Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maryvanpelt
    blog.seniorennet.be/maryvan
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u niet mocht zien in het tv-journaal

    Wat u niet mocht zien in het tv-journaal

    De speelplaats stond die avond bomvol. Op het binnenplein hadden zich zo'n vijftig mensen verzameld. Het was niet duidelijk wie tot de school behoorde, wie ouder was en wie naar de school was gekomen om keet te schoppen. Tijdens mijn speech [ter verantwoording van het hoofddoekenverbod] vertelde ik dat ik in Jeruzalem de Al-Aqsamoskee had bezocht en daar, uit respect voor de islam, mijn schoenen had uitgetrokken en een sluier had aangedaan.

    Toen ontplofte de speelplaats. Ik had blijkbaar op heel gevoelige tenen getrapt. Ik wilde vertellen over wederkerigheid, maar ik heb mijn zin niet kunnen afmaken. Er werd geroepen, gegild…
    meer lezen op:
    lvb.net

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canada: problemen met moslims

    Canada: problemen met moslims

    22 Sep 2010 | Door E.J.Bron | Category: Leestip!

    canada_islamHoewel Canada veel strengere immigratierichtlijnen hanteert dan bijvoorbeeld Nederland, bestaan ook daar problemen met de ware gelovigen. Wie naar Canada zou willen emigreren, moet kunnen aantonen dat hij 10.000 Canadese dollars cash bezit. Bovendien nog een kwalificatie, die het hem mogelijk maakt om aan het werk te komen en zichzelf te kunnen verzorgen. Wanneer een gezin met twee kinderen zou willen immigreren, moet het bijna 19.000 Canadese dollars bezitten.

    Welt-Online bericht nu echter dat in Canada desondanks ”de afkeer tegenover islamitische immigranten toeneemt”. Interessant is de keuze van de kop bij dit artikel. Eerst luidde deze: ”Moslims bereiden zelfs voorbeeldland Canada problemen.”
    Meer lezen in:
    amsterdampost.nl


    22-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De apartheidsstaat komt er aan!

    De apartheidsstaat komt er aan!


    In de media wordt het een allochtonenkliniek genoemd, want wanneer de islam in het geding is vlucht men graag in de term allochtoon om de islamitische betrokkenheid een ietwat bij te nuanceren. Maar het door links zo beleden alles bij mekaar houden blijkt opnieuw een farce nu er in Amsterdam een kliniek voor moslims verrezen is. Het ziekenhuis Vatan geheten, gaat zich richten op moslims wier taalachterstand een ongezonde argwaan jegens algemeen opererende ziekenhuizen heeft veroorzaakt. En nu het toch over gezondheidszorg gaat, valt op dat er bij de islam een ziekelijke hang is naar religieus/etnische afzondering. Zouden autochtonen zich deze houding eigen maken dan is de kans groot dat de publiciteitsmedia bol staan van Jaap van Donselaars boetepreken over toenemende xenofobie. Alexander Pechtolds voorhoofd zou weer glanzen van opwinding tijdens een tirade over dat Nederlanders geen vreemde luchtjes op hun portiek duchten. Maar zie wie hier de xenofoben zijn en zich afzonderen van het volk waarvan ze het land kwamen bevolken om er beter van te worden.
    Meer lezen op:
    het nieuw journaal


    20-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Oplossing van Thilo Sarrazin

    De Oplossing van Thilo Sarrazin

    Hij beschrijft alleen problemen en biedt geen oplossingen. Dat is kort gezegd de jongste kritiek op de ex-Bundesbankvorstand Thilo Sarrazin, naar aanleiding van zijn spraakmakende boek "Deutschland schafft sich ab- Wie wir unser Land aufs Spiel setzen". Het bewijst dat de critici zijn boek niet eens opengeslagen hebben, want hoofdstuk 7: "Zuwanderung und Integration", heeft als ondertitel "Mehr erwarten, weniger Sarrazin bieten" (Meer eisen stellen en minder aanbieden). De naam zegt het al. In vier woorden staat hier een oplossing die het nieuwe kabinet zo als beleid kan invoeren. 

    Ik ben trouwensbegonnen  in dat boek te lezen en ik kan me zowiezo niet voorstellen dat al die Duitse schreeuwende politici, die het boek zo vreselijk vinden, het hebben gelezen. Want het is zware kost. Je moet er iets voor over hebben.
    Sarrazin begint hoofdstuk 7 met een uitvoerige beschrijving van vroegere migratiegolven en hoe in het stenen tijdperk en tijdens de Romeinse tijd reeds territoriumdrift het handelen van mensen in het algemeen en dat van bestuurders in het bijzonder heeft beinvloed. dan denk je "Komm zur Sache Mann". Maar goed, die man moet zijn ei kwijt.  

    Op een gegeven moment komt die dan met een helder inzicht. De Bundesregierung heeft namelijk in alle rapporten over immigratie, over de successen van immigratie en over het aantal werkenden onder de immigranten, alle immigranten op één grote hoop gegooid.
    Meer lezen op:
    keesje maduraatje

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regels nodig voor hoofddoek in cel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Regels nodig voor hoofddoek in cel

    Er moeten duidelijke landelijke regels komen voor het dragen van een hoofddoek in een politiecel. Dat stelt de Nationale Ombudsman naar aanleiding van een incident op het politiebureau in Haarlem.

    Bij de politie in Haarlem werd een vrouw in het bijzijn van mannelijke bewakers gedwongen haar hoofddoek permanent af te geven. Dat kan volgens de ombudsman niet door de beugel. Het is wat hem betreft toegestaan om moslima’s hun hoofddoek in de cel af te pakken, mits ze dan alleen in aanraking komen met vrouwelijke arrestantenbewaarders. Tijdens het luchten of in verhoorkamers zou de hoofddoek wel op mogen.
    Meer lezen op:
    binnenlandsbestuur


    19-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse overheid weigert toegang delegatie Israël vanwege nederzettingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nederlandse overheid weigert toegang delegatie Israël vanwege nederzettingen

    Onze eigen overheid (op dit moment nog geleid door CDA en CU) heeft feitelijk besloten deze gele ster maar weer uit de kast te trekken voor Joden afkomstig uit Judea en Samaria. Op de achtergrond een Joodse gemeenschap in de buurt van Efrat.
     
    Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een officieel bezoek van ongeveer 30 Israëlische officials opgeschort omdat sommige deelnemers burgemeesters blijken te zijn van Joodse nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever. In Israël wordt zware kritiek geuit op het besluit omdat 'Nederland hiermee de grenzen van het land Israël vaststelt, en bepaalt dat er zich geen Joodse authoriteiten in Judea en Samaria mogen bevinden en de samenstelling van de delegatie daarom onacceptabel voor hen is.'
    Meer lezen op:
    xandernieuws

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechte rug

    Rechte rug

    Loor

    Sw6688 
    'Wie de rechtsstaat wil verdedigen, zal zich niet alleen tegen Wilders moeten keren, maar ook tegen een geloof dat weinig goeds belooft.'

    Het was de week van de lachwekkende statements. Van Bruin I en White Trash. Maar ook van griezelige clubjes als Niet namens ons; een club die afgelopen donderdag ongetwijfeld meer mensen naar het Amsterdamse Beursplein wist te krijgen dan de moedige ondertekenaars van de petitie tegen de steniging van de Iraanse vrouw Sakineh Ashtiani.
    Meer lezen op:
    Loor schrijft


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De haat tegen Wilders is bijna als antisemitisme:

    De Haat tegen Wilders....enz

    De haat tegen Wilders is bijna als antisemitisme:

    Jaloezie en boosheid over eigen falen.

    OF:  de Saoedische prins Alwaleed bin Talal Abdulaziz Al Saud.

    (Beter bekend als prins Alwaleed).  

    Deze prins behoort tot de vijf rijkste mensen op aarde en bezit een geschat vermogen van ruim 23 miljard dollar.

    Hij geeft ongeveer 50 miljoen dollar per jaar uit aan projecten, die een beter begrip van de Islamitische wereld in het westen moeten bevorderen.

    Zowel het bovenste als het onderste gaat op voor bijna alle politici in Europa.

    Ik ben nu, voor de tweede maal,  Eurabia van Bat Ye’or aan het lezen en steeds schrik ik weer als ik over de corruptie lees die de EU top heeft begaan.

    Kort gezegd heeft deze EU-top ons niet verraden aan de Arabieren, maar verkocht.

    Het wordt vervelend, maar de machtigste god op deze aarde is - zeker voor wat betreft de politiek -  geld.

    meer lezen op:
    geweta


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering van Europa? '˜Incident' nummer zoveel

    Islamisering van Europa? ‘Incident’ nummer zoveel

    bidden
    Er wordt vaak wat lacherig gedaan wanneer er wordt gesproken over de islamisering van Europa. ‘Zo’n vaart loopt het allemaal toch niet’ hoort men dan. Als er dan voorbeelden worden gegeven, worden die afgedaan als incident. Nou, we hebben weer eens een incidentje te pakken:

    In de Duitse deelstaat Neder-Saksen worden islamlessen als regulier vak op alle scholen ingevoerd waar islamitische leerlingen op zitten.
    Het vak wordt nu al op ruim veertig scholen in Neder-Saksen onderwezen. Islamondewijs vindt ook op scholen in Beieren, Baden-Wurttemberg en Rheinland-Pfalz plaats.
    meer lezen op:
    dagelijkse standaard


    18-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat EU-ambtenaren zoal verdienen

    Wat EU-ambtenaren zoal verdienen

    18 Sep 2010 | Door E.J.Bron |

    eussrno1Een nieuw boek onthult, dat de EU-bureaucratie, tegen de officiële versie in, opvallend is toegenomen. De ambtenaren hebben salarissen van tot € 24.000 per maand en profiteren van een veeltal aan toelagen en begunstigingen.

    Een artikel uit de Zwitserse ”Weltwoche” voor abonnees, geplaatst op de website fact-fiction.net

    …Om ambtenaar van de EU te zijn, is lucratief. Alleen al de Europese Commissie houdt 23.186 ambtenaren aan werk – één op de vier van hen een maandsalaris van meer dan € 10.000. Het basissalaris van de hoogste inkomensgroep bedraagt, afhankelijk van het aantal dienstjaren, tussen € 16.600 en € 18.800. Ambtenaren in de laagste inkomensgroep verdienen altijd nog bijna € 3000 per maand. Bij deze lonen zijn diverse toeslagen en begunstigingen niet inbegrepen. Een topambtenaar met twee kinderen kan een maandsalaris van meer dan € 24.000 behalen.
    Meer lezen op:
    amsterdam post


    17-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse Death Row zit vol met kinderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Iran ‘Nergens anders zoveel’

    Iraanse Death Row zit vol met kinderen

    Door: Arnold Karskens

    Zeker 160 kinderen wachten in Iran op hun executie. Twaalf kunnen ieder moment gedood worden.

    Miss World-runner up 2003 Nazanin Asfin-Jam, beeldschoon en met een betoverende glimlach, zet zich al vijf jaar in voor haar jeugdige landgenoten. ‘In geen enkel land ter wereld wachten zoveel minderjarigen op de doodstraf als in Iran. We kennen de namen van 160 kinderen, maar misschien zijn het er veel meer. Urgent is de situatie voor twaalf kinderen waarvan het doodvonnis ieder moment kan worden voltrokken’, meldt zij telefonisch vanuit het Canadese Vancouver.
    Meer lezen op:
    de pers


    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gematigde islam bestaat niet

    De gematigde islam bestaat niet

    door Anne-Marie Delcambre

    Zijn er twee islams, de een oorlogszuchtig en de ander tolerant en vredelievend? Volgens de Franse juriste en arabiste Anne-Marie Delcambre is dit een westers verzinsel om de onaangename waarheid niet onder ogen te hoeven zien: ,,Tussen islam en islamisme bestaat alleen een gradueel verschil. Het islamisme zit in de islam als het kuiken in het ei. Er is geen goede en slechte islam, zoals er ook geen gematigde islam bestaat. Gematigde moslims bestaan wel: dat zijn degenen die een deel van hun geloof links laten liggen’
    Meer lezen op:
    uitkijk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende 'Berufsverbot': buitenlander- gevolmachtigde te islamkritisch

    Volgende ”Berufsverbot”: buitenlander- gevolmachtigde te islamkritisch

    15 Sep 2010 | Door E.J.Bron |
    Eckehard Peters
    De Thüringer buitenlandergevolmachtigde Eckehard Peters wordt vroegtijdig met pensioen gestuurd, omdat hij zich kritisch met de islam beziggehouden en een islamkritisch boek verspreid heeft. Het boek weerlegt wetenschappelijk praktisch alle thesen, die normaalgesproken over de islam worden verbreid. En dat kan en mag uiteraard niet.

    Net zoals vroeger de katholieke kerk haar dogma’s met ijzeren vuist tegen de wetenschap heeft verdedigd, doet dat tegenwoordig de dressuurelite met de thesen, die ”gutmenschen” over de islam verbreiden. En these nummer 1 betekent: islam = vrede. Hoe de reëel bestaande islam er ook mag uitzien.

    De Leipziger Volkszeitung schrijft:

    De laatste tijd vanwege de verspreiding van een moslimboek bekritiseerde Thüringer buitenlandergevolmachtigde Eckehard Peters dient met pensioen te gaan.
    amsterdam post.nl


    15-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De komst van 10 miljoen moslims
    De komst van 10 miljoen moslims

    ENCINA NAVAN - 15 SEPTEMBER 2010


    …is volgens links de oplossing voor vergrijzing – en waarom dit een leugen is.

      
     De recente berichten over de pensioenfondsen in geldnood vormen het zoveelste hoofdstuk in het boek van de immigratie-propaganda. De pensioenfondsen kunnen geen kant op: de premiedruk verder verhogen is schadelijk voor de economie en de uitbetaling van pensioen verlagen is fataal voor het imago van het pensioenfonds dat die stap zet.
    Meer lezen op:
    het vrije volk

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat kost ons de oorlog tegen Wilders?

    Wat kost ons de oorlog tegen Wilders?

    Afgelopen zondag in het VPRO-niemandalletje Wilders The Movie zemelde in een voice-over de regisseur van die film iets over de zware kostenlast die de beveiliging van Geert Wilders de belastingbetaler laat torsen. Alsof Wilders zijn bedreigers er vriendelijk voor uitgenodigd heeft zich te laten bedreigen. Toch zouden we ons moeten afvragen zoals we ons ook afvragen wat de massa-immigratie ons kost, wat de oorlog tegen Wilders ons kost. Als we afgaan op de salariëring van de dames en heren van de publieke omroepen die zich de naad uit het ondergoed babbelen om Wilders tot aartsvijand van de Staat der Nederlanden te maken komen we al een heel eind in de zes nullen. De vele suggestieve reportages die nodig zijn om woorden tot beeldvorming te sublimeren drijven de kosten snel op. Een kleine maar niet uitputtende opsomming lijkt geboden
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Te vaak subsidie gemeente aan radicale moslimclubs'

    'Te vaak subsidie gemeente aan radicale moslimclubs'

    woensdag 15 september 2010 07:43

    Te vaak slagen islamitische verenigingen er in subsidie binnen te slepen voor huiswerkclubs of culturele activiteiten, terwijl in werkelijkheid de radicale islam wordt gepredikt. Dat vindt een Kamermeerderheid, die om ingrijpen vraagt.

    Te vaak worden onder het mom van huiswerkclubs radicale ideeën verspreid
    Te vaak worden onder het mom van huiswerkclubs radicale ideeën verspreid

    'Salafistische organisaties slagen er onder het mom van huiswerkbegeleiding nog steeds in jonge moslims te beïnvloeden en vergiftigen met radicale ideeën. Prik die clubs nou eens door, zet de subsidie stop en haal het geld terug,' zei CDA-Kamerlid Coskun Cörüz in een debat met demissionair minister Ernst Hirsch Ballin (CDA, Justitie).
    Meer lezen op:
    elsevier

     


    14-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het fascisme waart weer door Nederland!
    Het fascisme waart weer door Nederland!

    ERDEBE - 14 SEPTEMBER 2010


    Zomaar even twee van die losse ongerelateerde uitspraken vanaf het linksfront. Eerst Thomas van der Dunk die in de Volkskrant schrijft: 

    Ik bedoel: als ik een beetje fanatiek moslim was, zou ik Wilders vanzelfsprekend als een volstrekt legitieme schietschijf beschouwen

    En dan gisteren Claudia de Breij, die bij Pauw en Witteman riep:

    Wie later de geschiedenisboeken leest, zal zich afvragen waarom we hier niets tegen hebben gedaan. Hadden we soms kak in onze ogen? Het is namelijk zo duidelijk.”
    Meer lezen op:
    het vrije volk


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga toch weg met jullie kerk!
    Indonesië Intolerantie

    Ga toch weg met jullie kerk!

    Door: Eva Ludemann

    Ga toch weg met jullie kerk!Moslims zijn boos: christenen willen een kerk bouwen in hun wijk. ‘Ze willen ons land overnemen.’

    ‘Gevoelloos’. ‘Respectloos’. ‘Provocatief’. Nee, het gaat niet om het islamitisch centrum om de hoek van Ground Zero. Dit keer zijn het geen judeo-christenen die demonstreren tegen de bouw van een islamitisch gebedshuis. Op hemelsbreed 16.168 kilometer van New York verzetten moslims zich tegen de komst van een kerk.

    ‘Geen kerk!’, scanderen betogers. ‘Weg met de christenen!’ Zondag stak een demonstrant een kerkganger met een mes in de buik, een ander timmerde een predikant met een houten balk op zijn hoofd.
    Meer lezen op:
    de pers


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerwraak in Nederland: honderden gevallen, 13 doden

    Eerwraak in Nederland: honderden gevallen, 13 doden

    dinsdag 14 september 2010 08:12

    Een demonstratie tegen geweld tegen vrouwen in Zaandam
    Een demonstratie tegen geweld tegen vrouwen in Zaandam

    Jaarlijks hebben er tussen de vier- en zeshonderd eerwraakgerelateerde incidenten plaats in Nederland. Per jaar komen er dertien mensen, veelal vrouwen, door om het leven.
    Bedreiging
    Vorig jaar waren er in totaal 445 incidenten, waaronder dertien moorden. In 2008 zijn er 553 eerwraak gerelateerde incidenten geregistreerd, met elf doden.
    Meer lezen op:
    elsevier


    13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gedegen financieel beleid heet tegenwoordig '˜wrok'

    Een gedegen financieel beleid heet tegenwoordig ‘wrok’

    Het is weer eens zover: Tim gaat er opnieuw voor zitten om – gewapend met een pen – GroenLinks-oppertante Femke Halsema te bestrijden. Het afgelopen halfjaar heb ik daaraan hier bij Het Nieuwe Journaal zowat een dagtaak aan gehad (1, 2, 3, 4), maar gelukkig was partner in crime Filantroop vorige week zo hoffelijk om mij bij te staan in deze ideologische strijd: “In de linkse hobbyhoek wordt ze [Halsema, red.] alom geprezen om haar spraakkunst en mag ze zich verheugen op een bovengemiddelde belangstelling die de publieke omroepen voor haar aan de dag leggen,” zo schreef mijn gewaarde collega deze week nog op Het Nieuwe Journaal. Nou, daar was geen woord van gelogen: vandaag mocht de muze van Paul Rosenmöller weer eens aanschuiven bij Buitenhof.
    Meer lezen op:
    het nieuwe journaal




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!