NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Kwalijk dat Georgina Verbaan nepnieuws over Annabel Nanninga verspreidt
 • Tsunami van vandalisme tegen kerken in Frankrijk
 • Walgelijke Utrechtse universitaire docent roept op tot moord van Thierry Baudet: “Volkert, waar ben je?!”
 • Zweden kruipt nog dieper door het stof voor de islam: begonnen met nieuwsuitzendingen in kopvod
 • Was de steekpartij in Amsterdam een antisemitische aanval?
 • 'Meisjes van 12 worden ontvoerd, verkocht en uitgehuwelijkt', juf Kiet trekt aan de bel
 • Pegida-aanhanger uit Eindhoven weg bij VDL na Facebookbericht
 • Turkse haatclub spreidt tentakels uit naar Utrecht
 • Marrakeshpact is wél degelijk bindend volgens Europese Commissie
 • BEDROG BEDROG, klimaatmeisje ontmaskerd
  "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
  Hans Jansen
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  mariandel59
  blog.seniorennet.be/mariand
  Foto
  Foto
  Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
  Foto
  Foto
  Mijn favorieten
 • golfbrekers
 • nieuw religieus peil
 • E.J.Bron
 • hoeiboei
 • Likud
 • Brabosh
 • Xandernieuws
 • Fenixx
 • Israel en het middenoostem. IMO blog
 • The Post Online
  Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

  Joe Sobran
  Foto
  Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

  de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
  Foto
  Foto
  “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

  Recep Erdogan, nu president van Turkije
  Foto

  Europa capituleert op

  elk terrein dat

  te maken heeft

  met de islam,

  in een geest van

  zelfvernedering,

  politieke correctheid

  en multiculturalisme''.

  "In plaats van dat

  de Europeanen

  deze dreiging weerstaan,

  hebben ze

  de strijd opgegeven.

   

  Bernard Lewis

  Foto

  Genade voor de

  schuldigen  is wreedheid

   voor de onschuldigen

  Adam Smith

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
  Foto
  "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
  Foto
  De Islam in Nederland

  Untitled

  Stop de Islamisering van Nederland
  27-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42% van de kinderen onder de 6 jaar in het westen van Duitsland heeft een migratieachtergrond

  42% van de kinderen onder de 6 jaar in het westen van Duitsland heeft een migratieachtergrond

  Screenshot_256

  (Vertaling: E.J. Bron)

  Demografische verandering in versnelde weergave: aandeel autochtone Duitsers neemt razendsnel af

  Zoals “Welt-Online” en “Breitbart” berichten, heeft ongeveer 42% van de kinderen jonger dan 6 jaar in het westen van Duitsland een migratieachtergrond. Er werden minstens evenveel immigranten opgenomen als er kinderen met een Duits staatsburgerschap werden geboren.
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU verklaart Italië de totale financiële oorlog, maar heeft al verloren’

  EU verklaart Italië de totale financiële oorlog, maar heeft al verloren’

  Meerderheid van 56% Italianen wil EU verlaten – Na rijke sluizen nu ook middenklasse  Italianen steeds meer geld weg naar Zwitserland

   
  Afbeelding: Getty Images (5).

  Oud minister van Financiën en voormalige president van de Eurogroep Jeroen Dijsselbloem verklaarde afgelopen vrijdag op CNBC feitelijk de totale financiële oorlog aan Italië. Dat werd met het afwijzen van de Italiaanse begroting vandaag nog eens bevestigd door de Europese Commissie. Dijsselbloem dreigde de Italiaanse regering dat een exit uit de eurozone onbespreekbaar is, en loog zelfs toen hij beweerde dat de meeste schulden van Italië binnenlands zijn. Daarbij ‘vergat’ hij klaarblijkelijk de honderden miljarden Italiaanse Target-2 schulden aan met name Duitsland, en in mindere mate Luxemburg, Nederland en Finland. Inmiddels blijkt uit peilingen dat 56% van de Italianen de Britten willen volgen en uit de EU willen treden (3). Het is dan ook niet Brussel, maar Rome dat alle kaarten vasthoudt. En daar is men vast van plan alleen in de EU te blijven als deze van binnenuit grondig wordt hervormd.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen

  De gruwelijke dubbelmoord op Channon en Christopher – een misdaad die door de media werd verzwegen


  Dit soort vragen deden zich ijverig voor in de tijd dat de media de kwestie probeerden te verduisteren. De media reageerden met beweringen dat “racistische” krachten de moord “uitbuiten”.

  Op 6 januari 2007 werden Channon Christian en Christopher Newsom door een groep zwarten ontvoerd, verkracht en doodgemarteld. De buitengewone wrede misdaad werd daarna door de massamedia verzwegen.

  Raciale misdaden tegen blanken worden zelden genoemd in de massamedia, omdat deze daden niet overeenkomen met het idee van blanken als permanente onderdrukkers van andere rassen. Toen het paar Channon Christian en Christopher Newsom in 2007 waren blootgesteld geweest aan een bijzonder wrede dubbele moord werd dit niet vermeld, en voor zover Fenixx kon vinden met geen woord van de drie grote kranten in Nederland. In de Verenigde Staten waar de misdaad plaatsvond, werd het gebeuren ook verduisterd, totdat alledaagse mensen begonnen te reageren op de verdonkeremaning.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  26-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIGRANTEN DRUGSDEALERS VERKRACHTEN EN DODEN TIENERMEISJES IN ROME.

  MIGRANTEN DRUGSDEALERS VERKRACHTEN EN DODEN TIENERMEISJES IN ROME.

  De gewelddadige dood van een Romeins tienermeisje door AFRIKAANSE vluchtelingen heeft opnieuw de kwestie van de misdaden van migranten in Europa aan de orde gesteld.

  Drie mannen van Afrikaanse afkomst zijn in Rome gearresteerd op verdenking van het vermoorden van de 16-jarige Desiree Mariottini, meldde The Local.

  Twee Senegalese mannen, 26 en 43 jaar oud, werden op donderdag gearresteerd. Een derde verdachte, een 40-jarige Nigeriaan, werd op vrijdag aangehouden.

  De drie zullen worden aangeklaagd voor groepsverkrachting, opzettelijke doodslag en drugshandel. Alle drie hebben al eerdere veroordelingen voor drugshandel.
  Meer lezen op:
  eunmask.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allah houdt niet van knuffelen!

  Allah houdt niet van knuffelen!

  Screenshot_235

  (Door: “Helena”)

  Veel hadden we al gezien van Israël, zo hadden we de indrukwekkende Massada beklommen (via het slangenpad,  met 3 dagen spierpijn tot gevolg), in de Dode Zee liggen dobberen in het intens zoute water, en had manlief zich zelfs met de heilzame modder uit de zee (maar verpakt in een navulverpakking uit de souvenirwinkel) ingesmeerd én, zoals werd geadviseerd op de verpakking: na 20 minuten weer onder de zoetwaterdouche afgespoeld,  én ook hadden we een ochtendwandeling in de Negev woestijn gemaakt en daar de zon zien opkomen!
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Globalisten rest slechts de Godwin

  Globalisten rest slechts de Godwin

  Gretige verkettering van voorstanders nationale soevereiniteit

  Titelfoto: T-shirt invoking Godwin’s Law by Djembayz is licensed under CC BY-SA 3.0

  Het lijkt er sterk op dat discussies niet meer worden gevoerd op basis van inhoud, maar op basis van een frame. Links en rechts, globalisten of nationaal denkenden, wij allen bezondigen ons hieraan. Ook schrijver dezes. Maar het valt op dat vanuit de hoek van politiek-correcte globalisten de Godwin de laatste tijd wel héél erg gretig gehanteerd wordt. Misschien omdat ze geen argumenten meer hebben?

  Godwin

  Werkelijk bij iedere discussie waarbij politici of ook gewone mensen opkomen voor de eigen cultuur, of voor de idee van een soevereine natiestaat met grenzen en gecontroleerde immigratie, wordt de Godwin ingezet. Wilders zou een fascist zijn, Baudet fascist én racist in één, Jenny Douwes werd racist door Jamal Ouarachi genoemd omdat zij geen zin had een tafelgesprek te voeren met radicale activisten aan de gesprekstafel van Twan Huys.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  25-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet legt VVD-minister Harbers het vuur aan de schenen vanwege VN-migratiepact

  Baudet legt VVD-minister Harbers het vuur aan de schenen vanwege VN-migratiepact

   

  snapshot

  Foto: Thierry Baudet bij RTL Late Night. Bron: Screenshot RTL.

  Afgelopen week kwam het VN-migratiepact in het nieuws. Een online petitie werd opgezet om het kabinet te bewegen het akkoord niet te ondertekenen. De grote onduidelijkheid rondom het akkoord en de wijze waarop voorgaande kabinetten zijn omgegaan met migratie leidt tot veel wantrouwen en onrust. Het initiatief heeft ondertussen al ruim 7000 handtekeningen en als u nog niet heeft getekend vraag ik u dit alsnog te doen. De Verenigde Staten en Hongarije hebben laten weten dat ze het akkoord niet tekenen. Denemarken, Oostenrijk en Australië zijn zeer terughoudend. Thierry Baudet legde Mark Harbers (VVD) het vuur aan de schenen met 100 pittige vragen.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Infowars voorspelde al maanden false-flag aanslagen op CNN en Democratische kopstukken

  Infowars voorspelde al maanden false-flag aanslagen op CNN en Democratische kopstukken

  New York Times haalt bomexperts aan die zeggen dat pijpbommen waarschijnlijk fake waren

   
  Afbeelding: Getty Images (8).

  Primitieve, zelfgemaakte bompakketjes voor CNN, George Soros, de Clintons en Obama, zogenaamd van ‘extreemrechtse’ groepen. En natuurlijk kreeg president Trump hier weer de schuld van. Alex ‘Infowars’ Jones voorspelde de afgelopen maanden exact dat dit zou gaan gebeuren, een of meerdere –al dan niet gelukte- extreemlinkse ‘false flag’ aanslagen op CNN, Democratische kopstukken en/of andere ‘anti-Trumpers’, bedoeld om het Amerikaanse publiek pal voor de midterm verkiezingen weer op de hand van de Democraten te krijgen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multiculturalisme-ideologen willen West-Europa in chaos en verwoesting storten

  Multiculturalisme-ideologen willen West-Europa in chaos en verwoesting storten

   

  (Door: “Balkanske priče”)

  Linkse neo-marxisten willen zo snel mogelijk een islamstaat van Europa maken. Multiculturalisten streven naar de multiculturele maatschappij. Dat wil zeggen: de maatschappij waarin immigranten hun identiteit, woonwagen, moskee, enzovoort, mogen behouden, en Nederlanders hun identiteit, dorpje, kerk, enzovoort, moeten opgeven: op het plein van het dorp moet een moskee komen. Daaraan geven ze vaak mooie namen, zoals internationalisme, kosmopolitisme, en Europeanisme, die staan voor nog veel mooiere begrippen: “Vrede op Aarde en iedereen rijk”….
  Meer lezen op:
  ejbron.com


  » Reageer (0)
  24-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teloorgang van de moderne samenleving
  De teloorgang van de moderne samenleving


  Ik ben opgegroeid in een tijd waarin het verdwijnen van religieuze uitingen en symbolen uit de openbare ruimte werd toegejuicht, althans door mensen die daarin een teken van vooruitgang zagen.

  Het was de bevestiging van een algemeen gevoel dat we toegroeiden naar een grotere mate van individuele vrijheid en rationaliteit. De verzuiling was voorbij, religie hoorde voortaan thuis in het privédomein.
  Meer lezen op:
  opiniez.com


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek rood-groene Zweedse regering: gemeenten moeten in staat zijn om het land van particulieren zonder enige compensatie in beslag te nemen
  Onderzoek rood-groene Zweedse regering:
  gemeenten moeten in staat zijn om het land van particulieren zonder enige compensatie in beslag te nemen
  Gedurende twaalf jaar onder de regeringen van de conservatief-liberale Reinfeldt en rood-groene Löfven werd Zweden getransformeerd. Niet met hervormingen voor het Zweedse volk, maar om tegemoet te komen aan de mensen in Afrika en het Midden-Oosten. Die door beloften van huisvesting, banen en financiële voordelen van Zweedse belastingbetalers naar Zweden werden gelokt.
  Meer lezen op:
  fenixx.org


  » Reageer (0)
  23-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’

  Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’

  Hongarije:  EU immigratieplan ‘een horror verhaal’ – Italië zet steeds meer radicale moslims het land uit – Italiaanse blokkade succesvol: Geen NGO smokkelschepen meer

   
  Afbeelding: Getty Images (5).

  De Tweede Kamer wilde er met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP niet eens over debatteren, de in december geplande anti-democratische ondertekening door de Nederlandse regering van het VN migratiepact van Marrakesh, dat immigratie tot mensenrecht verheft, zodat ook ons land straks overspoeld zal worden door enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten, zonder dat we er iets tegen zullen mogen doen. De Oostenrijke minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl noemt het pact dan ook een potentieel ‘giftig stuk papier’. Zijn land weigert vooralsnog aan deze maatschappelijke zelfmoord door onbeperkte massa immigratie en islamisering mee te doen.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden aanvragers uitkering betrapt die vastgoed en vermogen in het buitenland verzwegen
  Honderden aanvragers uitkering betrapt die vastgoed en vermogen in het buitenland verzwegen

  Turkije, Marokko en Suriname in top 3 onderzoeken Door:  , 19:00, 22 oktober 2018
  Kantoor van de Sociale Verzekeringsbank in Rotterdam. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT

  De afgelopen jaren zijn honderden aanvragers van een uitkering bij gemeenten of de Sociale Verzekeringsbank (SVB) betrapt die hadden verzwegen dat ze eigen vermogen in het buitenland hadden. Het gaat onder meer om het bezit van huizen. Het verzwegen bezit loopt in de tientallen miljoenen euro’s, blijkt uit onderzoek van het actualiteitenprogramma Nieuwsuur.
  Meer lezen op:
  tpo.nl


  » Reageer (0)
  22-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plastic vervuiling

  Plastic vervuiling

  Will Westcott@westland_will

  95% van alle plastics in de oceanen komen uit slechts 10 rivieren in niet-witte landen. Het is niet per ongeluk ofwel, niet-blanken gebruiken rivieren als hun middelen van afvalverwijdering.

  En groen links maar roepen dat het allemaat onze schuld is

  Meer lezen op:
  hexaeder

   


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baudet en Wilders verklaren kabinet de oorlog om “immigratierecords”: “Onaanvaardbaar. No way!”

  Baudet en Wilders verklaren kabinet de oorlog om “immigratierecords”: “Onaanvaardbaar. No way!”

   

  Geert Wilders is er klaar mee. Bron: Twitter / Geert Wilders.

  Foto: Geert Wilders is er klaar mee. Bron: Twitter / Geert Wilders.

  De leiders van de PVV én Forum voor Democratie lijken wat dit onderwerp betreft min of meer op één lijn te zitten. 

  Het moge duidelijk zijn: Geert Wilders en Thierry Baudet zijn absoluut niet te spreken over het immigratiebeleid van het kabinet Rutte-III. Heel gek is dat niet aangezien dit beleid ervoor gezorgd heeft dat er wéér nieuwe records neergezet zijn. De PvdA zou daar trots op zijn, GroenLinks en D66 ook, maar de PVV en FVD denken daar natuurlijk net een beetje anders over.
  Meer lezen op:
  dagelijksestandaard.nl


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamas erkent: Gaza-rellen = propaganda campagne bedoeld om Israël internationaal te discrediteren

  Hamas erkent: Gaza-rellen = propaganda campagne bedoeld om Israël internationaal te discrediteren  Wat wij al zeggen en schrijven, maar door de (s)linkse sien in de EU hardnekkig werd ontkend, wordt nu ook openlijk toegegeven door Hamas. Hopelijk luisteren de Israëlhaters in Europa en elders in de wereld mee. Hoewel …

  De rellen in Gaza maken deel uit van de propagandacampagne van Hamas“, aldus Taher al-Nunu, een media-adviseur van Hamas-leider Ismail Haniyeh, die toegeeft dat “de protesten van de ‘Mars van de Terugkeer’ bedoeld zijn om zware internationale druk op Israël te veroorzaken.”
  Meer lezen op:
  brabosh.com


  » Reageer (0)
  21-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fransen vluchten voor buitenlanders….. door te emigreren naar Hongarije

  Fransen vluchten voor buitenlanders….. door te emigreren naar Hongarije


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD en PVV eisen actie: ‘Zet criminele asielzoekers snel land uit’

  VVD en PVV eisen actie: ‘Zet criminele asielzoekers snel land uit’

  Arjen ten Cate & Bas Tijhaar


  Het asielzoekerscentrum tussen Dronten en Kampen, vanuit de lucht. © Foto Freddy Schinkel

  Asielaanvraag afwijzen, vastzetten en uitwijzen, zegt de PVV. Als ze een strafbaar feit plegen, bestraffen en uitzetten, vindt de VVD. De twee grootste partijen in de Tweede Kamer willen dat veel harder wordt opgetreden tegen criminele asielzoekers.


  » Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kloof moslims en niet-moslims blijft groeien in Nederland

  Kloof moslims en niet-moslims blijft groeien in Nederland

  Henk van Gelder


  Saïd Bouharrou. © Bert Beelen

  Nederland slaagt er niet in de kloof tussen moslims en Nederlanders te verkleinen. Sterker nog, die kloof wordt alleen maar groter. Ambtenaren en bestuurders blijven steken in goede bedoelingen.
  Meer lezen op:
  gelderlander.nl


  » Reageer (0)
  20-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen

  Federale rechter geschokt over leugens Obama officials om Hillary te beschermen


  Als twee (criminele) handen op één buik, en nog steeds beschermd door ‘Deep State’ officials. (Afbeelding: Getty Images (2)).

  Het net lijkt zich dan toch langzaam te sluiten rond het wetteloze gedrag van de toenmalige regering Obama, in dit geval rond de verwoede pogingen om voormalige minister van BuZa Hillary Clinton te beschermen tegen gerechtelijke vervolging vanwege haar misbruik en lekken van staatsgeheimen via haar privé server naar een buitenlandse entiteit, en tevens haar dubieuze handelingen omtrent de terreuraanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, in 2012. Een federale rechter toonde zich ‘geschokt’ dat officials van de regering Obama ‘mij duidelijk valse informatie’ hebben gegeven en ‘hebben gelogen’.
  Meer lezen op:
  xandernieuws.nl


  » Reageer (0)


  Foto

  Foto

  Foto

  Gehoord:
  Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
  Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

  Hans Jansen.

   "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


  Archief per jaar
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Als alle Israëlieten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  wordt Israël morgen
  van de kaart geveegd.

  Als alle Arabieren
  in het Midden-Oosten
  hun wapens
  neer zouden leggen
  is het morgen vrede!


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


  De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

  Winston Churchill

  Foto

  Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
  Clark Kent


  Foto

  Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

  Paul Cliteur

  Foto

  Een volk dat voor tirannen zwicht ...
  zal meer dan lijf en goed verliezen:
  dan dooft het licht...
  Hendrik Mattheus van Randwijk  Foto

  Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

  Afshin Ellian

  Foto

  Foto

  De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

  Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • gelato strain (gelato strain)
      op
 • office setup (norton.com/setup)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • bhang (bhang)
      op
 • office setup (www.office.com/setup)
      op

 • Foto

  Het is de soldaat, niet de reporter
  Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
  Het is de soldaat, niet de dichter
  Die voor de vrijheid van het woord heeft
  gestreden.
  Het is de soldaat, niet de campagneleider
  Die ons het recht tot demonstreren gaf.
  Het is de soldaat, die zijn vlag groet
  En onder die vlag het land dient
  Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
  En die het de protestactivist mogelijk maakt die
  vlag te verbranden
  .

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!