NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • 'Politie vroeg Telegraaf te zwijgen over cijfers criminele asielzoekers
 • ONS GEWELDIGE NEDERLAND
 • Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht
 • Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  josongs
  blog.seniorennet.be/josongs
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  22-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aalberts op Zondag – De VVD probeert gematigde kiezers weg te jagen

  Aalberts op Zondag – De VVD probeert gematigde kiezers weg te jagen

  De angst voor Forum voor Democratie zit er diep in bij de liberalen


  De Amsterdamse gemeenteraad wil dat het kabinet stopt met het uitzetten van Afghaanse asielzoekers. Het land zou te onveilig zijn. Forum voor Democratie-fractievoorzitter Annabel Nanninga is er boos over: ‘symboolpolitiek’, oordeelt ze. Het is ‘deugdram’, want de gemeenteraad gaat hier niet over. Goed gezien, Annabel: laat de Tweede Kamer er gewoon over oordelen.

  Twee dagen later. Hét gezicht van de groep krakende illegalen We Are Here krijgt na zestien jaar een verblijfsvergunning. Annabel Nanninga gaat los in de Telegraaf dat dit niet uit te leggen is. Even vergeten dat ze er niet over gaat. Het illustreert hoe het politieke debat over alles rond immigratie, integratie en islam tegenwoordig gaat. Veel stemverheffing, veel loze woorden, weinig consistentie.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassiehof – Stef Blok heeft een veel groter probleem: de steun aan groepen in Syri

  Bassiehof – Stef Blok heeft een veel groter probleem: de steun aan groepen in Syri

  De vvd financierde jihadisten. Met uw geld.                    

  De slechte dagen die minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD) nu doormaakt vallen in het niet bij de zwellende puist in zijn nek inzake de steun aan gewapende oppositiegroepen in Syrië. Geenstijl heeft er al eerder over bericht

  Martijn van Helvert en Pieter Omtzigt (beiden CDA) laten het er niet bij zitten, afgelopen week beantwoordde Blok nieuwe Kamervragen van het christen-democratisch duo. Wat blijkt: het kabinet heeft inmiddels een DERDE onderzoek gelast naar de Non Lethal Assistance (NLA) ter waarde van ruim 25 miljoen euro van Nederland aan ‘bepaalde groepen’ in Syrië. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italianen eerst! Italië zal de financiële middelen voor migranten verminderen en die middelen voor Italianen gebruiken

  Italianen eerst! Italië zal de financiële middelen voor migranten verminderen en die middelen voor Italianen gebruiken

  Aangezien 5 miljoen Italianen in armoede leven, heeft de Italiaanse vice-premier, Matteo Salvini, verklaard dat zij zullen bezuinigen op de migrantenfondsen en dat geld voor Italianen zullen gebruiken.

  “Ik vind het niet prettig dat we met 5 miljoen Italianen die in armoede leven 5 miljard euro per jaar voor deze migranten moeten uitgeven,” zei hij een paar dagen geleden tijdens een bijeenkomst. “We zullen deze fondsen inkrimpen en gebruiken voor Italianen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  21-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Blok-criticus Nynke de Jong is een onnozel wicht met onderontwikkeld denkvermogen

  Stef Blok-criticus Nynke de Jong is een onnozel wicht met onderontwikkeld denkvermogen

  Screenshot_65

  (Door: Jan Roos)

  Jan Roos pakt in zijn column van deze week zijn Algemeen Dagblad-collega Nynke de Jong aan. De Jong suggereerde namelijk dat Stef Blok moest emigreren naar de Noordpool vanwege zijn afkeer van de multiculturele samenleving. Dat is onnozel én hypocriet, zo betoogt Jan.

  Ik ga iets doen wat ik eigenlijk helemaal niet moet doen. Ik ga een zwakkere in de samenleving aanvallen. Op de man spelen, of in dit geval de vrouw. Dus precies wat mijn lieve moeder mij heeft geleerd om niet te doen. Pak iemand van je eigen kracht, zegt ze altijd. Niet naar beneden schoppen. En toch ga ik het doen. Omdat dit zwakkere type een column heeft in het AD. Dan mag je iemand tot de enkels afzagen, ook al is het denkvermogen van diegene nou niet – uh hoe zeg je dat netjes – erg ontwikkeld.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duits-Amerikaans overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie

  Duits-Amerikaans overheidsinstituut waarschuwt voor ondergang Europese beschaving door massa immigratie

  Top historicus: Toekomstige historici zullen migratiekwestie zien als fataal voor de EU – Etnische zuiveringen teruggekeerd in Europa: Al 10% Joden in regio Parijs verdreven door moslimmigranten

   
  Dat moet volgens de gevestigde orde ook gaan gelden voor de 150 tot 200 miljoen Afrikanen die er de komende 30 jaar naar Europa proberen te komen, waardoor ons werelddeel feitelijk verdwijnt en ‘Eurafrika’ zal worden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het George C. Marshall European Center for Security Studies, een in 1993 opgericht instituut dat onderdeel vormt van zowel het Duitse als Amerikaanse ministerie van Defensie, waarschuwt dat de massa immigratie, door Brussel bedoeld om de volken en lidstaten met elkaar te doen versmelten, het tegendeel bewerkt, en de EU juist aan het splijten is. Erger nog: de immigratie uit Afrika en het Midden Oosten vormt volgens de veiligheids- en defensie experts zelfs een grote bedreiging voor de complete Europese beschaving.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Eva Jinek

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Eva Jinek

  Je schrok je de kolere hè, om de reactie op je dagelijkse rondje Trump-bashing?  Beste Eva,

  Moest je heel erg getroost worden na je uitzending van gisteravond?

  Vraag je aan 50PLUS-voorzitter en oud-VVD-wethouder Geert Dales om ook even een voorzet voor open doel over de Amerikaanse president Donald Trump in te koppen, zegt ie: “Het rondje Trump-bashing wat zich elke avond rond deze tafel afspeelt, daar heb ik niet zo veel mee.”

  Oeps!

  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  20-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pro-Israël, zonder excuses
  Pro-Israël, zonder excuses


  Door Esther Voet en Bart Schut

  Met het oog op de steeds eenzijdiger wordende belichting van het Palestijns-Israëlische conflict in de Nederlandse pers, kiest NIW onomwonden de zijde van de Joodse staat. Uiteraard met ruimte voor kritiek, maar absoluut zonder schaamte.

  Wie slechts de reguliere Nederlandse dagbladen leest of journaals kijkt, zou kunnen denken dat het Israëlische leger dit weekeinde zonder duidelijke oorzaak of aanleiding de Gazastrook onder vuur heeft genomen. Of dat de IDF dit deed omdat het de ‘vreedzame’ demonstraties over ‘de bezetting van Palestina’ beu is. Of gewoon omdat het kan. Context en chronologie schitteren steeds vaker door afwezigheid wanneer de Nederjournalistiek zich in de strijd tussen Israël en Hamas mengt. Of eigenlijk moet je zeggen: in de strijd tussen Israël en ‘het Palestijnse volk’, want dat de terreurbeweging ieder aspect van ‘het verzet’ vanuit de Strook tegen de Joodse staat strak in handen houdt, is iets dat u steeds minder vaak terugvindt in onze kranten en nieuwsbulletins.
  Meer lezen op:
  niw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dolia Zorg investeerde zorggeld in onroerend goed in Turkije'

  UTRECHT - De drie verdachten in de Dolia-zaak hebben grote sommen geld overgemaakt naar Turkije en het daar belegd in onroerend goed. Dat zegt het Openbaar Ministerie tijdens de eerste pro-formazitting in een omvangrijke fraudezaak. 

  De zaak draait om de Utrechtse zorginstelling Dolia Zorg. Het bedrijf had tweehonderd cliënten en bood hen zorg op basis van persoonsgebonden budgetten, zogenoemde pgb's. Dolia had een kantoor op de Amsterdamsestraatweg en een lunchroom bij de Vleutenseweg. Het bedrijf werd geleid door drie broers met een Turkse achtergrond.
  Meer lezen op:
  rtvutrecht.nl


  » Reageer (0)
  19-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imams en de vijfde colonne

  Imams en de vijfde colonne

  Screenshot_41

  (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

  De daders van ISIS, die in Barcelona voor de dood van 16 mensen en honderden gewonden verantwoordelijk zijn, planden volgens informatie van Franse rechercheurs nog een aanslag. Het doelwit zou de Eiffeltoren moeten zijn, het herkenningsteken van Parijs en het symbool van het moderne Frankrijk, van de republiek. Overeenkomstig de oorlogstactieken in Afghanistan, Irak en Syrië moest een met 200 kilogram beladen vrachtwagen met springstof tegen de Eiffeltoren rijden en ontploffen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  18-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland

  Afshin Ellian lucht zijn hart over migratie, zijn achtergrond en zijn waardering voor Nederland

   

  vlcsnap-2018-02-11-12h45m13s885
  Foto: Afshin Ellian neemt bij Buitenhof de critici van Thierry Baudet onder vuur. Bron: VPRO / NPO.

  In dit prachtige interview, dat ik u zeer aanraad om te lezen, laat de van oorsprong Iraanse man het achterste van zijn tong zien over tal van belangrijke onderwerpen.

  Zelf heeft hij moeten vluchten en maakte hij een verschrikkelijke reis mee die hij maar net wist te overleven. Men drukte hem toen al op het hart om te gaan studeren. Dat zou het meeste effect hebben tegen de onderdrukkende krachten in Iran en omstreken. Eenmaal aangekomen in Nederland als politiek vluchteling dook hij de boeken in.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'

  'Zuid-Afrika, het land dat decennialang door rassensegregatie is getekend, beleeft een nieuwe vorm van racisme'


  Wijngaarden in Stellenbosch. © REUTERS

  Alarmerende berichten uit Zuid-Afrika. 'Shoot the Boer; kill the farmer' is een imperatief dat al in de jaren 90 te horen viel. Hij wordt de voorbije jaren tragisch-letterlijk genomen. 
  Ernst Roets, Deputy CEO van AfriForum en gesteund door de vakbond Solidariteit voor Afrikaanssprekende Zuid-Afrikanen (méér bruin en swart mense dan wit mense), is auteur van het dezer dagen in Zuid-Afrika veelbesproken boek Kill the Boer.
  Eind juni trok Roets aan de alarmbel. Hij spreekt over niets minder dan 'ethnic cleansing'. De publicatie zorgt voor een schokeffect onder wit mense in Zuid-Afrika. Boeren en hun gezinnen zijn zoals bekend al langer en steeds vaker het slachtoffer van brutale overvallen en moordpartijen.
  Meer lezen op:
  m.knack.be


  » Reageer (0)
  17-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen

  Brits parlement: Weinig belangstelling voor seksueel misbruik van kinderen

  Van de 650 parlementsleden van het Britse parlement waren er slechts twintig bereid om een open brief te ondertekenen ter ondersteuning van de bescherming van kinderen die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting, mensenhandel, marteling en soms moord. Afbeelding: Het paleis van Westminster in Londen, ontmoetingsplaats van de Houses of Parliament. (Arpingstone/Wikimedia Commons)

  Als reactie op het aanhoudende schandaal rond het seksuele misbruik in Groot-Brittannië heeft een groep van twintig parlementsleden een open briefondertekend voor de onlangs benoemde minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, waarin zij aandringen op gecoördineerde actie.

  Aangezien het parlement van het Verenigd Koninkrijk 650 parlementsleden telt, vormen deze 20 ondertekenaars slechts 3 procent hiervan die steun verlenen aan de bescherming van kinderen die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting, mensenhandel, marteling en soms moord.
  Meer lezen op:
  gatestoneinstitute.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’

  Woedende PVV valt soft straffende VVD-minister aan: ‘Enkelband? Klap in het gezicht van de nabestaanden!’

   

  snapshot
  Foto: PVV-Kamerlid Gidi Markuszower. Born: Screenshot Tweede Kamer.

  PVV-Kamerlid Gidi Markuszower is niet te spreken over de lakse straffen die worden opgelegd uit naam van VVD-minister Sander Dekker (rechtsbescherming). Enkelbandknippers krijgen gewoon opnieuw enkelbanden, in plaats van dat ze direct de cel in verdwijnen. Zelfs als het gaat om meedogenloze moordenaars. “Hoe is dit mogelijk?”, aldus Markuszower in verbeten Kamervragen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  16-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

  Aanklachten in aantocht tegen Hillary Clinton en samenzweerders. Deze CIA-veteraan praat je helemaal bij

  Waarom werd Hillary Clinton niet bestraft voor het gebruiken van een onveilige privéserver en de schimmige Uranium One-deal?

  Het meest bizarre is dat hooggeplaatste figuren haar beschermden, zegt CIA-veteraan en klokkenluider Kevin Shipp.

  Nationale inlichtingenchef James Clapper beschermde haar, lekte dingen naar de media en loog, aldus de voormalige CIA-agent.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering
  Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

  De grootste Duitse krant, Bild, bericht over de dood van de moeder van vier kinderen, zonder melding te maken van de details van de barbaarse moord op haar kind.
  De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen

  Tijd om de schoolstrijd definitief te beëindigen

  schoolstrijd
  Zo’n 100 jaar geleden werd de schoolstrijd beëindigd met een compromis. Men sprak af dat iedereen stemrecht kreeg (wilden de liberalen), en dat alle scholen gelijkelijk door de overheid zouden worden gefinancierd (wilden de christenen). Het gevolg was de eeuw van de sociaaldemocratie. En dat die eeuw voorbij is weten we.

  Waar we nu minder dan ooit behoefte aan hebben is die hele exercitie opnieuw te gaan doen. Waar als gevolg van de schoolstrijd drie herkenbare zuilen verrezen (plus wat vage contouren van liberale snit), zou een nieuw zuilensysteem weinig anders betekenen dan een tweedeling van de maatschappij (u ziet: ook zonder de islam te nemen kun je duidelijk zijn!). 
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
  Dagelijks zijn 106 Duitsers slachtoffer van migrantengeweld, maar ssst Merkel heeft liever niet dat U dit weet!
  Grotendeels onopgemerkt door het publiek werd een recent rapport van het Federale bureau voor strafpraktijken gepubliceerd waarin werd bevestigd wat velen tot nu toe als “rechtse propaganda” hebben verworpen. Steeds meer Duitsers zijn het doelwit van buitenlandse geweldplegers. Elk jaar zijn dagelijks, gemiddeld genomen, 106 Duitsers slachtoffer van criminele migranten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  15-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

  Sharia in Indonesië: openbare geseling en stokslagen voor christenen en homoseksuelen

  Screenshot_142
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zelfbenoemde vooraanstaande media verkopen Indonesië graag als liberale islamitische staat. Maar nu komen er beelden van geselingen naar buiten. Het vergrijp van de slachtoffers: christelijk geloof, homoseksualiteit. Tijdens de middeleeuwse straffen van de geldende sharia joelde een mensenmenigte: “Sla ze harder!”
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan

  RODERICK VEELO – USA vs. NAVO: onbetrouwbaarheid bevindt zich aan EU-kant van oceaan

  'Ronduit genant waren toespraken van EU-voorzitter Tusk en Guy Verhofstadt'


  De Europese NAVO-landen wisten dat er een reprimande boven hun hoofd hing, maar toch viel die zwaar. Zo op een nuchtere maag tijdens het ontbijt in Brussel.

  In aanwezigheid van NAVO-chef Stoltenberg en de pers schetste de Amerikaanse president Trump een Europa dat Amerikaanse belastingbetalers laat opdraaien voor z’n veiligheid. Een verzameling wanbetalers die zich heeft uitgeleverd aan vijand Rusland middels een grote gasdeal.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl


  » Reageer (0)
  14-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'

  Golf berovingen op Waalstrand: 'Er moet iets gebeuren'

  NIJMEGEN - Zeker acht middelbare scholieren zouden vorige week op het Waalstrand aan de Lentse zijde zijn beroofd van hun mobiele telefoons. De overvallen vonden plaats op klaarlichte dag.


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!