Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    moekeontour2
    blog.seniorennet.be/moekeon
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    22-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn

    Omvang Pakistaanse verkrachtingsepidemie in Engeland moet nog veel groter zijn        


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terreurverdachte op lijst Islam Democraten

    Terreurverdachte op lijst Islam Democraten

    Nederland, maart 2018

     Abdurrahman Alpsoy
    Nummer 4 op de lijst van de Haagse Islam Democraten, huisarts Abdurrahman Alpsoy was 16 jaar geleden in Turkije vanwege lidmaatschap van Hizbullah verdachte in een omvangrijke terroristische moordzaak met zeker zes doden.

    Familie Alpsoy vermoordde en martelde Koerden
    De Turkse Hizbullah-terreurgroep martelde en vermoordde Koerdische tegenstanders en gematigde moslims. Leden van de familie Alpsoy hoorden tot een groep van circa dertig verdachten die in 2002 werden veroordeeld tot zware straffen. Alpsoys vader en een broer waren hoofdverdachten. Zij werden veroordeeld tot de doodstraf, later omgezet in levenslang.
    Een oom zou per vrachtwagen doden hebben vervoerd. In de kelder van een andere oom lagen drie geketende lijken in staat van ontbinding. Op allerlei plekken werden nog tientallen andere lichamen van ontvoeringsslachtoffers gevonden.
    Meer lezen op:
    nieuwreligieuspeil.net


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

    Islamisering: Sterke stijging incesthuwelijken, geboorte afwijkingen en psychische stoornissen

    Palestijnse migrant in Duitsland hakt hoofd van haar 2 jarige kind af maar hoeft niet naar gevangenis, want volgens de rechter ‘was deze daad vanuit uw standpunt noodzakelijk’

     
    In grote steden zoals Duisburg is 1 op de 5 huwelijken reeds tussen neef en nicht. (llustratieve) afbeelding: (1). 

    Met de islam importeert Europa behalve miljoenen volgelingen van een religieuze haatideologie ook tal van gewoonten en gebruiken die bij ons taboe en/of verboden zijn, zoals incest. In de Arabische en Turkse samenleving zijn incesthuwelijken tussen neef en nicht al honderden jaren gebruikelijk. In grote Duitse steden zoals Duisburg, waar moslims in snel tempo op een meerderheid afstevenen, is één op de vijf huwelijken reeds tussen neef en nicht. De gevolgen voor de maatschappij zijn een forse stijging van het aantal fysieke en psychische afwijkingen en stoornissen, met een nog grotere financiële belasting voor de gezondheidszorg en problematisch gedrag tegenover andere mensen als gevolg. 
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Columnist Daily Mail waarschuwt Britse Joden voor een uittocht naar Israël (of elders)

    Columnist Daily Mail waarschuwt Britse Joden voor een uittocht naar Israël (of elders)

    “Opnieuw wordt ons volk geconfronteerd met een uittocht”, waarschuwde Angela Epstein van het Britse dagblad de Daily Mail dit weekend in een grimmige exclusieve column die de stijgende bezorgdheid van het Britse Jodendom beschreef.

    Plaatje hierboven: G-B, februari 2017. Slaapkamer van een 17-jarige neonazi bommenmaker [beeldbron: Jewish Press]

    “Niet de pogroms van Oost-Europa ontvluchten, of de militaire laarzen van nazi-Duitsland, maar het vooruitzicht van een regering die niet kan vertrouwd worden dat ze voldoende doet”.
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    14-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Afbeeldingsresultaat voor jerusalem

    Beste mensen

    Het is weer zover ik ga weeer een weekje naar Jerusalem

    Heerlijk om daar weer eens rond te lopen

    Dus een week geen berichten

    Groeten

    Harrie


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom ik een hekel heb aan Links

    Waarom ik een hekel heb aan Links

    Intolerantie, arrogantie en dwingelandij als wezenskenmerken

    Foto: Linkse demonstranten G20 Hamburg (2017) - Pixabay CC0

    Waarom heb je toch zo’n hekel aan links, vroeg mijn nichtje laatst. Zij (leeftijd next generation/millennial) staat in een stad op de kandidatenlijst voor GroenLinks en is ook op Facebook politiek actief. Ik kreeg haar vraag dan ook in het openbaar via Facebook. Het antwoord geef ik hier.

    Heilige huisjes

    Ik heb een hekel aan links. Dat is waar. Vroeger was ik ook links, toen dat nog ergens op sloeg. In mijn tijd betekende links vooral: trappen tegen heilige huisjes, tot ze omvielen. Wat er daarna nog rechtop stond, dat stelde écht wat voor. De rest was bekrompen flauwekul. Heel veel heilige huisjes sneuvelden, gelukkig. De kerk, het huwelijk, de positie van de man, de preutsheid in het openbaar, de verzuiling, het ouderwetse gezag….
    Meer lezen op:
    opiniezz.com



     

    13-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelden uit Syrië zijn nep, komen uit andere conflictgebieden of zijn bewerkt met Photoshop. Journalist doet boekje open

    Beelden uit Syrië zijn nep, komen uit andere conflictgebieden of zijn bewerkt met Photoshop. Journalist doet boekje open

    Westerse specialisten trainen jihadisten in Syrië in het gebruik van sociale media en Skype en zorgen ook voor het benodigde materiaal.

    De Standaard-correspondent Jorn De Cock schepte bijvoorbeeld op over het feit dat hij deze ‘vrijheidsstrijders’ samen met zijn vrouw in Libanon heeft opgeleid.

    Het beeldmateriaal dat terreurgroep IS afleverde was altijd van zeer hoge kwaliteit, merkt journalist Willy Van Damme op. De vraag is nu waar men de beelden echt maakte.
    Meer lezen op:
    ninefornews.nl


    12-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenten, houd eens die salafisten in de gaten!

    Gemeenten, houd eens die salafisten in de gaten!

    Afshin Ellian            


    Over van alles en nog wat wordt gedebatteerd in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, maar niet over de zaken die er echt toe doen. Over integratie, islamitisch terrorisme en salafisten hoor je niets. Terwijl dat in wezen gemeentelijke issues zijn.
    Voor een dergelijk debat kunnen de lokale politici zich baseren op het laatste jaarverslag van de AIVD. Volgens de inlichtingendiensten is Islamitische Staat (IS) nog niet verslagen. Territoriaal zijn ze wel teruggedrongen, maar de organisatie (en ideologie) van IS leeft nog. IS is naar een aantal nieuwe gebieden verhuisd: Egypte, Afghanistan, Pakistan, en een aantal Afrikaanse landen. Daarom spreekt de AIVD de verwachting uit dat dat IS ondergronds zal overleven en zal blijven proberen aanslagen te organiseren, ook in het Westen.
    Meer lezen op:
    elsevierweekblad.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

    Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

    Screenshot_45

    Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

    Na het grote seksueel misbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford, waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    11-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

    79-jarige schreef “Fuck islam” – veroordeeld voor haat tegen een bevolkingsgroep

    Posted on maart 10, 2018  door Rommel


    Camerabeeld. © Polisen

    Zweden – Toilet graffiti ziet men meestal op scholen waar hormoongejaagde tieners stiekem van zich af schrijven. Maar in het Väla winkelcentrum in Helsingborg werd “Fuck Islam” en “Fuck Allah” met rode inkt neergeklad – door een 79-jarige man.

    Vier jaar geleden werd de oude man door vier Arabieren beroofd in het stadspark van Helsingborg – een misdaad die nooit is opgelost. Daarna was de man boos op de islam en begon zijn ‘criminele’ loopbaan.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd

    Migrantenkamp op Lesbos: veel veranderd, maar daarom niet verbeterd      

      Bert De Vroey 11-2- 2018      



    De situatie op het Griekse eiland Lesbos wat betreft de opvang van migranten en vluchtelingen evolueert voortdurend. VRT NWS-journalist Bert De Vroey ging er voor de vierde keer in drie jaar tijd op reportage en zag dat er weer veel veranderd was, maar niet noodzakelijk verbeterd.
    et eerste wat opvalt op de grote weg die je langs het beruchte opvangkamp van Moria voert, is de drukte. Er lijken nog meer mensen het kamp in en uit te lopen of zich op te houden op de weg dan we daar de voorbije jaren zagen. Er zijn nog een paar winkeltjes en drank- en eettentjes bijgekomen en Artsen zonder Grenzen heeft een mobiele kliniek ingericht op een terrein aan de overkant. Op weekdagen staan er ook lange rijen auto’s geparkeerd, alsof je naar een festival zou gaan. Van wie zijn al die wagens? Het aantal hulpverleners, vertalers, ambtenaren en Europese asielwerkers moet nog zijn toegenomen. 
    Meer lezen op:
    vrt.be




    10-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

    Studentenkoepel gaat samenwerken met jeugdorganisatie Europese Moslimbroeders

    Door Carel Brendel, 9 maart 2018


    Oprichtingsbijeenkomst van de Moslimstudenten Associatie Nederland.

    In mei vorig jaar voorspelde ik dat de Moslimstudenten Associatie Nederland (MSA), een nieuwe koepelorganisatie van negen (inmiddels twaalf) islamitische studentenverenigingen, ideologisch in de buurt van de Moslimbroederschap (MB) zou opereren. De eerste aanwijzing daarvoor was de bemoeienis van Altaf Husain, tweevoudig voorzitter van de Amerikaanse MSA en vooraanstaand figuur binnen de MB in de Verenigde Staten. Husain adviseerde de Nederlandse studenten bij de oprichting en verscheen bij een van de eerste evenementen van de Nederlandse MSA.
    Meer lezen op:
    carelbrendel.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna ¤ 3 miljard op.

    Goede doelen’ industrie haalt alleen al in Nederland jaarlijks bijna € 3 miljard op.

    Meer dan helft van alle donaties voor Syrië komt bij ISIS en andere jihadgroepen terecht

     
    Westerse hulp aan die ‘arme Syriërs’ belandt veel vaker in de zakken van juist die terroristen die het land hebben verwoest.

    Het recente schandaal rond Oxfam, waarvan medewerkers op Haïti zich te buiten gingen aan seksfeesten met minderjarigen, staat bepaald niet op zichzelf. Liefdadigheidsorganisaties blijken de donaties die ze binnen krijgen massaal te misbruiken voor schaamteloze zelfverrijking, en deels ook voor even schandalige antisemitische en/of pro-islamistische propaganda, terwijl ze er tegelijkertijd geen enkel probleem van maken om de argeloze burgers een schuldgevoel over de ellende in de wereld aan te praten. En u maar denken dat u een goede daad verricht door automatisch of incidenteel giften over te maken.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    09-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

    BRIEFJE VAN JAN – Aan Frans Timmermans

    Toen u hoorde met wie u op de foto zou staan, wilde u opeens toch niet komen op het feestje dat Yoeri Albrecht voor u moest organiseren


    Beste meneer Timmermans,

    Is Yoeri Albrecht van het Amsterdamse debatcentrum De Balie een leugenaar?

    Ik vraag dat, omdat hij gisteren een ongelooflijk verhaal vertelde.

    Hij zei dat u dolgraag op Internationale Vrouwendag wilde spreken in Amsterdam. Sterker: uw kantoor had hem benaderd met de vraag of De Balie iets wilde organiseren. U wilde uitleggen hoe belangrijk vrouwenrechten zijn. U wilde uitleggen hoezeer de EU zich bezighoudt met vrouwenrechten. U dacht zelf qua locatie niet aan De Balie, want te klein, maar aan Carré. Of de Stadsschouwburg. U was namelijk echt betrokken bij ‘that sort of things’. Albrecht zei toen: “Dat komt mooi uit, want wij hebben een halfjaar geleden voor die dag een vrouw uitgenodigd die echt iets weet van het belang van vrouwenrechten, die echt recht van spreken heeft. Misschien kunt u samen spreken”. U zou dat volgens Albrecht een erg goed idee hebben gevonden en er over nadenken. Daarna vroeg u om informatie over die vrouw. En meer informatie. En nóg meer informatie. Om drie weken later te zeggen: toch maar niet…”
    Meer lezen op:
    media.tpo.nl






    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

    Bijna één op de drie “asielzoekers” komt met het vliegtuig binnen

    Screenshot_3
    (Vertaling: E.J. Bron)
    Interpellatie van de AfD legt tot nu toe verzwegen reisroutes bloot

    Tot nu toe vermoedde men dat “asielzoekers” bijna uitsluitend over land naar Duitsland zouden komen, maar een interpellatie van de AfD-parlementariër Holm toont aan dat bijna een derde deel met het vliegtuig hier naartoe komt – en wel illegaal uit veilige landen.

    Die Freie Welt

    Een interpellatie van de AfD-parlementariër Leif-Erik Holm aan de Duitse regering brengt aan het licht dat een aanzienlijk aantal “asielzoekers” en “vluchtelingen” ongehinderd ook met het vliegtuig Duitsland binnenkomen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

    Spindoctor Arthur van Amerongen: ‘En nou opdonderen, dictator Pechtold’

    9 maart 2018

    Alexander Pechtold

    Het moet een vreselijke lijdensweg zijn voor de gemeenteraadsfracties van D’66: alle electorale winst van de afgelopen jaren is in een razend tempo tenietgedaan door het ongeleide, megalomane projectiel Alexander Pechtold. De partij staat nu zesde in de peilingen en de kans is groot dat D’66 zelfs nog wordt ingehaald door het CDA en de PVDA.

    Pechtold is het lachertje van de Nederlandse politiek geworden. Met de gemeenteraadsfracties van D’66 hoeft niemand medelijden te hebben. Die hebben zich altijd slaafs neergelegd bij de kadaverdiscipline van Pechtold. Binnen de partij wordt hier al jaren steen en been over geklaagd maar de gelederen sluiten zich zodra de blinde gehoorzaamheid aan de grote leider ter sprake komt.
    Meer lezen op:
    hpdetijd.nl


    08-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

    Hoe beroepsdrammers de Nederlandse identiteit afbreken

    Gelijkheidsutopie als destructieve drijvende kracht

    Titelfoto: anti-Zwarte Piet demonstratie in Dokkum 2 december 2017. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Doorbraak eu
    Om de gelijkheidsutopie te realiseren is het van belang alles wat ons onderscheidt te elimineren. Zwarte Piet? Verheerlijkt de slavernij! Monsieur Cannibale in de Efteling? Stereotypeert de neger! Cowboys en indianen? Eigent wezensvreemde cultuur toe! JP Coenstraat? Verheerlijkt het koloniaal verleden! Film van Michiel de Ruyter? Vereert een slavendrijver! De grieven zijn eindeloos. Zodra de ene slag gewonnen is, wordt het volgende doelwit bepaald.
    Meer lezen op:
    opiniez.com

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Chaos op Londense Unief: gemaskerde demonstranten ranselen lezing van Israëli’s uit elkaar +video

    “Als je de geesten niet kan winnen, sla dan op de hoofden,” moet een groep demonstranten van de extreemlinkse ANTIFA organisatie hebben gedacht toen zij het spreekgestoelte in het King’s College van de Universiteit van Cambridge bestormden en de lezing met bruut geweld onderbraken en het publiek uit elkaar ranselden. Waarna de vechtpartij verder liep in de hal en tevens rookgranaten werden geworpen. Antifa is een ultra-linkse beweging die zichzelf omschrijft als een “anti-fascistische linkse organisatie.”
    Meer lezen op:
    brabosh.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steve Bannon na politieke aardbeving in Italië: “Populistische opstand zal machtsverhoudingen omkeren in Europa. En dit is nog maar het begin”

    Steve Bannon Photo News Steve Bannon

    De omstreden ex-strateeg van president Trump mag dan in Washington in ongenade zijn gevallen, voor zijn eerste lezing tijdens zijn tournee door Europa – in Zürich – oogt hij ontspannen. Steve Bannon (foto) is naar eigen zeggen hier om bij te leren, maar schuwt de harde taal niet. Volgens hem is er momenteel een populistische rebellie in Europa aan de gang die je kan vergelijken met de Franse Revolutie.
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

    Berlijnse officier van justitie: “De rechtsstaat heeft zichzelf hier opgedoekt”

    Screenshot_200
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Het gevoel van veiligheid in de Duitse hoofdstad Berlijn daalt steeds verder, de criminaliteit grijpt om zich heen, het geweld treedt buiten de oevers. Reden daarvoor zijn steeds meer “incidenten”, die gepleegd worden door jonge Arabische mannen. Zelfs in de links-liberale “tagesspiegel” moest een schrijver nu de problemen met de integratie van asielzoekers toegeven en kwam er niet omheen talrijke, schrikbarende voorbeelden voor de situatie in de stad te noemen.
    Meer lezen op:
    ejbron.com




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!