NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Duitsland: Regeringsschandaal rondom grenssluiting
 • Er is een groot probleem in West-Europa en dat probleem heet ISLAM
 • Beïnvloedde Opstelten het 'minder Marokkanen'-proces? Wilders wil opheldering
 • Rechter slaat plank mis met vonnis #blokkeerfriezen
 • Moslimjournalist undercover in moskeeën: ‘Alle ongelovigen moeten worden vermoord’
 • Vier van de 2430 vluchtelingen in Rotterdam hebben een echte baan. 95% heeft uitkering
 • EEN MOORDENAARSVOLK…
 • Uitnodiging aan Asia Bibi is 'spelen met vuur'
 • Stop financiering Palestijnse Autoriteit”
 • Primeur: islamitische oproep tot gebed in Sint-Romboutskathedraal
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  vlaanderen_vrij
  blog.seniorennet.be/vlaande
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  08-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop financiering Palestijnse Autoriteit”

  Stop financiering Palestijnse Autoriteit”

  Den Haag moet stoppen met het financieren van de Palestijnse Autoriteit. Belastinggeld wordt aangewend om terroristen en hun families te onderhouden. Overlevende Kay Wilson: „Het gaat om absurde bedragen.”

  Terrorisme in de Palestijnse gebieden is financieel lonend. Plegers van terreurdaden die in een Israëlische gevangenis belanden, ontvangen tot wel vier keer het gebruikelijke maandsalaris van een gemiddelde Palestijnse burger. Als ze als ‘martelaar’ sterven, ontvangen hun families soortgelijke bedragen – voor onbepaalde tijd.
  Meer lezen op:
  rd.nl


  » Reageer (0)
  07-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur: islamitische oproep tot gebed in Sint-Romboutskathedraal

  Primeur: islamitische oproep tot gebed in Sint-Romboutskathedraal

  Wannes Vansina  

  De Sint-Romboutskathedraal vanop Lamot. 
  David Legreve De Sint-Romboutskathedraal vanop Lamot.

  Nu zondag zal in de Mechelse Sint-Romboutskathedraal voor het eerst in de geschiedenis de islamitische oproep tot gebed weerklinken, als onderdeel van een groots vredesconcert.

  Het concert wordt georganiseerd om het einde van de Groote Oorlog te herdenken. Liefst vijf koren met zo’n 180 zangers werken eraan mee: het Kathedraalkoor, Salvocalee en Vokalis (Mechelen), Cantate (Aarschot) en Musica Nova (Boom/Wilrijk).
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa

  VN geeft Turkije gevaarlijk veel macht over migrantenstroom naar Europa

  In Berlijn patrouilleert reeds de Turkse speciale politie, autoriteiten zeggen machteloos te zijn – Turkse journalist: ‘Europeanen moeten leiders kiezen die beseffen dat de strijd om het continent verloren dreigt te worden’

   

  Turks protest in Berlijn (Afbeelding: Getty Images (2)).

  De VN Vluchtelingenorganisatie heeft Turkije de macht gegeven om te bepalen wie een ‘vluchteling’ is en waar hij of zij wordt geplaatst of naartoe wordt gebracht. Hiermee gaat moslimdictator Recep Tayyip Erdogan, die in Amerikaanse media de bijnaam ‘prins van Europa’ verwierf, nog meer dan de afgelopen jaren reeds het geval was het migrantenbeleid van de EU bepalen. Behalve Erdogan hebben tal van andere Turkse politici en officials openlijk verklaard dat het grote doel de totale islamisering -oftewel verovering- van Europa is.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  06-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskeeën eisen dat Wilders van Twitter wordt verbannen: ‘Hij is doorgeslagen’
  Moskeeën eisen dat Wilders van Twitter wordt verbannen: ‘Hij is doorgeslagen’

  De koepel van Turkse moskeeën eist dat Twitter het account van Geert Wilders opheft. Zo niet, dan stapt de organisatie naar de rechter.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse rector: ‘Wie president Erdogan tegenspreekt kan geen moslim zijn’

  Turkse rector: ‘Wie president Erdogan tegenspreekt kan geen moslim zijn’

  Een rector van een universiteit in de zuidoostelijke provincie Şanlıurfa heeft ontslag genomen. Er kwam veel kritiek op zijn uitlatingen, waarin hij suggereerde dat het “een islamitische plicht is om te gehoorzamen” aan president Recep Tayyip Erdoğan. “De persoonlijke uitspraken die ik deed tijdens en uitzending van een commerciële televisiezender werden spijtig genoeg gemanipuleerd. Men heeft ze proberen te gebruiken om onze gerespecteerde president in diskrediet te brengen. 
  Meer lezen op:
  dejongturken.com


  » Reageer (0)
  05-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is menens voor het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse zaken
  Het is menens voor het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse zaken

  Herbert Kickl. Wikipedia
  Toen het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken, onder leiding van Herbert Kickl, de politie opdroeg de samenwerking met de linkse media te beperken en de etniciteit van misdadigers te vermelden, gingen de media verontwaardigd uit hun plaat.

  Het ministerie van Kickl gaf de persdiensten van de regionale politiekorpsen de opdracht om “de communicatie met deze media te beperken tot het wettelijk vereiste minimum” volgens een e-mail gepubliceerd in de Oostenrijkse dagbladen Der Standard en Kurier.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was een Week van Walging

  Het was een Week van Walging

  Voortwoekerende Jodenhaat en anti-Trump obsessies

  Na de gruwelijke moord op elf Joden in hun synagoge in Pittsburgh, brulde heel deugend Nederland van de daken dat het toenemende antisemitisme veroorzaakt wordt door het aan- en optreden van de VS-president Donald Trump. In krantenkolommen en achter radio- en TV-tafels sprak de fine fleur van ons moraalriddersgilde zich eensgezind uit tegen de president en de opkomst van rechts-extreme Jodenhaat.

  Een weerzinwekkend gebeuren. Dode Joden werden in Hilversum en Den Haagvoor politieke karretjes gespannen en misbruikt om de eigen smerige waren aan te prijzen.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  04-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazaanse terreurgroep Islamitische Jihad onthult nieuwe tactiek in grensrellen met Israël

  Gazaanse terreurgroep Islamitische Jihad onthult nieuwe tactiek in grensrellen met Israël

  Plaatje hierboven: Enkele militieleden van de sjiitische paramilitaire Al Quds Brigades, het moordeskader van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ), die nà Hamas de belangrijkste en meest actieve terreurgroep is in de Gazastrook èn in Judea & Samaria, staan op het punt enkele raketten af te vuren naar willekeurige burgerdoelwitten in Israël
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije staat massale illegale migratie naar Griekenland toe

  Turkije staat massale illegale migratie naar Griekenland toe

  Een recente golf van illegale migranten heeft de Griekse stad Thessaloniki in een crisis gebracht. "Tientallen migranten hebben het Aristotelousplein in het centrum van Thessaloniki omgevormd tot een geïmproviseerd kamp," waar velen "in de open lucht slapen". Afgebeeld: Het Idomeni-migrantenkamp, vlakbij Thessaloniki. (Foto door Dan Kitwood/Getty Images)

  • De Turkse autoriteiten hebben Europa herhaaldelijk bedreigd met een instroom van migranten. De bedreigingen van president Recep Tayyip Erdogan mogen niet genegeerd worden.

  • Sinds de migrantencrisis in 2011 begon te escaleren - met het uitbreken van de burgeroorlog in Syrië - worden degenen die kritiek hadden op de massale ongecontroleerde immigratie "racisten", "opruiers" of "islamofoben" genoemd.

   Meer lezen op:
   gatestoneinstitute.org

  » Reageer (0)
  03-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit op z’n Italiaans

  Brexit op z’n Italiaans

  De begroting van de regering-Conte

  Italiaans
  Minister van Economie en Arbeid Luigi Di Maio, eerste minister Giuseppe Conte, minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini in de Italiaanse Kamer. 
  foto: ©Reporters

  ‘For somebody as Salvini the financial crisis is not a threat but a promise’. Wolfgang Münchau van de Financial Timesheeft het Italiaanse probleem op een juiste manier samengevat:

  De provocatie van het door de Europese Commissie afgekeurde Italiaanse begrotingsvoorstel ligt niet in de overtreding van de regels van het Europese Stabiliteits- en Groeipakt. Italië is niet het eerste en niet het enige land dat hiermee in aanraking komt. Frankrijk op herhaalde manier, België, ook Duitsland, om er maar een paar te noemen.
  Meer lezen op:
  doorbraak.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron hitst op tegen andersdenkenden: Nationalisme als “lepra” van Europa

  Macron hitst op tegen andersdenkenden: Nationalisme als “lepra” van Europa

  Screenshot_405

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Franse president Macron heeft een merkwaardig democratiebegrip en weinig respect voor de politieke tegenstander geopenbaard. In een interview met het dagblad “Ouest-France” waarschuwde hij de Europeanen, wegens de opkomst van nationalistische en patriottistische bewegingen, voor een terugval naar de jaren-30. Hij zou “geschikt zijn door de overeenkomsten tussen de tijd waarin wij leven en die tussen de beide wereldoorlogen”, zei Macron.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  02-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn! Hoofddoekpromoter en Wilders-aangifteman Aaldersberg nieuwe beveilingsbaas van Wilders

  Fijn! Hoofddoekpromoter en Wilders-aangifteman Aaldersberg nieuwe beveilingsbaas van Wilders

   

  snapshot

  Foto: Pieter-Jaap Aalbersberg. Bron: Screenshot KRO-NCRV / NPO.

  De naam van de nieuwe Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) is bekend: het wordt Pieter-Jaap Aaldersberg, van het politiekorps Amsterdam. Opmerkelijk, want in die functie zal Aaldersberg de scepter zwaaien over de beveiliging die PVV-voorman Geert Wilders krijgt.

  De chef van de politie Amsterdam maakt promotie. Jawel, Pieter-Jaap Aaldersberg gaat nationaal. Mooi voor hem: meer aandacht, meer salaris, en minder van die klagende politie-agenten die je iedere keer terugfluiten als je weer eens teveel van je diversiteitshobby meeneemt naar je werk.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie

  Afgetreden Franse minister BiZa bang dat land binnen 5 jaar instort door massa immigratie

  ‘Purge Night’: Honderden gewelddadige migranten creëren chaos in Parijs en Lyon – Pact van Marrakesh zal ondergang West Europa versnellen en bezegelen 

   
  Minister van BiZa Gérard Collomb nam vorige maand ontslag omdat hij vreest dat het pro-immigratiebeleid van president Macron binnen 5 jaar de ondergang van Frankrijk zal veroorzaken. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  De totale instorting van de samenleving in Europa als gevolg van massa immigratie uit Noord Afrika en het Midden Oosten zou wel eens veel dichterbij kunnen zijn dan zelfs de grootste critici nu denken. In een recent gepubliceerd interview spreekt de Franse oud minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb, die vorige maand ontslag nam uit onvrede over het lakse immigratiebeleid van president Macron, zijn vrees uit dat het land nog maar vijf jaar heeft om totale chaos en mogelijk zelfs een splitsing van Frankrijk te voorkomen. 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Iraanse idee van "mensenrechten": Vervolg christenen

  Het Iraanse idee van "mensenrechten": Vervolg christenen


  » Reageer (0)
  01-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede Kamer rondetafelt met echte wetenschappers over de Klimaatwet

  Tweede Kamer rondetafelt met echte wetenschappers over de Klimaatwet

  Kees de Lange over de kosten en baten van een geldverslindend project.  OpinieZ-columnist Kees de Lange – emeritus hoogleraar chemische fysica, gespecialiseerd in atmosferische chemie en fysica en complexe modellering – sprak vandaag op uitnodiging van de Vaste Commissie voor Economische Zaken en Klimaat op een hoorzitting in de Tweede Kamer over de kosten en baten van de voorgenomen Klimaatwet.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  31-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resolutie 1605 en 1743 – Het Dhimmi-statuut voor de Europese Volkeren
  Resolutie 1605 en 1743 – Het Dhimmi-statuut voor de Europese Volkeren

  Inleiding

  Hieronder de complete en vertaalde tekst van beide resoluties van de Raad van Europa. Ze kunnen gezien worden als een vervolg, of aanvulling, op de Resolutie van Straatsburg (1975) en de Verklaring van Barcelona (1995) en bevestigen de definitieve dhimmi-status van de Europese volkeren. De Verklaring van Barcelona werd definitief met de Unie voor het Middellandse Zeegebied in 2008. Waarop in de Verklaring van Marrakech (2018) nog eens de ongelimiteerde toegang voor mohammedanen en Afrikanen tot Europa werd vastgelegd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Europese hof eens met veroordeling vrouw wegens beledigen profeet Mohammed

  Islamisering: Europese hof eens met veroordeling vrouw wegens beledigen profeet Mohammed

  EU-oorlog tegen vrijheid van meningsuiting om islam te beschermen – Europese rechters maken weg vrij voor legaliseren pedofilie in de toekomst

   
  Heel symbolisch: Duisternis boven het Europese Hof voor de Mensenrechten in Straatsburg (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het Europese hof voor de Mensenrechten is het met een Oostenrijkse rechtbank eens die een vrouw veroordeelde wegens het beledigen van de islamitische profeet Mohammed. De 47 inwoner van Wenen had op 2 seminars het huwelijk van de 50 jarige Mohammed met een 6 jarig meisje ‘pedofilie’ genoemd, en dat is in de ogen van de linkse Europese machtselite klaarblijkelijk een onterechte en/of ongewenste conclusie.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl 


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel´s terugtocht een succes van de AfD-fractie – wanneer volgt de bondskanselarij?

  Merkel´s terugtocht een succes van de AfD-fractie – wanneer volgt de bondskanselarij?

  Screenshot_351

  Merkel´s terugtocht een succes van de AfD-fractie: NU HET BONDSKANSELIERSCHAP NOG!

  (Door: Dr. Alice Weidel)

  Uiteindelijk was de lucht te ijl: Angela Merkel maakt plaats voor een nieuwe partijvoorzitter en neemt zodoende afscheid van de functie die – zoals ze steeds opnieuw bevestigde – onafscheidelijk verbonden is met het bondskanselierschap. Het is de politieke teloorgang van een door macht bezeten persoon, die zichzelf altijd boven haar critici, boven de eigen partijbasis en niet in de laatste plaats boven de wil van de kiezers plaatste. Op halsstarrige wijze ontdeed ze tot op de dag van vandaag op onvoorstelbare manier de CDU inhoudelijk van haar kern.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO! Politie 020 kiest kant jodenhaters: stuurt pro-Israël-demonstrant weg en beschuldigt hem van mishandeling

  VIDEO! Politie 020 kiest kant jodenhaters: stuurt pro-Israël-demonstrant weg en beschuldigt hem van mishandeling

   

  snapshot
  Foto: Michael Jacobs filmt de agenten die hem wegsturen. Bron: Screenshot Jacobs / YouTube.

  Fijne jongens, die politie-agenten in Amsterdam. Een man met een Israël-vlag wordt gezien als provocatie en gesommeerd te vertrekken, terwijl pro-Palestinamafklappers de man constant uitschelden en lastig vallen. Erger nog: de man met de vlag van de Joodse staat om zijn schouders wordt een mishandeling in de schoenen geschoven en gedreigd met een strafzaak.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  30-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te gek voor woorden! Politie Rotterdam staat levensgevaarlijke Marokkaanse toetertrouwstoet gewoon toe

  Te gek voor woorden! Politie Rotterdam staat levensgevaarlijke Marokkaanse toetertrouwstoet gewoon toe

   

  1024px-Turkish_wedding_in_Göppingen
  Foto: Een islamitische bruiloft in Europa. Bron: Dierk Schaefer / Wikimedia Commons.

  De politie in Rotterdam heeft afgelopen vrijdag besloten om een asociale Marokkaanse trouwstoet gewoon haar goddelijke gang te laten gaan, en niet in te grijpen in de gevaarlijke situatie waarin vele overtredingen plaatsvonden. Liever besloot men een medisch konvooi te begeleiden, en de rest van de toestand op de weg domweg te negeren. Leefbaar Rotterdam is woest en vraagt de verantwoordelijke wethouder alsnog om invorderingen van rijbewijzen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • online order viagra nhgfzjeruffos (vdfIderi)
      op
 • bbrbfjavainlyjxu (vdgInire)
      op Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme
 • bbrbfjavainlycfq (vdgInire)
      op Politie Münster vindt explosief in auto waarmee dader 4 mensen vermoordde’
 • viagra pill snsnxidonnahfk (bsyterce)
      op
 • viagra online without prescription snsnxidonnakav (bsyterce)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!