Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    gedichten_van_bo
    blog.seniorennet.be/gedicht
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    04-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wethouder past geen hoofddoek': Tilburger stapt naar College voor de Rechten van de Mens

    'Wethouder past geen hoofddoek': Tilburger stapt naar College voor de Rechten van de Mens

    Stephan Jongerius

    PREMIUM

    Het in juni 2018 geïnstalleerde Tilburgse college van B en W, met links burgemeester Weterings en naast hem Esmah Lahlah. © gemeente Tilburg

    Door een wethouder toe te staan een hoofddoek te dragen, doen B en W van Tilburg het principe van scheiding van kerk en staat geweld aan. Met dat standpunt is Tilburger James Salam naar het college voor de Rechten van de Mens gestapt.
    Dat is althans de redenering van Tilburger James  Salam. Hij verwoordde hem eerder in een ingezonden brief in het Brabants Dagblad en vraagt nu om een oordeel van het College voor de Rechten van de Mens in Utrecht.  Lahlah werd in mei beëdigd als zesde, partijloze wethouder. Ze is verantwoordelijk voor arbeidsparticipatie, bestaanszekerheid en mondiale bewustwording.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onmogelijkheid van diversiteit?

    Onmogelijkheid van diversiteit?

    diversiteit? 

    Van inhoudsloze betogen over diversiteit wordt ik vaak erg droevig. Van het betoog waarmee Paul Cliteur afgelopen dinsdag de zweep legde over zo’n betoog van EC-commissaris Frans Timmermans’ opvattingen over diversiteit werd ik echter evenmin blij. Mij viel een lacune op.

    Het Vliegend Spaghetti-monster verhoede dat ik Frans Timmermans verdedigen ga; U hoeft miet te stoppen met lezen. Welbeschouwd ben ik het grotendeels met Cliteur eens, maar ik vind dat hij een groot gat laat vallen op een moment dat zijn betoog juist vaart zou moeten krijgen teneinde de coup-de-Grace toe te delen. Dat Cliteur dat naliet wordt naar mijn gevoel niet veroorzaakt door mededogen met Frans Timmermans en diens opvattingen.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks voorkomen Iraanse mega terreuraanslag Parijs wil EU deal met Teheran houden

    Ondanks voorkomen Iraanse mega terreuraanslag Parijs wil EU deal met Teheran houden

    Woordvoerder Belgische justitie: Iedere Iraanse diplomaat is feitelijk terroristische slaapcel

     
    Maryam Rajavi, de leider van de Iraanse oppositie organisatie NCRI, die vorig jaar maar net aan een grote terreuraanslag ontsnapte. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    De Europese Unie wil hoe dan ook blijven handelen met Iran. Ook wil Brussel per se de door president Obama gesloten nucleaire overeenkomst, dat de mullahs in Teheran alle ruimte heeft gegeven om kernwapens en langeafstandsraketten te blijven ontwikkelen, overeind houden, al was het alleen maar vanwege de enorme afkeer van de eurocraten van de Amerikaanse president Donald Trump. De harde realiteit is echter dat Iran er alles aan doet om Europa te ondermijnen. Een Iraanse diplomaat in Oostenrijk reed vorig jaar met een professionele bom naar Luxemburg, bedoeld voor een grote terreuraanslag met honderden slachtoffers in Parijs. Hij en zijn handlangers konden tijdig worden opgepakt, maar het kan niet anders dan dat het een volgende keer wèl raak is. Misschien zelfs wel in Nederland.
    Meer lezen op:
    xandrnieuws.nl


    03-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzitter EU-parlement neemt Judith Sargentini in bescherming'Hongaarse mediacampagne is onaanvaardbaar'
    Voorzitter EU-parlement neemt Judith Sargentini in bescherming'Hongaarse mediacampagne is onaanvaardbaar'

    Door:  , 18:27, 01 oktober 2018
    Judith Sargentini in het Europees Parlement EPA/PATRICK SEEGER

    Persoonlijke aanvallen op GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini zijn onaanvaardbaar en moeten met kracht worden veroordeeld. Met die woorden nam parlementsvoorzitter Antonio Tajani het maandag voor haar op, nadat de politica het doelwit was geworden van een Hongaarse mediacampagne.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sigrid Kaag en het fascistische spookbeeld

    Sigrid Kaag en het fascistische spookbeeld

    De Abel Herzberg Lezing als proeve van het ultieme deugen
    Minister Sigrid Kaag (D66) houdt de Abel Herzberg Lezing 2018

    Titelfoto: Minister Sigrid Kaag (D66) houdt de Abel Herzberg Lezing 2018. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Rode Hoed

    Je kunt een hoop zeggen van Sigrid Kaag, maar niet dat ze geen meeslepend betoog kan houden. In haar Abel Herzberg Lezing van zondag 30 september in de Rode Hoed, wist ze met gravitas en het nodige gevoel voor stijl en dramatiek een literaire weergave van een fascistisch spookbeeld te geven.

    Dit alles in een hoogdravende toonzetting die opent en eindigt met de Russische schrijver Boris Pasternak en voorzien is van intrigerende zinnen als ‘Zal zij een narratieve boog kunnen ontdekken van de gestaag afkalvende ethiek van leiderschap?’ Een frase die een poëtisch vermogen doet vermoeden dat alleen is weggelegd voor Ons Soort Mensen en niet voor de gewone sterveling. 
    Meer lezen op:
    opinez.com


    02-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het spel is uit. Italiaanse journalist belooft Europa een Afrikaanse toekomst
    Het spel is uit. Italiaanse journalist belooft Europa een Afrikaanse toekomst
    In een commentaar voor “Arutz Sheva” ziet de Italiaanse journalist onmiskenbare tekenen van de opkomst van “Eur Africa” op de bodem van het huidige Europa. Dit gaat gepaard met onomkeerbare demografische en culturele gevolgen. Dit heeft vooral te maken met een toenemende islamisering.

    In zijn laatste column voor het Israëlische nieuwsportaal “Arutz Sheva” schrijft Giulio Meotti, auteur en journalist voor “Il Foglio”, dat de huidige immigratiegolf uit Afrika “slechts een voorbode” is van wat er nog moet komen in Europa. Volgens Meotti zal de Europese toekomst “Eur Africa” heten. De demografische feiten zouden voor zichzelf spreken.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.99-jarige in tranen na overval: 'Ik doe niet meer open, nooit meer'

    99-jarige in tranen na overval: 'Ik doe niet meer open, nooit meer'


    PREMIUM Portiekjes aan de Torenstraat in Wijhe. © Gerard Vrakking

    ,,Ik doe de deur niet meer open. Ik doe het niet.'' Een 99-jarige vrouw uit Wijhe werd afgelopen zaterdag in haar eigen woning overvallen door twee mannen. Sindsdien doet ze geen oog meer dicht. 

    De Wijhese wil liever niet dat haar naam bekend wordt. Ze is net 99 geworden. En wil nog zo graag zelfstandig zijn. Dus staat ze op haar balkonnetje als de thuiszorg komt kijken of het goed gaat. Ze hangt de lakens op alsof een 99-jarige dat elke dag doet. Maar schiet vol als ze vertelt hoe het gaat. Eigenlijk gaat niks meer, sinds de mannen haar huis binnen drongen om te kijken of er wat te halen viel.
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

    Merkel waarschuwt Trump de VN niet te vernietigen, zegt dat multiculti de oplossing is

    Merkels en Obama’s globalisme en islamisering lijnrecht tegenover Trumps vrijheid en patriottisme

     
    Twee wereldleiders met een totaal andere kijk op de toekomst. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    De Duitse kanselier Angela Merkel heeft gisteren de Amerikaanse president Donald Trump gewaarschuwd niet de Verenigde Naties te vernietigen, omdat dit volgens haar ‘zeer gevaarlijk’ is. Ze voegde eraan toe dat de multiculturele samenleving in haar ogen de oplossing van veel wereldproblemen is. Tijdens zijn VN-toespraak afgelopen week had Trump juist nog verklaard dat een wereldregering ‘een vorm van dwang en dominantie is waar verantwoordelijke landen zich tegen moeten verdedigen.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    01-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse regering legt er wanhopig geld bovenop: Nog eens 3000 euro meer voor vrijwillig vertrek

    Duitse regering legt er wanhopig geld bovenop: Nog eens 3000 euro meer voor vrijwillig vertrek

    De rood-groene Duitse regering ageert alsmaar hulpelozer in haar favoriete project “Vluchtelingen”. Hoe komen we van ze af? Misschien met meer poen?, lijkt ze zich af te vragen, en legt in het project StarthulpPlus er nogmaals een flinke som bovenop. Iedereen die vrijwillig besluit om naar zijn land van herkomst terug te keren, krijgt nog eens 3000 euro extra toegeworpen.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    30-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Achter islamisering zit een plan'

    'Achter islamisering zit een plan'

    Wierd Duk


    Machteld Zee schreef een onderzoek over de shariaraden in Engeland. © Wouter van Vaerenbergh/Lumen

    sharia-onderzoek  De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is."

    ,,Vergelijk Nederland in de jaren 80 met nu", zegt politicologe en juriste Machteld Zee, die promoveerde op een onderzoek naar shariarechtbanken. ,,Dan zie je de toegenomen invloed van de islam overal. Vanuit Saoedi-Arabië en andere landen is de wereld overspoeld door duizenden imams, lesboeken, moskeeën en enorm veel geld."
    Meer lezen op:
    ad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondenkbaar in Israël: Kwart van de vrouwen in Frankrijk durft de straat niet meer op

    Ondenkbaar in Israël: Kwart van de vrouwen in Frankrijk durft de straat niet meer op

    Plaatje hierboven: Nachtelijke loopwedstrijd in Tel Aviv, Israël: “All you need is run” [beeldbron: Israel21C]

    Het is een ondenkbare figuur in Israël waar vrouwen ’s avonds naar buiten gaan (net uitgaan na middernacht is gewoonte in Tel Aviv; veel vrouwen lopen alleen in de straat en vrezen niet voor hun veiligheid).
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keulen verzonk in een zee van Turkse vlaggen

    Keulen verzonk in een zee van Turkse vlaggen

    Screenshot_318
    (Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

    Erdoğan heeft zoals gepland de moskee in Köln-Ehrenfeld geopend als bekroning van een staatsbezoek dat men beter maar zo snel mogelijk kan vergeten. Want de diepe buiging die de Duitse regering voor de despoot maakte, heeft zelfs mij sprakeloos gemaakt. Nog vernederender ging het niet. Nu is hij weg, moge hij nooit meer terugkomen. In herinnering blijven de rode vlaggen, die hebben aangetoond waar de loyaliteit van de hier wonende Turken echt ligt, enkele uitzonderingen daargelaten. En een moskee als een atoomcentrale, die maar één ding uitstraalt: macht. En de boodschap dat er geen plaats is voor Duitsers
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    29-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland vol met ’terreurkantoren’

    Nederland vol met ’terreurkantoren’

    Iraanse ASMLA staat niet op zichzelf

    Door SILVAN SCHOONHOVEN 29-9-2018

    DELFT - Groot was deze week de verbazing toen bleek dat de Iraanse terreurgroep ASMLA gewoon een afdeling heeft in een Delftse woonwijk. Maar Nederland zit vol met regiokantoortjes van omstreden of verboden buitenlandse verzetsgroepen. Of zelfs terroristenclubs.

    Ingeklemd tussen twee hippe broodjeszaken staat in hartje Utrecht een geblindeerd huis zonder bord of opschrift, alleen een deurbel. Een vriendelijke Filipijnse meneer doet open. Dit is het Nederlandse kantoor van de Stichting National Democratic Front of the Philippines. Het ziet eruit zoals je je een Marxistisch-Leninistisch revolutiebolwerk voorstelt: volstrekt anoniem van buiten, maar binnen behangen met schilderijen vol communistische vlaggen en strijdlustig geheven kalasjnikovs.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video! DENK’er Öztürk: ‘Media die een negatief beeld van DENK neerzetten moeten aangepakt worden!’

    Video! DENK’er Öztürk: ‘Media die een negatief beeld van DENK neerzetten moeten aangepakt worden!’

     

    snapshot
    Foto: Öztürk in het interview met zijn eigen partij. Bron: Screenshot DENK / YouTube

    28-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Italiaanse wet: Criminele immigranten uitzetten en hun staatsburgerschap ontnemen
    Nieuwe Italiaanse wet: Criminele immigranten uitzetten en hun staatsburgerschap ontnemen

    Pixabay.
    De Italiaanse regering heeft nu een nieuw decreet aangenomen dat het gemakkelijker zal maken om criminele immigranten uit te zetten en hun staatsburgerschap te verscheuren, schrijft de BBC. Op deze manier wil men de misdaad bestrijden en voorkomen dat men “valse vluchtelingen” opneemt.

    In het verleden was een uitgebreid juridisch beroepsproces vereist voor Italië om immigranten die ernstige misdaden zoals verkrachting en andere gewelddadige misdrijven plegen, uit te zetten.

    Maar nu niet meer.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre strafverlaging voor verkrachtende Afghaanse asielzoeker

    Bizarre strafverlaging voor verkrachtende Afghaanse asielzoeker

    Politieke correctheid weegt zwaarder dan het recht

    Titelfoto: Rechtbank Amsterdam. Bron: rechtspraak.nl

    Vorige week zocht een woedende vader de publiciteit middels een interview in de Telegraaf. Hij uitte daarin zijn frustratie over het feit dat een asielzoeker die zijn dochter verkracht had, een lichtere straf kreeg dan de normale richtlijnen voorschrijven. Dit om te voorkomen dat zijn verblijfsvergunning in gevaar kwam.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilders woedend na verijdelde terreuraanslag: ‘Word wakker Nederland! Islam is existentieel gevaar voor ons!’

    Wilders woedend na verijdelde terreuraanslag: ‘Word wakker Nederland! Islam is existentieel gevaar voor ons!’

     

    wilders-tuinbouw

    Foto: Geert Wilders op werkbezoek. Bron: Screenshot PVV

    De gisteren door de veiligheidsdiensten verijdelde aanslag waarbij de politie zeven terroristen oppakte, is bij PVV-leider Wilders niet in de koude kleren gaan zitten. Hij waarschuwt nogmaals voor de islam, als bedreiging voor het voortbestaan van Nederland.

    Waar woordvoerders van alle andere grote politieke partijen vol lof waren voor het verijdelen van een aanslag en de aanpak van de AIVD, daar is Geert Wilders toch een stukje kritischer dan de rest. De PVV-voorman vindt dit niet te tijd om verbale medailles op te spelden, maar nog maar eens te wijzen op het gevaar dat de islam volgens hem speelt in Nederland. Gisteravond stuurde Wilders dan ook al een tweet rond, waarin hij premier Rutte beschuldigde van het in gevaar brengen van Nederland:
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Haagse politici spelen het spel helemaal niet democratisch. Oud-topambtenaar haalt uit

    De Haagse politici spelen het spel helemaal niet democratisch. Oud-topambtenaar haalt uit

    27 september 2018 Hans Siepel

    De Haagse politici spelen het spel helemaal niet democratisch. Oud-topambtenaar haalt uit

    Tijdens de algemene politieke beschouwingen zei Thierry Baudet van Forum voor Democratie dat hij niet actief had deelgenomen aan de debatten en bijbehorende interrupties omdat ‘het toch alleen maar monologen zijn om jezelf te profileren en in de mediakijker te spelen’.

    “Toneelstukjes met ingestudeerde oneliners, metaforen, halfbakken grapjes en elkaar vliegen afvangen, geholpen door het volk der spindoctors,” klonk het.

    Schrijver en politicoloog Hans Siepel reageert in een opiniestuk in Het Parool: “Met Baudets analyse is niets mis. Haarscherp zelfs! Ik kan het hem nazeggen en met mij waarschijnlijk meer dan driekwart van de kiezers.”
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    27-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander optimistisch maar ook bezorgd over immigratie

    Nederlander optimistisch maar ook bezorgd over immigratie


    © ANP

    Nederlanders zijn een stuk minder optimistisch over de stand van het land. Vooral de zorgen over immigratie en integratie zijn het afgelopen kwartaal flink toegenomen, blijkt uit een vandaag gepubliceerd onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). 

    Waar eerder de helft van de Nederlanders nog vond dat het de goede kant opgaat in Nederland, gaat dat nu nog maar op voor 43 procent. Sterker, 44 procent (was 40 procent) denkt nu dat het eerder de verkeerde kant opgaat.
    Meer lezen op:
    ad.nl

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland – Regering-Merkel implodeert volgens ZDF

    Duitsland – Regering-Merkel implodeert volgens ZDF

    DOOR  · 27 SEPTEMBER 2018
    Duitsland

    In Duitsland wankelt de regering van Angela Merkel. Dinsdag verloor ze een belangrijke politieke bondgenoot – de fractieleider van de christendemocraten in de Bondsdag.

    Pas maandag nog bood Angela Merkel haar excuses aan voor haar aanpak van de chef van de Duitse Binnenlandse Veiligheidsdienst, waarover afgelopen weekend nog werd gesteggeld. Dinsdag echter kwam onverwacht haar bondgenoot Volker Kauder na 13 jaar trouwe dienst ten val in wat vooraf werd beschouwd als een routinekwestie. Kauder werd opzij gezet door de vicevoorzitter van de gezamenlijke CDU-CSU-fractie Ralph Brinkhaus, die met een stemverhouding van 125 tegen 112 Kauder nipt versloeg. In Duitsland kwam de geruchtenmachine prompt op gang;
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!