Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    filmpjes
    blog.seniorennet.be/filmpje
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweedse staatstelevisie – Onthoofding wordt meswond genoemd

    Zweedse staatstelevisie – Onthoofding wordt meswond genoemd

    Posted op december 25, 2018  door Rommel


    "Maar degene die de film verspreid in Zweden kan zich schuldig maken aan een misdaad." © SVT

    De kijkers krijgen te weten dat degene die de onthoofdingsvideo verspreidt meerdere jaren gevangenisstraf kan krijgen. Onthoofding wordt meswond genoemd.

    In de Zweedse sociale media wordt nu een nieuwsreportage van gisteravond over de beestachtige islamitische dubbelmoord in Marokko bekritiseerd. De focus van SVT lijkt te liggen op de verspreiding van de onthoofdingsvideo, niet op de onthoofding zelf.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan D66-leider Rob Jetten

    BRIEFJE VAN JAN – Aan D66-leider Rob Jetten

    Dus D66 houdt de mensen van De Telegraaf, The Post Online, The Post Offline, Geenstijl en PowNed verantwoordelijk voor ‘de oprukkende extreemrechtse terreur'?

    Door:  , 7:01, 25 december 2018


    Beste Rob,

    December is, nu al, een mooie maand.

    Want D66 toonde weer eens haar ware gezicht.

    Eerst hadden we jouw Europees Parlementslid Marietje Schaake. Die twitterde, terwijl een moslimterrorist in Straatsburg willekeurige burgers en journalisten aan het doodschieten was, blijmoedig dat zij en haar team veilig en wel in de bunker van het parlementsgebouw zaten.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdammer start 'welkom-site' voor Benno L.

    Amsterdammer start 'welkom-site' voor Benno L.


    © dp51 photography

    Benno L. welkom in onze straat. Onder die naam heeft Rikko Voorberg (33) uit Amsterdam op Facebook een site aangemaakt. De pagina is volgens hem louter symbolisch bedoeld en is zijn antwoord op de volkswoede over de plaatsing van de veroordeelde pedoseksueel in een woonwijk in Leiden én de boosheid over die volkswoede.

    De site Benno L. welkom in onze straat staat sinds een uurtje of drie vanmiddag online maar kent nu al ruim 100 likes. Voorberg kan het nauwelijks geloven als het AD hem belt voor uitleg over zijn initiatief. 'Hoeveel likes mijn site ook krijgt,  ze is nu al een succes omdat ik voor mezelf een drempel ben overgegaan,' zegt de verhalenverteller, 'wilde theoloog' en vader van een zoontje van drie.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    24-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe

    CNN’s en Duitslands journalist van het jaar geeft verzinnen grootschalig nepnieuws toe

    Trump en zijn supporters blijken andermaal gelijk te hebben. Afbeelding: Getty Images (2).

    Onafhankelijke nieuwssites en –blogs zoals deze worden er door hen van beschuldigd, maar wederom blijkt wie er de echte nepnieuws brengers zijn. Claas Relotius, CNN’s journalist van het jaar in 2014, en deze maand winnaar van de Duitse Reporterpreis (journalist van het jaar), heeft toegegeven tal van verhalen over onder andere Syrië uit zijn duim te hebben gezogen. En op dit soort verslaggevers wordt dus al jarenlang het ‘nieuws’ gebaseerd dat de officiële massamedia dagelijks voor de objectieve waarheid verkopen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    23-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: vrouwen verkracht, autoriteiten te druk

    Zweden: vrouwen verkracht, autoriteiten te druk

    door Judith Bergman  •  23 December 2018

    Zelfs aangifte doen van een poging tot verkrachting tegen een vrouw bij de politie is op zijn zachtst gezegd moeilijk – op zichzelf een teken dat er iets rot is in het 'feministische' koninkrijk van Zweden. Maar de Zweedse politie beschikt niet alleen over voldoende middelen om mensen die vreedzame demonstraties bijwonen aan te klagen, maar ook voor degenen die er een afwijkende mening op nahouden. (Image source: iStock)

    Volgens Mikaela Blixt deed de politie niets nadat een man haar poogde te verkrachten op straat, alhoewel ze wisten waar haar aanvaller woonde en hem gemakkelijk hadden kunnen identificeren.
    Meer lezen op:
    gatestoneinstitute


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DALENDE MISDAADCIJFERS CBS-OVERZICHT VAN GROTERE WIJ VAN MEI 2018

    DALENDE MISDAADCIJFERS CBS-OVERZICHT VAN GROTERE WIJ VAN MEI 2018

    firearm-409000__480Nederland is zo gelukkig. CBS pompt elke week wel een paar grafiekjes onder onze neus over hoe blij we zijn. We hebben ontzettend veel vertrouwen in elkaar. Wij zijn ontzettend gelukkig met elkaar. We hebben ontzettend veel vertrouwen in de overheid. Alleen dat milieu. Daar zijn we zo bezorgd over. Laten we snel duizenden euro’s uitgeven aan milieuvriendelijke huizen, auto’s, zonnepanelen, tuintegels en koffie. Dit land is volgens het journaal perfect en onze koning Willem IV kan ontzettend blij zijn met het feit dat de Nederlanders zo lekker bezig zijn met het grotere en bredere wij in dit ontzettend positief land. Hier weer een overzicht van heel de maand mei. U had ons gemist, dat klopt. We hakken de waarheid niet meer in tweeën, maar u krijgt gelijk de gehele maand mei voor uw positieve kanis.
    Meer lezen op:
    ikwasinharen.nl


    21-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreem-linkse activisten blijven meestal onbestraft

    Extreem-linkse activisten blijven meestal onbestraft

    Matthijs van Schie 21-12-2018

    inks-extremistische acties leiden vaak niet tot vervolging. Dat blijkt uit een onderzoek van het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Onder het mom van activisme kunnen extreem-linkse groeperingen vaak ongestraft de wet overtreden.

    De onderzoekers hebben 27 afzonderlijke links-extremistische groeperingen in kaart gebracht die zich vooral richten op thema’s als ‘antifascisme & mensenrechten’, anarchisme, asielbeleid en ‘milieu & dier’. Tussen 2015 en medio 2017, de periode waarop het onderzoek is gericht, hebben negen groeperingen zich één keer schuldig gemaakt aan een ‘buitenwettelijke actie’.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe linkse activisten een openbaar debat probeerden te verhinderen

    Hoe linkse activisten een openbaar debat probeerden te verhinderen

    Zaaleigenaren worden steeds vaker geïntimideerd

    Stadskasteel Oudaen te Utrecht

    Titelfoto: Stadskasteel Oudaen te Utrecht. Screenshot YouTube-video, kanaal campusblogNL

    Woensdag 12 december moest voor een discussieavond in Utrecht over de situatie van de Afrikaners in Zuid-Afrika opeens een andere locatie worden gevonden. De verhuurder van de zaal had zich blijkbaar laten intimideren door een groepje linkse “anti-apartheidsactivisten”. Deze beweerden ten onrechte dat het om een extreem-rechts en racistisch evenement zou gaan.

    Mede-organisator Robert Bor over het gevaar van deplatforming voor de vrije meningsuiting en het openbare debat.

    Intimidatie

    Een man gaat tegenover u zitten. Terwijl hij zakt, ruikt u een zurige lucht. De man heeft zijn handen over elkaar gevouwen. U ziet het bloed op de knokkels. Het gezicht, getekend door littekens, doet zichtbaar moeite agressie te onderdrukken. Met een diepe zucht begint hij, ‘U gaat om met de verkeerde mensen. Stop daarmee.’ Na een ongemakkelijk verstrijken van de tijd, waarin hij u continu strak aankijkt, staat hij op en loopt hij naar buiten.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    20-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam . . .

    Amsterdam . . .

    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    h/t “boorzalf”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Moefti van Jeruzalem gaf wel degelijk de stoot tot de georganiseerd-planmatige vergassings-genocide op de Joden

    De Moefti van Jeruzalem gaf wel degelijk de stoot tot de georganiseerd-planmatige vergassings-genocide op de Joden



    Voor de context moet de terzake ongeïnformeerde lezer — 98% van de Nederlandse bevolking dus — te rade gaan bij mijn handleiding bij het boek dat de rol van de Moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini, in de Holocaust uitgebreid beschrijft: “Nazi’s, Islamisten en het Moderne Midden-Oosten” van Rubin en Schwanitz. Het gaat er hier alleen om de pogingen te bestrijden de rol van de Moefti  te bagatelliseren. Dat gebeurt bijvoorbeeld met een schijtlollige tweet als hierboven afgebeeld door een kip-zonder-kop als Anna Krijger, de echtgenote van Derk Walters, de NRC-“journalist”, die Israël uitgeflikkerd werd vanwege zijn extreem gekleurde anti-Israël-berichtgeving. Lees goed die grapper-de-grap-tekst:
    Meer lezen op:
    martienpennings.com


    19-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proest! Naïeve yuppen van GroenLinks klagen over stijging energiebelasting

    Proest! Naïeve yuppen van GroenLinks klagen over stijging energiebelasting

     

    Jesse Klaver bij Eva Jinek. Bron: Screenshot KRO-NCRV.

    Foto: Jesse Klaver bij Eva Jinek. Bron: Screenshot KRO-NCRV.

    Natuurlijk zou de partij van Jesse Klaver (GroenLinks) geheel andere keuzes maken. Wellicht dat Klaver met een mini-kerncentrales het vraagstuk rondom energie en CO2-uitstoot wil oplossen, maar nee. Het blijft voor GroenLinks dus roepen aan de zijlijn en klagen over de hogere energiebelasting. Dit keer letterlijk want de oppositie is niet blij met de stijging van de energiekosten. Zo zegt Bart Snels (GroenLinks): “We moeten op korte termijn een oplossing bedenken.” Een oplossing voor? Tien of twintig jaar geleden was het tijd om een oplossing te bedenken, maar echte constructieve voorstellen bleven uit. En nu zitten ze te janken in de oppositie dat deze energietransitie niet hún energietransitie is. Erg naïef allemaal.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten richtten voor 89.000 euro schade aan tijdens bezetting UvA

    Studenten richtten voor 89.000 euro schade aan tijdens bezetting UvA

    Kantine leeggeroofd, beveiligingscamera’s en kopieermachine gesloopt

    Door:  , 11:56, 19 december 2018



    De totale kosten van de bezetting door studenten van universiteitsgebouw het P.C. Hoofthuis in september bedragen ruim 89.000 euro, maakte de Universiteit van Amsterdam bekend.

    Volgens de UvA moesten alle sloten en sleutels vervangen worden, net als beveiligingscamera’s en een kopieermachine.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet krijgt gelijk over de onvermijdelijke ondergang van de EU

    Baudet krijgt gelijk over de onvermijdelijke ondergang van de EU

    Ineenstorting onvermijdelijk door reeks crises

    Sinds 2013 rekende ik mezelf tot de EU-hervormers. Degenen die pleiten voor een decentrale EU, of liever Europese Gemeenschap. Ik pleitte voor The Matheo Solution of soortgelijke oplossing om monetaire flexibiliteit terug te brengen in de Eurozone, zonder de voordelen van een gemeenschappelijk munt te niet te doen.

    Ook stelde ik telkens voor in mijn columns het immigratiebeleid weer terug te brengen naar waar het volgens mij hoort: de soevereine, democratische natiestaten. Zoals dat ook voorzien was in het Verdrag van Maastricht, maar ongedaan gemaakt in latere verdragen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    18-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers

    'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers

    29 april 2017

    'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers'

    De Nationale Politie heeft geprobeerd De Telegraaf te weerhouden van publicatie van een verhaal over criminaliteit door asielzoekers. In ruil daarvoor zou de krant ander nieuws krijgen.

    Dat zegt hoofdredacteur Paul Jansen zaterdag. De politie zegt dat een "zwijgdeal" nooit de intentie is geweest.

    ''Wij staan voor ons verhaal," zegt Jansen. "De politie is in deze kwestie niet erg geloofwaardig. Eerst werd gelogen over het bestaan van cijfers rond asielcriminaliteit, en nu worden weer onwaarheden verteld over pogingen om publicatie in De Telegraaf hierover te voorkomen. 
    Meer lezen op:
    nu.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONS GEWELDIGE NEDERLAND

    ONS GEWELDIGE NEDERLAND



    Beste Nederlanders,

    Onze MinPres heeft gelijk. We wonen in een geweldig land. Met veel om trots op te zijn, te beschermen en mooier te maken.

    De rest van de brief die de MinPres ons stuurde via het AD, kun je vergeten. Niets van wat erin had moeten staan, staat er.

    Dat ons geweldige land is opgebouwd door geweldige mensen, die inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hebben. Dat ons geweldige land ooit een fantastisch zorgstelsel had, waarbij medicijnen en artsen voor iedereen in ruime mate beschikbaar waren en marktwerking een vreemd woord. Dat ons geweldige land goed voor z’n ouderen zorgde, enerzijds dankzij de (door mij verfoeide, maar je kunt niet alles hebben hé?) AOW en anderzijds de verpleegtehuizen waar mensen verzorgd konden worden, zonder dat de verpleger afgerekend werd op hoe snel ’ie weer weg was.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    16-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht

    Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht

    Vier redenen waarom de overheid de accreditatie dient in te trekken

    Door:  , 17:35, 16 december 2018



    Het exterieur van de Islamitische Universiteit in Rotterdam. ANP BART MAAT

    Op 27 november 2018 deed Ahmet Akgündüz, rector van de Islamitische Universiteit Rotterdam, opmerkelijke uitspraken op de Turkse staatstelevisie. Volgens RTL Nieuws  stelde Akgündüz “dat tegenstanders van de Turkse staat volgens de Koran de doodstraf mogen krijgen“. De NOS vertaalde de uitspraak als: “Iemand die tegen de Turkse staat is mag je volgens de Koran afslachten.” Tevens wees de NOS erop dat Akgündüz ageerde tegen “homo’s en vrouwelijke imams“.

    De IUR is een geaccrediteerde hogeschool, die volgens haar website slechts “pure theologie opleidingen” in de islam verzorgt. Wat hun opleidingen puur maakt is giswerk.
    Meer lezen op:
    tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?

    Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?

    Screenshot_217
    (Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

    De pure waanzin in Parijs en veel andere Franse steden: de president wil het leger tegen de eigen bevolking inzetten. Bovendien liet hij 700 scholieren arresteren.

    politikstube

    Jarenlange opgekropte woede die nu naar buiten komt. Overwegend heel normale burgers gaan de straat op om uiting te geven aan hun woede over de centraliseringswaanzin van de EU, buitensporige belastingen en het VN-migratiepact. Voor de ambtszetel van de staatsmacht evenals op de boulevard Champs-Élysées in Parijs worden duizenden politieagenten ingezet. In de afgelopen dagen kwam het tot op burgeroorlog lijkende taferelen. De Franse volksziel kookt: de gehate figuur is de eerder door de media omhoog bejubelde bankier en huidige president Emmanuel Macron.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    15-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan

    ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan

    Ook de harde kernen van verschillende Belgische voetbalclubs engageren zich om deel te nemen aan de mars. Twee jaar geleden kwamen ze ook al op straat na de aanslagen in Brussel. (archiefbeeld)
    BELGA Ook de harde kernen van verschillende Belgische voetbalclubs engageren zich om deel te nemen aan de mars. Twee jaar geleden kwamen ze ook al op straat na de aanslagen in Brussel. (archiefbeeld)
    De ‘Mars tegen Marrakesh’ mag zondag toch doorgaan in Brussel. Dat is beslist door de Raad van State en wordt gemeld door de organisatie. De betoging moet zich beperken tot een statische manifestatie op het Schumanplein, vertelde Filip Brusselmans, praeses van het Antwerpse KVHV, aan VTM NIEUWS. 
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen

    De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten

    President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten

    ‘Migranten moeten in eigen landen hun problemen oplossen, en niet in andere landen gaan eisen dat ze hun cultuur accepteren’ – ‘Als je dan als gast (in het Westen) komt, hou je dan compleet aan hun wetten, tradities en cultuur’

     
    In april werd president al-Sisi met 97% van de stemmen herkozen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft op het World Youth Forum in november forse kritiek geuit op de houding van migranten die in Europa zijn of daar naartoe willen. ‘Wij vechten tegen elkaar, in onze eigen landen, en van landen die dag en nacht werken aan vooruitgang, aan het beschermen van hun volk en het overeind houden van een zekere levensstandaard, verwachten we, eisen we dat ze ons binnenlaten om te delen in hun succes? Natuurlijk zeggen ze ‘nee’. Als jullie je problemen willen oplossen, doe dat dan in jullie eigen landen.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!