Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    eddy_506_easy
    blog.seniorennet.be/eddy_50
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    16-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van Navo land kwam.

    Zwitsers lab constateert dat gif Skripal niet uit Rusland, maar van NAVO land kwam

    Kunnen Westerse politici en media eigenlijk nog wel iets anders dan leugen op leugen stapelen?

     
    Afbeelding: (1).

    Opnieuw is een Westerse ‘false flag’, en de daarop volgende nepnieuws campagne door de media, ontmaskerd. Een Zwitsers toplaboratorium, één van de slechts 5 die permanent door het OPCW –de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens- is geautoriseerd, heeft na onderzoek van de door de Engelsen overhandigde monsters geconstateerd dat het gif waarmee de aanslag op de voormalige dubbelspion Sergei Skripal en zijn dochter werd gepleegd, niet uit Rusland, maar uit Groot Brittannië of de Verenigde Staten kwam.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

    Oostenrijks en Deens migratierealisme kan West-Europa redden

    Keuze voor beperkte en gecontroleerde instroom

    Titelfoto: Afrikaanse asielzoekers in Duitsland – CC0

    Jan Gajentaan

    Terwijl West-Europa en Oost-Europa steeds verder uit elkaar groeien met betrekking tot het migratievraagstuk, overheerst in West-Europa nog steeds het policor eenheidsdenken. Dit ondanks de opkomst van partijen die gemakshalve onder de pejoratieve noemer “populisme” worden gerangschikt en in de meeste West-Europese landen ongeveer een kwart van het electoraat bedienen.

    Dood in de pot

    In landen als Nederland, waar de “populisten” worden uitgesloten van regeringsdeelname, zien we dat de middenpartijen in steeds bredere coalities naar elkaar toe kruipen.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    15-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rusland presenteert onweerlegbare feiten dat de gifaanvan in Syrië in scene werd gezet

    Rusland presenteert “onweerlegbare feiten” dat de gifgasaanval in Syrië in scene werd gezet


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

    Sergej Lavrov: Zwitsers laboratorium zegt dat het Skripal-gif niet in Rusland werd geproduceerd, maar in de VS of GB

    Screenshot_175

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De substantie die tegen Sergej Skripal werd gebruikt, was volgens analyses van een Zwitsers laboratorium van de OPCW een gif genaamd BZ. Het gif werd nooit in Rusland geproduceerd, maar werd gebruikt in de VS, Groot-Brittannië en andere NAVO-landen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

    Twee kinderen van illegale immigranten ontvangen 300 pond per week van Britse belastingbetalers terwijl ze in Afrika wonen

    Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar trok bij hun tante in nadat een rechtbank oordeelde dat hun ouders ongeschikt waren om voor hen te zorgen



    De kinderen van twee illegale immigranten die in afwachting zijn van deportatie, krijgen van de belastingbetaler 300 pond per week terwijl ze in Afrika wonen.

    Het in het Verenigd Koninkrijk geboren paar – een jongen, zeven, en meisje, één – verhuisde vorige maand naar hun tante nadat een rechtbank had beslist dat hun ouders niet geschikt waren om voor hen te zorgen.

    Het districtsbestuur van de familie, dat geacht wordt in het zuiden van Engeland te zijn, heeft ermee ingestemd om £15,600 per jaar te betalen aan de kinderen in de komende negen jaar, tot de oudste 16 jaar wordt.
    Meer lezen op:
    fenixx.org





    14-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil
    Belgen schrikken van politieke partij die een shariastaat wil

    Robin de Wever 

    Voorzitter Abdelhay Bakkali Tahiri van de Parti Islam. © EPA

    Een moslimpartij die in oktober in tientallen gemeenten deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen, jaagt Belgische politici op de kast. Parti Islam doet niet geheimzinnig: ze wil België veranderen in een islamitische staat.
    Mocht de Parti Islam het ooit voor het zeggen krijgen, dan komt er in het openbaar vervoer scheiding van de seksen. Mannen kunnen dan voorin de bus, vrouwen moeten achteraan. En de doodstraf komt terug. De partij streeft naar een theocratie en de oprichters willen die met democratische middelen bereiken. 
    Meer lezen op:
    trouw.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

    Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke “extra onrust”

    Door   Tom Lallemand 13 april 2018 

    Justitie spaart haatimam vanwege mogelijke






    13-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

    Geen lijk te vinden’: Rusland geeft ‘Witte Helmen’ schuld van ensceneren gifgas aanval

    Ook Westerse journalisten twijfelen aan bronnen die door media worden gebruikt

     
    De ‘White Helmets’ zouden worden gebruikt voor het verspreiden van nepnieuws in het Westen over Assad en zijn zogenaamde aanvallen met chemische wapens. Afbeelding: Getty Images (2).

    In een gesprek met Euronews heeft de Russische ambassadeur voor de EU gezegd dat de chemische aanval in Syrië afgelopen zondag in scene is gezet door de ‘Witte Helmen’ (foto) een door Amerika gefinancierde NGO die door de media wordt geroemd vanwege zijn zogenaamde ‘humanitaire’ werk, terwijl achter de schermen hele andere doelen worden nagestreefd en zelfs chemische aanvallen in scene worden gezet. Ambassadeur Vladimir Chizov zei tevens dat er in Douma geen enkel lichaam te vinden was, noch iemand die behandeld werd voor ‘chemische’ verwondingen.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    12-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

    Islamcriticus Hamed Abdel-Samad: ‘Ik veracht naïeve journalisten en seniele politici’

    Duits-Egyptische schrijver maakt ontkenners verantwoordelijk voor islamofobie hetze


    De Egyptisch-Duitse politicoloog, publicist en islam-criticus, Hamed Abdel-Samad, is kwaad. In zijn boek ‘Mohammed – een afrekening’ uit 2015 schetst hij de profeet als een gekwelde, paranoïde buitenstaander en een massamoordenaar, die over lijken ging om zijn doelen te bereiken. Die toon (‘tenor‘) gebruiken is niet veilig voor Abdel-Samad, maar ook niet nieuw. Al sinds 2013 circuleren er allerlei oproepen om de schrijver te vermoorden, en in antwoord daarop beschuldigt Abdel-Samad het Moslim Broederschap van ‘islamitisch-fascisme’. Naar aanleiding van de aanslagen in twee kerken in Egypte publiceerde hij de volgende tekst op Facebook.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syrië

    Rechter: Nederland moet Pringles-jihadistentrut zelf ophalen uit Noord-Syrië

    Hoi terugkeerkopvod

    Mevrouw de keurig gebalkte pratende parasol hierboven vond het allemaal veel te rassies in Nederland en besloot toen maar met haar eigenaar man Bilal naar het islamistische luilekkerland af te reizen. 

    Blijkt dat er helemaal geen karbonaadjes aan de boom groeien en dat er ook geen vanillevla-rivier is; het is gewoon een teringhol. Enfin, (vermoedelijk) Ilham alias Oum Fudayl alias de Pringles Xtra Cheesy-knabbelaar wil terug naar Nederland en nu komt het mooiste: de rechter heeft gisteren besloten dat ons land haar moet gaan halen. 
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag de 13de (april) in Gaza wordt ‘vreedzame’ Dag van de Molotovcocktail
    Vrijdag de 13de (april) in Gaza wordt ‘vreedzame’ Dag van de Molotovcocktail

    Te midden van verhoogde spanningen aan de grens tussen Israël en Gaza, traint de terroristische groep Hamas zijn strijders openlijk om Israëlische militaire posten over te nemen, grensgemeenschappen te infiltreren en IDF-soldaten te ontvoeren, zo bericht deHebreeuws-talige nieuwssite Walla! op dinsdag.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    11-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn er twijfels over de aanslag in Munster?

    Zijn er twijfels over de aanslag in Munster?

      
       
      munster 

    Waar Duitse media bij terroristische aanslagen van islamitische oorsprong er meestal het zwijgen toe doen, jubelt de mainstream media nu uitbundig dat het (gelukkig) een Duitser was die de aanslag heeft gepleegd. Het was namelijk een echte “Jens”. Toch is het een aanslag die de vingerafdrukken herbergt van gewelddadige islam-gezinde acties. Ook zijn er nogal wat ongerijmdheden. Wordt de Duitse bevolking hier een rad voor ogen gedraaid?
    Dit artikel is een samenvatting van wat er de afgelopen 48 uur in Munster is gebeurd, en hoe wij er tegenaan kijken.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de hoofddoek is het probleem, maar de religie van de draagsters!

    Niet de hoofddoek is het probleem, maar de religie van de draagsters!

    Screenshot_103
    (Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

    Commentaar op een debat, dat volledig en huichelachtig voorbijgaat aan de kern van het probleem.

    Na de Tweede Wereldoorlog waren ze een symbool voor sterke, doorpakkende en vooral zelfstandige vrouwen. De hoofddoeken. Hun draagsters ruimden puinhopen op en voedden zonder vaders hun kinderen op. De hoofddoeken hadden tot doel dat de haren van de vrouwen tijdens het zware werk niet in hun gezicht vielen, niet echter dat bij voorbij lopende mannen door het los gedragen haar “lust” werd gewekt. Die werd bij het heersende tekort aan mannen sowieso gewekt.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

    Syrische Rode Halve Maan vindt geen bewijzen voor gifgasaanval Douma. Houden de media (politici) ons weer eens voor de gek?

    De Syrische Rode Halve Maan heeft maandag een verklaring naar buiten gebracht waarin de beweringen over een gifgasaanval in de stad Douma worden weerlegd.

    Het medische personeel van de hulporganisatie heeft in de stad geen bewijs gevonden voor een chemische aanval.

    De Syrische Rode Halve Maan zei dat in hun ziekenhuis in Douma zes patiënten waren binnengekomen met ademhalingsproblemen, maar die waren niet blootgesteld aan chemische stoffen.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    10-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE: Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, ‘mogelijk echte daders aanslag Münster’

    UPDATE: Zwitserse douane zoekt naar twee Arabieren, ‘mogelijk echte daders aanslag Münster’

    Raadselachtige’ video uit Münster waarop is te zien hoe agenten een donker uitziende man arresteren – Roemeense TV-zender meldde dat paspoort van een dader, een Koerd, is gevonden.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”

    In Memoriam Hans Jansen: “Islam is genocide”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

    Islamoloog Montasser AlDe’emeh waarschuwt: “Laat geen vluchtelingen meer binnen, want we importeren een burgeroorlog”

     

    Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.
    Foto: Montasser AlDe'Emeh bij Canvas in 2016. Screenshot Canvas.

    Hij ging undercover bij ISIS en komt tot de conclusie dat er onmiddellijk een stop moet komen op de massa-immigratie (van vluchtelingen).

    Islamoloog Montasser AlDe’emeh was undercover bij ISIS. Hij gaf belangrijke informatie door aan de Belgische inlichtingendiensten. Daardoor zijn mogelijk meerdere aanslagen verijdeld.
    Tijdens zijn werk, en door zijn relaties in extremistische kringen in België, is AlDe’emeh tot een verontrustende maar heldere conclusie gekomen: het opengrenzenbeleid van de Europese Unie moet direct beëindigd worden. We importeren te veel problemen. Sterker nog, volgens hem importeren we zelfs een burgeroorlog:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    09-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontslagen directeur bevestigt bemoeienis Moslimbroeders met Essalam Moskee

    Ontslagen directeur bevestigt bemoeienis Moslimbroeders met Essalam Moskee

    Door Carel Brendel, 9 april 2018

    Hussein Halawa (links) en Jacob van der Blom in september 2014.

    Er zijn nieuwe ontwikkelingen in de al jaren voortdurende soap rond de Essalam Moskee in Rotterdam-Zuid. Bijna twee weken geleden bracht website De Moslimkrant het nieuws dat de Al Maktoum Foundation, de aan het vorstenhuis in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten/VAE) gelieerde eigenaar, alle medewerkers heeft ontslagen, inclusief directeur Jacob van der Blom en de bekende imam Azzedine Karrat.

    De directe aanleiding voor deze ingreep was de onoplosbare machtsstrijd rond de Essalam. Daar ageert een groep lokale gelovigen van Marokkaanse komaf (die na de oplevering in 2010 niet de gehoopte zeggenschap kreeg over geld en baantjes) al jaren tegen de in hun ogen te grote invloed van “radicale” bestuurders uit het Midden-Oosten.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen lossen we het op!

    Samen lossen we het op!

    Screenshot_72

    (Door: “bozeoudeman”)

    We leven in een tijd dat ergens in zijn met slotgrachten omgeven kastelen de club totaal van de pot gerukte technocraten, bureaucraten en andersoortig geestelijk gestoorden VN-malloten voor de hele wereld bepaalt wat er dient te gebeuren. Waarom? Nou, daarom! Omdat zij weten dat het vierkante wiel het best rijdt. Of omdat zij allen een universitaire studie hebben gevolgd, wat in hun ogen moet betekenen dat ze intelligent zijn, daarom. 
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

    Staat Europa op het punt Eurabia te worden…

     
    islam


    Op dit moment verkeren we in staat van oorlog met de aanhangers van een ideologie, die tot in de diepste kern streeft naar dergelijk naargeestig totalitarisme. De ideologie in kwestie heeft zich vermomd als religie, en noemt zich de Islam.We weten dat de uiteindelijke bedoeling van de Islam is: het veroveren en domineren van alle andere religies en landen — het installeren van de Sharia-wetgeving wereldwijd.Dat is het vanaf het vroegste begin geweest, en dat blijft het tot op heden….Tweemaal leek de Islam gewapenderwijs voet aan de grond te zullen krijgen in het Westen. Beide keren mislukte dat. Maar nu wonen er op West-Europees grondgebied meer moslims dan ooit tevoren. Zonder dat er oorlog voor is gevoerd.Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat Europa op het punt Eurabia te worden…
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com



    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!