NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
 • Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh
 • Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen
 • Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’
 • Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat
 • Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes
 • Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
 • Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek
 • Duitsland verrot
 • Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  leopoldsburg
  blog.seniorennet.be/leopold
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

  Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

  Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school
  Foto: Butko Wikimedia Commons

  Op 20 februari 2014 schoten onbekende scherpschutters op het Maidanplein in Kiev 49 betogers en vier politieagenten dood.

  De lokale oppositie en Amerikaanse en EU-functionarissen wezen gelijk met de beschuldigende vinger naar het ‘regime van Viktor Janoekovytsj’. Een officieel onderzoek leverde echter niets op.

  Een correspondent van het Russische persbureau Sputnik heeft gesproken met de scherpschutters, allen afkomstig uit Georgië.

  Bang

  Zij zeggen dat ze strikte orders hadden om op zowel politieagenten als betogers te vuren, om zo de menigte op te ruien en een politieke crisis uit te lokken.

  Generaal Tristan Tsitelasjvili, die leiding gaf aan een Georgische elite-eenheid, was de eerste die zei dat bepaalde Georgische scherpschutters betrokken waren bij het incident.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  15-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

  Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

  Russiagate

  Opnieuw levert het zich ontrollende Russiagate-schandaal aanwijzingen voor diepere betrokkenheid van president Trump’s voorganger Obama. Ditmaal door het constateren van misleiding onder ede door de ontslagen FBI-directeur Comey.

  Vorige week berichtte ik al over een voor Obama onprettige onthulling die hem onderwerp van onderzoek zouden (kunnen/horen te) maken. Waar het vorige week ging om zijn naam die opdook in SMS’jes tussen het tweetal Strzok/Page, ditmaal gaat het om een laatste bijeenkomst met juridische en Intelligence-prominenten aan de vooravond van de machtsoverdracht aan Donald Trump. En uit alles blijkt dat dat geen afscheidsborrel betrof. Diverse aanwezigen hebben er schimmig over bericht of het semantisch-dubieus vermeden te noemen, maar als er geen goede verklaringen komen zal dit een zaak zijn waarover Obama te zijner tijd voor het gerecht zal moeten komen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen: nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

  Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen:  nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

  'IQ-tests zijn uitstekende voorspellers van schoolprestaties en werkprestaties'

  De Volkskrant schotelde ons dit weekend een groot interview met wetenschapsjournaliste Angela Saini voor over groepsverschillen in IQ. De aanleiding was een poging van een van de invloedrijkste personen in Nederland, minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren, om de discussie over dit thema taboe te verklaren. Nederland is al eeuwenlang een van de rijkste en best georganiseerde landen ter wereld, mede omdat we een traditie hebben dat mensen met verstand van zaken nuchter discussiëren op basis van feiten en niet op basis van wensdromen. De meest invloedrijke intelligentie-onderzoeker van de vorige eeuw, Arthur Jensen, schreef in 1973:
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruggenbouwer Tariq Ramadan

  Bruggenbouwer Tariq Ramadan

  Pleitbezorger van Europese islam in zwaar weer


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

  Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

  De toename van het aantal antisemitische incidenten vorig jaar baart Duitsland zorgen, zoals blijkt uit een Berlijnse krant die een overheidsrapport citeerde.

  Plaatje hierboven: Pro-Palestijnse demonstranten verbranden in december 2017 een zelfgeschilderde vlag met een Davidster in Berlijn-Neukölln [beeldbron: Jüdisches Forum für Demokatie und gegen antisemitismus/DPA]

  In 2017 werden 1.453 antisemitische incidenten gepleegd, zegt vicepresident van de Bundestag, Petra Pau. waaronder 32 incidenten van fysiek geweld, 160 gevallen van vandalisme en 898 incidenten van aanzetting tot geweld of haatdragende taal tegen Joden.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  13-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

  Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

  Door:  

  Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is IQ?

  Yernaz Ramautarsing (Forum voor Democratie) krijgt kritiek omdat hij het intelligentiequotiënt (IQ) in verband brengt met volkeren. Het onderwerp zorgde ook vrijdag voor ophef tijdens het Parool-verkiezingsdebat. Wetenschappers twisten over de vraag: hoe aangeboren is het IQ eigenlijk?

  1. Wat is IQ?

  Een getal dat cognitieve capaciteiten uitdrukt. Individuele scores variëren van ongeveer 50 (zwakbegaafd) tot 150 (hoogbegaafd). Er wordt getoetst op verschillende vaardigheden: taal, rekenen en ruimtelijke inzicht.

  De tests bestaan meer dan honderd jaar en zijn steeds verfijnder. De tijden van schedelmeten zijn allang vervlogen. Het Amerikaanse leger deed in de Eerste Wereldoorlog IQ-metingen om te voorspellen welke vaardigheden rekruten hebben. In de wetenschap valt het binnen de psychologie.
  Meer lezen op:
  parool.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

  Paleisrevolutie tegen Angela Merkel in de maak: Overleeft ze de komende weken?

  Met schandalige coalitie akkoord met SPD lijkt grens voor veel CDU leden bereikt – Hoge officier leger: ‘Merkel heeft alles vernietigd waar ik mijn leven lang in heb geloofd en voor gevochten heb’

   
  De twee, inmiddels door velen gehate partijleiders, die met hun nieuwe coalitie de vernietiging van het vrije en welvarende naoorlogse Duitsland gaan voltooien. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Ze hebben veel geslikt, van het gedwongen, veel te gehaaste (en nauwelijks onderbouwde) afscheid nemen van kernenergie, het vernietigen van het klassieke huwelijk en gezin als bouwsteen van de samenleving, tot aan het eigenhandig en zonder parlementaire instemming openen van de grenzen voor miljoenen economische moslimmigranten annex sociale zekerheid toeristen. Het nieuwe regeerakkoord met de SPD lijkt veel CDU en CSU leden dan eindelijk een brug te ver. De woede over Merkel wordt almaar openlijker geuit – is er een paleisrevolutie aan het ontstaan? Overleeft ze de komende weken?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halbe Zijlstra is een leugenaar - ja én

  Halbe Zijlstra is een leugenaar - ja én

  Ebru Umar 12-2-2018


  Nee, het doet mij geen plezier dat Halbe Zijlstra is ontmaskerd als leugenaar.

  Nee, het doet mij geen plezier dat Halbe Zijlstra VVD’er is – en dus lid van de partij waar de firma list en bedrog niets bij is.

  Nee, het doet mij geen plezier dat dat PVV een spoeddebat aanvraagt over de integriteit van Halbe Zijlstra, onze minister van Buitenlandse Zaken.

  Nee, het doet me geen plezier dat een fantast die gelooft in zijn eigen leugens minister van Buitenlandse Zaken is.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lees de Koran en weet: Israël is een Joodse staat

  Lees de Koran en weet: Israël is een Joodse staat

  Qanta Ahmed


  Tempelberg in Jeruzalem. © afp

  De heilige stad was nog nooit zo omstreden. Het recht dat Israël op Jeruzalem als hoofdstad doet gelden, wordt wereldwijd aangevochten. De Palestijnse retoriek, in december uitgelokt door president Donald Trump die de Amerikaanse ambassade van Tel Aviv naar Jeruzalem wil verhuizen, zwol aan toen Trump ook nog besloot om de VN-hulp aan Palestijnen met 65 miljoen dollar te korten.

  Verderop in de regio moeten de leiders van Egypte en Jordanië, toch stevige bondgenoten van de VS, maar zien hoe ze de woede van de Palestijnen honoreren zonder de Amerikanen van zich te vervreemden.
  Meer lezen op:
  trouw.nl
  » Reageer (0)
  11-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alarmerende kanttekening bij artikel in “Der Spiegel”

  Alarmerende kanttekening bij artikel in “Der Spiegel”

  Screenshot_141
  (Door: Theresa Geissler)

  Ofwel: De kritische blik van de Realistische Duitser

  Eergisteren bereikte mij een verzoek van mijn goede vriendin Raffie Chohan. Op haar beurt had zij een mail ontvangen van een vriendin, ergens in Duitsland, met het verzoek de inhoud op de één of andere manier óók in Nederland te verspreiden. Zij zag echter in dat een poging in die richting slechts zinvol zou zijn als die inhoud in het Nederlands zou worden vertaald, reden waarom zij hem aan mij doorstuurde met de boodschap: “Doe er helemaal mee wat je zelf wilt, lieverd.”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deksel is van de doofpot: niet alleen Oxfam maakt zich schuldig aan seksueel wangedrag met belastinggeld

  Deksel is van de doofpot: niet alleen Oxfam maakt zich schuldig aan seksueel wangedrag met belastinggeld

  Door   

  3899924218_cfa98cec6f_b
  Foto: Een feest met schaarsgeklede vrouwen. Bron: MarkScottAustinTX / Flickr.

  Nu is onthuld dat Oxfam de aardbeving op Haïti heeft misbruikt om seksfeesten met minderjarige meisjes te organiseren, komen er meer voorbeelden van pervers gedrag in de NGO-wereld naar boven. Een kenner onthult hoe dikverdienende hulpverleners staan af te dingen bij jonge hoertjes die voor één ‘beurt’ tien euro vragen, of op andere wijze hun status misbruiken.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal is oorlog; politiek ook

  Voetbal is oorlog; politiek ook

  Screenshot_127
  (Door: Ton Nijhof)

  Het Forum voor Democratie (FvD) ligt zwaar onder vuur. Om de haverklap stappen prominente partijleden uit de partij, veelal met slaande deuren, en praatprogramma’s van onze Staatsomroep kunnen er maar niet genoeg van krijgen. Op 18 maart is er zelfs een heuse demonstratie tegen deelname van de FvD aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Zou dat een functie hebben?
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  10-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar is en blijft #TEAMTHIERRY

  Ebru Umar is en blijft #TEAMTHIERRY

  bonuskaartjes voor een beter leven        

  Als de een na de andere “prominent” z’n lidmaatschap opzegt, wordt het tijd om kleur te bekennen. Ik ben lid en ik blijf lid. Zoals ik ook GeenPeil lid ben - mag je dat nog zeggen?

  Dat journalisten onpartijdig horen te zijn, is een utopie die op het mediapark niet wordt nageleefd dus waarom roomser dan de paus zijn? Sterker nog, toen ik in 2004 mijn VVD lidmaatschap skipte omdat Geert Wilders en Annet Nijs geen vrijheid van meningsuiting hadden maar die Afrikaanse economische hypochonder vluchteling (ex-PvdA nota bene) wél, haalde iedereen zijn schouders op. Als je een zwarte vrouw bent, mag alles in dit land – Sylvana is het levende bewijs ervan. De blanke man wordt de partij uitgezet, de blanke vrouw uit d’r ambt verderven. VVD: voor al uw dubbele maatstaven.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprichter hulporganisatie migranten: Ik zat fout met open grenzen en ga emigreren

  Oprichter hulporganisatie migranten: Ik zat fout met open grenzen en ga emigreren

  ‘Moslimvluchtelingen zijn van kinds af aan gehersenspoeld door islam, en zijn absoluut niet van plan om onze waarden te accepteren’ – ‘Immigratie zoveel moslims is existentiële bedreiging voor onze manier van leven’

   
  Sommige van deze zo naïeve ‘refugees welcome’ activisten beginnen spijt te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Rebecca Sommer richtte in 2012 de Werkgroep Asiel & Mensenrechten op, bedoeld om vluchtelingen te helpen. Ze was dan ook erg blij met het openen van de grenzen in 2015 voor een enorme stroom moslimmigranten, maar heeft daar nu spijt van, en gaat zelfs naar Polen emigreren ‘omdat Duitsland verloren is’. (UPDATE 18.35, zie onderaan) 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt tijd dat Nederland zich bezint en voluit inzet op kernenergie

  Het wordt tijd dat Nederland zich bezint en voluit inzet op kernenergie

  Jan Goudriaan


  Kerncentrale Van Doel net over de grens bij Antwerpen. © ANP

  Wanneer je het gevaar van kernenergie plaatst naast andere gevaren die de mensheid zonder veel moeite accepteert, is de conclusie onvermijdelijk dat deze angst overtrokken is. Dat stelt emeritus hoogleraar Jan Goudriaan, tevens voormalig lid van de Klimaatcommissie.
  Het feit dat de rampen in Tsjernobyl en Fukushima altijd weer worden opgevoerd, toont juist aan dat rampen in deze bedrijfstak zeer zeldzaam zijn. Bij Tsjernobyl was sprake van een roekeloos experiment met een gevaarlijke reactor van een type dat in de westelijke wereld nooit is gebruikt en dat nu nergens meer wordt gebouwd. De kern ervan is dat zoiets als in Tsjernobyl vrijwel onmogelijk is.
  Meer lezen op:
  trouw.nl
  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocksfam Novib seksfeesten met kechshield

  Cocksfam Novib seksfeesten met kechshield

                      

  Sinds de kerk dood is hebben we in Nederland de goede doelen en worden we de hele dag doodgegooid met of we alsjeblieft nog een paar eypo over hebben voor de negertjes in Afrika, behoeftige dieren op het randje van uitsterven of jokers die een onfortuinlijke terminaalziekte hebben en daarvoor naar een charlatan in het buitenland willen. Kritiek op deze postchristelijke cultus van het Goede Doel is ketterij en als je niet jaarlijks sponsorloopt en dagelijks je boterpapiertjes inzamelt voor de minderbedeelden onder de evenaar ben je een NAZI. Gelukkig is in het circus rond het Evangelie van de Nieuwe Tijd de klerikale kaste nog net zo incestueus en moreel laakbaar als het hof van de Borgia-pausen. Kijk maar eens naar de mensen van Oxfam die midden in Haïti (eerste zwarte republiek ever dus al meer dan 200 jaar een onverbeterlijk shithole country) na een grote aardbeving de aankomst van miljoenen hulpgeld vierden met seksorgies vol minderjarige hoertjes. Blijkt het grote deugen weer een grove leugen. Ecce homo.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken! Marcel van Roosmalen sloopt hypocriet D66 na donorwet en ‘penthouse Pechtold’ helemaal aan gort

  Kijken! Marcel van Roosmalen sloopt hypocriet D66 na donorwet en ‘penthouse Pechtold’ helemaal aan gort

  Door   

  vlcsnap-2018-02-06-18h28m14s993
  Foto: Marcel van Roosmalen tijdens het voorlezen van zijn column over hypocriet D66. Bron: Screenshot Radio 1.

  De NRC-columnist laat in een column voor Radio 1 werkelijk waar geen spaan heel van de hypocrisie van D66. Alexander Pechtold, Jan Terlouw, Pia Dijkstra, Sjoerd Sjoerdsma en Yassmine El Ksaihi krijgen er allemaal fel van langs in de aanklacht van Marcel van Roosmalen.

  Ere wie ere toekomt: Marcel van Roosmalen overziet de politieke situatie van Nederland niet altijd even scherp. Maar vanmiddag in de studio van Radio 1 was de beste man spot on. Hij weet D66 precies dáár te pakken waar het zeer doet. Want D66’ers vinden zichzelf altijd zulke redelijke en evenwichtige mensen.
  meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  08-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte mevrouw Halsema, beste Femke,

  Geachte mevrouw Halsema, beste Femke,

  Foto: Claudia Kamergorodski

  Het is een publiek geheim dat je niets liever wilt dan burgemeester van Amsterdam worden. Het feit dat jij tien jaar geleden al zei dat je dat niet wilde en dat je recent herhaalde dat dit ‘niet aan de orde is’, is binnen de politiek het equivalent van een wortel in de schoen met Sinterklaas. En toegegeven, je bent zeker geen slechte kandidaat, dat vindt zelfs jouw grote concurrent Alexander Pechtold (zijn kandidatuur kan niet anders gezien worden dan als straf voor Amsterdams groezelige VOC-verleden, the horror, the horror). Alleen die partij van jou, Femke, daar heb ik nog wel een paar bedenkingen bij.
  Meer lezen op:
  niw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesubsidieerde clubs spelen belangrijke rol in Amsterdamse anti-FVD-betoging

  Gesubsidieerde clubs spelen belangrijke rol in Amsterdamse anti-FVD-betoging

  Door Carel Brendel, 7 februari 2018

  Betoging van Comité 21 Maart. Tweede van links (met megafoon en bord van Internationale Socialisten) staat So Roustayar, BIJ1-kandidate in Amsterdam.

  Tien van de zestig leden van het Comité 21 Maart, dat in maart demonstreert tegen de mogelijke intocht van het Forum voor Democratie in de Amsterdamse gemeenteraad, ontvangen subsidies van de plaatselijke overheid. Een van de grotere ontvangers, Emcemo van activist Abdou Menebhi, speelt een centrale rol in de “anti-Annabel-demo”.

  Krijgen die organisaties allemaal subsidie? Die vraag kreeg ik voorgelegd naar aanleiding van mijn twee blogs over de “antiracistische” demonstratie op 18 maart, waarvan het motto door het organiserende 21 Maart Comité aanvankelijk werd vastgesteld als “Geen racisten in de gemeenteraden”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump en de Midden-Oosten-vastgoeddeal van de eeuw

  Trump en de Midden-Oosten-vastgoeddeal van de eeuw

  Jared Kushner pakt met Arabische steun Palestijns probleem aan

  Jared Kushner, Ivanka Trump, Wilbur Ross, Rex Tillerson en Rience Priebus op bezoek in Saoedi-Arabië (mei 2017): Foto: Ninian Reid is licensed under CC BY 2.0

  Terwijl de wereld nog in shock toekijkt hoe een vastgoedconglomeraat de leiding over de vrije wereld heeft overgenomen, is de Trump-dynastie vanaf dag 1 begonnen met daarnaar te handelen. Alle ingesleten politiek corrupte elementen die de voortgang belemmeren worden zo goed en kwaad als het kan opgeruimd of vervangen. Trump ziet de VS als een gebouw dat aan renovatie toe is.
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!