NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Rector Islamitische Universiteit Rotterdam: tegenstanders Turkse staat mogen worden afgeslacht
 • Frankrijk: Zoekt Macron de oorlog tegen zijn eigen volk?
 • ‘Mars tegen Marrakesh’ mag toch doorgaan
 • De islamisering/shariaisering is hier in Nederland allang begonnen
 • President Egypte vindt het terecht als Europa grenzen sluit voor migranten
 • Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’
 • Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen
 • Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver
 • Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh
 • Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  sterkindirm
  blog.seniorennet.be/sterkin
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  12-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showproces tegen ’blokkeerfriezen’

  Showproces tegen ’blokkeerfriezen’

  Door NAUSICAA MARBE 12-10-2018


  Het proces tegen de ’blokkeerfriezen’ zou niet over de pietenkleur gaan, maar over de vrijheid van meningsuiting. Welnee. Hoe het Openbaar Ministerie de zaak ook presenteert en hoe bekende mediafiguren zich ook haasten om afstand te nemen van de noorderlingen: dit proces gáát over kleur. Over de pietenkleur, maar ook die van de ’slachtoffers’ en verdachten. Over de politieke kleur van de bestuurlijke elite die doodsbang is om voor racistisch door te gaan en zondebokken gevonden heeft voor een showproces. Dit is een cultuuroorlog die al langer gaande is.

  Over de vrijheid van demonstratie kunnen we kort zijn. Het OM verdedigt die vrijheid willekeurig. Ook snelwegblokkades worden selectief aangepakt. Koop een partij Turkse vlaggen en ga met duizend man de straat op. Dan laat het OM je met rust: OM noch politie durft hard op te treden tegen allochtoon machtsvertoon op straat. De angst voor escalatie belet dat.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISIS-propagandist en terreur-opruier Mounim A. komt weer vrij, krijgt ‘social media verbod’
  ISIS-propagandist en terreur-opruier Mounim A. komt weer vrij, krijgt ‘social media verbod’
  Rechtstaat heeft het natuurlijk ook veel te druk met vervolgen Friesche snelwegblokkeerders
  Door:  , 16:29, 11 oktober 2018
  ISIS-'jongeren' hebben het gezellig. AFP PHOTO/HO/AL HAYAT MEDIA CENTRE.

  De 27-jarige Mounim A., die via social media onder meer zou hebben opgeroepen tot de gewapende strijd in Nederland, komt volgende week vrij. Dat besliste de rechtbank Amsterdam, voor de gelegenheid uitgeweken naar de extra beveiligde zittingszaal op Schiphol. Hij moet zich wel aan meerdere voorwaarden houden, zoals een meldplicht bij de reclassering en een verbod op het gebruik van social media.

  A. zou via Telegram honderden video’s en afbeeldingen hebben verspreid van bijvoorbeeld onthoofdingen, martelingen en oproepen om aanslagen te plegen tegen westerse doelen. Hij wordt onder meer verdacht van opruiing.

  A.’s advocaat Vito Shukrula had gevraagd om hem vrij te laten. Volgens hem wist de man niet dat hij iets strafbaars deed. “Hij stuurde de filmpjes alleen maar door, meestal keek hij er niet eens naar.”
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gazaan beschuldigd van het smokkelen van wapens en munitie vanuit Egypte naar Gaza
  Gazaan beschuldigd van het smokkelen van wapens en munitie vanuit Egypte naar Gaza

  beeldbron: Qassam Brigades/Hamas]
  De officier van justitie in het Zuidelijke District diende een aanklacht in bij de rechtbank in Beersjeba tegen Suleiman Kadhi, een 20-jarige inwoner van Gaza. Kadhi wordt beschuldigd van misdrijven tegen de staatsveiligheid, van het verlenen van diensten aan een terroristische organisatie, het faciliteren van het gebruik van eigendom voor terroristische doelen, het vervoeren van wapens, rellen, sabotage met een verzwarende intentie van een terroristische actie te beramen, en meer van dattum.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Kamer is exponent van de doorgedraaide particratie

  Eerste Kamer is exponent van de doorgedraaide particratie

  Onafhankelijkheid opgeofferd aan partijbelang en lobbycratie
  plenaire vergadering van de Eerste Kamer

  Titelfoto: plenaire vergadering van de Eerste Kamer. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Eerste Kamer

  De laatste jaren is er een uitgebreid debat over het bestaansrecht van de Eerste Kamer. Regelmatig zijn er geluiden te beluisteren dat de Eerste Kamer maar beter opgeheven kan worden. Alvorens onberaden stappen te ondernemen, is een analyse wellicht zinvol. Daartoe is dit stuk een poging.

  In Nederland hebben we volgens de Grondwet een tweekamersysteem. De Tweede Kamer met 150 leden wordt via directe verkiezingen gekozen. De samenstelling van de Eerste Kamer komt getrapt tot stand. Bij de verkiezingen voor Provinciale Staten worden 564 statenleden gekozen die vervolgens de 75 leden van de Eerste Kamer kiezen. Politieke partijen stellen vooraf kandidatenlijsten samen en het is zeldzaam als statenleden van hun partijlijn afwijken.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge vrouw vermoord door allochtoon die net uit cel kwam

  Jonge vrouw vermoord door allochtoon die net uit cel kwam

  Jonge vrouw vermoord door Antwerpenaar die net uit cel kwam

  De Nederlandse politie heeft een 24-jarige allochtone Antwerpenaar aangehouden voor een moord op de jonge Lara Sint Jago (25). De Nederlandse, die net over de grens woonde in Bergen op Zoom, werd vrijdagnacht levenloos aangetroffen in haar appartement. Haar vriend met “Indonesische roots”, Onno R. uit Antwerpen, was een dag voortvluchtig vooraleer hij zichzelf aangaf bij de politie. Hij was nog maar net vrijgelaten uit de gevangenis. Dat brengt Het Laatste Nieuws.

  Een onbekende man drong rond kwart na één op vrijdagnacht de woning van Sint Jago binnen. Haar zoontje (4) was op dat moment aanwezig en bleef maar huilen. De buren belden daarom de politie. Deze kwam ter plaatse, forceerde de deur en doorzocht het appartement met getrokken wapens. De indringer vond men niet, maar wel het dode lichaam van Lara Sint Jago. Haar zoontje werd door de hulpdiensten uit de woning gehaald en in een pleeggezin geplaatst.
  Meer lezen op:
  sceptr.net/


  » Reageer (0)
  11-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Londen is islamitischer dan veel moslimlanden bij elkaar” – 423 nieuwe moskeeën en 100 shariarechtbanken
  Londen is islamitischer dan veel moslimlanden bij elkaar” – 423 nieuwe moskeeën en 100 shariarechtbanken

  Duizenden moslims bidden tijdens het Vrijdaggebed in Birmingham. © Ruptly/screenshot YouTube
  Groot-Brittannië krijgt in toenemende mate een steeds meer islamitischer aanzien. Volgens een Saoedische krant zijn er in de Britse hoofdstad 100 officiële sharia-rechtbanken actief  en zijn er honderden nieuwe moskeeën opgericht.

  Er zijn 423 nieuwe moskeeën in Londen, schrijft de Saudi Gazette en wijst erop dat de meeste moskeeën overvol zijn. De omstandigheden in veel kerken zijn het tegenovergestelde, die zelden veel bezoekers hebben.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee ISIS-scholen in Zweden, een derde komt volgend jaar

  Twee ISIS-scholen in Zweden, een derde komt volgend jaar

  Screenshot_6

  (Vertaling: E.J. Bron)

  In Zweden bedrijven mensen die voor ISIS rekruteren een gratis school. Jaren geleden zou alleen dit idee al een schandaal geweest zijn. In het huidige Zweden zal waarschijnlijk nauwelijks iemand met zijn ogen knipperen.

  Mitteleuropa

  De Zweedse veiligheidspolitie SÄPO bericht dat de geïdentificeerde activiteiten van de voorzitter van de wetenschapsschool in Göteborg laten zien waarom Zweden´s op één na grootste stad het grootste aantal jihadisten voortbrengt, wat overeenkomt met ongeveer een derde deel van alle islamitische jihadisten in Zweden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  10-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Rob Jetten

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Rob Jetten

  Jij gaat geen toertochtjes meer met je maatjes maken in een Oldsmobile uit 1954 die 1 op 2 rijdt...

  Door:  , 7:01, 10 oktober 2018  Beste Rob,

  Ik denk dat ik D66 moet feliciteren met jou.

  Want jij gaat de brave burgermannen en -vrouwen van die partij de komende jaren nooit in verlegenheid brengen door je gedrag. Jij gaat geen stiekeme reisjes met een partner in crime in de privé-jet van een zakenvrindje naar Oekraïne maken. Jij gaat niet naar de notaris om een gratis huis van een Canadese ‘huisvriend’ te accepteren. Jij gaat geen partijgenoten die lager in de hiërarchie staan bezwangeren om ze later tamelijk agressief tot abortus te bewegen en de dag nadat de foetus verwijderd is te dumpen.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het OM volgt akelig willekeurige agenda
  Het OM volgt akelig willekeurige agenda

  Door LEON DE WINTER 9-10-2018  Afgelopen vrijdag werd er in Utrecht door de anti-islambeweging Pegida een demonstratie gehouden. Hiervoor had het stadhuis toestemming gegeven. De demonstratie werd gehouden bij een moskee. Ook dat wisten de autoriteiten, en dat was geen reden om de demonstratie te verbieden.
  Het gaat me niet om Pegida; veel van de methoden waarvan Pegida gebruikmaakt om zijn mening te verkondigen, vind ik brutaal en onzinnig. Tegelijkertijd vind ik het kritisch analyseren van de stellingen van de islam een gezonde bezigheid. Nee, het gaat mij om de vraag of Pegida hetzelfde demonstratierecht heeft als de anti-Zwarte Pietenclub die in Dokkum had willen demonstreren maar daartoe werd gehinderd door de Friese blokkade.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

  » Reageer (0)
  09-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan
  Islamieten prefereren jongetjes: Honderden dode pasgeboren meisjes gevonden op vuilnisbelten in Pakistan

  Foto ter illustratie.

  Sinds begin 2017 zijn er 345 dode baby’s gevonden in Karachi, de grootste stad van Pakistan met 15 miljoen inwoners. 99 procent hiervan waren meisjes.

  Een vier dagen jong meisje werd gevonden met haar keel doorgesneden en een ander pasgeboren kind werd gestenigd nadat een imam had aangenomen dat het een buitenhuwelijks kind was toen het op de trap van een moskee was achtergelaten.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Totale gekte regeert op Universiteit van Amsterdam

  Totale gekte regeert op Universiteit van Amsterdam

  GEERTEN WALING 9-10-2018  Lees en huiver. Geerten Waling kreeg  een e-mail aan historici van de Universiteit van Amsterdam (UvA) toegespeeld, en leest daarin met schrik hoe identiteitspolitiek schaamteloos aan de wetenschappers wordt opgedrongen. ‘Een blinde kopie van de doorgeslagen social justice-cultuur die in Amerika zo gangbaar is geworden.’

  De Zwarte Piet-discussie is terug, als splijtzwam in de samenleving. Winnaars zijn er niet, alleen verliezers. Wie vertegenwoordigt nog de redelijkheid? Academici? Van hen hebben we steeds minder te verwachten, zo lijkt het.
  Meer lezen op:
  elsevierweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter Kavanaugh weerstaat zijn Democratische demonen

  Rechter Kavanaugh weerstaat zijn Democratische demonen

  Democraten lijken hun hand te hebben overspeeld
  Rechter Kavanaugh bij de aankondiging van zijn kandidatuur door president Trump (9 juli 2018)

  Titelfoto: Rechter Kavanaugh bij de aankondiging van zijn kandidatuur door president Trump (9 juli 2018). Screenshot door redactie OpinieZ van video The White House (CC0)

  “Iemand moest Joseph K. belasterd hebben, want zonder dat hij iets kwaads had gedaan, werd hij op een morgen gearresteerd”. Zo begint één van de beroemdste verhalen uit de wereldliteratuur: “Het Proces” van Franz Kafka.

  Daar moest ik aan denken toen de benoemingsprocedure van rechter Brett Kavanaugh tot lid van het Amerikaanse Hooggerechtshof afgleed naar een politiek getint strafproces, met trekken van een heksenjacht. Kavanaugh werd zonder overtuigend bewijs door een posse van politici, media en activisten in staat van beschuldiging gesteld en ongeschikt bevonden voor de functie.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport

  IPCC wakkert klimaathysterie verder aan met angst zaaiend propaganda rapport

  Met uitzondering van de EU trapt niemand meer in de CO2/opwarming hoax, dus moeten alleen de Europese burgers er fors voor gaan betalen 

   
  Het IPCC is vooral een linkse ideologische club die met quasiwetenschappelijke rapporten probeert om de hele planeet onder controle van een klein eliteclubje te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (2)). 

  Buiten de EU ligt niemand er wakker meer van, vooral omdat van alle eerdere doemdenkvoorspellingen niets terecht is gekomen. Maar in Europa smult de gevestigde orde, inclusief de linksgroene milieu- en energielobby, van het nieuwste rapport van het IPCC, het politiek-ideologische klimaatpanel van de VN. De hysterie rond de volkomen normale, al eeuwen aan de gang zijnde zeespiegelstijging en de geringe temperatuurstijging die volgens duizenden onafhankelijke wetenschappers niets met menselijke CO2 uitstoot te maken heeft, wordt verder aangewakkerd om van de naïeve Europese burgers nog eens € 2,4 biljoen los te peuteren – geld dat in een bodemloze put van klimaatpropaganda en een handjevol profiteurs verdwijnt, in plaats van dat het wordt geïnvesteerd in zaken zoals de zorg, het onderwijs en de sociale zekerheid. 
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  08-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitsers uitzettingsinitiatief werkt: bijna 90% van de veroordeelden moest vertrekken

  Zwitsers uitzettingsinitiatief werkt: bijna 90% van de veroordeelden moest vertrekken

  Screenshot_2

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Kanton Zürich – Door het twee jaar geleden uitzettingsinitiatief worden in het kanton Zürich buitenlandse criminelen na hun veroordeling het land uitgezet. Een groot succes – zoals blijkt uit actuele cijfers.

  journalistenwatch

  De Zwitserse Volkspartij (SVP) nam in 2016 het voortouw met het zogenaamde uitzettingsinitiatief. Sindsdien is het voor buitenlanders na hun veroordeling voor bepaalde delicten verboden zich in Zwitserland op te houden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn
  Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn

  Gerard Collomb, de vertrekkende Franse minister van Binnenlandse Zaken, waarschuwde in zijn afscheidsrede voor de kritieke situatie in de buitenwijken van het land.

  “Ik ben naar alle problematische voorsteden gegaan, de situatie daar is zeer verslechterd (…..) vandaag de dag leven we naast elkaar en ik heb altijd gezegd dat ik vrees dat we morgen van aangezicht tot aangezicht zullen moeten leven”, zei de vertrekkende minister.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  07-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Sigrid Kaag snapt gedachtengoed Abel Herzberg niet

  Andersdenkenden niet demoniseren, maar proberen te begrijpen

  Titelfoto: Abel Herzberg. ANP PHOTO 19 november 1963/Foto: Ben Hansen, gelicenseerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0

  De Abel Herzberg Lezing 2018, uitgesproken door minister Sigrid Kaag, heeft tot euforische reacties geleid. Maar ook tot uitgesproken kritiek. Zelf ben ik in de vierde alinea gestopt met lezen. Die alinea bevat een zin die het mij onmogelijk maakte verder te lezen. Dat ga ik uitleggen, waarbij ik joods humanistische inzichten betrek. Want om dié levend te houden is de Abel Herzberg Lezing ingesteld.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  06-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Identiteit

  Identiteit

  identiteit 

  Het begrip identiteit leidt soms meer tot verwarring dan tot verheldering. Maar wie verder kijkt gaat patronen herkennen.

  Dat onze koning Willem Alexander heet en zijn vrouw Maxima, dat weet ik nog wel, maar hoe zijn broers heten of hun vrouwen, dat weet ik niet. Ik las een dezer dagen dat de koning en Maxima  drie kinderen hebben terwijl ik dacht dat het er twee waren. Het is dus kennelijk een onderwerp dat me niet bezig houdt. Ik ken ook op een enkele uitzondering na de namen niet van de mensen uit de wereld van de televisie, de show en de lichte muziek. André Hazes  herinner ik me vanwege die opmerkelijke herdenking in de Arena na zijn overlijden. Daar zijn we trouwens goed in, bij ons, in die postume vereringen. Dat overkwam de goede Martin Bril. Zijn vrouw werd door een bekende Nederlander die met hem bevriend was, na zijn overlijden bedankt, omdat ze zo goed voor hem had gezorgd, maar zelf zou ze niemand aanraden met een man als Brill te trouwen, zei ze.
  Meer lezen op:
  verenoflood


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanco cheque voor kosten klimaatplan

  Blanco cheque voor kosten klimaatplan

  Door Hans Wiegel 5-10-2018


  Het Planbureau voor de Leefomgeving en het Centraal Planbureau hebben hun oordeel gegeven over het klimaatakkoord zoals dat er nu bij ligt. De bedoeling daarvan is de CO₂-uitstoot in 2030 met zo’n 50 procent te verlagen ten opzichte van die in 1990. „Dan moeten er wel politieke keuzes worden gemaakt”, werd gemeld. Dat snap ik.
  Het Centraal Planbureau was heel hardhandig. Het CPB vat zijn oordeel over het werk van de zogeheten Klimaattafels als volgt samen. Het geleverde werk „kenmerkt zich in hoge mate door streefbeelden, ambities, benodigde inspanningen en mogelijke maatregelen”, las ik ergens. Wat moet je ermee in gewoon Nederlands. Broddelwerk?
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest! Nationale Pechtold-uitzwaaidag!

  Feest! Nationale Pechtold-uitzwaaidag!

  Arthur van Amerongen   5 okt 2018

   ANP

  lexander Pechtold was natuurlijk al een ‘dead man walking’, maar morgen is het dan zo ver. En wat een indrukwekkend decor voor een staatsman om af treden: de Brabanthallen in Oeteldonk!


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester laat demonstratie Pegida bij Utrechtse Ulu-moskee afbreken

  Burgemeester laat demonstratie Pegida bij Utrechtse Ulu-moskee afbreken

  Marco Gerling & Martijn Verburg


  ME op het plein voor de Ulu-moskee. © Raymond de Jong

  "Op advies van politie en gemeente heeft de burgemeester toen besloten de demonstratie af te gelasten, om verdere wanordelijkheden te voorkomen'', aldus de gemeente, die schat dat de groep die voor onrust zorgde bestond uit zo'n 150 mensen. Of er aanhoudingen zijn verricht kon een politiewoordvoerster nog niet zeggen. ,,Aanhoudingen kunnen ook later nog volgen, bijvoorbeeld als uit videobeelden strafbare feiten naar voren komen'', aldus de woordvoerster.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!