Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vera
    blog.seniorennet.be/vera
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    13-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

    Frankrijk laat tientallen moslimterroristen en honderden extremisten vrij

    Duitsland: Moslim vermoordt vader van gezin, krijgt slechts 2 jaar voorwaardelijk omdat rechter zijn leven niet wil verpesten

     
    Archiefbeeld van de grootste gevangenis van Europa bij Parijs, waar enkele van de moorddadigste moslimterroristen gevangen hebben gezeten. (Afbeelding: Getty Images (3)).

    De islamisering van je land een ´invasie´ noemen komt je in Frankrijk inmiddels op een boete van duizenden euro´s of zelfs een arrestatie te staan. Volgelingen van de religieuze ideologie die echter geloven dat het Westen met dodelijke terreur en geweld moet worden onderworpen aan de islam, krijgen doorgaans lage straffen, en worden volgend jaar voor een deel gewoon vrijgelaten. Reden: de gevangenissen zitten overvol, en daarom laten de Franse autoriteiten de meest gewelddadige en gevaarlijke misdadigers maar op de bevolking los. Die verzet zich immers toch niet tegen de geplande ondergang van hun land.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    12-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROF. PAUL CLITEUR – Recensie: Sam van Rooy, ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’

    PROF. PAUL CLITEUR – Recensie: Sam van Rooy, ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’

    'Toegeven aan onredelijke eisen radicalen brengt niet alleen België maar ook Europa naar afgrond'


    Er zijn in België drie auteurs die met een zekere kritische afstand over de islam schrijven. De eerste is Koenraad Elst met De islam voor ongelovigen: het korangeloof in de praktijk (2016), de titel spreekt voor zich, en Moordwapens en dooddoeners: een handleiding voor het islamdebat (2016), een meer polemisch essay; de tweede is Wim van Rooy met Waarover men niet spreekt: bezonken gedachten over postmodernisme, Europa, islam (2015); de derde is Sam van Rooy, zoon van Wim, die nu uitkomt met Voor vrijheid dus tegen islamisering (2018). Vader en zoon Van Rooy hebben eerder een monumentale bundel uitgebracht onder de titel De islam: kritische essays over een politieke religie (2010).
    Meer lezen op:
    media.tpo.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen nieuws in het Westen: Israël investeert half miljard euro in Arabische wijken van Jeruzalem

    Geen nieuws in het Westen: Israël investeert half miljard euro in Arabische wijken van Jeruzalem

    Plaatje hierboven: De Arabische wijk Ras Al-Amud gelegen in het oostelijk deel van Israël’s hoofdstad Jeruzalem op 13 maart 2017 [beeldbron: Wikimedia]

    De Israëlische regering heeft donderdag onthuld wat het heeft aangekondigd als een baanbrekend programma om honderden miljoenen dollars te investeren in lang verwaarloosde Palestijnse wijken in Oost-Jeruzalem.

    Leading Change
    Het programma “Leading Change” is gericht op het verminderen van de enorme sociale verschillen tussen de Arabische en Joodse bevolking in de hoofdstad. Palestijnse buurten hebben te kampen met povere infrastructuur, verwaarlozing en slechte openbare diensten, en bijna 80% van de Palestijnse families in de stad leven in armoede.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

    Horrorbelgen Guy Verhofstadt en Abou Jahjah slaan handen ineen om Trump af te poeieren

     

    verhofstadt-aboujahjah

    Foto: Guy Verhofstadt (bron: Europese Parlement) en Abou Jahaj (bron: Jahjah / Instagram)

    Toen Guy Verhofstadt nog premier van België was, waren hij en Abou Jahjah gezworen vijanden. Maar nu ze een gezamenlijke tegenstander hebben gevonden zijn ze ineens de beste vrienden. Abou Jahjah is bereid om Verhofstadt al zijn ‘zondes’ te vergeven, als ze maar samen ten strijde kunnen trekken tegen de ‘kwaadaardige’ president Donald Trump!
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl


    11-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het gevaarlijk als moslims religieuzer worden?

    Is het gevaarlijk als moslims religieuzer worden?

    AFSHIN ELLIAN  11-6-2018



    Illusionair beleid is een vorm van politiek die is gebaseerd op een geloof. Het geloof in het multiculturalisme is de basis van het tegenwoordige illusionaire beleid. Woorden als inclusiviteit en diversiteit verwijzen uiteindelijk naar een gemeenschappelijk geloof: het multiculturalisme.

    In het eerste decennium van deze eeuw werden heftige discussies gevoerd over moslims en de islam in Nederland. Intellectuelen zoals Ayaan Hirsi Ali en ondergetekende werd van alles en nog wat verweten.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Realo-rechtse optie ontbreekt in Nederland

    Realo-rechtse optie ontbreekt in Nederland

    We polderen gewoon door en doen wat Merkel wil

    Voor de realo-rechtse kiezer in Nederland wordt het steeds lastiger een keuze te maken. Met realo-rechts bedoel ik de kiezer die eurosceptisch is, maar geen Nexit wil, die islamkritisch is, maar niet uit is op sluiten van alle moskeeën en die de immigratie sterk wil beperken, maar niet onmogelijk maken.

    Lijn Kurz

    Zeg maar de lijn van Sebastian Kurz in Oostenrijk; de lijn ook die nu in Denemarken wordt gevolgd waar zelfs de sociaal-democraten zich, blijkens een reportage van Nieuwsuur, bekeerd hebben tot het nieuwe realisme. Waarom lukt dat in Nederland niet en zien we hier dat Alexander Pechtold – of all people – de wippositie van CDA en VVD heeft overgenomen en zowel landelijk als gemeentelijk zorgt dat iedereen die een beetje rechts van het midden staat, wordt uitgesloten? 
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Paul Witteman

    Ik vraag me dan af hoe je vrouw reageert als je thuis komt na zo'n uitzending



    Beste Paul,

    Zullen we samen even terugkijken naar een fragmentje uit het gesprek dat je gisteren in Buitenhof met Leefbaar-voorman Joost Eerdmans had?

    Komt ie:

    Meer lezen op:
    media.tpo.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moord op een 14-jarig meisje rakelt in Duitsland de discussie over het asielbeleid op. Politici van de CDU uiten kritiek op hun eigen regering.

    De moord op een 14-jarig meisje rakelt in Duitsland de discussie over het asielbeleid op. Politici van de CDU uiten kritiek op hun eigen regering.


    De Iraakse asielzoeker Ali B. wordt afgevoerd in Wiesbaden. © REUTERS

    Een afgewezen asielzoeker die een 14-jarig meisje vermoordt: het gruwelijke lot van Susanna uit Mainz gooit in Duitsland olie op het vuur van het toch al verhitte asieldebat. Twee weken lang gold Susanna als vermist, tot vorige week naar buiten kwam dat een 20-jarige Iraakse asielzoeker haar zou hebben vermoord. Hij vluchtte halsoverkop naar Irak, werd opgepakt en dit weekend alweer aan Duitsland uitgeleverd. Hij heeft de moord bekend maar ontkent dat hij het meisje heeft verkracht, zei de Duitse hoofdofficier van justitie Oliver Kuhn gisteravond.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    10-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

    Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

    Somalisch gezin terroriseert Ommoordflat

    Raadslid Benvenido van Schaik wil van het stadsbestuur weten waarom er nog steeds geen passende maatregelen zijn genomen tegen burenterreur in Ommoord en wie nu eigenlijk definitieve stappen moet ondernemen: de gemeente of Havensteder?

    ‘’De ellende is begonnen toen in 2010 een groot Somalisch gezin met vijf kinderen in de flat aan de Einsteinplaats trok. De overlast loopt uiteen van lawaai diep in de nacht tot het gooien van vuil op de balkons. Bovendien is er sprake van vernieling en intimidatie’’, schrijft Van Schaik.Meer lezen op:
    dagblad010.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sharia sluipt langzaam onze grenzen binnen

    De sharia sluipt langzaam onze grenzen binnen

                                   

    sharia
    De Islam is geen vredelievende religie, maar meer een totalitaire ideologie, die erop gericht is iedereen aan de Sharia te onderwerpen(’De heerschappij is alleen voor Allah.’/Koran:12:40…’Allah is de vijand van iedereen die niet-moslim is.’/Koran-2:98…’Tussen ons en u is vijandigheid en haat VOOR ALTIJD totdat u gelooft in Allah alleen.’/Koran- 60.4)….En ongelooflijk dat in Nederland zo veel passie bestaat voor de Sharia(die BOVEN álle andere wetten staat!)…“Als tweederde van alle Nederlanders morgen de Sharia zou willen invoeren, dan moet die mogelijkheid toch bestaan,” zei Piet Hein Donner (CDA).En hij is helaas niet alleen…Volgens nuttige idioot Maurits Berger, het geen slecht idee om de Sharia in Nederland in te voeren…“De Sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn.Knettergek!Dit soort mensen horen in een psychiatrische inrichting en niet in een collegezaal om studenten te vergiftigen met een verderfelijk gedachtengoed…
    Meer lezen op:
    stopdebankiers.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Öztürk (DENK) lanceert zijn plan voor een xenofobeneiland voor PVV’er’s

    Öztürk (DENK) lanceert zijn plan voor een xenofobeneiland voor PVV’er’s

    'Er waait daar een gure wind, het is grijs en regenachtig'


    De Tweede Kamer debatteerde donderdag over het initiatiefwetsvoorstel van de PVV om criminele Antillianen terug te sturen. Allereerst: dat voorstel gaat het niet halen. ‘Onuitvoerbaar’, vatte Madeleine van Toorenburg (CDA) de zaak samen. DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk – nooit vies van een robbertje verbaal vechten – nam de kans te baat te pleiten voor de aanleg van een ‘xenofobeneiland’ voor de Nederlandse kust.
    Meer lezen op:
    politiek.tpo.nl




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassiehof – Pathetisch Pegida heeft wel een punt

    Bassiehof – Pathetisch Pegida heeft wel een punt

    noemt bassie aboutaleb nou een hoerenjong?                    

    De Nederlandse afdeling van het Duitse Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes – Pegida – probeert al enkele weken demonstraties af te dwingen.

    Voorman en wapenhandelaar Edwin Wagensveld, die onlangs in Duitsland werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf wegens belastingfraude, denkt de oprukkende islam een halt te kunnen toeroepen door het organiseren van barbecues voor moskeeën in de grote steden. Die grote steden voelen echter niets voor het grillen van een speenvarken voor hun gebedshuizen en vaardigen een verbod uit. Daar valt over te twisten al blijft het een kleinburgerlijke poepdemonstratie. Er gaat geen maand voorbij of er wordt een aanslag gepleegd in Europa.
    Meer lezen op:
    geenstijl.nl


    09-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

    Zweden: No-Go-Area Rinkeby krijgt megamoskee met 18 koepels

    Screenshot_139
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Het stadsdeel Rinkeby in Stockholm staat bekend als No-Go-Area. Het wordt overwegend bewoond door migranten. De aanvallen door bewoners op personeel van hulpdiensten zorgen steeds opnieuw voor krantenkoppen. Ambulancepersoneel vertelt van aanvallen met straatstenen, in brand gestoken voertuigen en woedende mensenmenigtes die hun werk zouden hinderen. In enkele straten, zo staat het in meerdere artikelen, zou alleen onder bescherming van de politie hulp geboden kunnen worden. Ook worden bewoners er in noodgevallen toe opgeroepen zelf naar het ziekenhuis te komen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OM eist geen gevangenisstraf voor getraumatiseerde vluchteling uit Iran die in Utrecht op terras inreed

    OM eist geen gevangenisstraf voor getraumatiseerde vluchteling uit Iran die in Utrecht op terras inreed

    'Kan daardoor zijn behandeling voortzetten'



    Een 27-jarige man die in oktober in Utrecht inreed op een terras hoeft van het Openbaar Ministerie (OM) niet meer de cel in. De aanklaagster eiste voor de rechtbank in Utrecht een lange voorwaardelijke straf met een groot aantal voorwaarden dat moet voorkomen dat de verdachte in herhaling valt. De man, een getraumatiseerde vluchteling uit Iran, kan daardoor zijn behandeling voortzetten. Bij het incident vielen geen gewonden, omdat iedereen op de stoep tijdig kon wegspringen.
    Meer lezen op:
    regio.tpo.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslims in Nederland steeds religieuzer

    Moslims in Nederland steeds religieuzer

    Door Fleur Verbeek  9-6-2018



    e religiositeit onder Nederlanders van Turkse en Marokkaanse afkomst is de afgelopen jaren toegenomen. Ze bidden vaker, de vrouwen dragen vaker een hoofddoek en de moskee wordt vaker bezocht.

    Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl


    08-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse asielbureau ‘s falen en frauderen: grote veiligheidsrisico’s!

    Duitse asielbureau ‘s falen en frauderen: grote veiligheidsrisico’s!

    Duitsland, mei 2018

    Asieltoestroom Duitsland

     Uit een corruptieonderzoek bij het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF), blijkt dat al jarenlang ernstige fouten worden gemaakt. Het OM vond bij een onderzoek bij BAMF Bremen dat ambtenaren, advocaten en tolken verdacht worden van fraude waarbij tenminste 1000 asielzoekers ten onrechte een verblijfsstatus kregen. Onder hen zijn waarschijnlijk criminelen en terreurverdachten. Het overheidsonderzoek wordt nu uitgebreid naar 10 andere BAMF kantoren die een bovengemiddeld aantal asielzoekers een verblijfsstatus hebben toegekend. 
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering

    Duitse Patriottendag op 17 juni: Volksprotest tegen Merkels immigratie en islamisering


    Afbeelding: PI-News (1).

    Op 17 juni organiseren Duitse vrijheidspartijen en –groepen de eerste ‘Dag der Patriotten’. Bedoeling is dat zoveel mogelijk Duitsers de staat opgaan om te protesteren tegen de voortgaande massa immigratie en islamisering van hun land, en de daardoor veroorzaakte (grotendeels genegeerde) criminaliteitsexplosie. Analisten waarschuwen dat hoeveel mensen er ook gehoor aan zullen geven, de Europese massamedia hen zullen bagatelliseren of doodzwijgen, en het regime van Angela Merkel zich er zoals altijd niets van zal aantrekken.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    07-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leefbaar is, om het op zijn Rotterdams te zeggen, genaaid

    Leefbaar is, om het op zijn Rotterdams te zeggen, genaaid

     

    Fidan Ekiz.
    COLUMNStemmen heeft geen zin. Zo moeten de kiezers van Leefbaar denken sinds hun partij - met elf zetels de grootste in de Rotterdamse raad - politiek buitenspel is gezet. Fractievoorzitter Joost Eerdmans spreekt van een cordon sanitaire. In sommige reacties lees en hoor ik dat hiervan geen sprake is, omdat Leefbaar heeft deelgenomen aan het huidige college. De partijen zouden nu slechts de voorkeur geven aan een andere coalitie. Niks mis mee toch? Wellicht.
    Meer lezen op:
    ad.nl



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister stuurt levensgevaarlijke, gestoorde moordenaar op onschuldige burgers af, tegen alle adviezen in

    Minister stuurt levensgevaarlijke, gestoorde moordenaar op onschuldige burgers af, tegen alle adviezen in

    Eén Anne Faber was duidelijk nog niet voldoende, sociaal experiment moet en zal doorgaan


    De gestoorde en zeer gevaarlijke Pascal F, die in 2002 de studente Nadia van de Ven afslachtte door haar met een Uzi dood te schieten, mag binnenkort zonder begeleiding ‘resocialiseren’ buiten de tbs-kliniek. Zowel de rechter als het gerechtshof als psychiaters en deskundigen vinden dat het recidivegevaar veel te hoog is, maar minister Dekker van Rechtsbescherming stuurt dit gevaarlijke monster toch gewoon af op onschuldige en vogelvrije burgers, zo meldt de Telegraaf.

    Het is nog volstrekt onduidelijk waarom de minister deze bizarre beslissing heeft genomen maar de nabestaanden van Nadia van de Ven, die wél allemaal levenslang hebben zonder kans op verlof of gratie, zijn totaal verbijsterd.
    Meer lezen op:
    nieuws.tpo.nl




    06-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriërs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .

    VIDEO Turkije: Tienduizenden Syriërs keren naar huis terug om het Suikerfeest te vieren . . .




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!