NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
 • Lou Dobbs: Het was een politieke beslissing om brandstichting in de Notre Dame uit te sluiten
 • Overheid is grootste producent nepnieuws”
 • Massa-immigratie – doe het goed of doe het niet
 • Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”
 • Man (22) opgepakt in België: ‘plan om dit weekend aanslag te plegen
 • Video – Geert Wilders woedend op Ferd Grapperhaus over laten liggen aangiftes van bedreigingen
 • GEARRESTEERD IN TURKIJE
 • 10.000 euro loonsverhoging voor mislukkeling Juncker
 • Deense politicus bekritiseerde de islam – migranten-bendes reageerden met onlusten
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  toekan
  blog.seniorennet.be/toekan
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  22-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overbevolking, dat is het echte probleem

  De overbevolking, dat is het echte probleem

  Overbevolking
  Dat de klimaatcrisis en de kredietcrisis het ongelijk van rechts hebben aangetoond, zoals je in linkse kringen wel hoort, is een uit de lucht gegrepen stelling. Het is een smoes om het niet over overbevolking te hoeven hebben.

  De twee problemen hebben weinig met elkaar van doen. De kredietcrisis is een gevolg van een gebrek aan orde in het geldverkeer en de klimaatcrisis is een gevolg van de wereldoverbevolking. Wie de economie serieus kent, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat de wereldproductie in hoofdzaak dient om de wereldbevolking in leven te houden.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anti-terreurbaas belde media om niet over onthoofding door Nederlander te berichten
  Anti-terreurbaas belde media om niet over onthoofding door Nederlander te berichten

  22-06-2018 Harald Doornbos


  Gerenommeerd journalist Harald Doornbos heeft gisteren via Twitter laten weten dat hij via een bron van informatie is voorzien die NCTV-baas Dick Schoof ernstig in verlegenheid moet brengen. Schoof zou als reactie op een tweet, over Khalid K. die een afgesneden hoofd omhoog houdt, actief de 'grotere media' hebben benaderd met het verzoek "om dit niet te groot te maken."
  Meer lezen op:
  terreurnieuws.com  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

  Nieuw migratieplan PvdA: véél meer geld naar vluchtelingenhulp, de zwaksten eerlijk verdelen en vermengen in de wijk!

   

  asscherpvda-15maart

  Foto: Lodewijk Asscher spreekt een teleurgestelde meute PvdA'ers toe na de desastreuze verkiezingsuitslag in 2017. Bron: Screenshot RTL Nieuws.

  De PvdA doet wederom een gooi naar politieke relevantie en, omdat ze totaal geen introspectie vertonen, gaat het natuurlijk weer faliekant mis! Ze komen op de proppen met een 10-punten migratieaanpak. Let’s see:

  Asscher stelt dat er zo’n 60 miljoen vluchtelingen zijn die binnen de kortste keren richting Europa willen reizen. Zij vluchten voor oorlog, klimaatverandering of armoede. In plaats van ze de toegang te weigeren wil de PvdA ‘de achterliggende oorzaken’ aanpakken. Meneer stelt dan ook in punt 1 een ‘Marshallplan voor Afrika’ voor. Zeg maar ontwikkelingshulp op steroïden maar nu écht. We tellen verder:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld voor valse verklaring over doodsoorzaak van baby

  Geld voor valse verklaring over doodsoorzaak van baby

  donderdag 21 juni 2018 |  Ryan Jones  Herinnert u zich nog die negen maanden oude baby, Layla Ghandour, die vorige maand in Gaza is omgekomen, naar verluidt na het inademen van traangas dat door Israëlische soldaten was afgevuurd op Palestijnse demonstranten?

  De neef van het meisje zorgde eind vorige maand voor een verrassing: ze was toch niet het slachtoffer van het harteloze Israëlische geweld, en haar ouders hadden geld ontvangen om rond te bazuinen dat traangas de doodsoorzaak was.
  Meer lezen op:
  israeltoday.nl


  » Reageer (0)
  21-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oil for Immigration

  Oil for Immigration

  Door Pamela Hemelrijk 18 december 2005

  Afbeeldingsresultaat voor pamela hemelrijk

  Op gevaar af dat u uw buik inmiddels boordevol heeft van gezeik over de multiculturele samenleving, wil ik u toch iets vertellen wat u nog niet weet. Namelijk dat de massale moslim-immigratie naar West-Europa niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Zij is een rechtstreeks gevolg van een Europese richtlijn, die in 1975 geruisloos is bekokstoofd.

  Aanleiding was de oliecrisis van 1973. Uit angst dat de oliekraan voorgoed dicht zou gaan, is toen op Europees niveau besloten om een “Euro-Arabische Dialoog” op gang te brengen met de OPEC-landen. Deze EAD kreeg een permanent hoofdkwartier in Parijs, en organiseerde overal ter wereld congressen, waar afgevaardigden van de toenmalige EEG zich beijverden om de Arabische olieboeren te vriend te houden.
  Meer lezen op:
  meervrijheid.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

  Foto’s die u niet ziet in msm: zo onmenselijk waren de vluchtelingenkampen van Obama (2014)

  Regering Obama vervolgde tussen 2010 en 2016 bijna 500.000 illegalen, waarbij families werden gescheiden


  Update: lees dit verslag uit 2014, van het betrouwbare VOX.com, waaruit duidelijk wordt hoe harteloos Obama met Mexicaanse kinderen omging.

  Hartverscheurende beelden van kinderen die van hun ouders worden gescheiden. Kinderen in kooien, hun ouders opgesloten als beesten. Huilende BN’ers die boos Twitteren en oproepen kaartjes te sturen naar Mark Rutte. Gruwelijke taferelen kortom. En dat is allemaal de schuld van die gemene Satan POTUS Trump!
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  20-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert

  Italië: Vader vermoordt dochter omdat ze dwanghuwelijk weigert


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

  Tommy Robinson vanuit de gevangenis: “Islamkritiek zal me het leven kosten”

  Screenshot_74

  (Door: Tommy Robinson – Vertaling: Collin McMahon)

  Tommy Robinson heeft een brief geschreven aan Raheem Kassam, de redacteur van “Breitbart London” en bedankt daarin o.a. Geert Wilders van de PVV en Petr Bystron van de AfD, die hem asiel in Duitsland had aangeboden:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt

  BRIEFJE VAN KEES – Aan Georgina Verbaan Het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt


  Lieve Georgina,

  Wat ontzettend fijn dat jij het opneemt voor de zielige kindertjes en wanhopige Mexicaanse moeders die die vreselijke proleet van een Donald Trump aan de Amerikaanse grens hoogstpersoonlijk uit elkaar staat te trekken.

  Íemand moet deze misstand aan de kaak stellen en het is goed dat een voorname Nederlandse actrice en columniste het voortouw neemt.

  Ik ga straks koffie drinken bij mijn broer Jan, die advies nodig heeft over de vijverplanten, en dan weet ik het alweer.

  “Waarom horen we Georgina Verbaan nooit over die duizenden kinderen die in Engelse plaatsen jarenlang gruwelijk zijn misbruikt door moslimsbendes? Is haar Engels zo beroerd dat ze ‘grooming gangs’ niet kan uitspreken ofzo?”
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl
  » Reageer (0)
  19-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

  Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: "Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest"

  Door Max Joling  18-6-2018

  Klik om te vergroten

  De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

  Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.
  Meer lezen op:
  almere-nieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”
  Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

  Vermoeiende NOS gaat weer de antizionistische fout in: ‘Israël dreigt geregeld met de vernietiging van Iran!’

   

  Schermafbeelding-2016-06-03-om-07.54.04
  Foto: NOS-presentatrice Dionne Stax met een Palestijnse blouse aan. Bron: Screenshot NOS

  De Staatsomroep kan het weer niet laten om onwaarheden te spreken over onze enige werkelijke bondgenoot in het Midden-Oosten. De Joodse staat wordt verweten te pleiten voor de vernietiging van aartsvijand Iran. Hetgeen nooit gebeurd is.

  Bravo, NOS. Jullie hebben Israël weer eens weggezet als een moordlustig tuigland dat de hele wereld komt intimideren met macht, geld en wapens. In een artikel over een knotsgekke oud-minister die voor Iran bespioneerde, meldde de Staatsomroep vandaag namelijk ook even een leugentje over Israël – het land zou geregeld dreigen met de vernietiging van Iran, zo schrijft een journalist op kosten van de belastingbetaler doodleuk op:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villabezitters – met behoud van bijstand

  Villabezitters – met behoud van bijstand

  Linda Otter 18-6-2018

  Turkse Nederlanders pronken in Turkije met mooie huizen en auto’s, ook als ze een uitkering hebben. Dat ze deze zondag, 24 juni, ook nog op Erdogan stemmen, stoort veel autochtonen. ‘Wij zouden graag met ze ruilen.’

  Bij het plaatselijke café in Adayazi sopt de uitbater de tafeltjes. Aan weerszijden van de ongeplaveide straat zitten een stuk of vijftien mannen aan tafeltjes te kaarten, terwijl ze argwanende blikken werpen op de buitenlandse bezoeker. ‘Ze zijn bang dat je een spion bent,’ zegt Ahmet Ozçelik (54), een Turk die jarenlang in Duitsland heeft gewerkt. ‘Ik weet zeker dat ze straks bij mij verhaal komen halen. Ze zijn bang dat ik vertel wie fraude pleegt en dat ze dan alles moeten terugbetalen met een boete.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  18-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets
  Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets

  Ruim 3000 migranten zijn zo vaak voor hun inburgeringsexamen gezakt, dat ze ontheffing ervan hebben gekregen. Dat zakken heeft geen gevolgen voor hun verblijfsvergunning, ze kunnen in Nederland blijven.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen

  Turkije heeft zijn nieuwe grensmuur ingehuldigd, oorverdovende stilte bij de links-liberalen


  » Reageer (0)
  17-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

  Mainstream media proberen achter het “onbekende wezen” te komen – de AfD-aanhanger

  Screenshot_21
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Wie of wat zijn de AfD-aanhangers? En waarom is hun partij zo succesvol? Voor links-liberale journalisten en politici schijnt dit een raadsel te zijn. Dat toont aan hoe wereldvreemd ze zijn geworden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump’s daverende succes in Singapore

  Trump’s daverende succes in Singapore

  Noord-Korea kan geen kant meer op, behalve de goede

  Titelfoto: Ondertekening van de Declaration of Friendship door Donald Trump en Kim Jong-un. Screenshot door redactie OpinieZ van beeldmateriaal Whitehouse.gov (CC0)


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

  Abderrahman Bouanane veroordeeld tot levenslang voor terroristische steekpartij in Finland

  Marokkaan moet minstens 12 jaar in de gevangenis doorbrengen


  De Marokkaanse asielzoeker die in Finland twee mensen doodstak en er acht verwondde, is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De destijds 22-jarige Abderrahman Bouanane stak  om zich heen op een plein in de stad Turku. Hij had vorig jaar al een bekentenis afgelegd.

  Eerste terreuraanslag in Finland

  De steekpartij wordt gezien als de eerste terreuraanslag in de Finse geschiedenis. Agenten schoten de afgewezen asielzoeker uiteindelijk in zijn been. Hij zei later zichzelf te zien als een strijder voor terreurgroep ISIS, hoewel die organisatie de aanslag nooit heeft opgeëist. Uit onderzoek bleek dat Bouanane ook ouder was dan hij zichzelf had voorgedaan. Hij was ten tijde van de aanslag geen 18, maar zou eigenlijk al 22 jaar oud zijn geweest.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie'

  'De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie'    


  Afrikaanse bootvluchtelingen in Libië © Reuters

  'Onze EU-politici dwepen met mensenrechten, maar sponsoren dictaturen van Turkije tot in Afrika om hun eigen onmacht over het migratieprobleem te verdoezelen', vindt Jean-Marie Dedecker.

  'Als men hosanna begint te roepen en met palmtakken begint te zwaaien is het tijd dat je de stad verlaat, want ergens in zijn achtertuin is er iemand voor jou een kruis aan het timmeren.' Het zou een wijze raad zijn voor onze staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken kunnen zijn. Aan de top van de politieke pop poll is het eenzaam en bedreigend toeven. Icon toppling, een sociologisch fenomeen waarbij alle krachten zich op onverklaarbare wijze verzamelen om je van je troon te stoten, is dan je lot. Na de politieke knokpartijen in het parlement onder leiding van roeptoeter Patrick Dewael, die als minister van Binnenlandse zaken en asielbeleid zelf mislukte en compleet de mist inging, en na de oekaze van een klein dozijn universiteitsrectoren, was het de beurt aan 1042 op hun tenen getrapte academici om in een open brief Theo Francken de postmoderne levieten te lezen.
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Nee ga weg. Met je Tweede Kans

  Ebru Umar - Nee ga weg. Met je Tweede Kans     

  Ons Oebroe over Volkert, Akyol, Rob, Onno en hoe al die oplichters ook maar heten

          

  In een land waar Volkert vrij rondloopt, de treitervlogger carrière maakt als knuffeloplichter, Akyol serieus wordt genomen, Holleeder ooit op het schild werd gehesen, Halbe weer in het zadel wordt geholpen, wordt Rob Oudkerk weggehoond omdat hij burgemeester wil worden. What happened met tweede kansen? 

  Gelden ze alleen voor mensen met een dubbele nationaliteit? Voor criminelen en VVD'ers?
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • gorilla glue strain ( gorilla glue strain)
      op
 • cheap weed Canada (cheap weed Canada)
      op
 • weed party (weed party)
      op
 • avast support (Avast Customer Support)
      op
 • dry herb vaporizer (dry herb vaporizer)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!