Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jefrenoir
    blog.seniorennet.be/jefreno
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    14-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’

    Lawlessness in Leeuwarden: Autokrakende asielzoeker vrijgelaten, rechtbank ‘te druk’

     

    grand-theft-auto -san-andreas-hd-wallpapers-33183-7219051

    Foto: GTA Leeuwarden wallpaper

    Het Openbaar Ministerie van Leeuwarden, dat hemel en aarde verschoof of om de Blokkeerfriezen aan te pakken, heeft het nu ‘te druk’ om inbrekende en autokrakende asielzoeker aan te pakken en laat hem vrij. Via The Post Online.

    ‘Al onze medewerkers zijn in gesprek, probeert u het op een later tijdstip nog eens.’ Het gehekelde zinnetje wekt bij menigeen al voldoende frustratie op als het om iets lulligs als een telefoonabonnement gaat, maar het Openbaar Ministerie van Leeuwarden maakt het wel héél bont!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen

    Waarom de vernieuwde Amerikaanse sancties op Iran goed nieuws zijn voor Palestijnen


    13-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver

    Zonder belasting komt een kosmopoliet niet ver

    We blijven niet betalen voor Betere Wereld Idealen van de politici

    Er komt een einde aan de cohesie van Nederland. Er zitten al barsten in de bodem; het land valt  langzaam uiteen in losse kluiten, met dieper wordende geulen daartussen. En zonder cohesie hou je de rust niet in tact, kun je geen beroep meer doen op solidariteit en wordt belasting heffen heel lastig. Oppassen dus.

    Brave belastingbetalers

    Als Nederlanders zijn we heus niet te beroerd om flink wat belasting te betalen. We weten dat een land met een goede infrastructuur, een veilige kust, een goed sociaal vangnet en een ordelijke samenleving wat mag kosten, en we zijn bereid daarvoor het nodige af te staan aan de schatkist.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh

    Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh

     Philippe Close (vooraan rechts) and Rudi Vervoort (midden).
    BELGA Philippe Close (vooraan rechts) and Rudi Vervoort (midden).

    De Mars tegen Marrakesh die gepland is voor aanstaande zondag in Brussel, mag niet doorgaan. Dat hebben burgemeester van Brussel Philippe Close en Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vandaag beslist. Het verbod geldt voor het hele Brusselse gewest.

    Rudi Vervoort en Philippe Close zeggen dat “er geen sprake kan zijn van toe te laten dat een bruine mars in Brussel mag plaatsvinden”. Voor de mars slaan studentenverenigingen KVHV en NSV de handen in mekaar met Schild en Vrienden, Voorpost en Vlaams Belang Jongeren.
    Meer lezen op:
    hln.be

     


    12-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen

    Dit is hoe we die verschrikkelijke klimaathysterie gaan oplossen

     

    10899160764_18eeecc3a9_b

    Foto: Een klimaatdemonstratie. Bron: Takver / Flickr.

    Tot dusverre is de politiek in al haar wijsheid alleen nog maar met ‘oplossingen’ gekomen die contra-productief werken. Elektrische auto’s verplaatsen het CO2-probleem van de auto naar de elektriciteitscentrale en leveren netto niets op. Warmtepompen verhogen de energievraag per woning en leveren netto meer CO2-uitstoot op, wederom bij de elektriciteitscentrale. Het verstoken van biomassa levert meer CO2-uitstoot op dan steenkool, maar die uitstoot ‘telt’ plots niet mee… Stop onmiddellijk met alle vormen van subsidie aan deze misleidende ‘oplossingen’ en ga opnieuw aan de ontwerptafel zitten!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    11-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’

    Éric Zemmour: ‘Een burgeroorlog is onvermijdelijk’

    2018 

    Schrijver Éric Zemmour (60) werd beroemd met zijn boek Le Suicide ­français. Even somber is zijn nieuwste boek, Destin français. Een burgeroorlog is volgens hem onvermijdelijk.

    Éric Zemmour is altijd goed voor een rel. Onlangs nog zei hij tegen de Frans-Senegalese tv-persoonlijkheid Hapsatou Sy dat haar voornaam een belediging was voor Frankrijk, en dat ze zich voortaan Corinne moest noemen. Dat paste beter bij haar. Sy was ‘nog nooit in haar leven zó ­beledigd geweest’ en zette de confrontatie meteen online. Kranten en sociale media schreeuwden moord en brand. Zemmour haalt zijn schouders erover op. ‘Als je Frans bent, kies je je naam uit de heiligenkalender,’ zegt hij. Voor hem gaat deze kwestie over loyaliteit, in dit geval aan Frankrijk. ‘Voornamen belichamen de geschiedenis van Frankrijk.’
    Meer lezen op:
    elseviersweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat

    Airco is een blinde vlek in het klimaatdebat

    Airconditioning in opkomende economieën, zoals India, is goed voor een fors deel van de groei in het mondiale stroomgebruik. Loeiende kolencentrales om koele lucht in huizen te blazen? Dat doemscenario krijgt in India al vorm.

    Het aantal airconditionings in India groeit snel. In het straatbeeld van Bombay verschijnen steeds meer airco-kastjes aan de gevels.
    Het aantal airconditionings in India groeit snel. In het straatbeeld van Bombay verschijnen steeds meer airco-kastjes aan de gevels.
    Foto: Kuni Takahashi / The New York Times / Hollandse Hoogte

    oen Samsung India negen maanden geleden op een grote beurs in Bangalore zijn nieuwste luchtverkoeler onthulde, was het er ruim 30 graden Celsius. Dat is niet eens heel warm voor de Indiase ICT-stad waar meer dan twaalf miljoen mensen wonen. De temperatuur kruipt zelfs makkelijk richting de 40 graden. In het voorjaar van 2016 dreigde Bangalore zelfs droog te vallen.
    Het land kent 'zware klimaatomstandigheden', zei Vipin Agrawal, directeur van de airco-tak van Samsung India, met gevoel voor understatement, toen hij de vernieuwde airco presenteerde. Die was zuiniger dan de bestaande modellen en blaast ook niet direct de koude lucht in iemands nek, althans dat claimt Samsung. De Wind Free Room AC was speciaal voor India ontworpen.
    Meer lezen op:
    fd.nl


    10-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes

    Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes

    Echte propaganda is afkomstig van Westerse media en elite, maar wordt als onbetwistbare ‘waarheid’ aan ons verkocht

     
    Mensen die zich door Rusland hebben zich laten ophitsen? Of mensen die de leugens van de elite over ongeveer alles juist spuugzat zijn? (Afbeelding: Getty Images(3)).

    Nadat Rusland al de schuld kreeg van voor de elite ‘verkeerd’ afgelopen verkiezingen in de VS (Donald Trump), Groot Brittannië (Brexit) en Italië (anti-immigratie regering), en ook aan de betrouwbaarheid van WikiLeaks wordt getwijfeld omdat het op een aantal punten niet meegaat met de Westerse propaganda, zinkt Europa in moreel opzicht naar een nog lager dieptepunt nu de Franse veiligheidsdienst op last van de overheid onderzoekt of Russische ‘nepaccounts’ op social media de Gele Hesjes opstand hebben aangewakkerd (2). Iedereen die twee seconden langer nadenkt dan de gevestigde orde wil, beseft onmiddellijk hoe idioot dit is. Het onderstreept dat een begrip zoals ‘waarheid’ in het Westen, en zeker in Europa, geen enkele betekenis meer heeft.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    09-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
    Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
    De hardnekkige feiten over het islamisme, die de Pakistaanse schrijver Shams Ul-Haq heeft samengevat in zijn boek ‘Uw wetten interesseren ons niet’, zijn ook al lang bekend bij Duitse islamcritici.

    Het is goed om ze te horen uit de mond van een erkende moslim. Er zal echter weinig veranderen in de ordelijke omgang van de linkse elites van Hamburg met jihadisten. Al in 2001, toen de moordenaar van 11 september, Mohamed Atta, de wereld schokte, was de Hanzestad een “hotspot van de islamisten”. Helaas is de situatie sinds 2015 ook verslechterd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

    Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

    AFSHIN ELLIAN 9-12-2018

    Het omstreden pact van Marrakesh vormt een ernstige inbreuk op de westerse persvrijheid, constateert Afshin Ellian. Nieuwsmedia krijgen tussen de zinnen door een nieuwe ideologische taak toebedeeld: het propageren van massa-immigratie als positief en gewenst fenomeen.

    Het Marrakesh-pact emotioneert sommigen. Ook de bedachtzamen onder ons verliezen soms hun geduld met de voorstanders van het pact.
    Meer lezen op:
    elseviersweekblad.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland verrot

    Duitsland verrot

    Screenshot_211
    (Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

    Berlijn: Daklozen op straat, bedelaars op ieder station, voor iedere bank of spaarbank. In de helft van de sneltrams duiken muzikanten op, die hun levensonderhoud bij elkaar spelen. Overal vuil. Grofvuil in de straten, hondenstront sowieso, kots op de trappen van de stations. Duivenpoep. Altijd uitkijken waar je loopt. Niks aanraken. Veel armoedig geklede mensen, veel migranten. Zelden iemand die een stropdas draagt. In plaats daarvan zie je steeds vaker ratten op straat, die niet veel haast hebben, zich dus thuis voelen (ik houd me overigens bijna alleen in Berlin-Mitte op). Berlijn zou “een beetje zoiets als Afrika zijn”, schrijft de correspondent van de “Neue Zürcher Zeitung”.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

    Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

    Door           

    DsxvVENWwAAktKK

    Foto: Theo Francken signeert vlaggen en boeken. Bron: Francken / Twitter.

    Lieve mensen,

    De gedachte dat Vlamingen zelf moeten kunnen beslissen over hun toekomst, behoort tot het DNA van onze partij. Daarom ijveren wij voor Vlaamse zelfstandigheid, via een confederaal bestuursmodel.

    Dat idee van soevereiniteit geldt niet enkel binnen België. Ook op internationaal vlak moeten we dit bewaken. De afgelopen decennia werden tal van bevoegdheden van de nationale staat overgeheveld aan internationale instellingen. Die bevoegdheden gingen daardoor verloren, niet alleen voor België, maar ook voor het Vlaanderen van de toekomst, binnen een confederaal België
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    08-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

    Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

    ‘Dit migratiepact is eenzijdig, beloof migranten veel en lokt ze hierheen’ –Onrustbarend naïeve Tweede Kamer akkoord met afbreken grenzen voor onbeperkte massa immigratie uit Afrika - Professor volkenrecht: ‘Pact benadrukt enkel mensenrechten migranten, niet die van burgers in landen van bestemming’

     
    Dankzij het pact binnenkort met miljoenen tegelijk? Afbeelding: Getty Images (2).

    Steeds meer landen in Europa weigeren het te ondertekenen, en zelfs in immigratie kampioensland Duitsland waren de discussies in het parlement heftiger dan hier, en wordt daar door steeds meer bekende en invloedrijke namen en persoonlijkheden zware kritiek geuit op het VN migratiepact dat volgende week in Marrakesh wordt ondertekend. Echter niet in Nederland, waar de tegenstanders van de PVV en het FvD werden weggezet als angstzaaiers, omdat het pact ‘geen juridische verplichtingen’ zou scheppen. Wat, zoals tal van experts al hebben gezegd, op zijn best een suggestieve misleiding van de burgers is, al was het alleen maar omdat het kabinet Rutte een handtekening onder een akkoord gaat zetten waar zo’n 90 keer het woord ‘verplichten’ in voorkomt. Maar misschien heeft dat woord in Den Haag inmiddels een andere betekenis gekregen?
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    07-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over klimaat en energie

    Over klimaat en energie

    Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange

    foto columnist

    Inleiding

    Hoewel klimaatverandering van alle tijden is, zijn alarmerende berichten over het klimaat de laatste jaren aan de orde van de dag. Ik belicht in deze bijdrage natuurwetenschappelijke aspecten van de klimaatverandering ten einde de situatie te beoordelen en alarmistische berichten beter op hun alarmistische waarde te kunnen schatten. Ook de consequenties voor onze energievoorziening komen aan de orde. Veel van mijn natuurwetenschappelijke inzichten zijn tot stand gekomen in nauw overleg met gekwalificeerde Nederlandse fysici en fysicochemici. Ik dank hen voor hun waardevolle inbreng over vele jaren.
    Veel meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’

    Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’

     

    vlcsnap-2018-12-07-08h55m40s617
    In een nieuw interview met de Belgische pers bombardeert Hans Teeuwen even een paar goede ouderwetse linkse huisjes. Als zo’n beetje de enige bekende cabaretier van het land kiest Teeuwen voor rechts, en dat laat hij merken ook. Onder meer door te beweren dat hij een fan is van de Amerikaanse president, en de leiders van de PVV en FVD.
    Misschien wel Neerlands meest populaire cabaretiers, Hans Teeuwen, zet vandaag zijn perstournee in België door. Zijn shows worden deze maand namelijk uitgezonden op de televisie bij onze zuiderburen, en dat is voor veel zuidelijke media aanleiding om de spitsvondige Amsterdammer nog eens aan de tand te voelen.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREAKING!: Franse politie roept op tot staking van onbepaalde duur: “Dezelfde strijd als de ´gele hesjes´”

    BREAKING!: Franse politie roept op tot staking van onbepaalde duur: “Dezelfde strijd als de ´gele hesjes´”

    Screenshot_175

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De Franse politievakbond VIGI kondigt vanaf de 8e december een staking van onbepaalde duur aan en verklaart zich solidair met de strijd van de “gele hesjes”. Voor zaterdag 8 december staat een nieuwe “landelijke mobilisatie” van de “gele hesjes” gepland.
    “De eisen van de ´gele hesjes´-beweging gaan ons allemaal aan. Het wordt tijd om ons legaal te organiseren en solidariteit te tonen met hen, voor het welzijn van ons allen. Wij maken ons zorgen, omdat wij deel zijn van dit volk. Het is onze bedoeling om aan het einde van de maand de touwtjes nog aan elkaar te kunnen vastknopen en niet de tapijten in het Élysée-paleis voor € 300.000,- te wisselen”, aldus de officiële verklaring van de politievakbond.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    06-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk om je heen, die revolutie is begonnen

    Kijk om je heen, die revolutie is begonnen

    Gesprek met Arnold Karskens over de door hem voorspelde ‘Europese Lente’

    Yaël Vinckx 30 mei 2016

    Het gevaar is niet geweken, zegt Arnold Karskens.
    Het gevaar is niet geweken, zegt Arnold Karskens.Foto Bas Czerwinski / ANP 

    Wat voorafging: in het artikel In mei breekt hier de revolutie uit (08/01/2016) voorspelde oorlogsverslaggever Arnold Karskens dat in Europa een volksopstand zou uitbreken. Volgens Karskens kent een volksopstand vaste ingrediënten, die ook in Europa aanwezig zijn. „Herinnert u zich de Arabische Lente? Een volksopstand tegen regeringen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika die in 2010 begon en werd veroorzaakt door werkloosheid, oneerlijke machtsverdeling en een bevolkingsexplosie? Welnu, gelijksoortige ingrediënten vormen ook een serieus geweldsprobleem binnen de EU anno 2016. Ik voorspel daarom voor mei het begin van een Europese Lente.”

    Waar blijft uw revolutie?

    „Die is allang begonnen. De opstand van de Europese burger tegen de Europese staat is gestart. Kijk naar Oostenrijk, waar de helft van de bevolking op de FPÖ stemt; naar Frankrijk, waar mensen massaal tegen de nieuwe arbeidswet staken; naar Groot-Brittannië, waar de Britten op een Brexit aansturen. En dan heb ik het nog niets eens over het eigen Oekraïne-referendum. Dat was uiteraard niet een referendum tegen Oekraïne, maar tegen Europa.”
    Meer lezen op:
    nrc.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

    'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

    20/11/13 om 09:14 - Bijgewerkt om 09:14

    Paul Collier, wereldvermaard economieprofessor en pleitbezorger voor massale ontwikkelingshulp aan de allerarmste landen, legt deze week in Knack uit waarom we Afrika niet helpen door jonge Afrikanen illegaal in Europa te laten binnenstromen.

    'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

    Paul Collier © Francesco Guidicini/Isopix

    Collier: Veel Europeanen denken dat de mensen op die boten naar Lampedusa de allerarmsten zijn, maar dat is helemaal niet zo. Die bootvluchtelingen kunnen het zich veroorloven om vanuit Eritrea of Somalië Noord-Afrika te doorkruisen; zij kunnen de georganiseerde criminele bendes gespecialiseerd in mensensmokkel betalen.

    Ondertussen zijn ongeveer 17.000 vluchtelingen tijdens de oversteek verdronken: het is dus een bijzonder risicovolle onderneming. Maar mensen willen dat risico graag nemen, omdat wij hen belachelijk veel kansen bieden. Als je als vluchteling aan boord van zo'n bootje geraakt, de overtocht overleeft en voet aan wal kunt zetten op het strand van Lampedusa, word je bedolven onder de mensenrechten. Het hele juridische proces om je terug te sturen, is zo ingewikkeld dat de Italiaanse autoriteiten je liever in de illegaliteit laten verdwijnen.
    Meer lezen op:
    knack.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland
    Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland
    Uit de statistieken van “Statistics Portal” blijkt dat het aantal emigranten dat Duitsland verlaat sinds 2016 sterk is gestegen. Het jaar waarin de migratiecrisis zijn hoogtepunt bereikte. Terwijl het aantal emigranten in 2013 iets minder dan 800.000 bedroeg, is het in 2016 gestegen tot ongeveer 1.365.200. Bijna 1,4 miljoen mensen verlieten het land in 2016, een jaar nadat bondskanselier Merkel de grenzen opende.
    Meer lezen op:
    fenixx.org

    05-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen slaan 4 agenten gewond in Brussels noordstation

    Illegalen slaan 4 agenten gewond in Brussels noordstation

    In het Brusselse noordstation zijn gisteren vier agenten gewond geraakt bij een vechtpartij met de illegale transitmigranten die er verblijven. Een agent vroeg hen om hun afval op te ruimen, waarna een vechtpartij ontstond. Dat meldt Belga. De politie vraagt opnieuw om extra middelen.

    De problematiek van illegale transitmigranten in onze hoofdstad sleept al jaren aan. Het gaat veelal om migranten die hier geen asiel willen aanvragen en illegaal in ons land verblijven. Ze hangen rond in en rond het Brusselse Maximiliaanpark en zorgen er voor bijzonder veel overlast en criminaliteit. Zo werd enkele weken geleden nog een agent neergestoken door een illegale migrant.
    Meer lezen op:
    sceptr.net




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!