Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bbe_group
    blog.seniorennet.be/bbe_gro
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilte rond het akkoord van Marrakesh

    Stilte rond het akkoord van Marrakesh

    22-5-2018  Tom Van Grieken

    akkoord van Marrakesh
    Jan Jambon en Theo Francken, houden zij de lippen stijf op elkaar over het akkoord van Marrakesh? 
    foto: ©Reporters

    Theo Francken, Jan Jambon en Didier Reynders waren op 2 mei in Marrakesh. Ze vertegenwoordigden daar de Belgische regering op een top over immigratie waaraan een zestigtal Europese en Afrikaanse landen deelnamen. Als conclusie van de top werd een Politieke Verklaring van Marrakesh goedgekeurd, als onderdeel van het ‘Rabat-proces’, de zogenaamde dialoog over migratie en ontwikkeling.

    Niemand in Vlaanderen heeft daar iets over gelezen in de krant, gezien op televisie of gehoord op de radio. Theo Francken, die normaal sneller tweet dan zijn schaduw, zweeg deze keer in alle talen. In die Verklaring van Marrakesh staan nochtans een aantal zeer interessante zaken.
    Nederland heeft het akkoord van Marrakesh ook getekend.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

    Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

    Door Carel Brendel, 18 mei 2018

    Vertrek van Gazaschip Al-Awda (voorheen de vissersboot Kaarstein) uit de Noorse havenstad Bergen.

    De eerste opvarende met een Nederlands tintje heeft zich gemeld voor de nieuwe Gazavloot, die vanuit Zweden en Noorwegen opstoomt naar de Palestijnse kust en deels een route door de Nederlandse binnenwateren zal kiezen. De Nederlandse Gaza Vloot Coalitie, een “coalitie van organisaties voor de ontvangst van de Gaza Flotilla van 27 mei tot en met 3 juni in verschillende steden in Nederland”, maakte gisteren bekend dat Awni Farhat zal meevaren op een van de schepen.
    Meer lezen op:
    carelbrendel


    21-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

    Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

    deventer-synagoge

    Foto: Een dienst in de synagoge in Deventer. Bron: Tfursten / Wikimedia Commons.

     
    Terwijl het restant van de Joodse gemeenschap met een botte trap onder de kont uit hun eigen synagoge in Deventer wordt gezet, kijkt de politiek in de Overijsselse stad gewoon de andere kant uit. De enige partij die er iets aan wil doen blijkt de PVV te zijn. Zij doen een noodoproep aan het adres van Commisaris van de Koning Boele Staal om iets te betekenen voor het volk van het boek.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

    Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

    Screenshot_26
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Een duidelijk geval van vriendelijkheid voor autochtonen: de Oostenrijkse vicekanselier H.C. Strache (FPÖ, foto) heeft nu geklaagd over de gewelddadigheid van veel kinderen van buitenlanders op Oostenrijkse scholen en wil een “vroegtijdig waarschuwingssysteem” invoeren. “Vaak zijn onze kinderen hulpeloos uitgeleverd aan de bereidwilligheid van veel immigrantenkinderen om geweld te gebruiken”, zei Strache. Gewelddadigheid, dreigingen met een mes en verbale bedreigingen in en rondom de scholen zouden al langer treurige realiteit zijn, maar niemand zou durven reageren, aldus de FPÖ-chef.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien

    Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien


    Lang interview in het AD met Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Wat overigens niet al te soepel loopt (Blendlelink). Ook zegt Baudet wat over zijn collega Jesse Klaver van GroenLinks.
    “Moet het allemaal zo duidelijk zijn in het leven? Zo ‘platgeslagen’? Steeds weer die opgewarmde prak van quotes, terwijl ik zo’n positief verhaal heb. Waarom vraag je Jesse Klaver niet naar de moeders die hun kinderen geen ham meer naar school durven te geven? Naar de homo’s die in elkaar worden geslagen? Naar de meisjes die lijden onder sissende Marokkaanse jeugdbendes, stiletto’s in hun zak? Klaver, die heeft bloed aan zijn handen.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland beleeft de ramadan !

    Nederland beleeft de ramadan !

    Landgenoten, nu de religieuze feestmaand weer is aangebroken, moet ik natuurlijk weer even aan de oppervlakte verschijnen. De ramadan is namelijk weer begonnen en heeft inmiddels een nationaal karakter gekregen. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) vond het zelfs nodig om te komen speechen bij de nationale iftar in Den Haag… Logisch ook, want maar liefst 6 procent van de bevolking verplaatst jaarlijks een maand lang de maaltijd naar een later tijdstip.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    20-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

    Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

    Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.
    Foto: Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.

     

    Zo, hij gaat er met gestrekt been in. En terecht.

    Hij is weliswaar jong voor een politicus, maar Thierry Baudet heeft al lang door hoe het spel gespeeld wordt, zowel in de politiek als in de media. En dus veegde hij op heerlijke wijze de vloer aan met een AD-journalist die hem hoegenaamd zou interviewen, maar die het gesprek eerst en vooral op een ondervraging (van een verdachte) deed lijken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

    Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

    Anne Grietje Franssen 


    Een agent voor het politiebureau in Rosengård, na de explosie afgelopen winter © AFP

    REPORTAGE

    Dodelijk bendegeweld neemt in Zweden al een aantal jaren gestaag toe. Uit recent onderzoek blijkt dat schietincidenten hier twee keer zo gangbaar zijn als in vergelijkbare Europese landen. Hoe heeft de situatie zo uit de hand kunnen lopen?
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    19-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote: hoe gewelddadige minderjarige Marokkaanse ‘asielzoekers’ Parijs terroriseren

    Bonusquote: hoe gewelddadige minderjarige Marokkaanse ‘asielzoekers’ Parijs terroriseren

    En hoe niemand daar wat tegen lijkt te kunnen doen


    “‘Het zijn nog maar kinderen, maar ik ben erg bang voor ze. Ze zijn onvoorspelbaar een erg gewelddadig.’

    De eerste alleenstaande minderjarige Marokkaanse asielzoekers verschenen anderhalf jaar geleden in de straten van Barbés. De meesten zijn tussen de 10 en 13 jaar oud. In een jaar tijd zijn er 300 naar Parijs gekomen en weer vertrokken. Ze verblijven er soms tot drie maanden en weigeren elke vorm van hulp, desnoods met geweld.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - MINDER MINDER MINDER!

    Ebru Umar - MINDER MINDER MINDER!

    Even in de herhaling: ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat ‘ie meer meer meer Marokkanen wil in Nederland. Of meer meer meer Polen. Laat staan meer meer meer Afrikanen. Meer meer meer Syriërs? Meer meer meer Russen? Meer meer meer Nederturken? Meer meer meer Duitsers dan?
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meerderheid van de Europese politici zijn verraders, zegt inlichtingenanalist

    De meerderheid van de Europese politici zijn verraders, zegt inlichtingenanalist

    Fubar


    In een discussie op de Hongaarse televisie noemde László Földi de meerderheid van de Europese politici verraders. De Hongaarse inlichtingenanalist besprak de Europese migrantencrisis en de oorzaken daarvan met grondwettelijk jurist Zoltán Lomnici.

    Földi zegt na 7:20 minuten:

    “Ze verloren hun identiteit. Als iemand zich in West-Europa tot christen uitroept, doet hij dat met schaamte of is hij zelfs bang om het toe te geven. Dus het begon met een aantal zeer ernstige hersenspoeling; meerdere generaties zijn opgevoed door een dergelijke logica.
    Meer lezen op:
    fenixx.org





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland tekende plan om immigratie uit Afrika te bevorderen

    Nederland tekende plan om immigratie uit Afrika te bevorderen

    Syp Wynia 15-Mei-2018

    uropese en Afrikaanse landen tekenden verklaring over­ samenwerking bij emigratie naar Europa. Waarom deed Nederland mee?

    Als de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken niet had dwarsgelegen, had waarschijnlijk niemand gemerkt dat in de Marokkaanse stad Marrakesh de Europese Unie in het geniep bezweek voor een groep Afrikaanse landen.

    Afrikanen kunnen eisen stellen

    In Marrakesh kwamen op 2 mei ministers van 31 Europese en 27 Afrikaanse landen bijeen om over ‘migratie’ te spreken. Het onderwerp bezorgt Europa vooral hoofdbrekens, terwijl Afrikaanse regeringen er vaak nauw bij betrokken zijn. Die rolverdeling maakt dat de Afrikanen eisen kunnen stellen.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl




    18-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israël zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

    Israël zet zich schrap voor nieuwe bestorming grens door Palestijnse terroristen

    Hamas zette vrouwen vooraan, en betaalde $ 100 aan elk gezin dat meedeed aan rellen bij grens – Israëlische minister van Veiligheid vergelijkt Hamas met de Nazi’s – Iraanse organisatie looft $ 100.000,- beloning uit voor opblazen VS-ambassade Jeruzalem

     
    Afbeelding: (2)).

    De Palestijnse terreurorganisatie Hamas wist gisteren maar 40.000 van de beoogde 100.000 mensen richting de grens tussen Gaza en Israël te dirigeren, om ze daar onder aanvoering van terroristen te dwingen tot een gewelddadige bestorming met onder andere molotov cocktails. Desondanks is Hamas tevreden dat er zo’n 59 doden en vele honderden gewonden zijn gevallen, wetende dat de halve wereld, en zeker de Westerse media, de schuld vrijwel altijd automatisch aan Israël zouden geven (6). Ondertussen verkettert de hele islamitische wereld de opening van de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem, en zet de Joodse staat zich schrap voor de ‘Mars van Terugkeer’, en een eventuele nieuwe bestorming in het kader van ‘Naqba’ dag.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiezen tussen twee kwaden

    Kiezen tussen twee kwaden

    tussen twee kwaden0
    Soms moet je kiezen tussen tussen twee kwaden. Het leidt weinig twijfel dat de meerderheid van de Joodse inwoners van het gebied dat sinds 1948 Israël heet aan een vreedzame oplossing de voorkeur zouden hebben gegeven. Maar die is niet mogelijk gebleken.

    De seculiere joden vormen in Israël een meerderheid en ze zijn westers, net als wij. Maar de rest van het Midden Oosten is niet democratisch, toen niet en nu niet. In het hele gebied van de Levant is buiten Israël nog steeds geen rechtsstaat te vinden. Dus die vreedzame oplossing is er nog steeds niet, zoals de Arabische Lente weer eens heeft aangetoond. In 1948 leefden we nog in de slagschaduw van de Holocaust. Het dringende probleem van dat moment was dat er een land kwam waar Joden zich veilig konden voelen, beschermd door een overheid waar voor honderd procent op viel te rekenen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arthur van Amerongen: ‘Waarom ik van Israël hou’

    Arthur van Amerongen: ‘Waarom ik van Israël hou’

    18 mei 2018 12:08

    Israël

    Het is met Israël net als met het Nederlands elftal, het Songfestival en het weer: iedereen heeft er een mening over. Precies wat Dirty Harry Callahan (gespeeld door Clint Eastwood) zegt in The Dead Pool: “Opinions are like assholes, everybody’s got one.”

    Het is toch van de gekke dat zelfs mijn ouwe kapster Ans in de Amsterdamse Jordaan als een Duracell-konijn op crystal meth doorratelt over een lastig onderwerp als Gaza? “Nou, Tuurtje, dat jodenvolk heb kennelijk ook niks geleerd van de oorlog. Zo gaan we toch niet met elkaar om? Ik vind het zo zielig voor die dooie baby, waar hep dat nou voor nodig.”
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giulio Meotti: ‘Israëlische veiligheidsofficier vertelde me de waarheid over Gaza’

    Giulio Meotti: ‘Israëlische veiligheidsofficier vertelde me de waarheid over Gaza’

    “Terwijl het nieuws uit Gaza kwam, ben ik maandag van de ene kibboets naar de andere gesneld om de bevolking gerust te stellen en vervolgens de branden te doven”.

    Plaatje hierboven: Leven in ons “Huis in Sderot”, Israël, 2012, gebaseerd op een kindertekening [beeldbron: Pinterest]

    Dit is hoe Ilan Isaacson me de waarheid vertelde over wat er in Gaza is gebeurd. Hij is hoofd van de veiligheid van de Regionale Raad van Eshkol en beheert de Israëlische gemeenschappen in de buurt van de Gazastrook, ook wel de ‘Gaza-envelop’ genoemd.
    Meer lezen op:
    brabosh.com






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angst voor islamterreur: Polen verlaten Groot-Brittannië

    Angst voor islamterreur: Polen verlaten Groot-Brittannië

    Screenshot_262
    Geen angst voor islamitische terreur – nachtelijk straattafereel in Warschau.

    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    Steeds meer Polen verlaten Groot-Brittannië richting thuisland. Het koninkrijk is hen te onveilig geworden. Terreuraanvallen, antiblank racisme en de nieuwe ijking van de economie maken de beslissing voor hen gemakkelijk.

    journalistenwatch

    Behalve de Poolse economische groei en de komende Brexit geven enkele terugkeerders in het Poolse magazine “SIECI” ook de bedreiging door islamitische terreuraanslagen als reden aan om weer naar hun vaderland terug te keren. Verleden jaar bevond zich onder de acht doden van de aanslag op de London Bridge ook een Pool, bij de aanslag in Manchester hadden van de 22 dodelijke slachtoffers twee de Poolse nationaliteit.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Overtveldt laat kostprijs migratie berekenen
    Van Overtveldt laat kostprijs migratie berekenen

    18 mei 2018


    Federaal minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) wil een onderzoek naar hoeveel migranten van buiten de EU de staat kosten of opbrengen. ©BELGA

    Om het politieke debat over migratie te objectiveren, vraagt minister van Financiën Johan Van Overtveldt aan de Nationale Bank het economische effect van migratie te berekenen.

    Migranten gaan de vergrijzing helpen betalen, zeggen sommigen. Ze zijn vooral een kostenpost, zeggen anderen. Volgens het Vlaams Belang kost migratie ons zelfs meer dan 7 miljard euro per jaar. De waarheid is dat niemand een goed zicht heeft op de impact ervan in ons land. Daar wil minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) verandering in brengen. Hij heeft de Nationale Bank gevraagd om het economische effect van immigratie te berekenen.
    Mer lezen op:
    tijd.be


    17-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

    Zweedse massa media berichten dat 90% daders groepsverkrachtingen migranten zijn

    Ook in Finland: 93% zedenmisdrijven migranten gepleegd door moslims, helft slachtoffers zijn minderjarige autochtone meisjes – Nederlandse korpschef erkent dat politie 25% vaker moet uitrukken voor ‘verwarde mannen’, de afgelopen 5 jaar in totaal 83.501 keer

     

    Voor het eerst in jaren mochten de Zweedse massa media de linkse staatscensuur negeren door iets negatiefs over moslimmigranten te schrijven, vermoedelijk omdat de feiten te hard zijn om nog langer te blijven negeren. Zo’n 90% van de groepsverkrachtingen in het land worden gepleegd door migranten. Desondanks wagen Zweedse ‘experts’ nog steeds te stellen dat er geen enkel verband bestaat met het niet meer te ontkennen feit dat bijna alle daders migranten zijn.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soros-fan Judith Sargentini wil Hongarije in de ban doen

    Soros-fan Judith Sargentini wil Hongarije in de ban doen

    Selectieve verontwaardiging en hypocrisie

    Judith,

    Het ei is gelegd en omvat 26 pagina’s. Je rapport over Hongarije ligt nu bij het Europese Parlement, dat er tot 15 mei amendementen in kon aanbrengen. En in september wordt dan gestemd over het eventuele opstarten van een artikel 7 procedure tegen Hongarije. Daarmee kan een land dat bepaalde principes over democratie en rechtsstaat schendt tijdelijk worden geschorst als EU-lid.

    In feite wordt de geloofwaardigheid van die hele procedure op voorhand al onderuit gehaald door het feit dat juist jij dat rapport mocht opstellen. Van een rapporteur mogen we namelijk veronderstellen dat hij/zij in enige mate objectief is.
    Meer lezen op:
    opiniez.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!