Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vlaaitje
    blog.seniorennet.be/vlaaitj
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven ton (!) springstof gesmokkeld - en geen journalist die erover bericht

    Zeven ton (!) springstof gesmokkeld – en geen journalist die erover bericht

    29 Sep 2010 | Door E.J.Bron |

    15178040Voelt u zich door de gevestigde media waarachtig en veelomvattend geïnformeerd? Dan kunt u nu beter niet verder lezen. Anders zou uw wereldbeeld wel eens aan ’t wankelen gebracht kunnen worden. Een week geleden werd zeven ton van een tussen melkpoeder verstopte uiterst explosieve springstof (hexogeen/RDX/cycloniet) gevonden. Geproduceerd in de Islamitische Republiek Iran. Plaats van bestemming: vermoedelijk Syrië. Uitgeladen in Italië. En in werkelijkheid bestemd voor een onvoorstelbare terreuraanslag in Europa. Verslaggeving in de media: nul.

    Hexogeen (ook wel RDX of cyloniet genoemd) behoort tot de krachtigste springstoffen ter wereld. Omdat de vooral militair gebruikte substantie extreem gevaarlijk is, wordt hij meestal vermengd met was of kneedbare massa en daarna meestal als plastic springstof (bijv. als ”Semtex”) gebruikt. Met een handvol hexogeen kun je moeiteloos enkele mensen de lucht injagen. Dat hebben bijvoorbeeld de Italiaanse officieren van justitie Giovanni Falcone en Paolo Borsellino moeten ervaren, die in 1992 met hexogeen de lucht in werden gejaagd.
    Meer lezen op:
    amsterdampost


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geert Mak doet er nog een schepje bovenop.

    Geert Mak doet er nog een schepje bovenop.

    september 29, 2010 door boilingpoints

    Waarde lezers,

    Wat word ik toch kotsmisselijk van Geert.  Als ik dat portret zie, krijg ik al braakneigingen. Ik heb het natuurlijk over Geert Mak. Dit is nu het type ‘Goedmensch’ waar we er al veel te veel van hebben. Mak wil dat de internationale gemeenschap optreedt tegen Nederland vanwege het aanstaande CDA-VVD-kabinet waaraan de PVV van Geert Wilders gedoogsteun verleent.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Arabist Jansen bij boekpresentatie Martin Bosma

    Toespraak Arabist Jansen bij boekpresentatie Martin Bosma

    Boek_bosma_01

    [Bij de foto: Jansen schudt Mickel Aziz de hand. Tramconducteur Aziz nam 't derde exemplaar van “De Schijn-élite van de valsemunters” in ontvangst.]

    Toespraak Hans Jansen bij boekpresentatie “De Schijn-élite van de valsemunters” van Martin Bosma, 29 september 2010, Oude Zaal van de tweede Kamer, Binnenhof, Den Haag.

    Voor mijn informatie ben ik grotendeels afhankelijk van de staatsomroep, dus misschien zit ik er helemaal naast, maar als ik het goed begrepen heb, was het gisteren, dinsdag 28 oktober 2010, voor Nederland D-Day. Er zal nog veel strijd volgen op D-Day, mogelijk zelfs de rivers of blood die Enoch Powell voorspeld heeft, maar het keerpunt in deze strijd ligt op dit mooie moment één dag achter ons.
    Meer lezen op:
    hoei boei

    29-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toezichtmoeder moet en wil weg uit buurt

    Toezichtmoeder moet en wil weg uit buurt

    woensdag 01 september 2010 | 07:00

    Het Sirocco-team in Hatert, toen alles nog goed was.  archieffoto Do Visser/De Gelderlander

    Het Sirocco-team in Hatert, toen alles nog goed was. archieffoto Do Visser/De Gelderlander

    NIJMEGEN - Helena Pattiasina was lid van buurttoezichthoudersproject Sirocco in Hatert. Na confrontaties met hangjongeren wil ze weg uit de wijk. Maar wie helpt haar? De hele zomer is ze nauwelijks buiten geweest, zegt ze.

    „Ik kan niet meer alleen de straat op. Als ik dat toch doe, dan pakken ze me.”

    Er gingen stenen door de ruiten bij Helena Pattiasina uit de Nijmeegse wijk Hatert. Het kwam al tot een handgemeen. Ze wordt voortdurend getreiterd door een kleine groep hangjongeren, zegt ze. Ook ’s nachts.
    Meer lezen op:
    de geldelander


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een verworpene der aarde van vier ton

    Een verworpene der aarde van vier ton


    (een smile van vier ton)

    Nou, da's mooi voor Wouter Bos. Als echte verworpene der aarde gaat hij bovenbalks genormeerd voor vier euroton per jaar aan de slag bij KPMG. En wat gaat Wouter daar doen? Van het financiële dagblad,

    De accountants- en adviesorganisatie heeft zondag bekendgemaakt Wouter Bos te hebben gestrikt als partner. Bos, die als minister ABN Amro heeft opgekocht en steunpakketten voor de bancaire instellingen heeft gemaakt, zal ook als adviseur betrokken zijn bij het onderdeel van KPMG dat de financiële sector adviseert.
    Meer lezen op:
    meermetmans


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herzberglezing

    Herzberglezing

    Loor

    Sw6710 

    In de wondere wereld van Alexander Pechtold komt antisemitisme simpelweg niet voor.

    De Abel Herzberglezing, die Alexander Pechtold (D66) gisteren mocht houden in De Rode Hoed te Amsterdam, heb ik slechts gefragmenteerd tot me kunnen nemen. De lezing stond vol met niets anders dan de typische holle anti-Wilders retoriek, zoals we die van Pechtold gewend zijn.

    Na het lezen van zijn tenenkrommende betoog, is de conclusie dat alles, linksom of rechtsom, de schuld is van de boze blanke man.
    Meer lezen op:
    loor schrijft


    28-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontploffing

    Ontploffing

    Wat D66 in 45 jaar niet bereikte, krijgt Wilders voor elkaar: de ontploffing van het politieke bestel. Het CDA doet zijn uiterste best zijn aanhang nogmaals te halveren. Het loopt in die partij zelfs uit op een regelrechte godsdienstoorlog: de secretaris van de protestantse Raad van Kerken beschuldigde Maxime Verhagen inmiddels van politieke prostitutie. No less!
    Meer lezen op:
    de zwijger

    27-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop de kalifatering!

    Stop de kalifatering!

    Menigeen heeft in mei meegedaan aan ‘Draw Muhammad Day’. Maar de vrouw die het hele idee startte, de tekenares Molly Norris, moet nu haar identiteit, werk en woonplaats opgeven en . En dat allemaal door een fatwa die is uitgevaardigd door de radicale muzelman Anwar al-Anwaki uit Yemen.

    Tussen de gebeurtenissen rond Molly Norris nu en Salman Rushdie twintig jaar geleden bestaan duidelijke overeenkomsten maar ook duidelijke verschillen. De overeenkomst is uiteraard de doodsbedreiging: een ieder die iets zegt, schrijft of tekent dat een of ander middeleeuws type in Iran of Yemen niet bevalt moet levenslang voor zijn leven vrezen.
    Meer lezen op:
    artikel7


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkswijken voelen zich in de steek gelaten

    Volkswijken voelen zich in de steek gelaten

    Van onze verslaggeefster Janny Groen op 27 september '10,
    Kinderen spelen in de Utrechtse Sterrenwijk. (Joost van den Broek / de Volkskrant)

    AMSTERDAM - ‘Heftig’ noemt Sadik Harchaoui de resultaten van het onderzoek Een vreemde in eigen land dat Forum, Instituut voor Multiculturele Vraagstukken vanmiddag in Den Haag aanbiedt aan VVD Kamerlid Paul de Krom.

    Onderzoekers van het Verwey-Jonkerinstituut troffen in een aantal volkswijken niet alleen het verwachte sentiment tegen buitenlanders aan, maar bovenal een grondige afkeer van de overheid.

    Schokkend

    Directeur Hans Boutellier van het onderzoeksinstituut vindt de intensiteit van die woede ‘schokkend’. ‘De overheid wordt gezien als tegenstander en zelfs als vijand’, zegt Boutellier. De bewoners zijn ‘verweesd’, hebben het gevoel door iedereen in de steek te worden gelaten.
    Meer lezen op:
    de volkskrant


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Treurig lot voor veel moslima's'

    'Treurig lot voor veel moslima's'

    De Amsterdamse diversiteitswethouder Andrée van Es (GroenLinks). Foto ANP
    AMSTERDAM - Orthodoxe moslims mogen dan geen gevaar vormen voor de samenleving, voor moslimmeisjes en -vrouwen blijft het strenge geloof een bedreiging voor hun persoonlijke vrijheid. Dat zegt de Amsterdamse diversiteitswethouder Andrée van Es (GroenLinks).
    Meer lezen in:
    het parool

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallraf: hoofddoek is symbool van onderdrukking

    Wallraf: hoofddoek is symbool van onderdrukking

    26 Sep 2010 | Door E.J.Bron | Category: Featured

    Günter_Wallraff
    De wonderen zijn de wereld nog niet uit: een superlinkse geeft in Duitsland de toon aan bij het integratiedebat. Men kan van Günter Wallraf vinden wat men wil. Stasi-activiteiten of links-extreme opvattingen vandaag levert hij een lekkernij af, die doet denken aan de tien thesen van Ralph Giordano in ”Die Welt”.

    De ”BILD-Zeitung” heeft als kop:

    ”Günter Wallraf eist duidelijke grenzen voor islamisten”

    Wat daarna volgt, zou uit het partijprogramma van de nieuw opgerichte partij DIE FREIHEIT of uit de principeverklaring van de BURGERBEWEGING PAX EUROPA afkomstig kunnen zijn. Hier schijnt ook een linkse kip een keer een graankorrel te hebben gevonden. Wellicht heeft ook het feit geholpen, dat hij in zijn woonplaats Köln-Ehrenfeld bepaalde ervaringen heeft opgedaan.
    Meer lezen op:
    amsterdampost

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pechtold vergeet pillen

    Pechtold vergeet pillen

    Neerlands Hoop in Bange Dagen, Alexander Pechtold, heeft gistermiddag op zo’n klefknusse middag in de Rode Hoed voor eigen parochie gepreekt dat we niet moeten kiezen voor populistische politiek. Wat we wel moeten? Antisemitisme bagatelliseren natuurlijk! Dat is de weg om de tweedeling in de samenleving te overbruggen. Kan iemand even controleren of meneer Pechtold zijn pilletjes wel consequent inneemt?
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baardman verstoort kerkdienst

    Baardman verstoort kerkdienst.

    Door boilingpoints

    Landgenoten & Vlamingen,

    De Multiculturele Heilstaat eist soms zijn tol en vraagt de nodige offers. Een moslim in Den Haag schijnt al maanden kerkdiensten te verstoren. De foutbaard stapt op een gegeven moment naar voren en roept de kerkgangers op zich te bekeren tot de islam. Volgens dit ongewenste element is het Christendom een dwaalleer en hij stelt dat de islam de enige ware ‘godsdienst’ is.
    Meer lezen op:
    boilingpoints


    26-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Partijdige BBC betaalde 315.000 € om positief rapport over Israël weg te moffelen

    Partijdige BBC betaalde 315.000 € om positief rapport over Israël weg te moffelen


    Als het over Israël gaat, draait de Britse leugenfabriek op volle toeren met de BBC als speerpunt

    We ergeren ons dikwijls blauw aan de openlijke en schaamteloze propaganda die de media maken voor de Palestijnse zaak. Als er ooit een marsmannetje onze planeet zou aandoen, zou hij alleen al afgaande op de westerse media, kunnen besluiten dat er maar één conflict in de wereld is en dat is het Israëlische-PalArabische conflict. Ook de media in de Lage Landen blijken kampioenen in Israëlbashing te zijn
    Meer lezen op:
    brabosh


    25-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijke '˜vredesactivisten' verkracht, het zwijgen opgelegd door links

    Vrouwelijke ‘vredesactivisten’ verkracht, het zwijgen opgelegd door links


    Enthousiaste vrouwelijke vredesactivisten in Sheikh Jarrah, juli 2010. Hitsige Palestijnse mannen staan van op de zijlijn toe te kijken en maken hun keuze uit het vrouwvolk. Linkse organisatoren dringen er bij deze vrouwen op aan om zich meer bescheiden te kleden en een hoofddoek te dragen om hun Palestijnse ‘vrienden’ niet onnodig te provoceren. Ah ja,  het gebrek aan vrouwenrechten in de Arabische gebieden in Israël is helaas nog altijd onbespreekbaar binnen de pro-Palestijnse ‘vrede’ -beweging…
    Meer lezen op:
    brabosh


    24-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topambtenaar heeft banden met jihadistische beweging

    Topambtenaar heeft banden met jihadistische beweging

    vrijdag 24 september 2010 09:22 

    Bilal Taner houdt er radicale opvattingen op na
    De Rotterdamse topambtenaar Bilal Taner blijkt banden te hebben met Haksöz Haber, een radicaal-islamitische Turkse organisatie, die Israël- en Amerika-haat propageert en zelfmoordterroristen verheerlijkt. De partij Leefbaar Rotterdam reageert geschokt.
    Taner studeerde aan de Erasmus Universiteit en is sinds drie jaar 'senior adviseur' bij de gemeente Rotterdam.

    Dochter
    De banden tussen Taner en de omstreden organisatie kwamen aan het licht in een uitgebreide felicitatie op de website van de Turkse beweging, nadat Taners vrouw beviel van een dochter, aldus De Telegraaf vrijdag. De Rotterdamse ambtenaar wordt in de felicitaties aangesproken als 'onze broeder in Rotterdam'.
    Meer lezen op:
    elsevier

     


    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u niet mocht zien in het tv-journaal

    Wat u niet mocht zien in het tv-journaal

    De speelplaats stond die avond bomvol. Op het binnenplein hadden zich zo'n vijftig mensen verzameld. Het was niet duidelijk wie tot de school behoorde, wie ouder was en wie naar de school was gekomen om keet te schoppen. Tijdens mijn speech [ter verantwoording van het hoofddoekenverbod] vertelde ik dat ik in Jeruzalem de Al-Aqsamoskee had bezocht en daar, uit respect voor de islam, mijn schoenen had uitgetrokken en een sluier had aangedaan.

    Toen ontplofte de speelplaats. Ik had blijkbaar op heel gevoelige tenen getrapt. Ik wilde vertellen over wederkerigheid, maar ik heb mijn zin niet kunnen afmaken. Er werd geroepen, gegild…
    meer lezen op:
    lvb.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada: problemen met moslims

    Canada: problemen met moslims

    22 Sep 2010 | Door E.J.Bron | Category: Leestip!

    canada_islamHoewel Canada veel strengere immigratierichtlijnen hanteert dan bijvoorbeeld Nederland, bestaan ook daar problemen met de ware gelovigen. Wie naar Canada zou willen emigreren, moet kunnen aantonen dat hij 10.000 Canadese dollars cash bezit. Bovendien nog een kwalificatie, die het hem mogelijk maakt om aan het werk te komen en zichzelf te kunnen verzorgen. Wanneer een gezin met twee kinderen zou willen immigreren, moet het bijna 19.000 Canadese dollars bezitten.

    Welt-Online bericht nu echter dat in Canada desondanks ”de afkeer tegenover islamitische immigranten toeneemt”. Interessant is de keuze van de kop bij dit artikel. Eerst luidde deze: ”Moslims bereiden zelfs voorbeeldland Canada problemen.”
    Meer lezen in:
    amsterdampost.nl


    22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De apartheidsstaat komt er aan!

    De apartheidsstaat komt er aan!


    In de media wordt het een allochtonenkliniek genoemd, want wanneer de islam in het geding is vlucht men graag in de term allochtoon om de islamitische betrokkenheid een ietwat bij te nuanceren. Maar het door links zo beleden alles bij mekaar houden blijkt opnieuw een farce nu er in Amsterdam een kliniek voor moslims verrezen is. Het ziekenhuis Vatan geheten, gaat zich richten op moslims wier taalachterstand een ongezonde argwaan jegens algemeen opererende ziekenhuizen heeft veroorzaakt. En nu het toch over gezondheidszorg gaat, valt op dat er bij de islam een ziekelijke hang is naar religieus/etnische afzondering. Zouden autochtonen zich deze houding eigen maken dan is de kans groot dat de publiciteitsmedia bol staan van Jaap van Donselaars boetepreken over toenemende xenofobie. Alexander Pechtolds voorhoofd zou weer glanzen van opwinding tijdens een tirade over dat Nederlanders geen vreemde luchtjes op hun portiek duchten. Maar zie wie hier de xenofoben zijn en zich afzonderen van het volk waarvan ze het land kwamen bevolken om er beter van te worden.
    Meer lezen op:
    het nieuw journaal


    20-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Oplossing van Thilo Sarrazin

    De Oplossing van Thilo Sarrazin

    Hij beschrijft alleen problemen en biedt geen oplossingen. Dat is kort gezegd de jongste kritiek op de ex-Bundesbankvorstand Thilo Sarrazin, naar aanleiding van zijn spraakmakende boek "Deutschland schafft sich ab- Wie wir unser Land aufs Spiel setzen". Het bewijst dat de critici zijn boek niet eens opengeslagen hebben, want hoofdstuk 7: "Zuwanderung und Integration", heeft als ondertitel "Mehr erwarten, weniger Sarrazin bieten" (Meer eisen stellen en minder aanbieden). De naam zegt het al. In vier woorden staat hier een oplossing die het nieuwe kabinet zo als beleid kan invoeren. 

    Ik ben trouwensbegonnen  in dat boek te lezen en ik kan me zowiezo niet voorstellen dat al die Duitse schreeuwende politici, die het boek zo vreselijk vinden, het hebben gelezen. Want het is zware kost. Je moet er iets voor over hebben.
    Sarrazin begint hoofdstuk 7 met een uitvoerige beschrijving van vroegere migratiegolven en hoe in het stenen tijdperk en tijdens de Romeinse tijd reeds territoriumdrift het handelen van mensen in het algemeen en dat van bestuurders in het bijzonder heeft beinvloed. dan denk je "Komm zur Sache Mann". Maar goed, die man moet zijn ei kwijt.  

    Op een gegeven moment komt die dan met een helder inzicht. De Bundesregierung heeft namelijk in alle rapporten over immigratie, over de successen van immigratie en over het aantal werkenden onder de immigranten, alle immigranten op één grote hoop gegooid.
    Meer lezen op:
    keesje maduraatje



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!