Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    riet2005
    blog.seniorennet.be/riet200
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    25-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column Jan Roos: extreemlinks Amsterdam wordt Oostvaardersplassen 020, gooi geen voedselpakketten over het hek!

    Column Jan Roos: extreemlinks Amsterdam wordt Oostvaardersplassen 020, gooi geen voedselpakketten over het hek!

    Jan Roos.

    Foto: Jan Roos.

     

    Jan Roos zit het somber in voor onze hoofdstad. Nu een extreemlinks bewind aan de macht is gekomen, zal de stad te kampen krijgen met “zwarte gaten”. De stad zelf zal uithongeren, en geen “geen jager zal er zijn” om Amsterdammers uit hun lijden te verlossen.

    Amsterdam heeft extreem-links beleid gekregen. Niet zo heel vreemd aangezien de stad een coalitie heeft van GroenLinks, SP, PvdA en D66. Anarchistisch links, Socialistisch links, pragmatisch links en links in schaapskleding vormen samen het bestuur van de hoofdstad.
    Meer lezen op:


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    PAUL CLITEUR – De Rode Hoed en het fascisme van de antifa’s

    Wat gaat de Staat nu doen?


    De bekladding van de deur van debatcentrum De Rode Hoed met de leuze “Geen fascisme”, het ingooien van de ramen van dat centrum, het dichtlijmen van de sloten – het zijn droevige manifestaties van een verschijnsel dat de actievoerders voorgeven te willen bestrijden. Want dat is precies wat het is, deze acties: fascisme.

    Saalschlacht

    De Nazi’s hadden daar een woord voor: Saalschlacht. Je moet niet met de communisten en andere vijanden van het Nazisme in gesprek gaan, met hen discussiëren, maar bijeenkomsten verstoren, bezoekers intimideren, de verhuurders van zalen intimideren en met andere gewelddadige acties proberen een discussie te winnen wanneer argumenten en woorden kennelijk te kort schieten.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De oorlog om het Verenigd Koninkrijk is begonnen.

    De oorlog om het Verenigd Koninkrijk is begonnen.

    Het is een ontnuchterende gedachte die moeilijk toe te geven is, maar toch is het waar. We zijn in oorlog.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

    Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17

    Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland

     
    Het JIT krijgt zware kritiek uit Rusland vanwege het negeren van getuigenverklaringen en radarbeelden, en het niet onderzoeken van grote aantallen wrakstukjes en lichaamsdelen. (Afbeelding (1)).

    Zoals we van meet af aan hebben voorspeld heeft Rusland ook van het JIT (Joint Investigation Team) de schuld gekregen van het neerschieten van vlucht MH-17 van Amsterdam naar Maleisië. Deze ‘conclusie’ was overigens al bij voorbaat ingeprogrammeerd, zeker als bedacht wordt dat de nu gepresenteerde ‘bewijzen’ vooral afkomstig zijn van het extreem anti-Russische, na een illegale staatsgreep door de VS en de EU geïnstalleerde fascistische marionettenregime, dat al jaren probeert een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen. Daarom is het nu gepresenteerde JIT rapport niet alleen absurd, maar ook gevaarlijk. Bovendien is het intriest dat de vele nabestaanden opzettelijk worden voorgelogen, en ze zonder het te beseffen als pionnen worden gebruikt in een doortrapte nepnieuws campagne, waar ook de zogenaamde vergiftiging van de voormalige spion Skripal van deel uitmaakt.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramen ingegooid bij Amsterdams debatcentrum vanwege bijeenkomst Forum voor Democratie

    Ramen ingegooid bij Amsterdams debatcentrum vanwege bijeenkomst Forum voor Democratie

    Extreemlinkse activisten riepen eerder al op lezing te verstoren

          



    De ramen van debatcentrum De Rode Hoed aan de Keizersgracht zijn afgelopen nacht ingegooid. Vanavond is er een lezing van de politieke partij Forum voor Democratie. Ook zijn de deuren beklad met de teksten ‘Fuck FVD’ en ‘Geen fascisme’. Forum voor Democratie organiseert vanavond een lezing in De Rode Hoed. Deze eerste ‘Renaissancelezing’ gaat over de brexit. Dat meldt AT5.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl


    24-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

    2 minderjarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’ krijgen fopstrafjes voor verkrachting vrouw op station Eindhoven

    Welkomm

    Links zegt ‘welkom welkom welkom‘, maar op 23 september 2017 werd een Nederlandse vrouw verkracht door twee 16-jarige SYRISCHE ‘vluchtelingen’op het station van het altijd gezellige Eindhoven. Door middel van onder andere camerabeelden konden de SYRIËRS worden opgespoord. Een agent herkende een van de SYRIËRS. Al een teken aan de wand wanneer een agent je herkent, dan is dat niet omdat je je verder zo goed gedraagt.
    Meer lezen op:
    liefdevoorhollandblog.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rohingya-strijdgroep pleegde massamoorden’

    Rohingya-strijdgroep pleegde massamoorden’

    Rohingya-mannen tijdens het gebed.

    Rohingya-mannen tijdens het gebed.   AFP

    DHAKA - Een rebellenbeweging van de belaagde moslimbevolking in het westen van Myanmar, de ARSA (Arakan Rohingya Salvation Army), heeft zich schuldig gemaakt aan massamoorden. De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft gemeld dat nieuw bewijs duidelijk maakt dat Rohingya-strijders vorig jaar zeker één slachting hebben aangericht onder mannen, vrouwen en kinderen die hindoe waren.
    Meer lezen op:
    telegraaf.nl


    23-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruiten tijdens ramadan ingegooid bij Hindoetempel in Schilderswijk: 'Gebedsruimte bewust doelwit'

    Ruiten tijdens ramadan ingegooid bij Hindoetempel in Schilderswijk: 'Gebedsruimte bewust doelwit'

    Bij de Haagse Hindoetempel in de Mijtensstraat zijn de ruiten ingegooid (Foto: via Siddharth Ramdhani)
    Bij de Haagse Hindoetempel in de Mijtensstraat zijn de ruiten ingegooid.  (Foto: via Siddharth)

    DEN HAAG - Van een Hindoetempel in de Haagse Mijtensstraat zijn in de nacht van dinsdag op woensdag de ruiten ingegooid. Volgens de Hindoeïstische stichting uit de Schilderswijk is de ravage in het gebouw groot. De gebedsruimte zou volgens de voorzitter van het Hindoeïstisch gebedshuis bewust het doelwit zijn geweest.
    Meer lezen op:
    omroepwest.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70% volgt islamitische godsdienstles in gemeenteonderwijs Brussel

    70% volgt islamitische godsdienstles in gemeenteonderwijs Brussel

    Het aantal leerlingen dat islamitische godsdienstlessen volgt in ons land stijgt fors. Ook in onze hoofdstad Brussel is de toename spectaculair. Zo volgt er in Brussel maar liefst 70% van de scholieren in het gemeentelijk onderwijs islamitische godsdienstlessen. Het aantal leerlingen dat katholiek onderwijs volgt daarentegen neemt stelselmatig af.

    Door het lage geboortecijfer van autochtone vrouwen in Vlaanderen enerzijds, en het hoge geboortecijfer van islamitische allochtonen anderzijds, is in ons land een duidelijke demografische verschuiving aan de gang. In Antwerpen bijvoorbeeld is die verschuiving al duidelijk merkbaar. Bij de leeftijdscategorie 0 tot en met 9 jaar is nu maar liefst 74,10% van de Antwerpse bevolking van vreemde origine. Tussen de 10 en 19 jaar gaat het om bijna 70%.
    Meer lezen op:
    screptr.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnen zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

    Palestijnen zijn het slachtoffer geworden van hun eigen Jodenhaat

    De zogenaamde Palestijnse kwestie, het langst slepende conflict in de moderne geschiedenis, zou eigenlijk beter de Palestijnse leugen kunnen heten, want daarop is de ‘kwestie’ gebaseerd.

    De Palestijnse zaak is een leugen, gefabriceerd om useful idiots als Harry van Bommel en andere Westerse naïevelingen zand in de ogen te strooien, net zoals de leugen over de mythische ‘religie van de vrede’ die niemand ooit in actie heeft gezien. Elke concessie die Israël doet, wordt door de Palestijnse organisaties steevast beantwoord met nog meer eisen
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

    De islamisering forceert het tempo: En hoe zit het met ons?

    Screenshot_34
    De nieuwe kolonisten van Europa.

    (Door: Klaus Peter Krause – Vertaling: E.J. Bron)

    De islamisering maakt vorderingen – in Oostenrijk en Duitsland verdubbelt iedere tien jaar het aantal moslims. Al over twintig jaar zullen ze daar 40% van de bevolking uitmaken. Op weg naar de zelfverminking van onze beschaving. De oude partijen verraden hun volk, extremistischer gaat het niet meer.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    22-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om Erdogan-aanhangers in politiek: ‘Zeker als ze Turkse belangen behartigen’

    Zorgen om Erdogan-aanhangers in politiek: ‘Zeker als ze Turkse belangen behartigen’

    VVD’er Bente Becker maakt zich zorgen over de oproep die president Erdogan vandaag deed. De Turkse leider roept Turken door heel Europa op om lid te worden van de politieke partijen in hun land. “Politieke participatie is prima, maar niet als ze de Turkse belangen behartigen en niet de vrije Nederlandse belangen”, aldus Becker in WNL’s Haagse Lobby op NPO Radio 1.
    Meer lezen op:
    jdreport.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stilte rond het akkoord van Marrakesh

    Stilte rond het akkoord van Marrakesh

    22-5-2018  Tom Van Grieken

    akkoord van Marrakesh
    Jan Jambon en Theo Francken, houden zij de lippen stijf op elkaar over het akkoord van Marrakesh? 
    foto: ©Reporters

    Theo Francken, Jan Jambon en Didier Reynders waren op 2 mei in Marrakesh. Ze vertegenwoordigden daar de Belgische regering op een top over immigratie waaraan een zestigtal Europese en Afrikaanse landen deelnamen. Als conclusie van de top werd een Politieke Verklaring van Marrakesh goedgekeurd, als onderdeel van het ‘Rabat-proces’, de zogenaamde dialoog over migratie en ontwikkeling.

    Niemand in Vlaanderen heeft daar iets over gelezen in de krant, gezien op televisie of gehoord op de radio. Theo Francken, die normaal sneller tweet dan zijn schaduw, zweeg deze keer in alle talen. In die Verklaring van Marrakesh staan nochtans een aantal zeer interessante zaken.
    Nederland heeft het akkoord van Marrakesh ook getekend.
    Meer lezen op:
    doorbraak.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

    Eerste Nederlandse opvarende meldt zich voor nieuwe Hamasvloot

    Door Carel Brendel, 18 mei 2018

    Vertrek van Gazaschip Al-Awda (voorheen de vissersboot Kaarstein) uit de Noorse havenstad Bergen.

    De eerste opvarende met een Nederlands tintje heeft zich gemeld voor de nieuwe Gazavloot, die vanuit Zweden en Noorwegen opstoomt naar de Palestijnse kust en deels een route door de Nederlandse binnenwateren zal kiezen. De Nederlandse Gaza Vloot Coalitie, een “coalitie van organisaties voor de ontvangst van de Gaza Flotilla van 27 mei tot en met 3 juni in verschillende steden in Nederland”, maakte gisteren bekend dat Awni Farhat zal meevaren op een van de schepen.
    Meer lezen op:
    carelbrendel


    21-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

    Alleen PVV in actie voor Joden die synagoge in Deventer worden uitgezet, rest van politiek laat het afweten

    deventer-synagoge

    Foto: Een dienst in de synagoge in Deventer. Bron: Tfursten / Wikimedia Commons.

     
    Terwijl het restant van de Joodse gemeenschap met een botte trap onder de kont uit hun eigen synagoge in Deventer wordt gezet, kijkt de politiek in de Overijsselse stad gewoon de andere kant uit. De enige partij die er iets aan wil doen blijkt de PVV te zijn. Zij doen een noodoproep aan het adres van Commisaris van de Koning Boele Staal om iets te betekenen voor het volk van het boek.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

    Oostenrijk: Gewelddadige scholieren met migratieachtergrond – Strache kondigt maatregelen aan

    Screenshot_26
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Een duidelijk geval van vriendelijkheid voor autochtonen: de Oostenrijkse vicekanselier H.C. Strache (FPÖ, foto) heeft nu geklaagd over de gewelddadigheid van veel kinderen van buitenlanders op Oostenrijkse scholen en wil een “vroegtijdig waarschuwingssysteem” invoeren. “Vaak zijn onze kinderen hulpeloos uitgeleverd aan de bereidwilligheid van veel immigrantenkinderen om geweld te gebruiken”, zei Strache. Gewelddadigheid, dreigingen met een mes en verbale bedreigingen in en rondom de scholen zouden al langer treurige realiteit zijn, maar niemand zou durven reageren, aldus de FPÖ-chef.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien

    Bonusquote – Thierry Baudet: Jesse Klaver heeft bloed aan zijn handen En is 'een keiharde, cynische, onverschillige politicus' bovendien


    Lang interview in het AD met Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Wat overigens niet al te soepel loopt (Blendlelink). Ook zegt Baudet wat over zijn collega Jesse Klaver van GroenLinks.
    “Moet het allemaal zo duidelijk zijn in het leven? Zo ‘platgeslagen’? Steeds weer die opgewarmde prak van quotes, terwijl ik zo’n positief verhaal heb. Waarom vraag je Jesse Klaver niet naar de moeders die hun kinderen geen ham meer naar school durven te geven? Naar de homo’s die in elkaar worden geslagen? Naar de meisjes die lijden onder sissende Marokkaanse jeugdbendes, stiletto’s in hun zak? Klaver, die heeft bloed aan zijn handen.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland beleeft de ramadan !

    Nederland beleeft de ramadan !

    Landgenoten, nu de religieuze feestmaand weer is aangebroken, moet ik natuurlijk weer even aan de oppervlakte verschijnen. De ramadan is namelijk weer begonnen en heeft inmiddels een nationaal karakter gekregen. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) vond het zelfs nodig om te komen speechen bij de nationale iftar in Den Haag… Logisch ook, want maar liefst 6 procent van de bevolking verplaatst jaarlijks een maand lang de maaltijd naar een later tijdstip.
    Meer lezen op:
    boilingpoints.com


    20-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

    Baudet veegt keihard de vloer aan met AD-nepjournalisten. “Er is een reden dat de oplages van kranten dalen!”

    Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.
    Foto: Thierry Baudet en Theo Hiddema in Leiden. Maurits Oussoren voor De Dagelijkse Standaard.

     

    Zo, hij gaat er met gestrekt been in. En terecht.

    Hij is weliswaar jong voor een politicus, maar Thierry Baudet heeft al lang door hoe het spel gespeeld wordt, zowel in de politiek als in de media. En dus veegde hij op heerlijke wijze de vloer aan met een AD-journalist die hem hoegenaamd zou interviewen, maar die het gesprek eerst en vooral op een ondervraging (van een verdachte) deed lijken.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

    Jeugdbendes in Zweden: steeds machtiger, steeds brutaler

    Anne Grietje Franssen 


    Een agent voor het politiebureau in Rosengård, na de explosie afgelopen winter © AFP

    REPORTAGE

    Dodelijk bendegeweld neemt in Zweden al een aantal jaren gestaag toe. Uit recent onderzoek blijkt dat schietincidenten hier twee keer zo gangbaar zijn als in vergelijkbare Europese landen. Hoe heeft de situatie zo uit de hand kunnen lopen?
    Meer lezen op:
    trouw.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!