NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers
 • Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen
 • Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa
 • Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump
 • Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen
 • Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)
 • Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing
 • Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp
 • Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog
 • Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  freedom
  blog.seniorennet.be/freedom
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers

  Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers

  Europees parlement 

  Wie denkt dat het Europees parlement (EP) slechts een overdadig gefinancierd gekkenhuis voor bevlogen maar uitgerangeerde politici is, heeft nog geen begin van een idee. Frans Groenendijk viel van de ene verbazing in de andere.

  In juni 2013, werd de Bulgaarse Mariya Gabriel gekozen tot “Europees Parlementslid van het jaar” in de categorie (!) “gender equality”. Sinds een half jaar is ze Eurocommissaris voor ‘Digital Economy and Society’.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

  Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

  Pixabay
  Linkse ouders die in het migranten gedomineerde 18e arrondissement van Parijs wonen, zijn met zichzelf in conflict, omdat ze “diversiteit” willen maar toch klagen dat de scholen in hun “diverse” district falen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

  Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

  Screenshot_175
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De situatie in Frankrijk is zo gespannen als zelden tevoren. Bijna dagelijks ontstaan er nieuwe No-Go-Areas, de wijken met buitenlanders nemen razendsnel in aantal toe. Met de jaarwisseling waren er 140.000 agenten in dienst om de vrede ook maar enigszins te bewaren.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

  Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

  ‘Dit is als de activiteiten van de KGB in Rusland’ – ‘Hiervoor zullen sommigen in de gevangenis belanden’ – ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’


  (Afbeelding links: Donald Trump blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn stelling dat er een illegaal complot tegen hem bestaat (Getty Images (2)).

  Gisteren is aan alle leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een vier pagina’s lange memo overhandigd, waaruit blijkt dat de regering Obama, de FBI, de Hillary Clinton campagne en het ministerie van Justitie op buitengewoon illegale wijze hebben samengespannen en hun macht op extreme wijze hebben misbruikt tegen president Donald Trump, zowel tijdens als na de verkiezingen van 2016. Tal van parlementariërs toonden zich geschokt en verbijsterd. De memo zou wel eens een groot aantal kopstukken hun baan kunnen kosten, inclusief Robert Mueller, die de speciale onderzoekscommissie naar Trump leidt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  19-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen

  Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

  Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

  Zweedse PVV: 'Het spannend dynamische multiculturele paradijs Zweden waar zo lang voor is gevochten'


  De Zweedse premier Stefan Lofven zei deze week ook de inzet van het leger niet uit te sluiten bij de strijd tegen bendegeweld. Het inzetten van de krijgsmacht is ‘niet mijn eerste keus’, maar de premier wil zo’n grote stap ook niet uitsluiten. Hij wil koste wat kost een einde maken aan een serie dodelijke schietpartijen, dat meldt persbureau Reuters.

  Hoewel het land bekend staat om zijn lage aantal moorden is bendegeweld er de laatste jaren bezig met een opmars. Veel Zweden hebben het gevoel dat de politie die geweldstoename helemaal niet aankan. “Ik wil alles doen wat nodig is om grote georganiseerde misdaad uit te roeien”, zei Lofven tegenover een Zweeds persbureau.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing

  Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing

  Screenshot_165
  (Door: Likoed Nederland)

  In een toespraak tot de Centrale Raad van de PLO op zondag 14 januari 2018 heeft de Palestijnse president de tweestatenoplossing begraven met een antisemitische haatspeech.

  Hij stelde dat Joden niets te zoeken hebben in het land: “Dit land is ons land. Dit land is ons land sinds de dagen van de Kanaänieten.”

  Tegelijkertijd blies hij ook zijn relatie met de Verenigde Staten op. In de toespraak, die werd uitgezonden op de Palestijnse televisie, zei Mahmoud Abbas (foto) richting de Amerikaanse president Trump: “Naar de hel met jou. …Dat jouw huis in elkaar mag storten (*) …. Wij accepteren Amerika niet meer als bemiddelaar …. Zijn [Trump] voorstel [over Jeruzalem] is een klap in het gezicht, maar wij zullen terugslaan.”
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp

  Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp

  Door   

  kuzu-hamas
  Foto: Tunahan Kuzu met twee kinderen die zijn gekleed zijn in propaganda voor 'Palestina', een plek die juist geen snars geeft om kinderen. Bron: Jongerenbeweging OPPOSITIE / Facebook.


  Donald Trump besloot gisteren om stevig minder geld naar de UNRWA, een organisatie die zich exclusief bezighoudt met Palestijnse ‘vluchtelingen’, te sturen. Als reactie hierop, stuurt Nederland juist versneld geld daarheen. Goh, waar hebben we dát nou eerder gezien?

  De VN ondersteunt vluchtelingen. Dat is geen verrassing en eigenlijk ook best prima, maar hebben we daar twee organisaties voor nodig? De VN heeft namelijk één organisatie voor Palestijnen – UNRWA – en eentje voor de rest.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog

  Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog

  Amerikaans-Arabisch vredesplan verplaatst ‘Palestina’ deels naar Sinaï woestijn, zonder Jeruzalem


  Abbas is opnieuw woest op Trump, maar verliest inmiddels ook de steun van belangrijke Arabische landen zoals Saudi Arabië, Egypte, de V.A.E., en zelfs Qatar. Alleen de Turkse dictator Erdogan staat nog volmondig achter zijn eis dat Jeruzalem de hoofdstad van ‘Palestina’ wordt. (Afbeelding: (1)).

  De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft zich niet laten afschrikken door het besluit van de Amerikaanse president Donald Trump om de financiële hulp aan de speciale VN organisatie voor de Palestijnen (UNRWA) met meer dan $ 65 miljoen te halveren (2). Integendeel, hij wenste dat Trumps huis wordt verwoest, en stelt nu zelfs een ultimatum: of Jeruzalem wordt Palestijns, of het wordt oorlog
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden

  Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden

  'De meeste media, vooral die van linkse signatuur, verkeren in een staat van ontkenning'


  “‘Iedereen moet weten dat antisemitisme springlevend is. En dat onze regeringen er iets aan moeten doen.’

  Met een keppeltje over straat lopen, dat doet Pinto nooit en hij raadt het iedereen af. ‘Dat kan je zeker niet overal doen’, meent ook huisarts Marc Djebali.’Op de weg naar het station zijn geregeld jongens met keppeltjes bekogeld met stenen. Nu zet iedereen een pet op.’

  Het antisemitisme uit islamitische hoek is een veel groter probleem dan de Jodenhaat van eigen bodem die een marginaal bestaan leidt in sommige katholieke of extreem-rechtse kringen. Dat blijkt in Frankrijk een ongemakkelijke waarheid. De gezaghebbende krant Le Monde bijvoorbeeld bedacht vorige maand de termen ‘nieuw antisemitisme’ en ‘alledaags antisemitisme’ voor een reportage over het fenomeen. Het woord islam of moslims viel niet één keer.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit heeft tot nu toe alleen maar positieve gevolgen. Waarom de doemdenkers geen gelijk hebben gekregen.

  Brexit heeft tot nu toe alleen maar positieve gevolgen. Waarom de doemdenkers geen gelijk hebben gekregen.

  Screenshot_157

  Nadat een meerderheid van de Britse bevolking had gestemd voor de Brexit, werd chaos voorspeld. De meeste economen dachten dat een recessie aanstaande was. In de Nederlandse media las en lees je bijna niets dan negatieve berichten over de Brexit. Een overheidsstudie die vlak voor het referendum werd gepubliceerd, voorspelde dat huizenprijzen zouden kelderen en dat de werkloosheid flink zou stijgen. Er is echter geen sprake van een recessie. Groot-Brittannië noteerde in 2016 en 2017 een groei van ongeveer 2 procent, net als in 2015, schrijft The Economist. (zie onderaan de link naar het originele artikel!)
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  17-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse waanzin: "Jeruzalem is moslim"

  Turkse waanzin: "Jeruzalem is moslim"

  Demonstranten buiten het Amerikaanse consulaat in Istanbul in Turkije met leuzen tegen de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël, op 6 december 2017. (Foto door Chris McGrath/Getty Images)

  De beslissing van President Donald Trump om Jeruzalem als de hoofdstad van Israël te erkennen, onthulde meer schijnheiligheid, die helaas in de hoofden zit van de islamitische leiders, evenals hun bereidheid om de refreinen van jihadisten te zingen.

  President Recep Tayyip Erdogan van Turkije is, niet verrassend, de kampioen in de wereldwijde islamitische oorlog tegen Trumps beslissing. In een laatste show van "solidariteit met de Palestijnse zaak," vormde Turkije de speerpunt van de inspanningen met een top van de islamitische Naties in Istanbul om "Oost-Jeruzalem tot hoofdstad van bezet Palestina" te verklaren.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepamperde islamofascisten

  Gepamperde islamofascisten


  Titelfoto: plaats delict moord Theo van Gogh (november 2004)
  Bon, ik ben dus geen profeet, al kan ik door mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam en nog een extra jaar aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem redelijk analyseren. Ik woonde enige tijd in Amsterdam-West, om de hoek van het Allebéplein. Daar stond op vrijdagmiddag altijd een dikke jongen in een jurk en met een baardje voor de moskee te brullen dat daar binnen niet de ware islam werd gepredikt.
  Dat was Mohammed Bouyeri, de latere moordenaar van Theo van Gogh. Hij viel enorm op, temeer omdat hij altijd met een groepje andere vogelverschrikkers over straat zwalkte en tegen Marokkanen riep dat ze moesten terugkeren tot de echte, salafistische islam. Er ging altijd een enorme dreiging van het groepje uit. Ik zag die roedels salafisten ook in Amsterdam-oost lopen. En in Brussel, in Madrid, in Parijs en in London en overal in Duitsland. Het zijn de jongens die aanslagen kunnen plegen. Maar zelfs na alle islamitische aanslagen ging het pamperen van islamitische terroristen en jihadhuurlingen onverdroten door.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht

  Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht

  Kleis Jager


  Etalage in het chique zeventiende arrondissement, waar veel Joden (zijn komen) wonen en waar het voor hen relatief veilig is.  © Bart Koetsier

  Leve IS! Dood aan de Joden!’ Het begon met dit soort kreten op de muren van het trappenhuis. Daarna werd er ingebroken, toen Robert met zijn vrouw in Turkije op vakantie was. Veel werd er niet gestolen. Maar dat ze op de muur in de slaapkamer met lippenstift ‘Vuile Jood, Leve Palestina’ hadden geschreven, heeft er ingehakt bij het paar. Hij laat er een foto van zien.

  Na de inbraak wilde Robert (70) alleen nog maar weg uit Bondy, de Parijse voorstad waar hij veertig jaar heeft gewoond. “Er was lange tijd niets aan de hand. Tot er veel nieuwe mensen in de buurt kwamen zal ik maar zeggen. Vijftien jaar geleden werd mijn dochter op school voortdurend uitgemaakt voor vuile Jodin. Daar hebben we aangifte van gedaan.”
  Meer lezen op:
  trouw.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme en moslim-antisemitisme

  Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme en moslim-antisemitisme

   door Guy Millière

  In Bagneux in Frankrijk werd op 1 november 2017 een gedenkplaat vernield en bespoten met graffiti. Die was geplaatst ter herinnering aan Ilan Halimi, een jonge Jood in 2006 door een “bende barbaren” werd vermoord. Wanneer een paar dagen later de gedenkplaat wordt vervangen door een andere, komt de verklaring van de Franse regering dat de “haat niet zal winnen”.

  Er zijn echter veel tekenen dat haat reeds gewonnen heeft, en dat Frankrijk ziek is, aangezien deze tekenen die al een decennium geleden duidelijk waren, en vandaag nog duidelijker. Vrijwillige blindheid belet het om te worden aangepakt.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

  Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

  Screenshot_152
  (Door: Aurora Bosotti – Vertaling: “Wachteres”)

  NIGEL FARAGE stelde dat de Europese Unie een “verenigde” unie tracht te creëren die alle macht wegneemt van de huidige lidstaten, dagen nadat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel zijn schokkende visie onthulde, die zou betekenen dat Brussel het continent zal overnemen. Farage riep ook de Remainers [degenen die in de EU willen blijven] op om eindelijk “kleur te bekennen” over het werkelijke doel van de Europese Unie. De vurige anti-EU-politicus zei: “Er is een intense onwil van iedereen aan de Remain kant om echt kleur te bekennen over wat Europa is, het gaat om het creëren van een nieuwe staat”. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  16-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijspraak voor illegaal die met buit in gestolen auto zit, Roosendaalse slachtoffers begrijpen er niks van

  Vrijspraak voor illegaal die met buit in gestolen auto zit, Roosendaalse slachtoffers begrijpen er niks van

  Ine Cup


  De slachtoffers, Sebastiaan Beenakker (40) en Modeska Bosnie (37) uit Roosendaal, kunnen er niet bij. ,,Het is belachelijk hoe er wordt omgegaan met dit soort zaken’’, zegt Beenakker. ,,We hebben onze spullen terug, op één camera na, maar omdat de man werd vrijgesproken, krijgen we de schade die we als gevolg van de inbraak hebben geleden, zoals schoonmaakkosten van de auto, niet vergoed.’’ 
  Meer lezen op:
  bndestem.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verwoesting van Parijs: hoe de stad van licht de stad van afval werd

  De verwoesting van Parijs: hoe de stad van licht de stad van afval werd  Vorig jaar vroegen meer dan 100.000 migranten asiel aan in Frankrijk, een stijging van 17 procent ten opzichte van 2016 en het hoogste ooit genoteerd

  Frankrijk is een groot land en zijn vermogen om tijdelijk migranten te huisvesten, zou in theorie geen groot probleem mogen zijn. In de praktijk worden migrerende migranten ironisch genoeg, echter niet goed opgevangen en verspreid, maar concentreren zij zich in de goedkope volksbuurten waar de huizen goedkoper zijn of waar ze eten kunnen vinden; het beste voorbeeld is het beruchte Calais-kamp of “Jungle”, vanwaar ze een manier zoeken om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com
  » Reageer (0)
  15-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers vluchten uit Zweden naar Syrië – ‘Zweden is levensgevaarlijk’

  Asielzoekers vluchten uit Zweden naar Syrië – ‘Zweden is levensgevaarlijk’

  Nu zijn zelfs vluchtelingen bang in Zweden - Willen  Malmö in drommen verlaten.

  De Zweedse stad Malmö heeft veel ingrediënten die een succesvolle stad zou moeten hebben. Het heeft een prachtig stadscentrum, kleurrijke architectuur en het bevindt zich op een prachtige plek.

  Maar sinds enkele decennia zijn de dingen in de stad veranderd. Het aantal schietpartijen is gestegen, er ontploffen bijna dagelijks handgranaten en explosies volgen elkaar in steeds hoger tempo op, en de stad werd vorig jaar bekend om een ​​reeks groepsverkrachtingen.

  De Zweedse journalist Joakim Lamotte sprak met verschillende migranten en een vluchteling in de stad. Een migrant uit Griekenland, die 55 jaar in Malmö heeft gewoond, zei:
  Meer lezen op:|
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog in Syrië van binnenuit

  De oorlog in Syrië van binnenuit

  door Eline Huls 10 januari 2018

  Hoe Poetin en Assad ons leven redden
  'Niemand kan me verhinderen te schrijven wat wij hier zelf meemaken en zoals wij het beleven.'


  Met de titel Poetin en Assad hebben ons gered weet Daniël Maes meteen de aandacht te trekken. Het gaat in tegen alles wat wij in het westen meekrijgen van de Syrische oorlog. En dat is ook meteen wat Maes duidelijk probeert te maken. De waarheid over het conflict in Syrië zou namelijk verschillen van de berichtgeving in het westen. Met zijn dagboekfragmenten zet Maes de gebeurtenissen in Syrië in een heel ander daglicht.
  Meer lezen op:
  hebban.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Racistische Vlamingen’? Ik heb het gehad!

  ‘Racistische Vlamingen’? Ik heb het gehad!


  » Reageer (0)
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THEODOR HOLMAN interviewt ELS VAN DIGGELE over de PALMAFFIA’S en is verbijsterd over zijn eigen ONNOZELHEID

  THEODOR HOLMAN interviewt ELS VAN DIGGELE over de PALMAFFIA’S en is verbijsterd over zijn eigen ONNOZELHEID


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

  EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

  ‘Europese Unie gaat Orwelliaanse fase in: ieder woord betekent exact het tegendeel’

   

  De met afstand beste, goedkoopste èn effectiefste oplossing is mensen in hun eigen landen opvangen en beschermen. Waarom kiezen de Europese leiders daar dan niet voor? (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het onafhankelijke Global Analysis from the European Perspective (GEFIRA) constateert in een nieuw rapport dat de Europese Unie ‘de Orwelliaanse fase van het (linkse) liberalisme in gaat, waarin ieder woord exact het tegenovergestelde betekent.’ Daarbij wordt bijvoorbeeld gewezen op de EU-Commissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, die de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten als een onomkeerbaar feit presenteert. Daarnaast verspreiden de Europese reguliere media het nepnieuws dat de militairen die Brussel naar Afrika stuurt de immigratie gaan beperken, terwijl ze die in realiteit juist gaan organiseren en daarmee vereenvoudigen. Ook hieruit blijkt dat de EU in alle opzichten frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone Europeanen.
  Meer lezen op:
  xadernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvia Witteman geeft toe: ‘Ik maak blanke van rottige Turk.’ Plus Twitter discussie met haar.

  Sylvia Witteman geeft toe: ‘Ik maak blanke van rottige Turk.’  Plus Twitter discussie met haar.        


  Door Joost Niemöller

  Sylvia Witteman schrijft stukjes in de Volkskrant. Onlangs gaf ze daar een interview over. Ook in de Volkskrant. Onder het motto ‘Mensen van de Volkskrant vertellen over hun dilemma’s, fascinaties en de drijfveer om meer te weten.’

  In dat interview vertelt Witteman dat ze anders dan enkele collega’s van haar er nooit last van heeft wat ze nu weer op moet schrijven. Anders dan bijvoorbeeld haar collega Peter Buwalda gaat ze er namelijk op uit. Ze maakt foto’s. Ze maakt aantekeningen:
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onbenul van Tom en Sintje Wiegant uit Diepenheim

  Het onbenul van Tom en Sintje Wiegant uit Diepenheim

  Screenshot_103
  (Door: Wim van Schaik)

  Tom en Sintje Wiegant uit Diepenheim zijn een dagje in Amsterdam. Zou zomaar kunnen dat ze op een betonblok (gecamoufleerd als bankje) een krentenbol zitten te eten. Of ze niet bang zijn voor een aanslag? Nee hoor! ‘Wij zijn niet van die paniekvogels. Het risico om slachtoffer te worden van een aanslag is even groot als de kans om de oudejaarsloterij te winnen.’ Geen ‘paniekvogels’, die Tom en Sintje. Nee, maar wel  rasechte struisvogels.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik misselijk word van Sylvana Simons, Frans Timmermans en Peter de Vries

  Waarom ik misselijk word van Sylvana Simons, Frans Timmermans en Peter de Vries


  » Reageer (0)
  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-moslim: ‘Mijn familie wil me doden’

  Ex-moslim: ‘Mijn familie wil me doden’

  Pakistaanse Nabeel verliet de islam

  Gert-Jan Schaap 12-1-2018  Hebben christenen in Pakistan het al ronduit slecht, de ex-moslims onder hen hebben het nóg slechter. Wie Jezus verkiest boven Mohammed, verdient volgens miljoenen moslims in Pakistan maar één ding: de dood. “Onze familie wil ons vermoorden, maar ik voel geen haat.”

  Hem in zijn eigen huis interviewen? Ondenkbaar. Blank bezoek uit Europa zou domweg te veel aandacht trekken. Daarom moet dit gesprek op een veilige plek plaatsvinden. In Pakistan weet je nooit of moslims met kwade bedoelingen zien dat je als westerling christenen opzoekt – laat staan een ‘afvallige’.
  Meer lezen op:
  visie.eo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Standaard wilde dit opiniestuk niet publiceren

  De Standaard wilde dit opiniestuk niet publiceren


  » Reageer (0)
  11-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbevingsdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

  Aardbevingsdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

  Sven Jach Dinsdag 9 Jan. 

  (Foto: FPS/Jos Schuurman)
  Foto: FPS/Jos Schuurmans

  De politie heeft dinsdagavond demonstranten bezocht die woensdag willen protesteren tegen de gaswinning. Dan komt minister Eric Wiebes (VVD) van Economische Zaken naar Groningen.
  Volgens Susan Top van het Groninger Gasberaad is ook één van haar medewerkers in de stad Groningen verrast door de politie. 'Een van de agenten had een lijst in de hand met daarop namen van mensen die op Facebook hebben aangegeven dat ze gaan protesteren.'
  Meer lezen op:
  rtvnoord.nl


  » Reageer (0)
  10-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen en watjes , epiloog
  Mannen en watjes , epiloog

  Het is al weer enige tijd geleden, om precies te zijn  zelfs 10 jaar, toen wij een artikel plaatsten met de titel ” Mannen en watjes “. Het ging om de ook toen al lopende discussie over hoe een overheid om ging met  wat de door de ene partij gelukszoekerscrisis  werd genoemd , terwijl de andere partij er de voorkeur aangaf te praten over de crisis van de hulpbehoeftigen.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bescherm Peerke Donders tegen de politiek-correcte beeldenstorm!

  Bescherm Peerke Donders tegen de politiek-correcte beeldenstorm!

  Politiek-correcte fanatici dreigen een brute beeldenstorm te ontketenen tegen de Nederlandse priester Peerke Donders.

  De Keti Koti-werkgroep eist verwijdering van Peerke Donders’ beeld, dat in Tilburg staat.

  Het zou voor kolonialisme en, o verrassing!, racisme staan. De werkgroep zegt: “Wat het uitbeeldt, is superioriteit.”

  Wat het beeld echt uitbeeldt is het tegenovergestelde: christelijke dienstbaarheid.

  Het beeld toont een Peerke die zich ontfermt over een doodzieke lepralijder. Dit met groot gevaar voor eigen leven, want lepra is besmettelijk.

  Peerke is daarmee het toonbeeld van belangeloze barmhartigheid, van nederige dienstbaarheid.
  Meer lezen op:
  cultuurondervuur.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen

  80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen

  Binnenhalen van miljoenen mensen die niet eens onze taal kunnen leren alleen te verklaren door ‘Umvolkung’ – Twee miljoen migranten in de bijstand kosten Duitsland inmiddels jaarlijks € 36 miljard - Hongaarse premier Orban: Het zijn geen vluchtelingen, maar bezetters

   

  Terwijl er jaarlijks tientallen miljarden worden uitgetrokken voor moslimmigranten, zijn ruim een half miljoen autochtone Duitse bejaarden letterlijk veroordeeld tot de bedelstaf. (Afbeelding: (5)).

  Van Angela Merkels chirurgen, salesmanagers en atoomgeleerden die door de asielindustrie de afgelopen jaren naar Europa werden gehaald om onze cultuur te ‘verrijken’, blijkt 80% niet eens de capaciteiten te hebben een simpele taalcursus te volgen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad moest in november vorig jaar erkennen dat 95% van het aantal vluchtelingen in Rotterdam rechtstreeks in de bijstand verdwijnt (2). Gezien hun sociale en intellectuele capaciteiten valt niet te verwachten dat dit percentage ook op de lange termijn substantieel zal dalen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse National Health System op punt van instorten’

  'Britse National Health System op punt van instorten’

  Engeland, januari 2018

   Asylants Britain
  Het Britse gezondheidssysteem National Health System (NHS) staat op het punt van instorten. 12 NHS Trusts hebben voor januari 50.000 operaties geannuleerd. Het zou komen door de ouderen en door de slechte organisatie van de zorg. Maar één arts - ‘Jo’ - is bereid zich anoniem uit te spreken over de werkelijke oorzaak.

  Migranten manipuleren NHS
  Jo vertelt hoe migranten het NHS manipuleren. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met mensen die ziekverklaringen van hem willen hebben, zodat ze niet hoeven te werken. Ze eisen dat Jo duidelijke termijnen noemt, vaak langer dan drie maanden en worden kwaad als hij niet mee wil werken.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  09-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksistisch, racistisch en vrouwonvriendelijk

  Seksistisch, racistisch en vrouwonvriendelijk

  Ebru Umar 7-1-2018


  Natuurlijk wordt dit een racistische column die bol staat van seksisme en discriminatie. Niet omdat ik dat opzettelijk doe maar omdat de mensen met slachtofferschap in hun dna dat zullen vinden. Really, Umar? Moet dat nou?

  Ja. Dit land is ook mijn land hè? Fascinerende vrouw, Sylvana Simons. Ze had actrice moeten worden.

  Te zien op GeenStijl, want ze was bij een archaïsch tv-programma waar geen hond naar kijkt - tenzij GeenStijl ernaar linkt.

  Bij elke gelegenheid kiest Syl heur haar, bril, make-up, outfit, stemhoogte (laagte) én tekst dusdanig dat ze professioneel overkomt. Wat dat betreft kunnen vrouwen een voorbeeld nemen aan haar: zorg dat je er goed uitziet.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste politicus van Rotterdam’ steeds meer in vaarwater van Moslimbroeders

  Beste politicus van Rotterdam’ steeds meer in vaarwater van Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 7 januari 2016

  Uitsnede van de groepsfoto na afloop van de trainingsdag in De Middenweg. Nourdin el Ouali (links) naast Hamas-activist Zaher Birawi (midden) en Ibrahim Akkari (rechts), voorman van de Moslimbroeders in Nederland.

  Uitsnede van de groepsfoto na afloop van de trainingsdag in De Middenweg. Nourdin el Ouali (links) naast Hamas-activist Zaher Birawi (midden) en Ibrahim Akkari (rechts), voorman van de Moslimbroeders in Nederland.

  Dit artikel is een update met nieuwe feiten van het artikel ‘Nida Rotterdam is geen islamitisch CDA, maar eerder een islamitische AKP’ dat op 29 juli 2015 op deze website verscheen.

  NIDA Rotterdam, de “frisse, dwarse, diverse en moderne” islampartij in de Maasstad, krijgt een enthousiaste pers. Fractievoorzitter Nourdin el Ouali werd zelfs uitgeroepen tot “de beste politicus van Rotterdam 2015”. Minder aandacht is er voor de deelname van NIDA-prominenten aan acties voor het door Hamas geregeerde Gaza. Onderbelicht blijven ook de functies die enkele NIDA-vertegenwoordigers vervullen binnen organisaties van de Moslimbroederschap in Nederland. De Rotterdamse nieuwsconsument krijgt evenmin informatie over El Ouali’s frequente optredens in De Middenweg, het dawah-centrum van de Moslimbroeders.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negers en arabieren zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord met vuurwapens

  Negers en arabieren zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord met vuurwapens

  52 gebieden in Zweden zijn door de politie geïdentificeerd als ‘no go’ zones.

  Het nieuwe spannende Zweden – Jonge mannen met een allochtone achtergrond zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord die zich voordoen met vuurwapens. Dit bewijst een recent onderzoek van DN. De meesten zijn afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Geen één van hen is een Fin, ondanks dat dit een grote immigratiegroep is in Zweden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO – Schaamteloze promotie islamitische kindhuwelijken met Duitse meisjes op kinderzender KiKA

  VIDEO – Schaamteloze promotie islamitische kindhuwelijken met Duitse meisjes op kinderzender KiKA

  Staatszender liegt over leeftijd bruidegom maar 'KiKA bevordert de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling van jonge kijkers'


  Malvina, een 16-jarig Duits meisje vertelt op staatszender ARD/ZDF – het speciale kinderkanaal KiKA, gericht op kinderen en adolescenten – over Diaa, haar Syrische liefde uit Aleppo: ‘Ik mag van hem geen korte kleding dragen’. Hij: ‘Ik kan het niet accepteren als mijn vrouw er zo uitziet.’ En: ik ga zo snel mogelijk met haar trouwen, dan is ze van mij’.

  Maandag kwam naar buiten dat KiKA loog dat hij 17 jaar oud was in deze korte documentaire en rectificeerde dat hij ’19 jaar oud is‘. Ook dat lijkt ongeloofwaardig.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  08-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

  EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

  Screenshot_15
  (Door: Edwin Lauxen)

  Van de EU-resolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord:

  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bam! Economen geven toe dat ze ernaast zaten: de Britse economie groeit als kool

  Bam! Economen geven toe dat ze ernaast zaten: de Britse economie groeit als kool

  Door   

  Ungry Young Man (bron: Flickr)
  Foto: Ungry Young Man (bron: Flickr)

  Brexit blijkt nu al geweldig goed te zijn voor onze Britse vrienden.

  Toen het Brexit-debat in alle hevigheid plaatsvond kregen Brexiteers te pas en te onpas te horen dat ze met vuur speelden. Als het Verenigd Koninkrijk uit de EU zou stappen zou dat de economie namelijk opblazen. Ja, echt waar. Brexit was het begin van het einde.

  Nou, dat blijkt allemaal nogal mee te vallen. Sterker nog, economen moeten nu toegeven dat het tegenovergestelde waar is. De Britse economie groeit als kool. Nog 2 jaar en dan is de Britse economie groter dan die van Frankrijk.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juist moslims en anderen met mond vol ‘islamofobie’ hebben in Frankrijk sfeer van ‘racisme’ gecreeërd

  Juist moslims en anderen met mond vol ‘islamofobie’ hebben in Frankrijk sfeer van ‘racisme’ gecreeërd

  'De agente werd consequent 'meuf' of 'keuf' of 'meuf keuf' genoemd: 'snol', 'agentje', 'agente-snolletje'


  Dit artikel is alleen te lezen met Blendle. De reden hiervoor: er bestaat niet zoiets als gratis lunch en voor niets gaat de zon op. Wie nog geen Blendle-account heeft kan hier meer lezen over Blendle en een Blendle-account aanmaken. Meer over Onze Man In Franrkrijk Alexander van der Meer (en waarom je dus best 30 cent wilt betalen om dit artikel te lezen) vind je hier.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles Groenhuijsen veranderde van standpunt over wat nieuws is: 'Veel journalisten beschrijven de halve waarheid'

  Charles Groenhuijsen veranderde van standpunt over wat nieuws is: 'Veel journalisten beschrijven de halve waarheid'

  Charles Groenhuijsen.

  Journalist Charles Groenhuijsen (63) veranderde van standpunt over wat nieuws is.

  ournalisten horen te berichten over misstanden, over gebeurtenissen die afwijken van de norm. Alles wat goed gaat is geen nieuws. Vliegtuigen die veilig landen zijn niet verrassend en daarom het vermelden niet waard. Zo ben ik als verslaggever bij het Utrechts Universiteitsblad, de Volkskrant en later het NOS-journaal opgevoed.
  Meer lezen op:
  de volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

  Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

  Screenshot_6

  De woede van de Duitsers op schrift – Silvana Heißenberg op de FB-pagina van Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden. U heeft voor het Duitse volk opzettelijk en onwettig terreur, oorlog, armoede en de dood in ons land geïmporteerd door illegale asieloplichters, honderdduizenden huurlingen, ISIS- terroristen en andere zware criminelen.”
  Silvana Heißenberg, 01-01-2018

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  “Uw taak is NIET om U om de aangelegenheden van “alle burgers” te bekommeren, maar enkel en alleen om het welzijn van het DUITSE volk. Slechts dat was uw taak! U bent niets anders dan een werknemer van het DUITSE VOLK, want alle macht gaat uit van het volk en NIET van U.”
  Meer leen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs zijn vijanden kraken boek over Trump helemaal af

  Zelfs zijn vijanden kraken boek over Trump helemaal af

  Schrijver geeft toe dat ‘bepaalde stukken mogelijk niet waar’ zijn, en noemde zichzelf ooit een bekende fantast

   

  Afbeelding: (1).

  ‘Een complete sloddervos, een gewetenloze schrijver van fictie,’ karakteriseerde Steven Rattner, Obama’s voormalige ‘tsaar’ voor de auto industrie, Michael Wolff, die in zijn nieuwste boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ president Donald Trump met de grond gelijk maakt. Zelfs CNN, dat al twee jaar lang een regelrechte nepnieuws oorlog voert tegen Trump, noemt het boek ‘slordig’ en ‘vol met feitelijke fouten, waardoor je je afvraagt hoe het met de rest van de inhoud zit.’ ‘Te stompzinnig en kwaadaardig voor woorden,’ is de reactie van National Review journalist Rich Lowry.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur Agema geïnterviewd door Sam van Rooy

  Fleur Agema geïnterviewd door Sam van Rooy

  Fleur Agema 

  Fleur Agema, de ‘first lady’ van de PVV: “Als niemand opstaat dan bestaan we over een aantal decennia gewoon niet meer.

  Fleur Agema (1976) groeide op in het café van haar ouders. Ze studeerde aan de kunstacademie in Enschede, de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en de MaHKU/Open University te Utrecht. Sinds 2006 is ze Kamerlid voor de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders. Ze was vele jaren vicefractievoorzitter en is woordvoerster inzake Zorg. Ze was naast Geert Wilders medeonderhandelaar in het begrotingsoverleg van het kabinet-Rutte I in 2012.
  Meer lezen op:
  verenoflood


  » Reageer (0)
  06-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieagenten luchten hun gemoed

  Politieagenten luchten hun gemoed

  Steeds meer berichten uit het dagelijks leven van politieagenten komen aan het licht. De politieagenten uiten zich meestal anoniem. Wat ze te melden hebben, is schokkend: het beschrijft een falen over de hele linie.

  In de “Südkurier”  is een artikel verschenen dat een inkijkje in de arbeidsmogelijkheden van de politie geeft. Drie politieagenten op patrouille vertellen over hun ervaringen. Dat er in een vluchtelingencentrum drugs gebruikt worden, is voor hen geen verrassing meer. “Je kunt de drugs indelen naar verschillende nationaliteiten”, zegt een van hen. “Het is heel duidelijk verdeeld. De Ghanezen handelen bijvoorbeeld in cocaïne.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Opvang vluchtelingen in westen 135 keer zo duur dan opvang in regio

  Internationaal, december 2017

    Paul Collier
  Oxford hoogleraar, voormalig hoofd research van de Wereld Bank en voormalig adviseur van Tony Blair, Paul Collier zei tijdens een conferentie in Kopenhagen in december, dat voor hetzelfde bedrag dat een vluchteling in het westen kost, 135 vluchtelingen in de regio kunnen worden geholpen. Huisvesting, voedsel, kleding, medische hulp is in het westen veel duurder dan in vluchtelingen opvang en veilige zones in de regio van herkomst. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking – Europese Nieuwjaarsbaby’s zijn niet Europees

  Omvolking – Europese Nieuwjaarsbaby’s zijn niet Europees


  Voorbeeldfoto. Foto: Mohammed Tawsif Salam / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)
  Mohammed, in zijn verschillende vormen, is nu de populairste voornaam geworden onder mannelijke kinderen in de meeste West-Europese landen. En ook de eerstgeboren baby’s in het nieuwe jaar van de grotere steden geven een duidelijk inzicht in de demografische en culturele veranderingen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  05-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu doet de NOS het wéér! Paniek! Koraalriffen in gevaar!

  Nu doet de NOS het wéér! Paniek! Koraalriffen in gevaar!

  Met de regelmaat van een klok vergast de NOS ons op nieuwe onheilstijdingen over de nefaste invloed van de opwarming van de aarde (eigenlijk: atmosfeer) als gevolg van de menselijke uitstoot van CO2. Hiermee geeft de NOS de klimaathype steeds weer nieuwe impulsen.

  De Groene Rekenkamer en Climategate.nl hebben daar al eerder bezwaar tegen gemaakt, in het bijzonder naar aanleiding van het bezoek van Nederlandse CEO’s aan Spitsbergen (thans heerst daar een onaangename temperatuur van -12 tot -14 graden) o.l.v. klimaatactiviste Bernice Notenboom (die niet wenst te praten met klimaatsceptici).
  Meer lezen op:
  climategate.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

  Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

  Door   

  tatou-gouda
  Foto: Khalid Tatou tijdens een gemeenteraadsvergadering in Gouda. Bron: Theo Krins / Blogspot.

  Er wordt steeds meer bekend over de walgelijke manier waarop een 32-jarig raadslid een minderjarig meisje misbruikte.

  Ooit werd hij neergezet als een groot voorbeeld voor de Goudse Marokkaanse gemeenschap, en voor allochtone PvdA’ers – en dat worden er door het ‘inclusieve’, politiek correcte wervingsbeleid daar steeds meer – in het algemeen. Meneer was raadslid in Gouda én directeur van een islamitische school in Alphen aan de Rijn: hij had zijn zaakjes aardig op orde dus. Voor de bühne dan, want achter die keurige politiek geëngageerde schooldirecteur bleek in oktober doodleuk een keiharde pedofiel te steken.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  04-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran, Pakistan, Palestijnen: Trump niet langer gekke Henkie

  Iran, Pakistan, Palestijnen: Trump niet langer gekke Henkie

  4 jan 2018 René van Rijckevorsel 


  e Amerikaanse president Donald Trump wordt door de westerse media graag neergezet als een onbesuisd type dat er maar wat op los twittert en zich niks aantrekt van diplomatieke conventies. Dat mag zo zijn. Maar als je goed kijkt, wordt er dezer dagen toch iets van een strategie zichtbaar in Trumps buitenlandpolitiek.
  Die strategie zou kunnen zijn: de macht van verstandige krachten in de islamitische wereld vergroten, die niks op hebben met boze ayatollahs, terroristenondersteuners, haatpredikers en vlagverbranders die nu beeld en beleid in veel islamitische landen bepalen.
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme, moslim-antisemitisme

  Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme, moslim-antisemitisme

  door Guy Millière  •  3 Januari 2018


  Luc Ravel, aartsbisschop van Straatsburg, zei onlangs dat de Franse politieke leiders weten dat er een vervanging van de bevolking in beweging is die snel veel ernstiger gevolgen zal hebben dan we vandaag al hebben. (Afbeeldingsbron: Peter Potrowl/Wikimedia Commons)

  • In Frankrijk werden sinds 2012 meer dan 250 mensen gedood door het islamitische terrorisme - meer dan in alle andere Europese landen samen.

  • Geen enkel ander land in Europa heeft zoveel aanvallen tegen Joden ervaren. Frankrijk is een land waar Joden worden vermoord omdat zij Joden zijn.
   Meer lezen op:
   gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leids VVD-raadslid loopt oudejaarsnacht mee met politie, is getuige van ziek geweld tegen agent

  Leids VVD-raadslid loopt oudejaarsnacht mee met politie, is getuige van ziek geweld tegen agent

  'We zien D. op de grond liggen met zijn been in een rare hoek'


  “Als we komen aanrijden zien we dat er een vechtpartij aan de gang is. D. en N. stuiven erop af en vergeten in de drukte de schuifdeur van de bus voor me te openen. Ik zit opgesloten en kan niets doen terwijl de groep uitelkaar stuift. Mijn blik volgt N. die achter een man aangaat die een mep uitdeelt. Opeens zie ik haar stoppen en omdraaien. Tegelijkertijd hoor ik een pijnkreet van D. die door merg en been gaat. Ik zie hem niet meer.

  Machteloos bons ik tegen het pantserglas van de bus. N. vliegt om de bus heen en we zien D. op de grond liggen met zijn been in een rare hoek. Ze staat er even alleen voor. Om haar heen staan dronken feestgangers, haar maatje ligt uitgeschakeld op de grond. Ze stelt haar collega gerust dat er geen open botbreuk is door ter plekke zijn broek open te knippen. Ondanks de verschrikkelijk pijn kan D. een signalement geven van de persoon die hem onderuit trapte toen hij uit de bus stapte.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

  Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

  Karen Van Eyken   3 Jan 2018


  Een Somaliër die zich had vermomd als verpleger, glipte op oudejaarsdag de kraamafdeling van het Sant’Eugenio ziekenhuis in Rome binnen. Daar randde hij een vrouw aan die op het punt stond om een kind op de wereld te zetten.

  Volgens de getuigenis van het 43-jarige slachtoffer drong de man de kamer binnen toen de bevalling net op gang was gekomen. Hij begon met de vrouw te praten en betastte haar terwijl hij zichzelf bevredigde.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  03-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse vrouwen doen hoofddoek af uit protest

  Iraanse vrouwen doen hoofddoek af uit protest

  In Iran zijn vrouwen sinds 1979 verplicht om een hijab, een Islamitische hoofddoek, te dragen. Doen ze dat niet, dan worden ze beboet of gearresteerd. Vorig jaar overkwam dat 3,6 miljoen 'ongepast geklede' Iraanse vrouwen.

  De Iraanse journaliste Masih Alinejad komt op voor de vrijheid van deze dames. Ze heeft de Facebookpagina My Stealthy Freedom (mijn heimelijke vrijheid) opgericht, waarop ze foto's met en zonder hoofddoek plaatst. "Mijn moeder wil bewust een hoofddoek dragen, maar ik niet. Iran zou voor ons beiden moeten zijn", aldus Alinejad.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht naar de menselijke maat

  Zoektocht naar de menselijke maat


  Foto: Pim Fortuyn - Screenshot VPRO-interview 28 januari 2002

  Wie wil begrijpen wat een politicus drijft moet de boeken of artikelen lezen die hij schreef vóórdat hij partijpolitiek aan de weg ging timmeren. Helaas doet vrijwel niemand dat. Voorstanders niet en tegenstanders ook niet. Ze laten dat achterwege op grond van vooroordelen.

  Ze denken het niet nodig te hebben om de politicus in kwestie te steunen of juist af te wijzen. Zo’n politicus was Pim Fortuyn en is Thierry Baudet. Beiden werden en worden vereerd én verguisd door vóór- en tégenstanders die hun eerdere geschriften nooit gelezen hebben.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  02-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man

  Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man


  De linksgroen-liberale elite maakt heel handig gebruik van de onkunde, onbenulligheid en slaafse volgzaamheid van dit soort actiegroepen, om de gewone man zover te krijgen zijn welvaart en toekomst op te geven voor een in realiteit niet-bestaand CO2/klimaatprobleem. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Naast een opkomende EU-superstaat met nog meer massa immigratie en islamisering is er nog een ander groot gevaar dat ons in 2018 bedreigt: de groene elite, die inmiddels ook een voormalige rechtse partij als de VVD in zijn greep heeft gekregen. Dit jaar worden namelijk de volgende grote stappen gezet om de welvaart van de burgers, de gewone man, u en ik, uit te hollen en uiteindelijk compleet af te breken – en dat onder het mom van de grootste wetenschappelijke en financiële hoax die ooit werd verzonnen: door mensen veroorzaakte ‘global warming’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noch “erfschuld” noch plicht tot “verantwoordelijkheid”

  Noch “erfschuld” noch plicht tot “verantwoordelijkheid”

  Moslims in Berlijn steken een Israëlische vlag in brand.

  Screenshot_223
  (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

  Sinds onlangs in Berlijn symbolen van de staat Israël openlijk in brand werden gestoken, heerst er in de politieke klasse en de conformistische media een evenzo grote als hypocriete opwinding over “toenemend antisemitisme” in Duitsland. De Duitse president Steinmeier jammert: “Daarvan ben ik geschrokken en ik schaam me ervoor.” Daarvoor hadden bondskanselier Merkel en allerlei toppolitici zich hierover op gelijksoortige wijze uitgelaten. Niemand van hen heeft echter duidelijk gemaakt waar dit “toenemend antisemitisme” vandaan komt. Dat heeft natuurlijke redenen, echter geen goede.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REACTIE OP NIEUWJAARSWENS RUTTE!

  REACTIE OP NIEUWJAARSWENS RUTTE!

  Schokkend: in Nederland vijf keer zoveel criminaliteit als aan burgers wordt wijsgemaakt!

  ‘Kwetsbare wijken dreigen in handen van georganiseerde misdaad te vallen’

  Het kabinet en minister van Justitie Ard van der Steur (VVD) spiegelen de burgers een veel rooskleuriger beeld voor van de criminaliteit in Nederland dan in werkelijkheid het geval is. De werkelijke criminaliteit in Nederland is zelfs vijf keer groter dan uit de officiële cijfers blijkt.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • viagra rx without online (IgoriCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • original viagra online india (IgoriCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • viagra store in dubai (IgoriCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • cialis en turquie (VladilenCek)
      op Jeruzalem is geen “bezette stad”
 • priligy viagrapriligy toma (IgoriCek)
      op Wilders slaat keihard terug: OM-baas Bolhaar is Ambassadeur Marokko Fonds en dus erg bevooroordeeld

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!