Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ikke1
    blog.seniorennet.be/ikke1
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Morgen Zondag 24 Oct. ga ik weer eens een weekje naar Israël en natuurlijk ook naar Jeruzalem.
    Heerlijk om daar te zijn, kun je lijfelijk meemaken hoe we steeds een verkeerd beeld voorgeschoteld krijgen van de staatsomroep
    Deze week dus geen berichten.
    Een fijne week allemaal.
    Groeten
    Harrie

    22-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa krijgt door dat multiculturele samenleving totaal is mislukt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Europa krijgt door dat multiculturele samenleving totaal is mislukt

    Eén blik over de grenzen leert dat deze mannen beslist géén grapjes maken, zoals velen nog steeds schijnen te denken.
     
    De Duitse bondskanselier Angela Merkel is de eerste zittende Europese leider die hardop heeft durven zeggen dat de multiculturele samenleving is mislukt, ook al haastte ze zich om deze pijnlijke waarheid te 'balanceren' met politiek correcte lippendienst door te beweren dat de islam een onderdeel is van het moderne Duitsland. Hét grote probleem dat ze, net zoals de progressieve linkse gevestige orde, nog steeds niet wil erkennen is dat de liefde voor de islam niet wederzijds is, en dat de islam géén onderdeel wil zijn van het moderne Duitsland, noch van het moderne Nederland, noch van heel Europa. De islam wil blijven wat het is: de islam, en dat betekent automatisch verplichte onderwerping van alle anderen
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerechtshof gispt optreden advocaten
    Gerechtshof gispt optreden advocaten

    GER STRUIK - 21 OKTOBER 2010


    Uiteraard gaat het hier over het optreden van de advocaten van de klagers in de zaak tegen Geert Wilders

    STRIKT VERTROUWELIJK

    Amsterdam, 20 oktober 2010

    De Deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten,
    De weledelgestrenge heer mr. G.J. Kemper,
    Postbus 57590
    1040 BL Amsterdam

    Amice,

    Mede namens mijn collegae, mr. J.P. Splint en mr. F.A. Hartsuiker, voel ik me genoopt het volgende onder je aandacht te brengen.

    De strafzaak tegen de heer Wilders is van grote maatschappelijke importantie. Tot ver over de grenzen zijn de ogen van de media en het publiek op deze rechtszaak gericht. Het moest een modelproces worden en er mocht eigenlijk niets fout gaan. Welaan, er is al veel te veel fout gegaan. Het proces is op de zesde dag zelfs afgegleden naar het niveau van een André van Duin Show.
    meer lezen op:
    het vrije volk


    21-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schalken, raadsheer
    Schalken, raadsheer

    Arabist_jansen

    Voor maandagavond 3 mei 2010 nodigde de activist Bertus Hendriks me te eten uit. Bertus is de ziel van het Palestina-comité. Ik ken hem al sinds 1963. Niemand kan zo mooi over het leed van de Palestijnen vertellen als Bertus. Boven een handvol glazen bier heeft Bertus me ooit uitgelegd dat het Palestijnse probleem hem eigenlijk niet zo veel kan schelen. Het gaat er om, legde hij me uit, want ik ben een ‘burgerlijk element van een voorbije generatie’, om via het lot der Palestijnen de mondiale structuren van uitbuiting bloot te leggen. Kortom, een goede vriend van wie je een eetuitnodiging niet in de wind slaat.
    Meer lezen op:
    hoei boei


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale media erkennen dat ze het publiek jarenlang hebben misleid over Gaza

    Internationale media erkennen dat ze het publiek jarenlang hebben misleid over Gaza

    17 juli 2010. De opening van een hypermoderne supermarkt in Gaza slaat de wereld stom van verbazing. Als er dan toch geen bouwmaterialen worden toegelaten in Gaza, hoe en waarvan werd deze supermarkt dan gebouwd? Wie houdt wie voor de gek?

    Sinds de opening van een hypermoderne supermarkt in Gaza werd onthuld aan het Israëlische en internationale publiek op 17 juli 2010, lijkt een nog steeds groeiende menigte eindelijk te beseffen dat men ons al die tijd heeft voorgelogen over de werkelijke leefomstandigheden in de Gazastrook.

    Journalist Tom Gross was één van de eerste die er een kritische kijk op gaf op zijn MidEast Media Analysis blog.

    Meer lezen op:
    brabosh.com


    20-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland eindelijk verlost van de doem van het racisme?

    Nederland eindelijk verlost van de doem van het racisme?

    Met de uitspraak van het Amsterdamse gerechtshof in het vooruitzicht, en daarop vooruitlopend de eis van het OM tot volledige vrijspraak inzake alle aanklachten tegen Geert Wilders, lijkt een eind te komen aan het morele cordon sanitaire dat rondom de islamkritiek opgeworpen werd. Hoger dan de afscheidingsmuur die Israël van terrorisme moet vrijwaren, lag er jarenlang een IJzeren Gordijn rondom de islam. Onder de doem tot het selecte gezelschap van racisten, islamofoben, xenofoben en fascisten gerangschikt te worden wanneer men zich aan islamkritiek waagde, moesten islamcritici op de knieën door het mulle zand om met de morele zweep een geestelijke kastijding te ondergaan. Hoewel religiekritiek al sinds mensenheugenis een normatief verschijnsel binnen de in het Westen algemeen heersende vrijheid van meningsuiting is, werd met de opkomst van de islam in ons land deze vorm van vrijheid beknot met een ethisch taboereflex.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    19-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luisterde Bolkestein niet, begreep hij niet of durfde hij niet?

    Luisterde Bolkestein niet, begreep hij niet of durfde hij niet?


    Met interesse heb ik naar Buitenhof gekeken, zondagmorgen 17 oktober. Het meest fascineerde mij het gesprek tussen Naema Tahir en Frits Bolkestein. Ik was onder de indruk van het uitstekende verhaal van Naema Tahir, waarin zij het lef had om te beschrijven wat het probleem is met de Islam in Nederland. Met verbazing heb ik daarna geluisterd naar Frits Bolkestein. Had hij niet goed geluisterd naar wat mevrouw Tahir allemaal inbracht? Of had hij het niet begrepen? Of kon hij niet loskomen van de politieke correctheid die de oude politiek zo ontzettend lang in haar greep heeft gehouden?

    Clairy Polak deed zoals gewoonlijk het vraaggesprek.

    meer lezen op:
    liberalemedia

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denkfout
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Denkfout

    Door Paul Lensink • 15.10.10 • 15 reacties

     
    De wereldvreemheid van GroenLinks is weer eens mooi geïllustreerd door de volgende uitspraak van Femke Halsema: ‘Godsdienstvrijheid is een individueel recht’.

    Ze deed de uitspraak vorige week, tijdens een toespraak in de Jacobikerk in  Utrecht. Uiteraard stond haar hele toespraak in het teken van het aantonen hoe schandelijk en schadelijk het gedachtegoed van Geert Wilders is.
    meer lezen op:
    binnenlands bestuur


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse nationaliteit niet vergelijkbaar met Turkse

    Zweedse nationaliteit niet vergelijkbaar met Turkse

    Een dubbele nationaliteit is problematisch als het andere land verregaande plichten oplegt aan wie zijn nationaliteit heeft. Daarom is een Turkse nationaliteit voor een staatssecretaris wel problematisch. En een Zweedse niet

    Veldhuijzen van Zanten is naast Nederlands ook Zweeds Veldhuijzen van Zanten is naast Nederlands ook Zweeds

    Geert Wilders (PVV) gaat staatssecretaris Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner (CDA) vragen om afstand te doen van haar Zweedse nationaliteit. Dat is een logisch vervolg op een standpunt dat Wilders in 2007 innam bij het debat over de staatssecretarissen Nebahat Albayrak en Ahmed Aboutaleb. Wilders eiste toen het aftreden van deze PvdA’ers vanwege hun Turkse en Marokkaanse nationaliteit.


    meer lezen op:
    elsevier


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taliban chanteren Nederland

    Taliban chanteren Nederland

    In een telefonisch interview met de Volkskrant heeft haatbaard-woordvoerder Zabiullah Majuhed gedreigd aanslagen in Nederland te plegen als Rutte-I ‘anti-islambeleid’ ten uitvoer brengt. Zijn betoog was doorspekt met dubieuze ‘als…dan…’-dreigementen. Nederland moet bang worden, beste mensen. Job Cohen zou kisten thee hebben ingekocht. Gelukkig zit er nu een rechts kabinet dat dergelijke dreigementen geen moment serieus neemt. Hopelijk houdt Rutte zelfs de mogelijkheid open voor een nieuwe missie naar Afghanistan.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    18-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Pas op. Moslims willen jullie knechten'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wilders-getuige Wafa Sultan: 'Pas op. Moslims willen jullie knechten'


    or Arthur Legger   |  11 Oktober 2010 - 08:46  | 


    Van de achttien deskundigen die Geert Wilders wilde oproepen als getuigen in zijn haatzaaiproces, werden er slechts drie door de onderzoeksrechter gehoord: de arabisten Hans Jansen en Simon Admiraal en de Syrisch-Amerikaanse psychiater Wafa Sultan (52). Wie is deze vrouw, die Syrië in 1989 verliet vanwege de corrupte regering en de onvrijheid die ze in het islamitische land ervoer? HP/De Tijd sprak Sultan in juni op een geheime locatie in Den Haag, aan de vooravond van haar getuigenverklaring. "Als het op het strijden tegen de islam aankomt, kun je niet radicaal genoeg zijn."

    In haar nieuwe woonplaats Los Angeles schrijft Sultan anti-islamcolumns. Ze werd in één klap beroemd en berucht na haar spijkerharde kritiek op de islam, in februari 2006, live op de televisiezender Al-Jazeera. Haar boek A God Who Hates vergrootte haar bekendheid nog.

    meer lezen op:
    HP de tijd


    15-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid betaalt beveiliging joodse instanties

    Zuid betaalt beveiliging joodse instanties

    De nieuwe synagoge van de Liberaal Joodse Gemeente aan de Zuidelijke Wandelweg in Amsterdam-Zuid. Foto ANP
    AMSTERDAM - Zuid gaat als eerste stadsdeel een deel van de beveiligingskosten van ernstig bedreigde joodse instellingen op zich nemen. Het stadsdeelbestuur stelt daar jaarlijks 135.000 euro voor beschikbaar.

    ''Het hoort bij het zijn van een goede huisvader,'' zegt stadsdeelvoorzitter Paul Slettenhaar. Het bestuur (VVD, PvdA en D66) is tot het besluit gekomen na een ronde langs 'ernstig en veelvuldig bedreigde instellingen'. Volgens Slettenhaar gaat het in Zuid vrijwel altijd om joodse instellingen.
    Meer lezen op:
    het parool

    14-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=12268
    Oplichter Pechtold

    DANIEL TEEBOOM - 14 OKTOBER 2010


    De werkelijkheid ziet er ietsjes anders uit.

    Alexander Pechthold sprak tijdens de jaarlijkse Abel J. Herzberg lezing zijn waardering uit voor Ken Livingstone. De voormalig burgemeester van London zou een polariserend debat na de aanslagen van 7 juli 2005 hebben weten te vermijden. In plaats daarvan stuurde hij aan op harmonie.

    De werkelijkheid ziet er ietsjes anders uit. Deze man die Pechtold zo bewondert werd veroordeeld om 4 weken uit zijn functie als burgemeester te worden gezet vanwege een antisemitische tirade tegen journalist Oliver Feingold van de Evening Standard. Feingold had Livingstone bij het verlaten van een feestje gevraagd hoe de avond was bevallen. Het feestje werd gegeven door een kennis van Livingstone, die vierde dat hij 20 jaar geleden uit de kast was gekomen. Omdat de Evening Standard een conservatief blad is, schold de burgemeester van London Oliver Feingold uit voor Duitse oorlogsmisdadiger. Toen Feingold hem vertelde dat hij joods is, schold Livingstone hem uit voor concentratiekamp bewaker
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    11-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffers eerwraak vaak misbruikt door familie

    Slachtoffers eerwraak vaak misbruikt door familie

    Karin Sitalsing − 11/10/10, 06:33
    © Colourbox

    AMSTERDAM - Seksueel misbruik komt veel vaker voor bij slachtoffers van eergerelateerd geweld dan gedacht. Dat is een van de opvallendste conclusies van onderzoek van hulpverleningsorganisatie Fier Fryslân.

    Van de 89 vrouwen die Fier Fryslân tussen januari 2008 en maart 2010 opving, zijn er 45 seksueel misbruikt door familieleden - soms door meerdere.
    Meer lezen op:
    de volkskrant

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Ferrier (CDA): Felicitaties aan Bouterse

    Kathleen Ferrier (CDA): Felicitaties aan Bouterse

    27 mei 2010 Door Leendert Bos

    Kathleen Ferrier
    'De partij van Bouterse heeft gewonnen. Ze hebben heel goed campagne gevoerd. Dat is winst en daar feliciteer ik ze mee.' Terwijl de meeste politici terughoudend reageren op de winst van de megacombinatie van Bouterse, feliciteerde CDA-Kamerlid Kathleen Ferrier de NDP-leider donderdagmorgen in het radio-1 programma Dit Is De Dag expliciet met de winst.
    Meer lezen op:
    e.o.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema: Links moet kritischer zijn over islam

    Femke Halsema: Links moet kritischer zijn over islam

    maandag 11 oktober 2010

    Progressieven moeten zich duidelijker durven uitspreken tegen de islam, net zoals ze dat doen tegen het christendom. Duizenden moslima's in Nederland hebben te weinig bewegingsvrijheid vanwege 'dwingend islamitisch gezag'.
    Dat heeft Femke Halsema (GroenLinks) gezegd in een lezing in Utrecht over godsdienstvrijheid, afgelopen zaterdag.
    Halsema: Links moet kritiek durven uiten op islam Halsema: Links moet kritiek durven uiten op islam
    'De hartstocht die wij aan de dag leggen om praktiserende homoseksuelen toegang te geven tot het reformatorisch onderwijs en SGP-vrouwen tot de Kamer, moeten wij ook tentoonspreiden om islamitische homo’s en vrouwen hun vrije keuze te laten maken,' aldus Halsema.
    Meer lezen op:
    elsevier


    05-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Hallo beste mensen.

    Ik zit al vanaf Zondag op Mallorca
    Mijn verbinding is meestal erg slecht daarom deze week waarschijnlijk geen nieuwe berichten
    10 Oct ben ik helaas weer terug het is hier echt fantastisch
    Het lijkt wel of alle problemen hier niet bestaan
    Groeten van Harrie

    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven ton (!) springstof gesmokkeld - en geen journalist die erover bericht

    Zeven ton (!) springstof gesmokkeld – en geen journalist die erover bericht

    29 Sep 2010 | Door E.J.Bron |

    15178040Voelt u zich door de gevestigde media waarachtig en veelomvattend geïnformeerd? Dan kunt u nu beter niet verder lezen. Anders zou uw wereldbeeld wel eens aan ’t wankelen gebracht kunnen worden. Een week geleden werd zeven ton van een tussen melkpoeder verstopte uiterst explosieve springstof (hexogeen/RDX/cycloniet) gevonden. Geproduceerd in de Islamitische Republiek Iran. Plaats van bestemming: vermoedelijk Syrië. Uitgeladen in Italië. En in werkelijkheid bestemd voor een onvoorstelbare terreuraanslag in Europa. Verslaggeving in de media: nul.

    Hexogeen (ook wel RDX of cyloniet genoemd) behoort tot de krachtigste springstoffen ter wereld. Omdat de vooral militair gebruikte substantie extreem gevaarlijk is, wordt hij meestal vermengd met was of kneedbare massa en daarna meestal als plastic springstof (bijv. als ”Semtex”) gebruikt. Met een handvol hexogeen kun je moeiteloos enkele mensen de lucht injagen. Dat hebben bijvoorbeeld de Italiaanse officieren van justitie Giovanni Falcone en Paolo Borsellino moeten ervaren, die in 1992 met hexogeen de lucht in werden gejaagd.
    Meer lezen op:
    amsterdampost


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Mak doet er nog een schepje bovenop.

    Geert Mak doet er nog een schepje bovenop.

    september 29, 2010 door boilingpoints

    Waarde lezers,

    Wat word ik toch kotsmisselijk van Geert.  Als ik dat portret zie, krijg ik al braakneigingen. Ik heb het natuurlijk over Geert Mak. Dit is nu het type ‘Goedmensch’ waar we er al veel te veel van hebben. Mak wil dat de internationale gemeenschap optreedt tegen Nederland vanwege het aanstaande CDA-VVD-kabinet waaraan de PVV van Geert Wilders gedoogsteun verleent.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Arabist Jansen bij boekpresentatie Martin Bosma

    Toespraak Arabist Jansen bij boekpresentatie Martin Bosma

    Boek_bosma_01

    [Bij de foto: Jansen schudt Mickel Aziz de hand. Tramconducteur Aziz nam 't derde exemplaar van “De Schijn-élite van de valsemunters” in ontvangst.]

    Toespraak Hans Jansen bij boekpresentatie “De Schijn-élite van de valsemunters” van Martin Bosma, 29 september 2010, Oude Zaal van de tweede Kamer, Binnenhof, Den Haag.

    Voor mijn informatie ben ik grotendeels afhankelijk van de staatsomroep, dus misschien zit ik er helemaal naast, maar als ik het goed begrepen heb, was het gisteren, dinsdag 28 oktober 2010, voor Nederland D-Day. Er zal nog veel strijd volgen op D-Day, mogelijk zelfs de rivers of blood die Enoch Powell voorspeld heeft, maar het keerpunt in deze strijd ligt op dit mooie moment één dag achter ons.
    Meer lezen op:
    hoei boei



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!