Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    wilfried_en_jeannette
    blog.seniorennet.be/wilfrie
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: “Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen”

    Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: “Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen”

    Redactie   

    Bart De Wever 
    RV Bart De Wever

    Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) waarschuwt dat de cocaïnemaffia zich inkoopt in de haven, gemeenschappen én binnenkort mogelijk ook in de politiek. “Voor sommige gemeenteraadsleden durf ik mijn hand niet in het vuur te steken.”

    In een explosief interview met de Volkskrant zegt De Wever dat de normale verhoudingen in zijn stad kapotgaan onder druk van de enorme sommen die omgaan in de cocaïnehandel. Geld dat volgens hem doordringt in de hele samenleving, “door giften aan moskeeverenigingen, door onderhandse leningen aan buurtbewoners die niet naar de bank kunnen of willen, door mensen te werk te stellen in winkels die schijnbaar winkels zijn maar in werkelijkheid criminele doelen dienen: telefoonwinkels, viswinkels, shisabars...
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodkreet vanuit 'afvoerputje' Het Gegraaf in Valkenswaard
    Noodkreet vanuit 'afvoerputje' Het Gegraaf in Valkenswaard

    VALKENSWAARD - Een aantal bewoners van Het Gegraaf in Valkenswaard is de overlast van hun buren en de wildwesttaferelen in hun wijk beu. ,,We voelen ons totaal niet serieus genomen.”


    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

    Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

    Screenshot_102
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Terwijl in Chemnitz ongeveer 10.000 demonstranten de straat opgingen en de gevestigde media en politiekuit één cijfer bestaande delicten Aan de rand van de manifestatie als aanleiding voor een schreeuw van verontwaardiging namen, zijn het in werkelijkheid links-extremisten die het land echt terroriseren en met geweld bedekken. Een actueel voorbeeld zijn weer eens de conflicten met links-extreme autonomen rondom de Rigaer Straße 94 in Berlijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kun je reiniging voelen in het land waar politieke gevangenen onthoofd aan een kruis rotten?

    Hoe kun je reiniging voelen in het land waar politieke gevangenen onthoofd aan een kruis rotten?

    Sylvain Ephimenco


    Sylvain Ephimenco © Trouw

    Op de lijst van aanstaande onthoofdingen staat de 21-jarige Ali Mohammed Baqir al-Nimr. Zijn lot: onthoofd worden waarna zijn lichaam op een kruis zal worden genageld om dan te hangen totdat zijn vlees de staat van ontbinding heeft bereikt. Baqir al-Nimr, toen nog maar 17, werd opgepakt omdat hij tegen het regime had gedemonstreerd. Al in 2015 werd zijn doodvonnis aanleiding tot internationale protesten. Ook door Nederland waar minister Koenders tot de conclusie kwam dat door het uitspreken van de doodstraf, Saudi-Arabië het VN-Kinderrechtenverdrag overtreedt. Na drie jaar is het land van kroonprins Mohammed bin Salman niet van plan het vonnis te herroepen.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden islamitische middelbare school zoekt nieuwe locatie na explosieve groei

    Omstreden islamitische middelbare school zoekt nieuwe locatie na explosieve groei



    De islamitische middelbare school Cornelius Haga Lyceum in Nieuw-West groeit zo hard dat de gemeente en de school op zoek zijn naar een grotere locatie.

    Vorig jaar opende de school zijn deuren na een hoogoplopende strijd met de gemeente en het Ministerie van Onderwijs. De gemeente is nu in 'goed overleg' met de school.

    Maximaal 220 leerlingen
    Vandaag begint het Cornelius Haga aan de tweede jaargang met ongeveer 120 leerlingen, een stijging van 200 procent ten opzichte van een jaar eerder toen ze slechts 40 leerlingen hadden. Als dit doorzet, kan de school mogelijk volgend jaar al uit zijn jas groeien. 'Op de huidige locatie kunnen maximaal 220 leerlingen', zegt een gemeentewoordvoerder. Er is nog wel beperkte uitbreiding mogelijk. 
    Meer lezen op:
    at5.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Extreemlinkse staatsterreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

     
    De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’ (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

    Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten vormen bedreiging voor Nederlandse cultuur
    Migranten vormen bedreiging voor Nederlandse cultuur

    Ds. D. Heikoop 30-08-2018

    31-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deventer stopte geld bedoeld voor arme kinderen in commercieel bedrijf Peeves

    Deventer stopte geld bedoeld voor arme kinderen in commercieel bedrijf Peeves

     

    De website van Peeves, waar mensen in Deventer eten kunnen bestellen bij acht restaurants. © Judah Bolink
    Een bedrag van 25.000 euro dat was bestemd voor kinderen die opgroeien in armoede belandde in Deventer bij het commerciële eetbestelbedrijf Peeves. Wethouder Jan Jaap Kolkman zegt het bedrag te gaan terugvorderen als Peeves afspraken niet nakomt.
    Geld dat bedoeld was voor arme kinderen is in Deventer door een commercieel bedrijf gebruikt om een website mee te testen. Het gaat om 25.000 euro die de gemeente Deventer vanuit een budget voor armoedebestrijding heeft overgemaakt naar Peeves, een nieuwe eet-besteldienst die een samenwerking aan zou gaan met de lokale voedselbank.
    Meer lezen op:
    destendor.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben sprakeloos: we buigen voor jihadistisch tuig

    Ik ben sprakeloos: we buigen voor jihadistisch tuig

    AFSHIN ELLIAN 30-8-2018

    Verbijsterend en zeer verontrustend dat Pakistaanse islamisten capitulatie kunnen afdwingen, schrijft Afshin Ellian over de afgelaste Mohammed-cartoonwedstrijd van Kamerlid Geert Wilders.

    Heeft iemand een Mohammed-cartoon gezien, die Tweede Kamerlid Geert Wilders wilde tentoonstellen? Nee, nog niet. Had iemand die ooit kunnen zien? Nee, omdat de cartoons op de muren in de privé-gang van de zwaarbewaakte PVV-fractie zouden hangen. Daar komen immers alleen maar PVV’ers langs. Laat dit tot u doordringen!
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders Heeft u 'gewonnen'? Hebben zij 'gewonnen'?

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Geert Wilders Heeft u 'gewonnen'? Hebben zij 'gewonnen'?

    Door: Jan Dijkgraaf, 7:01, 31 augustus 2018



    Beste meneer Wilders,

    U kondigde in juni aan een cartoonwedstrijd te gaan houden met als onderwerp: Mohammed.

    Ergens in Pakistan maakt TLP, een islamitische partij die 3 van de 168 zetels in het provinciale parlement van Sindh bezet, zich nogal boos over die wedstrijd. Anders kan ik de uitspraak “Geef me een atoombom en ik gooi die op Nederland” van de TLP-leider althans niet uitleggen.

    Er wordt vervolgens door Pakistan gedreigd met een boycot op Nederlandse producten.

    Er is een oproep om de Nederlandse ambassade in Pakistan te sluiten.

    De Pakistaanse premier eist tekst en uitleg van Nederland.
    Verder lezen op:
    tpo.nl


    30-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse justitie ambtenaar openbaart zijn lekken van het Chemnitz-arrestatiebevel – hij wilde dat de waarheid niet weer verzwegen werd
    Duitse justitie ambtenaar openbaart zijn lekken van het Chemnitz-arrestatiebevel – hij wilde dat de waarheid niet weer verzwegen werd

    Theseus en de Minotaurus. Screenshot YouTube.
    Hoe groot moet de radeloosheid over de omstandigheden in Duitsland ondertussen zijn als een 39-jarige gerechtsfunctionaris zijn baan op het spel zet omdat hij bezorgd is over de waarheidsbevinding? De man heeft toegegeven dat hij het arrestatiebevel voor de “vluchteling” Yousif A. heeft gefotografeerd en doorgegeven. En wel om de volgende reden: “Ik wilde dat de waarheid en alleen de waarheid in het licht van de openbaarheid zou komen”, legde Daniel Zabel uit.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstalige partijen willen partij Islam verbieden
    Franstalige partijen willen partij Islam verbieden

     door 

    Franstalige partijen willen partij Islam verbieden
    Redouane Ahrouch, de oprichter van de partij Islam Foto: ISOPIX

    Vier Franstalige partijen, PS, MR, CDH en Défi, dienen wetsvoorstellen in om de partij Islam te laten verbieden.

    Amélie Pans, de lijsttrekster van MR in Sint-Lambrechts-Woluwe, kreeg onlangs een wel heel verregaande bedreiging te lezen op de Facebook-account van haar partij in Woluwe. Philippe Latteur, de lokale lijsttrekker van de partij Islam, waarschuwde haar dat ze wel eens sneller gestenigd zou kunnen worden dan ze dacht.
    Meer lezen op:
    standaard.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijsttrekker ISLAM-partij bedreigde vrouw met steniging

     Lijsttrekker ISLAM-partij bedreigde vrouw met steniging


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

    Begint nieuwe volksopstand in Chemnitz? 10.000 woedende Duitsers roepen ‘wij komen terug!’

    Nieuwste officiële criminaliteitscijfers: Dagelijks moordaanslagen door ‘vluchtelingen’, 17 x vaker als landelijk gemiddelde – Verzwegen door media en politiek: Linkse burgemeester Chemnitz reed in voetgangerszone rolstoelrijder dood – Peilingen: AfD al in drie deelstaten de tweede partij

     
    Afbeelding: Eigen werk Michael Mannheimer.net (4).

    De zoveelste moordaanslag van migranten op drie Duitsers, en de daarop volgende valse berichtgeving door de massamedia, was de druppel die de emmer in Chemnitz deed overlopen.  Gisteren demonstreerden minstens 10.000 inwoners –10  x zoveel  als  een dag eerder- tegen de massa immigratie en daardoor snel toenemende onveiligheid op straat. Dit doet sterk terugdenken aan 1989, toen de beelden van demonstrerende burgers in Karl-Marx-Stadt –de toenmalige communistische naam van Chemnitz- en andere Oost Duitse steden de hele wereld overgingen. Is dit het begin van een nieuwe Duitse volksopstand tegen het ‘DDR 2.0’ regime in Berlijn?
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen
    Woonwijk in Zweden overgenomen door salafisten – de politie maakt zich grote zorgen

    De salafistische Imam Fekri Hamad, actief in onder andere Västerås.
    Het “kwetsbare” gebied Pettersberg in Västerås is een van de vele woongebieden in Zweden dat in het spoor van het links-liberale immigratiebeleid is getransformeerd tot een etnische enclave voor migranten en het centrum is geworden van een vaak gewelddadige islamitische radicalisering. De politie in Västerås maakt zich zorgen over de ontwikkeling en de misdaden die de radicale groeperingen aanwenden om alle inwoners ertoe te bewegen zich aan te passen aan de wet- en regelgeving van de islam.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

    Engeland: 31 moslims aangeklaagd wegen seksuele misdrijven

    Screenshot_370

    (Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

    Opnieuw choqueert de zaak van een verkrachting-bende Groot-Brittannië. In de stad Huddersfield in Engeland werd een groep van 31 moslims wegens verkrachting en mensenhandel voor de rechter gezet. Het jongste slachtoffer was pas 12 jaar oud.

    De politieagenten gaven aan dat de misdrijven in de stad in de jaren 2005 en 2012 tegen vijf meisjes plaatsvonden, die op dat moment tussen 12 en 18 jaar oud waren. Alle beschuldigden zijn tussen de 29 en 42 jaar oud – volgens de “Huddersfield Daily Examiner” kunnen twaalf van hen om “juridische redenen” niet genoemd worden. Zij werden echter wel aangeklaagd.
    Meer lezen op:
    elbron.com


    28-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko: ruim 30.000 kindhuwelijken in jaar tijd

    Marokko: ruim 30.000 kindhuwelijken in jaar tijd

    21 maart 2018 - 13:20 - Marokko


    ©
     In Marokko blijft het aantal huwelijken met minderjarigen zorgwekkend. In een jaar tijd werden ruim 30.000 huwelijken met minderjarige meisjes gesloten.
    Volgens een nieuw onderzoek werden in 2015 ruim 302.000 huwelijken gesloten in Marokko. Bij ruim 30.000 van de gevallen waren de meisjes nog minderjarig. Marokko doet het daarmee slechter dan Tunesië en Algerije volgens de vereniging Droits et Justice.
    Meer lezen op:
    bladna.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Financiering terreurgroep al Shabaab vanuit salafistische moskee Eindhoven
    Financiering terreurgroep al Shabaab vanuit salafistische moskee Eindhoven

    28-08-2018

    Een grondig onderzoek binnen reeds beschikbare informatie en onderzoeksresultaten over wisselkantoren, een liefdadigheidsorganisatie en een salafistische moskee in Eindhoven heeft geleid tot een aanzienlijk aantal ongebruikelijke geldoverdrachten naar Somalië en Kenia. De verdachte activiteitenrapporten en verdachte overdrachtsrapporten toonden aan dat deze ongebruikelijke geldoverdrachten gedeeltelijk terechtkomen bij de terroristische organisatie Hakaraat al-Shabaab al-Mujaahidiin (Al-Shabaab).
    Meer lezen op:
    terreurnieuws.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote Diefstal: Britten stalen 70% van het toegezegde Land van Israël en gaven het aan Jordanië

    De Grote Diefstal: Britten stalen 70% van het toegezegde Land van Israël en gaven het aan Jordanië

    Dit is het soort informatie dat de meeste mensen gewoon niet weten en degenen die dat wel doen, zijn te oneerlijk om het te bespreken. Het is belangrijk dat u dit leest en vervolgens deelt. Het is tijd om het verhaal te herroepen omwille van de waarheid!

    Jordanië is een staat die werd opgericht in 1946 (twee jaar vóór Israël). Het gebied stond bekend als Trans-Jordanië (de andere kant van de rivier de Jordaan) en maakte voor 70% deel uit van het Britse Mandaat voor Palestina. De Hasjemitische clan kwam uit Mekka en bezette het gebied van Trans-Jordanië. Hoewel het gebied van Trans-Jordanië door Sir Balfour al in 1917 aan de Joden was beloofd als onderdeel van het Joodse vaderland, heeft niemand iets gezegd over de illegale bezetting door de Hasjemitische clan.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

    Vlam in de pan in Chemnitz na dubbele moord op Duitsers door Afrikaanse migranten

    Xander
       27-08-2018 

    Inwoners Chemnitz lijken recht in eigen had te willen nemen omdat staat en politie weigeren hen te beschermen

     
    (Afbeelding: Screenshot YouTube (3)).

    In de Duitse stad Chemnitz verzamelden gisterenmiddag zo’n 1000 tot 1500 woedende mensen zich in een protestmars tegen het vele migrantengeweld in de stad. Aanleiding was een dubbele moord ’s ochtends op twee Duitsers door een groep Noord-Afrikaanse migranten. De door links gecontroleerde media berichtten natuurlijk over een ‘extreemrechtse demonstratie’ van ‘hooligans’, maar het ging hier hoofdzakelijk om een grote groep gewone boze burgers, inclusief ouderen en tieners (1), die de snel toenemende onveiligheid in hun samenleving door massa immigratie niet meer pikken. Desondanks vuurde de politie traangasgranaten op hen af.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!