Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ludovikus
    blog.seniorennet.be/ludovik
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    01-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister Sigrid Kaag (D66) prijst VN-mafketel die Geert Wilders met ISIS vergeleek de hemel in

    Minister Sigrid Kaag (D66) prijst VN-mafketel die Geert Wilders met ISIS vergeleek de hemel in

    Door   

    Sigrid Kaag met Zeid Ra'ad Al Hussein. Bron: Sigrid Kaag / Twitter.
    Foto: Sigrid Kaag met Zeid Ra'ad Al Hussein. Bron: Sigrid Kaag / Twitter


    Ze is zó blij met Zeid Ra’ad Al Hussein!

    Op Twitter laat minister Sigrid Kaag — natuurlijk van D66 — weten dat ze bijzonder veel respect en waardering heeft voor Zeid Ra’ad Al Hussein, de United Nations High Commissioner for Human Rights. Volgens Kaag is deze man een baken van gerechtigheid en een voorbeeld voor ons allen. Jawel:
    Je zou dus denken dat deze meneer een geweldige gast is. Openminded tot op het bot en een voorstander van het mooie democratische systeem. Nou, misschien toch niet helemaal.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl




    28-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Juliëtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel

    Hoe Juliëtte Rot op 5 mei door Nasrdin Dchar werd geweerd van NPO-debattafel

    Nasrdin wilde zijn Dchar-Day niet laten ontsieren

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand durft nog íets zeggen”: Herman Brusselmans geeft gepeperde mening over politieke correctheid

    Niemand durft nog íets zeggen”: Herman Brusselmans geeft gepeperde mening over politieke correctheid

    TDS


    Photo News

    Zijn oeuvre bestaat ondertussen uit meer dan 75 romans, novelles en toneelstukken, maar toch heeft Herman Brusselmans (60) met ‘Feest bij de familie Van de Velde’ een nieuw boek uit. Ook nu gaat hij thema’s als drank of seks niet uit de weg. Al meent de veelschrijver dat Vlaanderen dat wél lijkt te doen. Brusselmans heeft het gevoel dat hij niet meer kan zeggen of schrijven wat hij wil. 
    Meer lezen op:
    hln.be




    27-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merkel erkent bestaan no-go-zones, NOS jengelt over dieselrestrictiess

    Merkel erkent bestaan no-go-zones, NOS jengelt over dieselrestrictiess

    no-go-zones

    Angela Merkel heeft in een Duits televisie-interview erkent dat er in Duitsland no-go-zones bestaan, waar de politie zich niet durft te wagen. Dit interview volgde op de beslissing van haar partij om met de SPD te willen regeren.

    Niet dat dit in Nederland nieuws is – dat een Nederlandse verslaggever van de staatsomroep onze premier zou vragen hoe het zit met de Nederlandse no-go-zones is al even ondenkbaar. En aangezien ook die Nederlandse no-go-zones bestaan, zwijgt men bij de NOS maar liever, en neuzelt over Duitsland alsof het toestaan van restricties aan dieselauto’s van belang is. En dan had de correspondent logischerwijs geen tijd om zich bezig te houden met zoiets incidenteels als Duitse no-go-zones – dat spreekt. En dus zwijgt zij verder.
    Meer lezen op:
    verenoflood.nu


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wind in de vrije haren Hoofddoekenverbod op school

    Wind in de vrije haren

    Hoofddoekenverbod op school

    Tom Van Grieken

    Screenshot_259

    Terwijl moedige Iraanse vrouwen de hoofddoek afwerpen, vonden enkele islamitische ouders uit Maasmechelen dat hun dochters de hoofddoek moesten dragen op school. Nochtans bepaalt het schoolreglement duidelijk dat het dragen van religieuze symbolen verboden is. Dus stapten ze naar de rechter. Die gaf de ouders zowaar gelijk. Hoofddoeken op school, halal op school, islamitische feestdagen op school, moskeebezoeken met de school. Onze manier van leven wordt stap voor stap vervangen. Alsof wij ons moeten aanpassen aan nieuwkomers en niet omgekeerd.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Lodewijk Asscher

    Ja, Kuzu, is een Nederturks stuk vullis dat zijn familie nog zou verraden in ruil voor een knuffel van dictator Erdogan


    Beste meneer Asscher,

    Dat ik in de zesde klas van de lagere school een uur per week naar dominee Oskam moest luisteren, heeft één voordeel: ik ken mijn klassiekers.

    Mattheüs 7, vers 3.

    En wat ziet gij den splinter, die in het oog uws broeders is, maar den balk, die in uw oog is, merkt gij niet?

    Ik moest daar gisteren aan denken toen ik u boos zag twitteren over uw DENK-collega Tunahan Kuzu.

    Kuzu, een Nederturks stuk vullis dat zijn familie nog zou verraden in ruil voor een knuffel van dictator Erdogan, had vijf Nederturkse politici die de Armeense genocide erkenden (in tegenstelling tot de kabinetten Rutte 3 én -uw- Rutte 2) als kanonnenvoer afgeleverd bij Turkse media.
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl





    26-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leider AKP Nederland betuigt steun aan NIDA, UETD-bestuurslid op kandidatenlijst

    Leider AKP Nederland betuigt steun aan NIDA, UETD-bestuurslid op kandidatenlijst

    Door Carel Brendel, 26 februari 2018

    De Nederlandse AKP-voorman Turan Atmaca op de ledenvergadering van NIDA.

    De Union of European Turkish Democrats (UETD) in Nederland, de Nederlandse tak van de Turkse regeringspartij AKP, heeft haar steun betuigd aan de verkiezingscampagne van NIDA Rotterdam. Dat blijkt uit een verslag op de Turkse website Platform. Volgens het ongedateerde bericht van Platform-verslaggever Furkan Turgut nam de Nederlandse UETD-voorman Turan Atmaca het woord tijdens de ledenvergadering in het Rotterdamse restaurant waar in januari de kandidatenlijst van NIDA werd gepresenteerd. Deze bijeenkomst vond volgens NIDA zelf plaats op 14 januari.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits tv-programma bewijst dat Nederlandse overheid extremisten in Syrië financiert

    Brits tv-programma bewijst dat Nederlandse overheid extremisten in Syrië financiert

    Posted on


    De Britse regering heeft een project voor buitenlandse hulp opgeschort na een onderzoek van het Britse tv-programma ‘Panorama’ waaruit blijkt dat er met belastinggeld extremisten in Syrië werden gesteundmeldt de BBC. Het geld ging naar een project dat politieagenten financierden die opereerden in door terroristen bewaakte gebieden in de provincies Aleppo, Idlib en Daraa. Een deel van dit geld bleek door te stromen naar de Zinki-militie, die twee jaar geleden internationale aandacht trok door een video waarin een vijftienjarige Palestijnse jongen werd onthoofd. Ook stonden er fictieve en overleden namen  op de loonlijst. Verder blijkt uit het onderzoek dat de ‘politieagenten’ samenwerken met een rechtbank die ‘wrede straffen’ oplegden aan veroordeelden, waaronder marteling. Naast Groot-Brittanie is Nederland ook een van de zes landen die meebetaalden aan het project. Wij hebben hier een jaar geleden al voor gewaarschuwd, maar wordt er nu eindelijk actie ondernomen? 
    Meer lezen op:
    destillewaarheid.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-gevangene: ‘Let op, Europa! IS is overal’

    Ex-gevangene: ‘Let op, Europa! IS is overal’

    Door: Cyril Rosman

    Hij overleefde gevangenissen van IS: bijna een jaar vol dagelijkse martelingen. Eenmaal in veiligheid in Duitsland, was Masoud Aqil verbijsterd dat hij weer IS’ers tegen kwam. ,,Europa moet niet naïef zijn.”

    De afspraak voor het interview stond eigenlijk voor een maand geleden. Aqil zei hem op het laatste moment af: ,,Ik was depressief, had de hoop verloren.” Hij was ontdaan over het oplaaiende geweld in Noord-Syrië, waar het Turkse leger een aanval begon op de Koerden in de regio Afrin. Zíjn Koerden.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    25-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijken! Voetbal Inside-helden laten geen spaan heel van Anousha Nzume’s verbod op cowboys en indiaantjes

    Kijken! Voetbal Inside-helden laten geen spaan heel van Anousha Nzume’s verbod op cowboys en indiaantjes

    Door   

    snapshot
    Foto: De heren van Voetbal Inside laten geen spaan heel van Anousha Nzume. Bron: Screenshot Voetbal Inside / RTL.

    De heren van Voetbal Inside laten geen spaan heel van Anousha Nzume, die voor elkaar kreeg dat Tivoli geen cowboys- en indianenfeesten meer organiseert. Politieke correctheid viert hoogtijd, en iedereen is een racist. Tijd voor Johan Derksen en Wilfred Genee om eens voorgoed af te rekenen met al deze dommige ellende.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Rutte’s Europese rede in Berlijn

    Mark Rutte’s Europese rede in Berlijn


    24-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar - Dit land is stuk

    Ebru Umar - Dit land is stuk

    ♬ PRAAT NEDERLANDS MET ME ♬

    In een week waarin de democratie is afgeschaft, de organen zijn geroofd, de gekkies van Denk herrie maken op de publieke tribune, Van Aartsen dweept met salafisten, rechters het opsporen van fraude discriminatie noemen, kinderfeestjes geen cowboys en indianenthema’s meer mogen hebben, in Amsterdam de criminele islamitische medemens in de ban wordt gedaan (nou ja, in ieder geval die ene hoofddoek), Rutte geen nieuwe Halbe kan vinden,
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik zie nieuwsberichten voorbijkomen waarvan ik denk; wat is er toch in godsnaam mis met die mensen…

    Ik zie nieuwsberichten voorbijkomen waarvan ik denk; wat is er toch in godsnaam mis met die mensen… 

    Door Elise Nijmegen

    Willen ze werkelijk dat Nederland een islamitische Staat wordt onder dictatoriaal gezag vanuit Brussel? Dat ons land een land wordt waar, ook u, de gang naar de moskee gaat maken? Waar onze (klein) dochters in gewaden over straat moeten en niets in te brengen hebben? Zich niet kunnen en mogen ontwikkelen tot onafhankelijke vrouwen?
    Meer lezen op:
    fenixx.org

     


    23-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tivoli schrapt 'racistisch' kinderfeest onder druk van actiegroep

    Tivoli schrapt 'racistisch' kinderfeest onder druk van actiegroep

    Martijn Verburg


    TivoliVredenburg stopt met kinderfeesten met thema 'cowboys en indianen'. Inzet: De poster van het festival © ANP/TivoliVredenburg

    TivoliVredenburg houdt geen kinderfeesten meer met het thema cowboys en indianen. Een feest in juni vorig jaar dat eenmalig het thema het Wilde Westen had heeft tot veel gedoe geleid en dat betreurt het poppodium. ,,Het is niet verstandig geweest dit thema te kiezen'', zegt directeur Frans Vreeke.
    Meer lezen op:
    ad.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Castel Volturno – een Italiaanse stad wordt door Nigeriaanse bendes overgenomen

    Castel Volturno – een Italiaanse stad wordt door Nigeriaanse bendes overgenomen

    Screenshot_159
    (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

    De kleine Italiaanse stad Castel Volturno, slechts 35 km verwijderd van Napels, werd compleet door Nigeriaanse bendes overgenomen. 20.000 van de ongeveer 30.000 inwoners zijn migranten. Op straat bloeit de drugshandel en de prostitutie.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter voorkomt effectieve aanpak van Turkse uitkeringsfraudeurs

    Rechter voorkomt effectieve aanpak van Turkse uitkeringsfraudeurs

    Matthijs van Schie   


    Een op de vijf Turkse Nederlanders wordt verdacht van fraude met uitkeringen, bijvoorbeeld omdat ze een huis bezitten in Turkije en dat niet melden. Maar gemeenten mogen geen bureaus inschakelen die alleen in Turkije vermogensonderzoek doen: dat is discriminatie, oordeelt de rechter.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl





    22-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saaida Ait-Taleb gaf ¤ 170.882 belastinggeld aan hete scharrel, vakantie naar Dubai en Turkije

    Saaida Ait-Taleb gaf € 170.882 belastinggeld aan hete scharrel, vakantie naar Dubai en Turkije



    Deze zomer kregen we flink wat commentaar op het stuk over de belangenverstrengeling in ons Mokum. Een programma voor deradicalisering werd schaamteloos gebruikt voorzelfverrijking. Spil in de zaak is deze Saaida Ait-Taleb, programmamanager 'deradicalisering' bij de Gemeente. De man op de foto is ook notoire subsidieslurper, deze Mounir Dadi is weer de partner van Fatima Elatik: met haar Elatik Advies krijgt ze € 12.000 per maand om parttime advies te geven over politiewerk, aan de politie. No joke, allemaal niet
    Meer lezen op:
    925.nl





    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+

    "Deugenstein”: Waarom telt de PVV van Geert Wilders geen 140+ Kamerzetels?!

    wilders
    PVV leider Geert Wilders na de EenVandaag Politicus van het Jaar-verkiezing 2016.

    Ik ben bedroefd en in opperste staat van verbazing. Ik zeg het u eerlijk: Ik ben intens diep bedroefd. Ik schaam me voor het leeuwendeel van mijn landgenoten, ik schaam me voor de leefsituatie in het leeuwendeel van de Europese lidstaten, en ik schaam me voor het leeuwendeel van de Europese politieke vertegenwoordiging.
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

    Iraanse politicoloog waarschuwt Europa voor plotselinge overname door islam

    Onze vrijheid hangt aan een zijden draadje door sluipende ondermijning samenleving door islam

     
    Het politieke verbond tussen links en islam in Rotterdam is een angstwekkende voorbode van het naderende einde van onze vrijheid. (Afbeelding: Getty Images (2)).

    Dr. Majid Rafizadeh, een gelauwerde Iraans-Amerikaanse ‘Harvard’ politicoloog, auteur en veelgevraagd TV-analist, tevens president van de International American Council on the Middle East, waarschuwt het Westen en met name de Europese landen dat hun samenlevingen stapsgewijs worden ondermijnd door de islam, en de totale overname heel plotseling, gruwelijk, en binnen zeer korte tijd kan plaatsvinden. Als voorbeeld geeft hij de islamitische revolutie in zijn thuisland Iran. Moslims in Europa passen hier exact dezelfde tactieken toe, stelt hij. ‘Het Westen en niet-islamitische landen kunnen deze geschiedenisles maar beter serieus nemen, want dit kan op ieder moment gebeuren... Op het moment dat jullie politici zich meer zorgen maken over hun populariteit dan over de toekomst van jullie land, is het gebeurd met jullie.’
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    21-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schokkend: lege Eerste Kamer als PVV-senator spreekt over asielproblemen. Helemaal niemand komt opdagen

    Schokkend: lege Eerste Kamer als PVV-senator spreekt over asielproblemen. Helemaal niemand komt opdagen

    Door   

    DWfWx4DWsAE6jd8.jpg large
    Foto: Senator Alexander van Hattem spreekt, verder is er niemand aanwezig. Bron: Anita Hendriks / Twitter.

    Geen enkele andere fractie had het fatsoen om te komen opdagen bij een toespraak over asiel, gehouden door Eerste Kamerlid Alexander van Hattem (PVV) in een lege parlementszaal.

    “Alleen senator Alexander van Hattem op sprekerslijst,” zo meldde het Twitter-account van de Eerste Kamer het nog enigszins neutraal.

    Maar bij dit soort onzin komt de stoom toch uit je oren? Nederlandse Kamerleden die wegblijven bij een debat omdat de spreker ze niet aanstaat of het debat ze niet voldoende interesseert.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl






    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!