NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • ONS GEWELDIGE NEDERLAND
 • Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht
 • Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
 • Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  3979
  blog.seniorennet.be/3979
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  06-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen

  Leider moslimbroederschap in Frankrijk: het doel is de macht te grijpen


  lijfspreuk van de moslimbroederschap

  De 35ste jaarlijkse ‘moslims van Frankrijk’ conventie werd gehouden tijdens het Paasweekend in Le Bourget conventie centrum. Vreemd genoeg vindt de gebeurtenis altijd plaats met Pasen, ook al is dit een verplaatsbaar feest op de christelijke kalender. Jaarlijks nemen 150.000-200,00 mensen eraan deel.

  De conventie wordt georganiseerd door Musulmans de France (moslims van Frankrijk), voorheen de UOIF (Unie van Franse Islamitische Organisaties), de Franse tak van de Moslimbroederschap. Het omvat een souk (bazaar), een jeugdzone, een wedstrijd over het memoriseren van de Koran en een collegezaal.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  05-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haatzaaiende rechters

  Haatzaaiende rechters

  haatzaaiende rechters

  Haat zaaien is een te modieus begrip geworden vindt Toon Kasdorp, waarmee niemand gediend is. Is er niet eerder sprake van haatzaaiende rechters?

  Wilders heeft op een radicale en voor moslimlandgenoten onaangename manier de Koran, Mohammed en het mohammedaanse geloof bekritiseerd. Tot twee maal toe beschouwde een rechter zijn uitlatingen als groepsbelediging en als het zaaien van haat. De eerste maal het Amsterdamse Hof dat in een artikel 12 procedure zijn zaak naar de rechtbank verwees, die de politicus vervolgens vrijsprak.

  De tweede maal oordeelde de Haagse rechtbank dat Wilders’ uitspraak op 12 maart 2014 tijdens zijn verkiezingscampagne in Loosduinen beledigend was. Bij die gelegenheid zei hij dat hij in Den Haag als het even kon wat minder Marokkanen zou willen zien.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ

  Black Pigeon: hoe Europa en de VS ten onder dreigen te gaan aan de massale import van mensen met een laag IQ
  Donderdag 5-4-2018  Vivienne is best ongerust! “Hoe valt dit te verklaren?” Oh-oh-oh! Ja, wat zóú ’t toch zijn!?

  Vanmorgen “Goedemorgen Nederland” van WNL. Kijkluister vanaf 10:30. Vivienne van den Assen presenteert:

  “Het aantal overvallen dat gepleegd wordt door jonge tieners neemt de laatste jaren toe. Niet alleen in absolute aantallen maar ook procentueel gezien stijgt het aandeel van 12 tot 16 jarigen die de overvallen plegen.”

  De “deskundige”:

  “ … Wat je ziet bij deze hele jonge jongens is met name hun beïnvloedbaarheid. Ze plegen dit soort feiten vaak in groepsverband. Dus ze laten zich heel erg beïnvloeden door wat hun maat doet, hun gabber. Wat je vaak ziet is, dat ’t ook jongens zijn, ja, die toch ook wel op de grens zitten van zwakbegaafdheid. Het IQ wordt getest en dan kom je op 75 tot 80 uit.”
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

  Hij verdient een medaille”: storm van protest nadat man (78) gearresteerd wordt voor moord omdat hij inbreker te lijf ging en doodstak

  Richard Osborn-Brooks.
  RV Richard Osborn-Brooks.

  Er is in Groot-Brittannië een golf van protest ontstaan nadat een gepensioneerde man de gevangenis in vloog omdat hij thuis inbrekers te lijf ging en een ervan neerstak. De dief overleed later in het ziekenhuis. Richard Osborn-Brooks (78) wordt nu beschuldigd van moord. Op sociale media is met de hashtag #freeRichardOsbornBrooks een storm van verontwaardiging te horen: “Hij verdedigde zichzelf en zijn vrouw. Die man is een held. Hij verdient een medaille”, klinkt het onder meer.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

  Wat een slechte verliezers daar in Rotterdam

  D66 en PvdA hebben de morele plicht om met verkiezingswinnaar Leefbaar verkennende gesprekken te voeren. Toch breken ze met dat democratische principe, merkt op.

  » Reageer (0)
  04-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

  Moorden en misdaden Londen stijgen tientallen procenten onder moslim burgemeester

  Migranten mogen niet meer als aparte categorie worden benaderd of benoemd, met als gevolg 40% meer moorden in slechts 3 jaar tijd (exclusief terreuraanslagen) – Burgemeester Khan verbood in de gaten houden teruggekeerde ISIS terroristen

   
  Afbeelding: (1). (Wanneer komt de tijd dat enkel het plaatsen van zo’n foto al ‘racistisch’ wordt genoemd, tenzij er enkel -of voornamelijk- blanken op te zien zijn?)

  Sinds Londen zijn eerste moslim burgemeester heeft, Sadiq Khan, is de criminaliteit op bijna alle gebieden in slechts enkele jaren tijd met vele tientallen procenten gestegen. Zo vonden er de afgelopen twee maanden voor het eerst in de geschiedenis meer moorden plaats in Londen dan in New York. Ook het aantal aanrandingen, verkrachtingen en berovingen steeg explosief. De Britse hoofdstad is tevens berucht vanwege de vele ‘zuur aanvallen’. Eén van de oorzaken is het beleid van de politiek-correcte Khan, die een ‘anti-islamofobie’ campagne begon, waardoor agenten bang zijn om voor ‘racist’ te worden uitgemaakt zodra ze migranten aanhouden of fouilleren. Die hebben dankzij Khan nu vrij spel.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan

  Politie van Londen: Bidden in het park verboden – voor moslims toegestaan


  » Reageer (0)
  03-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

  Antisemitische Amsterdammers beginnen hetze tegen Joodse politieagent: ‘Zionistische diender. Net een NSB’er!’

  Door   

  politieagentbedreigd
  Foto: Max Engelander, de door antisemitische actievoerders bedreigde politie-agent. Bron: Simon Vrouwe / YouTube.

  Enkele boze jodenhaters zijn in Amsterdam begonnen met het aanvallen van een politieagent, vanwege zijn vermeende Joodse achtergrond. Op basis van zijn levensovertuiging halen BDS-aanhangers (een eufemisme voor antisemieten) de agent door de stront en graven ze in zijn privé-leven. Openlijk vergelelijken ze hem met de nazi’s.

  Amsterdam is zo’n beetje nog de enige Nederlandse stad die nog een Joodse gemeenschap heeft van enige omvang. Maar ook daar staat de bewegingsvrijheid van deze mensen onder druk, zo blijkt uit een nieuwe publicatie van het Nieuw-Israëlitisch Weekblad.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie

  Huizen verwarmen zonder gascentrales is een illusie


  Energiebedrijven, milieuorganisaties en de installatiebranche dienen vandaag een manifest in waarin ze stellen dat huiseigenaren vanaf 2021 hun cv-ketel alleen nog mogen vervangen door een (hybride) warmtepomp. Energiedeskundige Jon van Diepen betwijfelt of dat praktisch en financieel haalbaar is. Gas blijft nodig.

  Tijdens de koude laatste week van februari hebben we het warm kunnen houden dankzij onze gasinfrastructuur. Zo’n koudegolf is een goed moment om eens na te gaan hoe we het warm kunnen houden zonder gasleidingen in onze gebouwen, zoals de overheid en tal van belangengroeperingen zich ten doel hebben gesteld. Die opgave is uitdagend. Of er uiteindelijk ook minder gas verbruikt zal worden met gasloze huizen, is maar zeer de vraag.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”

  Hamas: “protesten gaan door tot heel Palestina is bevrijd”


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen

  Islamistisch pestgedrag” op Duitse basisscholen


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

  Het antwoord van links op 9/11 was grof gezegd ‘eigen schuld, dikke bult’

  Sylvain Ephimenco


  Sylvain Ephimenco © Trouw

  column

  Natuurlijk schrok ik door de exclusieve onthulling die Femke Halsema afgelopen zaterdag in Trouw publiceerde: ‘Conservatieve politici hebben linkse waarden gekaapt (...) Vooral de vrijheid van meningsuiting, de gelijkheid van man en vrouw en van hetero- en homoseksuelen worden symbolen van de nieuwrechtse, populistische beweging.’
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  02-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer

  Dit betekent islamisering voor u als vrouw, man, alleenstaande, honden- of muziekliefhebber, wijndrinker, leraar, werknemer

  Met name vanuit de PVV en het FvD, en daarnaast onafhankelijke websites zoals deze, klinken regelmatig waarschuwingen tegen de islamisering van Nederland en Europa, zoals die door de Europese elite geen duimbreed in de weg wordt gelegd, en door ‘links’ zelfs wordt gepromoot. Maar wat betekent het nu concreet dat ook wij –bij ongewijzigd beleid- stap voor stap zullen moeten buigen voor de islam? Wat heeft de islamisering voor gevolgen voor vrouwen, meisjes, mannen, huizenbezitters, huurders, honden- en muziekliefhebbers, rechters, sporters, leraren... kortom, voor ieder van ons?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen koek en zopie voor Gaza

  Geen koek en zopie voor Gaza

  Door Hamas georkestreerd “volksprotest” geframed als vredesactie

  Foto: “Mars van de Terugkeer”, Gaza (30 maart 2018) – screenshot TBU News

  Afgelopen woensdag stuurde de Israëlische ambassade een bericht aan de pers.

  Via Facebook is Hamas bezig met het voorbereiden van een mars naar de grens tussen Israël en Gaza en wordt opgeroepen tot gewelddadige protesten. Terwijl Israël zich opmaakt voor de Seideravond voor Pesach, neemt Hamas stappen die kunnen leiden tot een gevaarlijke situatie. Israël heeft aandacht voor het komende gevaar. We zullen ons terughoudend opstellen, in de hoop escalatie, waar de organisatoren van de mars op doelen, te voorkomen. Escalatie heeft mogelijk serieuze consequenties voor de Gazastrook en de regio.’
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen’
  Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen’

  'Scholen passen paasfeest aan voor moslimkinderen'

  Het christelijke karakter van paasvieringen wordt afgezwakt op sommige protestantse en rooms-katholieke basisscholen in Den Haag. De scholen doen dat om ouders van islamitische leerlingen tegemoet te komen. Dat meldt het AD. Vier vragen en antwoorden over de aanpassing van de paasviering.

  Om welke scholen gaat het?

  Het betreft christelijke en rooms-katholieke scholen in Den Haag. Volgens leiders van veel van deze scholen is het beter om de paasviering aan te passen aan de voornamelijk niet-christelijke leerlingen.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote geldschieter Labour haakt af om antisemitisme binnen partij Partij die hij altijd heeft gesteund 'bestaat niet meer'

  Grote geldschieter Labour haakt af om antisemitisme binnen partij Partij die hij altijd heeft gesteund 'bestaat niet meer'


  Sir David Garrard, een van de grootste geldschieters van het Britse Labour, verlaat de partij. Hij beschuldigt de leiding van Labour dat het niet optreedt tegen de ‘meest flagrante antisemitische’ uitingen door partijleden

  De Britse krant Observer meldde dat Garrard sinds 2003 1,5 miljoen pond (ruim 1,3 miljoen euro) aan Labour heeft geschonken. Garrard zei dat dat de partij die hij altijd heeft gesteund ‘niet langer bestaat’.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drugsbende leeft van stempelgeld Zigeuners krijgen tot 3 jaar cel voor drie cannabisplantages

  Drugsbende leeft van stempelgeld Zigeuners krijgen tot 3 jaar cel voor drie cannabisplantages

  Hoofdverdachte Arthur Noël D. en zijn handlanger Chento D. zijn allebei veroordeeld.

  Bij de politie van Lier liep in augustus 2016 een melding binnen van een mogelijke cannabisplantage in de Hulststraat. De twee vrouwen die de woning huurden, waren vaak afwezig. Er gingen ’s avonds wel geregeld mannen naar binnen en de ramen waren afgeplakt. Buurtbewoners hadden ook een vreemde geur opgemerkt. De politie hield de woning in de gaten en zag er Arthur Noël D. en andere bewoners van het woonwagenpark op de grens van Deurne/Wommelgem dikwijls naar binnen gaan. Uit verder onderzoek bleek dat ze nog meer woningen gehuurd hadden.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn die misdadige Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?

  Zijn die misdadige Marokkanen nou zo crimineel alléén door de islam of ook omdat ze Berbers zijn?


  Het filmpje dat hierboven staat is wat mij betreft iconisch: drie Rif-apen met een IQ van onder de 30 die hun Jodenhaat etaleren. Ter relativering van het filmpje en de kop boven dit stuk: ik ken hardwerkende Marokkanen, die niet crimineel zijn en ik ken er van zowel Berbers als Arabierisch Bloed & Bodem. De wetenschappelijke formulering inzake Marokkanen & Misdaad luidt: het aantal veroordeelde Marokkanen is veel groter dan op grond van hun aandeel in de bevolking verwacht mag worden. Joost Niemöller laat Ali Lahrouchi aan het woord. Hij vertelt “Hoe ik Geert Wilders uitleg aan mijn dochtertje”. Lahrouchi is een Berber oftewel Imazigh. Ik citeer Lahrouchi:
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  31-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

  Palestijnse vrouwen hebben dezelfde rechten als de mannen; ook zij mogen terroristen zijn

  Screenshot_134

  Arabische meisjes houden een bord omhoog met de afbeelding van Dalal Mughrabi, een vrouw die bejubeld wordt, omdat meer Israëli´s in één keer heeft vermoord dan welke andere Palestijnse terrorist dan ook. 

  (Vertaling: E.J. Bron)

  In de Palestijnse Autoriteit genieten vrouwen dezelfde rechten als mannen. Op dit “feit” pochte enige tijd geleden de secretaris-generaal van de chef van de Palestijnen Mahmoud Abbas tijdens een ceremonie n.a.v. “Internationale Vrouwendag”. Daarbij noemde Tayb Abd Al-Rahim de terroriste Dalal Mughrabi, die in 1978 deelnam aan een van de vermoedelijk wreedste terreuraanslagen. Zij leidde de ontvoering van een bus op de Israëlische kustweg en de moordop 37 Israëli´s, waaronder niet minder dan 12 kinderen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  30-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eeuwig trouw aan de emir, tijdelijk aan Nederland

  Eeuwig trouw aan de emir, tijdelijk aan Nederland

  Voor Ahmed Aboutaleb is elk media-optreden een potentieel pr-risico omdat een journalist over zijn dubbele nationaliteit kan beginnen. Wat zegt het dat de Rotterdamse burgemeester in elk interview ongevraagd begint over loyaliteit? Niemand trekt die ooit in twijfel.

  Gaat goed met de omgekeerde integratie. Een verre tante van Haatsnee Bouazza, Hamas-fangirl Hanien Zoabi, spreekt op 9 november 2015 op de anti-Kristallnachtherdenking georganiseerd door Nederland Bekent Kleur Platform Stop Racisme & Uitsluiting het Nederlands Palestina KomiteeEn op de echte Kristallnachtherdenking van het Centraal Joods Overleg spreekt Ahmed Aboutaleb.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!