Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    liefdeenleed
    blog.seniorennet.be/liefdee
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    17-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapt: Duits TV-team zet zogenaamde ‘jacht op buitenlanders’ in scene

    Betrapt: Duits TV-team zet zogenaamde ‘jacht op buitenlanders’ in scene

    Desondanks ontslaat kanselier Merkel hoofd veiligheidsdienst omdat hij openlijk twijfelde aan ‘extreemrechts geweld’ – Ook Nederlandse media manipuleren uw mening met hetzelfde misleidende taalgebruik

     
    Afbeelding: privé opname via Jouwatch.(4)

    Voorbijgangers hebben met hun smartphones opnames gemaakt van een Duits TV-team dat de ook in onze media veel bekritiseerde ‘jacht op buitenlanders’ door ‘extreemrechtse aanhangers’ compleet in scene heeft gezet (foto), enkel om de anti-immigratiepartij AfD zwart te maken. Desondanks gaat de Duitse bondskanselier Angela Merkel het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst ontslaan omdat hij openlijk twijfelde aan de valse berichtgeving over ‘extreemrechts geweld’.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transmigrant valt agent aan met mes en wordt zelf neergeschoten in Maximiliaanpark
    Transmigrant valt agent aan met mes en wordt zelf neergeschoten in Maximiliaanpark

    FOTO: RDB

    BRUSSEL - 

    Aan het Brusselse Maximiliaanpark heeft een man om iets over negen uur vanmorgen een agent aangevallen met een mes. De dader is door de politie neergeschoten en is levensgevaarlijk gewond. In het Maximiliaanpark zouden ondertussen al 900 transmigranten verblijven. Dat leidt geregeld tot incidenten.
    Een buurtbewoner zag hoe de politie maandagochtend enkele transmigranten controleerden aan de Antwerpsesteenweg, bij het WTC-gebouw. Een man gedroeg zich opvallend agressief en zou een vuistslag hebben uitgedeeld. Daarop gebruikte de politie pepperspray. De dader zou dan een mes getrokken hebben. Een getuige hoorde de politie roepen dat hij het wapen moest laten vallen, maar de man haalde er mee uit naar het hoofd van een van de agenten.
    Meer lezen op:
    nieuwsblad.be


    16-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek

    Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek

    Geraffineerde onwaarheden worden doorgeprikt

    Titelfoto: Donald Trump. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Guardian News

    “De leugen regeert” zo kwalificeerde in 1999 onze toenmalige koningin Beatrix het werk van de Nederlands journalistiek. Een opvatting die tegenwoordig ook buiten de paleismuren breed wordt gedeeld. En niet alleen in Nederland. In heel Europa en de VS wordt openlijk getwijfeld aan de kwaliteit en de oprechtheid van de oude, gevestigde media.

    De tijd dat morele poortwachters het nieuws konden bepalen en selecteren is voorgoed voorbij. Alle pogingen om de oude mediaorde te herstellen zijn gedoemd te mislukken. Communicatietechnologie heeft de nieuwsconsument vrij zicht gegeven en mondig gemaakt. Lezers, luisteraars en kijkers praten mee en terug. Bovendien doen ze in toenemende mate zelf verslag van de gebeurtenissen om hen heen. Voorgekookte mediascoops lopen de kans razendsnel te veranderen in mediacanards.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen is wellicht de grootste klungelaar van de EU

    Vlaanderen is wellicht de grootste klungelaar van de EU

    Screenshot_112
    (Door: J.A.)

    De Vlaamse staatssecretaris voor Migratie Theo Francken van NVA, de soft rechtse partij in Vlaanderen, haalt illegalen uit de gesloten centra en laat hen vrij lopen om plaats te maken voor transmigranten. Dat publiceren vandaag drie kranten.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang
    Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang

    Oost Europese landen weigeren mee te werken met Merkel/Soros immigratieplan om islam, chaos en onrust in alle uithoeken van de EU te importeren

     
    De ‘Opperste Sovjet’ van de EU heeft zonder het te beseffen een grote stap gezet naar zijn eigen uiteindelijke ontmanteling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    Met de politieke aanval op Hongarije, dat weigert zijn grenzen te openen voor massa immigratie en islam, heeft de EU een grote stap gezet naar zijn eigen ondergang, schrijft journalist-analist Tom Luongo. Hij vergelijkt het Europese Parlement met een ouder die de bekende cruciale fout maakt door volledig door het lint te gaan tegen een ongehoorzaam en opstandig kind. De schade die zo’n woede uitbarsting veroorzaakt –door Luongo de ‘nucleaire optie’ genoemd- is vaak permanent en veroorzaakt littekens die achteraf niet met ‘sorry’s’ kunnen worden gerepareerd. En dat moet je al helemaal niet doen met een volk dat nog maar kort geleden decennialang onder een ander totalitair regime heeft gezucht en gekreund.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    15-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaren na de opening ligt de verwoeste luchthaven van Gaza er net zo bij als het vredesproces zelves

    20 jaren na de opening ligt de verwoeste luchthaven van Gaza er net zo bij als het vredesproces zelves

    Plaatje hierboven: Deze foto, genomen op 9 september 2018, toont een beeld van de verwoeste en verlaten terminal van de voormalige ‘Yasser Arafat International Airport’ nabij de stad Rafah in het zuiden van de Gazastrook [beeldbron: AFP/Said Khatib]

    Op 24 november 1998 werd de eerste Palestijnse luchthaven in het zuiden van de Gazastrook in gebruik genomen en enkele weken later officieel ingehuldigd in de aanwezigheid van president Bill Clinton en Yasser Arafat op maandag 14 december 1998. De luchthaven was een symbool van hoop op Palestijnse soevereiniteit en vrede die getriggerd werd door de Oslo Akkoorden.
    Meer lezen op:
    braboch.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUST READ!: Standpunt van Viktor Orbán in het debat over het zogenaamde “Sargentini-rapport”

    MUST READ!: Standpunt van Viktor Orbán in het debat over het zogenaamde “Sargentini-rapport”

    Screenshot_96

    De Hongaarse minister-president Viktor Orbán tijdens zijn speech in het Europees Parlement.

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Zeer geëerde voorzitter! Zeer geëerde afgevaardigden!

    Ik weet dat u uw standpunt al heeft bepaald. Ik weet dat de meerderheid van u voor het aannemen van het rapport zal stemmen. Ik weet ook dat mijn woorden u niet van mening zullen doen veranderen. Desondanks ben ik hier naartoe gekomen, want u zult nu niet een regering, maar een land en een volk veroordelen. U zult dát Hongarije veroordelen, dat al duizend jaar lid is van de familie van de christelijke Europese volkeren. Dát Hongarije, dat met zijn werk, en als het noodzakelijk was, met zijn bloed aan de geschiedenis van ons geweldige Europa heeft bijgedragen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    14-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar: Abbas krijgt staande ovatie na antisemitische leugen bij EU
    Bizar: Abbas krijgt staande ovatie na antisemitische leugen bij EU


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Paul Cliteur – Universitair geschoolde arabisten en islamdeskundigen zijn allemaal politiek correct

    Prof. Paul Cliteur – Universitair geschoolde arabisten en islamdeskundigen zijn allemaal politiek correct

    'Als Mohammed Soroush niet zo’n perfect cv had gehad was hij allang afgeserveerd in de polder als racist'

    Door:  , 13:47, 14 september 2018

    AHMAD AL-RUBAYE/AFP

    Afshin Ellian schrijft: “De oorspronkelijke islam is een door en door jihadistische beweging.” Dit is een nieuwe toevoeging aan de Nederlandse taal: de woordcombinatie ‘oorspronkelijke islam’. Tot nu toe kenden we de radicale islam, gematigde islam, liberale islam, politieke islam, petro-islam, knip- en plakislam, salafistische islam – we hebben al heel wat combinaties de revue zien passeren. Maar dit is nieuw: de oorspronkelijke islam.

    Wat hiermee gezegd wordt is dat een ‘democratische islam’ (mijn neologisme) zich zal moeten ontwikkelen door weg te gaan van zijn oorsprong. Een islam die zich wil aanpassen aan de omgeving van de democratische rechtsstaat, de wereld waarin wij nu leven, die zal zich moeten bevrijden van ‘oorsprongsnostalgie’ (ook weer mijn term). 
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het Europees Parlement lokt zelf het einde van de Europese Unie uit"

    "Het Europees Parlement lokt zelf het einde van de Europese Unie uit"

    Derk Jan Eppink 14-9-2018


    AFP or licensors

    Juichende verkozenen gisteren in het Europees Parlement na de goedkeuring van het rapport over Hongarije. Dat juichen zal de parlementsleden snel vergaan, stelt vroeger parlementslid Derk Jan Eppink: "Ze hebben gisteren in Straatsburg demonen doen ontwaken die zij niet beheersen. In feite bewerken zij daarmee het einde van de EU."
    Meer lezen op:
    vrt.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slag om Wenen (1683) zorgt meer dan ooit voor beroering

    De slag om Wenen (1683) zorgt meer dan ooit voor beroering

    Nooit eerder werd herdenken zo gepolitiseerd als vandaag


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelooflijk: Hamas-sympathisanten organiseren Palestijns terreurkamp voor kinderen in Nederland

    Ongelooflijk: Hamas-sympathisanten organiseren Palestijns terreurkamp voor kinderen in Nederland

     

    terreurkamp-pallies-loon-op-zand
    Foto: Het affiche van het terreurkamp der Palestijnen. Bron: Palestijnse gemeenschap / Facebook.

    Het opruiende thema – “Jeruzalem is onze hoofdstad” – zegt genoeg over het door Hamas-darlingsgesponsorde kamp dat eind oktober in Loon op Zand gehouden zou moeten worden.

    Hamas gaat eind oktober in Nederland een week lang kinderen opleiden om straks Jeruzalem – de ‘hoofdstad van Palestina’ – terug te veroveren op die nare zionisten. Oftewel Israël.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    13-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België doneert ¤ 30 miljoen aan ANC’s project om het land van blanke boeren in Zuid-Afrika te stelen
    België doneert € 30 miljoen aan ANC’s project om het land van blanke boeren in Zuid-Afrika te stelen

    Belgische vice-premier Didier Reynders en Zuid-Afrikaanse minister van Buitenlandse Zaken Lindiwe Sisulu.
    De Belgische regering heeft via zijn vice-premier Didier Reynders beloofd om 30 miljoen euro Belgisch belastinggeld te schenken aan het Zuid-Afrikaanse ANC-regime. Het geld gaat naar de financiering van het zwaar bekritiseerde project om het land van blanke boeren, zonder enige financiële compensatie, in beslag te nemen en uit te delen aan zwarten die landbouw willen bedrijven.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa: bidden in de openbare ruimte

    Europa: bidden in de openbare ruimte


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toespraak Hongaarse premier Viktor Orbán voor het Europees Parlement

    Toespraak Hongaarse premier Viktor Orbán voor het Europees Parlement

    Reactie op het rapport van Judith Sargentini

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan eurofiel Nederland

    BRIEFJE VAN JAN – Aan eurofiel Nederland

    Zo hard als jullie juichten over de pyrrusoverwinning van Sargentini, zo stil waren jullie gisteren over twee andere dingen

    Door:  , 7:01, 13 september 2018


    Beste eurofielen,

    Kneusjes.

    Dat was wat ik dacht toen ik jullie met GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini zag juichen vanwege het feit dat het Europees Parlement de Europese Commissie heeft opgedragen Hongarije aan te pakken.

    Alsof er ook maar één procent kans is dat het land zijn stemrecht binnen de EU zal verliezen. Het starten van de zogenaamde artikel 7-procedure is absoluut het hoogtepunt uit de Europese carrière van de Europarlementariër. Maar tegen de tijd dat de lidstaten Hongarije écht moeten gaan straffen, zal blijken dat de vereiste unanimiteit ontbreekt. Polen gaat Hongarije nóóit laten vallen. 
    Meer lezen op:
    tpo.nl briefje van jan


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einddoel: shariastaat? Hoe islam oprukt in Indonesië

    Einddoel: shariastaat? Hoe islam oprukt in Indonesië

    Prof.dr. Jan Michiel Otto VERHAAL VAN DE WEEK 13-9-2018


    IS-aanslagen, massademonstraties tegen godslastering en erkenning van ‘islamitische delicten’ roepen de vraag op: nemen extremisten sluipenderwijs de staat met de meeste moslims ter wereld over?

    De ramadan begon dit jaar in Indonesië niet vredig. Twee gezinnen met IS-connecties pleegden op 13 en 14 mei in Soerabaja vier zelfmoordaanslagen. Bij drie christelijke kerken en een politiebureau vielen dertien doden en veel gewonden.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    FVD slaat alarm! We worden een minderheid in eigen land binnen twee generaties! Mohammed nu al meest gekozen jongensnaam

     

    vlcsnap-2018-06-12-08h43m57s732
    Foto: Thierry Baudet en Theo Hiddema op het podium in Venlo. Bron: Screenshot FVD / Facebook.

    Thierry en Theo zijn nog steeds aan het bijkomen van de schok en terreur die dr. Jan van de Beek en prof. dr. Jan Latten teweegbrachten met hun demografisch onderzoek dat zij in Elsevier publiceerden. Hier de reactie op de FVD site.

    Bij ongewijzigd beleid zou er over twee generaties zo’n 24 miljoen mensen in Nederland wonen en de Nederlander een minderheid in eigen land zijn geworden. Reden hiervoor is natuurlijk de immigratie en het verschil in geboortecijfers tussen migranten en autochtonen
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-jihadist: 'Gevangenis is jihadistenschool'

    Ex-jihadist: 'Gevangenis is jihadistenschool'

    Angstaanjagend interview met ex-jihadist Jason Walters zaait angst.

    lekker gevoel

    Gaat u maar weer helemaal niet rustig slapen want de jihadisten komen eraan. Dat zegt Jason Walters (broer van) in de Telegraaf en Jason Walters kan het weten want Jason Walters heette vroeger Jason W. omdat hij een terrorist was. Tegenwoordig heeft hij Crisis and Security Management gestudeerd en maakt hij ervaringsdeskundig gehakt van onze aanpak van de radicale islam. 
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    12-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wierd Duk peilt de stemming: ‘Masterplan achter immigratie’
    Wierd Duk peilt de stemming: ‘Masterplan achter immigratie’

    ONDER COMPLOTDENKERSEuropese landen zetten nauwelijks illegale immigranten uit.

    Dit voedt wilde complottheoriëen. ‘Er zit een plan achter massa-immigratie’.




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!