Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bijouke
    blog.seniorennet.be/bijouke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel criminelen onder asielzoekers in Duitsland

    Veel criminelen onder asielzoekers in Duitsland

     Merkel en Altmaier

      Duitsland, 22 juni 2018                                         

    Merkel en Altmaier
    Onder de anderhalf miljoen vluchtelingen in Duitsland bevinden zich heel wat criminelen, die oorlogsmisdaden pleegden. Het gaat om IS-jihadisten en om Taliban-soldaten. Ook andere misdadigers melden zich bij het federale instituut voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF). 

    Moordenaar mag blijven wegens vervolging in eigen land 
    De Duitse media publiceerden over een Eritreeër die vertelde dat hij ’gedwongen werd om mensen te martelen’. Uit Bangladesh verscheen een man die in zijn thuisland tot 85 jaar cel vanwege moord is veroordeeld.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Media liegen opnieuw: Scheiden migrantenkinderen gebeurde juist onder Obama

    Media liegen opnieuw: Scheiden migrantenkinderen gebeurde juist onder Obama

    Foto van jongetje in kooitje als gevolg van Trumps beleid blijkt nepnieuws

     
    Probleempje: dit gebeurde juist onder Obama. Waarom protesteerden jullie toen niet? (Afbeelding: Getty Images (7)).

    De Westerse massamedia hebben de afgelopen week weer een nieuw stokpaardje vastgegrepen om de Amerikaanse president Donald Trump te ‘bashen’, deze keer met de inmiddels bewezen leugen dat Trump de opdracht zou gegeven om migrantenkinderen van hun ouders te scheiden. De waarheid: het was de regering Obama die dit al deed met het Alien Transfer Exit Program. Het enige wat de regering Trump deed was het bestaande programma handhaven, behalve het van elkaar scheiden van gezinsleden over vele duizenden kilometers, wat juist minder vaak werd gedaan.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    22-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overbevolking, dat is het echte probleem

    De overbevolking, dat is het echte probleem

    Overbevolking
    Dat de klimaatcrisis en de kredietcrisis het ongelijk van rechts hebben aangetoond, zoals je in linkse kringen wel hoort, is een uit de lucht gegrepen stelling. Het is een smoes om het niet over overbevolking te hoeven hebben.

    De twee problemen hebben weinig met elkaar van doen. De kredietcrisis is een gevolg van een gebrek aan orde in het geldverkeer en de klimaatcrisis is een gevolg van de wereldoverbevolking. Wie de economie serieus kent, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de wereldproductie in hoofdzaak dient om de wereldbevolking in leven te houden.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-terreurbaas belde media om niet over onthoofding door Nederlander te berichten
    Anti-terreurbaas belde media om niet over onthoofding door Nederlander te berichten

    22-06-2018 Harald Doornbos


    Gerenommeerd journalist Harald Doornbos heeft gisteren via Twitter laten weten dat hij via een bron van informatie is voorzien die NCTV-baas Dick Schoof ernstig in verlegenheid moet brengen. Schoof zou als reactie op een tweet, over Khalid K. die een afgesneden hoofd omhoog houdt, actief de 'grotere media' hebben benaderd met het verzoek "om dit niet te groot te maken."
    Meer lezen op:
    terreurnieuws.com



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

    Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

     

    asscherpvda-15maart

    Foto: Lodewijk Asscher spreekt een teleurgestelde meute PvdA'ers toe na de desastreuze verkiezingsuitslag in 2017. Bron: Screenshot RTL Nieuws.

    De PvdA doet wederom een gooi naar politieke relevantie en, omdat ze totaal geen introspectie vertonen, gaat het natuurlijk weer faliekant mis! Ze komen op de proppen met een 10-punten migratieaanpak. Let’s see:

    Asscher stelt dat er zo’n 60 miljoen vluchtelingen zijn die binnen de kortste keren richting Europa willen reizen. Zij vluchten voor oorlog, klimaatverandering of armoede. In plaats van ze de toegang te weigeren wil de PvdA ‘de achterliggende oorzaken’ aanpakken. Meneer stelt dan ook in punt 1 een ‘Marshallplan voor Afrika’ voor. Zeg maar ontwikkelingshulp op steroïden maar nu écht. We tellen verder:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld voor valse verklaring over doodsoorzaak van baby

    Geld voor valse verklaring over doodsoorzaak van baby

    donderdag 21 juni 2018 |  Ryan Jones



    Herinnert u zich nog die negen maanden oude baby, Layla Ghandour, die vorige maand in Gaza is omgekomen, naar verluidt na het inademen van traangas dat door Israëlische soldaten was afgevuurd op Palestijnse demonstranten?

    De neef van het meisje zorgde eind vorige maand voor een verrassing: ze was toch niet het slachtoffer van het harteloze Israëlische geweld, en haar ouders hadden geld ontvangen om rond te bazuinen dat traangas de doodsoorzaak was.
    Meer lezen op:
    israeltoday.nl


    21-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oil for Immigration

    Oil for Immigration

    Door Pamela Hemelrijk 18 december 2005

    Afbeeldingsresultaat voor pamela hemelrijk

    Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

    Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.
    Meer lezen op:
    meervrijheid.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

    Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

    Regering Obama vervolgde tussen 2010 en 2016 bijna 500.000 illegalen, waarbij families werden gescheiden


    Update: lees dit verslag uit 2014, van het betrouwbare VOX.com, waaruit duidelijk wordt hoe harteloos Obama met Mexicaanse kinderen omging.

    Hartverscheurende beelden van kinderen die van hun ouders worden gescheiden. Kinderen in kooien, hun ouders opgesloten als beesten. Huilende BN’ers die boos Twitteren en oproepen kaartjes te sturen naar Mark Rutte. Gruwelijke taferelen kortom. En dat is allemaal de schuld van die gemene Satan POTUS Trump!
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl




    20-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert

    Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

    Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

    Screenshot_74

    (Door: Tommy Robinson – Vertaling: Collin McMahon)

    Tommy Robinson heeft een brief geschreven aan Raheem Kassam, de redacteur van “Breitbart London” en bedankt daarin o.a. Geert Wilders van de PVV en Petr Bystron van de AfD, die hem asiel in Duitsland had aangeboden:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt

    BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt


    Lieve Georgina,

    Wat ontzettend fijn dat jij het opneemt voor de zielige kindertjes en wanhopige Mexicaanse moeders die die vreselijke proleet van een Donald Trump aan de Amerikaanse grens hoogstpersoonlijk uit elkaar staat te trekken.

    Íemand moet deze misstand aan de kaak stellen en het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt.

    Ik ga straks koffie drinken bij mijn broer Jan, die advies nodig heeft over de vijverplanten, en dan weet ik het alweer.

    “Waarom horen we Georgina Verbaan nooit over die duizenden kinderen die in Engelse plaatsen jarenlang gruwelijk zijn misbruikt door moslimsbendes? Is haar Engels zo beroerd dat ze ‘grooming gangs’ niet kan uitspreken ofzo?”
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    19-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

    Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

    Door Max Joling  18-6-2018

    Klik om te vergroten

    De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

    Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.
    Meer lezen op:
    almere-nieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
    Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
    Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

    Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

     

    Schermafbeelding-2016-06-03-om-07.54.04
    Foto: NOS-presentatrice Dionne Stax met een Palestijnse blouse aan. Bron: Screenshot NOS

    De Staatsomroep kan het weer niet laten om onwaarheden te spreken over onze enige werkelijke bondgenoot in het Midden-Oosten. De Joodse staat wordt verweten te pleiten voor de vernietiging van aartsvijand Iran. Hetgeen nooit gebeurd is.

    Bravo, NOS. Jullie hebben Israël weer eens weggezet als een moordlustig tuigland dat de hele wereld komt intimideren met macht, geld en wapens. In een artikel over een knotsgekke oud-minister die voor Iran bespioneerde, meldde de Staatsomroep vandaag namelijk ook even een leugentje over Israël – het land zou geregeld dreigen met de vernietiging van Iran, zo schrijft een journalist op kosten van de belastingbetaler doodleuk op:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villabezitters – met behoud van bijstand

    Villabezitters – met behoud van bijstand

    Linda Otter 18-6-2018

    Turkse Nederlanders pronken in Turkije met mooie huizen en auto’s, ook als ze een uitkering hebben. Dat ze deze zondag, 24 juni, ook nog op Erdogan stemmen, stoort veel autochtonen. ‘Wij zouden graag met ze ruilen.’

    Bij het plaatselijke café in Adayazi sopt de uitbater de tafeltjes. Aan weerszijden van de ongeplaveide straat zitten een stuk of vijftien mannen aan tafeltjes te kaarten, terwijl ze argwanende blikken werpen op de buitenlandse bezoeker. ‘Ze zijn bang dat je een spion bent,’ zegt Ahmet Ozçelik (54), een Turk die jarenlang in Duitsland heeft gewerkt. ‘Ik weet zeker dat ze straks bij mij verhaal komen halen. Ze zijn bang dat ik vertel wie fraude pleegt en dat ze dan alles moeten terugbetalen met een boete.’
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl




    18-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets
    Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets

    Ruim 3000 migranten zijn zo vaak voor hun inburgeringsexamen gezakt, dat ze ontheffing ervan hebben gekregen. Dat zakken heeft geen gevolgen voor hun verblijfsvergunning, ze kunnen in Nederland blijven.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen

    Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen


    17-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

    Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

    Screenshot_21
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Wie of wat zijn de AfD-aanhangers? En waarom is hun partij zo succesvol? Voor links-liberale journalisten en politici schijnt dit een raadsel te zijn. Dat toont aan hoe wereldvreemd ze zijn geworden.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump’s daverende succes in Singapore

    Trump’s daverende succes in Singapore

    Noord-Korea kan geen kant meer op, behalve de goede

    Titelfoto: Ondertekening van de Declaration of Friendship door Donald Trump en Kim Jong-un. Screenshot door redactie OpinieZ van beeldmateriaal Whitehouse.gov (CC0)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

    Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

    Marokkaan moet minstens 12 jaar in de gevangenis doorbrengen


    De Marokkaanse asielzoeker die in Finland twee mensen doodstak en er acht verwondde, is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De destijds 22-jarige Abderrahman Bouanane stak  om zich heen op een plein in de stad Turku. Hij had vorig jaar al een bekentenis afgelegd.

    Eerste terreuraanslag in Finland

    De steekpartij wordt gezien als de eerste terreuraanslag in de Finse geschiedenis. Agenten schoten de afgewezen asielzoeker uiteindelijk in zijn been. Hij zei later zichzelf te zien als een strijder voor terreurgroep ISIS, hoewel die organisatie de aanslag nooit heeft opgeëist. Uit onderzoek bleek dat Bouanane ook ouder was dan hij zichzelf had voorgedaan. Hij was ten tijde van de aanslag geen 18, maar zou eigenlijk al 22 jaar oud zijn geweest.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!