NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen
 • Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’
 • Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat
 • Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes
 • Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
 • Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek
 • Duitsland verrot
 • Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’
 • Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’
 • Over klimaat en energie
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  vonneke
  blog.seniorennet.be/vonneke
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  03-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Politiebeleid rond Amsterdamse jihadronselaars roept grote vragen op

  Door Carel Brendel, 3 augustus 2018


  Een van de laatste beleidsdaden van Jozias van Aartsen was de aankondiging dat de gemeente Amsterdam gaat onderzoeken hoe er met salafistische moskeeën kan worden samengewerkt. Eerder al verkondigde de waarnemend burgemeester dat de overheid een handreiking moest doen naar salafistische jongeren en dat we hun orthodoxe gedachtengoed moesten accepteren.
  De totale naïviteit van de VVD-regent werd deze week weer eens onderstreept door het nieuws over twee hoofdstedelijke moskeeën, de salafistische El-Tawheed in Amsterdam-West en de Arrayan in Noord.Meer klezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  02-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden
  Turkse televisiezender past beeld van Selena Gomez op absurde manier aan voor een onverwachte reden

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

  Racistisch geweld tegen autochtone bejaarden wordt weggepoetst

  Deugcultuur onder bestuurders verhindert effectieve aanpak

  Het is de afgelopen weken weer ontzettend veel gegaan over ‘deugen’ in de media. Meer specifiek over ’niet deugen’ als je, als in het geval van Stef Blok, buiten de moreel verheven paden baant en een kritisch geluid laat horen over de multiculturele droom.

  Rauwe realiteit

  We moeten immers en masse trots zijn op die ene succesvolle slager in de Schilderswijk of die ene leuke allochtone mevrouw op tv. We zijn toch gezegend met döner en couscous? Al die iftars zijn toch hartstikke gezellig en verbindend? De Turkse bakker staat symbool voor de vrolijke smeltkroes die de Nederlandse multiculturele samenleving is. Althans, als je leeft in de Amsterdamse grachtengordel en in het weekend met de ramen dicht en deuren gesloten hoopt dat de rauwe realiteit nog even weerstand kan worden geboden.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”
  Onthutsend rapport: “Seksueel misbruik zit diepgeworteld in de ontwikkelingssector en gebeurt al jaren”

  Seksueel misbruik van kwetsbare vrouwen en kinderen door internationale hulpmedewerkers is diepgeworteld in die sector en gebeurt al jaren, waarbij de daders vaak ongemerkt makkelijk hun gang kunnen blijven gaan . Dat blijkt uit een vernietigend rapport van de Britse overheid.


  » Reageer (0)
  01-08-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

  Sunny Bergman keurt vrouwenhatende en stenengooiende scooterjeugd goed: ‘Ik zit in een anti-racismecommissie!’

   

  snapshot
  Foto: Sunny Bergman bij M. Bron: Screenshot KRO-NCRV.

  Topless zonnen moet kunnen, vindt Sunny Bergman. Maar wat óók moet kunnen is dat scooterjeugd vervolgens topless zonnende vrouwen met stenen bekogeld. Wie van dat laatste iets wil zeggen, is een keiharde racist. Je bek valt er van open.

  Catherine Keyl is een heldin. Nee, niet vanwege de programma’s die ze presenteert. Maar wel vanwege een column die ze vandaag liet afdrukken in De Telegraaf. La Keyl vertelt namelijk over de uitzending van DWDD-vervanger M afgelopen donderdag. Keyl was één van de gasten, maar ook Sunny Bergman was te gast.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOEREN . . .

  HOEREN . . .

  Screenshot_101

  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Ik schreef er twee jaar geleden al eens over en het gebeurt al jarenlang. Ook hier in Amsterdam. Sowieso in de grotere steden, omdat daar de moslimpopulatie veel groter is. Intimidatie door moslims t.a.v. onze vrije westerse vrouwen d.m.v. obscene gebaren, slangen-gesis, betasten alsof het markt-vee is, en nu zelfs openlijk geweld… Eindelijk (!) gaat er vanuit Frankrijk nu een filmpje rond (dit was klaarblijkelijk niet langer meer tegen te houden en heeft hier zelfs het journaal gehaald) van dit hier binnengehaalde, 1411 jaar achtergebleven moslimtuig en zijn ronduit achterlijke normen en waarden.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Amsterdam 'wetteloze jungle' - Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft - Delen van Parijs onbegaanbaar geworden

   
  In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images(5)).

  Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  31-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zou het helpen als Nederland de gruwelijkheden van IS officieel als 'genocide' betitelde?

  Zou het helpen als Nederland de gruwelijkheden van IS officieel als 'genocide' betitelde?


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters

  ‘Vluchteling’ (20) verkracht (en ONTMAAGD) 15-jarig meisje in Nijmegen, krijgt maar 30 maanden cel van D666-rechters  Welkom welkom welkom bleren de idioten in hun ‘marhaban’ shirtjes en op Twitter zoals ‘kunstenaar’ Ben van der Wel (een PUBLIEK ACCOUNT waar hij zijn EIGEN naam met ‘trots’ publiceert) elke keer maar weer, maar ARABISCH sprekende VLUCHTELING (20) verkracht (en ontmaagd) een VIJFTIENJARIG meisje in Nijmegen! Hij krijgt hiervoor maar 30 maanden cel, en wordt uiteraard NIET uitgezet…… Hij moet een schadevergoeding van 4000 euro betalen. Bedankt D666-rechters mr. J.M.C. Schuurman-Kleijberg (voorzitter), mr. P.C. Quak en mr. J.B.J. DriessenMeer lezen op:
  lievdevoorhollandblog.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’
  Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’

   door  | Bron: BRUZZ, BELGA

  Opvangcentrum in Haren moest sluiten door ‘explosieve sfeer’

  Foto: BELGA

  Het opvangcentrum in Haren is in de nacht van zaterdag op zondag tijdelijk gesloten omdat de sfeer er ‘explosief’ was, meldt Bruzz. De hittegolf zorgt ervoor dat niet enkel de migranten, maar ook de daklozen bij het platform komen aankloppen voor opvang, en dat zorgt voor heel wat overlast.
  Meer lezen op:
  standaard.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geweldloze burgeroorlog tegen de EU is mogelijk, en noodzakelijk 'We kunnen de machtigen raken in hun achilleshiel: het geld'
  Een geweldloze burgeroorlog tegen de EU is mogelijk, en noodzakelijk 'We kunnen de machtigen raken in hun achilleshiel: het geld'

  Door:  , 22:28 PM, 30 juli 2018

  De Europese beschaving loopt groot gevaar. Miljoenen illegale immigranten, meestal met geen of een gebrekkige opleiding, overspoelen het continent. Tientallen miljoenen immigranten of hun nakomelingen hebben een dubbele nationaliteit en kunnen of willen zich niet integreren. Integendeel, zij dringen hun normen en waarden aan ons op. Een kleine minderheid van hen is fanatiek en schuwt geen terroristische aanslagen, waardoor Europa het nieuwe Midden-Oosten aan het worden is.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische statushouders richten weekendscholen op
  Syrische statushouders richten weekendscholen op

  Syrische statushouders richten door het hele land informele weekendscholen op waar hun kinderen Arabisch leren en soms ook koranles volgen. Het gaat om tientallen locaties, meestal gerund door vrijwilligers, meldt de Volkskrant.


  » Reageer (0)
  30-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje stuurt Afrikanen met een boterham, een fles water en een buskaartje door – richting Frankrijk/Duitsland

  Spanje stuurt Afrikanen met een boterham, een fles water en een buskaartje door – richting Frankrijk/Duitsland

  Screenshot_51

  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

  Men vermoedde/wist het dat de meeste via de Middellandse Zee aangekomen “vluchtelingen” voor Spanje geen noemenswaardig probleem vormen, want de doorreis van de nieuwkomers is bijna zeker, hun droomdoelen zijn Franse en vooral Duitse grote steden. Vandaag in Spanje aangeland en overmorgen al in Frankrijk of Duitsland, niet als toerist, maar om asiel aan te vragen. En iedereen die dat gelukt is, belt naar huis.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Politie in Amsterdam, Londen en Parijs machteloos tegen wetteloze multiculti criminaliteit

  Amsterdam 'wetteloze jungle' - Officieel rapport: Ruim 90% van alle criminaliteit in Groot Brittannië blijft onbestraft - Delen van Parijs onbegaanbaar geworden

   
  In de grote steden van West Europa hebben criminelen, vooral afkomstig uit Noord Afrika en het Midden Oosten, vrij spel. Afbeelding: (Getty Images(5)).

  Dankzij jarenlang links immigratie / multiculti / diversiteit beleid zijn Amsterdam, Londen en Parijs weggezonken in een poel van criminaliteit, waardoor behalve inwoners inmiddels ook toeristen in steeds meer wijken en gebieden niet langer veilig zijn op straat. De ombudsman van onze hoofdstad, Arre Zuurmond, zei tegen Trouw dat er na het vallen van de duisternis feitelijk een ‘wetteloze jungle’ heerst, waar de politie machteloos staat. Londen kent sinds het zijn eerste moslimburgemeester heeft in enkele jaren tijd een explosieve stijging van bijna alle soorten criminaliteit met vele tientallen procenten, waarvan ruim 90% onbestraft blijft. En Parijs? Dat heeft zichzelf feitelijk opgegeven, en verandert steeds sneller in een door criminelen beheerste Derde Wereldstad.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  29-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtonenprobleem van Stef Blokkiaanse proporties teistert recreatiegebied Galderse Meren

  Allochtonenprobleem van Stef Blokkiaanse proporties teistert recreatiegebied Galderse Meren

  'Bekeuren doen de boa's amper: 'Als je dat wel doet, staan ze zo met vijftien man om je heen'

  De Galderse Meren, een waterrecreatiegebiedje in de buurt van Breda, heeft enorm veel last van ‘agressie’ en ‘overlast’. Zo erg dat de situatie al meerdere malen uit de hand dreigde te lopen en de loco-burgemeester nu bluft de ordeverstoorders keihard aan te pakken: door gebiedsverboden uit te delen (lol).

  Inmiddels is de sfeer zo dreigend dat bezoekers en omwonenden zich niet meer veilig voelen en ook de handhavers (boa’s) hun werk niet meer kunnen of durven doen. Ze worden bedreigd, bijna aangereden en uitgescholden. 
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realist zijn is niet voor iedereen weggelegd

  Realist zijn is niet voor iedereen weggelegd

  Bedrieglijke reacties en geschiedvervalsing na uitspraken minister Blok

  Titelfoto: minister Stef Blok. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal HLN Nu

  Een minister die de harde realiteit benoemt zou nooit excuses moeten maken. Laat staan aftreden in een tijd dat velen uitkijken naar het moment dat de leugen NIET meer regeert. Maar helaas, de realiteit is voor de linksige, idealistische elite “immoreel” en “heel racistisch”. Sterker; wie de waarheid spreekt wordt op hoge poten de les gelezen
  De afgelopen dagen werd duidelijk dat realisme niet voor iedereen is weggelegd. Idealisten schuwen de realiteit en volharden in hun naïviteit. Zitten ze op een andere golflengte of liegen ze doelbewust? Want kennelijk zijn ze niet te naïef om te begrijpen dat hun populariteit afneemt.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al meer dan 1.200 migranten en vluchtelingen aangekomen aan Spaanse kust in twee dagen tijd

  Al meer dan 1.200 migranten en vluchtelingen aangekomen aan Spaanse kust in twee dagen tijd

  Vandaag en gisteren zijn er in totaal meer dan 1.200 migranten en vluchtelingen over zee aangekomen in het zuiden van Spanje. Dat meldt de kustwacht. 


  AFP or licensors za 28 jul

  Gisteren redde de Spaanse kustwacht 888 mensen. Vandaag hebben ze nog eens 334 opvarenden van 17 bootjes opgevangen. Dit jaar zijn er al 21.000 mensen via Spanje naar Europa gekomen. Spanje steekt daarmee Italië voorbij als meest gebruikte toegang tot Europa voor mensen die vanuit Afrika oversteken.
  Meer lezen op:
  vrt.be


  » Reageer (0)
  28-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Bloks ministerie zit propvol naïeve linkse dagdromers: ‘Er werd gezucht dat Nederland geen IS’ers terughaalt’

  Stef Bloks ministerie zit propvol naïeve linkse dagdromers: ‘Er werd gezucht dat Nederland geen IS’ers terughaalt’

   

  Ddz0_SIU0AAe2kV
  Foto: Stef Blok in vergadering op zijn Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bron: Blok / Twitter.

  Minister Stef Blok mag dan wel leiding geven aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken en zelf van de mild-rechtse VVD zijn, praktisch zijn hele ambtenarencorps bestaat uit gefrustreerde D66’ers en GroenLinksers. Dat blijkt uit een analyse die het NRC vandaag publiceerde.

  Ze noemen het de vierde macht: ambtenaren. Want terwijl ministers iedere paar jaar komen en gaan, zitten zij er vaak tientallen jaren achtereen. Zeker in het begin van de regeerperiode hebben zij veel meer kennis en kunde in huis dan een kersvers bewindspersoon. Dat is natuurlijk de grote kracht van ambtenaren: als een minister onverhoopt moet opstappen omdat hij – ik noem maar iets – heeft gejokt over het buitenhuis van Poetin, dan kan een nieuwe zonder veel problemen aantreden: de ambtenaren blijven zitten en zorgen voor de continuïteit.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee
  Pakistaanse ‘migrant’ opgepakt voor brandstichting in Griekenland waar deze week meer dan 80 mensen omkwamen in de vuurzee

  Een Pakistaanse migrant werd gearresteerd omdat hij woensdag brand probeerde te stichten in de buurt van het militaire kamp Perama. De arrestatie is bevestigd door de plaatselijke politie.

  Perama is een gebied met een hoge concentratie vluchtelingen. De migrant werd gearresteerd en ondervraagd nadat hij was aangeklaagd en vervolgd voor brandstichting. Lokale politie bevestigde aan onze verslaggever dat een Pakistaanse migrant is gearresteerd in het gebied.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  27-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdamse GroenLinks-leider Groot Wassink ontmaskerd: steunde extremistenclub die gewelddadige revolutie wilde

  Amsterdamse GroenLinks-leider Groot Wassink ontmaskerd: steunde extremistenclub die gewelddadige revolutie wilde

   

  snapshot
  Foto: Ruter Groot Wassink (GroenLinks). Bron: Screenshot AT5.

  Rutger Groot Wassink was voordat hij de roerganger van GroenLinks Amsterdam werd fan van een extremistische beweging die droomde over het afkondigen van een gewelddadige revolutie in Nederland. Dat geeft hij toe in een interview met het NRC; Groot Wassink was fan van de SAP. Een club die door de veiligheidsdiensten in de gaten werd gehouden vanwege hun voornemen de boel in ons land kort en klein te slaan.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!