NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.
 • Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’
 • Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen
 • Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren
 • Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld
 • Migratie, asiel en de lakmoesproef
 • Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?
 • Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten
 • Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'
 • Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  camillefox_antiek
  blog.seniorennet.be/camille
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  19-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.

  Afrikaan snijdt baby hoofd af en niemand in Duitsland rapporteert erover.


  Foto: New York Post

  Hoe een zwarte Afrikaanse vluchteling met een mes in het midden van het Hamburger treinstation het hoofd van een baby afsnijdt, de Duitse moeder neersteekt, maar de politici en de pers deze wrede “gebeurtenis” gewoon niet willen melden.

  We kennen de beelden uit Afrika van steniging, onthoofding en verbrandingen die deel uitmaken van het dagelijks leven daar.

  Maar als zoiets midden in Hamburg gebeurt, en met een Duitser, dan wordt er een dekmantelkartel gevormd, zoals gebeurde bij de gruwelijke moord op Sandra P en haar baby op 12 april op Jungfernstieg in Hamburg, zoals onderzoek naar de Truth24 heeft aangetoond.
  Meer lezen op:
  nieuwsfrequent.nl

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

  Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

   

  anjameulie-bij1
  Foto: Anja Meulenbelt op een partijbijeenkomst van BIJ1. Bron: BIJ1 / Instagram.

  Volgens een nieuw extremistisch filmpje is de wetenschap eigenlijk een racistisch ‘wit’ fenomeen welke als doel heeft om zwarte mensen te onderdrukken. Deze complottheorie brengt BIJ1-grootmoeder Anja Meulenbelt te berde op haar social media-kanalen.
  Het gaat weer eens lekker met Anja Meulenbelt, de beschermvrouwe van Sylvana Simons bij de wappiewappievereniging BIJ1. Terwijl die partij bezig is met het aanpakken van het zéér grote probleem van hangouderen (kuch), blijft Anja Meulenbelt gewoon on message en gaat ze door met het kerndoel van de partij: het bestrijden van racisme.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

  Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

  Screenshot_240

  (Door: The Edgy Veggie)

  Wat is er voor nodig om een groot deel van de Nederlandse bevolking te doen inzien dat het ongebreideld binnenhalen van niet-westerse vluchtelingen en migranten een ontwrichtend effect heeft op onze economie en maatschappij?

  Dat veel niet-westerse (veelal islamitische-) immigranten niet- of in het meest gunstige geval moeizaam integreren in een moderne welvaartsstaat als Nederland, wisten we al een tijdje. Eigenlijk waren we het er wel over eens dat hun integratie voor een groot deel was mislukt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren
  Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren

  De kritiek van Bart De Wever op Lieven Boeve is totaal ongeloofwaardig


  » Reageer (0)
  18-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

  Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld


  Beieren, vluchtelingenoproer, screenshot FB

  In Fürstenfeldbruck, Beieren, is er een tumult geweest in het centrum van de stad. De asielzoekers eisten betere omstandigheden in hun huisvesting tijdens een demonstratie. Volgens de politie waren sommigen van hen agressief.

  In Fürstenfeldbruck demonstreerden zo’n 150 asielzoekers tegen de omstandigheden in hun vluchtelingentehuis. De protesten begonnen vroeg op woensdagochtend in de logementen, waar de beveiliging de politie belde, en de asielzoekers verhuisden vervolgens van hun logement naar het stadhuis van Fürstenfeldbruck. Een grote politiemacht was in actie. Volgens de ambtenaren, waren de demonstranten agressief. Er was ruzie en massale files
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie, asiel en de lakmoesproef

  Migratie, asiel en de lakmoesproef

  asiel

  Het is even slikken. Ze zijn er wel, echte vluchtelingen. En dat we die asiel verlenen is niet meer dan een uiting van beschaving. Inderdaad, naar rato van redelijkheid nog steeds, maar toch. Doch deze week wordt een familie Afghaanse christenen uitgezet. Naar … Afghanistan. Want dat land is volgens de IND veilig genoeg.

  Zelfs als je – zoals de IND zegt – reden hebt aan te nemen dat het hier gaat om schijnbekeerlingen, dan nog heeft ook de IND de schijn tegen. Duizenden loslopende jongemannen uit Afghanistan zijn ons land – en onze buurlanden – sinds 2015 binnen gedwarreld. Maar dit gezin met drie dochters, dat aantoonbaar hard bezig is te integreren in Burgum (Fr.) moet nu worden uitgezet. Met voorrang, kennelijk.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?
  Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?

  Afgelopen maandag verbaasde RTL heel Nederland door te stoppenmet het uitzenden van Zwarte Piet. Dit besluit is opmerkelijk, omdat vorig jaar nog juist bewust werd gekozen voor het behoud van Zwarte Piet. Als zulke grote beleidswijzigingen opeens plaatsvinden bij een ‘onafhankelijk’ mediaconcern, gaan bij mij alle alarmbellen af. Heeft RTL soms een geheime agenda?
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  17-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

  Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

  Screenshot_203

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Daar waar het verboden platform “linksunten.indymedia” onvrijwillig ophield, gaat de “moedersite” “Indymedia” verder. Opnieuw wordt daarop door linkse extremisten opgeroepen tot aanvallen op politieagenten en hun voertuigen. Na de jongste aanvallen in Berlin-Friedrichshain hebben linkse extremisten daar nu een pamflet gepubliceerd. De “zwijnen” genoemde politieagenten zou men “vogelvrij verklaard hebben”. De herhaaldelijke aanvallen op politieagenten werden de wraak voor een razzia in een door linkse extremisten bezet huis in de Rigaer Straße genoemd.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

  Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

  Eric Smit.
  De Hongaarse ambassadeur in Nederland, András Kocsis, wil dat de NPO maatregelen neemt tegen presentator Eric Smit. Die  vroeg zaterdag in het radioprogramma Dr Kelder en Co aan een gast of zij de Hongaarse president Orbán in zijn gezicht wilde spugen. 'Zeer onbeschoft en verbazingwekkend', vindt de ambassadeur.
  Smit deed zijn uitspraak tijdens het AVROTROS-programma in het item 'Hongarije op het strafbankje’. Hij was in gesprek met Judith Sargentini, Europarlementariër namens GroenLinks. Smit vroeg haar wat ze zou doen als ze Orbán tegenkwam in Brussel. Toen zij zei dat ze hem een hand zou geven en een gesprek zou starten, vroeg Smit haar om hem dan namens hem in het gezicht te spugen, gevolgd door een lachje. Het antwoord was overigens nee.
  Meer lezen op:
  bndestem.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’
  Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’

  In antwoord op Kamervragen van de PVV over de aanschaf van een privéjet van 50 miljoen dollar voor de Palestijnse president antwoordde minister van Ontwikkelingshulp Kaag (D66) dat hier geen Nederlands belastinggeld voor gebruikt is.

  Plaatje hierboven: afbeelding van een FSX Business Jet die Mahmoud Abbas begin dit jaar heeft aangekocht en geparkeerd staat op een luchthaven in buurland Jordanië [beeldbron]
  Meer lezen op:
  brabosh.com  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD

  14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD  Het aantal jongeren met gedragsproblemen is in een schooljaar tijd met 32 procent gestegen. Op twee jaar tijd loopt dat cijfer zelfs op tot zeventig procent. Dat blijkt uit het gezamenlijke jaarrapport van de Vlaamse Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB). De cijfers slaan op leerlingen uit het kleuter-, lager en middelbaar onderwijs.
  Meer lezen op:
  vtm.be
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

  Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

  Matthijs van Schie 17 April 2018  e politie in Apeldoorn ligt onder vuur op sociale media omdat zij een zogeheten iftar-maaltijd organiseert tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. De politie wordt een gebrek aan neutraliteit verweten. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de politie actief niet-moslims werft voor zo’n maaltijd. Maar agenten in functie begaven zich de laatste jaren vaker onder moslims om een religieuze feestdag mee te vieren. Een overzicht.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  16-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van Navo land kwam.

  Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam

  Kunnen Westerse politici en media eigenlijk nog wel iets anders dan leugen op leugen stapelen?

   
  Afbeelding: (1).

  Opnieuw is een Westerse ‘false flag’, en de daarop volgende nepnieuws campagne door de media, ontmaskerd. Een Zwitsers toplaboratorium, één van de slechts 5 die permanent door het OPCW –de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens- is geautoriseerd, heeft na onderzoek van de door de Engelsen overhandigde monsters geconstateerd dat het gif waarmee de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter werd gepleegd, niet uit Rusland, maar uit Groot Brittannië of de Verenigde Staten kwam.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

  Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

  Keuze voor beperkte en gecontroleerde instroom

  Titelfoto: Afrikaanse asielzoekers in Duitsland – CC0

  Jan Gajentaan

  Terwijl West-Europa en Oost-Europa steeds verder uit elkaar groeien met betrekking tot het migratievraagstuk, overheerst in West-Europa nog steeds het policor eenheidsdenken. Dit ondanks de opkomst van partijen die gemakshalve onder de pejoratieve noemer “populisme” worden gerangschikt en in de meeste West-Europese landen ongeveer een kwart van het electoraat bedienen.

  Dood in de pot

  In landen als Nederland, waar de “populisten” worden uitgesloten van regeringsdeelname, zien we dat de middenpartijen in steeds bredere coalities naar elkaar toe kruipen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  15-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland presenteert onweerlegbare feiten dat de gifaanvan in Syrië in scene werd gezet

  Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

  Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

  Screenshot_175

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De substantie die tegen Sergej Skripal werd gebruikt, was volgens analyses van een Zwitsers laboratorium van de OPCW een gif genaamd BZ. Het gif werd nooit in Rusland geproduceerd, maar werd gebruikt in de VS, Groot-Brittannië en andere NAVO-landen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

  Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

  Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar trok bij hun tante in nadat een rechtbank oordeelde dat hun ouders ongeschikt waren om voor hen te zorgen  De kinderen van twee illegale immigranten die in afwachting zijn van deportatie, krijgen van de belastingbetaler 300 pond per week terwijl ze in Afrika wonen.

  Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar – een jongen, zeven, en meisje, één – verhuisde vorige maand naar hun tante nadat een rechtbank had beslist dat hun ouders niet geschikt waren om voor hen te zorgen.

  Het districtsbestuur van de familie, dat geacht wordt in het zuiden van Engeland te zijn, heeft ermee ingestemd om £15,600 per jaar te betalen aan de kinderen in de komende negen jaar, tot de oudste 16 jaar wordt.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  14-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil
  Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil

  Robin de Wever 

  Voorzitter Abdelhay Bakkali Tahiri van de Parti Islam. © EPA

  Een moslimpartij die in oktober in tientallen gemeenten deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen, jaagt Belgische politici op de kast. Parti Islam doet niet geheimzinnig: ze wil België veranderen in een islamitische staat.
  Mocht de Parti Islam het ooit voor het zeggen krijgen, dan komt er in het openbaar vervoer scheiding van de seksen. Mannen kunnen dan voorin de bus, vrouwen moeten achteraan. En de doodstraf komt terug. De partij streeft naar een theocratie en de oprichters willen die met democratische middelen bereiken. 
  Meer lezen op:
  trouw.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

  Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

  Door   Tom Lallemand 13 april 2018 

  Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke


  » Reageer (0)
  13-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

  Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

  Ook Westerse journalisten twijfelen aan bronnen die door media worden gebruikt

   
  De ‘White Helmets’ zouden worden gebruikt voor het verspreiden van nepnieuws in het Westen over Assad en zijn zogenaamde aanvallen met chemische wapens. Afbeelding: Getty Images (2).

  In een gesprek met Euronews heeft de Russische ambassadeur voor de EU gezegd dat de chemische aanval in Syrië afgelopen zondag in scene is gezet door de ‘Witte Helmen’ (foto) een door Amerika gefinancierde NGO die door de media wordt geroemd vanwege zijn zogenaamde ‘humanitaire’ werk, terwijl achter de schermen hele andere doelen worden nagestreefd en zelfs chemische aanvallen in scene worden gezet. Ambassadeur Vladimir Chizov zei tevens dat er in Douma geen enkel lichaam te vinden was, noch iemand die behandeld werd voor ‘chemische’ verwondingen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

  Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

  Duits-Egyptische schrijver maakt ontkenners verantwoordelijk voor islamofobie hetze


  De Egyptisch-Duitse politicoloog, publicist en islam-criticus, Hamed Abdel-Samad, is kwaad. In zijn boek ‘Mohammed – een afrekening’ uit 2015 schetst hij de profeet als een gekwelde, paranoïde buitenstaander en een massamoordenaar, die over lijken ging om zijn doelen te bereiken. Die toon (‘tenor‘) gebruiken is niet veilig voor Abdel-Samad, maar ook niet nieuw. Al sinds 2013 circuleren er allerlei oproepen om de schrijver te vermoorden, en in antwoord daarop beschuldigt Abdel-Samad het Moslim Broederschap van ‘islamitisch-fascisme’. Naar aanleiding van de aanslagen in twee kerken in Egypte publiceerde hij de volgende tekst op Facebook.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syrië

  Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syrië

  Hoi terugkeerkopvod

  Mevrouw de keurig gebalkte pratende parasol hierboven vond het allemaal veel te rassies in Nederland en besloot toen maar met haar eigenaar man Bilal naar het islamistische luilekkerland af te reizen. 

  Blijkt dat er helemaal geen karbonaadjes aan de boom groeien en dat er ook geen vanillevla-rivier is; het is gewoon een teringhol. Enfin, (vermoedelijk) Ilham alias Oum Fudayl alias de Pringles Xtra Cheesy-knabbelaar wil terug naar Nederland en nu komt het mooiste: de rechter heeft gisteren besloten dat ons land haar moet gaan halen. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag de 13de (april) in Gaza wordt ‘vreedzame’ Dag van de Molotovcocktail
  Vrijdag de 13de (april) in Gaza wordt ‘vreedzame’ Dag van de Molotovcocktail

  Te midden van verhoogde spanningen aan de grens tussen Israël en Gaza, traint de terroristische groep Hamas zijn strijders openlijk om Israëlische militaire posten over te nemen, grensgemeenschappen te infiltreren en IDF-soldaten te ontvoeren, zo bericht deHebreeuws-talige nieuwssite Walla! op dinsdag.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  11-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn er twijfels over de aanslag in Munster?

  Zijn er twijfels over de aanslag in Munster?

    
     
    munster 

  Waar Duitse media bij terroristische aanslagen van islamitische oorsprong er meestal het zwijgen toe doen, jubelt de mainstream media nu uitbundig dat het (gelukkig) een Duitser was die de aanslag heeft gepleegd. Het was namelijk een echte “Jens”. Toch is het een aanslag die de vingerafdrukken herbergt van gewelddadige islam-gezinde acties. Ook zijn er nogal wat ongerijmdheden. Wordt de Duitse bevolking hier een rad voor ogen gedraaid?
  Dit artikel is een samenvatting van wat er de afgelopen 48 uur in Munster is gebeurd, en hoe wij er tegenaan kijken.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de hoofddoek is het probleem, maar de religie van de draagsters!

  Niet de hoofddoek is het probleem, maar de religie van de draagsters!

  Screenshot_103
  (Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

  Commentaar op een debat, dat volledig en huichelachtig voorbijgaat aan de kern van het probleem.

  Na de Tweede Wereldoorlog waren ze een symbool voor sterke, doorpakkende en vooral zelfstandige vrouwen. De hoofddoeken. Hun draagsters ruimden puinhopen op en voedden zonder vaders hun kinderen op. De hoofddoeken hadden tot doel dat de haren van de vrouwen tijdens het zware werk niet in hun gezicht vielen, niet echter dat bij voorbij lopende mannen door het los gedragen haar “lust” werd gewekt. Die werd bij het heersende tekort aan mannen sowieso gewekt.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

  Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

  De Syrische Rode Halve Maan heeft maandag een verklaring naar buiten gebracht waarin de beweringen over een gifgasaanval in de stad Douma worden weerlegd.

  Het medische personeel van de hulporganisatie heeft in de stad geen bewijs gevonden voor een chemische aanval.

  De Syrische Rode Halve Maan zei dat in hun ziekenhuis in Douma zes patiënten waren binnengekomen met ademhalingsproblemen, maar die waren niet blootgesteld aan chemische stoffen.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  10-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE: Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, ‘mogelijk echte daders aanslag Münster’

  UPDATE: Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, ‘mogelijk echte daders aanslag Münster’

  Raadselachtige’ video uit Münster waarop is te zien hoe agenten een donker uitziende man arresteren – Roemeense TV-zender meldde dat paspoort van een dader, een Koerd, is gevonden.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”

  In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

  Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

   

  Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.
  Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

  Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

  Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.
  Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe’emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  09-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslagen directeur bevestigt bemoeienis Moslimbroeders met Essalam Moskee

  Ontslagen directeur bevestigt bemoeienis Moslimbroeders met Essalam Moskee

  Door Carel Brendel, 9 april 2018

  Hussein Halawa (links) en Jacob van der Blom in september 2014.

  Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de al jaren voortdurende soap rond de Essalam Moskee in Rotterdam-Zuid. Bijna twee weken geleden bracht website De Moslimkrant het nieuws dat de Al Maktoum Foundation, de aan het vorstenhuis in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten/VAE) gelieerde eigenaar, alle medewerkers heeft ontslagen, inclusief directeur Jacob van der Blom en de bekende imam Azzedine Karrat.

  De directe aanleiding voor deze ingreep was de onoplosbare machtsstrijd rond de Essalam. Daar ageert een groep lokale gelovigen van Marokkaanse komaf (die na de oplevering in 2010 niet de gehoopte zeggenschap kreeg over geld en baantjes) al jaren tegen de in hun ogen te grote invloed van “radicale” bestuurders uit het Midden-Oosten.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen lossen we het op!

  Samen lossen we het op!

  Screenshot_72

  (Door: “bozeoudeman”)

  We leven in een tijd dat ergens in zijn met slotgrachten omgeven kastelen de club totaal van de pot gerukte technocraten, bureaucraten en andersoortig geestelijk gestoorden VN-malloten voor de hele wereld bepaalt wat er dient te gebeuren. Waarom? Nou, daarom! Omdat zij weten dat het vierkante wiel het best rijdt. Of omdat zij allen een universitaire studie hebben gevolgd, wat in hun ogen moet betekenen dat ze intelligent zijn, daarom. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

  Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

   
  islam


  Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden…
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com

  » Reageer (0)
  08-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persbericht van Likoed Nederland, 8 april 2018.

  Persbericht van Likoed Nederland, 8 april 2018.

  Gaza riots Kill the Jews
  Een aanvoerder riep op om “hun [Israëli’s] harten uit te rukken” en demonstraten scandeerden: “Dood de Joden” (zie filmpjes)

  De berichtgeving over de door Hamas georganiseerde rellen schiet op een aantal punten te kort.
  Er wordt niet of nauwelijks vermeld:

  Wat de ware bedoeling van Hamas is achter de rellen: het vernielen van het grenshek. Dan zouden grote drommen Palestijnse burgers de grens passeren, waarin terroristen zich zouden kunnen verschuilen. Als dat zou gebeuren, zouden er pas echt veel slachtoffers vallen.
  Daarbij worden de demonstranten misbruikt als ‘menselijk schild’ voor strijders; een oorlogsmisdaad.
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de Islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog!

  De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de Islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog!

  Netherland-islam
  Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden.
  Meer lezen op:
  zij13051967


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

  Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?


  Islam
  foto: ©Reporters

  ‘Wie islam zaait, zal sharia oogsten,’ stelde de ons helaas ontvallen Nederlandse arabist Hans Jansen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd: een land, zoals België, dat decennialang moslims (en dus de islam) importeert, met tienduizenden per jaar, wordt vroeg of laat geconfronteerd met de sharia of islamitische wet. Het islamiseren van de samenleving totdat de sharia geldt (voor moslims én voor niet-moslims) is inherent aan de islam: het staat zo in de islamitische bronnen en de eeuwenoude geschiedenis van de islam is daarvan één langgerekte getuigenis.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

  Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

  Italië, maart 2018

   Jihadschool in Italie
  Bij de arrestatie van de jihadistische Egyptenaar Mostafa Omer in Foggia (ruim 100 km ten noorden van Bari), bleek dat deze betrokken was bij een koranschool waar kinderen in de leeftijd van 4 - 10 jaar werden onderricht in jihad. De school was gevestigd in het hoofdkwartier van de culturele organisatie Al Dawa. Bij de moskee van het centrum werd deze zomer de Tsjetsjeense tenorist Eli Bombataliev gearresteerd.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’

  Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’


  In het bestelbusje waar vanmiddag in Münster iemand op een vol terras inreed en daarbij 4 mensen vermoordde en zo’n 50 verwondde, waaronder 6 ernstig, zou de politie een explosieve lading hebben gevonden, zo berichtten regionale Duitse media.  Over het motief van de dader zijn nog geen mededelingen gedaan, maar de vele honderden commentaren onder het nieuws spreken boekdelen: het zal natuurlijk wel weer een boeddhistische Eskimo zijn.UPDATE 20.10 uur onderaan) 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halsema als burgemeester van Amsterdam ruim 6000 keer ondertekend

  Halsema als burgemeester van Amsterdam ruim 6000 keer ondertekend

  Voormalig GroenLinks-leider overweegt burgemeesterschap  


  De petitie Houd Halsema uit de Stopera is inmiddels ruim 6000 keer ondertekend. De petitie verscheen in het najaar van 2017 op internet nadat toenmalig burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) bekendmaakte vanwege zijn fatale ziekte zijn werkzaamheden neer te leggen.

  Al snel werd gespeculeerd over zijn opvolger als burgemeester van Amsterdam. De namen van D66-leider Alexander Pechtold, Roger van Boxtel en Halsema gingen rond. Pechtold reageerde daarop niet beschikbaar te zijn, dat partijgenoot Van Boxtel ook geen interesse heeft omdat hij als president-directeur van de NS te druk is met de treinen op tijd te laten rijden. Halsema lijkt Pechtold de juiste kandidaat.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  07-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u moet weten over de islamitische afschaffingsleer

  Wat u moet weten over de islamitische afschaffingsleer

  Bij tegenstrijdigheid van regels gaat de meest agressieve regel voor

  In politiek-correcte kringen staat de islam voor liefde en medemenselijkheid. “Deze vredelievende religie maakt onderdeel uit van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Europa” houden leiders als Federica Mogherini en Frans Timmermans ons dagelijks voor.

  Dwang
  Met de waarheid hebben deze opvattingen niets van doen. Met wensdenken en bedrog des te meer. Laten we eens kijken hoe vredelievend de leer in werkelijkheid is. Stel: je hebt een artikel gelezen over de islam waaruit blijkt dat de islam wereldoverheersing nastreeft en gaat op het internet de discussie hierover aan.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video – Amsterdamse vrouw verhuist want krakende illegalen

  Video – Amsterdamse vrouw verhuist want krakende illegalen

  VVD-burgemeester Jozias van Aartsen laat krakers ongemoeid op verzoek van GroenLinks en D66


  Bewoners van de Rudolf Dieselstraat in Oost maken zich nog steeds grote zorgen over de groep uitgeprocedeerde asielzoekers en de activisten in hun straat. Een van hen vertelt tegen AT5 dat ze gaat verhuizen. Ymere heeft meerdere aangiftes gedaan. Die liggen op dit moment bij de speciale ‘kraakofficier’, zo laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. Die moet nog beslissen wat er nu gaat gebeuren. Er zijn twee opties, vertelt de woordvoerder: een spoedontruiming of een normale ontruiming.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  06-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen

  Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen


  lijfspreuk van de moslimbroederschap

  De 35ste jaarlijkse ‘moslims van Frankrijk’ conventie werd gehouden tijdens het Paasweekend in Le Bourget conventie centrum. Vreemd genoeg vindt de gebeurtenis altijd plaats met Pasen, ook al is dit een verplaatsbaar feest op de christelijke kalender. Jaarlijks nemen 150.000-200,00 mensen eraan deel.

  De conventie wordt georganiseerd door Musulmans de France (moslims van Frankrijk), voorheen de UOIF (Unie van Franse Islamitische Organisaties), de Franse tak van de Moslimbroederschap. Het omvat een souk (bazaar), een jeugdzone, een wedstrijd over het memoriseren van de Koran en een collegezaal.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  05-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatzaaiende rechters

  Haatzaaiende rechters

  haatzaaiende rechters

  Haat zaaien is een te modieus begrip geworden vindt Toon Kasdorp, waarmee niemand gediend is. Is er niet eerder sprake van haatzaaiende rechters?

  Wilders heeft op een radicale en voor moslimlandgenoten onaangename manier de Koran, Mohammed en het mohammedaanse geloof bekritiseerd. Tot twee maal toe beschouwde een rechter zijn uitlatingen als groepsbelediging en als het zaaien van haat. De eerste maal het Amsterdamse Hof dat in een artikel 12 procedure zijn zaak naar de rechtbank verwees, die de politicus vervolgens vrijsprak.

  De tweede maal oordeelde de Haagse rechtbank dat Wilders’ uitspraak op 12 maart 2014 tijdens zijn verkiezingscampagne in Loosduinen beledigend was. Bij die gelegenheid zei hij dat hij in Den Haag als het even kon wat minder Marokkanen zou willen zien.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ

  Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ
  Donderdag 5-4-2018  Vivienne is best ongerust! “Hoe valt dit te verklaren?” Oh-oh-oh! Ja, wat zóú ’t toch zijn!?

  Vanmorgen “Goedemorgen Nederland” van WNL. Kijkluister vanaf 10:30. Vivienne van den Assen presenteert:

  “Het aantal overvallen dat gepleegd wordt door jonge tieners neemt de laatste jaren toe. Niet alleen in absolute aantallen maar ook procentueel gezien stijgt het aandeel van 12 tot 16 jarigen die de overvallen plegen.”

  De “deskundige”:

  “ … Wat je ziet bij deze hele jonge jongens is met name hun beïnvloedbaarheid. Ze plegen dit soort feiten vaak in groepsverband. Dus ze laten zich heel erg beïnvloeden door wat hun maat doet, hun gabber. Wat je vaak ziet is, dat ’t ook jongens zijn, ja, die toch ook wel op de grens zitten van zwakbegaafdheid. Het IQ wordt getest en dan kom je op 75 tot 80 uit.”
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

  Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

  Richard Osborn-Brooks.
  RV Richard Osborn-Brooks.

  Er is in Groot-Brittannië een golf van protest ontstaan nadat een gepensioneerde man de gevangenis in vloog omdat hij thuis inbrekers te lijf ging en een ervan neerstak. De dief overleed later in het ziekenhuis. Richard Osborn-Brooks (78) wordt nu beschuldigd van moord. Op sociale media is met de hashtag #freeRichardOsbornBrooks een storm van verontwaardiging te horen: “Hij verdedigde zichzelf en zijn vrouw. Die man is een held. Hij verdient een medaille”, klinkt het onder meer.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

  Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

  D66 en PvdA hebben de morele plicht om met verkiezingswinnaar Leefbaar verkennende gesprekken te voeren. Toch breken ze met dat democratische principe, merkt op.

  » Reageer (0)
  04-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

  Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

  Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

   
  Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel -of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

  Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan

  Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan


  » Reageer (0)
  03-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

  Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

  Door   

  politieagentbedreigd
  Foto: Max Engelander, de door antisemitische actievoerders bedreigde politie-agent. Bron: Simon Vrouwe / YouTube.

  Enkele boze jodenhaters zijn in Amsterdam begonnen met het aanvallen van een politieagent, vanwege zijn vermeende Joodse achtergrond. Op basis van zijn levensovertuiging halen BDS-aanhangers (een eufemisme voor antisemieten) de agent door de stront en graven ze in zijn privé-leven. Openlijk vergelelijken ze hem met de nazi’s.

  Amsterdam is zo’n beetje nog de enige Nederlandse stad die nog een Joodse gemeenschap heeft van enige omvang. Maar ook daar staat de bewegingsvrijheid van deze mensen onder druk, zo blijkt uit een nieuwe publicatie van het Nieuw-Israëlitisch Weekblad.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie

  Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie


  Energiebedrijven, milieuorganisaties en de installatiebranche dienen vandaag een manifest in waarin ze stellen dat huiseigenaren vanaf 2021 hun cv-ketel alleen nog mogen vervangen door een (hybride) warmtepomp. Energiedeskundige Jon van Diepen betwijfelt of dat praktisch en financieel haalbaar is. Gas blijft nodig.

  Tijdens de koude laatste week van februari hebben we het warm kunnen houden dankzij onze gasinfrastructuur. Zo’n koudegolf is een goed moment om eens na te gaan hoe we het warm kunnen houden zonder gasleidingen in onze gebouwen, zoals de overheid en tal van belangengroeperingen zich ten doel hebben gesteld. Die opgave is uitdagend. Of er uiteindelijk ook minder gas verbruikt zal worden met gasloze huizen, is maar zeer de vraag.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”

  Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen

  Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

  Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

  Sylvain Ephimenco


  Sylvain Ephimenco © Trouw

  column

  Natuurlijk schrok ik door de exclusieve onthulling die Femke Halsema afgelopen zaterdag in Trouw publiceerde: ‘Conservatieve politici hebben linkse waarden gekaapt (...) Vooral de vrijheid van meningsuiting, de gelijkheid van man en vrouw en van hetero- en homoseksuelen worden symbolen van de nieuwrechtse, populistische beweging.’
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer

  Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer

  Met name vanuit de PVV en het FvD, en daarnaast onafhankelijke websites zoals deze, klinken regelmatig waarschuwingen tegen de islamisering van Nederland en Europa, zoals die door de Europese elite geen duimbreed in de weg wordt gelegd, en door ‘links’ zelfs wordt gepromoot. Maar wat betekent het nu concreet dat ook wij –bij ongewijzigd beleid- stap voor stap zullen moeten buigen voor de islam? Wat heeft de islamisering voor gevolgen voor vrouwen, meisjes, mannen, huizenbezitters, huurders, honden- en muziekliefhebbers, rechters, sporters, leraren... kortom, voor ieder van ons?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen koek en zopie voor Gaza

  Geen koek en zopie voor Gaza

  Door Hamas georkestreerd “volksprotest” geframed als vredesactie

  Foto: “Mars van de Terugkeer”, Gaza (30 maart 2018) – screenshot TBU News

  Afgelopen woensdag stuurde de Israëlische ambassade een bericht aan de pers.

  Via Facebook is Hamas bezig met het voorbereiden van een mars naar de grens tussen Israël en Gaza en wordt opgeroepen tot gewelddadige protesten. Terwijl Israël zich opmaakt voor de Seideravond voor Pesach, neemt Hamas stappen die kunnen leiden tot een gevaarlijke situatie. Israël heeft aandacht voor het komende gevaar. We zullen ons terughoudend opstellen, in de hoop escalatie, waar de organisatoren van de mars op doelen, te voorkomen. Escalatie heeft mogelijk serieuze consequenties voor de Gazastrook en de regio.’
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen’
  Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen’

  'Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen'

  Het christelijke karakter van paasvieringen wordt afgezwakt op sommige protestantse en rooms-katholieke basisscholen in Den Haag. De scholen doen dat om ouders van islamitische leerlingen tegemoet te komen. Dat meldt het AD. Vier vragen en antwoorden over de aanpassing van de paasviering.

  Om welke scholen gaat het?

  Het betreft christelijke en rooms-katholieke scholen in Den Haag. Volgens leiders van veel van deze scholen is het beter om de paasviering aan te passen aan de voornamelijk niet-christelijke leerlingen.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote geldschieter Labour haakt af om antisemitisme binnen partij Partij die hij altijd heeft gesteund 'bestaat niet meer'

  Grote geldschieter Labour haakt af om antisemitisme binnen partij Partij die hij altijd heeft gesteund 'bestaat niet meer'


  Sir David Garrard, een van de grootste geldschieters van het Britse Labour, verlaat de partij. Hij beschuldigt de leiding van Labour dat het niet optreedt tegen de ‘meest flagrante antisemitische’ uitingen door partijleden

  De Britse krant Observer meldde dat Garrard sinds 2003 1,5 miljoen pond (ruim 1,3 miljoen euro) aan Labour heeft geschonken. Garrard zei dat dat de partij die hij altijd heeft gesteund ‘niet langer bestaat’.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsbende leeft van stempelgeld Zigeuners krijgen tot 3 jaar cel voor drie cannabisplantages

  Drugsbende leeft van stempelgeld Zigeuners krijgen tot 3 jaar cel voor drie cannabisplantages

  Hoofdverdachte Arthur Noël D. en zijn handlanger Chento D. zijn allebei veroordeeld.

  Bij de politie van Lier liep in augustus 2016 een melding binnen van een mogelijke cannabisplantage in de Hulststraat. De twee vrouwen die de woning huurden, waren vaak afwezig. Er gingen ’s avonds wel geregeld mannen naar binnen en de ramen waren afgeplakt. Buurtbewoners hadden ook een vreemde geur opgemerkt. De politie hield de woning in de gaten en zag er Arthur Noël D. en andere bewoners van het woonwagenpark op de grens van Deurne/Wommelgem dikwijls naar binnen gaan. Uit verder onderzoek bleek dat ze nog meer woningen gehuurd hadden.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn die misdadige Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?

  Zijn die misdadige Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?


  Het filmpje dat hierboven staat is wat mij betreft iconisch: drie Rif-apen met een IQ van onder de 30 die hun Jodenhaat etaleren. Ter relativering van het filmpje en de kop boven dit stuk: ik ken hardwerkende Marokkanen, die niet crimineel zijn en ik ken er van zowel Berbers als Arabierisch Bloed & Bodem. De wetenschappelijke formulering inzake Marokkanen & Misdaad luidt: het aantal veroordeelde Marokkanen is veel groter dan op grond van hun aandeel in de bevolking verwacht mag worden. Joost Niemöller laat Ali Lahrouchi aan het woord. Hij vertelt “Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje”. Lahrouchi is een Berber oftewel Imazigh. Ik citeer Lahrouchi:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

  Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

  Screenshot_134

  Arabische meisjes houden een bord omhoog met de afbeelding van Dalal Mughrabi, een vrouw die bejubeld wordt, omdat meer Israëli´s in één keer heeft vermoord dan welke andere Palestijnse terrorist dan ook. 

  (Vertaling: E.J. Bron)

  In de Palestijnse Autoriteit genieten vrouwen dezelfde rechten als mannen. Op dit “feit” pochte enige tijd geleden de secretaris-generaal van de chef van de Palestijnen Mahmoud Abbas tijdens een ceremonie n.a.v. “Internationale Vrouwendag”. Daarbij noemde Tayb Abd Al-Rahim de terroriste Dalal Mughrabi, die in 1978 deelnam aan een van de vermoedelijk wreedste terreuraanslagen. Zij leidde de ontvoering van een bus op de Israëlische kustweg en de moordop 37 Israëli´s, waaronder niet minder dan 12 kinderen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  30-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwig trouw aan de emir, tijdelijk aan Nederland

  Eeuwig trouw aan de emir, tijdelijk aan Nederland

  Voor Ahmed Aboutaleb is elk media-optreden een potentieel pr-risico omdat een journalist over zijn dubbele nationaliteit kan beginnen. Wat zegt het dat de Rotterdamse burgemeester in elk interview ongevraagd begint over loyaliteit? Niemand trekt die ooit in twijfel.

  Gaat goed met de omgekeerde integratie. Een verre tante van Haatsnee Bouazza, Hamas-fangirl Hanien Zoabi, spreekt op 9 november 2015 op de anti-Kristallnachtherdenking georganiseerd door Nederland Bekent Kleur Platform Stop Racisme & Uitsluiting het Nederlands Palestina KomiteeEn op de echte Kristallnachtherdenking van het Centraal Joods Overleg spreekt Ahmed Aboutaleb.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw antisemitisme klopt dagelijks aan de deuren van Franse joden

  Nieuw antisemitisme klopt dagelijks aan de deuren van Franse joden

  Media verkeren in staat van ontkenning

  Pas na drie dagen hadden de media door dat ze niet langer konden blijven zwijgen over de moord, afgelopen vrijdag 23 maart, op de 85-jarige Mireille Knoll. Een te ongemakkelijke waarheid misschien? Deze hoogbejaarde joodse vrouw, Holocaustoverlevende, werd door haar Islamitische buurman, in haar appartement met messteken om het leven gebracht.

  Het antisemitische karakter van deze moord kan eigenlijk al niet meer ontkend worden nu zelfs President Macron heeft bevestigd dat “Mireille Knol a été assassinée parce qu’elle etait juive”. Die buurman, die al een veroordeling achter de rug had, had haar eerder bedreigd. Deze moord roept de zaak Sarah Lucie Halimi in herinnering. Deze joodse arts werd ruim een jaar geleden, in nota bene dezelfde buurt, door haar 27-jarige islamitische buurman op gruwelijke wijze vermoord en uit het raam op de derde verdieping van haar apartement naar beneden gesmeten.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wens u, zo dol als ik op u ben, allemaal, ongezien, de Paastyfus

  Ik wens u, zo dol als ik op u ben, allemaal, ongezien, de Paastyfus

  Arthur van Amerongen over Pasen en Sigrid Kaag-Al Kak


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elma Drayer: Politieke partijen, sluit de ogen niet voor Jodenhaat

  Elma Drayer: Politieke partijen, sluit de ogen niet voor Jodenhaat

  Aandeel antisemitisme in totaal aantal meldingen van discriminatie is onevenredig hoog


  » Reageer (0)
  29-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grunberg versus Bolkestein

  Grunberg versus Bolkestein

  Bolkestein

  Bolkestein stelde als eerste politicus het probleem van de ongeremde immigratie van niet westerse allochtonen aan de orde.

  De ongeremde immigratie werd een probleem omdat immigranten in aparte wijken gingen wonen – zoals de Bijlmer of Nieuw West – en de oorspronkelijke bewoners daar verdreven. Omdat ze een hoog percentage criminaliteit te zien gaven, een groot percentage schoolverzuim en werkloosheid en omdat ze zorgden voor een overmaat aan geweld op straat. Iedereen zag wat er gebeurde maar B en W van Rotterdam waren de eersten die met voorstellen kwamen om de wildgroei te beteugelen. Dat mocht niet, want het onderwerp was taboe. Vijf jaar geleden herdachten vier oud-medewerkers van Bolkestein het doorbreken van dit taboe in het publieke debat.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Student brengt feiten over immigrantencriminaliteit naar voren – riskeert verwijdering van de universiteit

  Student brengt feiten over immigrantencriminaliteit naar voren – riskeert verwijdering van de universiteit


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Labour doordrongen van antisemitisme; Corbyn bevriend met holocaust-ontkenner en met Hamas

  Labour doordrongen van antisemitisme; Corbyn  bevriend met holocaust-ontkenner en met Hamas

  Engeland, maart 2018

   Jeremy Corbyn
  Jeremy Corbyn

  Corbyn was lid van antisemitische Facebook-groepen
  Labourleider Corbyn ligt onder vuur vanwege zijn lakse respons op antisemitisme in zijn partij. Joodse leiders hielden onlangs een protestbijeenkomst tegen antisemitisme binnen Labour.  Corbyn zelf heeft banden met holocaust-ontkenner Paul Eisen en noemt Hezbollah en Hamas zijn vrienden. Hij beschouwt moslim-preker Raed Salah die beweert dat Joden bloed van kinderen drinken, als een ‘geëerde burger’.
  Ook was hij lid van een aantal Facebookgroepen waarin antisemitische beweringen werden gedaan. Hij bekritiseerde deze uitlatingen niet. Hij stopte pas met deze groepen toen hij Labourleider werd.
  In 2012 vond Corbyn dat een antisemitische muurschildering in de Londense wijk Hamlet Towers niet verwijderd hoefde te worden. Volgens zijn campagneteam zou Corbyn zich echter verre houden van antisemitisme. Pas na de recente kritiek van Joodse organisaties zei hij spijt te hebben van zijn toenmalige houding.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië: Islamleerkracht roept kinderen op zichzelf op te blazen

  Italië: Islamleerkracht roept kinderen op zichzelf op te blazen


  » Reageer (0)
  28-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

  Israël doet niet mee met uitwijzen Russische diplomaten, want gif aanslag kan uit 20 landen komen

  Israël vindt toekomst kernverdrag met Iran, dat president Trump mogelijk op 12 mei gaat opzeggen, veel belangrijker – Paul Craig Roberts: Om kernoorlog te voorkomen zou Rusland alle diplomatieke en economische banden met Westen moeten verbreken, en zich moeten focussen op China

   
  Afbeelding: Getty Images (4).

  Terwijl in het Westen de hysterische anti-Russische verstandsverbijstering in politiek en media verder om zich heen slaat, houdt Israël wel het hoofd koel. De regering Netanyahu doet dan ook niet mee met het uitwijzen van Russische diplomaten, mede omdat het gebruikte chemische gif, novichik, uit minstens 20 landen kan komen, en er ook daarom geen enkel hard bewijs is dat de Russen achter de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal in Groot Brittannië zitten.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Grapperhaus doet alsof hij de advocaat van haatimam Fawaz Jneid is: ‘Uitspraken niet strafbaar!’

  Minister Grapperhaus doet alsof hij de advocaat van haatimam Fawaz Jneid is: ‘Uitspraken niet strafbaar!’

  Door   

  snapshot
  Foto: Ferd Grapperhaus. Bron: Screenshot Tweede Kamer

  Gisteren riep Fawaz Jneid de meest verschrikkelijke dingen over burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, die dientengevolge meer beveiliging heeft moeten inhuren. Maar Grapperhaus vindt dat allemaal geen haatzaaien, opruiing of bedreiging. Allemaal keurig binnen de wet hoor, het belasteren van burgemeester Aboutaleb!
  Voordat Ferd Grapperhaus (CDA) de minister van justitie werd, was hij een advocaat. Zodoende heeft hij veel criminelen geholpen in de rechtszaal, door te pleiten voor de meest minimale uitleg van het strafrecht. Zoals dat met advocaten gaat: soms winnen ze met hun argumentatie een zaak, en soms verliezen ze er eentje. Dat is ook verder niet het punt. Het punt is wel dat minister Grapperhaus meent zich kennelijk te moeten gedragen als de advocaat van de heer Fawaz Jneid. Iets dat zeker niet in zijn taakomschrijving staat, en zelfs uitermate onwenselijk is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  27-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belaagde eigenaresse ijssalon vervolgd voor mishandeling: "Ik ben sprakeloos"

  Belaagde eigenaresse ijssalon vervolgd voor mishandeling: "Ik ben sprakeloos"

  Foto: NH Nieuws
  HILVERSUM - De eigenaresse van ijssalon 't Perronnetje in Hilversum wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd op verdenking van mishandeling. De 37-jarige Gilly Emanuels werd vorige zomer langdurig geterroriseerd door hangjongeren. Daarbij liepen de gemoederen op een gegeven moment zo hoog op dat ze de jongeren met een stok te lijf ging.
  Meer lezen op:
  nhnieuws.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht uit Frankrijk: het verzwijgen van antisemitische motieven begint een gewoonte te worden

  Bericht uit Frankrijk: het verzwijgen van antisemitische motieven begint een gewoonte te worden

  'De religie van de vrede en zijn aanhang moeten hoe dan ook uit de wind gehouden worden'


  Er is in Frankrijk flink wat commotie over hoe luitenant kolonel Arnaud Beltrame precies aan zijn eind is gekomen in de Super U van Trèbes.

  Volgens de officiële versie was dat per kogel, waarbij niet eens duidelijk zou zijn van wie die kogel kwam, de politie of de islamitische terrorist.

  Égorgé

  Inmiddels is er informatie uitgelekt over de autopsie. Daaruit blijkt dat hij ‘égorgé’ is, het goede Nederlandse woord daarvoor is gekeeld. Een luitenant kolonel van de gendarme keel je waarschijnlijk niet zomaar, dan moet je eerst een kogel op hem afschieten, denk ik dan.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

  Ransel de klimaattollenaars het huis uit!

  Klimaatbeleid drijft energierekening torenhoog op

  Onderstaande korte toespraak richtte Prof. Kees de Lange tot de Provinciale Staten van Noord-Brabant ter gelegenheid van een rondetafelgesprek over klimaat en energie op 23 maart 2018.

  Klimaat en energie zijn bij uitstek onderwerpen op het gebied van de natuurwetenschappen. Als voormalig senator was ik indertijd verbijsterd over het gebrek aan kennis over elementaire natuurkunde bij vrijwel alle leden van onze volksvertegenwoordiging. Reeds toen was duidelijk dat het bij het onderwerp klimaat om een religie ging waarbij de aanhangers zich niets aan wetenschappelijke feiten gelegen lieten liggen. Het zijn de mooi klinkende illusies die de toon zetten.
  Meer lezen op:
  opieniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese Rekenkamer start onderzoek naar miljarden voor Turkije Geld voor Turkije-deal en toetredingssteun onder de loep

  Europese Rekenkamer start onderzoek naar miljarden voor Turkije Geld voor Turkije-deal en toetredingssteun onder de loep


  De Europese Rekenkamer gaat onderzoeken of het geld dat de EU uitgeeft aan hulp voor (Syrische) vluchtelingen in Turkije wel effectief wordt besteed. De controleurs kijken onder meer of wel goed wordt bijgehouden waar het geld terechtkomt. Het rapport moet eind dit jaar klaar zijn.
  De EU stelde twee jaar geleden 3 miljard euro beschikbaar voor het programma. Ruim 1,85 miljard euro is uitgekeerd, onder meer voor onderwijs aan een half miljoen kinderen en humanitaire hulp aan 1,2 miljoen vluchtelingen. Voor de rest van het geld zijn al contracten met hulporganisaties gesloten.
  Meer lezen op:
  poluitiek.t[po.nl


  » Reageer (0)
  26-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hoe kun je 21 migrantenkinderen in een klas van 25 integreren?' Onderwijs in Wenen stort in elkaar

  'Hoe kun je 21 migrantenkinderen in een klas van 25 integreren?' Onderwijs in Wenen stort in elkaar

  Oostenrijk, maart 2018

    Susanne Wiesinger
  Susanne Wiesinger
  Susanne Wiesinger werkt 25 jaar als onderwijzer in op een middelbare school in de wijk Favoriten in Wenen en is actief voor de sociaaldemocratische vakbond voor leraren. In Favoriten is 43% van de bevolking van buitenlandse afkomst. In heel Wenen is de helft van alle leerlingen van buitenlandse komaf.

  Geen muzieklessen meer op school
  Op Wiesingers school zijn bijna alle 300 leerlingen van buitenlandse afkomst. Wiesinger waarschuwt in een reportage van Addendum dat op veel scholen geen goede controle meer mogelijk is. In klassen met 25 kinderen zijn 21 migrantenkinderen. Wiesinger: ‘waar moeten we die kinderen in integreren?’ De moslimkinderen interesseren zich helemaal niet voor het lesprogramma. Wiesinger: ‘het verschil tussen hun thuissituatie en onze school is te groot. Voor veel van mijn leerlingen is de sharia belangrijker dan het lesprogramma’.
  Er vinden geen muzieklessen meer plaats, vanwege religieuze redenen. Ook zijn er steeds grimmiger religieuze conflicten tussen de leerlingen.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran en IS: door en door moorddadige antisemieten

  Iran en IS: door en door moorddadige antisemieten

  Afshin Ellian 26 Maart 2018


  r bestaat een hardnekkige mythe over antisemitisme. Daarbij wordt antisemitisme als een exclusief Europees fenomeen voorgesteld.

  Deze mythe is gebaseerd op drie argumenten. Alleen niet-Semieten kunnen antisemiet zijn. En dat zijn in dit verhaal de Europeanen. De Joden zouden heel gelukkig hebben geleefd onder de islamitische heerschappij.

  Daarnaast zou de geschiedenis hebben bewezen dat alleen Europeanen bereid zijn om hun antisemitisme om te zetten in een massale moordpartij, de genocide. Het is zonder meer waar dat Europese antisemieten de Holocaust hebben ontworpen en uitgevoerd. Maar dit verschrikkelijke historische feit ontslaat ons niet van nader onderzoek naar het antisemitisme bij andere volkeren.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrikaanse boeren vermoord met Nederlands ontwikkelingsgeld

  Afrikaanse boeren vermoord met Nederlands ontwikkelingsgeld

  Duizenden boeren Sierra Leone de dupe van met Nederlands ontwikkelingsgeld gefinancierd project

  ‘Klassiek geval van landroof’, zeggen mensenrechtenorganisaties

  Duizenden boeren in Sierra Leone zijn de dupe geworden van een mislukt biobrandstofproject dat mede door de Nederlandse ontwikkelingsbank FMO was gefinancierd. FMO stak geld in het project van het Zwitserse energiebedrijf Addax, dat in 2015 moest worden stilgelegd wegens tegenvallende resultaten. Drieduizend boeren hadden daardoor voor niets afstand gedaan vruchtbare grond en verloren hun werk.
  Meer lezen op:
  fenixx.com


  » Reageer (0)
  25-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

  Politie plukt internationale bussen van de snelweg voor passagierscontroles

  24 Maart  bron BELGA

  Volgens binnenlandminister Jan Jambon zijn de geviseerde busmaatschappijen populair bij drugskoeriers en andere criminelen.
  BELGA Volgens binnenlandminister Jan Jambon zijn de geviseerde busmaatschappijen populair bij drugskoeriers en andere criminelen.

  Met gps-toestellen op weg naar Oost-Europa

  De volledige resultaten van de actie waren vanavond nog niet bekend, maar er werd al zeker één persoon gevat die zich onwettig op Belgisch grondgebied bevond, naast drie personen met identiteitsdocumenten die geseind stonden. Drie reizigers bleken gebruikershoeveelheden drugs bij te hebben en kregen een voorstel tot onmiddellijke minnelijke schikking. 

  De grootste vangst lijkt voorlopig het onderscheppen van twee personen die op weg waren naar Oost-Europa met een heleboel dure gps-toestellen in hun bagage. Zij zullen volgens het Antwerpse parket worden verhoord en er zal verder onderzoek volgen om na te gaan of ze de toestellen (zelf) gestolen hebben, dan wel of er mogelijk sprake is van heling.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  24-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer Palestijnse moslims bekeren zich in het geheim tot het Judaïsme + video

  Steeds meer Palestijnse moslims bekeren zich in het geheim tot het Judaïsme + video

  Een groot aantal Palestijnse moslims hebben besloten om zich van de Islam te bekeren tot het Judaïsme. Naast het feit dat sommigen zich bewust zijn van hun Joodse afkomst, bekeert een toenemend aantal Palestijnen in steden zoals Hebron en Shechem (Nabloes) zich terug tot het Judaïsme en Samaritanisme.
  Uit vrees voor vervolging door Hamas en andere radicale  islamistische groeperingen in de Palestijnse gebieden beoefenen veel van hen het Judaïsme in het diepste geheim in hun huizen of verhuizen naar Israël. Een merkwaardig verhaal, dat hier verteld wordt in een twe-delige video (onderaan).
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De #NedLeeuw en de valkuilen van migratie en integratie

  De #NedLeeuw en de valkuilen van migratie en integratie

  Systematiek van immigratie moet helemaal anders

  Afgelopen vrijdag vond de veelbesproken bijeenkomst van de Nederlandse Leeuw plaats, een nationale brainstorm over immigratie. Hoewel wij sympathiek stonden en staan tegenover de intenties van onze collega (helaas inmiddels ex-) OpinieZ-scribent Rutger van den Noort, waren we bij deze manifestatie niet aanwezig.

  De reden om verstek te laten gaan was vooral gelegen in de gekozen methode. Na een aantal sprekers (die soms heel andere thema’s bespraken dan immigratie en integratie) werd de zaal opgedeeld in grote groepen van honderden mensen die deelthema’s bespraken. Vervolgens kwamen hier aanbevelingen uit. Hoe deze aanbevelingen precies tot stand zijn gekomen en hoeveel steun ze hadden, blijft tot nu mistig.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS wil aanslagen op kleuterscholen in Europa

  ISIS wil aanslagen op kleuterscholen in Europa

  Europa, maart 2018

   ISIS
  Duitse en Oostenrijkse veiligheidsdiensten zeggen dat ISIS steeds meer spreekt over ‘lone wolf’ aanslagen in Europa.
  Bijna dagelijks krijgen potentiele terroristen via social media instructies over hoe ze hun aanslagen zo destructief mogelijk kunnen maken.  Er wordt vaak opgeroepen tot aanslagen op kinderen op kleuterscholen en in ziekenhuizen.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  23-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ieder volk krijgt de regering die het verdient

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient

  Door: Horatius

  We kunnen de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 beschouwen als een definitieve omslag in de Nederlandse politiek met verstrekkende gevolgen voor ons land.

  De forse zetelwinst voor een islamitische partij als DENK betekent dat er een stevige basis is gelegd voor een stapsgewijze islamisering van ons land met onvoorwaardelijke steun van GroenLinks die fungeert als een zusterpartij met ongeveer dezelfde idealen. Alleen verpakt met een groen randje als lokmiddel voor de argeloze autochtoon die de diversiteit van onze samenleving ziet als een soort aards paradijs.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuis bij de troela’s van IS

  Thuis bij de troela’s van IS


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse truckers zijn de milieuzonelul. Oost-Europeaanse truckers zijn dat niet

  Nederlandse truckers zijn de milieuzonelul. Oost-Europeaanse truckers zijn dat niet

  een vervuilende truck                        

  Nederlandse truckers moeten door milieuzones investeren in nieuwe, schonere trucks om in de Rotterdamse haven te mogen werken. Concurrenten uit Oost-Europa kunnen niet eens gecontroleerd worden.

  Dat is oneerlijke concurrentie en daar moet iets aan gedaan worden. Hier de politieke optelsom.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  22-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de misdadigheid van het links-regressieve verbond met DENK

  Over de misdadigheid van het links-regressieve verbond met DENK


  NOS-commentatoren doen net of het héél gewoon is dat de politieke islam, het antisemitisme en de lange arm van Erdogan nu niet alleen in de Tweede Kamer aanwezig zijn maar ook in de gemeenteraden binnen komen. In Rotterdam is er sprake van een openlijk gezamenlijk optrekken van moslim-partij NIDA en de regressief-linksen. Dat NIDA is een misdadige anti-semitische en islamistische partij, die openlijk zijn geestverwantschap met Hamas verkondigt en op dezelfde manier aan de macht wil komen in Rotterdam als Hamas in Gaza heeft gedaan, namelijk door een charitas-gezicht op te zetten en een beetje het “idealistische” jargon van dom-nep-links te imiteren. In Amsterdam is hetzelfde aan de hand, alleen is daar vooral de Turken-partij DENK aan het wroeten. Dom-nep-links zal ook in Amsterdam de komende tijd ongetwijfeld met de Erdogan-partij gaan flirten. Daarom hieronder een analysetje van de verkiezings-slogans van DENK in  Amsterdam.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen

  LONGREAD: Wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen

  Screenshot_164
  (Door: Barbara Köster – Vertaling: E.J. Bron)

  Iedereen praat over islamisering en of de islam bij Duitsland zou horen. Er gaat geen dagelijks nieuws voorbij, waarbij niet uiterlijk op de tweede plaats de islam opduikt. U denkt dat dit het hoogtepunt zou zijn? Helemaal mis. Lees hier wat er allemaal nog komt, zo concreet als u nog nooit hebt gelezen: van uw hond via uw wijnvoorraad tot aan uw homofiele buurman. Barbara Köster toont het in alle duidelijkheid aan en verbuigt tot in het detail wat ons te wachten staat als we de islam niet stoppen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn

  Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn        


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreurverdachte op lijst Islam Democraten

  Terreurverdachte op lijst Islam Democraten

  Nederland, maart 2018

   Abdurrahman Alpsoy
  Nummer 4 op de lijst van de Haagse Islam Democraten, huisarts Abdurrahman Alpsoy was 16 jaar geleden in Turkije vanwege lidmaatschap van Hizbullah verdachte in een omvangrijke terroristische moordzaak met zeker zes doden.

  Familie Alpsoy vermoordde en martelde Koerden
  De Turkse Hizbullah-terreurgroep martelde en vermoordde Koerdische tegenstanders en gematigde moslims. Leden van de familie Alpsoy hoorden tot een groep van circa dertig verdachten die in 2002 werden veroordeeld tot zware straffen. Alpsoys vader en een broer waren hoofdverdachten. Zij werden veroordeeld tot de doodstraf, later omgezet in levenslang.
  Een oom zou per vrachtwagen doden hebben vervoerd. In de kelder van een andere oom lagen drie geketende lijken in staat van ontbinding. Op allerlei plekken werden nog tientallen andere lichamen van ontvoeringsslachtoffers gevonden.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

  Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

  Palestijnse migrant in Duitsland hakt hoofd van haar 2 jarige kind af maar hoeft niet naar gevangenis, want volgens de rechter ‘was deze daad vanuit uw standpunt noodzakelijk’

   
  In grote steden zoals Duisburg is 1 op de 5 huwelijken reeds tussen neef en nicht. (llustratieve) afbeelding: (1). 

  Met de islam importeert Europa behalve miljoenen volgelingen van een religieuze haatideologie ook tal van gewoonten en gebruiken die bij ons taboe en/of verboden zijn, zoals incest. In de Arabische en Turkse samenleving zijn incesthuwelijken tussen neef en nicht al honderden jaren gebruikelijk. In grote Duitse steden zoals Duisburg, waar moslims in snel tempo op een meerderheid afstevenen, is één op de vijf huwelijken reeds tussen neef en nicht. De gevolgen voor de maatschappij zijn een forse stijging van het aantal fysieke en psychische afwijkingen en stoornissen, met een nog grotere financiële belasting voor de gezondheidszorg en problematisch gedrag tegenover andere mensen als gevolg. 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Columnist Daily Mail waarschuwt Britse Joden voor een uittocht naar Israël (of elders)

  Columnist Daily Mail waarschuwt Britse Joden voor een uittocht naar Israël (of elders)

  “Opnieuw wordt ons volk geconfronteerd met een uittocht”, waarschuwde Angela Epstein van het Britse dagblad de Daily Mail dit weekend in een grimmige exclusieve column die de stijgende bezorgdheid van het Britse Jodendom beschreef.

  Plaatje hierboven: G-B, februari 2017. Slaapkamer van een 17-jarige neonazi bommenmaker [beeldbron: Jewish Press]

  “Niet de pogroms van Oost-Europa ontvluchten, of de militaire laarzen van nazi-Duitsland, maar het vooruitzicht van een regering die niet kan vertrouwd worden dat ze voldoende doet”.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  14-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Afbeeldingsresultaat voor jerusalem

  Beste mensen

  Het is weer zover ik ga weeer een weekje naar Jerusalem

  Heerlijk om daar weer eens rond te lopen

  Dus een week geen berichten

  Groeten

  Harrie


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik een hekel heb aan Links

  Waarom ik een hekel heb aan Links

  Intolerantie, arrogantie en dwingelandij als wezenskenmerken

  Foto: Linkse demonstranten G20 Hamburg (2017) - Pixabay CC0

  Waarom heb je toch zo’n hekel aan links, vroeg mijn nichtje laatst. Zij (leeftijd next generation/millennial) staat in een stad op de kandidatenlijst voor GroenLinks en is ook op Facebook politiek actief. Ik kreeg haar vraag dan ook in het openbaar via Facebook. Het antwoord geef ik hier.

  Heilige huisjes

  Ik heb een hekel aan links. Dat is waar. Vroeger was ik ook links, toen dat nog ergens op sloeg. In mijn tijd betekende links vooral: trappen tegen heilige huisjes, tot ze omvielen. Wat er daarna nog rechtop stond, dat stelde écht wat voor. De rest was bekrompen flauwekul. Heel veel heilige huisjes sneuvelden, gelukkig. De kerk, het huwelijk, de positie van de man, de preutsheid in het openbaar, de verzuiling, het ouderwetse gezag….
  Meer lezen op:
  opiniezz.com   

  » Reageer (0)
  13-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden uit Syrië zijn nep, komen uit andere conflictgebieden of zijn bewerkt met Photoshop. Journalist doet boekje open

  Beelden uit Syrië zijn nep, komen uit andere conflictgebieden of zijn bewerkt met Photoshop. Journalist doet boekje open

  Westerse specialisten trainen jihadisten in Syrië in het gebruik van sociale media en Skype en zorgen ook voor het benodigde materiaal.

  De Standaard-correspondent Jorn De Cock schepte bijvoorbeeld op over het feit dat hij deze ‘vrijheidsstrijders’ samen met zijn vrouw in Libanon heeft opgeleid.

  Het beeldmateriaal dat terreurgroep IS afleverde was altijd van zeer hoge kwaliteit, merkt journalist Willy Van Damme op. De vraag is nu waar men de beelden echt maakte.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  12-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenten, houd eens die salafisten in de gaten!

  Gemeenten, houd eens die salafisten in de gaten!

  Afshin Ellian            


  Over van alles en nog wat wordt gedebatteerd in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, maar niet over de zaken die er echt toe doen. Over integratie, islamitisch terrorisme en salafisten hoor je niets. Terwijl dat in wezen gemeentelijke issues zijn.
  Voor een dergelijk debat kunnen de lokale politici zich baseren op het laatste jaarverslag van de AIVD. Volgens de inlichtingendiensten is Islamitische Staat (IS) nog niet verslagen. Territoriaal zijn ze wel teruggedrongen, maar de organisatie (en ideologie) van IS leeft nog. IS is naar een aantal nieuwe gebieden verhuisd: Egypte, Afghanistan, Pakistan, en een aantal Afrikaanse landen. Daarom spreekt de AIVD de verwachting uit dat dat IS ondergronds zal overleven en zal blijven proberen aanslagen te organiseren, ook in het Westen.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

  Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

  Screenshot_45

  Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

  Na het grote seksueel misbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford, waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  Posted on maart 10, 2018  door Rommel


  Camerabeeld. © Polisen

  Zweden – Toilet graffiti ziet men meestal op scholen waar hormoongejaagde tieners stiekem van zich af schrijven. Maar in het Väla winkelcentrum in Helsingborg werd “Fuck Islam” en “Fuck Allah” met rode inkt neergeklad – door een 79-jarige man.

  Vier jaar geleden werd de oude man door vier Arabieren beroofd in het stadspark van Helsingborg – een misdaad die nooit is opgelost. Daarna was de man boos op de islam en begon zijn ‘criminele’ loopbaan.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd

  Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd      

    Bert De Vroey 11-2- 2018        De situatie op het Griekse eiland Lesbos wat betreft de opvang van migranten en vluchtelingen evolueert voortdurend. VRT NWS-journalist Bert De Vroey ging er voor de vierde keer in drie jaar tijd op reportage en zag dat er weer veel veranderd was, maar niet noodzakelijk verbeterd.
  et eerste wat opvalt op de grote weg die je langs het beruchte opvangkamp van Moria voert, is de drukte. Er lijken nog meer mensen het kamp in en uit te lopen of zich op te houden op de weg dan we daar de voorbije jaren zagen. Er zijn nog een paar winkeltjes en drank- en eettentjes bijgekomen en Artsen zonder Grenzen heeft een mobiele kliniek ingericht op een terrein aan de overkant. Op weekdagen staan er ook lange rijen auto’s geparkeerd, alsof je naar een festival zou gaan. Van wie zijn al die wagens? Het aantal hulpverleners, vertalers, ambtenaren en Europese asielwerkers moet nog zijn toegenomen. 
  Meer lezen op:
  vrt.be
  » Reageer (0)
  10-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

  Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 9 maart 2018


  Oprichtingsbijeenkomst van de Moslimstudenten Associatie Nederland.

  In mei vorig jaar voorspelde ik dat de Moslimstudenten Associatie Nederland (MSA), een nieuwe koepelorganisatie van negen (inmiddels twaalf) islamitische studentenverenigingen, ideologisch in de buurt van de Moslimbroederschap (MB) zou opereren. De eerste aanwijzing daarvoor was de bemoeienis van Altaf Husain, tweevoudig voorzitter van de Amerikaanse MSA en vooraanstaand figuur binnen de MB in de Verenigde Staten. Husain adviseerde de Nederlandse studenten bij de oprichting en verscheen bij een van de eerste evenementen van de Nederlandse MSA.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna ¤ 3 miljard op.

  Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna € 3 miljard op.

  Meer dan helft van alle donaties voor Syrië komt bij ISIS en andere jihadgroepen terecht

   
  Westerse hulp aan die ‘arme Syriërs’ belandt veel vaker in de zakken van juist die terroristen die het land hebben verwoest.

  Het recente schandaal rond Oxfam, waarvan medewerkers op Haïti zich te buiten gingen aan seksfeesten met minderjarigen, staat bepaald niet op zichzelf. Liefdadigheidsorganisaties blijken de donaties die ze binnen krijgen massaal te misbruiken voor schaamteloze zelfverrijking, en deels ook voor even schandalige antisemitische en/of pro-islamistische propaganda, terwijl ze er tegelijkertijd geen enkel probleem van maken om de argeloze burgers een schuldgevoel over de ellende in de wereld aan te praten. En u maar denken dat u een goede daad verricht door automatisch of incidenteel giften over te maken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  09-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

  Toen u hoorde met wie u op de foto zou staan, wilde u opeens toch niet komen op het feestje dat Yoeri Albrecht voor u moest organiseren


  Beste meneer Timmermans,

  Is Yoeri Albrecht van het Amsterdamse debatcentrum De Balie een leugenaar?

  Ik vraag dat, omdat hij gisteren een ongelooflijk verhaal vertelde.

  Hij zei dat u dolgraag op Internationale Vrouwendag wilde spreken in Amsterdam. Sterker: uw kantoor had hem benaderd met de vraag of De Balie iets wilde organiseren. U wilde uitleggen hoe belangrijk vrouwenrechten zijn. U wilde uitleggen hoezeer de EU zich bezighoudt met vrouwenrechten. U dacht zelf qua locatie niet aan De Balie, want te klein, maar aan Carré. Of de Stadsschouwburg. U was namelijk echt betrokken bij ‘that sort of things’. Albrecht zei toen: “Dat komt mooi uit, want wij hebben een halfjaar geleden voor die dag een vrouw uitgenodigd die echt iets weet van het belang van vrouwenrechten, die echt recht van spreken heeft. Misschien kunt u samen spreken”. U zou dat volgens Albrecht een erg goed idee hebben gevonden en er over nadenken. Daarna vroeg u om informatie over die vrouw. En meer informatie. En nóg meer informatie. Om drie weken later te zeggen: toch maar niet…”
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

  Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

  Screenshot_3
  (Vertaling: E.J. Bron)
  Interpellatie van de AfD legt tot nu toe verzwegen reisroutes bloot

  Tot nu toe vermoedde men dat “asielzoekers” bijna uitsluitend over land naar Duitsland zouden komen, maar een interpellatie van de AfD-parlementariër Holm toont aan dat bijna een derde deel met het vliegtuig hier naartoe komt – en wel illegaal uit veilige landen.

  Die Freie Welt

  Een interpellatie van de AfD-parlementariër Leif-Erik Holm aan de Duitse regering brengt aan het licht dat een aanzienlijk aantal “asielzoekers” en “vluchtelingen” ongehinderd ook met het vliegtuig Duitsland binnenkomen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

  Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

  9 maart 2018

  Alexander Pechtold

  Het moet een vreselijke lijdensweg zijn voor de gemeenteraadsfracties van D’66: alle electorale winst van de afgelopen jaren is in een razend tempo tenietgedaan door het ongeleide, megalomane projectiel Alexander Pechtold. De partij staat nu zesde in de peilingen en de kans is groot dat D’66 zelfs nog wordt ingehaald door het CDA en de PVDA.

  Pechtold is het lachertje van de Nederlandse politiek geworden. Met de gemeenteraadsfracties van D’66 hoeft niemand medelijden te hebben. Die hebben zich altijd slaafs neergelegd bij de kadaverdiscipline van Pechtold. Binnen de partij wordt hier al jaren steen en been over geklaagd maar de gelederen sluiten zich zodra de blinde gehoorzaamheid aan de grote leider ter sprake komt.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  08-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

  Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

  Gelijkheidsutopie als destructieve drijvende kracht

  Titelfoto: anti-Zwarte Piet demonstratie in Dokkum 2 december 2017. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Doorbraak eu
  Om de gelijkheidsutopie te realiseren is het van belang alles wat ons onderscheidt te elimineren. Zwarte Piet? Verheerlijkt de slavernij! Monsieur Cannibale in de Efteling? Stereotypeert de neger! Cowboys en indianen? Eigent wezensvreemde cultuur toe! JP Coenstraat? Verheerlijkt het koloniaal verleden! Film van Michiel de Ruyter? Vereert een slavendrijver! De grieven zijn eindeloos. Zodra de ene slag gewonnen is, wordt het volgende doelwit bepaald.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Chaos op Londense Unief: gemaskerde demonstranten ranselen lezing van Israëli’s uit elkaar +video

  “Als je de geesten niet kan winnen, sla dan op de hoofden,” moet een groep demonstranten van de extreemlinkse ANTIFA organisatie hebben gedacht toen zij het spreekgestoelte in het King’s College van de Universiteit van Cambridge bestormden en de lezing met bruut geweld onderbraken en het publiek uit elkaar ranselden. Waarna de vechtpartij verder liep in de hal en tevens rookgranaten werden geworpen. Antifa is een ultra-linkse beweging die zichzelf omschrijft als een “anti-fascistische linkse organisatie.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

  Steve Bannon Photo News Steve Bannon

  De omstreden ex-strateeg van president Trump mag dan in Washington in ongenade zijn gevallen, voor zijn eerste lezing tijdens zijn tournee door Europa – in Zürich – oogt hij ontspannen. Steve Bannon (foto) is naar eigen zeggen hier om bij te leren, maar schuwt de harde taal niet. Volgens hem is er momenteel een populistische rebellie in Europa aan de gang die je kan vergelijken met de Franse Revolutie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

  Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

  Screenshot_200
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het gevoel van veiligheid in de Duitse hoofdstad Berlijn daalt steeds verder, de criminaliteit grijpt om zich heen, het geweld treedt buiten de oevers. Reden daarvoor zijn steeds meer “incidenten”, die gepleegd worden door jonge Arabische mannen. Zelfs in de links-liberale “tagesspiegel” moest een schrijver nu de problemen met de integratie van asielzoekers toegeven en kwam er niet omheen talrijke, schrikbarende voorbeelden voor de situatie in de stad te noemen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  07-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Henk Krol (50PLUS) breekt lans voor Thierry Baudet (FvD)

  Bonusquote – Henk Krol (50PLUS) breekt lans voor Thierry Baudet (FvD)

  'De manier waarop D66 politici aanvalt, is onder de gordel'


  Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FvD) maakte dinsdag bekend niet mee te zullen doen aan het verkiezingsdebat op Radio 1 vrijdag. Hij zou daar in debat gaan met D66-leider Alexander Pechtold. Het tweetal zou in debat gaan over discriminatie in gemeenten. Baudet meent dat die stelling ‘slechts bedoeld is om tot in den treure met uit de context gehaalde citaten van jaren geleden allerlei idiote verwijten en verdachtmakingen te uiten.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  06-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

  Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist  tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

  Zweedse volk heeft met verkiezingen in september laatste kans om totalitaire links/islam staat te stoppen’

   
  Afbeelding: De gewraakte cartoon die de Zweedse vrouw op 2 jaar gevangenisstraf kan komen te staan (1).

  De afgelopen jaren hebben we al vaak voorbeelden gegeven hoe Zweden in pijlsnel tempo is veranderd van een open democratie in een linksradicale autoritaire staat, waar kritiek op het regeringsbeleid, op de islam en op de massa immigratie steeds harder wordt aangepakt. Tegen een 32 jarige Zweedse vrouw heeft de staat nu 2 jaar gevangenisstraf geëist, omdat ze een bekende cartoon over moslimextremisten plaatste.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesubsidieerde grooming gang! Veertien man doen digitaal hoofddoekmeisje @NoraSpreekt

  Gesubsidieerde grooming gang! Veertien man doen digitaal hoofddoekmeisje @NoraSpreekt

  HOERRRRRR                    

  Enorme ZUCHT van de dag weer. Achter het digitale betweterhoofddoekje Nora zitten maar liefst vier redacteuren en tien experts, die daar met zijn allen een subsidie van Stichting Democratie en Media voor krijgen (spiegel).

  Voor dat geld (uiteraard willen de heren niet zeggen hoeveel) vallen zij mensen die wel een bijdrage aan de samenleving proberen te leveren lastig. Nou ja, lastigvallen. Ze plaatsen maar liefst een hele tweet per dag.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  05-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’

  Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen Van Aartsen nog van ‘islamo-fascisme’ sprak

  Toen Van Aartsen nog van ‘islamo-fascisme’ sprak


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?


  Meneer Pechtold,

  Weet u hoe een psychopaat er uit ziet?Kijk eens in de spiegel als u zo uw pilletjes neemt.Got him!Het was geen verspreking gisteren bij WNL op Zondag hè, meneer Pechtold? Gewoon een bewussie.U zei over Thierry Baudet: “Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn”.

  Ik moest even een nachtje slapen over die zinnen.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland: het bange kind in de klas

  Nederland: het bange kind in de klas

  Ruggengraatloze politici, bestuurders en intellectuelen

  Minister Kaag en ambtelijke staf op bezoek bij president Khamenei van Iran. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Iran Press News Agency 21-02-2018
  Nederland wil zich altijd voordoen als open en tolerant. Twee kenmerken die koste wat het kost boven alles moeten prevaleren. Zelfs als dit betekent dat de eigen waarden, normen en standpunten opzij geschoven moeten worden. Deze houding heeft een keerzijde.
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

  Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

  Screenshot_109
  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Sesto San Giovanni is een stad voor de poorten van Milaan. De burgemeester Roberto Di Stefano (foto) van de partij Forza Italia, die behoort tot het midden-rechtse bondgenootschap van Silvio Berlusconi, treedt hard op tegen criminaliteit en illegale immigranten. Deze week vierden de aanvoerders van de arbeiders in de stad het verjagen van de 200ste migrant uit de stad met een taart – het cijfer 200 prijkte in het groen op een pistachetaart.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  03-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

  Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

  Maar gelukkig 'daalt de criminaliteit' en 'staan de cellen leeg' dus of u rustig wilt blijven slapen


  Foto: minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus legt uit dat er ab-so-luut geen sprake is van een Nederland narcostaat.

  “In februari luidde de politiebond NPB de noodklok. Nederland zou afglijden naar een ‘narcostaat’. Door gebrek aan middelen zou de georganiseerde misdaad straffeloos zijn gang kunnen gaan en infiltreren in de legale bovenwereld. Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, CDA) vond het allemaal overdreven.
  Alleen al in Tilburg is de illegale hennepteelt de grootste werkgever en de omzet van 800 miljoen euro op jaarbasis even groot als de gemeentebegroting.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal slachtoffers van genitale verminking stijgt sterk

  Aantal slachtoffers van genitale verminking stijgt sterk


  » Reageer (0)
  02-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinds wanneer gaan links en islam samen?

  Sinds wanneer gaan links en islam samen?  Veel mensen, op rechts én op links, begrepen al niet zo veel van het linkse verbond in Rotterdam van PvdA, GroenLinks en SP met de islamitische partij NIDA. Linkse idealen en islam, sinds wanneer gaat dát samen?

  Zo twitterde Yoeri Albrecht, directeur van het invloedrijke Amsterdamse debatcentrum De Balie: ‘Is het echt waar dat de linkse partijen in Rotterdam een verbinding zijn aangegaan met islamitische partij NIDA? Dat kan toch niet waar zijn? Dan gooi je toch je hele linkse maatschappij visie overboord.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad

  » Reageer (0)
  01-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door de VS en zijn stromannen hier moeten we Russen haten

  Door de VS en zijn stromannen hier moeten we Russen haten        


  Geert Wilders droeg, tijdens zijn bezoek aan Moskou, een speldje dat de Nederlandse Russische vriendschap zou uitdrukken en hij kreeg daarom vandaag de hele dag in de media stront over zich heen.  Want dit zou een belediging zijn voor de nabestaanden van MH17. Want het was toch bewezen dat ‘de Russen’ de MH17 hebben neergehaald.
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog Duitse kinderen op basisscholen

  Nordrhein-Westfalen: Nauwelijks nog Duitse kinderen op basisscholen

  Geplaatst op door

  Screenshot_33
  (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

  Op veel basisscholen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen is het aantal kinderen met een migratieachtergrond in de meerderheid. De bevolkingsuitwisseling is volop aan de gang.
  De massa-immigratie van de afgelopen decennia zorgt ervoor dat is steeds meer delen van Duitsland de Duitsers een minderheid worden. In de deelstaat met de grootste bevolking, Nordrhein-Westfalen, wordt dit ook duidelijk op de openbare basisscholen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebond: Nederland is door migrantenbendes beheerste narco-staat geworden

  Politiebond: Nederland is door migrantenbendes beheerste narco-staat geworden

  Nederlandse rechercheurs verwijten regering ‘wat we niet zien, is er niet’ houding

   
  Afbeelding: Getty Images (2)).

  ‘Vijf jaar geleden kostte een huurmoordenaar € 50.000,-, nu kun je er al een voor € 5000,- krijgen. Het is vraag en aanbod... Nederland is echt een narco-staat geworden de laatste 30 jaar. Wat we niet zien, is er niet. Nou, ondergronds heeft het fors doorgewoekerd,’ aldus een van de rechercheurs die worden aangehaald in een nieuw rapport van de Nederlandse politiebond, dat de veelzeggende titel ‘Noodkreet – Waar blijft onze versterking?’ heeft gekregen. De aanklacht van de Nederlandse rechercheurs aan het adres van Den Haag liegt er niet om: ‘We kunnen een vuist maken, maar het kabinet wil niet echt. Andere belangen?’ En ‘Er is geen echte politieke steun om de georganiseerde criminaliteit aan te pakken.’ Zou dat misschien komen omdat die grotendeels door (islamitische) migrantenbendes wordt beheerst?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Sigrid Kaag (D66) prijst VN-mafketel die Geert Wilders met ISIS vergeleek de hemel in

  Minister Sigrid Kaag (D66) prijst VN-mafketel die Geert Wilders met ISIS vergeleek de hemel in

  Door   

  Sigrid Kaag met Zeid Ra'ad Al Hussein. Bron: Sigrid Kaag / Twitter.
  Foto: Sigrid Kaag met Zeid Ra'ad Al Hussein. Bron: Sigrid Kaag / Twitter


  Ze is zó blij met Zeid Ra’ad Al Hussein!

  Op Twitter laat minister Sigrid Kaag — natuurlijk van D66 — weten dat ze bijzonder veel respect en waardering heeft voor Zeid Ra’ad Al Hussein, de United Nations High Commissioner for Human Rights. Volgens Kaag is deze man een baken van gerechtigheid en een voorbeeld voor ons allen. Jawel:
  Je zou dus denken dat deze meneer een geweldige gast is. Openminded tot op het bot en een voorstander van het mooie democratische systeem. Nou, misschien toch niet helemaal.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  28-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Juliëtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel

  Hoe Juliëtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel

  Nasrdin wilde zijn Dchar-Day niet laten ontsieren

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand durft nog íets zeggen”: Herman Brusselmans geeft gepeperde mening over politieke correctheid

  Niemand durft nog íets zeggen”: Herman Brusselmans geeft gepeperde mening over politieke correctheid

  TDS


  Photo News

  Zijn oeuvre bestaat ondertussen uit meer dan 75 romans, novelles en toneelstukken, maar toch heeft Herman Brusselmans (60) met ‘Feest bij de familie Van de Velde’ een nieuw boek uit. Ook nu gaat hij thema’s als drank of seks niet uit de weg. Al meent de veelschrijver dat Vlaanderen dat wél lijkt te doen. Brusselmans heeft het gevoel dat hij niet meer kan zeggen of schrijven wat hij wil. 
  Meer lezen op:
  hln.be
  » Reageer (0)
  27-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel erkent bestaan no-go-zones, NOS jengelt over dieselrestrictiess

  Merkel erkent bestaan no-go-zones, NOS jengelt over dieselrestrictiess

  no-go-zones

  Angela Merkel heeft in een Duits televisie-interview erkent dat er in Duitsland no-go-zones bestaan, waar de politie zich niet durft te wagen. Dit interview volgde op de beslissing van haar partij om met de SPD te willen regeren.

  Niet dat dit in Nederland nieuws is – dat een Nederlandse verslaggever van de staatsomroep onze premier zou vragen hoe het zit met de Nederlandse no-go-zones is al even ondenkbaar. En aangezien ook die Nederlandse no-go-zones bestaan, zwijgt men bij de NOS maar liever, en neuzelt over Duitsland alsof het toestaan van restricties aan dieselauto’s van belang is. En dan had de correspondent logischerwijs geen tijd om zich bezig te houden met zoiets incidenteels als Duitse no-go-zones – dat spreekt. En dus zwijgt zij verder.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind in de vrije haren Hoofddoekenverbod op school

  Wind in de vrije haren

  Hoofddoekenverbod op school

  Tom Van Grieken

  Screenshot_259

  Terwijl moedige Iraanse vrouwen de hoofddoek afwerpen, vonden enkele islamitische ouders uit Maasmechelen dat hun dochters de hoofddoek moesten dragen op school. Nochtans bepaalt het schoolreglement duidelijk dat het dragen van religieuze symbolen verboden is. Dus stapten ze naar de rechter. Die gaf de ouders zowaar gelijk. Hoofddoeken op school, halal op school, islamitische feestdagen op school, moskeebezoeken met de school. Onze manier van leven wordt stap voor stap vervangen. Alsof wij ons moeten aanpassen aan nieuwkomers en niet omgekeerd.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

  Ja, Kuzu, is een Nederturks stuk vullis dat zijn familie nog zou verraden in ruil voor een knuffel van dictator Erdogan


  Beste meneer Asscher,

  Dat ik in de zesde klas van de lagere school een uur per week naar dominee Oskam moest luisteren, heeft één voordeel: ik ken mijn klassiekers.

  Mattheüs 7, vers 3.

  En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?

  Ik moest daar gisteren aan denken toen ik u boos zag twitteren over uw DENK-collega Tunahan Kuzu.

  Kuzu, een Nederturks stuk vullis dat zijn familie nog zou verraden in ruil voor een knuffel van dictator Erdogan, had vijf Nederturkse politici die de Armeense genocide erkenden (in tegenstelling tot de kabinetten Rutte 3 én -uw- Rutte 2) als kanonnenvoer afgeleverd bij Turkse media.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl

  » Reageer (0)
  26-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider AKP Nederland betuigt steun aan NIDA, UETD-bestuurslid op kandidatenlijst

  Leider AKP Nederland betuigt steun aan NIDA, UETD-bestuurslid op kandidatenlijst

  Door Carel Brendel, 26 februari 2018

  De Nederlandse AKP-voorman Turan Atmaca op de ledenvergadering van NIDA.

  De Union of European Turkish Democrats (UETD) in Nederland, de Nederlandse tak van de Turkse regeringspartij AKP, heeft haar steun betuigd aan de verkiezingscampagne van NIDA Rotterdam. Dat blijkt uit een verslag op de Turkse website Platform. Volgens het ongedateerde bericht van Platform-verslaggever Furkan Turgut nam de Nederlandse UETD-voorman Turan Atmaca het woord tijdens de ledenvergadering in het Rotterdamse restaurant waar in januari de kandidatenlijst van NIDA werd gepresenteerd. Deze bijeenkomst vond volgens NIDA zelf plaats op 14 januari.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits tv-programma bewijst dat Nederlandse overheid extremisten in Syrië financiert

  Brits tv-programma bewijst dat Nederlandse overheid extremisten in Syrië financiert

  Posted on


  De Britse regering heeft een project voor buitenlandse hulp opgeschort na een onderzoek van het Britse tv-programma ‘Panorama’ waaruit blijkt dat er met belastinggeld extremisten in Syrië werden gesteundmeldt de BBC. Het geld ging naar een project dat politieagenten financierden die opereerden in door terroristen bewaakte gebieden in de provincies Aleppo, Idlib en Daraa. Een deel van dit geld bleek door te stromen naar de Zinki-militie, die twee jaar geleden internationale aandacht trok door een video waarin een vijftienjarige Palestijnse jongen werd onthoofd. Ook stonden er fictieve en overleden namen  op de loonlijst. Verder blijkt uit het onderzoek dat de ‘politieagenten’ samenwerken met een rechtbank die ‘wrede straffen’ oplegden aan veroordeelden, waaronder marteling. Naast Groot-Brittanie is Nederland ook een van de zes landen die meebetaalden aan het project. Wij hebben hier een jaar geleden al voor gewaarschuwd, maar wordt er nu eindelijk actie ondernomen? 
  Meer lezen op:
  destillewaarheid.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-gevangene: ‘Let op, Europa! IS is overal’

  Ex-gevangene: ‘Let op, Europa! IS is overal’

  Door: Cyril Rosman

  Hij overleefde gevangenissen van IS: bijna een jaar vol dagelijkse martelingen. Eenmaal in veiligheid in Duitsland, was Masoud Aqil verbijsterd dat hij weer IS’ers tegen kwam. ,,Europa moet niet naïef zijn.”

  De afspraak voor het interview stond eigenlijk voor een maand geleden. Aqil zei hem op het laatste moment af: ,,Ik was depressief, had de hoop verloren.” Hij was ontdaan over het oplaaiende geweld in Noord-Syrië, waar het Turkse leger een aanval begon op de Koerden in de regio Afrin. Zíjn Koerden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  25-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken! Voetbal Inside-helden laten geen spaan heel van Anousha Nzume’s verbod op cowboys en indiaantjes

  Kijken! Voetbal Inside-helden laten geen spaan heel van Anousha Nzume’s verbod op cowboys en indiaantjes

  Door   

  snapshot
  Foto: De heren van Voetbal Inside laten geen spaan heel van Anousha Nzume. Bron: Screenshot Voetbal Inside / RTL.

  De heren van Voetbal Inside laten geen spaan heel van Anousha Nzume, die voor elkaar kreeg dat Tivoli geen cowboys- en indianenfeesten meer organiseert. Politieke correctheid viert hoogtijd, en iedereen is een racist. Tijd voor Johan Derksen en Wilfred Genee om eens voorgoed af te rekenen met al deze dommige ellende.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Rutte’s Europese rede in Berlijn

  Mark Rutte’s Europese rede in Berlijn


  » Reageer (0)
  24-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Dit land is stuk

  Ebru Umar - Dit land is stuk

  ♬ PRAAT NEDERLANDS MET ME ♬

  In een week waarin de democratie is afgeschaft, de organen zijn geroofd, de gekkies van Denk herrie maken op de publieke tribune, Van Aartsen dweept met salafisten, rechters het opsporen van fraude discriminatie noemen, kinderfeestjes geen cowboys en indianenthema’s meer mogen hebben, in Amsterdam de criminele islamitische medemens in de ban wordt gedaan (nou ja, in ieder geval die ene hoofddoek), Rutte geen nieuwe Halbe kan vinden,
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zie nieuwsberichten voorbijkomen waarvan ik denk; wat is er toch in godsnaam mis met die mensen…

  Ik zie nieuwsberichten voorbijkomen waarvan ik denk; wat is er toch in godsnaam mis met die mensen… 

  Door Elise Nijmegen

  Willen ze werkelijk dat Nederland een islamitische Staat wordt onder dictatoriaal gezag vanuit Brussel? Dat ons land een land wordt waar, ook u, de gang naar de moskee gaat maken? Waar onze (klein) dochters in gewaden over straat moeten en niets in te brengen hebben? Zich niet kunnen en mogen ontwikkelen tot onafhankelijke vrouwen?
  Meer lezen op:
  fenixx.org

   


  » Reageer (0)
  23-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tivoli schrapt 'racistisch' kinderfeest onder druk van actiegroep

  Tivoli schrapt 'racistisch' kinderfeest onder druk van actiegroep

  Martijn Verburg


  TivoliVredenburg stopt met kinderfeesten met thema 'cowboys en indianen'. Inzet: De poster van het festival © ANP/TivoliVredenburg

  TivoliVredenburg houdt geen kinderfeesten meer met het thema cowboys en indianen. Een feest in juni vorig jaar dat eenmalig het thema het Wilde Westen had heeft tot veel gedoe geleid en dat betreurt het poppodium. ,,Het is niet verstandig geweest dit thema te kiezen'', zegt directeur Frans Vreeke.
  Meer lezen op:
  ad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Castel Volturno – een Italiaanse stad wordt door Nigeriaanse bendes overgenomen

  Castel Volturno – een Italiaanse stad wordt door Nigeriaanse bendes overgenomen

  Screenshot_159
  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  De kleine Italiaanse stad Castel Volturno, slechts 35 km verwijderd van Napels, werd compleet door Nigeriaanse bendes overgenomen. 20.000 van de ongeveer 30.000 inwoners zijn migranten. Op straat bloeit de drugshandel en de prostitutie.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter voorkomt effectieve aanpak van Turkse uitkeringsfraudeurs

  Rechter voorkomt effectieve aanpak van Turkse uitkeringsfraudeurs

  Matthijs van Schie   


  Een op de vijf Turkse Nederlanders wordt verdacht van fraude met uitkeringen, bijvoorbeeld omdat ze een huis bezitten in Turkije en dat niet melden. Maar gemeenten mogen geen bureaus inschakelen die alleen in Turkije vermogensonderzoek doen: dat is discriminatie, oordeelt de rechter.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl

  » Reageer (0)
  22-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saaida Ait-Taleb gaf ¤ 170.882 belastinggeld aan hete scharrel, vakantie naar Dubai en Turkije

  Saaida Ait-Taleb gaf € 170.882 belastinggeld aan hete scharrel, vakantie naar Dubai en Turkije  Deze zomer kregen we flink wat commentaar op het stuk over de belangenverstrengeling in ons Mokum. Een programma voor deradicalisering werd schaamteloos gebruikt voorzelfverrijking. Spil in de zaak is deze Saaida Ait-Taleb, programmamanager 'deradicalisering' bij de Gemeente. De man op de foto is ook notoire subsidieslurper, deze Mounir Dadi is weer de partner van Fatima Elatik: met haar Elatik Advies krijgt ze € 12.000 per maand om parttime advies te geven over politiewerk, aan de politie. No joke, allemaal niet
  Meer lezen op:
  925.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+

  "Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

  wilders
  PVV leider Geert Wilders na de EenVandaag Politicus van het Jaar-verkiezing 2016.

  Ik ben bedroefd en in opperste staat van verbazing. Ik zeg het u eerlijk: Ik ben intens diep bedroefd. Ik schaam me voor het leeuwendeel van mijn landgenoten, ik schaam me voor de leefsituatie in het leeuwendeel van de Europese lidstaten, en ik schaam me voor het leeuwendeel van de Europese politieke vertegenwoordiging.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

  Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

  Onze vrijheid hangt aan een zijden draadje door sluipende ondermijning samenleving door islam

   
  Het politieke verbond tussen links en islam in Rotterdam is een angstwekkende voorbode van het naderende einde van onze vrijheid. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Dr. Majid Rafizadeh, een gelauwerde Iraans-Amerikaanse ‘Harvard’ politicoloog, auteur en veelgevraagd TV-analist, tevens president van de International American Council on the Middle East, waarschuwt het Westen en met name de Europese landen dat hun samenlevingen stapsgewijs worden ondermijnd door de islam, en de totale overname heel plotseling, gruwelijk, en binnen zeer korte tijd kan plaatsvinden. Als voorbeeld geeft hij de islamitische revolutie in zijn thuisland Iran. Moslims in Europa passen hier exact dezelfde tactieken toe, stelt hij. ‘Het Westen en niet-islamitische landen kunnen deze geschiedenisles maar beter serieus nemen, want dit kan op ieder moment gebeuren... Op het moment dat jullie politici zich meer zorgen maken over hun populariteit dan over de toekomst van jullie land, is het gebeurd met jullie.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  21-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: lege Eerste Kamer als PVV-senator spreekt over asielproblemen. Helemaal niemand komt opdagen

  Schokkend: lege Eerste Kamer als PVV-senator spreekt over asielproblemen. Helemaal niemand komt opdagen

  Door   

  DWfWx4DWsAE6jd8.jpg large
  Foto: Senator Alexander van Hattem spreekt, verder is er niemand aanwezig. Bron: Anita Hendriks / Twitter.

  Geen enkele andere fractie had het fatsoen om te komen opdagen bij een toespraak over asiel, gehouden door Eerste Kamerlid Alexander van Hattem (PVV) in een lege parlementszaal.

  “Alleen senator Alexander van Hattem op sprekerslijst,” zo meldde het Twitter-account van de Eerste Kamer het nog enigszins neutraal.

  Maar bij dit soort onzin komt de stoom toch uit je oren? Nederlandse Kamerleden die wegblijven bij een debat omdat de spreker ze niet aanstaat of het debat ze niet voldoende interesseert.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld

  Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld

  Alle vormen van genitale verminking van vrouwen zijn verboden in Zwitserland. Niettemin acht de Centrale Raad een variant toelaatbaar, aldus woordvoerder Qaasim Illi. Ze zouden deze islamitische vrouwenhater zijn ballen eens een poosje met een bankschroef moeten plezieren.

  Besnijdenis van meisjes is in veel landen strafbaar en wordt door organen van de VN, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, als schadelijk beschouwd.

  De islamitische Centrale Raad van Zwitserland (IZRS) heeft nu een “islamitisch juridisch advies” opgesteld waarin het de ‘minst gevaarlijke’ vorm van vrouwenbesnijdenis rechtvaardigt. Het gaat over het verwijderen van de clitorale kap, in de islam bekend als “Sunna-besnijdenis”. Deze vorm is islamitisch legitiem, schrijft de IZRS in zijn rapport zoals de ‘Tages-Anzeiger’ vandaag schrijft.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt

  Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt

  Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt

  Voor iedereen met hbo en hoger is Nederland een prachtig land waarvan de elite zichzelf kan feliciteren met hoge posities op lijstjes die alleen de eigen klasse aangaan. Dat schrijft hoogleraar Ewald Engelen voor De Groene.

  Voor de lagere middenklasse en daaronder is er een totaal andere realiteit: torenhoge huurlasten, dure zorg en stagnerende inkomens.

  “Dat is de echte voedingsbodem van het grote ongenoegen,” zegt Engelen. “Terwijl de onderklasse haar salaris heeft zien stagneren, is de elite steeds beter voor zichzelf gaan zorgen.”
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervuilende houtkachels zijn grootste bron van hernieuwbare energie in Vlaanderen

  Vervuilende houtkachels zijn grootste bron van hernieuwbare energie in Vlaanderen

  Redactie


  Thinkstock

  Niet zonnepanelen of windmolens maar wel hout- en pelletkachels zijn de grootste bronnen van hernieuwbare energie in Vlaanderen. Dat schrijft VRT NWS. In 2016 kwam iets meer dan 22 procent van de hernieuwbare energie uit houtverbranding, maar dat is eigenlijk het meest vervuilend van allemaal.

  Bij hernieuwbare energie denken mensen vooral aan zonnepanelen en windmolens, maar die zijn eigenlijk maar goed voor respectievelijk 12,54 procent en 9,4 procent van de groene energieproductie in Vlaanderen. De afvalverbrandingsinstallaties, die restafval omzetten in warmte, leverden in 2016 bijna 19 procent van de hernieuwbare energie en staan op plaats twee. De hout- en pelletkachels spannen dus de kroon met 22,06 procent, blijkt uit cijfers van de Vlaamse overheid.
  Meer lezen op:
  hln.be  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondankbare Volksvreemden

  Ondankbare Volksvreemden

  Screenshot_127
  (Door: “eg regs”)

  Nee, dat is geen brillantine; het is boter. En nee, hoewel zijn bloedbroeders 1,5 miljoen Armeniërs over de kling wisten te jagen, peinst deze Turk er dus met geen haar op z’n hoofd over om dan maar wijselijk te zwijgen over de daden van de ‘wrede kolonisator’ Jan Pieterszoon Coen. Integendeel, Tunahan Kuzu (linker foto) zou ons er heel graag de les over willen lezen. Jerry Afriyie (rechter foto) is ook zo’n hele fijne medelander. Hij werd op 12-jarige leeftijd door zijn moeder ‘naar Nederland gestuurd’ (ja, zo gemakkelijk gaat dat kennelijk als Ghanees) en ontdekte, via de nodige criminele, parasitaire, frauduleuze en lapzwanzerige omzwervingen, uiteindelijk zijn ware roeping: inmiddels beoefent hij de blankenhaat als een betaalde en voltijds bezigheid.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische vluchteling wil in Duitsland met vier vrouwen leven. Nu heeft hij al twee echtgenotes en zes kinderenaren

  Syrische vluchteling wil in Duitsland met vier vrouwen leven. Nu heeft hij al twee echtgenotes en zes kinderenaren

  Van EykenBron: Spiegel TV, Die Welt, Bild

  Ahmad stelt zijn twee echtgenotes voor
  Spiegel TV Ahmad stelt zijn twee echtgenotes voor

  Hoewel polygamie bij onze oosterburen verboden is, mocht Ahmad A. eind januari zijn tweede vrouw naar Duitsland laten komen. De zaak heeft de afgelopen weken voor veel ophef gezorgd, maar de Syrische vluchteling begrijpt de commotie niet. Als gelovige moslim houdt hij zich gewoon aan de sharia. Hij zou graag 4 echtgenotes willen en 10 tot 20 kinderen.

  Ahmad trouwde in Syrië met zijn tweede vrouw Lina toen ze nog maar 13 jaar oud was. Zes jaar eerder trad hij in het huwelijk met zijn eerste echtgenote Betool. Zij was toen 14 jaar. In Syrië heeft hij ook nog een derde vrouw maar daarvan leeft hij gescheiden. In zijn land van oorsprong is het  immers toegelaten om getrouwd te zijn met maximaal 4 echtgenotes.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telegraaf onthult: radicaliseringsbeleid Amsterdam was vooral baantjesmachine voor kliek rond Fatima Elatik

  Telegraaf onthult: radicaliseringsbeleid Amsterdam was vooral baantjesmachine voor kliek rond Fatima Elatik

  Door   

  fatima_elatik
  Foto: Fatima Elatik als stadsdeelvoorzitter, in 2011. Bron: Floris / Wikimedia Commons.

  Het deradicaliseren van Amsterdamse jongeren was in de praktijk vooral een mooi excuus voor een clubje mensen rondom oud-PvdA-stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik om eens flink hun zakken te vullen. Expertise kwam er niet aan te passen, en er werd een beleid van geheimhouding gehanteerd om te kunnen verhullen dat men elkaar zoveel mogelijk projecten toeschoof.

  Dat veel jongeren, voornamelijk van islamitische komaf, problemen hebben om binnen de kaders van de democratische rechtsstaat te blijven moge duidelijk zijn. Dat dit een probleem is, in inmiddels zelfs tot in het dieprode bolwerk Amsterdam doorgedrongen. Maar de ‘aanpak’ ervan gebeurt dan ook weer op een dieprode PvdA-manier. Namelijk door tig mensen in te huren die voor veel geld naar de problemen gaan ‘kijken’. Maar oplossingen bieden? Ho maar.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Berlijn kampt met enorme capaciteitsproblemen en laat tienduizenden zaken lopen

  Politie Berlijn kampt met enorme capaciteitsproblemen en laat tienduizenden zaken lopen

  Moet steeds vaker registreren dat een onderzoek 'is vastgelopen'


  De recherche van Berlijn heeft afgelopen jaar ruim in 55.000 zaken geen onderzoek kunnen instellen door tekort aan mensen en materieel. Het cijfer is van de LKA (Landeskriminalamt) dat zware misdaad moet bestrijden. Duitse media meldden vandaag dat afdelingen van de recherche in de Duitse hoofdstad verlamd lijken door de overbelasting.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch stemvee met IS-paspoorten

  Islamitisch stemvee met IS-paspoorten

  Ebru Umar  20-2-2018


  Wonderbaarlijk klein gebleven, het nieuws dat SP, PvdA en GroenLinks in Rotterdam gaan samenwerken met het filiaal van de Moslimbroederschap NIDA. Alsof het geen nieuws is dat SP, PvdA en GroenLinks nu zó brutaal zijn de islamisering van Nederland zonder enige schroom na te streven. MSM mogen erin trappen, kunnen de betekenis en uitvoering ervan bagatelliseren, maar dat de Rotterdammer een duidelijke keuze heeft tussen islamisering of leefbaar, lijkt me evident. Maar islamisering is natuurlijk geen issue, hou ‘es op zeg met dat gedemoniseer! Dat kunnen anderen op het Mediapark stukken beter.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten

  Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten

  Enge interpretaties van islam verspreid op website waar leraren lesmateriaal delen

  19-2-2018   door  
     
  Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten
  (themabeeld) Foto: shutterstock

  De Moslimexecutieve roept een islamleraar op het matje omdat hij via de website van Vlerig, een vereniging van islamleraren, enge interpretaties van de islam verspreidde. Op het platform – intussen offline gehaald – stond onder meer te lezen dat een moslimvrouw enkel met een andere moslim mag trouwen. “Teksten die niet door de beugel kunnen”, zegt godsdienstinspecteur Ahmed Azzouz.

   


  » Reageer (0)
  18-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

  Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

  Internationaal, februari 2018

   Zvi Yehezkeli
  De Israëlische journalist Zvi Yehezkeli  reisde op een vervalst Syrisch paspoort moeiteloos als ‘’vluchteling’’ naar Duitsland. Als Khaled Abu Salaam of ‘Abu Hamsa’ kocht hij in de Syrische gemeenschap in Istanboel een Syrisch paspoort voor 1250 dollar. Een paar dagen later was Yehezkeli in een vluchtelingenkamp bij Berlijn.

  Vluchtelingenwerker geeft tips om autoriteiten te misleiden

   Hij trof een hulpverlener die van oorsprong afkomstig was uit Gaza. Deze gaf Yehezkeli tips hoe hij de Duitse autoriteiten het beste om de tuin kon leiden om als vluchteling te worden erkend en een uitkering te krijgen. Hij zei tegen Yehezkeli: ‘Met Allahs hulp begin je hier een nieuw islamitisch leven’.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

  Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

  Screenshot_55
  Niet alleen in Engeland zijn de gevangenissen grotendeels al door de islam overgenomen!
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)
  Gevangenissen zijn broedplaatsen voor rekrutering van jihadisten

  Men kan er niet meer bij wat we nagenoeg dagelijks allemaal lezen over de islamisering in Europa. En hoe blind hiervoor – of opzettelijk en berekenend – de politieke elites deze islamisering negeren, respectievelijk nauwkeuriger gezegd, deze massief stimuleren en begunstigen. Nu komen er berichten uit Engeland, waarover ik in vergelijkbare vorm reeds vanuit Duitsland bericht heb:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar gaat los: ‘De leden van DENK en NIDA zijn landverraders, open en bloot!’

  Ebru Umar gaat los: ‘De leden van DENK en NIDA zijn landverraders, open en bloot!’

  Door   

  snapshot
  Foto: Ebru Umar in debat met DENK-Kamerlid Farid Azarkan, in december afgelopen jaar. Bron: DENK / YouTube.

  De Libelle- en GeenStijl-columniste windt er geen doekjes om. Nadat zij recentelijk een debat modereerde tussen DENK-prominent Farid Azarkan en mensen als Wierd Duk, is zij eruit. De aanhang van ‘islamitische partij’ DENK is uit op landverraad, zo schrijft zij op GeenStijl.

  Een debat dat eerder deze week in Rotterdam werd gehouden om het thema ‘identiteit’ te bespreken, is moderator Ebru Umar niet in de koude kleren gaan zitten. In een column voor GeenStijl schrijft ze dat ze de grootst mogelijke moeite had om de massaal opgekomen aanhangers van DENK het hoofd te bieden. Het hele debat lang hebben ze zitten joelen, fluiten en klappen. Umar beschrijft één “satanische hoofddoek” die bijzonder irritant was:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nu officieel: regressief-links vormt in Rotterdam ‘n alliantie met islamisten

  Het is nu officieel: regressief-links vormt in Rotterdam ‘n alliantie met islamisten

  martien pennings 16-2-2018

  Nourdin el Ouali

  De scheiding der geesten is fundamenteel en er komt burgeroorlog van. Regressief-links zal niet tot bezinning komen: de solidariteit met het islamitische proletariaat is té groot. Een normaal mens — dat ben ik dus — kan er met z’n kop niet bij. Nou ja, je kan de “socialistische” redenering wel zo’n beetje verzinnen: het kapitalistische Westen is altijd al een bron van oorlog, massamoord, kolonialisme, uitbuiting en onderdrukking geweest en elke bondgenoot in de strijd tegen dat Westen is welkom, ook de moslim.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jup. Turkse moskee in Hoorn preekt de jihad

  Jup. Turkse moskee in Hoorn preekt de jihad

  Moskee. Weg ermee        

  Gisteren werd bekend wat voor Diyanet-tekstje de Diyanet-imams moesten oplepelen in de Diyanet-moskee's ter wereld. Een nogal oorlogszuchtig preekje over de jihad en martelaren, en iedereen moet weer dood dood dood, en dan vooral de ongelovige honden en dan ook nog wat Koerden. Zou in Nederland niet zo'n vaart lopen, dachten we. Bij de Tele hadden ze de tegenwoordigheid van geest om even in zo'n Erdoganeske haatbunker (we hebben 140 van die krengen in Ons Land) te gaan luistervinken en de preek door de Göögle Translate te halen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

  Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

  Screenshot_26
  Allemaal op naar Duitsland! 

  (Door: Claudio Michele Mancini – Vertaling: E.J. Bron)

  Om irritaties te voorkomen, dient hier duidelijk gemaakt te worden met wie we in de titel te maken hebben. Onder de Maghreb verstaat men de Noord-Afrikaanse territoria van Tunesië, Algerije, Marokko en de Westelijke Sahara, maar ook Libië en Mauritanië. De moslims behoorden tot de gevaarlijkste piraten- en zeeroverslanden waarmee Europa en zelfs de VS eeuwenlang mee te maken hadden. Een blik in het geschiedenisboek informeert een ieder die zich een beeld over de islam, het “islamisme” en zijn agressieve uitbreiding in Europa wil vormen. Een vergelijking tussen destijds en nu is de moeite waard.
  Meer lezen op:
  ejbron.ciom


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

  Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

  Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school
  Foto: Butko Wikimedia Commons

  Op 20 februari 2014 schoten onbekende scherpschutters op het Maidanplein in Kiev 49 betogers en vier politieagenten dood.

  De lokale oppositie en Amerikaanse en EU-functionarissen wezen gelijk met de beschuldigende vinger naar het ‘regime van Viktor Janoekovytsj’. Een officieel onderzoek leverde echter niets op.

  Een correspondent van het Russische persbureau Sputnik heeft gesproken met de scherpschutters, allen afkomstig uit Georgië.

  Bang

  Zij zeggen dat ze strikte orders hadden om op zowel politieagenten als betogers te vuren, om zo de menigte op te ruien en een politieke crisis uit te lokken.

  Generaal Tristan Tsitelasjvili, die leiding gaf aan een Georgische elite-eenheid, was de eerste die zei dat bepaalde Georgische scherpschutters betrokken waren bij het incident.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  15-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

  Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

  Russiagate

  Opnieuw levert het zich ontrollende Russiagate-schandaal aanwijzingen voor diepere betrokkenheid van president Trump’s voorganger Obama. Ditmaal door het constateren van misleiding onder ede door de ontslagen FBI-directeur Comey.

  Vorige week berichtte ik al over een voor Obama onprettige onthulling die hem onderwerp van onderzoek zouden (kunnen/horen te) maken. Waar het vorige week ging om zijn naam die opdook in SMS’jes tussen het tweetal Strzok/Page, ditmaal gaat het om een laatste bijeenkomst met juridische en Intelligence-prominenten aan de vooravond van de machtsoverdracht aan Donald Trump. En uit alles blijkt dat dat geen afscheidsborrel betrof. Diverse aanwezigen hebben er schimmig over bericht of het semantisch-dubieus vermeden te noemen, maar als er geen goede verklaringen komen zal dit een zaak zijn waarover Obama te zijner tijd voor het gerecht zal moeten komen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen: nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

  Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen:  nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

  'IQ-tests zijn uitstekende voorspellers van schoolprestaties en werkprestaties'

  De Volkskrant schotelde ons dit weekend een groot interview met wetenschapsjournaliste Angela Saini voor over groepsverschillen in IQ. De aanleiding was een poging van een van de invloedrijkste personen in Nederland, minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren, om de discussie over dit thema taboe te verklaren. Nederland is al eeuwenlang een van de rijkste en best georganiseerde landen ter wereld, mede omdat we een traditie hebben dat mensen met verstand van zaken nuchter discussiëren op basis van feiten en niet op basis van wensdromen. De meest invloedrijke intelligentie-onderzoeker van de vorige eeuw, Arthur Jensen, schreef in 1973:
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruggenbouwer Tariq Ramadan

  Bruggenbouwer Tariq Ramadan

  Pleitbezorger van Europese islam in zwaar weer


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

  Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

  De toename van het aantal antisemitische incidenten vorig jaar baart Duitsland zorgen, zoals blijkt uit een Berlijnse krant die een overheidsrapport citeerde.

  Plaatje hierboven: Pro-Palestijnse demonstranten verbranden in december 2017 een zelfgeschilderde vlag met een Davidster in Berlijn-Neukölln [beeldbron: Jüdisches Forum für Demokatie und gegen antisemitismus/DPA]

  In 2017 werden 1.453 antisemitische incidenten gepleegd, zegt vicepresident van de Bundestag, Petra Pau. waaronder 32 incidenten van fysiek geweld, 160 gevallen van vandalisme en 898 incidenten van aanzetting tot geweld of haatdragende taal tegen Joden.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  13-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

  Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

  Door:  

  Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

  Yernaz Ramautarsing (Forum voor Democratie) krijgt kritiek omdat hij het intelligentiequotiënt (IQ) in verband brengt met volkeren. Het onderwerp zorgde ook vrijdag voor ophef tijdens het Parool-verkiezingsdebat. Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is het IQ eigenlijk?

  1. Wat is IQ?

  Een getal dat cognitieve capaciteiten uitdrukt. Individuele scores variëren van ongeveer 50 (zwakbegaafd) tot 150 (hoogbegaafd). Er wordt getoetst op verschillende vaardigheden: taal, rekenen en ruimtelijke inzicht.

  De tests bestaan meer dan honderd jaar en zijn steeds verfijnder. De tijden van schedelmeten zijn allang vervlogen. Het Amerikaanse leger deed in de Eerste Wereldoorlog IQ-metingen om te voorspellen welke vaardigheden rekruten hebben. In de wetenschap valt het binnen de psychologie.
  Meer lezen op:
  parool.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

  Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

  Met schandalige coalitie akkoord met SPD lijkt grens voor veel CDU leden bereikt – Hoge officier leger: ‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik mijn leven lang in heb geloofd en voor gevochten heb’

   
  De twee, inmiddels door velen gehate partijleiders, die met hun nieuwe coalitie de vernietiging van het vrije en welvarende naoorlogse Duitsland gaan voltooien. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Ze hebben veel geslikt, van het gedwongen, veel te gehaaste (en nauwelijks onderbouwde) afscheid nemen van kernenergie, het vernietigen van het klassieke huwelijk en gezin als bouwsteen van de samenleving, tot aan het eigenhandig en zonder parlementaire instemming openen van de grenzen voor miljoenen economische moslimmigranten annex sociale zekerheid toeristen. Het nieuwe regeerakkoord met de SPD lijkt veel CDU en CSU leden dan eindelijk een brug te ver. De woede over Merkel wordt almaar openlijker geuit – is er een paleisrevolutie aan het ontstaan? Overleeft ze de komende weken?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halbe Zijlstra is een leugenaar - ja én

  Halbe Zijlstra is een leugenaar - ja én

  Ebru Umar 12-2-2018


  Nee, het doet mij geen plezier dat Halbe Zijlstra is ontmaskerd als leugenaar.

  Nee, het doet mij geen plezier dat Halbe Zijlstra VVD’er is – en dus lid van de partij waar de firma list en bedrog niets bij is.

  Nee, het doet mij geen plezier dat dat PVV een spoeddebat aanvraagt over de integriteit van Halbe Zijlstra, onze minister van Buitenlandse Zaken.

  Nee, het doet me geen plezier dat een fantast die gelooft in zijn eigen leugens minister van Buitenlandse Zaken is.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lees de Koran en weet: Israël is een Joodse staat

  Lees de Koran en weet: Israël is een Joodse staat

  Qanta Ahmed


  Tempelberg in Jeruzalem. © afp

  De heilige stad was nog nooit zo omstreden. Het recht dat Israël op Jeruzalem als hoofdstad doet gelden, wordt wereldwijd aangevochten. De Palestijnse retoriek, in december uitgelokt door president Donald Trump die de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem wil verhuizen, zwol aan toen Trump ook nog besloot om de VN-hulp aan Palestijnen met 65 miljoen dollar te korten.

  Verderop in de regio moeten de leiders van Egypte en Jordanië, toch stevige bondgenoten van de VS, maar zien hoe ze de woede van de Palestijnen honoreren zonder de Amerikanen van zich te vervreemden.
  Meer lezen op:
  trouw.nl
  » Reageer (0)
  11-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarmerende kanttekening bij artikel in “Der Spiegel”

  Alarmerende kanttekening bij artikel in “Der Spiegel”

  Screenshot_141
  (Door: Theresa Geissler)

  Ofwel: De kritische blik van de Realistische Duitser

  Eergisteren bereikte mij een verzoek van mijn goede vriendin Raffie Chohan. Op haar beurt had zij een mail ontvangen van een vriendin, ergens in Duitsland, met het verzoek de inhoud op de één of andere manier óók in Nederland te verspreiden. Zij zag echter in dat een poging in die richting slechts zinvol zou zijn als die inhoud in het Nederlands zou worden vertaald, reden waarom zij hem aan mij doorstuurde met de boodschap: “Doe er helemaal mee wat je zelf wilt, lieverd.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deksel is van de doofpot: niet alleen Oxfam maakt zich schuldig aan seksueel wangedrag met belastinggeld

  Deksel is van de doofpot: niet alleen Oxfam maakt zich schuldig aan seksueel wangedrag met belastinggeld

  Door   

  3899924218_cfa98cec6f_b
  Foto: Een feest met schaarsgeklede vrouwen. Bron: MarkScottAustinTX / Flickr.

  Nu is onthuld dat Oxfam de aardbeving op Haïti heeft misbruikt om seksfeesten met minderjarige meisjes te organiseren, komen er meer voorbeelden van pervers gedrag in de NGO-wereld naar boven. Een kenner onthult hoe dikverdienende hulpverleners staan af te dingen bij jonge hoertjes die voor één ‘beurt’ tien euro vragen, of op andere wijze hun status misbruiken.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal is oorlog; politiek ook

  Voetbal is oorlog; politiek ook

  Screenshot_127
  (Door: Ton Nijhof)

  Het Forum voor Democratie (FvD) ligt zwaar onder vuur. Om de haverklap stappen prominente partijleden uit de partij, veelal met slaande deuren, en praatprogramma’s van onze Staatsomroep kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Op 18 maart is er zelfs een heuse demonstratie tegen deelname van de FvD aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Zou dat een functie hebben?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  10-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar is en blijft #TEAMTHIERRY

  Ebru Umar is en blijft #TEAMTHIERRY

  bonuskaartjes voor een beter leven        

  Als de een na de andere “prominent” z’n lidmaatschap opzegt, wordt het tijd om kleur te bekennen. Ik ben lid en ik blijf lid. Zoals ik ook GeenPeil lid ben - mag je dat nog zeggen?

  Dat journalisten onpartijdig horen te zijn, is een utopie die op het mediapark niet wordt nageleefd dus waarom roomser dan de paus zijn? Sterker nog, toen ik in 2004 mijn VVD lidmaatschap skipte omdat Geert Wilders en Annet Nijs geen vrijheid van meningsuiting hadden maar die Afrikaanse economische hypochonder vluchteling (ex-PvdA nota bene) wél, haalde iedereen zijn schouders op. Als je een zwarte vrouw bent, mag alles in dit land – Sylvana is het levende bewijs ervan. De blanke man wordt de partij uitgezet, de blanke vrouw uit d’r ambt verderven. VVD: voor al uw dubbele maatstaven.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprichter hulporganisatie migranten: Ik zat fout met open grenzen en ga emigreren

  Oprichter hulporganisatie migranten: Ik zat fout met open grenzen en ga emigreren

  ‘Moslimvluchtelingen zijn van kinds af aan gehersenspoeld door islam, en zijn absoluut niet van plan om onze waarden te accepteren’ – ‘Immigratie zoveel moslims is existentiële bedreiging voor onze manier van leven’

   
  Sommige van deze zo naïeve ‘refugees welcome’ activisten beginnen spijt te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Rebecca Sommer richtte in 2012 de Werkgroep Asiel & Mensenrechten op, bedoeld om vluchtelingen te helpen. Ze was dan ook erg blij met het openen van de grenzen in 2015 voor een enorme stroom moslimmigranten, maar heeft daar nu spijt van, en gaat zelfs naar Polen emigreren ‘omdat Duitsland verloren is’. (UPDATE 18.35, zie onderaan) 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt tijd dat Nederland zich bezint en voluit inzet op kernenergie

  Het wordt tijd dat Nederland zich bezint en voluit inzet op kernenergie

  Jan Goudriaan


  Kerncentrale Van Doel net over de grens bij Antwerpen. © ANP

  Wanneer je het gevaar van kernenergie plaatst naast andere gevaren die de mensheid zonder veel moeite accepteert, is de conclusie onvermijdelijk dat deze angst overtrokken is. Dat stelt emeritus hoogleraar Jan Goudriaan, tevens voormalig lid van de Klimaatcommissie.
  Het feit dat de rampen in Tsjernobyl en Fukushima altijd weer worden opgevoerd, toont juist aan dat rampen in deze bedrijfstak zeer zeldzaam zijn. Bij Tsjernobyl was sprake van een roekeloos experiment met een gevaarlijke reactor van een type dat in de westelijke wereld nooit is gebruikt en dat nu nergens meer wordt gebouwd. De kern ervan is dat zoiets als in Tsjernobyl vrijwel onmogelijk is.
  Meer lezen op:
  trouw.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocksfam Novib seksfeesten met kechshield

  Cocksfam Novib seksfeesten met kechshield

                      

  Sinds de kerk dood is hebben we in Nederland de goede doelen en worden we de hele dag doodgegooid met of we alsjeblieft nog een paar eypo over hebben voor de negertjes in Afrika, behoeftige dieren op het randje van uitsterven of jokers die een onfortuinlijke terminaalziekte hebben en daarvoor naar een charlatan in het buitenland willen. Kritiek op deze postchristelijke cultus van het Goede Doel is ketterij en als je niet jaarlijks sponsorloopt en dagelijks je boterpapiertjes inzamelt voor de minderbedeelden onder de evenaar ben je een NAZI. Gelukkig is in het circus rond het Evangelie van de Nieuwe Tijd de klerikale kaste nog net zo incestueus en moreel laakbaar als het hof van de Borgia-pausen. Kijk maar eens naar de mensen van Oxfam die midden in Haïti (eerste zwarte republiek ever dus al meer dan 200 jaar een onverbeterlijk shithole country) na een grote aardbeving de aankomst van miljoenen hulpgeld vierden met seksorgies vol minderjarige hoertjes. Blijkt het grote deugen weer een grove leugen. Ecce homo.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken! Marcel van Roosmalen sloopt hypocriet D66 na donorwet en ‘penthouse Pechtold’ helemaal aan gort

  Kijken! Marcel van Roosmalen sloopt hypocriet D66 na donorwet en ‘penthouse Pechtold’ helemaal aan gort

  Door   

  vlcsnap-2018-02-06-18h28m14s993
  Foto: Marcel van Roosmalen tijdens het voorlezen van zijn column over hypocriet D66. Bron: Screenshot Radio 1.

  De NRC-columnist laat in een column voor Radio 1 werkelijk waar geen spaan heel van de hypocrisie van D66. Alexander Pechtold, Jan Terlouw, Pia Dijkstra, Sjoerd Sjoerdsma en Yassmine El Ksaihi krijgen er allemaal fel van langs in de aanklacht van Marcel van Roosmalen.

  Ere wie ere toekomt: Marcel van Roosmalen overziet de politieke situatie van Nederland niet altijd even scherp. Maar vanmiddag in de studio van Radio 1 was de beste man spot on. Hij weet D66 precies dáár te pakken waar het zeer doet. Want D66’ers vinden zichzelf altijd zulke redelijke en evenwichtige mensen.
  meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  08-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte mevrouw Halsema, beste Femke,

  Geachte mevrouw Halsema, beste Femke,

  Foto: Claudia Kamergorodski

  Het is een publiek geheim dat je niets liever wilt dan burgemeester van Amsterdam worden. Het feit dat jij tien jaar geleden al zei dat je dat niet wilde en dat je recent herhaalde dat dit ‘niet aan de orde is’, is binnen de politiek het equivalent van een wortel in de schoen met Sinterklaas. En toegegeven, je bent zeker geen slechte kandidaat, dat vindt zelfs jouw grote concurrent Alexander Pechtold (zijn kandidatuur kan niet anders gezien worden dan als straf voor Amsterdams groezelige VOC-verleden, the horror, the horror). Alleen die partij van jou, Femke, daar heb ik nog wel een paar bedenkingen bij.
  Meer lezen op:
  niw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesubsidieerde clubs spelen belangrijke rol in Amsterdamse anti-FVD-betoging

  Gesubsidieerde clubs spelen belangrijke rol in Amsterdamse anti-FVD-betoging

  Door Carel Brendel, 7 februari 2018

  Betoging van Comité 21 Maart. Tweede van links (met megafoon en bord van Internationale Socialisten) staat So Roustayar, BIJ1-kandidate in Amsterdam.

  Tien van de zestig leden van het Comité 21 Maart, dat in maart demonstreert tegen de mogelijke intocht van het Forum voor Democratie in de Amsterdamse gemeenteraad, ontvangen subsidies van de plaatselijke overheid. Een van de grotere ontvangers, Emcemo van activist Abdou Menebhi, speelt een centrale rol in de “anti-Annabel-demo”.

  Krijgen die organisaties allemaal subsidie? Die vraag kreeg ik voorgelegd naar aanleiding van mijn twee blogs over de “antiracistische” demonstratie op 18 maart, waarvan het motto door het organiserende 21 Maart Comité aanvankelijk werd vastgesteld als “Geen racisten in de gemeenteraden”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump en de Midden-Oosten-vastgoeddeal van de eeuw

  Trump en de Midden-Oosten-vastgoeddeal van de eeuw

  Jared Kushner pakt met Arabische steun Palestijns probleem aan

  Jared Kushner, Ivanka Trump, Wilbur Ross, Rex Tillerson en Rience Priebus op bezoek in Saoedi-Arabië (mei 2017): Foto: Ninian Reid is licensed under CC BY 2.0

  Terwijl de wereld nog in shock toekijkt hoe een vastgoedconglomeraat de leiding over de vrije wereld heeft overgenomen, is de Trump-dynastie vanaf dag 1 begonnen met daarnaar te handelen. Alle ingesleten politiek corrupte elementen die de voortgang belemmeren worden zo goed en kwaad als het kan opgeruimd of vervangen. Trump ziet de VS als een gebouw dat aan renovatie toe is.
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

   Amsterdam of Teheran


  » Reageer (0)
  07-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen, instanties, ziekenhuizen – exploderend geweld verwoest de maatschappelijke samenhang

  Scholen, instanties, ziekenhuizen – exploderend geweld verwoest de maatschappelijke samenhang

  Screenshot_74
  (Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

  De maatschappij heeft haar limiet bereikt. Vanuit alle maatschappelijke terreinen neemt de roep om hulp toe: leraren, scholieren, artsen, brandweerlieden, ambulancepersoneel, maatschappelijk werkers en mensen van arbeidsbureaus, om slechts enkele te noemen. Bij deze schreeuw om hulp aan de politiek gaat het niet eens om eisen naar meer salaris of korter werken, de mensen zijn gewoon bang. Bang om op het werk aangevallen, neergeslagen of zelfs neergestoken te worden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actiegroep wilde moordaanslag op Sinterklaas

  Actiegroep wilde moordaanslag op Sinterklaas

  Fleur Verbeek  


  Het Openbaar Ministerie (OM) stelt een onderzoek in naar de leider van de extreem-linkse actiegroep De Grauwe Eeuw. Michael van Z. zou in een Facebook-post op 29 oktober 2017 hebben opgeroepen tot een aanslag op Stefan de Walle, de acteur die Sinterklaas vertolkt.
  ‘We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten,’ zou Van Z. vorig jaar oktober hebben geschreven, met de toevoeging dat de moord bij voorkeur tijdens de landelijke intocht in Dokkum moest gebeuren. Daarbij moesten kinderen ‘bedekt worden onder stukken hersens en botsplinters. Zo zijn we voorgoed van dat feest af.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in ZA.

  Waarom de Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in ZA.

  “Indien de waarheid aan het licht komt van wat er werkelijk gaande is in Zuid Afrika betekend dit het einde voor de vele goede doelen fondsen.”

  Door    

  Hebt u zich wel eens afgevraagd waarom de mainstream Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in Zuid Afrika?

  Onthoud goed dat de mainstream Media in Nederland in handen is van de elite! Bijna 90 procent van al het nieuws in Nederland is gecensureerd.

  De reden dat de Nederlandse mainstream media geen nieuws uitzend over de “Boereplaasmoorde” heeft te maken met de tientallen projecten die afgelopen tientallen jaren zijn gestart in Zuid Afrika, waarvan Nederlandse goede doelen fondsen profiteren.
  Meer lezen op:
  nieuwsfrequent.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden

  Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden

  ‘Umvolkung muss sein’: Blanke Europeaan, en slachtoffer van migrant? Dan bent u het volgens de massamedia nauwelijks waard om over te berichten

   
  Het zou je (klein)dochter of zus maar zijn: De 18 jarige Pamela zou nog hebben geleefd als Europa zijn wettelijk vastgelegde plicht tegenover zijn eigen inwoners was nagekomen door de grenzen te beschermen, en criminele asielzoekers (in dit geval nota bene uit een veilig land) buiten de deur te houden. (Afbeelding: Anonymous, rechts de arrestatie van de dader).

  Net als de gruwelijke moord in Italië vorige week op een 18 jarig meisje door een Nigeriaanse migrant het volgens onze ‘kwaliteits’media niet waard was om apart over te berichten –maar natuurlijk wel de wraakactie van een Italiaan op donkere migranten (uitgebreid met grote foto, om even goed zijn huidskleur te laten zien)-, zo is dat ook het geval met de verkrachting van een 4 jarig meisje in Berlijn door een Afghaanse asielzoeker, die eerder een warm welkom in het katholieke gezin had gekregen. Andermaal blijkt dat de door links gecontroleerde racistische zelfhaat-media (moslim)migranten zoveel mogelijk als arme zielige vluchtelingen blijft afschilderen, terwijl het vele geweld tegen autochtone blanke slachtoffers wordt gebagatelliseerd of gewoonweg genegeerd en ontkend.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze dreigde van de universiteit te worden verwijderd, omdat ze WEIGERDE een hijab te proberen tijdens de “World-Hijab-Day” op 1 februari

  Ze dreigde van de universiteit te worden verwijderd, omdat ze WEIGERDE een hijab te proberen tijdens de “World-Hijab-Day” op 1 februari

  Screenshot_53
  (Door: Solveig Mineo – Vertaling: “delamontagne”)

  Studenten van de “University of Central Florida” zijn online gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat  hun medestudent Kathy Zhu (foto) van de universiteit wordt verwijderd door haar te beschuldigen van ‘intolerantie’ en ‘onwetendheid’. Ze geven de studente de schuld dat zij op Twitter drie foto’s heeft geplaatst van plaatsen waar men de hijab kon proberen en erbij schreef:”Nee, dank u”, niet voor mij……
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks: de partij van DeugMensen die niet Deugen

  GroenLinks: de partij van DeugMensen die niet Deugen

  Moraliteit voorwenden, maar de echte problemen laten voortwoekeren

  Foto: Congres GroenLinks. Screenshot van foto op website groenlinks.nl
  Tijdens het Balie-debat vorige week tussen Femke Halsema en Thierry Baudet kwamen de thema’s immigratie en integratie voorbij. Baudet betoogde dat iedereen welkom is in ons land zolang men de grondwaarden van de Nederlandse cultuur omarmt. Halsema merkte op dat de verschillende minderheidsgroeperingen in Nederland juist gediscrimineerd worden en door Nederlanders niet goed worden begrepen. “Als de grondwaarden van onze cultuur fundamenteel niet worden onderschreven, dan heb je een probleem”, stelde Baudet, “zoals bij de zwarte school waar Femke haar kinderen niet heen wilde sturen.”
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vieze business die politiek heet
  De vieze business die politiek heet

  Ebru Umar 6-2-2018


  Voor wie het nog niet weet: Yernaz Ramautarsing is een Nederlander van Surinaamse afkomst. Hij is donker, heeft een twinkeling in zijn ogen, is niet mijn type (te jong bovendien) en staat nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen.

  Yernaz zegt dingen die niet mogen in Nederland. Niet van de Main Stream Media en al helemaal niet van Kajsa Ollongren, de vrouw die van Amsterdam een republiek wilde maken (#DOEDAN!) als de PVV de grootste zou worden. Benieuwd wat ze doet als FvD over 43 dagen de grootste wordt in Amsterdam en de andere steden waar het meedoet.
  Meer lezen op:
  metyronieuws.nl
  » Reageer (0)
  05-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene stroom

  Leuk dat dit op de tv is uitgezonden, is er misschien nog een klein beetje hoop dat men ooit nog een keer wakker wordt?


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdams D66 raadslid: ‘homoseksualiteit is een zonde.’

  Amsterdams D66 raadslid: ‘homoseksualiteit is een zonde.’

  04/02/2018

  Bron: Twitter.

  Homoseksualiteit is een zonde in de islam. Dat is voor ons geen discussiepunt. Het is een persoonlijke keuze…

  Aldus Yassmine El Huppeldinges, raadslid D66 Amsterdam. Niet meteen deze mevrouw belachelijk maken, want waarschijnlijk is ze van haar fiets gevallen, gezien het verband om haar hoofd.
  Anyway, in haar bio op Twitter lees ik dat ze zichzelf o.a. presenteert als ‘geboren Amsterdamse’. Ik heb toch een heel ander beeld van een ‘geboren Amsterdamse’, maar wellicht heb ik een afslag gemist. Verder roept deze voorzitster van de Poldermoskee over homoseksualiteit:
  Meer lezen op:
  boilingpoints.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Roos: “Als ik zie wat er met Thierry Baudet gebeurt mag ik God danken dat ik geen zetel heb behaald”

  Jan Roos: “Als ik zie wat er met Thierry Baudet gebeurt mag ik God danken dat ik geen zetel heb behaald”

  Door   

  janroos-thierrybaudet
  Foto: Jan Roos (Screenshot NOS.nl) van VNL en Thierry Baudet (Screenshot ZoominTV) van FVD.


  “Onze democratie is dood.”

  Op Twitter maakt Jan Roos glashelder wat hij ervan vindt dat minister Kajsa Ollongren Kamerlid en FVD-leider Thierry Baudet feitelijk de oorlog heeft verklaard. Roos is zich daar van rot geschrokken.

  “Als ik zie wat er met Thierry Baudet gebeurt,” schrijft Roos, “mag ik God op mijn blote knieën bedanken dat ik geen zetel heb behaald. Onze democratie is dood.”
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

  Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

  Rusland-dossier tegen Trump blijkt inderdaad totale hoax – Trump werd wel degelijk afgeluisterd - Hillary Clinton verrichtte meerdere zeer strafbare handelingen, maar werd door de FBI en Justitie uit de wind gehouden

   
  Afbeelding: (3).

  De gisteren door het Amerikaanse parlementaire Inlichtingen Comité vrijgegeven FISA memo bevestigt het bestaan van een hoogst illegaal ‘Deep State’ complot tegen president Donald Trump. Zo hebben de FBI en het ministerie van Justitie een nepnieuws artikel op Yahoo! gebruikt als reden om medewerkers van Trump en ook hemzelf af te luisteren, terwijl dit artikel afkomstig was van dezelfde bron als het inmiddels als totaal fake bewezen Rusland-dossier, dat met toestemming van de FBI werd betaald door ‘team Hillary Clinton’. Ondertussen proberen de Nederlandse media te doen alsof dit grootste politieke schandaal in VS sinds Watergate weinig te betekenen heeft.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schreef op Facebook dat moslims achter veel verkrachtingen zitten – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  Schreef op Facebook dat moslims achter veel verkrachtingen zitten – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep


  Rechtbank Jönköping

  Zweden – Een 55-jarige man in Jönköping is veroordeeld tot een boete wegens haat tegen een bevolkingsgroep. De aanleiding is dat hij op Facebook schreef dat Soennitische moslims schuldig zijn een groot gedeelte van de bende-criminaliteit en veel van de verkrachtingen die in in Zweden gepleegd worden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  03-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische undercover journalist: “Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom”

  Israëlische undercover journalist: “Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom”

  Screenshot_13
  (Door: Yochanan Visser)

  Afgelopen dinsdag schreef de Israëlische Midden-Oostenexpert Zvi Yechezkeli (foto) waarschijnlijk geschiedenis toen hij begon met het onthullen van inside informatie over de sluipende islamitische revolutie die plaatsvindt in Frankrijk en andere Europese landen met een grote moslimminderheid.

  Yechezkeli haalde eerder het nieuws met zijn twee en een half uur durende documentaire Allah Islam van september 2012 toen hij moslimgemeenschappen in Europese landen binnenging en de wijdverspreide radicalisering onder moslims daar blootlegde. De Midden-Oosten expert deed dit door zijn Israëlische identiteit te verbergen en door slechts Arabisch te spreken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visegrad groep vormt gezamenlijke vuist tegen Brusselse immigratie en superstaat

  Visegrad groep vormt gezamenlijke vuist tegen Brusselse immigratie en superstaat

  V4 landen mordicus tegen door Duitsland en Frankrijk gewilde en geleide Verenigde Staten van Europa – Hongaarse premier: ‘Wij weigeren ons thuisland op te geven voor VN-plan voor wereldwijde (moslim)migratie (naar Europa)’

   
  In oktober kwam de V4 groep al op lager niveau bij elkaar (afbeelding: Getty Images (2)).

  De leiders van de Visegrad groep (V4), bestaande uit Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen, hebben besloten een gezamenlijke vuist te vormen tegen de door de EU geëiste moslim immigratie. Ook vinden deze Oost Europese landen, die tientallen jaren lang ervaring hebben met het moeten zuchten onder het juk van een totalitair bewind, dat Europa terug naar de tekentafels moet. De leiders willen een tegenwicht tegen de door Duitsland en Frankrijke geleide EU, dat onder leiding van Merkel en Macron op een superstaat afstevent, waarin de soevereiniteit en culturele identiteit van de lidstaten definitief is opgeheven.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  02-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgens Halsema ging het om worst op brood en ging haar zoontje naar een ándere “gekleurde” school: allebei leugens

  Volgens Halsema ging het om worst op brood en ging haar zoontje naar een ándere “gekleurde” school: allebei leugens

  Ze lacht volgens mij nóóit echt en achter al die opgelegde vriendelijkheid zit een wereld aan frustratie en valsheid. Kijk gadverdamme eens op seconde 10 van dit korte fragmentje uit het debat met Thierry Baudet. Vliegensvlugge en náár getoonzette interruptie. “Ben ik nou zó met je eens!”. En kijk ook op seconde 16 hoe ze reageert op de opmerking van Albrecht: “Wordt een huwelijk dit!” Die vreugdeloze minachting en dat sarcasme in die lach. Ze zit overigens sowieso veel te mimieken, de gelaarsde dame.
  Meer lezen op:
  matienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knagen aan de vrijheid

  Knagen aan de vrijheid


  Dit is een column vol fake news. Of alternatieve feiten, als u meer op hebt met die term. De waarheid moet u bij de NOS zoeken, of De Volkskrant. En bij de partijen in het politieke midden natuurlijk. Keurige mensen die precies weten hoe de wereld in elkaar steekt. Hun boegbeeld is hun Minister van Binnenlandse Zaken. Zij is zo begaan met de waarheid van fatsoenlijk denkend Nederland, dat ze samen met haar liberale kornuiten in de Europese Unie een wet aan wil nemen waarmee media die minder op hebben met haar gelijk de kop omgedraaid kunnen worden. Ze roepen een Europese High Commission in het leven die fake news gaat bestrijden. Ik weet nu al waar u straks geen kritiek meer op mag hebben: massa-immigratie, islam, de vrijemarkteconomie, de EU. Wij mogen alleen nog maar zeggen wat onze Zweedse minister en EU-politici als deugdelijk beschouwen.
  Meer lezen op:
  delfsepost.nl

  » Reageer (0)
  01-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bam! Actiegroep Meer Democratie sleept minister Kafka Orwellgren voor de rechter wegens afschaffen referendum

  Bam! Actiegroep Meer Democratie sleept minister Kafka Orwellgren voor de rechter wegens afschaffen referendum

  Door   

  snapshot
  Foto: Minister Kajsa Ollongren op een D66-congres in november 2017. Bron: Screenshot D66 / YouTube.


  We geven de strijd voor meer democratie niet zomaar op.

  Het autocratische kabinet Rutte-Pechtold wil dat het raadgevend referendum zo snel mogelijk verdwijnt. Om dat voor elkaar te krijgen heeft minister Kajsa Ollongren Kafka Orwellgren het verboten verklaard om een referendum te houden over die mogelijke afschaffing. Want stel je voor dat je kiezers vraagt wat ze hiervan vinden. Dat moet je vooral niet willen.

  Dat het juist haar partij is, D66, die het referendum ooit instelde en als speerpunt van haar verkiezingsprogramma had maakt deze dame blijkbaar niets uit. In december vorig jaar kondigde ze een intrekkingswet aan om referenda voortaan weer lekker onmogelijk te maken. Want tja, die domme Nederlanders hadden bij het Oekraïnereferendum verkeerd gestemd, aldus Ollongren.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa te blank!

  Europa te blank!

  Screenshot_57
  (Door: “bozeoudeman”)

  Europa is te blank en dat moet veranderen. Net als het feit dat Europa te christelijk is, ook dat moet veranderen. Waarom dat moet, blijft onbeantwoord. Men wenst niet naar tegenwerpingen of argumenten te luisteren, men is niet voor rede vatbaar. Ook voor het feit dat men met iets totaal zinloos bezig is. Hoe groots en hoe belangrijk zij ook van zichzelf mogen vinden dat zij zijn, ze zullen nooit (of nog niet) in staat zijn om af te dwingen dat niet langer pigment bepaalt hoe de kleur van de huid eruit ziet. Zijn mensen als de paus, Obama, Merkel en samen met hen ladingen anderen zo gigantisch gestoord of zo dom of hebben ze eigenlijk een heel ander doel voor ogen!?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toprechercheur bevestigt massale manipulatie criminaliteitscijfers

  Toprechercheur bevestigt massale manipulatie criminaliteitscijfers

  ‘Complot’ blijkt realiteit: Politie moet criminele migranten hun gang laten gaan - Duitsland op de rand van anarchie: Slechts 2,6% misdrijven wordt opgelost

   
  Inbrekers, maar ook Noord Afrikaanse heroïne dealers, hebben in Duitsland inmiddels volledig vrij spel. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Stefan Schubert, voormalig agent en auteur van de geruchtmakende bestseller ‘No-Go Zones: Zo capituleert de staat voor criminaliteit door buitenlanders’, heeft van een hooggeplaatste official bij de Duitse recherche de bevestiging gekregen dat de criminaliteitscijfers op last van hogerhand zwaar naar beneden worden gemanipuleerd, en met name criminaliteit die door migranten wordt begaan doelbewust niet wordt aangepakt en onderzocht. Het werkelijke oplossingspercentage van misdrijven in Duitsland bedraagt inmiddels nog maar een schamele 2,6%. Met andere woorden: onze Oosterburen balanceren dankzij Angela Merkels open grenzen op de rand van anarchie, maar niemand bij de overheid mag het zeggen, schrijven, horen of zelfs maar denken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  31-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  Schokkend rapport: politie corrupt, zo lek als mandje, criminelen maken gebruik van politie

  'Allochtone agent veel vaker corrupt dan autochtone agent, want dubbele loyaliteit'


  De Nationale politie is een grote puinhoop. Dat is inmiddels bekend. Graaiende bazen, belastinggeld dat wordt verspild aan feestjes en vip-kaarten, personeel dat de ziektewet in wordt getreiterd, duizenden juridische procedures die zijn aangespannen tegen het eigen personeel en een beleid dat vooral lijkt te draaien om het in stand houden van een beeld naar de buitenwereld waarin ‘diversiteit’ en het bezoeken van iftars belangrijker is dan het opsporen van criminelen of het opnemen van aangiftes (tenzij aangiftes tegen Geert Wilders of tegen ‘online discriminatie’).
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse Amsterdamse partijen leven niet in de realiteit

  Linkse Amsterdamse partijen leven niet in de realiteit

  Afshin Ellian 


  Sinds 1945 wordt Amsterdam beheerst door een eigenaardig sfeer, de naoorlogse verzetssfeer. De illusie van een naoorlogs verzet is aandoenlijk. Het dreigt weleens op een psychose te lijken. Misschien begrijp ik het verkeerd en is de naoorlogse verzetssfeer een soort psychotherapie.

  Weer gaan ze in Amsterdam demonstreren tegen het opkomend fascisme, nazisme, discriminatie, intolerantie, onmenselijkheid, slavernij, Israël, voor de zwarte mens, voor de gele mens, voor de witte mens, voor de groene mens, voor de blauwe mens, voor de rode mens en voor de mens aller mensen, namelijk Palestijnen. En die arme Afrikaanse albino’s?
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Hersendode' man hoort hoe artsen organen willen wegnemen

  'Hersendode' man hoort hoe artsen organen willen wegnemen

  Redactie  Laatste update: 05-02-16,   Bron: The Telegraph  Een 43-jarige man heeft een klacht ingediend tegen een ziekenhuis in het Zweedse Gotenburg nadat hij hoorde hoe dokters het wegnemen van zijn organen met zijn vriendin bespraken.
  De artsen gingen er onterecht van uit dat de patiënt hersendood was. De Zweed had een beroerte gekregen en was daardoor helemaal verlamd maar nog bij bewustzijn.  De man hoorde het gesprek met afschuw aan, maar kon onmogelijk protesteren.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filosoof luidt de noodklok in Trouw: ‘Salafistische organisaties vormen een direct gevaar voor onze liberale democratie, verbied ze’

  Filosoof luidt de noodklok in Trouw: ‘Salafistische organisaties vormen een direct gevaar voor onze liberale democratie, verbied ze’

   

  ISIS is een voorbeeld van een salafistisch-jihadistische organisatie. Er zijn ook politiek-salafistische organisaties, die de uiteindelijke doelen van ISIS (vaak) delen. Verhofstadt wil die organisaties allemaal verbieden.
  Foto: ISIS is een voorbeeld van een salafistisch-jihadistische organisatie. Er zijn ook politiek-salafistische organisaties, die de uiteindelijke doelen van ISIS (vaak) delen. Verhofstadt wil die organisaties allemaal verbieden.

  Daarom moeten organisaties die het salafisme wat hem betreft verboden worden.

  Dirk Verhofstadt, moraalfilosoof van de Universiteit Gent, vindt het hoog tijd worden dat politici en bestuurders in West-Europa het salafisme aanpakken.

  Hij begint zijn column voor het normaal voorspelbaar politiekcorrecte Trouw door hard uit te halen naar de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Die zei onlangs dat elke moslim “een beetje salafist” is, Nou, schrijft Verhofstadt, “als dat waar is, dan zitten we met een groot probleem. Want het salafisme vormt een direct gevaar voor onze liberale democratie.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsomroep doet weer huilen, maar zeg nu eerlijk wilt U een werknemer aannemen die halve tijd met zijn kont naar Mekka ligt te kreunen?

  Staatsomroep doet weer huilen, maar zeg nu eerlijk wilt U een werknemer aannemen die halve tijd met zijn kont naar Mekka ligt te kreunen?


  Door Elise Nijmegen

  Op NPO1, de staatstelevisie waar u via uw inkomsteninkomstenbelastingen voor betaald (zou dat geen vrije keus moeten zijn?) ging het over uitzendbureaus die in opdracht van de werkgevers de kandidaten uit moesten zoeken op etnische achtergrond. Of juist niet… En dat zou dan tegen de wet zijn al denk ik persoonlijk dat het een en ander onterecht gemixt wordt.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse delegatie ontvlucht Bethlehem terwijl Palestijnen hun workshop bestormen

  Amerikaanse delegatie ontvlucht Bethlehem terwijl Palestijnen hun workshop bestormen

  Een delegatie van Amerikaanse diplomaten moest dinsdag een evenement in de stad Bethlehem op de Westelijke Jordaanoever stopzetten, zei een deelnemer nadat demonstranten hun vergadering bestormden, berichtte The Times of Israel gisteren. De Amerikaanse delegatie moest noodgedwongen de benen nemen.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  30-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS ging naar Zweden. Kwam geen Zweed tegen

  NOS ging naar Zweden. Kwam geen Zweed tegen

  Eindelijk. De Staatsomroep is naar Stockholm gevlogen om te kijken hoe het er elke last night in Sweden aan toe gaat. Maar, heel gek, ter plekke kwamen ze geen Zweed tegen..


  Agent: Irakese immigrant. Mevrouw met winkeltje: Marokkaans. Integratiedocente: uit een integratieland. Onwillige immigrant: Syrische vrouw. Er zit geen Zweed in het hele verhaal. Wel kogelwerende vesten, vrouwen die niet alleen over straat durven/willen/mogen en verhalen over hoe de politie met stenen bekogeld wordt en hun auto's in de fik gestoken ziet worden. Het woord 'islam' valt niet maar dat moet je er zelf maar bij denken. Maar goed. In februari deed dezelfde NOS nog laatdunkend over opmerkingen die Trump maakte over Zweden, dus het Staatsjournaal wordt toch langzaam wakker cq zelfs de NOS kan niet meer ontkennen dat Zweden de trieste koploper is in de trage culturele zelfmoord van Europa.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump doet niet mee: weigert handtekening te zetten onder extra sancties tegen Rusland

  Trump doet niet mee: weigert handtekening te zetten onder extra sancties tegen Rusland

  Door   

  Vladimir Poetin en Donald Trump schudden elkaar de hand bij de G20-top in Hamburg eerder dit jaar. Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.
  Foto: Vladimir Poetin en Donald Trump schudden elkaar de hand bij de G20-top in Hamburg eerder dit jaar. Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.

  Nóg een reden voor links om hem te haten.

  Tot een paar jaar geleden had Rusland geen betere vrienden in het Westen dan progressief-links. Hillary Clinton zette de toon als minister van Buitenlandse Zaken toen ze jaren geleden aankondigde dat Amerika en Rusland op de “reset-knop” zouden drukken om de relatie tussen beide landen te herstellen na het presidentschap van George W. Bush.
  Tegenwoordig zegt links echter opeens een enorme hekel te hebben aan “dictator Vladimir Poetin.” De reden dat links Poetin en zijn land opeens haat en vreest? Simpel: Trump mag Poetin wel. En als Trump iemand mag betekent het automatisch dat die persoon de duivel is.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamervragen over aanschaf privéjet van 50 miljoen voor Abbas

  Kamervragen over aanschaf privéjet van 50 miljoen voor Abbas


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek amateurisme bloeit aan vooravond van gemeenteraadsverkiezingen, deel 3

  Politiek amateurisme bloeit aan vooravond van gemeenteraadsverkiezingen, deel 3

  Door Carel Brendel, 29 januari 2018

  MET UPDATE: PvdA haakt af, Comité 21 Maart past slogan aan

  Amsterdamse politici krijgen koudwatervrees nu er ophef is ontstaan over de rechtstreeks tegen de verkiezing van FvD-raadsleden gerichte landelijke antiracismebetoging. In 2008 wisten landelijke politici veel beter dat het geen pas geeft om te demonsteren tegen collega’s en dat je hen in het politieke debat hoort te bestrijden.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

  Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

  ‘Veel agenten hebben schulden en houden uit angst hun mond’ – Migranten criminaliteit wordt ook in Nederland gecensureerd en weggepoetst

   
  Afbeelding: Getty Images (4).

  Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  29-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Aartsen – column Frits Barend

  Van Aartsen – column Frits Barend 

                        

  ‘Amsterdam oh Amsterdam. Op 18 maart, drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, vindt in Amsterdam een antiracisme en pro-tolerantie demonstratie plaats met als deelmotto “geen racisten in de gemeenteraden”. Oogt mooi. Wie is er niet tegen racisme en voor tolerantie? Maar helaas worden de termen weer eens jammerlijk misbruikt. Als er ooit aanleiding was voor een massale demonstratie tegen racisme en voor tolerantie was het na de recente, zelfs gefilmde aanslag in ons mooie Mokum op het Joods restaurant HaCarmel. Kwam die demonstratie er? Ben je mesjogge, de gewelddadige uiting van racistische terreur tegen een Joods restaurant interesseerde de anti-racisten geen moer. Ik heb ze althans niet gehoord na de antisemitische terreurdaad tegen het Joodse restaurant en niet gezien bij het spontaan ontsteken van het eerste kaarsje voor Chanoeka bij het getroffen restaurant.
  Meer lezen op:
  jonet.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peilingen: D66-rampministers Sigrid “Arafat” Kaag en Kajsa “Stasi” Ollongren gaan hard onderuit

  Peilingen: D66-rampministers Sigrid “Arafat” Kaag en Kajsa “Stasi” Ollongren gaan hard onderuit

  Door   

  snapshot
  Foto: D66-coryfee Kajsa Ollongren op een D66-congres in Leeuwarden. Bron: Screenshot D66 / YouTube.


  Langzaam maar zeker begint Nederland in te zien dat al die ‘frisse gezichten’ die door D66 tot minister zijn gepromoveerd, eigenlijk niet het beste voor hebben met het land. Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) heeft het beste voor met een land (Palestina), maar dat is niet het onze. En Kajsa Ollongren zal niet rusten voordat iedere burger 24/7 wordt afgeluisterd door een hedendaagse Stasi.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  28-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

  De vraag is: zou ik me afvragen of ik moreel mede-verantwoordelijk ben voor uw dood?


  Beste meneer Asscher,

  Ik snap dat u door privé-omstandigheden even wat minder scherp denkt.

  Dus ik ga u helpen en ik hou het kort.

  Stel: de Ku Klux Klan, de Nationale Alliantie en de uit Blood & Honour voortgekomen Racial Volunteer Force (RVF) roepen op tot een demonstratie om de Palestijnen-moordenaars van de PvdA uit de Tweede Kamer te houden.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe worden migratiegegevens gemanipuleerd? Neem België…

  Hoe worden migratiegegevens gemanipuleerd? Neem België…

  (Door: Alain Destexhe – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

  Het zou waarschijnlijk niet als een schok moeten komen dat statistieken kunnen – en vaak  – worden gepresenteerd en gemanipuleerd door elites. In België – en in heel West-Europa, behalve in Oostenrijk – geven zij vorm aan een informele multiculturalistische lobby, die universiteiten, NGO’s, openbare instellingen en de media domineert, om een ​​pro-migratie agenda te stimuleren.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  27-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes

  Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes


  Zweden balanceert dankzij volledig open grenzen voor de islam op de rand van anarchie. Zelfs premier Stefan Lofven erkent nu dat er een crisis is, en suggereert de inzet van het leger tegen de vele criminele migrantenbendes.

  Klein bericht, maar met schokkende inhoud voor iedereen die nog enige waarde hecht aan begrippen zoals vrijheid en democratie: de Duitse kantonrechtbank in Koblenz heeft in een uitspraak letterlijk gesteld dat de Duitse rechtsstaat sinds 2016 niet meer bestaat, omdat illegale migranten niet langer strafrechtelijk worden vervolgd. Dit is een nog net niet expliciete gerechtelijke bevestiging van het feit dat Duitsland onder Merkel niet langer een democratie is, maar een totalitaire links-dictatuur is geworden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  25-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

  'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'


  Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

  InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’

  Wierd Duk Laatste update: 11:55

  Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar."
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briefje aan Gloria Wekker: ergens in April zal er, vanwege zwarte lamlendigheid, corruptie en incompetentie, geen water meer uit de kraan komen in Kaapstad

  Briefje aan Gloria Wekker: ergens in April zal er, vanwege zwarte lamlendigheid, corruptie en incompetentie, geen water meer uit de kraan komen in Kaapstad

  De Daily Maverick kopt: “Cape Town, a city drowning in incompetence”. Hoe kan dat nou? Er zijn toch zwarten aan het bewind? Die witte fouteriken zijn toch verdreven?

  De oude vriendin die al jaren in Zuid-Afrika woont, vertelt.

  “Het zit er al jaren aan te komen. Al jaren wordt er gewaarschuwd. Het probleem is al minsten een jaar totaal acuut aan het worden. En nu worden ‘de autoriteiten’ pas wakker. Het bestuur op alle nivo’s in Zuid-Afrika is corrupt, lamlendig en onbekwaam. Terwijl de blanke boeren massaal vermoord worden op hun boerderijen, aangevuurd door Julius Malema, wordt de stelregel gehanteerd: hoe zwarter je bent, hoe meer rechten je hebt.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse politieagent vertelt: De statistiek wordt gemanipuleerd!

  Berlijnse politieagent vertelt: De statistiek wordt gemanipuleerd!

  Screenshot_253
  (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

  Fritz* (naam veranderd) dient al vele jaren lang als politieagent in Berlijn. Hij kent de patrouilledienst heel goed en weet wat er in werkelijkheid achter de coulissen gebeurt. Hij kwam onlangs naar me toe en we gingen een kop koffie drinken voor een gesprek onder vier ogen. Hij vertelde me ongelooflijke details, verhalen uit het huidige dagelijkse leven van de politie in Berlijn, die ik u niet wil en moet onthouden. Hij wordt geplaagd door zijn geweten en de kennis rondom de ten hemel schreiende onrechtvaardigheid deed hem uit de school klappen. Ondanks mogelijke represailles en consequenties tegen zijn persoon. Ik geef zijn verhalen over de meest verschillende zaken hieronder letterlijk respectievelijk inhoudelijk juist weer:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

  Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

  Aanstaande GroKo coalitie: Iedereen mag blijven komen, ook de gevaarlijkste misdadigers – ‘Duitsland wordt afvoerputje van de Derde Wereld’ – D66 minister Ollongren voert nieuwe EU-staatscensuur in Nederland in

   
  Afbeelding: Michael Mannheimer.net. Wij vrezen dat sites die dit soort afbeeldingen plaatsen over niet al te lange tijd door een internetblokkade zullen worden getroffen.

  ‘Voor de onthullers van de daden van het totalitaristische en duidelijk krankzinnig geworden Merkel & Co regime wordt het –zeker sinds de wederopstanding van de linkse Goebbels-, Freisler- & Co nabootsers- dagelijks steeds moeilijker,’ schreef Andreas Köhler enkele dagen geleden voor Journalistenwatch. Behalve het censureren en blokkeren van Facebook en YouTube berichten en video’s, worden er nu ook complete kanalen en accounts opgeheven. ‘En nu worden de eerste regimecritici en verzetsstrijders gearresteerd. Vroeger dreigde voor hen het concentratiekamp, de bijl, de strop of de kogel. En nu?’ 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  24-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama heeft op de valreep stiekem nog 221 miljoen dollar gedoneerd aan de corrupte Palestijnse leiding

  Obama heeft op de valreep stiekem nog 221 miljoen dollar gedoneerd aan de corrupte Palestijnse leiding

  Obama and PA chairman Mahmoud Abbas meet in Washington in 2014
  Vertrekkend president Barack Obama heeft achter de rug om van de Republikeinse oppositie in alle stilte 221 miljoen dollars overgemaakt aan de Palestijnse Autroiteit in de laatste uren van zijn regering, vertelden aldus ambtenaren op maandag jl. aan het persagentschap Associated Press.
  Meer lezen op:
  fenixx.org  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijlstra totaal ingepalmd door collega Kaag de Palestijnenlover. Wil dat we ‘eens ophouden met die Palestijnse link’

  Zijlstra totaal ingepalmd door collega Kaag de Palestijnenlover. Wil dat we ‘eens ophouden met die Palestijnse link’

  Door   

  zijlstra-kaag

  Foto: Twee Palestijnenliefhebbers bij elkaar: Sigrid Kaag en Halbe Zijlstra. Samen op het Ministerie voor Buitenlandse Zaken. bron: Screenshot NOS.

  Jongens, eens kappen met het benoemen van de waarheid. Die is heel erg vervelend aan het worden, want hij is zo genant!

  Vanaf nu is het klaar met alle verwijten naar minister Kaag (D66), jongens. Ja, echt. Luisteren naar wat ome Zijlstra zegt, want de VVD-bewindsman is het inmiddels beu dat zijn lievelingscollega Kaag kritiek krijgt omdat zij het Nederlandse buitenlandbeleid rigoreus heeft omgegooid ten faveure van de Palestijnen. Dan krijg je zaken als het met zeer grote spoed overmaken van sommen geld richting Ramallah, want oh oh oh, die arme Fatah-ambtenaren hebben het zo zwaar. Allemaal gebeurd.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (2)
  23-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit Irak gevluchte christen ook in Nederland bedreigd door moslims

  Uit Irak gevluchte christen ook in Nederland bedreigd door moslims

   
  beeld ANP, Ilvy Njiokiktjien

  Zijn vader wilde hem doden omdat hij christen was geworden. Daarom ontvluchtte Zaïd Haider (36) twee jaar geleden Irak. Maar in Nederland voelt hij zich ook niet veilig. „Moslims pesten mij regelmatig en bedreigen mij zelfs.”

  Haider groeide op in Dora, een wijk in het zuiden van de Iraakse hoofdstad Bagdad. Toen Saddam Hussein in het land de scepter nog zwaaide, woonden er veel christenen in Haiders omgeving. De Irakees sprak hen dagelijks en wist goed wat ze geloofden. Na een jarenlang proces van onder meer het vergelijken van de Bijbel en de Koran werd hij christen. „De Koran zag ik niet langer meer als een heilig boek. Maar de Bijbel begon ik als Gods Woord te zien.”
  Meer lezen op:
  rd.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer geld voor de eu en de islamisering van Nederland: Meer, meer, meer en nog veel meer

  Meer geld voor de eu en de islamisering van Nederland: Meer, meer, meer en nog veel meer

  Pixabay

  Door Elise Nijmegen

  Juncker, u weet wel die dronkenlap van de dictatoriale EU in Brussel, wil dat Nederland nog meer miljarden gaat betalen aan de EU. Nog meer geld van u dat aan u en andere Nederlanders besteed had moeten worden. De EU bekostigd de islamitische asielinvasie, boten, bussen en vliegtuigen worden ingezet om al dat mohammedaanse volk met middeleeuwse normen en waarden naar Nederland en Europa te halen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

   


  » Reageer (0)
  22-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers

  Situatie in Duitse stad escaleert: neonazi’s vallen buitenlanders aan, vluchtelingen keren zich tegen burgers

  Karen Van Eyken  Het geweld neemt zodanige schrikbarende proporties aan in Cottbus in de Duitse deelstaat Brandenburg dat de autoriteiten hebben beslist om voorlopig geen nieuwe asielzoekers meer op te nemen. Neonazi’s vallen buitenlanders aan, terwijl vluchtelingen het gemunt hebben op doodnormale burgers.

  Cottbus telt ruim 100.000 inwoners en is de tweede grootste stad van deelstaat Brandenburg. De stad telt zo’n 8.000 buitenlanders waaronder zo’n 3.400 (voornamelijk) Syrische vluchtelingen. Er wonen ook naar schatting 150 neonazi’s.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cottbus staat op – 2500 mensen protesteren na mes-aanvallen door “beschermingzoekers”

  Cottbus staat op – 2500 mensen protesteren na mes-aanvallen door “beschermingzoekers”

  Screenshot_189
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het zijn vermoedelijk opnieuw de “Ossis” die ons moeten en kunnen redden, omdat zij nog rechtop staan, moed tonen en demonstreren tegen het onrechtsysteem van Merkel. Zij, die al eens eerder onder de knoet van het linkse fascisme stonden, zullen waarschijnlijk ook in de toekomst ons vaderland verdedigen. Hieronder een bijdrage van “Zukunft Heimat” over de succesvolle demonstratie in Cottbus:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten’

  Ja, Zweden is een shithole: ’14-jarige jongens lopen door Malmö met kalasjnikovs en kogelwerende vesten’

  Door   

  Beelden van geweld in Malmö van enkele jaren geleden. Via WelcometoSweden / YouTube.
  Foto: WelcometoSweden / YouTube.

  De grote, serieuze en bekende Britse krant The Sunday Times is met een absoluut schokkend verslag gekomen over de werkelijkheid in Malmö. Ja, dat is dus in Zweden. Volgens de krant zijn er al tijden enorm grote bendes actief in Malmö (en andere Zweedse steden). Zij maken de buurt voor iedereen onveilig, zelfs voor de politie.

  Afgelopen woensdagavond gooide een gek een bom naar de politie. Het was een enorme knal in Rosengard, één van de ‘immigrantenwijken’ in de derde stad van Zweden. Lokale bewoners schrokken er niet eens van. Ze zijn het al lang gewend. “Ah, weer iemand die een bom naar de politie gooit,” dacht ene Ahmad alleen maar. “Ik wist dat het een bom was.”
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar was nou alt-right bij De Nederlandse Leeuw?

  Waar was nou alt-right bij De Nederlandse Leeuw?

    Afshin Ellian 


  Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met het spook van alt-right. Niet het jihadisme, noch het salafisme, maar alt-right is pas gevaarlijk.

  Ongewild in aanraking komen met alt-left, daar is natuurlijk niks mis mee. Alt-left is goed en menslievend. Zelfs als die groepering geweld gebruikt, is ze niet echt fout. Bij de bijeenkomst van G20-top in Hamburg (2017) veranderden die aanhangers de stad in een oorlogszone: miljoenen schade en tientallen gewonden. Toch speuren journalisten vooral naar alt-right.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers

  Het Europees parlement: Mariya Gabriel, ‘omvolking’ en middelvingers

  Europees parlement 

  Wie denkt dat het Europees parlement (EP) slechts een overdadig gefinancierd gekkenhuis voor bevlogen maar uitgerangeerde politici is, heeft nog geen begin van een idee. Frans Groenendijk viel van de ene verbazing in de andere.

  In juni 2013, werd de Bulgaarse Mariya Gabriel gekozen tot “Europees Parlementslid van het jaar” in de categorie (!) “gender equality”. Sinds een half jaar is ze Eurocommissaris voor ‘Digital Economy and Society’.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

  Het Femke Halsema effect – Franse linksen halen hun kinderen van zwarte scholen

  Pixabay
  Linkse ouders die in het migranten gedomineerde 18e arrondissement van Parijs wonen, zijn met zichzelf in conflict, omdat ze “diversiteit” willen maar toch klagen dat de scholen in hun “diverse” district falen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

  Frankrijk: Van multicultidroom naar waarschuwing voor Europa

  Screenshot_175
  (Vertaling: E.J. Bron)

  De situatie in Frankrijk is zo gespannen als zelden tevoren. Bijna dagelijks ontstaan er nieuwe No-Go-Areas, de wijken met buitenlanders nemen razendsnel in aantal toe. Met de jaarwisseling waren er 140.000 agenten in dienst om de vrede ook maar enigszins te bewaren.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

  Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump

  ‘Dit is als de activiteiten van de KGB in Rusland’ – ‘Hiervoor zullen sommigen in de gevangenis belanden’ – ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’


  (Afbeelding links: Donald Trump blijkt al die tijd gelijk te hebben gehad met zijn stelling dat er een illegaal complot tegen hem bestaat (Getty Images (2)).

  Gisteren is aan alle leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden een vier pagina’s lange memo overhandigd, waaruit blijkt dat de regering Obama, de FBI, de Hillary Clinton campagne en het ministerie van Justitie op buitengewoon illegale wijze hebben samengespannen en hun macht op extreme wijze hebben misbruikt tegen president Donald Trump, zowel tijdens als na de verkiezingen van 2016. Tal van parlementariërs toonden zich geschokt en verbijsterd. De memo zou wel eens een groot aantal kopstukken hun baan kunnen kosten, inclusief Robert Mueller, die de speciale onderzoekscommissie naar Trump leidt.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  19-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen

  Groep van 40 gewapende migranten valt agenten aan op parkeerterrein: politie moet schot lossen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

  Europees gidsland Zweden (PvdA) dreigt leger in te zetten tegen ‘bendegeweld’ (multicultureel)

  Zweedse PVV: 'Het spannend dynamische multiculturele paradijs Zweden waar zo lang voor is gevochten'


  De Zweedse premier Stefan Lofven zei deze week ook de inzet van het leger niet uit te sluiten bij de strijd tegen bendegeweld. Het inzetten van de krijgsmacht is ‘niet mijn eerste keus’, maar de premier wil zo’n grote stap ook niet uitsluiten. Hij wil koste wat kost een einde maken aan een serie dodelijke schietpartijen, dat meldt persbureau Reuters.

  Hoewel het land bekend staat om zijn lage aantal moorden is bendegeweld er de laatste jaren bezig met een opmars. Veel Zweden hebben het gevoel dat de politie die geweldstoename helemaal niet aankan. “Ik wil alles doen wat nodig is om grote georganiseerde misdaad uit te roeien”, zei Lofven tegenover een Zweeds persbureau.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing

  Mahmoud Abbas begraaft de tweestatenoplossing

  Screenshot_165
  (Door: Likoed Nederland)

  In een toespraak tot de Centrale Raad van de PLO op zondag 14 januari 2018 heeft de Palestijnse president de tweestatenoplossing begraven met een antisemitische haatspeech.

  Hij stelde dat Joden niets te zoeken hebben in het land: “Dit land is ons land. Dit land is ons land sinds de dagen van de Kanaänieten.”

  Tegelijkertijd blies hij ook zijn relatie met de Verenigde Staten op. In de toespraak, die werd uitgezonden op de Palestijnse televisie, zei Mahmoud Abbas (foto) richting de Amerikaanse president Trump: “Naar de hel met jou. …Dat jouw huis in elkaar mag storten (*) …. Wij accepteren Amerika niet meer als bemiddelaar …. Zijn [Trump] voorstel [over Jeruzalem] is een klap in het gezicht, maar wij zullen terugslaan.”
  Meer lezen op:
  likud.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp

  Daar gaan we weer: Nederland stuurt geld richting Palestijnen na korten Amerikaanse hulp

  Door   

  kuzu-hamas
  Foto: Tunahan Kuzu met twee kinderen die zijn gekleed zijn in propaganda voor 'Palestina', een plek die juist geen snars geeft om kinderen. Bron: Jongerenbeweging OPPOSITIE / Facebook.


  Donald Trump besloot gisteren om stevig minder geld naar de UNRWA, een organisatie die zich exclusief bezighoudt met Palestijnse ‘vluchtelingen’, te sturen. Als reactie hierop, stuurt Nederland juist versneld geld daarheen. Goh, waar hebben we dát nou eerder gezien?

  De VN ondersteunt vluchtelingen. Dat is geen verrassing en eigenlijk ook best prima, maar hebben we daar twee organisaties voor nodig? De VN heeft namelijk één organisatie voor Palestijnen – UNRWA – en eentje voor de rest.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog

  Palestijns ultimatum aan Trump: Jeruzalem van ons, of oorlog

  Amerikaans-Arabisch vredesplan verplaatst ‘Palestina’ deels naar Sinaï woestijn, zonder Jeruzalem


  Abbas is opnieuw woest op Trump, maar verliest inmiddels ook de steun van belangrijke Arabische landen zoals Saudi Arabië, Egypte, de V.A.E., en zelfs Qatar. Alleen de Turkse dictator Erdogan staat nog volmondig achter zijn eis dat Jeruzalem de hoofdstad van ‘Palestina’ wordt. (Afbeelding: (1)).

  De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft zich niet laten afschrikken door het besluit van de Amerikaanse president Donald Trump om de financiële hulp aan de speciale VN organisatie voor de Palestijnen (UNRWA) met meer dan $ 65 miljoen te halveren (2). Integendeel, hij wenste dat Trumps huis wordt verwoest, en stelt nu zelfs een ultimatum: of Jeruzalem wordt Palestijns, of het wordt oorlog
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  18-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden

  Bonusquote: islamitisch antisemitisme jaagt Joden weg uit Parijs, ontluisterende voorbeelden

  'De meeste media, vooral die van linkse signatuur, verkeren in een staat van ontkenning'


  “‘Iedereen moet weten dat antisemitisme springlevend is. En dat onze regeringen er iets aan moeten doen.’

  Met een keppeltje over straat lopen, dat doet Pinto nooit en hij raadt het iedereen af. ‘Dat kan je zeker niet overal doen’, meent ook huisarts Marc Djebali.’Op de weg naar het station zijn geregeld jongens met keppeltjes bekogeld met stenen. Nu zet iedereen een pet op.’

  Het antisemitisme uit islamitische hoek is een veel groter probleem dan de Jodenhaat van eigen bodem die een marginaal bestaan leidt in sommige katholieke of extreem-rechtse kringen. Dat blijkt in Frankrijk een ongemakkelijke waarheid. De gezaghebbende krant Le Monde bijvoorbeeld bedacht vorige maand de termen ‘nieuw antisemitisme’ en ‘alledaags antisemitisme’ voor een reportage over het fenomeen. Het woord islam of moslims viel niet één keer.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit heeft tot nu toe alleen maar positieve gevolgen. Waarom de doemdenkers geen gelijk hebben gekregen.

  Brexit heeft tot nu toe alleen maar positieve gevolgen. Waarom de doemdenkers geen gelijk hebben gekregen.

  Screenshot_157

  Nadat een meerderheid van de Britse bevolking had gestemd voor de Brexit, werd chaos voorspeld. De meeste economen dachten dat een recessie aanstaande was. In de Nederlandse media las en lees je bijna niets dan negatieve berichten over de Brexit. Een overheidsstudie die vlak voor het referendum werd gepubliceerd, voorspelde dat huizenprijzen zouden kelderen en dat de werkloosheid flink zou stijgen. Er is echter geen sprake van een recessie. Groot-Brittannië noteerde in 2016 en 2017 een groei van ongeveer 2 procent, net als in 2015, schrijft The Economist. (zie onderaan de link naar het originele artikel!)
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  17-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse waanzin: "Jeruzalem is moslim"

  Turkse waanzin: "Jeruzalem is moslim"

  Demonstranten buiten het Amerikaanse consulaat in Istanbul in Turkije met leuzen tegen de Amerikaanse erkenning van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël, op 6 december 2017. (Foto door Chris McGrath/Getty Images)

  De beslissing van President Donald Trump om Jeruzalem als de hoofdstad van Israël te erkennen, onthulde meer schijnheiligheid, die helaas in de hoofden zit van de islamitische leiders, evenals hun bereidheid om de refreinen van jihadisten te zingen.

  President Recep Tayyip Erdogan van Turkije is, niet verrassend, de kampioen in de wereldwijde islamitische oorlog tegen Trumps beslissing. In een laatste show van "solidariteit met de Palestijnse zaak," vormde Turkije de speerpunt van de inspanningen met een top van de islamitische Naties in Istanbul om "Oost-Jeruzalem tot hoofdstad van bezet Palestina" te verklaren.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gepamperde islamofascisten

  Gepamperde islamofascisten


  Titelfoto: plaats delict moord Theo van Gogh (november 2004)
  Bon, ik ben dus geen profeet, al kan ik door mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam en nog een extra jaar aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem redelijk analyseren. Ik woonde enige tijd in Amsterdam-West, om de hoek van het Allebéplein. Daar stond op vrijdagmiddag altijd een dikke jongen in een jurk en met een baardje voor de moskee te brullen dat daar binnen niet de ware islam werd gepredikt.
  Dat was Mohammed Bouyeri, de latere moordenaar van Theo van Gogh. Hij viel enorm op, temeer omdat hij altijd met een groepje andere vogelverschrikkers over straat zwalkte en tegen Marokkanen riep dat ze moesten terugkeren tot de echte, salafistische islam. Er ging altijd een enorme dreiging van het groepje uit. Ik zag die roedels salafisten ook in Amsterdam-oost lopen. En in Brussel, in Madrid, in Parijs en in London en overal in Duitsland. Het zijn de jongens die aanslagen kunnen plegen. Maar zelfs na alle islamitische aanslagen ging het pamperen van islamitische terroristen en jihadhuurlingen onverdroten door.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht

  Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht

  Kleis Jager


  Etalage in het chique zeventiende arrondissement, waar veel Joden (zijn komen) wonen en waar het voor hen relatief veilig is.  © Bart Koetsier

  Leve IS! Dood aan de Joden!’ Het begon met dit soort kreten op de muren van het trappenhuis. Daarna werd er ingebroken, toen Robert met zijn vrouw in Turkije op vakantie was. Veel werd er niet gestolen. Maar dat ze op de muur in de slaapkamer met lippenstift ‘Vuile Jood, Leve Palestina’ hadden geschreven, heeft er ingehakt bij het paar. Hij laat er een foto van zien.

  Na de inbraak wilde Robert (70) alleen nog maar weg uit Bondy, de Parijse voorstad waar hij veertig jaar heeft gewoond. “Er was lange tijd niets aan de hand. Tot er veel nieuwe mensen in de buurt kwamen zal ik maar zeggen. Vijftien jaar geleden werd mijn dochter op school voortdurend uitgemaakt voor vuile Jodin. Daar hebben we aangifte van gedaan.”
  Meer lezen op:
  trouw.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme en moslim-antisemitisme

  Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme en moslim-antisemitisme

   door Guy Millière

  In Bagneux in Frankrijk werd op 1 november 2017 een gedenkplaat vernield en bespoten met graffiti. Die was geplaatst ter herinnering aan Ilan Halimi, een jonge Jood in 2006 door een “bende barbaren” werd vermoord. Wanneer een paar dagen later de gedenkplaat wordt vervangen door een andere, komt de verklaring van de Franse regering dat de “haat niet zal winnen”.

  Er zijn echter veel tekenen dat haat reeds gewonnen heeft, en dat Frankrijk ziek is, aangezien deze tekenen die al een decennium geleden duidelijk waren, en vandaag nog duidelijker. Vrijwillige blindheid belet het om te worden aangepakt.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

  Geen macht voor de lidstaten”. Nigel Farage onthult “de ALARMERENDE plannen van de EU” voor Europa

  Screenshot_152
  (Door: Aurora Bosotti – Vertaling: “Wachteres”)

  NIGEL FARAGE stelde dat de Europese Unie een “verenigde” unie tracht te creëren die alle macht wegneemt van de huidige lidstaten, dagen nadat de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel zijn schokkende visie onthulde, die zou betekenen dat Brussel het continent zal overnemen. Farage riep ook de Remainers [degenen die in de EU willen blijven] op om eindelijk “kleur te bekennen” over het werkelijke doel van de Europese Unie. De vurige anti-EU-politicus zei: “Er is een intense onwil van iedereen aan de Remain kant om echt kleur te bekennen over wat Europa is, het gaat om het creëren van een nieuwe staat”. 
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  16-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijspraak voor illegaal die met buit in gestolen auto zit, Roosendaalse slachtoffers begrijpen er niks van

  Vrijspraak voor illegaal die met buit in gestolen auto zit, Roosendaalse slachtoffers begrijpen er niks van

  Ine Cup


  De slachtoffers, Sebastiaan Beenakker (40) en Modeska Bosnie (37) uit Roosendaal, kunnen er niet bij. ,,Het is belachelijk hoe er wordt omgegaan met dit soort zaken’’, zegt Beenakker. ,,We hebben onze spullen terug, op één camera na, maar omdat de man werd vrijgesproken, krijgen we de schade die we als gevolg van de inbraak hebben geleden, zoals schoonmaakkosten van de auto, niet vergoed.’’ 
  Meer lezen op:
  bndestem.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verwoesting van Parijs: hoe de stad van licht de stad van afval werd

  De verwoesting van Parijs: hoe de stad van licht de stad van afval werd  Vorig jaar vroegen meer dan 100.000 migranten asiel aan in Frankrijk, een stijging van 17 procent ten opzichte van 2016 en het hoogste ooit genoteerd

  Frankrijk is een groot land en zijn vermogen om tijdelijk migranten te huisvesten, zou in theorie geen groot probleem mogen zijn. In de praktijk worden migrerende migranten ironisch genoeg, echter niet goed opgevangen en verspreid, maar concentreren zij zich in de goedkope volksbuurten waar de huizen goedkoper zijn of waar ze eten kunnen vinden; het beste voorbeeld is het beruchte Calais-kamp of “Jungle”, vanwaar ze een manier zoeken om het Verenigd Koninkrijk binnen te komen.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com
  » Reageer (0)
  15-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers vluchten uit Zweden naar Syrië – ‘Zweden is levensgevaarlijk’

  Asielzoekers vluchten uit Zweden naar Syrië – ‘Zweden is levensgevaarlijk’

  Nu zijn zelfs vluchtelingen bang in Zweden - Willen  Malmö in drommen verlaten.

  De Zweedse stad Malmö heeft veel ingrediënten die een succesvolle stad zou moeten hebben. Het heeft een prachtig stadscentrum, kleurrijke architectuur en het bevindt zich op een prachtige plek.

  Maar sinds enkele decennia zijn de dingen in de stad veranderd. Het aantal schietpartijen is gestegen, er ontploffen bijna dagelijks handgranaten en explosies volgen elkaar in steeds hoger tempo op, en de stad werd vorig jaar bekend om een ​​reeks groepsverkrachtingen.

  De Zweedse journalist Joakim Lamotte sprak met verschillende migranten en een vluchteling in de stad. Een migrant uit Griekenland, die 55 jaar in Malmö heeft gewoond, zei:
  Meer lezen op:|
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog in Syrië van binnenuit

  De oorlog in Syrië van binnenuit

  door Eline Huls 10 januari 2018

  Hoe Poetin en Assad ons leven redden
  'Niemand kan me verhinderen te schrijven wat wij hier zelf meemaken en zoals wij het beleven.'


  Met de titel Poetin en Assad hebben ons gered weet Daniël Maes meteen de aandacht te trekken. Het gaat in tegen alles wat wij in het westen meekrijgen van de Syrische oorlog. En dat is ook meteen wat Maes duidelijk probeert te maken. De waarheid over het conflict in Syrië zou namelijk verschillen van de berichtgeving in het westen. Met zijn dagboekfragmenten zet Maes de gebeurtenissen in Syrië in een heel ander daglicht.
  Meer lezen op:
  hebban.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Racistische Vlamingen’? Ik heb het gehad!

  ‘Racistische Vlamingen’? Ik heb het gehad!


  » Reageer (0)
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THEODOR HOLMAN interviewt ELS VAN DIGGELE over de PALMAFFIA’S en is verbijsterd over zijn eigen ONNOZELHEID

  THEODOR HOLMAN interviewt ELS VAN DIGGELE over de PALMAFFIA’S en is verbijsterd over zijn eigen ONNOZELHEID


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

  EU militairen niet naar Afrika om migratie te stoppen, maar juist te organiseren’

  ‘Europese Unie gaat Orwelliaanse fase in: ieder woord betekent exact het tegendeel’

   

  De met afstand beste, goedkoopste èn effectiefste oplossing is mensen in hun eigen landen opvangen en beschermen. Waarom kiezen de Europese leiders daar dan niet voor? (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het onafhankelijke Global Analysis from the European Perspective (GEFIRA) constateert in een nieuw rapport dat de Europese Unie ‘de Orwelliaanse fase van het (linkse) liberalisme in gaat, waarin ieder woord exact het tegenovergestelde betekent.’ Daarbij wordt bijvoorbeeld gewezen op de EU-Commissaris voor Migratie, Dimitris Avramopoulos, die de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten als een onomkeerbaar feit presenteert. Daarnaast verspreiden de Europese reguliere media het nepnieuws dat de militairen die Brussel naar Afrika stuurt de immigratie gaan beperken, terwijl ze die in realiteit juist gaan organiseren en daarmee vereenvoudigen. Ook hieruit blijkt dat de EU in alle opzichten frontaal de aanval heeft geopend op de autochtone Europeanen.
  Meer lezen op:
  xadernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvia Witteman geeft toe: ‘Ik maak blanke van rottige Turk.’ Plus Twitter discussie met haar.

  Sylvia Witteman geeft toe: ‘Ik maak blanke van rottige Turk.’  Plus Twitter discussie met haar.        


  Door Joost Niemöller

  Sylvia Witteman schrijft stukjes in de Volkskrant. Onlangs gaf ze daar een interview over. Ook in de Volkskrant. Onder het motto ‘Mensen van de Volkskrant vertellen over hun dilemma’s, fascinaties en de drijfveer om meer te weten.’

  In dat interview vertelt Witteman dat ze anders dan enkele collega’s van haar er nooit last van heeft wat ze nu weer op moet schrijven. Anders dan bijvoorbeeld haar collega Peter Buwalda gaat ze er namelijk op uit. Ze maakt foto’s. Ze maakt aantekeningen:
  Meer lezen op:
  joostniemoller.nl


  » Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het onbenul van Tom en Sintje Wiegant uit Diepenheim

  Het onbenul van Tom en Sintje Wiegant uit Diepenheim

  Screenshot_103
  (Door: Wim van Schaik)

  Tom en Sintje Wiegant uit Diepenheim zijn een dagje in Amsterdam. Zou zomaar kunnen dat ze op een betonblok (gecamoufleerd als bankje) een krentenbol zitten te eten. Of ze niet bang zijn voor een aanslag? Nee hoor! ‘Wij zijn niet van die paniekvogels. Het risico om slachtoffer te worden van een aanslag is even groot als de kans om de oudejaarsloterij te winnen.’ Geen ‘paniekvogels’, die Tom en Sintje. Nee, maar wel  rasechte struisvogels.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik misselijk word van Sylvana Simons, Frans Timmermans en Peter de Vries

  Waarom ik misselijk word van Sylvana Simons, Frans Timmermans en Peter de Vries


  » Reageer (0)
  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-moslim: ‘Mijn familie wil me doden’

  Ex-moslim: ‘Mijn familie wil me doden’

  Pakistaanse Nabeel verliet de islam

  Gert-Jan Schaap 12-1-2018  Hebben christenen in Pakistan het al ronduit slecht, de ex-moslims onder hen hebben het nóg slechter. Wie Jezus verkiest boven Mohammed, verdient volgens miljoenen moslims in Pakistan maar één ding: de dood. “Onze familie wil ons vermoorden, maar ik voel geen haat.”

  Hem in zijn eigen huis interviewen? Ondenkbaar. Blank bezoek uit Europa zou domweg te veel aandacht trekken. Daarom moet dit gesprek op een veilige plek plaatsvinden. In Pakistan weet je nooit of moslims met kwade bedoelingen zien dat je als westerling christenen opzoekt – laat staan een ‘afvallige’.
  Meer lezen op:
  visie.eo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Standaard wilde dit opiniestuk niet publiceren

  De Standaard wilde dit opiniestuk niet publiceren


  » Reageer (0)
  11-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbevingsdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

  Aardbevingsdemonstranten krijgen politiebezoek vanwege bezoek minister Wiebes

  Sven Jach Dinsdag 9 Jan. 

  (Foto: FPS/Jos Schuurman)
  Foto: FPS/Jos Schuurmans

  De politie heeft dinsdagavond demonstranten bezocht die woensdag willen protesteren tegen de gaswinning. Dan komt minister Eric Wiebes (VVD) van Economische Zaken naar Groningen.
  Volgens Susan Top van het Groninger Gasberaad is ook één van haar medewerkers in de stad Groningen verrast door de politie. 'Een van de agenten had een lijst in de hand met daarop namen van mensen die op Facebook hebben aangegeven dat ze gaan protesteren.'
  Meer lezen op:
  rtvnoord.nl


  » Reageer (0)
  10-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen en watjes , epiloog
  Mannen en watjes , epiloog

  Het is al weer enige tijd geleden, om precies te zijn  zelfs 10 jaar, toen wij een artikel plaatsten met de titel ” Mannen en watjes “. Het ging om de ook toen al lopende discussie over hoe een overheid om ging met  wat de door de ene partij gelukszoekerscrisis  werd genoemd , terwijl de andere partij er de voorkeur aangaf te praten over de crisis van de hulpbehoeftigen.
  Meer lezen op:
  geennieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bescherm Peerke Donders tegen de politiek-correcte beeldenstorm!

  Bescherm Peerke Donders tegen de politiek-correcte beeldenstorm!

  Politiek-correcte fanatici dreigen een brute beeldenstorm te ontketenen tegen de Nederlandse priester Peerke Donders.

  De Keti Koti-werkgroep eist verwijdering van Peerke Donders’ beeld, dat in Tilburg staat.

  Het zou voor kolonialisme en, o verrassing!, racisme staan. De werkgroep zegt: “Wat het uitbeeldt, is superioriteit.”

  Wat het beeld echt uitbeeldt is het tegenovergestelde: christelijke dienstbaarheid.

  Het beeld toont een Peerke die zich ontfermt over een doodzieke lepralijder. Dit met groot gevaar voor eigen leven, want lepra is besmettelijk.

  Peerke is daarmee het toonbeeld van belangeloze barmhartigheid, van nederige dienstbaarheid.
  Meer lezen op:
  cultuurondervuur.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen

  80% migranten niet eens in staat simpele taalcursus te volgen

  Binnenhalen van miljoenen mensen die niet eens onze taal kunnen leren alleen te verklaren door ‘Umvolkung’ – Twee miljoen migranten in de bijstand kosten Duitsland inmiddels jaarlijks € 36 miljard - Hongaarse premier Orban: Het zijn geen vluchtelingen, maar bezetters

   

  Terwijl er jaarlijks tientallen miljarden worden uitgetrokken voor moslimmigranten, zijn ruim een half miljoen autochtone Duitse bejaarden letterlijk veroordeeld tot de bedelstaf. (Afbeelding: (5)).

  Van Angela Merkels chirurgen, salesmanagers en atoomgeleerden die door de asielindustrie de afgelopen jaren naar Europa werden gehaald om onze cultuur te ‘verrijken’, blijkt 80% niet eens de capaciteiten te hebben een simpele taalcursus te volgen. Zelfs het linkse Algemeen Dagblad moest in november vorig jaar erkennen dat 95% van het aantal vluchtelingen in Rotterdam rechtstreeks in de bijstand verdwijnt (2). Gezien hun sociale en intellectuele capaciteiten valt niet te verwachten dat dit percentage ook op de lange termijn substantieel zal dalen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse National Health System op punt van instorten’

  'Britse National Health System op punt van instorten’

  Engeland, januari 2018

   Asylants Britain
  Het Britse gezondheidssysteem National Health System (NHS) staat op het punt van instorten. 12 NHS Trusts hebben voor januari 50.000 operaties geannuleerd. Het zou komen door de ouderen en door de slechte organisatie van de zorg. Maar één arts - ‘Jo’ - is bereid zich anoniem uit te spreken over de werkelijke oorzaak.

  Migranten manipuleren NHS
  Jo vertelt hoe migranten het NHS manipuleren. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met mensen die ziekverklaringen van hem willen hebben, zodat ze niet hoeven te werken. Ze eisen dat Jo duidelijke termijnen noemt, vaak langer dan drie maanden en worden kwaad als hij niet mee wil werken.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  09-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksistisch, racistisch en vrouwonvriendelijk

  Seksistisch, racistisch en vrouwonvriendelijk

  Ebru Umar 7-1-2018


  Natuurlijk wordt dit een racistische column die bol staat van seksisme en discriminatie. Niet omdat ik dat opzettelijk doe maar omdat de mensen met slachtofferschap in hun dna dat zullen vinden. Really, Umar? Moet dat nou?

  Ja. Dit land is ook mijn land hè? Fascinerende vrouw, Sylvana Simons. Ze had actrice moeten worden.

  Te zien op GeenStijl, want ze was bij een archaïsch tv-programma waar geen hond naar kijkt - tenzij GeenStijl ernaar linkt.

  Bij elke gelegenheid kiest Syl heur haar, bril, make-up, outfit, stemhoogte (laagte) én tekst dusdanig dat ze professioneel overkomt. Wat dat betreft kunnen vrouwen een voorbeeld nemen aan haar: zorg dat je er goed uitziet.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste politicus van Rotterdam’ steeds meer in vaarwater van Moslimbroeders

  Beste politicus van Rotterdam’ steeds meer in vaarwater van Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 7 januari 2016

  Uitsnede van de groepsfoto na afloop van de trainingsdag in De Middenweg. Nourdin el Ouali (links) naast Hamas-activist Zaher Birawi (midden) en Ibrahim Akkari (rechts), voorman van de Moslimbroeders in Nederland.

  Uitsnede van de groepsfoto na afloop van de trainingsdag in De Middenweg. Nourdin el Ouali (links) naast Hamas-activist Zaher Birawi (midden) en Ibrahim Akkari (rechts), voorman van de Moslimbroeders in Nederland.

  Dit artikel is een update met nieuwe feiten van het artikel ‘Nida Rotterdam is geen islamitisch CDA, maar eerder een islamitische AKP’ dat op 29 juli 2015 op deze website verscheen.

  NIDA Rotterdam, de “frisse, dwarse, diverse en moderne” islampartij in de Maasstad, krijgt een enthousiaste pers. Fractievoorzitter Nourdin el Ouali werd zelfs uitgeroepen tot “de beste politicus van Rotterdam 2015”. Minder aandacht is er voor de deelname van NIDA-prominenten aan acties voor het door Hamas geregeerde Gaza. Onderbelicht blijven ook de functies die enkele NIDA-vertegenwoordigers vervullen binnen organisaties van de Moslimbroederschap in Nederland. De Rotterdamse nieuwsconsument krijgt evenmin informatie over El Ouali’s frequente optredens in De Middenweg, het dawah-centrum van de Moslimbroeders.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negers en arabieren zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord met vuurwapens

  Negers en arabieren zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord met vuurwapens

  52 gebieden in Zweden zijn door de politie geïdentificeerd als ‘no go’ zones.

  Het nieuwe spannende Zweden – Jonge mannen met een allochtone achtergrond zijn verantwoordelijk voor bijna alle moorden en pogingen tot moord die zich voordoen met vuurwapens. Dit bewijst een recent onderzoek van DN. De meesten zijn afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Geen één van hen is een Fin, ondanks dat dit een grote immigratiegroep is in Zweden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO – Schaamteloze promotie islamitische kindhuwelijken met Duitse meisjes op kinderzender KiKA

  VIDEO – Schaamteloze promotie islamitische kindhuwelijken met Duitse meisjes op kinderzender KiKA

  Staatszender liegt over leeftijd bruidegom maar 'KiKA bevordert de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling van jonge kijkers'


  Malvina, een 16-jarig Duits meisje vertelt op staatszender ARD/ZDF – het speciale kinderkanaal KiKA, gericht op kinderen en adolescenten – over Diaa, haar Syrische liefde uit Aleppo: ‘Ik mag van hem geen korte kleding dragen’. Hij: ‘Ik kan het niet accepteren als mijn vrouw er zo uitziet.’ En: ik ga zo snel mogelijk met haar trouwen, dan is ze van mij’.

  Maandag kwam naar buiten dat KiKA loog dat hij 17 jaar oud was in deze korte documentaire en rectificeerde dat hij ’19 jaar oud is‘. Ook dat lijkt ongeloofwaardig.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  08-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

  EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

  Screenshot_15
  (Door: Edwin Lauxen)

  Van de EU-resolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord:

  1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

  1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

  1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bam! Economen geven toe dat ze ernaast zaten: de Britse economie groeit als kool

  Bam! Economen geven toe dat ze ernaast zaten: de Britse economie groeit als kool

  Door   

  Ungry Young Man (bron: Flickr)
  Foto: Ungry Young Man (bron: Flickr)

  Brexit blijkt nu al geweldig goed te zijn voor onze Britse vrienden.

  Toen het Brexit-debat in alle hevigheid plaatsvond kregen Brexiteers te pas en te onpas te horen dat ze met vuur speelden. Als het Verenigd Koninkrijk uit de EU zou stappen zou dat de economie namelijk opblazen. Ja, echt waar. Brexit was het begin van het einde.

  Nou, dat blijkt allemaal nogal mee te vallen. Sterker nog, economen moeten nu toegeven dat het tegenovergestelde waar is. De Britse economie groeit als kool. Nog 2 jaar en dan is de Britse economie groter dan die van Frankrijk.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juist moslims en anderen met mond vol ‘islamofobie’ hebben in Frankrijk sfeer van ‘racisme’ gecreeërd

  Juist moslims en anderen met mond vol ‘islamofobie’ hebben in Frankrijk sfeer van ‘racisme’ gecreeërd

  'De agente werd consequent 'meuf' of 'keuf' of 'meuf keuf' genoemd: 'snol', 'agentje', 'agente-snolletje'


  Dit artikel is alleen te lezen met Blendle. De reden hiervoor: er bestaat niet zoiets als gratis lunch en voor niets gaat de zon op. Wie nog geen Blendle-account heeft kan hier meer lezen over Blendle en een Blendle-account aanmaken. Meer over Onze Man In Franrkrijk Alexander van der Meer (en waarom je dus best 30 cent wilt betalen om dit artikel te lezen) vind je hier.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles Groenhuijsen veranderde van standpunt over wat nieuws is: 'Veel journalisten beschrijven de halve waarheid'

  Charles Groenhuijsen veranderde van standpunt over wat nieuws is: 'Veel journalisten beschrijven de halve waarheid'

  Charles Groenhuijsen.

  Journalist Charles Groenhuijsen (63) veranderde van standpunt over wat nieuws is.

  ournalisten horen te berichten over misstanden, over gebeurtenissen die afwijken van de norm. Alles wat goed gaat is geen nieuws. Vliegtuigen die veilig landen zijn niet verrassend en daarom het vermelden niet waard. Zo ben ik als verslaggever bij het Utrechts Universiteitsblad, de Volkskrant en later het NOS-journaal opgevoed.
  Meer lezen op:
  de volkskrant.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

  Sensationele brief van de thans werkeloze actrice Silvana Heißenberg aan Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden!”

  Screenshot_6

  De woede van de Duitsers op schrift – Silvana Heißenberg op de FB-pagina van Merkel: “U bent de meest verachtelijke en meest criminele Bondskanselier die het Duitse volk ooit heeft moeten dulden. U heeft voor het Duitse volk opzettelijk en onwettig terreur, oorlog, armoede en de dood in ons land geïmporteerd door illegale asieloplichters, honderdduizenden huurlingen, ISIS- terroristen en andere zware criminelen.”
  Silvana Heißenberg, 01-01-2018

  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

  “Uw taak is NIET om U om de aangelegenheden van “alle burgers” te bekommeren, maar enkel en alleen om het welzijn van het DUITSE volk. Slechts dat was uw taak! U bent niets anders dan een werknemer van het DUITSE VOLK, want alle macht gaat uit van het volk en NIET van U.”
  Meer leen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs zijn vijanden kraken boek over Trump helemaal af

  Zelfs zijn vijanden kraken boek over Trump helemaal af

  Schrijver geeft toe dat ‘bepaalde stukken mogelijk niet waar’ zijn, en noemde zichzelf ooit een bekende fantast

   

  Afbeelding: (1).

  ‘Een complete sloddervos, een gewetenloze schrijver van fictie,’ karakteriseerde Steven Rattner, Obama’s voormalige ‘tsaar’ voor de auto industrie, Michael Wolff, die in zijn nieuwste boek ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’ president Donald Trump met de grond gelijk maakt. Zelfs CNN, dat al twee jaar lang een regelrechte nepnieuws oorlog voert tegen Trump, noemt het boek ‘slordig’ en ‘vol met feitelijke fouten, waardoor je je afvraagt hoe het met de rest van de inhoud zit.’ ‘Te stompzinnig en kwaadaardig voor woorden,’ is de reactie van National Review journalist Rich Lowry.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur Agema geïnterviewd door Sam van Rooy

  Fleur Agema geïnterviewd door Sam van Rooy

  Fleur Agema 

  Fleur Agema, de ‘first lady’ van de PVV: “Als niemand opstaat dan bestaan we over een aantal decennia gewoon niet meer.

  Fleur Agema (1976) groeide op in het café van haar ouders. Ze studeerde aan de kunstacademie in Enschede, de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en de MaHKU/Open University te Utrecht. Sinds 2006 is ze Kamerlid voor de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders. Ze was vele jaren vicefractievoorzitter en is woordvoerster inzake Zorg. Ze was naast Geert Wilders medeonderhandelaar in het begrotingsoverleg van het kabinet-Rutte I in 2012.
  Meer lezen op:
  verenoflood


  » Reageer (0)
  06-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieagenten luchten hun gemoed

  Politieagenten luchten hun gemoed

  Steeds meer berichten uit het dagelijks leven van politieagenten komen aan het licht. De politieagenten uiten zich meestal anoniem. Wat ze te melden hebben, is schokkend: het beschrijft een falen over de hele linie.

  In de “Südkurier”  is een artikel verschenen dat een inkijkje in de arbeidsmogelijkheden van de politie geeft. Drie politieagenten op patrouille vertellen over hun ervaringen. Dat er in een vluchtelingencentrum drugs gebruikt worden, is voor hen geen verrassing meer. “Je kunt de drugs indelen naar verschillende nationaliteiten”, zegt een van hen. “Het is heel duidelijk verdeeld. De Ghanezen handelen bijvoorbeeld in cocaïne.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Opvang vluchtelingen in westen 135 keer zo duur dan opvang in regio

  Internationaal, december 2017

    Paul Collier
  Oxford hoogleraar, voormalig hoofd research van de Wereld Bank en voormalig adviseur van Tony Blair, Paul Collier zei tijdens een conferentie in Kopenhagen in december, dat voor hetzelfde bedrag dat een vluchteling in het westen kost, 135 vluchtelingen in de regio kunnen worden geholpen. Huisvesting, voedsel, kleding, medische hulp is in het westen veel duurder dan in vluchtelingen opvang en veilige zones in de regio van herkomst. 
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvolking – Europese Nieuwjaarsbaby’s zijn niet Europees

  Omvolking – Europese Nieuwjaarsbaby’s zijn niet Europees


  Voorbeeldfoto. Foto: Mohammed Tawsif Salam / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)
  Mohammed, in zijn verschillende vormen, is nu de populairste voornaam geworden onder mannelijke kinderen in de meeste West-Europese landen. En ook de eerstgeboren baby’s in het nieuwe jaar van de grotere steden geven een duidelijk inzicht in de demografische en culturele veranderingen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  05-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu doet de NOS het wéér! Paniek! Koraalriffen in gevaar!

  Nu doet de NOS het wéér! Paniek! Koraalriffen in gevaar!

  Met de regelmaat van een klok vergast de NOS ons op nieuwe onheilstijdingen over de nefaste invloed van de opwarming van de aarde (eigenlijk: atmosfeer) als gevolg van de menselijke uitstoot van CO2. Hiermee geeft de NOS de klimaathype steeds weer nieuwe impulsen.

  De Groene Rekenkamer en Climategate.nl hebben daar al eerder bezwaar tegen gemaakt, in het bijzonder naar aanleiding van het bezoek van Nederlandse CEO’s aan Spitsbergen (thans heerst daar een onaangename temperatuur van -12 tot -14 graden) o.l.v. klimaatactiviste Bernice Notenboom (die niet wenst te praten met klimaatsceptici).
  Meer lezen op:
  climategate.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

  Om te kotsen: pedofiel PvdA-raadslid Khalid Tatou had seks met 13-jarig meisje in hotelkamer

  Door   

  tatou-gouda
  Foto: Khalid Tatou tijdens een gemeenteraadsvergadering in Gouda. Bron: Theo Krins / Blogspot.

  Er wordt steeds meer bekend over de walgelijke manier waarop een 32-jarig raadslid een minderjarig meisje misbruikte.

  Ooit werd hij neergezet als een groot voorbeeld voor de Goudse Marokkaanse gemeenschap, en voor allochtone PvdA’ers – en dat worden er door het ‘inclusieve’, politiek correcte wervingsbeleid daar steeds meer – in het algemeen. Meneer was raadslid in Gouda én directeur van een islamitische school in Alphen aan de Rijn: hij had zijn zaakjes aardig op orde dus. Voor de bühne dan, want achter die keurige politiek geëngageerde schooldirecteur bleek in oktober doodleuk een keiharde pedofiel te steken.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  04-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iran, Pakistan, Palestijnen: Trump niet langer gekke Henkie

  Iran, Pakistan, Palestijnen: Trump niet langer gekke Henkie

  4 jan 2018 René van Rijckevorsel 


  e Amerikaanse president Donald Trump wordt door de westerse media graag neergezet als een onbesuisd type dat er maar wat op los twittert en zich niks aantrekt van diplomatieke conventies. Dat mag zo zijn. Maar als je goed kijkt, wordt er dezer dagen toch iets van een strategie zichtbaar in Trumps buitenlandpolitiek.
  Die strategie zou kunnen zijn: de macht van verstandige krachten in de islamitische wereld vergroten, die niks op hebben met boze ayatollahs, terroristenondersteuners, haatpredikers en vlagverbranders die nu beeld en beleid in veel islamitische landen bepalen.
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme, moslim-antisemitisme

  Frankrijk onderwerpt zich aan terrorisme, moslim-antisemitisme

  door Guy Millière  •  3 Januari 2018


  Luc Ravel, aartsbisschop van Straatsburg, zei onlangs dat de Franse politieke leiders weten dat er een vervanging van de bevolking in beweging is die snel veel ernstiger gevolgen zal hebben dan we vandaag al hebben. (Afbeeldingsbron: Peter Potrowl/Wikimedia Commons)

  • In Frankrijk werden sinds 2012 meer dan 250 mensen gedood door het islamitische terrorisme - meer dan in alle andere Europese landen samen.

  • Geen enkel ander land in Europa heeft zoveel aanvallen tegen Joden ervaren. Frankrijk is een land waar Joden worden vermoord omdat zij Joden zijn.
   Meer lezen op:
   gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leids VVD-raadslid loopt oudejaarsnacht mee met politie, is getuige van ziek geweld tegen agent

  Leids VVD-raadslid loopt oudejaarsnacht mee met politie, is getuige van ziek geweld tegen agent

  'We zien D. op de grond liggen met zijn been in een rare hoek'


  “Als we komen aanrijden zien we dat er een vechtpartij aan de gang is. D. en N. stuiven erop af en vergeten in de drukte de schuifdeur van de bus voor me te openen. Ik zit opgesloten en kan niets doen terwijl de groep uitelkaar stuift. Mijn blik volgt N. die achter een man aangaat die een mep uitdeelt. Opeens zie ik haar stoppen en omdraaien. Tegelijkertijd hoor ik een pijnkreet van D. die door merg en been gaat. Ik zie hem niet meer.

  Machteloos bons ik tegen het pantserglas van de bus. N. vliegt om de bus heen en we zien D. op de grond liggen met zijn been in een rare hoek. Ze staat er even alleen voor. Om haar heen staan dronken feestgangers, haar maatje ligt uitgeschakeld op de grond. Ze stelt haar collega gerust dat er geen open botbreuk is door ter plekke zijn broek open te knippen. Ondanks de verschrikkelijk pijn kan D. een signalement geven van de persoon die hem onderuit trapte toen hij uit de bus stapte.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

  Verbijstering in Rome: Somaliër dringt bevallingskamer binnen en randt barende vrouw aan

  Karen Van Eyken   3 Jan 2018


  Een Somaliër die zich had vermomd als verpleger, glipte op oudejaarsdag de kraamafdeling van het Sant’Eugenio ziekenhuis in Rome binnen. Daar randde hij een vrouw aan die op het punt stond om een kind op de wereld te zetten.

  Volgens de getuigenis van het 43-jarige slachtoffer drong de man de kamer binnen toen de bevalling net op gang was gekomen. Hij begon met de vrouw te praten en betastte haar terwijl hij zichzelf bevredigde.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  03-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse vrouwen doen hoofddoek af uit protest

  Iraanse vrouwen doen hoofddoek af uit protest

  In Iran zijn vrouwen sinds 1979 verplicht om een hijab, een Islamitische hoofddoek, te dragen. Doen ze dat niet, dan worden ze beboet of gearresteerd. Vorig jaar overkwam dat 3,6 miljoen 'ongepast geklede' Iraanse vrouwen.

  De Iraanse journaliste Masih Alinejad komt op voor de vrijheid van deze dames. Ze heeft de Facebookpagina My Stealthy Freedom (mijn heimelijke vrijheid) opgericht, waarop ze foto's met en zonder hoofddoek plaatst. "Mijn moeder wil bewust een hoofddoek dragen, maar ik niet. Iran zou voor ons beiden moeten zijn", aldus Alinejad.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoektocht naar de menselijke maat

  Zoektocht naar de menselijke maat


  Foto: Pim Fortuyn - Screenshot VPRO-interview 28 januari 2002

  Wie wil begrijpen wat een politicus drijft moet de boeken of artikelen lezen die hij schreef vóórdat hij partijpolitiek aan de weg ging timmeren. Helaas doet vrijwel niemand dat. Voorstanders niet en tegenstanders ook niet. Ze laten dat achterwege op grond van vooroordelen.

  Ze denken het niet nodig te hebben om de politicus in kwestie te steunen of juist af te wijzen. Zo’n politicus was Pim Fortuyn en is Thierry Baudet. Beiden werden en worden vereerd én verguisd door vóór- en tégenstanders die hun eerdere geschriften nooit gelezen hebben.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  02-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man

  Groene elite zet in 2018 volgende stap naar afbraak welvaart gewone man


  De linksgroen-liberale elite maakt heel handig gebruik van de onkunde, onbenulligheid en slaafse volgzaamheid van dit soort actiegroepen, om de gewone man zover te krijgen zijn welvaart en toekomst op te geven voor een in realiteit niet-bestaand CO2/klimaatprobleem. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Naast een opkomende EU-superstaat met nog meer massa immigratie en islamisering is er nog een ander groot gevaar dat ons in 2018 bedreigt: de groene elite, die inmiddels ook een voormalige rechtse partij als de VVD in zijn greep heeft gekregen. Dit jaar worden namelijk de volgende grote stappen gezet om de welvaart van de burgers, de gewone man, u en ik, uit te hollen en uiteindelijk compleet af te breken – en dat onder het mom van de grootste wetenschappelijke en financiële hoax die ooit werd verzonnen: door mensen veroorzaakte ‘global warming’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noch “erfschuld” noch plicht tot “verantwoordelijkheid”

  Noch “erfschuld” noch plicht tot “verantwoordelijkheid”

  Moslims in Berlijn steken een Israëlische vlag in brand.

  Screenshot_223
  (Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

  Sinds onlangs in Berlijn symbolen van de staat Israël openlijk in brand werden gestoken, heerst er in de politieke klasse en de conformistische media een evenzo grote als hypocriete opwinding over “toenemend antisemitisme” in Duitsland. De Duitse president Steinmeier jammert: “Daarvan ben ik geschrokken en ik schaam me ervoor.” Daarvoor hadden bondskanselier Merkel en allerlei toppolitici zich hierover op gelijksoortige wijze uitgelaten. Niemand van hen heeft echter duidelijk gemaakt waar dit “toenemend antisemitisme” vandaan komt. Dat heeft natuurlijke redenen, echter geen goede.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REACTIE OP NIEUWJAARSWENS RUTTE!

  REACTIE OP NIEUWJAARSWENS RUTTE!

  Schokkend: in Nederland vijf keer zoveel criminaliteit als aan burgers wordt wijsgemaakt!

  ‘Kwetsbare wijken dreigen in handen van georganiseerde misdaad te vallen’

  Het kabinet en minister van Justitie Ard van der Steur (VVD) spiegelen de burgers een veel rooskleuriger beeld voor van de criminaliteit in Nederland dan in werkelijkheid het geval is. De werkelijke criminaliteit in Nederland is zelfs vijf keer groter dan uit de officiële cijfers blijkt.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • cialis cost alime alime (Jugevat)
      op Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten
 • viagra vs cialis vs levitra chart tib (WilliamDug)
      op Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten
 • long term side effects of cialis tib (WilliamDug)
      op Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten
 • walmart pharmacy cialis prices tib (WilliamDug)
      op Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten
 • cialis mailed to home tib (WilliamDug)
      op Wie moskeeën zaait, zal terreur oogsten

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!