NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Europa zinkt nog dieper: Frankrijk geeft Rusland schuld van Gele Hesjes
 • Moslimschrijver waarschuwt de linkse elites tevergeefs: “Uw wetten interesseren ons niet!”
 • Immigratiepact Marrakesh muilkorft de journalistiek
 • Duitsland verrot
 • Noodkreet van Belgische staatssecretaris Theo Francken: ‘Activistische rechters zullen Marrakesh afdwingen!’
 • Oud SPD deelburgemeester Berlijn over migratiepact: ‘Politici hebben niets geleerd van ondergang DDR’
 • Over klimaat en energie
 • Hilarische Hans Teeuwen: ‘Ik zeg gewoon: ik vind Trump, Wilders en Baudet allemaal hartstikke goed!’
 • BREAKING!: Franse politie roept op tot staking van onbepaalde duur: “Dezelfde strijd als de ´gele hesjes´”
 • Kijk om je heen, die revolutie is begonnen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  als_ic_can_dichten
  blog.seniorennet.be/als_ic_
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  11-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

  Posted on maart 10, 2018  door Rommel


  Camerabeeld. © Polisen

  Zweden – Toilet graffiti ziet men meestal op scholen waar hormoongejaagde tieners stiekem van zich af schrijven. Maar in het Väla winkelcentrum in Helsingborg werd “Fuck Islam” en “Fuck Allah” met rode inkt neergeklad – door een 79-jarige man.

  Vier jaar geleden werd de oude man door vier Arabieren beroofd in het stadspark van Helsingborg – een misdaad die nooit is opgelost. Daarna was de man boos op de islam en begon zijn ‘criminele’ loopbaan.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd

  Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd      

    Bert De Vroey 11-2- 2018        De situatie op het Griekse eiland Lesbos wat betreft de opvang van migranten en vluchtelingen evolueert voortdurend. VRT NWS-journalist Bert De Vroey ging er voor de vierde keer in drie jaar tijd op reportage en zag dat er weer veel veranderd was, maar niet noodzakelijk verbeterd.
  et eerste wat opvalt op de grote weg die je langs het beruchte opvangkamp van Moria voert, is de drukte. Er lijken nog meer mensen het kamp in en uit te lopen of zich op te houden op de weg dan we daar de voorbije jaren zagen. Er zijn nog een paar winkeltjes en drank- en eettentjes bijgekomen en Artsen zonder Grenzen heeft een mobiele kliniek ingericht op een terrein aan de overkant. Op weekdagen staan er ook lange rijen auto’s geparkeerd, alsof je naar een festival zou gaan. Van wie zijn al die wagens? Het aantal hulpverleners, vertalers, ambtenaren en Europese asielwerkers moet nog zijn toegenomen. 
  Meer lezen op:
  vrt.be
  » Reageer (0)
  10-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

  Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

  Door Carel Brendel, 9 maart 2018


  Oprichtingsbijeenkomst van de Moslimstudenten Associatie Nederland.

  In mei vorig jaar voorspelde ik dat de Moslimstudenten Associatie Nederland (MSA), een nieuwe koepelorganisatie van negen (inmiddels twaalf) islamitische studentenverenigingen, ideologisch in de buurt van de Moslimbroederschap (MB) zou opereren. De eerste aanwijzing daarvoor was de bemoeienis van Altaf Husain, tweevoudig voorzitter van de Amerikaanse MSA en vooraanstaand figuur binnen de MB in de Verenigde Staten. Husain adviseerde de Nederlandse studenten bij de oprichting en verscheen bij een van de eerste evenementen van de Nederlandse MSA.
  Meer lezen op:
  carelbrendel.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna ¤ 3 miljard op.

  Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna € 3 miljard op.

  Meer dan helft van alle donaties voor Syrië komt bij ISIS en andere jihadgroepen terecht

   
  Westerse hulp aan die ‘arme Syriërs’ belandt veel vaker in de zakken van juist die terroristen die het land hebben verwoest.

  Het recente schandaal rond Oxfam, waarvan medewerkers op Haïti zich te buiten gingen aan seksfeesten met minderjarigen, staat bepaald niet op zichzelf. Liefdadigheidsorganisaties blijken de donaties die ze binnen krijgen massaal te misbruiken voor schaamteloze zelfverrijking, en deels ook voor even schandalige antisemitische en/of pro-islamistische propaganda, terwijl ze er tegelijkertijd geen enkel probleem van maken om de argeloze burgers een schuldgevoel over de ellende in de wereld aan te praten. En u maar denken dat u een goede daad verricht door automatisch of incidenteel giften over te maken.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  09-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

  Toen u hoorde met wie u op de foto zou staan, wilde u opeens toch niet komen op het feestje dat Yoeri Albrecht voor u moest organiseren


  Beste meneer Timmermans,

  Is Yoeri Albrecht van het Amsterdamse debatcentrum De Balie een leugenaar?

  Ik vraag dat, omdat hij gisteren een ongelooflijk verhaal vertelde.

  Hij zei dat u dolgraag op Internationale Vrouwendag wilde spreken in Amsterdam. Sterker: uw kantoor had hem benaderd met de vraag of De Balie iets wilde organiseren. U wilde uitleggen hoe belangrijk vrouwenrechten zijn. U wilde uitleggen hoezeer de EU zich bezighoudt met vrouwenrechten. U dacht zelf qua locatie niet aan De Balie, want te klein, maar aan Carré. Of de Stadsschouwburg. U was namelijk echt betrokken bij ‘that sort of things’. Albrecht zei toen: “Dat komt mooi uit, want wij hebben een halfjaar geleden voor die dag een vrouw uitgenodigd die echt iets weet van het belang van vrouwenrechten, die echt recht van spreken heeft. Misschien kunt u samen spreken”. U zou dat volgens Albrecht een erg goed idee hebben gevonden en er over nadenken. Daarna vroeg u om informatie over die vrouw. En meer informatie. En nóg meer informatie. Om drie weken later te zeggen: toch maar niet…”
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

  Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

  Screenshot_3
  (Vertaling: E.J. Bron)
  Interpellatie van de AfD legt tot nu toe verzwegen reisroutes bloot

  Tot nu toe vermoedde men dat “asielzoekers” bijna uitsluitend over land naar Duitsland zouden komen, maar een interpellatie van de AfD-parlementariër Holm toont aan dat bijna een derde deel met het vliegtuig hier naartoe komt – en wel illegaal uit veilige landen.

  Die Freie Welt

  Een interpellatie van de AfD-parlementariër Leif-Erik Holm aan de Duitse regering brengt aan het licht dat een aanzienlijk aantal “asielzoekers” en “vluchtelingen” ongehinderd ook met het vliegtuig Duitsland binnenkomen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

  Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

  9 maart 2018

  Alexander Pechtold

  Het moet een vreselijke lijdensweg zijn voor de gemeenteraadsfracties van D’66: alle electorale winst van de afgelopen jaren is in een razend tempo tenietgedaan door het ongeleide, megalomane projectiel Alexander Pechtold. De partij staat nu zesde in de peilingen en de kans is groot dat D’66 zelfs nog wordt ingehaald door het CDA en de PVDA.

  Pechtold is het lachertje van de Nederlandse politiek geworden. Met de gemeenteraadsfracties van D’66 hoeft niemand medelijden te hebben. Die hebben zich altijd slaafs neergelegd bij de kadaverdiscipline van Pechtold. Binnen de partij wordt hier al jaren steen en been over geklaagd maar de gelederen sluiten zich zodra de blinde gehoorzaamheid aan de grote leider ter sprake komt.
  Meer lezen op:
  hpdetijd.nl


  » Reageer (0)
  08-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

  Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

  Gelijkheidsutopie als destructieve drijvende kracht

  Titelfoto: anti-Zwarte Piet demonstratie in Dokkum 2 december 2017. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Doorbraak eu
  Om de gelijkheidsutopie te realiseren is het van belang alles wat ons onderscheidt te elimineren. Zwarte Piet? Verheerlijkt de slavernij! Monsieur Cannibale in de Efteling? Stereotypeert de neger! Cowboys en indianen? Eigent wezensvreemde cultuur toe! JP Coenstraat? Verheerlijkt het koloniaal verleden! Film van Michiel de Ruyter? Vereert een slavendrijver! De grieven zijn eindeloos. Zodra de ene slag gewonnen is, wordt het volgende doelwit bepaald.
  Meer lezen op:
  opiniez.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Chaos op Londense Unief: gemaskerde demonstranten ranselen lezing van Israëli’s uit elkaar +video

  “Als je de geesten niet kan winnen, sla dan op de hoofden,” moet een groep demonstranten van de extreemlinkse ANTIFA organisatie hebben gedacht toen zij het spreekgestoelte in het King’s College van de Universiteit van Cambridge bestormden en de lezing met bruut geweld onderbraken en het publiek uit elkaar ranselden. Waarna de vechtpartij verder liep in de hal en tevens rookgranaten werden geworpen. Antifa is een ultra-linkse beweging die zichzelf omschrijft als een “anti-fascistische linkse organisatie.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

  Steve Bannon Photo News Steve Bannon

  De omstreden ex-strateeg van president Trump mag dan in Washington in ongenade zijn gevallen, voor zijn eerste lezing tijdens zijn tournee door Europa – in Zürich – oogt hij ontspannen. Steve Bannon (foto) is naar eigen zeggen hier om bij te leren, maar schuwt de harde taal niet. Volgens hem is er momenteel een populistische rebellie in Europa aan de gang die je kan vergelijken met de Franse Revolutie.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

  Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

  Screenshot_200
  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het gevoel van veiligheid in de Duitse hoofdstad Berlijn daalt steeds verder, de criminaliteit grijpt om zich heen, het geweld treedt buiten de oevers. Reden daarvoor zijn steeds meer “incidenten”, die gepleegd worden door jonge Arabische mannen. Zelfs in de links-liberale “tagesspiegel” moest een schrijver nu de problemen met de integratie van asielzoekers toegeven en kwam er niet omheen talrijke, schrikbarende voorbeelden voor de situatie in de stad te noemen.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  07-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonusquote – Henk Krol (50PLUS) breekt lans voor Thierry Baudet (FvD)

  Bonusquote – Henk Krol (50PLUS) breekt lans voor Thierry Baudet (FvD)

  'De manier waarop D66 politici aanvalt, is onder de gordel'


  Thierry Baudet van Forum voor Democratie (FvD) maakte dinsdag bekend niet mee te zullen doen aan het verkiezingsdebat op Radio 1 vrijdag. Hij zou daar in debat gaan met D66-leider Alexander Pechtold. Het tweetal zou in debat gaan over discriminatie in gemeenten. Baudet meent dat die stelling ‘slechts bedoeld is om tot in den treure met uit de context gehaalde citaten van jaren geleden allerlei idiote verwijten en verdachtmakingen te uiten.
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  06-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

  Islamisering: 2 jaar gevangenisstraf geëist  tegen Zweedse vrouw om plaatsen grap over moslims

  Zweedse volk heeft met verkiezingen in september laatste kans om totalitaire links/islam staat te stoppen’

   
  Afbeelding: De gewraakte cartoon die de Zweedse vrouw op 2 jaar gevangenisstraf kan komen te staan (1).

  De afgelopen jaren hebben we al vaak voorbeelden gegeven hoe Zweden in pijlsnel tempo is veranderd van een open democratie in een linksradicale autoritaire staat, waar kritiek op het regeringsbeleid, op de islam en op de massa immigratie steeds harder wordt aangepakt. Tegen een 32 jarige Zweedse vrouw heeft de staat nu 2 jaar gevangenisstraf geëist, omdat ze een bekende cartoon over moslimextremisten plaatste.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesubsidieerde grooming gang! Veertien man doen digitaal hoofddoekmeisje @NoraSpreekt

  Gesubsidieerde grooming gang! Veertien man doen digitaal hoofddoekmeisje @NoraSpreekt

  HOERRRRRR                    

  Enorme ZUCHT van de dag weer. Achter het digitale betweterhoofddoekje Nora zitten maar liefst vier redacteuren en tien experts, die daar met zijn allen een subsidie van Stichting Democratie en Media voor krijgen (spiegel).

  Voor dat geld (uiteraard willen de heren niet zeggen hoeveel) vallen zij mensen die wel een bijdrage aan de samenleving proberen te leveren lastig. Nou ja, lastigvallen. Ze plaatsen maar liefst een hele tweet per dag.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  05-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’

  Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen Van Aartsen nog van ‘islamo-fascisme’ sprak

  Toen Van Aartsen nog van ‘islamo-fascisme’ sprak


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?

  BRIEFJE VAN JAN – Aan Alexander Pechtold Wat kon u nou toch bedoelen met “Omdat we bij Wilders te laat waren”?


  Meneer Pechtold,

  Weet u hoe een psychopaat er uit ziet?Kijk eens in de spiegel als u zo uw pilletjes neemt.Got him!Het was geen verspreking gisteren bij WNL op Zondag hè, meneer Pechtold? Gewoon een bewussie.U zei over Thierry Baudet: “Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn”.

  Ik moest even een nachtje slapen over die zinnen.
  Meer lezen op:
  media.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland: het bange kind in de klas

  Nederland: het bange kind in de klas

  Ruggengraatloze politici, bestuurders en intellectuelen

  Minister Kaag en ambtelijke staf op bezoek bij president Khamenei van Iran. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Iran Press News Agency 21-02-2018
  Nederland wil zich altijd voordoen als open en tolerant. Twee kenmerken die koste wat het kost boven alles moeten prevaleren. Zelfs als dit betekent dat de eigen waarden, normen en standpunten opzij geschoven moeten worden. Deze houding heeft een keerzijde.
  Meer lezen op:
  opiniezz.com


  » Reageer (0)
  04-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

  Forza Italia: Burgemeester verjaagt illegalen en stopt moskeebouw!

  Screenshot_109
  (Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

  Sesto San Giovanni is een stad voor de poorten van Milaan. De burgemeester Roberto Di Stefano (foto) van de partij Forza Italia, die behoort tot het midden-rechtse bondgenootschap van Silvio Berlusconi, treedt hard op tegen criminaliteit en illegale immigranten. Deze week vierden de aanvoerders van de arbeiders in de stad het verjagen van de 200ste migrant uit de stad met een taart – het cijfer 200 prijkte in het groen op een pistachetaart.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  03-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

  Teun Voeten bewijst: Nederland serieuze narcostaat van Mexicaanse proporties

  Maar gelukkig 'daalt de criminaliteit' en 'staan de cellen leeg' dus of u rustig wilt blijven slapen


  Foto: minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus legt uit dat er ab-so-luut geen sprake is van een Nederland narcostaat.

  “In februari luidde de politiebond NPB de noodklok. Nederland zou afglijden naar een ‘narcostaat’. Door gebrek aan middelen zou de georganiseerde misdaad straffeloos zijn gang kunnen gaan en infiltreren in de legale bovenwereld. Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid, CDA) vond het allemaal overdreven.
  Alleen al in Tilburg is de illegale hennepteelt de grootste werkgever en de omzet van 800 miljoen euro op jaarbasis even groot als de gemeentebegroting.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Pets Ability (Pets Ability)
      op
 • شركة نقل عفش بابها (شركة نقل ع&#)
      op
 • شركة اضواء جدة (شركة اضوا)
      op
 • Celebrity Ping (Celebrity Ping)
      op
 • how to (Margie Brooks)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!