Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    friese_wouden
    blog.seniorennet.be/friese_
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    20-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch stemvee met IS-paspoorten

    Islamitisch stemvee met IS-paspoorten

    Ebru Umar  20-2-2018


    Wonderbaarlijk klein gebleven, het nieuws dat SP, PvdA en GroenLinks in Rotterdam gaan samenwerken met het filiaal van de Moslimbroederschap NIDA. Alsof het geen nieuws is dat SP, PvdA en GroenLinks nu zó brutaal zijn de islamisering van Nederland zonder enige schroom na te streven. MSM mogen erin trappen, kunnen de betekenis en uitvoering ervan bagatelliseren, maar dat de Rotterdammer een duidelijke keuze heeft tussen islamisering of leefbaar, lijkt me evident. Maar islamisering is natuurlijk geen issue, hou ‘es op zeg met dat gedemoniseer! Dat kunnen anderen op het Mediapark stukken beter.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten

    Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten

    Enge interpretaties van islam verspreid op website waar leraren lesmateriaal delen

    19-2-2018   door  
       
    Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten
    (themabeeld) Foto: shutterstock

    De Moslimexecutieve roept een islamleraar op het matje omdat hij via de website van Vlerig, een vereniging van islamleraren, enge interpretaties van de islam verspreidde. Op het platform – intussen offline gehaald – stond onder meer te lezen dat een moslimvrouw enkel met een andere moslim mag trouwen. “Teksten die niet door de beugel kunnen”, zegt godsdienstinspecteur Ahmed Azzouz.

     


    18-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

    Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

    Internationaal, februari 2018

     Zvi Yehezkeli
    De Israëlische journalist Zvi Yehezkeli  reisde op een vervalst Syrisch paspoort moeiteloos als ‘’vluchteling’’ naar Duitsland. Als Khaled Abu Salaam of ‘Abu Hamsa’ kocht hij in de Syrische gemeenschap in Istanboel een Syrisch paspoort voor 1250 dollar. Een paar dagen later was Yehezkeli in een vluchtelingenkamp bij Berlijn.

    Vluchtelingenwerker geeft tips om autoriteiten te misleiden

     Hij trof een hulpverlener die van oorsprong afkomstig was uit Gaza. Deze gaf Yehezkeli tips hoe hij de Duitse autoriteiten het beste om de tuin kon leiden om als vluchteling te worden erkend en een uitkering te krijgen. Hij zei tegen Yehezkeli: ‘Met Allahs hulp begin je hier een nieuw islamitisch leven’.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

    Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

    Screenshot_55
    Niet alleen in Engeland zijn de gevangenissen grotendeels al door de islam overgenomen!
    (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)
    Gevangenissen zijn broedplaatsen voor rekrutering van jihadisten

    Men kan er niet meer bij wat we nagenoeg dagelijks allemaal lezen over de islamisering in Europa. En hoe blind hiervoor – of opzettelijk en berekenend – de politieke elites deze islamisering negeren, respectievelijk nauwkeuriger gezegd, deze massief stimuleren en begunstigen. Nu komen er berichten uit Engeland, waarover ik in vergelijkbare vorm reeds vanuit Duitsland bericht heb:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    17-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar gaat los: ‘De leden van DENK en NIDA zijn landverraders, open en bloot!’

    Ebru Umar gaat los: ‘De leden van DENK en NIDA zijn landverraders, open en bloot!’

    Door   

    snapshot
    Foto: Ebru Umar in debat met DENK-Kamerlid Farid Azarkan, in december afgelopen jaar. Bron: DENK / YouTube.

    De Libelle- en GeenStijl-columniste windt er geen doekjes om. Nadat zij recentelijk een debat modereerde tussen DENK-prominent Farid Azarkan en mensen als Wierd Duk, is zij eruit. De aanhang van ‘islamitische partij’ DENK is uit op landverraad, zo schrijft zij op GeenStijl.

    Een debat dat eerder deze week in Rotterdam werd gehouden om het thema ‘identiteit’ te bespreken, is moderator Ebru Umar niet in de koude kleren gaan zitten. In een column voor GeenStijl schrijft ze dat ze de grootst mogelijke moeite had om de massaal opgekomen aanhangers van DENK het hoofd te bieden. Het hele debat lang hebben ze zitten joelen, fluiten en klappen. Umar beschrijft één “satanische hoofddoek” die bijzonder irritant was:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nu officieel: regressief-links vormt in Rotterdam ‘n alliantie met islamisten

    Het is nu officieel: regressief-links vormt in Rotterdam ‘n alliantie met islamisten

    martien pennings 16-2-2018

    Nourdin el Ouali

    De scheiding der geesten is fundamenteel en er komt burgeroorlog van. Regressief-links zal niet tot bezinning komen: de solidariteit met het islamitische proletariaat is té groot. Een normaal mens — dat ben ik dus — kan er met z’n kop niet bij. Nou ja, je kan de “socialistische” redenering wel zo’n beetje verzinnen: het kapitalistische Westen is altijd al een bron van oorlog, massamoord, kolonialisme, uitbuiting en onderdrukking geweest en elke bondgenoot in de strijd tegen dat Westen is welkom, ook de moslim.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jup. Turkse moskee in Hoorn preekt de jihad

    Jup. Turkse moskee in Hoorn preekt de jihad

    Moskee. Weg ermee        

    Gisteren werd bekend wat voor Diyanet-tekstje de Diyanet-imams moesten oplepelen in de Diyanet-moskee's ter wereld. Een nogal oorlogszuchtig preekje over de jihad en martelaren, en iedereen moet weer dood dood dood, en dan vooral de ongelovige honden en dan ook nog wat Koerden. Zou in Nederland niet zo'n vaart lopen, dachten we. Bij de Tele hadden ze de tegenwoordigheid van geest om even in zo'n Erdoganeske haatbunker (we hebben 140 van die krengen in Ons Land) te gaan luistervinken en de preek door de Göögle Translate te halen.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    16-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

    Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

    Screenshot_26
    Allemaal op naar Duitsland! 

    (Door: Claudio Michele Mancini – Vertaling: E.J. Bron)

    Om irritaties te voorkomen, dient hier duidelijk gemaakt te worden met wie we in de titel te maken hebben. Onder de Maghreb verstaat men de Noord-Afrikaanse territoria van Tunesië, Algerije, Marokko en de Westelijke Sahara, maar ook Libië en Mauritanië. De moslims behoorden tot de gevaarlijkste piraten- en zeeroverslanden waarmee Europa en zelfs de VS eeuwenlang mee te maken hadden. Een blik in het geschiedenisboek informeert een ieder die zich een beeld over de islam, het “islamisme” en zijn agressieve uitbreiding in Europa wil vormen. Een vergelijking tussen destijds en nu is de moeite waard.
    Meer lezen op:
    ejbron.ciom


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

    Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

    Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school
    Foto: Butko Wikimedia Commons

    Op 20 februari 2014 schoten onbekende scherpschutters op het Maidanplein in Kiev 49 betogers en vier politieagenten dood.

    De lokale oppositie en Amerikaanse en EU-functionarissen wezen gelijk met de beschuldigende vinger naar het ‘regime van Viktor Janoekovytsj’. Een officieel onderzoek leverde echter niets op.

    Een correspondent van het Russische persbureau Sputnik heeft gesproken met de scherpschutters, allen afkomstig uit Georgië.

    Bang

    Zij zeggen dat ze strikte orders hadden om op zowel politieagenten als betogers te vuren, om zo de menigte op te ruien en een politieke crisis uit te lokken.

    Generaal Tristan Tsitelasjvili, die leiding gaf aan een Georgische elite-eenheid, was de eerste die zei dat bepaalde Georgische scherpschutters betrokken waren bij het incident.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl





    15-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

    Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

    Russiagate

    Opnieuw levert het zich ontrollende Russiagate-schandaal aanwijzingen voor diepere betrokkenheid van president Trump’s voorganger Obama. Ditmaal door het constateren van misleiding onder ede door de ontslagen FBI-directeur Comey.

    Vorige week berichtte ik al over een voor Obama onprettige onthulling die hem onderwerp van onderzoek zouden (kunnen/horen te) maken. Waar het vorige week ging om zijn naam die opdook in SMS’jes tussen het tweetal Strzok/Page, ditmaal gaat het om een laatste bijeenkomst met juridische en Intelligence-prominenten aan de vooravond van de machtsoverdracht aan Donald Trump. En uit alles blijkt dat dat geen afscheidsborrel betrof. Diverse aanwezigen hebben er schimmig over bericht of het semantisch-dubieus vermeden te noemen, maar als er geen goede verklaringen komen zal dit een zaak zijn waarover Obama te zijner tijd voor het gerecht zal moeten komen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen: nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

    Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen:  nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

    'IQ-tests zijn uitstekende voorspellers van schoolprestaties en werkprestaties'

    De Volkskrant schotelde ons dit weekend een groot interview met wetenschapsjournaliste Angela Saini voor over groepsverschillen in IQ. De aanleiding was een poging van een van de invloedrijkste personen in Nederland, minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren, om de discussie over dit thema taboe te verklaren. Nederland is al eeuwenlang een van de rijkste en best georganiseerde landen ter wereld, mede omdat we een traditie hebben dat mensen met verstand van zaken nuchter discussiëren op basis van feiten en niet op basis van wensdromen. De meest invloedrijke intelligentie-onderzoeker van de vorige eeuw, Arthur Jensen, schreef in 1973:
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl

    14-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruggenbouwer Tariq Ramadan

    Bruggenbouwer Tariq Ramadan

    Pleitbezorger van Europese islam in zwaar weer


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

    Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

    De toename van het aantal antisemitische incidenten vorig jaar baart Duitsland zorgen, zoals blijkt uit een Berlijnse krant die een overheidsrapport citeerde.

    Plaatje hierboven: Pro-Palestijnse demonstranten verbranden in december 2017 een zelfgeschilderde vlag met een Davidster in Berlijn-Neukölln [beeldbron: Jüdisches Forum für Demokatie und gegen antisemitismus/DPA]

    In 2017 werden 1.453 antisemitische incidenten gepleegd, zegt vicepresident van de Bundestag, Petra Pau. waaronder 32 incidenten van fysiek geweld, 160 gevallen van vandalisme en 898 incidenten van aanzetting tot geweld of haatdragende taal tegen Joden.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    13-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

    Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

    Door:  

    Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

    Yernaz Ramautarsing (Forum voor Democratie) krijgt kritiek omdat hij het intelligentiequotiënt (IQ) in verband brengt met volkeren. Het onderwerp zorgde ook vrijdag voor ophef tijdens het Parool-verkiezingsdebat. Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is het IQ eigenlijk?

    1. Wat is IQ?

    Een getal dat cognitieve capaciteiten uitdrukt. Individuele scores variëren van ongeveer 50 (zwakbegaafd) tot 150 (hoogbegaafd). Er wordt getoetst op verschillende vaardigheden: taal, rekenen en ruimtelijke inzicht.

    De tests bestaan meer dan honderd jaar en zijn steeds verfijnder. De tijden van schedelmeten zijn allang vervlogen. Het Amerikaanse leger deed in de Eerste Wereldoorlog IQ-metingen om te voorspellen welke vaardigheden rekruten hebben. In de wetenschap valt het binnen de psychologie.
    Meer lezen op:
    parool.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

    Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

    Met schandalige coalitie akkoord met SPD lijkt grens voor veel CDU leden bereikt – Hoge officier leger: ‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik mijn leven lang in heb geloofd en voor gevochten heb’

     
    De twee, inmiddels door velen gehate partijleiders, die met hun nieuwe coalitie de vernietiging van het vrije en welvarende naoorlogse Duitsland gaan voltooien. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    Ze hebben veel geslikt, van het gedwongen, veel te gehaaste (en nauwelijks onderbouwde) afscheid nemen van kernenergie, het vernietigen van het klassieke huwelijk en gezin als bouwsteen van de samenleving, tot aan het eigenhandig en zonder parlementaire instemming openen van de grenzen voor miljoenen economische moslimmigranten annex sociale zekerheid toeristen. Het nieuwe regeerakkoord met de SPD lijkt veel CDU en CSU leden dan eindelijk een brug te ver. De woede over Merkel wordt almaar openlijker geuit – is er een paleisrevolutie aan het ontstaan? Overleeft ze de komende weken?
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    12-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halbe Zijlstra is een leugenaar - ja én

    Halbe Zijlstra is een leugenaar - ja én

    Ebru Umar 12-2-2018


    Nee, het doet mij geen plezier dat Halbe Zijlstra is ontmaskerd als leugenaar.

    Nee, het doet mij geen plezier dat Halbe Zijlstra VVD’er is – en dus lid van de partij waar de firma list en bedrog niets bij is.

    Nee, het doet mij geen plezier dat dat PVV een spoeddebat aanvraagt over de integriteit van Halbe Zijlstra, onze minister van Buitenlandse Zaken.

    Nee, het doet me geen plezier dat een fantast die gelooft in zijn eigen leugens minister van Buitenlandse Zaken is.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lees de Koran en weet: Israël is een Joodse staat

    Lees de Koran en weet: Israël is een Joodse staat

    Qanta Ahmed


    Tempelberg in Jeruzalem. © afp

    De heilige stad was nog nooit zo omstreden. Het recht dat Israël op Jeruzalem als hoofdstad doet gelden, wordt wereldwijd aangevochten. De Palestijnse retoriek, in december uitgelokt door president Donald Trump die de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem wil verhuizen, zwol aan toen Trump ook nog besloot om de VN-hulp aan Palestijnen met 65 miljoen dollar te korten.

    Verderop in de regio moeten de leiders van Egypte en Jordanië, toch stevige bondgenoten van de VS, maar zien hoe ze de woede van de Palestijnen honoreren zonder de Amerikanen van zich te vervreemden.
    Meer lezen op:
    trouw.nl




    11-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarmerende kanttekening bij artikel in “Der Spiegel”

    Alarmerende kanttekening bij artikel in “Der Spiegel”

    Screenshot_141
    (Door: Theresa Geissler)

    Ofwel: De kritische blik van de Realistische Duitser

    Eergisteren bereikte mij een verzoek van mijn goede vriendin Raffie Chohan. Op haar beurt had zij een mail ontvangen van een vriendin, ergens in Duitsland, met het verzoek de inhoud op de één of andere manier óók in Nederland te verspreiden. Zij zag echter in dat een poging in die richting slechts zinvol zou zijn als die inhoud in het Nederlands zou worden vertaald, reden waarom zij hem aan mij doorstuurde met de boodschap: “Doe er helemaal mee wat je zelf wilt, lieverd.”
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deksel is van de doofpot: niet alleen Oxfam maakt zich schuldig aan seksueel wangedrag met belastinggeld

    Deksel is van de doofpot: niet alleen Oxfam maakt zich schuldig aan seksueel wangedrag met belastinggeld

    Door   

    3899924218_cfa98cec6f_b
    Foto: Een feest met schaarsgeklede vrouwen. Bron: MarkScottAustinTX / Flickr.

    Nu is onthuld dat Oxfam de aardbeving op Haïti heeft misbruikt om seksfeesten met minderjarige meisjes te organiseren, komen er meer voorbeelden van pervers gedrag in de NGO-wereld naar boven. Een kenner onthult hoe dikverdienende hulpverleners staan af te dingen bij jonge hoertjes die voor één ‘beurt’ tien euro vragen, of op andere wijze hun status misbruiken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal is oorlog; politiek ook

    Voetbal is oorlog; politiek ook

    Screenshot_127
    (Door: Ton Nijhof)

    Het Forum voor Democratie (FvD) ligt zwaar onder vuur. Om de haverklap stappen prominente partijleden uit de partij, veelal met slaande deuren, en praatprogramma’s van onze Staatsomroep kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Op 18 maart is er zelfs een heuse demonstratie tegen deelname van de FvD aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Zou dat een functie hebben?
    Meer lezen op:
    ejbron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!