Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    antonetta
    blog.seniorennet.be/antonet
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    09-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen lossen we het op!

    Samen lossen we het op!

    Screenshot_72

    (Door: “bozeoudeman”)

    We leven in een tijd dat ergens in zijn met slotgrachten omgeven kastelen de club totaal van de pot gerukte technocraten, bureaucraten en andersoortig geestelijk gestoorden VN-malloten voor de hele wereld bepaalt wat er dient te gebeuren. Waarom? Nou, daarom! Omdat zij weten dat het vierkante wiel het best rijdt. Of omdat zij allen een universitaire studie hebben gevolgd, wat in hun ogen moet betekenen dat ze intelligent zijn, daarom. 
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

    Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

     
    islam


    Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden…
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com

    08-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Persbericht van Likoed Nederland, 8 april 2018.

    Persbericht van Likoed Nederland, 8 april 2018.

    Gaza riots Kill the Jews
    Een aanvoerder riep op om “hun [Israëli’s] harten uit te rukken” en demonstraten scandeerden: “Dood de Joden” (zie filmpjes)

    De berichtgeving over de door Hamas georganiseerde rellen schiet op een aantal punten te kort.
    Er wordt niet of nauwelijks vermeld:

    Wat de ware bedoeling van Hamas is achter de rellen: het vernielen van het grenshek. Dan zouden grote drommen Palestijnse burgers de grens passeren, waarin terroristen zich zouden kunnen verschuilen. Als dat zou gebeuren, zouden er pas echt veel slachtoffers vallen.
    Daarbij worden de demonstranten misbruikt als ‘menselijk schild’ voor strijders; een oorlogsmisdaad.
    Meer lezen op:
    likud.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de Islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog!

    De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de Islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog!

    Netherland-islam
    Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden.
    Meer lezen op:
    zij13051967


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

    Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?


    Islam
    foto: ©Reporters

    ‘Wie islam zaait, zal sharia oogsten,’ stelde de ons helaas ontvallen Nederlandse arabist Hans Jansen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd: een land, zoals België, dat decennialang moslims (en dus de islam) importeert, met tienduizenden per jaar, wordt vroeg of laat geconfronteerd met de sharia of islamitische wet. Het islamiseren van de samenleving totdat de sharia geldt (voor moslims én voor niet-moslims) is inherent aan de islam: het staat zo in de islamitische bronnen en de eeuwenoude geschiedenis van de islam is daarvan één langgerekte getuigenis.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

    Jihad school Italië: jonge kinderen opgeleid als martelaar

    Italië, maart 2018

     Jihadschool in Italie
    Bij de arrestatie van de jihadistische Egyptenaar Mostafa Omer in Foggia (ruim 100 km ten noorden van Bari), bleek dat deze betrokken was bij een koranschool waar kinderen in de leeftijd van 4 - 10 jaar werden onderricht in jihad. De school was gevestigd in het hoofdkwartier van de culturele organisatie Al Dawa. Bij de moskee van het centrum werd deze zomer de Tsjetsjeense tenorist Eli Bombataliev gearresteerd.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’

    Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’


    In het bestelbusje waar vanmiddag in Münster iemand op een vol terras inreed en daarbij 4 mensen vermoordde en zo’n 50 verwondde, waaronder 6 ernstig, zou de politie een explosieve lading hebben gevonden, zo berichtten regionale Duitse media.  Over het motief van de dader zijn nog geen mededelingen gedaan, maar de vele honderden commentaren onder het nieuws spreken boekdelen: het zal natuurlijk wel weer een boeddhistische Eskimo zijn.UPDATE 20.10 uur onderaan) 
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halsema als burgemeester van Amsterdam ruim 6000 keer ondertekend

    Halsema als burgemeester van Amsterdam ruim 6000 keer ondertekend

    Voormalig GroenLinks-leider overweegt burgemeesterschap  


    De petitie Houd Halsema uit de Stopera is inmiddels ruim 6000 keer ondertekend. De petitie verscheen in het najaar van 2017 op internet nadat toenmalig burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) bekendmaakte vanwege zijn fatale ziekte zijn werkzaamheden neer te leggen.

    Al snel werd gespeculeerd over zijn opvolger als burgemeester van Amsterdam. De namen van D66-leider Alexander Pechtold, Roger van Boxtel en Halsema gingen rond. Pechtold reageerde daarop niet beschikbaar te zijn, dat partijgenoot Van Boxtel ook geen interesse heeft omdat hij als president-directeur van de NS te druk is met de treinen op tijd te laten rijden. Halsema lijkt Pechtold de juiste kandidaat.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl






    07-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat u moet weten over de islamitische afschaffingsleer

    Wat u moet weten over de islamitische afschaffingsleer

    Bij tegenstrijdigheid van regels gaat de meest agressieve regel voor

    In politiek-correcte kringen staat de islam voor liefde en medemenselijkheid. “Deze vredelievende religie maakt onderdeel uit van de geschiedenis, het heden en de toekomst van Europa” houden leiders als Federica Mogherini en Frans Timmermans ons dagelijks voor.

    Dwang
    Met de waarheid hebben deze opvattingen niets van doen. Met wensdenken en bedrog des te meer. Laten we eens kijken hoe vredelievend de leer in werkelijkheid is. Stel: je hebt een artikel gelezen over de islam waaruit blijkt dat de islam wereldoverheersing nastreeft en gaat op het internet de discussie hierover aan.
    Meer lezen op:
    opiniez.com

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video – Amsterdamse vrouw verhuist want krakende illegalen

    Video – Amsterdamse vrouw verhuist want krakende illegalen

    VVD-burgemeester Jozias van Aartsen laat krakers ongemoeid op verzoek van GroenLinks en D66


    Bewoners van de Rudolf Dieselstraat in Oost maken zich nog steeds grote zorgen over de groep uitgeprocedeerde asielzoekers en de activisten in hun straat. Een van hen vertelt tegen AT5 dat ze gaat verhuizen. Ymere heeft meerdere aangiftes gedaan. Die liggen op dit moment bij de speciale ‘kraakofficier’, zo laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. Die moet nog beslissen wat er nu gaat gebeuren. Er zijn twee opties, vertelt de woordvoerder: een spoedontruiming of een normale ontruiming.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl




    06-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen

    Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen


    lijfspreuk van de moslimbroederschap

    De 35ste jaarlijkse ‘moslims van Frankrijk’ conventie werd gehouden tijdens het Paasweekend in Le Bourget conventie centrum. Vreemd genoeg vindt de gebeurtenis altijd plaats met Pasen, ook al is dit een verplaatsbaar feest op de christelijke kalender. Jaarlijks nemen 150.000-200,00 mensen eraan deel.

    De conventie wordt georganiseerd door Musulmans de France (moslims van Frankrijk), voorheen de UOIF (Unie van Franse Islamitische Organisaties), de Franse tak van de Moslimbroederschap. Het omvat een souk (bazaar), een jeugdzone, een wedstrijd over het memoriseren van de Koran en een collegezaal.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    05-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatzaaiende rechters

    Haatzaaiende rechters

    haatzaaiende rechters

    Haat zaaien is een te modieus begrip geworden vindt Toon Kasdorp, waarmee niemand gediend is. Is er niet eerder sprake van haatzaaiende rechters?

    Wilders heeft op een radicale en voor moslimlandgenoten onaangename manier de Koran, Mohammed en het mohammedaanse geloof bekritiseerd. Tot twee maal toe beschouwde een rechter zijn uitlatingen als groepsbelediging en als het zaaien van haat. De eerste maal het Amsterdamse Hof dat in een artikel 12 procedure zijn zaak naar de rechtbank verwees, die de politicus vervolgens vrijsprak.

    De tweede maal oordeelde de Haagse rechtbank dat Wilders’ uitspraak op 12 maart 2014 tijdens zijn verkiezingscampagne in Loosduinen beledigend was. Bij die gelegenheid zei hij dat hij in Den Haag als het even kon wat minder Marokkanen zou willen zien.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ

    Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ
    Donderdag 5-4-2018



    Vivienne is best ongerust! “Hoe valt dit te verklaren?” Oh-oh-oh! Ja, wat zóú ’t toch zijn!?

    Vanmorgen “Goedemorgen Nederland” van WNL. Kijkluister vanaf 10:30. Vivienne van den Assen presenteert:

    “Het aantal overvallen dat gepleegd wordt door jonge tieners neemt de laatste jaren toe. Niet alleen in absolute aantallen maar ook procentueel gezien stijgt het aandeel van 12 tot 16 jarigen die de overvallen plegen.”

    De “deskundige”:

    “ … Wat je ziet bij deze hele jonge jongens is met name hun beïnvloedbaarheid. Ze plegen dit soort feiten vaak in groepsverband. Dus ze laten zich heel erg beïnvloeden door wat hun maat doet, hun gabber. Wat je vaak ziet is, dat ’t ook jongens zijn, ja, die toch ook wel op de grens zitten van zwakbegaafdheid. Het IQ wordt getest en dan kom je op 75 tot 80 uit.”
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

    Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

    Richard Osborn-Brooks.
    RV Richard Osborn-Brooks.

    Er is in Groot-Brittannië een golf van protest ontstaan nadat een gepensioneerde man de gevangenis in vloog omdat hij thuis inbrekers te lijf ging en een ervan neerstak. De dief overleed later in het ziekenhuis. Richard Osborn-Brooks (78) wordt nu beschuldigd van moord. Op sociale media is met de hashtag #freeRichardOsbornBrooks een storm van verontwaardiging te horen: “Hij verdedigde zichzelf en zijn vrouw. Die man is een held. Hij verdient een medaille”, klinkt het onder meer.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

    Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

    D66 en PvdA hebben de morele plicht om met verkiezingswinnaar Leefbaar verkennende gesprekken te voeren. Toch breken ze met dat democratische principe, merkt op.

    04-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

    Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

    Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

     
    Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel -of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

    Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan

    Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan


    03-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

    Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

    Door   

    politieagentbedreigd
    Foto: Max Engelander, de door antisemitische actievoerders bedreigde politie-agent. Bron: Simon Vrouwe / YouTube.

    Enkele boze jodenhaters zijn in Amsterdam begonnen met het aanvallen van een politieagent, vanwege zijn vermeende Joodse achtergrond. Op basis van zijn levensovertuiging halen BDS-aanhangers (een eufemisme voor antisemieten) de agent door de stront en graven ze in zijn privé-leven. Openlijk vergelelijken ze hem met de nazi’s.

    Amsterdam is zo’n beetje nog de enige Nederlandse stad die nog een Joodse gemeenschap heeft van enige omvang. Maar ook daar staat de bewegingsvrijheid van deze mensen onder druk, zo blijkt uit een nieuwe publicatie van het Nieuw-Israëlitisch Weekblad.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie

    Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie


    Energiebedrijven, milieuorganisaties en de installatiebranche dienen vandaag een manifest in waarin ze stellen dat huiseigenaren vanaf 2021 hun cv-ketel alleen nog mogen vervangen door een (hybride) warmtepomp. Energiedeskundige Jon van Diepen betwijfelt of dat praktisch en financieel haalbaar is. Gas blijft nodig.

    Tijdens de koude laatste week van februari hebben we het warm kunnen houden dankzij onze gasinfrastructuur. Zo’n koudegolf is een goed moment om eens na te gaan hoe we het warm kunnen houden zonder gasleidingen in onze gebouwen, zoals de overheid en tal van belangengroeperingen zich ten doel hebben gesteld. Die opgave is uitdagend. Of er uiteindelijk ook minder gas verbruikt zal worden met gasloze huizen, is maar zeer de vraag.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”

    Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!