Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nukerke
    blog.seniorennet.be/nukerke
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    23-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avond en nacht vol autobranden in Utrecht
    Avond en nacht vol autobranden in Utrecht

    Maar liefst drie auto’s gingen gisteravond en afgelopen nacht in Utrecht in vlammen op.
    Eerst moest de brandweer uitrukken naar Kanaleneiland, daarna naar de Cartesiusweg even voor 23.00 uur was het raak op de Stroyenborchdreef in Overvecht.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle demonstranten zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen

    Alle demonstranten zijn gelijk, maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen

    OPINIE

    Sylvain Ephimenco 

    Sylvain Ephimenco © Trouw

    COLUMN

    Op veilige afstand van de sinterklaasintochten en zo neutraal als een Zwitser, heb ik de veldslagen van dit multiculti-failliet nauwkeurig gevolgd: witte racistische hooligans tegen zwarte ridders van het vrije woord en hun blanke helpers.

    Althans dat is het algemene beeld dat de kwaliteitspers ons sinds zaterdag opdist. Maar ja, onze kwaliteitspers is dan ook faliekant tegen Zwarte Piet (ZP) en vóór diversiteit. Behalve dan als het om diversiteit van meningen gaat. Goed, de vijand – blank, superboer, beschonken, discriminerend, beledigend en gearresteerd – is nu eindelijk zichtbaar en de goe­gemeente kan zijn geluk niet op: “Zie je wel!”. 
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    22-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AAN DE ZWARTE PIET HATERS: STOPPEN MET ZIELIG ZIJN

    AAN DE ZWARTE PIET HATERS: STOPPEN MET ZIELIG ZIJN

     
    kozp

    Door de hetze in Nederland van inmiddels ook activistische krant verworden Algemeen Dagblad kwam op Twitter ter sprake dat mensen met een andere mening of pro pieters door nieuws en linkse politici nu stelselmatig worden weggezet als tokkies, fascisten, nazi’s en populisten. Niets nieuws toch zou je zeggen. Maar men doet er nu een flinke schep bovenop.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    21-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Het werkelijke doel van Kick Out Zwarte Piet is eigenlijk Kick Out Nederland’

    ‘Het werkelijke doel van Kick Out Zwarte Piet is eigenlijk Kick Out Nederland’

     

    snapshot

    Foto: Een KOZP-demonstrant in Eindhoven. Bron: Screenshot NOS.nl.

    Zijn er nog Nederlanders die denken dat het Kick Out Zwarte Piet om Zwarte Piet gaat? Ja, die zijn er. Volgens onderzoek staan 32 procent van de Nederlanders achter KOZP. Enkele dames in De Telegraaf menen dat het KOZP niet om zwarte piet gaat, “ze hebben een hele andere agenda”. Die agenda laat zich raden: ze willen KON, ofwel Kick Out Nederland.

    De rancune en haat over wat wij donkere mensen zouden hebben aangedaan in de slavernij periode en koloniale tijd is enorm. Decennialang hebben we nooit iets gehoord van gekleurde mensen over zwarte piet. Ik ben veertig jaar bevriend geweest met een donkere Surinamer tot zijn dood ons scheidde. Nooit één onvertogen woord over zwarte piet vernomen. Altijd vrolijk meegevierd. 
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Rosanne Y. Hertzberger
    BRIEFJE VAN JAN – Aan Rosanne Y. Hertzberger

    Dus blijft er volgens jou maar één andere mogelijkheid over: ik ben een neonazi

    Door:  , 7:31, 21 november 2018


    Rosanne,

    Dat je twee jaar geleden met 140 andere mediakipjes Geenstijl probeerde te killen met je door NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch en diens Volkskrant-collega Philippe Remarque ruimhartig gefaciliteerde oproep tot een adverteerdersboycot vond ik al geen fraai verhaal.

    Ik riep adverteerders van jouw NRC Handelsblad ook niet op te stoppen met adverteren toen jullie dat volstrekt onsmakelijke verhaal over de hersenen van de comateuze prins Friso publiceerden om de losse verkoop op te stuwen. 
    Meer lezen op:
    tpo.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dader mesaanval op agent in Brussel was nog maar net vrij, ondanks negatief advies van parket

    Dader mesaanval op agent in Brussel was nog maar net vrij, ondanks negatief advies van parket

    Stéphanie Romans Arno Van Hauwermeiren   Bron: Eigen berichtgeving, Radio 1, Belga

    Er werden twee mannen opgepakt na een huiszoeking bij dader Issam T.

    Mark Baert Er werden twee mannen opgepakt na een huiszoeking bij dader Issam T.

    Een politieman is vanmorgen in het centrum van Brussel aangevallen door een man met een mes. De dader was tot vorige maand geïnterneerd, maar werd vrijgelaten ondanks een negatief advies van het parket. Er is intussen een onderzoek geopend naar poging tot moord in een terroristische context. Vanmiddag voerde de politie een huiszoeking uit bij de dader, daarbij werden twee mannen opgepakt. De politie vraagt de agenten die vandaag moeten patrouilleren om extra waakzaam te zijn.
    Meer lezen op:
    hln.be

    20-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Macron, de ronkende huichelploert in de beste Franse traditie, is een halve gare

    Macron, de ronkende huichelploert in de beste Franse traditie, is een halve gare


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”
    “Wij zijn door een ramp getroffen want wij hadden de illusie dat wij de islam konden aanpassen”

    Foto: Giovanni Sartori op het 21st World Political Science Congress, gehouden in Santiago de Chile. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Rankawito.

    Door: Hans den Hollander

    Luigi Masseroni interviewt Professor Giovanni Sartori, een Florentijn van 91 (bijna 92) jaar, die als een der grootste experts van de internationale politieke wetenschap beschouwd wordt en die al jaren een aandachtig waarnemer is van de hedendaagse hoofdthema’s: islam en Europa.

    Professor, hier wordt met onze toekomst gespeeld.

    Giovanni Sartori:

    – Hierover worden veel domme dingen gezegd.

    In Frankrijk beginnen linkse intellectuelen hierover als een rechtervleugel te praten. Ze zeggen dat het multiculturalisme mislukt is, dat de migratiestromen uit de moslimse landen onhoudbaar zijn, dat de islam zich niet met het democratische Europa kan assimileren …
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    18-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islam is het probleem, niet terrorisme!

    Islam is het probleem, niet terrorisme!

    Man steekt drie mensen neer in Den Haag
    De Islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen(„De heerschappij is alleen voor Allah”-Koran:12:40)…De eerste periode van Mohammeds optreden, dat was in Mekka, toen hij door middel van vriendelijke woorden probeerde de inwoners van Mekka te overtuigen, dat zij in de ene ware God moesten geloven. Mohammed gaf zijn volgelingen de opdracht om op een vriendelijke wijze van Allah (God) te getuigen: „En verdraag met geduld alles wat zij (de ongelovigen) zeggen; en verlaat hen op gepaste wijze.” Anders gezegd: „Wees geduldig als ze je tegenspreken en neem daarna beleefd afscheid van ze.” (s. 73:10) Toen de mensen van Mekka zijn boodschap niet aanvaardden, kwam de andere kant van Mohammed boven en zei hij: „En doodt hen, waar gij hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden.Het is een in de islamitische traditie verhaald feit dat Mohammed rooftochten organiseerde, oorlogen voerde en mensen liet vermoorden, zoals de joden van de Qurayza-clan. Dat kan je in de hadith teruglezen. Zijn gehele politiek is gericht op een totale onderwerping van heel de wereld….
    Meer lezen op:
    zij13051967.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda

    Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda

    ‘Waarom heeft links geen solidariteit met de vervolgde Pakistaanse christin Asia Bibi, maar wel met haar vijanden? Omdat ze de islam bekritiseerd heeft’ – Groep atheïstische vluchtelingen uit Pakistan stelt verklaring op: ‘Links/liberaal Europa vecht voor de verkeerde kant’

     
    Demonstratie voor Asia Bibi in Rome (afbeelding: Getty Images (2)).

    De vanwege doodsbedreigingen al jaren onder slachtofferbescherming levende Pakistaans-Oostenrijkse mensenrechtenactivist en ex-moslima Sabatina James heeft op Facebook geschreven dat de liberalen en progressieven in Europa dezelfde agenda volgen als radicale islamisten. ‘Jullie willen tolerant zijn en solidariteit tonen, maar niet met ons, de liberalen uit de islamitische wereld, niet met critici van het islamisme, maar juist met onze vijanden.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    17-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bemoeienis van belangenbehartigers als Soros, leidt tot onevenwichtige besluiten

    De bemoeienis van belangenbehartigers als Soros, leidt tot onevenwichtige besluiten

    COLUMN MARTIN SOMMER 16 november 2018



    Natuurlijk moeten we wel aandacht hebben voor de geldstromen van Soros. 


    16-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe nu verder?
    Hoe nu verder?


    Na de zoveelste ronde raketbeschietingen vanuit Gaza op Israëlische burgerdoelen en de bombardementen als reactie daarop, is de vraag: Hoe lang kunnen Hamas en de regering in Jeruzalem elkaar blijven bestoken zonder dat een grootschalige oorlog uitbreekt? En wat zijn de alternatieven voor Benjamin Netanyahu?

    Het contrast tussen de beelden uit Gaza en Sderot had niet groter kunnen zijn. In de straten van Jabalia vierden Hamasaanhangers hun ‘overwinning’, terwijl honderden woedende Israëli’s slechts enkele kilometers noordelijker met brandende autobanden wegen blokkeerden – een opvallend symbolische actie voor wie de beelden van de vaste vrijdagmiddagdemonstraties aan de Palestijnse kant van de grens gewend is.
    Meer lezen op:
    niw.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE OMVOLKING VAN EUROPA!

    DE OMVOLKING VAN EUROPA!

    In de EU zijn bijna 22 miljoen burgers uit derde landen woonachtig!

    Het aantal personen, woonachtig in een EU-lidstaat met staatsburgerschap van een derde land op 1 januari 2017, was 21,6 miljoen, hetgeen neerkomt op 4,2 % van de EU-28 bevolking. Daarnaast woonden er op 1 januari 2017 16,9 miljoen personen in een van de EU-lidstaten die het staatsburgerschap van een andere EU-lidstaat hadden.
    Meer lezen op:
    eunmask.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eritreeërs in Nederland werken niet, integreren nauwelijks
    Eritreeërs in Nederland werken niet, integreren nauwelijks

    Schuld van taalbarrière en de afstandelijke houding van Nederlanders, volgens Eritreeërs

    Door:  , 8:44, 16 november 2018
    Eritreërs demonstreren bij een groot Eritrees festival in Rijswijk - ANP NIELS WENSTEDT

    Eritreeërs met een verblijfsvergunning vinden het moeilijk om aansluiting te vinden bij de Nederlandse samenleving. Ze leiden voornamelijk een geïsoleerd leven, hebben alleen sociaal contact met de eigen groep en op een enkeling na hebben de statushouders geen betaald werk.

    Deze en andere conclusies over Eritreeërs in Nederland staan in een vrijdag verschenen studie van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). De studie is gebaseerd op diepte-interviews met 26 Eritrese statushouders en 22 experts, die beroepsmatig of door hun betrokkenheid zicht hebben op de groep.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Youp zwijgt over de islam, want hij wil niet dood

    Youp zwijgt over de islam, want hij wil niet dood

    De vrijheid van de samenleving lees je af aan haar kunstenaars, narren en cabaretiers.



    En als we dit citaat van Youp van 't Hek - de laatste nog levende cabaretier van zijn generatie - als graadmeter nemen, staat het er niet best voor met die vrijheid. Youp durft niet alles te zeggen over de islam. Dat is geen lafbekkerij, hij gaat zijn leven gewoon niet op het spel zetten. OK, een beetje lafbekkerij is dat dus wel maar hij is tenminste mans genoeg om het toe te geven, zonder sneue smoesjes te bedenken. De échte lafbekken zoeken altijd de vlucht naar voren in het zwart & verdacht maken van mensen die wel kritisch durven zijn op de islam. Youp wil gewoon niet dood, en daarom let hij op zijn woorden. Een diep tragische bekentenis, voor een nar in een vrije samenleving.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl

     


    15-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensatie in Denemarken: Geen enkele vluchteling mag blijven!
    Sensatie in Denemarken: Geen enkele vluchteling mag blijven!
    Een politieke sensatie heeft zich in Denemarken voorgedaan. Regeringsleider Lars Rasmussen doorbreekt de Gordiaanse knoop van het asielbeleid. In de toekomst zal geen enkele vluchteling een permanente verblijfsvergunning krijgen. Denemarken is daarmee het eerste land in Europa dat een einde maakt aan het misbruik van het asielrecht als middel tot massale immigratie en aan het concept van integratie.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    14-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORDT VERVOLGD. . .

    WORDT VERVOLGD. . .

    Screenshot_8

    (Door: “Frans Brassens”)

    Ik ben die islamterreur nu zó verschrikkelijk zat, dat ik overweeg om (via crowdfunding, want kapitaalkrachtig ben ik niet) een proces te beginnen. Ik denk er serieus over na en hoop zoveel mogelijk mensen te kunnen interesseren. Zie het als een vooraankondiging. Een en ander is nog niet volledig uitgewerkt, maar dat komt nog.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VREDE: OPKOMEND NATIONALISME

    VREDE: OPKOMEND NATIONALISME

    EBRU UMAR 14-11-2018


    Even denk je dat het een grap is: een vader die de 49-jarige belager van zijn veertienjarige dochter neerbeukt en daar vierenhalf jaar celstraf voor krijgt. Als je als ouder (m/v) je kind niet meer mag beschermen omdat de politie het niet doet, wie moet het dan doen?

    Na het opgegeven vertrouwen in politici, zijn nu de rechters aan de beurt. Het valt niet uit te leggen dat Volkert vrij rondloopt en zo’n vader celstraf krijgt. Het valt niet uit te leggen dat Jenny Douwes en co 240 uur taakstraf krijgen en We are here-criminelen een verblijfsvergunning. Het valt niet uit te leggen – althans, niet aan mensen met ook maar een greintje rechtvaardigheidsgevoel in hun lichaam.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwe Justitia niet meer geblinddoekt
    Vrouwe Justitia niet meer geblinddoekt

    Er moet een ‘nader onderzoek’ komen naar de vraag of oud-minister Ivo Opstelten invloed heeft uitgeoefend op het besluit van het Openbaar Ministerie om PVV-leider Geert Wilders te vervolgen voor zijn omstreden ‘minder Marokkanen’-uitspraak. Dat vindt de verdediging van PVV-politicus Geert Wilders, die dit verzoek vrijdag heeft ingediend bij het Gerechtshof in Den Haag.

    Dit nieuws werd bevestigd aan RTL Nieuwsdoor de advocaat van Wilders, Dr. Mr. Geert-Jan Knoops. Volgens Knoops zijn er ‘aanwijzingen’ dat de toenmalig minister van Justitie en Veiligheid, VVD’er Ivo Opstelten, er in 2014 vooraf bij het Openbaar Ministerie (OM) op heeft aangedrongen om Wilders strafrechtelijk te vervolgen.
    Meer lezen op:
    sta-pal.nl


    13-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polen en onze media – zó vermoeiend

    Polen en onze media – zó vermoeiend

    Polen
    De agitprop die onze media afscheiden als het om Polen gaat is zowel stuitend, als knap vermoeiend aan het worden.

    En niet alleen de agitprop verandert niet, maar zelfs oude foto’s blijven actueel. Zie bijvoorbeeld de oude foto boven dit stukje, en de plaatjes die de NOS plaatste.

    Enfin, de Polen mochten de gebruikelijke mars door Warschau houden, en deden dat gisterendan ook, waarbij iedereen volkomen voorbij ging aan de door de NOS meegegeven kwalificatie ‘omstreden’.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!