Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tapascreatiefkoken
    blog.seniorennet.be/tapascr
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    31-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filosoof luidt de noodklok in Trouw: ‘Salafistische organisaties vormen een direct gevaar voor onze liberale democratie, verbied ze’

    Filosoof luidt de noodklok in Trouw: ‘Salafistische organisaties vormen een direct gevaar voor onze liberale democratie, verbied ze’

     

    ISIS is een voorbeeld van een salafistisch-jihadistische organisatie. Er zijn ook politiek-salafistische organisaties, die de uiteindelijke doelen van ISIS (vaak) delen. Verhofstadt wil die organisaties allemaal verbieden.
    Foto: ISIS is een voorbeeld van een salafistisch-jihadistische organisatie. Er zijn ook politiek-salafistische organisaties, die de uiteindelijke doelen van ISIS (vaak) delen. Verhofstadt wil die organisaties allemaal verbieden.

    Daarom moeten organisaties die het salafisme wat hem betreft verboden worden.

    Dirk Verhofstadt, moraalfilosoof van de Universiteit Gent, vindt het hoog tijd worden dat politici en bestuurders in West-Europa het salafisme aanpakken.

    Hij begint zijn column voor het normaal voorspelbaar politiekcorrecte Trouw door hard uit te halen naar de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Die zei onlangs dat elke moslim “een beetje salafist” is, Nou, schrijft Verhofstadt, “als dat waar is, dan zitten we met een groot probleem. Want het salafisme vormt een direct gevaar voor onze liberale democratie.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staatsomroep doet weer huilen, maar zeg nu eerlijk wilt U een werknemer aannemen die halve tijd met zijn kont naar Mekka ligt te kreunen?

    Staatsomroep doet weer huilen, maar zeg nu eerlijk wilt U een werknemer aannemen die halve tijd met zijn kont naar Mekka ligt te kreunen?


    Door Elise Nijmegen

    Op NPO1, de staatstelevisie waar u via uw inkomsteninkomstenbelastingen voor betaald (zou dat geen vrije keus moeten zijn?) ging het over uitzendbureaus die in opdracht van de werkgevers de kandidaten uit moesten zoeken op etnische achtergrond. Of juist niet… En dat zou dan tegen de wet zijn al denk ik persoonlijk dat het een en ander onterecht gemixt wordt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse delegatie ontvlucht Bethlehem terwijl Palestijnen hun workshop bestormen

    Amerikaanse delegatie ontvlucht Bethlehem terwijl Palestijnen hun workshop bestormen

    Een delegatie van Amerikaanse diplomaten moest dinsdag een evenement in de stad Bethlehem op de Westelijke Jordaanoever stopzetten, zei een deelnemer nadat demonstranten hun vergadering bestormden, berichtte The Times of Israel gisteren. De Amerikaanse delegatie moest noodgedwongen de benen nemen.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    30-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS ging naar Zweden. Kwam geen Zweed tegen

    NOS ging naar Zweden. Kwam geen Zweed tegen

    Eindelijk. De Staatsomroep is naar Stockholm gevlogen om te kijken hoe het er elke last night in Sweden aan toe gaat. Maar, heel gek, ter plekke kwamen ze geen Zweed tegen..


    Agent: Irakese immigrant. Mevrouw met winkeltje: Marokkaans. Integratiedocente: uit een integratieland. Onwillige immigrant: Syrische vrouw. Er zit geen Zweed in het hele verhaal. Wel kogelwerende vesten, vrouwen die niet alleen over straat durven/willen/mogen en verhalen over hoe de politie met stenen bekogeld wordt en hun auto's in de fik gestoken ziet worden. Het woord 'islam' valt niet maar dat moet je er zelf maar bij denken. Maar goed. In februari deed dezelfde NOS nog laatdunkend over opmerkingen die Trump maakte over Zweden, dus het Staatsjournaal wordt toch langzaam wakker cq zelfs de NOS kan niet meer ontkennen dat Zweden de trieste koploper is in de trage culturele zelfmoord van Europa.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump doet niet mee: weigert handtekening te zetten onder extra sancties tegen Rusland

    Trump doet niet mee: weigert handtekening te zetten onder extra sancties tegen Rusland

    Door   

    Vladimir Poetin en Donald Trump schudden elkaar de hand bij de G20-top in Hamburg eerder dit jaar. Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.
    Foto: Vladimir Poetin en Donald Trump schudden elkaar de hand bij de G20-top in Hamburg eerder dit jaar. Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.

    Nóg een reden voor links om hem te haten.

    Tot een paar jaar geleden had Rusland geen betere vrienden in het Westen dan progressief-links. Hillary Clinton zette de toon als minister van Buitenlandse Zaken toen ze jaren geleden aankondigde dat Amerika en Rusland op de “reset-knop” zouden drukken om de relatie tussen beide landen te herstellen na het presidentschap van George W. Bush.
    Tegenwoordig zegt links echter opeens een enorme hekel te hebben aan “dictator Vladimir Poetin.” De reden dat links Poetin en zijn land opeens haat en vreest? Simpel: Trump mag Poetin wel. En als Trump iemand mag betekent het automatisch dat die persoon de duivel is.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamervragen over aanschaf privéjet van 50 miljoen voor Abbas

    Kamervragen over aanschaf privéjet van 50 miljoen voor Abbas


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek amateurisme bloeit aan vooravond van gemeenteraadsverkiezingen, deel 3

    Politiek amateurisme bloeit aan vooravond van gemeenteraadsverkiezingen, deel 3

    Door Carel Brendel, 29 januari 2018

    MET UPDATE: PvdA haakt af, Comité 21 Maart past slogan aan

    Amsterdamse politici krijgen koudwatervrees nu er ophef is ontstaan over de rechtstreeks tegen de verkiezing van FvD-raadsleden gerichte landelijke antiracismebetoging. In 2008 wisten landelijke politici veel beter dat het geen pas geeft om te demonsteren tegen collega’s en dat je hen in het politieke debat hoort te bestrijden.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

    Agent legt uit hoe criminaliteit migranten wordt verdoezeld

    ‘Veel agenten hebben schulden en houden uit angst hun mond’ – Migranten criminaliteit wordt ook in Nederland gecensureerd en weggepoetst

     
    Afbeelding: Getty Images (4).

    Een politieagent in Berlijn heeft een boekje opengedaan over hoe de migrantencriminaliteit in Duitsland wordt verdoezeld en uit de statistieken wordt gehouden. Op basis van betrouwbare bronnen is zijn verhaal is vrijwel naadloos toe te passen op ons eigen land. Zo kan de politiek blijven beweren dat de exploderende criminaliteit als gevolg van de massa immigratie ‘nepnieuws’ is. Veel burgers nemen dat nog steeds klakkeloos aan – totdat zij zelf, of hun geliefden, het slachtoffer worden, en vervolgens merken dat ook hun ervaringen worden gecensureerd, of zelfs compleet uit de media worden gehouden
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    29-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Aartsen – column Frits Barend

    Van Aartsen – column Frits Barend 

                          

    ‘Amsterdam oh Amsterdam. Op 18 maart, drie dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen, vindt in Amsterdam een antiracisme en pro-tolerantie demonstratie plaats met als deelmotto “geen racisten in de gemeenteraden”. Oogt mooi. Wie is er niet tegen racisme en voor tolerantie? Maar helaas worden de termen weer eens jammerlijk misbruikt. Als er ooit aanleiding was voor een massale demonstratie tegen racisme en voor tolerantie was het na de recente, zelfs gefilmde aanslag in ons mooie Mokum op het Joods restaurant HaCarmel. Kwam die demonstratie er? Ben je mesjogge, de gewelddadige uiting van racistische terreur tegen een Joods restaurant interesseerde de anti-racisten geen moer. Ik heb ze althans niet gehoord na de antisemitische terreurdaad tegen het Joodse restaurant en niet gezien bij het spontaan ontsteken van het eerste kaarsje voor Chanoeka bij het getroffen restaurant.
    Meer lezen op:
    jonet.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peilingen: D66-rampministers Sigrid “Arafat” Kaag en Kajsa “Stasi” Ollongren gaan hard onderuit

    Peilingen: D66-rampministers Sigrid “Arafat” Kaag en Kajsa “Stasi” Ollongren gaan hard onderuit

    Door   

    snapshot
    Foto: D66-coryfee Kajsa Ollongren op een D66-congres in Leeuwarden. Bron: Screenshot D66 / YouTube.


    Langzaam maar zeker begint Nederland in te zien dat al die ‘frisse gezichten’ die door D66 tot minister zijn gepromoveerd, eigenlijk niet het beste voor hebben met het land. Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) heeft het beste voor met een land (Palestina), maar dat is niet het onze. En Kajsa Ollongren zal niet rusten voordat iedere burger 24/7 wordt afgeluisterd door een hedendaagse Stasi.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    28-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

    De vraag is: zou ik me afvragen of ik moreel mede-verantwoordelijk ben voor uw dood?


    Beste meneer Asscher,

    Ik snap dat u door privé-omstandigheden even wat minder scherp denkt.

    Dus ik ga u helpen en ik hou het kort.

    Stel: de Ku Klux Klan, de Nationale Alliantie en de uit Blood & Honour voortgekomen Racial Volunteer Force (RVF) roepen op tot een demonstratie om de Palestijnen-moordenaars van de PvdA uit de Tweede Kamer te houden.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe worden migratiegegevens gemanipuleerd? Neem België…

    Hoe worden migratiegegevens gemanipuleerd? Neem België…

    (Door: Alain Destexhe – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

    Het zou waarschijnlijk niet als een schok moeten komen dat statistieken kunnen – en vaak  – worden gepresenteerd en gemanipuleerd door elites. In België – en in heel West-Europa, behalve in Oostenrijk – geven zij vorm aan een informele multiculturalistische lobby, die universiteiten, NGO’s, openbare instellingen en de media domineert, om een ​​pro-migratie agenda te stimuleren.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    27-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes

    Islamisering: Duitse rechtsstaat bestaat volgens rechtbank niet meer; Zweden wil leger inzetten tegen migrantenbendes


    Zweden balanceert dankzij volledig open grenzen voor de islam op de rand van anarchie. Zelfs premier Stefan Lofven erkent nu dat er een crisis is, en suggereert de inzet van het leger tegen de vele criminele migrantenbendes.

    Klein bericht, maar met schokkende inhoud voor iedereen die nog enige waarde hecht aan begrippen zoals vrijheid en democratie: de Duitse kantonrechtbank in Koblenz heeft in een uitspraak letterlijk gesteld dat de Duitse rechtsstaat sinds 2016 niet meer bestaat, omdat illegale migranten niet langer strafrechtelijk worden vervolgd. Dit is een nog net niet expliciete gerechtelijke bevestiging van het feit dat Duitsland onder Merkel niet langer een democratie is, maar een totalitaire links-dictatuur is geworden.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    25-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'

    'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden'


    Wiskundige & cultureel antropoloog Jan van de Beek © AD/Shody Careman

    InterviewNederland kan maar heel beperkt verantwoordelijkheid nemen voor de miljoenen mensen die op drift zijn geraakt, zegt immigratie-deskundige Jan van de Beek. Nederland moet vluchtelingenverdragen opzeggen en desnoods gebieden buiten Europa leasen om vluchtelingen onder te brengen.  ,,Politiek correcte mensen gaan voorbij aan het feit dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden.’’

    Wierd Duk Laatste update: 11:55

    Van de Beek (48) is wiskundige en antropoloog en gepromoveerd in de sociale wetenschappen. Hij doet al jaren onderzoek naar de kosten van de immigratie. Dat thema ligt in de academische wereld bijzonder gevoelig, merkte hij. ,,Uit mijn onderzoek blijkt dat niet-westerse asielzoekers heel vaak in de bijstand zitten en economisch nauwelijks bijdragen. Mijn stelling is: de verzorgingsstaat wordt door de massa-immigratie onhoudbaar."
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briefje aan Gloria Wekker: ergens in April zal er, vanwege zwarte lamlendigheid, corruptie en incompetentie, geen water meer uit de kraan komen in Kaapstad

    Briefje aan Gloria Wekker: ergens in April zal er, vanwege zwarte lamlendigheid, corruptie en incompetentie, geen water meer uit de kraan komen in Kaapstad

    De Daily Maverick kopt: “Cape Town, a city drowning in incompetence”. Hoe kan dat nou? Er zijn toch zwarten aan het bewind? Die witte fouteriken zijn toch verdreven?

    De oude vriendin die al jaren in Zuid-Afrika woont, vertelt.

    “Het zit er al jaren aan te komen. Al jaren wordt er gewaarschuwd. Het probleem is al minsten een jaar totaal acuut aan het worden. En nu worden ‘de autoriteiten’ pas wakker. Het bestuur op alle nivo’s in Zuid-Afrika is corrupt, lamlendig en onbekwaam. Terwijl de blanke boeren massaal vermoord worden op hun boerderijen, aangevuurd door Julius Malema, wordt de stelregel gehanteerd: hoe zwarter je bent, hoe meer rechten je hebt.
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse politieagent vertelt: De statistiek wordt gemanipuleerd!

    Berlijnse politieagent vertelt: De statistiek wordt gemanipuleerd!

    Screenshot_253
    (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

    Fritz* (naam veranderd) dient al vele jaren lang als politieagent in Berlijn. Hij kent de patrouilledienst heel goed en weet wat er in werkelijkheid achter de coulissen gebeurt. Hij kwam onlangs naar me toe en we gingen een kop koffie drinken voor een gesprek onder vier ogen. Hij vertelde me ongelooflijke details, verhalen uit het huidige dagelijkse leven van de politie in Berlijn, die ik u niet wil en moet onthouden. Hij wordt geplaagd door zijn geweten en de kennis rondom de ten hemel schreiende onrechtvaardigheid deed hem uit de school klappen. Ondanks mogelijke represailles en consequenties tegen zijn persoon. Ik geef zijn verhalen over de meest verschillende zaken hieronder letterlijk respectievelijk inhoudelijk juist weer:
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

    Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’

    Aanstaande GroKo coalitie: Iedereen mag blijven komen, ook de gevaarlijkste misdadigers – ‘Duitsland wordt afvoerputje van de Derde Wereld’ – D66 minister Ollongren voert nieuwe EU-staatscensuur in Nederland in

     
    Afbeelding: Michael Mannheimer.net. Wij vrezen dat sites die dit soort afbeeldingen plaatsen over niet al te lange tijd door een internetblokkade zullen worden getroffen.

    ‘Voor de onthullers van de daden van het totalitaristische en duidelijk krankzinnig geworden Merkel & Co regime wordt het –zeker sinds de wederopstanding van de linkse Goebbels-, Freisler- & Co nabootsers- dagelijks steeds moeilijker,’ schreef Andreas Köhler enkele dagen geleden voor Journalistenwatch. Behalve het censureren en blokkeren van Facebook en YouTube berichten en video’s, worden er nu ook complete kanalen en accounts opgeheven. ‘En nu worden de eerste regimecritici en verzetsstrijders gearresteerd. Vroeger dreigde voor hen het concentratiekamp, de bijl, de strop of de kogel. En nu?’ 
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    24-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama heeft op de valreep stiekem nog 221 miljoen dollar gedoneerd aan de corrupte Palestijnse leiding

    Obama heeft op de valreep stiekem nog 221 miljoen dollar gedoneerd aan de corrupte Palestijnse leiding

    Obama and PA chairman Mahmoud Abbas meet in Washington in 2014
    Vertrekkend president Barack Obama heeft achter de rug om van de Republikeinse oppositie in alle stilte 221 miljoen dollars overgemaakt aan de Palestijnse Autroiteit in de laatste uren van zijn regering, vertelden aldus ambtenaren op maandag jl. aan het persagentschap Associated Press.
    Meer lezen op:
    fenixx.org



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijlstra totaal ingepalmd door collega Kaag de Palestijnenlover. Wil dat we ‘eens ophouden met die Palestijnse link’

    Zijlstra totaal ingepalmd door collega Kaag de Palestijnenlover. Wil dat we ‘eens ophouden met die Palestijnse link’

    Door   

    zijlstra-kaag

    Foto: Twee Palestijnenliefhebbers bij elkaar: Sigrid Kaag en Halbe Zijlstra. Samen op het Ministerie voor Buitenlandse Zaken. bron: Screenshot NOS.

    Jongens, eens kappen met het benoemen van de waarheid. Die is heel erg vervelend aan het worden, want hij is zo genant!

    Vanaf nu is het klaar met alle verwijten naar minister Kaag (D66), jongens. Ja, echt. Luisteren naar wat ome Zijlstra zegt, want de VVD-bewindsman is het inmiddels beu dat zijn lievelingscollega Kaag kritiek krijgt omdat zij het Nederlandse buitenlandbeleid rigoreus heeft omgegooid ten faveure van de Palestijnen. Dan krijg je zaken als het met zeer grote spoed overmaken van sommen geld richting Ramallah, want oh oh oh, die arme Fatah-ambtenaren hebben het zo zwaar. Allemaal gebeurd.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    23-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit Irak gevluchte christen ook in Nederland bedreigd door moslims

    Uit Irak gevluchte christen ook in Nederland bedreigd door moslims

     
    beeld ANP, Ilvy Njiokiktjien

    Zijn vader wilde hem doden omdat hij christen was geworden. Daarom ontvluchtte Zaïd Haider (36) twee jaar geleden Irak. Maar in Nederland voelt hij zich ook niet veilig. „Moslims pesten mij regelmatig en bedreigen mij zelfs.”

    Haider groeide op in Dora, een wijk in het zuiden van de Iraakse hoofdstad Bagdad. Toen Saddam Hussein in het land de scepter nog zwaaide, woonden er veel christenen in Haiders omgeving. De Irakees sprak hen dagelijks en wist goed wat ze geloofden. Na een jarenlang proces van onder meer het vergelijken van de Bijbel en de Koran werd hij christen. „De Koran zag ik niet langer meer als een heilig boek. Maar de Bijbel begon ik als Gods Woord te zien.”
    Meer lezen op:
    rd.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!