Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    pwmuziek
    blog.seniorennet.be/pwmuzie
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    19-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

    Geschiedvervalser Anja Meulenbelt slaat door: het westen is gebouwd op ‘racistische wetenschap’

     

    anjameulie-bij1
    Foto: Anja Meulenbelt op een partijbijeenkomst van BIJ1. Bron: BIJ1 / Instagram.

    Volgens een nieuw extremistisch filmpje is de wetenschap eigenlijk een racistisch ‘wit’ fenomeen welke als doel heeft om zwarte mensen te onderdrukken. Deze complottheorie brengt BIJ1-grootmoeder Anja Meulenbelt te berde op haar social media-kanalen.
    Het gaat weer eens lekker met Anja Meulenbelt, de beschermvrouwe van Sylvana Simons bij de wappiewappievereniging BIJ1. Terwijl die partij bezig is met het aanpakken van het zéér grote probleem van hangouderen (kuch), blijft Anja Meulenbelt gewoon on message en gaat ze door met het kerndoel van de partij: het bestrijden van racisme.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

    Mislukte integratie: Nederlandse kiezer heeft onheil over zichzelf afgeroepen

    Screenshot_240

    (Door: The Edgy Veggie)

    Wat is er voor nodig om een groot deel van de Nederlandse bevolking te doen inzien dat het ongebreideld binnenhalen van niet-westerse vluchtelingen en migranten een ontwrichtend effect heeft op onze economie en maatschappij?

    Dat veel niet-westerse (veelal islamitische-) immigranten niet- of in het meest gunstige geval moeizaam integreren in een moderne welvaartsstaat als Nederland, wisten we al een tijdje. Eigenlijk waren we het er wel over eens dat hun integratie voor een groot deel was mislukt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren
    Stop met islam, jodendom en christendom over dezelfde kam te scheren

    De kritiek van Bart De Wever op Lieven Boeve is totaal ongeloofwaardig


    18-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld

    Jihadrellen in Beieren – Vluchtelingen protesteren voor beter voedsel en meer zakgeld


    Beieren, vluchtelingenoproer, screenshot FB

    In Fürstenfeldbruck, Beieren, is er een tumult geweest in het centrum van de stad. De asielzoekers eisten betere omstandigheden in hun huisvesting tijdens een demonstratie. Volgens de politie waren sommigen van hen agressief.

    In Fürstenfeldbruck demonstreerden zo’n 150 asielzoekers tegen de omstandigheden in hun vluchtelingentehuis. De protesten begonnen vroeg op woensdagochtend in de logementen, waar de beveiliging de politie belde, en de asielzoekers verhuisden vervolgens van hun logement naar het stadhuis van Fürstenfeldbruck. Een grote politiemacht was in actie. Volgens de ambtenaren, waren de demonstranten agressief. Er was ruzie en massale files
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie, asiel en de lakmoesproef

    Migratie, asiel en de lakmoesproef

    asiel

    Het is even slikken. Ze zijn er wel, echte vluchtelingen. En dat we die asiel verlenen is niet meer dan een uiting van beschaving. Inderdaad, naar rato van redelijkheid nog steeds, maar toch. Doch deze week wordt een familie Afghaanse christenen uitgezet. Naar … Afghanistan. Want dat land is volgens de IND veilig genoeg.

    Zelfs als je – zoals de IND zegt – reden hebt aan te nemen dat het hier gaat om schijnbekeerlingen, dan nog heeft ook de IND de schijn tegen. Duizenden loslopende jongemannen uit Afghanistan zijn ons land – en onze buurlanden – sinds 2015 binnen gedwarreld. Maar dit gezin met drie dochters, dat aantoonbaar hard bezig is te integreren in Burgum (Fr.) moet nu worden uitgezet. Met voorrang, kennelijk.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?
    Wat heeft RTL met Bertelsmann en Soros?

    Afgelopen maandag verbaasde RTL heel Nederland door te stoppenmet het uitzenden van Zwarte Piet. Dit besluit is opmerkelijk, omdat vorig jaar nog juist bewust werd gekozen voor het behoud van Zwarte Piet. Als zulke grote beleidswijzigingen opeens plaatsvinden bij een ‘onafhankelijk’ mediaconcern, gaan bij mij alle alarmbellen af. Heeft RTL soms een geheime agenda?
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    17-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

    Berlijn: linkse extremisten (Antifa) roepen op tot mensenjacht op politieagenten

    Screenshot_203

    (Vertaling: E.J. Bron)

    Daar waar het verboden platform “linksunten.indymedia” onvrijwillig ophield, gaat de “moedersite” “Indymedia” verder. Opnieuw wordt daarop door linkse extremisten opgeroepen tot aanvallen op politieagenten en hun voertuigen. Na de jongste aanvallen in Berlin-Friedrichshain hebben linkse extremisten daar nu een pamflet gepubliceerd. De “zwijnen” genoemde politieagenten zou men “vogelvrij verklaard hebben”. De herhaaldelijke aanvallen op politieagenten werden de wraak voor een razzia in een door linkse extremisten bezet huis in de Rigaer Straße genoemd.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

    Hongarije walgt van NPO-presentator die Orbán 'in gezicht wil laten spugen'

    Eric Smit.
    De Hongaarse ambassadeur in Nederland, András Kocsis, wil dat de NPO maatregelen neemt tegen presentator Eric Smit. Die  vroeg zaterdag in het radioprogramma Dr Kelder en Co aan een gast of zij de Hongaarse president Orbán in zijn gezicht wilde spugen. 'Zeer onbeschoft en verbazingwekkend', vindt de ambassadeur.
    Smit deed zijn uitspraak tijdens het AVROTROS-programma in het item 'Hongarije op het strafbankje’. Hij was in gesprek met Judith Sargentini, Europarlementariër namens GroenLinks. Smit vroeg haar wat ze zou doen als ze Orbán tegenkwam in Brussel. Toen zij zei dat ze hem een hand zou geven en een gesprek zou starten, vroeg Smit haar om hem dan namens hem in het gezicht te spugen, gevolgd door een lachje. Het antwoord was overigens nee.
    Meer lezen op:
    bndestem.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’
    Likoed: ‘Werd Palestijnse privé-jet van Abbas betaald met Nederlands belastinggeld?’

    In antwoord op Kamervragen van de PVV over de aanschaf van een privéjet van 50 miljoen dollar voor de Palestijnse president antwoordde minister van Ontwikkelingshulp Kaag (D66) dat hier geen Nederlands belastinggeld voor gebruikt is.

    Plaatje hierboven: afbeelding van een FSX Business Jet die Mahmoud Abbas begin dit jaar heeft aangekocht en geparkeerd staat op een luchthaven in buurland Jordanië [beeldbron]
    Meer lezen op:
    brabosh.com



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD

    14 LEERLINGEN PER DAG VAN SCHOOL GESTUURD



    Het aantal jongeren met gedragsproblemen is in een schooljaar tijd met 32 procent gestegen. Op twee jaar tijd loopt dat cijfer zelfs op tot zeventig procent. Dat blijkt uit het gezamenlijke jaarrapport van de Vlaamse Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB). De cijfers slaan op leerlingen uit het kleuter-, lager en middelbaar onderwijs.
    Meer lezen op:
    vtm.be




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

    Alweer ophef over ramadan-viering politie: een overzicht

    Matthijs van Schie 17 April 2018



    e politie in Apeldoorn ligt onder vuur op sociale media omdat zij een zogeheten iftar-maaltijd organiseert tijdens de islamitische vastenmaand ramadan. De politie wordt een gebrek aan neutraliteit verweten. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de politie actief niet-moslims werft voor zo’n maaltijd. Maar agenten in functie begaven zich de laatste jaren vaker onder moslims om een religieuze feestdag mee te vieren. Een overzicht.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    16-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van Navo land kwam.

    Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam

    Kunnen Westerse politici en media eigenlijk nog wel iets anders dan leugen op leugen stapelen?

     
    Afbeelding: (1).

    Opnieuw is een Westerse ‘false flag’, en de daarop volgende nepnieuws campagne door de media, ontmaskerd. Een Zwitsers toplaboratorium, één van de slechts 5 die permanent door het OPCW –de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens- is geautoriseerd, heeft na onderzoek van de door de Engelsen overhandigde monsters geconstateerd dat het gif waarmee de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter werd gepleegd, niet uit Rusland, maar uit Groot Brittannië of de Verenigde Staten kwam.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

    Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

    Keuze voor beperkte en gecontroleerde instroom

    Titelfoto: Afrikaanse asielzoekers in Duitsland – CC0

    Jan Gajentaan

    Terwijl West-Europa en Oost-Europa steeds verder uit elkaar groeien met betrekking tot het migratievraagstuk, overheerst in West-Europa nog steeds het policor eenheidsdenken. Dit ondanks de opkomst van partijen die gemakshalve onder de pejoratieve noemer “populisme” worden gerangschikt en in de meeste West-Europese landen ongeveer een kwart van het electoraat bedienen.

    Dood in de pot

    In landen als Nederland, waar de “populisten” worden uitgesloten van regeringsdeelname, zien we dat de middenpartijen in steeds bredere coalities naar elkaar toe kruipen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland presenteert onweerlegbare feiten dat de gifaanvan in Syrië in scene werd gezet

    Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

    Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

    Screenshot_175

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De substantie die tegen Sergej Skripal werd gebruikt, was volgens analyses van een Zwitsers laboratorium van de OPCW een gif genaamd BZ. Het gif werd nooit in Rusland geproduceerd, maar werd gebruikt in de VS, Groot-Brittannië en andere NAVO-landen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

    Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

    Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar trok bij hun tante in nadat een rechtbank oordeelde dat hun ouders ongeschikt waren om voor hen te zorgen



    De kinderen van twee illegale immigranten die in afwachting zijn van deportatie, krijgen van de belastingbetaler 300 pond per week terwijl ze in Afrika wonen.

    Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar – een jongen, zeven, en meisje, één – verhuisde vorige maand naar hun tante nadat een rechtbank had beslist dat hun ouders niet geschikt waren om voor hen te zorgen.

    Het districtsbestuur van de familie, dat geacht wordt in het zuiden van Engeland te zijn, heeft ermee ingestemd om £15,600 per jaar te betalen aan de kinderen in de komende negen jaar, tot de oudste 16 jaar wordt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org





    14-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil
    Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil

    Robin de Wever 

    Voorzitter Abdelhay Bakkali Tahiri van de Parti Islam. © EPA

    Een moslimpartij die in oktober in tientallen gemeenten deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen, jaagt Belgische politici op de kast. Parti Islam doet niet geheimzinnig: ze wil België veranderen in een islamitische staat.
    Mocht de Parti Islam het ooit voor het zeggen krijgen, dan komt er in het openbaar vervoer scheiding van de seksen. Mannen kunnen dan voorin de bus, vrouwen moeten achteraan. En de doodstraf komt terug. De partij streeft naar een theocratie en de oprichters willen die met democratische middelen bereiken. 
    Meer lezen op:
    trouw.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

    Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

    Door   Tom Lallemand 13 april 2018 

    Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke






    13-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

    Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

    Ook Westerse journalisten twijfelen aan bronnen die door media worden gebruikt

     
    De ‘White Helmets’ zouden worden gebruikt voor het verspreiden van nepnieuws in het Westen over Assad en zijn zogenaamde aanvallen met chemische wapens. Afbeelding: Getty Images (2).

    In een gesprek met Euronews heeft de Russische ambassadeur voor de EU gezegd dat de chemische aanval in Syrië afgelopen zondag in scene is gezet door de ‘Witte Helmen’ (foto) een door Amerika gefinancierde NGO die door de media wordt geroemd vanwege zijn zogenaamde ‘humanitaire’ werk, terwijl achter de schermen hele andere doelen worden nagestreefd en zelfs chemische aanvallen in scene worden gezet. Ambassadeur Vladimir Chizov zei tevens dat er in Douma geen enkel lichaam te vinden was, noch iemand die behandeld werd voor ‘chemische’ verwondingen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    12-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

    Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

    Duits-Egyptische schrijver maakt ontkenners verantwoordelijk voor islamofobie hetze


    De Egyptisch-Duitse politicoloog, publicist en islam-criticus, Hamed Abdel-Samad, is kwaad. In zijn boek ‘Mohammed – een afrekening’ uit 2015 schetst hij de profeet als een gekwelde, paranoïde buitenstaander en een massamoordenaar, die over lijken ging om zijn doelen te bereiken. Die toon (‘tenor‘) gebruiken is niet veilig voor Abdel-Samad, maar ook niet nieuw. Al sinds 2013 circuleren er allerlei oproepen om de schrijver te vermoorden, en in antwoord daarop beschuldigt Abdel-Samad het Moslim Broederschap van ‘islamitisch-fascisme’. Naar aanleiding van de aanslagen in twee kerken in Egypte publiceerde hij de volgende tekst op Facebook.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl





    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!