NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • NASA weerlegt IPCC-wereldklimaatrapport: Antarctische ijskap groeit
 • NASA weerlegt IPCC-wereldklimaatrapport: Antarctische ijskap groeit
 • Stemmen voor of tegen Nederland
 • BNN/VARA houdt in de meidagen van 2019 de Jodenhaat levend met een leugendocu over “Al-Nakba-dag”
 • Angstaanjagend: Wat honderden miljoenen moslims denken
 • Column Jan Roos: ‘Mannelijkheid? Tegenwoordig heb je knullen met een knotje op hun kop… slappe happen!’
 • Ministerie ‘verdoezelt’ zware misdrijven door asielzoekers
 • Het is ze gelukt: het thema Klimaat verdringt Omvolking
 • Dramatische toename bij gewelddaden tegen Duitsers
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  wimpie1
  blog.seniorennet.be/wimpie1
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  06-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest! Nationale Pechtold-uitzwaaidag!

  Feest! Nationale Pechtold-uitzwaaidag!

  Arthur van Amerongen   5 okt 2018

   ANP

  lexander Pechtold was natuurlijk al een ‘dead man walking’, maar morgen is het dan zo ver. En wat een indrukwekkend decor voor een staatsman om af treden: de Brabanthallen in Oeteldonk!


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester laat demonstratie Pegida bij Utrechtse Ulu-moskee afbreken

  Burgemeester laat demonstratie Pegida bij Utrechtse Ulu-moskee afbreken

  Marco Gerling & Martijn Verburg


  ME op het plein voor de Ulu-moskee. © Raymond de Jong

  "Op advies van politie en gemeente heeft de burgemeester toen besloten de demonstratie af te gelasten, om verdere wanordelijkheden te voorkomen'', aldus de gemeente, die schat dat de groep die voor onrust zorgde bestond uit zo'n 150 mensen. Of er aanhoudingen zijn verricht kon een politiewoordvoerster nog niet zeggen. ,,Aanhoudingen kunnen ook later nog volgen, bijvoorbeeld als uit videobeelden strafbare feiten naar voren komen'', aldus de woordvoerster.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  05-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rabbijn Tamarah Benima: ‘Europa heeft onze beschaving over de heg gegooid’

  Rabbijn Tamarah Benima: ‘Europa heeft onze beschaving over de heg gegooid’

  Interview Tamarah Benima

  en

  Tamarah Benima
  Waar de ene godsdienst in Europa in de verdrukking zit, bloeit de andere op. De hang naar zingeving is groot, maar wat is de toekomst voor de kerk, moskee of synagoge? Hoe zien religieuze leiders dit? Deel 4 in een korte serie: rabbijn Tamarah Benima.
  Het Jodendom in Europa staat er slecht voor, zegt Tamarah Benima. ‘Meneer Hitler heeft gewonnen. Nederland telt nog slechts 40.000 joden. Niks vergeleken bij één miljoen moslims of een paar miljoen christenen. Behalve in Engeland en Frankrijk zijn joden gemarginaliseerd. Je ziet joden bijvoorbeeld alleen op televisie als er een aanslag op een joods restaurant is geweest, niet over onderwerpen als orgaandonatie, kroongetuigen of #MeToo.
  Meer lezen op:
  volkskrant.nl
   

   


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.https://ejbron.wordpress.com/2018/10/04/de-boot-is-vol-oostenrijk-en-denemarken-nemen-geen-vluchtelingen-meer-op/

  De boot is vol: Oostenrijk en Denemarken nemen geen “vluchtelingen” meer op

  Screenshot_406
  (Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

  Volgens de opvatting van Denemarken en Oostenrijk zou de hervestiging van “vluchtelingen” in de EU pas in het middelpunt moeten staan wanneer andere maatregelen, zoals de bewaking van de buitengrens, volledig zouden zijn ingevoerd. Pas wanneer de irreguliere migratie ingeperkt en het vertrouwen van de bevolking weer hersteld zou zijn, zouden de mensen met de grootste behoefte aan bescherming naar Europa gehaald moeten worden, staat er in een document dat de Deense minister van Integratie Inger Støjberg en de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl vandaag in Wenen hebben gepresenteerd. “Als u naar mijn mening persoonlijke vraagt, dan moet resettlement een vervanging zijn voor hetgeen we op dit moment meemaken, en geen aanvulling”, zei Kickl.
  Meer lezen op:
  ejbron.con


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreemlinks gevaarlijker dan extreemrechts’
  Extreemlinks gevaarlijker dan extreemrechts’

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juist over de politieke islam bleef Kaag oorverdovend stil

  Juist over de politieke islam bleef Kaag oorverdovend stil

  Erdal Balci  2 okt 2018 

  Sigrid Kaag wil meer geluid horen. In de Abel Herzberglezing, die ze afgelopen zondag hield, maakte de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking zich sterk voor meer solidariteit met de medemens en riep iedereen op om in dat opzicht minder stil te zijn. Ik schrijf dit stuk om haar een hart onder de riem te steken en de lezer in alle bescheidenheid te wijzen op een voorval waarbij het helemaal niet zo stil was en haar ministeriële oren de oorverdovende kreten hebben genegeerd.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl

  04-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wethouder past geen hoofddoek': Tilburger stapt naar College voor de Rechten van de Mens

  'Wethouder past geen hoofddoek': Tilburger stapt naar College voor de Rechten van de Mens

  Stephan Jongerius

  PREMIUM

  Het in juni 2018 geïnstalleerde Tilburgse college van B en W, met links burgemeester Weterings en naast hem Esmah Lahlah. © gemeente Tilburg

  Door een wethouder toe te staan een hoofddoek te dragen, doen B en W van Tilburg het principe van scheiding van kerk en staat geweld aan. Met dat standpunt is Tilburger James Salam naar het college voor de Rechten van de Mens gestapt.
  Dat is althans de redenering van Tilburger James  Salam. Hij verwoordde hem eerder in een ingezonden brief in het Brabants Dagblad en vraagt nu om een oordeel van het College voor de Rechten van de Mens in Utrecht.  Lahlah werd in mei beëdigd als zesde, partijloze wethouder. Ze is verantwoordelijk voor arbeidsparticipatie, bestaanszekerheid en mondiale bewustwording.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onmogelijkheid van diversiteit?

  Onmogelijkheid van diversiteit?

  diversiteit? 

  Van inhoudsloze betogen over diversiteit wordt ik vaak erg droevig. Van het betoog waarmee Paul Cliteur afgelopen dinsdag de zweep legde over zo’n betoog van EC-commissaris Frans Timmermans’ opvattingen over diversiteit werd ik echter evenmin blij. Mij viel een lacune op.

  Het Vliegend Spaghetti-monster verhoede dat ik Frans Timmermans verdedigen ga; U hoeft miet te stoppen met lezen. Welbeschouwd ben ik het grotendeels met Cliteur eens, maar ik vind dat hij een groot gat laat vallen op een moment dat zijn betoog juist vaart zou moeten krijgen teneinde de coup-de-Grace toe te delen. Dat Cliteur dat naliet wordt naar mijn gevoel niet veroorzaakt door mededogen met Frans Timmermans en diens opvattingen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks voorkomen Iraanse mega terreuraanslag Parijs wil EU deal met Teheran houden

  Ondanks voorkomen Iraanse mega terreuraanslag Parijs wil EU deal met Teheran houden

  Woordvoerder Belgische justitie: Iedere Iraanse diplomaat is feitelijk terroristische slaapcel

   
  Maryam Rajavi, de leider van de Iraanse oppositie organisatie NCRI, die vorig jaar maar net aan een grote terreuraanslag ontsnapte. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  De Europese Unie wil hoe dan ook blijven handelen met Iran. Ook wil Brussel per se de door president Obama gesloten nucleaire overeenkomst, dat de mullahs in Teheran alle ruimte heeft gegeven om kernwapens en langeafstandsraketten te blijven ontwikkelen, overeind houden, al was het alleen maar vanwege de enorme afkeer van de eurocraten van de Amerikaanse president Donald Trump. De harde realiteit is echter dat Iran er alles aan doet om Europa te ondermijnen. Een Iraanse diplomaat in Oostenrijk reed vorig jaar met een professionele bom naar Luxemburg, bedoeld voor een grote terreuraanslag met honderden slachtoffers in Parijs. Hij en zijn handlangers konden tijdig worden opgepakt, maar het kan niet anders dan dat het een volgende keer wèl raak is. Misschien zelfs wel in Nederland.
  Meer lezen op:
  xandrnieuws.nl


  03-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzitter EU-parlement neemt Judith Sargentini in bescherming'Hongaarse mediacampagne is onaanvaardbaar'
  Voorzitter EU-parlement neemt Judith Sargentini in bescherming'Hongaarse mediacampagne is onaanvaardbaar'

  Door:  , 18:27, 01 oktober 2018
  Judith Sargentini in het Europees Parlement EPA/PATRICK SEEGER

  Persoonlijke aanvallen op GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini zijn onaanvaardbaar en moeten met kracht worden veroordeeld. Met die woorden nam parlementsvoorzitter Antonio Tajani het maandag voor haar op, nadat de politica het doelwit was geworden van een Hongaarse mediacampagne.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigrid Kaag en het fascistische spookbeeld

  Sigrid Kaag en het fascistische spookbeeld

  De Abel Herzberg Lezing als proeve van het ultieme deugen
  Minister Sigrid Kaag (D66) houdt de Abel Herzberg Lezing 2018

  Titelfoto: Minister Sigrid Kaag (D66) houdt de Abel Herzberg Lezing 2018. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Rode Hoed

  Je kunt een hoop zeggen van Sigrid Kaag, maar niet dat ze geen meeslepend betoog kan houden. In haar Abel Herzberg Lezing van zondag 30 september in de Rode Hoed, wist ze met gravitas en het nodige gevoel voor stijl en dramatiek een literaire weergave van een fascistisch spookbeeld te geven.

  Dit alles in een hoogdravende toonzetting die opent en eindigt met de Russische schrijver Boris Pasternak en voorzien is van intrigerende zinnen als ‘Zal zij een narratieve boog kunnen ontdekken van de gestaag afkalvende ethiek van leiderschap?’ Een frase die een poëtisch vermogen doet vermoeden dat alleen is weggelegd voor Ons Soort Mensen en niet voor de gewone sterveling. 
  Meer lezen op:
  opinez.com


  02-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het spel is uit. Italiaanse journalist belooft Europa een Afrikaanse toekomst
  Het spel is uit. Italiaanse journalist belooft Europa een Afrikaanse toekomst
  In een commentaar voor “Arutz Sheva” ziet de Italiaanse journalist onmiskenbare tekenen van de opkomst van “Eur Africa” op de bodem van het huidige Europa. Dit gaat gepaard met onomkeerbare demografische en culturele gevolgen. Dit heeft vooral te maken met een toenemende islamisering.

  In zijn laatste column voor het Israëlische nieuwsportaal “Arutz Sheva” schrijft Giulio Meotti, auteur en journalist voor “Il Foglio”, dat de huidige immigratiegolf uit Afrika “slechts een voorbode” is van wat er nog moet komen in Europa. Volgens Meotti zal de Europese toekomst “Eur Africa” heten. De demografische feiten zouden voor zichzelf spreken.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.99-jarige in tranen na overval: 'Ik doe niet meer open, nooit meer'

  99-jarige in tranen na overval: 'Ik doe niet meer open, nooit meer'


  PREMIUM Portiekjes aan de Torenstraat in Wijhe. © Gerard Vrakking

  ,,Ik doe de deur niet meer open. Ik doe het niet.'' Een 99-jarige vrouw uit Wijhe werd afgelopen zaterdag in haar eigen woning overvallen door twee mannen. Sindsdien doet ze geen oog meer dicht. 

  De Wijhese wil liever niet dat haar naam bekend wordt. Ze is net 99 geworden. En wil nog zo graag zelfstandig zijn. Dus staat ze op haar balkonnetje als de thuiszorg komt kijken of het goed gaat. Ze hangt de lakens op alsof een 99-jarige dat elke dag doet. Maar schiet vol als ze vertelt hoe het gaat. Eigenlijk gaat niks meer, sinds de mannen haar huis binnen drongen om te kijken of er wat te halen viel.
  Meer lezen op:
  ad.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

  Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

  Merkels en Obama’s globalisme en islamisering lijnrecht tegenover Trumps vrijheid en patriottisme

   
  Twee wereldleiders met een totaal andere kijk op de toekomst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

  De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  01-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse regering legt er wanhopig geld bovenop: Nog eens 3000 euro meer voor vrijwillig vertrek

  Duitse regering legt er wanhopig geld bovenop: Nog eens 3000 euro meer voor vrijwillig vertrek

  De rood-groene Duitse regering ageert alsmaar hulpelozer in haar favoriete project “Vluchtelingen”. Hoe komen we van ze af? Misschien met meer poen?, lijkt ze zich af te vragen, en legt in het project StarthulpPlus er nogmaals een flinke som bovenop. Iedereen die vrijwillig besluit om naar zijn land van herkomst terug te keren, krijgt nog eens 3000 euro extra toegeworpen.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  30-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Achter islamisering zit een plan'

  'Achter islamisering zit een plan'

  Wierd Duk


  Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland. © Wouter van Vaerenbergh/Lumen

  sharia-onderzoek  De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is."

  ,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu", zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld."
  Meer lezen op:
  ad.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondenkbaar in Israël: Kwart van de vrouwen in Frankrijk durft de straat niet meer op

  Ondenkbaar in Israël: Kwart van de vrouwen in Frankrijk durft de straat niet meer op

  Plaatje hierboven: Nachtelijke loopwedstrijd in Tel Aviv, Israël: “All you need is run” [beeldbron: Israel21C]

  Het is een ondenkbare figuur in Israël waar vrouwen ’s avonds naar buiten gaan (net uitgaan na middernacht is gewoonte in Tel Aviv; veel vrouwen lopen alleen in de straat en vrezen niet voor hun veiligheid).
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keulen verzonk in een zee van Turkse vlaggen

  Keulen verzonk in een zee van Turkse vlaggen

  Screenshot_318
  (Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

  Erdoğan heeft zoals gepland de moskee in Köln-Ehrenfeld geopend als bekroning van een staatsbezoek dat men beter maar zo snel mogelijk kan vergeten. Want de diepe buiging die de Duitse regering voor de despoot maakte, heeft zelfs mij sprakeloos gemaakt. Nog vernederender ging het niet. Nu is hij weg, moge hij nooit meer terugkomen. In herinnering blijven de rode vlaggen, die hebben aangetoond waar de loyaliteit van de hier wonende Turken echt ligt, enkele uitzonderingen daargelaten. En een moskee als een atoomcentrale, die maar één ding uitstraalt: macht. En de boodschap dat er geen plaats is voor Duitsers
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  29-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland vol met ’terreurkantoren’

  Nederland vol met ’terreurkantoren’

  Iraanse ASMLA staat niet op zichzelf

  Door SILVAN SCHOONHOVEN 29-9-2018

  DELFT - Groot was deze week de verbazing toen bleek dat de Iraanse terreurgroep ASMLA gewoon een afdeling heeft in een Delftse woonwijk. Maar Nederland zit vol met regiokantoortjes van omstreden of verboden buitenlandse verzetsgroepen. Of zelfs terroristenclubs.

  Ingeklemd tussen twee hippe broodjeszaken staat in hartje Utrecht een geblindeerd huis zonder bord of opschrift, alleen een deurbel. Een vriendelijke Filipijnse meneer doet open. Dit is het Nederlandse kantoor van de Stichting National Democratic Front of the Philippines. Het ziet eruit zoals je je een Marxistisch-Leninistisch revolutiebolwerk voorstelt: volstrekt anoniem van buiten, maar binnen behangen met schilderijen vol communistische vlaggen en strijdlustig geheven kalasjnikovs.
  Meer lezen op:
  telegraaf.nl


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video! DENK’er Öztürk: ‘Media die een negatief beeld van DENK neerzetten moeten aangepakt worden!’

  Video! DENK’er Öztürk: ‘Media die een negatief beeld van DENK neerzetten moeten aangepakt worden!’

   

  snapshot
  Foto: Öztürk in het interview met zijn eigen partij. Bron: Screenshot DENK / YouTube  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Best THC online store (jesse james)
      op
 • dewaasia (aphrodite)
      op
 • Avast Customer Support (Avast Customer Support)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op
 • Buy Vape Carts (markroben)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!