NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
 • Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht
 • Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie
 • BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
 • ISLAMITISCHE MOORDENAARS
 • Nigeriaanse moslim militanten slachten 120 christenen af
 • Kerkleiders luiden noodklok: Ruim 6.000 christenen afgeslacht in Nigeria
 • VIDEO: Machiel de Graaf (PVV) onthult dat Arnoud van Doorn 9 jaar D66-lid was
 • Geen klimaatopwarming de laatste 20 jaar
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  enieuws2
  blog.seniorennet.be/enieuws
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  17-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Piet blijkt ernstiger dan gedacht

  Zwarte Piet blijkt ernstiger dan gedacht

  Zwarte Piet2
  Meer dan iets anders is Zwarte Piet een symbool geworden. Waarvan en wie? Daarover wordt te weinig nagedacht, en de gevolgen zullen tot onprettige consequenties leiden.

  Waar gewone mensen zich het meest ongerust over maken in dit land en de belangrijkste reden waarom ze op Wilders stemmen, is het toenemen van het geweld. Wij zijn er terecht trots op dat conflicten hier altijd werden uitgepraat en – als dat uitpraten niet lukte – dat ze door een rechter werden beslist. Dat geweld er in elk geval geen rol bij speelt. Speelde moet ik intussen zeggen. In de NRC stond het volgende bericht:
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windenergie in Nederland – de dodelijke keerzijde van windenergie

  Windenergie in Nederland – de dodelijke keerzijde van windenergie

  Zondag 10 november 2013

  Lozing van gif

  Uit tientallen van dit soort pijpleidingen stroomt per dag meer dan 100.000 liter zwaar giftig materiaal in het gifmeer.

  Met de eerste herfststormen achter de rug weten windmolens nogal wat aandacht te trekken. Beveiligingen die niet werken waardoor de windmolen over z’n toeren gaat, wieken die afbreken, complete masten die omvallen, en helaas een dodelijk ongeval bij een windmolen in Zuid Holland.

  Over het algemeen zijn windmolens veilig.

  Behalve ongemak voor de omgeving van een windmolenpark op land in de buurt van woningen zijn er bij calamiteiten met windmolens helaas ook enkele  burgerslachtoffers door brand in een windmolen te betreuren geweest. Vrijwel dagelijks lezen we in de media over de betreurenswaardige dood van twee jonge medewerkers van een onderhoudsbedrijf uit Barneveld, zonder dat er ook maar één woord aandacht wordt besteed aan de dood van tientallen inwoners en werknemers van fabrieken en de duizenden zieke inwoners  in de streek in China waar voor Nederlandse windmolens de magneten worden gefabriceerd.
  Meer lezen op:
  groenerekenkamer.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Redacteuren @volkskrant stalken en intimideren ondergedoken bron van Wierd Duk

  Redacteuren @volkskrant stalken en intimideren ondergedoken bron van Wierd Duk  Wierd Duk peilt de stemming: 'Geef niet toe aan de islamisering'

  Een hartenkreet van een voormalige moslima. 'Het Westen moet zich veel bewuster zijn van de gevaren van de islam.'

  Op - uitgerekend - 1 april tekende Wierd Duk het verhaal op van een Tsjetsjeense ex-moslima, die in een YouTube-video waarschuwt voor de islam. Aan de echtheid van de video werd getwijfeld, dus zocht de vrouw wie anders dan Woke Duk op om haar verhaal in het AD te vertellen. En nu probeert de Azaanbode dáár de echtheid weer van in twijfel te trekken. Volkskrantredacteuren @Tom Kreling (ex-NSB Handelsblad en een fervent Duk-denier) en @Robert van der Noordaa (een opzichtige Sorostrekpopmet belangen in Oekraïne, die vuil spel niet schuwt) zijn op kruistocht tegen Wierd en hebben daarvoor de anonieme Tsjetsjeense ongevraagd thuis opgezocht. 
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  16-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge moslims vertellen Nederlandse vrijwilliger: Als we hier domineren, worden jullie allemaal onthoofd
  Jonge moslims vertellen Nederlandse vrijwilliger: Als we hier domineren, worden jullie allemaal onthoofd

  Een voormalig Shell CEO, die vrijwillig onderwijs geeft aan migranten in Nederland, geeft schokkende voorbeelden van zijn ervaringen met hen. Hoewel hij ook veel plezier heeft gehad, denkt hij dat de integratie van moslims de verkeerde kant op gaat.

  De 78-jarige Dominic Boot gaf 15 jaar lang Nederlandse les aan migranten in de Haagse buitenwijk ‘De Schilderswijk, zegt hij tegen de De Telegraaf.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU schoothondje Oekraïne Schoot MH17 Neer Volgens Vrijgegeven Documenten

  EU schoothondje Oekraïne Schoot MH17 Neer Volgens Vrijgegeven Documenten

   

  Serienummers van de Buk die volgens het JIT MH17 heeft neergeschoten laten zien dat de Buk werd geproduceerd in 1986, eigendom is van de Oekraïne. (video onderaan het artikel)

  Wie zich de JIT presentatie nog kan herinneren, de getoonde Buk restanten zouden wijzen op een basis in Rusland. NOOIT werd enige methodiek dan wel documenten getoond die de JIT conclusie ondersteunen, Rusland heeft deze documenten WEL.
  De serienummers gevonden op de resten van de Buk-raket die volgens JIT Malaysiaian Airlines vlucht MH17 over Oost-Oekraïne neerschoot, laten zien dat het in 1986 werd geproduceerd, aldus het Russische leger.
  Meer lezen op:
  stopdebankiers.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport

  IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport

  Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen 

   
  Het IPCC is vooral een linkse ideologische club die met quasiwetenschappelijke rapporten probeert om de hele planeet onder controle van een klein eliteclubje te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (2)). 

  Buiten de EU ligt niemand er wakker meer van, vooral omdat van alle eerdere doemdenkvoorspellingen niets terecht is gekomen. Maar in Europa smult de gevestigde orde, inclusief de linksgroene milieu- en energielobby, van het nieuwste rapport van het IPCC, het politiek-ideologische klimaatpanel van de VN. De hysterie rond de volkomen normale, al eeuwen aan de gang zijnde zeespiegelstijging en de geringe temperatuurstijging die volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers niets met menselijke CO2 uitstoot te maken heeft, wordt verder aangewakkerd om van de naïeve Europese burgers nog eens € 2,4 biljoen los te peuteren – geld dat in een bodemloze put van klimaatpropaganda en een handjevol profiteurs verdwijnt, in plaats van dat het wordt geïnvesteerd in zaken zoals de zorg, het onderwijs en de sociale zekerheid. 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arnoud van Doorn sluit niet uit dat Willie Dille is verkracht
  Arnoud van Doorn sluit niet uit dat Willie Dille is verkracht


  » Reageer (0)
  15-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netanyahu en Lieberman waarschuwen Hamas: ‘Grootschalige oorlog weldra onvermijdelijk’

  Netanyahu en Lieberman waarschuwen Hamas: ‘Grootschalige oorlog weldra onvermijdelijk’  Premier Benjamin Netanyahu en minister van Defensie Avigdor Liberman waarschuwen zondag dat de oorlog met Hamas in Gaza steeds dichterbij komt. Sprekend aan het begin van de wekelijkse kabinetsvergadering op zondag, zei Netanyahu dat “Hamas nog de boodschap moet begrijpen dat als het er niet in slaagt zijn agressie te stoppen, het op een andere manier zal worden gestopt en het zal pijnlijk, zeer pijnlijk zijn.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Europa pleegt weer een beetje zelfmoord, nu in Marrakesh

  West-Europa pleegt weer een beetje zelfmoord, nu in Marrakesh

  Syp Wynia 13-Oct 2018  Internationale conferentiegangers gaan in dit deel van het jaar graag naar de Marokkaanse stad Marrakesh. Diplomaten, Brusselse ambtenaren, personeel van de Verenigde Naties (VN) en actiegroepen besluiten daar over zaken waarvan aanvankelijk nauwelijks iemand enig idee had. Pas later blijkt dan dat bijeenkomsten als in Marrakesh ons leven verregaand beïnvloeden. Steevast blijkt ook dat de burgers van een democratisch bedoeld land als Nederland niets is gevraagd.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen

  EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen

  In een verslag van de Europese Commissie wordt geschat dat Nederland 8 miljoen migranten kan ontvangen en de hele EU 3,3 miljard.

  De afdeling Migratie en Binnenlandse Zaken van de Europese Commissie heeft een rapport gepresenteerd waarin het potentieel van de EU-landen om migranten op te vangen wordt geschat. Op basis van de oppervlakte van het land, de bevolkingsdichtheid en de huidige bevolking is de “bevolkingscapaciteit” van het land berekend.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe geopolitieke realiteit vereist nieuw buitenlands beleid

  Nieuwe geopolitieke realiteit vereist nieuw buitenlands beleid

  Nederland en EU moeten samen optrekken met de VS

  » Reageer (0)
  14-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische ISLAM partij wil een islamitische staat oprichten en de sharia-wetgeving invoeren – midden in Europa

  Belgische ISLAM partij wil een islamitische staat oprichten en de sharia-wetgeving invoeren – midden in Europa


  Foto: Ter illustratie. Bron: Unsplash / Auteur: Majid Korang Beheshti

  Redouane Ahrouch, mede-oprichter van de partij ISLAM, gelooft dat tegen 2030 vooral moslims in Brussel zullen wonen. Hij wenst daarom een “100 procent zuivere islamitische staat”, zoals ten tijde van de profeet Mohammed.

  Mannen en vrouwen gescheiden in de bus, halal eten in de schoolkantine en kieslijsten bij voorkeur zonder vrouwen: Zo zou België eruit kunnen zien als het naar Redouane Ahrouch wens gaat. De medeoprichter van de partij ISLAM in België wil een “100 procent zuivere islamitische staat, zoals ten tijde van onze geliefde profeet Mohammed”, zoals hij het Duitse persbureau vertelde. Hij is ervan overtuigd dat tegen 2030 vooral moslims in Brussel zullen wonen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Pakistaanse Asia Bibi is ter dood veroordeeld, om een slok water

  De Pakistaanse Asia Bibi is ter dood veroordeeld, om een slok water

  Eildert Mulder


  De dochters van Asia Bibi tonen een foto van hun moeder, kort na haar eerste terdoodveroordeling in 2010. © REUTERS

  Minaret

  Van uitstel komt afstel, maar niet altijd. Na eindeloze vertraging begon het Pakistaanse hooggerechtshof maandag de behandeling van het laatste hoger beroep van Asia Bibi.

  Nog eenmaal mag deze christelijke boerenvrouw samen met haar advocaten proberen om een acht jaar oud doodvonnis voor belediging van Mohammed ongedaan te maken.
  Voor de autoriteiten is het een hels dilemma, waarvan alleen een vroegtijdige, natuurlijke dood van Asia Bibi hen had kunnen verlossen. Haar ­executie willen ze niet, haar vrijlaten durven ze niet. Naar vermogen hebben ze de ‘rechtsgang’ gerekt en ook nu is onbekend wanneer het hof uitspraak zal doen.
  Meer lezen op:
  trouw.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De morele overwinning van Jenny Douwes

  De morele overwinning van Jenny Douwes

  Blokkeerfriezin geeft geen krimp

  Het was me het weekje wel, door de rechtszaak in het Friese Leeuwarden tegen Jenny Douwes en de #blokkeerfriezen. Wat was bedoeld als een ongebreidelde poging tot intimidatie door het OM van een groepje trotse Friezen die zich niet neerlegden bij de fratsen van een doorgeslagen politiek-correcte overheid, liep uit op een waar volksfeest. 
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  13-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’

  Hillary Clintons oproep tot geweld betekent einde Amerikaanse democratie’

  Xander
     11-10-2018 

  Beroemd computermodel topeconoom Martin Armstrong voorspelt steeds meer geweld en nieuwe burgeroorlog VS in 2032 – ‘We zijn een grens overgegaan, er is geen weg terug meer’

   
  Armstrong is er zeker van: vanaf nu gaan we het snelle verval en uiteindelijk de ondergang van de Verenigde Staten meemaken (afbeelding: Getty Images (2)).

  ‘Je kunt niet beschaafd blijven tegen een politieke partij die alles wil verwoesten waar je voor staat,’ betoogde Hillary Clinton tegen CNN. De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong, wiens computermodel beroemd is geworden vanwege de vaak accurate voorspellingen, reageert dat ‘de Democraten geweld propageren, zoals Hillary duidelijk stelt. Er is absoluut geen oplossing voor de grote politieke kloof die is ontstaan. Ze zegt dat beschaafdheid ALLEEN kan terugkeren als de Democraten het weer voor het zeggen krijgen. Met andere woorden: het moet op hun manier, of helemaal niet. Dit is het einde van de democratie.’ Gisteren hadden we in Duitsland al een andere linkse politicus die er serieus voor pleit om rechtse tegenstanders maar in concentratiekampen op te sluiten. Kortom: gaan we in zowel Europa als Amerika een herhaling krijgen van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  12-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showproces tegen ’blokkeerfriezen’

  Showproces tegen ’blokkeerfriezen’

  Door NAUSICAA MARBE 12-10-2018


  Het proces tegen de ’blokkeerfriezen’ zou niet over de pietenkleur gaan, maar over de vrijheid van meningsuiting. Welnee. Hoe het Openbaar Ministerie de zaak ook presenteert en hoe bekende mediafiguren zich ook haasten om afstand te nemen van de noorderlingen: dit proces gáát over kleur. Over de pietenkleur, maar ook die van de ’slachtoffers’ en verdachten. Over de politieke kleur van de bestuurlijke elite die doodsbang is om voor racistisch door te gaan en zondebokken gevonden heeft voor een showproces. Dit is een cultuuroorlog die al langer gaande is.

  Over de vrijheid van demonstratie kunnen we kort zijn. Het OM verdedigt die vrijheid willekeurig. Ook snelwegblokkades worden selectief aangepakt. Koop een partij Turkse vlaggen en ga met duizend man de straat op. Dan laat het OM je met rust: OM noch politie durft hard op te treden tegen allochtoon machtsvertoon op straat. De angst voor escalatie belet dat.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS-propagandist en terreur-opruier Mounim A. komt weer vrij, krijgt ‘social media verbod’
  ISIS-propagandist en terreur-opruier Mounim A. komt weer vrij, krijgt ‘social media verbod’
  Rechtstaat heeft het natuurlijk ook veel te druk met vervolgen Friesche snelwegblokkeerders
  Door:  , 16:29, 11 oktober 2018
  ISIS-'jongeren' hebben het gezellig. AFP PHOTO/HO/AL HAYAT MEDIA CENTRE.

  De 27-jarige Mounim A., die via social media onder meer zou hebben opgeroepen tot de gewapende strijd in Nederland, komt volgende week vrij. Dat besliste de rechtbank Amsterdam, voor de gelegenheid uitgeweken naar de extra beveiligde zittingszaal op Schiphol. Hij moet zich wel aan meerdere voorwaarden houden, zoals een meldplicht bij de reclassering en een verbod op het gebruik van social media.

  A. zou via Telegram honderden video’s en afbeeldingen hebben verspreid van bijvoorbeeld onthoofdingen, martelingen en oproepen om aanslagen te plegen tegen westerse doelen. Hij wordt onder meer verdacht van opruiing.

  A.’s advocaat Vito Shukrula had gevraagd om hem vrij te laten. Volgens hem wist de man niet dat hij iets strafbaars deed. “Hij stuurde de filmpjes alleen maar door, meestal keek hij er niet eens naar.”
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazaan beschuldigd van het smokkelen van wapens en munitie vanuit Egypte naar Gaza
  Gazaan beschuldigd van het smokkelen van wapens en munitie vanuit Egypte naar Gaza

  beeldbron: Qassam Brigades/Hamas]
  De officier van justitie in het Zuidelijke District diende een aanklacht in bij de rechtbank in Beersjeba tegen Suleiman Kadhi, een 20-jarige inwoner van Gaza. Kadhi wordt beschuldigd van misdrijven tegen de staatsveiligheid, van het verlenen van diensten aan een terroristische organisatie, het faciliteren van het gebruik van eigendom voor terroristische doelen, het vervoeren van wapens, rellen, sabotage met een verzwarende intentie van een terroristische actie te beramen, en meer van dattum.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Kamer is exponent van de doorgedraaide particratie

  Eerste Kamer is exponent van de doorgedraaide particratie

  Onafhankelijkheid opgeofferd aan partijbelang en lobbycratie
  plenaire vergadering van de Eerste Kamer

  Titelfoto: plenaire vergadering van de Eerste Kamer. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Eerste Kamer

  De laatste jaren is er een uitgebreid debat over het bestaansrecht van de Eerste Kamer. Regelmatig zijn er geluiden te beluisteren dat de Eerste Kamer maar beter opgeheven kan worden. Alvorens onberaden stappen te ondernemen, is een analyse wellicht zinvol. Daartoe is dit stuk een poging.

  In Nederland hebben we volgens de Grondwet een tweekamersysteem. De Tweede Kamer met 150 leden wordt via directe verkiezingen gekozen. De samenstelling van de Eerste Kamer komt getrapt tot stand. Bij de verkiezingen voor Provinciale Staten worden 564 statenleden gekozen die vervolgens de 75 leden van de Eerste Kamer kiezen. Politieke partijen stellen vooraf kandidatenlijsten samen en het is zeldzaam als statenleden van hun partijlijn afwijken.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge vrouw vermoord door allochtoon die net uit cel kwam

  Jonge vrouw vermoord door allochtoon die net uit cel kwam

  Jonge vrouw vermoord door Antwerpenaar die net uit cel kwam

  De Nederlandse politie heeft een 24-jarige allochtone Antwerpenaar aangehouden voor een moord op de jonge Lara Sint Jago (25). De Nederlandse, die net over de grens woonde in Bergen op Zoom, werd vrijdagnacht levenloos aangetroffen in haar appartement. Haar vriend met “Indonesische roots”, Onno R. uit Antwerpen, was een dag voortvluchtig vooraleer hij zichzelf aangaf bij de politie. Hij was nog maar net vrijgelaten uit de gevangenis. Dat brengt Het Laatste Nieuws.

  Een onbekende man drong rond kwart na één op vrijdagnacht de woning van Sint Jago binnen. Haar zoontje (4) was op dat moment aanwezig en bleef maar huilen. De buren belden daarom de politie. Deze kwam ter plaatse, forceerde de deur en doorzocht het appartement met getrokken wapens. De indringer vond men niet, maar wel het dode lichaam van Lara Sint Jago. Haar zoontje werd door de hulpdiensten uit de woning gehaald en in een pleeggezin geplaatst.
  Meer lezen op:
  sceptr.net/


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • office setup (www.office.com/setup)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op
 • cannabis tincture (cannabis tincture)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op
 • buy weed online (buy weed online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!