NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vrouwenmoorden in Oostenrijk – Strache (FPÖ): “Migratie jubelaars medeverantwoordelijk!”
 • Na 10 weken en 1700 gewonden zetten #GiletsJaunes door (#ActeX)
 • Team Mueller erkent dat Trump zijn advocaat geen opdracht gaf te liegen
 • https://fenixx.org/2019/01/18/aantal-immigratiejihadisten-dat-de-eu-binnenvalt-bijna-verdubbeld-in-de-eerste-weken-van-dit-jaar/
 • Ooggetuige Hans Hillen: “Val van Rutte I kwam niet door PVV. Dat is later gebruikt om cordon sanitaire op te zetten”
 • Arnold Karskens: 'Ik geloof het NOS Journaal niet meer’
 • 'Uitgezette Turkije-correspondent hielp Syrische ex aan valse papieren'
 • Finnen eisen dat migranten die zich schuldig maken aan verkrachting worden uitgezet, aangezien er meer gevallen van seksueel misbruik van kinderen opduiken
 • Christenvervolging: vooral socialistische, islamitische, communistische landen
 • Minderjarige asielzoeker zet mes op keel van hulpverlener omdat hij geen mobieltje mag lenen
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  br01
  blog.seniorennet.be/br01
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  wij waren het eerst

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  21-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld

  Trekpop Qaasim Illi van de islamitische Centrale Raad vindt de besnijdenis van meisjes de normaalste zaak van de wereld

  Alle vormen van genitale verminking van vrouwen zijn verboden in Zwitserland. Niettemin acht de Centrale Raad een variant toelaatbaar, aldus woordvoerder Qaasim Illi. Ze zouden deze islamitische vrouwenhater zijn ballen eens een poosje met een bankschroef moeten plezieren.

  Besnijdenis van meisjes is in veel landen strafbaar en wordt door organen van de VN, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, als schadelijk beschouwd.

  De islamitische Centrale Raad van Zwitserland (IZRS) heeft nu een “islamitisch juridisch advies” opgesteld waarin het de ‘minst gevaarlijke’ vorm van vrouwenbesnijdenis rechtvaardigt. Het gaat over het verwijderen van de clitorale kap, in de islam bekend als “Sunna-besnijdenis”. Deze vorm is islamitisch legitiem, schrijft de IZRS in zijn rapport zoals de ‘Tages-Anzeiger’ vandaag schrijft.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt

  Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt

  Regering kiest er voor de kiezer de mond te snoeren. Hoogleraar ageert tegen elite die hier al veel te lang de lakens uitdeelt

  Voor iedereen met hbo en hoger is Nederland een prachtig land waarvan de elite zichzelf kan feliciteren met hoge posities op lijstjes die alleen de eigen klasse aangaan. Dat schrijft hoogleraar Ewald Engelen voor De Groene.

  Voor de lagere middenklasse en daaronder is er een totaal andere realiteit: torenhoge huurlasten, dure zorg en stagnerende inkomens.

  “Dat is de echte voedingsbodem van het grote ongenoegen,” zegt Engelen. “Terwijl de onderklasse haar salaris heeft zien stagneren, is de elite steeds beter voor zichzelf gaan zorgen.”
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervuilende houtkachels zijn grootste bron van hernieuwbare energie in Vlaanderen

  Vervuilende houtkachels zijn grootste bron van hernieuwbare energie in Vlaanderen

  Redactie


  Thinkstock

  Niet zonnepanelen of windmolens maar wel hout- en pelletkachels zijn de grootste bronnen van hernieuwbare energie in Vlaanderen. Dat schrijft VRT NWS. In 2016 kwam iets meer dan 22 procent van de hernieuwbare energie uit houtverbranding, maar dat is eigenlijk het meest vervuilend van allemaal.

  Bij hernieuwbare energie denken mensen vooral aan zonnepanelen en windmolens, maar die zijn eigenlijk maar goed voor respectievelijk 12,54 procent en 9,4 procent van de groene energieproductie in Vlaanderen. De afvalverbrandingsinstallaties, die restafval omzetten in warmte, leverden in 2016 bijna 19 procent van de hernieuwbare energie en staan op plaats twee. De hout- en pelletkachels spannen dus de kroon met 22,06 procent, blijkt uit cijfers van de Vlaamse overheid.
  Meer lezen op:
  hln.be  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondankbare Volksvreemden

  Ondankbare Volksvreemden

  Screenshot_127
  (Door: “eg regs”)

  Nee, dat is geen brillantine; het is boter. En nee, hoewel zijn bloedbroeders 1,5 miljoen Armeniërs over de kling wisten te jagen, peinst deze Turk er dus met geen haar op z’n hoofd over om dan maar wijselijk te zwijgen over de daden van de ‘wrede kolonisator’ Jan Pieterszoon Coen. Integendeel, Tunahan Kuzu (linker foto) zou ons er heel graag de les over willen lezen. Jerry Afriyie (rechter foto) is ook zo’n hele fijne medelander. Hij werd op 12-jarige leeftijd door zijn moeder ‘naar Nederland gestuurd’ (ja, zo gemakkelijk gaat dat kennelijk als Ghanees) en ontdekte, via de nodige criminele, parasitaire, frauduleuze en lapzwanzerige omzwervingen, uiteindelijk zijn ware roeping: inmiddels beoefent hij de blankenhaat als een betaalde en voltijds bezigheid.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  20-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syrische vluchteling wil in Duitsland met vier vrouwen leven. Nu heeft hij al twee echtgenotes en zes kinderenaren

  Syrische vluchteling wil in Duitsland met vier vrouwen leven. Nu heeft hij al twee echtgenotes en zes kinderenaren

  Van EykenBron: Spiegel TV, Die Welt, Bild

  Ahmad stelt zijn twee echtgenotes voor
  Spiegel TV Ahmad stelt zijn twee echtgenotes voor

  Hoewel polygamie bij onze oosterburen verboden is, mocht Ahmad A. eind januari zijn tweede vrouw naar Duitsland laten komen. De zaak heeft de afgelopen weken voor veel ophef gezorgd, maar de Syrische vluchteling begrijpt de commotie niet. Als gelovige moslim houdt hij zich gewoon aan de sharia. Hij zou graag 4 echtgenotes willen en 10 tot 20 kinderen.

  Ahmad trouwde in Syrië met zijn tweede vrouw Lina toen ze nog maar 13 jaar oud was. Zes jaar eerder trad hij in het huwelijk met zijn eerste echtgenote Betool. Zij was toen 14 jaar. In Syrië heeft hij ook nog een derde vrouw maar daarvan leeft hij gescheiden. In zijn land van oorsprong is het  immers toegelaten om getrouwd te zijn met maximaal 4 echtgenotes.
  Meer lezen op:
  hln.be


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telegraaf onthult: radicaliseringsbeleid Amsterdam was vooral baantjesmachine voor kliek rond Fatima Elatik

  Telegraaf onthult: radicaliseringsbeleid Amsterdam was vooral baantjesmachine voor kliek rond Fatima Elatik

  Door   

  fatima_elatik
  Foto: Fatima Elatik als stadsdeelvoorzitter, in 2011. Bron: Floris / Wikimedia Commons.

  Het deradicaliseren van Amsterdamse jongeren was in de praktijk vooral een mooi excuus voor een clubje mensen rondom oud-PvdA-stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik om eens flink hun zakken te vullen. Expertise kwam er niet aan te passen, en er werd een beleid van geheimhouding gehanteerd om te kunnen verhullen dat men elkaar zoveel mogelijk projecten toeschoof.

  Dat veel jongeren, voornamelijk van islamitische komaf, problemen hebben om binnen de kaders van de democratische rechtsstaat te blijven moge duidelijk zijn. Dat dit een probleem is, in inmiddels zelfs tot in het dieprode bolwerk Amsterdam doorgedrongen. Maar de ‘aanpak’ ervan gebeurt dan ook weer op een dieprode PvdA-manier. Namelijk door tig mensen in te huren die voor veel geld naar de problemen gaan ‘kijken’. Maar oplossingen bieden? Ho maar.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie Berlijn kampt met enorme capaciteitsproblemen en laat tienduizenden zaken lopen

  Politie Berlijn kampt met enorme capaciteitsproblemen en laat tienduizenden zaken lopen

  Moet steeds vaker registreren dat een onderzoek 'is vastgelopen'


  De recherche van Berlijn heeft afgelopen jaar ruim in 55.000 zaken geen onderzoek kunnen instellen door tekort aan mensen en materieel. Het cijfer is van de LKA (Landeskriminalamt) dat zware misdaad moet bestrijden. Duitse media meldden vandaag dat afdelingen van de recherche in de Duitse hoofdstad verlamd lijken door de overbelasting.
  Meer lezen op:
  nieuws.tpo.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamitisch stemvee met IS-paspoorten

  Islamitisch stemvee met IS-paspoorten

  Ebru Umar  20-2-2018


  Wonderbaarlijk klein gebleven, het nieuws dat SP, PvdA en GroenLinks in Rotterdam gaan samenwerken met het filiaal van de Moslimbroederschap NIDA. Alsof het geen nieuws is dat SP, PvdA en GroenLinks nu zó brutaal zijn de islamisering van Nederland zonder enige schroom na te streven. MSM mogen erin trappen, kunnen de betekenis en uitvoering ervan bagatelliseren, maar dat de Rotterdammer een duidelijke keuze heeft tussen islamisering of leefbaar, lijkt me evident. Maar islamisering is natuurlijk geen issue, hou ‘es op zeg met dat gedemoniseer! Dat kunnen anderen op het Mediapark stukken beter.
  Meer lezen op:
  metronieuws.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten

  Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten

  Enge interpretaties van islam verspreid op website waar leraren lesmateriaal delen

  19-2-2018   door  
     
  Inspectie onderzoekt dubieuze adviezen voor islamleerkrachten
  (themabeeld) Foto: shutterstock

  De Moslimexecutieve roept een islamleraar op het matje omdat hij via de website van Vlerig, een vereniging van islamleraren, enge interpretaties van de islam verspreidde. Op het platform – intussen offline gehaald – stond onder meer te lezen dat een moslimvrouw enkel met een andere moslim mag trouwen. “Teksten die niet door de beugel kunnen”, zegt godsdienstinspecteur Ahmed Azzouz.

   


  » Reageer (0)
  18-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

  Undercoverjournalist reist als Syrische ‘vluchteling’ moeiteloos naar Duitsland: 'Moslims voeren veroveringsoorlog'

  Internationaal, februari 2018

   Zvi Yehezkeli
  De Israëlische journalist Zvi Yehezkeli  reisde op een vervalst Syrisch paspoort moeiteloos als ‘’vluchteling’’ naar Duitsland. Als Khaled Abu Salaam of ‘Abu Hamsa’ kocht hij in de Syrische gemeenschap in Istanboel een Syrisch paspoort voor 1250 dollar. Een paar dagen later was Yehezkeli in een vluchtelingenkamp bij Berlijn.

  Vluchtelingenwerker geeft tips om autoriteiten te misleiden

   Hij trof een hulpverlener die van oorsprong afkomstig was uit Gaza. Deze gaf Yehezkeli tips hoe hij de Duitse autoriteiten het beste om de tuin kon leiden om als vluchteling te worden erkend en een uitkering te krijgen. Hij zei tegen Yehezkeli: ‘Met Allahs hulp begin je hier een nieuw islamitisch leven’.
  Meer lezen op:
  nieuwreligieuspeil.net


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

  Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

  Screenshot_55
  Niet alleen in Engeland zijn de gevangenissen grotendeels al door de islam overgenomen!
  (Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)
  Gevangenissen zijn broedplaatsen voor rekrutering van jihadisten

  Men kan er niet meer bij wat we nagenoeg dagelijks allemaal lezen over de islamisering in Europa. En hoe blind hiervoor – of opzettelijk en berekenend – de politieke elites deze islamisering negeren, respectievelijk nauwkeuriger gezegd, deze massief stimuleren en begunstigen. Nu komen er berichten uit Engeland, waarover ik in vergelijkbare vorm reeds vanuit Duitsland bericht heb:
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  17-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ebru Umar gaat los: ‘De leden van DENK en NIDA zijn landverraders, open en bloot!’

  Ebru Umar gaat los: ‘De leden van DENK en NIDA zijn landverraders, open en bloot!’

  Door   

  snapshot
  Foto: Ebru Umar in debat met DENK-Kamerlid Farid Azarkan, in december afgelopen jaar. Bron: DENK / YouTube.

  De Libelle- en GeenStijl-columniste windt er geen doekjes om. Nadat zij recentelijk een debat modereerde tussen DENK-prominent Farid Azarkan en mensen als Wierd Duk, is zij eruit. De aanhang van ‘islamitische partij’ DENK is uit op landverraad, zo schrijft zij op GeenStijl.

  Een debat dat eerder deze week in Rotterdam werd gehouden om het thema ‘identiteit’ te bespreken, is moderator Ebru Umar niet in de koude kleren gaan zitten. In een column voor GeenStijl schrijft ze dat ze de grootst mogelijke moeite had om de massaal opgekomen aanhangers van DENK het hoofd te bieden. Het hele debat lang hebben ze zitten joelen, fluiten en klappen. Umar beschrijft één “satanische hoofddoek” die bijzonder irritant was:
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is nu officieel: regressief-links vormt in Rotterdam ‘n alliantie met islamisten

  Het is nu officieel: regressief-links vormt in Rotterdam ‘n alliantie met islamisten

  martien pennings 16-2-2018

  Nourdin el Ouali

  De scheiding der geesten is fundamenteel en er komt burgeroorlog van. Regressief-links zal niet tot bezinning komen: de solidariteit met het islamitische proletariaat is té groot. Een normaal mens — dat ben ik dus — kan er met z’n kop niet bij. Nou ja, je kan de “socialistische” redenering wel zo’n beetje verzinnen: het kapitalistische Westen is altijd al een bron van oorlog, massamoord, kolonialisme, uitbuiting en onderdrukking geweest en elke bondgenoot in de strijd tegen dat Westen is welkom, ook de moslim.
  Meer lezen op:
  martienpennings.com

  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jup. Turkse moskee in Hoorn preekt de jihad

  Jup. Turkse moskee in Hoorn preekt de jihad

  Moskee. Weg ermee        

  Gisteren werd bekend wat voor Diyanet-tekstje de Diyanet-imams moesten oplepelen in de Diyanet-moskee's ter wereld. Een nogal oorlogszuchtig preekje over de jihad en martelaren, en iedereen moet weer dood dood dood, en dan vooral de ongelovige honden en dan ook nog wat Koerden. Zou in Nederland niet zo'n vaart lopen, dachten we. Bij de Tele hadden ze de tegenwoordigheid van geest om even in zo'n Erdoganeske haatbunker (we hebben 140 van die krengen in Ons Land) te gaan luistervinken en de preek door de Göögle Translate te halen.
  Meer lezen op:
  geenstijl.nl


  » Reageer (0)
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

  Maghrebijnen – onze moderne, islamitische plunderaars

  Screenshot_26
  Allemaal op naar Duitsland! 

  (Door: Claudio Michele Mancini – Vertaling: E.J. Bron)

  Om irritaties te voorkomen, dient hier duidelijk gemaakt te worden met wie we in de titel te maken hebben. Onder de Maghreb verstaat men de Noord-Afrikaanse territoria van Tunesië, Algerije, Marokko en de Westelijke Sahara, maar ook Libië en Mauritanië. De moslims behoorden tot de gevaarlijkste piraten- en zeeroverslanden waarmee Europa en zelfs de VS eeuwenlang mee te maken hadden. Een blik in het geschiedenisboek informeert een ieder die zich een beeld over de islam, het “islamisme” en zijn agressieve uitbreiding in Europa wil vormen. Een vergelijking tussen destijds en nu is de moeite waard.
  Meer lezen op:
  ejbron.ciom


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

  Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school

  Crisis in Oekraïne was smerige false flag-operatie. Scherpschutters op Maidanplein klappen uit de school
  Foto: Butko Wikimedia Commons

  Op 20 februari 2014 schoten onbekende scherpschutters op het Maidanplein in Kiev 49 betogers en vier politieagenten dood.

  De lokale oppositie en Amerikaanse en EU-functionarissen wezen gelijk met de beschuldigende vinger naar het ‘regime van Viktor Janoekovytsj’. Een officieel onderzoek leverde echter niets op.

  Een correspondent van het Russische persbureau Sputnik heeft gesproken met de scherpschutters, allen afkomstig uit Georgië.

  Bang

  Zij zeggen dat ze strikte orders hadden om op zowel politieagenten als betogers te vuren, om zo de menigte op te ruien en een politieke crisis uit te lokken.

  Generaal Tristan Tsitelasjvili, die leiding gaf aan een Georgische elite-eenheid, was de eerste die zei dat bepaalde Georgische scherpschutters betrokken waren bij het incident.
  Meer lezen op:
  ninefornews.nl

  » Reageer (0)
  15-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

  Russiagate – nieuwe pijlen op Obama

  Russiagate

  Opnieuw levert het zich ontrollende Russiagate-schandaal aanwijzingen voor diepere betrokkenheid van president Trump’s voorganger Obama. Ditmaal door het constateren van misleiding onder ede door de ontslagen FBI-directeur Comey.

  Vorige week berichtte ik al over een voor Obama onprettige onthulling die hem onderwerp van onderzoek zouden (kunnen/horen te) maken. Waar het vorige week ging om zijn naam die opdook in SMS’jes tussen het tweetal Strzok/Page, ditmaal gaat het om een laatste bijeenkomst met juridische en Intelligence-prominenten aan de vooravond van de machtsoverdracht aan Donald Trump. En uit alles blijkt dat dat geen afscheidsborrel betrof. Diverse aanwezigen hebben er schimmig over bericht of het semantisch-dubieus vermeden te noemen, maar als er geen goede verklaringen komen zal dit een zaak zijn waarover Obama te zijner tijd voor het gerecht zal moeten komen.
  Meer lezen op:
  verenoflood.nu


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen: nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

  Wat doen we met IQ-verschillen tussen groepen:  nuchter bediscussiëren of taboe verklaren?

  'IQ-tests zijn uitstekende voorspellers van schoolprestaties en werkprestaties'

  De Volkskrant schotelde ons dit weekend een groot interview met wetenschapsjournaliste Angela Saini voor over groepsverschillen in IQ. De aanleiding was een poging van een van de invloedrijkste personen in Nederland, minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren, om de discussie over dit thema taboe te verklaren. Nederland is al eeuwenlang een van de rijkste en best georganiseerde landen ter wereld, mede omdat we een traditie hebben dat mensen met verstand van zaken nuchter discussiëren op basis van feiten en niet op basis van wensdromen. De meest invloedrijke intelligentie-onderzoeker van de vorige eeuw, Arthur Jensen, schreef in 1973:
  Meer lezen op:
  politiek.tpo.nl

  » Reageer (0)
  14-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruggenbouwer Tariq Ramadan

  Bruggenbouwer Tariq Ramadan

  Pleitbezorger van Europese islam in zwaar weer


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

  Antisemitische incidenten in Duitsland zijn in 2017 zorgwekkend toegenomen

  De toename van het aantal antisemitische incidenten vorig jaar baart Duitsland zorgen, zoals blijkt uit een Berlijnse krant die een overheidsrapport citeerde.

  Plaatje hierboven: Pro-Palestijnse demonstranten verbranden in december 2017 een zelfgeschilderde vlag met een Davidster in Berlijn-Neukölln [beeldbron: Jüdisches Forum für Demokatie und gegen antisemitismus/DPA]

  In 2017 werden 1.453 antisemitische incidenten gepleegd, zegt vicepresident van de Bundestag, Petra Pau. waaronder 32 incidenten van fysiek geweld, 160 gevallen van vandalisme en 898 incidenten van aanzetting tot geweld of haatdragende taal tegen Joden.
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd online (buy cbd online)
      op
 • cheap weed online canada (cheap weed online canada)
      op
 • buy cbd oil online (buy cbd oil online)
      op
 • buy cbd (buy cbd)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!