder sissende Marokkaanse jeugdbendes, stiletto’s in hun zak? Klaver, die heeft bloed aan zijn handen.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland beleeft de ramadan !

  Nederland beleeft de ramadan !

  Landgenoten, nu de religieuze feestmaand weer is aangebroken, moet ik natuurlijk weer even aan de oppervlakte verschijnen. De ramadan is namelijk weer begonnen en heeft inmiddels een nationaal karakter gekregen. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) vond het zelfs nodig om te komen speechen bij de nationale iftar in Den Haag… Logisch ook, want maar liefst 6 procent van de bevolking verplaatst jaarlijks een maand lang de maaltijd naar een later tijdstip.
  Meer lezen op:
  boilingpoints.com


  » Reageer (0)
  20-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

  Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

  Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.
  Foto: Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.

   

  Zo, hij gaat er met gestrekt been in. En terecht.

  Hij is weliswaar jong voor een politicus, maar Thierry Baudet heeft al lang door hoe het spel gespeeld wordt, zowel in de politiek als in de media. En dus veegde hij op heerlijke wijze de vloer aan met een AD-journalist die hem hoegenaamd zou interviewen, maar die het gesprek eerst en vooral op een ondervraging (van een verdachte) deed lijken.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

  Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

  Anne Grietje Franssen 


  Een agent voor het politiebureau in Rosengård, na de explosie afgelopen winter © AFP

  REPORTAGE

  Dodelijk bendegeweld neemt in Zweden al een aantal jaren gestaag toe. Uit recent onderzoek blijkt dat schietincidenten hier twee keer zo gangbaar zijn als in vergelijkbare Europese landen. Hoe heeft de situatie zo uit de hand kunnen lopen?
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  19-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: hoe gewelddadige minderjarige Marokkaanse ‘asielzoekers’ Parijs terroriseren

  Bonusquote: hoe gewelddadige minderjarige Marokkaanse ‘asielzoekers’ Parijs terroriseren

  En hoe niemand daar wat tegen lijkt te kunnen doen


  “‘Het zijn nog maar kinderen, maar ik ben erg bang voor ze. Ze zijn onvoorspelbaar een erg gewelddadig.’

  De eerste alleenstaande minderjarige Marokkaanse asielzoekers verschenen anderhalf jaar geleden in de straten van Barbés. De meesten zijn tussen de 10 en 13 jaar oud. In een jaar tijd zijn er 300 naar Parijs gekomen en weer vertrokken. Ze verblijven er soms tot drie maanden en weigeren elke vorm van hulp, desnoods met geweld.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - MINDER MINDER MINDER!

  Ebru Umar - MINDER MINDER MINDER!

  Even in de herhaling: ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ‘ie meer meer meer Marokkanen wil in Nederland. Of meer meer meer Polen. Laat staan meer meer meer Afrikanen. Meer meer meer Syriërs? Meer meer meer Russen? Meer meer meer Nederturken? Meer meer meer Duitsers dan?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meerderheid van de Europese politici zijn verraders, zegt inlichtingenanalist

  De meerderheid van de Europese politici zijn verraders, zegt inlichtingenanalist

  Fubar


  In een discussie op de Hongaarse televisie noemde László Földi de meerderheid van de Europese politici verraders. De Hongaarse inlichtingenanalist besprak de Europese migrantencrisis en de oorzaken daarvan met grondwettelijk jurist Zoltán Lomnici.

  Földi zegt na 7:20 minuten:

  “Ze verloren hun identiteit. Als iemand zich in West-Europa tot christen uitroept, doet hij dat met schaamte of is hij zelfs bang om het toe te geven. Dus het begon met een aantal zeer ernstige hersenspoeling; meerdere generaties zijn opgevoed door een dergelijke logica.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland tekende plan om immigratie uit Afrika te bevorderen

  Nederland tekende plan om immigratie uit Afrika te bevorderen

  Syp Wynia 15-Mei-2018

  uropese en Afrikaanse landen tekenden verklaring over­ samenwerking bij emigratie naar Europa. Waarom deed Nederland mee?

  Als de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken niet had dwarsgelegen, had waarschijnlijk niemand gemerkt dat in de Marokkaanse stad Marrakesh de Europese Unie in het geniep bezweek voor een groep Afrikaanse landen.

  Afrikanen kunnen eisen stellen

  In Marrakesh kwamen op 2 mei ministers van 31 Europese en 27 Afrikaanse landen bijeen om over ‘migratie’ te spreken. Het onderwerp bezorgt Europa vooral hoofdbrekens, terwijl Afrikaanse regeringen er vaak nauw bij betrokken zijn. Die rolverdeling maakt dat de Afrikanen eisen kunnen stellen.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  18-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėl zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

  Israël zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

  Hamas zette vrouwen vooraan, en betaalde $ 100 aan elk gezin dat meedeed aan rellen bij grens – Israëlische minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met de Nazi’s – Iraanse organisatie looft $ 100.000,- beloning uit voor opblazen VS-ambassade Jeruzalem

   
  Afbeelding: (2)).

  De Palestijnse terreurorganisatie Hamas wist gisteren maar 40.000 van de beoogde 100.000 mensen richting de grens tussen Gaza en Israël te dirigeren, om ze daar onder aanvoering van terroristen te dwingen tot een gewelddadige bestorming met onder andere molotov cocktails. Desondanks is Hamas tevreden dat er zo’n 59 doden en vele honderden gewonden zijn gevallen, wetende dat de halve wereld, en zeker de Westerse media, de schuld vrijwel altijd automatisch aan Israël zouden geven (6). Ondertussen verkettert de hele islamitische wereld de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem, en zet de Joodse staat zich schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, en een eventuele nieuwe bestorming in het kader van ‘Naqba’ dag.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezen tussen twee kwaden

  Kiezen tussen twee kwaden

  tussen twee kwaden0
  Soms moet je kiezen tussen tussen twee kwaden. Het leidt weinig twijfel dat de meerderheid van de Joodse inwoners van het gebied dat sinds 1948 Israël heet aan een vreedzame oplossing de voorkeur zouden hebben gegeven. Maar die is niet mogelijk gebleken.

  De seculiere joden vormen in Israël een meerderheid en ze zijn westers, net als wij. Maar de rest van het Midden Oosten is niet democratisch, toen niet en nu niet. In het hele gebied van de Levant is buiten Israël nog steeds geen rechtsstaat te vinden. Dus die vreedzame oplossing is er nog steeds niet, zoals de Arabische Lente weer eens heeft aangetoond. In 1948 leefden we nog in de slagschaduw van de Holocaust. Het dringende probleem van dat moment was dat er een land kwam waar Joden zich veilig konden voelen, beschermd door een overheid waar voor honderd procent op viel te rekenen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur van Amerongen: ‘Waarom ik van Israėl hou’

  Arthur van Amerongen: ‘Waarom ik van Israël hou’

  18 mei 2018 12:08

  Israël

  Het is met Israël net als met het Nederlands elftal, het Songfestival en het weer: iedereen heeft er een mening over. Precies wat Dirty Harry Callahan (gespeeld door Clint Eastwood) zegt in The Dead Pool: “Opinions are like assholes, everybody’s got one.”

  Het is toch van de gekke dat zelfs mijn ouwe kapster Ans in de Amsterdamse Jordaan als een Duracell-konijn op crystal meth doorratelt over een lastig onderwerp als Gaza? “Nou, Tuurtje, dat jodenvolk heb kennelijk ook niks geleerd van de oorlog. Zo gaan we toch niet met elkaar om? Ik vind het zo zielig voor die dooie baby, waar hep dat nou voor nodig.”
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: ‘Israėlische veiligheidsofficier vertelde me de waarheid over Gaza’

  Giulio Meotti: ‘Israëlische veiligheidsofficier vertelde me de waarheid over Gaza’

  “Terwijl het nieuws uit Gaza kwam, ben ik maandag van de ene kibboets naar de andere gesneld om de bevolking gerust te stellen en vervolgens de branden te doven”.

  Plaatje hierboven: Leven in ons “Huis in Sderot”, Israël, 2012, gebaseerd op een kindertekening [beeldbron: Pinterest]

  Dit is hoe Ilan Isaacson me de waarheid vertelde over wat er in Gaza is gebeurd. Hij is hoofd van de veiligheid van de Regionale Raad van Eshkol en beheert de Israëlische gemeenschappen in de buurt van de Gazastrook, ook wel de ‘Gaza-envelop’ genoemd.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angst voor islamterreur: Polen verlaten Groot-Brittanniė

  Angst voor islamterreur: Polen verlaten Groot-Brittannië

  Screenshot_262
  Geen angst voor islamitische terreur – nachtelijk straattafereel in Warschau.

  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Steeds meer Polen verlaten Groot-Brittannië richting thuisland. Het koninkrijk is hen te onveilig geworden. Terreuraanvallen, antiblank racisme en de nieuwe ijking van de economie maken de beslissing voor hen gemakkelijk.

  journalistenwatch

  Behalve de Poolse economische groei en de komende Brexit geven enkele terugkeerders in het Poolse magazine “SIECI” ook de bedreiging door islamitische terreuraanslagen als reden aan om weer naar hun vaderland terug te keren. Verleden jaar bevond zich onder de acht doden van de aanslag op de London Bridge ook een Pool, bij de aanslag in Manchester hadden van de 22 dodelijke slachtoffers twee de Poolse nationaliteit.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Overtveldt laat kostprijs migratie berekenen
  Van Overtveldt laat kostprijs migratie berekenen

  18 mei 2018


  Federaal minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) wil een onderzoek naar hoeveel migranten van buiten de EU de staat kosten of opbrengen. ©BELGA

  Om het politieke debat over migratie te objectiveren, vraagt minister van Financiën Johan Van Overtveldt aan de Nationale Bank het economische effect van migratie te berekenen.

  Migranten gaan de vergrijzing helpen betalen, zeggen sommigen. Ze zijn vooral een kostenpost, zeggen anderen. Volgens het Vlaams Belang kost migratie ons zelfs meer dan 7 miljard euro per jaar. De waarheid is dat niemand een goed zicht heeft op de impact ervan in ons land. Daar wil minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) verandering in brengen. Hij heeft de Nationale Bank gevraagd om het economische effect van immigratie te berekenen.
  Mer lezen op:
  tijd.be


  » Reageer (0)
  17-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

  Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

  Ook in Finland: 93% zedenmisdrijven migranten gepleegd door moslims, helft slachtoffers zijn minderjarige autochtone meisjes – Nederlandse korpschef erkent dat politie 25% vaker moet uitrukken voor ‘verwarde mannen’, de afgelopen 5 jaar in totaal 83.501 keer

   

  Voor het eerst in jaren mochten de Zweedse massa media de linkse staatscensuur negeren door iets negatiefs over moslimmigranten te schrijven, vermoedelijk omdat de feiten te hard zijn om nog langer te blijven negeren. Zo’n 90% van de groepsverkrachtingen in het land worden gepleegd door migranten. Desondanks wagen Zweedse ‘experts’ nog steeds te stellen dat er geen enkel verband bestaat met het niet meer te ontkennen feit dat bijna alle daders migranten zijn.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soros-fan Judith Sargentini wil Hongarije in de ban doen

  Soros-fan Judith Sargentini wil Hongarije in de ban doen

  Selectieve verontwaardiging en hypocrisie

  Judith,

  Het ei is gelegd en omvat 26 pagina’s. Je rapport over Hongarije ligt nu bij het Europese Parlement, dat er tot 15 mei amendementen in kon aanbrengen. En in september wordt dan gestemd over het eventuele opstarten van een artikel 7 procedure tegen Hongarije. Daarmee kan een land dat bepaalde principes over democratie en rechtsstaat schendt tijdelijk worden geschorst als EU-lid.

  In feite wordt de geloofwaardigheid van die hele procedure op voorhand al onderuit gehaald door het feit dat juist jij dat rapport mocht opstellen. Van een rapporteur mogen we namelijk veronderstellen dat hij/zij in enige mate objectief is.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  14-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Afbeeldingsresultaten voor zoutelande

  Beste mensen

  Ik ga een paar dagen naar Zeeland, probeer even mijn hoofd Islamvrij te maken.

  Groeten Harrie


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermis Soest vanavond eerder dicht vanwege geweldsincidenten

  Kermis Soest vanavond eerder dicht vanwege geweldsincidenten  © Huurdeman Caspar

  De kermis in Soest gaat vanavond een aantal uur eerder dicht. Dat heeft de gemeente besloten op advies van de politie. De afgelopen avonden waren er op de kermis meerdere geweldsincidenten.

  Volgens een woordvoerder van de politie waren er aanwijzingen dat mensen vanavond opnieuw met elkaar op de vuist wilden gaan. De politie heeft daarom de gemeente geadviseerd de kermis eerder te laten sluiten.
  Meer lezen op:
  ad.nk


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe aanslag in Indonesiė, daders vormden gezin met kind

  Nieuwe aanslag in Indonesië, daders vormden gezin met kind


  » Reageer (0)
  13-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE FEITEN over de Islam en de islamisering van Europa!

  DE FEITEN over de Islam en de islamisering van Europa!

  kicer-1132x670
  FEIT:Volgens de Islam,behoort de hele aarde aan Allah en aan zijn gelovigen, de moslims(„De heerschappij is alleen voor Allah”/Koran:12:40).In de wereldbeschouwing van de Islam bestaat de wereld uit twee delen: Dar al-Islam en Dar al-Harb. De Dar al-Islam, het ‘huis van de islam’ is het deel van de wereld waar het gezag van de islam geldt, de Dar al-Harb, het ‘huis van de oorlog’ is het deel van de wereld wat nog aan de Islam onderworpen moet worden. Europa behoort tot de Dar al-Harb en moet worden onderworpen/veroverd.Twee maal trachtte de Islam Europa te veroveren.Momenteel wordt Europa opnieuw bedreigd door de Islam…
  Meeer lezen op:
  zij13051967


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man roept ‘Allah Akbar’ en steekt voorbijgangers neer in Parijs: dode en zeker vier gewonden, IS eist aanslag op

  Man roept ‘Allah Akbar’ en steekt voorbijgangers neer in Parijs: dode en zeker vier gewonden, IS eist aanslag op

  KVDS en IB Bron: BMFTV 13-5-2018

   
  Twitter/@disouzart/AP

  Een man met een mes is gisterenavond voorbijgangers te lijf gegaan in Parijs. Daarbij is een dode gevallen en zeker vier gewonden. Volgens ooggetuigen zou de dader tijdens zijn aanval ‘Allah Akbar’ geroepen hebben. De dader werd vervolgens door de politie doodgeschoten. De man is een jonge twintiger, geboren in Tsjetsjenië. Het onderzoek is overgenomen door de antiterreurbrigade. Later op de avond eiste terreurorganisatie Islamitische Staat de aanslag op. De Franse president Emmanuel Macron betreurt dat Frankrijk “opnieuw de prijs van bloed” betaalt. Hij zei ook dat Frankrijk “geen duimbreed zou toegeven aan de vijanden van de vrijheid”.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  12-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trucker verlamd in gezicht na steekpartij door illegalen in Blankenberg

  Trucker verlamd in gezicht na steekpartij door illegalen in Blankenberg
  Mathias Mariën 12-5-2018

  . 
  Foto Mathias Mariën .

  De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een steekpartij langs de A. Ruzettelaan. Twee Poolse arbeiders merkten woensdagnacht op hoe drie, vermoedelijke, illegalen het zeil van hun vrachtwagen probeerden te openen. Het drietal vluchtte in eerste instantie weg, maar begon meteen daarna de arbeiders te bekogelen met stenen. Vlak daarna kregen de Polen verschillende messteken in het gezicht en hun lichaam. Ze werden beiden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de twee is er bijzonder ernstig aan toe. Hij is voor de helft verlamd in zijn gezicht en wacht een hele lange revalidatie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimpartij wil Belgiė binnen 20 jaar omkatten tot islamitisch kalifaat
  Moslimpartij wil België binnen 20 jaar omkatten tot islamitisch kalifaat
  Voor hoever dit nieuws is, of beter gezegd iets nieuws is, weet ik niet aangezien we dit ook in Nederland zien. Het islamitische volk wenst te leven naar eigen wetteloosheid en sharia regels en gebruiken. Wat de wetten van een land zijn dat maakt ze geen ene mallemoer uit, ze wensen te doen en laten wat ze goeddunkt. Dit met een dikke vinger in de richting van de autochtone bevolking in om het even welk land dan ook.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  11-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland promoot immigratie uit Afrika

  Nederland promoot immigratie uit Afrika

  Kabinet stemt kritiekloos in met Verklaring van Marrakesh

  Het had tot doel om de immigratie-belangen van landen aan beide kanten van de Middellandse Zee op de agenda te zetten en onderhandelbaar te maken. Het Rabat-Proces werd gezegend door de Europese Commissie en kreeg het mandaat om besluiten te nemen op het gebied van (im)migratie.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontvoerd, verkracht, vermoord en bij het vuil gegooid: het lot van christelijke kinderen in het islamitische Pakistan

  Ontvoerd, verkracht, vermoord en bij het vuil gegooid: het lot van christelijke kinderen in het islamitische Pakistan

  Screenshot_152

  Loslopend wild voor moslims in Pakistan: christelijke jongens en meisjes. Hier: feest van de eerste communie in een Pakistaanse katholieke gemeenschap.

  (Door: Raymond Ibrahim – Vertaling: E.J. Bron)

  “De haat achter de islamitische tranen” is de naam van een artikel dat “Frontpage-Magazine” al in februari publiceerde, dat echter in Europa tot nu toe geen enkele aandacht heeft gekregen. De auteur Raymond Ibrahim werkt niet alleen voor CBN-News, maar heeft ook meerdere boeken over christenvervolging in islamitische landen gepubliceerd. Naar aanleiding van de verkrachting van en de moord op een 8-jarig islamitisch Pakistaans meisje, die geleid hebben tot een schreeuw van verontwaardiging van politici, media en imams en de moslims in Pakistan, herinnert hij er aan dat zulke gruwelijke misdaden in Pakistan al jarenlang plaatsvinden met christelijke kinderen. Zonder dat iemand in het land, waarvan 99% van de inwoners islamitisch is, dat stoort. Hieronder een ingekorte vertaling van de tekst:
  meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije dwarsligger bij stiekeme migratieconferentie Afrika

  Hongarije dwarsligger bij stiekeme migratieconferentie Afrika

  Door  • 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėl kreeg groen licht van Putin voor aanval op Iraanse doelen Syriė’

  Israël kreeg groen licht van Putin voor aanval op Iraanse doelen Syrië’

  Mogelijk weken- of zelfs maandenlange militaire campagne om Iran uit Syrië te verdrijven – Iran verplaatst grote aantallen ballistische raketten naar Syrië

   
  Iran lijkt niet te buigen, en blijft nieuwe ladingen Fateh-313 raketten naar Syrië sturen. (Afbeelding: (3)).

  Afgelopen nacht bombardeerde de Israëlische luchtmacht zo’n 50 Iraanse doelen in Syrië, waaronder militaire bases en wapenopslagplaatsen op de luchthaven van Damascus. Dat was een reactie op de eerste Iraanse tegenaanval met 20 raketten op Israëlische posities op de Golanhoogte (1). Daarbij vielen geen slachtoffers. Volgens analisten heeft de Israëlische premier Netanyahu tijdens zijn bezoek aan president Putin gisteren in Moskou het groene licht gekregen voor de aanval op Iraanse doelen. Of dat klopt is nog niet zeker, maar de premier van de Joodse staat verklaarde niet zomaar dat hij ‘niet verwacht dat Rusland zal optreden tegen Israël’. Ook zijn er geen enkele signalen dat de Russen in Syrië de Iraniërs te hulp gaan schieten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sloophamer van bouwmeester Trump

  De sloophamer van bouwmeester Trump


  » Reageer (0)
  10-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

  De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

  Screenshot_129

  (Door: “ronald dunki”)

  Naast de feitelijke annexatie van Europa door de islam, worden wij bedreigd door een komende tsunami van Afrikanen die in eigen land geen toekomst hebben door de gigantische corruptie en de incompetentie van hun eigen overheden, maar vooral door de explosieve bevolkingsgroei die binnenkort met miljarden geschreven wordt!

  De westerse politiek verkeert al decennia in hoger sferen en denkt nog steeds in termen van ontwikkelingshulp in plaats van geboortebeperking. Onze minister Kaag staat te trappelen met ons nauwelijks gedekte chequeboek om Afrikaanse ‘shithole’ landen te verwennen,
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV slaat met de vuist op tafel: “Hagenaars ontvluchten eigen huis vanwege Marokkaanse kansparels!”

  PVV slaat met de vuist op tafel: “Hagenaars ontvluchten eigen huis vanwege Marokkaanse kansparels!”

  snapshot Foto: Marokkaanse jongeren hebben mot met de politie. Beelden uit Amsterdam.
  Door Tim Engelbart 9 mei 2018

  snapshot
  Foto: Marokkaanse jongeren hebben mot met de politie. Beelden uit Amsterdam.

  De PVV Den Haag is helemaal klaar met de treiterterreur dat Marokkaans straattuig heeft losgelaten op inwoners van Den Haag die rondom de Soestdijksekade wonen. De ene na de andere vlucht weg, en de PVV is dat spuugzat: “Onacceptabel!”

  De PVV neemt er geen genoegen mee dat Hagenaren die in de buurt van een shishalounge (een waterpijpcafé, voor de rest van Nederland) de Soestdijksekade wonen. Er is constant last van enorme overlast, en dat heeft al meerdere buurtbewoners weggejaagd. Tijd om daar eens paal en perk aan te stellen, vindt de lokale fractie van Geert Wilders’ partij:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Molenbeek: “Niet mijn taak iets met jihadistenlijst te doen”

  Burgemeester Molenbeek: “Niet mijn taak iets met jihadistenlijst te doen”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vorige week werd bij de geheime Verklaring van Marrakesh Nederland weggegeven aan Afrika
  Vorige week werd bij de geheime Verklaring van Marrakesh Nederland weggegeven aan Afrika

  Geheim, want omdat u het niet mocht weten.

  Stiekem, zo stiekem als de VVD.

  Achterbaks, zo achterbaks als Mark Harbers die de handtekening zette.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogans onbeantwoorde Arabische liefde

  Erdogans onbeantwoorde Arabische liefde

  door Burak Bekdil  •  10 Mei 2018


  In 2016 verspreidde het Turkse Directoraat Religieuze Zaken (Diyanet), de hoogste religieuze autoriteit in het land, stripboeken onder de kinderen van het land, waarin ze vertelden hoe glorieus het is om een islamitische martelaar te worden.

  De gebeurtenissen van de afgelopen maanden lijken te bevestigen dat de ambities van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan voor een door Turkije geleide 'oemma' (moslimgemeenschap) niet verwelkomd worden in de Arabische wereld. Deze opkomende tweedeling onder soennitische islamieten - Turkije, Saoedi-Arabië e.a. - is belangrijk voor het Westen.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  09-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Balkans Chronicles

  The Balkans Chronicles

  Arabist Hans Jansen(1942-2015) zei ooit: ‘Wie Islam zaait zal Sharia en Jihad oogsten’

  unnamed (4)

  Abdul Ala Maududi, de meest invloedrijke Pakistaanse denker van de 20e eeuw, schreef;”De Islam is niet alleen een religieuze overtuiging, maar een revolutionaire ideologie en de Jihad beroept zich op deze revolutionaire strijd,om overal ter wereld de staten en regeringen te vernietigen, die zich verzetten tegen de ideologie en het programma van de Islam.”…Islam/Jihad loopt op twee benen. Eén been wordt voorgesteld door de islamverweerders: de mensen die zich doctor noemen, goed Nederlands schrijven en spreken, en een rooskleurig portret ophangen van Islam als een “religie van vrede”. De gereedschappen van deze “intellectuelen” zijn leugens en bedrog. De terroristen vertegenwoordigen het andere been:deze groep voert de tweede fase van het moslim expansionisme uit.Alhoewel iemand die er niet van op de hoogte is zou kunnen denken dat deze twee groepen lijnrecht tegenover elkaar staan, maken beiden deel uit van hetzelfde plan en zijn ze feitelijk als de twee zijden van een muntstuk en erg afhankelijk van elkaar(”De Jihad is een plicht voor ELKE MOSLIM!”-Koran/soera 2, vers 216)…
  Meer lezen op:
  zij13051967.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.man op krukken

  man op krukken


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump brengt Iraanse ayatollahs aan de rand van de afgrond

  Trump brengt Iraanse ayatollahs aan de rand van de afgrond

  Afshin Ellian  9-5-2018


  e linkse, postmoderne journalisten van CNN en andere westerse media waren verdrietig over het einde van de nucleaire deal met de Iraanse ayatollahs. De westerse journalisten creëerden een sfeer van angst, alsof de wereld aan de rand van de afgrond staat. Ten onrechte: op wereldschaal stelt de militaire macht van Iran niets voor. De wereld staat niet aan de rand van de afgrond. President Donald Trump heeft ons behoed voor een mogelijke afgrond.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een burgemeester als Pauline Krikke? Daar moet je niet aan denken
  Een burgemeester als Pauline Krikke? Daar moet je niet aan denken
  Sylvain Ephimenco 

  © Trouw
  COLUMN

  De aanval met een mes door een Syrische man op drie passanten afgelopen zaterdag in Den Haag deed me denken aan een andere aanslag: in Marseille op zondag 1 oktober vorig jaar. 

  Rond 13.45 uur sprong een lichtgetinte man op twee jonge vrouwen die op een bank zaten. Met zijn mes keelde hij de eerste en stak hij de tweede in de buik terwijl hij ­‘Allahu Akbar’ brulde. Beide vrouwen overleden.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse rechtsstaat kraakt onder geweld asielzoekers

  Duitse rechtsstaat kraakt onder geweld asielzoekers

  Politie delft bijna onderspit tegen Afrikaanse asielzoekers

  » Reageer (0)
  08-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oh Oh Den Haag… Verbijstering over benoeming van VVD-faalbestuurder Pauline Krikke als nieuwe burgemeester

  Oh Oh Den Haag… Verbijstering over benoeming van VVD-faalbestuurder Pauline Krikke als nieuwe burgemeester

   

  Niets te lachen

  Foto: Pauline Krikke toen ze nog aan het roer stond bij het Scheepvaartmuseum. Ze werd ontslagen wetens intimidatie en luiheid. En deze VVD-dame wordt burgemeester van Den Haag. Hier valt niets meer te lachen. Foto: Scheepvaartmuseum

  Het is echt waar: Pauline Krikke is de nieuwe VVD-burgemeester van Den Haag. Verbijstering aan de ene kant en tegelijkertijd ook geen verrassing. Krikke is namelijk van de VVD en dankt haar hele mislukte carrière aan vriendjespolitiek. Krikke heeft een zeer omstreden verleden en werd ontslagen wegens intimidatie, directief gedrag en luiheid. Daarnaast werd ze verdacht van betrokkenheid bij drugshandel. 
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bepaalde immigrantengroepen sterk oververtegenwoordigd in Deense verkrachtingsstatistieken
  Bepaalde immigrantengroepen sterk oververtegenwoordigd in Deense verkrachtingsstatistieken

  In Zweden besloten de regering en het parlement in 2005 dat er geen statistieken bijgehouden mogen worden over het verband tussen afkomst en criminaliteit. In Denemarken is men echter blijven registreren en de cijfers tonen een zeer sterke oververtegenwoordiging van bepaalde buiten-Europese immigrantengroepen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg met dat verschrikkelijke Comité 4 en 5 mei!

  Weg met dat verschrikkelijke Comité 4 en 5 mei!

  De politiek-correcte wegpoetsers van onze oorlogsgeschiedenis
  Vrijheidsspeldjes 4 en 5 mei Comité

  Titelfoto: Vrijheidsspeldjes – Screenshot door redactie OpinieZ van website 4 en 5 mei Comité

  Het is gelukkig weer voorbij. De gruwel van 4 en 5 mei. En de weerzinwekkende aanloop ernaar toe. Dwaze, duistere dagen waarop ieder jaar opnieuw moet worden vastgesteld welke slachtoffers we dienen te herdenken en welke bevrijding te vieren.

  Nadat in 1987 de invulling en organisatie in handen kwam van het Nationaal Comité 4 en 5 mei zijn deze dagen veranderd in de meest gepolitiseerde van het jaar. Ik ken Nederlanders die hun land tijdens de meidagen liever ontvluchten.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE TELOORGANG VAN DE FORTUYNPRIJS

  DE TELOORGANG VAN DE FORTUYNPRIJS

  Column Ebru Umar: De teloorgang van de Fortuynprijs
  Column Ebru Umar: Dat zo iemand als 'Eus' een podium krijgt kan alleen in deugend Nederland

  Zoals Saskia Noort geen literair auteur is, is Özcan Akyol geen columnist. Ze hebben allebei wel een briljante marketingmachine achter zich waardoor ze omarmd worden door iedereen en z’n moeder. Trash verwarren met talent: je zou om minder van een brug springen. But then again: Good for them.

  Toch vraag je je af wat in Joost Eerdmans en Co gevaren is. Sinds hij Ehsan Jami op de Leefbaar Rotterdam-lijst zette (85 voorkeurstemmen oid), is afkomst opeens een verdienste en wordt er niet meer gekeken naar talent, vaardigheden of toegevoegde waarde. In dat licht bezien is het verklaarbaar dat dit jaar de crimineel gone mediapersonality uit Deventer genomineerd is voor de Pim Fortuynprijs.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  07-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walgelijk! Verzorger “bekeert” 87-jarige Joodse patiėnt tot de islam in Amsterdamse moskee

  Walgelijk! Verzorger “bekeert” 87-jarige Joodse patiënt tot de islam in Amsterdamse moskee

   

  patientblauwemoskee

  Foto: De 87-jarige Joodse patiënt die zich tot de islam "bekeerd" heeft. Bron: Screenshot Blauwe Moskee / Facebook.

  Een uiterst kwestieus verhaal, dit. Een 87-jarige Joodse man die ze niet allemaal meer op een rijtje heeft zou zich afgelopen week hebben bekeerd tot de islam. De man die hem tot het geloof zou hebben gebracht, is zijn eigen medische verzorger. In Saudi-Arabië? Nee, gewoon in Amsterdam.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dubieuze financiering van de nieuwe megamoskee in Kortrijk

  De dubieuze financiering van de nieuwe megamoskee in Kortrijk


  » Reageer (0)
  06-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steekpartij in Den Haag, falende overheid en falende media veroorzaken verwarring en … erger

  Steekpartij in Den Haag, falende overheid en falende media veroorzaken verwarring en … erger

          

  Gisteren plaatsten wij een artikel over de rol en  taak van de media als het gaat om de burger voor – en in te lichten over wat er in Nederland gebeurt. Dat de MSM in het land sterk worden beïnvloed door de overheid, zich gewillig, zoals ook het merendeel van de burgerij laten verleiden tot gauw weer vergeten van zaken die ons allen aangaan, ook dat is niet nieuw.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld tegen nonnen in Bethlehem in ‘Palestina’, de media zwijgen

  Geweld tegen nonnen in Bethlehem in ‘Palestina’, de media zwijgen

  Elke Israëlische kleinigheid tegen christenen, echt of verondersteld, haalt internationaal de krantenkoppen. Het is natuurlijk iets anders, wanneer zoiets in de Palestijnse gebieden gebeurt, zoals nu speelt in een klooster in Bethlehem.

  Denk bijvoorbeeld aan de incidenten met antichristelijke graffiti, die in Jeruzalem door een handvol radicaal-Joodse jongeren op kerken werden gespoten. Hoe verontrustend die incidenten ook waren, er werd geen echte schade aangericht, en zowel de autoriteiten als de plaatselijke Joodse gemeenschap stonden snel achter de beschadigde kerken.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

  Hoe onze Duitse kinderen worden getreiterd door islamitische medeleerlingen: en niemand komt voor ze op

  Screenshot_48
  Wie in de pauze een broodje worst eet, wordt bespuugd.

  (Door: Peter Helmes – Vertaling: Theresa Geissler)

  “Vandaag was er oudergesprek op de school van mijn zoon. Zoals ik al eens vermeldde, is hij het enige kind zonder migratieachtergrond in zijn klas. In het gesprek met de onderwijzeres en de maatschappelijk werker ben ik er nu eindelijk achter gekomen waarom mijn zoon nooit de door mij in zijn broodtrommel meegegeven broodjes, appels en kleine toetjes heeft opgegeten, maar ik de hele troep ’s avonds steeds bij het afval kon gooien…”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  05-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

  Duitsers kunnen maar 4 gevechtsvliegtuigen inzetten, geld Defensie gaat op aan Immigratie

  Geen grap: Bezemstelen op pantservoertuigen, in plaats van echte kanonnen – Geweren soldaten zo slecht, dat raken van doelwit vrijwel onmogelijk is – Militairen moeten het met communicatie apparatuur uit de jaren ’50 doen

   
  Onder de vakkundige leiding van de Duitse minister van Defensie Ursula von der Leyen is de Bundeswehr het lachertje van Europa geworden. (afbeelding: (2)).

  De regering van de Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft al jaren geleden een duidelijke prioriteitenomslag gemaakt, waarbij er enorm wordt bezuinigd op ‘overbodig’ geachte zaken zoals infrastructuur en defensie, en jaarlijks inmiddels vele tientallen miljarden euro’s worden uitgegeven om enorme aantallen kansloze moslimmigranten het land binnen te halen en te onderhouden. Een van de gevolgen is dat de luchtmacht nog maar 4 inzetbare Eurofighter gevechtsvliegtuigen heeft om het Duitse luchtruim te verdedigen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erdogan in zijn hemd – kan nergens in Europa spreken

  Erdogan in zijn hemd – kan nergens in Europa spreken

  Erdogan
  Bij de aankondiging van nieuwe vervroegde verkiezingen (op 24 juni) in Turkije kondigde de Turkse president Erdogan uitdagend aan dat hij ook in de EU campagne voeren zou, ondanks dat hem te verstaan gegeven was dat hij daarvoor niet welkom zou zijn. Grote woorden volgden.

  Natuurlijk heeft Erdogan die woorden niet ingeslikt – hij lijkt alleen vergeten te zijn dat hij ze ooit uitsprak. Vandaag meldde de Turkse pers:
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  04-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links?

  Waar komt dat toch vandaan, die hemeltergende drammerigheid van links?

  Screenshot_298

  (Door: “The Edgy Veggie”)

  Ik heb al sinds jaar en dag een schurfthekel aan links. Dat is niet eens zozeer vanwege hun gedachtegoed, maar meer vanwege het feit dat de vertegenwoordigers van links vrijwel altijd verongelijkte, drammerige, van hun eigen gelijk overtuigde zuurpruimen zijn.
  Meer lezen op:
  theedgyveggieweb.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende Wilders noemt Nederland “ziek land” omdat klaag-Marokkanen hun advocatenkosten vergoed krijgen

  Woedende Wilders noemt Nederland “ziek land” omdat klaag-Marokkanen hun advocatenkosten vergoed krijgen

   

  wilders-dubbelenationaliteit
  Foto: Geert Wilders bij Zoomin.TV.

  Volgens de PVV-leider is ons land “ziek”, aangezien de Raad van State heeft besloten dat de Marokkanen die zich een slachtoffer waanden van Geert Wilders’ uitspraak dat dit land toe zou moeten naar “minder, minder, minder Marokkanen” recht hebben op een vergoeding van advocaatkosten die ze gemaakt hebben. “De overheid financiert het beknotten van de vrijheid van meningsuiting,” stelt een verbouwereerde Wilders.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  03-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80 procent politieagenten in Zweden denkt er over ander werk te zoeken

  80 procent politieagenten in Zweden denkt er over ander werk te zoeken

  'De politie is in crisis, we verliezen de strijd tegen criminaliteit, dit gaat in een ramp eindigen'


  Politieagenten in Zweden luiden de noodklok omdat ze vinden dat er sprake is van een crisis binnen de politie. Maarliefst tachtig procent van de agenten overweegt te stoppen met het werk omdat ze het geweld en de druk niet meer aankunnen, het aantal moorden stijgt gigantisch en het tekort aan agenten wordt steeds groter, meldt het Noorse NRK (een Noorse staatsomroep) op basis van gesprekken met Zweedse agenten. Maar verantwoordelijke Zweedse politici weigeren te spreken over ‘een crisis’ en vinden het ‘veel te ver gaan om te spreken van een crisis’.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiėrs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

  Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiërs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

  Posted op mei 3, 2018  door Fubar 


  Welkom

  In Baden-Württemberg werd een politieoperatie afgelast nadat ongeveer 200 migranten geweld gebruikten om de deportatie van een Congolese man te voorkomen dinsdag, meldt The Local.

  De 23-jarige man zou worden gedeporteerd van de plaats waar hij verbleef, een opvangcentrum voor kolonisten in het stadje Ellwangen.

  Maar de politie besloot zich terug te trekken nadat zo’n 200 migranten hadden geprobeerd de detentie te voorkomen en sommigen van hen met geweld dreigden. De drie patrouillewagens beseften dat ze in de minderheid waren en de agenten waren te bescheten om hun wapens te gebruiken tegen de vijandelijke soldaten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ondraaglijke geheimen rond de import van de radicale islam

  De ondraaglijke geheimen rond de import van de radicale islam

  Door Roderick Veelo 3-5-2018

  Heilige identiteiten
  Toen de politicologe Machteld Zee in 2016 publiceerde over de financiering van Europese moskeeën door ultraorthodoxe Golfstaten werd een debat hierover in de kiem gesmoord. De politicologe werd uitgemaakt voor 'islamofoob' en iemand met 'xenofobe denkbeelden'. Geen inhoudelijk debat, wel een persoonlijke aanval onder leiding van Annelies Moors en Martijn Dekker, het antropologisch neusje van de zalm in Amsterdam. 
  Verdachtmakingen bewezen al vaker hun effectiviteit tijdens allerhande politieke zuiveringen en werkten nog steeds. Machteld Zee liet de aanval op haar persoon voor wat het was, zegde alle interviews af en trok zich terug om verder te gaan met haar onderzoek.
  Meer lezen op:
  rtlz.nl


  » Reageer (0)
  02-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: Joodse symbolen verdwijnen overal in Europa

  Giulio Meotti: Joodse symbolen verdwijnen overal in Europa

  Joodse symbolen verdwijnen uit de Europese steden. De interm burgemeester van Toulouse en de enige Jood in de gemeenteraad, Aviv Zonabend, zei dat alle Europese Joden hun keppel moeten verbergen en dat “de toekomst van het Joodse volk in Europa hopeloos is.”

  Nadat de Duits-Joodse leider Josef Schuster zijn geloofsgenoten adviseerde geen keppel in Duitsland te dragen, zei Zonabend: “Alleen in Duitsland? We moeten die overal in Europa afnemen.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJSKOUDE ONTVANGST VOOR MERKEL IN WASHINGTON

  IJSKOUDE ONTVANGST VOOR MERKEL IN WASHINGTON

  Screenshot_243

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  Nog nooit na 1945 werd een Duitse Bondskanselier zo ijzig ontvangen als Merkel. Dat betekent feitelijk haar politieke einde. Want in Europa gaat er niets zonder de VS. De volkerenmoordenares Merkel zal dat snel gaan merken. “Europa’s zwakste schakel”- zo hard rekenen de media in de VS af met Angela Merkel.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  01-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste daders van verkrachtingen van buitenlandse origine

  Meeste daders van verkrachtingen van buitenlandse origine

  Zweeds advocate Elisabeth Fritz heeft opgeroepen de waarheid onder ogen te zien omtrent de daders van seksueel geweld in Zweden. Volgens Fritz worden de meeste verkrachtingen gepleegd door allochtonen. Toen ze hier onderzoek naar wilde doen, kreeg ze te horen dat daar geen statistieken van bestaan. “Het is tijd om na te gaan hoe de daders van verkrachtingen eruit zien.”

  Zweden wordt de laatste maanden geteisterd door een golf van seksueel geweld. De overgrote meerderheid van de groepsverkrachtingen in Zweden zou worden gepleegd door mannen met een migratieachtergrond. Volgens niet officiële cijfers -Zweden houdt immers geen statistieken bij over de achtergrond van de daders – zou zo’n 85 procent van de daders een migratieachtergrond hebben.
  Meer klezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  30-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Dekker (VVD) weigert lijst met subdieverstrekkers salafistenmoskeeėn te openbaren

  Minister Dekker (VVD) weigert lijst met subdieverstrekkers salafistenmoskeeën te openbaren

  Zoals dat hoort in de transparante en open democratie Nederland, dat gave land


  Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker (VVD) wil de lijst met dubieuze financiers van Nederlandse moskeeën niet bekend maken. Dat zei de bewindsman vanmorgen in het door de staat gesubsidieerde VVD-propaganda-staatstelevisieprogramma WNL Op Zondag van publieke omroep WNL (VVD). “Bepaalde landen hebben die informatie aan ons gegeven. Dat is gegaan via het diplomatieke verkeer. Ook met de afspraak dat die informatie niet zomaar op straat wordt gegooid”, aldus Dekker. “Als je dat gaat doen droogt je bron heel snel op. We kunnen deze landen niet dwingen om deze informatie te geven. Het gaat op basis van vrijwilligheid en vertrouwelijkheid.”
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geweld in Gaza en Somaliė

  Geweld in Gaza en Somalië

  Gaza en Somalië
  Is geweld tegen de bevolking van Gaza en Somalië te vermijden? Toon Kasdorp zet het in een ander perspectief.

  Zolang Somalische piraten gevangenisstraf in Nederland en andere westerse landen geen afschrikwekkend vooruitzicht vinden, zolang hun niets anders kan gebeuren dan dat ze hun wapens kwijtraken en ze dan vrij naar huis mogen of beter nog, in Nederland mogen blijven, zolang zal de piraterij in de Golf van Aden gewoon door gaan. De downside is te laag, de opbrengst is te hoog en wapens zijn te goedkoop. Ook al wordt de pakkans groter, dan schrikken de mogelijk gevolgen nog steeds niet voldoende af. Zouden de marines van de Europese landen op grond van internationale verdragen de bootjes uit het water mogen schieten, dan zou dat een hoop schelen. Nog beter zou het zijn om de kustplaatsen in Somalië van waaruit de piraten vertrekken met de grond gelijk te maken. Maar ook al zou er eerst gewaarschuwd worden, zodat de burgers die daar wonen zouden kunnen vluchten, dan nog zou dat levens kosten van onschuldigen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeentelijke moskeepolitiek rond As-Soennah Moskee is totaal mislukt
  Gemeentelijke moskeepolitiek rond As-Soennah Moskee is totaal mislukt

  Door Carel Brendel, 29 april 2018

  Jihadverdediger Othman al-Khamis (rood omcirkeld) tussen de vrijwilligers van As-Soennah.

  Waarom mocht sjeik Fawaz Jneid geen eigen moskee bouwen en kreeg hij een gebiedsverbod voor de Haagse wijken Schilderswijk en Transvaal, terwijl het gemeentebestuur tegelijkertijd een “strategische samenwerking” aanging met zijn vroegere werkgever As-Soennah? Die vraag kwam gisteravond bij mij op tijdens het kijken naar de reportage van Nieuwsuur, dat samen met NRC Handelsblad een kijkje nam achter de schermen van de grootste salafistische moskee in Den Haag.
  Meer lezen op:
  carelbrendel


  » Reageer (0)
  29-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėlische gezant in VN: ‘Iran heeft 80.000 sjiitische strijders geronseld in Syriė’

  Israëlische gezant in VN:  ‘Iran heeft 80.000 sjiitische strijders geronseld in Syrië’

  De ambassadeur van Israël aan de Verenigde Naties heeft donderdag tegen de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties dat Iran ten minste 80.000 sjiitische strijders heeft aangeworven, die zij trainen op een militaire basis op iets meer dan 8 km van Damascus.

  De Israëlische ambassadeur bij de U.N. Danny Danon hield een kaart omhoog terwijl hij de Veiligheidsraad vertelde dat Iran de trainingsbasis had opgezet (plaatje hierboven).
  Meer lezen op:
  brabosh.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijheid van godsdienst in gevaar in Belgiė

  Vrijheid van godsdienst in gevaar in België


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergraving Openbaar bestuur – profiteurs, jankverhalen en emoties

  Ondergraving Openbaar bestuur – profiteurs, jankverhalen en emoties

  Openbaar bestuur 

  De kracht van het Openbaar bestuur zou moeten zijn dat het objectief zaken weegt alvorens actie te ondernemen en beleid te voeren. Maar de actiegroep We are here en hun ondersteuners tonen dat dat een wassen neus is. Dat is tegenwoordig kenmerkend voor veel, en speciaal als het over emoties gaat.

  Dat het openbaar bestuur faalt wordt mede veroorzaakt door het complete falen van de rechterlijke macht in de ondersteuning van het gezag. Alle gezagsuitoefening moet wijken voor emotionele reflexen, de uitspraak gisteren dat de krakers in de Amsterdamse Rudolf Dieselstraat is er een voorbeeld par excellence van
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  28-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ohnoes! Oikofobie slaat toe onder studenten

  Ohnoes! Oikofobie slaat toe onder studenten

  Om het maar met een goed Nederlands spreekwoord te zeggen: the fish rots from the head. De toekomstige generatie leiders en vertegenwoordigers van het koninkrijk in het buitenland schaamt zich kapot voor hun eigen afkomst: lees dit stuk over "sorry I'm dutch, I'm boring". Blijkbaar zijn de studentjes van nu zo geïndoctrineerd door de linkse staatsomroep en oikofobe kranten dat we een stom onbetekend racistisch koloniaal haatland zijn dat ze engels spreken om hun afkomst te verbergen. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.etuigen van in elkaar gedraaide gifgasaanval in Syriė opgevoerd in Den Haag. Zo ontmaskeren ze de leugens van het Westen

  Getuigen van in elkaar gedraaide gifgasaanval in Syrië opgevoerd in Den Haag. Zo ontmaskeren ze de leugens van het Westen

  Rusland heeft donderdag in Den Haag 15 getuigen opgevoerd die duidelijk moesten maken dat er op 7 april in de Syrische stad Douma geen gifgasaanval heeft plaatsgevonden.

  Meerdere mannen zeiden dat er geen aanval met chemische wapens is geweest en dat er geen slachtoffers waren. Meerdere getuigen gaven aan dat zij als arts in het ziekenhuis van Douma, nabij Damascus, werkten.

  Eén van hen is Muvaffak Nasrim. Hij zei dat er die dag verschillende mensen waren binnengebracht met ademhalingsproblemen omdat ze stof en rook hadden ingeademd tijdens een luchtaanval.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  27-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland wordt van jou niet beter, Jerry Afriyie

  Nederland wordt van jou niet beter, Jerry Afriyie

  Beste Jerry

  Op 19 april maakte het Openbaar Ministerie haar beslissing bekend: de mensen die in december de A7 naar Joure hebben geblokkeerd om een anti-Zwarte-Piet demonstratie in Dokkum te verhinderen, worden vervolgd. Uiteraard genereerde dat bij jou, oprichter en boegbeeld van de Zwarte-Piethatende stichting “Nederland Wordt Beter” grote instemming en vreugde.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdubbeling salafistische predikers in Nederland op vier jaar tijd

  Verdubbeling salafistische predikers in Nederland op vier jaar tijd

  Verdubbeling salafistische predikers in Nederland op vier jaar tijd
  Het aantal salafistische moskeeën en predikers in Nederland verdubbelde in de afgelopen vier jaar. Ook blijkt dat de Nederlandse regering bovendien goed op de hoogte was van de geldstromen, die vanuit de Golfstaten naar deze moskeeën vloeiden, maar deze informatie achterhield. Dat blijkt uit onderzoek van NRC Handelsblad en het reportageprogramma Nieuwsuur.

  Gisteren onthulden NRC Handelsblad en het reportageprogramma Nieuwsuur dat de opeenvolgende Nederlandse regeringen al sinds 2010 goed op de hoogte zijn van geldstromen van conservatief-islamitische landen, zoals Qatar, Saoedi-Arabië en Koeweit, naar moskeeën en organisaties in Nederland.
  Meer lezen op:
  sceprt.net
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachter Mohammed nog steeds in Nederland

  Verkrachter Mohammed nog steeds in Nederland

  Overheid doet inderdaad niets


  » Reageer (0)
  26-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het voorwoord van wijlen Hans Jansen bij “EURABIĖ” (2007) van Bat Ye’or
  Het voorwoord van wijlen Hans Jansen bij “EURABIË” (2007) van Bat Ye’or

  Dit boek is eigenlijk geen boek maar een dossier. Het is een dossier dat iets ongeloofwaardigs wil aantonen, en van de lezer verwacht dat hij bereid is de rol van jurylid te vervullen. Er is in dit dossier namelijk sprake van een ernstige beschuldiging: Europa zou stelselmatig en mogelijks zelfs welbewust ontdaan worden van haar eigen identiteit.

  Europa, vreest Bat Ye’or, is aan het veranderen in een werelddeel dat beter Eurabië dan Europa genoemd zou kunnen worden, vanwege de diepgaande en groeiende invloed die de normen en waarden van de Arabisch-islamitische wereld er uitoefenen. Deze transformatie, meent zij, gaat ten koste van de traditionele Westerse normen en waarden van openheid, waarheidsliefde, gelijkberechtigdheid van een ieder, secularisme, vrijheidszin, vrijheid van godsdienst en meningsuiting, mensenrechten, en natuurlijk vooral de scheiding van kerk en staat dan wel godsdienst en politiek.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn draagt een keppel” betoging afgeblazen na antisemitische bedreiging
  Berlijn draagt een keppel” betoging afgeblazen na antisemitische bedreiging

  Screenshot Twitter

  De zogeheten “Berlijn draagt een keppel” betoging ter ondersteuning van de Joden in Duitsland werd gestopt na bedreigingen aan deelnemers.

  Nadat een Syrische immigrant een Israëlisch staatsburger met een keppel had aangevallen vorige week in Berlijn, lieten de reacties niet lang op zich wachten. De controversiële bondskanselier Angela Merkel is onder andere naar voren getreden en veroordeelde het als een “andere vorm van antisemitisme”, dat wil zeggen een “andere vorm” die het land wordt binnengebracht door migranten van Arabische origine. Merkel was ook van mening dat de strijd voor de joden een centraal thema is in Duitsland, hoogstwaarschijnlijk vanwege de “eeuwige schuld” die de Duisters met zich mee moeten dragen vanwege de holocaust.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaal van Joods restaurant niet veroordeeld voor terrorisme: niet genoeg bewijs

  Vandaal van Joods restaurant niet veroordeeld voor terrorisme: niet genoeg bewijs

   

  Restaurant_1
  Foto: Een antisemitische vandaal slaat even doodleuk de ruiten van een joods restaurant in Amsterdam in. Bron foto: screenshot video AT5

  Soms begrijp ik ook het hele juridische proces niet meer en zeker niet de functie van ons juridisch systeem als iemand met buitengewoon specifiek antisemitisch motief een Joods restaurant kapot maakt en er dan gewoon mee weg komt. Het heeft een racistisch-, antisemitisch- en terroristisch motief. Zeker, het gaat niet om een bom of iets dergelijks, maar dat doet niet af aan de feiten. Toch wordt hij daarvoor niet veroordeeld.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  24-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinetten Rutte sinds 2010 op de hoogte van geldstromen Golfstaten naar Nederlandse moskeeėn

  Kabinetten Rutte sinds 2010 op de hoogte van geldstromen Golfstaten naar Nederlandse moskeeën

  Regering zat onderzoek - waar Den Haag zelf opdracht voor gaf - dwars


  Zeker dertig islamitische organisaties in Nederland hebben de afgelopen jaren financiering aangevraagd in ‘onvrije’ Golfstaten of hebben daadwerkelijk geld ontvangen uit deze landen. Het gaat om miljoenen euro’s uit Koeweit en Saudi-Arabië. Dat blijkt uit informatie die de overheid jarenlang geheim heeft gehouden maar waar NRC Handelsblad en Nieuwsuur de hand op wisten te leggen.

  De informatie betreft drie lijsten met namen van Nederlandse moskee-organisaties die in Golflanden om financiering hebben gevraagd. Koeweit en Saudi-Arabië informeren het ministerie van Buitenlandse Zaken hierover vertrouwelijk sinds 2010. Een van de lijsten bevat concrete betalingen aan moskeeën met bedragen, nauwkeurig tot op de komma.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZDF verslaggever in Douma: Chemische aanval lijkt inderdaad in scene gezet

  ZDF verslaggever in Douma: Chemische aanval lijkt inderdaad in scene gezet

  Getuigen: Door het Westen gesteunde moslimrebellen vermoordden mensen met chloorgas, filmden dat, en beweerden daarna dat dit een chemische aanval van Assad was - Britse oud-admiraal tegen BBC over Syrië: We moesten ook al liegen over oorlog in Bosnië

   
  Inzet: Dit jongetje werd op de Westerse journaals getoond als ‘slachtoffer’ van de chemische aanval. Later verklaarde hij echter dat hij alleen maar water over zich heen kreeg gegooid. (3)

  Er is zowaar nog een eerlijke journalist bij de Westerse reguliere propaganda media: de Duitse topcorrespondent Uli Gack heeft tijdens zijn verslag voor het journaal van de ZDF –de grootste publieke zender bij onze Oosterburen- de meeste kijkers geschokt door te stellen dat ‘de chemische aanval in Douma hoogstwaarschijnlijk in scene is gezet. Heel veel mensen hier lijken daar erg van overtuigd.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  23-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan duizend bootvluchtelingen gered op Middellandse Zee in amper twee dagen tijd

  Meer dan duizend bootvluchtelingen gered op Middellandse Zee in amper twee dagen tijd

  Het wordt zomer, vluchtelingenstroom van Libië naar Italië zwelt aan

  Meer dan duizend migranten zijn de afgelopen twee dagen gered op de Middellandse Zee. Minstens elf mensen overleefden de overtocht niet.

  De Italiaanse kustwacht gaf zaterdag en zondag leiding aan de redding van circa negenhonderd mensen, zei een woordvoerder maandag. De Libische kustwacht meldde nog eens 263 personen te hebben onderschept. Die migranten zijn teruggebracht naar Libië, waar chaos heerst sinds de opstand die leidde tot de val en dood van dictator Muammar al-Kaddafi in 2011.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: gestoorde Iraanse moraliteitspolitie slaat meisje in elkaar vanwege ‘loszittende hoofddoek

  Video: gestoorde Iraanse moraliteitspolitie slaat meisje in elkaar vanwege ‘loszittende hoofddoek

   
  vlcsnap-2018-04-21-12h05m23s876

  Foto: Een Iraanse vrouw wordt mishandeld omdat haar hoofddoek 'te los' zit. Bron: Masih Alinejad / Twitter.

  Gewoon op straat wordt een doodgewoon Iraans meisje ineens van alle kanten belaagd door een zogenaamde ‘moraliteitspolitie’. En die grote overmacht begint het meisje dan overal te trappen, te slaan en vast te houden. De reden? Haar hoofddoek zat de islamitische radicalen niet strak genoeg om haar hoofd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  22-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse jongen door moslimleerlingen mishandeld en uitgescholden voor ‘Duits zwijn’

  Duitse jongen door moslimleerlingen mishandeld en uitgescholden voor ‘Duits zwijn’

  Duitsland, april 2018

   Duitse jongen door moslimleerlingen mishandeld
  Op een school in de multiculturele wijk Berlin-Mitte wordt een Duitse jongen al jaren gepest en mishandeld omdat hij Duits is. Hij wordt uitgemaakt voor ‘Duits zwijn’ en ‘Duitse aardappel’. Verreweg de meeste kinderen op de school zijn moslimkinderen. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open soldatenbrief aan Links Nederland

  Open soldatenbrief aan Links Nederland

  soldatenbrief

  Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben dan is het vaak niet positief.

  Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging  omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor zorgt dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  21-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Fuck islamitisch onderwijs op marmeren vloeren en onder kroonluchters

  Ebru Umar - Fuck islamitisch onderwijs op marmeren vloeren en onder kroonluchters

  hup ebru                    

  Terwijl Marco Pastors de knuppel in het hoenderhok gooit door te stellen dat onderwijzers op Rotterdam Zuid meer zouden moeten verdienen omdat ze harder moeten werken om het beste uit kinderen te halen, wordt er elders in Rotterdam gesmeten met geld richting het onderwijs. 

  Nou ja, richting het onderwijs? Het zal eens niet zo zijn dat de geldsmijterij richting de islamisering gaat. Want terwijl de hele wereld en de omliggende sterrenstelsels allang weten dat islamitisch onderwijs het slechtste uit kinderen haalt, verkeren we in Nederland na decennia van islamitische horror nog steeds in de ontkenningsfase. Islamitisch onderwijs en islamisering van onze bevolking worden ons door de strot geduwd.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanhoudende vrouwenhaat bij terrorisme-aangeklaagde Marokkaan in Finland – bespot en beledigt zijn slachtoffers

  Aanhoudende vrouwenhaat bij terrorisme-aangeklaagde Marokkaan in Finland – bespot en  beledigt zijn slachtoffers


  Terreuraanval in Turku, Finland. Foto: Twitter

  Momenteel speelt zich het proces af tegen de moslim die met een mes twee vrouwen heeft vermoord in Turku, Finland. Hoon, gelach en weigering om het hof te gehoorzamen hebben ertoe geleid dat de islamiet uit de rechtszaal werd gedragen. Een langdurige vrouwenhaat is het motief, volgens een psychoanalyticus.

  Door: Anna Ernius – Vertaling: ‘Rommel’

  Abderrahman Bouanane, een 18-jarige Marokkaanse asielzoeker, werd in augustus verleden jaar in Turku gearresteerd voor een terroristische aanslag, waarbij het vermoeden bestaat dat alleen vrouwen het doelwit waren. Bij de aanval werden twee vrouwen gedood en acht personen verwond, van wie zes vrouwen. Nu wordt Abderrahman Bouanane door de districtsrechtbank Turku aangeklaagd voor twee moorden met terroristische doeleinde.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM BIJ DE VIERDE ZUIL!

  WELKOM BIJ DE VIERDE ZUIL!

  Screenshot_3
  (Door: Petra de Geus)

  De islamiseringsmachine draait op volle toeren. Het cordon sanitaire rondom de enkele partijen die zich tegen de corrupte gevestigde orde durven op te stellen, heeft in Rotterdam weer een nieuw voorlopig hoogtepunt gevonden. Was eerst het “volkse” PVV het doelwit, nu moet ook het eloquente Forum het ontgelden. Het maakt voor het goedmenschelijk establishment blijkbaar niet uit wat je doet of hoe je het doet: buitengesloten word je toch. Buitensluiten lijkt het nieuwe polderen. En ook buiten de politiek, in bestuurlijk Nederland, is het cordon sanitaire tegen de “populisten” hevig. Ooit was Nederland een verzuild land, opgedeeld in religieuze stromingen. Toen kwam de secularisatie en daarna de islamisering. Is het tijd voor een nieuwe zuil, een tegenwicht tegen de monoculturele deugers? Zoals de Franse schrijver Karr zei: Hoe meer er verandert, hoe meer er hetzelfde blijft.
  Meer lezen op:
  eljbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse president Macron pleit voor Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa

  Franse president Macron pleit voor Eurafrika: 200 miljoen migranten naar Europa

  ‘We staan nog maar aan het prille begin van ongekende volksverplaatsingen, die paradoxaal genoeg het gevolg zijn van de Westerse ontwikkelingshulp aan Afrika’ – ‘Europeanen moeten door kruising met Afrikanen gemengd ras worden’ – ‘Dit betekent wel het einde van de sociale zekerheid in Europa’


  Emanual Macron (Afbeelding: (2)).

  De Franse president Macron, één van de topfiguren van de extreemlinkse globalistische kabaal, heeft opnieuw zijn ware kleuren laten zien door afgelopen zaterdag in een TV interview te zeggen dat Europa zich moet opmaken voor een ‘ongekend aantal’ migranten uit Afrika, omdat het lot van Europa en Afrika ‘met elkaar verbonden zijn’. Kortom: Macron wil ‘Eurafrika’ creëren, en wees in dat kader op de Frans-Amerikaanse journalist Stephen Smith, die volgens de president ‘geweldig goed beschrijft’ hoe er in de komende 30 jaar tussen de 150 en 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen emigreren.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  20-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse topeconoom: asielinvasie kost Duitsland zeker 1.000 miljard euro

  Duitse topeconoom: asielinvasie kost Duitsland zeker 1.000 miljard euro

  Het Duitse weekblad Focus liet in haar laatste uitgave de Duitse hoogleraar en econoom Hans Werner Sinn aan het woord over onder andere de economische gevolgen van de invasie van migranten. Dit proces is vanaf 2015 met het schenden van de Europese verdragen door Bondskanselier Angela Merkel in een versnelling gekomen. Het was tot op heden nog onduidelijk hoe groot de economische schade wel niet was en de hoogleraar brengt hier verandering in door enige indicatie te geven middels cijfermateriaal en achtergronden.
  Meer lezen op:
  re-act.be


  » Reageer (0)
  19-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.

  Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.


  Foto: New York Post

  Hoe een zwarte Afrikaanse vluchteling met een mes in het midden van het Hamburger treinstation het hoofd van een baby afsnijdt, de Duitse moeder neersteekt, maar de politici en de pers deze wrede “gebeurtenis” gewoon niet willen melden.

  We kennen de beelden uit Afrika van steniging, onthoofding en verbrandingen die deel uitmaken van het dagelijks leven daar.

  Maar als zoiets midden in Hamburg gebeurt, en met een Duitser, dan wordt er een dekmantelkartel gevormd, zoals gebeurde bij de gruwelijke moord op Sandra P en haar baby op 12 april op Jungfernstieg in Hamburg, zoals onderzoek naar de Truth24 heeft aangetoond.
  Meer lezen op:
  nieuwsfrequent.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

  Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

   

  anjameulie-bij1
  Foto: Anja Meulenbelt op een partijbijeenkomst van BIJ1. Bron: BIJ1 / Instagram.

  Volgens een nieuw extremistisch filmpje is de wetenschap eigenlijk een racistisch ‘wit’ fenomeen welke als doel heeft om zwarte mensen te onderdrukken. Deze complottheorie brengt BIJ1-grootmoeder Anja Meulenbelt te berde op haar social media-kanalen.
  Het gaat weer eens lekker met Anja Meulenbelt, de beschermvrouwe van Sylvana Simons bij de wappiewappievereniging BIJ1. Terwijl die partij bezig is met het aanpakken van het zéér grote probleem van hangouderen (kuch), blijft Anja Meulenbelt gewoon on message en gaat ze door met het kerndoel van de partij: het bestrijden van racisme.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

  Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

  Screenshot_240

  (Door: The Edgy Veggie)

  Wat is er voor nodig om een groot deel van de Nederlandse bevolking te doen inzien dat het ongebreideld binnenhalen van niet-westerse vluchtelingen en migranten een ontwrichtend effect heeft op onze economie en maatschappij?

  Dat veel niet-westerse (veelal islamitische-) immigranten niet- of in het meest gunstige geval moeizaam integreren in een moderne welvaartsstaat als Nederland, wisten we al een tijdje. Eigenlijk waren we het er wel over eens dat hun integratie voor een groot deel was mislukt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren
  Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren

  De kritiek van Bart De Wever op Lieven Boeve is totaal ongeloofwaardig


  » Reageer (0)
  18-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

  Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld


  Beieren, vluchtelingenoproer, screenshot FB

  In Fürstenfeldbruck, Beieren, is er een tumult geweest in het centrum van de stad. De asielzoekers eisten betere omstandigheden in hun huisvesting tijdens een demonstratie. Volgens de politie waren sommigen van hen agressief.

  In Fürstenfeldbruck demonstreerden zo’n 150 asielzoekers tegen de omstandigheden in hun vluchtelingentehuis. De protesten begonnen vroeg op woensdagochtend in de logementen, waar de beveiliging de politie belde, en de asielzoekers verhuisden vervolgens van hun logement naar het stadhuis van Fürstenfeldbruck. Een grote politiemacht was in actie. Volgens de ambtenaren, waren de demonstranten agressief. Er was ruzie en massale files
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie, asiel en de lakmoesproef

  Migratie, asiel en de lakmoesproef

  asiel

  Het is even slikken. Ze zijn er wel, echte vluchtelingen. En dat we die asiel verlenen is niet meer dan een uiting van beschaving. Inderdaad, naar rato van redelijkheid nog steeds, maar toch. Doch deze week wordt een familie Afghaanse christenen uitgezet. Naar … Afghanistan. Want dat land is volgens de IND veilig genoeg.

  Zelfs als je – zoals de IND zegt – reden hebt aan te nemen dat het hier gaat om schijnbekeerlingen, dan nog heeft ook de IND de schijn tegen. Duizenden loslopende jongemannen uit Afghanistan zijn ons land – en onze buurlanden – sinds 2015 binnen gedwarreld. Maar dit gezin met drie dochters, dat aantoonbaar hard bezig is te integreren in Burgum (Fr.) moet nu worden uitgezet. Met voorrang, kennelijk.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?
  Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?

  Afgelopen maandag verbaasde RTL heel Nederland door te stoppenmet het uitzenden van Zwarte Piet. Dit besluit is opmerkelijk, omdat vorig jaar nog juist bewust werd gekozen voor het behoud van Zwarte Piet. Als zulke grote beleidswijzigingen opeens plaatsvinden bij een ‘onafhankelijk’ mediaconcern, gaan bij mij alle alarmbellen af. Heeft RTL soms een geheime agenda?
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  17-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

  Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

  Screenshot_203

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Daar waar het verboden platform “linksunten.indymedia” onvrijwillig ophield, gaat de “moedersite” “Indymedia” verder. Opnieuw wordt daarop door linkse extremisten opgeroepen tot aanvallen op politieagenten en hun voertuigen. Na de jongste aanvallen in Berlin-Friedrichshain hebben linkse extremisten daar nu een pamflet gepubliceerd. De “zwijnen” genoemde politieagenten zou men “vogelvrij verklaard hebben”. De herhaaldelijke aanvallen op politieagenten werden de wraak voor een razzia in een door linkse extremisten bezet huis in de Rigaer Straße genoemd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbįn 'in gezicht wil laten spugen'

  Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

  Eric Smit.
  De Hongaarse ambassadeur in Nederland, András Kocsis, wil dat de NPO maatregelen neemt tegen presentator Eric Smit. Die  vroeg zaterdag in het radioprogramma Dr Kelder en Co aan een gast of zij de Hongaarse president Orbán in zijn gezicht wilde spugen. 'Zeer onbeschoft en verbazingwekkend', vindt de ambassadeur.
  Smit deed zijn uitspraak tijdens het AVROTROS-programma in het item 'Hongarije op het strafbankje’. Hij was in gesprek met Judith Sargentini, Europarlementariër namens GroenLinks. Smit vroeg haar wat ze zou doen als ze Orbán tegenkwam in Brussel. Toen zij zei dat ze hem een hand zou geven en een gesprek zou starten, vroeg Smit haar om hem dan namens hem in het gezicht te spugen, gevolgd door een lachje. Het antwoord was overigens nee.
  Meer lezen op:
  bndestem.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’
  Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’

  In antwoord op Kamervragen van de PVV over de aanschaf van een privéjet van 50 miljoen dollar voor de Palestijnse president antwoordde minister van Ontwikkelingshulp Kaag (D66) dat hier geen Nederlands belastinggeld voor gebruikt is.

  Plaatje hierboven: afbeelding van een FSX Business Jet die Mahmoud Abbas begin dit jaar heeft aangekocht en geparkeerd staat op een luchthaven in buurland Jordanië [beeldbron]
  Meer lezen op:
  brabosh.com  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD

  14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD  Het aantal jongeren met gedragsproblemen is in een schooljaar tijd met 32 procent gestegen. Op twee jaar tijd loopt dat cijfer zelfs op tot zeventig procent. Dat blijkt uit het gezamenlijke jaarrapport van de Vlaamse Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB). De cijfers slaan op leerlingen uit het kleuter-, lager en middelbaar onderwijs.
  Meer lezen op:
  vtm.be
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

  Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

  Matthijs van Schie 17 April 2018  e politie in Apeldoorn ligt onder vuur op sociale media omdat zij een zogeheten iftar-maaltijd organiseert tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. De politie wordt een gebrek aan neutraliteit verweten. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de politie actief niet-moslims werft voor zo’n maaltijd. Maar agenten in functie begaven zich de laatste jaren vaker onder moslims om een religieuze feestdag mee te vieren. Een overzicht.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  16-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van Navo land kwam.

  Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam

  Kunnen Westerse politici en media eigenlijk nog wel iets anders dan leugen op leugen stapelen?

   
  Afbeelding: (1).

  Opnieuw is een Westerse ‘false flag’, en de daarop volgende nepnieuws campagne door de media, ontmaskerd. Een Zwitsers toplaboratorium, één van de slechts 5 die permanent door het OPCW –de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens- is geautoriseerd, heeft na onderzoek van de door de Engelsen overhandigde monsters geconstateerd dat het gif waarmee de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter werd gepleegd, niet uit Rusland, maar uit Groot Brittannië of de Verenigde Staten kwam.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

  Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

  Keuze voor beperkte en gecontroleerde instroom

  Titelfoto: Afrikaanse asielzoekers in Duitsland – CC0

  Jan Gajentaan

  Terwijl West-Europa en Oost-Europa steeds verder uit elkaar groeien met betrekking tot het migratievraagstuk, overheerst in West-Europa nog steeds het policor eenheidsdenken. Dit ondanks de opkomst van partijen die gemakshalve onder de pejoratieve noemer “populisme” worden gerangschikt en in de meeste West-Europese landen ongeveer een kwart van het electoraat bedienen.

  Dood in de pot

  In landen als Nederland, waar de “populisten” worden uitgesloten van regeringsdeelname, zien we dat de middenpartijen in steeds bredere coalities naar elkaar toe kruipen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  15-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland presenteert onweerlegbare feiten dat de gifaanvan in Syriė in scene werd gezet

  Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

  Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

  Screenshot_175

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De substantie die tegen Sergej Skripal werd gebruikt, was volgens analyses van een Zwitsers laboratorium van de OPCW een gif genaamd BZ. Het gif werd nooit in Rusland geproduceerd, maar werd gebruikt in de VS, Groot-Brittannië en andere NAVO-landen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

  Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

  Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar trok bij hun tante in nadat een rechtbank oordeelde dat hun ouders ongeschikt waren om voor hen te zorgen  De kinderen van twee illegale immigranten die in afwachting zijn van deportatie, krijgen van de belastingbetaler 300 pond per week terwijl ze in Afrika wonen.

  Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar – een jongen, zeven, en meisje, één – verhuisde vorige maand naar hun tante nadat een rechtbank had beslist dat hun ouders niet geschikt waren om voor hen te zorgen.

  Het districtsbestuur van de familie, dat geacht wordt in het zuiden van Engeland te zijn, heeft ermee ingestemd om £15,600 per jaar te betalen aan de kinderen in de komende negen jaar, tot de oudste 16 jaar wordt.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  14-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil
  Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil

  Robin de Wever 

  Voorzitter Abdelhay Bakkali Tahiri van de Parti Islam. © EPA

  Een moslimpartij die in oktober in tientallen gemeenten deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen, jaagt Belgische politici op de kast. Parti Islam doet niet geheimzinnig: ze wil België veranderen in een islamitische staat.
  Mocht de Parti Islam het ooit voor het zeggen krijgen, dan komt er in het openbaar vervoer scheiding van de seksen. Mannen kunnen dan voorin de bus, vrouwen moeten achteraan. En de doodstraf komt terug. De partij streeft naar een theocratie en de oprichters willen die met democratische middelen bereiken. 
  Meer lezen op:
  trouw.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

  Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

  Door   Tom Lallemand 13 april 2018 

  Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke


  » Reageer (0)
  13-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

  Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

  Ook Westerse journalisten twijfelen aan bronnen die door media worden gebruikt

   
  De ‘White Helmets’ zouden worden gebruikt voor het verspreiden van nepnieuws in het Westen over Assad en zijn zogenaamde aanvallen met chemische wapens. Afbeelding: Getty Images (2).

  In een gesprek met Euronews heeft de Russische ambassadeur voor de EU gezegd dat de chemische aanval in Syrië afgelopen zondag in scene is gezet door de ‘Witte Helmen’ (foto) een door Amerika gefinancierde NGO die door de media wordt geroemd vanwege zijn zogenaamde ‘humanitaire’ werk, terwijl achter de schermen hele andere doelen worden nagestreefd en zelfs chemische aanvallen in scene worden gezet. Ambassadeur Vladimir Chizov zei tevens dat er in Douma geen enkel lichaam te vinden was, noch iemand die behandeld werd voor ‘chemische’ verwondingen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naļeve journalisten en seniele politici’

  Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

  Duits-Egyptische schrijver maakt ontkenners verantwoordelijk voor islamofobie hetze


  De Egyptisch-Duitse politicoloog, publicist en islam-criticus, Hamed Abdel-Samad, is kwaad. In zijn boek ‘Mohammed – een afrekening’ uit 2015 schetst hij de profeet als een gekwelde, paranoïde buitenstaander en een massamoordenaar, die over lijken ging om zijn doelen te bereiken. Die toon (‘tenor‘) gebruiken is niet veilig voor Abdel-Samad, maar ook niet nieuw. Al sinds 2013 circuleren er allerlei oproepen om de schrijver te vermoorden, en in antwoord daarop beschuldigt Abdel-Samad het Moslim Broederschap van ‘islamitisch-fascisme’. Naar aanleiding van de aanslagen in twee kerken in Egypte publiceerde hij de volgende tekst op Facebook.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syriė

  Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syrië

  Hoi terugkeerkopvod

  Mevrouw de keurig gebalkte pratende parasol hierboven vond het allemaal veel te rassies in Nederland en besloot toen maar met haar eigenaar man Bilal naar het islamistische luilekkerland af te reizen. 

  Blijkt dat er helemaal geen karbonaadjes aan de boom groeien en dat er ook geen vanillevla-rivier is; het is gewoon een teringhol. Enfin, (vermoedelijk) Ilham alias Oum Fudayl alias de Pringles Xtra Cheesy-knabbelaar wil terug naar Nederland en nu komt het mooiste: de rechter heeft gisteren besloten dat ons land haar moet gaan halen. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag de 13de (april) in Gaza wordt ‘vreedzame’ Dag van de Molotovcocktail
  Vrijdag de 13de (april) in Gaza wordt ‘vreedzame’ Dag van de Molotovcocktail

  Te midden van verhoogde spanningen aan de grens tussen Israël en Gaza, traint de terroristische groep Hamas zijn strijders openlijk om Israëlische militaire posten over te nemen, grensgemeenschappen te infiltreren en IDF-soldaten te ontvoeren, zo bericht deHebreeuws-talige nieuwssite Walla! op dinsdag.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  11-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn er twijfels over de aanslag in Munster?

  Zijn er twijfels over de aanslag in Munster?

    
     
    munster 

  Waar Duitse media bij terroristische aanslagen van islamitische oorsprong er meestal het zwijgen toe doen, jubelt de mainstream media nu uitbundig dat het (gelukkig) een Duitser was die de aanslag heeft gepleegd. Het was namelijk een echte “Jens”. Toch is het een aanslag die de vingerafdrukken herbergt van gewelddadige islam-gezinde acties. Ook zijn er nogal wat ongerijmdheden. Wordt de Duitse bevolking hier een rad voor ogen gedraaid?
  Dit artikel is een samenvatting van wat er de afgelopen 48 uur in Munster is gebeurd, en hoe wij er tegenaan kijken.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de hoofddoek is het probleem, maar de religie van de draagsters!

  Niet de hoofddoek is het probleem, maar de religie van de draagsters!

  Screenshot_103
  (Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

  Commentaar op een debat, dat volledig en huichelachtig voorbijgaat aan de kern van het probleem.

  Na de Tweede Wereldoorlog waren ze een symbool voor sterke, doorpakkende en vooral zelfstandige vrouwen. De hoofddoeken. Hun draagsters ruimden puinhopen op en voedden zonder vaders hun kinderen op. De hoofddoeken hadden tot doel dat de haren van de vrouwen tijdens het zware werk niet in hun gezicht vielen, niet echter dat bij voorbij lopende mannen door het los gedragen haar “lust” werd gewekt. Die werd bij het heersende tekort aan mannen sowieso gewekt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

  Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

  De Syrische Rode Halve Maan heeft maandag een verklaring naar buiten gebracht waarin de beweringen over een gifgasaanval in de stad Douma worden weerlegd.

  Het medische personeel van de hulporganisatie heeft in de stad geen bewijs gevonden voor een chemische aanval.

  De Syrische Rode Halve Maan zei dat in hun ziekenhuis in Douma zes patiënten waren binnengekomen met ademhalingsproblemen, maar die waren niet blootgesteld aan chemische stoffen.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  10-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE: Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, ‘mogelijk echte daders aanslag Münster’

  UPDATE: Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, ‘mogelijk echte daders aanslag Münster’

  Raadselachtige’ video uit Münster waarop is te zien hoe agenten een donker uitziende man arresteren – Roemeense TV-zender meldde dat paspoort van een dader, een Koerd, is gevonden.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”

  In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

  Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

   

  Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.
  Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

  Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

  Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.
  Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe’emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (45)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslagen directeur bevestigt bemoeienis Moslimbroeders met Essalam Moskee

  Ontslagen directeur bevestigt bemoeienis Moslimbroeders met Essalam Moskee

  Door Carel Brendel, 9 april 2018

  Hussein Halawa (links) en Jacob van der Blom in september 2014.

  Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de al jaren voortdurende soap rond de Essalam Moskee in Rotterdam-Zuid. Bijna twee weken geleden bracht website De Moslimkrant het nieuws dat de Al Maktoum Foundation, de aan het vorstenhuis in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten/VAE) gelieerde eigenaar, alle medewerkers heeft ontslagen, inclusief directeur Jacob van der Blom en de bekende imam Azzedine Karrat.

  De directe aanleiding voor deze ingreep was de onoplosbare machtsstrijd rond de Essalam. Daar ageert een groep lokale gelovigen van Marokkaanse komaf (die na de oplevering in 2010 niet de gehoopte zeggenschap kreeg over geld en baantjes) al jaren tegen de in hun ogen te grote invloed van “radicale” bestuurders uit het Midden-Oosten.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen lossen we het op!

  Samen lossen we het op!

  Screenshot_72

  (Door: “bozeoudeman”)

  We leven in een tijd dat ergens in zijn met slotgrachten omgeven kastelen de club totaal van de pot gerukte technocraten, bureaucraten en andersoortig geestelijk gestoorden VN-malloten voor de hele wereld bepaalt wat er dient te gebeuren. Waarom? Nou, daarom! Omdat zij weten dat het vierkante wiel het best rijdt. Of omdat zij allen een universitaire studie hebben gevolgd, wat in hun ogen moet betekenen dat ze intelligent zijn, daarom. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

  Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

   
  islam


  Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden…
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com

  » Reageer (0)
  08-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persbericht van Likoed Nederland, 8 april 2018.

  Persbericht van Likoed Nederland, 8 april 2018.

  Gaza riots Kill the Jews
  Een aanvoerder riep op om “hun [Israëli’s] harten uit te rukken” en demonstraten scandeerden: “Dood de Joden” (zie filmpjes)

  De berichtgeving over de door Hamas georganiseerde rellen schiet op een aantal punten te kort.
  Er wordt niet of nauwelijks vermeld:

  Wat de ware bedoeling van Hamas is achter de rellen: het vernielen van het grenshek. Dan zouden grote drommen Palestijnse burgers de grens passeren, waarin terroristen zich zouden kunnen verschuilen. Als dat zou gebeuren, zouden er pas echt veel slachtoffers vallen.
  Daarbij worden de demonstranten misbruikt als ‘menselijk schild’ voor strijders; een oorlogsmisdaad.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de Islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog!

  De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de Islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog!

  Netherland-islam
  Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden.
  Meer lezen op:
  zij13051967


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

  Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?


  Islam
  foto: ©Reporters

  ‘Wie islam zaait, zal sharia oogsten,’ stelde de ons helaas ontvallen Nederlandse arabist Hans Jansen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd: een land, zoals België, dat decennialang moslims (en dus de islam) importeert, met tienduizenden per jaar, wordt vroeg of laat geconfronteerd met de sharia of islamitische wet. Het islamiseren van de samenleving totdat de sharia geldt (voor moslims én voor niet-moslims) is inherent aan de islam: het staat zo in de islamitische bronnen en de eeuwenoude geschiedenis van de islam is daarvan één langgerekte getuigenis.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad school Italiė: jonge kinderen opgeleid als martelaar

  Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

  Italië, maart 2018

   Jihadschool in Italie
  Bij de arrestatie van de jihadistische Egyptenaar Mostafa Omer in Foggia (ruim 100 km ten noorden van Bari), bleek dat deze betrokken was bij een koranschool waar kinderen in de leeftijd van 4 - 10 jaar werden onderricht in jihad. De school was gevestigd in het hoofdkwartier van de culturele organisatie Al Dawa. Bij de moskee van het centrum werd deze zomer de Tsjetsjeense tenorist Eli Bombataliev gearresteerd.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’

  Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’


  In het bestelbusje waar vanmiddag in Münster iemand op een vol terras inreed en daarbij 4 mensen vermoordde en zo’n 50 verwondde, waaronder 6 ernstig, zou de politie een explosieve lading hebben gevonden, zo berichtten regionale Duitse media.  Over het motief van de dader zijn nog geen mededelingen gedaan, maar de vele honderden commentaren onder het nieuws spreken boekdelen: het zal natuurlijk wel weer een boeddhistische Eskimo zijn.UPDATE 20.10 uur onderaan) 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (33)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halsema als burgemeester van Amsterdam ruim 6000 keer ondertekend

  Halsema als burgemeester van Amsterdam ruim 6000 keer ondertekend

  Voormalig GroenLinks-leider overweegt burgemeesterschap  


  De petitie Houd Halsema uit de Stopera is inmiddels ruim 6000 keer ondertekend. De petitie verscheen in het najaar van 2017 op internet nadat toenmalig burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) bekendmaakte vanwege zijn fatale ziekte zijn werkzaamheden neer te leggen.

  Al snel werd gespeculeerd over zijn opvolger als burgemeester van Amsterdam. De namen van D66-leider Alexander Pechtold, Roger van Boxtel en Halsema gingen rond. Pechtold reageerde daarop niet beschikbaar te zijn, dat partijgenoot Van Boxtel ook geen interesse heeft omdat hij als president-directeur van de NS te druk is met de treinen op tijd te laten rijden. Halsema lijkt Pechtold de juiste kandidaat.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  07-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u moet weten over de islamitische afschaffingsleer

  Wat u moet weten over de islamitische afschaffingsleer

  Bij tegenstrijdigheid van regels gaat de meest agressieve regel voor

  In politiek-correcte kringen staat de islam voor liefde en medemenselijkheid. “Deze vredelievende religie maakt onderdeel uit van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Europa” houden leiders als Federica Mogherini en Frans Timmermans ons dagelijks voor.

  Dwang
  Met de waarheid hebben deze opvattingen niets van doen. Met wensdenken en bedrog des te meer. Laten we eens kijken hoe vredelievend de leer in werkelijkheid is. Stel: je hebt een artikel gelezen over de islam waaruit blijkt dat de islam wereldoverheersing nastreeft en gaat op het internet de discussie hierover aan.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video – Amsterdamse vrouw verhuist want krakende illegalen

  Video – Amsterdamse vrouw verhuist want krakende illegalen

  VVD-burgemeester Jozias van Aartsen laat krakers ongemoeid op verzoek van GroenLinks en D66


  Bewoners van de Rudolf Dieselstraat in Oost maken zich nog steeds grote zorgen over de groep uitgeprocedeerde asielzoekers en de activisten in hun straat. Een van hen vertelt tegen AT5 dat ze gaat verhuizen. Ymere heeft meerdere aangiftes gedaan. Die liggen op dit moment bij de speciale ‘kraakofficier’, zo laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. Die moet nog beslissen wat er nu gaat gebeuren. Er zijn twee opties, vertelt de woordvoerder: een spoedontruiming of een normale ontruiming.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  06-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen

  Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen


  lijfspreuk van de moslimbroederschap

  De 35ste jaarlijkse ‘moslims van Frankrijk’ conventie werd gehouden tijdens het Paasweekend in Le Bourget conventie centrum. Vreemd genoeg vindt de gebeurtenis altijd plaats met Pasen, ook al is dit een verplaatsbaar feest op de christelijke kalender. Jaarlijks nemen 150.000-200,00 mensen eraan deel.

  De conventie wordt georganiseerd door Musulmans de France (moslims van Frankrijk), voorheen de UOIF (Unie van Franse Islamitische Organisaties), de Franse tak van de Moslimbroederschap. Het omvat een souk (bazaar), een jeugdzone, een wedstrijd over het memoriseren van de Koran en een collegezaal.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  05-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatzaaiende rechters

  Haatzaaiende rechters

  haatzaaiende rechters

  Haat zaaien is een te modieus begrip geworden vindt Toon Kasdorp, waarmee niemand gediend is. Is er niet eerder sprake van haatzaaiende rechters?

  Wilders heeft op een radicale en voor moslimlandgenoten onaangename manier de Koran, Mohammed en het mohammedaanse geloof bekritiseerd. Tot twee maal toe beschouwde een rechter zijn uitlatingen als groepsbelediging en als het zaaien van haat. De eerste maal het Amsterdamse Hof dat in een artikel 12 procedure zijn zaak naar de rechtbank verwees, die de politicus vervolgens vrijsprak.

  De tweede maal oordeelde de Haagse rechtbank dat Wilders’ uitspraak op 12 maart 2014 tijdens zijn verkiezingscampagne in Loosduinen beledigend was. Bij die gelegenheid zei hij dat hij in Den Haag als het even kon wat minder Marokkanen zou willen zien.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ

  Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ
  Donderdag 5-4-2018  Vivienne is best ongerust! “Hoe valt dit te verklaren?” Oh-oh-oh! Ja, wat zóú ’t toch zijn!?

  Vanmorgen “Goedemorgen Nederland” van WNL. Kijkluister vanaf 10:30. Vivienne van den Assen presenteert:

  “Het aantal overvallen dat gepleegd wordt door jonge tieners neemt de laatste jaren toe. Niet alleen in absolute aantallen maar ook procentueel gezien stijgt het aandeel van 12 tot 16 jarigen die de overvallen plegen.”

  De “deskundige”:

  “ … Wat je ziet bij deze hele jonge jongens is met name hun beïnvloedbaarheid. Ze plegen dit soort feiten vaak in groepsverband. Dus ze laten zich heel erg beïnvloeden door wat hun maat doet, hun gabber. Wat je vaak ziet is, dat ’t ook jongens zijn, ja, die toch ook wel op de grens zitten van zwakbegaafdheid. Het IQ wordt getest en dan kom je op 75 tot 80 uit.”
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

  Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

  Richard Osborn-Brooks.
  RV Richard Osborn-Brooks.

  Er is in Groot-Brittannië een golf van protest ontstaan nadat een gepensioneerde man de gevangenis in vloog omdat hij thuis inbrekers te lijf ging en een ervan neerstak. De dief overleed later in het ziekenhuis. Richard Osborn-Brooks (78) wordt nu beschuldigd van moord. Op sociale media is met de hashtag #freeRichardOsbornBrooks een storm van verontwaardiging te horen: “Hij verdedigde zichzelf en zijn vrouw. Die man is een held. Hij verdient een medaille”, klinkt het onder meer.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

  Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

  D66 en PvdA hebben de morele plicht om met verkiezingswinnaar Leefbaar verkennende gesprekken te voeren. Toch breken ze met dat democratische principe, merkt op.

  » Reageer (0)
  04-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

  Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

  Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

   
  Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel -of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

  Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan

  Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan


  » Reageer (0)
  03-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

  Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

  Door   

  politieagentbedreigd
  Foto: Max Engelander, de door antisemitische actievoerders bedreigde politie-agent. Bron: Simon Vrouwe / YouTube.

  Enkele boze jodenhaters zijn in Amsterdam begonnen met het aanvallen van een politieagent, vanwege zijn vermeende Joodse achtergrond. Op basis van zijn levensovertuiging halen BDS-aanhangers (een eufemisme voor antisemieten) de agent door de stront en graven ze in zijn privé-leven. Openlijk vergelelijken ze hem met de nazi’s.

  Amsterdam is zo’n beetje nog de enige Nederlandse stad die nog een Joodse gemeenschap heeft van enige omvang. Maar ook daar staat de bewegingsvrijheid van deze mensen onder druk, zo blijkt uit een nieuwe publicatie van het Nieuw-Israëlitisch Weekblad.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie

  Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie


  Energiebedrijven, milieuorganisaties en de installatiebranche dienen vandaag een manifest in waarin ze stellen dat huiseigenaren vanaf 2021 hun cv-ketel alleen nog mogen vervangen door een (hybride) warmtepomp. Energiedeskundige Jon van Diepen betwijfelt of dat praktisch en financieel haalbaar is. Gas blijft nodig.

  Tijdens de koude laatste week van februari hebben we het warm kunnen houden dankzij onze gasinfrastructuur. Zo’n koudegolf is een goed moment om eens na te gaan hoe we het warm kunnen houden zonder gasleidingen in onze gebouwen, zoals de overheid en tal van belangengroeperingen zich ten doel hebben gesteld. Die opgave is uitdagend. Of er uiteindelijk ook minder gas verbruikt zal worden met gasloze huizen, is maar zeer de vraag.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”

  Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen

  Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

  Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

  Sylvain Ephimenco


  Sylvain Ephimenco © Trouw

  column

  Natuurlijk schrok ik door de exclusieve onthulling die Femke Halsema afgelopen zaterdag in Trouw publiceerde: ‘Conservatieve politici hebben linkse waarden gekaapt (...) Vooral de vrijheid van meningsuiting, de gelijkheid van man en vrouw en van hetero- en homoseksuelen worden symbolen van de nieuwrechtse, populistische beweging.’
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer

  Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer

  Met name vanuit de PVV en het FvD, en daarnaast onafhankelijke websites zoals deze, klinken regelmatig waarschuwingen tegen de islamisering van Nederland en Europa, zoals die door de Europese elite geen duimbreed in de weg wordt gelegd, en door ‘links’ zelfs wordt gepromoot. Maar wat betekent het nu concreet dat ook wij –bij ongewijzigd beleid- stap voor stap zullen moeten buigen voor de islam? Wat heeft de islamisering voor gevolgen voor vrouwen, meisjes, mannen, huizenbezitters, huurders, honden- en muziekliefhebbers, rechters, sporters, leraren... kortom, voor ieder van ons?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen koek en zopie voor Gaza

  Geen koek en zopie voor Gaza

  Door Hamas georkestreerd “volksprotest” geframed als vredesactie

  Foto: “Mars van de Terugkeer”, Gaza (30 maart 2018) – screenshot TBU News

  Afgelopen woensdag stuurde de Israëlische ambassade een bericht aan de pers.

  Via Facebook is Hamas bezig met het voorbereiden van een mars naar de grens tussen Israël en Gaza en wordt opgeroepen tot gewelddadige protesten. Terwijl Israël zich opmaakt voor de Seideravond voor Pesach, neemt Hamas stappen die kunnen leiden tot een gevaarlijke situatie. Israël heeft aandacht voor het komende gevaar. We zullen ons terughoudend opstellen, in de hoop escalatie, waar de organisatoren van de mars op doelen, te voorkomen. Escalatie heeft mogelijk serieuze consequenties voor de Gazastrook en de regio.’
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen’
  Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen’

  'Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen'

  Het christelijke karakter van paasvieringen wordt afgezwakt op sommige protestantse en rooms-katholieke basisscholen in Den Haag. De scholen doen dat om ouders van islamitische leerlingen tegemoet te komen. Dat meldt het AD. Vier vragen en antwoorden over de aanpassing van de paasviering.

  Om welke scholen gaat het?

  Het betreft christelijke en rooms-katholieke scholen in Den Haag. Volgens leiders van veel van deze scholen is het beter om de paasviering aan te passen aan de voornamelijk niet-christelijke leerlingen.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote geldschieter Labour haakt af om antisemitisme binnen partij Partij die hij altijd heeft gesteund 'bestaat niet meer'

  Grote geldschieter Labour haakt af om antisemitisme binnen partij Partij die hij altijd heeft gesteund 'bestaat niet meer'


  Sir David Garrard, een van de grootste geldschieters van het Britse Labour, verlaat de partij. Hij beschuldigt de leiding van Labour dat het niet optreedt tegen de ‘meest flagrante antisemitische’ uitingen door partijleden

  De Britse krant Observer meldde dat Garrard sinds 2003 1,5 miljoen pond (ruim 1,3 miljoen euro) aan Labour heeft geschonken. Garrard zei dat dat de partij die hij altijd heeft gesteund ‘niet langer bestaat’.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsbende leeft van stempelgeld Zigeuners krijgen tot 3 jaar cel voor drie cannabisplantages

  Drugsbende leeft van stempelgeld Zigeuners krijgen tot 3 jaar cel voor drie cannabisplantages

  Hoofdverdachte Arthur Noël D. en zijn handlanger Chento D. zijn allebei veroordeeld.

  Bij de politie van Lier liep in augustus 2016 een melding binnen van een mogelijke cannabisplantage in de Hulststraat. De twee vrouwen die de woning huurden, waren vaak afwezig. Er gingen ’s avonds wel geregeld mannen naar binnen en de ramen waren afgeplakt. Buurtbewoners hadden ook een vreemde geur opgemerkt. De politie hield de woning in de gaten en zag er Arthur Noël D. en andere bewoners van het woonwagenpark op de grens van Deurne/Wommelgem dikwijls naar binnen gaan. Uit verder onderzoek bleek dat ze nog meer woningen gehuurd hadden.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn die misdadige Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?

  Zijn die misdadige Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?


  Het filmpje dat hierboven staat is wat mij betreft iconisch: drie Rif-apen met een IQ van onder de 30 die hun Jodenhaat etaleren. Ter relativering van het filmpje en de kop boven dit stuk: ik ken hardwerkende Marokkanen, die niet crimineel zijn en ik ken er van zowel Berbers als Arabierisch Bloed & Bodem. De wetenschappelijke formulering inzake Marokkanen & Misdaad luidt: het aantal veroordeelde Marokkanen is veel groter dan op grond van hun aandeel in de bevolking verwacht mag worden. Joost Niemöller laat Ali Lahrouchi aan het woord. Hij vertelt “Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje”. Lahrouchi is een Berber oftewel Imazigh. Ik citeer Lahrouchi:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

  Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

  Screenshot_134

  Arabische meisjes houden een bord omhoog met de afbeelding van Dalal Mughrabi, een vrouw die bejubeld wordt, omdat meer Israëli´s in één keer heeft vermoord dan welke andere Palestijnse terrorist dan ook. 

  (Vertaling: E.J. Bron)

  In de Palestijnse Autoriteit genieten vrouwen dezelfde rechten als mannen. Op dit “feit” pochte enige tijd geleden de secretaris-generaal van de chef van de Palestijnen Mahmoud Abbas tijdens een ceremonie n.a.v. “Internationale Vrouwendag”. Daarbij noemde Tayb Abd Al-Rahim de terroriste Dalal Mughrabi, die in 1978 deelnam aan een van de vermoedelijk wreedste terreuraanslagen. Zij leidde de ontvoering van een bus op de Israëlische kustweg en de moordop 37 Israëli´s, waaronder niet minder dan 12 kinderen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  30-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwig trouw aan de emir, tijdelijk aan Nederland

  Eeuwig trouw aan de emir, tijdelijk aan Nederland

  Voor Ahmed Aboutaleb is elk media-optreden een potentieel pr-risico omdat een journalist over zijn dubbele nationaliteit kan beginnen. Wat zegt het dat de Rotterdamse burgemeester in elk interview ongevraagd begint over loyaliteit? Niemand trekt die ooit in twijfel.

  Gaat goed met de omgekeerde integratie. Een verre tante van Haatsnee Bouazza, Hamas-fangirl Hanien Zoabi, spreekt op 9 november 2015 op de anti-Kristallnachtherdenking georganiseerd door Nederland Bekent Kleur Platform Stop Racisme & Uitsluiting het Nederlands Palestina KomiteeEn op de echte Kristallnachtherdenking van het Centraal Joods Overleg spreekt Ahmed Aboutaleb.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw antisemitisme klopt dagelijks aan de deuren van Franse joden

  Nieuw antisemitisme klopt dagelijks aan de deuren van Franse joden

  Media verkeren in staat van ontkenning

  Pas na drie dagen hadden de media door dat ze niet langer konden blijven zwijgen over de moord, afgelopen vrijdag 23 maart, op de 85-jarige Mireille Knoll. Een te ongemakkelijke waarheid misschien? Deze hoogbejaarde joodse vrouw, Holocaustoverlevende, werd door haar Islamitische buurman, in haar appartement met messteken om het leven gebracht.

  Het antisemitische karakter van deze moord kan eigenlijk al niet meer ontkend worden nu zelfs President Macron heeft bevestigd dat “Mireille Knol a été assassinée parce qu’elle etait juive”. Die buurman, die al een veroordeling achter de rug had, had haar eerder bedreigd. Deze moord roept de zaak Sarah Lucie Halimi in herinnering. Deze joodse arts werd ruim een jaar geleden, in nota bene dezelfde buurt, door haar 27-jarige islamitische buurman op gruwelijke wijze vermoord en uit het raam op de derde verdieping van haar apartement naar beneden gesmeten.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wens u, zo dol als ik op u ben, allemaal, ongezien, de Paastyfus

  Ik wens u, zo dol als ik op u ben, allemaal, ongezien, de Paastyfus

  Arthur van Amerongen over Pasen en Sigrid Kaag-Al Kak


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elma Drayer: Politieke partijen, sluit de ogen niet voor Jodenhaat

  Elma Drayer: Politieke partijen, sluit de ogen niet voor Jodenhaat

  Aandeel antisemitisme in totaal aantal meldingen van discriminatie is onevenredig hoog


  » Reageer (0)
  29-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grunberg versus Bolkestein

  Grunberg versus Bolkestein

  Bolkestein

  Bolkestein stelde als eerste politicus het probleem van de ongeremde immigratie van niet westerse allochtonen aan de orde.

  De ongeremde immigratie werd een probleem omdat immigranten in aparte wijken gingen wonen – zoals de Bijlmer of Nieuw West – en de oorspronkelijke bewoners daar verdreven. Omdat ze een hoog percentage criminaliteit te zien gaven, een groot percentage schoolverzuim en werkloosheid en omdat ze zorgden voor een overmaat aan geweld op straat. Iedereen zag wat er gebeurde maar B en W van Rotterdam waren de eersten die met voorstellen kwamen om de wildgroei te beteugelen. Dat mocht niet, want het onderwerp was taboe. Vijf jaar geleden herdachten vier oud-medewerkers van Bolkestein het doorbreken van dit taboe in het publieke debat.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student brengt feiten over immigrantencriminaliteit naar voren – riskeert verwijdering van de universiteit

  Student brengt feiten over immigrantencriminaliteit naar voren – riskeert verwijdering van de universiteit


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labour doordrongen van antisemitisme; Corbyn bevriend met holocaust-ontkenner en met Hamas

  Labour doordrongen van antisemitisme; Corbyn  bevriend met holocaust-ontkenner en met Hamas

  Engeland, maart 2018

   Jeremy Corbyn
  Jeremy Corbyn

  Corbyn was lid van antisemitische Facebook-groepen
  Labourleider Corbyn ligt onder vuur vanwege zijn lakse respons op antisemitisme in zijn partij. Joodse leiders hielden onlangs een protestbijeenkomst tegen antisemitisme binnen Labour.  Corbyn zelf heeft banden met holocaust-ontkenner Paul Eisen en noemt Hezbollah en Hamas zijn vrienden. Hij beschouwt moslim-preker Raed Salah die beweert dat Joden bloed van kinderen drinken, als een ‘geëerde burger’.
  Ook was hij lid van een aantal Facebookgroepen waarin antisemitische beweringen werden gedaan. Hij bekritiseerde deze uitlatingen niet. Hij stopte pas met deze groepen toen hij Labourleider werd.
  In 2012 vond Corbyn dat een antisemitische muurschildering in de Londense wijk Hamlet Towers niet verwijderd hoefde te worden. Volgens zijn campagneteam zou Corbyn zich echter verre houden van antisemitisme. Pas na de recente kritiek van Joodse organisaties zei hij spijt te hebben van zijn toenmalige houding.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiė: Islamleerkracht roept kinderen op zichzelf op te blazen

  Italië: Islamleerkracht roept kinderen op zichzelf op te blazen


  » Reageer (0)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israėl doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

  Israël doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

  Israël vindt toekomst kernverdrag met Iran, dat president Trump mogelijk op 12 mei gaat opzeggen, veel belangrijker – Paul Craig Roberts: Om kernoorlog te voorkomen zou Rusland alle diplomatieke en economische banden met Westen moeten verbreken, en zich moeten focussen op China

   
  Afbeelding: Getty Images (4).

  Terwijl in het Westen de hysterische anti-Russische verstandsverbijstering in politiek en media verder om zich heen slaat, houdt Israël wel het hoofd koel. De regering Netanyahu doet dan ook niet mee met het uitwijzen van Russische diplomaten, mede omdat het gebruikte chemische gif, novichik, uit minstens 20 landen kan komen, en er ook daarom geen enkel hard bewijs is dat de Russen achter de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal in Groot Brittannië zitten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Grapperhaus doet alsof hij de advocaat van haatimam Fawaz Jneid is: ‘Uitspraken niet strafbaar!’

  Minister Grapperhaus doet alsof hij de advocaat van haatimam Fawaz Jneid is: ‘Uitspraken niet strafbaar!’

  Door   

  snapshot
  Foto: Ferd Grapperhaus. Bron: Screenshot Tweede Kamer

  Gisteren riep Fawaz Jneid de meest verschrikkelijke dingen over burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, die dientengevolge meer beveiliging heeft moeten inhuren. Maar Grapperhaus vindt dat allemaal geen haatzaaien, opruiing of bedreiging. Allemaal keurig binnen de wet hoor, het belasteren van burgemeester Aboutaleb!
  Voordat Ferd Grapperhaus (CDA) de minister van justitie werd, was hij een advocaat. Zodoende heeft hij veel criminelen geholpen in de rechtszaal, door te pleiten voor de meest minimale uitleg van het strafrecht. Zoals dat met advocaten gaat: soms winnen ze met hun argumentatie een zaak, en soms verliezen ze er eentje. Dat is ook verder niet het punt. Het punt is wel dat minister Grapperhaus meent zich kennelijk te moeten gedragen als de advocaat van de heer Fawaz Jneid. Iets dat zeker niet in zijn taakomschrijving staat, en zelfs uitermate onwenselijk is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  27-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belaagde eigenaresse ijssalon vervolgd voor mishandeling: "Ik ben sprakeloos"

  Belaagde eigenaresse ijssalon vervolgd voor mishandeling: "Ik ben sprakeloos"

  Foto: NH Nieuws
  HILVERSUM - De eigenaresse van ijssalon 't Perronnetje in Hilversum wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd op verdenking van mishandeling. De 37-jarige Gilly Emanuels werd vorige zomer langdurig geterroriseerd door hangjongeren. Daarbij liepen de gemoederen op een gegeven moment zo hoog op dat ze de jongeren met een stok te lijf ging.
  Meer lezen op:
  nhnieuws.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht uit Frankrijk: het verzwijgen van antisemitische motieven begint een gewoonte te worden

  Bericht uit Frankrijk: het verzwijgen van antisemitische motieven begint een gewoonte te worden

  'De religie van de vrede en zijn aanhang moeten hoe dan ook uit de wind gehouden worden'


  Er is in Frankrijk flink wat commotie over hoe luitenant kolonel Arnaud Beltrame precies aan zijn eind is gekomen in de Super U van Trèbes.

  Volgens de officiële versie was dat per kogel, waarbij niet eens duidelijk zou zijn van wie die kogel kwam, de politie of de islamitische terrorist.

  Égorgé

  Inmiddels is er informatie uitgelekt over de autopsie. Daaruit blijkt dat hij ‘égorgé’ is, het goede Nederlandse woord daarvoor is gekeeld. Een luitenant kolonel van de gendarme keel je waarschijnlijk niet zomaar, dan moet je eerst een kogel op hem afschieten, denk ik dan.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

  Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

  Klimaatbeleid drijft energierekening torenhoog op

  Onderstaande korte toespraak richtte Prof. Kees de Lange tot de Provinciale Staten van Noord-Brabant ter gelegenheid van een rondetafelgesprek over klimaat en energie op 23 maart 2018.

  Klimaat en energie zijn bij uitstek onderwerpen op het gebied van de natuurwetenschappen. Als voormalig senator was ik indertijd verbijsterd over het gebrek aan kennis over elementaire natuurkunde bij vrijwel alle leden van onze volksvertegenwoordiging. Reeds toen was duidelijk dat het bij het onderwerp klimaat om een religie ging waarbij de aanhangers zich niets aan wetenschappelijke feiten gelegen lieten liggen. Het zijn de mooi klinkende illusies die de toon zetten.
  Meer lezen op:
  opieniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Rekenkamer start onderzoek naar miljarden voor Turkije Geld voor Turkije-deal en toetredingssteun onder de loep

  Europese Rekenkamer start onderzoek naar miljarden voor Turkije Geld voor Turkije-deal en toetredingssteun onder de loep


  De Europese Rekenkamer gaat onderzoeken of het geld dat de EU uitgeeft aan hulp voor (Syrische) vluchtelingen in Turkije wel effectief wordt besteed. De controleurs kijken onder meer of wel goed wordt bijgehouden waar het geld terechtkomt. Het rapport moet eind dit jaar klaar zijn.
  De EU stelde twee jaar geleden 3 miljard euro beschikbaar voor het programma. Ruim 1,85 miljard euro is uitgekeerd, onder meer voor onderwijs aan een half miljoen kinderen en humanitaire hulp aan 1,2 miljoen vluchtelingen. Voor de rest van het geld zijn al contracten met hulporganisaties gesloten.
  Meer lezen op:
  poluitiek.t[po.nl


  » Reageer (0)
  26-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hoe kun je 21 migrantenkinderen in een klas van 25 integreren?' Onderwijs in Wenen stort in elkaar

  'Hoe kun je 21 migrantenkinderen in een klas van 25 integreren?' Onderwijs in Wenen stort in elkaar

  Oostenrijk, maart 2018

    Susanne Wiesinger
  Susanne Wiesinger
  Susanne Wiesinger werkt 25 jaar als onderwijzer in op een middelbare school in de wijk Favoriten in Wenen en is actief voor de sociaaldemocratische vakbond voor leraren. In Favoriten is 43% van de bevolking van buitenlandse afkomst. In heel Wenen is de helft van alle leerlingen van buitenlandse komaf.

  Geen muzieklessen meer op school
  Op Wiesingers school zijn bijna alle 300 leerlingen van buitenlandse afkomst. Wiesinger waarschuwt in een reportage van Addendum dat op veel scholen geen goede controle meer mogelijk is. In klassen met 25 kinderen zijn 21 migrantenkinderen. Wiesinger: ‘waar moeten we die kinderen in integreren?’ De moslimkinderen interesseren zich helemaal niet voor het lesprogramma. Wiesinger: ‘het verschil tussen hun thuissituatie en onze school is te groot. Voor veel van mijn leerlingen is de sharia belangrijker dan het lesprogramma’.
  Er vinden geen muzieklessen meer plaats, vanwege religieuze redenen. Ook zijn er steeds grimmiger religieuze conflicten tussen de leerlingen.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran en IS: door en door moorddadige antisemieten

  Iran en IS: door en door moorddadige antisemieten

  Afshin Ellian 26 Maart 2018


  r bestaat een hardnekkige mythe over antisemitisme. Daarbij wordt antisemitisme als een exclusief Europees fenomeen voorgesteld.

  Deze mythe is gebaseerd op drie argumenten. Alleen niet-Semieten kunnen antisemiet zijn. En dat zijn in dit verhaal de Europeanen. De Joden zouden heel gelukkig hebben geleefd onder de islamitische heerschappij.

  Daarnaast zou de geschiedenis hebben bewezen dat alleen Europeanen bereid zijn om hun antisemitisme om te zetten in een massale moordpartij, de genocide. Het is zonder meer waar dat Europese antisemieten de Holocaust hebben ontworpen en uitgevoerd. Maar dit verschrikkelijke historische feit ontslaat ons niet van nader onderzoek naar het antisemitisme bij andere volkeren.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse boeren vermoord met Nederlands ontwikkelingsgeld

  Afrikaanse boeren vermoord met Nederlands ontwikkelingsgeld

  Duizenden boeren Sierra Leone de dupe van met Nederlands ontwikkelingsgeld gefinancierd project

  ‘Klassiek geval van landroof’, zeggen mensenrechtenorganisaties

  Duizenden boeren in Sierra Leone zijn de dupe geworden van een mislukt biobrandstofproject dat mede door de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO was gefinancierd. FMO stak geld in het project van het Zwitserse energiebedrijf Addax, dat in 2015 moest worden stilgelegd wegens tegenvallende resultaten. Drieduizend boeren hadden daardoor voor niets afstand gedaan vruchtbare grond en verloren hun werk.
  Meer lezen op:
  fenixx.com


  » Reageer (0)
  25-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

  Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

  24 Maart  bron BELGA

  Volgens binnenlandminister Jan Jambon zijn de geviseerde busmaatschappijen populair bij drugskoeriers en andere criminelen.
  BELGA Volgens binnenlandminister Jan Jambon zijn de geviseerde busmaatschappijen populair bij drugskoeriers en andere criminelen.

  Met gps-toestellen op weg naar Oost-Europa

  De volledige resultaten van de actie waren vanavond nog niet bekend, maar er werd al zeker één persoon gevat die zich onwettig op Belgisch grondgebied bevond, naast drie personen met identiteitsdocumenten die geseind stonden. Drie reizigers bleken gebruikershoeveelheden drugs bij te hebben en kregen een voorstel tot onmiddellijke minnelijke schikking. 

  De grootste vangst lijkt voorlopig het onderscheppen van twee personen die op weg waren naar Oost-Europa met een heleboel dure gps-toestellen in hun bagage. Zij zullen volgens het Antwerpse parket worden verhoord en er zal verder onderzoek volgen om na te gaan of ze de toestellen (zelf) gestolen hebben, dan wel of er mogelijk sprake is van heling.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  24-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer Palestijnse moslims bekeren zich in het geheim tot het Judaļsme + video

  Steeds meer Palestijnse moslims bekeren zich in het geheim tot het Judaïsme + video

  Een groot aantal Palestijnse moslims hebben besloten om zich van de Islam te bekeren tot het Judaïsme. Naast het feit dat sommigen zich bewust zijn van hun Joodse afkomst, bekeert een toenemend aantal Palestijnen in steden zoals Hebron en Shechem (Nabloes) zich terug tot het Judaïsme en Samaritanisme.
  Uit vrees voor vervolging door Hamas en andere radicale  islamistische groeperingen in de Palestijnse gebieden beoefenen veel van hen het Judaïsme in het diepste geheim in hun huizen of verhuizen naar Israël. Een merkwaardig verhaal, dat hier verteld wordt in een twe-delige video (onderaan).
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De #NedLeeuw en de valkuilen van migratie en integratie

  De #NedLeeuw en de valkuilen van migratie en integratie

  Systematiek van immigratie moet helemaal anders

  Afgelopen vrijdag vond de veelbesproken bijeenkomst van de Nederlandse Leeuw plaats, een nationale brainstorm over immigratie. Hoewel wij sympathiek stonden en staan tegenover de intenties van onze collega (helaas inmiddels ex-) OpinieZ-scribent Rutger van den Noort, waren we bij deze manifestatie niet aanwezig.

  De reden om verstek te laten gaan was vooral gelegen in de gekozen methode. Na een aantal sprekers (die soms heel andere thema’s bespraken dan immigratie en integratie) werd de zaal opgedeeld in grote groepen van honderden mensen die deelthema’s bespraken. Vervolgens kwamen hier aanbevelingen uit. Hoe deze aanbevelingen precies tot stand zijn gekomen en hoeveel steun ze hadden, blijft tot nu mistig.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS wil aanslagen op kleuterscholen in Europa

  ISIS wil aanslagen op kleuterscholen in Europa

  Europa, maart 2018

   ISIS
  Duitse en Oostenrijkse veiligheidsdiensten zeggen dat ISIS steeds meer spreekt over ‘lone wolf’ aanslagen in Europa.
  Bijna dagelijks krijgen potentiele terroristen via social media instructies over hoe ze hun aanslagen zo destructief mogelijk kunnen maken.  Er wordt vaak opgeroepen tot aanslagen op kinderen op kleuterscholen en in ziekenhuizen.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  23-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ieder volk krijgt de regering die het verdient

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient

  Door: Horatius

  We kunnen de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 beschouwen als een definitieve omslag in de Nederlandse politiek met verstrekkende gevolgen voor ons land.

  De forse zetelwinst voor een islamitische partij als DENK betekent dat er een stevige basis is gelegd voor een stapsgewijze islamisering van ons land met onvoorwaardelijke steun van GroenLinks die fungeert als een zusterpartij met ongeveer dezelfde idealen. Alleen verpakt met een groen randje als lokmiddel voor de argeloze autochtoon die de diversiteit van onze samenleving ziet als een soort aards paradijs.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis bij de troela’s van IS

  Thuis bij de troela’s van IS


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse truckers zijn de milieuzonelul. Oost-Europeaanse truckers zijn dat niet

  Nederlandse truckers zijn de milieuzonelul. Oost-Europeaanse truckers zijn dat niet

  een vervuilende truck                        

  Nederlandse truckers moeten door milieuzones investeren in nieuwe, schonere trucks om in de Rotterdamse haven te mogen werken. Concurrenten uit Oost-Europa kunnen niet eens gecontroleerd worden.

  Dat is oneerlijke concurrentie en daar moet iets aan gedaan worden. Hier de politieke optelsom.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  22-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de misdadigheid van het links-regressieve verbond met DENK

  Over de misdadigheid van het links-regressieve verbond met DENK


  NOS-commentatoren doen net of het héél gewoon is dat de politieke islam, het antisemitisme en de lange arm van Erdogan nu niet alleen in de Tweede Kamer aanwezig zijn maar ook in de gemeenteraden binnen komen. In Rotterdam is er sprake van een openlijk gezamenlijk optrekken van moslim-partij NIDA en de regressief-linksen. Dat NIDA is een misdadige anti-semitische en islamistische partij, die openlijk zijn geestverwantschap met Hamas verkondigt en op dezelfde manier aan de macht wil komen in Rotterdam als Hamas in Gaza heeft gedaan, namelijk door een charitas-gezicht op te zetten en een beetje het “idealistische” jargon van dom-nep-links te imiteren. In Amsterdam is hetzelfde aan de hand, alleen is daar vooral de Turken-partij DENK aan het wroeten. Dom-nep-links zal ook in Amsterdam de komende tijd ongetwijfeld met de Erdogan-partij gaan flirten. Daarom hieronder een analysetje van de verkiezings-slogans van DENK in  Amsterdam.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen

  LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen

  Screenshot_164
  (Door: Barbara Köster – Vertaling: E.J. Bron)

  Iedereen praat over islamisering en of de islam bij Duitsland zou horen. Er gaat geen dagelijks nieuws voorbij, waarbij niet uiterlijk op de tweede plaats de islam opduikt. U denkt dat dit het hoogtepunt zou zijn? Helemaal mis. Lees hier wat er allemaal nog komt, zo concreet als u nog nooit hebt gelezen: van uw hond via uw wijnvoorraad tot aan uw homofiele buurman. Barbara Köster toont het in alle duidelijkheid aan en verbuigt tot in het detail wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn

  Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreurverdachte op lijst Islam Democraten

  Terreurverdachte op lijst Islam Democraten

  Nederland, maart 2018

   Abdurrahman Alpsoy
  Nummer 4 op de lijst van de Haagse Islam Democraten, huisarts Abdurrahman Alpsoy was 16 jaar geleden in Turkije vanwege lidmaatschap van Hizbullah verdachte in een omvangrijke terroristische moordzaak met zeker zes doden.

  Familie Alpsoy vermoordde en martelde Koerden
  De Turkse Hizbullah-terreurgroep martelde en vermoordde Koerdische tegenstanders en gematigde moslims. Leden van de familie Alpsoy hoorden tot een groep van circa dertig verdachten die in 2002 werden veroordeeld tot zware straffen. Alpsoys vader en een broer waren hoofdverdachten. Zij werden veroordeeld tot de doodstraf, later omgezet in levenslang.
  Een oom zou per vrachtwagen doden hebben vervoerd. In de kelder van een andere oom lagen drie geketende lijken in staat van ontbinding. Op allerlei plekken werden nog tientallen andere lichamen van ontvoeringsslachtoffers gevonden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

  Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

  Palestijnse migrant in Duitsland hakt hoofd van haar 2 jarige kind af maar hoeft niet naar gevangenis, want volgens de rechter ‘was deze daad vanuit uw standpunt noodzakelijk’

   
  In grote steden zoals Duisburg is 1 op de 5 huwelijken reeds tussen neef en nicht. (llustratieve) afbeelding: (1). 

  Met de islam importeert Europa behalve miljoenen volgelingen van een religieuze haatideologie ook tal van gewoonten en gebruiken die bij ons taboe en/of verboden zijn, zoals incest. In de Arabische en Turkse samenleving zijn incesthuwelijken tussen neef en nicht al honderden jaren gebruikelijk. In grote Duitse steden zoals Duisburg, waar moslims in snel tempo op een meerderheid afstevenen, is één op de vijf huwelijken reeds tussen neef en nicht. De gevolgen voor de maatschappij zijn een forse stijging van het aantal fysieke en psychische afwijkingen en stoornissen, met een nog grotere financiële belasting voor de gezondheidszorg en problematisch gedrag tegenover andere mensen als gevolg. 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Columnist Daily Mail waarschuwt Britse Joden voor een uittocht naar Israėl (of elders)

  Columnist Daily Mail waarschuwt Britse Joden voor een uittocht naar Israël (of elders)

  “Opnieuw wordt ons volk geconfronteerd met een uittocht”, waarschuwde Angela Epstein van het Britse dagblad de Daily Mail dit weekend in een grimmige exclusieve column die de stijgende bezorgdheid van het Britse Jodendom beschreef.

  Plaatje hierboven: G-B, februari 2017. Slaapkamer van een 17-jarige neonazi bommenmaker [beeldbron: Jewish Press]

  “Niet de pogroms van Oost-Europa ontvluchten, of de militaire laarzen van nazi-Duitsland, maar het vooruitzicht van een regering die niet kan vertrouwd worden dat ze voldoende doet”.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  14-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Afbeeldingsresultaat voor jerusalem

  Beste mensen

  Het is weer zover ik ga weeer een weekje naar Jerusalem

  Heerlijk om daar weer eens rond te lopen

  Dus een week geen berichten

  Groeten

  Harrie


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik een hekel heb aan Links

  Waarom ik een hekel heb aan Links

  Intolerantie, arrogantie en dwingelandij als wezenskenmerken

  Foto: Linkse demonstranten G20 Hamburg (2017) - Pixabay CC0

  Waarom heb je toch zo’n hekel aan links, vroeg mijn nichtje laatst. Zij (leeftijd next generation/millennial) staat in een stad op de kandidatenlijst voor GroenLinks en is ook op Facebook politiek actief. Ik kreeg haar vraag dan ook in het openbaar via Facebook. Het antwoord geef ik hier.

  Heilige huisjes

  Ik heb een hekel aan links. Dat is waar. Vroeger was ik ook links, toen dat nog ergens op sloeg. In mijn tijd betekende links vooral: trappen tegen heilige huisjes, tot ze omvielen. Wat er daarna nog rechtop stond, dat stelde écht wat voor. De rest was bekrompen flauwekul. Heel veel heilige huisjes sneuvelden, gelukkig. De kerk, het huwelijk, de positie van de man, de preutsheid in het openbaar, de verzuiling, het ouderwetse gezag….
  Meer lezen op:
  opiniezz.com   

  » Reageer (0)
  13-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden uit Syriė zijn nep, komen uit andere conflictgebieden of zijn bewerkt met Photoshop. Journalist doet boekje open

  Beelden uit Syrië zijn nep, komen uit andere conflictgebieden of zijn bewerkt met Photoshop. Journalist doet boekje open

  Westerse specialisten trainen jihadisten in Syrië in het gebruik van sociale media en Skype en zorgen ook voor het benodigde materiaal.

  De Standaard-correspondent Jorn De Cock schepte bijvoorbeeld op over het feit dat hij deze ‘vrijheidsstrijders’ samen met zijn vrouw in Libanon heeft opgeleid.

  Het beeldmateriaal dat terreurgroep IS afleverde was altijd van zeer hoge kwaliteit, merkt journalist Willy Van Damme op. De vraag is nu waar men de beelden echt maakte.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  12-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenten, houd eens die salafisten in de gaten!

  Gemeenten, houd eens die salafisten in de gaten!

  Afshin Ellian            


  Over van alles en nog wat wordt gedebatteerd in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, maar niet over de zaken die er echt toe doen. Over integratie, islamitisch terrorisme en salafisten hoor je niets. Terwijl dat in wezen gemeentelijke issues zijn.
  Voor een dergelijk debat kunnen de lokale politici zich baseren op het laatste jaarverslag van de AIVD. Volgens de inlichtingendiensten is Islamitische Staat (IS) nog niet verslagen. Territoriaal zijn ze wel teruggedrongen, maar de organisatie (en ideologie) van IS leeft nog. IS is naar een aantal nieuwe gebieden verhuisd: Egypte, Afghanistan, Pakistan, en een aantal Afrikaanse landen. Daarom spreekt de AIVD de verwachting uit dat dat IS ondergronds zal overleven en zal blijven proberen aanslagen te organiseren, ook in het Westen.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittanniė, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

  Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

  Screenshot_45

  Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

  Na het grote seksueel misbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford, waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  Posted on maart 10, 2018  door Rommel


  Camerabeeld. © Polisen

  Zweden – Toilet graffiti ziet men meestal op scholen waar hormoongejaagde tieners stiekem van zich af schrijven. Maar in het Väla winkelcentrum in Helsingborg werd “Fuck Islam” en “Fuck Allah” met rode inkt neergeklad – door een 79-jarige man.

  Vier jaar geleden werd de oude man door vier Arabieren beroofd in het stadspark van Helsingborg – een misdaad die nooit is opgelost. Daarna was de man boos op de islam en begon zijn ‘criminele’ loopbaan.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd

  Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd      

    Bert De Vroey 11-2- 2018        De situatie op het Griekse eiland Lesbos wat betreft de opvang van migranten en vluchtelingen evolueert voortdurend. VRT NWS-journalist Bert De Vroey ging er voor de vierde keer in drie jaar tijd op reportage en zag dat er weer veel veranderd was, maar niet noodzakelijk verbeterd.
  et eerste wat opvalt op de grote weg die je langs het beruchte opvangkamp van Moria voert, is de drukte. Er lijken nog meer mensen het kamp in en uit te lopen of zich op te houden op de weg dan we daar de voorbije jaren zagen. Er zijn nog een paar winkeltjes en drank- en eettentjes bijgekomen en Artsen zonder Grenzen heeft een mobiele kliniek ingericht op een terrein aan de overkant. Op weekdagen staan er ook lange rijen auto’s geparkeerd, alsof je naar een festival zou gaan. Van wie zijn al die wagens? Het aantal hulpverleners, vertalers, ambtenaren en Europese asielwerkers moet nog zijn toegenomen. 
  Meer lezen op:
  vrt.be
  » Reageer (0)
  10-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

  Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 9 maart 2018


  Oprichtingsbijeenkomst van de Moslimstudenten Associatie Nederland.

  In mei vorig jaar voorspelde ik dat de Moslimstudenten Associatie Nederland (MSA), een nieuwe koepelorganisatie van negen (inmiddels twaalf) islamitische studentenverenigingen, ideologisch in de buurt van de Moslimbroederschap (MB) zou opereren. De eerste aanwijzing daarvoor was de bemoeienis van Altaf Husain, tweevoudig voorzitter van de Amerikaanse MSA en vooraanstaand figuur binnen de MB in de Verenigde Staten. Husain adviseerde de Nederlandse studenten bij de oprichting en verscheen bij een van de eerste evenementen van de Nederlandse MSA.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna ¤ 3 miljard op.

  Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna € 3 miljard op.

  Meer dan helft van alle donaties voor Syrië komt bij ISIS en andere jihadgroepen terecht

   
  Westerse hulp aan die ‘arme Syriërs’ belandt veel vaker in de zakken van juist die terroristen die het land hebben verwoest.

  Het recente schandaal rond Oxfam, waarvan medewerkers op Haïti zich te buiten gingen aan seksfeesten met minderjarigen, staat bepaald niet op zichzelf. Liefdadigheidsorganisaties blijken de donaties die ze binnen krijgen massaal te misbruiken voor schaamteloze zelfverrijking, en deels ook voor even schandalige antisemitische en/of pro-islamistische propaganda, terwijl ze er tegelijkertijd geen enkel probleem van maken om de argeloze burgers een schuldgevoel over de ellende in de wereld aan te praten. En u maar denken dat u een goede daad verricht door automatisch of incidenteel giften over te maken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  09-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

  Toen u hoorde met wie u op de foto zou staan, wilde u opeens toch niet komen op het feestje dat Yoeri Albrecht voor u moest organiseren


  Beste meneer Timmermans,

  Is Yoeri Albrecht van het Amsterdamse debatcentrum De Balie een leugenaar?

  Ik vraag dat, omdat hij gisteren een ongelooflijk verhaal vertelde.

  Hij zei dat u dolgraag op Internationale Vrouwendag wilde spreken in Amsterdam. Sterker: uw kantoor had hem benaderd met de vraag of De Balie iets wilde organiseren. U wilde uitleggen hoe belangrijk vrouwenrechten zijn. U wilde uitleggen hoezeer de EU zich bezighoudt met vrouwenrechten. U dacht zelf qua locatie niet aan De Balie, want te klein, maar aan Carré. Of de Stadsschouwburg. U was namelijk echt betrokken bij ‘that sort of things’. Albrecht zei toen: “Dat komt mooi uit, want wij hebben een halfjaar geleden voor die dag een vrouw uitgenodigd die echt iets weet van het belang van vrouwenrechten, die echt recht van spreken heeft. Misschien kunt u samen spreken”. U zou dat volgens Albrecht een erg goed idee hebben gevonden en er over nadenken. Daarna vroeg u om informatie over die vrouw. En meer informatie. En nóg meer informatie. Om drie weken later te zeggen: toch maar niet…”
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

  Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

  Screenshot_3
  (Vertaling: E.J. Bron)
  Interpellatie van de AfD legt tot nu toe verzwegen reisroutes bloot

  Tot nu toe vermoedde men dat “asielzoekers” bijna uitsluitend over land naar Duitsland zouden komen, maar een interpellatie van de AfD-parlementariër Holm toont aan dat bijna een derde deel met het vliegtuig hier naartoe komt – en wel illegaal uit veilige landen.

  Die Freie Welt

  Een interpellatie van de AfD-parlementariër Leif-Erik Holm aan de Duitse regering brengt aan het licht dat een aanzienlijk aantal “asielzoekers” en “vluchtelingen” ongehinderd ook met het vliegtuig Duitsland binnenkomen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

  Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

  9 maart 2018

  Alexander Pechtold

  Het moet een vreselijke lijdensweg zijn voor de gemeenteraadsfracties van D’66: alle electorale winst van de afgelopen jaren is in een razend tempo tenietgedaan door het ongeleide, megalomane projectiel Alexander Pechtold. De partij staat nu zesde in de peilingen en de kans is groot dat D’66 zelfs nog wordt ingehaald door het CDA en de PVDA.

  Pechtold is het lachertje van de Nederlandse politiek geworden. Met de gemeenteraadsfracties van D’66 hoeft niemand medelijden te hebben. Die hebben zich altijd slaafs neergelegd bij de kadaverdiscipline van Pechtold. Binnen de partij wordt hier al jaren steen en been over geklaagd maar de gelederen sluiten zich zodra de blinde gehoorzaamheid aan de grote leider ter sprake komt.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  08-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

  Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

  Gelijkheidsutopie als destructieve drijvende kracht

  Titelfoto: anti-Zwarte Piet demonstratie in Dokkum 2 december 2017. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Doorbraak eu
  Om de gelijkheidsutopie te realiseren is het van belang alles wat ons onderscheidt te elimineren. Zwarte Piet? Verheerlijkt de slavernij! Monsieur Cannibale in de Efteling? Stereotypeert de neger! Cowboys en indianen? Eigent wezensvreemde cultuur toe! JP Coenstraat? Verheerlijkt het koloniaal verleden! Film van Michiel de Ruyter? Vereert een slavendrijver! De grieven zijn eindeloos. Zodra de ene slag gewonnen is, wordt het volgende doelwit bepaald.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Chaos op Londense Unief: gemaskerde demonstranten ranselen lezing van Israëli’s uit elkaar +video

  “Als je de geesten niet kan winnen, sla dan op de hoofden,” moet een groep demonstranten van de extreemlinkse ANTIFA organisatie hebben gedacht toen zij het spreekgestoelte in het King’s College van de Universiteit van Cambridge bestormden en de lezing met bruut geweld onderbraken en het publiek uit elkaar ranselden. Waarna de vechtpartij verder liep in de hal en tevens rookgranaten werden geworpen. Antifa is een ultra-linkse beweging die zichzelf omschrijft als een “anti-fascistische linkse organisatie.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Bannon na politieke aardbeving in Italiė: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

  Steve Bannon Photo News Steve Bannon

  De omstreden ex-strateeg van president Trump mag dan in Washington in ongenade zijn gevallen, voor zijn eerste lezing tijdens zijn tournee door Europa – in Zürich – oogt hij ontspannen. Steve Bannon (foto) is naar eigen zeggen hier om bij te leren, maar schuwt de harde taal niet. Volgens hem is er momenteel een populistische rebellie in Europa aan de gang die je kan vergelijken met de Franse Revolutie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

  Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

  Screenshot_200
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het gevoel van veiligheid in de Duitse hoofdstad Berlijn daalt steeds verder, de criminaliteit grijpt om zich heen, het geweld treedt buiten de oevers. Reden daarvoor zijn steeds meer “incidenten”, die gepleegd worden door jonge Arabische mannen. Zelfs in de links-liberale “tagesspiegel” moest een schrijver nu de problemen met de integratie van asielzoekers toegeven en kwam er niet omheen talrijke, schrikbarende voorbeelden voor de situatie in de stad te noemen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  07-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Henk Krol (50PLUS) breekt lans voor Thierry Baudet (FvD)

  Bonusquote – Henk Krol (50PLUS) breekt lans voor Thierry Baudet (FvD)

  'De manier waarop D66 politici aanvalt, is onder de gordel'


  Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FvD) maakte dinsdag bekend niet mee te zullen doen aan het verkiezingsdebat op Radio 1 vrijdag. Hij zou daar in debat gaan met D66-leider Alexander Pechtold. Het tweetal zou in debat gaan over discriminatie in gemeenten. Baudet meent dat die stelling ‘slechts bedoeld is om tot in den treure met uit de context gehaalde citaten van jaren geleden allerlei idiote verwijten en verdachtmakingen te uiten.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  06-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geėist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

  Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist  tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

  Zweedse volk heeft met verkiezingen in september laatste kans om totalitaire links/islam staat te stoppen’

   
  Afbeelding: De gewraakte cartoon die de Zweedse vrouw op 2 jaar gevangenisstraf kan komen te staan (1).

  De afgelopen jaren hebben we al vaak voorbeelden gegeven hoe Zweden in pijlsnel tempo is veranderd van een open democratie in een linksradicale autoritaire staat, waar kritiek op het regeringsbeleid, op de islam en op de massa immigratie steeds harder wordt aangepakt. Tegen een 32 jarige Zweedse vrouw heeft de staat nu 2 jaar gevangenisstraf geëist, omdat ze een bekende cartoon over moslimextremisten plaatste.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesubsidieerde grooming gang! Veertien man doen digitaal hoofddoekmeisje @NoraSpreekt

  Gesubsidieerde grooming gang! Veertien man doen digitaal hoofddoekmeisje @NoraSpreekt

  HOERRRRRR                    

  Enorme ZUCHT van de dag weer. Achter het digitale betweterhoofddoekje Nora zitten maar liefst vier redacteuren en tien experts, die daar met zijn allen een subsidie van Stichting Democratie en Media voor krijgen (spiegel).

  Voor dat geld (uiteraard willen de heren niet zeggen hoeveel) vallen zij mensen die wel een bijdrage aan de samenleving proberen te leveren lastig. Nou ja, lastigvallen. Ze plaatsen maar liefst een hele tweet per dag.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  05-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’

  Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen Van Aartsen nog van ‘islamo-fascisme’ sprak

  Toen Van Aartsen nog van ‘islamo-fascisme’ sprak


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?


  Meneer Pechtold,

  Weet u hoe een psychopaat er uit ziet?Kijk eens in de spiegel als u zo uw pilletjes neemt.Got him!Het was geen verspreking gisteren bij WNL op Zondag hè, meneer Pechtold? Gewoon een bewussie.U zei over Thierry Baudet: “Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn”.

  Ik moest even een nachtje slapen over die zinnen.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland: het bange kind in de klas

  Nederland: het bange kind in de klas

  Ruggengraatloze politici, bestuurders en intellectuelen

  Minister Kaag en ambtelijke staf op bezoek bij president Khamenei van Iran. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Iran Press News Agency 21-02-2018
  Nederland wil zich altijd voordoen als open en tolerant. Twee kenmerken die koste wat het kost boven alles moeten prevaleren. Zelfs als dit betekent dat de eigen waarden, normen en standpunten opzij geschoven moeten worden. Deze houding heeft een keerzijde.
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

  Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

  Screenshot_109
  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Sesto San Giovanni is een stad voor de poorten van Milaan. De burgemeester Roberto Di Stefano (foto) van de partij Forza Italia, die behoort tot het midden-rechtse bondgenootschap van Silvio Berlusconi, treedt hard op tegen criminaliteit en illegale immigranten. Deze week vierden de aanvoerders van de arbeiders in de stad het verjagen van de 200ste migrant uit de stad met een taart – het cijfer 200 prijkte in het groen op een pistachetaart.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  03-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

  Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

  Maar gelukkig 'daalt de criminaliteit' en 'staan de cellen leeg' dus of u rustig wilt blijven slapen


  Foto: minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus legt uit dat er ab-so-luut geen sprake is van een Nederland narcostaat.

  “In februari luidde de politiebond NPB de noodklok. Nederland zou afglijden naar een ‘narcostaat’. Door gebrek aan middelen zou de georganiseerde misdaad straffeloos zijn gang kunnen gaan en infiltreren in de legale bovenwereld. Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, CDA) vond het allemaal overdreven.
  Alleen al in Tilburg is de illegale hennepteelt de grootste werkgever en de omzet van 800 miljoen euro op jaarbasis even groot als de gemeentebegroting.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal slachtoffers van genitale verminking stijgt sterk

  Aantal slachtoffers van genitale verminking stijgt sterk


  » Reageer (0)
  02-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinds wanneer gaan links en islam samen?

  Sinds wanneer gaan links en islam samen?  Veel mensen, op rechts én op links, begrepen al niet zo veel van het linkse verbond in Rotterdam van PvdA, GroenLinks en SP met de islamitische partij NIDA. Linkse idealen en islam, sinds wanneer gaat dát samen?

  Zo twitterde Yoeri Albrecht, directeur van het invloedrijke Amsterdamse debatcentrum De Balie: ‘Is het echt waar dat de linkse partijen in Rotterdam een verbinding zijn aangegaan met islamitische partij NIDA? Dat kan toch niet waar zijn? Dan gooi je toch je hele linkse maatschappij visie overboord.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad

  » Reageer (0)
  01-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door de VS en zijn stromannen hier moeten we Russen haten

  Door de VS en zijn stromannen hier moeten we Russen haten        


  Geert Wilders droeg, tijdens zijn bezoek aan Moskou, een speldje dat de Nederlandse Russische vriendschap zou uitdrukken en hij kreeg daarom vandaag de hele dag in de media stront over zich heen.  Want dit zou een belediging zijn voor de nabestaanden van MH17. Want het was toch bewezen dat ‘de Russen’ de MH17 hebben neergehaald.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog Duitse kinderen op basisscholen

  Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog Duitse kinderen op basisscholen

  Geplaatst op door

  Screenshot_33
  (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

  Op veel basisscholen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen is het aantal kinderen met een migratieachtergrond in de meerderheid. De bevolkingsuitwisseling is volop aan de gang.
  De massa-immigratie van de afgelopen decennia zorgt ervoor dat is steeds meer delen van Duitsland de Duitsers een minderheid worden. In de deelstaat met de grootste bevolking, Nordrhein-Westfalen, wordt dit ook duidelijk op de openbare basisscholen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebond: Nederland is door migrantenbendes beheerste narco-staat geworden

  Politiebond: Nederland is door migrantenbendes beheerste narco-staat geworden

  Nederlandse rechercheurs verwijten regering ‘wat we niet zien, is er niet’ houding

   
  Afbeelding: Getty Images (2)).

  ‘Vijf jaar geleden kostte een huurmoordenaar € 50.000,-, nu kun je er al een voor € 5000,- krijgen. Het is vraag en aanbod... Nederland is echt een narco-staat geworden de laatste 30 jaar. Wat we niet zien, is er niet. Nou, ondergronds heeft het fors doorgewoekerd,’ aldus een van de rechercheurs die worden aangehaald in een nieuw rapport van de Nederlandse politiebond, dat de veelzeggende titel ‘Noodkreet – Waar blijft onze versterking?’ heeft gekregen. De aanklacht van de Nederlandse rechercheurs aan het adres van Den Haag liegt er niet om: ‘We kunnen een vuist maken, maar het kabinet wil niet echt. Andere belangen?’ En ‘Er is geen echte politieke steun om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.’ Zou dat misschien komen omdat die grotendeels door (islamitische) migrantenbendes wordt beheerst?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Sigrid Kaag (D66) prijst VN-mafketel die Geert Wilders met ISIS vergeleek de hemel in

  Minister Sigrid Kaag (D66) prijst VN-mafketel die Geert Wilders met ISIS vergeleek de hemel in

  Door   

  Sigrid Kaag met Zeid Ra'ad Al Hussein. Bron: Sigrid Kaag / Twitter.
  Foto: Sigrid Kaag met Zeid Ra'ad Al Hussein. Bron: Sigrid Kaag / Twitter


  Ze is zó blij met Zeid Ra’ad Al Hussein!

  Op Twitter laat minister Sigrid Kaag — natuurlijk van D66 — weten dat ze bijzonder veel respect en waardering heeft voor Zeid Ra’ad Al Hussein, de United Nations High Commissioner for Human Rights. Volgens Kaag is deze man een baken van gerechtigheid en een voorbeeld voor ons allen. Jawel:
  Je zou dus denken dat deze meneer een geweldige gast is. Openminded tot op het bot en een voorstander van het mooie democratische systeem. Nou, misschien toch niet helemaal.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  28-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Juliėtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel

  Hoe Juliëtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel

  Nasrdin wilde zijn Dchar-Day niet laten ontsieren

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand durft nog ķets zeggen”: Herman Brusselmans geeft gepeperde mening over politieke correctheid

  Niemand durft nog íets zeggen”: Herman Brusselmans geeft gepeperde mening over politieke correctheid

  TDS


  Photo News

  Zijn oeuvre bestaat ondertussen uit meer dan 75 romans, novelles en toneelstukken, maar toch heeft Herman Brusselmans (60) met ‘Feest bij de familie Van de Velde’ een nieuw boek uit. Ook nu gaat hij thema’s als drank of seks niet uit de weg. Al meent de veelschrijver dat Vlaanderen dat wél lijkt te doen. Brusselmans heeft het gevoel dat hij niet meer kan zeggen of schrijven wat hij wil. 
  Meer lezen op:
  hln.be
  » Reageer (0)
  27-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel erkent bestaan no-go-zones, NOS jengelt over dieselrestrictiess

  Merkel erkent bestaan no-go-zones, NOS jengelt over dieselrestrictiess

  no-go-zones

  Angela Merkel heeft in een Duits televisie-interview erkent dat er in Duitsland no-go-zones bestaan, waar de politie zich niet durft te wagen. Dit interview volgde op de beslissing van haar partij om met de SPD te willen regeren.

  Niet dat dit in Nederland nieuws is – dat een Nederlandse verslaggever van de staatsomroep onze premier zou vragen hoe het zit met de Nederlandse no-go-zones is al even ondenkbaar. En aangezien ook die Nederlandse no-go-zones bestaan, zwijgt men bij de NOS maar liever, en neuzelt over Duitsland alsof het toestaan van restricties aan dieselauto’s van belang is. En dan had de correspondent logischerwijs geen tijd om zich bezig te houden met zoiets incidenteels als Duitse no-go-zones – dat spreekt. En dus zwijgt zij verder.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind in de vrije haren Hoofddoekenverbod op school

  Wind in de vrije haren

  Hoofddoekenverbod op school

  Tom Van Grieken