NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Sensatie in Denemarken: Geen enkele vluchteling mag blijven!
 • WORDT VERVOLGD. . .
 • VREDE: OPKOMEND NATIONALISME
 • Vrouwe Justitia niet meer geblinddoekt
 • Polen en onze media – zó vermoeiend
 • Gerard Cox: ‘Geen grappen over islam durven maken: de politiek correcte terreur van nu’
 • Geen asiel voor christelijke Pakistaanse in VK uit vrees voor onrust”
 • 'IND betaalt meer dan 1 miljoen euro aan dwangsommen aan asielzoekers'
 • Duitsland: Regeringsschandaal rondom grenssluiting
 • Er is een groot probleem in West-Europa en dat probleem heet ISLAM
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jefrenoir
  blog.seniorennet.be/jefreno
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoďstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  07-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ongelijk van de fascismeschreeuwers

  Het ongelijk van de fascismeschreeuwers

  Blindheid voor problemen massa-immigratie en islamisering

  Titelfoto: Erik van Muiswinkel tijdens Oudejaarsconferentie 2018. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Balboa Baggins

  De meeste van ze heb ik inmiddels geblockt, of ze hebben mij geblockt: de fascismeschreeuwers van het politiek-correcte front. Dat is lekker rustig. Een vreemde verzamelplaats, die policor gemeenschap. Neocons als Joshua Livestro en gristelijke linksradicalen die zich vermommen als liberalen zoals Ewout Klei.

  Manipulatieve jaren-zeventig-idealisten zoals “wetenschapper” Leo Lucassen, voormalig opper-Zwarte Piet Erik van Muiswinkel of de zanger van het “De EU is eeuwige Vrede”-lied Dirk Jan van Baar. Ze hebben het maar goed samen!
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes

  Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes

     6-7-2018    door    | Bron: BELGA

  Massaal auto’s in brand gestoken bij nieuwe rellen in Nantes
  Foto: REUTERS

  In de nacht van donderdag op vrijdag is het in de Franse stad Nantes voor de derde nacht op rij tot rellen gekomen. Er werden onder meer een vijftigtal auto’s in brand gestoken.

  Bij de rellen van donderdagnacht werden drie mensen aangehouden, onder wie een 14-jarige die een fles benzine en een stuk lont bij zich had. Er vielen geen gewonden, maar er werden wel ‘een vijftigtal auto’s in brand gestoken’ in verschillende wijken van de stad, aldus de brandweer.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  06-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nantes staat voor de derde nacht op rij in brand

  Nantes staat voor de derde nacht op rij in brand


  AFP or licensors

  De voorbije nacht is het opnieuw onrustig geweest in de Franse stad Nantes. Bij de rellen zijn een vijftigtal auto's in brand gestoken en zijn drie mensen aangehouden. 

  De dood van een 22-jarige jongeman door politiekogels heeft voor de derde nacht op rij geleid tot rellen in Nantes. Het geweld breidde zich uit naar wijken die de twee voorbije nachten niet waren getroffen. Er vielen geen gewonden bij het protest, maar in verschillende wijken van de stad zijn volgens de brandweer samen meer dan 50 auto's in brand gestoken. 
  Meer lezen op:
  vrt.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabinet schrikt van toename aantal eerwraakdoden

  Kabinet schrikt van toename aantal eerwraakdoden


  Een demonstratie in Zaandam tegen eerwraak, 2004. © anp

  UPDATEHet afgelopen jaar zijn in Nederland ruim 500 meldingen gedaan van vermoedelijke eerwraak. Het gaat daarbij om allerlei vormen van geweld, zoals mishandeling, verkrachting, ontvoering en moord. Dat is iets meer dan de jaren ervoor, blijkt uit een rapport van het Landelijk Expertise Centrum Eer Gerelateerd Geweld.

  Het centrum krijgt verzoeken om hulp van regionale politie-eenheden, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en van instellingen waar vrouwelijke slachtoffers worden opgevangen.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  05-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ad Melkert geeft speech bij Iraanse terreurgroep MEK

  Ad Melkert geeft speech bij Iraanse terreurgroep MEK


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

  Halil A. (25) verkracht 12-jarig meisje, stalkt en bedreigt maanden lang, krijgt slechts 3 jaar cel

  'Voorwaardelijke straf en proeftijd van vijf jaar moeten er voor zorgen dat hij niet opnieuw in de fout gaat'  Halil A. uit Hilversum is een grote sterke volwassen kerel. Dus dacht hij op een dag: ‘Kom, ik ga eens via Instagram op zoek naar een 12-jarig meisje om te manipuleren zodat ik haar kan dwingen om me seksueel te bevredigen‘, want dat is wat sterke volwassen kerels in Hilversum kennelijk weleens doen.

  Zo gezegd zo gedaan, maar het 12-jarige meisje in kwestie bleek dan weer niet zo groot, sterk en volwassen en was, gek genoeg, er nog niet helemaal aan toe om Halil A. seksueel te bevredigen.
  Meer lezen op:
  regio.tpo.nl
  » Reageer (0)
  04-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engelse rechters schrappen hoger beroep Tommy Robinson uit de agenda: “We zijn er nog niet klaar voor!”

  Engelse rechters schrappen hoger beroep Tommy Robinson uit de agenda: “We zijn er nog niet klaar voor!”

   

  tommyrobinson
  Foto: Tommy Robinson op straat in debat met een islamist. Bron: Screenshot Ali Dawah / YouTube.

  Teleurgesteld nieuws voor de in het Verenigd Koninkrijk vastgezette rechtse activist Tommy Robinson. Volgende week zou zijn hoger beroep dienen tegen de gevangenisstraf die hij onlangs opgelegd kreeg. Maar het gaat niet door: het openbaar ministerie meent meer tijd nodig te hebben, en dus blijft Robinson langer zitten in z’n isolatiecel.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister geschokt: 83% verkrachtingen in Denemarken gepleegd door migranten

  Minister geschokt: 83% verkrachtingen in Denemarken gepleegd door migranten

  Zweedse statistiek: moslims verantwoordelijk voor 84% ‘zeer gewelddadige’ verkrachtingen – Deense leider sociaaldemocraten wil het migranten onmogelijk maken om asiel aan te vragen op Deens grondgebied

   
  (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Uit een recent onderzoek naar de daders van verkrachtingen in Denemarken is gebleken dat 83% van hen migrant is, of afstammeling van migranten. ‘Dit is echt afschuwelijk,’ reageerde de minister van Integratie en Immigratie, Inger Støjberg, tegenover de krant B.T.. ‘Het toont aan dat er iets verkeerd zit met sommige immigrantengemeenschappen in Denemarken.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denemarken: vier jaar gevangenisstraf voor degenen die kinderen op de koranschool zetten
  Denemarken: vier jaar gevangenisstraf voor degenen die kinderen op de koranschool zetten

  Foto: De Deense immigratie- integratie en volkshuisvestingsminister, Inger Støjberg. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Arno Mikkor, Aron Urb.
  De Deense regering straft ouders met vier jaar gevangenisstraf als zij hun kinderen naar Koranscholen in het buitenland sturen. Kinderen naar dergelijke verblijven sturen, geeft aan dat ouders de Deense waarden niet respecteren, zegt Inger Støjberg, minister voor immigratie en integratie in Denemarken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de Klimaatwet ontbreekt iedere vorm van elementaire logica

  In de Klimaatwet ontbreekt iedere vorm van elementaire logica

  Politici hebben geen flauw idee welk klimaat wenselijk is

  Zeven partijen in het Nederlandse parlement confronteren de niets vermoedende burger met een klimaatwet. In geen enkel verkiezingsprogramma kwam een dergelijke bedenksel voor, maar de burger draait wel voor de gigantische kosten op. Maar wat krijgt hij er voor terug? De vraag is dus gerechtvaardigd wat de rationale achter dergelijke vergaande wetgeving is. Als die er is….

  Over de klimaatwet valt veel te zeggen, en dat moet ook gebeuren. In deze korte bijdrage zal ik me echter beperken tot de elementaire logica die bij deze klimaatwet opvallend ontbreekt. Kennelijke moet het allemaal anders met het klimaat, maar hoe dan? Wat is het gewenste klimaat en hoe gaan we dat tot stand brengen? Helaas hebben de wetgevers de natuurkunde op dit punt niet aan hun zijde.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  03-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse jihadisten komen vandaag 'thuis'

  Nederlandse jihadisten komen vandaag 'thuis'


  Reda N., hier in een documentaire, is op weg naar ons land © BBC

  Jihadisten Reda N. uit Leiden en Oussama A. uit Utrecht worden teruggebracht naar ons land. Vandaag zetten de twee 23-jarige Syriëgangers vanuit het vliegtuig voet aan Nederlandse bodem, waar de politie ze zal verhoren.
  In Turkije zijn de twee veroordeeld tot zes jaar cel wegens lidmaatschap van een terreurorganisatie. In Nederland loopt nog een strafrechtelijk onderzoek naar het duo. 
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Halsema wordt burgemeester van Amsterdam

  Femke Halsema wordt burgemeester van Amsterdam

  Door martienpennings


  Femke Halsema wordt burgemeester van Amsterdam. Sinds dat ik dat nieuws hoorde, broed ik op een stuk met de werktitel

  “Amsterdam krijgt ‘n burgemeesteresse met ‘n gebrekkige moraal en ‘n gebrekkig intellect”

  Maar ik kom er voorlopig niet uit, al is de kern wel duidelijk: Halsema denkt dat de islam in West-Europa integreerbaar is. Dat is niet zo. Dat bewijst deze oudste en onhervormbare manifestatie van een nazi-mentaliteit al 1400 jaar over de hele wereld.

  Het moeilijke punt is dat Halsema zogenaamd genuanceerd is. Daartoe heeft ze een bekende onstsnappingsroute gekozen, namelijk net doen of er een apart geloof bestaat, los van de “echte” islam. “Olie-islam uit Saoedi-Arabië” noemt ze dat. Ze spreekt van jihadisme” en zelfs van ”gewelddadig jihadisme” of ook wel van “IS”. Ze heeft het over “extremisme” en “islamisme”. Ze heeft zelfs een “extremistisch islamisme” uitgevonden. 
  Meer lezen op:
  martienpennings.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERRORIST VAN HET VRIJE WOORD

  TERRORIST VAN HET VRIJE WOORD

  door EBRU UMAR 3-7-2018


  Na één boek van Tommy Wieringa wist ik: nooit meer. De traagheid, de saaiheid, de enorme nietsigheid van Joe Speedboot was een kwelling die niet voor herhaling vatbaar is. Het succes verbaasde me, dat het niet langer op zich liet wachten, óók. Wie heeft in godsnaam tijd voor een boek waarin niets gebeurt?

  De gulheid van Tommy’s lach, het timbre van zijn stem, zijn rijzige voorkomen maakten iets goed maar niet genoeg om zijn succes te verklaren. Eerlijk: ik gun mensen die ervoor moeten ploeteren hun succes. Hun vastberadenheid die gepaard gaat met keuzes waar ik niet voor zou kiezen (armoe en wonen in de periferie), bewonder ik.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  02-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ahmed Aboutaleb en de botsing tussen geloof en staat

  Ahmed Aboutaleb en de botsing tussen geloof en staat

  Afshin Ellian 2-Juli-2018


  ederland is seculier. Maar het wordt niet alleen bestuurd door seculiere politici. Er zijn ook gelovige christenen die hun geloof betrekken bij hun politiek. En er zijn gelovige moslims die aan het ’s landsbestuur deelnemen. De bekendste islamitische bestuurders van Nederland zijn Ahmed Aboutaleb en Ahmed Marcouch.
  Natuurlijk rijst de vraag welke rol het geloof kan spelen bij bestuurlijke vraagstukken. Op zich is deze vraag niet altijd relevant. De strijd tegen gewone vormen van criminaliteit kent geen geloof. Deze vraag wordt wel relevant wanneer een religieus vraagstuk een nauwe samenhang toont met een bestuurlijke kwestie.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Tweede Kamerlid trekt fel van leer

  We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Tweede Kamerlid trekt fel van leer

  We worden geregeerd door een elite zonder moraal. Tweede Kamerlid trekt fel van leer

  “Dat werd tijd!” grapte schrijver Tommy Wieringa tijdens het jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) toen de aanslag op De Telegraaf ter sprake kwam.

  Na de grap begonnen burgemeesters te lachen en te applaudisseren.

  Dit was volgens Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV) een gebeurtenis van historisch belang, een inkijkje in de normen en waarden van bestuurlijk Nederland.

  Valt het masker

  De mensen die op het congres aanwezig waren waaien als makke schapen mee met elke wind om hun carrière te bespoedigen, aldus Bosma.

  “Noem de naam Trump en ze vallen schuimbekkend op de grond, roep Telegraaf en ze beginnen te gillen,” vervolgde hij.

  De grap van Wieringa was volgens hem geen grap, maar een mening. Een mening die breed wordt gedragen door 3000 burgemeesters en wethouders.

  “Voor de camera’s zijn ze bereid geschokt te zijn, maar als ze onder elkaar zijn valt het masker,” zei Bosma
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Culturele samenhang is de dragende voorwaarde voor een immigratiestaat

  Culturele samenhang is de dragende voorwaarde voor een immigratiestaat

  Screenshot_292

  (Door: Sid Lukkassen)

  Daar is nu al 14 jaar debat over, maar er wordt nauwelijks vooruitgang geboekt

  Europa is in de greep van het migratiedebat. Dit speelt in Italië maar ook in Duitsland. Merkel zal het moeilijk hebben om met gezellige beelden van nationale verbroedering de aandacht af te leiden van haar politieke falen, nu Duitsland in het voetbal is vernederd door Korea. In Nederland en Vlaanderen houden DENK en de Islampartij de gemoederen bezig. Gestaag verschijnen er nieuwe boeken over dit thema, zoals onlangs een boek door Sam van Rooy.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  'Euro was een enorme fout’
  Uitgebreide versie van interview met eurocriticaster

  De euro was een enorme fout. En dat was geen ongeluk, de politieke leiders wisten van meet af aan wat de risico’s waren, stelt oud-IMF-econoom Ashoka Mody. Dit is een uitgebreide versie van zijn interview met De Telegraaf.

  In het hol van de leeuw deelde Ashoka Mody deze week zijn kijk op de euro. De Amerikaanse professor Economie van Indiase afkomst is klein, vriendelijk en welbespraakt. Hij werkte jarenlang bij het IMF en was vanuit die functie betrokken bij Europese hulpprogramma’s. Zijn spijkerharde conclusies zorgden in Brussel voor verbijsterde reacties.Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  01-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: NOS schrijft een positief stuk over Rusland en Poetin

  Schokkend: NOS schrijft een positief stuk over Rusland en Poetin

   

  poetin
  Foto: Vladimir Poetin, president van Rusland. Bron: Kremlin.ru / Wikimedia Commons.

  Dat ik dit nog zo vroeg in mijn leven mag meemaken: de NOS die een positief stukje schrijft over Rusland en Poetin. In het land is er nu natuurlijk een WK bezig en op sportief gebied en maatschappelijk gebied staat het land positief op de kaart. Vooral aan Poetin wordt veel positiviteit toegeschreven en eindelijk is er journalistiek gezien wat meer balans rondom dit onderwerp. Je hoeft niet alleen positief te zijn, maar een realistischer beeld is wel nodig.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telegraaf breekt politie-doofpot open: asielcriminaliteit loopt spuigaten uit

  Telegraaf breekt politie-doofpot open: asielcriminaliteit loopt spuigaten uit

  Asielzoekers uit veilige landen gebruiken proceduretijd om vanuit AZC op rooftocht te gaan  Criminaliteit door asielzoekers komt steeds vaker voor rekening van mensen uit veilige landen, die in Nederland weinig kans op een verblijfsvergunning hebben. Dat blijkt volgens De Telegraaf uit gegevens die de politie openbaar heeft gemaakt nadat de krant een beroep had gedaan op de Wet openbaarheid van bestuur.

  De meeste verdachte asielzoekers komen uit Albanië, Georgië, Marokko, Algerije en Libië, waarbij alleen Libië als onveilig geldt. Ze worden vooral verdacht van diefstallen, misdrijven tegen de persoonlijke integriteit (zoals bedreiging of aanranding), overtredingen, verstoring van de openbare orde of verzet bij aanhouding en vernielingen. Het lijkt erop dat de bij voorbaat kansloze asielzoekers de maanden die de IND nodig heeft voor de asielprocedure, gebruiken om vanuit het azc op strooptocht te gaan, luidde vorig jaar een waarschuwing van de politie en een aantal burgemeesters.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl


  » Reageer (0)
  30-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’

  Professor: ‘Linkse burgeroorlog tegen Trump en zijn aanhang is begonnen’

  Voormalig krantenmagnaat en lid sturende comité Bilderberg Groep: Trump voert oorlog tegen verrotte establishment om Washington op te schonen – ‘Democraten activeren extreemlinkse (Antifa) groepen om geweld en burgeroorlog te ontketenen’

   
  Ook in Nederland actief (foto van protest vorig jaar in Amsterdam): de extreemlinkse anarchistische, pro-islamitische terreurgroep Antifa, die in de VS door de Democraten zou worden geactiveerd om een nieuwe burgeroorlog te beginnen. (Afbeelding: Getty Images (5)).

  Volgens de rechtsgeleerde professor Glenn Harlan Reynolds is de lang voorspelde en gevreesde nieuwe Amerikaanse burgeroorlog ‘reeds begonnen’. In zijn ogen hebben de vele oproepen van het linkse establishment, inclusief Hollywood, tot fysiek geweld tegen Trump en zijn aanhang een kritieke grens overschreden, en dreigt het vanaf nu alleen maar erger te worden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • cialis online pharmacy nxvdevivyBtjemawnv (nfhJumup)
      op Angstaanjagend hoe lauw gereageerd wordt op antisemitisme
 • cialis daily bzbxbsplaydayjaa (bafclene)
      op
 • cialis no prescription nanxnevivyBtjemawnh (fujJumup)
      op
 • auto insurance in florida (Frankinvet)
      op
 • how viagra works nhnzjeruffjk (sbhIderi)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!