NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Inlichtingencomité Senaat vindt geen bewijs voor samenzwering Trump met Rusland
 • Leefbaar Rotterdam wil lokagentes inzetten tegen straatintimidatie
 • Haagse ChristenUnie/SGP: De burgemeester heeft staan jokken
 • Syriër betrekt huurwoning – bedreigt onmiddellijk zijn buren
 • ‘Misschien was ik naïef’
 • Raad stemt in met 150 miljoen extra voor klimaatfonds
 • ’Nederlands HBO-diploma te koop in Qatar’
 • FACTCHECK: Uitspraken Geert Wilders over klimaatverandering en -beleid, kloppen ze?
 • Sylvana Simons eist onderzoek naar Forum voor Democratie: ‘Extreemrechts!’
 • Frankrijk – negen kerken aangevallen in elf dagen, Nederland beveiligt moskeeën
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  rudy
  blog.seniorennet.be/rudy
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  09-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cocksfam Novib seksfeesten met kechshield

  Cocksfam Novib seksfeesten met kechshield

                      

  Sinds de kerk dood is hebben we in Nederland de goede doelen en worden we de hele dag doodgegooid met of we alsjeblieft nog een paar eypo over hebben voor de negertjes in Afrika, behoeftige dieren op het randje van uitsterven of jokers die een onfortuinlijke terminaalziekte hebben en daarvoor naar een charlatan in het buitenland willen. Kritiek op deze postchristelijke cultus van het Goede Doel is ketterij en als je niet jaarlijks sponsorloopt en dagelijks je boterpapiertjes inzamelt voor de minderbedeelden onder de evenaar ben je een NAZI. Gelukkig is in het circus rond het Evangelie van de Nieuwe Tijd de klerikale kaste nog net zo incestueus en moreel laakbaar als het hof van de Borgia-pausen. Kijk maar eens naar de mensen van Oxfam die midden in Haïti (eerste zwarte republiek ever dus al meer dan 200 jaar een onverbeterlijk shithole country) na een grote aardbeving de aankomst van miljoenen hulpgeld vierden met seksorgies vol minderjarige hoertjes. Blijkt het grote deugen weer een grove leugen. Ecce homo.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken! Marcel van Roosmalen sloopt hypocriet D66 na donorwet en ‘penthouse Pechtold’ helemaal aan gort

  Kijken! Marcel van Roosmalen sloopt hypocriet D66 na donorwet en ‘penthouse Pechtold’ helemaal aan gort

  Door   

  vlcsnap-2018-02-06-18h28m14s993
  Foto: Marcel van Roosmalen tijdens het voorlezen van zijn column over hypocriet D66. Bron: Screenshot Radio 1.

  De NRC-columnist laat in een column voor Radio 1 werkelijk waar geen spaan heel van de hypocrisie van D66. Alexander Pechtold, Jan Terlouw, Pia Dijkstra, Sjoerd Sjoerdsma en Yassmine El Ksaihi krijgen er allemaal fel van langs in de aanklacht van Marcel van Roosmalen.

  Ere wie ere toekomt: Marcel van Roosmalen overziet de politieke situatie van Nederland niet altijd even scherp. Maar vanmiddag in de studio van Radio 1 was de beste man spot on. Hij weet D66 precies dáár te pakken waar het zeer doet. Want D66’ers vinden zichzelf altijd zulke redelijke en evenwichtige mensen.
  meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  08-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geachte mevrouw Halsema, beste Femke,

  Geachte mevrouw Halsema, beste Femke,

  Foto: Claudia Kamergorodski

  Het is een publiek geheim dat je niets liever wilt dan burgemeester van Amsterdam worden. Het feit dat jij tien jaar geleden al zei dat je dat niet wilde en dat je recent herhaalde dat dit ‘niet aan de orde is’, is binnen de politiek het equivalent van een wortel in de schoen met Sinterklaas. En toegegeven, je bent zeker geen slechte kandidaat, dat vindt zelfs jouw grote concurrent Alexander Pechtold (zijn kandidatuur kan niet anders gezien worden dan als straf voor Amsterdams groezelige VOC-verleden, the horror, the horror). Alleen die partij van jou, Femke, daar heb ik nog wel een paar bedenkingen bij.
  Meer lezen op:
  niw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesubsidieerde clubs spelen belangrijke rol in Amsterdamse anti-FVD-betoging

  Gesubsidieerde clubs spelen belangrijke rol in Amsterdamse anti-FVD-betoging

  Door Carel Brendel, 7 februari 2018

  Betoging van Comité 21 Maart. Tweede van links (met megafoon en bord van Internationale Socialisten) staat So Roustayar, BIJ1-kandidate in Amsterdam.

  Tien van de zestig leden van het Comité 21 Maart, dat in maart demonstreert tegen de mogelijke intocht van het Forum voor Democratie in de Amsterdamse gemeenteraad, ontvangen subsidies van de plaatselijke overheid. Een van de grotere ontvangers, Emcemo van activist Abdou Menebhi, speelt een centrale rol in de “anti-Annabel-demo”.

  Krijgen die organisaties allemaal subsidie? Die vraag kreeg ik voorgelegd naar aanleiding van mijn twee blogs over de “antiracistische” demonstratie op 18 maart, waarvan het motto door het organiserende 21 Maart Comité aanvankelijk werd vastgesteld als “Geen racisten in de gemeenteraden”.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump en de Midden-Oosten-vastgoeddeal van de eeuw

  Trump en de Midden-Oosten-vastgoeddeal van de eeuw

  Jared Kushner pakt met Arabische steun Palestijns probleem aan

  Jared Kushner, Ivanka Trump, Wilbur Ross, Rex Tillerson en Rience Priebus op bezoek in Saoedi-Arabië (mei 2017): Foto: Ninian Reid is licensed under CC BY 2.0

  Terwijl de wereld nog in shock toekijkt hoe een vastgoedconglomeraat de leiding over de vrije wereld heeft overgenomen, is de Trump-dynastie vanaf dag 1 begonnen met daarnaar te handelen. Alle ingesleten politiek corrupte elementen die de voortgang belemmeren worden zo goed en kwaad als het kan opgeruimd of vervangen. Trump ziet de VS als een gebouw dat aan renovatie toe is.
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

   Amsterdam of Teheran


  » Reageer (0)
  07-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scholen, instanties, ziekenhuizen – exploderend geweld verwoest de maatschappelijke samenhang

  Scholen, instanties, ziekenhuizen – exploderend geweld verwoest de maatschappelijke samenhang

  Screenshot_74
  (Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

  De maatschappij heeft haar limiet bereikt. Vanuit alle maatschappelijke terreinen neemt de roep om hulp toe: leraren, scholieren, artsen, brandweerlieden, ambulancepersoneel, maatschappelijk werkers en mensen van arbeidsbureaus, om slechts enkele te noemen. Bij deze schreeuw om hulp aan de politiek gaat het niet eens om eisen naar meer salaris of korter werken, de mensen zijn gewoon bang. Bang om op het werk aangevallen, neergeslagen of zelfs neergestoken te worden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actiegroep wilde moordaanslag op Sinterklaas

  Actiegroep wilde moordaanslag op Sinterklaas

  Fleur Verbeek  


  Het Openbaar Ministerie (OM) stelt een onderzoek in naar de leider van de extreem-linkse actiegroep De Grauwe Eeuw. Michael van Z. zou in een Facebook-post op 29 oktober 2017 hebben opgeroepen tot een aanslag op Stefan de Walle, de acteur die Sinterklaas vertolkt.
  ‘We moeten een prijs op het hoofd van Sinterklaas zetten,’ zou Van Z. vorig jaar oktober hebben geschreven, met de toevoeging dat de moord bij voorkeur tijdens de landelijke intocht in Dokkum moest gebeuren. Daarbij moesten kinderen ‘bedekt worden onder stukken hersens en botsplinters. Zo zijn we voorgoed van dat feest af.’
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl
  » Reageer (0)
  06-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in ZA.

  Waarom de Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in ZA.

  “Indien de waarheid aan het licht komt van wat er werkelijk gaande is in Zuid Afrika betekend dit het einde voor de vele goede doelen fondsen.”

  Door    

  Hebt u zich wel eens afgevraagd waarom de mainstream Media in Nederland zwijgt over de “Boereplaasmoorde” in Zuid Afrika?

  Onthoud goed dat de mainstream Media in Nederland in handen is van de elite! Bijna 90 procent van al het nieuws in Nederland is gecensureerd.

  De reden dat de Nederlandse mainstream media geen nieuws uitzend over de “Boereplaasmoorde” heeft te maken met de tientallen projecten die afgelopen tientallen jaren zijn gestart in Zuid Afrika, waarvan Nederlandse goede doelen fondsen profiteren.
  Meer lezen op:
  nieuwsfrequent.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden

  Merkel-migrant verkracht 4 jarig meisje van gastgezin en vlucht naar Zweden

  ‘Umvolkung muss sein’: Blanke Europeaan, en slachtoffer van migrant? Dan bent u het volgens de massamedia nauwelijks waard om over te berichten

   
  Het zou je (klein)dochter of zus maar zijn: De 18 jarige Pamela zou nog hebben geleefd als Europa zijn wettelijk vastgelegde plicht tegenover zijn eigen inwoners was nagekomen door de grenzen te beschermen, en criminele asielzoekers (in dit geval nota bene uit een veilig land) buiten de deur te houden. (Afbeelding: Anonymous, rechts de arrestatie van de dader).

  Net als de gruwelijke moord in Italië vorige week op een 18 jarig meisje door een Nigeriaanse migrant het volgens onze ‘kwaliteits’media niet waard was om apart over te berichten –maar natuurlijk wel de wraakactie van een Italiaan op donkere migranten (uitgebreid met grote foto, om even goed zijn huidskleur te laten zien)-, zo is dat ook het geval met de verkrachting van een 4 jarig meisje in Berlijn door een Afghaanse asielzoeker, die eerder een warm welkom in het katholieke gezin had gekregen. Andermaal blijkt dat de door links gecontroleerde racistische zelfhaat-media (moslim)migranten zoveel mogelijk als arme zielige vluchtelingen blijft afschilderen, terwijl het vele geweld tegen autochtone blanke slachtoffers wordt gebagatelliseerd of gewoonweg genegeerd en ontkend.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze dreigde van de universiteit te worden verwijderd, omdat ze WEIGERDE een hijab te proberen tijdens de “World-Hijab-Day” op 1 februari

  Ze dreigde van de universiteit te worden verwijderd, omdat ze WEIGERDE een hijab te proberen tijdens de “World-Hijab-Day” op 1 februari

  Screenshot_53
  (Door: Solveig Mineo – Vertaling: “delamontagne”)

  Studenten van de “University of Central Florida” zijn online gemobiliseerd om ervoor te zorgen dat  hun medestudent Kathy Zhu (foto) van de universiteit wordt verwijderd door haar te beschuldigen van ‘intolerantie’ en ‘onwetendheid’. Ze geven de studente de schuld dat zij op Twitter drie foto’s heeft geplaatst van plaatsen waar men de hijab kon proberen en erbij schreef:”Nee, dank u”, niet voor mij……
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroenLinks: de partij van DeugMensen die niet Deugen

  GroenLinks: de partij van DeugMensen die niet Deugen

  Moraliteit voorwenden, maar de echte problemen laten voortwoekeren

  Foto: Congres GroenLinks. Screenshot van foto op website groenlinks.nl
  Tijdens het Balie-debat vorige week tussen Femke Halsema en Thierry Baudet kwamen de thema’s immigratie en integratie voorbij. Baudet betoogde dat iedereen welkom is in ons land zolang men de grondwaarden van de Nederlandse cultuur omarmt. Halsema merkte op dat de verschillende minderheidsgroeperingen in Nederland juist gediscrimineerd worden en door Nederlanders niet goed worden begrepen. “Als de grondwaarden van onze cultuur fundamenteel niet worden onderschreven, dan heb je een probleem”, stelde Baudet, “zoals bij de zwarte school waar Femke haar kinderen niet heen wilde sturen.”
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vieze business die politiek heet
  De vieze business die politiek heet

  Ebru Umar 6-2-2018


  Voor wie het nog niet weet: Yernaz Ramautarsing is een Nederlander van Surinaamse afkomst. Hij is donker, heeft een twinkeling in zijn ogen, is niet mijn type (te jong bovendien) en staat nummer twee op de lijst van Forum voor Democratie voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen.

  Yernaz zegt dingen die niet mogen in Nederland. Niet van de Main Stream Media en al helemaal niet van Kajsa Ollongren, de vrouw die van Amsterdam een republiek wilde maken (#DOEDAN!) als de PVV de grootste zou worden. Benieuwd wat ze doet als FvD over 43 dagen de grootste wordt in Amsterdam en de andere steden waar het meedoet.
  Meer lezen op:
  metyronieuws.nl
  » Reageer (0)
  05-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene stroom

  Leuk dat dit op de tv is uitgezonden, is er misschien nog een klein beetje hoop dat men ooit nog een keer wakker wordt?


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdams D66 raadslid: ‘homoseksualiteit is een zonde.’

  Amsterdams D66 raadslid: ‘homoseksualiteit is een zonde.’

  04/02/2018

  Bron: Twitter.

  Homoseksualiteit is een zonde in de islam. Dat is voor ons geen discussiepunt. Het is een persoonlijke keuze…

  Aldus Yassmine El Huppeldinges, raadslid D66 Amsterdam. Niet meteen deze mevrouw belachelijk maken, want waarschijnlijk is ze van haar fiets gevallen, gezien het verband om haar hoofd.
  Anyway, in haar bio op Twitter lees ik dat ze zichzelf o.a. presenteert als ‘geboren Amsterdamse’. Ik heb toch een heel ander beeld van een ‘geboren Amsterdamse’, maar wellicht heb ik een afslag gemist. Verder roept deze voorzitster van de Poldermoskee over homoseksualiteit:
  Meer lezen op:
  boilingpoints.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Roos: “Als ik zie wat er met Thierry Baudet gebeurt mag ik God danken dat ik geen zetel heb behaald”

  Jan Roos: “Als ik zie wat er met Thierry Baudet gebeurt mag ik God danken dat ik geen zetel heb behaald”

  Door   

  janroos-thierrybaudet
  Foto: Jan Roos (Screenshot NOS.nl) van VNL en Thierry Baudet (Screenshot ZoominTV) van FVD.


  “Onze democratie is dood.”

  Op Twitter maakt Jan Roos glashelder wat hij ervan vindt dat minister Kajsa Ollongren Kamerlid en FVD-leider Thierry Baudet feitelijk de oorlog heeft verklaard. Roos is zich daar van rot geschrokken.

  “Als ik zie wat er met Thierry Baudet gebeurt,” schrijft Roos, “mag ik God op mijn blote knieën bedanken dat ik geen zetel heb behaald. Onze democratie is dood.”
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  04-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

  Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump

  Rusland-dossier tegen Trump blijkt inderdaad totale hoax – Trump werd wel degelijk afgeluisterd - Hillary Clinton verrichtte meerdere zeer strafbare handelingen, maar werd door de FBI en Justitie uit de wind gehouden

   
  Afbeelding: (3).

  De gisteren door het Amerikaanse parlementaire Inlichtingen Comité vrijgegeven FISA memo bevestigt het bestaan van een hoogst illegaal ‘Deep State’ complot tegen president Donald Trump. Zo hebben de FBI en het ministerie van Justitie een nepnieuws artikel op Yahoo! gebruikt als reden om medewerkers van Trump en ook hemzelf af te luisteren, terwijl dit artikel afkomstig was van dezelfde bron als het inmiddels als totaal fake bewezen Rusland-dossier, dat met toestemming van de FBI werd betaald door ‘team Hillary Clinton’. Ondertussen proberen de Nederlandse media te doen alsof dit grootste politieke schandaal in VS sinds Watergate weinig te betekenen heeft.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schreef op Facebook dat moslims achter veel verkrachtingen zitten – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  Schreef op Facebook dat moslims achter veel verkrachtingen zitten – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep


  Rechtbank Jönköping

  Zweden – Een 55-jarige man in Jönköping is veroordeeld tot een boete wegens haat tegen een bevolkingsgroep. De aanleiding is dat hij op Facebook schreef dat Soennitische moslims schuldig zijn een groot gedeelte van de bende-criminaliteit en veel van de verkrachtingen die in in Zweden gepleegd worden.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  03-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Israëlische undercover journalist: “Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom”

  Israëlische undercover journalist: “Moslimbroederschap in Europa tikkende tijdbom”

  Screenshot_13
  (Door: Yochanan Visser)

  Afgelopen dinsdag schreef de Israëlische Midden-Oostenexpert Zvi Yechezkeli (foto) waarschijnlijk geschiedenis toen hij begon met het onthullen van inside informatie over de sluipende islamitische revolutie die plaatsvindt in Frankrijk en andere Europese landen met een grote moslimminderheid.

  Yechezkeli haalde eerder het nieuws met zijn twee en een half uur durende documentaire Allah Islam van september 2012 toen hij moslimgemeenschappen in Europese landen binnenging en de wijdverspreide radicalisering onder moslims daar blootlegde. De Midden-Oosten expert deed dit door zijn Israëlische identiteit te verbergen en door slechts Arabisch te spreken.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visegrad groep vormt gezamenlijke vuist tegen Brusselse immigratie en superstaat

  Visegrad groep vormt gezamenlijke vuist tegen Brusselse immigratie en superstaat

  V4 landen mordicus tegen door Duitsland en Frankrijk gewilde en geleide Verenigde Staten van Europa – Hongaarse premier: ‘Wij weigeren ons thuisland op te geven voor VN-plan voor wereldwijde (moslim)migratie (naar Europa)’

   
  In oktober kwam de V4 groep al op lager niveau bij elkaar (afbeelding: Getty Images (2)).

  De leiders van de Visegrad groep (V4), bestaande uit Hongarije, Tsjechië, Slowakije en Polen, hebben besloten een gezamenlijke vuist te vormen tegen de door de EU geëiste moslim immigratie. Ook vinden deze Oost Europese landen, die tientallen jaren lang ervaring hebben met het moeten zuchten onder het juk van een totalitair bewind, dat Europa terug naar de tekentafels moet. De leiders willen een tegenwicht tegen de door Duitsland en Frankrijke geleide EU, dat onder leiding van Merkel en Macron op een superstaat afstevent, waarin de soevereiniteit en culturele identiteit van de lidstaten definitief is opgeheven.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • vaping vs smoking weed (vaping vs smoking weed)
      op
 • vaping vs smoking weed (vaping vs smoking weed)
      op
 • Goedemiddag blogmaatje (linecia)
      op Zweedse ondernemer verdiende miljoen euro aan klimaatmeisje Greta
 • cbd oil toronto (cbd oil toronto)
      op
 • What is full spectrum CBD (What is full spectrum CBD)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!