NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Italië: Marokkaan zet politiekantoor in brand, twee doden
 • Theehuizen zijn gangsterholen
 • Oldenburg: Bloedbad in supermarkt – Migranten slaan werknemer schedel in met een hakbijl
 • GroenLinks: dertig jaar drammen
 • Farah Karimi (GroenLinks) verzweeg seksrel OxfamNovib, weg als commissaris
 • PETITIE aan minister-president Mark Rutte
 • Brexit partij vaagt iedereen weg, in peilingen op 35%; Conservatieven slechts 9%
 • 'Aanrandingen en bedreigingen': Lees hier de hele brief van het personeel van het Zuiderpark zwembad
 • Borrelen in Brussel: een bezoekje aan het front
 • Terreurverdachte van Syrisch bataljon Jabhat al-Nusra aangehouden in Zeeland
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  dolleke
  blog.seniorennet.be/dolleke
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  Blog als favoriet !
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  20-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt

  Duitse politicus zegt tegen bekende Britse journalist dat er burgeroorlog in Europa komt

  AfD gaat Duitsland en Europa niet redden, omdat geen enkele andere partij met hen wil samenwerken’ – ‘Zaken zullen in Europa eerst nog veel slechter worden, voordat het beter gaat’

   
  Gewone burgers die protesteren tegen de massa immigratie, islamisering en het vele migrantengeweld worden door de media steevast ‘extreemrechtse’ of ‘neonazi’ activisten genoemd. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Een Duitse politicus heeft tegen de bekende conservatieve Britse journalist James Delingpole gezegd dat er burgeroorlog komt in Europa. Zijn opmerkingen waren strikt off-the-record en dus moet hij anoniem blijven, anders wachten hem onmiddellijk ontslag en strenge sancties door de regering in Berlijn. ‘Maar hij herhaalt wat heel veel andere mensen in privé gesprekken zeiden toen ik daar de laatste paar weken was om in het kader van Angela Merkels open uitnodiging aan wellicht zo’n 3 miljoen immigranten –de meesten van hen strijdbare mannen uit moslimlanden- de atmosfeer te proeven, mensen te bekijken, en de stemming van het publiek te peilen,’ aldus Delingpole.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TWEE VAN TERRORISME VERDACHTE MANNEN KEKEN OOK NAAR ERASMUSBRUG

  TWEE VAN TERRORISME VERDACHTE MANNEN KEKEN OOK NAAR ERASMUSBRUG

  Twee van terrorisme verdachte mannen keken ook naar Erasmusbrug. De twee mannen die mogelijk een terroristische aanslag wilden plegen op een Rotterdams politiebureau, hebben ook foto’s en filmpjes van de Erasmusbrug gemaakt.
  “Deze verdachten waren van plan op korte termijn een aanslag te plegen”, aldus de officier van justitie woensdag tijdens een niet-inhoudelijke zitting in de extra beveiligde rechtbank in Rotterdam. “Alleen door snel ingrijpen van politie en justitie hebben zij die plannen niet kunnen uitvoeren.”
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel
  Hassan had een slechte dag: Richtte een pistool op een politieman en dreigde zijn kinderen te “neuken” in de tapijtwinkel

  Hassan gearresteerd.

  Hassan wilde alleen maar even naar de tapijtwinkel gaan en een bidmatje kopen – maar de dag eindigde met een achtervolging door politiehelikopters en een dramatische arrestatie. Hij had met een pistool een politieman bedreigd en bovendien de vrouw van de politieagent in haar gezicht gespuugd met de dreiging dat hij haar kinderen zou “neuken”. Daarvoor had hij het wapen getrokken tegen twee wegwerkers.
  – Fuck de politie! Fuck Zweden!, riep Hassan.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  19-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een ‘vrije’ fundamentalistische islamschool?

  Een ‘vrije’ fundamentalistische islamschool?

  Bedenkingen rond de bouwplannen voor een Turkse Koranschool in Genk


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf verkrachter tart rechtsgevoel
  Straf verkrachter tart rechtsgevoel
  In het vonnis lezen we: ’De rechtbank vindt de persoonlijke omstandigheden van verdachte ook van belang en houdt rekening met het feit dat hij, nadat hij hier vanuit een onveilige situatie in zijn land van herkomst is gekomen, zijn leven in Nederland aan het opbouwen is. Zijn vrouw is uit [geboorteland] overgekomen en beiden zijn bezig een gezin te stichten. Gelet op deze omstandigheden overweegt de rechtbank dat het niet de bedoeling is dat aan verdachte een zodanige straf wordt opgelegd dat deze verregaande vreemdelingerechtelijke consequenties heeft.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuttgart buigt voor de sharia – Geen Nieuwjaarsfeest
  Stuttgart buigt voor de sharia – Geen Nieuwjaarsfeest

  Ondanks gedetailleerde plannen is het geplande centrale nieuwjaarsfeest op de Schlossplatz nu afgelast. De stad verklaart de verrassende beslissing.

  Het centrale nieuwjaarsfeest, dat al in detail was gepland en een groot vuurwerk omvatte, werd verrassend genoeg afgelast. De stad rechtvaardigt haar beslissing met bezorgdheid over de veiligheid en het karakter van het geplande evenement.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  18-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hou je muil: reactie van Italië op de EU na kritiek op het nieuwe beleid van het land
  Hou je muil: reactie van Italië op de EU na kritiek op het nieuwe beleid van het land

  Italië verkiezingen, screenshot YT,

  De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, gaat nu in de tegenaanval op de Europese Commissie nadat deze de nieuwe politieke lijn van het land heeft aangevallen, schrijft het Italiaanse persbureau Ansa.
  – Hou je muil, zegt hij tegen de vicevoorzitter van de Europese Commissie.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.43 tot 90 procent inwoners van buitenlandse origine in Brusselse gemeenten

  43 tot 90 procent inwoners van buitenlandse origine in Brusselse gemeenten

  Nina Verhaeghe  13-9-2018  Wie cijfers wil over demografie, werkzaamheid, onderwijs en sociale bijstand in de 19 Brusselse gemeenten, kan terecht bij de nieuwe Lokale Inburgerings- en Integratiemonitor. De monitor bevat een schat aan informatie over de gemeenten, met vaak heel uiteenlopende cijfers. Zo bijvoorbeeld is 43 procent van de inwoners in Watermaal-Bosvoorde van buitenlandse origine, tegenover 90 procent in Sint-Joost-ten-Node.
  Meer lezen op:
  vrt.be


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter geeft asielzoeker mildere straf na verkrachting verstandelijk beperkt meisje, om zo uitzetting te voorkomen

  Rechter geeft asielzoeker mildere straf na verkrachting verstandelijk beperkt meisje, om zo uitzetting te voorkomen

  18-9-2018
  Foto: ANP

  Een Afghaanse asielzoeker die in 2016 een licht verstandelijk beperkt meisje van 18 jaar oud verkrachtte, is veroordeeld tot een mildere straf. Zo wordt de uitzetting van de Afghaan voorkomen, meldt De Telegraaf.

  De 38-jarige Zaman S. kwam in aanmerking voor twee jaar gevangenisstraf voor de verkrachting van het meisje, in een winkel waar hij werkte en de 18-jarige als klant aanwezig was. Echter oordeelde de rechtbank in Amsterdam dat de straf er niet toe mag leiden dat S. kan worden uitgezet. De Afghaanse asielzoeker is veroordeeld tot een straf van gevangenisstraf van twintig maanden.
  Meer lezen op:
  wnl.tv


  17-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU ziet liever lijdende Palestijnen

  EU ziet liever lijdende Palestijnen

  Brussel en BDS-clubs houden corrupt Palestijns systeem in stand
  Demonstratie in Gaza tegen bezuinigingen VS op budget UNRWA

  Titelfoto: Demonstratie in Gaza tegen bezuinigingen VS op budget UNRWA. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal AFP News Agency

  De rest van de wereld mag vanaf nu de Palestijnse mythes betalen die ze zelf in stand hield. Dat is kort gezegd de boodschap uit het Witte Huis. Hoewel het er op lijkt dat de VS klaar zijn met de Palestijnen, is het onderdeel van een beleid dat voor meer ontvangende landen geldt. Als de ene hand vraagt en de andere tegelijkertijd een wapen op de VS richt is het over met de financiering.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betrapt: Duits TV-team zet zogenaamde ‘jacht op buitenlanders’ in scene

  Betrapt: Duits TV-team zet zogenaamde ‘jacht op buitenlanders’ in scene

  Desondanks ontslaat kanselier Merkel hoofd veiligheidsdienst omdat hij openlijk twijfelde aan ‘extreemrechts geweld’ – Ook Nederlandse media manipuleren uw mening met hetzelfde misleidende taalgebruik

   
  Afbeelding: privé opname via Jouwatch.(4)

  Voorbijgangers hebben met hun smartphones opnames gemaakt van een Duits TV-team dat de ook in onze media veel bekritiseerde ‘jacht op buitenlanders’ door ‘extreemrechtse aanhangers’ compleet in scene heeft gezet (foto), enkel om de anti-immigratiepartij AfD zwart te maken. Desondanks gaat de Duitse bondskanselier Angela Merkel het hoofd van de binnenlandse veiligheidsdienst ontslaan omdat hij openlijk twijfelde aan de valse berichtgeving over ‘extreemrechts geweld’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transmigrant valt agent aan met mes en wordt zelf neergeschoten in Maximiliaanpark
  Transmigrant valt agent aan met mes en wordt zelf neergeschoten in Maximiliaanpark

  FOTO: RDB

  BRUSSEL - 

  Aan het Brusselse Maximiliaanpark heeft een man om iets over negen uur vanmorgen een agent aangevallen met een mes. De dader is door de politie neergeschoten en is levensgevaarlijk gewond. In het Maximiliaanpark zouden ondertussen al 900 transmigranten verblijven. Dat leidt geregeld tot incidenten.
  Een buurtbewoner zag hoe de politie maandagochtend enkele transmigranten controleerden aan de Antwerpsesteenweg, bij het WTC-gebouw. Een man gedroeg zich opvallend agressief en zou een vuistslag hebben uitgedeeld. Daarop gebruikte de politie pepperspray. De dader zou dan een mes getrokken hebben. Een getuige hoorde de politie roepen dat hij het wapen moest laten vallen, maar de man haalde er mee uit naar het hoofd van een van de agenten.
  Meer lezen op:
  nieuwsblad.be


  16-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek

  Trump ontmaskert links-liberale leugenfabriek

  Geraffineerde onwaarheden worden doorgeprikt

  Titelfoto: Donald Trump. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Guardian News

  “De leugen regeert” zo kwalificeerde in 1999 onze toenmalige koningin Beatrix het werk van de Nederlands journalistiek. Een opvatting die tegenwoordig ook buiten de paleismuren breed wordt gedeeld. En niet alleen in Nederland. In heel Europa en de VS wordt openlijk getwijfeld aan de kwaliteit en de oprechtheid van de oude, gevestigde media.

  De tijd dat morele poortwachters het nieuws konden bepalen en selecteren is voorgoed voorbij. Alle pogingen om de oude mediaorde te herstellen zijn gedoemd te mislukken. Communicatietechnologie heeft de nieuwsconsument vrij zicht gegeven en mondig gemaakt. Lezers, luisteraars en kijkers praten mee en terug. Bovendien doen ze in toenemende mate zelf verslag van de gebeurtenissen om hen heen. Voorgekookte mediascoops lopen de kans razendsnel te veranderen in mediacanards.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen is wellicht de grootste klungelaar van de EU

  Vlaanderen is wellicht de grootste klungelaar van de EU

  Screenshot_112
  (Door: J.A.)

  De Vlaamse staatssecretaris voor Migratie Theo Francken van NVA, de soft rechtse partij in Vlaanderen, haalt illegalen uit de gesloten centra en laat hen vrij lopen om plaats te maken voor transmigranten. Dat publiceren vandaag drie kranten.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang
  Volken willen hun landen terug: EU versnelt met aanval op Hongarije eigen ondergang

  Oost Europese landen weigeren mee te werken met Merkel/Soros immigratieplan om islam, chaos en onrust in alle uithoeken van de EU te importeren

   
  De ‘Opperste Sovjet’ van de EU heeft zonder het te beseffen een grote stap gezet naar zijn eigen uiteindelijke ontmanteling. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Met de politieke aanval op Hongarije, dat weigert zijn grenzen te openen voor massa immigratie en islam, heeft de EU een grote stap gezet naar zijn eigen ondergang, schrijft journalist-analist Tom Luongo. Hij vergelijkt het Europese Parlement met een ouder die de bekende cruciale fout maakt door volledig door het lint te gaan tegen een ongehoorzaam en opstandig kind. De schade die zo’n woede uitbarsting veroorzaakt –door Luongo de ‘nucleaire optie’ genoemd- is vaak permanent en veroorzaakt littekens die achteraf niet met ‘sorry’s’ kunnen worden gerepareerd. En dat moet je al helemaal niet doen met een volk dat nog maar kort geleden decennialang onder een ander totalitair regime heeft gezucht en gekreund.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  15-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 jaren na de opening ligt de verwoeste luchthaven van Gaza er net zo bij als het vredesproces zelves

  20 jaren na de opening ligt de verwoeste luchthaven van Gaza er net zo bij als het vredesproces zelves

  Plaatje hierboven: Deze foto, genomen op 9 september 2018, toont een beeld van de verwoeste en verlaten terminal van de voormalige ‘Yasser Arafat International Airport’ nabij de stad Rafah in het zuiden van de Gazastrook [beeldbron: AFP/Said Khatib]

  Op 24 november 1998 werd de eerste Palestijnse luchthaven in het zuiden van de Gazastrook in gebruik genomen en enkele weken later officieel ingehuldigd in de aanwezigheid van president Bill Clinton en Yasser Arafat op maandag 14 december 1998. De luchthaven was een symbool van hoop op Palestijnse soevereiniteit en vrede die getriggerd werd door de Oslo Akkoorden.
  Meer lezen op:
  braboch.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUST READ!: Standpunt van Viktor Orbán in het debat over het zogenaamde “Sargentini-rapport”

  MUST READ!: Standpunt van Viktor Orbán in het debat over het zogenaamde “Sargentini-rapport”

  Screenshot_96

  De Hongaarse minister-president Viktor Orbán tijdens zijn speech in het Europees Parlement.

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Zeer geëerde voorzitter! Zeer geëerde afgevaardigden!

  Ik weet dat u uw standpunt al heeft bepaald. Ik weet dat de meerderheid van u voor het aannemen van het rapport zal stemmen. Ik weet ook dat mijn woorden u niet van mening zullen doen veranderen. Desondanks ben ik hier naartoe gekomen, want u zult nu niet een regering, maar een land en een volk veroordelen. U zult dát Hongarije veroordelen, dat al duizend jaar lid is van de familie van de christelijke Europese volkeren. Dát Hongarije, dat met zijn werk, en als het noodzakelijk was, met zijn bloed aan de geschiedenis van ons geweldige Europa heeft bijgedragen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  14-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar: Abbas krijgt staande ovatie na antisemitische leugen bij EU
  Bizar: Abbas krijgt staande ovatie na antisemitische leugen bij EU


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prof. Paul Cliteur – Universitair geschoolde arabisten en islamdeskundigen zijn allemaal politiek correct

  Prof. Paul Cliteur – Universitair geschoolde arabisten en islamdeskundigen zijn allemaal politiek correct

  'Als Mohammed Soroush niet zo’n perfect cv had gehad was hij allang afgeserveerd in de polder als racist'

  Door:  , 13:47, 14 september 2018

  AHMAD AL-RUBAYE/AFP

  Afshin Ellian schrijft: “De oorspronkelijke islam is een door en door jihadistische beweging.” Dit is een nieuwe toevoeging aan de Nederlandse taal: de woordcombinatie ‘oorspronkelijke islam’. Tot nu toe kenden we de radicale islam, gematigde islam, liberale islam, politieke islam, petro-islam, knip- en plakislam, salafistische islam – we hebben al heel wat combinaties de revue zien passeren. Maar dit is nieuw: de oorspronkelijke islam.

  Wat hiermee gezegd wordt is dat een ‘democratische islam’ (mijn neologisme) zich zal moeten ontwikkelen door weg te gaan van zijn oorsprong. Een islam die zich wil aanpassen aan de omgeving van de democratische rechtsstaat, de wereld waarin wij nu leven, die zal zich moeten bevrijden van ‘oorsprongsnostalgie’ (ook weer mijn term). 
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het Europees Parlement lokt zelf het einde van de Europese Unie uit"

  "Het Europees Parlement lokt zelf het einde van de Europese Unie uit"

  Derk Jan Eppink 14-9-2018


  AFP or licensors

  Juichende verkozenen gisteren in het Europees Parlement na de goedkeuring van het rapport over Hongarije. Dat juichen zal de parlementsleden snel vergaan, stelt vroeger parlementslid Derk Jan Eppink: "Ze hebben gisteren in Straatsburg demonen doen ontwaken die zij niet beheersen. In feite bewerken zij daarmee het einde van de EU."
  Meer lezen op:
  vrt.be
  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Best THC online store (jesse james)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op
 • Download and Setup Your Protection (Rcicahrd)
      op
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Best THC online store (jesse james)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!