NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
 • Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn
 • Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”
 • Het nieuwe "München" van Europa: Iran
 • Asieladvocaten zijn NSB’ers
 • De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD
 • Blokkeermoslims slopen wijk na Pegida-demo
 • Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst
 • Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  oudecrossmotoren3
  blog.seniorennet.be/oudecro
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  09-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
  Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
  De hardnekkige feiten over het islamisme, die de Pakistaanse schrijver Shams Ul-Haq heeft samengevat in zijn boek ‘Uw wetten interesseren ons niet’, zijn ook al lang bekend bij Duitse islamcritici.

  Het is goed om ze te horen uit de mond van een erkende moslim. Er zal echter weinig veranderen in de ordelijke omgang van de linkse elites van Hamburg met jihadisten. Al in 2001, toen de moordenaar van 11 september, Mohamed Atta, de wereld schokte, was de Hanzestad een “hotspot van de islamisten”. Helaas is de situatie sinds 2015 ook verslechterd.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

  Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek

  AFSHIN ELLIAN 9-12-2018

  Het omstreden pact van Marrakesh vormt een ernstige inbreuk op de westerse persvrijheid, constateert Afshin Ellian. Nieuwsmedia krijgen tussen de zinnen door een nieuwe ideologische taak toebedeeld: het propageren van massa-immigratie als positief en gewenst fenomeen.

  Het Marrakesh-pact emotioneert sommigen. Ook de bedachtzamen onder ons verliezen soms hun geduld met de voorstanders van het pact.
  Meer lezen op:
  elseviersweekblad.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland verrot

  Duitsland verrot

  Screenshot_211
  (Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

  Berlijn: Daklozen op straat, bedelaars op ieder station, voor iedere bank of spaarbank. In de helft van de sneltrams duiken muzikanten op, die hun levensonderhoud bij elkaar spelen. Overal vuil. Grofvuil in de straten, hondenstront sowieso, kots op de trappen van de stations. Duivenpoep. Altijd uitkijken waar je loopt. Niks aanraken. Veel armoedig geklede mensen, veel migranten. Zelden iemand die een stropdas draagt. In plaats daarvan zie je steeds vaker ratten op straat, die niet veel haast hebben, zich dus thuis voelen (ik houd me overigens bijna alleen in Berlin-Mitte op). Berlijn zou “een beetje zoiets als Afrika zijn”, schrijft de correspondent van de “Neue Zürcher Zeitung”.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

  Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’

  Door           

  DsxvVENWwAAktKK

  Foto: Theo Francken signeert vlaggen en boeken. Bron: Francken / Twitter.

  Lieve mensen,

  De gedachte dat Vlamingen zelf moeten kunnen beslissen over hun toekomst, behoort tot het DNA van onze partij. Daarom ijveren wij voor Vlaamse zelfstandigheid, via een confederaal bestuursmodel.

  Dat idee van soevereiniteit geldt niet enkel binnen België. Ook op internationaal vlak moeten we dit bewaken. De afgelopen decennia werden tal van bevoegdheden van de nationale staat overgeheveld aan internationale instellingen. Die bevoegdheden gingen daardoor verloren, niet alleen voor België, maar ook voor het Vlaanderen van de toekomst, binnen een confederaal België
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  08-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

  Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’

  ‘Dit migratiepact is eenzijdig, beloof migranten veel en lokt ze hierheen’ –Onrustbarend naïeve Tweede Kamer akkoord met afbreken grenzen voor onbeperkte massa immigratie uit Afrika - Professor volkenrecht: ‘Pact benadrukt enkel mensenrechten migranten, niet die van burgers in landen van bestemming’

   
  Dankzij het pact binnenkort met miljoenen tegelijk? Afbeelding: Getty Images (2).

  Steeds meer landen in Europa weigeren het te ondertekenen, en zelfs in immigratie kampioensland Duitsland waren de discussies in het parlement heftiger dan hier, en wordt daar door steeds meer bekende en invloedrijke namen en persoonlijkheden zware kritiek geuit op het VN migratiepact dat volgende week in Marrakesh wordt ondertekend. Echter niet in Nederland, waar de tegenstanders van de PVV en het FvD werden weggezet als angstzaaiers, omdat het pact ‘geen juridische verplichtingen’ zou scheppen. Wat, zoals tal van experts al hebben gezegd, op zijn best een suggestieve misleiding van de burgers is, al was het alleen maar omdat het kabinet Rutte een handtekening onder een akkoord gaat zetten waar zo’n 90 keer het woord ‘verplichten’ in voorkomt. Maar misschien heeft dat woord in Den Haag inmiddels een andere betekenis gekregen?
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  07-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over klimaat en energie

  Over klimaat en energie

  Prof. Dr. C.A. (Kees) de Lange

  foto columnist

  Inleiding

  Hoewel klimaatverandering van alle tijden is, zijn alarmerende berichten over het klimaat de laatste jaren aan de orde van de dag. Ik belicht in deze bijdrage natuurwetenschappelijke aspecten van de klimaatverandering ten einde de situatie te beoordelen en alarmistische berichten beter op hun alarmistische waarde te kunnen schatten. Ook de consequenties voor onze energievoorziening komen aan de orde. Veel van mijn natuurwetenschappelijke inzichten zijn tot stand gekomen in nauw overleg met gekwalificeerde Nederlandse fysici en fysicochemici. Ik dank hen voor hun waardevolle inbreng over vele jaren.
  Veel meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’

  Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’

   

  vlcsnap-2018-12-07-08h55m40s617
  In een nieuw interview met de Belgische pers bombardeert Hans Teeuwen even een paar goede ouderwetse linkse huisjes. Als zo’n beetje de enige bekende cabaretier van het land kiest Teeuwen voor rechts, en dat laat hij merken ook. Onder meer door te beweren dat hij een fan is van de Amerikaanse president, en de leiders van de PVV en FVD.
  Misschien wel Neerlands meest populaire cabaretiers, Hans Teeuwen, zet vandaag zijn perstournee in België door. Zijn shows worden deze maand namelijk uitgezonden op de televisie bij onze zuiderburen, en dat is voor veel zuidelijke media aanleiding om de spitsvondige Amsterdammer nog eens aan de tand te voelen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREAKING!: Franse politie roept op tot staking van onbepaalde duur: “Dezelfde strijd als de ´gele hesjes´”

  BREAKING!: Franse politie roept op tot staking van onbepaalde duur: “Dezelfde strijd als de ´gele hesjes´”

  Screenshot_175

  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Franse politievakbond VIGI kondigt vanaf de 8e december een staking van onbepaalde duur aan en verklaart zich solidair met de strijd van de “gele hesjes”. Voor zaterdag 8 december staat een nieuwe “landelijke mobilisatie” van de “gele hesjes” gepland.
  “De eisen van de ´gele hesjes´-beweging gaan ons allemaal aan. Het wordt tijd om ons legaal te organiseren en solidariteit te tonen met hen, voor het welzijn van ons allen. Wij maken ons zorgen, omdat wij deel zijn van dit volk. Het is onze bedoeling om aan het einde van de maand de touwtjes nog aan elkaar te kunnen vastknopen en niet de tapijten in het Élysée-paleis voor € 300.000,- te wisselen”, aldus de officiële verklaring van de politievakbond.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  06-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk om je heen, die revolutie is begonnen

  Kijk om je heen, die revolutie is begonnen

  Gesprek met Arnold Karskens over de door hem voorspelde ‘Europese Lente’

  Yaël Vinckx 30 mei 2016

  Het gevaar is niet geweken, zegt Arnold Karskens.
  Het gevaar is niet geweken, zegt Arnold Karskens.Foto Bas Czerwinski / ANP 

  Wat voorafging: in het artikel In mei breekt hier de revolutie uit (08/01/2016) voorspelde oorlogsverslaggever Arnold Karskens dat in Europa een volksopstand zou uitbreken. Volgens Karskens kent een volksopstand vaste ingrediënten, die ook in Europa aanwezig zijn. „Herinnert u zich de Arabische Lente? Een volksopstand tegen regeringen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika die in 2010 begon en werd veroorzaakt door werkloosheid, oneerlijke machtsverdeling en een bevolkingsexplosie? Welnu, gelijksoortige ingrediënten vormen ook een serieus geweldsprobleem binnen de EU anno 2016. Ik voorspel daarom voor mei het begin van een Europese Lente.”

  Waar blijft uw revolutie?

  „Die is allang begonnen. De opstand van de Europese burger tegen de Europese staat is gestart. Kijk naar Oostenrijk, waar de helft van de bevolking op de FPÖ stemt; naar Frankrijk, waar mensen massaal tegen de nieuwe arbeidswet staken; naar Groot-Brittannië, waar de Britten op een Brexit aansturen. En dan heb ik het nog niets eens over het eigen Oekraïne-referendum. Dat was uiteraard niet een referendum tegen Oekraïne, maar tegen Europa.”
  Meer lezen op:
  nrc.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

  'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

  20/11/13 om 09:14 - Bijgewerkt om 09:14

  Paul Collier, wereldvermaard economieprofessor en pleitbezorger voor massale ontwikkelingshulp aan de allerarmste landen, legt deze week in Knack uit waarom we Afrika niet helpen door jonge Afrikanen illegaal in Europa te laten binnenstromen.

  'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

  Paul Collier © Francesco Guidicini/Isopix

  Collier: Veel Europeanen denken dat de mensen op die boten naar Lampedusa de allerarmsten zijn, maar dat is helemaal niet zo. Die bootvluchtelingen kunnen het zich veroorloven om vanuit Eritrea of Somalië Noord-Afrika te doorkruisen; zij kunnen de georganiseerde criminele bendes gespecialiseerd in mensensmokkel betalen.

  Ondertussen zijn ongeveer 17.000 vluchtelingen tijdens de oversteek verdronken: het is dus een bijzonder risicovolle onderneming. Maar mensen willen dat risico graag nemen, omdat wij hen belachelijk veel kansen bieden. Als je als vluchteling aan boord van zo'n bootje geraakt, de overtocht overleeft en voet aan wal kunt zetten op het strand van Lampedusa, word je bedolven onder de mensenrechten. Het hele juridische proces om je terug te sturen, is zo ingewikkeld dat de Italiaanse autoriteiten je liever in de illegaliteit laten verdwijnen.
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland
  Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland
  Uit de statistieken van “Statistics Portal” blijkt dat het aantal emigranten dat Duitsland verlaat sinds 2016 sterk is gestegen. Het jaar waarin de migratiecrisis zijn hoogtepunt bereikte. Terwijl het aantal emigranten in 2013 iets minder dan 800.000 bedroeg, is het in 2016 gestegen tot ongeveer 1.365.200. Bijna 1,4 miljoen mensen verlieten het land in 2016, een jaar nadat bondskanselier Merkel de grenzen opende.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  05-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen slaan 4 agenten gewond in Brussels noordstation

  Illegalen slaan 4 agenten gewond in Brussels noordstation

  In het Brusselse noordstation zijn gisteren vier agenten gewond geraakt bij een vechtpartij met de illegale transitmigranten die er verblijven. Een agent vroeg hen om hun afval op te ruimen, waarna een vechtpartij ontstond. Dat meldt Belga. De politie vraagt opnieuw om extra middelen.

  De problematiek van illegale transitmigranten in onze hoofdstad sleept al jaren aan. Het gaat veelal om migranten die hier geen asiel willen aanvragen en illegaal in ons land verblijven. Ze hangen rond in en rond het Brusselse Maximiliaanpark en zorgen er voor bijzonder veel overlast en criminaliteit. Zo werd enkele weken geleden nog een agent neergestoken door een illegale migrant.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  04-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland op de rand van uitputting, onmacht en overbelasting

  Nederland op de rand van uitputting, onmacht en overbelasting

  DOOR  · 29 NOVEMBER 2018

  Nederland

  ‘Nederland is een gaaf land’, zegt premier Rutte voortdurend om de moed erin te houden. Ondertussen kan iedereen zien dat er overal gaten vallen en er niet genoeg geld en capaciteit is om de gaten afdoende te dichten.

  Het budget van de politie is te krap om de orde en veiligheid te handhaven. Zestienduizend oplosbare zaken verdwenen in de prullenmand omdat er geen capaciteit is. Die was er overigens wel toen de intocht van Sinterklaas zeshonderd agenten vergde om problemen met demonstraties te voorkomen. Agenten raken oververmoeid en gedemoraliseerd. Ook het justitieel systeem kraakt. Er zijn te weinig rechters en officieren van Justitie om het allemaal goed aan te kunnen. Het strafbeleid moet ook goedkoper. Gevangenissen worden gesloten omdat er te weinig en te soft gestraft wordt. De misdaad kan onvoldoende worden bestreden en wordt steeds brutaler. Het aantal burgemeesters dat moet worden beveiligd groeit. Het aantal integriteitsproblemen binnen politie en justitie groeit eveneens.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naast het Marrakeshpact worden we ook het VN-Vluchtelingenpact ingerommeld

  Naast het Marrakeshpact worden we ook het VN-Vluchtelingenpact ingerommeld

  Kabinet zwijgt over vergelijkbaar ander VN-akkoord

  Website UNHCR

  Titelfoto: Website UNHCR

  Er is iets vreemds aan de hand. De aandacht van de media heeft zich de afgelopen maanden volledig gericht op de commotie over het Marrakeshpact over migratie. Het daarnaast ook voorliggende VN-Vluchtelingenpact lijkt aan alle aandacht van pers en politici te zijn ontsnapt. De Nederlandse regering staat ongetwijfeld ook positief tegenover dit zusterpact, dat deze maand in de VN wordt vastgesteld. Robert Bor legt uit hoe het zit.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video! Dominee Gremdaat zegt Derksen-haters waar het op staat: ‘Jonge homo’s, het wordt nog véél en véél erger!’

  Video! Dominee Gremdaat zegt Derksen-haters waar het op staat: ‘Jonge homo’s, het wordt nog véél en véél erger!’

   

  vlcsnap-2018-12-04-11h26m04s526

  Foto: Dominee Gremdaat. Bron: Screenshot Bettyasfalt.tv.

  Johan Derksen krijgt steun uit onverdachte hoek, vandaag. Dominee Gremdaat, een typetje van komiek Paul Haenen, neemt het ruimhartig op voor de geplaagde voetbalcommentator. Hij vindt Derksen helemaal niet homofoob, en roept jonge homo’s op zich tot de ‘echte vijand’ te richten. Die teksten van Derksen? Die waren nog niets, zo waarschuwt de man.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDREIGD WORDEN (1)

  BEDREIGD WORDEN (1)

  EBRU UMAR 4-12-2018


  En dan nu: bedreigd worden (1)*

  Geen Metro-lezer die weet wie Ad van Oosten is, maar ik kan het vertellen: het is de Nieuwsuurjournalist die de jaarlijkse oprisping van mijn posttraumatische-stressstoornis een boost heeft gegeven. Er was niet veel voor nodig, enkel de vraag: wat is jouw standpunt over bedreigde columnisten? Of een variant daarop.

  Diep ademhalen Umar. Diep ademhalen.

  Journalisten die doen alsof bedreiging van columnisten nieuw is, verdienen een Berufsverbot. Met ingehouden woede wees ik hem erop dat in 2004 al een columnist vermoord werd om zijn mening: Theo van Gogh. En dat bedreigd worden al minstens veertien jaar mainstream is – onder columnisten. Geen mainstream media-journalist die daar wakker van ligt.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  03-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’

  ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’

  ‘Is de Westerse beschaving het wel waar om gered te worden? Want het Westerse publiek verkiest amusement boven vrijheid, waarheid en rechtvaardigheid’

   
  Slechts een enkeling is nog begaan met het lot van ’s werelds beste, meest betrouwbare en eerlijkste journalist’. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Voormalig lid van de regering Reagan en Institute of Political Economy voorman Paul Craig Roberts schrijft dat rechtvaardigheid is verdwenen in het Westen, en is vervangen door ‘mij komt de vergelding toe, zegt Washington’. Kortom: door wraak. WikiLeaks oprichter Julian Assange heeft niets misdaan, maar moet vermoedelijk straks gedwongen de Ecuadoriaanse ambassade in Londen verlaten, waarna hij door de Britten zal worden gearresteerd om te worden uitgeleverd aan de VS. Zijn zaak toont tevens aan dat het Westerse publiek geen interesse meer heeft in de waarheid, en veel liever de dagelijkse propaganda van de massamedia voor zoete koek blijft aannemen, omdat amusement en genot door de meesten veel belangrijker worden gevonden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  02-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

  Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

  Het is verbazingwekkend dat nu toe geen enkele nieuwsredactie of onderzoeksjournalist heeft onderzocht hoe de ‘minder, minder’ uitspraak van Geert Wilders kon leiden tot onbeteugelde massahysterie, doodsbedreigingen en een middeleeuws aandoend aangiftecircus.

  Een heksenjacht die notabene in de mainstream media door politici, bestuurders en politie werd aangemoedigd. Een gang van zaken die duidt op een ongewenste vermenging van machten. Wordt onze rechtsstaat bedreigd door mensen die worden geacht haar te beschermen?
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Nederland stemt voor VN-resoluties die Joodse banden met Jeruzalem negeren

  Afgelopen vrijdag vond het tweede deel van het jaarlijkse anti-Israel feest plaats bij de Algemene Vergadering van de VN. Israel werd in zes resoluties veroordeeld, terwijl de rest van de wereld de dans ontsprong. Nederland stemde voor drie van de zes documenten, waaronder twee die de Joodse banden met Jeruzalem negeren.

  Een groot deel van de resoluties gaat over dezelfde deelonderwerpen als de resoluties waar twee weken geleden over werd gestemd. Toen werden negen veroordelende teksten over Israel aangenomen, waarbij acht van de negen resoluties op steun van Nederland konden rekenen. Dit is echter geen verrassing, daar Israel al jaren de favoriete zondebok van de VN is. Opnieuw laat het internationale orgaan met zes documenten tegen Israel zich van haar disproportionele kant zien.
  Meer lezen op:
  cidi.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Ingrid van Engelshoven (D66): Studentencorps moet zich aanpassen aan alcoholvrije moslimstudenten Want:

  'Aanpassing moet van twee kanten komen'

  Door:      , 21:57, 01 december 2018                  

  Ingrid van Engelshoven (D66), minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap komt aan op het Binnenhof voor de wekelijkse ministerraad. ANP KOEN VAN WEEL           

  Want: 'Aanpassing moet van twee kanten komen'

  Het studentencorps moet toleranter worden jegens leden die uit religieuze overwegingen geen alcohol drinken. Dat vindt minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven (D66), die ervoor pleit dat er een eind komt aan de mores dat je ’uit de groep wordt verstoten als je niet drinkt’. Dat schrijft De Telegraaf.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!