NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Politica weigert hand te geven: ‘Dit is provocatie’
 • Turkije en Erdogan in problemen – geeft schuld van inflatie aan handel
 • Rijkste Britse industrieel: Europa verliest door extreem klimaatbeleid internationale concurrentieslag
 • Buitenlanders bedreigen en bepotelen kleine meisjes in zwembad – politie verzwijgt de aanval
 • Groot complot tegen Thierry Baudet ontdekt
 • Onthullingen FBI-onderdirecteur bevestigen bestaan Deep State. Zo gaat zij te werk
 • GroenLinks zet vernietiging Israël op de agenda
 • Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”
 • Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg
 • U zond in: Waarom je over vluchtelingen anders gaat denken als ze naast je komen wonen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  arnouts
  blog.seniorennet.be/arnouts
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  05-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arabische historici erkennen het feit: Een Palestijns volk bestaat niet, het werd uitgevonden

  Arabische historici erkennen het feit: Een Palestijns volk bestaat niet, het werd uitgevonden


  Op 9 december 1917, verslagen door het Britse leger, trok het Ottomaanse leger zich terug uit Jeruzalem na ruim 400 jaar Turkse bezetting van het Heilig Land. Hierboven een laatste appèl voor de Rotskoepel op de Tempelberg [beeldbron: Indahnya]

  Toen de Ottomaanse heerschappij eindigde, was er geen Palestijnse nationale identiteit of politieke grenzen. Dat werd later allemaal verzonnen. Arabieren zeggen het zelf, maar het Westen luistert niet.

  Een van de grootste, meest koppige en kostelijkste onwaarheden van onze tijd is het idee dat de jihad die door Arabieren wordt gevoerd in de Palestijnse Autoriteit (PA) en Gaza tegen Joden in Israël, een nationale strijd is van inheemse volkeren voor onafhankelijkheid.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse leiders in oorlog met de Westerse beschaving

  Iraanse leiders in oorlog met de Westerse beschaving


  » Reageer (0)
  04-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden
  Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden

  Door JAN-WILLEM NAVIS
  AMSTERDAM - De Nationale Politie houdt informatie achter over de aard en omvang van criminaliteit door asielzoekers. Dat geeft de korpsleiding toe na een juridische procedure van De Telegraaf.

  Een asielzoeker gaat de poort van het azc in Weert binnen. In deze plaats zorgden Noord-Afrikaanse asielzoekers zorgden de afgelopen weken voor overlast.

  Met een beroep op de Wet Openbaarheid van Bestuur (WOB) vroeg deze krant documenten op bij de politie, die betrekking hebben op misdrijven die zijn gepleegd door nieuwkomers. Aanleiding vormde de golf van winkeldiefstallen en zakkenrollers in Groningen vorig najaar, en het noodbevel van de burgemeester van Weert tijdens de jaarwisseling.

  Taboe

  Aanvankelijk had de politie tegenover deze krant ontkend dat er überhaupt gegevens worden verzameld over misdrijven onder vreemdelingen die asiel aanvragen. Later kwam de politie hierop terug. Niettemin blijft inzage in de informatie taboe. Het argument dat nu wordt gebruikt om de cijfers onder de pet te houden is ’opsporingsbelang’.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Achter islamisering zit een plan'

  'Achter islamisering zit een plan'

  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland.
  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland. © Wouter van Vaerenbergh/Lumen

  SHARIA-ONDERZOEKDe islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is."

  ,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu", zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld." 

  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over de Hamas-propagandaoorlog, Gaza-clickbaits en feitenvrije politici

  Over de Hamas-propagandaoorlog, Gaza-clickbaits en feitenvrije politici

  Titelfoto: Satellietfoto Gaza met locatie terreurtunnels. Screenshot CNN

  Op de kamer van destijds CDA-Kamerlid Raimond Knops is zes weken onderhandeld over het MO-beleid ten aanzien van Israël. De VVD bemiddelde tussen de ChristenUnie en D66. Het regeerakkoord bevat nu een summier tekstje over het Israëlisch-Palestijns probleem.

  “Gewenste oplossing”

  Dat tekstje wordt steevast herhaald door de ministers van Buitenlandse Zaken, want we zijn aan de tweede minister toe. Vandaar dat minister Stef Blok afgelopen week nog als een onverstoorbare robot de ‘gewenste tweestatenoplossing’ in het hoenderhok gooide, waar een de haren uit haar hoofd trekkende, Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  03-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fusie DENK en Nida kan tweede partij Rotterdam opleveren

  Fusie DENK en Nida kan tweede partij Rotterdam opleveren

  Berend Sommer  


  ENK wil een fusie afdwingen met de Rotterdamse partij NIDA. In een open brief aan de sympathisanten van Nida, een partij die in Rotterdam twee zetels haalde bij de gemeenteraadsverkiezingen, wordt de druk opgevoerd voor een fusie. Dat kan grote gevolgen hebben voor de Rotterdamse gemeenteraad.
  ‘Wij willen de leden van Nida en de sympathisanten van Nida dan ook vragen om aan hun bestuur en hun top van de partij duidelijk te maken dat een fusie met DENK ervoor zal zorgen dat we de krachten kunnen bundelen om een vuist te maken tegen onrecht waar geen enkele politieke partij in Rotterdam meer omheen kan,’ dat schrijven Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu, Selçuk Özturk en Farid Azarkan in de open brief, die vrijdagavond werd gepubliceerd op de site van de partij.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

  ER IS NIKS NIEUWS ONDER DE ZON…

  Geplaatst op door

  Het is aller treurigst gesteld in ons schone Vaderland. Het Spaanse Griep virus, dat tussen 1918 en 1919 miljoenen dodelijke slachtoffers eiste, was minder besmettelijk en minder gevaarlijk dan het dodelijk virus dat islam heet. Dit verschrikkelijke doodsvirus dat rondwaart door Europa, heeft in zijn veertienhonderd jarige bestaan ruim tweehonderd en zeventig miljoen dodelijke slachtoffers geëist. De opdracht van bendeleider Mohammed luidde dan ook: Als de gelegenheid zich aandient, vermoord de ongelovigen waar je ze maar te pakken kunt krijgen (Koran, soera 9:5).
  Meer lezen op:
  ejbron.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg

  Radicalisering? Ach, misschien zijn wij zelf niet radicaal genoeg


  » Reageer (0)
  02-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doortocht van Hamasvloot trekt oude en nieuwe fellow travellers

  Doortocht van Hamasvloot trekt oude en nieuwe fellow travellers

  Door Carel Brendel, 31 mei 2018

  De Nederlandse pro-Hamas-activist Amin Abou Rashed (tweede van rechts), oprichter van de European Campaign to End the Siege of Gaza, verwelkomt de Gazavloot in Amsterdam.

  Een quizvraag. Wanneer tekenden de oud-ministers Laurens-Jan Brinkhorst en Jan Pronk en de priester Antoine Bodar als Bekende Nederlanders een steunverklaring voor de Gazavloot? Was dat in 2011 of 2018? Het antwoord luidt: in beide jaren. Het drietal was er in 2011 bij om zijn steun te verklaren aan de opvarenden van de (uiteindelijk niet uitgevaren) Nederlandse boot richting Gaza, en is dit jaar opnieuw van de partij nu een Scandinavische vloot via onze wateren opstoomt naar de Israëlisch-Palestijnse kust.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielfraude Berlijn: honderden illegale Nigerianen in Berlijn

  Asielfraude Berlijn: honderden illegale Nigerianen in Berlijn

  Duitsland, mei 2018

   Asiel fraude Berlijn
  Het Berlijnse immigratiebureau heeft jarenlang fraude met vervalste EU-verblijfsvergunningen voor Nigerianen mogelijk gemaakt, hoewel medewerkers van het bureau meermaals bij de overheid aan de bel trokken. Er werd echter niets met hun meldingen gedaan.
  Een aanzienlijk deel van de Nigerianen in Berlijn heeft dan ook een illegale verblijfsstatus.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk twijfel aan geloofwaardigheid Oekraïne na hoax vermoorde journalist

  Eindelijk twijfel aan geloofwaardigheid Oekraïne na hoax vermoorde journalist

  JIT zou zich achter de oren moeten krabben of Oekraïense informatie over MH17 wel klopt

   
  Het portret van de vermoorde anti-Putin journalist Arkady Babchenko op het hek van de Russische ambassade in Kiev – totdat hij een dag later ‘doodleuk’ een persconferentie gaf. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  Het heeft lang geduurd, er is een ongelooflijke stroom nepnieuws en leugens voor nodig geweest, maar de hoax rond de ‘door Rusland’ vermoorde journalist Arkady Babchenko, die plotseling toch in leven bleek te zijn, lijkt bij gevestigde journalisten wereldwijd, die het verzinsel zoals we gewend zijn zonder één vraag of woord van kritiek klakkeloos hadden overgenomen omdat het nu eenmaal anti-Rusland was, eindelijk even de ogen te openen. Op Nieuwsuur mocht een correspondent gisteren zowaar openlijk impliciet twijfels stellen bij het officiële MH-17 verhaal, dat grotendeels gebaseerd is op niet of nauwelijks geverifieerde informatie van de Oekraïense inlichtingendienst.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  01-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links Utrecht teleurgesteld: iftar geannuleerd omdat moslims weigeren om paar euro entree te betalen

  Links Utrecht teleurgesteld: iftar geannuleerd omdat moslims weigeren om paar euro entree te betalen

   

  snapshot

  Foto: Biddende moslims. Bron: Screenshot CityNews Toronto / YouTube

  Een bij de islamitische Ramadan behorende iftarmaaltijd in Utrecht – bedoeld om “dialoog” te promoten en “verschillende zienswijzen” met elkaar in gesprek laten komen – is geannuleerd. Reden? Er konden geen moslims worden gevonden die wilden deelnemen aan de maaltijd, want een paar euro toegang betalen bleek verschrikkelijk veel gevraagd. Alleen progressieve linkskipjes wilden komen opdagen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.78 procent Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10 procent voldaan aan inburgerplicht

  78 procent Syriërs met verblijfstatus heeft geen betaald werk, 10 procent voldaan aan inburgerplicht

  'Acceptatie van homoseksualiteit lijkt een gevoelig punt te zijn onder Syrische statushouders'


  De meeste Syrische vluchtelingen met een verblijfsstatus in ons land (78 procent) hebben geen betaald werk. Dat blijkt uit een studie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) naar Syrische statushouders in Nederland.

  Meer dan driekwart zegt zich thuis te voelen in ons land en geeft gemiddeld een 8,5 voor hun leven in Nederland. De overgrote meerderheid van de Syriërs (93 procent) verwacht over vijf jaar nog in Nederland te wonen als zij nog niet terug kunnen naar hun eigen land. Mocht terugkeer naar Syrië wel mogelijk zijn, dan zou een vijfde van de Syriërs willen terugkeren. Meer dan de helft van de Syriërs wil niet terug, en een kwart weet het nog niet.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  31-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

  Moskeedebat: Theo Hiddema laat zien hoe de bezem er door kan!

   

  vlcsnap-2017-09-13-15h59m29s47

  Foto: Theo Hiddema legt de VVD-lieden Blok en Dijkhoff uit hoe je criminele asielzoekers via het strafrecht aanpakt. Bron: Tweede Kamer.

  Het gaat weer eens los in de Tweede Kamer! Volstrekte onwil, gemekker en gejammer aan de ene kant en concrete oplossingen en maatregelen aan andere zijde. Kijkt en leest u mee hoe het moskeedebat zich voltrok:

  Zoals te zien en te lezen valt stelt Hiddema voor om artikel 140 van het strafrecht in werking te stellen. Eenieder die zich schuldig maakt aan discriminatie en haat zaaien binnen de context van (in dit geval) de islam, dus imams, moskeebestuur, Schriftgeleerden en andere predikers, kunnen worden vervolgd als zijnde een onderdeel van een criminele organisatie. Zij maken zich namelijk schuldig aan overtredingen op basis van artikel 137 c en d, de zogenaamde antidiscriminatie artikelen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ga je twee vragen stellen”: poetsvrouw stond in school plots oog in oog met schutter Benjamin Herman

  Ik ga je twee vragen stellen”: poetsvrouw stond in school plots oog in oog met schutter Benjamin Herman

  Screenshot_189

  (Door: Karen Van Eyken)

  Darifa stond gisteren plots neus aan neus met de schutter van Luik. Ze werd gegijzeld door Benjamin Herman in het lyceum nadat hij al drie mensen in koelen bloede had omgebracht. Ze doet voor het eerst haar verhaal.

  Nog steeds in shock heeft de poetsvrouw tegenover de RTBF haar licht laten schijnen over de gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in Luik en het lyceum Waha in het bijzonder.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benjamin Herman was vrienden met IS-ronselaar in gevangenis

  Benjamin Herman was vrienden met IS-ronselaar in gevangenis


  » Reageer (0)
  30-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de afgelopen 48 uur is de Italiaanse democratie verkwanseld. Farage haalt uit naar intimiderende EU

  In de afgelopen 48 uur is de Italiaanse democratie verkwanseld. Farage haalt uit naar intimiderende EU

  Europarlementslid Nigel Farage heeft tijdens een debat in het Europees Parlement fel uitgehaald naar de EU. Hij beschuldigt het blok ervan Italië te intimideren.

  De intimidatie zorgde ervoor dat de Italiaanse president de wens van het volk naast zich neerlegde, aldus Farage.

  “Brexit is niet het grootste probleem waar de EU mee wordt geconfronteerd,” zei hij.

  Intimideren

  “De Italianen betalen ieder jaar zo’n vier miljard euro aan de EU en er zijn aanwijzingen dat de kiezers daar genoeg van hebben,” ging hij verder.

  “Ze zien wat de euro met hun economie heeft gedaan. Ze voelen zich het slachtoffer van het immigratiebeleid van de EU,” klonk het.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slappe paling van een basisschooldirecteur schrapt homorollen uit musical vanwege geloof

  Slappe paling van een basisschooldirecteur schrapt homorollen uit musical vanwege geloof

  de meest recente foto van musical-Jezus, die vorig jaar nog in de Bijlmer was. Geen idee of-ie homo is

  Mensen die aan religie doen. De één ploegt in zijn vrachtwagen een kerstmarkt om, de ander zet zijn vrouw in lange zwarte rok achter het aanrecht en weer een ander zou z'n kind uit een musical halen omdat er een homostelletje in zit.

  Zo blijkt in de praktijk maar weer eens hoe tolerant religie is en hoe makkelijk we allemaal over ons heen laten schijten, door die boeken met verhaaltjes over gasten die zeeën splitsen en andere gasten die op een of ander mythisch ezelpaard naar de hemel vliegen. In casu gaat het over een schoolmusical van groep 8 van de Anninksschool in Hengelo, alwaar het de kinderen zelf wel leuk leek van een stelletje een homostelletje te maken. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam
  Snoeiharde islamist Mbarki gekozen tot fractievoorzitter PvdAmsterdam

  door Fubar29-5-2018

  Sofyan Mbarki (33) is de beoogd nieuwe fractievoorzitter voor de PvdA in Amsterdam. De Amsterdamse fractie heeft Mbarki unaniem gekozen. Hij neemt naar alle waarschijnlijkheid woensdag het stokje over van Marjolein Moorman, die kandidaat-wethouder is voor de partij.

  Mbarki stond de afgelopen verkiezingen als nummer 2 op de kieslijst achter lijsttrekker Moorman. Hij zegt zijn nieuwe rol als een mooie uitdaging te zien.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  29-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoeksjournalist onthult: Duitsland heeft honderdduizenden Syriërs ongecontroleerd verblijfsvergunning gegeven

  Onderzoeksjournalist onthult: Duitsland heeft honderdduizenden Syriërs ongecontroleerd verblijfsvergunning gegeven

   

  snapshot
  Foto: Syrische vluchtelingen komen de grens over. Bron: OtagoDailyTimes / YouTube.
  Het is één grote puinhoop op het Duitse ministerie van migratie. Dat is de ontluisterende conclusie van vier maanden undercover onderzoek doen bij het Duitse ministerie van migratie. Asielaanvragne worden massaal goedgekeurd zonder er naar gekeken te hebben. Asielzoekers kunnen zich meer dan één keer registreren en radicale islamisten worden er niet tussen uitgepikt. Aldus journalist Abdullah Khan.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Beautifully written (Webhosting Onedollar)
      op
 • i completely agree with you (Tophosting Website)
      op
 • edibles (edibles)
      op
 • vaping vs smoking weed (vaping vs smoking weed)
      op
 • vaping vs smoking weed (vaping vs smoking weed)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!