NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • EEN HOOFDDOEK IS GEEN VRIJE KEUZE
 • Meerdere scholieren bedreigd, mishandeld en beroofd in Leidsche Rijn
 • Franse neger maakt raplied over het “vermoorden van alle blanke baby’s en hun ouders ophangen”
 • Het nieuwe "München" van Europa: Iran
 • Asieladvocaten zijn NSB’ers
 • De toekomstige samenwerking tussen PVV en FVD
 • Blokkeermoslims slopen wijk na Pegida-demo
 • Duitse ISIS-bruid kocht meisje van 5 jaar als slaaf en liet haar vervolgens omkomen van de dorst
 • Moslima’s in Arnhem zwemmen halal: zonder mannen en met de luiken dicht
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  blogjevanwil
  blog.seniorennet.be/blogjev
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  06-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

  'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

  20/11/13 om 09:14 - Bijgewerkt om 09:14

  Paul Collier, wereldvermaard economieprofessor en pleitbezorger voor massale ontwikkelingshulp aan de allerarmste landen, legt deze week in Knack uit waarom we Afrika niet helpen door jonge Afrikanen illegaal in Europa te laten binnenstromen.

  'Muren rond Europa bouwen is niet zo onzinnig'

  Paul Collier © Francesco Guidicini/Isopix

  Collier: Veel Europeanen denken dat de mensen op die boten naar Lampedusa de allerarmsten zijn, maar dat is helemaal niet zo. Die bootvluchtelingen kunnen het zich veroorloven om vanuit Eritrea of Somalië Noord-Afrika te doorkruisen; zij kunnen de georganiseerde criminele bendes gespecialiseerd in mensensmokkel betalen.

  Ondertussen zijn ongeveer 17.000 vluchtelingen tijdens de oversteek verdronken: het is dus een bijzonder risicovolle onderneming. Maar mensen willen dat risico graag nemen, omdat wij hen belachelijk veel kansen bieden. Als je als vluchteling aan boord van zo'n bootje geraakt, de overtocht overleeft en voet aan wal kunt zetten op het strand van Lampedusa, word je bedolven onder de mensenrechten. Het hele juridische proces om je terug te sturen, is zo ingewikkeld dat de Italiaanse autoriteiten je liever in de illegaliteit laten verdwijnen.
  Meer lezen op:
  knack.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland
  Jaarlijks emigreren meer dan 1 miljoen mensen uit Duitsland
  Uit de statistieken van “Statistics Portal” blijkt dat het aantal emigranten dat Duitsland verlaat sinds 2016 sterk is gestegen. Het jaar waarin de migratiecrisis zijn hoogtepunt bereikte. Terwijl het aantal emigranten in 2013 iets minder dan 800.000 bedroeg, is het in 2016 gestegen tot ongeveer 1.365.200. Bijna 1,4 miljoen mensen verlieten het land in 2016, een jaar nadat bondskanselier Merkel de grenzen opende.
  Meer lezen op:
  fenixx.org

  » Reageer (0)
  05-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illegalen slaan 4 agenten gewond in Brussels noordstation

  Illegalen slaan 4 agenten gewond in Brussels noordstation

  In het Brusselse noordstation zijn gisteren vier agenten gewond geraakt bij een vechtpartij met de illegale transitmigranten die er verblijven. Een agent vroeg hen om hun afval op te ruimen, waarna een vechtpartij ontstond. Dat meldt Belga. De politie vraagt opnieuw om extra middelen.

  De problematiek van illegale transitmigranten in onze hoofdstad sleept al jaren aan. Het gaat veelal om migranten die hier geen asiel willen aanvragen en illegaal in ons land verblijven. Ze hangen rond in en rond het Brusselse Maximiliaanpark en zorgen er voor bijzonder veel overlast en criminaliteit. Zo werd enkele weken geleden nog een agent neergestoken door een illegale migrant.
  Meer lezen op:
  sceptr.net


  » Reageer (0)
  04-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland op de rand van uitputting, onmacht en overbelasting

  Nederland op de rand van uitputting, onmacht en overbelasting

  DOOR  · 29 NOVEMBER 2018

  Nederland

  ‘Nederland is een gaaf land’, zegt premier Rutte voortdurend om de moed erin te houden. Ondertussen kan iedereen zien dat er overal gaten vallen en er niet genoeg geld en capaciteit is om de gaten afdoende te dichten.

  Het budget van de politie is te krap om de orde en veiligheid te handhaven. Zestienduizend oplosbare zaken verdwenen in de prullenmand omdat er geen capaciteit is. Die was er overigens wel toen de intocht van Sinterklaas zeshonderd agenten vergde om problemen met demonstraties te voorkomen. Agenten raken oververmoeid en gedemoraliseerd. Ook het justitieel systeem kraakt. Er zijn te weinig rechters en officieren van Justitie om het allemaal goed aan te kunnen. Het strafbeleid moet ook goedkoper. Gevangenissen worden gesloten omdat er te weinig en te soft gestraft wordt. De misdaad kan onvoldoende worden bestreden en wordt steeds brutaler. Het aantal burgemeesters dat moet worden beveiligd groeit. Het aantal integriteitsproblemen binnen politie en justitie groeit eveneens.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naast het Marrakeshpact worden we ook het VN-Vluchtelingenpact ingerommeld

  Naast het Marrakeshpact worden we ook het VN-Vluchtelingenpact ingerommeld

  Kabinet zwijgt over vergelijkbaar ander VN-akkoord

  Website UNHCR

  Titelfoto: Website UNHCR

  Er is iets vreemds aan de hand. De aandacht van de media heeft zich de afgelopen maanden volledig gericht op de commotie over het Marrakeshpact over migratie. Het daarnaast ook voorliggende VN-Vluchtelingenpact lijkt aan alle aandacht van pers en politici te zijn ontsnapt. De Nederlandse regering staat ongetwijfeld ook positief tegenover dit zusterpact, dat deze maand in de VN wordt vastgesteld. Robert Bor legt uit hoe het zit.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video! Dominee Gremdaat zegt Derksen-haters waar het op staat: ‘Jonge homo’s, het wordt nog véél en véél erger!’

  Video! Dominee Gremdaat zegt Derksen-haters waar het op staat: ‘Jonge homo’s, het wordt nog véél en véél erger!’

   

  vlcsnap-2018-12-04-11h26m04s526

  Foto: Dominee Gremdaat. Bron: Screenshot Bettyasfalt.tv.

  Johan Derksen krijgt steun uit onverdachte hoek, vandaag. Dominee Gremdaat, een typetje van komiek Paul Haenen, neemt het ruimhartig op voor de geplaagde voetbalcommentator. Hij vindt Derksen helemaal niet homofoob, en roept jonge homo’s op zich tot de ‘echte vijand’ te richten. Die teksten van Derksen? Die waren nog niets, zo waarschuwt de man.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEDREIGD WORDEN (1)

  BEDREIGD WORDEN (1)

  EBRU UMAR 4-12-2018


  En dan nu: bedreigd worden (1)*

  Geen Metro-lezer die weet wie Ad van Oosten is, maar ik kan het vertellen: het is de Nieuwsuurjournalist die de jaarlijkse oprisping van mijn posttraumatische-stressstoornis een boost heeft gegeven. Er was niet veel voor nodig, enkel de vraag: wat is jouw standpunt over bedreigde columnisten? Of een variant daarop.

  Diep ademhalen Umar. Diep ademhalen.

  Journalisten die doen alsof bedreiging van columnisten nieuw is, verdienen een Berufsverbot. Met ingehouden woede wees ik hem erop dat in 2004 al een columnist vermoord werd om zijn mening: Theo van Gogh. En dat bedreigd worden al minstens veertien jaar mainstream is – onder columnisten. Geen mainstream media-journalist die daar wakker van ligt.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl


  » Reageer (0)
  03-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’

  ‘Zaak Julian Assange toont aan dat waarheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen in het Westen’

  ‘Is de Westerse beschaving het wel waar om gered te worden? Want het Westerse publiek verkiest amusement boven vrijheid, waarheid en rechtvaardigheid’

   
  Slechts een enkeling is nog begaan met het lot van ’s werelds beste, meest betrouwbare en eerlijkste journalist’. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Voormalig lid van de regering Reagan en Institute of Political Economy voorman Paul Craig Roberts schrijft dat rechtvaardigheid is verdwenen in het Westen, en is vervangen door ‘mij komt de vergelding toe, zegt Washington’. Kortom: door wraak. WikiLeaks oprichter Julian Assange heeft niets misdaan, maar moet vermoedelijk straks gedwongen de Ecuadoriaanse ambassade in Londen verlaten, waarna hij door de Britten zal worden gearresteerd om te worden uitgeleverd aan de VS. Zijn zaak toont tevens aan dat het Westerse publiek geen interesse meer heeft in de waarheid, en veel liever de dagelijkse propaganda van de massamedia voor zoete koek blijft aannemen, omdat amusement en genot door de meesten veel belangrijker worden gevonden.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  02-12-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

  Showproces Wilders ondermijnt de rechtsstaat

  Het is verbazingwekkend dat nu toe geen enkele nieuwsredactie of onderzoeksjournalist heeft onderzocht hoe de ‘minder, minder’ uitspraak van Geert Wilders kon leiden tot onbeteugelde massahysterie, doodsbedreigingen en een middeleeuws aandoend aangiftecircus.

  Een heksenjacht die notabene in de mainstream media door politici, bestuurders en politie werd aangemoedigd. Een gang van zaken die duidt op een ongewenste vermenging van machten. Wordt onze rechtsstaat bedreigd door mensen die worden geacht haar te beschermen?
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Nederland stemt voor VN-resoluties die Joodse banden met Jeruzalem negeren

  Afgelopen vrijdag vond het tweede deel van het jaarlijkse anti-Israel feest plaats bij de Algemene Vergadering van de VN. Israel werd in zes resoluties veroordeeld, terwijl de rest van de wereld de dans ontsprong. Nederland stemde voor drie van de zes documenten, waaronder twee die de Joodse banden met Jeruzalem negeren.

  Een groot deel van de resoluties gaat over dezelfde deelonderwerpen als de resoluties waar twee weken geleden over werd gestemd. Toen werden negen veroordelende teksten over Israel aangenomen, waarbij acht van de negen resoluties op steun van Nederland konden rekenen. Dit is echter geen verrassing, daar Israel al jaren de favoriete zondebok van de VN is. Opnieuw laat het internationale orgaan met zes documenten tegen Israel zich van haar disproportionele kant zien.
  Meer lezen op:
  cidi.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Ingrid van Engelshoven (D66): Studentencorps moet zich aanpassen aan alcoholvrije moslimstudenten Want:

  'Aanpassing moet van twee kanten komen'

  Door:      , 21:57, 01 december 2018                  

  Ingrid van Engelshoven (D66), minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap komt aan op het Binnenhof voor de wekelijkse ministerraad. ANP KOEN VAN WEEL           

  Want: 'Aanpassing moet van twee kanten komen'

  Het studentencorps moet toleranter worden jegens leden die uit religieuze overwegingen geen alcohol drinken. Dat vindt minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven (D66), die ervoor pleit dat er een eind komt aan de mores dat je ’uit de groep wordt verstoten als je niet drinkt’. Dat schrijft De Telegraaf.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  30-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opruimactie haalt elke dag 40 ton afval weg voor kust van Jakarta

  Opruimactie haalt elke dag 40 ton afval weg voor kust van Jakarta

  Opruimactie haalt elke dag 40 ton afval weg voor kust van Jakarta
  30 november 2018 11:32Laatste update: een uur geleden


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks ontkenning toch overleg tussen OM en minister over strafzaak Wilders
  Ondanks ontkenning toch overleg tussen OM en minister over strafzaak Wilders

  De hoogste baas van het Openbaar Ministerie heeft de strafzaak rond het ‘minder-Marokkanen-proces’ tegen Wilders wel besproken met de toenmalige VVD-minister Opstelten van Justitie. Een en ander blijkt uit antwoorden die minister Grapperhaus vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Afbeeldingsresultaat voor electrische autos 2019

  Rendement diesel motor 40%

  Energie verlies van centrale naar elektrische auto

  Rendement huidige centrales 40%
  Verliezen elektriciteit transport tot gebruiker 93%
  Omvorming naar laagspanning 75%
  Retour stroom die met uit de accu terugkrijgt 72%
  Electrische motor rendement 90%

  Dat geeft 90% van72% van75% van 93% van 40% = 18%

  Diesel levert twee keer zoveel rendement als een elektrische auto
  Dus de electrische auto verbruikt twee keer zoveel energie als een diesel.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migratie uit Afrika: leugens en mythes

  Migratie uit Afrika: leugens en mythes

  Screenshot_38

  (Door: Bert Dijkstra)

  Het VN-migratiepact heeft de discussie rond de migranten uit Afrika weer doen oplaaien. Linda Polman (foto), journaliste en schrijfster van twee boeken over Afrika,  doet in een recent interview (De Telegraaf, 27 november 2018, p. 20) allerlei beweringen over de Afrikaanse bevolking. Het is de moeite waard om deze beweringen nader te bekijken, omdat ze wel vaker gebruikt worden om de discussie in een bepaalde richting te sturen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  29-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Ingrid van Engelshoven (D66) sluit zich aan bij actie tegen Johan Derksen #SorryJohan

  Minister Ingrid van Engelshoven (D66) sluit zich aan bij actie tegen Johan Derksen #SorryJohan

  Vrijheid van meningsuiting voor iedereen maar niet voor voetbalanalist

  Door:  , 14:50, 29 november 2018

  Ingrid van Engelshoven en Johan Derksen. ANP

  Minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven (D66) doet mee aan de Twitter-actie #SorryJohan, sinds donderdag een trending topic op Twitter . “De moedige #SorryJohan-verhalen raken me diep”, reageert de minister donderdag op Twitter. De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is binnen het kabinet verantwoordelijk voor het lhbti-emancipatiebeleid.

  “Emancipatie is nooit af en voor gelijkheid moeten we blijven strijden. Dat zal ik altijd blijven doen!”, reageert Van Engelshoven op de honderden tweets onder de noemer #SorryJohan, waarmee lhbt’ers met persoonlijke verhalen hun ongenoegen uiten over uitspraken die Johan Derksen over homo’s deed in het Veronica-programma Veronica Inside. #SorryJohan is daardoor trending op Twitter.

  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  28-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Links Zijn is een geestesziekte
  Links Zijn is een geestesziekte 


  De Britse activiste en publiciste Anne Marie Waters is directeur van Shariawatch.org.uk en bestuurslid van Pegida UK. Zij schreef onlangs het geruchtmakende artikel Why Leftism Is A Mental Illness. Waters betoogt dat de huidige linkse beweging in haar opvattingen trekken vertoont van een ernstige persoonlijkheidsstoornis.

  Onlangs tweette ik dat ik begin in te zien dat Links Zijn een geestesziekte is. Dat statement bracht wat mensen in verwarring, dus het kan best wat verdere toelichting gebruiken.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland verandert in ghetto: wapens mee naar school, dronken in de klas, leraren uitgemaakt voor “kankerhoer”

  Nederland verandert in ghetto: wapens mee naar school, dronken in de klas, leraren uitgemaakt voor “kankerhoer”

   

  Schermafbeelding-2018-11-28-om-09.24.54

  Foto: Een vechtpartij op school in Huddersfield.

  Het is tegenwoordig veiliger op straat in een township in Zuid-Afrika dan op een Nederlandse middelbare school. Een onderzoek van DUO toont aan dat het uitschelden en intimideren van docenten, het meenemen van wapens of het onder invloed van verdovende middelen aanwezig zijn in de les op een beetje Nederlandse middelbare school anno 2018 heel normaal is. Docenten worden niet meer aangesproken met meneer of mevrouw, maar met kankermongool en kankerkoer.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  27-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gele hesjes veroveren Frankrijk

  Gele hesjes veroveren Frankrijk

  Burgerprotest tegen elite die utopische projecten doordrukt

  Titelfoto: Protestactie Gele Hesjes op Champs-Élysées te Parijs (25 november 2018). Screenshot YouTube-video, kanaal RT France

  Al zo’n twee weken is Frankrijk in de ban van de “Gele Hesjes” (Gilets Jaunes). Een min of meer spontane volksbeweging die ontstond via de social media. Mensen van allerlei achtergronden verenigen zich uit protest tegen de hogere benzine- en dieselprijzen die Macron wil doorvoeren in het kader van het klimaatbeleid. Bij de heftige protesten zijn al doden en honderden gewonden gevallen. Hoe moeten we deze beweging duiden?
  Meer lezen op:
  opinez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim familie martelt dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis
  Moslim familie martelt dochter – rechter vindt warme woorden en natuurlijk een mild vonnis

  Rechter uit Beieren stelt vast: Psychische marteling, fysieke mishandeling en vrijheidsberoving zijn een “deelaspect” van de moslimcultuur.

  Een Syrische familie reageerde met martelingen op hun 17-jarige dochter omdat ze verliefd was geworden op de verkeerde jongeman. Een rechter in München reageerde niettemin met begrip en met milde voorwaardelijke straffen. Opnieuw een vonnis en een duidelijk signaal aan Merkel’s geïmporteerde kansenpareltjes, dat de Duitse politici en hun handlangers in de rechtszalen als een geslaagde integratie interpreteren.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • full spectrum CBD (full spectrum CBD)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!